Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.

Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis az akkor még egységes (?) Magyar Szocialista Pártra.

A házelnök szájából különösen elegánsan hangzik a komcsizás. Kövér László nagybátyja, Kövér József egy 2002-es interjúban a 168 órának elmondta, családjukban a baloldali szellemiség dominál, Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében. - mondta a nagybátyja, a pápai MSZP akkori alelnöke." Kövér édesapja, Kövér László két lánytestvére, és ő maga is is párttagok voltak.

Ugyanez a Kövér József tavaly még elnökségi tag volt a pápai MSZP-ben és vezette a Szegfű Klubot... Sosem került ez elő a családi ebédeken? László ne tudná, József kicsoda? Vagy a saját rokona is persona non grata? Vagy a család úgy működik, hogy minden oldalon legyen rokon, mert sosem lehet tudni?

Különös ez az elhatárolódás amiatt is, mert Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak, majd most éppen nem is tudom, minek.

Kövér tehát beszól az MSZP-nek, de általában a baloldalnak, legutóbb az országgyűlésben a DK-nak is, miközben minisztert és alkotmánybírót csináltak a Hazafias Népfront utolsó alelnökéből, Orbán felolvasóestjein ott hömpölyög az MSZMP-káder Pozsgay, a Moszkvában nagykövet Szűrös. A további, nem hiánytalan MSZMP-s lista nagyjából így fest, csak a nagyobb neveket említve: Pintér Sándor, Matolcsy György, Gógl Árpád, Boros Imre, Martonyi János, Járai Zsigmond, sőt Orbán maga is KISZ-titkár volt a gimnáziumban.

Ezek a tények.

Ilyen holdudvarral az ember még inkább érti, miért nem akarja Kövér László az ügynökakták nyilvánosságát... A komcsi kutyából sosem lesz demokratikus szalonna - ezt ő mondta, nem én...

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr714464416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kövér László sötét múltja 2012.04.21. 16:01:42

Kövér László (avagy Akasztófás Vlad:) nem egy észkombájn, nem feltétlenül tisztességes ember - hogy is lehetne, akinek nincs elég esze ahhoz, hogy átlássa a világot, annak elég korcs világképe tud lenni - de valahogy sokszor legalább őszinte. (Valószín...

Trackback: Kövér és a kommunisták 2012.04.21. 15:18:01

Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak.

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 11:24:33

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ügyfélszolgálatos 2012.04.21. 11:14:56

Eh.. mindegy. Mindig is Eurázsiával álltunk hadban.

Pékszakállú Henceg 2012.04.21. 11:17:39

Kövér Laca ezt a bolsevik stílust hozta otthonról, és tanulta Aczél elvtárs mellett.
Kezdek hinni abban az összeesküvés elméletben, mely szerint a Fideszt Berecz, Horváth, Pozsgay és még néhány bigott bolsevik találta ki az eszme átmentésére...

butus 2012.04.21. 11:26:54

@Pékszakállú Henceg: ..elég későn ébredezel, de jobb későn, mint soha!
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

Szabad Gábor 2012.04.21. 11:32:10

Magyarország megújult

"Orbán előadja a színpadon a saját maga írta darabot a nemzeti együttműködésről, meg a magyar szabadságharcról a honi és külhoni, úri és kevésbé úri közönségnek, hátul meg Lajosék kipakolják az egész színházat kellékestül, jelmezestül, színpadtechnikástul, de még a kábeleket is kitépkedik a falból, mire a katarzis eljő."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult

vadfarkatlan 2012.04.21. 11:35:12

Tudod, Zsolti, nem attól válik egy közösség valamilyenné, hogy befogad-e kívülről érkezőket tagként. A II. világháború után az amerikaiak több száz náci tudóst honosítottak, a bűneik felett szemet hunyva, cserébe használták őket. Méghozzá a jó ügy érdekében. De hogy ettől USA nácivá vált volna? Alig hiszem. Te sem gondolhatod, Zsoltikám. Nem egyes tagok múltja, hanem egy közösség ideológiai elkötelezettsége és múlthoz való viszonya minősíti a közösséget. A Fidesz mindig is következetesen antikommunista volt, bár tudom, hogy ezt fáj beismerni. Ellenben a te elvtársaid még a legutóbbi időkben is olyan embereket akartak rehabilitálni, kitüntetni, akik egy demokrata számára vállalhatatlanok és úgy viszonyultak a kommunista múlthoz, ahogyan egy antikommunista komoly képpel sosem tenné. Ez a fájó igazság, Zsolti! Szóval nyugodtan abbahagyhatod az elvtársaid kimosogatását a mocsokból, hiszen néhány elfogult pártkatona kivételével úgysem fogja senki bevenni ezt a maszlagot!

Kutchek (törölt) 2012.04.21. 11:35:47

Persze, hogy számára szégyen az Mszp!
Ha rájuk néz a saját köpönyegforgatását látja....

kzoltana 2012.04.21. 11:42:02

A bunkóságnak ágyaznak meg Fideszék.

Ha egyetértünk Orbán Viktorral abban, hogy „az élet most nem az új színházak építéséről szól”, akkor tisztességgel azt is ki kell jelentenünk, hogy Magyarországon az élet most nem az új stadionok építéséről szól.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2119_latinovits_stadion
Latinovits Stadion

butus 2012.04.21. 11:54:02

@vadfarkatlan: ...rád férne egy kis tanulás, mert rendkivül naív vagy:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

butus 2012.04.21. 11:56:11

@vadfarkatlan: Kövér tudásán és a náci tudósok összehasonlításán pedig röhögő görcsöt kaptam, mivel Kövér símán egy érdekember, faszkalap!

Virág et. 2012.04.21. 11:59:52

@vadfarkatlan: A te elméleted alapján ma nincs kommunista parlamenti párt. Ezzel én egyetértek, de ha sok ilyet mondasz, akkor kitesznek a polgári körödből.

Tudod, az nem működik, hogy egy definíciót akkor használunk, ha az a mi kutyánknak jó, de másokra már más értelmezést kreálunk. Egyébként a múlt és a kimosdatás legalább annyira felróható a Fidesznek is, mint a szociknak. Pozsgay? Szűrös? Ügynökakták?

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2012.04.21. 12:01:37

Egyrészt nem szép dolog valakit a rokonsága-elődei "bűneivel" azonosítani, igen, van olyan, hogy családon belül sem egyeznek az eszmék.
Másrészt meg nem értem Kövért, mit fáj neki ez a semmilyen kis mszp, amit az elődpárt valszeg felháborodva tagadna meg, a filozófiája pedig nyomokban sem tartalmaz szocialista-jellegű gondolatot (nekem spec. pont ez a bajom velük). Ugyanakkor a fideszben az a sok megélhetési átálló, akik a mindenkori győztes seggébe bújnak, nem csípi a szemét.
Megjegyzem, ez a kemény, egymondatos megmondóember-szerep szerintem kicsit gáz, ha az illető évtizedek óta közpénzből él, de persze lehet, hogy csak én látom így...

EMU 2012.04.21. 12:03:58

@vadfarkatlan: Ha már itt tartunk, akkor tedd hozzá azt is gyorsan, hogy nem attól lesz egy közösség kollektíve hazug, hogy egy vezetője ezt mondja. A katolikus egyház is elismerte több esetben a pedofíliát, mégsem elegáns tán az egész vállalkozásukat pedofilnak nevezni. Egy közösség mondjuk attól lesz hazuggá éppen vezetőstől, hogy évekig óbégat a megszorítások szükségtelenségéről, majd az akkor elvetetteknek a többszörösét zúdítja a társadalomra. Attól lesz hazuggá, hogy a zemberek nagy jótevőjeként utasít el mindenféle, józan, racionális változtatást, majd hatalmon mindent bekebelez és a maga kénye-kedvére garázdálkodik minden területen, amihez csak hozzáfér. Hogy lépten-nyomon kommunistázik, de mindenki másnál különbül falaz az egykori kádereknek, ügynököknek, kommunista funkciknak. Úgyhogy mielőbb bárkit kioktatnál arról az oldalról, jobb ha magadba süllyedve kussolsz azok után, meg azok közben, amit a tetves bandád művel ezzel az országgal, a lakóival, az értékeivel, kultúrájával, ahogy ez bűnbanda szervezetten minden eddiginél mohóbban lerabolja az országot, az állampolgárait, mindent, amihez csak hozzáfér. A hülyeségeidet tartsd meg a következő békemenetre, ahol ujjonva tapsolhattok az 500-as benzinnek, a 300-as eurónak, a közgép rablásainak, az ország bedőlésének.

Melampo 2012.04.21. 12:04:00

"Ennek a pártnak (MSZP) nincs vállalható magyarázata a saját tevékenységére. Ha szembenéz a saját múltjával, kétféle magyarázatot adhat az elmúlt időszak történéseiről. Mondhatja azt, hogy az elmúlt hatvan évben nem értettük meg, nem láttuk át, hogy mi történik körülöttünk. Ekkor ezzel azt mondja, hogy szakmailag és szellemileg alkalmatlan egy ország irányítására. Ha azt mondja, hogy tudtuk, de aljasok voltunk és a saját pillanatnyi érdekeinktől vezérelve úgy tettünk mintha nem értenénk és kiszolgáltunk egy diktatúrát, akkor etikailag és morálisan vagyunk alkalmatlanok. Ennek a pártnak a tevékenységére nincs vállalható magyarázat.
Ezt a pártot le kell rombolni és a romjaiból fel kell építeni egy új szociáldemokrata típusú pártot."

Az idézet egy rádióban elhangzott, Gyurcsány Ferenccel készült interjúból való.

butus 2012.04.21. 12:05:54

@vadfarkatlan: ..és még egy kis igazság az írásodhoz. Az amcsiknál a náci tudósok nem politikai vezetők voltak, hanem tudósok!
No, és egy általános tanúlság, ami nem mai: "Kutyából nem lesz szalonna."

Virág et. 2012.04.21. 12:06:21

@ozirisz: "Egyrészt nem szép dolog valakit a rokonsága-elődei "bűneivel" azonosítani, igen, van olyan, hogy családon belül sem egyeznek az eszmék."

Lázár János szerintem ez nem így van.

butus 2012.04.21. 12:07:47

@Melampo: ...ez lagalább annyira vonatkozik a Fideszre, mint az MSZP-re. Sőt ott talán még több vezető MSZMP-s található a mai napig!

Rigor_mortis 2012.04.21. 12:10:28

Hagyjátok szegény vadfarkatlant! Képzeljétek milyen frusztrációt okozhat neki, hogy levágták a farkát, és akkor még most ez a szembesítés istenei kommunista múltjával! Különben is, tudjátok, hogy narancsszínű szemüvegen át a vörös is narancs. :) Az ugyan vicces, hogy amikor a más kommunistáját nézi, akkor hirtelen leveszi a szemüvegét...

vadfarkatlan 2012.04.21. 12:10:51

Te fogsz majd engem tanitani?:) Ahhoz először is meg kéne tanulnod kulturáltan viselkedni, Butus!;) Illetve a szövegértelmezésben is rád férne egy kis képzés. Ugyanis nem Kövért, hanem a Fideszben esetlegesen előforduló volt kommunistákat állítottam párhuzamba a példámban szereplőkkel. A példát pedig nem kell túldimenzionálni, csupán egy könnyen megérthető, mindenki számára világos, párhuzamot mutató illusztrációnak szántam, pont az olyanok kedvéért, mint te, akik csak a szóképekből értenek. De túlbecsültelek, te még ezt sem fogtad fel.:) De ez csupán analógia volt, mindössze ennyi a példa létjogosultsága. A történelmet ugyanis szerintem használni kell, tanulni belőle és példaként hozni. Ami téged illet Virág, te sem értettél meg. Ugyanis ezen elvek alapján én két kommunista pártot is látok a parlamentben, a MASZOP-ot és a Demokratikus (:D) Koalíciót!

ozirisz · http://el-maszat.blog.hu 2012.04.21. 12:11:32

@Virág et.: no, megláttad a blokkolómat?:D

szerintem meg de. komoly filozófiai vitákat toltunk mi is apámmal-nagyapámmal, amíg éltek. civilizált emberek ezt megvitatják, félcivilizáltak nem állnak szóba egymással, civilizálatlanak meg verekszenek rajta:)

vadfarkatlan 2012.04.21. 12:11:46

Ja, egyébként nem vagyok polgári körös! Tudod, élnek még ebben az országban szellemileg független emberek!;)

EMU 2012.04.21. 12:16:24

A szellemileg független nem szinonimája a szellemileg visszamaradottnak.

Bogyó 2 2012.04.21. 12:16:57

Különösebben nincs mint meglepődni, régóta tudhatjuk, hogy Kövér és Orbán se demokrata. Nem hisznek a többpártrendszerben, a pluralizmusban, a másik véleményének tiszteletben tartásában. Semmi bajuk nem lenne egy 30 éven át egypárti Fidesz parlamenttel, sőt ezt gondolják üdvösnek. Egy demokrata ember a saját pártja totális uralmát se tartja egészségesnek, de ők nem demokraták, mindenki más eltakarítandó ellenség (Dk, Mzsp, LMp) vagy bunkó(Jobbik). Ez az ő felfogásuk, s ezt erőltetnék mindenkire.

Virág et. 2012.04.21. 12:18:27

@ozirisz: Ezzel látod mindketten máris értelmesebb emberek lettünk, mint Lázár.

Az, hogy ez önmagában azért még nem sokat jelent, az valahol szomorú.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:18:49

Zsoca, ez most nem is volt annyira tré, mint szokott, de még így is elég satnya, mert tele van ellentmondásokkal.

- Ha szt. előtted a választói akarat, akkor miért ugatod a Fideszt? Úgy szétnyomtak benneteket, mint a cupákot.
- Nagyon ronda dolog KISz-titkárnak lenni, elismerem. De ha a kisnyilas épp annyira bűnös, mint Szálasi, akkor miért igazoltad át őket az ÁVÓ-ba? :(

Bogyó 2 2012.04.21. 12:23:53

@vadfarkatlan: Azért, ha ennyire hozzáértő vagy, magyarázd már el nekem, hogy ha megnézzük, hogy mi a kommunista ideológia lényege, akkor ennek mitől felel meg jobban az MSZP vagy a DK mint a Fidesz, leszámítva a vallási mázt.

Milyen marxista tételek jönnek elő az MSZP országvezetésében, ami nincs a Fidesznél?

Mert ha megnézzük, hogy ki privatizál és ki akar erős államot, hol koncentrálják a hatalmat és hol dekoncentrálják, hol kerül egyre több minden egy kézbe és nem utolsósorban hol vannak személyi kultuszra erősen hajazó jelenségek, akkor szerinted mi a megfejtés?

ügyfélszolgálatos 2012.04.21. 12:24:39

@vadfarkatlan: Tudod az a baj veled és a hozzád hasonló iq betyároknak, hogy ha a fideszben van a kommer akkor jóember (Pozsgay, Szűrös, stb). Ha meg máshol akkor mocsoodék hazaáruló. Sőt általában az aki nem ért fidesszel és az általatok visszaböfögött propagandával az vagy rögtön komonista vagy liberbolsevik vagy zsidó. Vagy mindhárom egyszerre.

Scagnetti 2012.04.21. 12:24:53

Komcsizni nem kellene a Fidesznek sem, mert elég sok régi elvtárs van a pártban vagy a közelében.

Persze ettől még nevetséges, mikor a szocik köréből elvtársazna egyesek, mert egy négyzetméterre még mindig náluk jut a legtöbb elvtárs.

Nem komcsizni kellene, hanem kinyitni az ügynökaktákat, és kivágni a Parlamentből mindet, akinek bármi köze van a régi rendszerhez. Ezt egyelőre még egyik komcsizó sem akarta meglépni. Ellenzékből ugyan követelik, mert jól hangzik, de mikor lehetőségük lenne rá, visszavonulnak.

Még jó, hogy FIDESZ! 2012.04.21. 12:26:54

Zsolti Te nem vagy normális! Hogy Kövér László MSZP-s múltját feszegeted? Menj inkább és vezesd az ATV betelefonálósát! Amennyi vén hülyével ott találkoztál, az már nem semmi! De a vicc az, hogy náluk is hülyébb vagy!:))

Bogyó 2 2012.04.21. 12:27:58

@halihó, gábor, szemétkedsz?: A gimnáziumi KISZ-titkározás tényleg nem korrekt, Orbán többször is elmondta, hogy a katonaság alatt kezdett mást gondolni a dolgokról, meg aztán azért tudjuk, hogy mit jelentett a gimnáziumi Kiszesség, nagyrészt semmit, néhány szabadidős program szervezését, meg jól mutatott a felvételinél. A '70-es,'80-as évek KISZ táborai nem a véres szájú kommunisták gyülekezőhelyei voltak, mindenki tudja, legfeljebb nem akarja már tudni.

Lacdelo 2012.04.21. 12:28:55

A Fidesz az MSZP-vel szemben:

- Megszuntette a jogallamisagot es a demokraciat (fekek ellensulyok kiiktatasa, AB kiherelese, birosagok, ugyeszseg, media elfoglalasa)
- Intezmenyesitett korrupcio (Angyan vs. Oligarchak, kozbeszerzesek atlathatalansaga, 10&-20%-os fideszes varosvezetok)
- Magyarorszag nemzetkozi jo hirnevenek szetverese (WSJ, WP, FT, Economist, Guardian, Le Monde, FZA, stb. cikkei a fideszes diktatura kiepiteserol, EU-IMF szabadsagharc, USA ellenesseg).
- Gazdasagi kaosz (SZJA egykulcsositasa, adokedvezmenyek a jomoduaknak, mig a segelyek drasztikus megvagasa, devizahitel vegtorlesztes jomoduakat megsegitese - torz jomoduakat favorizalo gazdasagpolitika, mig hatalmas tarsadalmi csoportok melyszegenysegbe taszitasa - 24-48 ezer Ft-os segely-kozmunka.
MNYP maganpenzek elkoltese anelkul, hogy az allamadossag 1%-kal csokkent volna. 500 mrd-ert MOL reszvenyek vasarlasa, tobb 10 mrd-os stadion epites, amikor az orszag a gazdasagi szakadek szelen all.
- A magyar vallalkozasok ellehetetlenitese - Drasztikus minimalber emeles, adok emelese, banki hitel befagyasa - bank ado, beszallitas csokkenes, innovacio lassulas - multi ado, a nemzetkozi toke eluldozese - kiszamithatlan, visszamenoleges torvenyhozas, Matolcsy fele inkompetens, inkoherens gazdasag "strategia(?)".
- Arrol mar ne is beszeljunk, hogy az embereket teljesen hulyenek nezi a Fidesz es mindent megprobal lenyeletni velunk, amit neha azert sikerul feloklendezni (Plagiba- Obersovszky gusztustalan szervilis interjuja).

ob.szerver 2012.04.21. 12:29:24

"Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében..."

Szoc. Hazáért érdemrendet az 56-os események leveréséért adtak. Az akkor 20 pontos felvételi rendszerben 10 pont volt a felvehetőség alsó határa. A kitüntetés tulajdonosának gyerekeit bárhová felvették, ha elérte a 10 pontot, függetlenül attól, hogy az adott karra mennyi volt a felvételi minimum.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:29:36

@Bogyó 2: túlbonyolítod. Százmillió halottal nézz szembe, hogy megtudd, mi az a szocializmus.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:30:40

@Bogyó 2: lehetséges, mindenesetre a pult túloldalán állt. Ez alsó hangon is ízléstelenség.

kzoltana 2012.04.21. 12:31:39

Ettől bexarsz.

Orbán Viktor és Kósa Lajos elmentek a falig – ez látszik az itt található képen. Orbán kézrátétellel próbálkozik, Kósa arcán látszik a nagy ijedtség:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2117_biotechnologia_avatott_a_miniszterelnok
Nem photoshop, magyar valóság!

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:32:24

@Scagnetti: érdekesebbek az ügynököknél azok, akiknek jelentettek. Azok nevét viszont minden erővel titkoljátok.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:34:21

@kzoltana: szedd össze magad, ez siralmasan gyenge volt. :,-(

Lacdelo 2012.04.21. 12:34:28

@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Ez a 100 millio honnan jott ki? Ebbe mar az 2.vilaghaborut es a Vietnami haborut is beleszamoltad?

Egyebkent en nem vedem a kommunista bunoket (tobb millio ember halt meg foleg Sztalin alatt (kb. 2 millio ukran ehezett es fagyott halalra), de a szelsojobb bunei hatvanyozottak. Ebben szerintem egyeterthetunk.

Scagnetti 2012.04.21. 12:37:03

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Titkoljuk? Én mit titkolok, te szerencsétlen?

ob.szerver 2012.04.21. 12:38:18

Kövér harcosságát, nyilatkozatait és cselekedeteit mindig is az motiválta, hogy amíg ők vannak hatalmon, az állam semmit sem fog tenni azért, hogy behajtsa Szilárd testvére 110 milliós NAV tartozását (bírság és kamatok nélkül), annak bedöntött nyomdabiznisze után.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.21. 12:41:21

Kövér mindig politikusként működik és ebben a szerepben nincsen szilárd értékrendje. Ne gondoljunk őrá egy percig sem mint magánemberre, amikor a Tisztelt Házban látjuk.

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.21. 12:41:25

Elég a politikai ámokfutásból
Mit is akarunk mi?

Először is azt akarjuk, hogy az országot olyan választott képviselők vezessék, akik tisztességesek, becsületesek.

Azt akarjuk, hogy a választási kampányban ne árasszanak el minket "hazugság-cunamival" vagyis olyan ígérethalmazzal, amit nyilvánvalóan nem tudnak teljesíteni hatalomra kerülésük esetén.
Azt akarjuk, hogy bennünket választópolgárokat ne nézzenek buta idióta, félkegyelmű embereknek, akiket meg lehet vezetni mindenféle mézes-mázos ígéretekkel (13. 14. havi nyugdíj, radikális adócsökkentés, ingyen sör, étel minden).

Azt akarjuk, hogy ne köntörfalazzanak, mondják el, mi az éppen aktuális helyzet hazánkban.

Ha jól mennek a dolgok, ne riogassanak azzal, hogy rögtön itt az összeomlás. Ha rosszul áll a szénánk, akkor mondják el tisztességesen, őszintén, hogy rossz a helyzet.

Nem vagyunk "hülyegyerekek", ha őszintén elmondják mi a probléma és mi a lehetséges megoldás, megértjük, és azt is tudomásul vesszük, hogy esetleg egy időre plussz terheket kell viselnünk, hogy később jobb legyen.

Azt akarjuk, hogy ne rabolják szét az országot. Egy választott képviselő, az ország vezetői keressenek jól azért, mert képviselik és vezetik az országot, de ne gondolják, hogy a tőlünk, választópolgároktól befolyó adók az ő pénztárcájukat képezik, és szadabon költhetnek rá magukra, barátaikra, elvtársaikra.

Azt akarjuk, hogy hazánkban az, aki tényleg akar dolgozni, az találjon magának munkát, olyan munkát melyet tisztességesen megfizetnek. Tudjuk, hogy gazdaságilag még messze vagyunk a fejlett Nyugat-Európai országoktól, így nem kereshetünk annyi pénzt, mint ők keresnek. Elvárjuk azonban, hogy ne kelljen éhbérért dolgozni.

Olyan adórendszert akarunk, ahol a vállalkozó nem érzi szükségét annak, hogy adót csaljon. Nem akarunk minimálbéren bejelentve dolgozni, és a többi pénzt zsebbe kapni, mert így olyan minimális nyugdíjunk lesz, hogy abból legfeljebb majd éhen halni tudunk - feltéve, hogy egyáltalán megéljük a nyugdíjas kort.

Azt akarjuk, hogy korrekt, kiszámítható, hosszú távú adórendszer kerüljön kialakításra. Ne változassák évről-évre, hónapról hónapra az adójogszabályokat, legyenek egyértelmű, tiszta viszonyok annak érdekében, hogy kiszámíthatóan és biztonságosan lehessen vállalkozni.

Azt akarjuk, hogy ingyenélők ne élhessenek meg vígan azokból a segélyekből, melyeket a mi adóforintjaikból kapnak, miközben sokan közülük életükben egyetlen percet sem dolgoztak.

Azt akarjuk, hogy az kapjon bármilyen segélyt, aki tényleg rászoruló, és azok közül is az, aki munkára fogható, valamilyen munka ellenében juthasson csak segélyhez.

Azt akarjuk hogy hazánk ne legyen a bűnözők paradicsoma. Erős, jól képzett, önbizalommal teli rendőrséget akarunk, akik a becsületes, tisztességes embereket megvédik a bűnözőktől.
Elvárjuk, hogy a rendőrség szolgáljon minket és ne arra használja a hatalom, hogy leszámoljon azokkal, akik felemelik szavukat a törvénytelenségek, visszaélések ellen.

Nem akarunk "mutyiország" lenni. Nem akarjuk, hogy előforduljon olyan, hogy hazánk egyik legnagyobb városának polgármesterét csak "Mr 10%"-nak hívják, utalva arra, hogy minden a városban zajló projektből ennyi jattot kell neki juttatni, ha valaki hozzá akar jutni a megbízáshoz. Nem akarjuk, hogy minden lényeges pozícióba a megválasztott képviselők, vezetők rokonai, barátai, haverjai kerüljenek. Azt akarjuk, hogy minden posztra olyan SZAKEMBER kerüljön, aki azért kerül a posztra, mert ő a legalkalmasabb, és nem azért, mert valamelyik hatalmon lévő cimborája.

Felelős, végrehajtható költségvetést akarunk, ahol az állam annyi pénzt oszt szét, amennyit beszed.
Ismételten elmondjuk, nem vagyunk "hülyegyerekek", tudjuk azt, hogy hosszú távon fenntarthatatlan az, hogy mindig több pénzt költenek el, mint amennyit beszednek, mert ennek a vége elkerülhetetlenül a csőd.
Egy családi háztartás sem teheti meg, hogy tartósan többet költsön, mint amennyit megkeresnek, mert akkor idővel olyan szinte eladósodnak, hogy végül mindenüket elvesztik, utcára kerülnek, éhenhalnak.
Ez igaz nagyban is az államra, büntetlenül nem lehet évtizedekig többet költeni, mint amit adó formájában tőlünk beszed.

Összefoglalva röviden és tömören: Egy élhető országban akarunk élni. Ez a hazánk, itt akarunk boldogulni. Tisztességes, becsületes munkával, tisztességes és becsületes vezetők irányítása alatt!

Csatlakozz a facebookon, ha egyetértesz!

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:42:08

@Scagnetti: frappáns szocilaista érveléstechika...

ob.szerver 2012.04.21. 12:42:24

A Kövér család bizniceiről:

nol.hu/belfold/20090604-eltunt_nyomdagepek__futoszalagon

Tovább a Kaya Ibrahim-i úton.

NWolf 2012.04.21. 12:42:39

Mondjuk az bájos, hogy héten még Lázárt szidja Gréczy, mert Schiffer felmenőivel foglalkozik, következő héten meg Kövér nagyapjának érdemrendjeit ecseteli.
Viva la kettős mérce!

Ez valami DK szokás amúgy, Schiffer András Gyurcsány fan nagynénje is jól megdorgálta az unokaöcsit mikor a családi tradíciókkal ellentétben nem a szocialista holdudvarban képzelte el pártja politikai jövőjét, majd legközelebb szintén fertelmesen felháborodott Lázár származási alapon gyalázkodásánál.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:44:04

@ob.szerver: Lett volna egy bő évetek a vádemelésre.

Scagnetti 2012.04.21. 12:45:59

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Szocialista? Legalább néhány hozzászólást olvasnál el, mielőtt hülyeségeket kezdesz beszélni. Ennyi erővel Zsoltiról is írhattad volna, hogy fideszes. :)

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:46:39

@Scagnetti: nem azt írtam, hogy szocialista, tanulj meg olvasni.

béla a görög (törölt) 2012.04.21. 12:49:39

Kövér is csak egy a szerencsétlen parasztjogászok közül. Orbán és tsai.
Teccet volna annak idején ilyen karakteresen utálni őket amikor még iskolát/munkát/szállást/pénzt adtak.

Scagnetti 2012.04.21. 12:50:01

@halihó, gábor, szemétkedsz?: Hanyagolj, hülyegyerek! Majd olvasgass, akkor talán nem dumálsz faszságokat!

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:50:41

@ob.szerver: ne égesd magad. Bűnös Kövér Szilárd vagy sem? I/N kérdés, hogy segítsek.

halihó, gábor, szemétkedsz? 2012.04.21. 12:51:20

@Scagnetti: igazi szocilaista érvelés, kösz a mintapéldát!

Scagnetti 2012.04.21. 12:53:26

@NWolf: Zsolti szid mindenkit, mivel mára minden politikai szereplő a szerelmének ellensége lett.

Aztán majd puffog egy jót, mert senki nem akar velük összefogni. :)

hattyú 2012.04.21. 12:53:55

Szerintem Kövér Lászlónál ez nem ideológiai kérdés, túlbonyolítod + gusztustalan dolog a családdal előhozakodni, mert Kövér Lászlót (és senkit) nem a családja alapján kell megítélni(ez nagyon fuj!), hanem Kövér László tettei alapján.
Kövér László szerintem kezelésre szorul, amúgy, ritka unszimpatikus tapló és hólyag, de nem a családja miatt, hanem mert ő maga ilyen. :)

Scagnetti 2012.04.21. 12:58:03

@vadfarkatlan: És mi volt az a jó ügy? Hogy rakétát építsenek, amibe az amcsik beletehetik az atombombáikat?

nemecsek ernő áruló 2012.04.21. 13:09:07

@vadfarkatlan: Ajjaj. A "független" szóig még talán képes is lettem volna elhinni, hogy nem fidesz-komcsi vagy.

16horsepower 2012.04.21. 13:49:38

A szomorú az, hogy már fel sem tűnik, meg sem botránkozunk rajta, hogy ez az ember (Kövér), milyen hangot üt meg.Ez egy agresszív, primitív ember hangja. Ijesztő, hogy még mint lehetséges köztársasági elnökként is szóba került a neve.Azt hiszem Orbán legnagyobb bűne, hogy ezt a gyűlöletet elszabadította és remélem egyszer ezért még felelni fog.És ez az idő hamarosan eljön, mert ilyen hazug és képmutató kormányzásra tényleg csak a rendszerváltás előtti,kommunista időkből emlékezhetünk és a végtelenségig talán nem lehet ezt csinálni az emberekkel.

Hertelendi 2012.04.21. 13:52:43

A leginkább érdekes, hogy a cigánynak egy szava sincs dagadtlacika okádásaihoz...
Kussol ezerrel!

NA YA! 2012.04.21. 13:52:45

Én láttam, hallottam a tegnapi produkciót hír tv-n. Áthatotta a keresztyényi szeretet a zegész műsort! Nos nem is kövcsin lepődtem meg, hanem a két szatelitként működő, popsi- és talpnyaló szervilis műsorvezető tevékenységén! A zalákontrázás pazarul sikerült!;)

billy reed 2012.04.21. 13:53:59

@vadfarkatlan: Elég fura az érvelésed: a náci tudós befogadásától nem lett ugyan Amerika náci, viszont a náci tudós náci maradt /még ha le is tagadta.../

peti6 2012.04.21. 14:00:09

@Lacdelo: Ezt az agyalágyult hszt!!!! Hát mi a köze ennek a sok általad írt marhaságnak a Zsolti által írt baromságokhoz, aki néhány nappal ezelőtt, még lebarmolta a maszoposokat a Fletója miatt, most pedig próbálja védeni őket, persze a blogja végén aztán csak hazatalál ismét a Gyurcsány valagának nyalásához.......
Egyébként Kövérnek teljesen igaza van, jobb is, ha nem rontja a levegőt a maszop és a fletó bagázs a KE megválasztásán....
Zsoltikám, te viszont továbbra is maradj gazdád bokájánál, mint hű pulija. Ez a te feladatod, ennyire telik tőled.....

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:03:45

Jól nyomod a Vadai vonalat, de pont olyan hülye is vagy Gréczy barátom...

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Itt a haverjaid jelentgetéseiben olvashatod feketén fehéren, hogy Orbánról, Lévai Anikóról, Kövérről, Széjerről úgy jelntegttek, mint megfigyelt személyek, akik rendszerellenes tevékenységet végeznek.

Balfasz vagy Zsolti.
A főnöködnek még a vizsgáit is az MSZPMP KB intézte mellár saját bevallása szerint, miközben a Pécsi dialógusról jelntgetett:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

És ti MSZMP-tek, komcsiztok ??
Több aggyal kéne, vagy még időben el kellett volna tüntetni a dokumentumokat, mert ez így nagyon béna.

Hertelendi 2012.04.21. 14:09:09

@Trompf: Én a helyetekben meg se mernék nyikkanni! Ilyen patkányokat védtek, mint a cigány meg a dagadtlacika?
Az MSZP-ben és a DK-ban hasónlóan patkányokat se találtok.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:13:34

@Hertelendi:
megnézted a videót azért fröcsögsz balfasz ?
Vagy elolvastad, hogy Orbánról és Kövérről miket jelentgettek a kedvenc komcsijaid ?

Ezen ne rágj be.
Az igazság felszabadít !

vadfarkatlan 2012.04.21. 14:15:55

@EMU: Megkérlek, hogy ne vond kétségbe a jogomat arra, hogy elmondhassam a véleményem. Tartsd tiszteletben a demokráciát és a szólásszabadságot és tiszteld a más véleményen lévőket.

vadfarkatlan 2012.04.21. 14:17:13

@EMU: Ebben igazad van, téged nem is sorollak a szellemileg függetlenek közé!;)

vadfarkatlan 2012.04.21. 14:18:42

@ügyfélszolgálatos: Sajnálom, hogy nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Akkor ugyanis nem írnál ilyen sületlenségeket!

Hertelendi 2012.04.21. 14:19:23

@Trompf: Baszkikám ők is kommunisták voltak, aztán hirtelen "megvilágosodtak".
Tudod, mint a patkány a süllyedő hajóról...
Ne röhögtesd már ki magad ezekkel a majmocskákkal...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:21:20

@vadfarkatlan:
hagyd őket.
Szerncsétlenek annyira hisznek Gyurcsányban és az MSZMP-ben, hogy inkább el se olvassák, hogy pont kedvenc besúgóik jelentgettek éppen Kövérről, Orbánról, Szájerről, és Lévai Anikóról.

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

vadfarkatlan 2012.04.21. 14:22:19

@billy reed: Személy szerint én kiebrudaltam volna a hatalomból és a közéletből az összes volt kommunistát. Mivel azonban ez nem történt meg és az elvtársak itt maradva tovább ármánykodtak, így azt gondolom, hogy fel kellett venni ellenük a kesztyűt. Ha a velük szemben folytatott politika sikeréhez az kell, hogy egykori elvtársaikat felhasználhassuk ellenük, akkor azt is meg kell tenni. Nem elegáns, talán megfekszi egyesek gyomrát, de ilyen a politika. Aki nem bírja, ne csinálja.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:23:52

@Hertelendi: Na ja.. 89-ben onnan lehetett felismerni a komcsikat, hogy Nagy Imre újratemetésén az orosz csapatok kivonulását követelik elsőként nyílvánosan..
hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Imre_%C3%BAjratemet%C3%A9se

Te olyan hülye vagy hogy már fáj baszki.

Elolvashatod, hogy Gyurcsány és a többi ügynök miket jelntegett Orbánról Kövérről, és csak pofázod a baromságaid.

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

EMU 2012.04.21. 14:28:39

@vadfarkatlan: Majd akkor jártasd a szád, ha az ajnározott rezsimed bármit olyat is tiszteletben tart, ami nem a zsebük, és nem a lábuknál nyáladzó egybites droidsereg sötét birkasága. Mert ezen kívül ezek semmit nem tartanak tiszteletben, az előbbiért ölni képesek, az utóbbi meg a kommunikációjuk mozgatórúgója. Úgyhogy akkor majd okíthatsz, drága barátom, amíg bármelyik hazug bűnszervezetnek is a seggét nyalod, addig te nekem ne dumálj.

igenember 2012.04.21. 14:29:36

lol, jó írás. Nem baj majd jövőre Orbán betiltja a Zinternetet. Pontosabban jövőre csak megadóztatja és jövő után lesz betiltva.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:34:31

@igenember:
Te szerencsétlen..
Az internet épp a ti ellenségetek.
Feketén fehéren megvan, hogy kedvenc ügynökeid miket jelntgettek Orbánról, Kövérről, Lévai Anikóról, ...

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Hertelendi 2012.04.21. 14:39:09

@Trompf: '89-ben már biztonságba helyezték magukat a fiúk:) Már nagyon bátrak voltak.
Ne adj'Isten újra szocializmus lenne Magyarországon Orbán és társai lennének a leg hithűbb kommunisták!
Baszki Orbán már mindenfajta ideológiát használt...mikor mire volt szüksége.
Ennyit a jelleméről...

dtk74 2012.04.21. 14:40:45

@Trompf: Majd szembesülnek vele ha egyszer a fentiek hagyják mindenkinek megnézni az ügynökaktákat, kivétel nélkül. itt a lehetőség, szerinted megteszik akik megtehetik?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:40:53

@Hertelendi: Ennek ellenére Gyurcsány jelentgetett, az ő vizgsáira szólt le az MSZMP KB,
és Kövér meg Orbán volt az akit megfigyeltek.
Ha beszarsz akkor is.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:42:22

@dtk74: Amiről most vitatkozunk az ebből az egy iratból is kiderül:

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Kövért és Orbánt megfigyelték, rendszerellenesnek nyílvánították.

Ennek ellenére valóban jó lenne a többi iratot is megismerni.
Óriási barmok ha nem teszik meg.

dtk74 2012.04.21. 14:44:08

@Trompf: Na meg a szépemlékű SZDSZ vezérkarról, mert ők aztán aktív, üldözött antikommunisták volták az akták szerint. Akkor most őket szeretjük, vagy nem szeretjük? Kicsit összezavarodtam.

dtk74 2012.04.21. 14:47:07

@Trompf: Na de én nem csak arra lennék kíváncsi hogy egy iratban mi van. Szeretnék mindenkiről tisztán látni. Ez miért nem frankó? Olyan nagy baj lenne ha kiderülne ami kiderülhetne?
Nem támogatod az igazság megismerését csak a számodra unszimpatikus, vagy érdekeidet sértők esetében? Megértem ha így van, ez is egy hozzáállás, csak mondd ki kérlek, ne köntörfalazz!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:47:39

@dtk74: Na pl ezért kéne megismerni az aktákat.
Mert szerintem pl az SZDSZ nem véletlenül lépett koalícióra az MSZP-vel 94-ben.
Túl sok volt a beépült elem.

De ez csak tipp, és pont annyit ér, mint a Fidesz irányában tippelgetni.
Ezért kéne az iratokat megismerni.

De amit megismertünk legalább arról ne hazudjunk már tovább!

Hertelendi 2012.04.21. 14:48:16

@Trompf: Megszámoltam, csak ebben a blogban 45-ször írtad le:"Feketén fehéren megvan, hogy kedvenc ügynökeid miket jelntgettek Orbánról, Kövérről, Lévai Anikóról, ..."
Nagyon ott vagy a szeren:))) Tele vagy fantáziával:))) Belőled még akár Közt.Elnök is lehet...Orbán alatt...

puffatag 2012.04.21. 14:48:48

@Hertelendi: nagyon nem tetszik, hogy a miniducét cigányozod... beszélj róla úgy, mint a grazi elmeklinika 2014 májusi ismétlő lakójáról

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:52:45

@puffatag: Na ja ..
Ezzel óvatosan kell bánni, mert a felmérések szerint az MSZP már így is rasszistább, előítéletesebb a Fidesztől is.

Inkább a grazi témát kéne melegíteni.

Reggel rápillantottam az index fórumra is, és ott is most szedik elő ezt a cuccot.

Ment valami köremail a pártbizottságból, hogy ezzel operáljatok, vagy mi történt ?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:54:15

@Hertelendi:
Az ember azt hinné, hogy tudsz olvasni..
De ezek szerint csak diktálsz, mert ebbe tuti nem néztél bele, ha továbbra is löketed a baromságaid:

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

emberekembere 2012.04.21. 14:56:13

Aki 2012-ben még fideszes, az ostoba.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 14:57:12

@emberekembere: Ez lehet igaz.

De az is tuti, hogy aki Gyurcsanyista, vagy MSZP-s attól nagyobb barmot még nem hordott hátán a föld.

Hertelendi 2012.04.21. 15:00:09

@Trompf: Te most komolyan azt hiszed, hogy engem érdekel, amit ide irkáltok? Már régóta nem! Eleinte még ezt hittem, hogy tudunk normálisan, érvekkel(!) vitázni, de rá kellett jönnöm, hogy ez kizárt, mert amennyiben egyetértenél velem egyből elvesztenéd a jó kis kommentelő állásodat.
Azt hiszem erre mondják azt, hogy antagonisztikus ellentét.
Nem mondom meg mit jelent az antagonisztikus...nézz utána gugliban:)))

puffatag 2012.04.21. 15:02:24

@Trompf: ne hazudozz, az index fórumon senki nem szedte elő a grazi témát!!! ez ugyanis nem téma, hanem tény

Spanish VVax 2012.04.21. 15:04:15

Kövér nagyapja 1918-as vörös katona volt. Emiatt az egész Kövér familia ebből élt Kádár alatt. Extra nyugdij, extra telefon, extra minden. Ennek köszönhette a Laci gyerek, hogy SORON KIVÜL, FELVÉTELI NÉLKÜL, káder listán vették fel az egyetemre. Igy került aztán élete első munkahelyére is ! A sztori Pápán lenyomozható, minden pápai tudja !! Szóval elmehet a komcsizó kövér, a bús hőzöngő picsába, mert az egész Kövér familia egy komcsi katona,l a Kövér nagypapa hátán lett naggyá !!

puffatag 2012.04.21. 15:05:05

@Trompf: én se gyurcsányista, se mszp-ista nem vagyok... viszont rájuk fogok szavazni 2014-ben (ha lesz választás), mivel a fidess százszor korruptabb

Az igazi sztrovacsek 2012.04.21. 15:09:56

Volt nekem egyszer egy elöljáróm sorkatona koromban, őrnagyi rangban.
Annak az volt a kedvenc mondása, hogy kétféle katona létezik.
Van a harckocsizó, meg a büdös lábú baka.
No valahogy így vannak ezzel a fidszfanok is.
Van az igaz magyar, keresztény fideszes, meg a büdös komcsi.

puffatag 2012.04.21. 15:10:39

@Spanish VVax: azér ne csak az eszméről értekezzünk, mer vastagon a zsozsó is szerepet jáccik, köteles lacika tesója szilárdka 1998-ban 1 forintért privatizálta az egyetemi nyomdát, milliárdos megrendeléseket kapott a grazi ápolt rezsimjétől, az adókat kezdettől nem fizette, majd a céget fantomizálta (akárcsak az egész fidess-bagázs)... persze ehhez kellett egy polt pot péter nevű ügyészke, aki újra munkába állt 9 évre (ha hagyjuk)

Hertelendi 2012.04.21. 15:11:16

@Trompf: Nem szeretek szembedicsérni, de ma a szokottnál is sokkal hülyébb vagy:)))

Menstruálsz?:)

puffatag 2012.04.21. 15:11:30

@Az igazi sztrovacsek: elfelejtetted potrien őrmestert

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 15:13:43

@Az igazi sztrovacsek: Egész konkrétan ezt a komcsik csinálták, és csinálják ma is.

Van a ballib, és a náci szélsőjobb.
Akinem ballib az szélsőjobb, ha kell akkor náci, aki diktatúrát akar.

Az MSZP minidg ezzel kampányol amikor nincs hatalmon 89 óta, annak ellenére hogy Gyurcsány és Lendvai is cenzorkodott, valamint 2006-ban ők verettek rommá ellenzéki tüntetőket egyedüliként.

Ha el merészelnek mozdítani egy ballib seggnyaló igazgatót egy színház éléről, akkor kint nyávog a komcsi brigád, hogy ez elfogadhatatlan, miközben megszállták az összes színházat.

Lapos Erzsi 2012.04.21. 15:14:43

Gréczy baszd meg, legalább a szombatomba ne rondíts bele!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.04.21. 15:14:44

Nagyvárad – A kettős állampolgárság nyilvánvaló kudarca miatt már be sem kell menni a lakhely szerinti legközelebb eső konzulátusra Erdélyben, hanem a Tőkés-féle Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács házhoz viszi a keresztleveleket és az anyakönyvi papírokat. A következő lépés az lesz, hogy kérés nélkül is mindenkinek eljuttatják, majd a téeszbe való beszervezéshez hasonlóan agitálják majd a határon túli magyarokat a magyar állampolgárság felvételére. A kiadott adatok alapján a kettős állampolgárság igénylése erősen lassul, ötmillió határon túli magyarból eddig 250 ezren kérték a kettős állampolgárságot. Ezzel a Fidesz még nem szerzett annyi határon túli szavazatot, hogy azokkal örökre bebetonozza magát, és Trianon revíziójának követeléséhez is kontraproduktív.

Semjén kudarctörténete a kettős állampolgárság, amellyel a határon túli magyarokból kívánnak Fidesz-szavazókat gyártani, illetve lopakodó Trianon-revíziót végrehajtani.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.04.21. 15:15:43

végre egy korrekt poszt, öröm nézni, mennyi értelmiségi/ateista/liberális olvasó ért egyet Greczy Zsolt-tal

hajrá Dopeman!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.21. 15:15:48

@Hertelendi: Ezek szerint nem fogod elolvasni, és bocsánatot kérni a hazugságaidért ?

Miért is tennéd, nem ezért fizetnek ! :DDD

Hertelendi 2012.04.21. 15:19:07

@Trompf: De! Mindjárt bocsánatot kérek! Csak addig ne vegyen levegőt a cigány!

vadfarkatlan 2012.04.21. 15:19:19

@EMU: Azt hiszem megfogadom Trompf tanácsát és nem folytatom ezt a meddő vitát a hozzád hasonló súlyosan elfogult és mérhetetlenül intoleráns alakokkal. Sajnállak, Emu! Őszintén.

Hertelendi 2012.04.21. 15:21:15

@Lapos Erzsi: Bözsi tényleg elég lapos vagy:)) Ennél hülyébb nevet, csak a lencsés pisti talált ki magának, aki mint tudjuk nem anonim.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:25:05

Mi van itt ?
Gyurcsány seggnyalói komcsiznak megint ?

Beszarás..

Így ebéd után ez nagyon durva..

Mennyi hülye van, beszarás..

Hertelendi 2012.04.21. 15:28:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ha egyszer több komcsi van a fideszben, mint az MSZP-ben?

puffatag 2012.04.21. 15:28:40

@Hertelendi: szerintem lapos erzsi, lencsés pisti, tromfolófütyi stb a fidess pártközpont által kreált nicknevek, asziszik, hogy a nép az eccerű neveket tekinti hitelesnek... plusz népszerűek az oroszos (kivlov stb) és hardmetál nickek (merazok erőt sugároznak)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:30:03

@Hertelendi: Áh itt a főseggnyaló...
Kifényezted Gréczy elftárssal Gyurcsány valagát ismét ?

Látom cigányozol rendesen...
Helyes..
nem szabad magadba tartani a frusztrációid.

A zsidózással még vigyázz az még nem menő, de ki tudja mit hoz a holnap Gyurcsány érdekében! :DDD

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:31:20

@Hertelendi:
Ez szinte hihetetlen hogy bármit elhitetsz magaddal..
Komolyan mondom, ha nem tudnám hogy nincs agyad, azt hinném az Anonymus kompromittál téged itt.

puffatag 2012.04.21. 15:34:35

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: örülök, hogy folyamatosan elérhetővé teszed az őszödi beszédet... hátha egyre többen meghallgatják elejétől végéig... zseniális beszéd... persze vele szemben áll az eber, aki sosem hazudott

high up! 2012.04.21. 15:35:14

Már csak két évig kell rinyálnod greci, aztán fellélegezhetsz, vége lesz ennek, hogy gyúrcsótány gazdi külön bejárátú bolondját alakítod. Papírt kaptok majd két év múlva a választáson arról, hogy a Debil Koalíciótokra az országnak semmi szüksége, ergo kipusztultatok.

Amúgy meg mi is a bajod? Kövér elhatárolódott töled meg a Debil Komcsijaidtól, neked ez meg rosszul esett? Ez van lúzerke, a kutya faszának se kelletek ti, még az egykori eftársaitoknak sem.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.21. 15:38:58

Örömmel és megnyugvással látom, hogy előző beírásomat többen megerősítették, bizonyítva ezzel, hogy tökéletesen igazam van.

puffatag 2012.04.21. 15:48:20

@high up!: közgépes geci, elszámoltatunk 2 év múlva

brumeszkosz 2012.04.21. 15:50:49

@ob.szerver:

Ezt hiába írtad ide csak én hiszem el neked, a többi agy mosott fidesznyik ezért megkövezne!!!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 15:54:37

@puffatag: Szívesen..
neked meg mindegy.. Ha Gyurcsány személyesen szarna a fejedre, te azt is egy irányodba kimutatott őszinte szeretet jele ként viselnéd.

Mindegy mi az, csak TŐLE jöjjön.
Öszödi beszéd, elkúrtuk, hazdtunk.. Ugyanmár..

IGAZSÁGBESZÉD vazze.. Az.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.21. 15:54:45

Valaki árulja már el, mi baja van azzal hogy Gyurcsány komcsi?
Hát hol a jó büdös francban legyenek a volt komcsik, ha nem a bal oldalon?
Na de hogy a kormányzó jobboldalon is ennyien vannak....!?
Az MSZP az MSZMP utódpártja, ezért természetes - lenne - ha tele van volt komcsikkal.
Na de mit keresnek a volt komcsik a FIDESZ-ben???????????????????
Mi kocsink, jó komcsi, ti komcsitok büdös komcsi????????????????
Ha a FIDESZ egy rendszerváltó párt, miért van tele volt komcsikkal??????????

Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,

Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,

Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

Chikán Attila : MSZMP tag,

Pintér Sándor : MSZMP titkár,

Boross Péter : MSZMP tag,

Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,

Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008

Pozsgay Imre MSZMP KB tag,

Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza (volt?)

Schmitt Pál nem doktor, a nem köztársaság nem elnöke, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora,

Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,

Balogh Gyula : MSZMP tag,

Szita Károly : III/III együttműködő,

Mikola István - Hazafias Népfront,

Fónagy János : MSZMP tag,

Vonza András : MSZMP tag,

Varga Mihály : KISZ titkár,

Deutsch Tamás : KISZ titkár,

Orbán Viktor : KISZ titkár, papa párttitkár

Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 16:02:11

N@Lacdelo:

Szerintem te magadat nézed hülyének, nem a Fidesz téged.
Ha, te olyan okostojás vagy mint az írásodból kitűnik, miért vagy ott ahol...? (tudom, a szerénység....)

Valószínű, Te hiszel a Bokrosnak, aki 1 vagyis egyetlen év alatt rendbe tenné a Magyarországot....a hazudozó panamás doktorra gondolok...

Igaz, focicsapatot, pedig az valamivel kisebb feladat, mint az ország gazdasága , 20 éve sem sikerült senkinek sem ütőképessé tenni, nálunk.

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.04.21. 16:02:56

Remek írás, abból is látszik, hogy a narancs-bolsevikok hogy felhúzták magukat.

Érdekes, hogy most nem komcsiznak, vajon miért?

(ti. eddig a valósággal való szembesülés nem zavarta őket.. úgy tűnik változik a világ. Hullik széd a fidesz-maffia?)

wip 2012.04.21. 16:03:26

@Trompf: Ezekután én úgy döntöttem, hogy kommunista leszek, már csak azért is, mert sem a maszop, sem a déká nem volt és nem is lesz kommunista! rátérve 2006 szeptemberére, aki volt katona vagy fegyveres testületnél dolgozott, mind azt mondta, hogy amikor beléptek/betörtek!/ a Magyar Rádióba, azonnal célzott lövést kellett volna leadni a lábukra, a többi majom, gondolom,köztük a kend barátai is, vinnyogva húzott volna el haza! Érdekes, még a Sárközy is ezt mondta, pedig Franciaország kicsit több tapasztalattal rendelkezik a tüntetések terén, hál'Istennek, mint mi!Miért is tüntettek a barmok akkor? Mert volt és van egy gazemberekből álló szerveződés, a fideSS, amely 2000 ft-ért/fő szervezett tüntetést az öszödi beszédre hivatkozva, a sok birka meg ment utánuk!Nem szeretem a Gyurcsányt, de az utóbbi 22 évben valaki legalább egyszer nem hazudott a politikusok közül!Mellesleg meg nem kéne annyira kinyalni az oláh kisköcsög hétsőját...

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.04.21. 16:05:02

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ez most spec. senkit nem érdekel és nem is érint! (!!)

Most azzal kell törődnünk, hogyan éljük túl a Simicska zrt-t, a csúti nagykorút és a nemzeti adósámánt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 16:05:45

@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:

Miért ne komcsiznánk ?

Azért mert egy hülye Gréczy nevű komcsi nyalja egy Gyurcány nevű cenzor komcsi seggét, akinek a vizsgáit is az MSZMP KB intézet ?

Orbán nyílvánosságra hozta az iratokat magáról, melyből kiderült, hogy őt is és Kövért is megfigyelték, és bazstatták őket 85-től folyamatosan.

Gyurcsány meg jelnttgetett a többi tetűvel együtt ..

Hogy ti nem tudtok olvasni az semmit nem jelent.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 16:07:41

@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:
Emlékeztetnélek, hogy 2002-ben a Szlovákok elött voltunk gazdaságilag, 2010-re utolsóak lettünk a Görögökkel együtt.

A Görögök azóta már csődbe mentek..

Szóval minden relativitás kérdése.. A szociktól, bénább nincs, ahogy a Gyurcsány bérenc kommentelőktől nagyobb szarrágó hazudozók sincsennek.

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.04.21. 16:08:22

@wip: Tudod nekem nagyapám azt mondta: nem a kommunistákkal van a baj és nem a csendőrökkel. A helyezkedő zsiványoktól kell nagyon félni meg a gátlástalan törtetőktől.

Mennyire igaza volt.

(néhány büdös vidéki tapló átnevezte a Kiszt Fideszre és azóta is törtetnek, helyezkednek, és átneveznek...)

Spanish VVax 2012.04.21. 16:13:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: igen az, próbáld meg elolvasni egyszer higgadtan, nyugodtan és próbáld meg értelmezni a mondatait. gyiurcsány elkúrta, le kellett volna mondania, de konkrétan az öszödi beszéd tartalma ettől még az ami. Nem a "hazudtunk reggel" benne a lényeg. Ezt csak a 90-es IQ-jú jobbikosok meg fideszesek hözöngik, pedig saját szövegértési és intelligencia beli hiányosságaikat prezentálják ezzel, ennyit fogtak fel belőle. Utána meg megostromolták a tévé székházat és elrabolták a "komcsi" Mazsolát és Tádét, majd kizabálták a túró rudit a tv büféjének hűtőjéből a nagy forradalmárok. A helyzet kezeletlensége, a megoldás hiánya és a rendőrségi anomáliák miatt kellett volna lemondania nem az öszödi beszéd miatt. persze ezt az elvakult jobboldaliak még megérteni sem képesek, csak az elvakult, fanatizált, beteges fogsorcsapkodás és vicsorgás. Több bölcsességet kivánok mindannyiótoknak.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 16:16:59

@Spanish VVax: Jó szöveg..

Ám az IQ kapcsán annyit azért segítenék, hogy az egyetemista fiatalok között az MSZP és Gyurcsány áll a legszarabbul.

Mert rájuk csak az szavaz aki kettőig se tud számolni, vagy cenzor vagy ügynök volt, mint Gyurcsány.

Lencsés István 2012.04.21. 16:17:12

" .... Különös ez az elhatárolódás amiatt is, mert Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. .... "

Miért kell hazudozni ? :O

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 16:22:04

@Az igazi sztrovacsek:

Azért kisfiam, mert ő még akkor is a kommunizmust akarta, amikor már annak Európában leáldozott. Gyurcsány a kommunizmusért közdött a 80-as évek végén, nem ismerte fel a világtörténelem alakulását, amikor OV, már vállalta még a gumibotozást is…

Azért kisfiam, mert ő még akkor is a kommunizmust akarta, amikor már annak Európában leáldozott. Gyurcsány a kommunizmusért közdött a 80-as évek végén, nem ismerte fel a világtörténelem alakulását, amikor OV, már vállalta még a gumibotozást is…

Látom, te nem fogadod el, a közmondást, mely szerint:
Nem az számít, honnan jössz, hanem az a lényeg, mi lesz belőled...
Gyurcsány 16 éves koráig pap akart lenni, a majd KISZ –titkár lett, Pápán a Gimnáziumban,
Majd 30 éves koráig 3x nősült…

Most még a konzulenseire sem emlékszik..akik a szakdolgozatát elbírálták..

puffatag 2012.04.21. 16:23:29

@Spanish VVax: ne hazudozz, wittner néni (tudod, a takarítónéni) monta, hogy a forradalmárok fizettek az mtv büféjében, nem hiszel neki? (én se) egyébként én cáfolnálak a fideszesek ikúbecslésében, az én környezetemben a 20-30 pontot súrolják alúlról-felülről

puffatag 2012.04.21. 16:26:04

@Hegseztő Hegesztő: fiacskám mára megfordult a dolog, gyurcsány demokrata lett, grazi szopórollered meg diktátor (bár kicsiméretű, ezért nagyon dühöske)

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.04.21. 16:28:41

"Orbán nyílvánosságra hozta az iratokat magáról"
LOL!

És kiderült, hogy egy szent volt?
Királyfi, te még hiszel a mesékben?

Számos ál-jelentés készült és talán készül ma is. Onnan lehet megtudni, hogy nem egészen életszerűek, vagy legalábbis eléggé gyanúsak.

Ez egy remek rövid, magvas cikk, olvasd el még egyszer és gyűjts életszerű tapasztalatokat!

prof. DR. Igaz Magyar doctor professor 2012.04.21. 16:29:45

@puffatag: Az a kérdés, mit kompenzál azzal amit tesz. :-D

Lapos Erzsi 2012.04.21. 16:33:49

@Hertelendi: Nagyon gyenge volt. Fuss neki még egyszer.

puffatag 2012.04.21. 16:35:44

@Lapos Erzsi: akkor most téged mellbe lehet kúrni, vagy ez privát?

puffatag 2012.04.21. 16:39:52

magyar bálint mondta nemrég, hogy orbán, ha beszáll a liftbe és ott van még 2-3 ember, akkor 1 emeleten belül le akarja rendezni a hierarchiát

dr kíváncsivagyok 2012.04.21. 16:42:16

...van valami bája annak, hogy volt MSZMP - tagok , vezetők milyen véresszájú antikommunisták lettek hirtelen....Ezeknél még az is becsületesebb,aki maradt ami volt,...komcsi !

puffatag 2012.04.21. 16:55:35

@Lapos Erzsi: mellbekúrnálak, böszörmányi nagy gergelykém, te kis "macisajt"

shwarcz bácsi 2012.04.21. 17:02:14

@Trompf: mondod ezt úgy, hogy pártod tele van volt ügynökökkkel. akik régen kommunisták voltak, mára keresztény konzervativ demokraták lettek.

vadfarkatlan 2012.04.21. 17:09:42

@puffatag: Hahahahahahahahahahahahahahaha
Gyurcsány demokrata? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez az év poénja. Te pedig az év palimadara, kishaver! ;)
Remélem azért te legalább nem hiszed el amit leírsz!
Köszi, feldobtad a napomat!
Gyurcsány, mint demokrata....:DDDDDDDDD

puffatag 2012.04.21. 17:19:41

@vadfarkatlan: természetesen gyurcsányt orbánhoz képest tartom demokratának, de úgy nagyon, lásd az elmúlt 2 év történéseit... aza szerencsétek, hogya baloldal ritkán megy utcára

shwarcz bácsi 2012.04.21. 17:20:54

@Hegseztő Hegesztő: esetleg majd ha nyilvánosságra kerülnek az ügynök akták, valamint a 150 évre titkositott aktáitok..
tudod a régi komcsi párttag és ügynök dolgok, tudod azokról, akik mára keresztény konzervativ demokrata hazafiak lettek, és manapság fennen hirdetik az igét...

thomaszka 2012.04.21. 17:22:02

Lacáról csak ennyit:

1988 novemberében a frissen alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett; a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.[2]

thomaszka 2012.04.21. 17:23:57

Meg ennyit:

Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

shwarcz bácsi 2012.04.21. 17:24:31

@dr kíváncsivagyok: gondolom ebbe a fideszes és kereszténydemokrata elvtársaid is beletartoznak.

thomaszka 2012.04.21. 17:24:44

Azt hiszem innen nézve ő nem nagyon kommunistázhat !

xenuka 2012.04.21. 17:31:09

Kövér elvtárs jó elvtárs

vadfarkatlan 2012.04.21. 17:35:15

@puffatag: A demokratikus elkötelezettsége mikor volt igazán a csúcson, mikor elcsalta a választásokat az országot romba döntő, a hazug illúziókat alátámasztó propagandájával, azon elv szerint, hogy nem az igazság a lényeg, hanem hogy megnyerjék a választást, vagy mikor az ez ellen jogosan az utcán demonstrálókat a rendőrséggel módszeresen és szándékosan terrorral kívánta megfélemlíteni?

vadfarkatlan 2012.04.21. 17:38:03

@puffatag: Egyébként miért nem mentek az utcára? Féltek, hogy elvesznétek a járókelők között, olyan kevesen lennétek? :DDD

Lapos Erzsi 2012.04.21. 17:41:36

@puffatag: Fantáziátlan vagy kiskócsagom.

puffatag 2012.04.21. 17:57:35

@vadfarkatlan: a választásokat orbán csalta el 2010-ben, mit igért? egyszeri nagyarányú adócsökkentést... ezt látjuk mindenaap, amikor adót emel a közgépet kifizetendő, de ezt te véded... a közgépet, igaz magyar a közgépet védi, gratula

thomaszka 2012.04.21. 17:59:02

Undorító ez a sok komcsi !!

Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Fónagy János – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Várúr 2012.04.21. 18:00:15

Abban az időben egyetlenegy párt egyetlenegy társadalomtudományi intézete létezett. Miközben maga Kövér László nem volt mszmp-tag. Kövér az alma, mely messze esett a fájától. Ő egy rendszerváltoztató párt egyik alapítója, Gréczy... Inkább nem minősítem.

puffatag 2012.04.21. 18:02:06

@vadfarkatlan: azért nem, megyünk az utcára, mert félünk a náciktól, vagyis a fidess-től... majd a szavazófülkében lerendezzük a dolgot, a határon túliakat pedig hazakergetjük, ha szavazni mernek, te kis tőkésszopógép... AGGYÁTOKMÁVISSZAAHEGYEIMET, monta wassalbertnácika, majd főbelőtte magát, mert rájött, ki is ő valójában ( a kis sztalkerjocó)

vadfarkatlan 2012.04.21. 18:04:05

Egyébként a volt állampárt és szakadár szervezeteinek, tagjaiknak és híveiknek kommunistázása röhejes. Ezzel akarják magukat tisztára mosni, hiszen tudják, hogy ők az átkos szellemi, ideológiai, jogi és tényleges örökösei. Ez színtiszta kommunista mosdatás. Gyenge próbálkozás, kedves elvtársak! ;)

thomaszka 2012.04.21. 18:04:20

@Várúr: És mert egyetlen párt létezett, és ezek az emberek már akkor sem nagyon akartak dolgozni, a dolog könnyebbik végét fogták. Irány a párt ! Ha nem értek valamivel egyet, akkor messzire kerülöm. Laca nem ezt csinálta.

puffatag 2012.04.21. 18:04:38

@Várúr: szerbusz várúr, kósa "mr 21 és fél %)jobbágya! hogivagi? sajnos nem tudok rovásírásiul, szorry

puffatag 2012.04.21. 18:06:44

@vadfarkatlan: együtt menetel pozsgai, szűrös, széles stb az állampárt kiszolgálói a grazi ápolt zászlaja alatt: NEM LESZÜNK GYARMAT

vadfarkatlan 2012.04.21. 18:06:50

@puffatag: Ja, elfelejtettem, hogy a demokratákat nem csak komcsizzák az elvtársak, hanem fasitázzák is. :DDDDDDD
Még szánalmasabb. :DDDDDD Az elvakult szélsőbalosokon kívül senki nem gondolja komolyan, hogy a Fidesz szélsőjobbos lenne. Ezzel csak saját magatokat járatjátok le, elvtárs! :DDDDDDD
Gyávák vagytok és bujkáltok, ráadásul kevesen vagytok, ez az igazság. Ez azonban nem lehet mentség a magyarellenességetekre, elvtárs!;)

lászló71 2012.04.21. 18:08:10

Most Kövér lett a célpont,Zsolti?Vagy a család???Tegnap Orbán és felesége.Kérdezd már meg a főnököd a Nagy DEMOKRATÁT milyen villában lakik ????

thomaszka 2012.04.21. 18:08:23

Akkor akik beléptek, kiszolgáltak meggyőződés nélkül, azok biztos gerinces emberek voltak, és biztos azok ma is. Lásd a fenti listát.

puffatag 2012.04.21. 18:11:11

@lászló71: kövér nem célpont, hanem aszonta tennap, hogy a smittit lebuktató újságírók "senkik, nyikhajok, terroristák"
erről folyna a vita, ha lehetne, dehát ehelyett...

puffatag 2012.04.21. 18:13:22

@vadfarkatlan: a magyarellenes te vagy és orbán, aki kirabolja az országot... KÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyarKÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyarKÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyarKÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyarKÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyarKÖZGÉP, olvass KÖZGÉP-szerződést, igazmagyar

shwarcz bácsi 2012.04.21. 18:14:00

@Várúr: Kina seggébe dugtátok a fejeteket. a régi jó kommunista reflexek azért még müködnek elvtárs... :)
a lényeg : nem leszünk GYARMAT, csak kinai.

thomaszka 2012.04.21. 18:14:06

@vadfarkatlan: Aki nem ért velem egyet, az hazaáruló ! Szép érvelés !

puffatag 2012.04.21. 18:15:48

@Várúr: a fidesz kétszer váltott rendszert, 89-ben és 2010-ben

puffatag 2012.04.21. 18:28:52

én láttam a népet 2010 tavaszán, azt követelték a szavazófülkében: felezzék meg a leggazdagabb 1 millió adóját, ezt ellensújozandó a többi 9 milliót sanyargassák meg picit... ezenkívül a nép sárgacsekkadót, internetadót követelt, valamint a manyup-pénzek simicska lajos számlájára való átutalását... ezt követelték a zemberek és a vidáki bukott focista teljesítette

dr kíváncsivagyok 2012.04.21. 18:29:04

@shwarcz bácsi: Anyádnak elvtársa a fideszgyíkok csürhélye :
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Fónagy János – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

vadfarkatlan 2012.04.21. 18:31:21

@thomaszka: Ugyan, Tamás, ne hazudj! Tudom, hogy a baloldal kedvenc szórakozása a másként gondolkodók szavainak szándékos és manipulatív félremagyarázása.
Puffatag elvtárs ezt írta:
"a határon túliakat pedig hazakergetjük, ha szavazni mernek, te kis tőkésszopógép... "
Erre vonatkozott a kijelentésem. Légy szíves és utasítsd rendre a megvadult elvtársad és nem rólam terjessz átlátszó, amatőr és aljas hazugságokat!

lilla- 2012.04.21. 18:39:07

micsoda kommentek! Te atyavilág!

@vadfarkatlan:

mindig bámultam , hogyan lehet a valóságot ronggyá torzítani.Zanzásítani.

mindegy!
Most örülünk a 460 Ft-os benzinnek
meg a 300Ft körüli euronak.

ezt akartuk :(
Vagy ezt is elszúrtuk?

puffatag 2012.04.21. 18:41:43

@vadfarkatlan: mi köze a határon túliaknak a hazai adórendszerhez? ne merjenek szavazni, mert baj lesssssz

lilla- 2012.04.21. 18:44:56

@puffatag:

egyszer oda---
egyszer vissza

a vissza a durvább

piszt-ráng 2012.04.21. 18:51:56

@thomaszka: Utálják ők egymást is de az a bizonyos vaj a fejükön.Azért nem vállalta mert kiderült volna a tízórai eset.Új értelmezés:óvodai tízórai=Dr.

vadfarkatlan 2012.04.21. 18:55:58

@puffatag: Ha korlátozni akarsz valakit az alkotmányos jogai gyakorlásában, akkor nem csak kommunista és magyarellenes vagy, hanem antidemokratikus is. Gratulálok, elvtárs!

micsoda? 2012.04.21. 18:56:40

A sok ostobának, halvány gőzük nincs, hogy mi volt a rendszerváltás előtt. Nyugalom. Tervezhettem, építhettem, mert igenis a szakembernek értéke volt,akár párttag, vagy nem. Sőt nyugatra is mehettem, még akkor is ha csak három évenként. Kövér László roppant unintelligens, egyszerűen bunkó. Attól függetlenül, hogy nem kötelező az ősök hovatartozását tovább vinni. Van erre példa bőven a történelmünkben. Ezért én nem ítélek el senkit. Az más kérdés, hogy elfogadta, mert jól élt belőle. Az már jellembéli dolog, hogy azt szidja amiből élt, sőt jól, ahogy olvastam.

kamasoft50 2012.04.21. 18:56:55

1989-ben a fiatal demokraták (akkor még) bekerültek a parlamentbe, rájöttek, milyen jó ott lenni. 1998-ban is ennek az álllapotnak a megtartására rendeltek alá mindent. Bukásuk után minden eszközzel a demokráciát rombolták. Most már nyíltan egypártrendszert építenek, a hívek pedig gondolkodás nélkül asszisztálnak. Aki gondolkodik, az komcsi, ballib, gyurcsányista... Mégis jobb s o v á ny n a k lenni!

puffatag 2012.04.21. 18:59:46

@kamasoft50: vigyázz, mert a szemüvegeseket már ritkítják

gébics · http://www.geebics.blog.hu 2012.04.21. 19:08:29

Kövér László egyszerűen bunkó és sültparaszt. Semmit nem ért a demokráciából. Az ország szégyene, hogy a 3. legmagasabb közjogi méltóság lehet. A magyar nép szégyene, hogy ő és pártja, a Lenin-fiúk gyülekezete kormányzati pozícióba került.

gerdo 2012.04.21. 19:14:27

En azt mondom koszonjuk meg szepen az oroszoknak, hogy meg idoben kivonultak. Ha ez a banda orbannal, koverrel meg simicskoval lepaktal a rendszerrel a hatalomert (erre minden teketoria nelkul kepesek) es orban elfoglalja a kozponti bizttsag elnoki szeket, akkor mi most europa eszak-koreaja lennenk.

Lencsés lstván 2012.04.21. 19:17:13

@Lencsés István: Hazug anonimok ! Kövér László házelnök úr már akkor beépült , hogy bomlassza a kommunista rendszert !
Nekem tényem van , nektek fáj az igaz ?
Sértésetek lepereg , képzetlen anonimok . Egy sport kommunikációs diplomással jobb ha nem vitatkoztok hazug anonimok !

duggongg 2012.04.21. 19:21:30

IMHO nem az gond szerintem hogy ki volt mszmp-s es ki nem, vegulis mindenkinek jogaban all tevedni. Inkabb az a furcsa hogy a jelenleg vitathatatlanul leginkabb kommunista part prominensei azok akik feszt komcsiznak. Erdekes hogy ez latszolag nem nyilvanvalo mindenki szamara. Ekkora allamositasok es kozpontositasok Rakosi ota nem voltak Magyarorszagon. A fidesz - a retorikajat leszamitva - minden szemponybol sokkal baloldalibb mint az mszp valaha is volt.

Kalmár 2012.04.21. 19:24:03

@puffatag: Majd szólj, ha az adórendszerről szavazol....
El ne felejtsd, hogy tiltakozz a hajléktalanok, munkanélküliek, külföldön dolgozók szavazati joga ellen. Ők sem adóznak.
Buta vagy mint a föld.

"A határon túl - az túl messze van;
Az legyen fontos, velünk mi van;
A halott hős most már maradjon holt;
Talán még igaz sem volt."

Az igazi sztrovacsek 2012.04.21. 19:24:22

@Hegseztő Hegesztő:

Kisfiad neked akit nemzettél, ha egyáltalán képes vagy ilyenre.
Mellesleg ahhoz a korosztályhoz tartozom, akinek a "Kredenc" nem csak a konyhaszekrényt jelentette.

ferikefleto 2012.04.21. 19:32:52

És Zsótikám, mesélj mán te is egy-két családi ebédről a sógorodékkal! Ugye nem is olyan különleges, hogy családon belül sem gondolkodik minden felnőtt egyformán? Sőt! Még olyan is van, hogy valaki másképp gondolkozik a világról, mint a rendszerváltozás előtt? Vagy nem amit lehet Jupiternek? Szánalmas vagy... Meg a főnököd is!

vadfarkatlan 2012.04.21. 19:34:45

@Kalmár: Puffatag elvtárs azok közé az idióták közé tartozik, akiket 2004-ben Fletó elvtárs belehergelt a magyarellenességbe. Méghozzá nagyon magas szintű, szociális demagógiával. A Puffatag elvtárshoz hasonlók azok, akik adni nem szeretnek, de tartják a markukat és mástól mindent elvennének! Azt hiszem Puffatag elvtársra jobban illien az Ingyenélő elvtárs megnevezés! Fontold meg, Pufi elvtárs!

puffatag 2012.04.21. 19:38:50

@Kalmár: buta vagyok, mint a magyar föld... olyan buta vagyok, mint minden, ami magyar, a magyar egy buta faj, orbánra szavaz ( a buta magyar) ergo minden magyar buta

puffatag 2012.04.21. 19:42:08

@puffatag: kivétel a nembuta magyarföld, meraz a felcsúti polgármesteré leszen ( az meg támogatja a grazi ápoltat, a nembuta magyart)a felcsút környéki gazdák meg a komenisták, mer tiltakoznak ( a kis gecik)

Kalmár 2012.04.21. 19:43:51

@vadfarkatlan: Szegény nyomorult, még nem is tudja, hogy a legbalosabb Szondánál is a legfrissebb adatok szerint tovább nőtt a balliberók lemaradása.
Hogy akar ez a balfasz szavazófülkében nyerni??? Ráadásul belevette abba a kétdimenziós agyába, hogy hazazavarja a határon túliakat, ha szavazni mernének......ez tényleg úgy képzeli, hogy a szavazáshoz át kell jönniük. Azt hiszem ostobább az átlagos szemétdombra való balliberóktól is.

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 19:49:29

@shwarcz bácsi:

Igazad van,… ha majd... de egyelőre senki sem akarja..

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 19:55:30

@puffatag:

és mitől lett Fecó demokrata? Fecó egyébként elrettentően személyeskedően beszél,,, ha így folytatja, csak bukta lesz számára. A személyeskedő, durva kirohanások nem demokratikus véleménynyilvánítás eszközei....

( és ne beszélj csúnyán légyszi, mert az nem szép.. én sem használom a trágár szavakat veled szemben..)

töreki 2012.04.21. 20:10:41

Nem értem a csodálkozást! A róth manó is kivégeztette rajkot, a csermanek meg nagy imrét! Ez teljesen normális életvitel a bolsevik-zsidó söpredéknél!

shwarcz bácsi 2012.04.21. 20:15:33

@dr kíváncsivagyok: nekem ne anyázzál, mert még jobbosnak nézlek.
véleményem szerint az összes politikusról ki kellene mondani hogy milyen szerepe volt az előző rendszerben.és akinek volt, annak szevasz.

torró 2012.04.21. 20:36:19

Én szeretem olvasni a kommenteket, ez egyfajta szórakozás forma:), nekem. Üdvözlök mindenkit, hovatartozástól függetlenül.Megfogadtam, hogy nem állok le vitázni semmiről, max tudatom hogy még élek. Én nem idegesítem semmi miatt magamat.Ti csak nyomjátok én elolvasom.

kela-bá 2012.04.21. 20:40:18

Jaj, hát mi a gond, hogy akkor mindenki MSZMP tag, vagy KISZ-es volt. Hát volt választási lehetőségük akkor ? A nagyobb baj, hogy 1989-ben átvágták a jó népet, persze külső segitséggel. Most is valami ilyesmi zajlik,amikor rengeteg pénzt kap EURÓPA,hogy túlélje ez a megcsinált válságot. Európa lakossága meg kapja a megszoritásokat...
MAKÓN , viszont nagyon szép a HAGYMATIKUM,szóval nem csak hagyma van Makón. További szép estét !

JumboJet 2012.04.21. 20:43:54

@vadfarkatlan: Kedves Kommentelő. Az oroszok meg lenyúlták a maradék náci tudóst. Az, hogy az amcsik rehabilitálták a náci tudósokat, fel is vet etikai aggályokat. Most az, hogy ennyi idő elteltével valami magasabbrendű jóként lehet-e arra tekinteni, hogy így német alapokról, de folytatódhatott a rakétafejlesztés, eljuttatva az emberiséget az úrbe... Akkoriban, valószínűleg nem ez járt az amcsik fejében.
De az analógiád veszettül sántít. Amiről Te beszélsz, az mondjuk azzal egyenértékű, hogy mondjuk az amerikai kormány a miniszterei, képviselői, és egyéb szekértolói közé nagy mennyiségben beválasztott-e volna német nácikat. Nagy valószínűséggel, nem.
Mert, azért, azt akárhogy csűröd-csavarod, barátom, az, hogy egy fröcsögő szájjal kommunistázó párt miniszterei közt több legyen az ex MSZMP-s, mint az ún jogutód pártban, több mint aggályos. Ha hozzáveszem az egyéb ex-komcsi csatolmányokat, egyenesen röhejes. Kissé hiteltelen ilyen emberanyaggal kommunistázni. A listát itt több példányban is megtalálod. De a legfrissebb emlékezets díszpéldánynak itt van rögtön Plagi bátok... Vagy az igazi nímandok közül a nov 7-i ünnepségeket szervező Kerényit is ajánlom, netán a leghabzóbb szájú Bencsiket szertnéd? Ajánlom tanulmányozásra Népszabis múltját és cikkeit.
Temérdek, a szűkebb-tágabb környezetemben lejátszódó szép sztorikat tudnék mesélni arról, hogy egykori beszari rendszerszolgákból, hogyan lettek hirtelen népnemzeti vérmagyarok az MDF szárnyai alatt egy szemvillanás alatt. De, gyakorlatilag a Fidesz jobbratolódása is egy gyönyörű történet. Egyszerűen, tudatosan betömték az MDF után támadt piaci rést.
Szóval, hagyjuk ezt a következetes antikommunista jobboldal vs kommunista baloldal című primitív leegyszerűsítést.
Van egy kommunistázó kommunista alapokon nyugvó nagy párt, meg egy nem kommunistázó kommunista alapokon nyugvó másik. Szted, a 800 ezer MSZMP tag másik fele hova lett? Az MDF-be, majd a Fideszbe.
A másik, hogy ha eddig nem tetted meg, bújj ki a gumibelsőből, és nézz körül. A Fidesz a kommunista rendszer legsötétebb napjaira emlékeztető propagandagépezettel operál, a rendszerváltás óta a legantidemokratikusabb módszerekkel építi a hatalmát, naponta, hetente tesz, mond olyasmiket, amikért az elmútnyócévben nemzethalálozott, hazaárulózott, az elmútnyócévet kenterbe verő módon építi a központi gazdasági bázist, és az állami korrupciót, nyoma sincs strukturális átalakításon nyugvó kiadáscsökkentésnek, csak ad-hoc faszoadókkal veló bevételnöveléssel operál (MEGSZORÍT) - megint csak azt csinálja, amiért a legjobban támadta az elmútnyócévet. Csak ezek még teljesen feleslegesen összebalhéznak a fél világgal, és virtuális valóságot építenek, pirosfehérzöldbe öltözve. De úgy fest, ebben az öltözékben minden ér. Még az időarányosan eddigi legnagyobb mértékű elkúrás is. GYF egy tehetségtelen kezdő volt elkúrásban ezekhez képest.

vadfarkatlan 2012.04.21. 20:44:51

@torró: Igazad van, szórakoztató olvasni, de még jobban szórakoztat, ha írok is. Így teljes a történet. Mert ezzel stimulálom ezeknek az egyszerű szerkezeteknek az agyát, mire nagyon kiszámíthatóan kezdenek reagálni. Az igazán szórakoztató hozzászólások ennek kapcsán látnak napvilágot.Az agyat persze nem kell esetükben komolyan venni, csak szófordulatként alkalmazom náluk. Mindenesetre Gréczy Zsozsó elvtárs nagyszerű felütései alig valamivel haladják meg a többi hozzászóló elvtárs kommentárjainak színvonalát. Csakígy tovább Zsóti, lefelé a lejtőn! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.21. 21:41:48

Azt nem értem, hogy a fidesz-rajongók miért nem képesek felfogni, hogy az "elátkozott" 2002-2010-es időszakban parlamenti párt volt a fidesz is, és teljes jogon részt vehetett a törvényhozásban. Oké, hogy nem voltak kormányon, de egy normális országgyűlésben az ellenzék keményen szorongatja a kormányt és védi a szavazói érdekeit, és dolgozik! Erre mit csinált a fidesz primadonna társulata, jaj, felszólal a Gyurcsány sátán, menjünk ki... Ezek művelt emberek lennének?! Oké, a fidesz-rajongók megérdemlik az "uraikat". Szépen egymásra találtak.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:45:55

Szánalom az itt kommentező balos csürhe.

Azt a Gyurcsányt védik, akinek a vizsgáit is az egyetemen az MSZMP KB intézte, és cenzorkodott Pécsen.
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
Persze hogy nincs meg a szakdolgozata ennek a rohadt tolvajnak.

valamint azt a Kövért és Orbánt támadják akiket bizonyítottan megfigyeltek a Gyurcsány féle spiclik.
orbanviktor.hu/cikk/orban_viktor_valasza_vadai_agnesnek_dokumentum_

Röhej a javából.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:47:45

@Gamma Leonis: Egyrészt a Fidesz többszáz módosítójából egy darab nem sok annyit se szavaztak meg 2002-2010-ig.

Másrészt a kedvenc MSZP-s barmaid ugyanezt játszák, legközelebb épp Áder megválasztásán pl.

torró 2012.04.21. 21:48:57

vadfarkatlan!
Igen! Valóban így teljes a kép.Az a baj, hogy Olyan ez mint egy régi vicc:
Egy ember a fülét a falhoz tapasztva áll már jó ideje, mikor egy másiknak feltűnik a dolog, odamegy és kérdi mit hallgat. Mire az előző mondja neki, csak hallgassa meg maga is. Erre a kérdező szintén odatapasztja fülét. Na, hall valamit?
Én semmit a világon!
Na látja! És ez így megy már hetek óta!
Szóval, itt meg már évek óta!:DDDDDDD

high up! 2012.04.21. 21:56:31

@puffatag:

Az anyádat fogod te elszámoltatni bolsi unoka. Két év múlva már csak a politikai urnából fog kikandikálni a szemetek. Vagy a börtönböl.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:20:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: asszem legutóbb smitt pali bukott be egy kamu doktorival.
még jó hogy nem orvos volt pali bá..
ne kommunistázzál ,mert ti ott a fideszben azok voltatok, vagytok és lesztek is mindig.
csak még ahhoz is szarok vagytok hogy vállaljátok.
ti a hazafiak.

Eizogembird 2012.04.21. 22:21:16

@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Hogy milyen rendszer ez? Idézek, sokan imádják a jobb oldalon a szerzőt:)
A végén kiderül kiről van szó….

“Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” cimkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.
Ez a fajta soha nem változik meg, de amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.
Márai Sándor 1945

flippant 2012.04.21. 22:22:56

A matematika nem hazudik! Egyszerű képletek mutatják amit már 20 éve beszoptatok, pupákok!

mszmp = mszp + fidesz

fidesz = mszp

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:25:01

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Jogi diplomájának megszerzése után átvették a kar állam- és jogelméleti tanszékére, ahol tanársegédként dolgozott. 1987-től az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének (ma: Politikai Tudományok Intézete) tudományos munkatársa.
Tudományos pályája mellett a közéletben is aktívan vett részt: 1988-ban a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) elnöke volt, amely tisztséget 1990-ig viselt, emellett 1989 és 1990 között a Hazafias Népfront egyik utolsó alelnöke. Tagja volt az MSZMP-nek, de a pártban nem töltött be vezető tisztséget.
Nős, felesége bíró, Horváth István volt belügyminiszter lánya.
Stumpf István ma alkotmánybiró.

zembertelen 2012.04.21. 22:27:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Azért te nem vagy egy buta gyerek.
Van egy db nyílegyenes agytekervényed.
Alcsúton neked mindíg lesz közmunka!

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.21. 22:30:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A választások előtt félévvel az mszp-s ügyintézők csomagolni kezdtek a minisztériumokban és kezdték átadni a helyüket fideszes kollégáiknak.
A bal és jobb oldal a szavazóik felé eljátsszák a kötelezőt, de egyébként kéz a kézben hordták szét és osztották fel az ország vagyonát.
Egyik ismerősöm a 98-02' fidesz kormány idején olyan megvetően nyilatkozott a fideszes "barátairól", hogy megdöbbentem.
Aztán 2010-ben ismét nyert a hataloméhes felcsúti szegénylegény és a 8 éves "száműzetésért" megbünteti a "zembereket".

Az mszp számomra hulla, semmi, a Gyurcsány beszéd kikerülése, vagyis 2006 óta. Ha az ember úgy érzi, hogy leköpték és lehugyozták, akkor nem fog a közelébe menni annak, aki ezt tette.
A fidesz meg sárba döngöl... jaj, de jó is nekem... Az összes politikus az ellenségem. Lopni, vagyont szerezni tudnak, de országot építeni... dilettáns, zsivány banda. Egyik sem érdemli meg a bizalmamat.

A kulcsmondatom: az összes politikus az ellenségem.
Egyiknek sem javaslom, hogy találkozzon velem négyszemközt, mert elásnám egy szemétdomb alá. Oda való mind. Emberi hulladékok, gumigerincű megalkuvók.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:43:17

@shwarcz bácsi:

Ajánlok egy videót csak neked Gyurcsány Pécsi éveiről:

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Továbbá ajánlok egy iratot, melyet Gyurcsány spicli haverjai, elftársai készítettek Orbánról, Kövérről, Lévai Anikóról, mlyben a rendszer ellenségeiként említik őket:
orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Már csak el kell olvasni.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:50:20

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te tényleg ennyire jó képességű vagy?
mióta nincs hatalmon fletó?
ki kormányoz immár két éve?
ki hozza a törvényeket?
kinek van 2/3adja?
fletó bent volt a fideszben? nem emlékszek erre, de a fideszesek bent voltak az mszmpben a kiszben, stb stb...
ki nem szarja le a gyurcsányt? mindenki tudja róla hogy kommunista volt.
meddig fogtok még vele takarózni 40évig?
nézz már szét a fideszkdnp háza táján is.
te hazafi.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 23:04:51

@shwarcz bácsi: Gyurcsótánynak nem a politikai képességeivel van baj, hanem a tetteivel, amit a Pécsi MSZMP KB segedelmével letett vizsgáitól, az adócsalásán, közokirathamisításán keresztül, a szemkilövetéseken át, a határontúli testvéreink megtagadásáig képvisel.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 23:08:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a határontúli testvéreidet nem csak gyurcsány tagadja meg.hanem a fidesz is.egyértelműen különbséget tesznek határontúli ás határontúli magyar között.

komplikato 2012.04.21. 23:45:15

Egész sztoriról most ez ugrott be, egy százados mesélte:
Politikai tiszt ideológia felvilágosítást tart a kopaszoknak történelmi szinten, persze a 6 elemi meg a 70-es IQ kissé bekavar:
- Tudják elvtársak volt a Sztálin elvtárs ... aki JÓ elvtárs volt és volt a Hitler elvtárs(?) aki NEM volt jó elvtárs.

komplikato 2012.04.21. 23:46:40

@shwarcz bácsi: Hagyd, úgy is letagadják, hogy a szerb vagy ukrán területeken élők elé mai napig mennyi akadályt gördítenek és nem csak állampolgárság ügyben. Egy bármilyen külföldi negyed annyi idő alatt megkapja. :(

dobzse.laci 2012.04.22. 00:00:13

@vadfarkatlan: Palizálok:
"Nem mindenki válogatja a barátait az MSZMP KB tagjai közül, mondta Orbán Viktor nemrégen:
Pozsgai Imre: Forradalom vagy ellenforradalom?
Es jött 1956. oktober 23. Lopva, alattomosan közeledett. Sunyi bábáinak száján egy percre sem halkult el a szocializnus igéje, miközben egy nyáron át járták a Petőfi-rondót 'nemzeti sajátossagaink' körül azzal a magasztos céllal, hogy kiköszöbüljek a szocializmus épitése közben elkövetett hibákat. Majdnem sikerült nekik még a szocializmust is kiköszöbülni. Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött több úri bitanggal, megcsinálta az 'Első Hazai Nemzeti Forradalmat. Hogy megis nem 'Nemzeti Szocialistanak' keresztelték vivmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy a két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes embernek.
A 'Nemzeti Forradalom' olyan nevezetes renegatot sorolhatott v e z e t ő i közé, mint Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak adóvégrehajtói karrierhez szabtak, de jellemtelensége biztositotta, hogy miniszterelnök legyen a legdühöngőbb fehérterror napjaiban.
(Petőfi Népe, Kecskemét, 1957. december 15.)"
A következetes antikommunisták, következetes antikommunistákkal fognak össze :P

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.04.22. 00:03:42

Hofi már több, mint egy évtizede megmondta: a Kövérnek folyik a szar a szájából.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:11:07

Kövér egy bugris. Szégyen ő is, a fidesz is. Teli van a családja MSZMP taggal, teli van a pártja MSZMP taggal, s ő maga is az. Ritka szép díszpéldánya a bunkónak.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:15:50

@flippant: Világos, hogy nem az iskolába jártál, hanem mellé, hogy tanulás helyett levizeld a falát kívülről.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:19:41

@gébics: Igen, valahogy ilyen a Köteles Laci, egy kupac a többi közül a fidesz trágyadombján.

P.Mellark 2012.04.22. 01:41:18

@vadfarkatlan:

Most komolyan, miért is röhögsz olyan nagyon, hogy Gyurcsány demokrata? Elgondolkodtál azon, hogy mit jelent ez a szó? Mitől ne lenne az? Hogy 20 évvel ezelőtt az előző rendszerben piszlicsáré titkár volt? Ez lenne nálad a "nem demokrata" definíciója? :-D

dekol84 2012.04.22. 02:46:37

Eh, basszátok meg, már káromkodni sincs kedvem! Ezért annyit írok csupán, hogy nyomja telibe a büdös qrva anyját az összes fityiszes baromállat és szopjon igen bőnyállal az a sok nagyonbalfasz idióta, aki ezekre szavazott! Egyébiránt a pofáját rúgom szét annak a büdös paraszt fidesz szavazónak, aki most egyet is sóhajtani mer a közel 500 ft-os benzin miatt, a 27%-os áfa miatt, meg a engeteg többi zorbán-matócsni duónak köszönhető szopattyú miatt! Az ilyen idiótáknak most négy évig kuss-pofabefog a neve, és zabálja kétpofára, amit főzött nekünk! 2014-ben meg takarodjon haza és el se menjen szavazni!

Gatinho 2012.04.22. 08:13:53

Kit érdekel te fasz Gréczy, hogy kinek ki volt az apja?

genyamagyar 2012.04.22. 08:18:41

@Gatinho: "Kit érdekel .... hogy kinek ki volt az apja?"

A fideszeseket szokta érdekelni. Meg a jobboldaliakat.

genyamagyar 2012.04.22. 08:21:42

Csak a tényszerűség kedvéért: Az egész magyar történelem leggyűlöletesebb politikusa: Orbán Viktor.

Ez azért nagy szó!

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 08:28:42

@Gatinho:

Titeket.
Nem kicsit, nagyon.
Nem hogy valakinek az APJA, de még a FELESÉGÉNEK A NAGYAPJA is igen igen érdekli a jobboldali hozzászólókat.

jog-ász 2012.04.22. 08:30:05

ezért vagy nem kéne ugatni senkinek, vagy ha már rendszerváltás akkor totál nulláról, tiszta lappal...de hát épp ezért nem volt nálunk forradalom, mindenki szépen együttmüködve békésen átmentegette amit tudott..

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:00:18

BOTRÁNY, HOGY A KÖVÉR LÁSZLÓ A PARLAMENTBEN VAN !
Most még egy Bunkóért kell szégyenkeznünk a világban, Nem elég nekünk a " halászlegény frakkban"??? az EU ban?????
( vagy az irodában suttyó módra zsebredugott kézzel és várja két hónapja az IMF-et?:)

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:02:02

Szégyen az Parlamentre nézve, hogy egy ilyen bunkó "Házmester" uralkodhat a Parlamentben és még egyáltalán " böföghet" is valamit a pulpitusról!!!!
EZ NEM HÁZELNÖK, HANEM WC-S BÁCSI A SZAROS BAJUSZÁVAL !

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:02:53

SZÉGYEN.. hamarosan...HÁROM " közjogi" BUGA JAKAB vezeti az országot. (AKÁRMILYEN DIPLOMÁT ADOTT NEKIK A KÁDÁR RENDSZER A SUTTYÓSÁGUK ÉS BUNKÓSÁGUK LERÍ RÓLUK)
Ezeket kitaníttatta a Kádár rendszer az ADÓFIZETŐK PÉNZÉN. Soha nem dolgoztak a saját tanult szakmájukban. Több mint 20 éve PARAZITAKÉNT élősködnek az adófizetők pénzén, lopnak csalnak hazudnak és gyűlölködnek. MAGYARORSZÁG és az emberiség "salakja" mindhárom.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:04:22

azért nem rossz ötlet a Jobbikos furkótól a polgárháború ötlet..hmm...csak nem a cigók ellen ....van itt elég " Nemzeti Népellenség":))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:18:37

Kövérnek igaza@bruhahahahihihi:
Kövérnek igaza van.
Az MSZP az egy gennyes góc a társadalom testén amit ki kell vágni, leköpni jó mélyre elásni hogyveled együtt elrohadjon az emléke is.

soproni1 2012.04.22. 09:26:55

A reformkommunistáknak sosem tudta a lakosság megbocsájtani a rendszerváltást. Ezért szavazták vissza az antikapitalistákat. Más kérdés, hogy ezek magánemberként szeretik a saját profitot, ahogy a lakosság is.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:35:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te szaros szájú..(Orbán seggétől),:DDDDDD mehetsz a pénztárhoz....mára kiröfögted magad, te varacskos disznó:)))) hehehehhe

Sét 2012.04.22. 09:46:22

rosszabbul élünk mint 2 éve...

genyamagyar 2012.04.22. 10:15:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Aha! Szóval a politikai ellenfelet le kell köpni és el kell ásni? Jó ezt tudni, főleg amikor majd rád kerül a sor.

A köpést vállalom. Az ásást majd elvégzik a JELENLEGI politikai szimpatizánsaid, ugyanis amikor süllyed a hajó, akkor a gerinctelenek (értsd: magadfajták) egymást dobják a vízbe, hogy a hulláikon partra evickéljenek, de nem fog sikerülni, mert egymást fojtjátok majd meg.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 10:27:54

@Sét:

Na itt van az eb elhantolva....

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.22. 10:50:04

@dekol84: szijártó megmondta, a benzin a szocik miatt ilyen drága.

Szerintem az áfa is.

vadfarkatlan 2012.04.22. 12:06:38

@P.Mellark: Gyurcsány "karrierjének" nem csupán az előző rendszerbeli eseményei, hanem a rendszerváltás óta viselt dolgai fényében is erősen túlzó vele kapcsolatban a demokrata jelző használata. Komoly képpel ezt senki nem hangoztathatja. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy él még ebben az országban 200-300 ezer olyan ember - köztük te is :D - aki még mindig komolyan veszi Fletót és felnéz rá, demokratának tartja. Kiegészítem, nem csak Fletón, mint demokratán nevetek, hanem rajtad is, hogy őt annak tartod. Azért nagyon ne hangoztasd nyilvánosan is ezt, mert akkor közröhej tárgyává válsz. :DDDDDDDD Szerencsétlen. :DDDDD

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.22. 12:24:42

@vadfarkatlan:

Mitől nem demokrata?

Hogy együtt alapította a MISZOT-ot Kötél Lacival és Stumpistával?

high up! 2012.04.22. 16:52:55

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Téges se az eszedért küldenek ide. Ez a szarkupas gyúrcótány kiírta magára, hogy ő valójában csoki torta. Ti zombik meg nem csak hogy faljátok e barnaságot, hanem még repetát is kértek belőle.

high up! 2012.04.22. 16:54:26

@bruhahahahihihi:

Téged is az adófizetők pénzén tanítottak ki, aztán mégse kéri senki vissza a pénzét, csak mert 20 éves taníttatás után még mindig csak egy analfabéta vagy.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 16:55:10

A sárga csekk adó, az internet adó meg a telefon adó ötlete világosan jelzi, hogy elfogyott a tudomány. Ilyen ötletek csak a tehetetlenség szorításában születhetnek, ez a napnál világosabb számomra.
Orbán nem enged az elveiből, a sleppjének meg nincs már semmi a tarsolyában, amiből pénzt lehetne csinálni.
A vezér presztízse, vagy az ország jövője?
Ez itt a kérdés.

high up! 2012.04.22. 16:57:06

greci szolga, inkább bontsd már ki a teljes igazságot gazdi eftárs kettesre értékelt diplomájáról. Tudod komcsi eftárs, akkoriban kettest akkor adtak, amikor üres lapokat adtál be, de a nevedet meg a címet rá tudtad írni a fedőlapra. Erre járt akkoriban kettes.
Ha meg az üres oldalakat meg tudtad számozni, akkor már hármast is kaptál.

high up! 2012.04.22. 17:00:23

@Az igazi sztrovacsek:

Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál, hogy 53%-ról 81%-ra lőtték fel az államadósságot a gazdáid.
Innen indul az államcsőd, ami most van az meg a ti örökségetekkel való harc.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 17:33:27

@high up!:

Gazdád neked van, fideszbirka.
(terelget is rendesen)

Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál az orvosodnál, hogy szeretnéd kifizetni ez ellátásod teljes költségét.
Szaros 300 FT-ot is sajnáltál az orvosodtól és még neked fáj az állam adóssága?
Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál a jegypénztárnál, hogy ki akarod fizetni a teljes árú menetjegyet.
Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál amikor BÁRMILYEN formában igénybe vetted az állami támogatást.
Mert igénybe vetted amikor utaztál, amikor a gyerekedet óvodába, iskolába, orvoshoz vitted, amikor fölvetted anyád nyugdíját, rendőrt, mentőt, tűzoltót hívtál, vagy valamelyik hivatalban ingyen ügyintéztél.
Jut eszembe...
Államadósság csökkentő alapba mennyit fizettél be?

laci0011 2012.04.22. 18:33:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne álljunk meg félúton,temessük mellé az ország és nemzetvesztő fideszt is! Csak a haverok meg a foci,ennél több kéne!

high up! 2012.04.22. 20:24:06

@Az igazi sztrovacsek:

jaj drága liberalizált komcsikám, 2002-2010-ben minden értelmes ember pont azon rinyált, hogy a hibbant gyúrcsótány gazdádék jöjjenek ki a befizetett adókból meg járulékokból, mint addig a legtöbb kormány és ne vessenek ki újabb sarcot a sarcra.

Csak hát a tolvaj oldalad ellopta meg elkúrta, ezért nyúzták a népet a libsi módszerekkel csontig. Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem érted, hogy aki 53%-ról meredeken emelkedőre rakja az államadósságot, annak az utolsó petákot is ki kell húznia az emberek zsebéből? Nem jöttél rá okostóni, hogy ez nem reform, hanem az ELKÚRÁS ÁRA???

high up! 2012.04.22. 20:28:41

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ha van közölni valód, majd próbáld meg leírni betükkel. Linkekelt mozikkal kommunikálj azokkal, akiknek erre van kedvük. Itt a játékszabály az, hogy a saját gondolatodat leírod. Ha ilyen nincs, akkor szoktak a trollok linkek mögé menekülni. Én sose kattintok rá.

Vagy netalán a linken te vagy rajta és videó üzenetben olvasod be a választ mint egy Bin Laden?

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 06:56:18

@high up!:

"...ne vessenek ki újabb sarcot a sarcra."

Ezt legyél szíves közölni szeretett vezéreddel, vagy annak jobbkezével is.
Hívd fel szépen a szíves figyelmüket arra, hogy az adózott jövedelemből fizetett sárga csekk adó sarc a sarcon, hogy csak a legújabbat említsem.

"Csak hát a tolvaj oldalad ellopta meg elkúrta, ezért nyúzták a népet a libsi módszerekkel csontig."

Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem az előző kormányok vették el a fiamnak az adózott jövedelmemből összerakott örökségét, nem ők vették el a munkanélküli segély 75%-át, nem ők vették el a rokkant nyugdíjakat, nem ők adóztatták meg az adózott jövedelem után, járulék fizetés alapján törvényesen járó szolgálati nyugdíjakat, nem ők emelték 27%-ra az ÁFA-t, nem ők adtak kevesebb fizetést a minimálbéren élőknek, nem ők vonták meg a sztrájk jogot, nem ők vették el a szabadság felét, nem ők csináltak a munkavállalóból rabszolgát,stb....
Hát mi a népnyúzás,(csontig) ha nem ez!?
Hogy a tolvaj oldalad mit lopott, arról meg értekezzél a Közgép, meg a Századvég tulajdonosaival, vagy a felcsúti polgármesterrel.

Az államadósságról meg annyit, hogy szarok rá.
Az adóssággal semmi baj nincsen, csak arra kell vigyázni, hogy az adós fizetőképes maradjon.
Államadósság volt, van, lesz.
Vagy ha nem lesz, akkor élhetünk középkori szinten.
Hát én inkább európai szinten akarok élni.
Te meg fizessél az államadósság alapba, és ettől majd megnyugvást nyersz!

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 07:08:34

"Az Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoport a betegek minősítésének visszásságaira hívta fel a figyelmet. Szerintük a szabályozás extrém, a valóságos munkaképességnek nem megfelelő eredményeket produkál. Példaként említettek néhány betegséget, amiről talán mindenki azt gondolná, hogy az abban szenvedők nem, vagy csak nagyon korlátozottan képesek dolgozni, de mégis munkaképessé lehet nyilvánítani őket. Annak, akinek az alsó végtagját combközépen amputálják, csak 36 százalékban károsodott, vagyis ez a személy nem számít megváltozott munkaképességűnek, sőt, mivel 40 százalék alatti a "funkciókárosodása", semmilyen ellátásra sem jogosult.

A gerincsérv is komoly betegségnek számít, a beteg állapota műtéttel javítható, de soha sem gyógyul meg, a komplex minősítés szerint mégis egészségesnek számíthat. Akár életveszélyes állapotú szívritmuszavarban szenvedőt is munkaképessé nyilvánítanak, de a "műtéti vendégnyílással" vagyis sztómával élők is dolgozhatnak."

Azért megnézném, hogy néhány vakhitű fideszbírkának mennyire erősödne a párthűsége, ha - Isten ne adja - így alakulna a sorsa.

Scagnetti 2012.04.23. 13:05:17

@Az igazi sztrovacsek: "Az államadósságról meg annyit, hogy szarok rá."

Végül is, így nézve tényleg aranykor volt Fletóék ideje. :)

lajos0 2012.04.23. 18:46:39

@puffatag: "természetesen gyurcsányt orbánhoz képest tartom demokratának, de úgy nagyon, lásd az elmúlt 2 év történéseit"

Ahogy Zalatnay Cini meg a Cicollinához képest szűz :-)

high up! 2012.04.23. 19:00:02

@Az igazi sztrovacsek:

figyelj bocialista bögre harcos. Ha nem lenne világos akkor:

Majd akkor gyere ellenzéki meg állampolgári igényekkel, ha a komcsi gazdáiddal együtt (most már több is van) visszatörleszettétek az államadósságot 53%-os szintre. Addig pofa be, mert csak adós vagy, aki adóssághegyet hagyott hátra az elkövetkezö 30 évre. A törlesztés elöltt meg megléptetetek. gyúrcsótány, a bátor pofázó harcos már 2009-ben.

lajos0 2012.04.23. 19:36:26

@puffatag: "mi köze a határon túliaknak a hazai adórendszerhez? ne merjenek szavazni, mert baj lesssssz"

Ezt osztom. Aki nem adózik ne szavazzon. Se a határontúli, se az offshore-huszár, se a nyugdíjas.

lajos0 2012.04.23. 19:50:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "valamint azt a Kövért és Orbánt támadják akiket bizonyítottan megfigyeltek a Gyurcsány féle spiclik."

Viszont az iratokból az is kiderült, hogy Lévai nyugodt volt, mert ha beviszik Viktort, akkor Stumpf belügyminiszter apósa úgyis kihozza. Jobb lett volna ezeket az aktákat még a rendszerváltás idején nyilvánosságra hozni. Tényleg jelzés értékű, hogy Kövér és Gyurcsány egy galeriben rágták a gittet a rendszerváltás idején. Aztán akinek van kedve vitatkozzon róla, melyikük a nagyobb náci-komcsi-zsidóbérenc ( a felsorolás további tetszőleges semmitmondó jelzőkkel bővíthető).

lajos0 2012.04.23. 20:15:04

@Eizogembird: "amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül."

Igaza van Márainak, más kérdés, hogy amit ír az az MSZMP káderekre éppúgy igaz volt a cucilizmusban. Lásd csak a szintén zsidóktól elrabolt Apró villa sorsát.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 20:20:57

"Nem vicc: az adófizetést is adóztatják.
Legalábbis, ha elfogadják a tranzakciós sarcot, ugyanis az adó átutalása is adóköteles lesz."

Nesze neked fideszbírka, NEM megszorítás.
Sarc a sarcon, oszt jó napot.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.23. 20:25:42

@lajos0:

Aki nem adózik ne szavazzon. Se a határontúli, se az offshore-huszár, se a nyugdíjas.

- Munkanélküliek szavazhatnak?
- Az offsórhuszár lehet, hogy adózik itt is, miért nem szavazhatna?
- A nyugdíjas feltehetőleg (mivel jogosult ellátásra) becsületesen adózott.
Komolyan mondom, néha azt veszem észre, mindjárt megkérdezitek miért is nem altatjuk inkább el a nyuggereket, mint a sánta versenylovakat.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 20:58:21

@high up!

Tisztelt fideszbírka!
Vázolnám a lehetőségeidet a jövőre nézve, miheztartás végett.
Mint mindenki másnak, neked is két lehetőséged van.
Vagy megöregszel, vagy meghalsz fiatalon.
Ha megöregszel, megbetegszel, és dolgozni már nem tudsz, a jelenlegi állapotok alapján megint két lehetőséged van.
Vagy eltart a családod, (az új alaptörvény kötelezi erre) vagy nem.
Ha a családod nem tud, vagy nem akar eltartani (nem akarsz a terhükre lenni) akkor már nyerő vagy, mert máris három lehetőséged van.
1.Bevonulsz a börtönbe életfogytiglan, és akkor eltart az állam.
2.Önkezeddel véget vetsz az életednek.
3.Nyomorogsz és éhezel, mígnem senki által nem háborgatva és senkit nem zavarva éhen döglesz, vagy megfagysz.
Az első lehetőséget ajánlanám, mert ha kinyírod egy régi haragosodat, duplán jól jársz. A börtönben teljes ellátást, ingyenes orvosi ellátást kapsz, és soha többé semmire nem lesz gondod.
Föltéve persze, hogy nem teljesül a Jobbik kívánsága, és nem lépünk ki az EU-ból, mert akkor a börtönökben sem kell betartani az EU-s előírásokat, és mehetsz a kőbányába félholtan csákányozni.
Mindezek persze csak elméleti lehetőségek és rád egyáltalán nem érvényesek, mert valószínúleg jól menő vállalkozásod, vagy több százezer forintos fizetésed van, amiből annyi pénzt tudsz félretenni, hogy gond nélkül élhesd öreg napjaidat.
De ha mégsem akkor a jelenlegi - a 2/3-os FIDESZ által hozott törvények alapján - ezek a lehetőségeid, akár tetszik neked, akár nem.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 21:22:20

@high up!:
Még valamit!
Nem válaszoltál a kérdésemre.

Államadósság csökkentő alapba mennyit fizettél be?????????

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 21:40:29

FIDESZBIRKÁK!

Nabucco-Déli Áramlat kérdése az új fejlemények tükrében?

Orangekiller 2012.04.24. 10:28:30

@lajos0:
Mi a véleményed a portfolio.hu oldalon
megjelent összesítőről:

"A kamatkiadások 2012 márciusában 90,2 milliárd forintot tettek ki, 36,7 milliárd forinttal többet, mint az előző év megfelelő időszakában, a kamatbevételek pedig 11,2 milliárd forintos szintet értek el, 6,3 milliárddal többet az előző évinél. A nettó kamatkiadások (79 milliárd forint) összességében 30,4 milliárd forinttal lettek magasabbak, mint az előző évben - fogalmaz a tárca."

A Fidesz szabadságharca mostanra napi 1 milliárd forint plusz kamatkiadásba kerül az országnak !!!!! - ez már az én véleményem

Orangekiller 2012.04.24. 10:31:56

De mondhatnám úgy is hogy ez az értelmetlen pénzpocsékolás napi 1 milliárdja , amit a Fidesz kidob az ablakon a hitelezőknek

lajos0 2012.04.24. 17:18:17

@Az igazi sztrovacsek:

"Nem hogy valakinek az APJA, de még a FELESÉGÉNEK A NAGYAPJA is igen igen érdekli a jobboldali hozzászólókat."

Ettől tökéletesen el lehet határolódni. Schiffer például elmondta, hogy : a történészeknek nem feladata Szakasits mentegetése, és ítéljék meg őt a történészek. Ezt az ávós verőlegény apucival felvértezett Bauertől éppúgy nem hallottam, mint Kövértől ahogy Kövértől. Senki nem basztatná ezzel a Gyurcsány-Dobrev házaspárt, csak ki kell mondani hozzá, hogy a Apró Antal egy szimpla mocskos gyilkos volt főállásban.
Mondjuk a zsidóktól elrabolt, majd nevetséges áron az államtól megvett villában lakni ettől még ciki. Pláne ha nagy demokrataként akarja magát eladni a lakó.

lajos0 2012.04.24. 19:22:44

@high up!: " 53%-ról 81%-ra lőtték fel az államadósságot a gazdáid."

Ez egy GDP arányos szám, ami mint területi alapú mutató nem sokat jelent nekünk mezei adófizetőknek. Az államadósságot 8000 milliárdról vitték fel 20000 milliárd körülire, ami 150 %-os emelkedés a kádár-rezsimtől 2002-ig felhalmozott adóssághoz képest.

"Innen indul az államcsőd, ami most van az meg a ti örökségetekkel való harc."

Az adósság kitermelhetetlen, ez korábban is így volt. Részemről az államcsődöt a 2008-as IMF hitelfelvételtől gondolom biztosnak, persze további hitelfelvételekkel lehet odázni, de értelmét nem látom. Ugyanakkor a spanyol vagy az olasz csődöt még bevárhatta volna Orbán a szabadságharccal ( amit klottgatyában amúgy is bajos véghezvinni), ezen a pár hónapon nem múlik sok.

lajos0 2012.04.24. 21:13:49

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Viszont csak így kikerülhető, hogy ne az aktív, adózó dolgozók szerszámával verjék a csalánt, a lényegesen nagyobb számú inaktívnak történő ígérgetéssel, amit eddig minden populista kormány eljátszott. Mivel a jobb és baloldali elitünk egyaránt selejtesekből áll, a nép meg tényleg hülye, másként nem lehet megoldani ezt a helyzetet.

Ha nyugdíjas leszek, én sem akarok beleszólni, hogy az unokám a jövőjét milyen kormány által látja biztosítottabbnak. A gyerekek sem szavazhatnak, ez ellen mégsem ugrál senki.

lajos0 2012.04.24. 21:47:54

@Az igazi sztrovacsek: "Föltéve persze, hogy nem teljesül a Jobbik kívánsága, és nem lépünk ki az EU-ból, mert akkor a börtönökben sem kell betartani az EU-s előírásokat, és mehetsz a kőbányába félholtan csákányozni."

Hát azért az már kiderült, hogy az EU jónehány tagja lehetővé tette példul az amerikai titkosszolgálatnak, hogy kínzókamrákat üzemeltessen a területén.
Nekem nincsenek illúzióim az európai elit demokratikus elkötelezettségét illetően sem. Ha más az érdekük szarnak a demokráciára, ha meg úgy alakul a tyúkok személyiségi jogai miatt is képesek sopánkodni.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.25. 15:30:42

@lajos0:

kedves mindig itt lebzselő, mindenhez értő, minden hozzászóláshoz hozzászóló, mindent megmagyarázó fórumtársam, Te aki vagy a demokráciák nagy szakértője!

Örömmel látom, hogy legutóbbi eszmefuttatásom kapcsán csupán az európai elit demokratikus elkötelezettségét illetően vannak kifogásaid.
Ebből arra következtetek, hogy a magyar viszonylatban megöregedő embertársaink lehetőségeinek vonatkozásában a helyes következtetéseket vontam le.
Rövidke szösszenetem végül is erről szólt, és igen nagy megnyugvás számomra :)) hogy nem találtál benne kivetni valót. A börtönöket mag hagyjuk, azt hiszem egyikünk sem akarja testközelből tanulmányozni az ottani viszonyokat.
Bár ebben a témában valószínűleg nagyobb "szakértő" vagyok nálad.

SZERENCSEIBI 2012.05.25. 10:42:59

@zembertelen:
Aki mocskolódik ,rágalmaz az magából indul ki ,sok disznóság van a rovásán és durva ember,

zembertelen 2012.05.25. 12:13:21

@SZERENCSEIBI:

Igazad van!
A "nyílegyenes agytekervényből" az agytekervényt visszavonom!
süti beállítások módosítása