Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.

Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis az akkor még egységes (?) Magyar Szocialista Pártra.

A házelnök szájából különösen elegánsan hangzik a komcsizás. Kövér László nagybátyja, Kövér József egy 2002-es interjúban a 168 órának elmondta, családjukban a baloldali szellemiség dominál, Kövér László nagyapja Szocialista Hazáért Érdemrendet is kapott. A fideszes politikus nagybátyja azt azonban cáfolta, hogy ennek a ténynek szerepe lett volna Kövér László egyetemi felvételében. - mondta a nagybátyja, a pápai MSZP akkori alelnöke." Kövér édesapja, Kövér László két lánytestvére, és ő maga is is párttagok voltak.

Ugyanez a Kövér József tavaly még elnökségi tag volt a pápai MSZP-ben és vezette a Szegfű Klubot... Sosem került ez elő a családi ebédeken? László ne tudná, József kicsoda? Vagy a saját rokona is persona non grata? Vagy a család úgy működik, hogy minden oldalon legyen rokon, mert sosem lehet tudni?

Különös ez az elhatárolódás amiatt is, mert Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak, majd most éppen nem is tudom, minek.

Kövér tehát beszól az MSZP-nek, de általában a baloldalnak, legutóbb az országgyűlésben a DK-nak is, miközben minisztert és alkotmánybírót csináltak a Hazafias Népfront utolsó alelnökéből, Orbán felolvasóestjein ott hömpölyög az MSZMP-káder Pozsgay, a Moszkvában nagykövet Szűrös. A további, nem hiánytalan MSZMP-s lista nagyjából így fest, csak a nagyobb neveket említve: Pintér Sándor, Matolcsy György, Gógl Árpád, Boros Imre, Martonyi János, Járai Zsigmond, sőt Orbán maga is KISZ-titkár volt a gimnáziumban.

Ezek a tények.

Ilyen holdudvarral az ember még inkább érti, miért nem akarja Kövér László az ügynökakták nyilvánosságát... A komcsi kutyából sosem lesz demokratikus szalonna - ezt ő mondta, nem én...

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr984464416

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kövér László sötét múltja 2012.04.21. 16:01:42

Kövér László (avagy Akasztófás Vlad:) nem egy észkombájn, nem feltétlenül tisztességes ember - hogy is lehetne, akinek nincs elég esze ahhoz, hogy átlássa a világot, annak elég korcs világképe tud lenni - de valahogy sokszor legalább őszinte. (Valószín...

Trackback: Kövér és a kommunisták 2012.04.21. 15:18:01

Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez. Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak.

Trackback: Nyártól pénzbírsággal vagy elzárással büntetnék a rosszkedvűeket 2012.04.21. 11:24:33

- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmár 2012.04.21. 19:24:03

@puffatag: Majd szólj, ha az adórendszerről szavazol....
El ne felejtsd, hogy tiltakozz a hajléktalanok, munkanélküliek, külföldön dolgozók szavazati joga ellen. Ők sem adóznak.
Buta vagy mint a föld.

"A határon túl - az túl messze van;
Az legyen fontos, velünk mi van;
A halott hős most már maradjon holt;
Talán még igaz sem volt."

Az igazi sztrovacsek 2012.04.21. 19:24:22

@Hegseztő Hegesztő:

Kisfiad neked akit nemzettél, ha egyáltalán képes vagy ilyenre.
Mellesleg ahhoz a korosztályhoz tartozom, akinek a "Kredenc" nem csak a konyhaszekrényt jelentette.

ferikefleto 2012.04.21. 19:32:52

És Zsótikám, mesélj mán te is egy-két családi ebédről a sógorodékkal! Ugye nem is olyan különleges, hogy családon belül sem gondolkodik minden felnőtt egyformán? Sőt! Még olyan is van, hogy valaki másképp gondolkozik a világról, mint a rendszerváltozás előtt? Vagy nem amit lehet Jupiternek? Szánalmas vagy... Meg a főnököd is!

vadfarkatlan 2012.04.21. 19:34:45

@Kalmár: Puffatag elvtárs azok közé az idióták közé tartozik, akiket 2004-ben Fletó elvtárs belehergelt a magyarellenességbe. Méghozzá nagyon magas szintű, szociális demagógiával. A Puffatag elvtárshoz hasonlók azok, akik adni nem szeretnek, de tartják a markukat és mástól mindent elvennének! Azt hiszem Puffatag elvtársra jobban illien az Ingyenélő elvtárs megnevezés! Fontold meg, Pufi elvtárs!

puffatag 2012.04.21. 19:38:50

@Kalmár: buta vagyok, mint a magyar föld... olyan buta vagyok, mint minden, ami magyar, a magyar egy buta faj, orbánra szavaz ( a buta magyar) ergo minden magyar buta

puffatag 2012.04.21. 19:42:08

@puffatag: kivétel a nembuta magyarföld, meraz a felcsúti polgármesteré leszen ( az meg támogatja a grazi ápoltat, a nembuta magyart)a felcsút környéki gazdák meg a komenisták, mer tiltakoznak ( a kis gecik)

Kalmár 2012.04.21. 19:43:51

@vadfarkatlan: Szegény nyomorult, még nem is tudja, hogy a legbalosabb Szondánál is a legfrissebb adatok szerint tovább nőtt a balliberók lemaradása.
Hogy akar ez a balfasz szavazófülkében nyerni??? Ráadásul belevette abba a kétdimenziós agyába, hogy hazazavarja a határon túliakat, ha szavazni mernének......ez tényleg úgy képzeli, hogy a szavazáshoz át kell jönniük. Azt hiszem ostobább az átlagos szemétdombra való balliberóktól is.

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 19:49:29

@shwarcz bácsi:

Igazad van,… ha majd... de egyelőre senki sem akarja..

Hegseztő Hegesztő 2012.04.21. 19:55:30

@puffatag:

és mitől lett Fecó demokrata? Fecó egyébként elrettentően személyeskedően beszél,,, ha így folytatja, csak bukta lesz számára. A személyeskedő, durva kirohanások nem demokratikus véleménynyilvánítás eszközei....

( és ne beszélj csúnyán légyszi, mert az nem szép.. én sem használom a trágár szavakat veled szemben..)

töreki 2012.04.21. 20:10:41

Nem értem a csodálkozást! A róth manó is kivégeztette rajkot, a csermanek meg nagy imrét! Ez teljesen normális életvitel a bolsevik-zsidó söpredéknél!

shwarcz bácsi 2012.04.21. 20:15:33

@dr kíváncsivagyok: nekem ne anyázzál, mert még jobbosnak nézlek.
véleményem szerint az összes politikusról ki kellene mondani hogy milyen szerepe volt az előző rendszerben.és akinek volt, annak szevasz.

torró 2012.04.21. 20:36:19

Én szeretem olvasni a kommenteket, ez egyfajta szórakozás forma:), nekem. Üdvözlök mindenkit, hovatartozástól függetlenül.Megfogadtam, hogy nem állok le vitázni semmiről, max tudatom hogy még élek. Én nem idegesítem semmi miatt magamat.Ti csak nyomjátok én elolvasom.

kela-bá 2012.04.21. 20:40:18

Jaj, hát mi a gond, hogy akkor mindenki MSZMP tag, vagy KISZ-es volt. Hát volt választási lehetőségük akkor ? A nagyobb baj, hogy 1989-ben átvágták a jó népet, persze külső segitséggel. Most is valami ilyesmi zajlik,amikor rengeteg pénzt kap EURÓPA,hogy túlélje ez a megcsinált válságot. Európa lakossága meg kapja a megszoritásokat...
MAKÓN , viszont nagyon szép a HAGYMATIKUM,szóval nem csak hagyma van Makón. További szép estét !

JumboJet 2012.04.21. 20:43:54

@vadfarkatlan: Kedves Kommentelő. Az oroszok meg lenyúlták a maradék náci tudóst. Az, hogy az amcsik rehabilitálták a náci tudósokat, fel is vet etikai aggályokat. Most az, hogy ennyi idő elteltével valami magasabbrendű jóként lehet-e arra tekinteni, hogy így német alapokról, de folytatódhatott a rakétafejlesztés, eljuttatva az emberiséget az úrbe... Akkoriban, valószínűleg nem ez járt az amcsik fejében.
De az analógiád veszettül sántít. Amiről Te beszélsz, az mondjuk azzal egyenértékű, hogy mondjuk az amerikai kormány a miniszterei, képviselői, és egyéb szekértolói közé nagy mennyiségben beválasztott-e volna német nácikat. Nagy valószínűséggel, nem.
Mert, azért, azt akárhogy csűröd-csavarod, barátom, az, hogy egy fröcsögő szájjal kommunistázó párt miniszterei közt több legyen az ex MSZMP-s, mint az ún jogutód pártban, több mint aggályos. Ha hozzáveszem az egyéb ex-komcsi csatolmányokat, egyenesen röhejes. Kissé hiteltelen ilyen emberanyaggal kommunistázni. A listát itt több példányban is megtalálod. De a legfrissebb emlékezets díszpéldánynak itt van rögtön Plagi bátok... Vagy az igazi nímandok közül a nov 7-i ünnepségeket szervező Kerényit is ajánlom, netán a leghabzóbb szájú Bencsiket szertnéd? Ajánlom tanulmányozásra Népszabis múltját és cikkeit.
Temérdek, a szűkebb-tágabb környezetemben lejátszódó szép sztorikat tudnék mesélni arról, hogy egykori beszari rendszerszolgákból, hogyan lettek hirtelen népnemzeti vérmagyarok az MDF szárnyai alatt egy szemvillanás alatt. De, gyakorlatilag a Fidesz jobbratolódása is egy gyönyörű történet. Egyszerűen, tudatosan betömték az MDF után támadt piaci rést.
Szóval, hagyjuk ezt a következetes antikommunista jobboldal vs kommunista baloldal című primitív leegyszerűsítést.
Van egy kommunistázó kommunista alapokon nyugvó nagy párt, meg egy nem kommunistázó kommunista alapokon nyugvó másik. Szted, a 800 ezer MSZMP tag másik fele hova lett? Az MDF-be, majd a Fideszbe.
A másik, hogy ha eddig nem tetted meg, bújj ki a gumibelsőből, és nézz körül. A Fidesz a kommunista rendszer legsötétebb napjaira emlékeztető propagandagépezettel operál, a rendszerváltás óta a legantidemokratikusabb módszerekkel építi a hatalmát, naponta, hetente tesz, mond olyasmiket, amikért az elmútnyócévben nemzethalálozott, hazaárulózott, az elmútnyócévet kenterbe verő módon építi a központi gazdasági bázist, és az állami korrupciót, nyoma sincs strukturális átalakításon nyugvó kiadáscsökkentésnek, csak ad-hoc faszoadókkal veló bevételnöveléssel operál (MEGSZORÍT) - megint csak azt csinálja, amiért a legjobban támadta az elmútnyócévet. Csak ezek még teljesen feleslegesen összebalhéznak a fél világgal, és virtuális valóságot építenek, pirosfehérzöldbe öltözve. De úgy fest, ebben az öltözékben minden ér. Még az időarányosan eddigi legnagyobb mértékű elkúrás is. GYF egy tehetségtelen kezdő volt elkúrásban ezekhez képest.

vadfarkatlan 2012.04.21. 20:44:51

@torró: Igazad van, szórakoztató olvasni, de még jobban szórakoztat, ha írok is. Így teljes a történet. Mert ezzel stimulálom ezeknek az egyszerű szerkezeteknek az agyát, mire nagyon kiszámíthatóan kezdenek reagálni. Az igazán szórakoztató hozzászólások ennek kapcsán látnak napvilágot.Az agyat persze nem kell esetükben komolyan venni, csak szófordulatként alkalmazom náluk. Mindenesetre Gréczy Zsozsó elvtárs nagyszerű felütései alig valamivel haladják meg a többi hozzászóló elvtárs kommentárjainak színvonalát. Csakígy tovább Zsóti, lefelé a lejtőn! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.21. 21:41:48

Azt nem értem, hogy a fidesz-rajongók miért nem képesek felfogni, hogy az "elátkozott" 2002-2010-es időszakban parlamenti párt volt a fidesz is, és teljes jogon részt vehetett a törvényhozásban. Oké, hogy nem voltak kormányon, de egy normális országgyűlésben az ellenzék keményen szorongatja a kormányt és védi a szavazói érdekeit, és dolgozik! Erre mit csinált a fidesz primadonna társulata, jaj, felszólal a Gyurcsány sátán, menjünk ki... Ezek művelt emberek lennének?! Oké, a fidesz-rajongók megérdemlik az "uraikat". Szépen egymásra találtak.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:45:55

Szánalom az itt kommentező balos csürhe.

Azt a Gyurcsányt védik, akinek a vizsgáit is az egyetemen az MSZMP KB intézte, és cenzorkodott Pécsen.
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
Persze hogy nincs meg a szakdolgozata ennek a rohadt tolvajnak.

valamint azt a Kövért és Orbánt támadják akiket bizonyítottan megfigyeltek a Gyurcsány féle spiclik.
orbanviktor.hu/cikk/orban_viktor_valasza_vadai_agnesnek_dokumentum_

Röhej a javából.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 21:47:45

@Gamma Leonis: Egyrészt a Fidesz többszáz módosítójából egy darab nem sok annyit se szavaztak meg 2002-2010-ig.

Másrészt a kedvenc MSZP-s barmaid ugyanezt játszák, legközelebb épp Áder megválasztásán pl.

torró 2012.04.21. 21:48:57

vadfarkatlan!
Igen! Valóban így teljes a kép.Az a baj, hogy Olyan ez mint egy régi vicc:
Egy ember a fülét a falhoz tapasztva áll már jó ideje, mikor egy másiknak feltűnik a dolog, odamegy és kérdi mit hallgat. Mire az előző mondja neki, csak hallgassa meg maga is. Erre a kérdező szintén odatapasztja fülét. Na, hall valamit?
Én semmit a világon!
Na látja! És ez így megy már hetek óta!
Szóval, itt meg már évek óta!:DDDDDDD

high up! 2012.04.21. 21:56:31

@puffatag:

Az anyádat fogod te elszámoltatni bolsi unoka. Két év múlva már csak a politikai urnából fog kikandikálni a szemetek. Vagy a börtönböl.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:20:22

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: asszem legutóbb smitt pali bukott be egy kamu doktorival.
még jó hogy nem orvos volt pali bá..
ne kommunistázzál ,mert ti ott a fideszben azok voltatok, vagytok és lesztek is mindig.
csak még ahhoz is szarok vagytok hogy vállaljátok.
ti a hazafiak.

Eizogembird 2012.04.21. 22:21:16

@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Hogy milyen rendszer ez? Idézek, sokan imádják a jobb oldalon a szerzőt:)
A végén kiderül kiről van szó….

“Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” cimkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.
Ez a fajta soha nem változik meg, de amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.
Márai Sándor 1945

flippant 2012.04.21. 22:22:56

A matematika nem hazudik! Egyszerű képletek mutatják amit már 20 éve beszoptatok, pupákok!

mszmp = mszp + fidesz

fidesz = mszp

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:25:01

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Jogi diplomájának megszerzése után átvették a kar állam- és jogelméleti tanszékére, ahol tanársegédként dolgozott. 1987-től az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének (ma: Politikai Tudományok Intézete) tudományos munkatársa.
Tudományos pályája mellett a közéletben is aktívan vett részt: 1988-ban a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) elnöke volt, amely tisztséget 1990-ig viselt, emellett 1989 és 1990 között a Hazafias Népfront egyik utolsó alelnöke. Tagja volt az MSZMP-nek, de a pártban nem töltött be vezető tisztséget.
Nős, felesége bíró, Horváth István volt belügyminiszter lánya.
Stumpf István ma alkotmánybiró.

zembertelen 2012.04.21. 22:27:40

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Azért te nem vagy egy buta gyerek.
Van egy db nyílegyenes agytekervényed.
Alcsúton neked mindíg lesz közmunka!

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2012.04.21. 22:30:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A választások előtt félévvel az mszp-s ügyintézők csomagolni kezdtek a minisztériumokban és kezdték átadni a helyüket fideszes kollégáiknak.
A bal és jobb oldal a szavazóik felé eljátsszák a kötelezőt, de egyébként kéz a kézben hordták szét és osztották fel az ország vagyonát.
Egyik ismerősöm a 98-02' fidesz kormány idején olyan megvetően nyilatkozott a fideszes "barátairól", hogy megdöbbentem.
Aztán 2010-ben ismét nyert a hataloméhes felcsúti szegénylegény és a 8 éves "száműzetésért" megbünteti a "zembereket".

Az mszp számomra hulla, semmi, a Gyurcsány beszéd kikerülése, vagyis 2006 óta. Ha az ember úgy érzi, hogy leköpték és lehugyozták, akkor nem fog a közelébe menni annak, aki ezt tette.
A fidesz meg sárba döngöl... jaj, de jó is nekem... Az összes politikus az ellenségem. Lopni, vagyont szerezni tudnak, de országot építeni... dilettáns, zsivány banda. Egyik sem érdemli meg a bizalmamat.

A kulcsmondatom: az összes politikus az ellenségem.
Egyiknek sem javaslom, hogy találkozzon velem négyszemközt, mert elásnám egy szemétdomb alá. Oda való mind. Emberi hulladékok, gumigerincű megalkuvók.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 22:43:17

@shwarcz bácsi:

Ajánlok egy videót csak neked Gyurcsány Pécsi éveiről:

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

Továbbá ajánlok egy iratot, melyet Gyurcsány spicli haverjai, elftársai készítettek Orbánról, Kövérről, Lévai Anikóról, mlyben a rendszer ellenségeiként említik őket:
orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Már csak el kell olvasni.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 22:50:20

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te tényleg ennyire jó képességű vagy?
mióta nincs hatalmon fletó?
ki kormányoz immár két éve?
ki hozza a törvényeket?
kinek van 2/3adja?
fletó bent volt a fideszben? nem emlékszek erre, de a fideszesek bent voltak az mszmpben a kiszben, stb stb...
ki nem szarja le a gyurcsányt? mindenki tudja róla hogy kommunista volt.
meddig fogtok még vele takarózni 40évig?
nézz már szét a fideszkdnp háza táján is.
te hazafi.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.21. 23:04:51

@shwarcz bácsi: Gyurcsótánynak nem a politikai képességeivel van baj, hanem a tetteivel, amit a Pécsi MSZMP KB segedelmével letett vizsgáitól, az adócsalásán, közokirathamisításán keresztül, a szemkilövetéseken át, a határontúli testvéreink megtagadásáig képvisel.

shwarcz bácsi 2012.04.21. 23:08:34

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a határontúli testvéreidet nem csak gyurcsány tagadja meg.hanem a fidesz is.egyértelműen különbséget tesznek határontúli ás határontúli magyar között.

komplikato 2012.04.21. 23:45:15

Egész sztoriról most ez ugrott be, egy százados mesélte:
Politikai tiszt ideológia felvilágosítást tart a kopaszoknak történelmi szinten, persze a 6 elemi meg a 70-es IQ kissé bekavar:
- Tudják elvtársak volt a Sztálin elvtárs ... aki JÓ elvtárs volt és volt a Hitler elvtárs(?) aki NEM volt jó elvtárs.

komplikato 2012.04.21. 23:46:40

@shwarcz bácsi: Hagyd, úgy is letagadják, hogy a szerb vagy ukrán területeken élők elé mai napig mennyi akadályt gördítenek és nem csak állampolgárság ügyben. Egy bármilyen külföldi negyed annyi idő alatt megkapja. :(

dobzse.laci 2012.04.22. 00:00:13

@vadfarkatlan: Palizálok:
"Nem mindenki válogatja a barátait az MSZMP KB tagjai közül, mondta Orbán Viktor nemrégen:
Pozsgai Imre: Forradalom vagy ellenforradalom?
Es jött 1956. oktober 23. Lopva, alattomosan közeledett. Sunyi bábáinak száján egy percre sem halkult el a szocializnus igéje, miközben egy nyáron át járták a Petőfi-rondót 'nemzeti sajátossagaink' körül azzal a magasztos céllal, hogy kiköszöbüljek a szocializmus épitése közben elkövetett hibákat. Majdnem sikerült nekik még a szocializmust is kiköszöbülni. Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött több úri bitanggal, megcsinálta az 'Első Hazai Nemzeti Forradalmat. Hogy megis nem 'Nemzeti Szocialistanak' keresztelték vivmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy a két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes embernek.
A 'Nemzeti Forradalom' olyan nevezetes renegatot sorolhatott v e z e t ő i közé, mint Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak adóvégrehajtói karrierhez szabtak, de jellemtelensége biztositotta, hogy miniszterelnök legyen a legdühöngőbb fehérterror napjaiban.
(Petőfi Népe, Kecskemét, 1957. december 15.)"
A következetes antikommunisták, következetes antikommunistákkal fognak össze :P

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.04.22. 00:03:42

Hofi már több, mint egy évtizede megmondta: a Kövérnek folyik a szar a szájából.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:11:07

Kövér egy bugris. Szégyen ő is, a fidesz is. Teli van a családja MSZMP taggal, teli van a pártja MSZMP taggal, s ő maga is az. Ritka szép díszpéldánya a bunkónak.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:15:50

@flippant: Világos, hogy nem az iskolába jártál, hanem mellé, hogy tanulás helyett levizeld a falát kívülről.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.04.22. 00:19:41

@gébics: Igen, valahogy ilyen a Köteles Laci, egy kupac a többi közül a fidesz trágyadombján.

P.Mellark 2012.04.22. 01:41:18

@vadfarkatlan:

Most komolyan, miért is röhögsz olyan nagyon, hogy Gyurcsány demokrata? Elgondolkodtál azon, hogy mit jelent ez a szó? Mitől ne lenne az? Hogy 20 évvel ezelőtt az előző rendszerben piszlicsáré titkár volt? Ez lenne nálad a "nem demokrata" definíciója? :-D

dekol84 2012.04.22. 02:46:37

Eh, basszátok meg, már káromkodni sincs kedvem! Ezért annyit írok csupán, hogy nyomja telibe a büdös qrva anyját az összes fityiszes baromállat és szopjon igen bőnyállal az a sok nagyonbalfasz idióta, aki ezekre szavazott! Egyébiránt a pofáját rúgom szét annak a büdös paraszt fidesz szavazónak, aki most egyet is sóhajtani mer a közel 500 ft-os benzin miatt, a 27%-os áfa miatt, meg a engeteg többi zorbán-matócsni duónak köszönhető szopattyú miatt! Az ilyen idiótáknak most négy évig kuss-pofabefog a neve, és zabálja kétpofára, amit főzött nekünk! 2014-ben meg takarodjon haza és el se menjen szavazni!

Gatinho 2012.04.22. 08:13:53

Kit érdekel te fasz Gréczy, hogy kinek ki volt az apja?

genyamagyar 2012.04.22. 08:18:41

@Gatinho: "Kit érdekel .... hogy kinek ki volt az apja?"

A fideszeseket szokta érdekelni. Meg a jobboldaliakat.

genyamagyar 2012.04.22. 08:21:42

Csak a tényszerűség kedvéért: Az egész magyar történelem leggyűlöletesebb politikusa: Orbán Viktor.

Ez azért nagy szó!

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 08:28:42

@Gatinho:

Titeket.
Nem kicsit, nagyon.
Nem hogy valakinek az APJA, de még a FELESÉGÉNEK A NAGYAPJA is igen igen érdekli a jobboldali hozzászólókat.

jog-ász 2012.04.22. 08:30:05

ezért vagy nem kéne ugatni senkinek, vagy ha már rendszerváltás akkor totál nulláról, tiszta lappal...de hát épp ezért nem volt nálunk forradalom, mindenki szépen együttmüködve békésen átmentegette amit tudott..

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:00:18

BOTRÁNY, HOGY A KÖVÉR LÁSZLÓ A PARLAMENTBEN VAN !
Most még egy Bunkóért kell szégyenkeznünk a világban, Nem elég nekünk a " halászlegény frakkban"??? az EU ban?????
( vagy az irodában suttyó módra zsebredugott kézzel és várja két hónapja az IMF-et?:)

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:02:02

Szégyen az Parlamentre nézve, hogy egy ilyen bunkó "Házmester" uralkodhat a Parlamentben és még egyáltalán " böföghet" is valamit a pulpitusról!!!!
EZ NEM HÁZELNÖK, HANEM WC-S BÁCSI A SZAROS BAJUSZÁVAL !

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:02:53

SZÉGYEN.. hamarosan...HÁROM " közjogi" BUGA JAKAB vezeti az országot. (AKÁRMILYEN DIPLOMÁT ADOTT NEKIK A KÁDÁR RENDSZER A SUTTYÓSÁGUK ÉS BUNKÓSÁGUK LERÍ RÓLUK)
Ezeket kitaníttatta a Kádár rendszer az ADÓFIZETŐK PÉNZÉN. Soha nem dolgoztak a saját tanult szakmájukban. Több mint 20 éve PARAZITAKÉNT élősködnek az adófizetők pénzén, lopnak csalnak hazudnak és gyűlölködnek. MAGYARORSZÁG és az emberiség "salakja" mindhárom.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:04:22

azért nem rossz ötlet a Jobbikos furkótól a polgárháború ötlet..hmm...csak nem a cigók ellen ....van itt elég " Nemzeti Népellenség":))

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.22. 09:18:37

Kövérnek igaza@bruhahahahihihi:
Kövérnek igaza van.
Az MSZP az egy gennyes góc a társadalom testén amit ki kell vágni, leköpni jó mélyre elásni hogyveled együtt elrohadjon az emléke is.

soproni1 2012.04.22. 09:26:55

A reformkommunistáknak sosem tudta a lakosság megbocsájtani a rendszerváltást. Ezért szavazták vissza az antikapitalistákat. Más kérdés, hogy ezek magánemberként szeretik a saját profitot, ahogy a lakosság is.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 09:35:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te szaros szájú..(Orbán seggétől),:DDDDDD mehetsz a pénztárhoz....mára kiröfögted magad, te varacskos disznó:)))) hehehehhe

Sét 2012.04.22. 09:46:22

rosszabbul élünk mint 2 éve...

genyamagyar 2012.04.22. 10:15:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Aha! Szóval a politikai ellenfelet le kell köpni és el kell ásni? Jó ezt tudni, főleg amikor majd rád kerül a sor.

A köpést vállalom. Az ásást majd elvégzik a JELENLEGI politikai szimpatizánsaid, ugyanis amikor süllyed a hajó, akkor a gerinctelenek (értsd: magadfajták) egymást dobják a vízbe, hogy a hulláikon partra evickéljenek, de nem fog sikerülni, mert egymást fojtjátok majd meg.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 10:27:54

@Sét:

Na itt van az eb elhantolva....

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.22. 10:50:04

@dekol84: szijártó megmondta, a benzin a szocik miatt ilyen drága.

Szerintem az áfa is.

vadfarkatlan 2012.04.22. 12:06:38

@P.Mellark: Gyurcsány "karrierjének" nem csupán az előző rendszerbeli eseményei, hanem a rendszerváltás óta viselt dolgai fényében is erősen túlzó vele kapcsolatban a demokrata jelző használata. Komoly képpel ezt senki nem hangoztathatja. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy él még ebben az országban 200-300 ezer olyan ember - köztük te is :D - aki még mindig komolyan veszi Fletót és felnéz rá, demokratának tartja. Kiegészítem, nem csak Fletón, mint demokratán nevetek, hanem rajtad is, hogy őt annak tartod. Azért nagyon ne hangoztasd nyilvánosan is ezt, mert akkor közröhej tárgyává válsz. :DDDDDDDD Szerencsétlen. :DDDDD

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.22. 12:24:42

@vadfarkatlan:

Mitől nem demokrata?

Hogy együtt alapította a MISZOT-ot Kötél Lacival és Stumpistával?

high up! 2012.04.22. 16:52:55

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Téges se az eszedért küldenek ide. Ez a szarkupas gyúrcótány kiírta magára, hogy ő valójában csoki torta. Ti zombik meg nem csak hogy faljátok e barnaságot, hanem még repetát is kértek belőle.

high up! 2012.04.22. 16:54:26

@bruhahahahihihi:

Téged is az adófizetők pénzén tanítottak ki, aztán mégse kéri senki vissza a pénzét, csak mert 20 éves taníttatás után még mindig csak egy analfabéta vagy.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 16:55:10

A sárga csekk adó, az internet adó meg a telefon adó ötlete világosan jelzi, hogy elfogyott a tudomány. Ilyen ötletek csak a tehetetlenség szorításában születhetnek, ez a napnál világosabb számomra.
Orbán nem enged az elveiből, a sleppjének meg nincs már semmi a tarsolyában, amiből pénzt lehetne csinálni.
A vezér presztízse, vagy az ország jövője?
Ez itt a kérdés.

high up! 2012.04.22. 16:57:06

greci szolga, inkább bontsd már ki a teljes igazságot gazdi eftárs kettesre értékelt diplomájáról. Tudod komcsi eftárs, akkoriban kettest akkor adtak, amikor üres lapokat adtál be, de a nevedet meg a címet rá tudtad írni a fedőlapra. Erre járt akkoriban kettes.
Ha meg az üres oldalakat meg tudtad számozni, akkor már hármast is kaptál.

high up! 2012.04.22. 17:00:23

@Az igazi sztrovacsek:

Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál, hogy 53%-ról 81%-ra lőtték fel az államadósságot a gazdáid.
Innen indul az államcsőd, ami most van az meg a ti örökségetekkel való harc.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.22. 17:33:27

@high up!:

Gazdád neked van, fideszbirka.
(terelget is rendesen)

Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál az orvosodnál, hogy szeretnéd kifizetni ez ellátásod teljes költségét.
Szaros 300 FT-ot is sajnáltál az orvosodtól és még neked fáj az állam adóssága?
Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál a jegypénztárnál, hogy ki akarod fizetni a teljes árú menetjegyet.
Majd akkor rinyálj, ha 2002-2010 között rinyáltál amikor BÁRMILYEN formában igénybe vetted az állami támogatást.
Mert igénybe vetted amikor utaztál, amikor a gyerekedet óvodába, iskolába, orvoshoz vitted, amikor fölvetted anyád nyugdíját, rendőrt, mentőt, tűzoltót hívtál, vagy valamelyik hivatalban ingyen ügyintéztél.
Jut eszembe...
Államadósság csökkentő alapba mennyit fizettél be?

laci0011 2012.04.22. 18:33:53

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ne álljunk meg félúton,temessük mellé az ország és nemzetvesztő fideszt is! Csak a haverok meg a foci,ennél több kéne!

high up! 2012.04.22. 20:24:06

@Az igazi sztrovacsek:

jaj drága liberalizált komcsikám, 2002-2010-ben minden értelmes ember pont azon rinyált, hogy a hibbant gyúrcsótány gazdádék jöjjenek ki a befizetett adókból meg járulékokból, mint addig a legtöbb kormány és ne vessenek ki újabb sarcot a sarcra.

Csak hát a tolvaj oldalad ellopta meg elkúrta, ezért nyúzták a népet a libsi módszerekkel csontig. Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem érted, hogy aki 53%-ról meredeken emelkedőre rakja az államadósságot, annak az utolsó petákot is ki kell húznia az emberek zsebéből? Nem jöttél rá okostóni, hogy ez nem reform, hanem az ELKÚRÁS ÁRA???

high up! 2012.04.22. 20:28:41

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ha van közölni valód, majd próbáld meg leírni betükkel. Linkekelt mozikkal kommunikálj azokkal, akiknek erre van kedvük. Itt a játékszabály az, hogy a saját gondolatodat leírod. Ha ilyen nincs, akkor szoktak a trollok linkek mögé menekülni. Én sose kattintok rá.

Vagy netalán a linken te vagy rajta és videó üzenetben olvasod be a választ mint egy Bin Laden?

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 06:56:18

@high up!:

"...ne vessenek ki újabb sarcot a sarcra."

Ezt legyél szíves közölni szeretett vezéreddel, vagy annak jobbkezével is.
Hívd fel szépen a szíves figyelmüket arra, hogy az adózott jövedelemből fizetett sárga csekk adó sarc a sarcon, hogy csak a legújabbat említsem.

"Csak hát a tolvaj oldalad ellopta meg elkúrta, ezért nyúzták a népet a libsi módszerekkel csontig."

Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem az előző kormányok vették el a fiamnak az adózott jövedelmemből összerakott örökségét, nem ők vették el a munkanélküli segély 75%-át, nem ők vették el a rokkant nyugdíjakat, nem ők adóztatták meg az adózott jövedelem után, járulék fizetés alapján törvényesen járó szolgálati nyugdíjakat, nem ők emelték 27%-ra az ÁFA-t, nem ők adtak kevesebb fizetést a minimálbéren élőknek, nem ők vonták meg a sztrájk jogot, nem ők vették el a szabadság felét, nem ők csináltak a munkavállalóból rabszolgát,stb....
Hát mi a népnyúzás,(csontig) ha nem ez!?
Hogy a tolvaj oldalad mit lopott, arról meg értekezzél a Közgép, meg a Századvég tulajdonosaival, vagy a felcsúti polgármesterrel.

Az államadósságról meg annyit, hogy szarok rá.
Az adóssággal semmi baj nincsen, csak arra kell vigyázni, hogy az adós fizetőképes maradjon.
Államadósság volt, van, lesz.
Vagy ha nem lesz, akkor élhetünk középkori szinten.
Hát én inkább európai szinten akarok élni.
Te meg fizessél az államadósság alapba, és ettől majd megnyugvást nyersz!

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 07:08:34

"Az Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoport a betegek minősítésének visszásságaira hívta fel a figyelmet. Szerintük a szabályozás extrém, a valóságos munkaképességnek nem megfelelő eredményeket produkál. Példaként említettek néhány betegséget, amiről talán mindenki azt gondolná, hogy az abban szenvedők nem, vagy csak nagyon korlátozottan képesek dolgozni, de mégis munkaképessé lehet nyilvánítani őket. Annak, akinek az alsó végtagját combközépen amputálják, csak 36 százalékban károsodott, vagyis ez a személy nem számít megváltozott munkaképességűnek, sőt, mivel 40 százalék alatti a "funkciókárosodása", semmilyen ellátásra sem jogosult.

A gerincsérv is komoly betegségnek számít, a beteg állapota műtéttel javítható, de soha sem gyógyul meg, a komplex minősítés szerint mégis egészségesnek számíthat. Akár életveszélyes állapotú szívritmuszavarban szenvedőt is munkaképessé nyilvánítanak, de a "műtéti vendégnyílással" vagyis sztómával élők is dolgozhatnak."

Azért megnézném, hogy néhány vakhitű fideszbírkának mennyire erősödne a párthűsége, ha - Isten ne adja - így alakulna a sorsa.

Scagnetti 2012.04.23. 13:05:17

@Az igazi sztrovacsek: "Az államadósságról meg annyit, hogy szarok rá."

Végül is, így nézve tényleg aranykor volt Fletóék ideje. :)

lajos0 2012.04.23. 18:46:39

@puffatag: "természetesen gyurcsányt orbánhoz képest tartom demokratának, de úgy nagyon, lásd az elmúlt 2 év történéseit"

Ahogy Zalatnay Cini meg a Cicollinához képest szűz :-)

high up! 2012.04.23. 19:00:02

@Az igazi sztrovacsek:

figyelj bocialista bögre harcos. Ha nem lenne világos akkor:

Majd akkor gyere ellenzéki meg állampolgári igényekkel, ha a komcsi gazdáiddal együtt (most már több is van) visszatörleszettétek az államadósságot 53%-os szintre. Addig pofa be, mert csak adós vagy, aki adóssághegyet hagyott hátra az elkövetkezö 30 évre. A törlesztés elöltt meg megléptetetek. gyúrcsótány, a bátor pofázó harcos már 2009-ben.

lajos0 2012.04.23. 19:36:26

@puffatag: "mi köze a határon túliaknak a hazai adórendszerhez? ne merjenek szavazni, mert baj lesssssz"

Ezt osztom. Aki nem adózik ne szavazzon. Se a határontúli, se az offshore-huszár, se a nyugdíjas.

lajos0 2012.04.23. 19:50:48

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "valamint azt a Kövért és Orbánt támadják akiket bizonyítottan megfigyeltek a Gyurcsány féle spiclik."

Viszont az iratokból az is kiderült, hogy Lévai nyugodt volt, mert ha beviszik Viktort, akkor Stumpf belügyminiszter apósa úgyis kihozza. Jobb lett volna ezeket az aktákat még a rendszerváltás idején nyilvánosságra hozni. Tényleg jelzés értékű, hogy Kövér és Gyurcsány egy galeriben rágták a gittet a rendszerváltás idején. Aztán akinek van kedve vitatkozzon róla, melyikük a nagyobb náci-komcsi-zsidóbérenc ( a felsorolás további tetszőleges semmitmondó jelzőkkel bővíthető).

lajos0 2012.04.23. 20:15:04

@Eizogembird: "amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül."

Igaza van Márainak, más kérdés, hogy amit ír az az MSZMP káderekre éppúgy igaz volt a cucilizmusban. Lásd csak a szintén zsidóktól elrabolt Apró villa sorsát.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 20:20:57

"Nem vicc: az adófizetést is adóztatják.
Legalábbis, ha elfogadják a tranzakciós sarcot, ugyanis az adó átutalása is adóköteles lesz."

Nesze neked fideszbírka, NEM megszorítás.
Sarc a sarcon, oszt jó napot.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.04.23. 20:25:42

@lajos0:

Aki nem adózik ne szavazzon. Se a határontúli, se az offshore-huszár, se a nyugdíjas.

- Munkanélküliek szavazhatnak?
- Az offsórhuszár lehet, hogy adózik itt is, miért nem szavazhatna?
- A nyugdíjas feltehetőleg (mivel jogosult ellátásra) becsületesen adózott.
Komolyan mondom, néha azt veszem észre, mindjárt megkérdezitek miért is nem altatjuk inkább el a nyuggereket, mint a sánta versenylovakat.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 20:58:21

@high up!

Tisztelt fideszbírka!
Vázolnám a lehetőségeidet a jövőre nézve, miheztartás végett.
Mint mindenki másnak, neked is két lehetőséged van.
Vagy megöregszel, vagy meghalsz fiatalon.
Ha megöregszel, megbetegszel, és dolgozni már nem tudsz, a jelenlegi állapotok alapján megint két lehetőséged van.
Vagy eltart a családod, (az új alaptörvény kötelezi erre) vagy nem.
Ha a családod nem tud, vagy nem akar eltartani (nem akarsz a terhükre lenni) akkor már nyerő vagy, mert máris három lehetőséged van.
1.Bevonulsz a börtönbe életfogytiglan, és akkor eltart az állam.
2.Önkezeddel véget vetsz az életednek.
3.Nyomorogsz és éhezel, mígnem senki által nem háborgatva és senkit nem zavarva éhen döglesz, vagy megfagysz.
Az első lehetőséget ajánlanám, mert ha kinyírod egy régi haragosodat, duplán jól jársz. A börtönben teljes ellátást, ingyenes orvosi ellátást kapsz, és soha többé semmire nem lesz gondod.
Föltéve persze, hogy nem teljesül a Jobbik kívánsága, és nem lépünk ki az EU-ból, mert akkor a börtönökben sem kell betartani az EU-s előírásokat, és mehetsz a kőbányába félholtan csákányozni.
Mindezek persze csak elméleti lehetőségek és rád egyáltalán nem érvényesek, mert valószínúleg jól menő vállalkozásod, vagy több százezer forintos fizetésed van, amiből annyi pénzt tudsz félretenni, hogy gond nélkül élhesd öreg napjaidat.
De ha mégsem akkor a jelenlegi - a 2/3-os FIDESZ által hozott törvények alapján - ezek a lehetőségeid, akár tetszik neked, akár nem.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 21:22:20

@high up!:
Még valamit!
Nem válaszoltál a kérdésemre.

Államadósság csökkentő alapba mennyit fizettél be?????????

Az igazi sztrovacsek 2012.04.23. 21:40:29

FIDESZBIRKÁK!

Nabucco-Déli Áramlat kérdése az új fejlemények tükrében?

Orangekiller 2012.04.24. 10:28:30

@lajos0:
Mi a véleményed a portfolio.hu oldalon
megjelent összesítőről:

"A kamatkiadások 2012 márciusában 90,2 milliárd forintot tettek ki, 36,7 milliárd forinttal többet, mint az előző év megfelelő időszakában, a kamatbevételek pedig 11,2 milliárd forintos szintet értek el, 6,3 milliárddal többet az előző évinél. A nettó kamatkiadások (79 milliárd forint) összességében 30,4 milliárd forinttal lettek magasabbak, mint az előző évben - fogalmaz a tárca."

A Fidesz szabadságharca mostanra napi 1 milliárd forint plusz kamatkiadásba kerül az országnak !!!!! - ez már az én véleményem

Orangekiller 2012.04.24. 10:31:56

De mondhatnám úgy is hogy ez az értelmetlen pénzpocsékolás napi 1 milliárdja , amit a Fidesz kidob az ablakon a hitelezőknek

lajos0 2012.04.24. 17:18:17

@Az igazi sztrovacsek:

"Nem hogy valakinek az APJA, de még a FELESÉGÉNEK A NAGYAPJA is igen igen érdekli a jobboldali hozzászólókat."

Ettől tökéletesen el lehet határolódni. Schiffer például elmondta, hogy : a történészeknek nem feladata Szakasits mentegetése, és ítéljék meg őt a történészek. Ezt az ávós verőlegény apucival felvértezett Bauertől éppúgy nem hallottam, mint Kövértől ahogy Kövértől. Senki nem basztatná ezzel a Gyurcsány-Dobrev házaspárt, csak ki kell mondani hozzá, hogy a Apró Antal egy szimpla mocskos gyilkos volt főállásban.
Mondjuk a zsidóktól elrabolt, majd nevetséges áron az államtól megvett villában lakni ettől még ciki. Pláne ha nagy demokrataként akarja magát eladni a lakó.

lajos0 2012.04.24. 19:22:44

@high up!: " 53%-ról 81%-ra lőtték fel az államadósságot a gazdáid."

Ez egy GDP arányos szám, ami mint területi alapú mutató nem sokat jelent nekünk mezei adófizetőknek. Az államadósságot 8000 milliárdról vitték fel 20000 milliárd körülire, ami 150 %-os emelkedés a kádár-rezsimtől 2002-ig felhalmozott adóssághoz képest.

"Innen indul az államcsőd, ami most van az meg a ti örökségetekkel való harc."

Az adósság kitermelhetetlen, ez korábban is így volt. Részemről az államcsődöt a 2008-as IMF hitelfelvételtől gondolom biztosnak, persze további hitelfelvételekkel lehet odázni, de értelmét nem látom. Ugyanakkor a spanyol vagy az olasz csődöt még bevárhatta volna Orbán a szabadságharccal ( amit klottgatyában amúgy is bajos véghezvinni), ezen a pár hónapon nem múlik sok.

lajos0 2012.04.24. 21:13:49

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Viszont csak így kikerülhető, hogy ne az aktív, adózó dolgozók szerszámával verjék a csalánt, a lényegesen nagyobb számú inaktívnak történő ígérgetéssel, amit eddig minden populista kormány eljátszott. Mivel a jobb és baloldali elitünk egyaránt selejtesekből áll, a nép meg tényleg hülye, másként nem lehet megoldani ezt a helyzetet.

Ha nyugdíjas leszek, én sem akarok beleszólni, hogy az unokám a jövőjét milyen kormány által látja biztosítottabbnak. A gyerekek sem szavazhatnak, ez ellen mégsem ugrál senki.

lajos0 2012.04.24. 21:47:54

@Az igazi sztrovacsek: "Föltéve persze, hogy nem teljesül a Jobbik kívánsága, és nem lépünk ki az EU-ból, mert akkor a börtönökben sem kell betartani az EU-s előírásokat, és mehetsz a kőbányába félholtan csákányozni."

Hát azért az már kiderült, hogy az EU jónehány tagja lehetővé tette példul az amerikai titkosszolgálatnak, hogy kínzókamrákat üzemeltessen a területén.
Nekem nincsenek illúzióim az európai elit demokratikus elkötelezettségét illetően sem. Ha más az érdekük szarnak a demokráciára, ha meg úgy alakul a tyúkok személyiségi jogai miatt is képesek sopánkodni.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.25. 15:30:42

@lajos0:

kedves mindig itt lebzselő, mindenhez értő, minden hozzászóláshoz hozzászóló, mindent megmagyarázó fórumtársam, Te aki vagy a demokráciák nagy szakértője!

Örömmel látom, hogy legutóbbi eszmefuttatásom kapcsán csupán az európai elit demokratikus elkötelezettségét illetően vannak kifogásaid.
Ebből arra következtetek, hogy a magyar viszonylatban megöregedő embertársaink lehetőségeinek vonatkozásában a helyes következtetéseket vontam le.
Rövidke szösszenetem végül is erről szólt, és igen nagy megnyugvás számomra :)) hogy nem találtál benne kivetni valót. A börtönöket mag hagyjuk, azt hiszem egyikünk sem akarja testközelből tanulmányozni az ottani viszonyokat.
Bár ebben a témában valószínűleg nagyobb "szakértő" vagyok nálad.

SZERENCSEIBI 2012.05.25. 10:42:59

@zembertelen:
Aki mocskolódik ,rágalmaz az magából indul ki ,sok disznóság van a rovásán és durva ember,

zembertelen 2012.05.25. 12:13:21

@SZERENCSEIBI:

Igazad van!
A "nyílegyenes agytekervényből" az agytekervényt visszavonom!
süti beállítások módosítása