Tisztelt elnök úr, kedves Attila!

Napok óta gondolkodtam azon, megírjam-e ezt a levelet. Tipródásom oka az volt, hogy úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem. Végül úgy döntöttem, hogy kapjon nyilvánosságot a bennem dúló vihar: bár lehet még ennél rosszabb is a helyzet, de talán még meg tudod állítani a tragédiába vezető folyamatokat.

Ha már nagy valószínűséggel odáig fajulnak a dolgok, hogy az MSZP kettészakad, Neked, mint pártelnöknek abban áll a felelősséged, hogy ez békés keretek között történjék meg. Amerre most tereled az ügyeket, abból háború lehet menők és maradók között, márpedig ezt érdemes lenne elkerülni. Végig kell gondolnod ezekben az napokban, hogyan akarsz bevonulni az MSZP történetébe? Az egyik út, hogy olyan elnök leszel az utókor számára, aki a már nem feloldható belső konfliktusokat mindkét fél számára korrekt módon rendezi el, ezáltal békét teremt. A másik - amelyet mintha elvállaltál volna -, hogy a nevedhez fűződik majd minden idők legrosszabb MSZP-s kampánya, az a pillanat, amikor a Jobbik megelőzte a szocialistákat, amikor másfél év alatt nem jött új szavazó és nem született új program, és amikor távozik a pártból az MSZP történetének utolsó, választást nyerő politikusa.

Attila, muszáj megértened, hogy ha ez a válás, amin évek óta dolgozik a pártelit, ultimátumokkal, nyílt hadüzenetekkel, konfrontációval történik, akkor éppen Te leszel az, aki vérben gázoltatja saját pártját. Megpróbálhatod kiszorítani Gyurcsányt és híveit, de az a Te politikai halálod lesz.

Muszáj arra is gondolnom, hogy bizonyosan Te döntesz-e minden kérdésben? Ha magadtól jutsz arra, hogy indok sok-sok párttag kiebrudalására, hogy Heller Ágnes egy új pártról beszélt egy Táncsics-konferencián, akkor nem sok a különbség a Fidesz értelmiségellenes magatartása és a Tied között. Ha háborúval, kiszorítással akarod elrendezni ezt a történetet, az politikai rövidlátásnak tűnik számomra. A Te érdeked - mint jeleztem - a békés válás.

Azok, akik mögötted állnak, nyilván arra törekednek, hogy Gyurcsány Ferencet - ha koncepciós eljárást indítottak is ellene - megpróbálják megsemmisíteni. Már 2004-ben is utálták, 2006-ig azért elfogadták, aztán Őszödön elárulták. Most úgy érzik, eljött az ő idejük. Ám az ő harcuk elvileg nem lehetne a Te harcod. Ebben a helyzetben nem akarnék hinni a Wikileaks-iratnak, miszerint azt mondtad az amerikai nagykövetnek: meg kell akadályozni Gyurcsány visszatérését...

Te vagy ma az MSZP elnöke.

Ha a magad ura vagy, akkor a sarkadra állsz és kimondod: most nyugodt tárgyalásokra van szükség, és Te ehhez a készülő botrányhoz nem asszisztálsz. Értsék meg a "vadak", hogy ebbe a szakításba így belepusztul az MSZP. Gondolj arra a több, mint nyolcezer párttagra, aki a pártszavazáson Gyurcsány szándékai szerint szavazott. Azt pedig a legelszántabb Gyurcsány-utálók sem akarhatják, hogy a párt 5%-ot vigyen minden híve karácsonyfája alá. Arra is gondolj, hálásak lesznek-e Neked a párt örök és megbonthatatlan erős emberei, ha ezt a vállalhatatlan meccset a kívánságaik szerint levezényeled. Már összeülnek mögötted, susmorognak az utódlásról. Ők maradnak, Te mész.

De ha egy darabig még ott is állnak mögötted, előbb-utóbb fel fogják vetni: veled vagy nélküled. Ha így folytatjátok, a párt nagy része el fog menni a pártból - Gyurcsányt követve. És minél jobban ütitek, annál erősebb lesz iránta a lelki kötődés, a szolidaritás.

Gondold meg, nem lenne-e jobb két frakcióban, a helyi képviselőtestületekben is összefogva, máris kinyilvánítva, hogy a két párt együttműködik a 2014-es választáson.

Remélem, e levél mögött a jószándékot fogod felfedezni. Aggódom az MSZP-ért, a kritikus, drámai helyzetbe került magyar baloldalért. A tagság szenved ebben a helyzetben, alig várják, hogy bíztató híreket kapjanak: ha két párt lesz is, nincs harag, sőt Orbán leváltásáért össze is fogunk. Értsd meg: Gyurcsány nélkül ez a párt, ez az oldal halott. Ha mégis mennie kell, és majdan összeadjátok az erőket, több szavazója lehet a két formációnak, mint jelenleg ennek az egynek.

Üljetek le és egyezzetek meg! Ez az egyetlen járható út - a másik... bele sem merek gondolni...

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr643308524

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombaton dől el, szakad-e az MSZP 2011.10.18. 11:39:01

Már két hete egyeztetések folynak az MSZP kettészakadásáról a párton belül, a döntést a platform születésnapján, október 22-én jelenti be Gyurcsány Ferenc - közölte Varju László az ATV műsorában.

Trackback: Szombaton dől el, szakad-e az MSZP 2011.10.18. 11:39:01

Már két hete egyeztetések folynak az MSZP kettészakadásáról a párton belül, a döntést a platform születésnapján, október 22-én jelenti be Gyurcsány Ferenc - közölte Varju László az ATV műsorában.

Trackback: Mesterházy: Kilencen mehetnek 2011.10.17. 17:08:01

Az MSZP 58 tagja közül 57 aláírta hétfőig azt a nyilatkozatot, amelyben vállalják, hogy a szocialista képviselőcsoport tagjai maradnak. Mesterházy Attila pártelnök szerint azonban 9 politikus „másképp értelmezte” azt, és nem kíván a ciklus végéig maradni.

Trackback: Gyurcsány helyzetben tartása a Fidesz érdeke 2011.10.17. 10:26:29

 „És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról. Gyerekek, kell még valamit mondanom Ildikó?” – fejezte be beszédét Gyurcsány Ferenc 2006. május 26-án Balatonőszödön. Nem kellett. Gyurcsány ezzel a beszéddel kií...

Trackback: MSZP: te nem tudod, milyen jó (lenne) nélküled 2011.10.17. 10:10:05

Avagy miért kell egy határozott, biztos mozdulattal arcon rúgnunk az MSZP-t, ha meg akarunk szabadulni a Fidesztől....

Trackback: Nyílt levél Mesterházy Attilának 2011.10.17. 09:25:01

Úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem.

Trackback: Nyílt levél Mesterházy Attilának 2011.10.17. 09:25:01

Úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anselmo 2011.10.17. 16:52:17

Lefordítom magyarra a levél tartalmát, a gyengébbek kedvéért:

Mesterkém, ne légy már genya! Szükségünk van egy saját parlamenti frakcióra. Minek ez a veszekedés? Nem jobb a békesség? Lám, mi is megpróbáltunk eltaposni Téged, de nem sikerült, és most Te állsz nyerésre. Ne légy szemét, egyezzünk ki döntetlenben! Mi demokraták fogjunk össze! (Egyébként meg a kva anyád, te geci!)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.17. 16:55:38

@Anselmo: erdekes a blogod.

leforditom magyarra:

a demokracia csak akkor er valamit, ha a fidesz nyer. ha nem a fidesz nyer, a demokracia meghaladott eszme.

hajerka 2011.10.17. 17:23:04

@tiborc2008:
Természetesen törni-zúzni lehetett, emberek életét védeni nem! Sajátságos felfogás!

Fell Bandi 2011.10.17. 17:50:29

@tiborc2008:
"Ez az igazi sipítozós nem azonos véletlenül gecizsótival?
:-)) "
dehogyisnem!!! Mint ahogy még sok más nick is a pojáca táskahordóját takarja.

Fell Bandi 2011.10.17. 17:59:30

@skeptisch: én sem állok veletek szóba, sem veled, sem a zsótival, sem pedig gyurcsán ferenccel (sic!!!)

leponex 2011.10.17. 18:20:26

31/48 2011.10.17. 14:47:11
Látom a te világképed is csak azért kétbites, hogy legyen paritás is benne."

:))))))))))))

high up! 2011.10.17. 20:02:24

@Fell Bandi:

Nem, nem ez az igazi sipítozó még grecinél is sötértebb. Annyira sötét, hogy még a fekete lyukat is elnyelné.
Ennyire sötét.

high up! 2011.10.17. 20:06:49

CSINÁLJUK MEG! CSINÁLJUK MEG!

NEM CSAK SZÖVEGELNI KELL A KIVÁLÁSRÓL, AZT MINDENKI TUD. HANEM MEG KELL CSINÁLNI.

GYERÜNK, GYERÜNK, CSINÁLJUK MEG!

(részlet kurcsány fegyenc: Paródiája vagyok saját magamnak címü végtelen felvonásos komédiájából)

Fell Bandi 2011.10.17. 21:42:11

Na miről is beszélnének az agg bolsi pojácák a kretének klubjában (3 percre véletlenül az ATV-re kattintottam) mint az Új Színházról. Az ótvaros pofájú avarjankó épp azt fejtegette, hogy hogyan fogjuk kimagyarázni majd Csurka pozícióba helyezését az amerikaiak előtt...
De most komolyan: hol él ez a baromarcú torzszülött? Kit érdekel az nálunk, hogy egy brooklyni színháznak ki az intendánsa? Ki kell ezt magyarázniuk az amerikaiaknak nekünk? Hát én ezt konkrétan leszarom, olyan színházat csinálnak, amilyet akarnak. avarjankó bulgárgyuri, dési meg a lopásért jogerősen elítélt mészáros tomi pedig bekaphatja tövig - a zsóti csökevényes bránerét...

lajos0 2011.10.17. 23:13:09

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ez a koan kicsit régebbi, mint az USA, és nem is így van.

"Amennyire tele van ez a csésze, úgy vagytok ti is színültig véleményeitekkel és spekulációitokkal."

Érdemes lenne belegondolni, milyen nyelven zajlott vajon egy japán mester és egy amerikai prof beszélgetése a 19. században.

tiborc2008 2011.10.18. 01:46:47

igazi sipítozó:
egy igazi sipítozós hülye picsa vagy.

tiborc2008 2011.10.18. 01:50:12

az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:
a csocselek es a csurhe kormanya van most:-)

Tőlem lehet a te kormányod, az enyém biztos nem.

héjakútmácsonya 2011.10.18. 09:57:28

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "de eredeti otletet, kifogast meg nem nagyon hallottam senkitol."

Akkor most tőlem hallhatsz, pontosabban olvashatsz eredeti kifogást. Nos, Gyurcsány vasárnap nyilatkozott, hogy marad a szoci frakcióban, s ezt a nyilatkozatát aláírásával hitelesítette is. Ám a nyilatkozatához egy csatolmányt is mellékelt, melyben azt írja Mesterházynak, hogy ne vegye komolyan a nyilatkozatot, hisz ő sem veszi komolyan, mert az nem hosszú távra szól, lényegében csak az aláírás pillantáig érvényes. Egy pillanattal sem tovább. Nos, kérdem én, milyen eljárás ez? Ez kérem szépen sunyi, gyáva, gerinctelen és rém primitív eljárás. Olyan jellemzően gyurcsányos. Igaz?

héjakútmácsonya 2011.10.18. 10:07:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ugye mindkét fél a szép, baráti válásról szövegel. Nos, ha komolyan is gondolják, akkor azok, akik nem férnek össze a jelenlegi vezetéssel, miért nem válnak már, szépen, gyorsan, minél kisebb fájdalmat okozva?
Az az érzés alakulhat ki a kivülálló szemlélődőben, hogy Gyurcsány a kizárását akarja kiprovokálni, nem akar magától távozni, azt akarja, hogy mártírként, kizártként kelljen távoznia a szocpártból. (Mert ő kedveli a teátrális jeléneteket. Egy ripacs.)
Ki gondolta volna, hogy Mesterházynak sikerül Gyurcsányt zavarba hoznia?!?! S mégis sikerült. Nyilatkozatra, színvallásra próbálta kényszeríteni őt, és híveit. Slám mit kapott? Egy tipikusan gyurcsányos választ. Egy sunyi, gyáva, köntörfalazó választ kapott. Egy kint is vagyok, bent is vagyok választ. Gyurcsány aláírásával megerősítette, hogy a frakció tagja marad, ám ehhez a nyilatkozatához csatolt egy másik nyilatkozatot is, melyben lényegében felülírta, érvénytelenítette az erdeti nyilatkozatát. Miféle eljárás ez? Gyomorforgató? Röhejes? Primitív? Gyáva? Sunyi? Mind!

héjakútmácsonya 2011.10.18. 10:14:16

@Andráska8: Tessék már egy hosszabb, behatóbb pillantást vetni a 2010-es választások területi eredményeire!!! Érdekes dolgokat fogsz látni! Például azt, hogy a korábbi szoci fellegváraknak számító területeken(BAZ megye például) a Jobbik az országos eredményénél sokkal jobban szerepelt, a szocpárt viszont rosszabbul.Ebből pedig logikusan következik, hogy ott a Jobbik az MSZP kárára erődösött, vagyis korábbi szoci szavazók a Jobbikra szavaztak. S az is megeshet, hogy ezek a szavazók tartósan a Jobbik mellett kötnek ki.
S persze az is lehetséges, hogy 2010-es Fidesz-szavazók, ma már Jobbik-szimpatizánsok.

héjakútmácsonya 2011.10.18. 10:30:23

@Andráska8:

Azt állítod, a Jobbik most erősödik, tehát Gyurcsány elkúrásának semmi köze a szélsőjobb erősödésének. Tévedsz. Méghozzá nagyon nagyot!

A MIÉP-Jobbik pártszövetség a 2006-os választásokon 2,2%-os ereményre volt képes, ez 119.007 választót jelentett. Négy évvel később, bő négy éves Gyurcsány-féle ügykezelés után 16,67% os eredményt ért el a szélsőjobb, ez 855.436 választót jelent, tehát egy választási ciklus alatt 736.429 szavazót szereztek. Ezek között sok a korábbi szoci szavazó. Ha nem mind az.
Mindebből egyértelműen kitűnik, mennyire hamis az állításod. A Jobbik nem most erősödik, a Jobbik 2006 óta erősödik. S azt, hogy négy esztendő alatt 736.429 szavazót tudott megnyerni, jórészt Gyurcsánynak köszönhető. Ahogy a Fidesz-KDNP 2/3-a is az ő kormányzásának, pontosabban elkúrásának gyümölcse. Megértem, hogy ezt egy magadfajta embernek gyötrelmes lehet belátni, de ez van. Szokd meg a gondolatot!

héjakútmácsonya 2011.10.18. 10:42:12

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Van ám bőr a képeden! Jó vastag.

a csocselek es a csurhe kormanya van most:-) /az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára2011.10.17. 16:40:33/

a demokracia csak akkor er valamit, ha a fidesz nyer. ha nem a fidesz nyer, a demokracia meghaladott eszme. /az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára2011.10.17. 16:55:38

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 10:56:26

@héjakútmácsonya: ugyesen hamisitasz, emelsz ki kontextusbol es csavarod at a sajat szajad ize szerint:-)

nem te irtad veletlenul az oszodi beszed hirtvs verziojat?

tudod, amelyik a valosaggal koszono viszonyban sem volt egy masodpercig sem:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 11:04:49

@héjakútmácsonya: taktikus..;-)

puchot es mesterhazyt a keszztyubabjat a leheto legkisebb vesztesegek aran ki kell golyozni az mszpbol.

en speciel nem szarakodnek veluk, de ugy latszik, fletonak kell az mszp. hulyesegnek tartom, az ido megy, 2014 jon, puchlacika es a kesztyubabja meg ugy sem fogja elengedni az mszpt, mert kulonben hol pumpoljak ki az allami lovekat maganzsebbe? hogy fog mukodni a korrupcio, ha egy olyan ember kerul oda, aki fuggetlen tud lenni puchtol es a kibaszott maffiajatol?

en mondjuk nem csinalok belole emocionalis kerdest, mert az ember az erzelmein keresztul konnyen manipulalhato es akkora birka lesz belole, mint te vagy:-)
marpedig ha valamire nagyon vigyazok az az, hogy ne valljak hozzad es a tobbi egysegsugaru manipulalt idiotahoz hasonlova:-)

se vorosse, se naranccsa, se barnava..:-)

liberalis vagyok, mindezek ellensege ha korlatoznak es szovettsegese ha engednek..;-)

tiborc2008 2011.10.18. 11:12:51

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

Te a kurcsányi szervezett bűnözéssel és ártatlan állampolgárok kínzásával vagy liberális, te hülyepicsa!

tiborc2008 2011.10.18. 11:33:54

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

Istenem, mennyi öndícsérő fellengzős duma egy hülyepicsától, aki teljesen félreismeri saját magát.
Röhögni azért lehet szánalmas hülyén, nem keveset.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 12:16:02

@tiborc2008: erdekes ez a picsazas, mivel ferfi vagyok:-)))

a kep mindossze a mediahercegno kepe, amit tiltakozasul tettem ki avatrnak, amig ez a mediatorveny es a szolasszabadsag ilyen merteku korlatozasat a fidesz es a szoposai fenntartanak:-)

egyebkent ez nem ondicseret, hanem ez a normalis. ha te ennel rosszabb vagy, akkor ne azon aggodj, hogy en miert vagyok jobb es mikent lehetne - jo kis luzermagyar szokas szerint - ellehetetleniteni, hanem hasznald a kurva agyadat, hogy te hogyan lehetsz jobb:-DD

tiborc2008 2011.10.18. 12:24:21

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

A lényegen ez mit se változtat, zsótikám.
Hüjepicsa vagy, és kész.

Az öndícséret pedig nem normális, hanem büdös.
Mint a féreg maszoppod és szemkilövöldöztető ocsmánycsótányod.
Egy igazi liberális SOHA sem állhat rendőrbűnözőket felhasználó jogtiprók mellé.

tiborc2008 2011.10.18. 12:28:43

A fityeszet se szeretem egyébként.
Csak ők még nem jutottak el a jogtiprásnak arra a szintjére, amire nagyon sajnos kurcsányi 2006-ban.
Ezt nem csak én tudom, hanem szinte mindenki. Ez magyarázza azt is, hogy minden elbaszás és bénázás ellenére még mindig toronymagasan nyeri a fityesz az időközi választásokat. Lehet homokba dugni a kis buksi fejedet, és egy olyan világot elképzelni, amilyet te szeretnél, de a világ ezt leginkább leszarja.
Van egy rossz hírem: veled együtt.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 12:34:46

@tiborc2008: zso'ti sem vagyok..:-)

de igen aranyos a kognitiv disszonancianak ez az igen eros megnyilvanulasa:-)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:35:56

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "en most elmegyek pisalni. latod? meg egy ilyen egyszeru dolgot is csak sajat magam tehetek meg." Nem is vártam ennél bonyolultabbat, hiszen ahhoz már segítséget kellene kérned. :)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 12:36:35

@tiborc2008: egyebkent te honnan tudod, hogy mit tehet egy liberalis es mit nem..:-)

nagyjabol annyi kozod van a liberalizmushoz, mint schicklgrubernek a bar mitzvahhoz..;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 12:37:48

@Édy, aki Endre: teljesen jol latom, hogy eppen azzal dicsekedsz, hogy nem ertesz meg osszetett mondatokat tartalmazo nehany soros szoveget?:-)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 12:52:12

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem. Azzal, hogy nem kívánok ennél mélyebb társalgásba bonyolódni olyanokkal, akiknek lételemük az, hogy hülyeségeket írjanak. Ezért picit visszafogom a veled való kommunikációt és csak néha vetek oda egy kis koncot neked, amit rágcsálhatsz. Oszt' jónapot! :)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 13:08:32

@Édy, aki Endre: eddig sem volt kotelesseged velem kommunikalni, eddig is te eroltetted..:-)

teljesen termeszetes, hogy te vonulsz ki az en teruletemrol vissza a sajatodra:-)

Édy, aki Endre 2011.10.18. 13:10:30

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Engedj meg ennyi szórakozást nekem. Olyan hideg van kinn, legalább a rajtad való röhögés melegíti az ember lelkét. :)

tiborc2008 2011.10.18. 13:29:22

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

RE:nagyjabol annyi kozod van a liberalizmushoz...

zsótikám, ezt pont ezt gondolom rólad én is.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 13:58:14

@tiborc2008: valoszinuleg ennek az lehet az oka, hogy fogalmad sincs mi is a liberalizmus:-)

valamifele hulye kereszteny eszmevel keverheted, ilyen "fordits oda a masik orcadat" meg "dobj vissza kenyerrel".

na most ha nekem megutik az egyik orcamat, akkor ahogy az igazi liberalishoz illik leszakitom a masik orcajat es ha megdobnak kovel egy kenyerszallito teherautoval dobok vissza:-)

tiborc2008 2011.10.18. 14:04:12

zsótikám, ateista vagyok.
És baloldali liberális.
Csak igazi, és nem a szervezett bűnözéssel és szemkilövöldöztetéssel, mint te.
Ami szerinted az igazi.
Lelked rajta.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 15:50:28

@tiborc2008: a baloldali liberalis olyasmi, mint a szukurva?:-)))

a baloldali liberalis lofaszlozung a fidesz talalmanya. a liberalizmus jobboldali eszme ugyanis:-)

egyszeruen az egyen szabadsagjogait es erdekeit a kozosseg elebe helyezo ideologia nehezen fer ossze a baloldal alapvetoen etatista, a kozossegben bizo ideologiajaval:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 16:07:31

@Anselmo: mondjuk egy fidesz 2/3 ritka nagy szegenysegi bizonyitvanya az orszag nepenek:-)))

ugyhogy valoban nem kell mondanom:-DDD

plane, amikor valaki a fideszt jobboldali konzervativ partnak hiszi...:-DD

tiborc2008 2011.10.18. 16:30:32

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

Írd csak be a keresőbe a "baloldali liberealizmus" kifejezést, és meglepődsz, mennyi találat lesz arra, ami szerinted nem létezik.
A fityesz 2/3 nem az országnak, hanem az előtte kormányzó pártnak a szegénységi bizonyítványa.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 17:08:19

@tiborc2008: attol, hogy a kommunizmusnak most ez az uj neve meg nem lesz valodi baloldali liberalizmus, mert a liberalizmus alapteteleit tagadja:-)

tiborc2008 2011.10.18. 17:49:51

Tézis-antitézis-szintézis

tiborc2008 2011.10.18. 17:56:45

Ha baloldalisággal nem fér össze a liberalizmus, akkor vajon emberkínzással hogyan?
Nem kurucinfo olvasását javaslom, hanem mondjuk Bodóky tényfeltáró újságíró írásait.

Fell Bandi 2011.10.18. 19:54:17

"Ez most nem a humoros része a dolognak, hanem a komoly”, mondja Kerék-Bárczy Szabolcs az ATV Demokraták című műsorának vége felé, és ezt a megjegyzést például nyugodtan ki lehetett volna vágni, ugyanis az az egy óra végig halálosan komoly volt, a humoros részre sor se került. A KDNP sem csinálhatna ennél karót nyeltebb – karóbbat nyelt – talkshow-t, pedig ez itt elvileg a lendületesen megújuló, trendi és fiatalos baloldal zászlóshajója lenne. A bemutatkozás olyanra sikerült, hogy ott Gyurcsány Ferenc lett volna a leglazább arc, ha meghívják.

Kerék-Bárczy fölösleges mondatát azért nem vágták ki, amiért az összes többi gondolati zsákutcát, keresztbedumálástól érthetetlen szöveget és besült poént: a Demokraták élő műsor. Vakmerő kísérlet, ha figyelembe vesszük, hogy a Heti Hetest több óra anyagából legózzák össze, ugyanis még Gálvölgyi János sem akkora nagyágyú, hogy helyből vicces tudna lenni hatvan percen át. Mindezt a szívást az ATV azért vállalta, hogy élőben válaszolhassanak a facebookos kommentekre – de olyan nem jött egy se.

Mélyvízben kapálózik tehát az öt demokrata Gréczy Zsolt műsorvezetésével, aminek többek között az a következménye, hogy a végére Vágó István veszi át a feladatát.

Az ő jelenléte kétségkívül emeli a műsor fényét, mivel korábban sikeres műsorvezető volt, eposzi jelzője szerint a kvízkirály. Csakhogy ez itt nem kvízműsor, márpedig ő alapvetően ahhoz ért; az efféle társalkodáshoz egyelőre kevésbé. De még ha bele is jön, az sem fogja pótolni az önmérsékletet. A debütáló adásban ő engedte fel a legkövérebb lufit: azt találta mondani ugyanis, hogy Dörner György kinevezése sérti a párizsi békeszerződést, tudniillik Dörner náci, és nácinak lenni tilos. Ennél már csak az lenne látványosabb aránytévesztés, ha éjszakánként egy diszkólézerrel várná a bombázókat az Új Színháznál.

A demokraták egyébként megegyeztek abban, hogy nem szabad esélyt adni a náciknak. Ezzel szemben az antidemokraták két csatornával odébb úgy vélik, hogy a kommunistáknak nem szabad esélyt adni, és mindkét csapat igen szabadon határozza meg, ki is az a végső gonosz, akit el kell taposni bármilyen eszközzel.

A műsor szerkesztői érzik a célközönséget, tök természetes, hogy egy ilyen kormányzással szemben megjelennek az efféle harcias válaszok. Csak hát az anyag, az olyan, mint az NDK legó: nem passzol össze, nem áll meg. Pedig van miből dolgozni, Orbán és barátai egy-két-öt évvel korábbi nyilatkozatai önmagukban is elegendőek egy nagy vasárnap esti kabaréhoz. Csakhogy a Demokraták nem röhögni akarnak. Véresen komolyan veszik magukat, mindjárt a szűzfelszállás alkalmával kijelentik, hogy ők alternatívát akarnak teremteni, meg új konzervatív pártot, talán még fülkeforradalmat is.

"Nagyon-nagyon ciki lesz fideszesnek lenni", mondta Gyurcsány Ferenc a minap, és ebben aligha tévedett. A nemzeti pátosz, az egyre üresebb hazudozás meg nagyotmondás, maga a Nemzeti Együttműködés Rendszere kiváló alapanyag lenne egy össznépi röhögéshez, mert a magát szuperhatalomnak képzelő magyar kormány, az nem félelmetes, hanem röhejes. De ezek a demokraták sajnos nem nevetni akarnak, hanem félni. Aminek sajnos az lesz a vége, hogy demokratának lenni is nagyon-nagyon ciki lesz."
Nem a kuruc.info, hanem a HVG a forrás...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.18. 22:57:45

@tiborc2008: megneztem volna bodoky tenyfeltarasat a felgyujtott autoja fenyeben;-)

jahogy neki nem gyujtottak fel?

valoszinuleg ez lehetett az oka az egyoldalu tenyfeltarasnak:-)

tiborc2008 2011.10.19. 01:17:15

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:
Ez a válasz már a szánalmas kategóriába tartozik.

Fell Bandi 2011.10.19. 07:23:50

@tiborc2008: a Magyar Népköztársaság hülyepicsája szerint tehát egyedül Baló Gyurka készíthetett volna objektív tényfeltárást - bár az autó a MTV-é volt - ő aztán biztos nem lett volna elfogult..

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.19. 08:21:15

@tiborc2008: @Fell Bandi: csak a ti, beteges, elbaszott, sztalionista ertekrendetek szerint van igy:-)

szerintem barki keszithet tenyfeltarast. nekem meg barki tenyfeltarasatol meg lehet a velemenyem.

latjatok, csicskak?:-)

na ezert megyunk ki tuntetni orbanek ellen is es ellenetek es az altalatok kepviselt ordas eszme ellen is.
mert igazi avos, demagog torgerek vagytok:-)

héjakútmácsonya 2011.10.19. 08:50:47

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "ugyesen hamisitasz,..."

Mit? Tessék! Akkor tessék megírni, hogy mikor és mit hamisítottam!! Gyerünk!

héjakútmácsonya 2011.10.19. 08:54:31

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "...fletonak kell az mszp..."

S azon elgondolkodtál már, miért kell neki? Igen? S mire jutottál?

"marpedig ha valamire nagyon vigyazok az az, hogy ne valljak hozzad es a tobbi egysegsugaru manipulalt idiotahoz hasonlova"

Erről akkor, mély fájdalom, már rég lekéstél! Hozzászólásaid alapján egységsugarú, manipulált idióta vagy.

tiborc2008 2011.10.19. 08:59:29

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:

ávósok ellen ti sose tüntetnétek, mert azok közöttetek (veletek) vannak. Amint láttuk 2006. októberében.

Szembe kéne nézni a múlttal, nem a népet és országot fikázni. kurcsányinál és a maszoppnál még ez a nyomorult fidesz is jobb.
Elmentek tünteni? Tőlem aztán...
Majd megunjátok, és elmentek haza.
:-))

héjakútmácsonya 2011.10.19. 09:02:05

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "mondjuk egy fidesz 2/3 ritka nagy szegenysegi bizonyitvanya az orszag nepenek:-)))"

Olybá tűnik, liberalizmusod, s még inkább ehhez szervesen kapcsolódó toleranciád mindössze addig ér, él, amíg a bírka nép a te kedvenceid választja. Csakis addig. Ha másképp mer választani, nos, akkor az isten irgalmazzon a népnek, mert a tökös liberális nem.
Nézd, az úgy áll, hogy a Fidesz-KDNP 2/3-a az a MSZP-SZDSZ "szociÁlliberális" kormányok elkúrásából fakad.
Szóval, ha nem tetszik a rendszer, lehet próbálkozni másikkal. Hajrá!

héjakútmácsonya 2011.10.19. 09:12:21

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "valoszinuleg ez lehetett az oka az egyoldalu tenyfeltarasnak"

Szóval csak úgy lehet valaki objektív 2006 őszével kapcsolatban, ha felgyújtották az autóját. Máskülönben csakis elfogult lehet, méghozzá a mélyedemokrata kormánny kárára. Te nooooormális vagy? Költői volt a kérdés, magam válaszolom meg: NEM.

Ja, és egy kérdés, mielőtt tovább mennénk: olvastad Bodoky könyvét?

héjakútmácsonya 2011.10.19. 09:20:38

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "na ezert megyunk ki tuntetni orbanek ellen is es ellenetek es az altalatok kepviselt ordas eszme ellen is."

S tudod az a szép, hogy most, amikor tombol az orbáni diktatúra, a hitlerfasiztasztálinista diktatúra, nos, most annak kockáztatása nélkül mehetsz ki tiltakozni az utcára, hogy a rendőrök vegzálnának, sőt, esetleg földre tepernének,szájba rúgnának, esetleg még bilincsbe verbe elhorcolnának fogdába, ahol verbálisan és fizikálisan is bántalmaznának, ujjadat törnék, meg ilyenek. Ma az téged, az orbáni diktatúra ellen tüntetőt nem fenyeget, ezért bátran utcára viheted a politikát, az frusztrációdat, minden nyűgödet, s egyéb bajodat, nem esik bántódásod.
Csak, tudod, öt éve, amikor mások mentek ki tiltakozni, az akkori hatalom ellen, amikor te otthon lapítottál, s talán a hatalomnak szurkoltál, sok-sok vétlen állampolgárt, akik az alapvető jogaikkal éltek, bántódás ért a hatalom részéről. S te, barátom, kussoltál, nem álltál i értük, alapvető jogaikért. Szóval mehetsz ma, meg honap, meg holnapután tiltakozni a diktatúra ellen, de tudd, képmutató és álságos a te tiltakozásod!

tiborc2008 2011.10.19. 10:03:09

@héjakútmácsonya:
Annyival egészíteném ki, hogy a sipítozó nyomorult által semmibevett tényfeltárásból kiderült, hogy olyan embereket vegzált a kurcsányi "demokrácia", akik még csak nem is tiltakoztak, hanem rosszkor voltak rossz helyen. Volt közöttük 70 éves ember, aki megjárta a koncentrációs táborokat, és akiket az ávóspatkány lezsidózott. Volt perui állampolgár, aki azt se tudta, hogy miről szól az egész és utána napokat töltött előzetes letartóztatásban. Voltak, akik egy sörözőben üldögéltek és söröztek, és kiterelték őket az utcára, miközben a patkányok sorfalat álltak és végigverték őket. Sipítozó libeális demokrata szerint ez mind smafu.

tiborc2008 2011.10.19. 10:10:06

Arról a szerencsétlenről, akinek kilőtték az egészséges szemét és megvakult, pedig csak haza akart menni, nem is beszélve.

héjakútmácsonya 2011.10.19. 10:40:05

@tiborc2008: Ezért is várom Sipi barátunk válaszát a kérdésemre, vagyis hogy olvaste-e Bodoky könyvét, melyet ő egyoldalúnak nevez. (Lehetett volna persze többoldalú, de sajnos a másik oldal, a rendőrök valamiért nem akartak, vagy nem mertek, nem engedték nekik, hogy megszólaljanak). Ugyanis van egy olyan sanda gyanúm, hogy úgy minősíti a könyvet, hogy még csak nem is olvasta, csak olvasott valakitől valamit a könyvről, aki ismer valakit, aki már látta a könyvet egy kirakatban, s hallotta róla, hogy egyoldalú. Pedig sok oldala van annak a könyvnek, nem csak egy!

tiborc2008 2011.10.19. 10:53:10

@héjakútmácsonya:

Még annyit Bodokyról, hogy azóta már pintér-féle belügyminisztériummal is össszerúgta a patkót az atlatszo.hu oldallal kapcsolatban, tehát a fideszbérencséget nem lehet ráfogni.

Az igazi sztrovacsek 2011.10.19. 11:08:52

Ha Gyurcsánynak lenne egykis vér a pucájában, okt. 23-ra összetrombitálna egy naggyűlést, pótolandó a fideszes ünnep elmaradását. Mindjárt lenne némi támpontunk arra, hogy mekkora a társadalmi támogatottsága.
Mellesleg mekkora húzás volna!
Orbán nem mond beszédet, de Gyurcsány igen.
Hogy feldobná az internetes fórumokat!
Egyébként nemzeti ünnepünkre való tekintettel az EU szerintem simán elfogadta volna, hogy Navracsics képviselje hazánkat.
Na de ha Orbán beszédet mond, vajon mit mondott volna?
Hogy nem lesznek megszorítások?
Vagy igért volna vért és könnyeket?
Mára elfogytak a népámító lózungok. Mostmár dolgozni kellene. 2/3-al abba az irányba kormányozni az országot, amire ez a 2/3 felhatalmazást adott. Mert erre ami most folyik, erre nem adott. Súlyos problémák vannak mind politikailag, mind gazdaságilag, és nem látszik a kiút.
Másféléves kormányzás után lassan elfogynak a népbutító kommunikációs fogások, és félő hogy mire a ciklus fele eltelik, elfogy a társadalmi támogatottság is.
(Én kis naív azt vártam tavaj májusban, hogy a ciklus fele eltelik, mire egyáltalán csökkenni kezd.)
Ez az ünnepi naggyűlés elmaradás egy nagy beismerés. Annak a beismerése, hogy már nincs mit mondani, és annak a beismerése, hogy amit eddig mondtak, az nem volt igaz. Elfogytak az ötletek, kipukkadt a lufi.
A fülkeforradalmárok belefáradtak a harcba - csak tudnám ki ellen vívták - a gazdasági szabadságharc vesztésre áll - a kipaterolt IMF-et visszasírták, mert a piacok nem veszik az államkötvényeket - a jövő évre már nemhogy növekedést, hanem egyenesen recessziót jósolnak a legborúlátóbb közgazdászok, az üzemanyag árak, a Ft árfolyam, az ÁFA az egekben, a fizetések, nyugdíjak vásárló értéke a béka segge alatt.
Hát mi a jó büdös francot tudna erre mondani a Kedves Vezető!?
Legjobb neki ha meg se szólal.

tiborc2008 2011.10.19. 11:13:49

@Az igazi sztrovacsek:
Sok igazság van abban, amit leírtál.
Így is lehet, nem csak sipítozós butapicsa módra.

tiborc2008 2011.10.19. 11:14:43

Mondjuk, szemkilövöldöztető ocsmánycsótány azért nem nagyon hiányzik nekem okt. 23-ra...

Scagnetti 2011.10.19. 12:37:40

Mesterházy rosszul vezeti a pártot, mert másfél év alatt nem szerzett egy szavazót sem, és ez alatt a Jobbik megelőzte az Mszp-t.

Ellenben Gyurcsány igen jól vezette a pártot, mert az ő elnöksége alatt az Mszp elvesztette szavazóinak 60%-át, és a Jobbik 1%-ról felment 16%-ra.

Hogy van ez Zsolti?

Rántott kard 2011.10.19. 13:48:54

Lehet hogy Gyurcsány egy eszement idióta volt, Medgyesi egy tehetelen báb aki jó néhány méterrel mélyítette az eladósodottság gödrét, Horn Gyula meg egy "pufajkás komcsi" - Bajnait hagyjuk, ő talán az egyetlen aki megtette amit egy év alatt egyáltalán megtehetett - de egyiküknek sem adatott meg az az esély, ami megadatott Orbánnak.
2/3-al, ellenzék nélkül, úriember módjára, partnereket keresve, rendbe tenni ezt az országot.
Minden túlzás nélkül, ez TÖRTÉNELMI esély.
Volt.
Eljátszották.
Erről az útról, amire léptek, és amiről mostmár késő (vagy mégsem?) visszafordúlni, bebizonyosodott hogy zsákútcába visz.
Kár ezért a lehetőségért.

Orangekiller 2011.10.19. 14:08:44

Gratulálunk faszkalap Orbán!

www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/513-a-vilagra-megiscsak-nagy-fellendules-var

Mindazonáltal külön szót érdemel Magyarország. Konkrét és őszinte leszek: a térségben, az egyedüli ország, amelytől a Standard Chartered Bank eltanácsolja az ügyfeleket, a hozzánk forduló és az általunk felkeresett ázsiai, thai, kínai, indiai, indonéz, valamint európai, főként angol-szász befektetőket.  Ezt pedig az egész térségben kivételesnek számító politikai bizonytalansággal magyarázzuk partnereinknek. Bármennyire is világos, hogy hibákat követtek el a bankok, pénzügyi intézmények és persze a politikusok az általános és konkrétan a magyarországi adósságprobléma előidézésével, az elmúlt év magyarországi intézkedései - legutóbb a polgárok devizaadósságainak végtörlesztésére vonatkozó törvénykezés, azt megelőzően a méreteiben, mélységeiben példátlan válságadók kiszabása –  egy kimondottan befektető-ellenes környezet kialakulását sejtetik. A nagy szereplők gyengítése magával hozza a kicsikét is és egyáltalán nem látni a folyamat végét.

Fell Bandi 2011.10.19. 16:55:29

Szorul a hurok a böszme nyaka körül:
www.magyarnemzet.hu/portal/817101

Már terrorcselekmény megalapozott gyanújával is nyomoznak ellene, és néhány fakabát ellen. Ha a fakabátok nem akarnak életük végéig börtöncsicskák lenni (tudjuk jól, a börtönökben a rendőrök és a pedofilok vannak a hierarchia legalján, velük mendent meg lehet ott tenni ) a fakabát ávósok bizony köpni fognak, és akkor az idióta pojácának vége van, hiába dob be mindent a zamecsnik...

Fell Bandi 2011.10.19. 17:08:53

@Orangekiller: szerinted ki a túró kérdezi a Standard Chartered Bankot, ha ide akar befektetni? Az én indiai partnereim pl. nem is hallottak róla, viszont gyárat nyitunk hamarosan, pár 100 Millió USD beruházással. Mert nekik nem mindegy, kitől kérnek tanácsot...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.19. 19:43:52

Vasárnap békésen sétáltathatom magammal a molotov-koktélokat, dobálhatom a rendőröket, követelhetem a kormány lemondását, adhatok ultimátumot, tüzet is rakhatok a Felszab tér közepén kukákból, ehetek mingont a tévé büfében, berughatom pár autó szélvédőjét.

Röviden: Lehetek én is forradalmár.

Ha ezért kapok a pofámra a rendőröktől, akkor majd hős is leszek, mert lesz egy majom, aki erről négy év múlva törvényt alkot. És ha hős lettem, akkor viktor és ferenc együtt dominóznak majd Guantanamón.

Tessék mondani: Ez már a hülyék országa, vagy kell még menni pár megállót?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.19. 20:04:04

A büntetési tétel 10-től 20 évig terjed, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető. A Btk. többek között a következő bűncselekményeket sorolja ide: testi sértés, foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés, személyi szabadság megsértése.

Balsai magyarázatul hozzáteszi: „A törvényi szabályozásra figyelemmel a terrorcselekménynek nem csak a külföldi sajtóhírekből és mozifilmekből a közvélemény által is ismertebb cselekmény minősülhet, hanem hatályos büntetőjogunk szerint a lakosság megfélemlítése is, amennyiben az erőszakkal párosul.”

A volt miniszterelnöki megbízott szerint „ami 2006. október 23-án történt Budapest belvárosában, az alkalmas volt a lakosság megfélemlítésére, ugyanis nemcsak a közterületeken jelen lévők, de a TV nézők tudatában is alappal keletkezhetett reális félelemérzet.”
Bennemmár a 202-es Erzsébet hídi összeröffenés is félelmet keltett, mégis csk a budházit vegzálták érte, pedig még páran benne voltak.....

high up! 2011.10.19. 20:13:45

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Neked nem kell még egy lépést se menned, mert már rég hülye vagy. Inkább visszafele kellene menned, hátha elérsz ahhoz a ponthoz ahol meghülyültél és akkor elindulhatnál egy másik irányba. Ha lenne rá igényed.

Nem fog használni az 5 éves agyatoknak, de azért leírom nagybetüvel:

MAGUK A RENDÖRÖK ISMERTÉK BE, HOGY A TV SZÉKHÁZ OSTROMAKOR A POLITIKA TUDATOSAN MAGUKRA HAGYTA ÖKET ÁLDOZATNAK. ERREFEL ADTA MEG NEKIK 2006 OKTÓBER 26-án TUDATOSAN A LEHETÖSÉGET, HOGY REVANSOT VEGYENEK A NÉPEN.

Érted okostóni?

Amúgy meg ne feledjük el, hogy eddig már 165 millió forintot fizetett ki az ártatlan áldozatoknak az állam. Naná, hogy nem gyúrtcsótány magánvagyonából, hanem a közösböl! Mert csótányka elúrásait rendre a nép fizette ki.
Az ujjakon ugráló Vágó Lászót csótány fegyenc még kitüntette és elöléptette, ma már ez a féreg megérdemelten a börtön lakója.
És még csak most jön az igazi felderítés, csótánykát terrorizmussal vádolják. Huhú, jöhetnek a galambosok, szilvásik, laborcok meg a többi terroristák.

PS: akkor mégsem a szaúdiak terroritak, hanem a komcsik!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.19. 20:20:28

@high up!: "már 165 millió forintot ... nem magánvagyonából, hanem a közösböl! "

Ahogy majd a végtörlesztés, az árfolyamrögzítés,a visszamenőleges törvénykezés, a jóvátételi adó, a nyugdíjlopás, a különadók esetébe is. Ott mennyi lesz a ceh? 165 ott is csak mrd?

Egyébként ne nagyon hergeld magad. Szopni fogtok, ez már tény. Mindössze a zakó mérete még, ami kérdéses.

orsós helyében gyorsan tartanék előrehozott választásokat, addig, amíg az ellenzék nem egységes. 14-re az ellenzék egységbe szervezi az erejét, és a fidesz ismét kicsi lesz, méltó régi liberális méretéhez. Olyan 5-6%.

5,44% mint 1990-ben.

high up! 2011.10.19. 20:55:40

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Szegénykém, mára csak annyit tudok mondani, hogy altatót bevenni és lefeküdni.
A jövöre vonatkozóan meg annyit, hogy 2014-ben majd nagy dilemmában leszel, hogy a két 0,5%-os maszop közül melyiket válaszd. Egyéb óhajaid meg a makkalálmodik-a-disznó kategóriájába tartoznak.
Orbán akarhogy is faszkodik a hülye matolcsi miatt, 2014-ben, amikor a nép melátja majd, hogy milyen agymutánsok akarnak a hatalomba nyomulni, négylábon fognak Orbán elé kúszni, hogy mentse meg öket tölük. Tulajdonképpen mellettetek a Fidesznek nem is kell ellenpropaganda osztályt fenntartani, mert nektek minden megnyilvánulásotok önmagatok megsemmisítése. Köszöni a Fidesz az összes szavazó elrettentö megmozdulásaitokat, kezdve az IMF éltetésével, folytatva a rendörök és a többi ingyenélö melletti kiállássál, az örökös hazaárulással és így tovább.

2014-ben úgy fogtok majd felébredni mint 2010-ben a szadeszes delíriumotokból: a kedvenc pártocska 0%-ot kapott. Konyec parlament.

tiborc2008 2011.10.19. 22:11:00

Milyen lesz az a nagy ellenzéki formáció?
maszopp-jobbik-lmp összefogás?
Hát, a másik kettő momentán szégyelli a maszoppot!
És joggal.
:-))))

Orangekiller 2011.10.19. 23:10:46

@Fell Bandi:
Azért remélem hogy te elmondod az indiai üzletembereknek hogy Magyarországon a bankoknak mekkora brutális különadót kell fizetni
Továbbá hogyan nyírja szét a sajáttőkéjüket a végtörlesztés !!! De kérlek ne hagyd ki a chipsadót és a távközlési különadót sem, ja és az élelmiszerláncokról se feledkezz meg, különösen a fos CBA 0%-os adójáról. Végül ne feledd közölni hogy a gyöngyösi fidesz hogyan szopatta szét és üldözte el Gyöngyösről a tervezett indiai gumigyárat

Orangekiller 2011.10.19. 23:17:25

@Fell Bandi:
Mint indiai honfitársak biztosan átérzik majd hogy mekkora barmok ha ide idióta landba befektetnek!!! Ja és azt is üzenem hogy 2012 től a kötelező gépjármű felelősség biztosításuk után 30% os baleseti adót is fizessenek !!!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.19. 23:17:39

" négylábon fognak Orbán elé kúszni, hogy mentse meg öket tölük."
ovi rutinos mentő. A nyugdíjamat már megmentette.

" Tulajdonképpen mellettetek a Fidesznek nem is kell ellenpropaganda osztályt fenntartani, "
Szerintem a saját eredménytelenségük teszi feleslegessé azt az osztályt. Bár nem tudom akkor bandika, hígup, tibicke, gézuka, és a többiek miből fognak megélni. Koldulni ne menjetek, mert azt már nem szabad.
Jegyezzétek meg továbbá: A fidesz legelőszőr mindig az őt segítő kezet szarja le. Gaskó, hogy egyet említsek nevén is.

tiborc2008 2011.10.19. 23:39:21

Megmondjam, ki fog Magyarországon befektetni?
Hát a kínaiak.
Mit gondoltok, miért kellett a munka törvénykönyvét teszkós-jogásszal megiratni?
:-P

Bruhahahahihihi 2011.10.20. 05:03:26

...ezt nézzétek meg:

atv.hu/video/video-20111019_papcsak_ferenc

Tegnap este a Kálmán Olgánál feszengett a Papcsák Ferenc.
Hát..jól megdolgozott a fizetéséért és az Orbánisztán diktatúráért:D
Mikor Olga bemutatta neki a videót, hogy Orbán 2006 ban elmondta, hogy a kormány nem lehet és nem felelős a deviza hitelek miatt, mert az mindenkinek egyéni döntése, bármilyen rizikós.
Papcsák csak mondta sokszor lesütött szemmel papagáj módra(s nem mert Olga szemébe se nézni),..... a jól betanult "Balsai ( vagy Polt) szöveget, hogy a Kormány és Gyurcsány felelős a devizahitelekért....:)) (a marha)...:DDDD
Nem a lóláb hanem, az egész ló kilógott, hogy az ügyészség még nem is nyilatkozott, de Papcsák már tudja a vádat , annak ellenére, hogy Orbánnak más (volt) a véleménye.

Ej ej seggnyalók...ti is el lesztek számoltatva hamarosan az Orbániszta Diktatúra kiszolgálásáért!!!!!!
Egyszer vége a gonosz törpe hatalmának!!!!!

Bruhahahahihihi 2011.10.20. 06:00:43

...ezt nézzétek meg:

atv.hu/video/video-20111019_papcsak_ferenc

Tegnap este a Kálmán Olgánál feszengett a Papcsák Ferenc.
Hát..jól megdolgozott a fizetéséért és az Orbánisztán diktatúráért:D
Mikor Olga bemutatta neki a videót, hogy Orbán 2006 ban elmondta, hogy a kormány nem lehet és nem felelős a deviza hitelek miatt, mert az mindenkinek egyéni döntése, bármilyen rizikós.
Papcsák csak mondta sokszor lesütött szemmel papagáj módra(s nem mert Olga szemébe se nézni),..... a jól betanult "Balsai ( vagy Polt) szöveget, hogy a Kormány és Gyurcsány felelős a devizahitelekért....:)) (a marha)...:DDDD
Nem a lóláb hanem, az egész ló kilógott, hogy az ügyészség még nem is nyilatkozott, de Papcsák már tudja a vádat , annak ellenére, hogy Orbánnak más (volt) a véleménye.

Ej ej seggnyalók...ti is el lesztek számoltatva hamarosan az Orbániszta Diktatúra kiszolgálásáért!!!!!!
Egyszer vége a gonosz törpe hatalmának!!!!!

tiborc2008 2011.10.20. 08:09:24

Semmi kifogásom az orbáni diktatúra kiszolgálóinak elszámoltatása ellen.
Csak előbb szemkilövöldöztető ocsmánycsótányt!

héjakútmácsonya 2011.10.20. 09:25:07

@Orangekiller: "...Magyarországon a bankoknak mekkora brutális különadót kell fizetni"

Megható az aggodalom, mely a magyarországi bankok brutális különadója miatt lobbant kicsi szívedben.
Csöpp árnyékot vet eme mély agodalmadra, hogy a magyarországi bankok ezt megelőzően brutális hasznot szakítottak a deviza, különösen pedig a svájci frank alapú hitelekből. Nincs még egy olyan ország az EU-ban, melynek lakosságá ilyen mértékben volna eladósodva devizában. Nincs. S a magyarországi bankok hosszú éveken át rendre EU-szerte a legnagyobb profitot szakították. Nos, most ebből a brutális haszonból kell fizetniük a brutális különadót, de még így is csak a nyereségük csökken, s szó sincs veszteséges működésről.

high up! 2011.10.20. 18:55:51

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Hát igen, Orbán tényleg megmentette a nyugdíjvagyont. Mielött kurtcsányék azt is úgy lenyúlták volna, mint ahogy az EÜ vagyont akarták.

Aztán végülis a nyugdijvagyon visszajött a tulajdonosához, az államhoz, mivel semmi más nem volt, mint az államtól 13 éven át magánszámlákra kilopott pénz. A haveri klientúra jól meggazdagodott ebböl a külön számlán parkoltatásból. Aztán 13 év után Orbán visszahozta az államnak ami az államé.

high up! 2011.10.20. 19:05:24

Ezt a blogot meg le lehet lassan azzal zárni, hogy greci megint bemutatta, hogy mekkora tudatzavarba kerültek is ök, kúrtcsány handabandái miatt:

Bár kúrtcsányék akarnak kilépni, mert elegük van a Dunai Vasmüben nulla jelentöségü beosztottnak lenni, grecike mégis azon rinyál, hogy akkor jaj mi lesz az emeszpével.
Te greci, ez akkora beismerése a bukásotoknak, hogy csak na. Csak azt fejezed ki ezzel a fosással, hogy nem is a maszopért aggódsz (mert mi a túrónak), hanem magatokért. Csak jó kurcsányi szokás szerint a saját szarotokat megint másokra akarjátpok kenni.

Az üres handabandátokra a kilépésröl már kétszer is szállítottátok a bizonyítékot. Múlt héten is kúszva behódolt kúrtcsány Mesterházinak, meg ma is.

Jól szopat titeket ez a beteges hazudozó gyúrtcsány: behülyíti az arra fogékonyakat, hogy kövessék öt, az ELLENZÉK LEGEGYETLENEBB VEZÉRÉT, majd az ellenzék legegyetlenebb vezére sorozatban fosik a saját lábára állni, helyette kétszer is visszabujik fönöke, Mesterházi védöszárnya alá.

NAGYONMARHA LÚZEREK VAGYTOK!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.21. 12:22:25

@Fell Bandi: ugye tisztaban vagy vele, hogyha gyurcsanyt elitelik, akkor az buncselekmeny lesz es poltot, a birot, aki az iteletet hozta, orbant, aki az egeszet megszervezte nemzetkozi birosag fogja elitelni..?

egy feheroroszorszag, egy ukrajna tehet ilyet, egy unios tagallamban hagaban fogja orbanekbol a szart kipaszirozni ezert.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.21. 13:31:02

@high up!: lassan rajohetnetek, hogy nincs tovabb...:-)

ennnyi. megbuktatok. lehet, hogy orbanek kavarnak meg 2014ig, sot, valoszinu. de minden egyes nappal csak tobb es tobb lesz ellenuk a bizonyitek egy buntetoperhez...:-)

tiborc2008 2011.10.21. 15:43:25

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság hülyepicsája:
Hogy van ez?
Népellenes bűnökért szemkilövöldöztető ocsmánycsótányt nem lehet felelősségre vonni, töketlenkedésért és hülyeségért vitykát viszon igen?
Hülyébb vagy a megszokottnál, pedig az se semmi.
:-))

tiborc2008 2011.10.21. 17:31:45

Na és ez a Dunai Vasmű - Apple hasonlat...
fletovicsnak tetszik, hogy egy párt magántulajdon, hátha egyszer neki is lehet olyan.
:))

high up! 2011.10.21. 21:59:36

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Persze vásárhelyi mariska, büncselekmény meg nemzetközi kutyafasz. Meg amikor Timosenkót elítélik meg Haardet, meg Chirakot meg Berlusconit, meg Sanadert, ez is mind büncselekmény lesz. A népeket meg majd elítéli ezért a nemzeközi bíróság. Csak azt nem tudom, hogy a népeket melyik dutyiba fogják dugni, mert hely aligha lesz ezen a földön.

Sokadszorra kérdezem: miért nem gyógyszerezed a problémádat?

Fell Bandi 2011.10.22. 08:32:27

@high up!: ezen az eszem megáll, bár rajta már semmiféle gyógyszer nem segítene, esetleg egy kunce-köcsög-féle kapszula...
Teljesen elvesztette minden gondolkodási képességét a proli, ha egyálztalán volt neki valaha, még a hülye érvei is egymást cáfolják: ha itt miniszterelnököt semmiért nem lehet elítélni, akkor hogyan lehetne O.V.-t csak azért mert ezt a showt "megszervezte"...biztos egyszerűen bizonyítaná a zsóti..szintén röhejes, hogy prolikánk, aki még a bírósági portást is lecsukataná akinek köze van az esethez, csak a feljelentő szakasits -unoka "bűne" felett húny szemet, őt szabadon hagyná..
Ez a blog végérvényesen a legsötétebb büdöbunkó gyurcsányísták fóruma lett, a röhögnivaló bármikor garantált, ha idenéz az ember.. csak így tovább zsóti!!

Fell Bandi 2011.10.22. 09:06:53

semmi bejegyzés a NAGY NAP reggelén, zsóti? pedig megmondom őszintén, azért néztem ide, hogy vidáman induljon a napom, valami John Cleese szintű produkcióra számítottam...

2011.10.22. 15:35:58

Íme az igazságbeszéd mai naphoz passzoló része:
"Soha egy darab interjút nem fogok adni akkor, amikor be fogom fejezni, hogyha vitával fogunk elválni egymástól. Soha. Soha nem fogom a magyar baloldalt bántani. Soha. (...) Amíg van benne erő és megyünk előre, addig igen, és egyszer meg nagyon csöndben elmegyek. (...) Csak azt tudom mondani, hogy nem fogok játszani semmilyen játszmát sem így, sem így. Tesszük a dolgunkat. Amíg nagy tempóval lehet menni előre, addig megyünk. Ha nem lehet menni, és elmagyarázzátok, hogy igen, de… Ahhoz énszerintem én nem köllök. Ahhoz más kell. És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról."

Mellesleg kicsit hízik a májam, mert 2007 év elején az MSZP elnökválasztása idején megmondtam, hogy szét fogja szakítani a pártot. Bravó, Fletó, csak így tovább, 2014-ben még a parlamentbe sem fogtok bejutni.

Scagnetti 2011.10.22. 15:53:52

Még meg sem száradt az aláírása a Mesterházy által elétolt nyilatkozaton. Vicc ez az ember.

tiborc2008 2011.10.22. 16:35:39

@Scagnetti:
Hát embernek éppen nem nevezném...

Az igazi sztrovacsek 2011.10.22. 17:00:51

Majd tapsoltok még Gyurcsány Ferencnek....

Ez meg egy fanyar humorú szösszenet a "népszagából".
Vajon mennyi igaz belőle...?

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=483977

Scagnetti 2011.10.22. 17:22:49

@Az igazi sztrovacsek: Tapsoljon a franc! Vagy az, aki képes Magyarországon politikusnak tapsolni. Az olyan meg is érdemli.

Gyurcsánynak meg volt a lehetősége, de nagyjából minden fordítva sült el, mint ahogy tervezte. A kormányzása bukás volt, az ellenfelét meg óriási győzelemhez segítette hozzá. Ennek az embernek kellene tapsolni? Cirkuszban esetleg, de egyébként hol és miért?
süti beállítások módosítása