Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az egyetlen a túloldalon, aki számít...

Néhány nap múlva ez a péppé vert ember a "gazdaságpolitikájával" mára tökéletesen szembeforduló Bod Péter Ákost jelölte miniszterelnöknek - miután minden elveszett. A második választás egymás után. És a nyurga szemüveges a rendszerváltás óta először, hivatalban ülve lett újra kormányfő.

Orbán akkor még nem tudta, hogy két hónap múlva néhány szoci korifeus megsegíti egy hangfelvétellel.

Mindez onnan jutott eszembe, hogy lassan nincs olyan Gyurcsány-bejegyzés a Facebook-on, amelyre ne reagálna Szíjjártó Péter, azaz Orbán Viktor. Lassan azt is kommentálják, ha Gyurcsány metszi a saját kötcsei almafáját, mondván, el a kezekkel a magyar gyümölcstől. E reakciók híján vannak a következetességnek és rendkívül árulkodóak. Hol azt mondja Szíjjártó, azaz Orbán, hogy Gyurcsány a múlt, amelynek vége, lejáratódott, egy bukott ember áll előttünk, aki fondorlatos módon tönkre tette az országot, előre megfontolt szándékkal. De ha Gyurcsány nincs, akkor minek válaszolni? Ennyire ráérnek? Vagy mégsem sikerült az amortizálás?

Máskor meg jön az ideggyengézés.

Pedig ebből minimum az következik, hogy:

1. Aki ideggyenge, tehát beteg, az nem tud gonoszul tárgyalni egy munkahelyeket és sok pénzt ígérő befektetővel, ráadásul erről jegyzőkönyvet is készít, mert ez a tisztességes. (Ma a kormányüléseken elhangzottakat sem rögzítik...) A betegeket nem fenyegetik börtönnel, hanem orvoshoz irányítják.

2. Aki viszont maga a Gonosz, az nem bír ideggyenge lenni. Ez is világos, hiszen a gonoszsághoz kötélidegek kellenek, a sosem hazudó ugyanis figyeli minden mozdulatunkat.

Szerintem a helyzet ennél sokkal egyszerűbb. Diktátoréknál úgy alakult, hogy ül az ember a 180 négyzetméteres, de egyedül bitorolt Nándorfehérvári Teremben és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember. Nehogy a népnek szép lassan leessen a tantusz: a nyurga szemüveges hozta le a hiányt, indított reformokat, fejlesztette az országot és szerzett az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót az Uniótól.

Ezt nem úszhatja meg szárazon. És a korlátlan hatalom egyre szűkülő börtönében ülő ember ezért szétveri a teljes igazságszolgáltatást: zsarolja a mentelmi bizottságot, amely meg sem kapta, amit Polt Pétertől kért, mégis megvonná a mentelmi jogot, a képviselőjelöltjét nevezi ki legfőbb ügyésznek, szétzavarja a bírákat, és személyre szabott paragrafusokkal feldúlja a büntető törvénykönyvet.

És mindezt azért, mert a nyurga szemüveges legyőzte. És ha egyszer ez megtörtént, ő tudja a legjobban, hogy megtörténhet megint. Lehet, hogy nem egyedül, de a másik oldal egyik megkerülhetetlen vezetőjeként. Az ő mondataitól retteg - és minden oka meg is van rá.

Annyira rosszul kormányoz, hogy végképp legendát csinál a nyurga szemüvegesből.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr273203250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05. 15:25:35

Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete D…

Trackback: A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05. 11:59:01

Diktátoréknál úgy alakult, hogy ül az ember az egyedül bitorolt Nándorfehérvári Teremben és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 15:04:47

@Halihó: Nem egészen értelek. Szinte minden gazdasági versenyképességi mutató tekintetében az újonnan csatlakozott országok tekintetében az élen voltunk 2002-ben. (Szlovákoktól jobban álltunk teszem azt.
2010-re mindben az utolsó utániak lettünk szinte kivétel nélkül.

Halihó 2011.09.05. 15:05:15

@irógép: Nem nagyon értem. Kiben kelt gyűlöletet? Legfeljebb néhány jobber kezdi meggyűlölni a blogírót.

Fell Bandi 2011.09.05. 15:06:10

@Halihó: a bűnözőknek börtönben a helyük. Úgy Európában, mint Amerikában. Nem lesz itt semmiféle nyomás, csak egy: gyurcsányi, nyomás a börtönbe!

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:08:38

@blah:

Nagyon erősen mellélőttél, kicsi smittpálom, de istenkém, van az úgy. Tudom, az olyan félművelteknek, mint te rém fájdalmas, ha valaki kijavítja az ordas hibáikat, ez van, tetszett volna figyelni általános iskolában nyelvtanórákon.

Sebaj, még lehetsz te is álamelnök!

Halihó 2011.09.05. 15:09:54

@Trompf: Ebben igazad van, de ne felejtsük el, hogy történt egy nagyosztogatás - Medgyessy idejében - ami egyrészt javított az életszínvonalon, másrészt rontott a versenyképességen. (lásd szlovák kontra magyar nyugdíjrendszer)

Tartok tőle, hogy az orbáni politka eredményeként az ország versenyképessége ha nő is, akkor abba bele is rokkan az ország.

pástétom 2011.09.05. 15:10:51

@Fell Bandi: Nekem nincs Gyurcsányom, leírtam már jópárszor ebbe a blogba, hogy -bár emberileg nagyra tartom - nem vagyok "gyurcsányista", sztem nem lesz többé min. elnök, és rühellem az mszp-vezetést is. Ez az mszp, a mai állapotában, politikájával és ideológiáűjával nem méltó az ország vezetésére és az ereje sincs meg hozzá. Ha mégis meglesz, akkor sem fog előrébb jutni az ország. Gyurcsány pedig nagyon sok minden miatt hibáztatható és egyáltalán nem volt jó a kormányzása, de ez más tészta. Szóval nem vagyok "gyurcsányhívő, de ha olvasom ezt a blogot és látom az ordas nagy hazugságokat vele kapcsolatban, bántja a szemem.

De nincs igazán kedvem mindezt bizonygatni, pláne egy olyan agymosott, orbánszopó tetves szarházinak, mint amilyen te vagy. :PP

Halihó 2011.09.05. 15:12:20

@Fell Bandi: Igen bűnözöknek börtönben a helyük, de egyenlőre semmi sem utal arra, hogy GYF bűnöző. Sőt, minél inkább megpiszkálják a(z állítólagosan) gyanús ügyeket, egyre inkább az derül ki, hogy GYF-nek nincs büntetőjogi felelőssége. (Sőt, büntett sincs.)

blah 2011.09.05. 15:12:44

@Lófasz Hadnagy: ez volt az első ingerültebb válaszod úgyhogy szerintem nagyon is betalált... :)

Fell Bandi 2011.09.05. 15:23:33

@pandacsökiboborján: azt hiszem, ez volt a legtömörebb és legpontosabb értékelése a mai bejegyzésnek.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:26:24

@blah:

Hidd ezt, ha ettől boldog leszel. Neked is kell valami örömforrás, én megértelek.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:27:26

@cutcopy: Nos.
1) Kevesebbet keresek havi 3ezerrel, hála az egykulcsos adónak. A főnökömhöz meg még nem jött a bérkommandó...
2) Nem fogok szeptembertől kapni gázártámogatást. Ez havonta megint kb. -5-6ezer Ft.
3) Orbánék ellopták 2,1 millió forintomat a Manyup-ból.
4) A válságadó miatt (is) a bankok nem hiteleznek, a cég, aholg dolgozok, az elős félévben csinált -180 Mio mínuszt, kilátás a kilábalásra nincsen, emiatt visszavágták a fizetésemet a 2003-as bérem 73%-ára...
A 4) pontért nem egyedül felelős Orbán, de az első 3-ért vastagon csak ő, a rohadt nénikéjét.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:27:57

@Trompf:

Tehát ha egy narancsos polgármester nyakra-főre hitelt vesz fel, akkor "gyurcsányahibás", ha éppen nem kormányoz, akkor is.

Értem.

csilisav 2011.09.05. 15:28:26

T.hozzászolók,annyit szidtátok itt egymást,hogy nekem csak annyira telik,balra vagy jobbra tartunk e,mindegy,de e "szép" szavak és kommentek jellemeznek bennünket,és ezért tart az ország ahol tart!!!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:32:31

@Fell Bandi: Ja, bűnözők a börtönbe. Csak nehogy úgy járjunk, mint Virág elvtársnál Pelikán elvtárs, amikor a TV2 Mokkában Szíjjártó előveszi a papirosát, aztán azt mormolja megnyúlt képpel a mikrofonba: "hú vazze, ez nem a vádirat, ez az ítélet! Hát nem összekevertem, vazze!"

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 15:32:42

@Lófasz Hadnagy: Nem ezt mondtam. Azt mondtam hogy az országban minden önkormányzatot rákényszerítettek a hitelek felvételére a források elzárásával (iskolák fenntartása, ...)

A szocik által vezetett önkormányzatok is ugyanúgy eladósodtak ahogy a többiek.

Épp ezért itt a mérték lehet kérdés. Teszem azt csak annyira adósodtak el az egyes önkormányzatok, amennyire Gyurcsányék pénzelvonása miatt, és az épületek fenntartása, középületek, közfeladatok ellátása kapcsán indokolt, vagy jobban.

Teszem azt Esztergom nagyon béna volt, Debrecen, Szeged az eladósodás ellenére is sikeresnek mondható.
Ezt helyben mindenki eldönti.

irógép 2011.09.05. 15:32:51

@Halihó:
tudom, hogy ez egy blog, és az írója azt mond amit akar. És csomó jobb oldali újságíró is csomó hülyeséget ír. De a tömény buta fröcsögésben, ez a blog viszi a pálmát. És igazság szerint nem is értem miért gondolja ezt jónak Gréczy?? Ezzel nem győz meg senkit, akik ennyire gyűlölik Orbánt, azok amúgy is gyűlölik, aki meg próbálna ellenni ebben a sáros magyar közéletben normálisan, abból meg inkább ellenszenvet vált ki az ilyen fajta irogatás. Mondom tök vak a baloldal, mert igen van egy jó sok száz ezres réteg, aki vevő az Orbán fóbiára azoknak ez nagyszerű blog, csak hogy ezzel a hozzáállással új embereket nem igen szereznek. Nem véletlenül nő az LMP tábora az kárukra. De ahol ilyen emberek vannak mint a Gréczy az nem is baj ha süllyed

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:34:41

@Trompf:

"Ezt helyben mindenki eldönti."

Ja, persze, lásd Esztergom.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:35:31

@Fell Bandi: Komolyan, tiszta ciki, hogy másfél év gőzerővel tolt nyomkeresés után csak ezt a lapos Sukoró ügyet tudtátok előhalászni, ahol ráadásul még kár sem érte az államot, vazze!
Tiszta ciki!
Két eset van:
1) tökkelütött hülyék vagytok, hogy nem találtatok már valami épkézláb dolgot
2) lehet, hogy nincs is semmi?
Fell Bandi, te melyiket választod? Ha elvből elveted a 2)-at, akkor legyen inkább az első...?

blah 2011.09.05. 15:37:53

@Lófasz Hadnagy: még tényleg nem esett le, hogy bármit írsz nem fog sikerülni bemagyarázni? Leírhatod negyvenszer is, ez nem így működik, hogy te majd azt hiszed sértő ha kitalálsz valami baromságot és addig szajkózod amíg elhiszem... szarok én az életedre messziről látszik, hogy igaz amit a kommenteid alapján megállapítottam. De elkerülhetetlen, hogy találkozz az utcán is valakivel akit majd ezért vagy azért kijavítassz az meg értékelvén a belőled sugárzó felsőbbrendűségi komplexusodat majd betöri az arcod... Remélem már kapizsgálod, hogy mire mész ezzel a viselkedéssel.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:38:25

@irógép: Tényleg nő az LMP tábora? Azzal az impotens Schifferrel az élen?
Te jó ég. Nekem is pártot kéne alapítanom.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:41:22

@blah:

Egyre idegesebb vagy, kis barátom. Ennyire fáj, hogy kijavítottalak?

regress 2011.09.05. 15:44:18

a sukorói beruházással nem volt semmi gond.2000 munkahely,pénzes turisták,nem lett volna ráfizetéses,mint például az esztergomi strand.itt a gond,hogy nem viktor és bandája nyúlja le a hasznot.de ami késik nem múlik

blah 2011.09.05. 15:45:59

@Lófasz Hadnagy: már csak 39-szer kell leírnod. Ha fel tudod fogni mit írtam talán profitálhatsz belőle.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:52:56

@blah:

Mert, mit írtál? annyi történt, hogy kijavítottam az ordas helyesírási hibádat, te pedig rögtön a következő kommentedben rém intelligens módon egy anyázással bírtál válaszolni, aztán meg sértetten vagdalkoztál itt kommenteken keresztül. Megértem, hogy ég a pofád, mert valóban ciki a dolog, csak azt nem értem, hogy hova arcoskodsz még ahelyett, hogy szépen meghúznád magad. Nem tanultad meg, hogy néha érdemesebb kussolni?

Reakczy Jóska 2011.09.05. 15:56:55

röhejes a zsóti. fletó aznap írta le magát végleg az értelmesebb választók körében. végighazudozta a maga proletár módján a rendelkezésre álló időt, komoly videogyűjtemény kerekedett belőle az interneten. javaslom a szerzőnek, kukkantson bele kicsit, hogy valósabb képet kapjon a néplélekről. :)

blah 2011.09.05. 16:04:21

@Lófasz Hadnagy: annyira jó, hogy leírtad mert pont ez amit nem tanultál meg. Tudod kijavítani másokat tiszteletlenség. Eléggé azt a képet sugározza, persze tévesen, hogy te tévedhetetlen vagy. Szóval a célom az volt, hogy öngólt lőjél: láthatóan te vagy már az ideges...

irógép 2011.09.05. 16:04:43

@Betelgeuse-2:
Azért nő, mert normálisabbak.
Azért nő, mert nem akarnak az mszp-vel összefogni.
Ők sem tökéletesek természetesen. Ők is nagyon bírálják a kormányt. De nagyon helyesen, attól, mert a fidesz hülye, nem tesz, úgy mintha az előző 8 év nem történt volna meg, ahogy azt sokan most szeretnék elmaszatolni.
Vagy pl. elhatárolódnak kertész á. magyar gyűlölködő szavaitól, amit eddig az mszp-től nem hallottam, holott mindig teli szájjal oltják a népet, hogy nem szabad egy népet sem szidni, előítéletek mentén , most meg, hogy a saját országukról van szó kussolnak?? csak mikor a cigányokat szidják, akkor tudják az igét???
És valóban nagyon gáz sok szempontból a fidesz is meg nyilván az LMP is, de csak a baloldalhoz tartozó értelmiséget hallom, hogy gyűlölettel beszélnek a magyarságról. Mert a kormányt meg Orbánt lehet szidni, de olyan párt (mszp) akihez tartozó értelmiség a magyarságot meg az országot szidja, az ne is legyen hatalmon többé.

egerészölyv 2011.09.05. 16:04:47

@lac666: kitől hallottad? Poppertől? Brancsburgtól? :D

egerészölyv 2011.09.05. 16:07:20

@Betelgeuse-2: úgy látszik, a te erkölcseidbe belefér, hogy kommunista főspicliket mentegess... Lelked rajta... Igyekezz jól élni, mert a halálos ágyon nagyon fog nyomni a rettegés...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:09:24

@blah:

Dehogy. Az a ciki, ha valaki nem tud magyarul. Az meg még cikibb, ha valakit kijavítanak, az meg arcoskodni kezd és reflexből anyázik. Látod, az a baromi ciki.

De hogy rögzítsem benned a frissen megszerzett tudást: muszaly.hu/

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:14:36

@egerészölyv: Édes jó istenem, te még itt tartasz? Ezt a lejárt lemezt nyomod a főspiclikről meg kommunistákról? Ki nem szarja már le magasról ezt az idejétmúlt szöveget?
Erkölcsről beszélsz? Kinek van erkölcse? Tán a Fidesznek? Jesszusom. Ha végigkísérted az elmúlt 20 évben orbán jelemfejlődését, akkor láthattad, hogy azt vallja, amit a Bánk Bánban Biberach, a lézengő ritter: "ott a haza, hol a haszon". Ha kell, akkor pocskondiázzuk Kínát, és lengettetjük valamelyik mamelukunkkal a tibeti zászlót a Parlament előtt. Két év múlva pedig, amikor Kínától reméljük a lóvét, akkor nevelési célzattal bezárjuk a tibeti ellenzékieket fél napra. Amikor kell, akkor komcsizunk piszkosul, aztán amikor kell az orosz lóvé, akkor meghirdetjük a keleti szelet... Amikor kell, akkor "csuhások! térdre!", amikor meg kell, ájtatosan tempolba megyünk. Amikor megkereszteljük a kislányunkat az adott kisegyháznál, aztán meg kizárjuk az egyházukat a 14-ből...
Erkölcsök??????????

pástétom 2011.09.05. 16:15:18

@irógép: "de csak a baloldalhoz tartozó értelmiséget hallom, hogy gyűlölettel beszélnek a magyarságról... de olyan párt (mszp) akihez tartozó értelmiség a magyarságot meg az országot szidja,
.."
Gyűlölettel beszélnek a magyarságról? Szidja a magyarságot? Mégis mi a büdös faszról beszélsz, te hazug nyomorék? Van pofád ilyen hazugságokat benyomni a blogra?

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:17:19

@irógép: Magyarság és magyarkodás két különböző dolog. Én nem emlékszem, hogy az MSZP vagy baloldaliak gyűlölettel beszéltek volna a magyarságról. A magyarkodás, a jelképek kisajátítása egy adott politikai irányzat számára (lásd kokárdázás 2007-ben) az viszont teljesen más. Egyébként pont most érdekes beszélni a magyarságról, meg a külhoni magyarságról, amikor beérett a Fidesz megosztó politikája Erdélyben és a Felvidéken...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:18:16

@pástétom:

Számára ezek nem hazugságok, mert van olyan hülye és tényleg meg van győződve a mondókájának az igazáról.

blah 2011.09.05. 16:18:51

@Lófasz Hadnagy: elég gyenge riposzt. Abból is látszik mennyire hadilábon állsz a hülyeséged bizonygatásával, hogy egy hiba miatt azt állítod, hogy nem tudok magyarul.

U.I.:
Üzeni a kapusod, hogy az ellenfél kapuja a másik irányban van.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:19:10

@irógép:
Sajnos az LMP = se hús, se hal.
Ha én nő lennék, nekem bizony egyik sem kéne.
Megalszik a tej a szájukban.
Súlytalanok.

egerészölyv 2011.09.05. 16:19:25

@Betelgeuse-2: most a te nemlétező erkölcsödről beszélünk. Mentegetni egy komcsi főspiont ugyanaz a nyamvadt erkölcstelenség, mint ha egy náci háborús bűnöst mentegetne valaki. Utóbbi esetben persze bömbölnél, mint polip a sínen.

egerészölyv 2011.09.05. 16:20:22

@Lófasz Hadnagy: á, nyomják be a ballant trollokat?

pástétom 2011.09.05. 16:21:21

@egerészölyv: Kommunista főspiclik mentegetése? Mármint Orbánra, Kövérre, Schmittre, Stumpfra gondolsz? Itt max te meg a hasonszőrű fideszhívő aljadékok azok, akik kommunista pártállamot építgető főkolomposakat mentegetnek agyba-főbe már-már hivatásszerűen. Ismered a mondást? Nem az a kommunista, akire mondják, hanem aki úgy is cselekszik. Bekaphatod.

pástétom 2011.09.05. 16:23:17

@egerészölyv: Nem nekem kell élőlénnyé gyúrni, Gyf élőlény magától is, ellentétben veled, te élő-és agyhalott fideszhibbanz zombi. :PP

egerészölyv 2011.09.05. 16:24:14

@Lófasz Hadnagy: "Tudom, az olyan félművelteknek, mint te rém fájdalmas, ha valaki kijavítja az ordas hibáikat, ez van, tetszett volna figyelni általános iskolában nyelvtanórákon."

Trollocskám, primitív tudatlanságodban már magyarul sem tudsz? A "mint te" után vesszőt kellett volna tenni. :$ Úgyhogy éppen te csak ne nagyképűsködj. Nincs meg hozzá az alapod.

egerészölyv 2011.09.05. 16:25:00

@pástétom: köszönöm, tehát te is Betelgeuse erkölcsi elvtársává züllöttél.

egerészölyv 2011.09.05. 16:25:42

@pástétom: neved alapján már téged is péppé rugdoshattak néhányszor :)

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:26:34

@Betelgeuse-2:

A kokárdás móka nem 2007-ben kezdődött, hanem már 2002-ben.

egerészölyv 2011.09.05. 16:27:08

@Lófasz Hadnagy: frusztráltnak tűnsz... Remélem, nem a férfiasságodon esett csorba a nagy pengeváltásban! :D

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:27:35

@blah:

Hegyezheted még a fingot akármeddig, így jártál.

egerészölyv 2011.09.05. 16:31:09

@Lófasz Hadnagy: mint kisült, nem tudsz magyarul, úgyhogy ésosztónak se képzeld már magad, jó?

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:31:21

@egerészölyv:

Húha, na most elbújok a sarokba és csendesen sírdogálok, miután egy ekkora nagyság leosztott.

atila68 (törölt) 2011.09.05. 16:32:26

Kedves Zsolt!

"Annyira rosszul kormányoz, hogy végképp legendát csinál a nyurga szemüvegesből."

Nos személy szerint az a véleményem, hogy az elmúlt 55 esztendő nem nevelt ki olyan államférfit akiből legendát csinálhatna bárki vagy bármi, nem, hogy a maga által lediktátorozottból, vagy lenyurgázottból.

Egy apróság.
Ha már a saját blogjában is túlnyomórészt lehülyézik az embert, akkor ideje elgondolkodni a pályaválasztás félresikerültségén.
Soha nem késő váltani.

egerészölyv 2011.09.05. 16:33:53

@Lófasz Hadnagy: másokat oktatgatsz nagyképűen, miközben primitív helyesírási hibákat ejtesz. Ha ezt demokraták szóvá teszik, fröcsögsz, mint az elfagyott kerti locsoló. Jellemtelenségre vall, tudtad? Így jártál.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:34:33

@egerészölyv:
Komcsi főspion? Miféle zagyvaságról beszélsz?
Az én erkölcsöm? Az itt és most abszolút nem lényeges. Nem az én erkölcsöm a lényeges, hanem a hatalmon lévő rezsimé. Annak meg nincs erkölcse, ugyebár.
Egyébként, visszatérve a D-209-re, túl van lihegve ez a marhaság, vihar egy pohár vízben. Jelentett? Lehet. És akkor mi van? Akkoriban ezrek és ezrek ezt tették. Lényegtelen dolgok ezek ma, 2011-ben, amikor Medgyessy már 7 éve nem miniszterelnök. Ez csak egy csont az agymosottaknak, hadd rágódjanak rajta. Kell az ideológiai töltet, ha már kurvára nem tudjuk, mit kezdjünk az országgal, mert a gazdaságvezetéshez piszkosul nem értünk...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:34:53

@egerészölyv:

Taníts még, Mester! Iszom minden szavad!

egerészölyv 2011.09.05. 16:35:39

@atila68: kivéve őt - greciből már senki más nem lehet már, mint tisztogató halacska a pápai pép farvizén.

egerészölyv 2011.09.05. 16:37:24

@Betelgeuse-2: erkölcseidet már jól ismerjük, nem kell egyre mélyebbre süllyedned. "Az én erkölcsöm? Az itt és most abszolút nem lényeges." Ez igaz, de nem is mostanra mondtam. Most éld világodat, aztán nagyon nehéz lesz majd a végső elszámolás... :(

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:40:47

@egerészölyv:

Bárhonnan. Lenyűgöző műveltségeddel, kulturált stílusoddal, lehengerlő érvelési képességeddel egészen bámulatba ejtettél. Micsoda szerencse, hogy hozzád hasonló remek képességű emberek vezetik az országot!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:44:41

@egerészölyv:
Hát most ettől nagyon megijedtem. Végső elszámolás... Ugyan már! Ezen tényleg nevetni kell. Az én erkölcsöm százszor jobb, mint a pedofil meg sikkasztó katolikus püspököké...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:47:44

@Betelgeuse-2:

Látod, nem is kapsz plusz milliárdokat elszámolási kötelezettség nélkül ettől a remek kormánytól, mint a kiváló csuhások. Igaz, te nem is kampányoltál mellettük a 8 szűk esztendő alatt folyamatosan.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:00:07

@egerészölyv: lehetne kerni, hogy ha maaan annyira hisztek abba a tulvilagba, meg az ilyen elszamolos, poklos, angyalkas marhasagba, akkor talan hagyjatok meg ezt a bunos, istentelen evilagi eletet nekunk bunosoknek, es ahelyett, hogy kavarjatok itt a szart, varjatok ki a ti orokkevalosagotok eljovetelet, es majd ott csinaljatok magatoknak olyan szep, hittanoras, csilingelos mennyorszagot, hogy csak ihajjcsuhajj?
Joooo?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:14:18

@Trompf: te barom, jól megtanultad a Fidesz bandita papagáj szöveget...nézd azalatta lévő kommentben a tényeket és számokat...Pfff...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:15:08

Nagyon várom a kis NEMZETI Szarjankó temetését...látom nagyon sietteti magának...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:18:42

A Rohadák kis szar Orbán úgy fél a Gyurcsánytól, és képes minden törvénytelenségre , hazugságra mert tudja, hogy szópárbajban is legyőzte, megalázta 2006 ban . de azt nem tudja, hogy ha most kekeckedik a Gyurcsánnyal az emberek többsége fegyvert fog és kinyírják az egész Fidesz bandát!!!!!!! MÁRA 2/3 AD AZ ORBÁNNAL SZEMBEN VAN!!!! Csak nem merik hangoztatni de érzik a nagy szart...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:20:21

A Diktatúrát meg szokták dönteni és nem leváltani, ez lesz most is...és MINDENT ELTÖRÖL AZ ÚJ KORMÁNY AMIT A FIDESZ BANDA MAGÁNAK ALKOTOTT!!!!!

Kandabula 2011.09.05. 17:28:13

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: fogd már vissza magad. Én is biztosra veszem, hogy itten kizárólag személyes bosszúról van szó. Bízzuk a dolgot Gyurcsányra.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:28:42

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: bocs de te elmebeteg vagy. vagy fideszberenc troll. hagyjuk man az ilyen "forradalmi" szoveget, mert nevetseges. menj iranba, es csapolj az alja tollasnak.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:35:11

opppaka Uj Peter nem lesz tovabb az index foszerkesztoje....
atyavilag...
elerte az indexet a kussoltatas?

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 18:21:23

@Betelgeuse-2: @irógép:

LMP az mi??? nem LMP hanem LMP M.A= Lehet Más a Politika de az Még Aljasabb!!!

Lásd Schiffer aki 30 ezret igér ha győz valaki!!! No az ilyen demokrácia felfogástól mentse meg az Isten Magyarországot!!
Gyurcsányt feljelenti egy befektetővel történt beszélgetés miatt a 24 milliárdos Simicska Közgép lenyúlás az neki elfogadható!!!
Schiffer valójában Orbán "csicskása" csak lehet hogy még nem nyilvános!!! Olyan Torgyán féle balfék!!!

PokerPeti 2011.09.05. 18:33:38

Miért olyan nehéz belátni, hogy bármelyik politikus hazudik a hatalomért. Egymásra megy a mutogatás, hogy bezzeg ki hazudja a nagyobbat. Ilyen b@romság....A hazugság az hazugság. Akár Gyurcsány akár Orbán hazudik.
Amiért most Gyurcsányt rángatják, azért majd 4 / 8 év múlva előveszik Orbánt.
Egyébként meg bele kellene gondolni, mi lenne most az országban, ha Gyurcsány lenne hatalmon és ez lenne a címlapokon:
1. Gyurcsány kitetette minden önkormányzat a Nyenyit, aztán államosította a nyugdíjat, aztán felállítatta az ASZTALT, a teljesség igénye nélkül. A parlamentet kirázták volna a négy sarkánál fogva....és nem igazás érdekel, hogy bezzeg a másik mit csinált, mert azt elzavartuk a hülyeségek miatt. Csak azt lássuk be, ha ez sem különb, akkor.....

high up! 2011.09.05. 19:07:24

Azt mondta a Hibbant Néro Öszödön a büdös prolinak, hogy tanulja meg kiverni a fejéböl Orbánt. Erre fel ennek a két nagyonmarhának (greci + kurcsi), nincs olyan órája, hogy ne tekerné fel az agyát Orbánra.
Szerintem amikor ezek elvonulnak rájszolni, akkor se tudnak átkapcsolni, akkor is csak Orbán jár a fejükben.
Hú de perverz lény ez a két komcsi lúzer!

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 19:13:40

@Kandabula:
Lesz még Schiffer-Vona-Orbán (Fidesz) koalíció!!!
Ezek mind a Sólyom belső zsebéből jöttek elő!!! Ezért nem látta Sólyom a Gárda vonulást az ablaka előtt ezért árulta el 2006.-ban orbánnak a választások időpontját s a nagy zöld pártként a Schiffer bátran fölvállalhatja Sólyom böszmeségeit!!!
LMP M.A .... még aljasabb!!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 19:32:38

Csak ehhez lenne hozzáfűznivalom:"Orbán akkor még nem tudta, hogy két hónap múlva néhány szoci korifeus megsegíti egy hangfelvétellel."

Először is:előrehozott választásokat gyakran szoktak tartani, ha működésképtelen a kormány, nincs többsége, támogatottsága stb. Elég gyakran megesik. Olyanra még nem is volt példa, hogy valakik a válsztókat átvágva és teljesen megtévesztve választást nyernek, mert nincs is értelme. Az új választás kiírása ugyanis ilyen esetben evidencia. Ez a demokrácia. Az mszp gyurcsánnyal mégis megcsinálta. Hogy lehetséges ez?

A következőképpen:
A.verzió: nincs őszödi beszéd, se kiszivárogtatás az ország szánalmas helyzetéről, az mszp degeszre nyeri magát az önkormányzati választáson is. Utána előbb-utóbb aztán jön a döbbenet. Ilyen mértékű kettős választási győzelem azért kicsit durva lett volna. Valószínűleg nem lett volna elég a gumilövedék meg vízágyú megállítani a felháborodást, élest meg nincs az az épeszű, aki bevállal. Tehát előrehozott választás.
B.verzió:kiszivárog az ország szánalmas helyzete, amin gyurcsány(hahaha)akar változtatni, és azon a politikán, ami ide vezetett. Egy kicsit hőzöng a jónép, de haza lehet zavarni. Az ökkormányzati választáson aztán "bűnhődik" az mszp, durván elveszti, igazság(ismét hahaha) van szolgáltatva. Az mszp-seknek mindenképpen, és sok ellenzékinek is. De nincs új választás! Meg van mentve a hazudozással megnyert választás.
Az őszödi beszéd nem valami új kezdete, hanem a régi része. Gyurcsány, a nagy igazmondó reformer! Röhögnöm kell. Ő csinálta az egész trágyadombot.
A dolog egyébként végtelenül egyszerű és logikus, minden a terv szerint haladt. 2010-ig simán kihúzták.
Úgyhogy kedves zsolt, erről neked is tudnod kellett. Mi értelme van még most is, öt év elteltével, amikor már úgyis mindegy, összevissza hazudozni és hülyének nézni mindenkit? A kiszivárogtatás csak az mszp érdekében állt, más magyarázat egyszerűen nincs rá.
Meg kell hagyni, gyurcsány egyszerűen zseniális stratéga, de ez minden jó, ami elmondható róla. Másik oldalról viszont abnormálisan gátlástalan, a morált hírből sem ismeri, és amit csinált, abból nyilvánvaló, hogy nemhogy a baloldaliságra(már megint hahaha), hanem az országra is nagy ívben tojik.
A helye az mszp elnöki székében van, egyenesen erre szabták.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 19:47:55

@subrik: "Mi értelme van még most is, öt év elteltével, amikor már úgyis mindegy, összevissza hazudozni és hülyének nézni mindenkit? A kiszivárogtatás csak az mszp érdekében állt, más magyarázat egyszerűen nincs rá."
írod!!! No a Fidesz 2006 augusztus elején tudott a szövegről !!! Miért szeptember közepén hozatta nyílvánoságra??? Tehát itt a kiszivárogtatás csak a Fidesz és a vele gazdaságilag összejátszó őskomcsik érdeke volt!!!!!!!!! Talán a Simicska-Puch összedolgozásról hallottál??? ....vagy azok az őskomcsik akik a Fidesszel együttműködve kitúrták a Sláger és Danubius rádiót! ...vagy hogy miért is lehetett pl Warvasovszky az ÁSZ alelnöke??? ....vagy hogy a Szili féle gittegylet hogy szerszett kopogtatócédulát Püspökladányba? ...vagy Szili hogy játszott alá az Al Tákolmány antidemokratikus létrehozásában?
No alighanem Gyurcsány azért tüske a Fidesz szemében az Orbánt fölmosó választási vitán túl mert Ő tényleg nyugati típusú demokráciát és gazdaságot akart!!!
De tüske az őskomcsi haszonleső MSZP-sek szemében is mert próbálta kordában tartani a Kovács-Szili-Puch-Lampert őskövületeket!!!

cutcopy 2011.09.05. 19:57:49

@Betelgeuse-2:

1) Ezt beszéld meg a főnököddel legalábbis még max. két évre amikorra véglegesítik az adórendszert..

2) Nem lesz gázártámogatás mert egy kibővített támogatási rendszer lesz helyette.. amúgy Bajnainál miért nem reklamáltad a gázártámogatás kivezetését - már rég nem lenne ha a Fidesz nem hosszabbította volna meg..!

3)Ez a legnevetségesebb duma ez a manyup lopás.. egyrészt a pénzed meg van csak át lett vezetve (ha ezt választottad ugyebár mert választható volt) miközben mára már világossá vált hogy
egy átlag manyup pénztár hozama 13 év alatt kb nyolcvanezer forint.. elképzelheted mit kaptál volna tőlük így nyugdíjas éveidre..!

4)Ha veszteséges cégnél dolgozol akkor nézz körül melőbb máshol..!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 20:03:18

@IGAZ MAGYAR: Ezt akár a Gréczy is írhatta volna.
Gratulálok.
Mindenki szar, Gyurcsány az Isten.

De azért vigyázz. A Puch még a Gréczyt is lecenzúráztatta a népszabiból legalábbis a Gréczy szerint. Szóval van még ott tüdő.

Szidd csak Orbánt meg a Fideszt, a szegény MSZP-t, Puchostul meg hagyd békén, mert kedvenced is nemsokára összefekszik velük ismét úgyis.

Csetepaté márki 2011.09.05. 20:03:39

@IGAZ MAGYAR: Ha a fidesz tudott az őszödi beszédről:
1. Kitől került hozzájuk?(az igazi főnököt leírtam)
2. Miért is nem hozták nyilvánosságra?(mert nem hülyék, látták a csapdát)

Erre a két kérdésre várok vélaszt, mindenféle Warvasowsky, gittegylet meg a kozmikus sugárzás meg egyéb blabla nem érdekel.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:16:25

@Trompf: A Fidesz és az őskomcsik ugyan abból a fészekaljból valók! Emlékezz Orbán stílusára " Ne mi nyerjük a legtöbbet" ...tudod pénzről volt szÓ Ez csak egy miniszterelnöki utasítás volt!!! No akkor komcsi vagy nem??? ....hogy összefekszik -e vele Én nem tudom! De akkor tényleg nagy barom lenne!! Puchot szerintem már kicsinálta! ...tudod a pénz nagy úr s Puch mintha összement volna!!! Szerintem már Simicska sem veszi komolyan Puchot!

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:25:32

@subrik: 1., Kitől került hozzájuk szerintem Szilitől vagy Puchtól! Ne feledd Szili és Puch egy megyéből Baranyából valóak s nagy a múltból is táplálkozó összetartás!!
2.,Szerintem tudatos volt a szeptemberi kiszivárogtatás! Az első fölháborodás után rá lehet már nyíltan PÁRTKÉNT is szervezni az eseményekre Lásd az október 23,-ai FIDESZ nagygyűlést!!!
De még Sólyom gyáva-alatomos ráutaló magatartása is kevés volt a Fidesz gyűléssel együtt hogy az utcán zavarják el Gyurcsányt!! Ráadásul a rendvédelmiek TÉNYLEG az esküjükhöz híven MEGVÉDTÉK az országot egy tragédiától!!!Köszönet az akkori rendőröknek!!!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 20:42:39

@IGAZ MAGYAR: Ja, hogy Szili és Puch egy megyéből valók? Most már minden világos, hát persze hogy ők voltak a kiszivárogtatók!(az összefüggést még keresem, de szívesen innék abból, amit fogyasztott. Ütős lehet.Van még?)
Azoknak a hős rendőrőknek meg melegen gratulálnék is, csak sajnos mindegyikről leesett az azonosító, nem emlékszik semmire, nem kapott senkitől utasítást, vagy ott se volt.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:51:51

@subrik: A rendőrök még azonosító nélkül is tették amit megkövetelt a haza! Tényleg Hősök voltak!!! Több mint 300 rendőr sérült meg!!!

A kiszivárogtató az őskomcsi MSZP-s volt Szili és Puch is bele illik ebbe!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 21:01:30

@IGAZ MAGYAR: És ebből a 300-ból legalább 50-en rendőrruha is volt! A felgyújtott 5db kukát már nem is említem!

Fell Bandi 2011.09.05. 21:38:42

@IGAZ MAGYAR: ha már elkezdtük a kérdést boncolgatni: hol is sérültek meg a rendőrök? szinte mind a TV-székháznál. Miközben a székházat néhány tucat baranyai irodista rendőr védte, a székház mögött pedig ott állt készenlétben több száz bevetési rendőr, akiket a parancsnokaik nem engedtek el onnan valamilyen oknál fogva... ezért remélem, még jó pár évet kap a gyurcsányi- görényi páros..

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 21:53:04

@Fell Bandi:
Teljesen mindegy hol sérültek! A nemzetére támadó csürhe ellen védték a hazát némelyek a Tv székháznál némelyek az Oktogonon!! Hősök voltak akár még irodista létükre is!!! A NEMZET csak köszönettel tartozik nekik!!!

Fell Bandi 2011.09.05. 22:07:33

@IGAZ MAGYAR: úgy látom, annyi eszed van mint a zsótinak, fel sem fogtad mit írtam.. a sérült rendőrök a sérüléseiket kizárólag a pápai pojácának és a tetves görényinek köszönhetik, mivel azok a szarháziak nem engedték a védelmükre a kiképzett és jól felszerelt rendőröket. az azomosító száma meg mindegyik fakabátnak véletlenül leesett - mondta a büdösszájú görényi (rohadjon ki a maradék 2 foga is!)

lajos0 2011.09.05. 22:14:35

Azért számomra valahogy a "legendás" tévévitának kicsit adekvátabb leírását adta Új Péter a Semmi változás 2006 című írásában:

"A két miniszterelnök-jelölt tévévitája a teljes pompájában mutatta meg a magyar politikai elitben rejtőző szellemi energiákat: ennek a társaságnak két, vitán felül legtehetségesebb példánya ostoba ripacskodással és a legátlátszóbb hazudozással gondolja leginkább megszólítani remegő kezű választóit, és másfél óra alatt annyi marhaságot hord össze, amennyiből egy gyöngébb képességű humorista is évekig eléldegélhet. 2010-ben a Fidesz nyugodtan indíthatja Tahi Tóth Lászlót, az MSZP meg Szombathy Gyulát. Vagy fordítva."

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 22:18:21

@Fell Bandi:
"a sérült rendőrök a sérüléseiket kizárólag a pápai pojácának és a tetves görényinek köszönhetik"

Te hülye vagy!

A sérüléseiket a rájuk támadó csürhe nemzet ellenes takonygerincű banda okozta! Aki rendőrre támad az az országra támad!
Ne azért ne támadjon valaki a rendőrre mert egy másik rendőr megvédi a társát hanem azért mert a rendőr az országot testesíti meg! Aki 2006-ban rendőrre támadt az nemzet és haza áruló!!!!

isssti 2011.09.05. 22:21:56

@Halihó: Ezek a "tények" is csak pont olyanok, mint a statisztikák- te kiollózod a Népszabiból, másvalaki kiollózza neked ellenkezőjét a Magyarnemzetből ...persze hinni bennük lehet..én mindenesetre kerülöm az ilyesmit: a szememnek hiszek: elmúlt 8 év erkölcsi-gazdasági mélyrepülése, melyet mindannyian bőrünkön érzünk (kivéve persze érintett elftársak és baráti körük) - nos ez tény!

Az, hogy bal,v. jobbos szimpatizánsok milyen nekik kedvező "adatokkal", "tényekkel" jönnek elő - nos ez már minimum a relativitás elméletét súrolja...

parttalan 2011.09.05. 22:25:49

@isssti: A gazdasági mélyrepülés egyrészt nem ért véget, most is van, másrészt a java még csak ezután jön. De ezért már a jelenlegi mocskos hatalom tehetetlenkedése, bénasága, szakmai hozzánemértése lesz okolható.

parttalan 2011.09.05. 22:29:06

@subrik: "A felgyújtott 5db kukát már nem is említem!"

Úgy látszik rövid az emlékezet, a te agyad is összement a mosásban, vagy tudatosan hazudsz. Azért ott pár kukarongálásnál egy "icipicit" többről volt szó.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 22:51:04

@cutcopy: Te ennyire naív vagy, vagy pedig álnaív vagy?
1) Szóval ha a barom SZJA rendszer miatt csökken a nettóm, akkor ne a te viktrodat anyázzam, hanem beszéljem meg a főnökömmel? Te jó ég, mekkora butaság. A főnök azt mondja, hogy kussoljál vazze és örülj, hogy van munkád!
2) A gárártámogatás helyett valóban egy kibővített támogatási rendszer lesz (hú de jó kommunikáció! A Fidesz mindig kiváló volt a parasztvakításban), szóval az új rendszer neve lakhatási támogatás, amiben a gázár mellett albérleti támogatás meg tökömtudjamik is benne lesznek, csakhogy erre a jogcímre összesen 22 milliárd jut, míg korábban CSAK a gázártámogatásra jutott 100 milliárd! Baszki, mi ez, ha nem megszorítás? És ezért kenhetem a hajamra a korábbi gázártámogatást, mert abból nem fogok látni egy kanyit sem, ötödikes számtan, barátom!
3) A MANYUP-pal kapcsolatban te tökéletesen tájékozatlan vagy! Át lett vezetve a pénzem egy másik számlára???? Dehát baszki azt már elköltötték Viktorék! Befoltozták vele az idei ktgvetési lyukakat, meg visszaváltották a kincstárjegyeket! A Holdban van már az én pénzem! Felírták a kéménybe korommal! Ugyan már barátom: csak egy kibaszott virtuális számlán lesz ott PAPÍRON a pénzem, de a valóságban SEHOLSINCS!!!! És majd 20 év múlva, amikor nyugdíjba megyek, akkor állambácsi széttárja a karját, hogy aszongya igaz, jár neked, x millió, fel vagyon írva, dehát nem tudom neked odaadni, mert nincs meg, csak PAPÍRON!!!!!! Amúgy meg te piszkosul összekeverted a hozamot a REÁLhozammal, ai ugye az infláció feletti hozam! Én pl kaptam a 2,3 milliómból 200ezer Ft REÁLhozamot. De a 2,1 milliómat ellopták ezek a szemetek, mert belezsaroltak a rendszerbe azzal, hogy ha nem lépek vissza, akkor a munkáltatóm által befizetett nyugdíjjárulékból egy fillért sem kapok!!!!! ROHADT SZEMÉT ALJAS TOLVAJ BANDA!
4) Ha veszteséges a cég, akkor menjek el? Ja, könnyű azt mondani. Mondd ezt a 12% munkanélkülinek is, biztos szeretni fognak... Ez hasonlatos ahhoz, mint ahogy amikor a francia forradalom előestéjén Marie-Antoinette megkérdezte: dehát miért zúgolódik a nép? - Mert nincs kenyerük, asszonyom, ezért. - Hát akkor miért nem esznek kalácsot?...

nemocapt 2011.09.05. 22:56:07

Kedves Zorbán! Ha Fletó csak 3 napot tölt előzetesben, az arányosság elvén neked életfogytiglani börtön vagy fegyház jár! Azért mert saját hatalmi mániád miatt tönkretetted Magyarországot. Ott leszünk a tárgyaláson. És jó ha lesz tárgyalásod...

cutcopy 2011.09.05. 23:04:03

1) Az adó és a bér két teljesen külön dolog, ezt általánosban kéne már tanítani..

2) A gázártámogatás kivonása a Bajnai-csomag része, látom ezt sikerült jól nem figyelembe venned..

3) majd akkor reklamálj hogy ellopták a nyugdíjad ha esetleg majd nem kapod meg.. amúgy szerinted a manyup bíborpaláston őrizgette a pénzed, hogy most ezerrel a kormányt szidod hogy tetszés szerint felhasználja azt..?

4)Ha veszteséges a cég ahol dolgozol előbb utóbb úgy is leépítések lesznek ha csak nem csődeljárás..

Betelgeuse-2 2011.09.05. 23:24:27

@cutcopy:
1) Adó és bér valóban különböző dolog. Ezt a Matolcsy bandának kellett volna elmondanod, nem nekem.
2) Érdekes, én eddig kaptam, OK, utána kell néznem a jogcímnek, de eztán már ezt sem fogom kapni.
3) A MANYUP pénzemet MOST lopták el. Én NEM AKARTAM ODAADNI. MEGFENYEGETTEK, KIZÁROM MAGAM A TÁRSADALOMBÓL, mondta a Matolcsy bűnöző. MOST ellopták, és azt mondják, légy nyugodt, 20 év múlva visszakapod... Hát nem vagyok nyugodt, bazdmeg! A szemét tolvaj bandája!!!
4) A leépítések már megvoltak, barátom, a fizetések csökkentése is megvolt, 10-30%-os mértékben. De te olyan tudományoskodóan írsz, mintha az én cégem volna az egyetlen, amely veszteséges. Szerintem nem így van, és már Széles Gábor türelme is elfogyott az ostoba gazdaságpolitika láttán, ezért támadta meg az MH-ban a kormány dilettáns gazdaságpolitikáját. felfogod, öreg? Ha már a Széles-félék is aggódnak, mert nem lesz mit lenyúlni, mert minden és mindenki becsődöl, ott már kurva nagy a baj!!!!!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 23:26:23

@cutcopy: Egyébként a MANYUP megőrizte a pénzem értékét, sőt, reálhozamot is csinált, és szépen át is utalta a kormány feneketlen kútjába!
Ha meg valaki azt találja mondani, dehát honnan tudom, hogy nemcsak a papíron van meg a pénz a MANYUP-ban, akkor kész, feladom, ő győzött...

Kandabula 2011.09.05. 23:57:16

Most már kurvára nem érdekel ez az egész. Nem természetes dolog, hogy világosan látszik az agyament szja, van egy illető, akinek ez a hobbija. Egy ország jövőjével játszik. Nincs ez így jól. Környezetében ekkora beszarás nem indokolt. Mindig voltak hősök. Most már nincsenek.

Scagnetti 2011.09.08. 11:41:09

Gyurcsánynak nem csak a tévévitán kellett volna brillíroznia, hanem az ország vezetése közben is. Ez lett volna az igazán fontos. De ez elmaradt, és addig feszítette a húrt, hogy végül kétharmados győzelmet hozott össze Orbánnak. Ez a nagy Feri mérlege.

Persze Gréczyben sosem lesz annyi gerinc, hogy ezt elismerje.
süti beállítások módosítása