Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az egyetlen a túloldalon, aki számít...

Néhány nap múlva ez a péppé vert ember a "gazdaságpolitikájával" mára tökéletesen szembeforduló Bod Péter Ákost jelölte miniszterelnöknek - miután minden elveszett. A második választás egymás után. És a nyurga szemüveges a rendszerváltás óta először, hivatalban ülve lett újra kormányfő.

Orbán akkor még nem tudta, hogy két hónap múlva néhány szoci korifeus megsegíti egy hangfelvétellel.

Mindez onnan jutott eszembe, hogy lassan nincs olyan Gyurcsány-bejegyzés a Facebook-on, amelyre ne reagálna Szíjjártó Péter, azaz Orbán Viktor. Lassan azt is kommentálják, ha Gyurcsány metszi a saját kötcsei almafáját, mondván, el a kezekkel a magyar gyümölcstől. E reakciók híján vannak a következetességnek és rendkívül árulkodóak. Hol azt mondja Szíjjártó, azaz Orbán, hogy Gyurcsány a múlt, amelynek vége, lejáratódott, egy bukott ember áll előttünk, aki fondorlatos módon tönkre tette az országot, előre megfontolt szándékkal. De ha Gyurcsány nincs, akkor minek válaszolni? Ennyire ráérnek? Vagy mégsem sikerült az amortizálás?

Máskor meg jön az ideggyengézés.

Pedig ebből minimum az következik, hogy:

1. Aki ideggyenge, tehát beteg, az nem tud gonoszul tárgyalni egy munkahelyeket és sok pénzt ígérő befektetővel, ráadásul erről jegyzőkönyvet is készít, mert ez a tisztességes. (Ma a kormányüléseken elhangzottakat sem rögzítik...) A betegeket nem fenyegetik börtönnel, hanem orvoshoz irányítják.

2. Aki viszont maga a Gonosz, az nem bír ideggyenge lenni. Ez is világos, hiszen a gonoszsághoz kötélidegek kellenek, a sosem hazudó ugyanis figyeli minden mozdulatunkat.

Szerintem a helyzet ennél sokkal egyszerűbb. Diktátoréknál úgy alakult, hogy ül az ember a 180 négyzetméteres, de egyedül bitorolt Nándorfehérvári Teremben és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember. Nehogy a népnek szép lassan leessen a tantusz: a nyurga szemüveges hozta le a hiányt, indított reformokat, fejlesztette az országot és szerzett az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót az Uniótól.

Ezt nem úszhatja meg szárazon. És a korlátlan hatalom egyre szűkülő börtönében ülő ember ezért szétveri a teljes igazságszolgáltatást: zsarolja a mentelmi bizottságot, amely meg sem kapta, amit Polt Pétertől kért, mégis megvonná a mentelmi jogot, a képviselőjelöltjét nevezi ki legfőbb ügyésznek, szétzavarja a bírákat, és személyre szabott paragrafusokkal feldúlja a büntető törvénykönyvet.

És mindezt azért, mert a nyurga szemüveges legyőzte. És ha egyszer ez megtörtént, ő tudja a legjobban, hogy megtörténhet megint. Lehet, hogy nem egyedül, de a másik oldal egyik megkerülhetetlen vezetőjeként. Az ő mondataitól retteg - és minden oka meg is van rá.

Annyira rosszul kormányoz, hogy végképp legendát csinál a nyurga szemüvegesből.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr313203250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05. 15:25:35

Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete D…

Trackback: A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05. 11:59:01

Diktátoréknál úgy alakult, hogy ül az ember az egyedül bitorolt Nándorfehérvári Teremben és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kennyking 2011.09.05. 09:23:39

" És mindezt azért, mert a nyurga szemüveges legyőzte. És ha egyszer ez megtörtént, ő tudja a legjobban, hogy megtörténhet megint."
A nyurga szemüveges elintézte a nép nyakába a 2/3-ot.Azt, hogy a fidesz abszolút nyerő pozícióba került, szinte kizárólag a nyúrga szemüveges tehet.A fidesz legnagyobb kampányarca volt ez a nyúrga szemüveges.Soha nem fog hatalomra kerülni.Keményen megdolgozott ezért.Tehetségtelen politikai kalandor ( volt), és akik még mindig istenítik és próbálják tolni , azok meg nincsenek tisztában a realitásokkal.

becike4 2011.09.05. 09:26:23

Ne álmodozz Zsoca.A magyarokat sokáig és sokszor lehet hülyének nézni,de az,hogy ez a botsáska még egyszer hatalomra jusson,kizárt.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2011.09.05. 09:28:53

"a nyurga szemüveges hozta le a hiányt"

Hát ez kész... Zsolt, elveszett minden kapcsolatod a valósággal.

Mínosz 2011.09.05. 09:29:38

A péppé verés és a péppé hazudás között óriási a különbség. Idézet, lehet nem szó szerint a vitából, de nagyon megragadt bennem. Gyurcsány mondja Orbánnak: "De Elnök úr, ki beszél itt vizitdíjról. Hazug ember hazug politikát képvisel" Pár hónap múlva lett vizitdíj.

carlos z. 2011.09.05. 09:31:19

@becike4: Hát, Orbánra sok mindent lehet mondani, de hogy botsáska legyen, na azt talán nem..

tele a t.. 2011.09.05. 09:32:29

Tetszik nem tetszik, a valóság az, hogy orbánnak és az usának azonosak voltak az érdekeik, mégpedig a kék áramlat és az orosz kapcsolatok szétverése, amihez vitya meg is kapott minden segítséget.
Ferkó nyitott az oroszok felé és a kék áramlatot erőltette, ezért kellett távozniuk. Ez látszik a WL dokumentumokból, ami felveti a kérdést ki árulta el hazáját a külföldi gazdasági és politikai körök illetve saját önös érdekeiért?

kennyking 2011.09.05. 09:35:41

@tele a t..: Az elmúlt harminc évben mindegyik, aki pozícióba került.

Dr Kangörény 2011.09.05. 09:36:54

Ja, ahogy az is kizárt volt, hogy az orbán kormány megbukjon 2002-ben.
Ő is hazudozott, aztán most mégis a nyakunkon ül.

Héttörpe (törölt) 2011.09.05. 09:39:01

Na, erre a blogra nincs mit mondani. Beteg elme, beteg baloldal. Beteg Magyarország. (Pardon Zsolti, Magyar Köztársaság)

É2I 2011.09.05. 09:40:21

Egyre jobban sajnálom, hogy bezárták a lipótot. Ott lenne a helye ezzel a nyurgával együtt.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 09:40:50

@kennyking:
A te hozzászólásod sokkal inkább túlzó, mint Gréczy blogja. Csak nehogy revideálni kelljen az álláspontodat 2014-ben vagy 2018-ban!
Az meg mindent elmond Orbán valódi képességeiről (és itt nem a diktatorikus és abszolutizálási képességéről van szó, mert az kiváló), hogy egy tehetségtelen politikai kalandor le tudta győzni... Akárhogy is, ez a szégyenfolt örökre ott marad Orbánon, akárhogy is mosdatják...

Betelgeuse-2 2011.09.05. 09:43:45

@Héttörpe:
A sorrended ugye nem logikai sorrend?
(Beteg elme, beteg baloldal. Beteg Magyarország.) Mert akkor mi az istenharagját csinál a jobboldal már másfél éve? Ha egyszer beteg a baloldal, akkor még mennyi idő kell a Kánaán eléréséhez? Asztalszolga már van az önkormányzati hivatalokban, ez rendkívül örömteli, de mikor kezdik el végre VEZETNI az országot? És nemcsak politikailag lenyúlni a hatalmat. Most már CSINÁLNI is kéne valamit...

midnight coder 2011.09.05. 09:46:33

@Betelgeuse-2: 8 év elkúrás rendbehozására úgy 20 év kell - még akkor is, ha a külgazdaság épp prosperál.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 09:47:36

@Kangörény_: EGYETÉRTEK!
Amúgy meg soha nem feledem a sok aranyos tizen-huszonéves könnyben fürdő arcát a Millenárison a választás éjszakáján, amikor kiderült, hogy a kedves Vezető, az Örökös Miniszterelnök veszített. 1998-2002-ben nem derült ki, hogy milyen vezető is gazdasági értelemben, mert a Bokros-csomag hullámvizén navigálgatott, és osztotta a zsozsót a csókosoknak. 2010-2011-ben viszont sajnos kiderült, hogy fingja sincs a gazdaságpolitikához.

Tita nick 2011.09.05. 09:47:52

"Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az egyetlen a túloldalon, aki számít..."

Milyen tökös gyerek vagy te gyerek! Nézd már vissza azt a vitát, oszt tátogjál nagyokat. Mert nem mellékesen az abban elhangzottak egy kissé sántítanak fletó szájából. Koma!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 09:49:02

@midnight coder:
Ez a 8 év elkúrás a fideszes agymosás eredménye. Baromság.
Voltak hibák természetesen, de hogy 8 év elkúrás volt, az olyan barokkos túlzás, minthogy kijelenteni, hogy az én örökös miniszeterelnököm Orbán Viktor... Marhaság.

freagle 2011.09.05. 09:50:01

@Mínosz: A vizitdíj az SZDSZ programja volt, nem az MSZP-é. A tévévita még a kampányban volt, ahol mindenki a saját programját képviselte, még koalíciós kényszer nélkül. A hazugság felemlegetése OV telefonos kampányának szólt, amely szerint "a szocialisták fizetőssé teszik az egészségügyet és 30.000 forint lesz egy vakbélműtét". Ez nettó hazugság volt - OV hangján!!! - hisz a szocik nem tették fizetőssé az egészségügyet (az ugye azt jelentené, hogy ki kell fizetni az ellátás árát), és a vakbél műtét sosem volt 30.000 forint. Jó lenne nem megfeledkezni ezekről az "apró" részletekről...

Ja, a blog ettől még súlyosan elfogult, és a bejegyzés is meglehetősen értelmetlen. :-) Akár igaza van, akár nincs, mit számít? :-)

Betelgeuse-2 2011.09.05. 09:51:43

@Tita nick:
Ha Orbán Viktort egy tehetségtelen politikai kalandor a nyilvánvaló hazugságaival le tudta győzni, ez a tény kiről állít ki szegénységi bizonyítványt, barátom?
Ha a Barcelonát a Nyékládháza Ifi II legyőzi egy meccsen, az melyik csapatról állít ki elégtelen bizonyítványt?

Vivianna 2011.09.05. 09:51:47

Gyurcsány undorítóan viselkedett abban a tévévitában. Egy őszinte gesztusa nem volt, minden mozdulata és mondata előre egy megírt, megtervezett forgatókönyv alapján történt. Még azt is el tudom képzelni, hogy ez a pojáca otthon egy tükör előtt gyakorolt. Azt el kell ismerni, hogy nagyon jó színész.

Megverte Orbánt? Igen. A tenyérbemászó lárifáris stílusával és égbekiáltó hazugságokkal bekajáltatta a Heti Hetesből és Blikkből tájékozódó elhitette az agyhalott "Kádár népévt".

Utána viszont gyorsan eljött az igazság pillanat.

Tita nick 2011.09.05. 09:52:51

@Betelgeuse-2: Voltak hibák ....

:-)))))))))))))))))))))))

Ne haragudj, de ezen egész nap röhögni fogok.

Kedves anyuka, csak egy kis hiba történt a műtét alatt. A műtét sikerült, de a kisfia meghalt.

Ezt csak azért, hátha a gyengébbek közé tartozol és nem érted, miért a mosoly.

freagle 2011.09.05. 09:53:25

bocsi, nem vakbél, hanem mandulaműtét...

Tita nick 2011.09.05. 09:54:04

@Betelgeuse-2: AQ felnőtt, érett, művelt magyar szavazópolgárokról, kedves barátom, akiket ötven év alatt zombivá érleltek!

abaka 2011.09.05. 09:56:07

Ez a blog egyszeruen zsenialis. Meg csak baloldalinak sem lehet igazan nevezni, Egy igazi "GYF az isten" blog.

Elmondom en greczy ur (?) miert probalja a fidesz megint a gyurcsany temat tolni: mert nepszerutlen dolgokat kenyszerulnek tenni hamarosan, es igyekeznek felfrissiteni azt a magyar tarsadalomba melyen (es nem teljesen oktalanul) beagyazodott nezetet, hogy minden rossz gyurcsany miatt van. Az persze mas kerdes, hogy a sajat politikajuk kudarca is jelentos szerepet jatszott ebben, de gyurcsany teljesitmenye olyan magasra rakta a mercet a szar gazdasagpolitika tekinteteben, hogy kizart, hogy azt barki egyhamar megugorja. GYF egyetlen egy modon tehet ezert az orszagertt, ha eltunik a politikabol es nem ad tobb alkalmat a fidesznek arra, hogy vele takarozzon.

Tita nick 2011.09.05. 09:56:08

Olyan itt, mint a nol.hu-nb ...
B ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 09:56:28

Nem mellesleg van kivételesen sok igazság abban amit leírsz Zsolti.

De azért én nem siklanék el amellett a tény mellett, hogy mindeközben tőled és írótársaidnál fóbiásabb ember nincs. Csak paranoiátok célpontja Orbán.

Nagyjából 1994 óta folyamatosan.

Se nem több okkal, se nem kevesebbel az a paranoiátok, mint Gyurcsány teszem azt a Magyar Nemzet publicistáinak.

És még mielött azzal jönnél, hogy ki kormányozz kérlek emlékezz vissza hány paranoid cikk jelent meg Orbánról 2002-2010-es intervallumban.

baranowicze 2011.09.05. 09:59:10

"lehozta a hiányt"

na itt szakadtam :D

Wagem 2011.09.05. 10:01:49

Már megint osztod az észt nyomorult talpnyaló.Te mit csinálsz??A gazdád seggét nyalod,azt írsz amit ő akar hallani.Mire hajtassz??Bögrére??Lóvéra?
Nézz tükörbe!

abaka 2011.09.05. 10:06:16

@baranowicze: Nem eloszor szerepeltek itt eme nagybecsu sorok. :D Visszatero tema, a meginditott reformokkal egyutt. Szerinten meg gyurcsany is rohogne, ha olvasna. Greczy igazi hivo, sot meg annal is tobb. Egy vallasost meg tudok erteni, mert jo esellyel sosem fog tenyszeruen kiderulni van-e isten vagy nincs. Ellenben greczy ugy tudja fenyezni gyurcsanyt, hogy nyilvanvalo es bizonyitott baromsag, amit ir.

Tita nick 2011.09.05. 10:06:20

Számtalanszor megfogadtam, hogy szocialistával, komenistával, liberálissal (mind egyre megy) nem vitatkozom, mert egyszerűen NINCS ÉRTELME. De mindig beleesem ebbe a hibába, ez a mazohizmusom.

kennyking 2011.09.05. 10:07:23

@Betelgeuse-2: Nem mosdatom Orbánt, nem vagyok ( és nem is voltam) rajongója, sem szavazója, de amit most Orbán tesz, az nem revideálja Gyurcsány ténykedéseit.

cremonaman 2011.09.05. 10:08:52

"Az oroszok felé fordulás másik okát az elemzés szerint Gyurcsány személyes motivációiban kell keresni. "Úgy érezzük, valami személyes dolog is szerepet játszik. Gyurcsány gyakran beszél arról, Putyin mennyire népszerű, július 30-án például megjegyezte, 'az orosz nők könyörögnek Putyinnak, hogy maradjon'. Putyin kétségkívül tett róla, hogy Gyurcsány szívesen látott vendégnek érezze magát nála. Ugyanezt nem érezheti az európai vezetők körében" - áll a szövegben, amely szerint Gyurcsányéhoz hasonló kisebbrendűségi érzésük lehet a magyaroknak az EU-ban, hiszen gyakran másodrendű tagállamnak érzik magukat.

Gyurcsányt az elemzés szerint két okból nem látják olyan szívesen Európában: az egyik az "otthonról hozott csomagja" - itt feltehetően Gyurcsánynak az őszödi beszéd utáni elszigetelődésére utal a szöveg; a másik problémát egy meg nem nevezett nyugati nagykövet így jellemezte a távirat szerint: a magyar miniszterelnök "reménytelen felkészületlensége a magas szintű találkozókra". "Gyurcsány talán azt értékeli Putyinban, ami neki nincs a birtokában - a hazai pozíciójának szilárdságát és a külpolitikában meglévő magabiztosságát" - összegez a távirat.
"

egerészölyv 2011.09.05. 10:10:24

"Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas" - ezt az igazi goebbelsi hányadékot annyian nyomatták már, hogy végre tisztába kell tennünk, és te Gréczy, innentől ne hazudozz tovább.
A beszélgetést követő VALAMENNYI baloldali sajtóorgánum 50-50%-ról számolt be. z kb. két hétig tartott, amikor a valaha idült antiszemita Avar megkapta az utasítást: nyilvánítsa ki, hogy Gyurcsány "felmosta a padlót Orbánnal", és mivel a Fideszben sem hülyék "ülnek", ezt ők is pontosan tudják.
Azóta a támadhatatlanok hatalmas gőzerővel tépik a szájukat ezzel a goebbelsi nácizmussal.
Pedig ha belenéznénk, miért is lelkesednek... "Hazugsággal könnyű nyerni"- vinnyogta az idegbeteg Gyurcsány, majd amikor politikai érdekei azt diktálták, szűk haveri kör előtt beismerte, hogy ő, éppen ő nyert hazugsággal. (Ezt később megpróbálta hazugul kitekerni, de nem sikerült, a bizonyítékok ellene nyilvánosak.) És hogy kiért is lelkesednek? Egy igazi pépért, aki már soha többé nem áll össze ember formájú tárggyá...

kennyking 2011.09.05. 10:10:44

@Tita nick: Liberálissal vitatkozni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni.Lehetne éppen jó is, de nem az.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:12:27

@Tita nick: Ugyan már, kérlek te se állj be az agymosottak sorába. A 100 napos Medgyessy programot a Fidesz is megszavazta. Azzal indultunk el a lejtőn. Aztán a Fidesz 8 évig csak arról kajabált fröcsögő szájjal, hogy kapjon többet az eü, kapjon többet a nyugdíjas, a tökömtudjaki, mindenki, ne zárjuk be a veszteséges MÁV vonalakat (a bezártakból megnyitottak hármat azóta... na ezen tényleg lehet röhögni...), szóval barátom nyakig benne volt az elmúlt 8 évben a Fidesz is a legalantasabb demagógiájával, amit alpári közbeszéddel ötvözött. Igen, voltak hibák, hol nincsenek, de mondjuk olyan szarvashiba egy sem volt, mint megvenni egy részvénypakettet 500 milliárdért, és abból 2 hónap alatt elbukni 150 milliárdot...

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:13:09

@S4+4N: Ha csak erre vagy képes, barátom az bizony rólad állít ki szegénységi bizonyítványt...

Tita nick 2011.09.05. 10:15:17

@Betelgeuse-2: Az ország eéladósítása pofátlan mértékben... szerintem szarvashiba.

Tita nick 2011.09.05. 10:15:50

@kennyking: DDDD szerintem.... kipróbáljam? Inkább nem. :-9

abaka 2011.09.05. 10:16:26

@Tita nick: Ez mondjuk a masik oldallal sem konyebb. Persze jol latod, van ebben nemi mazochizmus. Aki a greczy blogra jon kommentelni, az tenyleg csak maganak koszonheti a bajt. :)

Egyebkent nekem mindig bantja a fulemet ez a liberalisozas. Ertem en, hogy Mo-on elegge leszerepelt a magat liberalisnak titulalo politikai reteg, de valahogy nekem ez mindig az egesz liberalis eletszemlelet kritikajanak tunik. A "liberalisok" politikai programjanak meg minimalis liberalis eleme volt es nem is ezek voltak, amik miatt olyan borzaszto szar teljesitmenyt nyujtottak.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:17:09

@kennyking: Fletó legnagyobb tévedése az volt, hogy a jószándékú elképzeléseit az MSZP mind megfúrta, amit meg nem, azt (mivel Fletó nem jól kommunikálta, és kiindult abból, hogy az átlagmagyar értelmes ember) azt a Fidesz demagógiája megfúrta, lásd az örökös népszavazási baromságok.

becike4 2011.09.05. 10:17:14

@Betelgeuse-2: Jelen esetben Nyékládháza I-Nyékládháza II meccsről van szó.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:18:54

@Tita nick: A pénz benne van autópályában, nyugdíjakban, pedagógusok és orvosok béremelésében. Biztos elsinkófáltak jó pár tízmilliárdot, esetleg még 100-at is, 8 év alatt, de Viktornak sikerült 2 hónap alatt elkúrnia a MOL pakettet 150 milliárdot. Hát nem sokkal jobb helyen lett volna ez a 150 milliárd a csókosok, Széles-Csányi-Simicska-Nyerges zsebében?

egerészölyv 2011.09.05. 10:18:58

@Betelgeuse-2: D-209, a leleplezett főspicli kénytelenségből előre menekült. Egy "jótékonysági" csomagot az ellenzék rendszerint megszavaz, szintén kénytelenségből.
Ám Medgyessy nem kénytelenségből volt Kádár kommunista titkosügynöke, és nem kénytelenségből vállalta el a miniszterelnöki posztot. Ha a Fidesz nem szavazza meg az őrjöngést, az akkor is átmegy. Az őrjöngés akkor is őrjöngés, ha a Fidesz megszavazza vagy ha nem szavazza meg.

travis 2011.09.05. 10:19:44

Gréczy,

Ha megfeszülsz, sem lesz a szerelmedből Tony Blair. Hiányoznak a képességei hozzá. Ezt az amerikai szenátorok is megmondták a WikiLeaks-iratokban.
Most olvasom Blair memoárját, és egy igazán karakán és jellemes ember benyomását keltette benne, aki a baloldali gondolat átértékelésére késztetett. De tőle a te Ferkód olyan messze van, mint a Plútó a Naptól.

mirigy187 2011.09.05. 10:20:42

Mindensetre ez a hátramutogatás kezd unalmassá válni. Az elmúlt egy évben csak a töketlenkedés ment a részükről ugyanúgy mint a szocialisták alatt csak ezek nemzeti színbe tekerik a lóf..t.

Tita nick 2011.09.05. 10:20:48

@abaka: Ebben az országban a baloldal, más, a jobboldal más, és a liberális is más, mint azt normális országokban tapasztalni. Én a szoclibet kifejezetten erre az országra alkalmazom, mert itt van értelme ennek a szónak igazán. Most Kóhn Bandiról inkább nem ejtenék szót, mert mostkezdődik a hét és nem akarom elrontani a saját kedvem. Hogy magamra hozom a bajt, ha ebben a blogban kommentelek? Nos nem. Az itt írogatók többségének istenei már rám hozták néhány évtizedre, ez, ami itt van, csak pintyfing.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:21:00

@egerészölyv: Nyugtával dícsérd a napot! 2002 márciusában is azt képzelték a fideszesek, hogy még vagy 100 évig ők lesznek hatalmon, aztán... gyütt a pofára esés, oszt jó napot!

egerészölyv 2011.09.05. 10:21:05

@kennyking: Pontosan. A pápai pép azonban továbbra sem adja fel, mindent fúr, amit foga elér.

Héttörpe (törölt) 2011.09.05. 10:21:06

@Betelgeuse-2: Beteg elme, beteg baloldal. Beteg Magyarország. Betegeuse-2

Igaz Magyar 2011.09.05. 10:23:13

@kennyking: MInszterelnöÚÚR! Most lyót kacaktunk! :-D

Ezek a gyökér gyúcsányisták soha nem fogják megérteni, az elmútnyócév nem homályosította el alkalmatlanságunk zsenijét.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:23:33

@egerészölyv: Kénytelenség az nálad egyenlő az elveid feladásával, a hazugság pártolásával? Ajjaj, ez rossz érv... Az meg sosem érv, hogy hát úgyis övék a többség, nélkülünk is átmegy, akkor szavazzunk mi is arra... Nagyon gyengus érv. A főspiclizés meg a D-209-ezés meg rég lejárt lemez, főleg, ha azt nézem, hány volt MSZMP-s van a Fideszben... öngól ez bizony.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:25:08

@Héttörpe: már csak az elme és a Magyarország szót kéne kicserélned a szép alliterációért. Így ez pontosan olyan fals, mint a Fidesz arroganciával, gőggel, arcátlansággal és alpáris stílussal párosuló egész demagógiája, hozzánemértése, szakmai dilettantizmusa.

abaka 2011.09.05. 10:27:04

@Tita nick: " Az itt írogatók többségének istenei már rám hozták néhány évtizedre, ez, ami itt van, csak pintyfing."

Azert a masokba vetett hited lehetne egy kicsit erosebb. Az olvasok (es kommentelok) tobbsege szerintem csak rohogni jar ide. Meg ha balosak is a nezetei valakinek, ez az oldal akkor is komikus. Kohn Bandi nem liberalis, csak megprobalja az orultsegeit a liberalizmusnak alcazni. Olyan, mint a szelsojobb. Ok is magasrol tesznek a orszagra, csak sokkal szalonkepesebbnek gondoljak, ha a gyulolkodesi vagyukat piros, feher, zold keretbe foglaljak.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:27:54

@IgazMagyar: Most már cseréld ki az "emúltnyóccév"-et valami pontosabbra, mert az emútnyóccévben benne van az "emúttmásfélév" fideszes arcátlansága és dilettantizmusa is!

Alamio 2011.09.05. 10:28:04

Csak tőmondatokat, hogy belekötni se lehessen:
1., Az a kormány, amelynek intézkedéseit az ellenzék meg tudja fúrni, béna kacsa, és le kellene mondania.
2., Írták már előttem: vitában egy hazugsággal nyerni nem "péppé verés". Amúgy a korabeli sajtó (balos jobbos egyaránt) enyhe győzelemről ír. Remélem, ez nem zavarja a propagandát.
3., Gyurcsány alkalmatlanságát nem mentheti az utána jövők esetleges alkalmatlansága.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 10:28:35

azeee koll ahoz nemi 1/2 kegyelmuseg, hogy itt csapoljatok a patast, oszt amikor a zasszony megkerdi, meeert nincs hovegen eleg zsetony a masnapi ebedre, akkor azzal vedjetek a fidesz borzalmas "hozzaertesenek" zsebetekre mert irdatlan csapasat, hogy "asszony, hat a gyurcsany eeekurta!!!" csak aztan nehogy a zasszony (akikrol matolcsicska feleslege ota tuggyuk, hogy lekorozik parjaikat a gazdpolitikaban) a sodrofaval kiegyengesse azt a nagy fideszimadattal telemosott agytekervenyeiteket :)

Ferke_sud 2011.09.05. 10:29:19

@Dr. Zerge: Tudod, általában a normális a bolond, ha sokkal több a bolond, mint a normális:)
(Eszement, hogy iskolázott emberek agyát hogy xarrá lehet mosni)

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:30:28

@Héttörpe: "Beteg elme, beteg baloldal. Beteg Magyarország. Betegeuse-2"
Szeretett Deutsch Tamásunk stílusában (tőle tanultuk meg, hogy ez nem bunkóság, hanem a humor egyik formája): Beteg bazdmeg, beteg baloldal, beteg baszkiország, Betelgeuse-2.
A la dajcstomi.

charlie sheen 2011.09.05. 10:31:12

Abcúg orbán! Éljen a nyurga szemüveges!
:)))

Igaz Magyar 2011.09.05. 10:32:41

@Betelgeuse-2: :-)
"Irónia az az ország ahol az Irónok élnek"

Betelgeuse-2 2011.09.05. 10:33:10

@Alamio: tiszteletben tartva a véleményedet (amellyel egyébként nem értek teljesen egyet) csak egy hozzászólás: a 3) pontodból kivenném az "esetleges" szót. Helyesen: 3., Gyurcsány alkalmatlanságát nem mentheti az utána jövők alkalmatlansága.
Ez így helyes - mint vélemény.

Ferke_sud 2011.09.05. 10:33:11

@Betelgeuse-2: Kíváncsi leszek, hogy a következő bukásnál Orbán szintén kidobálja-e a bútorokat a sándorpalotából és elveri az asszonyt, vagy valami keményebbet lép majd, pl. elkezd tömegbe lövöldözni?!:))
Megtehetné, bántódása úgysem esik, a csicskaforradalmárainem megmegyarázza majd, hogy ez így helyes, ők meg bólogatnak majd:)

Hadrianuska 2011.09.05. 10:33:58

Ennyi időt elcseszni egy beteg emberre..
Szerintem O.V.most is grazban van, éppen tuningolja a pszichiátere a héten esedékes bejelentésekre. Én nem értem mit láttok ebben az emberben, ebben a ciklusban, ami alig ha lesz hosszabb két évnél, totálisan hazavágja ezt az országot mind erkölcsileg, mind gazdaságilag. Aki tisztán lát a két szemével, az nem tagadhatja, (mert akkor szimplán hülye)hogy az elmúlt bő egy év sokkal kártékonyabb volt, mint a Szargyártó Petike által oly' sokat hangoztatott emúttnyócév.

Igaz Magyar 2011.09.05. 10:36:22

@Alamio: A péppé verés tényleg nem stimmel. Inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy Gyurcsány pofozott egy zsák szart.
Ült és bámult a birka szemeivel. Komolyan, ha az volt a célja, hogy szánalmat keltsen, hát sikerült tényleg megszántam szegényt.

Orbán a magyar nép ópiuma! 2011.09.05. 10:37:52

@Hadrianuska:
Márpedig úgyvan, hogy az ilyen poltikai kalandor senkiházi Orbánt és sleppjét Gyurcsányék juttatták 2/3-hoz!
Ez a büdös nagy harci helyzet! Nem tudom, hogy Gréczy vagy Budai Bernadett, vagy ki lóf.sz felelt a kommunikációért, de a Bayer-féle orbanokrata majmokra semmi értelmes válaszuk nem volt. Lett is belőle kibaszott 2/3!

Tj66a 2011.09.05. 10:38:43

Betelguse: Orbánnak - Gyurcsánnyal szemben - meg volt a lehetősége a bizonyításra. Meg is tette. Bizonyította, hogy képtelen vezetni ezt az országot. Remélem rámcáfol, de eddig semmi nem mutat arra, hogy javulna a helyzet, mert egy kabaré, ami az államigazgatásban folyik.

S4+4N 2011.09.05. 10:40:33

@Betelgeuse-2: Hát akkor szegény vagyok, de konstruktív vitára te sem vagy partner, az biztos.
@Tita Nick: ne add fel :)

kennyking 2011.09.05. 10:40:59

@IgazMagyar: ja, ja ! Azért mert a fidesz leváltott egy alkalmatlan bandát, az nem jelenti azt, hogy a fidesz alkalmas a feladatra.Az pedig, hogy a fidesz alkalmatlan banda, nem jelenti azt, hogy az mszp ( vagy a nyúrga szemüveges) hirtelen alkalmas lett rá.Az a helyzet, hogy a megoldást én sem tudom, mert gyenge a felhozatal, de ettől nem lesz jobb a fidesz vagy az mszp.Ráadásul a nyúrga szemüveges annyit zizeg, hogy még az idő sem tudja megszépíteni az emútnyócévet.

Kabbe (törölt) 2011.09.05. 10:43:10

mire föl a sok hiszti...lassan itt a Kánaán:)
élvezzétek

Hadrianuska 2011.09.05. 10:44:09

Sokkal nagyobb hasznot hajthatna a Fidesz-bagázs, ha kalákában haveri alapon segítenék az Orbán család vállalkozásait. Hogyan? Kőbányába velük!

S4+4N 2011.09.05. 10:50:11

@Hadrianuska: Íme egy szép példa a vörös kondícionálás és propaganda szöveg hatásaira

Bambano 2011.09.05. 10:50:54

midnight coder: a mostani vezetés azt nem tudja, hogy a gödörből való kimászás első számú alapszabálya: hagyd abba az ásást.

Rwindx 2011.09.05. 10:50:56

"... és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember. Nehogy a népnek szép lassan leessen a tantusz: a nyurga szemüveges hozta le a hiányt, indított reformokat, fejlesztette az országot és szerzett az utolsó pillanatban még egymilliárd eurót az Uniótól."

Ja a nyurga lehozta, 9.8%-ra a hiányt amit ő küldött fel 11%-ig. Ez egyszerűen zseniális készségekre utal. A 2008-as IMF hitel ami a teljes addigi magyar államadósság 20%-át kitette igazából nem is kellett mert nem voltunk a csőd szélén :D :D :D :D :D

Kandabula 2011.09.05. 10:53:32

Meddig lehet hátrafelé mutogatni? Ráadásul érzelmi alapon?

dr kíváncsivagyok 2011.09.05. 10:54:58

@kennyking: Egy olyan ellenzékkel , (amelyik ERŐSEBB a kormánynál és DESTRUKTÍV ) szemben nem nehéz rosszul vezetni az országot...lásd vizitdíj, ami megmenthette volna a mára szarrá vert egészségügyet..

ketu 2011.09.05. 10:55:32

Aki agymosásról beszél, az először a saját agyát vizsgálja meg!

'02-ben a Fidesz több szavazatot kapott, mint '98-ban! Akit "szarrá" vertek az a FKgP ill. Torgyán volt!

Néha az az érzésem, Orbán saját maga rendeli Zsoltitól az ilyen "írásokat"...

nullanullahét 2011.09.05. 10:58:41

Gyurcsány nem Orbánt vagy a fideszt verte meg, hanem az egész országot, melybe később bele is rúgott és le is köpött.

dekol84 2011.09.05. 11:00:32

@midnight coder:
"8 év elkúrás rendbehozására úgy 20 év kell - még akkor is, ha a külgazdaság épp prosperál."

Igen???!!! Akkor mi az apja holdkóros péniszéről fröcsögött ez a kretén 2 hetet, nagy változást, gyors rendrakást, stb? Mi a teves qrva anyjáért hazudta le a csillagokat is az égről, hogy majd ő jobbá tesz itt pikk-pakk mindent? Most meg "emútnyócéveztek"?!?!? Rohadjatok meg, be kellene vallani, hogy olyan hülyék vagytok mindenhez, mint a segg a kedves vezetőtökkel, az ő idióta - háromig számolni nem tudó - jobbkezével, a félszemű fantazmagóra matócsival, és a segglyukával, a szíjártóval egyetemben!

Hadrianuska 2011.09.05. 11:02:34

@S4+4N: "Íme egy szép példa a vörös kondícionálás és propaganda szöveg hatásaira"

-A tények makacs dolgok barátom! Nézz körül bátran, mielőtt hülyeségeket írsz!(:

dekol84 2011.09.05. 11:03:28

@Kandabula:
"Meddig lehet hátrafelé mutogatni? Ráadásul érzelmi alapon?"

Ezek vazzzzeee??? Az idők végezetéig! És tudod miért? Mert ennyi eszük van, ennél többet nem tudnak csinálni! 3 pár rendőrcsizmának több esze van, mint az egész fityisz csordának!
Az idióta zorbán a sírból is azt fogja fröcsögni, hogy az "emútnyócév" miatt kell megdöglenie!

abaka 2011.09.05. 11:04:11

@kíváncsivagyok: "Egy olyan ellenzékkel , (amelyik ERŐSEBB a kormánynál és DESTRUKTÍV )"

Egy olyan kormanynak, aminel erosebb az ellenzeke, kutya kotelessege lemondani. Nem mellekesen azert is, mert igy nyilvanvaloan nincs lehetosege semmilyen programot megvalositani.

svájci néger 2011.09.05. 11:04:43

ez a blog egyre szórakoztatóbb.

dekol84 2011.09.05. 11:05:24

@nullanullahét:
Miért? Szerinted jobbat érdemel az aki egy ilyen cezaromániás, rángószájú, pocakos elmebeteg zsebdiktátort választ magának 2/3-dal?

abaka 2011.09.05. 11:07:31

@Hadrianuska: "Sokkal nagyobb hasznot hajthatna a Fidesz-bagázs, ha kalákában haveri alapon segítenék az Orbán család vállalkozásait. Hogyan? Kőbányába velük!"

"A tények makacs dolgok barátom!"

Pontosan milyen tenyekre is utalsz?

egerészölyv 2011.09.05. 11:09:39

@Betelgeuse-2: Medgyessynek természetesen semmiféle elvei nem voltak, nem volt mit feladnia. Ugyanaz a gerinctelen pép, mint Gyurcsány.
Medgyessy főspicli volt. Leleplezték. Hiába is mentegeted ótvar demagógiáddal ("rég volt" stb.).

egerészölyv 2011.09.05. 11:11:42

@Hadrianuska: esetleg horzsakövet gyárthatna, amiből a pápai pép multimilliárdos lett...

Arbet 2011.09.05. 11:12:17

@dekol84: Szegény hülye vagy honfitársam. Orbánra azért szavaztak a megcsömörlött emberek, mert Gyurcsány akkora nagy pancser károkozó seggarc volt amekkorát még nem láttunk. Most megkapta Orbán a 2/3-ot és látszik, hogy szart se kezd vele. Most majd megy Orbán a seggarc gyurcsány után.

De azt ne higgye senki sem, hogy gyurcsány seggarcú pancserferi még itt valaha labdába fog rúgni. Örüljön neki, hogy az összelopott széthazudott pénzét nem vasvillával követelik vissza az emberek.

egerészölyv 2011.09.05. 11:12:46

@Betelgeuse-2: én tényekről beszélek, te képzelegsz. Elég markáns alapkülönbség...

egerészölyv 2011.09.05. 11:14:00

@dekol84: te is megköszönted Kertész Ákos nyílt levelét? :D

egerészölyv 2011.09.05. 11:14:39

@Hadrianuska: ezt most keservesen bebuktad...

Arbet 2011.09.05. 11:16:24

@dekol84: Örülök, hogy kezded megérteni, hogy a politikusok gerinctelen férgek akik egyáltalán nem akarják rendberakni ezt a nagy szart ami itt van. Se orbán se gyurcsány.

Ide egy erkölcsös új banda kéne, aki nem csak az országot szedi össze hamvaiból, hanem a hülye egyakat is tisztára mossa és végre olyan felelős gondolkodású emberek országa lesz ez, ahol mindenki szépen rendben adót fizet, mindenki pozitívan áll a dolgokhoz és végre a széthúzás helyett elkezdenek összetartani és egy kicsit egységben gondolkozzanak a mérhetetlen önzés helyett.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:18:00

@S4+4N: Hát öregem, a "szánalmas vagy" bejegyzés tényleg egy nagyon komoly konstruktív vitaindító bejegyzés. Olyan igazi fideszes, olyan igazi Szíjjártó Megmondó Péteres... (Tényleg, mikor tűnik már el a balfenéken ez a Peti gyerek, annyira el van használódva, annyi sületlenséget hordott már össze komoly képpel...)

lac666 2011.09.05. 11:18:19

A hazaáruló zsebdiktátor ha lehetne személyesen fejezné le Gyurcsányt! Retteg tőle!

midnight coder 2011.09.05. 11:18:27

@dekol84: Nézd. 2002-ben a Megyó úgy vigyorgott mint a sült malac hogy milyen kurva jó állapotban vette át az országot. És ez a vigyor 2003-ban is tartott, azaz nem lehet azt mondani hogy nem tudta hogy milyen állapotban van az ország. Még 2003-ban is 2008-as magyar euró bevezetést emlegettek az elvtársak.

Ehhez képest Fletó elvtársadnak azért kellett lemondania, mert nem volt mersze felvállalnia azokat az intézkedéseket amiket aztán Bajnainak meg kellett tennie az azonnali államcsőd elkerülése érdekében. Ez egyébként nagy vonalakban azoknak a jóléti intézkedések visszavonása volt amit még Megyóék vezettek be, Pl. 13. havi nyugdíj. Ezzel az azonnali államcsőd veszélye elmúlt, de persze a 8 év elkúrását nem lehet megszüntetni ennyivel.

És az csak egy dolog volt amit a szocik az államadóssággal műveltek (úgy hogy közben a GDP növekedés is a béka segge alatt maradt), nagyobb gond hogy közben más területeken is adósságok maradtak.

Az önkormányzatok az elmúlt 8 év alatt többnyire felélték az összes tartalékukat. Az egészségügy is 1000x szarabb állapotban volt 2010-ben mint 2002-ben. És mindezt úgy hogy a szocik 8 évében az utolsó másfél évet kivéve nemzetközi prosperitás volt. Most meg félig vagyunk túl a válságon, és félig benne a következőben.

Szóval, ne várd hogy a visszamutogatás a közeljövőben meg fog szűnni. Ezt amit a 7 bő esztendőben elkúrtatok nehéz lesz a következő 7 szűk esztendőben helyrehozni. Adósságot sokkal könnyebb csinálni mint visszafizetni.

Arbet 2011.09.05. 11:20:19

@egerészölyv: Egy ilyen országban? Az emberek kételenek közérdeket képviselni, képtelenk egy ügy érdekében összefogni és véghezvinni. Halálra szopatnak minket a bankok és egy olyan eset sem volt még az országban, hogy valaki bebaszná az egyik bank kirakatát.. vagy szétordibálná a front office-osok fejét. Itt birka módon nézünk csak és tűrjük, hogy azt csináljanak velünk amit akarnak.

abaka 2011.09.05. 11:20:27

@lac666: Retteg tole? Lol. Neki koszonheti a 2/3-ot. Probalja a koztudatban tartani, ameddig csak lehet, plane most amikor a sajat politikaja kezd osszedolni. A fidesz nelkul gyurcsany mar reg eltunt volna a politikai palettarol.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:21:00

@Héttörpe: Köszönöm aggódásodat, valóban a hétvégén volt egy kis megfázásom, de már kilábalóban vagyok. Persze amikor meglátom Szíjjártó Megmondó Pétert meg Selmeczi Szenátor Gabriellát a tévében, újfent beteg leszek. Előjön a hülyeség-allergiám...

2011.09.05. 11:22:14

..."lassan nincs olyan Gyurcsány-bejegyzés a Facebook-on, amelyre ne reagálna Szíjjártó Péter, azaz Orbán Viktor"
Szóval, a verekedés amúgy kezdűdött, hogy a sógór visszaütett. Te Zsótti, ölég furán látod te a dógokat...Fáintokat írsz, csak ippeg semmi sem igaz belűle. No!
Ja, a nemzet banyája híradóban való megjelenései után, annó, bezzeg, hogy nem írkáltad, hogy egy tőmondatban öccör említette az Orbán nevét, és akkó mégcsak nem is vót nevenapja. Akkó most miért?

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:22:51

@egerészölyv: Medgyessy-bejegyzésed jottányit sem változtat azon a tényen, hogy a 100 napos programot a Fidesz is megszavazta, hogy örökké kajabáltak, hogy ennek is több pénz kell, annak is több pénz kell, és azon a tényen sem változtat, hogy lassan több MSZMP-s van a Fideszben, mint az MSZP-ben.

charlie sheen 2011.09.05. 11:24:05

@Orbán a magyar nép ópiuma!: Sajnos az egyetlen lehetőség, hogy orbántól végre megszabaduljon a magyar nép, hogy előbb 2/3-al abszolút hatalomhoz jut, aztán még a leghülyébb hülyének is nyilvánvaló lesz, hogy teljesen alkalmatlan az ország vezetésére, a nimbusz szétfoszlik, elveszíti a következő választásokat, diliházba kerül vagy a "politika szemétdombjára" és végre elindulhat egy normális kibontakozás. Ennek az országnak a rákfenéjét úgy hívják: orbán viktor.

dean23 2011.09.05. 11:24:34

Remélem az egyiket felakasztják, miután a másikat belelőtték a Dunába!

Sword 2011.09.05. 11:26:08

Ezen vitázni semmi másra nem vall, csak arra, hogy még mindig vannak könnyen megvezethető emberek, akik szerint jobb és bal oldal van...
Itt huszon akárhány éve nincs komoly változás. Hol egy picit jobb, hol egy picit rosszabb. Valakinek kedveznek, valakitől elvesznek, közben ők csakis jól járhatnak. Igen: Ők. A politikusok, az elit, a felső tízezer. Nekünk soha nem lesz jobb, ha ezek nem takarodnak el. Jobboldal? Baloldal? Jah, mások a módszereik, máshogy szabadítanak meg a pénzünktől, máshogy talicskázzák ki a pénzt az országból és más a pártlogó.
Ennyi a különbség. Bizonyították már, hogy nem szabad őket a politika közelébe engedni, de birka nép a magyar, 4 évente elfelejt mindent.

2011.09.05. 11:27:06

@surcapisca: A reagálásokat tekintve pedig, jóapám is mindég mondogatta: fiam, látod, ha hallgattá vóna, okosabb marattál vóna. Pedig nem is ösmerte Petikét...

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:27:11

@egerészölyv: Jaj, a tények! Miről beszélsz? Hogy Medgyessy D-209-es volt? Ki nem szarja le 30 év távolából? Az változtat azon a tényen, hogy számos volt MSZMP-s bújik meg a Fideszben? Egyébként engem ez sem érdekel kicsit sem, csak amikor a jobboldal kifogy az észérvekből, akkor mindig előjönnek ezek a marhaságok a D-209-ről meg D-210-ről meg a D-211-ről.

Arbet 2011.09.05. 11:27:55

@Betelgeuse-2: Ha ennyi eszed van miattam bele is halhatsz.. Ha beállsz a két táborba... Olyanok mint a Fradi Újpest.. mindkét fél szar hülye szurkolókból áll és egymást verik széjjel amikor lehet, plussz még amerre járnak törnek zúznak, néha még politikai rendezvényekre is meghívják őket fizetett vendégnek.

Felelős magatartás az lenne, hogy nem állni oda egyik böszme mellé sem, és ha hibát vét objektívan hurrogni őket le a sárga földig, hogy egy pszichológus se legyen a világon aki onnan össze tudja szedni őket.

Tanítani kell őket, mert olyanok mint a rossz gyerekek akinek a liberális pöcs szülője mindent megenged.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:30:49

@midnight coder: Lám, lám, ismét beindult a fideszes propagandagépezet. A saját dilettantizmusukat kell takargatni, ezért már most kimondjuk, hogy az emútnyóccévvel simán le tudunk mindent söpörni az asztalról még legalább 7 évig, vagy 8 évig, vagy 10 évig, vagy 20 évig, vagy 50 évig. A számokat mind-mind helyettesítsétek be vérmérsékletetek szerint. Ezen a blogon is láttam már három különböző számot.

Igaz Magyar 2011.09.05. 11:36:35

@dean23: haha, így van még ezzel vagy 8 milla ember. Reménykedik, hogy... De nem tesz érte semmit, beáll a birkák közé és béget.
Tudod 45 után valahogy annyi antifasiszta ellenálló lett az országban, hogy csuda. De amikor kérdeztem a történelem tanáromat anno, hogy hát mégis mik voltak azok a "csuda-dolgok" amiket az ellenállók magyarországon csinálta, hát a legnagyobb teljesítmény az a szoborrobbantgatás volt.

Megjegyzem annak idején nagyapám több zsidó családnak segített kimenekülni, őt meg elvitték az oroszok munkatáborba egy egész falu felnőtt lakosságával, soha nem látta senki többé. Na őróla senki sehol nem emlékezett meg, senki nem adott támogatást.

Egyszerűbben fogalmazva: magyar ember nem csőcselék, nem sztrájkol, nem tüntet. Aki ezt teszi az abból él, hogy nagy a pofája. Akinek nagy a pofája az bajkeverő gazember.
Aki bajkeverő, arra nincs szükség.

..és mingyá meg is oldódott egy huszárvágással a "jobb oldal-bal oldal" dilemma.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 11:36:41

@Arbet: Odáig egyetértek veled, hogy ha hibár vétenek, akkor le kell őket hurrogni objektíven. Így van.
Viszont akkor kire fogsz szavazni? Csak nem az impotens LMP-re? Vagy inkább a sörívók pártjára? (Én inkább a Nőket Imádók Pártjára szavaznék...)
Engem dühít az az alpáriság, arrogancia, gőg, kivagyiság, nemzeti cukormáz, renasista szemlélet, bosszúvágy, ami süt a Fideszből. Én gratuláltam a fideszes barátaimnak emailen, amikor megnyerték a választásokat (persze ők nem neveznek engem a barátjuknak...).
És várok tőlük egy iciripiciri önkritikát az elmúlt másfél év ámokfutása láttán - de hiába várom. A legnyilvánvalóbb, a legvédhetetlenebb baromságra is a reakciójuk hármas: vagy kussban maradnak, vagy emútnyóccéveznek, vagy komcsiznak egy jót. De hogy elismerjék, hogy: hát, öregem, ebben véletlen igazad van, ezt jól elb...ta Matolcsy vagy Orbán, vagy ezt tényleg nem kellett volna... No, ilyet még nem kaptam tőlük...

leponex 2011.09.05. 11:37:46

Szegény Jó Gréczy Zsolt Walesi Bárdunk, Weimari Mesterdalnokunk, Ferenc testvérünk Örökös Főtanácsolója, II. Rettegő Demokráciasiratónk, Baloldali Tábori lelkészünk, mókamesterünk, ...

Ötödik éve e virtuális péppéverés az egyetlen öröme és vígasztalója, hát csak emlékezzen még húsz évig Kedves Bárdunk :)))

Az ideggyengeségről szóló dialektikus elemzését olvasva önkéntelenül is eltakartuk szemeinket, hátha más se veszi akkor észre e remeklést.
Drága Bárdunk, biztosan elolvassa, amit ide ír? Vagy a sukorói bulival közelgő szemezgetés egyre elkerülhetetlenebb közeledése szorongatja piciny szívét ?

Legyünk egy kicsit távolságtartók, nézzük TG miképpen segít Önnek is értelmezni a padlófelmosásban péppé vert Despotát:

"... Mindezzel nem igazolni akarom ezt a politikát, csak értelmezni (sőt, azt sem állítom, hogy ne lennének más felfogások - lásd a politikus és az államférfi bevett megkülönböztetését). Leginkább azért, mert a közkeletű Orbán-leírások teljesen alkalmatlanok erre. A kormányfő nem hatalommániás akarnok, nem patás ördög, de nem is az országot megváltó lovag (vagy ha esetleg bármelyik is, megértése szempontjából nem ez a lényeg!), hanem egy szimpla politikus, aki idehaza mindenki másnál tudatosabban és kitartóbban (és gyakran sikeresebben) próbálja meg megszerezni és magához kötni a szavazókat, azaz a problémákkal küzdő embereket. Lehet természetesen szebben politizálni, bizonyára lehet nemesebb, igazabb célokért küzdeni, ám mindaddig, amíg a többiek nem tudják azt, amit Orbán Viktor tud, pozíciója megingathatatlan marad. Orbánt az Élet és Irodalom hasábjain nem lehet legyőzni, kizárólag a pályán, a politikai terepen. Ott, ahol az erővel szemben (ami a politikában szavazatban, mandátumban, pozícióban, akaratban, hangban – azaz hatalomban mérhető) csak az erő ér valamit. Márpedig ott ma rajta kívül nincs senki, aki egyszerre tudná, merné és tenné ugyanezt.

Orbánnak persze tudnia kell, mint ahogy bizonyára tudja is: a nincs nem jelenti azt, hogy nem is lesz (mindenesetre addig sem tétlenkedik...). Ellenfeleinek pedig tisztában kell lennie azzal, hogy azt sem: hamarosan – különösen munka nélkül, automatikusan - majd úgyis lesz."

Ilyen Főtanácsolóval Ferencünknek még a sukorói meccsen sem lesz sok esélye:)

Jó Bárdunk, ennél azért még kajánul szemlélő felebarátai is többet várnak öntől! Ne okozzon csalódást! :))

Májkül 2011.09.05. 11:38:44

A hsz-ek többsége csak még jobban megerôsíti, hogy igenis létzik a jobboldali Gyurcsány-fóbia. Gratulálok!

Igaz Magyar 2011.09.05. 11:40:24

@Arbet: ez az. Jobban megfogalmaztad mint én. (bár én a liberális szót is kihagynám mert nem nem az a jelentése itthon mint valójában)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.09.05. 11:40:39

Nem a Fleto'o-t vette meg Dzsudzsák mellé milliárdokért a Dagesztáni Mahalacska?
A Vitya meg csak a megye kettőben nyomja.
Csoda, ha irigy?
;-)

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 11:41:12

@Betelgeuse-2: nem is fogsz. monoteista zombik. Az istencsaszar meg nem tud elbaszni semmit, mert a vilagnak koll hozza igazodni nemdebar? :)

csorsza 2011.09.05. 11:41:52

Nem Gyurcsány-fóbia van, hanem Gyurcsány-utálat. Ami, lássuk be, teljesen jogos és megalapozott.

Igaz Magyar 2011.09.05. 11:43:11

@Májkül: Jobboldali??? Na tessék.
Mi az, hogy jobboldaliii???? Ninc is olyan!
Ahogy egy kolléga fogalmazta: a narancs az valójában napszítta vörös, mint az öreg zsiguli.

Igaz Magyar 2011.09.05. 11:43:57

@VUVUZELLANÉNI: haha, hívő emberrel nem lehet vitázni!

moncayo 2011.09.05. 11:44:07

@Vivianna: Gyurcsány tényleg egy pojáca volt, alkalmatlan miniszterelnöknek.
Nos, Orbán kicsoda? Ő lesz a nemzet megmentője, (kicsit még őszebben a "haza atyja"), felvirágoztatója, a tisztesség, a humánum, a bölcsesség szobra?

Bár azt már tudjuk, hogy sose hazudott. Még gyerekkorában sem.

Szánalmas, hogy ez a két arc jutott nekünk.

Arbet 2011.09.05. 11:44:25

@Betelgeuse-2: Ez van, ha valaki beállt valamelyik táborba az olyan mint a drog. Elkábít, csorbítja a helyes értékítéletet és agresszívvá teszt. Aki már rászokott a fideszre vagy mszp-re azzal sokmindent nem lehet kezdeni. Észérvek nem számítanak. Mint ahogy nálad sem, hisz amíg élsz az MSZP lesz a pártod és gyurcsány faszát akarod nyalni éjjel nappal. Mindig vannak pártok akikre lehet szavazni. Szavazz bátran a sörivók pártjára. Kevesebb kárt okoznak mint akár melyik kirakatpárt.

Következő választáson is lesznek kicsi civil kezdeményezésű pártok akiket a nagy pártok tönkre akarnak majd vágni. Ezekre kell szavani.

Legjobb lenne elküldeni az egész parlamentet a faszba és helyükre tanult professzorokat, szakembereket, tudósokat ültetni. Ők nem vágynak hatalomra, nem vágynak milliárdokra.. igaz politikai pályára sem, de ha egyszer a nép megmondja nekik, hogy csináljanak valamit a szarból akkor muszáj lesz. Szakértői kormányt politikusok helyett.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 11:48:54

mellesleg fleto, vagy a patas, egykutya, el koll innen menni keremszepen. Ez az orszag konjec. es nem elmultnyocevben lett elbaszva, hanem egy evszazada minden hatalmi tenyezo (talan tisza kivetelevel) azon tenykedett, hogy europa pocegodreve valljon. Horthystol, gombosostol, rakosistol, kadarostol, bezarolag a jelen es a kozelmult marhaival. Mind valami latomast zavargaszott, es azt hitte tud a vizen jarni, vagy csak szimlpan tomte ketmarekkal a sajat, es a csokosai zsebeit...
rolo lehuz, villany leo.

ja, es aki azt hiszi hogy a zazrivec, meg a kakastollas barmai rendet tud itt tenni, az nezzen man utana, a jobbik "gazdasagpolitikai terveinek". na az is egy vastag fuzet. lesz vagy ket oldal.

B-rocker (törölt) 2011.09.05. 11:50:52

Erőlködjél csak a multat végképp eltörölni dolgon az internet korában, kitartó szancsópanza vagy kiskommerem.
Nem baj vége lesz a fidesznek, akkor jön a jobbik aztán látsz majd csodát Te is.
Feri mennyibe is fáj nekünk? Azt szeretném, ha az ilyen elbaszott kommerekre akik még mindig Feriznek rakjanak egy kis különadót. Nehogymár a Feri sarát fizessem, amikor elverett. Azt hogy a Viktorra szavaznék-e még nem tudom, de Ferkóra sohasemmilyenkörülmények között nem szavaznék.

szivatnakanyám 2011.09.05. 11:54:33

@Sword: Javaslom,hogy jó messze e hazától nélkülözzünk meg nekik egy szigetet.Megszünne az egymásra mutogatás és az emberek szembeálla.

szvid 2011.09.05. 12:07:22

@wagem: Fáj hallanod az igazságot? Van ez így néha! Vegyél be pár tablettát és nyugodj le!

Arbet 2011.09.05. 12:09:03

@VUVUZELLANÉNI: Azért a listához hozzátenném még az ország lakosságát is. Mert mi is inkább dolgozunk feketén, hogy az adót elcsalhassuk, szlovák rendszámmal járunk, rokkanthelyen parkolunk hamis kártyával, az adófizetés alól ott bújunk ki ahol lehet, értelmes munka helyett csak azt nézzük, hogy milyen trükkökkel tudunk lehúzni minnél több pénzt a másikról. Vagy csak simán segélyből élünk állati szinten ahelyett, hogy dolgoznánk. Büdös a munka és mindenki a sült galambot nézi.

Akinek meg van esze az dolgozik napi 12 órát, leadózik renesen, marad is pénze és normál színvolant teremt ami nem irreális elképzeléseken alapszik. Nem akar a szomszédnál nagyobb házat, jobb autót, jobb tv-t hitelből, hanem elégedett azzal, hogy van mit ennie, van kocsija ami gurul, van háza ahol frankó kis lurkókat tud nevelni és élvezi az ország szépségeit, a természetet, az egyedi kultúrát és minden szépet amit kaptunk.

Ha belegondolunk még mindig jobban élünk mint a világ embereinek kétharmada.

cutcopy 2011.09.05. 12:12:16

"itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas"

Nevezzük helyesen inkább péppé hazudásnak..!

"a rendszerváltás óta először, hivatalban ülve lett újra kormányfő"

Így van és mint tudjuk ehhez nyilvánvalóan végig kellett hazudnia az utóbbi másfél-két évet reggel éjjel és este..!

"Diktátoréknál úgy alakult, hogy ül az ember a 180 négyzetméteres, de egyedül bitorolt Nándorfehérvári Teremben és csak azzal törődik, mit csinál a nyurga, szemüveges ember"

Zsóti már megint magadból indulsz ki.. ti ültetek ott nyolc évig és csak azzal foglalkoztatok hogy OV épp milyen hazaellenes és fasiszta és rasszista - ez volt a ti fóbiátok..!

lutria 2011.09.05. 12:19:52

Én arra várok hogy a Gyurcsány felajánja hogy részt vesz egy pszichológiai vizsgálaton ha utána a Szíjjártót is megvizsgálják,és akkor kiderülne hogy ki az ideggyenge...

isssti 2011.09.05. 12:21:16

Tessék már mondani, ez itt a zártosztály? ...vagy ezek az okos blogbejegyzések szabadlábon születnek?

..végülis nem feltétlen közveszélyes.
Mindenesetre most már sejtem miért is lehetett olyan fontos bezáratni a Lipótot...

ursus artos 2011.09.05. 12:27:50

Az a helyzet, hogy a nyurga, szemüveges foglalkozik Orbánnal, folyamatosan.
nem véletlen, hiszen: a ballib azt vágja a szemedbe, ami valójában ő maga.

Arbet 2011.09.05. 12:31:02

@lutria: Mindenek előtt magadat vizsgáltasd, mert erre minden épeszű ember tudja a választ.

Lajos bacsi 2011.09.05. 12:32:06

Szerintem ezt a csontot nem kéne már rágni, Gréczy úr, Feriből nem lesz már semmi, remélem, hogy egyszer Viktor is megy utána a levesbe.

lejárt lemezek.

Halihó 2011.09.05. 12:34:05

Az igazság az, hogy egy ember van, aki rendbe tudná tenni ezt az országot, és ő nem más, mint Gyurcsány Ferenc.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 12:34:27

@Arbet: egy nagy farkot.
persze hogy mindenki csal ahol eri, mert ha normalisan adozik (ejropa legmagasabb adoterheit nyuve), akkor belemakkan.
masreszt meg balfaszorszagban, csak az szamit, hogy mennyi a léd, a becsulet mar reg nevetseges kozhely. sok let meg csak ugy lehet csinalni, ha mastol (vagy a kozosbol) ellopod. Ugyeskedes a motorja az egesz tarsadalomnak, es amig ez igy marad, remeny sincs arra, hogy ne az ugyeskedes melle valasszon a poogar birkaterelgeto juhaszt.

szgy 2011.09.05. 12:37:14

pedig mennyire jó lenne ha egyszer végre egy gyurcsány megszólalásra senki nem szólna semmit, biztos neki fájna a legjobban. így soha nem fog eltűnni a süllyesztőben ha mindig azzal foglalkoznak hogy mit mondott.

szgy 2011.09.05. 12:38:21

@Halihó: ugyan mit tenne rendbe, amit eddig elkúrt? 4 év alatt szinte csak rombolni tudott.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 12:39:19

@szgy: az lenne az igazan jo, ha nem kene folyton valakiknek a partvonalrol bekajabalni a vizenjaro torpenek, hogy mar annyi szar van a palacsintankban, hogy nem csak a vegein, de kozepen is todul kifele.

Átvitel honvéd 2011.09.05. 12:39:26

Nehéz összefüggést nem sejteni a blogposzt eszmei magassága, a posztoló párt- és csoportbeli hovatartozása, és a Lipót korábbi, ezen csoport általi bezárása között...

bájgúnár 2011.09.05. 12:40:20

Azért netessék elfelejteni Fletó honnan,milyen hátszéllel indúlt!Évtizedes komcsi multú háttér támogatta,készítette fel.Jó komcsi családból az egész etársi hadsereg támogatta.Orbánt egy eszmerendszer bukásának pillanata emelte politikai pályára.Kár emlegetni a Fletó-Viktor vitát.Azóta Fletó folyamatosan vesztésre áll.Az idő bebizonyította hogy Orbán nagyobb politikai érzéssel bír mint Fletó!Ezt elkell ismerjem még akkor is ha én egyikket sem szeretem.Meggyőződésem hogy a Fidesz Orbánnal az élen bukásra van itélve ahogy a többi rendszerváltó párt is elhalt!Sajnálatos hogy 20 év pártharcok és ideológiai maszlagok sokaságával telt el miközben az országot kiárúsították és a népet nyomorba döntötték!E téren egykutya mindkettő.Csupán retorikájukban mások.A hatalom megtartása és bitorlása az ami igazából foglalkoztatta őket.Jólenne hamár sem Fletórol sem Vityáról nemhallana a nemzet.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 12:42:22

@szgy: sokat elkurt, de legalabb nem volt hozza sem pofaja, sem ketharmada, hogy az elkurasait az alkotmany folyamataos toldozgatasaval, es a civil kontroll bekussoltatasaval igyekezzen elmismasolni.
Orbanek eppugy (ha nem jobban) huzzak le az orszagot a klotyon, csak ehhez most kotelezo jokepet vagnod, ha nem akarsz pirossan villogni a kubatopvlistan, es holnap fedelnelkult osztogatni az aluljaroban a jo kis zsiros melod helyett.

HúszTíz 2011.09.05. 12:42:58

Na és kik jöjjenek a Fidesz-kormány után, miután az megbukott? MSZP, mint legnagyobb ellenzéki erő? LMP, Jobbik? Milyen választása van az egyszerű embernek? És még csodálkoznak, hogy mind többen ábrándulnak ki a politikából és csökken a politikusokba vetett bizalom. Kíváncsi vagyok, hogy egy esetleges Fidesz vereség után ugyan ki lenne a nevető harmadik, aki megkapná az esélyt...

midnight coder 2011.09.05. 12:47:04

@VUVUZELLANÉNI: Pofája lett volna, 2/3-a nem volt. Civil kontroll ? Hol ? Egyáltalán, mitől civil valaki ? Összeáll 5 bölcsész és három médiaszakos a MacDonald's-ben a meló után és alakítanak egy civil szervezetet ?

mirigy187 2011.09.05. 12:47:04

@bájgúnár: Gyurcsány a Megyó érában 200-2003 körül kapaszkodott fel a politikai palettára addig sehol sem volt.

bájgúnár 2011.09.05. 12:48:58

@Arbet: netessék az egyszerű minimálbéren tengődő népet azonosítani az audival közlekedő,rokiskártyát használó seftelőkkel,celebekkel,újgazdagékkal!
Nemhogy autó lassan fedél sem lesz sok család feje felett!Ajánlanám hogy utazgasson európában és akkor talán rájön hogy nem élünk jól!Nagyon nemélünk jól!Bár ha önnek boldogság hogy megveheti a Tescós szar élelmiszernek nevezett sok szemetet akkor valóban jobban élünk mint az éhező nigériaiak.Viszonyítás kérdése csak az egész.

marci1cica 2011.09.05. 12:52:14

@IgazMagyar: dícsérem a bértolnoki képességeidet, nem jók, de nagyon hülyéket írsz,csapkodsz, trágárkodsz
nem erre kértek, figyelj oda mert ezzel magadat éa a veled egyvéleményen ( írott szövegekre gondolok)állókat is minősíted ez nem esik jól szijgyártóéknak

bájgúnár 2011.09.05. 12:52:25

@mirigy187:
Lehet viszont jó családba kerűlt.Masszív ugródeszkát kapott,tudatosankészűlt,tevékenykedett a miniszterelnöki posztért!

mojszipupi 2011.09.05. 12:52:33

Már látom ahogy az rtl vagy a tv2..most nem is tudom melyik épp a kedvenc...élőben nyomja a gyurcsány-orbán show-t a sukorói tárgyalásról sebestyén balázs meg közvetít :D
A tényeknél maradva a Bajnai-Oszkó páros mentett meg minket és az intézkedéseik áldásos hatásait élvezte és sajátjuk érdemeként tüntette fel a fidesz

ember zembere 2011.09.05. 12:53:06

Tényleg sok balfa..ságot elkövetett Gyurcsány Ferenc, de ha annyira hazavágta ezt a országot, akkor Orbán Viktor honnan szedte össze azt a közel 20 milliárd eurót, amit éppen az orrunk előtt tapsol el??? Egy "csődben" levő orszából,annak gazdaságából nehez lenne ennyi pénzt ennyi idő alatt kivenni!!!

isssti 2011.09.05. 12:53:59

@Halihó: Az biztos, Ferink már bizonyított is: ő maga ismerte el, hogy nem alkalmas, s lemondott ...kár hogy kicsit későn tette...

Halihó 2011.09.05. 12:58:49

@isssti: Nem azért mondott le, mert úgy gondolta, hogy nem alkalmas, hanem mert a fidesz állandóan azzal jött, hogy ő miatta nem mennek a dolgok. Gyurcsány meg azt mondta erre: "miattam? Na akkor lemondok, hogy eljöjjön a Kánaán."

De valahogy nem jön/jött a Kánaán és ezzel megmutatta, hogy a fidesz a leghazugabb párt, ami valaha is létezett e e földön.

kertészrobi 2011.09.05. 12:59:22

Igen. De kikről is beszélnek itt? Orbán Fletó vagy Gyurcsány Viktor van itt porondon? Mert valahol a kettő egyforma. Elmúlt nyolc- tizennyolc hónap, nyolc év, tiznnyolc év, hoszonnyolc év...jó lenne végre egy olyan valaki, akinek nem az önimádat legfőbb tulajdonsága.

röhögő 2011.09.05. 13:00:31

Ha Orbánék annyira képben voltak, akkor miért állunk ugyanolyan szarul mint Gyurcsány idejében?
Mellesleg a híres elszámoltatásban, Kocsis úr hogy lehetett még egy évig BKV vezér?
Különben Gyurcsány már tényleg süllyesztő, minek foglalkoznak vele még jobbról és balról?

röhögő 2011.09.05. 13:01:31

@bájgúnár: "Orbán nagyobb politikai érzéssel bír mint Fletó!" - Ha a cezaromániát hatalmi "érzésnek" tekintjük, akkor biztosan. :-))

röhögő 2011.09.05. 13:02:35

@VUVUZELLANÉNI: "az lenne az igazan jo, ha nem kene folyton valakiknek a partvonalrol bekajabalni a vizenjaro torpenek" - giga LOL :-))
A partvonalat viszony Gyurcsánynak köszönhetjük.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:03:34

@midnight coder: nem tartom jo vezetonek, de karakanabb volt ennel a gennyladanal. legalabb nem kollott torvenyerovel szeretned a szarat. most koll.
aztan ne amitsuk egymast, hogy nincs is kubatovlista, meg a polgarok megkerdezese tok irrelevans kerdesekben nem arra volt jo, hogy pontositsak, kik a fideszvallas hivoi, es kiket kell kipucolni onnan, ahol esetlege bezavarhatnak a mutyijaikba.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:04:55

@röhögő: max igaz.
pont az hianyzott belole, ami miatt a torpe oly gyuloletes.
neki mas hibai voltak. de hagyjuk...

igényes 2011.09.05. 13:05:04

Orbán Viktor egy nemes célt szponzorál. Nem szabad elfeledni! Orbán Viktor rendszeresen havonta egy cél érdekében fizet.

Orbán Viktor az államadóság csökkentésért nem fizet!

Mi az a nemes cél, amiért fizet?

gigabursch 2011.09.05. 13:06:10

Mivan Gréczy?

Nem bírod a kritikát?

Vagy itt csak seggnyaló igazolvánnyal lehet kommentelni?

Majd a börtönben együtt játszhattok papást-mamást.

Azért mert kiírtottad az előző hsz-t, attól még nem lehetsz akkora fajankó, hogy ne lásd be, kötélrevaló embernek nem a seggét kell nyalni...

isssti 2011.09.05. 13:06:45

Ne haragudj, de ez kb. úgy hangzott, mintha a Maszop honlapjáról ollóztad volna ctrlc-ctrlv módszerrel -- bár, úgy sejtem, ennél még tán ők is elfogulatlanabbak..
Mindenesetre jó tudni, hogy még ilyen vélemények is léteznek: nem vagytok sokan, úgyhogy becsüld meg magad! ;o)

cutcopy 2011.09.05. 13:08:04

@mojszipupi: "a Bajnai-Oszkó páros mentett meg minket"

Lehet hogy téged személy szerint megmentett, de a több százezer rászorultat (szociális és nyugdíjkiadások) igencsak megnyirbálta a 600 milliárd forintos megszorításával aztán persze még óriási fifikával lecsippentettek két és fél milliárd eurót az IMF hitelkeretből is..
Igazán remek és elmét próbáló teljesítmény volt csak azt nem tudom hogy Mesterházy akkor miért nem nyivákolt a szegények védelmében..?!

Sword 2011.09.05. 13:09:44

@HúszTíz:
A válasz nagyon egyszerű:
Ha bukik a fidesz, jön újra az mszp.
Simán megkockáztatom, hogy ez lesz a forgatókönyv.
Mert ennyire hülye emberek élnek itt.
Az lmp-nek túlságosan kicsi a támogatottsága, a Jobbiktól meg félnek az emberek, mert a szocializmus óta a nácikkal ijesztgetik az arra vevőket.
Fel kellene nőni végre és nem a mesék világában élni. Aki egyszer átkúrt, az átfog másodszor is meg harmadszor is, ha arra esélyt adnak. Az emberek nem változnak, a politikusok még annyira sem. Persze köpönyegforgatók, változik a szélirány, úgy fordulnak ők is, de ettől ugyanolyan hazug, tolvajok maradnak. Egy megoldás van,radikálisan át kell alakítani mindent és az összes mocskos volt komcsit eltakarítani a politika közeléből, ahogy azt már 89-ben meg kellett volna tenni. Tiszta lapot kell kezdeni és merni változtatni.
Nem bízok benne, hogy ezt a jobbik fogja megtenni, de kell egy olyan párt, akiben még lehet bízni, mert nem játszotta el az emberek bizalmát és mer változtatni.

benoke77 2011.09.05. 13:11:51

Imádlak titeket olvasgatni!:-) Tiszta kabaré!

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:15:28

@Sword: nem ijesztgetnek vele, a jobbik ezerrel igyekszik magat nyilas partkent lattatni, mert a bazisanak ilyen hivoszavak kellenek. Vonaek semmivel sem rasszistabbak, vagy homofobabbak barmelyik atlagos magyarnal, de azert kemenyen ciganyozik, zsidozik, buzizik az egesz partvezetes, hogy az egybites juzerek nehogy atlassanak a szitan. A baj veluk az, hogy ezen tulmenoen semmilyen teljesitmenyre nem kepesek. Mondjuk az egyeduli otletuk a belso kereslet nopvelesere az volt, hogy kitalaltak a turulyos tescot.

igényes 2011.09.05. 13:17:19

Itt van szeptember! Nincs HONLAP, nincs SZÉK, nincs ASZTAL, nincs PÉNZ! HOL a PÉNZ?

Csak lassan gyűlik a pénz az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számláján.

Horváth Tivadar az alap és a Széchenyi Gazdaságfejlesztő Társaság elnöke elmondta: a számára küldött sms-ekből kiderül, hogy a 100 millió forintot már meghaladta az átutalt összeg. Az elmúlt hét végén is érkezett egy 5,1 millió forintos felajánlás, és 1-2 millió forintos összeg is viszonylag gyakran előfordul.

Az elnök azt reméli, hogy az összegek átutalása szeptemberben felgyorsul, mert addigra elkészül az önálló honlapjuk. Abbanreménykedik, hogy karácsony körül már jelentősebb mértékben gyarapodik az alap vagyona, mert a nyereséges vállalkozások akkor dönthetnek arról, hogy élnek-e az átutalás lehetőségével vagy sem.

Húúúúú, előfordulnak összegek? Nem tudja pontosan a Horváth gyerek, kap sms-t, de én miért nem tudok sms-t küldeni neki.

Előfordulnak összegek, de hová, kinek a zsebébe vándorolnak?

Hol a pénz Eperjes!

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:20:02

@cutcopy: ennek az orszagnak az utolso eselye az lett volna, ha most bokrosnak hivjak a gazdasagi minisztert, es a fidesz teljes mellszelesseggel kiallt volna mellette. Akkor par szar ev utan vehettunk volna egy kis levegot is.
Igy keremszepen majd usztatjuk a koronat megest, elcivodunk, hogy lesz-e vegre szarabb a zsebpenzert kulizo pedagogusoknak (ugyis mindenki utalja oket, jarjanak be ejjel is az iskolaba a plafont nezni ingyee), meg sikerul-e jol kibaszni a rendorokkel (azokat is mindenki utalja), hogy aztan eme civodasok kozbe elfelejztkezzunk megnezni, az ev hany napjan dolgoztunk azert, hogy az epp regnalo hatalom zsebeit tomjuk.

midnight coder 2011.09.05. 13:20:50

@VUVUZELLANÉNI: Ugyan már. Kismillió olyan hely van ahol ezt használni kellene hogy egy ilyen lista érjen valamit. Márpedig az a dolog amit kismillió helyről el lehet érni azonnal publikussá válik. A dolgok nem így működnek.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:20:57

@Arbet: Rettenetes naivitás sugárzik a bejegyzésedből. Rettenetesnek mondom, tavaly még mulatságosnak mondtam volna, de a kis pártokra szavazás finom bukéja már elmúlt. Én nem nyalom gyurcsány faszát, ellentéltben veled, aki meg minden hülye faszát nyalod, aki Lehet Más a Politika jelmezben illegeti magát előtted, és papolsz a szakértői kormányról a béna sehova sem vezető naivitásoddal vagy butaságoddal. Vedd már észre, barátom (vagy barátnőm? lehet, hogy a fasszopás miatt nő vagy, mittudomén), hogy Magyarországon eleve bukta minden olyan választási ígéret, hogy kvázi politikamentes szakértői kormányt fogunk alakítani, szavazz ránk! Lesz is vagy 300 szavazatotok. Egyedül az MSZP merte meglépni (igaz, más lehetőségük nem volt), hogy szakértői kormányt alakítottak. Szóval, barátném, menj és szopd schiffer faszát. Bár szerintem Schiffer impotens, a politikai megnyilatkozásaiból ítélve. De lehet, hogy ez kihívás neked...

Igaz Magyar 2011.09.05. 13:21:32

@marci1cica: na wazz most dícsérsz vagy kritizálsz? De tényleg. :-)
Amúgy nem fizet érte senki, saját erőmből saját magamat képviselem, nem a hülye pártokat. Bocs: Hüje Pártokat (a közt. elnök ajánlásával.)

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:23:06

Jah, es a fo atrakcio, ami a fideszzombikkal elfelejtetne az elet osszes szarat, hogy a fletot rablancon vezetgesse orban.
ettol a katarzistol azt is megbocsajtanak, es vidaman unnepelve eljeneznek, ha orban szemelyesen szurcsolni ki a kolkeik veret, miutan asszonyaikat alaposan meghagta.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:24:17

@Arbet: Ja, és még valami. Profokat kéne ültetni a parlamentbe, mert ők nem vágynak a hatalomra? Jézusmária, mekkora balfasz gondolat! Nézd már meg, micsoda purparlé megy a Magyar Tudományos Akadémia vezetése körül! Nézd már meg, az egészségügyben kb. 200 prof milyen foggal-körömmel védi a hatalmát, betonozza be a rendszert, mert így nekik jó, Mercikkel járnak, lenyúlják az összes kutatási pénz fölét, és kurva jól élnek - ha meg bekerül hozzájuk egy közgazdász, akkor rövid úton kicsinálják! Barátném, ENNYIRE NEM LEHETSZ NAÍV! ATYAÚRISTEN!

midnight coder 2011.09.05. 13:25:12

@VUVUZELLANÉNI: Ugyan már. Bokros elvtárs privatizélte szarért-húgyért szinte a teljes magyar energiaszektort, meg még igencsak sok mindent. Ezen túl csinált egy rakás megszorítást, plusz a nagyon okos manyup rendszert amibe állam bácsi azóta is pakolta a felosztó-kirovóból átirányított összeg utáni kompenzációt, azaz lényegében állam bácsi kinyomta az állampapírt a piacra hogy legyen fedezet a manyupra, a manyup felvásárolta ugyanezt az állampapírt (jó eseteben) + hozzávágta a saját működési költségét, és ez lett volna a fenntartható nyugdíjrendszer.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:25:37

@midnight coder: ne faraszd magad. senkinek se koll odaadni a teljes listat ecsem. Pl Kosa megkapja a debrecenit, aztan kimazsolazzak az osszes pozicioban levo "hazaellenseget", es mar lehet is kirugni (indokolni ugyse koll).
Ne legyel naiv, a diktaturaknak ezer kifinomult eszkozuk van a nep megregulazasara

Fell Bandi 2011.09.05. 13:25:39

zsóti, azt csak a hülye nem látja, hogy a böribe vonuló idióta pojáca seggét nyalod, hátha mellé tudsz még állítani néhány leszerelt munkásőrt. Nem fog menni zsóti, embert itt még jobban nem utáltak, mint ezt a nyurga szemüvegest. És tudod hogy miért? Ha nem tudod, próbáld kitalálni, az egész ország tudja rá a választ. Lásd közvéleménykutatók adatait. Az utolsó 5 évben ez a sz@rházi bűnöző nem tudott a 20-as listán a legjobb 18-ba kerülni. Mi tudjuk miért. És te?

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:26:59

@midnight coder: na eriggy vissza a fidesztanodaba, es olvasd el megeccer a bokros fejezetet, mer ez igy gyengus riposzt.

midnight coder 2011.09.05. 13:29:17

@VUVUZELLANÉNI: Teljesen mindegy hogy a teljes lista megy vagy csak a fele. Akkor is 100% esélye lenne a buktának. De túl sok értelme sincs - a mutyiról általában a megvesztegetett és a megvesztegető tud. Az esetek 99.9%-ában mindkét félnek érdeke a kussolás. Ahogy az MSZP/SZDSZ is simán szétmutyizta az országot anélkül hogy egy-két nagyobb ügyön kívül más kibukott volna - csak a legnagyobbak, ahol már szinte intézményesítve ment a dolog. A kisebbeket simán megússzák, ahogy eddig is.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:29:43

@midnight coder: a manyup lenyulasat meg ne akard mar mindenaron igazolni, mert rohejes, ahogy rugoztok az "eltozsdeztek" az emberek penzet marhasagon. Aki valamit is konyit a makrogazdasaghoz, mely arkot rohog az ilyen marisnenieteto szoveget kantalo egybitesek kore.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.05. 13:30:35

@Sword: "Ha bukik a fidesz, jön újra az mszp.
Simán megkockáztatom, hogy ez lesz a forgatókönyv."
Ha meg nem, akkor ajvé...! :)

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:31:29

@midnight coder: nem mutyirol beszelek. az a trukk, hogy a fideszvallas hivei kotelesseguknek erzik hogy resztvegyenek ugye a kereszteshadjaratban.
Ez nem erkolcs, ez hitkerdes nalatok. Innen meg nincs lebukas. ha meg valami kiderul, hat majd nem vooot taggyules, oszt jonapot.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:32:45

@VUVUZELLANÉNI: még nem olvastalak ilyen helyeken (ez az én hibám), de imádom a beírásaidat, remek a humorod. Most ezt komolyan mondom.
És abban is egyetértek, hogy ha a Fidesz a választások után Bokrost nevezte volna ki miniszterré Matolcsy helyett, akkor persze az elején az agymosott hívők nem tudták volna, merre hány méter, de a Fidesz sokkal nagyobb eséllyel nyerte volna meg a 2014-es választást, mint így. És még én is elfogadtam volna sokkal jobban a Fideszt...

cutcopy 2011.09.05. 13:34:35

@VUVUZELLANÉNI: "az orszagnak az utolso eselye az lett volna, ha most bokrosnak hivjak a gazdasagi minisztert"

Épp elég volt hogy annak idején Bokrosnak hívták a minisztert.. amúgy ha megszorításokra sóvárogsz akkor most más országot kell keresned..

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:35:14

@Fell Bandi: "böriba vonuló idióta"? Először is miért gondolod, hogy a böribe vonul? Sukoróért, ahol nem érte kár az államot? Akkor mit mondjunk a MOL pakett 150 milliárdos buktájára? Azért fel kéne négyelni Viktort? Egyébként ölég szégyen Viktornak, hogy egy idióta törölte fel a padlót vele 2006-ban...

pástétom 2011.09.05. 13:35:52

@Fell Bandi: szarházi bűnöző?? Te anyaszomorító komcsi féreg! Orbánék maffiamód szétlopják az országot, tönkretesznek mindenkit és mindent és te még Gyurcsányt nevezed bűnözőnek? Mi a BTK-ban fellelhető bűncselekmény, ami alapján bűnözőnek nevezed? Várom a választ, seggfej!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:38:47

@cutcopy: Ja, most nincs megszorítás, nincs, persze hogy nincs. Tandíj sincs. Igaz, hogy 56ezerrel kevesebb állami ktgtérítéses hely lesz, de ez nem megszorítás, nem bizony! Igaz, hogy a gázártámogatásra korábban 100 milliárdot fizettünk, most meg az ÖSSZES lakhatási támogatásra (incl. gázár) 22 milliárdot, de ez sem megszorítás, óh nem! Mint ahogy a dohányzóasztal sem dohányzóasztal, csak egy általábon négy lábon álló, négszögletes, esetleg ovális-kerek, vízszintes felület, amit lakások nappalijában szoktak használni az emberek, használati tárgyakat helyezve rájuk, de óh, az nem asztal, nem bizony!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.05. 13:40:51

@mojszipupi: "A tényeknél maradva a Bajnai-Oszkó páros mentett meg minket (...)" Nem mondod! Minek kellett megmenteni, amikor a zseni Gyurcsány volt elötte a miniszterelnök???

Betelgeuse-2 2011.09.05. 13:41:15

@midnight coder: Melyek a legnagyobb mutyik, fel tudnád sorolni? És hozzá tudnád tenni az elmutyizott összeget is? (Ha már annyira nyilvánvaló és köztudott...)

igényes 2011.09.05. 13:41:28

Csak lassan gyűlik a pénz az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számláján.

Lehet, hogy tényleg van 100 milliócska az Alap számláján. Lehet, hogy nincs!

Valószínűleg egy peták sincs az Alap számláján.

Gondolkodtam, hogy megkérem Kövér Lacit, ne küldjön nekem ALAPTÖRVÉNYT, hanem a bekerülési költséget utalják az alap számlájára, meg a dr. Schmitt napidíját is naponta.

Én nagyon köszönöm, hogy az alapba az elmondások szerint 100 millió befizetésre került.

Állítólag 2,8 millió igazán magyar fideszes ezek szerint 36 forintot fizetett be fejenként, de ez persze nem igaz, mert maga a Rédly 1 milliót, meg a dr. Schmitt is fizetett. Hol a faszonban van a többi fideszes, meg az Orbán, meg a többi a színész Rogán, és szépnek nem mondható, de óriási gázsit fel nem vevő csúnyácska felesége.

Orbán elszámolásai valószínűleg egyszer nyílvánosságra kerül majd, és akkor nagyon nagy baj lesz.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:41:38

@Betelgeuse-2: Kosz. Az az igazsag, hogy itt nem az emberek jovahagyasara kollott volna jatszani. termeszetes, hogy megszoritasokat nem lehet jovahagyatni azokkal, akiken szorul a nadragszij. Tortenelmi eselye volt a fidesznek, hogy a 2/3-dal megcsinalja a reformokat, egy hozzaerto szakertogardaval, es olyan nemzetkozileg is elismert kozgazdasszal, mint bokros. Csakhat a populista demagogia megest gyozedelmeskedett a jozan esz felett. Erre mijafax tortenik a teljes vilaggazdasagot megrogyaszto recesszio kellos kozepen? na mi? Utcakat es tereket nevezgetunk at, csontvazakat keresunk a szekrenybe, alamizsnat kinalunk a rezidens orvosoknak, es csodalkozunk, ha azok elkepedve zuhannak meg, hogy ennyire hogy nezheti oket madarnak a kormany.... Es mindekozben egy kozgazdasagi korokben kozismerten gyengusnak tartott matolcsyra van bizva a kasszakulcsa, aki meg egy szamadast se tud idore odatenni az asztalra, mert annyira nyul.
bahhh...

pástétom 2011.09.05. 13:43:24

@Betelgeuse-2: Idézet a mai Index cikkből:

"A szocialista politikust azért gyanúsítja bűncselekménnyel az ügyészség, mert 2008 májusában a Parlamentben találkozott a Sukoróra tervezett King's City beruházás befektetőivel, majd megbeszélésük végén támogatásáról biztosította őket, ezzel lényegében döntést hozva a beruházás jövőjéről."

MEGALOL!!!!!!!!! Ez a bűne?? Hogy egy hivatalban lévő min. elnök szóbeli támogatását adja egy külföldi beruházáshoz? A projekt vezetőivel, ráadásul munkahelyén a Parlamentben?! Ilyet hányszor tett regnáló miniszterelnök a rendszerváltás óta?? Nagyon helyesen!!!
Mer azt ugye úgy szokták jogilag helyesen csinálni, hogy egy min. elnök meghallgatja egy jelentős munkahelyteremtő és kemény adóbevételeket termelő beruházásnak a vezetőit, aztán azt mondja: ha építitek építitek, ha nem: nem.

sisifux 2011.09.05. 13:44:39

@leponex:

A szemellenző még senkit sem óvott meg a fejjel falnak menéstől.:)

fülesboci 2011.09.05. 13:45:54

látjátok, ez a barom , öntelt sz@r gréci is milyen vitát tud gerjeszteni, teljesen feleslegesen.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 13:46:24

@cutcopy: a megszoritasok koszonik szepen, jol vannak, es mar ott toporognak az ajtod elott. "b" verzio a gorog ut. Csakhogy az eurozonan kivul teged meg minket a joisten se akar majd "megmenteni", mert hatvanadrangu erdeke fuzodik egy nemec poogarnak ahhoz, hogy te a szartseero forintodert veszel-e majd tejet a koloknek, vagy kicccsaladi boldog egyutmulatozas keretein belul ragjatok a peneszt a sarokban, hogy egy kis vitamint is nyeljen a jovo remenysege az egeszseges fejlodese erdekeben.

fülesboci 2011.09.05. 13:47:31

@pástétom: nem volt szó munkahelyteremtésről, csak egy laza telekcseréről oszt jónapot.
te epdig probálj üzleti ügyben bekerülni a me-hez, pénz nélkül mint az izraeli befektető. ha sikerülj, irj.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.05. 13:47:34

@fülesboci: Pedig Zsótink most nagyon testhez álló dologról írt, hiszen fóbiában világbajnok! ?)

cutcopy 2011.09.05. 13:48:41

@Betelgeuse-2: "a dohányzóasztal sem dohányzóasztal"

Azt értem hogy tele vagy problémával, de milyen plusz költségeid vannak a megszorítások miatt..?

fülesboci 2011.09.05. 13:49:59

@Kóser Malac: bravó Malac!!

remek a nicked....

cutcopy 2011.09.05. 13:52:00

@VUVUZELLANÉNI: "a szartseero forintodert veszel-e majd tejet a koloknek, vagy kicccsaladi boldog egyutmulatozas keretein belul ragjatok a peneszt a sarokban"

Derűlátó filozofálgatásodért max csak sajnálni tudlak.. de hát meg tudom érteni a keserűséget azon az oldalon ahol kétharmad ellenében buktak..

Fell Bandi 2011.09.05. 13:52:21

@pástétom: seggfej a k. anyukád, az idióta pojáca pedig felelni fog minden bűnéért. A lajstromot majd a vádiratban láthatod. ( 2006. okt. 23, moszkvai képviselet lenyúlása, sukoró, stb.)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 13:54:03

@pástétom: Gyurcsány ténylegesen elkövetett bűncselekményeket, melyek elévültek.

A Sukorói ügy szerintem nem ilyen. Jelenleg ha az állam számára bárki előnytelen üzletet köt, az nem bűncselekmény. (Sajnos, nem az)

Amit elkövetett és bűncselekmény:
1, Közokirathamisítás, Amikoris a Nomentana Kft nevében eljárt többízben, aminek a cégbíróság visszadobta a bejegyzését.

2, Adócslás, Amikoris a Fittelina nevű cége visszaigényelte az ÁFA-t a hát felújjításának, uszodaépítésének költségeire, amit bérelt a cég önnön maguktól.

blah 2011.09.05. 13:55:07

@Fell Bandi: azért van itthon mégvalaki akit annyira utálnak az emeberek...

A többieknek: ezen izmoni, hogy GyF vagy OV jobb vagy rosszabb szerintem rendesen megmutatja mennyire nagy az aránya az idióta barmoknak ebben az országban. Ebben a témában egyetérteni kellene és azon agyalni, hogy hova kéne ásni mindkettőt a seggnyalóikkal együtt...

MAti 2011.09.05. 13:55:41

Írta vala Gráczy Zsolt, azaz Gyurcsány Ferenc? :)

pástétom 2011.09.05. 13:56:56

@Fell Bandi: Te szarházi segggfej!! Soroljad a BTK-ban szereplő bűneit inkább. Lökjed már, gyerünk!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 13:59:42

@blah: Egyetértenék veled, ha lenne alternatív választás.
De nincs.

Nézzük az alternatívákat:

Jobbik program: Államcsőd bejelentése, ha ez megvalósul hamarabb, és jobban utálják meg Vonát, mint Gyurcsányt és Orbánt együtt.

LMP: szerintem nem rendelkeznek kormányzati potenciállal, csak ellenzékből okoskodnak. (Lehet tévedek, már ami a jövőt illeti).

Választani meg kell.

Halihó 2011.09.05. 14:00:29

@pástétom: ""A szocialista politikust azért gyanúsítja bűncselekménnyel az ügyészség, mert 2008 májusában a Parlamentben találkozott a Sukoróra tervezett King's City beruházás befektetőivel, majd megbeszélésük végén támogatásáról biztosította őket, ezzel lényegében döntést hozva a beruházás jövőjéről."

És akkor ezért mi jár?

www.maffiak.eoldal.hu/cikkek/maffia-hirek-2007---2010/viktor.html

pástétom 2011.09.05. 14:01:07

@fülesboci: Hülye vaqgy bocika??? Méghogy nem volt szó munkahelyteremtésről? Az a kaszinó nem adott volna munkahelyet? És az államkasszába befolyó adóbevételek? Hülye vagy, bocika.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 14:04:03

@pástétom: Ha megnézed a munkanélküliség alakulását prezentáló grafikonokat pl 90-től, akkor láthatod, hogy legdurvábban általában az MSZP alatt nőtt a munkanélküliek száma.
Ezen belül kirívóan nagyot nőtt Gyurcsány alatt a munkanélküliek száma.
Ezek tények.

pástétom 2011.09.05. 14:06:58

@Trompf: és ez most hogy jön ide a sukorói beruházással kapcsolatban, angyalom?

blah 2011.09.05. 14:07:38

@Trompf: én erre azt mondom, hogy a társadalomnak muszály kitermelnie magából előbb utóbb olyan alternatívát akiket nem kell majd elásni... De addig el kell jutni valahogy. Úgy meg nem fog menni, hogy felváltva "bízik meg" a nép azokban akikben már régen nem kéne.

Ting Fu doktor 2011.09.05. 14:07:48

Hihi-Haha!

Gréczy úr még a 2006-os vitánál tart?

Kedves Zsolt!

Szólok, hogy azóta az a nyurga politikus megbukott mint Rottenbiller és az Ön szerint vesztes Orbán Viktor 2/3-addal kormányoz!

De savanyú a szöllő! Én pedig naponta élvezem az Ön beteg agymenéseit!

Csak így tovább!

Arbet 2011.09.05. 14:10:45

@pástétom: Te melyik országban élsz? Itt még a sziget fesztivál is veszteséges, pedig oda aztán tömegével mennek a külföldiek pénzt költeni.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.05. 14:12:33

@Ting Fu doktor: Az semmi, de azon elegánsan átlép, hogy a "nyurga szemüvegest" még hivatali idejében elküldték a bús p*csába, úgyhogy a maszopnak már két bukott miniszterelnöke is lett. (Gyk.: a bukott azt jelenti, hogy hivatali idejében leváltják...)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 14:13:44

@blah: Szerintem meg éppenhogy meg lehetne bízni ezekben a pártokban is: Fidesz, MSZP.

Csak az MNO, Népszva, Gréczy meg a druszája Bayer miatt nincs esélyük a megtisztulásra.

Ugyanis említett orgánumok, publicisták, és ugyanide sorolom a vakdühvel blogoló törzsközönséget is, elérték hogy egyként azonosítsák mindkét pártban azokat akik dolgoznak, jót akarnak, azokkal akik lopnak csalnak hazudnak.

Mondhatni mi tehetünk arról, hogy a csalók sikerre viszik minden pártban, mert a saját csalóját minden szavazó, és párttag egyként védi, az ellenfelek pedig egyként mosnak össze mindent mindennel.

Tehát nem annyira a pártok, sokkal inkább mi írástudók, (értelmiségiek vagy mi a szar) tehetünk erről.
Élen a Gréczyvel.

pástétom 2011.09.05. 14:16:34

@Arbet: Adót attól még fizet, baszod.

Fell Bandi 2011.09.05. 14:18:34

@pástétom: löki majd az ügyészség seggfejkém, a bíróság pedig dönt. Ez a világ rendje. Az idióta pojáca pedig megy a böribe az elvtársai után... (hunvald, hugyómaki, stb.)

DR.version · http://m-12.blog.hu 2011.09.05. 14:19:33

HA FOLYTATODIK A MATOLCSIZMUS, AZ ORBAN AKKORAT FOG BUKNI , SIRVA KONYOROGTOK A GYURCSANYERT

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.05. 14:21:31

@version: Erről beszélgettek az illegális munkásőr-gyűléseken? :)

blah 2011.09.05. 14:22:22

@Trompf: az összemosás hátteréről annyit, hogy a legnagyobb betyárok vezetői pozíciókat töltenek be mindkét pártban akik cinkostársaknak való emberekkel veszik magukat körül. Ergo nem igazán van esély a megújulásra.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 14:22:45

@version: Nyílván lehetne jobban csinálni, mint Matolcsy. Sokkal jobban is.

Viszont kétlem, hogy Gyurcsánytól lehet rosszabbul kormányozni.

Legalábbis a grafikonok ezt mutatják (államadósság, GDP növekekedés, munkanélküliek számának alakulása, önkormányzatok eladósodása, devizahitelek nagysága, ....)

Halihó 2011.09.05. 14:25:57

@Trompf: "Viszont kétlem, hogy Gyurcsánytól lehet rosszabbul kormányozni."

"Külkereskedelmi áruforgalom egyenlege: 2001: - 3552 millió euró, 2009: +2602 milliárd euró.
Infláció: 2001: 9,2%, 2009: 4,5%
Agrár- és vidékfejlesztési támogatások: 2001: 206,8 - 2009 613,3 milliárd forint
Gyorsforgalmi úthálózat: 2001: 538 km, 2010: 1285 km.
Keresetek reálértéke: a 2001-es, 100 %-osnak tekintett bázishoz képest 2010-ben 129,5%
Jóléti kiadások a GDP arányában: nyugdíj 2002 8,2%, 2010 10,4%, egészségügy: 4,2 - 4,7%, oktatás 4,9 -5,5, családi támogatások 1,7 -2,0%.
A teljes munkaidőben foglalkoztatottak átlagkeresete: 2001: 64.913 forint, 2010: 140.868 forint.
A költségvetési szféra nettó átlagkeresete: 2001: 102.833 forint, 2010: 202.835 forint.
Bruttó átlagkereset a nemzetgazdaságban: 2001: 103.533 forint, 2010: 204.800 forint
Családi pótlék forint/gyermek/hó: 2001: 4700 forint 2009 13.300 forint
Átlag GYED: 2001: 39.274 forint 2009: 75 000 forint
Bölcsődei normatíva: 2001: 178 ezer forint/gyermek 2009: 540 ezer forint
Lakások száma: 2001: 4.065.000 2009: 4.310.000
A lakosság járműveinek száma: 2001: 2.244.574 2009: 2.779.955
Gépjárművek átlagéletkora: 2001: 12.48 év 2009: 10.85 év
Internet-előfizetések száma: 2001: 321.674 2009: 2.434.000
Nyugellátásra fordított összeg: 2001: 1318,8 milliárd forint 2009: 2995 milliárd forint
Átlag nyugellátás összege: 2001: 39.647 forint 2010: 85.287 forint
Az államháztartás adóssága a GDP-hez képest 2010-ben: 79,8%. Belgium 100,9, Franciaország 86%, Nagy-Britannia 81,7%, Olaszország 116,1 %, USA, 97,5%, az eurozóna átlaga: 83,6%
Az állami működési költségek alakulása: 2002: 15,9%, 2006: 14,3%, 2010: 12,4%
A dolgozó által fizetett szja és járulék a bruttó kereset százalékában: 2001 38,4% 2010 31,2%
Mentőállomások száma: 2001: 203, 2010: 230
Rendezett tb-viszony: 2001: 3.836.000 fő 2009: 9.752.073 fő"

pástétom 2011.09.05. 14:25:59

@Fell Bandi: Hát igen, azt látjuk, hogy a nagyonfüggetlen Orbán vezérelte ügyészség szorítja a hurkot GyF körűl. Arra viszont, hogy a - hatalom által támadott - (egyelőre még) függetlennek mondható bírsóság előtt is megállják-e a vádak a helyüket, azért nem mernék tétet rakni.

De mivel Te a világ legtermészetesebb dolgok egyikének tartod, hogy a kedvenc hatalmad markában tartja az ügyészséget, és emmiatt csak finoman egy mocskos szarházi antidemokrata véglény vagy, ezért csak annyit mondok: vigyázz, nehogy a tetves szarházi Orbánod kerüljön köztörvényes bűncselekmények özönével majdan bíróság elé.

pástétom 2011.09.05. 14:28:12

@Trompf: "Viszont kétlem, hogy Gyurcsánytól lehet rosszabbul kormányozni."

Még vak is vagy? Szerencsétlen...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 14:30:55

@Trompf:

"önkormányzatok eladósodása"

Mondd csak, milyen színű majdnem minden önkori 2006 óta? Csak nem narancs, hm?

jpmjpm 2011.09.05. 14:32:22

"...péppé verte..."

A hazugságot így hívják politikai körökben. Szép. :)

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 14:34:52

@blah:

Ne idegeskedj, inkább tanulj meg magyarul. Nem vagy te álamelnök.

isssti 2011.09.05. 14:38:09

@Halihó: Ehhez az adathalomhoz csak Churchillt idézném - a konzekvenciák levonását ki-ki intelligenciája függvényében: " azt a statisztikát hiszem el, amit magam hamisítottam.."

;o)

irógép 2011.09.05. 14:38:48

Na a jó kis 2 perces gyűlölet blog megint megszületett, ehhez nagyon értenek! Kár, hogy kormányozni nem tudtak úgy, ahogy fröcsögni tudnak. Amúgy meg, ha valakinek van itt fóbiája, az pont Gréczy úr és elvtársai, akik ahogy látom Orbánnal kelnek és fekszenek. Ez annyira szánalmas már! Mikor veszik észre, hogy arra nem lehet egy pártot építeni, főleg nem egy komoly baloldalt, hogy az egyetlen dolog amit csinálnak, az a utáljuk Orbánt. Igen ez még egy ma is élő zömében nyugdíjas rétegnek még lehet bejön, de egy kicsit értelmes embernek már nem. Nem véletlenül az LMP már meg is előzte a szocikat Budapesten.
És érdekelne, hogy mikor születik arról majd blog, amit kertész á. mondott??
Ha zsidókat vagy cigányokat mint népet szidják a baloldal hangosan kajabál? Kérdem én , ha a magyar mint népről mond valaki ilyeneket, miért kussol az egész baloldal???? Ha a cigányra azt mondják nem szeret dolgozni csak lopni, rögtön jönnek a maszlaggal, hogy nem lehet ilyet mondani. Ha a magyarra mondják ugyan ezt, hogy nem szeret dolgozni, de akinek van azt megöli, akkor mélyen kussolnak??
Na pont ezért hiteltelen ez a sok fröcsögés amit elővezetnek itten, mert szó sincs itt igazi liberalizmusról nálunk (tisztelet a kivételnek), kizárólag arról van szó, hogy gyűlölködhessenek. És igen a fidesz is hülyén csinálja a dolgokat, de ez a mostani baloldal szerencsére kezd eltűnni és szét esni, mert még most sem tudnak megújulni. de amíg Gréczy meg Feri, meg Ildi osztja az észt értelmes ember nem is szavaz rájuk többet. Az LMP lehet ennek a fő nyertese, akik szintén nem hibátlanak, de legalább nem szarnak oda ahol élnek.

jpmjpm 2011.09.05. 14:44:41

Szíjjártó=Orbán ez rendben van.

De ki az, aki=Gyurcsány? Hmm...? Mert ilyen is van. Egymás tükörképei a pártok.

Szóval, nagyon nem menő fikázni valamit, amikor a fikázó ugyanazt csinálja.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 14:44:48

@Halihó: A külkereskedelmi mérleg az egyetlen ami dícséretes.

Agrár- és vidékfejlesztési támogatások:
www.hirtv.hu/belfold/?article_id=119228
Gyorsforgalmi úthálózat:
vastagbor.blog.hu/2009/04/28/1_km_autopalya_326_millio_forintert

Jóléti kiadások a GDP arányában (és itt az össes többi rész beleértve):
Meg is van hogy miért duplázták meg a hiányt. Már tudjuk, hogy hogyan kerültünk a csatlakozó országok versenyében az elsők közül, az utolsóak közé.

samesz38 2011.09.05. 14:45:30

Azt mondja már meg nekem valaki,ha valóban Gyurcsány Ferenc Magyarország megmentője,akkor miért mondott le!!!???
Ja tudom már!!!
Azért,hogy megmentse Magyarországot!!!:-DDD
Hogy ez eddig nem jutott eszembe...:-DDD

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 14:46:19

kevesebb embertarsukat kollott volna a hajdani jobboldalnak vagonirozni ahhoz, hogy ne nyiladozzon a jobberzesu poogar zsebeben a szivlapat, amikor megest hallja a lelaton az ausvicces rigmust.
nem zorog a haraszt, ha nem tapos ra a paraszt.

Halihó 2011.09.05. 14:46:37

@isssti: Ez nem statisztika, ez tény. És mint köztudott, azok makacs dolgok!

Esetleg az államadósságot is tekinthetjük statisztikának? :)

blah 2011.09.05. 14:46:40

@Lófasz Hadnagy: játszhatunk ilyet: valami elcseszett mentalista vagy biztos mert már megint balfaszoskodsz agyhullámolvasásban... Na most eltaláltam vagy eltaláltam?
az anyádat.hu-ra meg mehetsz nyelvtannáciskodni meg szőrszálat hasogatni.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 14:48:14

@Trompf:

Mintha nem válaszoltál volna arra a kérdésemre, hogy milyen színű majdnem minden önkori 2006 óta, hamár az eladósodásukat pedzegeted.

Csak nem ciki volna a válasz?

pástétom 2011.09.05. 14:48:29

@irógép: Mikor veszik észre, hogy arra nem lehet egy pártot építeni, főleg nem egy komoly jobboldalt, hogy az egyetlen dolog amit csinálnak, az a utáljuk Medgyessyt, Gyurcsányt, Bajnait - az épp regnáló miniszterelnököt. Igen ez még egy ma is élő csököttagyú szélsőjobboldali rétegnek még lehet bejön, de egy kicsit értelmes embernek már nem.

Volt nyolc évük felkészűlni a kormányzásra. Ehelyett csak a fikázás ment. Egy épkézláb tervük nem volt. Most sincs. Csak a kapkodás, a tehetetlenség, a csődtömeg.

Szóval előbb a saját házatok táján sepregess, azután jöhetsz a baloldalnak szánt jótanácsaiddal, kishaver.

Halihó 2011.09.05. 14:48:48

@irógép: eltévesztetted a neveket: a blog pont arról szól, hogy a fidesz gyűlöli Gyurcsányt. A többi - ezzel a javítással kiegészítve - stimmel!

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 14:49:11

@blah:

Legalább ma is tanultál valamit. Nem szégyen az.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 14:49:47

na mindegy, az man tutkeraj, hogy a sok jobbancs eppen ugyanakkorat fog szopatolni a nagy budos recesszio nevu branerbol, mint a balosok. Viszont nektek ott a jobboldalon meg mosolyogni is koll hozza. Ez szamomra elegendo elegtetel :)

Halihó 2011.09.05. 14:50:33

@Trompf: "Már tudjuk, hogy hogyan kerültünk a csatlakozó országok versenyében az elsők közül, az utolsóak közé."

Hát igen.... amíg a többiek szívtak, addig itt erős szociális háló volt.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 14:51:27

@VUVUZELLANÉNI:

Fognak is vigyorogni, mint a vadalma. Nekik még az is adomány, ha a Vezénylő Tábornok a szájukra ül és belepukkant.

blah 2011.09.05. 14:51:35

@Lófasz Hadnagy: attól még igazi faszfej vagy...

Halihó 2011.09.05. 14:52:39

@VUVUZELLANÉNI: "Viszont nektek ott a jobboldalon meg mosolyogni is koll hozza."

A gond az, hogy ők szívből mosolyognak. Na ez a szánalom...

Fell Bandi 2011.09.05. 14:57:24

@pástétom: ide figyelj szarpástétom: a te bűnöző gyurcsányid fog a sittre kerülni hamarosan, a nap padig, amikor ez megtörténik, nemzeti ünnep lesz Magyarországon!

irógép 2011.09.05. 15:01:23

@pástétom:
Csak nézz rá a felmérésekre. Nem kell velem egyetérteni természetesen, de választás meg a mostani adatok, azt mutatják a baloldal nem csinálja túl jól a dolgokat. Engem ez nem izgat túlságosan, mert én csak örülök, hogy szép lassan az mszp is az szdsz sorsa felé vette az irányt. Természetesen szükség van egy baloldalra, mivel sokan sokfélék vagyunk, de nem ezekre. De szerencsére elintézik ezek magukat is...

Fell Bandi 2011.09.05. 15:01:30

@pástétom: no, ebben egyetértünk! Akkor az egész ország röhögni fog a pápai idiótán...

irógép 2011.09.05. 15:02:37

@Halihó:
tudom miről szól a blog. Épp ezért írtam, hogy nevetséges, hogy az ír ilyanokat, aki kizárólag csak gyűlöletet kelt

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 15:03:35

@Lófasz Hadnagy: Az önkormányzatok azért adósodtak el elsősorban mert az állami forrásokat elapasztották egyfelől, másrészt meg törvényileg lehetőséget nyújtottak az önkormányzatoknak a korlátlan eladósodásra.

Éppen úgy ahogy a devizahitelek felvételét is törvényileg tették lehetővé az emberek számára mindenféle kontrol, határ nélkül.

Halihó 2011.09.05. 15:03:48

@Fell Bandi: Nézd, lehet hogy Gyurcsányt börtönbe zárják, mert ez Orbán politikai és személyes célja. De ha ez megtörténik akkor Isten óvja Magyarországot, mert olyan nemzetközi politkai nyomásnak lesz kitéve az ország, hogy két hónap alatt belerokkan.

Mert hogy sem Európa, sem USA nem hülye.

blah 2011.09.05. 15:04:14

@Lófasz Hadnagy: már megint próbálod játszani a médiumot...? Hadd találgassak akkor én is: a folytonos akadékoskodásod miatt valszeg már rég megutált a környezeted, a kutyád nem beszél magyarul így jobb híján itt éled ki magad. Szánalmas és magányos életed még üresebb lenne az internet nélkül. Szóval addig örülj amíg a hozzám hasonló trollok még szóba állnak veled.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 15:04:47

@Halihó: Nem egészen értelek. Szinte minden gazdasági versenyképességi mutató tekintetében az újonnan csatlakozott országok tekintetében az élen voltunk 2002-ben. (Szlovákoktól jobban álltunk teszem azt.
2010-re mindben az utolsó utániak lettünk szinte kivétel nélkül.

Halihó 2011.09.05. 15:05:15

@irógép: Nem nagyon értem. Kiben kelt gyűlöletet? Legfeljebb néhány jobber kezdi meggyűlölni a blogírót.

Fell Bandi 2011.09.05. 15:06:10

@Halihó: a bűnözőknek börtönben a helyük. Úgy Európában, mint Amerikában. Nem lesz itt semmiféle nyomás, csak egy: gyurcsányi, nyomás a börtönbe!

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:08:38

@blah:

Nagyon erősen mellélőttél, kicsi smittpálom, de istenkém, van az úgy. Tudom, az olyan félművelteknek, mint te rém fájdalmas, ha valaki kijavítja az ordas hibáikat, ez van, tetszett volna figyelni általános iskolában nyelvtanórákon.

Sebaj, még lehetsz te is álamelnök!

Halihó 2011.09.05. 15:09:54

@Trompf: Ebben igazad van, de ne felejtsük el, hogy történt egy nagyosztogatás - Medgyessy idejében - ami egyrészt javított az életszínvonalon, másrészt rontott a versenyképességen. (lásd szlovák kontra magyar nyugdíjrendszer)

Tartok tőle, hogy az orbáni politka eredményeként az ország versenyképessége ha nő is, akkor abba bele is rokkan az ország.

pástétom 2011.09.05. 15:10:51

@Fell Bandi: Nekem nincs Gyurcsányom, leírtam már jópárszor ebbe a blogba, hogy -bár emberileg nagyra tartom - nem vagyok "gyurcsányista", sztem nem lesz többé min. elnök, és rühellem az mszp-vezetést is. Ez az mszp, a mai állapotában, politikájával és ideológiáűjával nem méltó az ország vezetésére és az ereje sincs meg hozzá. Ha mégis meglesz, akkor sem fog előrébb jutni az ország. Gyurcsány pedig nagyon sok minden miatt hibáztatható és egyáltalán nem volt jó a kormányzása, de ez más tészta. Szóval nem vagyok "gyurcsányhívő, de ha olvasom ezt a blogot és látom az ordas nagy hazugságokat vele kapcsolatban, bántja a szemem.

De nincs igazán kedvem mindezt bizonygatni, pláne egy olyan agymosott, orbánszopó tetves szarházinak, mint amilyen te vagy. :PP

Halihó 2011.09.05. 15:12:20

@Fell Bandi: Igen bűnözöknek börtönben a helyük, de egyenlőre semmi sem utal arra, hogy GYF bűnöző. Sőt, minél inkább megpiszkálják a(z állítólagosan) gyanús ügyeket, egyre inkább az derül ki, hogy GYF-nek nincs büntetőjogi felelőssége. (Sőt, büntett sincs.)

blah 2011.09.05. 15:12:44

@Lófasz Hadnagy: ez volt az első ingerültebb válaszod úgyhogy szerintem nagyon is betalált... :)

Fell Bandi 2011.09.05. 15:23:33

@pandacsökiboborján: azt hiszem, ez volt a legtömörebb és legpontosabb értékelése a mai bejegyzésnek.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:26:24

@blah:

Hidd ezt, ha ettől boldog leszel. Neked is kell valami örömforrás, én megértelek.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:27:26

@cutcopy: Nos.
1) Kevesebbet keresek havi 3ezerrel, hála az egykulcsos adónak. A főnökömhöz meg még nem jött a bérkommandó...
2) Nem fogok szeptembertől kapni gázártámogatást. Ez havonta megint kb. -5-6ezer Ft.
3) Orbánék ellopták 2,1 millió forintomat a Manyup-ból.
4) A válságadó miatt (is) a bankok nem hiteleznek, a cég, aholg dolgozok, az elős félévben csinált -180 Mio mínuszt, kilátás a kilábalásra nincsen, emiatt visszavágták a fizetésemet a 2003-as bérem 73%-ára...
A 4) pontért nem egyedül felelős Orbán, de az első 3-ért vastagon csak ő, a rohadt nénikéjét.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:27:57

@Trompf:

Tehát ha egy narancsos polgármester nyakra-főre hitelt vesz fel, akkor "gyurcsányahibás", ha éppen nem kormányoz, akkor is.

Értem.

csilisav 2011.09.05. 15:28:26

T.hozzászolók,annyit szidtátok itt egymást,hogy nekem csak annyira telik,balra vagy jobbra tartunk e,mindegy,de e "szép" szavak és kommentek jellemeznek bennünket,és ezért tart az ország ahol tart!!!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:32:31

@Fell Bandi: Ja, bűnözők a börtönbe. Csak nehogy úgy járjunk, mint Virág elvtársnál Pelikán elvtárs, amikor a TV2 Mokkában Szíjjártó előveszi a papirosát, aztán azt mormolja megnyúlt képpel a mikrofonba: "hú vazze, ez nem a vádirat, ez az ítélet! Hát nem összekevertem, vazze!"

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 15:32:42

@Lófasz Hadnagy: Nem ezt mondtam. Azt mondtam hogy az országban minden önkormányzatot rákényszerítettek a hitelek felvételére a források elzárásával (iskolák fenntartása, ...)

A szocik által vezetett önkormányzatok is ugyanúgy eladósodtak ahogy a többiek.

Épp ezért itt a mérték lehet kérdés. Teszem azt csak annyira adósodtak el az egyes önkormányzatok, amennyire Gyurcsányék pénzelvonása miatt, és az épületek fenntartása, középületek, közfeladatok ellátása kapcsán indokolt, vagy jobban.

Teszem azt Esztergom nagyon béna volt, Debrecen, Szeged az eladósodás ellenére is sikeresnek mondható.
Ezt helyben mindenki eldönti.

irógép 2011.09.05. 15:32:51

@Halihó:
tudom, hogy ez egy blog, és az írója azt mond amit akar. És csomó jobb oldali újságíró is csomó hülyeséget ír. De a tömény buta fröcsögésben, ez a blog viszi a pálmát. És igazság szerint nem is értem miért gondolja ezt jónak Gréczy?? Ezzel nem győz meg senkit, akik ennyire gyűlölik Orbánt, azok amúgy is gyűlölik, aki meg próbálna ellenni ebben a sáros magyar közéletben normálisan, abból meg inkább ellenszenvet vált ki az ilyen fajta irogatás. Mondom tök vak a baloldal, mert igen van egy jó sok száz ezres réteg, aki vevő az Orbán fóbiára azoknak ez nagyszerű blog, csak hogy ezzel a hozzáállással új embereket nem igen szereznek. Nem véletlenül nő az LMP tábora az kárukra. De ahol ilyen emberek vannak mint a Gréczy az nem is baj ha süllyed

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:34:41

@Trompf:

"Ezt helyben mindenki eldönti."

Ja, persze, lásd Esztergom.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:35:31

@Fell Bandi: Komolyan, tiszta ciki, hogy másfél év gőzerővel tolt nyomkeresés után csak ezt a lapos Sukoró ügyet tudtátok előhalászni, ahol ráadásul még kár sem érte az államot, vazze!
Tiszta ciki!
Két eset van:
1) tökkelütött hülyék vagytok, hogy nem találtatok már valami épkézláb dolgot
2) lehet, hogy nincs is semmi?
Fell Bandi, te melyiket választod? Ha elvből elveted a 2)-at, akkor legyen inkább az első...?

blah 2011.09.05. 15:37:53

@Lófasz Hadnagy: még tényleg nem esett le, hogy bármit írsz nem fog sikerülni bemagyarázni? Leírhatod negyvenszer is, ez nem így működik, hogy te majd azt hiszed sértő ha kitalálsz valami baromságot és addig szajkózod amíg elhiszem... szarok én az életedre messziről látszik, hogy igaz amit a kommenteid alapján megállapítottam. De elkerülhetetlen, hogy találkozz az utcán is valakivel akit majd ezért vagy azért kijavítassz az meg értékelvén a belőled sugárzó felsőbbrendűségi komplexusodat majd betöri az arcod... Remélem már kapizsgálod, hogy mire mész ezzel a viselkedéssel.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 15:38:25

@irógép: Tényleg nő az LMP tábora? Azzal az impotens Schifferrel az élen?
Te jó ég. Nekem is pártot kéne alapítanom.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:41:22

@blah:

Egyre idegesebb vagy, kis barátom. Ennyire fáj, hogy kijavítottalak?

regress 2011.09.05. 15:44:18

a sukorói beruházással nem volt semmi gond.2000 munkahely,pénzes turisták,nem lett volna ráfizetéses,mint például az esztergomi strand.itt a gond,hogy nem viktor és bandája nyúlja le a hasznot.de ami késik nem múlik

blah 2011.09.05. 15:45:59

@Lófasz Hadnagy: már csak 39-szer kell leírnod. Ha fel tudod fogni mit írtam talán profitálhatsz belőle.

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 15:52:56

@blah:

Mert, mit írtál? annyi történt, hogy kijavítottam az ordas helyesírási hibádat, te pedig rögtön a következő kommentedben rém intelligens módon egy anyázással bírtál válaszolni, aztán meg sértetten vagdalkoztál itt kommenteken keresztül. Megértem, hogy ég a pofád, mert valóban ciki a dolog, csak azt nem értem, hogy hova arcoskodsz még ahelyett, hogy szépen meghúznád magad. Nem tanultad meg, hogy néha érdemesebb kussolni?

Reakczy Jóska 2011.09.05. 15:56:55

röhejes a zsóti. fletó aznap írta le magát végleg az értelmesebb választók körében. végighazudozta a maga proletár módján a rendelkezésre álló időt, komoly videogyűjtemény kerekedett belőle az interneten. javaslom a szerzőnek, kukkantson bele kicsit, hogy valósabb képet kapjon a néplélekről. :)

blah 2011.09.05. 16:04:21

@Lófasz Hadnagy: annyira jó, hogy leírtad mert pont ez amit nem tanultál meg. Tudod kijavítani másokat tiszteletlenség. Eléggé azt a képet sugározza, persze tévesen, hogy te tévedhetetlen vagy. Szóval a célom az volt, hogy öngólt lőjél: láthatóan te vagy már az ideges...

irógép 2011.09.05. 16:04:43

@Betelgeuse-2:
Azért nő, mert normálisabbak.
Azért nő, mert nem akarnak az mszp-vel összefogni.
Ők sem tökéletesek természetesen. Ők is nagyon bírálják a kormányt. De nagyon helyesen, attól, mert a fidesz hülye, nem tesz, úgy mintha az előző 8 év nem történt volna meg, ahogy azt sokan most szeretnék elmaszatolni.
Vagy pl. elhatárolódnak kertész á. magyar gyűlölködő szavaitól, amit eddig az mszp-től nem hallottam, holott mindig teli szájjal oltják a népet, hogy nem szabad egy népet sem szidni, előítéletek mentén , most meg, hogy a saját országukról van szó kussolnak?? csak mikor a cigányokat szidják, akkor tudják az igét???
És valóban nagyon gáz sok szempontból a fidesz is meg nyilván az LMP is, de csak a baloldalhoz tartozó értelmiséget hallom, hogy gyűlölettel beszélnek a magyarságról. Mert a kormányt meg Orbánt lehet szidni, de olyan párt (mszp) akihez tartozó értelmiség a magyarságot meg az országot szidja, az ne is legyen hatalmon többé.

egerészölyv 2011.09.05. 16:04:47

@lac666: kitől hallottad? Poppertől? Brancsburgtól? :D

egerészölyv 2011.09.05. 16:07:20

@Betelgeuse-2: úgy látszik, a te erkölcseidbe belefér, hogy kommunista főspicliket mentegess... Lelked rajta... Igyekezz jól élni, mert a halálos ágyon nagyon fog nyomni a rettegés...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:09:24

@blah:

Dehogy. Az a ciki, ha valaki nem tud magyarul. Az meg még cikibb, ha valakit kijavítanak, az meg arcoskodni kezd és reflexből anyázik. Látod, az a baromi ciki.

De hogy rögzítsem benned a frissen megszerzett tudást: muszaly.hu/

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:14:36

@egerészölyv: Édes jó istenem, te még itt tartasz? Ezt a lejárt lemezt nyomod a főspiclikről meg kommunistákról? Ki nem szarja már le magasról ezt az idejétmúlt szöveget?
Erkölcsről beszélsz? Kinek van erkölcse? Tán a Fidesznek? Jesszusom. Ha végigkísérted az elmúlt 20 évben orbán jelemfejlődését, akkor láthattad, hogy azt vallja, amit a Bánk Bánban Biberach, a lézengő ritter: "ott a haza, hol a haszon". Ha kell, akkor pocskondiázzuk Kínát, és lengettetjük valamelyik mamelukunkkal a tibeti zászlót a Parlament előtt. Két év múlva pedig, amikor Kínától reméljük a lóvét, akkor nevelési célzattal bezárjuk a tibeti ellenzékieket fél napra. Amikor kell, akkor komcsizunk piszkosul, aztán amikor kell az orosz lóvé, akkor meghirdetjük a keleti szelet... Amikor kell, akkor "csuhások! térdre!", amikor meg kell, ájtatosan tempolba megyünk. Amikor megkereszteljük a kislányunkat az adott kisegyháznál, aztán meg kizárjuk az egyházukat a 14-ből...
Erkölcsök??????????

pástétom 2011.09.05. 16:15:18

@irógép: "de csak a baloldalhoz tartozó értelmiséget hallom, hogy gyűlölettel beszélnek a magyarságról... de olyan párt (mszp) akihez tartozó értelmiség a magyarságot meg az országot szidja,
.."
Gyűlölettel beszélnek a magyarságról? Szidja a magyarságot? Mégis mi a büdös faszról beszélsz, te hazug nyomorék? Van pofád ilyen hazugságokat benyomni a blogra?

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:17:19

@irógép: Magyarság és magyarkodás két különböző dolog. Én nem emlékszem, hogy az MSZP vagy baloldaliak gyűlölettel beszéltek volna a magyarságról. A magyarkodás, a jelképek kisajátítása egy adott politikai irányzat számára (lásd kokárdázás 2007-ben) az viszont teljesen más. Egyébként pont most érdekes beszélni a magyarságról, meg a külhoni magyarságról, amikor beérett a Fidesz megosztó politikája Erdélyben és a Felvidéken...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:18:16

@pástétom:

Számára ezek nem hazugságok, mert van olyan hülye és tényleg meg van győződve a mondókájának az igazáról.

blah 2011.09.05. 16:18:51

@Lófasz Hadnagy: elég gyenge riposzt. Abból is látszik mennyire hadilábon állsz a hülyeséged bizonygatásával, hogy egy hiba miatt azt állítod, hogy nem tudok magyarul.

U.I.:
Üzeni a kapusod, hogy az ellenfél kapuja a másik irányban van.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:19:10

@irógép:
Sajnos az LMP = se hús, se hal.
Ha én nő lennék, nekem bizony egyik sem kéne.
Megalszik a tej a szájukban.
Súlytalanok.

egerészölyv 2011.09.05. 16:19:25

@Betelgeuse-2: most a te nemlétező erkölcsödről beszélünk. Mentegetni egy komcsi főspiont ugyanaz a nyamvadt erkölcstelenség, mint ha egy náci háborús bűnöst mentegetne valaki. Utóbbi esetben persze bömbölnél, mint polip a sínen.

egerészölyv 2011.09.05. 16:20:22

@Lófasz Hadnagy: á, nyomják be a ballant trollokat?

pástétom 2011.09.05. 16:21:21

@egerészölyv: Kommunista főspiclik mentegetése? Mármint Orbánra, Kövérre, Schmittre, Stumpfra gondolsz? Itt max te meg a hasonszőrű fideszhívő aljadékok azok, akik kommunista pártállamot építgető főkolomposakat mentegetnek agyba-főbe már-már hivatásszerűen. Ismered a mondást? Nem az a kommunista, akire mondják, hanem aki úgy is cselekszik. Bekaphatod.

pástétom 2011.09.05. 16:23:17

@egerészölyv: Nem nekem kell élőlénnyé gyúrni, Gyf élőlény magától is, ellentétben veled, te élő-és agyhalott fideszhibbanz zombi. :PP

egerészölyv 2011.09.05. 16:24:14

@Lófasz Hadnagy: "Tudom, az olyan félművelteknek, mint te rém fájdalmas, ha valaki kijavítja az ordas hibáikat, ez van, tetszett volna figyelni általános iskolában nyelvtanórákon."

Trollocskám, primitív tudatlanságodban már magyarul sem tudsz? A "mint te" után vesszőt kellett volna tenni. :$ Úgyhogy éppen te csak ne nagyképűsködj. Nincs meg hozzá az alapod.

egerészölyv 2011.09.05. 16:25:00

@pástétom: köszönöm, tehát te is Betelgeuse erkölcsi elvtársává züllöttél.

egerészölyv 2011.09.05. 16:25:42

@pástétom: neved alapján már téged is péppé rugdoshattak néhányszor :)

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:26:34

@Betelgeuse-2:

A kokárdás móka nem 2007-ben kezdődött, hanem már 2002-ben.

egerészölyv 2011.09.05. 16:27:08

@Lófasz Hadnagy: frusztráltnak tűnsz... Remélem, nem a férfiasságodon esett csorba a nagy pengeváltásban! :D

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:27:35

@blah:

Hegyezheted még a fingot akármeddig, így jártál.

egerészölyv 2011.09.05. 16:31:09

@Lófasz Hadnagy: mint kisült, nem tudsz magyarul, úgyhogy ésosztónak se képzeld már magad, jó?

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:31:21

@egerészölyv:

Húha, na most elbújok a sarokba és csendesen sírdogálok, miután egy ekkora nagyság leosztott.

atila68 (törölt) 2011.09.05. 16:32:26

Kedves Zsolt!

"Annyira rosszul kormányoz, hogy végképp legendát csinál a nyurga szemüvegesből."

Nos személy szerint az a véleményem, hogy az elmúlt 55 esztendő nem nevelt ki olyan államférfit akiből legendát csinálhatna bárki vagy bármi, nem, hogy a maga által lediktátorozottból, vagy lenyurgázottból.

Egy apróság.
Ha már a saját blogjában is túlnyomórészt lehülyézik az embert, akkor ideje elgondolkodni a pályaválasztás félresikerültségén.
Soha nem késő váltani.

egerészölyv 2011.09.05. 16:33:53

@Lófasz Hadnagy: másokat oktatgatsz nagyképűen, miközben primitív helyesírási hibákat ejtesz. Ha ezt demokraták szóvá teszik, fröcsögsz, mint az elfagyott kerti locsoló. Jellemtelenségre vall, tudtad? Így jártál.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:34:33

@egerészölyv:
Komcsi főspion? Miféle zagyvaságról beszélsz?
Az én erkölcsöm? Az itt és most abszolút nem lényeges. Nem az én erkölcsöm a lényeges, hanem a hatalmon lévő rezsimé. Annak meg nincs erkölcse, ugyebár.
Egyébként, visszatérve a D-209-re, túl van lihegve ez a marhaság, vihar egy pohár vízben. Jelentett? Lehet. És akkor mi van? Akkoriban ezrek és ezrek ezt tették. Lényegtelen dolgok ezek ma, 2011-ben, amikor Medgyessy már 7 éve nem miniszterelnök. Ez csak egy csont az agymosottaknak, hadd rágódjanak rajta. Kell az ideológiai töltet, ha már kurvára nem tudjuk, mit kezdjünk az országgal, mert a gazdaságvezetéshez piszkosul nem értünk...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:34:53

@egerészölyv:

Taníts még, Mester! Iszom minden szavad!

egerészölyv 2011.09.05. 16:35:39

@atila68: kivéve őt - greciből már senki más nem lehet már, mint tisztogató halacska a pápai pép farvizén.

egerészölyv 2011.09.05. 16:37:24

@Betelgeuse-2: erkölcseidet már jól ismerjük, nem kell egyre mélyebbre süllyedned. "Az én erkölcsöm? Az itt és most abszolút nem lényeges." Ez igaz, de nem is mostanra mondtam. Most éld világodat, aztán nagyon nehéz lesz majd a végső elszámolás... :(

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:40:47

@egerészölyv:

Bárhonnan. Lenyűgöző műveltségeddel, kulturált stílusoddal, lehengerlő érvelési képességeddel egészen bámulatba ejtettél. Micsoda szerencse, hogy hozzád hasonló remek képességű emberek vezetik az országot!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 16:44:41

@egerészölyv:
Hát most ettől nagyon megijedtem. Végső elszámolás... Ugyan már! Ezen tényleg nevetni kell. Az én erkölcsöm százszor jobb, mint a pedofil meg sikkasztó katolikus püspököké...

Nem vagyok fideszes 2011.09.05. 16:47:44

@Betelgeuse-2:

Látod, nem is kapsz plusz milliárdokat elszámolási kötelezettség nélkül ettől a remek kormánytól, mint a kiváló csuhások. Igaz, te nem is kampányoltál mellettük a 8 szűk esztendő alatt folyamatosan.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:00:07

@egerészölyv: lehetne kerni, hogy ha maaan annyira hisztek abba a tulvilagba, meg az ilyen elszamolos, poklos, angyalkas marhasagba, akkor talan hagyjatok meg ezt a bunos, istentelen evilagi eletet nekunk bunosoknek, es ahelyett, hogy kavarjatok itt a szart, varjatok ki a ti orokkevalosagotok eljovetelet, es majd ott csinaljatok magatoknak olyan szep, hittanoras, csilingelos mennyorszagot, hogy csak ihajjcsuhajj?
Joooo?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:14:18

@Trompf: te barom, jól megtanultad a Fidesz bandita papagáj szöveget...nézd azalatta lévő kommentben a tényeket és számokat...Pfff...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:15:08

Nagyon várom a kis NEMZETI Szarjankó temetését...látom nagyon sietteti magának...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:18:42

A Rohadák kis szar Orbán úgy fél a Gyurcsánytól, és képes minden törvénytelenségre , hazugságra mert tudja, hogy szópárbajban is legyőzte, megalázta 2006 ban . de azt nem tudja, hogy ha most kekeckedik a Gyurcsánnyal az emberek többsége fegyvert fog és kinyírják az egész Fidesz bandát!!!!!!! MÁRA 2/3 AD AZ ORBÁNNAL SZEMBEN VAN!!!! Csak nem merik hangoztatni de érzik a nagy szart...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.09.05. 17:20:21

A Diktatúrát meg szokták dönteni és nem leváltani, ez lesz most is...és MINDENT ELTÖRÖL AZ ÚJ KORMÁNY AMIT A FIDESZ BANDA MAGÁNAK ALKOTOTT!!!!!

Kandabula 2011.09.05. 17:28:13

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: fogd már vissza magad. Én is biztosra veszem, hogy itten kizárólag személyes bosszúról van szó. Bízzuk a dolgot Gyurcsányra.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:28:42

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: bocs de te elmebeteg vagy. vagy fideszberenc troll. hagyjuk man az ilyen "forradalmi" szoveget, mert nevetseges. menj iranba, es csapolj az alja tollasnak.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.05. 17:35:11

opppaka Uj Peter nem lesz tovabb az index foszerkesztoje....
atyavilag...
elerte az indexet a kussoltatas?

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 18:21:23

@Betelgeuse-2: @irógép:

LMP az mi??? nem LMP hanem LMP M.A= Lehet Más a Politika de az Még Aljasabb!!!

Lásd Schiffer aki 30 ezret igér ha győz valaki!!! No az ilyen demokrácia felfogástól mentse meg az Isten Magyarországot!!
Gyurcsányt feljelenti egy befektetővel történt beszélgetés miatt a 24 milliárdos Simicska Közgép lenyúlás az neki elfogadható!!!
Schiffer valójában Orbán "csicskása" csak lehet hogy még nem nyilvános!!! Olyan Torgyán féle balfék!!!

PokerPeti 2011.09.05. 18:33:38

Miért olyan nehéz belátni, hogy bármelyik politikus hazudik a hatalomért. Egymásra megy a mutogatás, hogy bezzeg ki hazudja a nagyobbat. Ilyen b@romság....A hazugság az hazugság. Akár Gyurcsány akár Orbán hazudik.
Amiért most Gyurcsányt rángatják, azért majd 4 / 8 év múlva előveszik Orbánt.
Egyébként meg bele kellene gondolni, mi lenne most az országban, ha Gyurcsány lenne hatalmon és ez lenne a címlapokon:
1. Gyurcsány kitetette minden önkormányzat a Nyenyit, aztán államosította a nyugdíjat, aztán felállítatta az ASZTALT, a teljesség igénye nélkül. A parlamentet kirázták volna a négy sarkánál fogva....és nem igazás érdekel, hogy bezzeg a másik mit csinált, mert azt elzavartuk a hülyeségek miatt. Csak azt lássuk be, ha ez sem különb, akkor.....

high up! 2011.09.05. 19:07:24

Azt mondta a Hibbant Néro Öszödön a büdös prolinak, hogy tanulja meg kiverni a fejéböl Orbánt. Erre fel ennek a két nagyonmarhának (greci + kurcsi), nincs olyan órája, hogy ne tekerné fel az agyát Orbánra.
Szerintem amikor ezek elvonulnak rájszolni, akkor se tudnak átkapcsolni, akkor is csak Orbán jár a fejükben.
Hú de perverz lény ez a két komcsi lúzer!

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 19:13:40

@Kandabula:
Lesz még Schiffer-Vona-Orbán (Fidesz) koalíció!!!
Ezek mind a Sólyom belső zsebéből jöttek elő!!! Ezért nem látta Sólyom a Gárda vonulást az ablaka előtt ezért árulta el 2006.-ban orbánnak a választások időpontját s a nagy zöld pártként a Schiffer bátran fölvállalhatja Sólyom böszmeségeit!!!
LMP M.A .... még aljasabb!!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 19:32:38

Csak ehhez lenne hozzáfűznivalom:"Orbán akkor még nem tudta, hogy két hónap múlva néhány szoci korifeus megsegíti egy hangfelvétellel."

Először is:előrehozott választásokat gyakran szoktak tartani, ha működésképtelen a kormány, nincs többsége, támogatottsága stb. Elég gyakran megesik. Olyanra még nem is volt példa, hogy valakik a válsztókat átvágva és teljesen megtévesztve választást nyernek, mert nincs is értelme. Az új választás kiírása ugyanis ilyen esetben evidencia. Ez a demokrácia. Az mszp gyurcsánnyal mégis megcsinálta. Hogy lehetséges ez?

A következőképpen:
A.verzió: nincs őszödi beszéd, se kiszivárogtatás az ország szánalmas helyzetéről, az mszp degeszre nyeri magát az önkormányzati választáson is. Utána előbb-utóbb aztán jön a döbbenet. Ilyen mértékű kettős választási győzelem azért kicsit durva lett volna. Valószínűleg nem lett volna elég a gumilövedék meg vízágyú megállítani a felháborodást, élest meg nincs az az épeszű, aki bevállal. Tehát előrehozott választás.
B.verzió:kiszivárog az ország szánalmas helyzete, amin gyurcsány(hahaha)akar változtatni, és azon a politikán, ami ide vezetett. Egy kicsit hőzöng a jónép, de haza lehet zavarni. Az ökkormányzati választáson aztán "bűnhődik" az mszp, durván elveszti, igazság(ismét hahaha) van szolgáltatva. Az mszp-seknek mindenképpen, és sok ellenzékinek is. De nincs új választás! Meg van mentve a hazudozással megnyert választás.
Az őszödi beszéd nem valami új kezdete, hanem a régi része. Gyurcsány, a nagy igazmondó reformer! Röhögnöm kell. Ő csinálta az egész trágyadombot.
A dolog egyébként végtelenül egyszerű és logikus, minden a terv szerint haladt. 2010-ig simán kihúzták.
Úgyhogy kedves zsolt, erről neked is tudnod kellett. Mi értelme van még most is, öt év elteltével, amikor már úgyis mindegy, összevissza hazudozni és hülyének nézni mindenkit? A kiszivárogtatás csak az mszp érdekében állt, más magyarázat egyszerűen nincs rá.
Meg kell hagyni, gyurcsány egyszerűen zseniális stratéga, de ez minden jó, ami elmondható róla. Másik oldalról viszont abnormálisan gátlástalan, a morált hírből sem ismeri, és amit csinált, abból nyilvánvaló, hogy nemhogy a baloldaliságra(már megint hahaha), hanem az országra is nagy ívben tojik.
A helye az mszp elnöki székében van, egyenesen erre szabták.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 19:47:55

@subrik: "Mi értelme van még most is, öt év elteltével, amikor már úgyis mindegy, összevissza hazudozni és hülyének nézni mindenkit? A kiszivárogtatás csak az mszp érdekében állt, más magyarázat egyszerűen nincs rá."
írod!!! No a Fidesz 2006 augusztus elején tudott a szövegről !!! Miért szeptember közepén hozatta nyílvánoságra??? Tehát itt a kiszivárogtatás csak a Fidesz és a vele gazdaságilag összejátszó őskomcsik érdeke volt!!!!!!!!! Talán a Simicska-Puch összedolgozásról hallottál??? ....vagy azok az őskomcsik akik a Fidesszel együttműködve kitúrták a Sláger és Danubius rádiót! ...vagy hogy miért is lehetett pl Warvasovszky az ÁSZ alelnöke??? ....vagy hogy a Szili féle gittegylet hogy szerszett kopogtatócédulát Püspökladányba? ...vagy Szili hogy játszott alá az Al Tákolmány antidemokratikus létrehozásában?
No alighanem Gyurcsány azért tüske a Fidesz szemében az Orbánt fölmosó választási vitán túl mert Ő tényleg nyugati típusú demokráciát és gazdaságot akart!!!
De tüske az őskomcsi haszonleső MSZP-sek szemében is mert próbálta kordában tartani a Kovács-Szili-Puch-Lampert őskövületeket!!!

cutcopy 2011.09.05. 19:57:49

@Betelgeuse-2:

1) Ezt beszéld meg a főnököddel legalábbis még max. két évre amikorra véglegesítik az adórendszert..

2) Nem lesz gázártámogatás mert egy kibővített támogatási rendszer lesz helyette.. amúgy Bajnainál miért nem reklamáltad a gázártámogatás kivezetését - már rég nem lenne ha a Fidesz nem hosszabbította volna meg..!

3)Ez a legnevetségesebb duma ez a manyup lopás.. egyrészt a pénzed meg van csak át lett vezetve (ha ezt választottad ugyebár mert választható volt) miközben mára már világossá vált hogy
egy átlag manyup pénztár hozama 13 év alatt kb nyolcvanezer forint.. elképzelheted mit kaptál volna tőlük így nyugdíjas éveidre..!

4)Ha veszteséges cégnél dolgozol akkor nézz körül melőbb máshol..!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.05. 20:03:18

@IGAZ MAGYAR: Ezt akár a Gréczy is írhatta volna.
Gratulálok.
Mindenki szar, Gyurcsány az Isten.

De azért vigyázz. A Puch még a Gréczyt is lecenzúráztatta a népszabiból legalábbis a Gréczy szerint. Szóval van még ott tüdő.

Szidd csak Orbánt meg a Fideszt, a szegény MSZP-t, Puchostul meg hagyd békén, mert kedvenced is nemsokára összefekszik velük ismét úgyis.

Csetepaté márki 2011.09.05. 20:03:39

@IGAZ MAGYAR: Ha a fidesz tudott az őszödi beszédről:
1. Kitől került hozzájuk?(az igazi főnököt leírtam)
2. Miért is nem hozták nyilvánosságra?(mert nem hülyék, látták a csapdát)

Erre a két kérdésre várok vélaszt, mindenféle Warvasowsky, gittegylet meg a kozmikus sugárzás meg egyéb blabla nem érdekel.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:16:25

@Trompf: A Fidesz és az őskomcsik ugyan abból a fészekaljból valók! Emlékezz Orbán stílusára " Ne mi nyerjük a legtöbbet" ...tudod pénzről volt szÓ Ez csak egy miniszterelnöki utasítás volt!!! No akkor komcsi vagy nem??? ....hogy összefekszik -e vele Én nem tudom! De akkor tényleg nagy barom lenne!! Puchot szerintem már kicsinálta! ...tudod a pénz nagy úr s Puch mintha összement volna!!! Szerintem már Simicska sem veszi komolyan Puchot!

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:25:32

@subrik: 1., Kitől került hozzájuk szerintem Szilitől vagy Puchtól! Ne feledd Szili és Puch egy megyéből Baranyából valóak s nagy a múltból is táplálkozó összetartás!!
2.,Szerintem tudatos volt a szeptemberi kiszivárogtatás! Az első fölháborodás után rá lehet már nyíltan PÁRTKÉNT is szervezni az eseményekre Lásd az október 23,-ai FIDESZ nagygyűlést!!!
De még Sólyom gyáva-alatomos ráutaló magatartása is kevés volt a Fidesz gyűléssel együtt hogy az utcán zavarják el Gyurcsányt!! Ráadásul a rendvédelmiek TÉNYLEG az esküjükhöz híven MEGVÉDTÉK az országot egy tragédiától!!!Köszönet az akkori rendőröknek!!!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 20:42:39

@IGAZ MAGYAR: Ja, hogy Szili és Puch egy megyéből valók? Most már minden világos, hát persze hogy ők voltak a kiszivárogtatók!(az összefüggést még keresem, de szívesen innék abból, amit fogyasztott. Ütős lehet.Van még?)
Azoknak a hős rendőrőknek meg melegen gratulálnék is, csak sajnos mindegyikről leesett az azonosító, nem emlékszik semmire, nem kapott senkitől utasítást, vagy ott se volt.

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 20:51:51

@subrik: A rendőrök még azonosító nélkül is tették amit megkövetelt a haza! Tényleg Hősök voltak!!! Több mint 300 rendőr sérült meg!!!

A kiszivárogtató az őskomcsi MSZP-s volt Szili és Puch is bele illik ebbe!!

Csetepaté márki 2011.09.05. 21:01:30

@IGAZ MAGYAR: És ebből a 300-ból legalább 50-en rendőrruha is volt! A felgyújtott 5db kukát már nem is említem!

Fell Bandi 2011.09.05. 21:38:42

@IGAZ MAGYAR: ha már elkezdtük a kérdést boncolgatni: hol is sérültek meg a rendőrök? szinte mind a TV-székháznál. Miközben a székházat néhány tucat baranyai irodista rendőr védte, a székház mögött pedig ott állt készenlétben több száz bevetési rendőr, akiket a parancsnokaik nem engedtek el onnan valamilyen oknál fogva... ezért remélem, még jó pár évet kap a gyurcsányi- görényi páros..

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 21:53:04

@Fell Bandi:
Teljesen mindegy hol sérültek! A nemzetére támadó csürhe ellen védték a hazát némelyek a Tv székháznál némelyek az Oktogonon!! Hősök voltak akár még irodista létükre is!!! A NEMZET csak köszönettel tartozik nekik!!!

Fell Bandi 2011.09.05. 22:07:33

@IGAZ MAGYAR: úgy látom, annyi eszed van mint a zsótinak, fel sem fogtad mit írtam.. a sérült rendőrök a sérüléseiket kizárólag a pápai pojácának és a tetves görényinek köszönhetik, mivel azok a szarháziak nem engedték a védelmükre a kiképzett és jól felszerelt rendőröket. az azomosító száma meg mindegyik fakabátnak véletlenül leesett - mondta a büdösszájú görényi (rohadjon ki a maradék 2 foga is!)

lajos0 2011.09.05. 22:14:35

Azért számomra valahogy a "legendás" tévévitának kicsit adekvátabb leírását adta Új Péter a Semmi változás 2006 című írásában:

"A két miniszterelnök-jelölt tévévitája a teljes pompájában mutatta meg a magyar politikai elitben rejtőző szellemi energiákat: ennek a társaságnak két, vitán felül legtehetségesebb példánya ostoba ripacskodással és a legátlátszóbb hazudozással gondolja leginkább megszólítani remegő kezű választóit, és másfél óra alatt annyi marhaságot hord össze, amennyiből egy gyöngébb képességű humorista is évekig eléldegélhet. 2010-ben a Fidesz nyugodtan indíthatja Tahi Tóth Lászlót, az MSZP meg Szombathy Gyulát. Vagy fordítva."

IGAZ MAGYAR 2011.09.05. 22:18:21

@Fell Bandi:
"a sérült rendőrök a sérüléseiket kizárólag a pápai pojácának és a tetves görényinek köszönhetik"

Te hülye vagy!

A sérüléseiket a rájuk támadó csürhe nemzet ellenes takonygerincű banda okozta! Aki rendőrre támad az az országra támad!
Ne azért ne támadjon valaki a rendőrre mert egy másik rendőr megvédi a társát hanem azért mert a rendőr az országot testesíti meg! Aki 2006-ban rendőrre támadt az nemzet és haza áruló!!!!

isssti 2011.09.05. 22:21:56

@Halihó: Ezek a "tények" is csak pont olyanok, mint a statisztikák- te kiollózod a Népszabiból, másvalaki kiollózza neked ellenkezőjét a Magyarnemzetből ...persze hinni bennük lehet..én mindenesetre kerülöm az ilyesmit: a szememnek hiszek: elmúlt 8 év erkölcsi-gazdasági mélyrepülése, melyet mindannyian bőrünkön érzünk (kivéve persze érintett elftársak és baráti körük) - nos ez tény!

Az, hogy bal,v. jobbos szimpatizánsok milyen nekik kedvező "adatokkal", "tényekkel" jönnek elő - nos ez már minimum a relativitás elméletét súrolja...

parttalan 2011.09.05. 22:25:49

@isssti: A gazdasági mélyrepülés egyrészt nem ért véget, most is van, másrészt a java még csak ezután jön. De ezért már a jelenlegi mocskos hatalom tehetetlenkedése, bénasága, szakmai hozzánemértése lesz okolható.

parttalan 2011.09.05. 22:29:06

@subrik: "A felgyújtott 5db kukát már nem is említem!"

Úgy látszik rövid az emlékezet, a te agyad is összement a mosásban, vagy tudatosan hazudsz. Azért ott pár kukarongálásnál egy "icipicit" többről volt szó.

Betelgeuse-2 2011.09.05. 22:51:04

@cutcopy: Te ennyire naív vagy, vagy pedig álnaív vagy?
1) Szóval ha a barom SZJA rendszer miatt csökken a nettóm, akkor ne a te viktrodat anyázzam, hanem beszéljem meg a főnökömmel? Te jó ég, mekkora butaság. A főnök azt mondja, hogy kussoljál vazze és örülj, hogy van munkád!
2) A gárártámogatás helyett valóban egy kibővített támogatási rendszer lesz (hú de jó kommunikáció! A Fidesz mindig kiváló volt a parasztvakításban), szóval az új rendszer neve lakhatási támogatás, amiben a gázár mellett albérleti támogatás meg tökömtudjamik is benne lesznek, csakhogy erre a jogcímre összesen 22 milliárd jut, míg korábban CSAK a gázártámogatásra jutott 100 milliárd! Baszki, mi ez, ha nem megszorítás? És ezért kenhetem a hajamra a korábbi gázártámogatást, mert abból nem fogok látni egy kanyit sem, ötödikes számtan, barátom!
3) A MANYUP-pal kapcsolatban te tökéletesen tájékozatlan vagy! Át lett vezetve a pénzem egy másik számlára???? Dehát baszki azt már elköltötték Viktorék! Befoltozták vele az idei ktgvetési lyukakat, meg visszaváltották a kincstárjegyeket! A Holdban van már az én pénzem! Felírták a kéménybe korommal! Ugyan már barátom: csak egy kibaszott virtuális számlán lesz ott PAPÍRON a pénzem, de a valóságban SEHOLSINCS!!!! És majd 20 év múlva, amikor nyugdíjba megyek, akkor állambácsi széttárja a karját, hogy aszongya igaz, jár neked, x millió, fel vagyon írva, dehát nem tudom neked odaadni, mert nincs meg, csak PAPÍRON!!!!!! Amúgy meg te piszkosul összekeverted a hozamot a REÁLhozammal, ai ugye az infláció feletti hozam! Én pl kaptam a 2,3 milliómból 200ezer Ft REÁLhozamot. De a 2,1 milliómat ellopták ezek a szemetek, mert belezsaroltak a rendszerbe azzal, hogy ha nem lépek vissza, akkor a munkáltatóm által befizetett nyugdíjjárulékból egy fillért sem kapok!!!!! ROHADT SZEMÉT ALJAS TOLVAJ BANDA!
4) Ha veszteséges a cég, akkor menjek el? Ja, könnyű azt mondani. Mondd ezt a 12% munkanélkülinek is, biztos szeretni fognak... Ez hasonlatos ahhoz, mint ahogy amikor a francia forradalom előestéjén Marie-Antoinette megkérdezte: dehát miért zúgolódik a nép? - Mert nincs kenyerük, asszonyom, ezért. - Hát akkor miért nem esznek kalácsot?...

nemocapt 2011.09.05. 22:56:07

Kedves Zorbán! Ha Fletó csak 3 napot tölt előzetesben, az arányosság elvén neked életfogytiglani börtön vagy fegyház jár! Azért mert saját hatalmi mániád miatt tönkretetted Magyarországot. Ott leszünk a tárgyaláson. És jó ha lesz tárgyalásod...

cutcopy 2011.09.05. 23:04:03

1) Az adó és a bér két teljesen külön dolog, ezt általánosban kéne már tanítani..

2) A gázártámogatás kivonása a Bajnai-csomag része, látom ezt sikerült jól nem figyelembe venned..

3) majd akkor reklamálj hogy ellopták a nyugdíjad ha esetleg majd nem kapod meg.. amúgy szerinted a manyup bíborpaláston őrizgette a pénzed, hogy most ezerrel a kormányt szidod hogy tetszés szerint felhasználja azt..?

4)Ha veszteséges a cég ahol dolgozol előbb utóbb úgy is leépítések lesznek ha csak nem csődeljárás..

Betelgeuse-2 2011.09.05. 23:24:27

@cutcopy:
1) Adó és bér valóban különböző dolog. Ezt a Matolcsy bandának kellett volna elmondanod, nem nekem.
2) Érdekes, én eddig kaptam, OK, utána kell néznem a jogcímnek, de eztán már ezt sem fogom kapni.
3) A MANYUP pénzemet MOST lopták el. Én NEM AKARTAM ODAADNI. MEGFENYEGETTEK, KIZÁROM MAGAM A TÁRSADALOMBÓL, mondta a Matolcsy bűnöző. MOST ellopták, és azt mondják, légy nyugodt, 20 év múlva visszakapod... Hát nem vagyok nyugodt, bazdmeg! A szemét tolvaj bandája!!!
4) A leépítések már megvoltak, barátom, a fizetések csökkentése is megvolt, 10-30%-os mértékben. De te olyan tudományoskodóan írsz, mintha az én cégem volna az egyetlen, amely veszteséges. Szerintem nem így van, és már Széles Gábor türelme is elfogyott az ostoba gazdaságpolitika láttán, ezért támadta meg az MH-ban a kormány dilettáns gazdaságpolitikáját. felfogod, öreg? Ha már a Széles-félék is aggódnak, mert nem lesz mit lenyúlni, mert minden és mindenki becsődöl, ott már kurva nagy a baj!!!!!

Betelgeuse-2 2011.09.05. 23:26:23

@cutcopy: Egyébként a MANYUP megőrizte a pénzem értékét, sőt, reálhozamot is csinált, és szépen át is utalta a kormány feneketlen kútjába!
Ha meg valaki azt találja mondani, dehát honnan tudom, hogy nemcsak a papíron van meg a pénz a MANYUP-ban, akkor kész, feladom, ő győzött...

Kandabula 2011.09.05. 23:57:16

Most már kurvára nem érdekel ez az egész. Nem természetes dolog, hogy világosan látszik az agyament szja, van egy illető, akinek ez a hobbija. Egy ország jövőjével játszik. Nincs ez így jól. Környezetében ekkora beszarás nem indokolt. Mindig voltak hősök. Most már nincsenek.

Scagnetti 2011.09.08. 11:41:09

Gyurcsánynak nem csak a tévévitán kellett volna brillíroznia, hanem az ország vezetése közben is. Ez lett volna az igazán fontos. De ez elmaradt, és addig feszítette a húrt, hogy végül kétharmados győzelmet hozott össze Orbánnak. Ez a nagy Feri mérlege.

Persze Gréczyben sosem lesz annyi gerinc, hogy ezt elismerje.
süti beállítások módosítása