Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal így elrontani egy országot, igazi diktátori teljesítmény.

Mivel nagy a baj - a devizahitelesek gondja áttolva egy következő ciklusra, bedőlt a költségvetés, a matolcsyzmus megbukott, a rezidensek tojnak a kormány fejére, az egészségügy haldoklik, az oktatás szétverés alatt, csak júliusban 160 milliárddal nőtt az államadósság, soha ennyi cég nem ment tönkre, már Chikán Attila is is beszól - hát, muszáj lépni az "elszámoltatásban." Itt az ideje az összegzésnek, hogy Orbán hányféle módot keresett eddig arra, hogy a demokratikus oldalon egyetlen politikai riválisát eltakarítsa az útból.

Van ugyebár Sukoró, a meg nem valósult beruházás, amely miatt éppen Amerikából perlik Orbánékat. Négy szakértői véleményből egyet, a neki tetszőt választotta az ügyészség, a befektetővel tárgyaló Orbánra nem kíváncsiak. Az országból kirepült több százmillió euró és néhány ezer munkahely.

Gyúrnak az államadósságra is, amely a rendszerváltás után Antall idején volt a csúcson a GDP-hez mérve. Nincs szakértő, és fekete szemüveg nélkül közlekedő magánember sem, aki ne tudná: a Bokros után újranövekvő folyamat Orbán idején indult, Medgyessy járatta csúcsra - MSZP, SZDSZ és Fidesz szavazatokkal -, majd csökkentett ütemben nőtt az első Gyurcsány-kormány idején. A második Gyurcsány-kormány, majd a Bajnai-kabinet olyan eredményesen dolgozott, hogy a világválság idején azok közé tartoztunk az Unióban, akiknek a legkevésbé nőtt az államadóssága. A második Orbán-kormány jóvoltából ismét nőtt az adósság, és ezen a magánnyugdíjak ellopása sem változtat.

Nem is értem, hova tűnt a napirendről a 2006 őszi rendbontás ügye, amikor a csőcselék szétverte a várost és a nemzeti ünnepet. Balsai István alkotmánybíró már arra vetemedett, hogy azt nyilatkozta, az alkotmányosság Gyurcsány idején sem volt veszélyben. Amúgy pontatlan a megfogalmazás: akkor nem volt veszélyben, most van. Végveszélyben.

Aztán nem hallani mostanában a moszkvai külképviseletről, pedig nyilván arra is dolgoznak a volt fideszes képviselőjelölt ügyészségi apparátusában.

És most felbukkant a morálbajnok, a mindenhez értő Kocsis István is, az egyetlen, akit a Fidesz a posztján hagyott - a BKV élén. Minő furcsaság! Őt Gyurcsány menesztette 2008-ban, mert rázott a villamosság, hiába lobbizott a maradásáért az MSZP néhány erős embere, amely nem lehetett ellenére a Fidesznek sem. Eljárás is az előző ciklusban indult Kocsis ellen, aki most tehát beszólt, közölte, hogy Gyurcsány, Szilvásy és Kóka miatt hiúsultak meg az ő nagyszabású tervei. Lehet, hogy ennyi elég, hogy őt felmentsék: csak nem a bűvös név kimondása kell hozzá?

Elnézést kérek az Olvasótól, ha valamilyen ügyet kihagytam volna Gyurcsány kapcsán, de ki tud ennyi mindent megjegyezni a nemzetépítés szakadatlan munkája közepette.

És akkor még kitérnék a romboló úri tatárra: Gyurcsány idején épült és/vagy újult meg - és most hagyjuk az általános számokat az autópályákról, iskolákról: A Richter új beruházása, a Szent Imre- és a Bajcsy-kórház, az ország több lakótelepe, a hajósi Érseki kastély, a hajdúszoboszlói, szegedi és a makói fürdő, a pannonhalmi apátság, a pécsi lézerközpont és őskerestény katakomba, a csányoszrói óvoda, a mezőhegyesi orvosi rendelő, a gyulai belváros,a miskolci ipari park, a Kemény Dénes-uszoda, a cigándi víztározó, az ELTE, a SOTE, a szegedi egyetem, a Corvinus új épülete, a szolnoki főiskola és a Tisza-híd, a győri hulladékfeldolgozó, a debreceni repülőtér, a veszprémi sportcsarnok, a marcali uszoda, a gyöngyösi biomassza erőmű, az esztergomi bazilika, a kisbéri művelődési ház, a salgótarjáni tehermentesítő út, a gödöllői kastély, a szentendrei skanzen, a vépi szélerőmű, a szombathelyi szennyvíztisztító, a zánkai kikötő, az ajkai ipari park,... stb. stb. stb. Több ezer ilyen van.

Időnként majd le is írom, még mielőtt Orbán azt is kitalálja, hogy ezek is az ő kormányzásához fűződnek, netán romosan vették át mindezt lassan másfél esztendeje...

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr613175207

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az osztályharc fokozódik 2011.08.24. 13:06:12

A Kedves Vezető szófordulatával élve, a mozaikkockákból lassan összeáll a kép, mit is művel a kormány. Bár néhány fontos részlet még hiányzik a kirakóból – ezek majd az ősszel átverendő több tucatnyi sarkalatos törvényből derülnek ki –, számomra nem ké...

Trackback: Ki a góré? 2011.08.24. 12:26:15

   Nem tetszik a cím, bár a dal, amiből kölcsönöztem eszközeivel tökéletesen kifejezi írásom egy részének tartalmát. Kicsit debil, kicsit ellenszenves, kicsit taszító. Ki a góré?   Mint az akaratos, makacs gyermekkar éneke, aká...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaposlogisztika · http://kaposlogisztika.blog.hu/ 2011.08.24. 09:09:14

Mostanában rendszeresen és főleg gyorsított ütemben kellene az efféle "ablaktörlő-effektus", mert a sok bepárásodott szemnek, kell a tisztulás, még ha időnként ablakmosó folyadék is kerül/vagy löttyentik/ a szemébe, nemde...

Sir Galahad 2011.08.24. 11:15:28

A többivel nem vitatkoznék, szót sem érdemel, de hogy Gyurcsány volna Orbán egyetlen lehetséges ellenfele? Hááát... :)

szist 2011.08.24. 11:16:52

T.Greci zsé

Csak egy picike kérdésem lenne önhöz ....
tudni illik,hogy ön volt gyurcsány főnök tanácsadója és "esze"
Akkor meg, amit itt összehordott, mégis hogy lehet az hogy az ország 2/3-a ezt nem így látta 2010-ben?
azaz jól fenékbe lettek rúgva mindannyian!
Én elhiszem, hogy keserű a szőlő és nehezebb megélni kevesebb pénzből (már ami csurran-cseppen ) pl. az ilyen "másnézetből" előadott blogokból , de azért hajrá
greci et. majd legközelebb........
2020 -ban talán

addig is csak hajrá ballibok

Muad\\\'Dib 2011.08.24. 11:20:15

Ez a Gréczy srác erősen gyúr arra, hogy a fityesz kormány még vagy 12 évig a nyakunkon maradjon. Kedves baloldali érzelműek! Nem kellene az ilyenektől lassan megszabadulni, hogy esetleg lehessen végre valódi kritikákkal foglalkozni?

Peripetia 2011.08.24. 11:20:20

Az nem lehet, hogy orbánt a magyar nép előbb-utóbb ne számoltassa el, akár forradalom útján is. Eddig még nem csalódtam magunkban, magyarokban. Amit az arabok meg tudtak tenni, azt mi is. Nem vagyunk alábbvalók 56-os elődeinknél.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.08.24. 11:21:47

Zembereim, kell a balhé,
Mivel utolér a bal, hé!
;-)
De ne politizáljunk, inkább örüljünk, hogy itt a jólét!

JÓLÉT
Asztalomon lecsó, tányér,
Nem hajolok le csótányér'.

(részlet Frady Endre Kétsörösök c. mélylírájából - illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/08/ketsorosok.html )
:)

mement 2011.08.24. 11:22:39

`demokratikus oldalon egyetlen politikai riválisát eltakarítsa az útból`

Na elmesz te a faszomba, a `demokratikus` mszp vel egyutt.

tiborc2008 2011.08.24. 11:22:54

Demokratikus oldalon?
Szemkilövöldöztető demokratáknál?

LOL!

én sajnálom 2011.08.24. 11:23:39

Minek a 2/3-a?
Ja értem bocs. Az értelem beszorult 1/3-ba.

Devil 2011.08.24. 11:26:36

Sima bunbakkereses. Orban elkurta, de nem ismeri be, keres inkabb valakit akit meg lehet buntetni. Vo: Hitler es a zsidok, Rakosi es az "osztalyidegen" elemek.
Igy nem kell valos teljesitmenyt felmutatnia, mindig lehet mast hibaztatni a lehangolo teljesitmenyert.

Na meg Gyurcsany realisan veszelyezteti a toketlen Mesterhazy pozicioit, aki Orbannak kenyelmes ellenfel (bena kacsa), igy meg mindig veszelyes. Persze bortonbe zarni nem szabad, csak a "bun arnyekaban" kell tartani folyamatosan hogy a szavazok elott "gyanus" legyen akivel nem szivesen azonosulnak es ne "martir" akit esetleg peldakepnek tekintenek majd.

A szomoru hogy ha a sokl szarkavaras helyett a gazdasagot tette volna helyre, modernizalta volna Magyarorszagot, es nem egy Matolcsyt szabaditott volna rank, sokkal tobb es hoszabb tavu politikai hasznot huzhatott volna belole.
De hat Orban erre kepes, igy szocializalodott, nem tudja atlepni a sajat arnyekat. Egy szarkavaro volt es az is marad, orokre.

kartunboj · http://kartundoboz.blogspot.com 2011.08.24. 11:26:42

Kétharmad Mariok lődörögnek a világhálón még mindig a felcsúti Chippola bűvöletében, és odarondítanak mindenhova, hol nem elragadtatással beszélnek mágusukról.

travis 2011.08.24. 11:27:08

"...a demokratikus oldalon..."

Aljas, és cinikus sugallása annak, hogy a jelenlegi kormány nem demokratikus.
Szarházi vagy, Gréczy!

Devil 2011.08.24. 11:28:31

@tiborc2008: Majd Recsken is ezt ismetelgesd kofejtes kozben...

tiborc2008 2011.08.24. 11:29:19

Vityka érdeke mellesleg az, hogy szemkilövöldöztető ocsmánycsótány kúrja szét a maszopp maradékát is, ezért nem lesz semmi baja a féregnek.

Devil 2011.08.24. 11:29:23

@travis: Szerintem nem ezt irta, ezt te magyarazod bele.

☉ ☾ 2011.08.24. 11:29:44

Az ember néha úgy érzi, hogy a jobbos érzelmű (értelmet így nem definiálhatok)kommentelők nem is olvasták ezt azt a cikket.
Miért is lehet ez...

Ting Fu doktor 2011.08.24. 11:30:42

Ne mérgelődj Zsolti!

Olvasva a soraidat látom a lilagőzös kis buksidat, a kidagadó ereket a nyakadon, a vérben forgó szemeket, a gyűlölettől eltorzult arcvonásaidat és a 250-es vérnyomást.

Nyugi. Fogadd meg a gazdás tanácsát és igyál kurva sok bor és lazíts ;)

☉ ☾ 2011.08.24. 11:32:02

@Ting Fu doktor: ha te ilyeneket látsz, látogasd meg a magánorvosodat.

samu234 2011.08.24. 11:32:38

Gréczy úr,
Én is tudnám tovább sorolni mi minden épült az elmúlt "nyóc évben".Az állam adósság azonban korábban keletkezett.Az alábbi linken meg lehet nézni hogy nézett ki Budapest 1945-ben a háború után és most milyen.
vimeo.com/707753
Valamilyen pénzből ezeket rendbe tették. És akkor is csak adósságból lehetett, ami még most is része az adósságnak.
Az Ön írásai nagyon világosak, tényszerűek,sajnos csak a netezőkhöz nemjut el. "Sanyi bácsi, Mariska néni" nem netezik, talán vissza kellene térni Demszkyék módszeréhez, és írásban fidesz módra megpróbálni az agyak átmosását. Nagyon szelektív a 2/3 emlékezete.

samu234 2011.08.24. 11:33:32

javitás
csak a netezőkhöz jut el

Rwindx 2011.08.24. 11:34:18

Már megint azok a fránya tények:
"Őt Gyurcsány menesztette 2008-ban"
"egyetlen, akit a Fidesz a posztján hagyott - a BKV élén."

Vazze a haverod úgy "menesztette" hogy beültette a MÁV Start majd a BKV vezérigazgatói székébe. Szemét Orbán! :D

"a befektetővel tárgyaló Orbánra nem kíváncsiak."
Te azt állítod szembe hogy Orbán tárgyalt a befektetővel miközben Gyurcsány haverod meg leszerződött vele úgy hogy az államnak ebből pár milliárdos kára volt, csak ezt valamiért nem fejtegeted. Ebből annyi az igazság hogy Orbán találkozott Lauderrel, de a megkérdőjelzett biznisz (telekcsere) Blaummal történt.

A devizahiteleseket meg szádra ne vedd mert ha a haverod nem adósítja szénné az országot, akkor nekünk jóval kevesebb problémánk lenne, talán még devizahitelt sem vettünk volna fel, ha nem kell agyonfinanszírozni az országot a magas kamatokkal támogatva.

"A második Gyurcsány-kormány, majd a Bajnai-kabinet olyan eredményesen dolgozott, hogy a világválság idején azok közé tartoztunk az Unióban, akiknek a legkevésbé nőtt az államadóssága."
Nyilván lehet találni olyan 5 percet is a gyurcsány kormány idejében amikor is éppen csökkent az államadósság! Mindettől függetlenül a bili nálunk a válság előtt borult 2006 közepén, a választások után amikor 11% körüli lett az éves államháztartási hiány! Ezt tornászták le ügyesen 9.8%-ra. Bravó!

"Nincs szakértő, és fekete szemüveg nélkül közlekedő magánember sem, aki ne tudná: a Bokros után újranövekvő folyamat Orbán idején indult, Medgyessy járatta csúcsra - MSZP, SZDSZ és Fidesz szavazatokkal -, majd csökkentett ütemben nőtt az első Gyurcsány-kormány idején."
Meg kéne nézni egy grafikont is, az nem hazudik az állítással ellentétben.

"2006 őszi rendbontás ügye, amikor a csőcselék szétverte a várost és a nemzeti ünnepet."
Az a baj leesett róluk az azonosító így nem tudtak az üggyel mit kezdeni... görényi haverotok biztos jókat sztorizhat...

Kéne már neked egy bili :)

☉ ☾ 2011.08.24. 11:34:22

@travis: Helló Travis, csak mellékesen, ma már megvolt a fogmosás? Rendesen berúgtál tegnap? Hánytál is, ugye?

Nézd, nem kell itt billegned, ugorj bele a nemzeti szargödrödbe és akklimatizálódj.

Ianas 2011.08.24. 11:34:28

@szist: Attól, hogy a ténylegesen szavazók fele (nem az ország 2/3-a, kicsit nézz utána a választás pontos eredményeinek) úgy látta, ahogy, az nem jelent semmit, csak azt, hogy jól működött a Fityisz propagandagépezete.

Hogy az MSzP valóban elkúrta, az ezzel nincs összefüggésben.

De idézhetném: "Egyél szart, hiszen százmilliárd légy nem tévedhet".

abaka 2011.08.24. 11:34:59

Ezen majd befostam. Valtoztatas nelkul mehetne a modoros blogra az elvakult MSZP-rajongok szatirajakent. Mar persze ha lenne beloluk 500-nal tobb, es erdemes lenne roluk szatirat irni. Vagy a Hircsardara, ha al-tortenelem portal lenne.

A kedvencem: "A második Gyurcsány-kormány, majd a Bajnai-kabinet olyan eredményesen dolgozott, hogy a világválság idején azok közé tartoztunk az Unióban, akiknek a legkevésbé nőtt az államadóssága."

Tekintve, hogy ezen idoszak jelentos reszeben nem tudtunk piaci finanszirozashoz jutni, ezt azert nem volt nehez elerni. :)

@Sir Galahad: "de hogy Gyurcsány volna Orbán egyetlen lehetséges ellenfele? "

Szerintem 2014-ben az egyetlen magyar politikus, aki ellen Orban tokeletes nyugalommal, a vesztes legkisebb eselye nelkul kiallhat, az GYF. Konkretan meg Thurmer is veszelyesebb... :)

rakaz 2011.08.24. 11:35:54

2010-ben, a FIDESZRE, ird és mond,
2706292. ember szavazott. Ennyi ember
szavazatából jött össze a parlamenti
kétharmad, hála a jól összekutyult
választási rendszerünknek. Ha valaki
mégsem ismeri 2x2 fogalmát, az vegyen
leckét Matolcsy urtól! Ő ugyanis MSZMP-tag
volt. Vityenka és holdudvarának dicsőitői,
tessék gondolkodni!

Ianas 2011.08.24. 11:36:14

@travis: Őőő... Miért? Az volna?

becike4 2011.08.24. 11:38:05

Ilyenek ezek a Zsoltok.Szemellenzős,elvtelen seggnyalók.A Bayer Zsóti,Gréczy Zsóti tengely átível politikai határokon.

abaka 2011.08.24. 11:38:37

@samu234: "Az Ön írásai nagyon világosak, tényszerűek,sajnos csak a netezőkhöz jut el."

Valoban kar, hogy ahhoz nem, aki egy foldalatti barlangba zarva toltotte az elmult 10 evet. Pedig ok meg talan el is hinnenek belole valamit. Legalabbis nem rohognenek hangosan....

Karnamantra 2011.08.24. 11:39:35

Hát, ha lesz valami nagy kormányellenes tüntetés, mennék, egyébként nem szoktam. De az a baj, hogy a mmostani ellenzék nem az az utcáravonulós fajta, sokkal békésebb, mint ahogy én is. Sajnos.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.08.24. 11:39:52

Hát, inkább ne Gyurcsány legyen Orbán egyetlen politikai ellenfele.

Addig pedig szórakozzunk jól. Este majd kiáll Szijjártó és mondja: Látszik hogy szorul a hurok Gyurcsány Ferenc nyaka körül, hiszen kétségbeesésében rászabadította az országra a hőség mindent elemésztő terrorát. De a kormány a helyén van, ezért van 60 celsiusfok helyett csak 38. :-)

☉ ☾ 2011.08.24. 11:40:15

@Rwindx: Az az érdekes, az általad leírt nagyon részletes és gondolatébresztő visszaemlékezésedben, hogy a tájékozottságod dacára egy szűk látókörű, műveletlen ember monológja tellett tőled. Gondolatébresztő is amit írsz, hiszen speciel az jut eszembe ilyenkor, hogy tényleg nem mindenkinek kellene politikával foglalkoznia, mert vannak emberek -, mint te is, akik politikai analfabéták.
De ne csüggedj, fel a fejjel, nagy hangon üvölthetsz még sokat, nektek ez maradt.

Ting Fu doktor 2011.08.24. 11:40:48

@☉ ☾: Én doktorként diagnosztizáltam a patológikus kognitív disszonanciát és az egyre súlyosbodó orbánfóbiát Zsolton. A sorai csak megerősítik és alátámasztják a diagnózist.

sobrijoska10 2011.08.24. 11:41:51

Sok látszatintézkedés. Arról persze szó sincs, hogy mindent eladtak Gyurcsány idején és ezzel mennyi munkahely szűnt meg.

tiborc2008 2011.08.24. 11:42:59

A helyzet az, hogy ez a nyomorult gyurcsány, akinek egyetlen tehetsége a szemrebbenés nélküli hazudozás, ez csinált cárt a faszkalap orbánból.
Úgy tett, mintha kormányozna, és ezt ő mondta saját magáról. Utána meg még két évig. Nullára írta a maszoppot, amely ebből már soha nem fog felállni. 2014-ben talán még bejutnak a parlamentbe, de 2018-tól soha többé. És sajnos sehol senki, aki a fityeszt leválthatná.

MACISAJT 2011.08.24. 11:43:33

"ra: Gyurcsány idején épült és/vagy újult meg - és most hagyjuk az általános számokat az autópályákról, iskolákról:"

Röhöghetnék, ha az ország állapotához nem inkább a sírás illene, ennyi ótvar csúsztatás láttán.

Ugyan mondja meg már Gréczi úr,a gyurcsányizmus alatt hány ezer milliárd EU-s pénzt kapott az ország?

Tovább: a felsorolt "beruházások", kezdve az M6-al és végzve a Wallis -féle MTV szákházzal...
mint PPP-k,vagyis ki nem fizetett
beruházások, hány tízezer milliárddal terhelnék meg a jövő generációkat Magyarországon?

☉ ☾ 2011.08.24. 11:43:47

@Ting Fu doktor: Nem hiszem, hogy felfogtad amit írt... hárítasz és hazudsz. A doktor cím a nevedben, az is álca. Nyúl vagy, kicsi nyuszi.
Rád ne lépjenek. futás.

Magister · http://bevertarc.blog.hu/ 2011.08.24. 11:44:35

Bocs, nem tudom eldönteni, hogy ez az írás poén vagy komoly...monjuk mind a kettőnek szar.

☉ ☾ 2011.08.24. 11:45:12

@MACISAJT: Szavazz nyugodtan a fideszre, az az olyan ökröknek készült nyalóka, mint amilyen te is vagy.

☉ ☾ 2011.08.24. 11:45:54

@Magister: Hát, akkor talán olvass képregényeket, azt talán megérted.

Magister · http://bevertarc.blog.hu/ 2011.08.24. 11:50:51

@☉ ☾: Igen, igazad van, az az én színvonalom...mert ezt nem értem 8 év MSZP-SZDSZ után...én még valahogy nem ismerem az időugrást vagy a hibernálást...

MACISAJT 2011.08.24. 11:52:28

@rakaz: ("2010-ben, a FIDESZRE, ird és mond,2706292. ember szavazott. Ennyi ember szavazatából jött össze a parlamenti kétharmad, hála a jól összekutyult választási rendszerünknek.")

Most azt hagyjuk is, hogy kétharmad csakis a második forduló Európa-csúcsával jött létre:
176 egyéni választókerület: 173 Fidesz-2 MSZP-0 Jobbik-0 LMP- 1 független.

De nézzük, az 1994-1998 közötti kétharmadot hány szavazó hozta össze:

Magyar Szocialista Párt (MSZP)
1 689 081 31,27% 209 mandátum 54,15%
Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) 1 005 766 18,62%
69 mandátum 17,62%

Vagyis 2695 847 mandátum is elég volt
a 73%-hoz.
És nem volt balliberális ajvékolás "a jól összekutyult választási rendszerünk" miatt, sőt az maga volt a demokrácia, ahogyan a négy éven át minden törvényt aláíró SZDSZ-es elnök is.

Érdekes, nem?

Ting Fu doktor 2011.08.24. 11:53:29

@☉ ☾:

Most komolyan! Mit cáfoljunk? Az ezerszer megcáfolt hazugságokat és aljas csúsztatásokat és féligazságokat?

Bocsánat, de én nem tudok komolyan vitatkozni azzal, aki azzal próbálja megérvelni az MSZP és főleg Gyurcsány kormány nagyszerűségét, hogy alattuk nőtt az internet elérhetősége és sebessége.

Csülök 2011.08.24. 11:53:31

@Ting Fu doktor: Valamit nagyon összekeversz doktor! Nem Gréczy Zsolt vérnyomása lesz 250, hanem a svájci frank...

Rwindx 2011.08.24. 11:54:53

@☉ ☾:
Valami baj van füleddel, ugyanis nem én üvöltök :D

A szűk látókörűségemet vajon mire építed? Hogy érintettem közbiztonsági, gazdasági, pénzügyi, politikai kérdéseket? Vagy csak arra hogy nem vettem észre az egyetlen segget amit zsóti koma zászlójelzésekkel mutogat felém mint valami leszállópálya hogy teljes erőből nyalni kéne, mint ultimate megoldás? Hát igen, az lenne a politikai műveltség csúcsa! :D Gondolom te rendelkezel ezzel :)

Nyilván ezzel a kis szösszeneteddel "agyoncsaptál" mindent amit írtam :D

oOMoHiOo (törölt) 2011.08.24. 11:55:04

@szist: milyen "az ország 2/3-a"? :)
Kedves szist, az a szavazók 2/3-a volt, nem az országé.
A többségnek tele van a töke az egész politikusi bagázzsal. S nem elmúlt nyócév, hanem elmúlt 20 év vonatkozásában. Minyimum.

Keziccsókolom.

Ting Fu doktor 2011.08.24. 11:57:26

@Csülök: Ebben lehet igazságod

Zsolti vérnyomása inkább a 300 fele közeledik... ;)

Ting Fu doktor 2011.08.24. 11:58:35

@MACISAJT: Ne zavard meg a tényszerű érveléseddel a lózungoló kollégákat! ;)

Koky_ 2011.08.24. 11:58:49

@Ting Fu doktor: Most épp Orbánt vázoltad fel szavaiddal? :)

teslaport (törölt) 2011.08.24. 11:59:56

Ennyi agymosott emberarcút ritkán látni egy helyen, mint a kommentezők nagy részében. De hát mi is várhatnánk el azoktól, akik tömegével a fideszre szavaztak. Nos, kedves jobboldaliak, az a helyzet, hogy sikerült megszopatni az országot. Mindenki úgy csinál, mintha az ballib kormányok ideje alatt görnyedezve csikorgatva lett a foga, annyira szenvedett, annyira de annyira rosszul érezte magát. Mintha minden rossz lett volna, semmi sem jó. És még el is hiszik, vicc!!! Egy két nevetséges véddal, hogy Gyurcsány szemkilövető. meg ilyen bagatel faszságokkal. Miközben Orbán egy év alatt akkora kért tett az országban, ami példátlan az újkori demokráciánkban, de nem baj, tapsikoljatok és duzzogjatok csak kicsiny báránykák!

Ting Fu doktor 2011.08.24. 12:04:57

@Koky_: Felőlem az lehet a véleményed ami. Itt mindenkinek joga van az alkotmányos alapjogait gyakorolni. De a tények makacs dolgok ;)

Mayday 2011.08.24. 12:05:13

Értemén hogy fáj a narancs, de a folyamatos fikatúra előtt nem ártana elővenni egy közgáz könyvet...

a CHF árfolyam laza 500 milliárdot vett ki eddig az országból ez évben (a tavalyi 180 ft-os árfolyamhoz képest kb ennyivel kellett több pénzt kifizetni), ez a fogyasztás visszaesésének az egyik legfontosabb oka. És mivel ez a chfeur árfolyamból következik, igy semmi köze egyik magyar párthoz sem.

Viszont az 500 mrfd HUF kb 1.6%-al fogja vissza az éves gazdasági növekedést.

szóvel értemén hogy kötelező fikázni mindig valakit, de hülyeségeket nemár.

kvasztics47 2011.08.24. 12:05:13

@szist:" addig is csak hajrá ballibok"

Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
2. A jelentős parlamenti erőt amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobb oldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.
Úgy látszik szerinted jól mennek a dolgok azóta, hogy a zorbán megragadta a hatalmat. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen hasznos dolgot tudsz fölsorolni a mit a 2/3-dos hatalommal felruházott Orbán tett?

kicsijuti 2011.08.24. 12:05:19

"Orbán egy év alatt akkora kért tett az országban, ami példátlan az újkori demokráciánkban"

na ezek után te mond csak senkire h agymosott...

kvasztics47 2011.08.24. 12:06:36

@Muad\\\'Dib: "hogy esetleg lehessen végre valódi kritikákkal foglalkozni?"
Szerinted mi lenne az?

tiborc2008 2011.08.24. 12:06:44

@teslaport:
Elvtárs, a tények makacs dolgok!
Neked ennyi jutott: védeni ezt az ocsmány, embernek nem nevezhető tetves férget.
Sajnállak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.08.24. 12:06:49

@Sir Galahad: maga a fidesz generalja gyurcsanyt legnagyobb ellenfelnek, pont azzal, hogy foglalkozik vele. hogy minden aron - akar a jogallamisag aran is - bortonbe akarja juttatni.

marpedig ha valakit annyira el akarnak intezni, hogy akar torvenytelen eszkozokhoz, hamis tanuzashoz, koncepcios perekhez is hajlandoak nyulni, ezzel kockaztatva maguk es az orszag megiteleset, akar a gazdasag es a reputacio tonkretetele sem keves ar gyurcsany elintezesere, akkor o a legnagyobb ellenfeluk.

Koky_ 2011.08.24. 12:08:16

@Ting Fu doktor: Köszi hogy megengeded. A tények inkább elkeserítőek.

Kalmár 2011.08.24. 12:09:22

@teslaport:
A szél fúj titeket jobbra balra a szeméttelepen, és közben csörögtök, mint egy üres zacskó.
Kevesen vagytok és a 10ezrek, akik Orbán ellen tüntetnek, csak a fejetekben él.
Nemrég Debrecenben szervezett egy nagyszabású tüntetést, a nyugdíjas szervezetekkel karöltve az MSZP.
Tudod mennyien voltak??
10-en, abból 3 újságíró......
Egyszerűen senkik vagytok.

tiborc2008 2011.08.24. 12:09:25

"Az utolsó roham" inkább arra vonatkozhatna, hogy fletó megpróbálja ismét elfoglalni a maszoppot.
Ez az írás is ezért született.

samu234 2011.08.24. 12:11:12

@abaka:
Ha Ön nem látja az elmúlt évek eredményeit, talán Ön volt 10 évig föld alatti barlangban

Wagem 2011.08.24. 12:11:42

Gyurcsány TAKARODJ !!!.../az anyádba./

kicsijuti 2011.08.24. 12:12:06

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ez hülyeség, szimplán azért foglalkoznak Gyurcsánnyal mert ő már szart sem ér, és ezzel megtudják gátolni h valaki felemelkedjen a baloldalon aki valódi kihívás lenne viktornak. ezért nem is fogják börtönbe zárni soha, ahhoz h megint miniszterelnök legyen meg túl balfasz és ezt tudják a fideszéknél is nagyon jól.

Koky_ 2011.08.24. 12:12:26

@Kalmár: Vagy csak kevésbé primitívek, mint ti, hogy kővel dobálózzunk és autókat gyújtogassunk, utána meg picsogjunk hogy lefújtak gázzal és "kilőtték a szemünket" :D

Melchi Zadok 2011.08.24. 12:12:59

@kicsijuti: kedvesz kinai testver, latom te már beszél magyar. lenni nekem tanár?

kvasztics47 2011.08.24. 12:13:20

@travis: "a jelenlegi kormány nem demokratikus."
Szerinted mit tett Orbán a 2/3 hatalommal fölruházva a demokráciáért?
(Ne felejtsük el, hogy demokrácia csak az elmúlt 20 évben alakulhatott ki Magyarországon, azelőtt soha nem volt rá lehetőség.)

BlogMeister 2011.08.24. 12:13:43

Orbán miatt már azért is szarban van az ország, mert ő nevez ki mindenkit a bivalybürgözdi általános iskola számtan-tanárától az operaház igazgatójáig. Mire ezek a papírok eljuthat hozzá, hogy aláírja az több hónap. :)

Kalmár 2011.08.24. 12:15:36

@Koky_: Igazad lehet hülyegyerek. Mind a 7-en módfelett intelligens tömegként viselkedtek....

gigabursch 2011.08.24. 12:16:27

Gyurcsány. Demokratikus?

Ez aztán a teljes képzavar...

Amúgy hogy Orbán mit tesz - nem nagy kérdés.
De, hogy mit nem tesz? Az már igen...

Amúgy a 30 ezüstpénz vár rád a Pokol fenekén!!!

pizzaboy 2011.08.24. 12:17:46

Orbán mint nemzetpusztító? Hát ez vicces. Az mszp előző 8 éve, na az volt nemzetpusztító.

Kerek négyszög 2011.08.24. 12:17:53

Nagyon jó írás, minden szava igaz, minden állítását magam körül látom szerte az országban.

A legkomikusabb, amikor a gyurcsányozó, kommunistázó gyűlölködő ismerőseim elfeledik, hogy a rettenetes korszakban ő maguk messze a legtöbbet érték el ami az életszínvonalukat illeti. Azt is kijelenthetem, hogy három generációt nézve, a most köpködők értek el a legtöbbet.

És mindez nem elég. Igen, meg lehet szokni az új autót, amivel olyan minőségű úthálózatokon közlekedhetnek, ami eddig csak nyugateurópában találkozhattak. Meg lehet szokni az új / nagyobb lakást vagy házat.

Egy idő után ez természetessé válik, nem tűnik eredménynek, az azelőtti világra meg ki emlékszik már.

Mikor épült a legtöbb otthon az országban?

Na ki tudja?

Mikor adták el a legtöbb új autót?

Na ki tudja?

Segítsek?

Telibe talál az a reklám is, hogy "mert megérdemlem".

Nagyon igaz az a jó öreg magyar mondás is, hogy aki panaszkodik, attól el kell venni...

Szóval semmi másról nincs itt szó, mint a kapzsi mohóság megnyilvánulásáról. A büdös komcsi Gyurcsány miatt nem lehetett két autóm, még nagyobb házam.

A devizaidióták története félelmetesen összecseng ezekkel a telhetetlen kapzsi gyűlölködő véleményekkel.

Éljen Gyurcsány!

Éljen a demokrácia!

abaka 2011.08.24. 12:18:23

@samu234: O hogyne latnam. Pont ezert derulok olyan jokat Greczy irasain. Kozben persze irigykedem is, mert neha szeretnem azt szivni, amit o (es itt nem GYF faszara gondoltam, hanem arra a nagy hatasfoku drogra, amitol ilyeneket kepes hallucinalni).

Fell Bandi 2011.08.24. 12:18:41

@Muad\\\'Dib:
"Ez a Gréczy srác erősen gyúr arra, hogy a fityesz kormány még vagy 12 évig a nyakunkon maradjon. Kedves baloldali érzelműek! Nem kellene az ilyenektől lassan megszabadulni, hogy esetleg lehessen végre valódi kritikákkal foglalkozni? "
Dehogyisnem, ezektől a zsóti, gyurcsányi-féléktől már a kommancsok is irtóznak, nem véletlenül zavarták el még a balos stop.hu-ról is.
De amíg egy ilyen kretén próbál agitálni a köztörvényes bűnöző pápai idióta mellett, addig az olló csak nyílni fog a polgári oldal és ezek között. Csak így tovább zsóti, húzzunk bele!!!

Kerek négyszög 2011.08.24. 12:20:08

@gigabursch: "Gyurcsány. Demokratikus?

Ez aztán a teljes képzavar..."

Kérdezzük meg az igazi klasszikus demokratákat nyugateurópában...

(Tisztul a képzavar...)

Klitoriszkeresö 2011.08.24. 12:21:11

Ez a Gréci ez olyan hülye, mint egy egy hétig hordott koszos zokniba rejtett buggyant tojás.

Gyurcsinak ezt a szólását emelném ki, miniszterelnöksége elsö napjaiból:

"a hiány csak az elemzöket érdekli"

Ez Gyurcsány, így kúrta el. Te pedig Gréci a munkásör apádnak magyarázzál ekkora faszságokat.

dr kíváncsivagyok 2011.08.24. 12:21:48

@travis: Az a szarházi , aki ezt a mostani Orbán-rendszert demokratikusnak nevezi....

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.08.24. 12:21:56

@kicsijuti: mivan..?:-DD

azert van fabol a vaskarika, mert igazabol a fakarika a vaskarika?:-DDDDDD

Kerek négyszög 2011.08.24. 12:22:02

@pizzaboy: "Orbán mint nemzetpusztító? Hát ez vicces. Az mszp előző 8 éve, na az volt nemzetpusztító. "

Egyre többen nevetnek ezen...

MEGVÉDJÜK A NYUGDÍJPÉNZTÁRAKAT!

dr kíváncsivagyok 2011.08.24. 12:23:07

@pizzaboy: ...várd csak meg mi lesz itt ősszel...na az lesz a mulatság !

Koky_ 2011.08.24. 12:23:56

@Kalmár: Ennyit tudsz. Ha már semmi értelmeset nem tudsz írni, "hülyegyerekezd" le a másikat.

Kerek négyszög 2011.08.24. 12:25:00

@Klitoriszkeresö:

Gyurcsány semmit nem kurt el. Nem mindenkinek mosták át az agyát a fideszmédiában.

Orbán rombolt ellenzékben, rombol kormányon is!

moncayo 2011.08.24. 12:26:25

...."és nemzetpusztító kormányából"

Ez a szépszájú Torgyántól plagizált.

"Gyúrnak az államadósságra is, amely a rendszerváltás után Antall idején volt a csúcson a GDP-hez mérve" ... Igen, mert Kádár apátok ezt hagyta ránk.

Ha ennyi IQ-ra tellik, soha se lesz belőletek hiteles ellenzék.

Egy fokkal se vagytok jobbak, mint a jelenlegi bagázs! Elég, csak ha a főnöködre nézel. Hogyan lett ifjúkommunista vezérből az állami vagyonon át nagypofájú politikus.

roczky 2011.08.24. 12:27:19

@szist: Azt nem értem, hogy amit Gréczy Zsolt felsorolt, miért nem cáfolod meg?
Orbánéknak 8 év alatt az volt a céljuk, hogy meggátolják a reformokat, utcai tüntetéseket szervezzenek, puccsal megdöntsék a kormányt, ha kellett pénzért tüntetőket alkalmaztak, hogy Gyurcsány mocskolják és lejárassák, valamint ádáz harcot folytattak Gyurcsány és kormánya ellen. Hihetetlen, hogy mekkora károkat okoztak az országnak. Minden eszközzel azon voltak, hogy gátat vessenek a reformoknak. Ma már bezárnak iskolákat, óvodákat, a gyerekek éheznek, de a gazdagok annál jobban élnek! Amikor Gyurcsány Ferenc kormánya akarta rendbe hozni az egészségügyet, oktatást, népszavazással megakadályozták, ami nekünk adófizetőknek 5 milliárd Ft-jába került. Ha most is narancsos ködben élsz, nem látod, hogy mit tesz Orbán, akkor azt kívánom, hogy éljél a létminimum alatt, ne legyen munkád, kérjél segélyt és várd a kilakoltatást. Könnyű annak, aki nem ilyen körülmények között él és még mindig nem látja a fától az erdőt!

gigabursch 2011.08.24. 12:28:51

@légycsapó:
Kire gondolsz?
A világ legdemokratikusabb országának hadseregét üdvözlőkre?

Muad\\\'Dib 2011.08.24. 12:30:33

@roczky:
O'rly?
A Gyurcsány azért volt jó, mert a fityesz hülye? Priceless...

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 12:31:41

@tiborc2008: Az még nem jutott eszedbe, hogy azok az azonosító nélküli "rendőrök" Pintér emberei voltak, ugye? Botrány kellett, skandallum. Én azért nem hiszem, hogy a szocik adtak erre parancsot, mert ezek még ahhoz is töketlenek voltak, hogy a sikereiket kommunikálni tudják.... Balfasz mind! Ti meg beszopjátok a mesét. Gratulálok hozzá!

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.08.24. 12:32:42

Pécsett áll a bál, a képviselő testület a belső viszályok miatt feloszlik.
A vízmű per bukása miatt a Páva úr távozni kényszerül.

De a Lázár uralkodás alatt nyakig eladósodott Hódmezővásárhely nem tud és akar fizetni a tankönyvekért, ezért az állam a mi pénzünkön átvállalja az 50 milliót.
Nekik lehet a többi városnak miért nem?

isssti 2011.08.24. 12:33:29

Gyurcsány, mint "demokratikus oldal" röhögnöm kell!!
Demokratikus kardlapozás, szemkilövés nemzeti ünnepünk ellenzéki (és független)megemlékezőire - röhely!!

No, ilyen a ti "demokráciátok" - no comment!

Azért nem kéne így megsértődni, ha tetteitekért számot kell adni...nemdebár? ;()

Fell Bandi 2011.08.24. 12:34:49

@Orbán-Castro-Chavez-Rákosi takarodj!: hamarabb megy a gyurcsányi a sittre, mint hogy a pécsi testület feloszlana :))
Fogadunk?

hogylehet 2011.08.24. 12:35:17

Az a baj, hogy kezdik összemosni a dolgokat, mert Kocsis is, Gyurcsány is nagy gazemberek a maguk nemében, tehát ha egyik a másikra vall, az nem jelenti azt, hogy a a másik vegy az egyik ártatlan.

Ha Kocsis vádalku keretében megússza, az a magyar társadalom és morál végső csődje.

rrokkant 2011.08.24. 12:35:47

kedves levelezők. nem vagyok egy levelezős fajta, de a bejegyzéseket és azokra írt válaszokat - tisztelet a kivételnek - jóérzésű ember nem igen hagyhatja szó nélkül. Egy kicsit sem szégyellik magukat ezért az alpári stílusért? a szabad véleménynyilvánítást csak ilyen szóhasználattal tudják elképzelni? Véleményt nyilvánítani, vitatkozni, érvelni lehet, sőt kell is. Na de ilyen formában? hihetetlen és egyben szomorú is.

tiborc2008 2011.08.24. 12:38:51

A maszopp nevű leprából legkésőbb 2018-ra kigyógyul az ország, a fityesz nevű ragály sajnos tartósabb lesz.

tiborc2008 2011.08.24. 12:40:25

@nemecsek ernő áruló:
Szegény ernő, menj inkább gittet rágni!
:-)

kicsijuti 2011.08.24. 12:41:51

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: íííígy van tudtam hogy felfogod fogni:D

@légycsapó: a privatizáció elöl akarták megvédeni. és az végül is sikerült:D

kep.index.hu/1/0/181/1816/18162/1816243_7749f179c6dd4821ab1d53859675bddf_wm.jpg

insert random 2011.08.24. 12:42:14

Gyurcsány egy bukott politikus, nem ellenfele Orbánnak. Attól, hogy ön őt tartja a legalkalmasabbnak az ország vezetésére, a legtöbb szavazó a parlamentnek közelében sem akarja látni.

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 12:42:38

@tiborc2008: Erre nem tudsz mit mondani, mi? Szar dolog, hogy a tévébámuló barmok hülyének vannak nézve, mi? :D
Pedig ha belegondolsz, sok minden a helyére kerül ám! Például hogy miért nem volt azonosító a rendőrökön... ;)

hidier 2011.08.24. 12:48:08

Nem szoktam ilyen magas indulati együtthatójú irományt olvasni, de most unatkozom, kint rekkenőség, a számítógép ilyenkor jó barát.
Újabb esete az Orbán-komplexusnak. Mert a buta ember nehezen viseli el, hogy okos ember ül a miniszterelnöki székben, 25 éve a pályán, és nem sikerült kompromittálni, pedig lett volna igény rá... Bezzeg Megyó, akinek elméje egy összetett mondatba belerokkant, vagy Horn, a szovjet zártvárosi gazdasági diplomájával, micsoda remek irányítói voltak a zorságnak. Tegyem hozzá: egyiket sem tartom utolsó alaknak, és politikájuk megkapná nálam a közepes alá-t.Csak mondom, hogy nem gúnyolom őket, csak sajnálom az országot a ki nem használt lehetőségekért.
"Gyurcsány idején épült" - a demagóg szlogenek párosítva bunkósággal. Ez utóbbi azért, mert a "mikor épül" kérdés önmagában semmit nem árul el, mert a három adandó válaszban a lényeg, amit a "miből épült" kérdés tisztáz. Ez a három pedig:
- kölcsönből (ide tartoznak a PPP konstrukciók is!),
- adóból, vagyis az ország gazdasági teljesítőképessége áll a háttérben
- uniós forrásból (részben), vagyis ha tetszik, ha nem: nyugati segélyből.
Az ország gazdasági teljesítőképessége jelentősen csökkent Gy.F. idején, amiben
a globális gazdasági összeomlásnak is jelentős szerepe volt. Tehát nem hiszem, hogy Gy. F. "eladta az országot", vagy hasonló, de amit művelt kormányával, arra jött a kétharmados válasz. Mert a társadalom nem csak egy kormányzati ciklusról, hanem kettőről mondott véleményt. Ha tetszik: visszamenőlegesen ítélt.
Államadósság: bár az írás megpróbálja összezavarni a tényeket, de azok, mint tudjuk, makacsok. Mert a számok önmagukban megint semmit nem jelentenek, hiszen a kilencvenes évek elején a gazdasági szerkezetváltás egészen más helyzetet teremtett, mint amibe az ország a kétezres évek végére, közepére került (juttatták). Előbb ugyanis befektetési célpont volt az ország, nemzeti vagyon jórészt érintetlen, stb. Később egészen más volt a gazdasági környezet, kilátás, és itt jött a tisztességtelen döntés, hogy tovább növelték a szociális kiadásokat, nehogy Orbán előzzön, miközben a puma legegett a délibábon.
Orbánék nem kis demagógiával rá is kényszerítik a kormányt a kölcsönből vett költekezésre (korházas történetek, pl.), ahol a "kényszerítés" olyan értelmű, mint emez, vagyis idézőjeles. Gy. idején felvett adósság már fedezetlen, és megítélésével bátran túlléphetünk a "felelőtlen" jelzőn. Bajnai józanon politizált, gazdasági kérdésekben legalábbis, és ha évekkel korábban így tesznek, nem itt tartanánk. Gy. felelős a min.elnöksége idején jelentősen, kilátástalanul megnőtt államadósság tekintélyes hányadáért. Orbán-koplexusát hozhatja fel mentségnek. Van neki, mert nem ér fel hozzá. Erkölcsileg sem.
De nem Orbánnak teher már, hiszen ellenlábasa többé nem lesz, inkább a baloldalnak van már útban, amelyik szebb feladatokat kapott a társadalomtól, semmint hogy csupán orbánozzon.
Csak még egy, pedig lehetne csemegézni a marhaságokból: "magánnyugdíjpénztárak ellopása". Közpénzből támogatott magánnyugdíjakról van szó. Ezzel a fogalmazással persze nagyobb lesz az indulat, amit gerjeszteni tudunk, de ezzel és bután maradnak a felindultak. Tehát egy közpénz-szippantyút állítottak le. Vitatható, nem állítom hogy nem, de a "lopás" és a blogíró gazdasági ismerete, társadalmi felelősségérzete érvénytelen.
Nem hiszem, hogy minden tekintetben jó irányban halad az ország, de hgy O.V. egy év alatt tönkretette volna az országot, azt én nem állítom, mert ha ilyet mondanék, a blogíróval kerülnék egy szellemi és érzelmi szintre, amit nem óhajtok.

kicsijuti 2011.08.24. 12:49:22

@nemecsek ernő áruló: összeesküvés elméleteket kreálni azok szoktak akik nem akarják elfogadni a tényeket. Pintérnek hogy lett volna köze hozzá? komolyan kíváncsi vagyok rá milyen sztorit mesélsz be magadnak..

Leone_510 2011.08.24. 12:50:49

nekem nem tetszik amit Orbán csinál, de a büdös komcsik takarodjanak el örökre a hatalomból Gyurcsányal az élükön és az ilyen kiszolgáló alakokkal mint a blog írója

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.08.24. 12:51:00

@hidier: "Mert a buta ember nehezen viseli el, hogy okos ember ül a miniszterelnöki székben, "

mosd mar le orban szarat a szadrol mielott gep ele ulsz:-)

Rwindx 2011.08.24. 12:51:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: talán mert időközben lemondott miután képtelen/gyáva volt menedzselni a válságot és azt másokra testálta?

pástétom 2011.08.24. 12:52:37

@sagia77: A gond az, hogy Orbánnak nagyon is GyF az egyetlen igazi ellenfele. Ha találnának egy köztiszteletben álló személyiséget (mondjuk egy Róna Péter kaliberű személyt), aki nemcsak alkalmas min. elnöknek, de találkozik az óriásivá duzzadt bizonytalanok szimpátiájával is, az lenne az optimális megoldás. Hosszútávon is - tehát nem csak arról van szó, hogy le kell váltani az Orbán-kormányt. Ez még kevés. Évtizedekre okos, felelős, de egyben szigorú és racionális gazdaság-és társadalompolitikával megalapozni az ország jövőjét, ha még van olyan neki.

roczky 2011.08.24. 12:54:29

Semjén bevallotta egy rádió műsorában, hogy Navracsics és Ő arra lett ráállítva, hogy Gyurcsányt amortizálják. Nagyon boldog, hogy ez sikerült nekik. Itt az eredménye. Orbán bármit megtehet, lenyúlhatja a 3000 milliárd magánnyugdíj pénzeket, eltörölheti a demokráciát, 500 milliárd Ft-ért MOL részvényt vehet, ami pár hét alatt 180 milliárddal már kevesebbet is ér, megjegyezendő, hogy IMF hitelből, az sem számít a fideszhívőknek. Szerintem elolvasva a fideszhívők hozzászólását, , el kell ismerni, hogy az agymosása Orbánnak sikeres volt. Az egész világ látja, hogy Európa közepén újra van egy ország, ahol eltörölték a jogállamiságot. Csak elhatározás kérdése, hogy mikor kit visznek el, ha kell éjjel (lásd Szivássyt), mint a Rákosi idejében, majd láncon végigvezetve, hogy lássák a fideszhívők, és az ellenzék is, hogy ők bizony bármit megtehetnek. Ha nincs rá törvény, majd csinálnak, ennyi!

tiborc2008 2011.08.24. 12:54:37

@nemecsek ernő áruló:
Szegény ernő, fordulj orvoshoz!
:-)
Egy kisgyereknek se szoktam válaszolni a hülyeségeire, csak mosolygok rajta.

tiborc2008 2011.08.24. 12:55:24

Az a gergényi nevű nyomorult féreg a pintyér embere?
Hát mondjuk, ebben lehet valami...
:-DDD

Fell Bandi 2011.08.24. 12:56:04

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: hogy mitől bukott politikus gyurcsányi?
Hol élsz te ember? A Marsról netezel?
Nem emlékszel hogy gyurcsányi 5 éve folyamatosan a népszerűségi listák legutolsó helyezettje?
Nem emlékszel, hogy miatta vesztette el a kormányzó maszop a tavalyi választásokat úgy, hogy az FIDESZ-KDNP 2/3-ot szerzett?
Nem emlékszel, hogy gyurcsányi ellen folyamatosan, minden nap több mint 1300 napon át tüntettek a Kossuth téren ill. a Vértanúk terén?

popocatepetl 2011.08.24. 12:57:37

Lepippantanád-e azt a horgas hazaáruló tetvet? Költői kérdés volt, nyílván azonnal.

popocatepetl 2011.08.24. 12:58:17

@dudva /: Hát, amig tele az ország aljas proli állatokkal, addig ez lehetőség.

popocatepetl 2011.08.24. 12:59:19

@roczky: Így van, te pedig csak vonyíthatsz. Hála az égnek.

Muad\\\'Dib 2011.08.24. 12:59:31

@roczky:
"...Az egész világ látja, hogy Európa közepén újra van egy ország, ahol eltörölték a jogállamiságot..."
OMG!!! A baromság császárával van dolgunk? Mégis mit törölt el a fityesz a jogállamból? Azon túl, hogy nem alkalmasak láthatóan a normális kormányzásra (ami elég szomorú önmagában), áruld már el miféle jogodat vették el? Pls. sorold már fel tételesen

SzaGyu 2011.08.24. 12:59:45

sajnos Orbán commandante már odáig merészkedett, hogy a nép ellensége lett.
Legalább is a dolgozok, bérből, fizetésből élők ellensége.
Ő maga akarja kiprovokálni a "parasztfelkelést". Mind ezt azért csinálja mert Antall József volt miniszterelnök szavai motoszkálnak az agyába.
Tudniillik az, hogy "Tetszettek volna forradalmat csinálni."
Hát most Orbán ezt akarja. De jobb, ha már is kinézi magának és pribékjeinek a menekülési útvonalat.
De nem csak ő. Vigye magával a TV-je hazug stábját is. . .
Egyszer volt Budán kutyavásár. Neki már befellegzett. Mindörökre.

popocatepetl 2011.08.24. 13:00:24

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "mosd mar le orban szarat a szadrol mielott gep ele ulsz"

Nem minden kultúrkörbebn szokás a férfiak közti seggszex, ez csak nálatok elfogadott.

popocatepetl 2011.08.24. 13:02:36

@teslaport: "...és duzzogjatok csak kicsiny báránykák! "

Nem duzzog senki az általad megszólítottak közül, a duzzogók, vicsorítók és vonyítva ugatók a fajtád köreiben keresendők. Ld a hozzászólásodat.

popocatepetl 2011.08.24. 13:05:52

@SzaGyu: "Legalább is a dolgozok, bérből, fizetésből élők ellensége."

Akkor neked nincs félnivalód.

travis 2011.08.24. 13:06:01

@☉ ☾: Anyád tudja, miket irkálsz a neten?

popocatepetl 2011.08.24. 13:07:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "mitol bukott politikus gyurcsany?

mert a fidesz aszonta?:-) "

Nem, a szavazók jelezték neki. Attól, hogy a magadfajta öntelt, nagyképű, elszállt senkik még rajonganak érte, attól az még nem a többség. Ha pedig elvesztette a többséget, akkor bukott. Még felemelkedhet, de inkább rohadjon meg!

Kalmár 2011.08.24. 13:08:20

@Koky_: Okos válasz volt kisköcsög.

Tudod: amilyen az adjon isten...

Cortezcos 2011.08.24. 13:10:14

"Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából" wehehehehehehe.... tízerzerek! Mikor voltatok Ti tízezren tüntetni bárhol is? Nevetséges. Ha meg igen, akkor majd hazamentek szépen..... :-)

nemértemmiért 2011.08.24. 13:12:38

Csak egy kérdésem lenne, miért ilyen nagy bűn Sukoró? De most komolyan kinek nem világos, hogy egy nagy beruházást ide kell csábítani valamivel? Lásd Audi Mercedes stb adókedvezmények... A velencei tónál gagyibb szar helyet nehéz találni ebben az országban és ott építettek volna egy kaszinót ami fizet rengeteg adót, mert a szerencsejátékon azért lehet szedni vmit. Sok ember eljön pénzt szórni és még lehet, hogy elnéz erre-arra és költi a pénzt ami + adó... Ja az építkezés után is fizetnek áfát stb... Szóval mennyi lett volna az a hatalmas összeg amivel megkárosították volna az országot és mennyi jött volna be 10 év alatt? Mert szerintem egy több milliárdos beruházás adóvonzata kicsit több mint a telek csere vesztesége...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.08.24. 13:13:08

Próbálok asszimilálódni. Fröcsögés, fröcsögés, elmútnyócév, fröcsögés. És persze röff. Na?

gigabursch 2011.08.24. 13:15:11

@nemértemmiért:
Azért hatalmas gond, ha a Velencei-tó partjára bármi ilyesmi épül, mert ott egy tényleg elképesztő fajgazdagságú természeti környezet van, amely tönkremegy, ha vonulása közben nem állhat meg pihenni, feltöltődni.

S ez a fajta gazdagság pénzben nem mérhető.

Erre a célra lehetne máshol is területet keresni, de ne ott.

Avatar 2011.08.24. 13:16:20

"a Bokros után újranövekvő folyamat Orbán idején indult, Medgyessy járatta csúcsra - MSZP, SZDSZ és Fidesz szavazatokkal -, majd csökkentett ütemben nőtt az első Gyurcsány-kormány idején. A második Gyurcsány-kormány, majd a Bajnai-kabinet olyan eredményesen dolgozott, hogy a világválság idején azok közé tartoztunk az Unióban, akiknek a legkevésbé nőtt az államadóssága."

Az államadósságot a GDP arányában szokták vizsgálni, így nézzük is ezt grafikonon:
www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+grafikon#ctype=l&strail=false&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu
Látható, hogy a leggyorsabb növekedést 2008ban és 2009ben produkálta, amikor 6,2 illetve 6,1%kal nőtt egy év alatt. Pedig ezekben az években sokkal alacsonyabb volt az államháztartási hiány, mint korábban, viszont a válság miatt visszaeső GDP és a devizaadósság árfolyamváltozás miatti értéknövekedése együtt mégis a Gyurcsány-Bajnai időszak végére hozta meg a GDP arányos államadósság leggyorsabb növekedését.

nemértemmiért 2011.08.24. 13:19:23

@gigabursch:
Kösz a választ!
Én eddig ezt az érvet nem hallottam senkitől csak a pénz amit vki ellopott vagy akart...
Ez érthető és védhető álláspont!

tomwar 2011.08.24. 13:19:29

CSak azert irok, hogy Popo kapjon premiumot!

Szoval, a cikk hemzseg a csusztatasoktol, de akad benne igazsag is boven... A devizahitelekert NEM Fletot kell hibaztatni, ahogy az allamadossag novekedeseben is korlatozott a felelossege, de van. Ahogy jo Viktorunknak is, aki epp a ketharmados pallossal kurja szet (el - ahogy tetszik) a hazankat, mindezt hazaszeretetbol... Es ezeknek van, aki tapsol...
OV. 2002-ben megasatta az arkokat a ket politikai oldal kozott, mely mostanra oly melyre sikerult, hogy lassan beletemethetjuk a Hazankat... Evek ota tavaly tuztem eloszor kokardat emiatt a felcsuti zsebcezar miatt, de amint vegighallgattam a frocsogeset, levettem.
OV ismet iget hintett a hivaknak...kb. mint egy Vidam Vasarnap...
"A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez; Mit rákentek a századok, Lemossuk a gyalázatot! " Azon a helyen Petofi szajabol igaznak hangzott...talan egyszer meg is erjuk.

Martian (törölt) 2011.08.24. 13:21:06

"egyetlen politikai riválisát eltakarítsa az útból"

A kétharmadot azért nagymértékben a Gyurcsány-korszaknak köszönheti...

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 13:27:39

@tiborc2008: Mert cáfolni nem tudod, mi?

@kicsijuti: Mind tudjuk, hogy Pintérnek kiváló rendőrségi kapcsolatai vannak, azt a finom különbséget pedig nyilván nem vetted észre, hogy én a szocik kvalitásait hiányolom, meg a logikus indokot mögötte.

Számomra sokkal könnyebben hihető, hogy a keresztapa szerzett néhány rohamrendőrös ruhát, vagy hogy balfasz kisrendőrök összefosták a bokájukat, és látván, hogy molotov koktélokat dobálnak feléjük inkább lőttek a gumilövedékekkel. Akárhogy is, mindegyik sokkal hihetőbb, mint az, hogy sötét lefüggönyözött szobában Fecó dörzsölgetve a kezét azt mondta: "Nosza, lőjünk ki pár szemet! Csináljuk meg!" Pintéréknek indoka is volt rá, heccelni kellett a széljobbosokat, hogy nagyobb legyen a vihar, mint amekkora eleve indokolt volt.

Kalmár 2011.08.24. 13:28:06

@tomwar: Okosna megállapítottad, hogy a jelenlegi helyzetért az elmúlt 10 évből a Fidesz 1 éve a fő ok.
Az a legszánalmasabb, hogy talán hiszel is benne.
Nem szoktatok néha megállni és csodálkozni ezeken a hülyeségeken?

faqtya 2011.08.24. 13:28:15

Ez a harc lesz a végső?
Ekkora túlzásba azért nem kellene esni, hogy az utolsó roham. Mitől lenne utolsó?

tiborc2008 2011.08.24. 13:30:45

@nemecsek ernő áruló:
Te szegény szerencsétlen, te mit tudsz cáfolni?
Elmondod a véleményed, aztán annyi.
Mosolyogtató, szánalmas hülye vagy.
Na ezt cáfold, ha tudod!
:-))

Májkül 2011.08.24. 13:32:45

@Muad\\\'Dib: "áruld már el miféle jogodat vették el"
Nekem például a MNYP megtakarításomat akarták elkobozni, hogy utána ôk tôzsdézzék el. Vagy a tulajdonhoz való jog az smafu? És ne gyertek azzal a gyermeteg propaganda szöveggel, hogy az nem is a miénk volt, meg a pénztárak eltözsdézték, meg ezért volt magas az államadósság. Persze akiknek nem volt MNYP megtakarítása és arra várnak, hogy majd más tartja el ôket, azok könnyen tapsikolnak szeretett vezérüknek.

Piraeus 2011.08.24. 13:35:01

"hogy Orbán hányféle módot keresett eddig arra, hogy a demokratikus oldalon egyetlen politikai riválisát eltakarítsa az útból."

Orbánnak rengeteg politikai riválisa van. Szerencsére.

Gyurcsány pedig soha nem volt a "demokratikus oldalon", hanem egy harácsoló, fasisztoid, populista féreg. Sajnos.

SzaGyu 2011.08.24. 13:35:53

@popocatepetl: Héé.Ne TROLL-kodjál.
Ennyi a véleményed? Kiterjedt gondolatvilágod van. Bírják még az agysejtjeid? -Ha egyáltalán van.

tiborc2008 2011.08.24. 13:36:21

@faqtya:
Lehetne utolsó azért, mert sikerül, és szemkilövöldöztető ocsmánycsótány oda kerül, ahová való: rács mögé.

kicsijuti 2011.08.24. 13:36:42

@nemecsek ernő áruló: aki elfogult az mindig jobban hisz az összeesküvés elméletekben amik a saját igazát igazolják mint a valóságban. mert az amit leírsz elég elvetemült marhaság.
Gergényi kiadta hogy vegyék le,mert most visszaadják október 23-át, de elszabadultak az indulatok. Gegényi hibázott. Ennyi, nem hiszem hogy bárki jobbról vagy balról szándékosan okozta a káoszt. de aki elfogult valamilyen irányba azt fogja mondani, hogy az ellenkező oldal a hibás.

Kelemen Csaba 2011.08.24. 13:36:47

Mi az, hogy "demokratikus oldalon"?
Értem én, OV. náci diktátor, meg minden, csak ezt nem meritek leírni. Ezért ti - kik egyetértetek ezzel - vagytok az igazi demokraták, a polkorrektek.

tomwar 2011.08.24. 13:36:51

@Kalmár: Kereskedj, ne olvass, nem megy.

Leirom, amit mar ezerszer: OV olyan lehetoseget kapott, mint meg senki, ebben az orszagban: nem csak megvan a szavazattobsege, de nincs vita a taboron belul, mindenki azt csinalja, amit mond. Erre mit csinal? Faszsagokat...soroljam!? Azt pedig, hogy az MSZP kormanyok 8 eve alatt mit, es hogyan csesztek el...nem kevesett. S mitt tett OV? Tapsikolt hozza, sot, segitett szivesen...hisz bar tyrelmetlen volt, de tudta: a jutalom a vegen az ove lesz. Megkapta, orul neki, es ennyi. Neked tetszik, ami az orszagban, az orszaggal - a Hazankkal - tortenik? Mert tenyleg kurva orszag a mienk, ha hagyjuk, hogy ezek ujra-meg ujra megbasszak...elen Viktorral.

Superlativus 2011.08.24. 13:39:14

Én úgy gondolom olvasva az írást, hogy Gréczy sem gondolja ezt komolyan. Ugyanis értelmes ember nem lehet ennyire ostoba. Gyurcsányék mindent háromszoros áron építettek... hitelből... ehhez nem kell egyetemet végezni, elég a 8 általános. Egekbe tolták az államadóságot úgy, hogy közben mindent eladtak. Ez az iskolában osztályismétlést jelent. Aki képes erről dicsőítő cikket írni azzal nagyon vigyázni kell, mert más aljasságokra is képes.

gigabursch 2011.08.24. 13:39:50

@nemértemmiért:
Ne csodálkozz!

"természetesen" sem az ott felnövő kajakosok, kenusok, evezősök, sem az ott gyakorló szintén kimagasló szintű horgászok, sem az arrafele vitorlázok szavát ugyanúgy nem hallhattad, miként a természetvédelemben, erdőgazdálkodásban, vízgazdálkodásban járatos emberekét sem.
Nem beszélve pl. a Pákozdi-csata emlékművének térségéről és az az összes többi dologról.
Amúgy itt nem csak a tó környéke sérült volna intenzíven, hanem a Velencei-hegység szintén elképesztő gazdagságú élővilága (tk. ingókövek és térsége) a fényszennyezés révén.

Ezen emberek a média számára nem léteznek, így sajnos maga a hír már oly torzulásokon esett át, hogy abból egy átlagos érdeklődő csak nagyon szűk szeletet vehetett le.

Lencsés István 2011.08.24. 13:41:00

Ez a gréczyblog :D Jókat nevetek . :D gyurcsány már rég nem ellenlábása ORBÁN - nak ! :D Újabb hülyeség , de kezdem megszokni , és jókat nevetek rajta . :D

tiborc2008 2011.08.24. 13:41:02

@nemecsek ernő áruló:
Ez nem tűnik cáfolatnak, csak egy újabb téves megállapítás tőled.

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 13:41:41

@kicsijuti: Hát erről beszélek én is! Azt mondják, gyurcsányahibás! Én meg erre mondom, hogy ennél sokkal hihetőbb, hogy Pintér hozta az embereit. De ami a leghihetőbb, hogy egyszerűen a szeptember 18-i tévéostrom után a kiképzetlen, vidékről felparancsolt rendőrök szembenézve a kopasz ordítozó patkényokkal véletlenül elsütöttek egy fegyvert, és elszabadult a káosz.

Néztél Babylon5-öt?
Amikor a mélyen vallásos minbari faj képviselői a tisztelet jeleként élesített fegyverzettel közeledtek a földi űrhajók felé, az egyik tüzér megrémült, és véletlenül elsütött egy ágyút, ami telibe talált, és megölte a minbarik vezetőjét. Senki nem volt hibás, ám a háborúban, ami azt követte, az emberi faj majdnem kipusztult.

Complementer 2011.08.24. 13:41:57

Én nem vagyok hívő!! Se itt se ott, ellenben a tények tények és azok is maradnak, csak nem mindegy milyen szögből vizsgáljuk őket!
Pörög a gazdaság? 1,8 a növekedés 3 helyett....
Egymillió új munkahely?
-27623 a tényadat.....
Szja csökkenés?
2,8 millió embernek növekedés
Fogyasztás növekedés?
500 milliárdos lyuk a kieső szja miatt...
Kapkodás, fejetlenség,tervezetlenség -nincsenek hatástanulányok
Egészségügy?
Nincs béremelés majd "csak akkor ha a gazdaság lehetővé teszi"
de van 600 millióért új autóflotta....
ez fontos...

és még sorolhatnám......akárki is van kormányon nem jó felé haladunk....
Államkötvények eladásával növeljük a hiányt, Miért......
Az én gyerekem nem örökli utánam, a befizetett több millás járulékomat....mert ugye csak virtuális számlám lesz...

És itt élek ill. próbálok élni mert ez a hazám!!!

Piraeus 2011.08.24. 13:42:17

@Kelemen Csaba: Naná. Tudod a "zigazi demokraták". Fő jelegzetességük:
- a 600 milliárdért saját zsebre épített évek óta csúszó félkész metró,
- a rendőrökkel agyba-főbe veretett és a randalírozókkal együtt bekasztlizni próbált tüntető és járókelő,
- és legfőképen a másfél-két év semmittevés válsághelyzetben, amibe emberek nyomorodnak bele, de pénztárcák telnek meg parlamenti és egyéb állami pénzekből.

"Demokraták"? Szégyen... Börtöntöltelék gazemberek.

Balbágy 2011.08.24. 13:43:46

Kalmár 2011.08.24. 12:09:22
@teslaport:
A szél fúj titeket jobbra balra a szeméttelepen, és közben csörögtök, mint egy üres zacskó.
Kevesen vagytok és a 10ezrek, akik Orbán ellen tüntetnek, csak a fejetekben él.
Nemrég Debrecenben szervezett egy nagyszabású tüntetést, a nyugdíjas szervezetekkel karöltve az MSZP.
Tudod mennyien voltak??
10-en, abból 3 újságíró......
Egyszerűen senkik vagytok.

Nem kevesen vagyunk, hanem halkabbak fajtájúak. Amúgy egy nyugdíjas is jól fejbe tud baszni a retiküljével bárkit, ha még sokáig hergelik őket - is.
Továbbá érdekelne, miért gondoljátok azt, hogy az inga úgy lengett ki jobbra nagyon, hogy vissza nem jön. Ez mit jelenthet? Körbeforog? Megáll? Megállítják? És azt hogy hívják? Az lenne a diktatúra,nem?
Vagy az agymosottak társdalma. Akármelyik oldal próbálná megállítani az ingát, az nem lenne demokrata megoldás, ugye?

johanna-ne 2011.08.24. 13:44:10

@Fell Bandi: Be kellene téged perelni becsületsértésért, akkor majd elgondolkodhatnál, mielőtt bármit leírsz!

tiborc2008 2011.08.24. 13:44:10

ferenc testvér egy fordított alkimista, aki az aranyat szarrá tudja változtatni.
Adjátok vissza neki a maszoppot, biztosabb recept nincs a lenullázására!

Rwindx 2011.08.24. 13:45:19

@Májkül:
"gyermeteg propaganda szöveg"
Ezen már csak kínjában röhög az emeber.

Ha így kezeled akkor azt mondom az is csak propaganda szöveg hogy neked volt valaha ilyened. Volt a kezedben az a pénz kpban? Lefényképezted, 2 hiteles tanú látta?
Nem? Akkor miről beszélsz?

pfff...

tiborc2008 2011.08.24. 13:48:42

Figyuzz, ernő:
"Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, az motoszkált a fejemben, hogy nem kéne ezt valahogy megköszönnöm?

Itt még szó sincs befurakodott pintyér-ügynökökről.
:-DDD

Fell Bandi 2011.08.24. 13:50:29

@johanna-ne: ugyan ki perelne engem becsületsértésért? A pápai idióta pojáca? Ahhoz becsületének kellene lennie, amit megsértettem. De annak a szarházinak annyi becsülete nincs, mint egy vasúti WC-ben 12 évig használt felmosórongynak..Különbet szarok, mint az a mocsok hazaáruló...

zladko 2011.08.24. 13:50:36

"Demokratikus oldal" ejj bazze ennyi hülyét :DD Demokratikus peeersze. Sok hülye elvtárs még mindig azt hiszi ők a felvilágosult demokraták... bár mondjuk a keletnémeteknél is demokratáknak hívták magukat :)) csináltak is demokrata falat :D

zladko 2011.08.24. 13:51:28

Ez a blog is "demokratául" van cenzúrázva

Moan 2011.08.24. 13:51:45

Ritkán szólok hozzá politikához,mert ugye ahhoz mindenki ért. :) De most komolyan elhiszik sokan azt, hogy mai a médiában politika címszó alatt megy az igaz? Komolyan elhiszik azt, hogy a háttérben is ellenségek a különböző politikusok? Ne már... Ennyire senki nem lehet bugyuta. :)
Mókusvakítás az egész. :)

Ben Franklin 2011.08.24. 13:53:19

Gyurcsány is a sewer rat, I wouldn't eat the filthy motherfucker.

Vincent: Want some bacon?
Jules: No man, I don't eat pork.
Vincent: Are you Jewish?
Jules: Nah, I ain't Jewish, I just don't dig on swine, that's all.
Vincent: Why not?
Jules: Pigs are filthy animals. I don't eat filthy animals.
Vincent: Bacon tastes gooood. Pork chops taste gooood.
Jules: Hey, sewer rat may taste like pumpkin pie, but I'd never know 'cause I wouldn't eat the filthy motherfucker. Pigs sleep and root in shit. That's a filthy animal. I ain't eat nothin' that ain't got sense enough to disregard its own feces.
Vincent: How about a dog? Dogs eats its own feces.
Jules: I don't eat dog either.
Vincent: Yeah, but do you consider a dog to be a filthy animal?
Jules: I wouldn't go so far as to call a dog filthy but they're definitely dirty. But, a dog's got personality. Personality goes a long way.
Vincent: Ah, so by that rationale, if a pig had a better personality, he would cease to be a filthy animal. Is that true?
Jules: Well we'd have to be talkin' about one charming motherfuckin' pig. I mean he'd have to be ten times more charmin' than that Arnold on Green Acres, you know what I'm sayin'?

Kalmár 2011.08.24. 13:56:20

@Complementer: Mennyi hülyeség?
A legjobb az autó flotta. Nem kellene inkább megdícsérni őket, hogy ilyen gazdaságos és szolíd megoldást választottak az elődeikkel szemben?
"Négy évvel ezelőtt a kabinet 471 millió forint értékben összesen 14 darab járművet, köztük páncélozott luxusautókat kívánt vásárolni, a közbeszerzési eljárás megkerülésével"
Számolod, hogy a 600 millió 97 autónál kb 6 millió/kocsi? A fletó beszerzése 33,5 milliós kocsikról szólt.
A gazdaság pörgését pedig ne a 3%-hoz hasonlítsd, hanem a fletó által produkált csökkenéshez. Az államkötvényeket pedig nem eladják, hogy nőjön a hiány te zseni, hanem kötvénykibocsájtással finanszírozzák a hiteleket, a gazdaságot stb. Úgy mint eddig. Mint mindenki, mindenhol a világon.
Kicsit gondolkoznál mielőtt panaszkodsz?
Jelenleg pedig, még a leghülyébb gazdasági elemzők is a CHF hitelek miatti alacsony fogysztást látják a legfőbb hátrányunknak a régióban. Emiatt előztek le minket a szomszédok az elmúlt években. Nem lehet 1 év alatt rendbehozni a tatárjárás nyomait. Senki nem tett ilyet a hazájával, mint ezek a Nokia dobozos, hazaáruló állatok. Remélem a börtönben rohadnak el. Amikor lecsukják a főgecit, ott fogok tapsolni a börtön közelében, leszünk páran.

popocatepetl 2011.08.24. 13:59:01

@SzaGyu: Igen, ennyi a véleményem. Pont elég ennyit foglalkozni egy magadfajta cigó proli senkivel.

Muad\\\'Dib 2011.08.24. 14:02:11

@Májkül:
WTF? Ennek mi a bánat a köze a jogállamhoz? Ilyen alapon elkezdhetjük onnan a kérdést, hogy a jogállam teljes megszűnésének minősül, mikor belekényszerítettek engem az MNYP-be. De ez pont úgy kapitális baromság, mint most a jogállammal keverni ezeket a dolgokat. Ez egy erősen vitatható döntés volt, ami sokakat zavarhat, de ne keverjük már a jogállamot bele.

Anselmo 2011.08.24. 14:02:46

Mikor olyan posztokat olvasok, mint ez, akkor arra gondolok, hogy valami alapvetően el van kúrva az emberi fajban.
Itt már csak Darwin segíthet!

Moan 2011.08.24. 14:03:01

...és még össze is vesznek ezen. :)
Kéész. :)

Kalmár 2011.08.24. 14:03:35

@Balbágy: Tényleg nem érted. Persze, hogy nem marad örökre Fidesz kormány. Szeretnéd, ha ilyen egyszerűek lennénk?? Na neee, ne óvodázzunk.
Akármikor is lesz kormányváltás, az új kormányzó erő SOHA NEM LESZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTJA!
Politikai bűzlő hulla, akit nekrofil seggnyaló firkászok csókolgatnak szájon, hátha feléled. Már a seggébe is fújják a levegőt és örülnek minden fingnak tőle. Azt remélik, újra éled.
DE NEM. VÉGE.

Complementer 2011.08.24. 14:06:00

"Az államkötvényeket pedig nem eladják, hogy nőjön a hiány te zseni, hanem kötvénykibocsájtással finanszírozzák a hiteleket, a gazdaságot stb. "

Az államkötvény egy olyan hitelfelvétel melyben az állam garanciát vállal arra hogy a kötvény lejáratakor kamatostul visszafizeti az átvett összegeket.
Azaz ha a gondolatodat folytatom, akkor hitelből veszi fel a hitelt!

Nem vagyok fideszes 2011.08.24. 14:09:33

@zorro172:

"Higgyünk benne, hogy kifogjuk nevelni magunk közül a megfelelő vezetőréteget! Ne higgyük el nekik, hogy vagy ők, vagy a nemzethalál!!!"

Persze, ha nem nyírják ki már a legelején, amikor feltűnik. Nézd meg Tétényi Évát, hiába bukkant fel, ott lehetetlenítik el nyírják, ahol csak érik. Meg ne feledkezzünk meg az átírt választási rendszerről sem, aminek köszönhetően új erőnek szinte semmi esélye "kinevelődni".

Merse 2011.08.24. 14:09:40

Fizetett politikai hirdetés hangzott el.

Ben Franklin 2011.08.24. 14:11:06

Gyurcsány elleni utolsó roham?

Miért Gréczyn kívül ki gondolja komolyan hogy Gyurcsány mégegyszer a kormány közelébe jut? Ha bukik a Fidesz akkor is legfeljebb a Jobbik következik.

Gyurcsányról nem érdemes beszélni a köztörvényes dolgait le kell tárgyalni, ha bizonyítható akkor elítélni, csókolom. Kérhet menedékjogot Moszkvában, nem kell sajnálni.

zorro172 2011.08.24. 14:15:33

@Lófasz Hadnagy:

Jogos
"Egy cowboy besétál egy városba, ahol mindenhol rajzolt körök közepén van egy-egy lyuk.
- Megkérdezi, hogy ki lő ilyen pontosan?
- A sheriff, de először lő utána rajzol."

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 14:15:39

@Orbán-Castro-Chavez-Rákosi takarodj!:"Nekik lehet a többi városnak miért nem?+

Van egy régi mondás arról, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek. Remélem érted!

Táskás Tóni 2011.08.24. 14:18:49

@Kalmár: Hogyan is áll most az államadósság a 3000 milliárd ft, 13 év megtakarításának egy évre történő felhasználása után? Nőtt?

Balbágy 2011.08.24. 14:19:39

@Kalmár: Politikai jóslatok ezek, ennél még a varangy is megbízhatóbb jós.
SOHA, így csupa nagybetűvel.. Szóval ez tuti?
Basszus, csöpög belőletek ez a fennhéjázó, aberrált, megrészegült lelkesedés, történjen bármi, csak nehogy egyet hátra kelljen lépni. Néha. Csak azért mondjuk, hogy meg is mutasssátok egyszer már: tényleg többek vagytok. Jobbak. A duma hatékonyságában tényleg a legjobbak vagytok, sajnos.

Ben Franklin 2011.08.24. 14:20:20

Gréczy ha a csúcson hagytad volna abba (2006ban átálltál volna) akkor most lenne munkád meg egzisztenciád.

Nem fárasztanád a publikumot ilyen kétségbeesett posztokkal. Szócső minden pártban kell, de neked már késő, neked sanyi.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.24. 14:21:27

honnan tudni, hogy az utolsó??
Vagy miért is ez a címe a postnak?!

hubble7 2011.08.24. 14:22:11

Gréczy, hülye vagy, sajnállak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.08.24. 14:22:16

@Rwindx: "nezd a kurvanyjat, mar megint nincs rajta sapka!":-DDD

tehat gyu'csany monnyonle!
aztan amikor lemond, akkor meg miert mondott le!?

elmentek ti a picsaba, hulyegyerekek:-DDD

egyebkent nem gondolod, hogy azert annyira nem kiraly csavo a gyurcsany, hogy vilagvalsagot okozzon?;-)

R_Gábor 2011.08.24. 14:24:22

"a Bokros után újranövekvő folyamat Orbán idején indult, Medgyessy járatta csúcsra - MSZP, SZDSZ és Fidesz szavazatokkal"

Kikérem magamnak, én egy percig sem hittem el, hogy valóban 50%-kal megemelik a fizetésemet. Azt gondoltam, belerokkan az ország. Hogy az eszement MSZP-s kormány mégis megcsinálta, az őket minősíti. Elnézést kérek, hogy mikor mégis megkaptam az 50%-os emelést, nem utaltam vissza minden hónapban.
Gyurcsányt meg jó lenne tényleg elmeszelni. Azért, amiért kellene, talán jogilag nem lehet, de remélhetőleg találnak valami mást. Al Capone is végül adócsalásért ült.
Az a felsorolás tényleg szép a poszt végén, de a fejlesztéseket talán a támogatást folyósító EU-nak kellene megköszönni. Az autópályák áráról meg jobb nem beszélni. Meglett a közbeszerzés, és egyből mindennek duplára felment az ára.

Kalmár 2011.08.24. 14:24:54

@Balbágy: Fletónál a kutyám is különbet szarik. Nem kell jóstehetség hozzá, hogy tudjuk: SOHA.
Aki ennyire lejáratja magát annak annyi.
Sokkal kevesebbért is eltűntek a porondról örökre politikusok. pl Torgyán. Ha ezt nem látod, akkor hiába sorolod az ócsárló jelzőket, csak egy tudatlan vaksi maradsz.

Táskás Tóni 2011.08.24. 14:25:01

@Fell Bandi: A mai magyar demokrácia szégyene te vagy, a bunkó focista, a jobbkeze, az álamfő, a tuskó országgyűlés elnöke, a hazug papagáj és a cinikus hazug bagázsuk.

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 14:27:22

@nemértemmiért: egyet értek veled, mert a szerencsejáték minden időkben jobban kihúzza a pénzt az emberek pénztárcájából, minta az a javaslat, hogy fektesd be, vegyél részvényeket, csinálj társaságot stb. A magyar ember óvatos ( még mindig , és úgy gondolja, hogy el tudja maga is b*ni a pénzét, nem kell ahhoz segítség. Ezt igazolja az össze külföldi szerencsejáték centrum, de a magyar kis lottózók is, ott nincs sosem pangás. Ilyen az emberi természet.

Nem vagyok fideszes 2011.08.24. 14:30:54

@Kalmár:

"Fletónál a kutyám is különbet szarik."

Hát honnan tudod te, hogy Fletó milyet szarik?

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 14:31:53

@Complementer: A kötvényt meg a bank adja el, és "befektető" veszi meg. Kíváncsi vagyok, hogy ezek a befektetők mit kezdenek a Debrecen, HMVHely, Békéscsaba, Pécs stb. hatalmas összegű kötvényeivel.

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 14:32:49

@Steve_Jobs: Hogy meg voltatok sértődve, amikor fletó száján kicsúszott ez a szöveg, és most milyen örömmel, és kéjes mámorral mondjátok....

Balbágy 2011.08.24. 14:33:29

Kalmár 2011.08.24. 14:24:54
@Balbágy: Fletónál a kutyám is különbet szarik. Nem kell jóstehetség hozzá, hogy tudjuk: SOHA.
Aki ennyire lejáratja magát annak annyi.
Sokkal kevesebbért is eltűntek a porondról örökre politikusok. pl Torgyán. Ha ezt nem látod, akkor hiába sorolod az ócsárló jelzőket, csak egy tudatlan vaksi maradsz.

Milyen ócsárló jelzőket? Próbálom visszafogni magam ráadásul.
Amúgy ennél nagyobb bukták után is van visszatérés, meg óriási népszerűségből is lehet nagy arcra tanyálás, ilyen az élet, nem olyan kizárólagos, mint a te fejedben.
Amúgy Torgyán bátya' - sok egyéb mellett - kora miatt nem tért vissza a frontvonalba.

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 14:36:42

@Complementer: "Szja csökkenés?
2,8 millió embernek növekedés"

Csak ez az embertömeg sajnos nem a termelő szférában dolgozik, és az a "hüje" termelés nem tudja, hogy a jövedelem növekedés miatt neki nőnie kellene! Más baj nincs is.

Fell Bandi 2011.08.24. 14:37:05

@Lófasz Hadnagy: meg kéne tanulnod magyarul... az a bizonyos kutya nem a fletó szarási teljesítményét múlja felül, hanem magát az idióta pojácát, teljes testi valójában, a kutyus által kinyomott kutyaszar által...

Jenyei 2011.08.24. 14:38:10

@hidier: egy normális demokráciában egy miniszterelnök, aki azt mondja, hogy "ne mi kapjuk a legtöbbet" szerinted hány emberöltpn át nem tölthetne be semmilyen közhatalmat?

Persze, nem bukott, látom és hallom, csak úgy kérdem.

Nem vagyok fideszes 2011.08.24. 14:40:19

@Fell Bandi:

Látom, be vagy oltva humor ellen. No, sebaj.

pancsa47 2011.08.24. 14:47:25

A Szent Imre Kórház felújítása már Új Széchenyi terv logóval óriásplakátokon jelent meg! Mint kerületi lakos - ismerve a tényeket és az építkezést közelről követve - fel vagyok háborodva!

Kalmár 2011.08.24. 14:52:43

@Lófasz Hadnagy: "Hát honnan tudod te, hogy Fletó milyet szarik?"

Onnan, hogy itt blogol Gréczy néven..

phoenix102 2011.08.24. 14:52:52

Anyám, ez a bejegyzés elég súlyos. A szerző nagyon szeretheti Gyurcsány pajtást. Várom azokat az őszi több tízezres tüntetéseket, ha nem tévedek Gyurcsány ellen százezrek tüntettek annak idején. Ja és ez a 2006-os csőcselékezés:) Leközelebb az jön, mint amit a Heller Ágnes mondott az EU bizottságban, hogy nem is történt semmi, miközben a fél világ a BBC-n live-ban nézte a megbilincselt földön fekvőt rugdaló rendőröket :)) Sajnos a tények makacs dolgok. A bejegyzés Gyurcsányt fényező maradék részének legalább ekkora a valóságtartalma. Ja és szó nincs arról, hogy a dolgok nagy részével egyet értenék, ami most folyik az országban, de azért ne magyarázzuk már meg, hogy ennyire jól ment minden 8 éven keresztül.
Amúgy a citált ügyek jó része nyomozati fázisban van még csak, több száz érintettel, nem tudom, hogy épeszű ember miért várja, hogy a feljelentést követően 1-2 hónapon belül bármilyen fejlemény legyen. Ja és ez az amerikából perelnek minket, ez elég vicces:)) Semmilyen illetékessége nincsen amerikai bíróságnak ebben az ügyben.

komment2010 2011.08.24. 14:54:38

@látjátok feleim szümtükkel: bocs hogy belekotty... Keress rá a neten a Zeitgeist Addendum-ra. Megkapod a választ a kérdésedre!
Üdv!

Complementer 2011.08.24. 14:55:06

@látjátok feleim szümtükkel: A Hódmezővásárhelyi önkormányzat jelenlegi hosszú lejáratú hiteltartozása 2,6 milliárd forint hitelekkel, kötvénnyel, szállítói állománnyal együtt
Az önkormányzat 2006-ban 69,4 millió svájci frank értékben, zárt körben kötvényt bocsátott ki.Ezért ez a hatalmas tartozás....Aki megvette a kötvényeiket reméli vissza tudják fizetni neki az általa befektetett összeget.....vagy megpróbálja eladni.....más lehetősége nincs...

Kalmár 2011.08.24. 14:58:17

@Balbágy: Pl: fennhéjázó, aberrált.

"Amúgy ennél nagyobb bukták után is van visszatérés"

Szerintem nincs. Nem is tudok példát sok hasonló buktára.
Persze te mindent tudsz, belelátsz a fejembe is...

teslaport (törölt) 2011.08.24. 15:02:37

@Balbágy:

Úgysem tudlak meggyőzni, mert el vagy tévelyedve. Jobboldali médiát fogyasztasz, minden , ami baloldali vélemény, csak baromság lehet. Te jobban tudod mindenkinél a nagy igazságokat, és ráadásul erről szentül meg vagy győződve. Agymosott zombi vagy barátom, de nem baj, ez nekem fáj, viszont majd ne felejts el viktorozni "okosba" tovább a Kossuth téren, amikor bedobják a 2012-es költségvetést. Legyen irgalmas az Úr ezekhez a Hans Burgner-ekhez!

Blogger Géza 2011.08.24. 15:03:26

Az egész poszt tragikomikus a csányoszrói óvodájával és a mezőhegyesi orvosi rendelőjével együtt, de ez benne a legjobb rész:

"menesztette 2008-ban, mert rázott a villamosság, "

:)

Szóval ha ismét Ferenc testvér lesz a miniszterelnök, már nem fog rázni a villamosság sem, jó tudni! Bizos nem lesz villany sem, nyugodtan nyúlkálhatunk majd a konnektorba is!

galicius 2011.08.24. 15:03:42

Akkor a hidegre kerül ez a Gyurcsány nevű gazfickó.Ebben a nagy melegben csak jó lehet ott.(és a többi nem kerül tömlöcbe?)

Rántott kard 2011.08.24. 15:05:10

@phoenix102:

Te csak szeretnéd azt hinni, hogy a nemzetközi bíróság nem illetékes Mo.-on.
Persze, lehet hogy kilépünk, EU-ból, ENSZ-ből, Genfi Egyezményből, NATO-ból, mindenből, és soha senki többet nem parancsol.
Orbánt kivéve persze.

pancsa47 2011.08.24. 15:05:52

@Ben Franklin: a blogírót nem kell szeretni, de a tények makacs dolgok! Ha nem tett volna mást, mint felsorolja a - megátkozott 8 év alatt - megvalósult létesítményeket, elég is lett volna!
Mellesleg nem mindenki születik fogyatékos, képlékeny gerinccel és állás, munkalehetőség reményében sem válik olyanná.

komment2010 2011.08.24. 15:06:56

@Complementer: akad azért más lehetőség is (én el tudom képzelni..): Mondjuk a város tulajdonában lévő ingatlanok tulajdonjogának átvétele, esetleg egy színfalak mögötti ingatlanpanama támogatása vagy a már privatizált szolgáltatások (szennyvíz, ivóvíz stb.) átadása a hitelező által megjelölt új befektetőcsoportnak. Haverok beültetési adott pozíciókba ahogy a befektető kéri... A politikánál mocskosabb dolog kevés van... Na persze ez is csak olyan mint a sex, csak akkor igazán mocskos ha jól csinálják! :) Na itt azért van mindkét oldalnak fejlődni!! Néha olyan ártlátszóak mint az ablak.... Na ilyenkor jön az arrogáns hülye szíjgyártó és ömleng 5 percet főműsoridőben! lol

phoenix102 2011.08.24. 15:07:44

@Rántott kard: "Te csak szeretnéd azt hinni, hogy a nemzetközi bíróság nem illetékes Mo.-on."

szerinted egy amerikai bíróság nemzetközi????

pancsa47 2011.08.24. 15:08:39

@phoenix102:
"ha nem tévedek Gyurcsány ellen százezrek tüntettek annak idején. "
De, tévedsz - sorolnád....

Rántott kard 2011.08.24. 15:12:53

"Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából."

A bohócforradalmat két magánember szervezte, mégis voltunk tíz-ezren.
Szept 29.-ét ötven szakszervezet akcióegységbe tömörülve szervezi. Vezetője Kóny Péter.

"Kétharmaddal, totális hatalommal így elrontani egy országot, igazi diktátori teljesítmény."

Ez nem igaz.
Valamire való diktátor ilyen balfasz módon még nem kormányzott.
Ez egyszerűen pancser teljesítmény, oszt jó napot.
Ez csak szeretne diktátor lenni, de ahhoz is hülye, hogy igazán az legyen.

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 15:12:54

@komment2010: Kérdésem költői volt, szeritem sokaknak nem ártana ha kissé bővebben körül írnád mire gondolsz.

Rwindx 2011.08.24. 15:14:43

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Ácsi, állj! Nyilván egyenes beszéddel nem tudtok állítani semmit, ezért kell olyan dolgokat a számba adni amit nem mondtam.

Tehát gyk.:
1. Jól tette hogy eltakarodott, de ettől még megbukott, ugyanis nem tudta kezelni a válságot, ezért lemondani kényszerült. Vagy tudta kezelni? És nem is mondott le? Akkor a társadalmi támogatottságát már ne is említsük.

2. Az hogy nem tudja kezelni a világválságot az nem azt jelenti hogy ő okozta.

3.Mo-n 2006 óta van válság, míg a világválság ehhez 2008-ban kapcsolódott.

4.A megoldatlan magyarországi belső helyzet és 2 évvel később ideérő külső helyzet együttes, kummulatív hatása miatt kellett az IMF hitel. Vagy talán nem?

5.Nos, ha én azt írtam gyurcsány okozta világválságot, akkor én vagyok a hülyegyerek, ellenben te. Ok?

nem nemsiker_s 2011.08.24. 15:15:41

Ezt a "megépítettünk ennyi meg ennyi autópályát" a kedvenc dumám. Olyan mint a Kádári korban, amikor azt szajkózták, hogy felépítettünk ennyi meg ennyi kultúrházat, bővítettünk vmi gyárat, meg ilyesmi.
Vazze először is nem a ti érdemetek, hogy felépült, hanem inkább a ti bűnötök, hogy ennyi pénzből nem háromszor ennyi épült fel.
Alagútfúróknak pofa be.
Vazze mindig eszembe juttok, amikor végigmegyek az M6-os alagutakon.
Szívlapát a hazaárulók hátára, de élével!

Rántott kard 2011.08.24. 15:17:21

@phoenix102:

Hol olvastad Te, hogy amerikai bíróságon perlik?

Ezt Írja Gréczy:
"...amely miatt éppen Amerikából perlik Orbánékat."

Itt szó niccs arról. hogy Amerikából magyar, amerikai, nemzetközi, vagy hottentotta, esetleg eszkimó, vagy lappföldi bíróságon perlik Orbánékat.
Annyira azért Amerikában sem hülyék, hogy ne tudják ki az illetékes az ügyben.

Blogger Géza 2011.08.24. 15:17:24

@Jenyei: Nyugodtan lehet, ha visszafogja egy cégnek a képviselőit, (amelyhez ugyan csak minimális mértékben köthető) hogy ne igényeljenek túl sok szőlőtelepítési támogatást, amit amúgy bárki igényelhet és meg is kapta, ha tényleg telepítettek szőlőt.

Ezzel szemben Gyurcsány a gátlástalanság csúcsaként pofátlanul teljesen ingyen jutott a kormányüdülőhöz, véletlenül sem fogta vissza magát, hogy legalább egy jelképes összeget fizessünk érte, nem, csak akkora törlesztőrészletet kellett fizetnie, mint a garantált bérleti díj, tehát gyakorlatilag ingyen elkobozta az üdülőt mindannyiunktól. És itt nem arról volt szó, hogy a feleségének volt egy kisebbségi részesedése egy kis cégben, amelyik ezt csinálta, nem, ez az ő cége volt.

Gyurcsány ebből és hasonló tranzakciókból hatalmas vagyont szerzett, amellyel nem említhető egy lapon, hogy egy cég pár hektárra jogos szőlőtelepesítési támogatást kap. Hiszen ezt más is ugyanígy megkapta, ellenben kormányüdülőt nem vágtak hozzá mindenkihez ingyen.

moophlander 2011.08.24. 15:18:16

Gy.F. csaló, bűnöző! Csak azért úszta meg, mert a komcsi pribékek elintézték, hogy csak az elévülés után derüljön ki!

potyus 2011.08.24. 15:21:46

@phoenix102: Nincs illetékessége az amerikai bíróságnak?
Már hogyne lenne. A befektetők azt perelik, hogy a hasznuk elmaradt, pedig aláírt szerződésük volt a megvalósításra.
Márpedig ha az "amerikai bíróság" nekik ad igazat, az történhet, hogy a Magyar kormány lehet, hogy nem veszi figyelembe, de egy jó hosszú időre megfékezheti az Amerikai- Magyar üzleti kapcsolatokat.
Szóval akik Amerikában perlik a Magyra államot nem hülyék, tudják mit miért tesznek.

komment2010 2011.08.24. 15:23:13

@látjátok feleim szümtükkel: nincs ezen mit körülírni... Így röviden nem is tudnám meg nem is szeretném. Feltettél egy kérdést (bocs nekem nem jött át a költői mivolta... :)) amire adtam egy választ! Akit érdekel utána jár, akit nem az meg nem! A google videótárában található magyar feliratos változat is. Ha még nem láttad "jó mulatást" ha meg már láttad és a többieknek bővebben kifejtenéd, csak rajta... :)
Üdv!

Blogger Géza 2011.08.24. 15:28:51

Zsóti, inkább arra adjál valami frappáns magyarázatot, hogy lehet, hogy

"Az aktív szavazók potenciális pártszimpátiája szerint a Jobbik hibahatáron aluli mértékben előzte meg az elmúlt hónapban a szocialistákat, hiszen most vasárnap a radikális párt a leadott voksok 18 százalékát, a volt kormánypárt pedig a 16 százalékát szerezhetnék meg."

nezopontintezet.hu/aktualis/az-lmp-lehet-a-furcsa-koalicio-otletenek-vesztese/

GameOver 2011.08.24. 15:29:04

Faszszopó zsidó geci az egész indexes társaság!
Gyurcsánynak és társainak már rég börtönben lenne a helye!

Kösz a halakat! 2011.08.24. 15:29:43

@nemecsek ernő áruló: inkább teli pofával röhögök rajtad:D:D:D

Bunny Munro 2011.08.24. 15:30:34

Gyurcsány mindenképpen mártír lesz, már rég megírta dimitrovi beszédét, aminek a egymásd nyakába borulva zokog ügyész és ügyvéd, a bíró prás szemmel törölgeti sszemüvegét és végül a zorbánt viszik majd el a pribékek, meglássátok

Fell Bandi 2011.08.24. 15:30:42

@potyus: a zsidó Világkongresszus elnöke a zsidó Világbank választottbíróságánál kíván egyébként pereskedni a sukorói ügyben, előtte azonban még lesz egy jelenése a magyar büntetőbíróság előtt, ahol a simlis Blum ügyében tanúként hallgatnák meg. Gondolom, a keresetükben nem szenteltek elég figyelmet annak, hogy a beruházás előkészítése során a bűncselekményektől sem riadtak vissza (Blum okirathamisítása pl.) és hogy nem tudták teljesíteni a szerződésben vállalt feltételeket.
Ha az alapszerződés a Világbankot jelölte meg jogorvoslati fórumként és nem a magyar bíróságot, az szimpla hazaárulás a gyurcsányiék részéről, de ez már csak hab a tortán...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.08.24. 15:33:39

@moophlander: semmi nem derult ki elevules utan...

csak annyi, hogy a fidesz megvadolta valamivel, de eppen az elevules miatt nem volt a vad vizsgalhato.

ugyes trukk kulonben;-)

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 15:34:25

@hidrodinamikusnyomatékváltó: Hát igen, nagy a frusztráció, elhiszem, szar lehet ráébredni, hogy vitya még fletónál is szarabb, pedig az azért már teljesítmény.

Rwindx 2011.08.24. 15:34:58

@potyus:
Vigotop Ltd (aki perel) a ciprusi-magyar befektetésvédelmi egyezményre hivatkozik, míg a szerződés a King's City Kft-vel történt. Ezért próbálja perelni a Vigotop, mert a King's City-nek itthon kellene perelnie. Ellenben a Vigotop nem szerződő fél.

Fell Bandi 2011.08.24. 15:39:17

@Rwindx: gondolom, ez a befektetésvédelmi egyezmény nem a bűncselekményekkel megalapozott projekteket hivatott védeni és biztos vagyok benne hogy nem hagyja figyelmen kívül a szerződésben vállalt befektetői vállalások teljesítését sem. Márpedig ezek elmaradása volt a szerződésbontás oka.

Fell Bandi 2011.08.24. 15:40:29

@yda: ez nem csak blogger véleménye, hanem az ország nagy részéé is.

Fell Bandi 2011.08.24. 15:46:20

@yda: a jó pasit nem értem, erre a csámpás gúnárra ki mondhatott ilyet?

pandacsökiboborján 2011.08.24. 15:47:58

ez a Gréczizsolt honnan a faszból irogat? Valami MSZP agit-prop. osztályról? Mert szerinte Ferenc nagyobb nemzetépítő,mint Szécheny vagy Klebersberg...
Ráadásul vagy hazudik vagy csúsztat,de minden ilyen írása után a tájékozatabbak helyre teszik,de csak nem adja fel.
Te valós személy vagy , vagy Molnár Csaba?

Kösz a halakat! 2011.08.24. 15:50:24

@nemecsek ernő áruló: Miről beszélsz? Fejtsd már ki kérlek:D

pandacsökiboborján 2011.08.24. 15:50:42

@yda: Ferencet nem kell bántani,mert elévülhetetlen érdemek szerzett az MSZP tönkretételében és még be sem fejezte áldásos tevékenységét. Kár , hogy közben belerokkant az ország...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.24. 15:51:23

Valaki mondja már meg, miért miben hogyan tett Kocsis terhelő vallomást, mert konkrét dolog, hogy GyF ezért és ezért bűnös, vádoljuk, még nem hangzott el.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 15:54:17

Hogy ideszoktak a HUGYAGYÚ" FIDESZ seggnyalók....:DDD Nem baj Zsolt...ezek sem bújhatnak el majd a nagy Fidesz elszámoltatáskor és levadászáskor. Mindenki számon van tartva a környezetében. Ugyanolyan lista van már a fidesz Droidokról, mint amit Ők csináltak.
Szóval le lesznek vadászva, ki lesznek rúgva, és lehet hogy le is lesznek ölve mint a "járványt kapott disznók".
ZSOLT MINDEN SZAVA IGAZ ÉS FÁJ AZ IGAZSÁG A FIDESZ DROIDOKNAK. TUDJÁK HOGY JÖN A VÉG!!!!!!!!
Orbán már csak egy Nemzeti Szarupacs a szemétdomb tetején..és ezek ott kapirgálnak még...hehehehehe:)

phoenix102 2011.08.24. 15:54:51

@pancsa47: fúúú ezzel igen komolyan megkérdőjelezted az állításomat. Ha felmész valamelyik tévéadó videoarhívumára (mindegy melyikre), akkor láthatsz felvételeket, ahol nem kevés ember tüntet a Gyurcsányék ellen, és mondjuk nem 10 ezer, hanem mondjuk annak sokszorosa/ több 10szerese. De ugye még mindig mondhatod, hogy nem igaz, attól még a tények továbbra is makacs dolgok.

@potyus: azok a befektetők, akik korrupciós ügybe keveredtek az akkori nem alacsony pozícióban lévő döntéshozókkal (majd kiderül, hogy konkrétan ki sáros), most elmaradt haszon miatt perelnének, ez még az egyesült hülyék paradicsomában (USA) sem hiszem, hogy nyerni fog. Hacsak nem úgy, mint az Alstom ügy egy falusi francia megvett bíróságon:)

igényes 2011.08.24. 15:55:19

Nem is Gyurcsány, vagy az Orbán itt a lényeg.

Orbán főnökei most hatalmon vannak, ez a srác egy kis vonalkódos strici.

Lényeg, hogy Orbán (ismétlem ő van hatalmon) a hibás mindenért. Miért kell nekünk a 10 milliót el nem érő magyaroknak 10 000 állami autó, Magyar Posta, álamfő, nyaralók, üdülők stb.

Röhej, mindenki óriási kiváltságokat kap.

Borzasztó lenne az USA-ban lévő New York-i polgármesternek ennyi szarjankó állna rendelkezésére. Szerintem érdemes lenne elgondolkodni kell-e nekünk Országgyűlés, nem kell szerintem.

Az egész országot szépen elírányítaná egy 100 fős csoport.

Nincs pénzünk, mert a 100 fős falútól felfelé mindenkinek a költségét mi álljuk.

Az összes állami tulajdonú gépjárművet rikító zöldre festeném.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 15:55:46

Nemzeti Szarkupcot akartam írni--de olyan jót röhögtem a megfogalmazáson, hogy mellé ütöttem...hehehehe:)

nu pagagyí 2011.08.24. 15:57:32

@GameOver:
"Faszszopó zsidó geci az egész indexes társaság!
Gyurcsánynak és társainak már rég börtönben lenne a helye!"

Na kb. ennyi a vád alapja. Primitív minősítgetések tények híján.

Feltételezem ez a kormány azért kapott ekkora támogatást, hogy jobban intézze a dolgokat, mint elődei. Szánalmas a visszafelé mutogatás, miközben az ország csúszik lefelé a lejtőn. Ha nem óhajtanak felelősséget vállalni több mint egy éves saját produkciójukért, nyugodtan távozhatnak. Néhány olyan kaliberű (feltételezem) haszonélvezőn kívül, mint a fenti idézet gazdája, senki nem fogja őket megsíratni.

Fell Bandi 2011.08.24. 15:58:32

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: jobban örülnél ugye, ha csak a maradék 3 gyurcsányi csatlós olvasgatna és írogatna ide...bár szerintem már 3-an sem vagytok az országban összesen. Érdekes egy színfoltja ez a magyar blogvilágnak, szerintem ezen lehet a legtöbbet röhögni, zsóti nagy formában van mostanában.
Várom már, amikor a pojácát lesittelik, miket fog összezagyválni...

Vili bácsi 2011.08.24. 15:59:15

Jól látható az itteni hozzászólásokból is, hogy azt a kárt, amit ez a Habony Árpád nevezetű egyén okozott, azt egy emberöltő alatt sem fogja kiheverni Magyarország.

Anti Anyag (törölt) 2011.08.24. 16:01:24

"demokratikus oldalon"

Na ne hülyéskedj. Tüntetők fejlövései, majd megkínzása, megalázása és futószalagon hozott kamu ítéletek.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:01:38

A kétharmad (nál is több) már az Orbánnal szemben áll.(.és ezt tudja Ő is és az az 500 ezer alamizsnát kapott, vagy alamizsnát remélő Fidesz droid is....)
A 2/3 ad nál is több.....a NÉP,.... ELKERGETI EZT A Nemzetinek álcázott BANDÁT, .....HIHIHI:)

moophlander 2011.08.24. 16:02:51

@nu pagagyí: Nézzél körül és látod a tényeket!

Rwindx 2011.08.24. 16:03:07

@Fell Bandi:
Ez ennél azt hiszem bonyolultabb hogy én meg tudjam ítélni.
Elvileg a King's City, ha minden igaz nem csinált bűncselekményt. Hűtlen kezelés miatt nyomoznak, de ott Blaum az érintett, illetve a volt kormány egyes képviselői.
Magyar Állam perpillanat perli a King's City-t a koncesszióban vállaltak nem teljesülése miatt, és a King's City tulajdonosa a Vigotop perelné a Magyar Államot kártérítésért, mivel meghiúsult a befektetés.

Behajtó70 2011.08.24. 16:03:07

"Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából."

Egyébként meg többmilliónak nincs elege!

Úgyhogy a tízezrek le vannak TOJVA! (vége már a törpepártok uralkodásának, lásd: szdsz)

regress 2011.08.24. 16:07:46

@Behajtó70: a kdnp.az mi a fasz.beteg vagy kis köcsög

Fell Bandi 2011.08.24. 16:08:42

Be vannak már szarva a gyurcsányi valagnyalói: most hallom a hírekben, hogy a gyurcsányi Charta arra kéri Schiffert, hogy vonja vissza feljelentését gyurcsányi ellen. Mint ha ennek bármi jelentősége volna: köztörvényes, hivatalból üldözendő bűncselekményről van szó, Schiffer nem magánvádló, tudatlan prolik...

ÖREG 2011.08.24. 16:09:54

@yda: Én futóbolondnak hívtam a Fletót. De, hogy mi a Viktor, azon még gondolkoznom kell. A sok faszság, amit összehord igazán kitünteti. Nagyon nagy baj, hogy nincs erő, szándék és tehetség a jobbításra. Pedig az ígéretek jól hagzottak és hatottak. A tetszetős szólamok kiüresrdtek, én már a NENYI-n is csak sírni tudok. A kisembernek, kisvállalkozóknak, nyugdíjasnak, tulajdonképpen mindenkinek alávágtak. Csökkenő fogyasztás, foglalkoztatás minden területen. Hogy lehet az, hogy egy fiatal szakorvos alapfizetése nem éri el a 200000 ft.-ot, ugyanakkor ....
Tessék mondani, hogy van ez?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:11:39

én is Folytatom a Fidesz Droidok megsajnálta a miniszterelnök úrat:
-Kicsi törpe cigánynak látszó Pomádé király
-Félnótás Tolvaj Viktor az orbánisztáni orbányfő
-Bothülye
-A gonosz törpe egy gazdasági buta pancser,
-Orbán a patás ördög
-Orbán a még mindíg parasztosan és bunkó stílusban beszélő suttyó...
-Kispöcs, szarJankó...
-Törpe bohóc
-Orbán nem vitaképes ,egyszerüen egy saját mitoszától megrészegült,
szellemileg retardált arc, a vitákban mindig alul maradt...azóta ez dühösíti..s csak a bosszú hajtja.hehe
-ez a Vitya is csak egy tetű, aki tetű
dolgokat művelt Bibó kollégistákkal együtt. Másfél év alatt többet ártott az országnak, mint a rákosi és kádár korszak együtt véve.
-Orbán legnagyobb bűne, hogy megszületett.
-Ha Magyarország végre felszabadul az orbánizmus alól, akkor a felszabadulás az oroszok alól csak egy kis huncut pár évnek tűnik majd... hehehehehehehe

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:14:59

@Fell Bandi: nyomjad te robot,..úgyis lámpavasra kerülsz, vagy a családod szeme láttára leszel felkoncolva:)

rfbzs 2011.08.24. 16:16:19

Elnézést kell kérnem a többi jobbostól, de csak fellbandi nevét írom le, mint olyanét, aki szerintem kéjes élvezet végett jön ide kommentelni. Akkora a gyülölet bennetek Gréczy és Gyurcsány ellen, hogy az már szánalmas. Azért nem ír ide több balos, mert ilyen, a fellbandihoz hasonló eszementekkel nem érdemes még csak szóbaállni sem. Én sem teszem. Gréczy pedig jobban tenné, ha ide sem írna blogot, mert bár Békesi mondta jól, hogy a legrosszabb Gyurcsány is jobb, mint a legjobb orbán, mégis az ide írogató - mégegyszer mondom, kéjes öröm kereső - jobbosok Gréczy nevénél (csakúgy mint a Stopon) megtalálják a mocskos gyalázkodásuhoz a helyet.

Hát hányjatok csak ide, legallább megkönnyebbültök.

nu pagagyí 2011.08.24. 16:16:31

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Én sem értem. A "vád" az, hogy az elismert szakembernek nem adtak oda hitbizományba még egy többtízmiliárdos céget (Mavir) hogy jól beolvassza az MVM-be és megvalósíthassa gyerekkori álmát:

Ő legyen az a világszerte rettegett gazdasági guru - szerénysége tíltja hogy megnevezze magát, akinek két zseniális gazdasági lépés közben arra is jut ideje, hogy hirtelen Magyarországhoz csatolja Nagy-Britanniát.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:16:46

Immár bő egy esztendeje azt üvölti a kormányzati propaganda, hogy az MSZP rablók, csalók és rosszakarók pártja. Ugyanezt tette a Fidesz ellenzéki pártként, éveken át. Ám a hírek mást mutatnak, s az emberek ébredezni kezdenek.Hamarosan FEL IS KELNEK. Jó reggelt, Magyarország!

Várúr 2011.08.24. 16:17:34

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
Nem tudom, mit iszol, de ez a beteges fröcsögés - meg a nicked is - ecetre utal. Szerecsétlen frusztrált, sérült faszfej...

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.08.24. 16:20:57

@Moan:

:-)

Nos, szóval izé..., hát, kérlek alássan, az van itt blogolásilag, hogy a mindennapi robot/munkanélküliség/elkeseredettség miatt fásult közönség itt ereszti ki a gőzt, itt mondja el azt, amit máshol nemigen tud, mert a többség nem érti/nem akarja érteni/nem fogja soha belátni.

Hidd el, a kommentelők többsége ha nem is lát be minden karakter mögé, de azért nagyjából tud olvasni a sorok közt, és itt legalább annyi öröme van, hogy közérdekű témák tekintetében kiírhatja magából gondolatait vagy fásultságait.

Egyfajta szelep ez itt. Ha ennek tekinted, mindjárt kevésbé lepődsz meg.

Szép napot!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:21:06

@rfbzs: Igen igazad van...ezek a magyar NÉP beteg szarkupcai... akik el lesznek takarítva....( mint a gonosz törpe,s azt fújják).......szóra sem érdemesek:)))
Máshol nem tudnak fröcsögni és papagájkodni, amit a főpapagájtól hallottak azt nyomják..eszük nincs elemezni...gondolatik nincsenek..üres fejüek .hihi
Megyek is klotyóra...kiteszem a Fideszt:)))Bruháháhá

Behajtó70 2011.08.24. 16:22:13

"a demokratikus oldalon egyetlen politikai riválisát"

A nagy-a-jólét, a pannonpuma, a hazudtunk-reggel-délben-meg-este után hogyan nevezheti valaki fletót és bandáját demokratikusnak?

Szarrá hazudott mindent 2006-ban, hogy hatalmon maradhasson....ez lenne a szoci-demokrácia?

Hányinger!

Tényleg nem vagy normális!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:24:19

Mit látunk? Azt, hogy a kormányváltás óta nem hogy fikarcnyival sem lett jobb, hanem egyenesen szakadékba zuhan az ország, miközben Orbánék dőzsölnek a közösből. Hisztérikusan igyekeznek akármit is ránk bizonyítani, azonban a fröcskölődésnél nem jutottak tovább. a NÉP előbb-utóbb sokan a fejükhöz fognak kapni, mondván "Úristen, elzavartunk egy becsületes pártot, s egy tolvajbandát ültettünk a helyébe!"
Orbánisztán Dikatúrisztán -hoz képes a Szocik Angyalok voltak, akik építettek az országnak és nem romboltak...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:25:40

Egyszóval Fideszék a goebbelsi propagandafogást nagyon jól megtanulták."Egy hazugságot addig kell ismételni amig igaznak hiszik az emberek."
Sulykolták éjjel nappal hogy a szoc.libek szétlopták, tönkretették az országot,stb.A pitiáner, baloldalhoz köthető pár milliós korrupciós ügyeket /Zuschlag, Hagyó/naponta mutogatták, az ügyászség minden egyes nyomozati cselekményéről tudósítottak.
De mi volt a valós helyzet?Íme: a legfőbb ügyész, Kovács Tamás néhány mondata egy vele készült interjúból: „Kimutatták, hogy politikához köthető személyek, önkormányzati tisztségviselők ellen milyen büntetőeljárások voltak az utóbbi két-három évben. Van kormányoldali, van ellenzéki, van független - csaknem egyforma arányban. Ha kormánypárthoz tartozó önkormányzati képviselő ellen folyik eljárás, akkor azt az ellenzéki sajtó napirenden tartja, a másik oldalon ez nem jellemző. Nem akarom megítélni az úgymond "baloldali" sajtót, de nehogy az ügyészség sara legyen, hogy az egyik esetről írnak, a másikról meg nem." Hát szóval a jelek szerint a rókák pártállásra való tekintet nélkül felzabálják a tyúkokat, ha bejutnak az ólba. Lehet az a róka vörös, avagy akár narancsos./Lásd „Rókatánc”c. Népszava Online 2009 07.21/
Viszont ,ahogy írod is" mi nem voltunk elég határozottak visszautasítani a rágalmakat."

Én úgy vélem ez most is aktuális. Annál is inkább mert itt nem hazugságokat kell ismételni, hanem az igazságot. Vajon arra is igaz a göbbelsi minta?Próbáljuk meg!

pástétom 2011.08.24. 16:27:06

@Behajtó70: "Egyébként meg többmilliónak nincs elege!"

De, többmilliónak elege van, többmilliósra tehető már a bizonytalan (pártot most választani nemtudó) választók tábora, a Fideszé egyre csökken, a munkavállalók félnek, a közszolgákat megnyomorítják, de ők érthető módon meghúzódnak és nyelnek; elege van az egészségügyben dolgozóknak, a tanároknak, diákoknak..és nekem is.
Csak mindezek nem mennek zavarogni, meg a Kossuth téren hugyozni, hogy kinyilvánítsák egyre növekvő ellenszenvüket és elégedetlenségüket, mert van jobb dolguk - egyelőre.

Lassanak mindenkinek elege lesz, és már csak a legelvakúltabb pöcsfej orbánista gyökerek hiszik azt, hogy a Fidesszel az ország. Kis gyökér: nem ártana felébredned, bár sztem te már menthetetlen vagy. :P

pandacsökiboborján 2011.08.24. 16:27:47

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: ilyentájt van szabadidő és netezési lehetőség a pszchiátrián?

igényes 2011.08.24. 16:31:25

Polt Péter itt van egy maffia, itt lehet lépni, a beismerő vallomás megtörtént nagy nyílvánosság előtt!

"Jelenleg a miniszterelnök csak Volkswagen kisbusszal jár, melyet a Terrorelhárítási Központtól bérelnek – a kormányzati kommunikáció szerint – „egy jelképes összegért”."

1. Nem pályáztatták meg a bérlést!
2. A TeK tevékenységi körébe gépjármű bérbeadása nem tudom, hogy szerepel-e, de ha igen az baj.
3. A Tek pitiáner összegért miért ad kölcsönbe autót?

Checkpoint Charlie 2011.08.24. 16:32:47

Nyilván sok kritika érheti a jelenlegi kormány munkáját is, de egyelőre nem lehet összehasonlítani az előző szocialista kormányok produktumával(már csak az eltelt idő alapján sem).
Úgy lenullázni a gazdasági növekedést (1-2 évvel a világválság előtt), hogy közben növekedjen az államadósság valamint az adóterhek, igazi "teljesítmény".
Nyilván sok minden épült az előző ciklusokban is, de hát ez a minimum, ezért - is - fizetünk adót. Máskor is épült sok minden, és fontosak is ezek, de ilyen alapon mindig tökéletes kormányok regnáltak eddig Magyarországon. Sőt, az '50-es években is épültek dolgok, de azért még nem lesz az a történelmünk aranykora.
2006-ról pedig így beszélni azért mulatságos, mert még az előző ciklusban bírósági ítéletek tucatjai igazolták a rendőrség jogszerűtlen magatartását, lehet mantrázni ennek az ellenkezőjét, csak attól még nem válik igazzá.
Egyébként a Fidesz 2010-es választási győzelme nem a tökéletes kampánygépezete, propagandája stb. miatt következett be, hanem a szocialisták és főleg a Gyurcsány kormány hihetetlenül rossz kormányzása miatt. Egyébként ez az oka annak, hogy Gyurcsány Ferenc soha nem lesz Orbán, vagy bármely győzelemre esélyes politikus igazi ellenfele a jövőben.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:34:26

ez az utolsó roham is inkább felébreszti a népe, hogy milyen Kommunista módszereket alkalmaz a Fidesz:
Hamar kibújt a szög a zsákból. Én is sokat gondolkodtam azon, hogyan lett a Fidesz brancsba tartozó Kovács István BKV főnök egyszerre "kegyvesztett"? Hát kitalálták, hogy csinálják úgy mintha kegyvesztett és megmondták neki hogy :bocs, de ez csak arra kell hogy Gyurcsányra mondj valami rosszat amire mi fogást találhatunk, aztán mehetsz vissza igazgatni a BKV-t.....Pedig hát úgy látom csak a rábízott feladatot hajtotta végre. Tovább kell pocskondiázni és feketíteni a volt szocialista kormánytagokat. Őt meg majd....... jönnek az ügyvédek oszt jónapot......( még pénzt is kap, nem kicsit ..hanem nagyot:))
A terror nem tudott, de Ők igyekeznek fogást találni....de megint rábaszott A nemzeti Fidesz Szar banda és a kis Szarjankó bosszúálló fővezír:))) hehe

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:39:40

Már hetek óta foglalkoztatott a gondolat, eléggé szorongok is miatta - most aztán jól megijesztettél a "paraszt-lázadás" kilátásba helyezésével. Tény, hogy amerre csak néz az ember elégedetlenség van, sok esetben értetlenséggel nézik az emberek, hogy mi történik az országban. Hosszan lehetne sorolni a listát amin háborognak/háborgunk, kezdve az egykulcsos adó igazságtalanságától, a rokkantnyugdíjasokkal való bánásmódig, a Munka Törvénykönyv tervezete, a "furcsa" alkotmányozás, no és nem utolsósorban ez a boszorkányüldözést is felülmúló Budai ámokfutásig. Ha az eszemre hallgatok, akkor arra a következtetésre jutok, hogy ennek valóban egy fájó "robbanás" fog véget vetni - amit nem hiszem hogy el tudjuk kerülni...de akkor legalább kiírtjuk a " Fidesz gazt":)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:41:37

Minden de minden egy tolvonással meg lesz szüntetve amit ez a Fidesz Törvénygyár alkotott és akiket beültették 10-12 20 évre pozicióba azok átkerülnek az utcaseprő tevékenységbe...heheheheh:)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.24. 16:42:30

A Diktatúrát meg szokták dönteni , nem leváltani!!! Választás nem lesz csak elzavarás:)

Fell Bandi 2011.08.24. 16:43:16

@igényes: tegyél feljelentést a NAV-nál fiktív számlázás miatt, ha ezt jogsértőnek tartod.
De ha alaposabb akarsz lenni, belenézel a TEK alapító okiratába, és észreveszed, hogy az állami vezetők védelme is a feladataik közé tartozik.

igényes 2011.08.24. 16:46:54

@Fell Bandi: Hát az igen, de akkor miért kölcsönönek neki kocsit, ha egyszer jár, és nem kölcsönbe kell adni, hanem rendelkezésére bocsájtani. Amúgy pedig nem Orbán használja, hanem a gk. vezető. A TeK gk. vezetőért is felszámol valami jelképes összeget?

igényes 2011.08.24. 16:48:19

Piás miniszterek!

A TeK ad jelképes összegért gépkocsit és hozzá vezetőt is.

yda 2011.08.24. 16:48:27

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
-az MSZP semmit nem csinált,csak lopott,hazudott és igért
-Gyurcsány egy tehetségtelen porszívó ügynök
-Őszöd remetéje,a Kárpátok Egy Igaz Embere a bukott miniszterelnök Gy.F.
-Egyesült Nokia Doboz Párt
-GY.F.delejes személyiségű roham reformer
-Habzik a ballibek szája a ,tasli után,de majd megszokják
-Gy.F.-et miniszterelnöknek,mert a legnagyobb hülyéből lesz a legjobb miniszterelnök

igényes 2011.08.24. 16:50:01

Orbán Viktor jelképes összegért évi 13 milliárdért bérel gépkocsit a TeK-től.

Fell Bandi 2011.08.24. 16:56:14

@igényes: ha közérdekű adatnak gondolod, kérd ki a szerződést a Miniszterelnökségtől vagy a TEK-től...

haggyadmá 2011.08.24. 17:00:22

"demokratikus oldalon egyetlen politikai riválisát "

Ez a Gréczy tényleg ilyen Gyurcsány függő? Szóval szerinte a többi őskommer nem is demokrata? Mondjuk szerintem sem azok, de annak hazudják magukat, amit egy jó szoci seggnyalónak, mint a Gréczy, el kéne ismerni. Gréczy! Figyelj! Nem akart még téged a nevére venni az a barom Gyurcsány? Csak a blog nevet kéne átírni, aztán nyomathatnád ezeket a szar posztokat tovább, mint családi vállalkozás.

Fell Bandi 2011.08.24. 17:03:16

@haggyadmá: nem te találtad ezt ki, ezt csinálják évek óta. a pápai pojáca blogját is ez a szerencsétlen zsóti írja, rá lehet ismerni a szegényes szókincséből, gyakori helyesírási hibáiból, megszokott szófordulataiból

Balt 2011.08.24. 17:03:32

@Sir Galahad: :)) Egyetértek Sir, nevezett lehet a sötét lovag:
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0

diesel12 2011.08.24. 17:06:25

Folosleges vitakozni. Az orszag mara egy kupac kaki allapotara emlekeztet. 1990-ben lett volna meg esely. De mar akkor is rosszul kezdtek a karpotlasi jegyekkel. Mara az orszag katasztrofalis allapotban van. Az embereket es a politikusokat is csak az erdekli, hogy nekik legyen igazuk, a masik eleve hulye, nem mondhat jot, iagazt. Aki nem ert egyet a masikkal azt gyulolni kell. Megis ti, akik itt irogattok egymasnak? Ti oszinten elhiszitek meg ezeknek a fergeknek akik az orszaghazban ulnek, hogy erdekli egy picit is mi van veletek? Most komolyan, tenyleg elhiszitek? Vagy csak vitatkoztok, szellemi gyakorlatkent. Teljesen mindegy mi tortenik mert az orszag annyira szar allapotban van, hogy az rohej. Ki a f.aszt erdekel, hogy Gyurcsany vagy Orban? Amikor a keresetbol nem lehet megelni, ciganykodni kell a szamlakkal, nincs munka, nem er semmit a szerzett diploma, az oktatas egy rakas ..., az egeszsegugy meg szep lassan lesullyed iszonyatos melysegekben. Ezt nem Gyurcsany qrta el, es nem Orban. Ezt egyutt ok 386-an, mind az osszes szarhazi, akik havonta tobb szazezer vagy millio ft-ert ott ulnek, ezt csinaljak, ez az a jo munka amit nap mint anp a borotokon tapasztaltok, megeltek. Ezek az "adaz ellensegek" pedig, milliardos vagyonok gazdai, akik ulnek a baberjaikon, persze dolgoznak is, de a munkajuk latszata semmi. Amig minimalis egyetertes es egyuttmukodesre nem lesznek kepesek a politikusaink addig ez az orszag halott. Mert most a fidesz amit csinal azt majd a kovetkezo szetszedi, ujjaszervezi, aztan vica versa, mint ahogy eddig is volt. CSakazertis. Mint az ovodaban.
Hogy tud meg ennyi ember hinni ezekben ilyen fanatikusan? Hogy hihetik, hogy Orban klegalisan tulajdonas a fel tokaji hegynek, a banyaknak? Ugyanez Gyurcsannyal is. Nagyon hulyek vagytok, hogy egymast olitek ezekert a semmit sem erdemlo emberekert. csokonyos, elmaradott gondolkodasu orszag lett az egykor fejlett, halado gondolkodasu orszagbol.

Balt 2011.08.24. 17:10:03

@Poszt: ehhe, Tétényi Éva nyilván hálás Fegyencnek, amiért megépítette a ze4sztergomi bazilikát. És még a kormányzati negyed c. sikerberuházás még nem is említtetett! :)) Pedig ugye arra is elment néhány mrd. Ft-ocska. (A ppp-s és magántőkés beruházásokat most nem citálnám, egy-két vádhatósági eljárást megérnek előbbiek is, reméljük sorra kerülnek!)

Kalmár 2011.08.24. 17:10:48

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: "Választás nem lesz csak elzavarás:)"
Na látod pöcörő. Végre rájöttél, hogy választáson nem tudtok nyerni. De nem is értem, hogy te mit vinnyogsz itt? Még nem is szavazhatsz. Vagy a szellemi fogyatékosságod okán vagy egyszerűen azért mert gyerek vagy. Mindenesetre rossz hírem van:
Kezdődik a suli nemsokára!
Menj inkább tanulni, ne itt égetsd a baloldalt. Van azoknak elég bajuk néküled is. Majd 3 éved van itt bábozni. Kiváncsi leszek mit fogsz, írkálni, amikor nem kerül elő az a nagy ellenzék.....

ben2 2011.08.24. 17:13:45

Ez egy szerencsétlen, beteg ember írása, aki a vérgőzös indulataitól teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal. Szomorú.

midnight coder 2011.08.24. 17:14:27

@diesel12: Mondok még jobbat: igazából már 90-ben sem volt esély. Akkor az ország kb. 50 éves technológiai lemaradásban volt a világszínvonalhoz képest. Az a gazdasági rendszer pedig amiben működött - és aminek mi voltunk az egyik kirakatországa, sokkal-sokkal jobb életszínvonallal mint a KGST-s átlagpolgár mondjuk a SZU-ban - bizony csődbe ment. A ballib szereti azt hinni, hogy Horn volt az aki kivette a téglát az épületből, de mi valójában egy légypiszok voltunk a papíron. Nélkülünk is vígan ment volna a KGST ha nincs a csőd szélén. És Horn pedig szarni sem mert volna ha Moszkva nem adja áldását erre az egészre, nem piknikezni. Mi több, 89 előtt már egy jó évvel ment a spontán privatizáció - azaz a jobb elvtársak már akkor pontosan tudták hogy vége a dalnak, mi több megvolt a központi akarat a rendszer lebontására is - és aligha Moszkva tudta nélkül.

Complementer 2011.08.24. 17:14:43

Emberek!
Le kellene már szakadni a múltról és belenézni a jelenbe..... Nem azon rágódni ami volt hanem azon kellene elgondolkozni mi lesz!!
Egyenlőre semmi jót nem jelez.....
Amig azon rágódunk hogy ki mennyivel nyúlta le az országot az elmúlt nyócc évben és a mostaniak csak ennnyivel meg ennyivel kevesebbet tesznek zsebre...addig nagybecúú politikusaink akik életükben még nem dolgoztak tovább tömögetik a zsebeiket és élnek mint Marci hevesen..és jókat röhögnek a markukba ...Amig van csont addig rágja a nép és nem figyel ránk addig jó nekünk....és négy vagy nyolcévenként cserélgetik a poziciókat...egyszer fenn másszor lenn aztán újra fenn....

Koterba 2011.08.24. 17:15:16

@diesel12:
Tökéletes korrajzot adtál erről a tetű országról, és a mégtetűbb politika elitről.
Kortárs írónkat idézve:"tetű ország, tetű nép".
azt kapta amit érdemelt.

Kalmár 2011.08.24. 17:19:32

@igényes: 13 milliárdért? Hm nem rossz. Jó kocsi lehet ennyiért:))))
Ezeket egyedül találod ki?
A piás minisztereknél csak nem Szekerest bántod megint?
www.youtube.com/watch?v=8ubC6_XM5UI
Szégyen miket művelt.
" tiszetlt miniszteroru, tábornok és tisztitra...."
:)))

szgy 2011.08.24. 17:25:15

na, de jó hogy van aki megvédi GYF.-et, már majdnem megsajnáltam szegényt, mindig ártatlanul bántják.

bebe tv 2011.08.24. 17:25:31

@haggyadmá: Mintha a mindenki Pali bája
írta volna le a nick name-d. Nyelvtan versenyen te is csak a cserepadon ültél, mint a Pali az olimpián.
Az ilyenek miatt mint te, meg a Pali bá csapata ég az ország nap mint nap.Tele van az ország félművelt f@szokkal, akik nyelvvizsgája annyiból áll, hogy "ja" meg "nein" és nem tudják megkülönböztetni a jelenlegi német himnuszt a hitleri himnusztól, és lejátsszák Szegeden a "Deutschland, Deutschland über alles"-t.
Okádni kell ezektől a bugrisoktól. Nem hinném, hogy ilyenek a magyarok, mert ha igen, akkor a következő népszámláláskor inkább a roma rubrikát ikszelem be.

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 17:27:33

komment:Kösz, nem rossz az anyag, de sajnos én már olyan öreg vagyok, hogy nekem nem mond újat, ezért volt a kérdésem költői, bocs ha nem volt érthető. Sajnos én már elég eszes voltam amikor Titó összenyomta a dinárt. Sőt ha jól emlékszem az olasz líra is volt összenyomva valamikor régen.
Azért amiről szó van, nem ártana a tömegekkel is tudatosítani, mert ezt csak a felsőbb iskolát végzettek érthetik, tudhatják, de csak azok, ahol komolyabb pénzügyi ismereteket tanítottak hozzáértő tanárok.

Nekem egyébként erről is az jutott eszembe, amit Kádár János mondott még a 70-es években: csak azt tudjuk megenni, amit megtermeltünk.
Magánvéleményem, hogy megehetjük azt is amit nem termeltünk meg, de attól erősen éhesek maradhatunk előbb-utóbb.

regress 2011.08.24. 17:31:17

@Behajtó70: orbánék szarrá hazudtak mindent a másfél év alatt.csak betonoztak,semmi komoly intézkedés.de a 7,62-es oldja a betont

nu pagagyí 2011.08.24. 17:32:34

@Checkpoint Charlie: Igazad lenne, ha a történelem véget ért volna. Orbánt saját kormányzása fogja minősíteni, akármennyire próbálja áthárítani a felelősséget. Minél inkább ugrál annál szánalmasabbá válik. Vegyük sorba mit is tett eddig:

Fő műve kétségtelenül az ellenségek felkutatása:
rokkant és szolgálati nyugdíjasok, köztisztviselők, médiamunkások, tanárok, a kultúra képviselői, úgy általában a dolgozók, az egészségügy, civilszervezetek, vállalkozók, munkanélküliek. Tulajdonképpen az egész nemzet. Furcsa buzgalom ez egy olyan embertől aki szerint "a nemzet nem lehet ellenzékben".

Fokozatosan rombolja a demokráciát. Az intézmények lassan karikatúrává válnak, oda illő figurák vezetésével.

Képtelelenek egy törvényt úgy meghozni, hogy valamiféle hatástanulmány, vita, érdekegyeztetés megelőzné. Nem vették még észre, de nincs már kétharmaduk, ezért lépéseik ilyen módon csak arroganciát tükröznek.

A magyarok az ilyenfajta ámokfutást nem sokáig szokták eltűrni. Ha nem tanúsítanak valamiféle alázatot a nép előtt, ez lesz az első amit észrevesznek majd a valóságból.

Fell Bandi 2011.08.24. 17:34:01

@bebe tv: amit írtál, csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Schmitt Pál azért mégis csak nyert 2 olimpiát, 2 VB-t, és egyéni Világkupát is, te gondolom nem.
Amit Szegeden játszottak, az pedig a jelenlegi hivatalos német himnusz volt, de ezt már kitárgyaltuk.
Az pedig, hogy nem a szokásos 3. versszakkal kezdték, erről kérdezd talán Baráth Etelét a szövetség elnökét, mint legfőbb felelőst - bár az itt nyaraló német barátom egyáltalán nem tiltakozott miatta, sőt...

haggyadmá 2011.08.24. 17:34:30

@bebe tv: Te is jobb vagy traktor kezelésből, mint internetes szokásokat illetően. Komolyan azt hiszed, hogy nem tudom leírni helyesen a "hagy" szó felszólító módját? Helyetted is csinálhatott volna apád kissámlit, te kretén. Ne az én nickemmel foglalkozz, hanem védd meg a baloldali demokraták mintapéldányát, mert úgy látom sokan vagyunk, akik utáljuk, mint a szart.

ben2 2011.08.24. 17:34:38

@látjátok feleim szümtükkel:

"Nekem egyébként erről is az jutott eszembe, amit Kádár János mondott még a 70-es években: csak azt tudjuk megenni, amit megtermeltünk."

Majd a 80-as évek végéig annyi külföldi kölcsönt vett fel, hogy a rendszerváltáskor kis híján csődbe ment az ország.
És mit csinált a pénzzel?
Bezony megetette a néppel, mert félt, hogy máskülönben felakasztják.

kalaposinas 2011.08.24. 17:35:18

@Blogger Géza: Igen! Egyetértek! Aki csak "keveset" lop az megérdemli, hogy imádja a nép!

Fell Bandi Ápolója 2011.08.24. 17:36:26

@Fell Bandi: Azonnal húzás vissza a szobába, és bevenni az elmaradt gyógyszereket!

haggyadmá 2011.08.24. 17:37:55

@regress: Húú de kemény vagy bazz. Nem akarnál inkább proletár forradalmat? 7,62...neked sitten vagy elmegyógyintézetben lenne a helyed, bár utóbbit a kommerek már eladták, akárcsak sok más fontos intézményt.

bebe tv 2011.08.24. 17:40:44

@Kalmár: Ha valakinek újra kéne kezdeni az eleminél az te lehetnél meg a bálványozott káderlistán egyetemre került
vezéred és a csapata. Ha a pereputty nem lett volna párt funkci, még a tiranai jogi kart sem tudta volna egyikük sem elvégezni. Még mindig a Gőgös gúnár Gedeon 20. oldalánál tartanának.
A szomorú pedig az, hogy egy ilyen alulképzett társaság meg tud etetni majdnem 2 millió embert, akiket ez szintén minősít.
Az már nem jut el az agytekervényedig,
hogy a hőn imádott pártod kb. 10 %-on állna, ha a köztévék ugyanannyit foglalkoznának a hülyeségeikkel, mint annak idején a Gyurcsánnyal.
Látom neked piszokul tetszik az észak-koreai szisztéma meg az, hogy ha kell mindenkit sittre vágunk.
Hajrá új magyar demokrácia. Majd a nyugat is követ minket, mondta vezéred mikor felébredt és rádöbbent, hogy a bilibe lóg a keze. Ezt a bilit 1 év alatt neki sikerült tele szarnia.

regress 2011.08.24. 17:41:02

érdekes,hogy a sok agyhalott fideszes,kussol az egyenlítőn.nehéz is lenne megmagyarázni,hogy2x2 nem=6-tal.rohadjatok meg,szemellenzős gecik

Kalmár 2011.08.24. 17:41:52

@haggyadmá: Ne értékeld túl. Csak a sok videó játék ment az agyára. Gyerek még. Szerintem, ha látja Viktort a tv-ben, az ujjával lövöldöz és még meg is fújja a füstölgő "csövet"... Ja, és még büszkei is:))

nu pagagyí 2011.08.24. 17:42:51

@Blogger Géza: Orbán a Dunaferrt nem fogta vissza, hogy undorító módon kiakolbolítsa az előző dolomit szállítót és apja bányáját ajánlja figyelmükbe. Biztos, ami biztos cég vezetőségét a művelet előtt lecserélték saját embereikre.

Az autópályaépítést is a kedves papa kapacitásaihoz igazította, pont annyi autópálya épült akkoriban, amennyit a bánya kapacitása elbírt.

haggyadmá 2011.08.24. 17:46:53

@bebe tv: 8 év szoci uralom után szarról beszélni, amit a fidesz csinált? Helyedben kussolnék, mert aki itt él ebben az országban, és nem olyan elmebeteg, mint mondjuk te, nem fogba bevenni az ilyen elmebeteg szövegeket. Nehogymár a gyurcsánynak csak annyi hibája lett volna, hogy szegénnyel sokat foglalkozott a média. Ti olyan hülyék vagytok, hogy 50 év kommer megszállás után visszaszavaztátok az utódpártjukat. Oroszoknál még vannak lenin meg sztálin rajongók, szóval nem csodálom, hogy itt is van pár idióta. Lényeg, hogy hiába ugattok, egyre kevesebben vagytok, kihaltok, mint a dínók. Következő választáson még a jobbik is lenyom benneteket, mentek a 'csába...

Blogger Géza 2011.08.24. 17:46:57

@kalaposinas: Ha szerinted mindenki "lop", aki államtól pénzt kap, akkor kb a magyar lakosság 90%-a lop, mert mindenki kap valami családi pótlékot, nyugdíjat, álláskeresési támogatást, munkahely teremtési támogatást, táppénzt stb.

pannonfunk 2011.08.24. 17:46:59

A megalomán emberek jellegzetes tulajdonsága, hogy azt hiszik, ők az egyetlenek, az egyedüli lehetséges alternatíva valami mellett vagy ellen.

Complementer 2011.08.24. 17:50:52

Orbán Viktor "politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte. Politikai hozzáállása saját elmondása alapján a honvédségben eltöltött idő alatt változott meg gyökeresen, ahonnan teljesen más emberként távozott. Korábban a szocialista rendszer naiv és elkötelezett híve volt."

diesel12 2011.08.24. 17:52:19

Most Gyurcsany. Azelott az oroszok, elotte a trianon, elotte az osztrakok. Ennek az orszagnak fel kell ebrednie. Sirassal oda jutunk, ahol vagyunk. Aki hatra nez nem jut elore. Szanalmas.

Complementer 2011.08.24. 17:53:13

Semmi baj az ember világnézete bármikor megváltozhat :-)))))

Blogger Géza 2011.08.24. 17:54:58

@nu pagagyí: Ez is a hazugsággyár része? Az esetleg nem jutott el a piciny buksidba, hogy inkább az olcsóbb beszállítótól vettek? Aztán a műbalhé miatt kénytelen volt a Dunaferr a drágább Zarándoktól is továbbra is venni dolomitot, mert annyira felkavarta a szart az a nyerészkedő. Az ilyenek meg az azonnal ugró agymosottak (mint pl. te, aki 10 év után is ezzel a kipukkadt lufival jön) miatt aztán közpénzből mégis a drágábbat kellett megvenni, csakhogy az Orbán apjának direkt rossz legyen, fantasztikus eredmény!

"A közlemény szerint az Orbán féle bánya mintegy 10%-kal olcsóbb, de a verseny kedvéért, és a kötbér elkerüléséért Zarándokkal bányával is szerződést kötöttek"

www.origo.hu/itthon/20010722adunaferr.html

haggyadmá 2011.08.24. 17:56:58

Ja még annyit Gréczy elvtárs! Ez nem az utolsó roham az a barom ellen. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg bizonyíték van a fidesz birtokában, amivel sittre lehet vágni azt a szarházit, csak a megfelelő időt várják. Majd a választásokhoz közelegve fogják az igazi komoly ügyekkel perbe fogni, nem most, mert akkor a jó magyar tipusú választó elfelejti pár év alatt, hogy ki is az a gyurcsány és véletlenül a szar pártjára szavazna. Van még egy bő nyugodt évetek, aztán kezdheted küldeni a csomagokat a szerelmednek, meg járogatni a beszélőkre, mert hogy sitten lesz, az tuti. Ha kínai rendszerben élnénk, akkor meg lehet ki is végeznék államellenes bűntettek tömkelege miatt.

Táskás Tóni 2011.08.24. 17:59:22

@hidier: Igazad van , Orbán 20 év alatt tette tönkre az országot. Sajnos a bunkó izgága focista azóta amióta munka helyett elkezdett politizálni, csak az ellentétet szítja. Erkölcsileg semmivel sincs más szinten, mint Gyurcsány. Olyan mocskosul szétszakította két táborra az országot, hogy ha mondjuk átver valaki, vagy szemtelen, vagy tolakszik vagy hazudik, akkor a családunk szlogenje: Biztos fideszes. Na , ezt érte el a bunkó focista.

gipsz1234 2011.08.24. 18:03:32

@Fell Bandi: Schmitt Pál azért mégis csak nyert 2 olimpiát, 2 VB-t, és egyéni Világkupát is, te gondolom nem.

Azért nyert mert hajlékony volt. Nem zavarta a gerince. Mivel nincs neki.
Helyesírási versenyen milyen eredményt ért el?

diesel12 2011.08.24. 18:03:32

@haggyadmá: nem szeretnek vitab keveredni senkivel sem. Legalabb annyira nem szeretem O-t mint Gy-t.
Ugy gondolom, azert nem tudnak vele mit kezdeni, mert vagy ugyes es eltakaritotta a nyomait, vagy mert olyanok is benne vannak nyakig akik vagy jelenleg kormanykozeliek, illetve kotodesuk van. Illetve, esetleg Gy birtokaban is vannak olyan dolgok amelyek O szamara nem kedvezoek.
Felre ne erts en nem a bunosseget vagy az artatlansagot vitatom. De azt azert meg ne felejtsuk el, hogy egyenlore nem bunos. Semmivel sem bunosebb jogilag mint mondjuk O. Ez egyenlore egy (jogosan vagy nem majd eldol) partpolitika rezse, hiszen nagyreszt a Gy utalatra epitett a fidesz, nem anniyra az ertelmi mint az erzelmi oldalra mentek a valasztasokkor, es jelnleg is ez folyik az elszamoltatosdival.
Fontos is, aki bunos iteljek el. De ez ne legyen cimlapon mindig. A minimalber-emeles, a lakasvasarlasi-epitesi tamogatas, az egeszegugy es meg ezer dolgo fontosabb jelenleg mint Gy. Akivel foglalkozni kell, de o mar nem szabad, hogy tema legyen, hiszen eleg reg nem aktualis a szemelye.

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:04:24

@Kalmár: Te viszont matyizol a bunkó focista láttán és a NENYI-t használod törlőnek. Pedig nőtt az államadósság, annak ellenére, hogy már feléltek 1300 milliárd 13 évnyi mnyp-i vagyont és különadókat a bankoktól és kereskedelmtől,kivéve CBA. A focista és a jobbkeze és a kormánya elkúrta.Árokásó viktor még a gatdasághoz sem ért, de a focihoz sem.

derelyegrádi szellem 2011.08.24. 18:06:15

Ha van valaki, akinek elemi érdeke, hogy Gyurcsány minden tette ellenére szabadlábon legyen, az Orbán.

Neki még ugyanis vagyon egy dolga. Az MSZP-t teljesen szétverni, az SZDSz és MDF teljes kicsinálását követően, amit már végrehajtott ez a félkegyelmű.

Én még ezt megvárnám, aztán tőlem is mehet a dutyiba, ahova való. Az apja után. (ez csak az orbánbányázók kedvéért tettem hozzá :-) )

Zsolti!

Az újságírásnak az vége, amikor a vágyak (tízezrek az utcán) az újságíró írásában valóság formájában kerülnek leírásra. Ja, és arről jut eszembe, az utcán való politizálás (értsd: tüntetés) 2 éve még nálad egy nácifasiszta szokás volt, hiszen politika helye a Parlamentben van, Rosszul emlékszem? Vagy ez már megint a gyialektika? :-)

Te zsótikám talán még a bio-, techno-, nano-, meg hasonló poliszokat is látod, amiket a feri vizionált ide 2006-ban. Tudod, amikor (választásokkor) azt mondta (hazudta) hogy mindek oké, a költségvetési hiány rendben,a gazdaság rendben, minden oké. Ahhhha.

Meg amikor te is, feri is, a veres jani is, meg bajnai is azt mondta 2008 október végén (!) milyen válság, (tudod ekkor volt az "elrugaszkodtunk" kampány nálatok!!), ezt mi csk tv-ben fogjuk nézni, meg ilyenek, Tisztára mint a kommunizmusban az "ide nem fog begyűrűzni" metódus a vén szaros komcsiktól. Tudod, akiktől vagyonotokat (MSZP) örököltétek, a feri meg még a villáját is.

Ezekről is írhatnál valamit néha, ha kihúzod egyszer a fejed a feri seggéből...

Te egyébként vicces fiú vagy, csak nem veled nevetünk, hanem rajtad.

gipsz1234 2011.08.24. 18:06:44

@Táskás Tóni: Miért értene OV. a gazdasághoz?
Nem elég az hogy kiválóan ért a baj és szarkeveréshez?

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:07:32

@gipsz1234: Csapatban a kispadon ült az olimpián. Nem is lépett a pástra.Vajon miért őt vitték ki? Megélhetési álamfőnk van.

gipsz1234 2011.08.24. 18:08:15

@haggyadmá: Mi vagy te? Tán bíró vagy ügyész? Vagy esetleg egy kis pöcs? Szerintem az utóbbi.

nu pagagyí 2011.08.24. 18:08:27

@Blogger Géza: Na, ezért nem kell az államnak vállalkoznia. Nem tudjuk mi drága és mi olcsó. Enyhén szólva is gyanús, ha a Miniszterelnök apjának cége pont miniszterséga alatt fut fel és érdekes módon állami megrendelésekből.

Mivel gyurcsányoztál is, megjegyezném hogy GYF nem állami pozicióból szerezte meg az általa privatizált vagyontárgyakat. Bár tudom, Téged ez nem nagyon érdekel.

sprenczl 2011.08.24. 18:09:30

Fletó a demokratikus oldalon....haha, hülye! Ezen nagyon jót röhögtem!

gipsz1234 2011.08.24. 18:11:52

@Táskás Tóni: Miért vitték ki? Valszeg ő jelentett a többiekről. Nem véletlenül lett az emberek embere, a magyar nyelv őre, a törvényhozás motorja 35-36 évesen az Astoria szálló ig. helyettese!

Complementer 2011.08.24. 18:12:13

Amíg van ellenségkép......addig is békén hagyják az aktuális, éppen hatalmon levő politikusokat....

regress 2011.08.24. 18:12:17

@haggyadmá: az is jobb mint a fülke forradalom.neked is jut egy lámpavas

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:12:35

@gipsz1234: Na ezért szereti őt pl agymosott Blogger és agymosott Kalmár.

nemecsek ernő áruló 2011.08.24. 18:14:47

@hidrodinamikusnyomatékváltó: Majd ha megtanultál olvasni, értelmes vitára hajlandó vagyok. Trollokra nem fecsérelem az időmet, kösz!

Blogger Géza 2011.08.24. 18:14:56

@nu pagagyí: Nem akkor szerezte, hanem akkor, amikor a haverjai döntéshozói székben ültek. Mikorra miniszterelnök lett, addigra már annyit összelopott, hogy egy üdülő nem sokat osztott vagy szorzott volna neki a top100-as vagyonánál.

Tudom, számodra egy ingyenesen megszerzett kormányüdülő nem gyanús, csak az, ha valaki olcsóbb beszállító tud lenni, nos elárulom: ezt hívják versenynek, ez a piacgazdaság alapja.

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:14:57

@gipsz1234: A bunkó focista szereti a III/II és a III/III-as jelentőket. Pl Matolcsi Pintér és Martonyi, na és a most kitüntetett közgazdász is mind jelentett.

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:18:07

@Blogger Géza: Na és mit szólsz a fidesz székház törvénytelen értékesítéséből családnak, konkrétan apukának, volt MSZMP titkárnak.vásárolt bányákhoz?

Blogger Géza 2011.08.24. 18:20:52

@Táskás Tóni:

1) Ki mondta, hogy törvénytelen? Ha te eladod a házad, az törvényteln?

2) Miféle bányák??? A volt munkahelyét privatizálta, egy darabot. És nem ingyen kapta.

gipsz1234 2011.08.24. 18:24:56

@Blogger Géza: Te tényleg ennyire elvakult vagy? Valóban nem látod hogy hatalmon lévő politikusok nem csak Líbiában lopnak? Minden párt és főképp azok prominensei lopnak. Lopott Gyurcsány lopott Orbán is. Most megint Orbán és sleppje lop. Ha 2014-ben új kormány lesz akkor az is lopni fog. A politikusok szent emberek. Maguk felé hajlik a kezük.

Blogger Géza 2011.08.24. 18:29:04

@gipsz1234: Ezzel a demagógiával és általánosítással nem együnk semmire. Aki lop, azt kapják el, ha tényleg lop, és vagy ítéljék el, vagy hozzák az ügyet nyilvánosságra, hátha ki lehet iktatni őket a politikából, mint pl. egy sor MSZP-s polgármestert. Az nem számít semmit, hogy neked mi a véleményed.

gipsz1234 2011.08.24. 18:35:55

@Blogger Géza: A te véleményed kb ugyanannyit nyom a latba mint az enyém. Elvakult fidesz fannal nem akarok vitatkozni. Ha neked az a véleményed hogy a fidesz tisztességesebb párt mint az mszp vagy a többi akkor az a te dolgod.
És hidd csak azt hogy kedvenc pártod tisztességes emberek gyülekezete. Orbán meg Jézus Krisztus egyenesági leszármazottja. Szerezzél róluk (fideszes képviselők) csoportképet és csókolgasd esténként.

egosumviaveritas 2011.08.24. 18:36:38

Cirkuszt a népnek!
Gazdaság-politika nincs , kormányzás nulla ,ötletelés na az van.
A Fidesz szavazók? Mostanában egy sincs aki felvállalná!
Bértollnokok na azok is vannak szép számmal!
Szóval cirkuszt a népnek! Addig sem a lényeges dolgokkal foglalkoznak( munkahely , megélhetés).
Nyugodtan szidjátok egymást a politikusokat , pedig inkább mindenkinek saját magát kellene.Hatalomra juttatunk egy hozzá nem értő dilettáns , bosszúra vágyó bagázst.(aki szavazott rájuk,akik másra és azok is akik nem is szavaztak)

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:37:58

@Blogger Géza: Fideszsunázóként ne beszélj
demagógiáról, szerintem.

Napkutya 2011.08.24. 18:38:52

Lehet, hogy Orbán kibulizza, hogy becsukják Gyurcsányt. Lehet, nem biztos.

Személyes döntésekért, igenis legyen személyes felelősség. Számok, tények. Ahogy a nagy könyvben...

Ha a törvény azt mondja, igen(!), legyenek határozottak, ne legyen elnézés, ne legyen pardon, csukják be.

De! Ha ez átmegy, négy-nyolc év múlva, -ugyanezen az alapon-, talán több lesz a Fideszes a börtönben, mint a rablógyilkos.

Mit csinál majd a Vezér a rácsok mögött? Megírja a Harcom kettőt?

Úgyis folyton hadakozik...

Kalmár 2011.08.24. 18:39:24

@nu pagagyí: Egy volt kisz titkár, aki az komcsi bűnöző apró családba benősült majd, a leggazdagabbak listáján az 50. helyre privatizálta magát szerinted törvényesen és erkölcsösen tett mindent?
Miaz, hogy! Nagyon is!
Ne hülyéskedj..

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:41:01

@egosumviaveritas: Ahogy mondod, bagázs. Tuskő dilettáns eszetlen bunkó tahók.

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:43:35

@Kalmár: Hahó nőtt az államadósság!
Az álamfő pedig megírta levelét- Kedves Gaszparovics, Eszterházi nem náci. Álamfó magyarországról.

gipsz1234 2011.08.24. 18:44:25

@egosumviaveritas: Miért kellene gazdaságpolitika? Orbán forradalmár típus aki a magyar politikai elit legdestruktívabb tagja. Kiváló debattőr aki rendkívül elmésen tud támadni, rombolni, kritizálni.
Társadalmat építeni nem tud. Gazdasági elképzeléseivel a még dolgozó alacsony keresetűeket végképp padlóra tudja küldeni. Az polgárságot teljes gőzzel akarja alattvalókká tenni.

Kalmár 2011.08.24. 18:48:34

@egosumviaveritas: "A Fidesz szavazók? Mostanában egy sincs aki felvállalná!"

Most szabadultál vagy letelepedni készülsz egy távoli sivatagos országból?
Minden közvélemény kutatáson ők vannak a legtöbben. Még mindig. Pont ez bosszantja halálra a maradék balost.

bambapacák 2011.08.24. 18:49:14

Vicces azért 40 szavazóképesen töltött év után visszatekintve, olyasféléket olvasni Gyurcsány és az msz(m)p kapcsán, hogy "demokratikus". Ilyesféle fogalom csak egy ellenzékben lévő politikus esetében létezhet, akkor nagy részük tényleg együtt érez a nagy tömegekkel és a lelke is mély lesz. Azután,ha hatalomra kerül, rögtön másképp értelmezi. A hatalmon lévők demokráciája valószínűleg olyan, mint az Állatfarmban leírott: "minden disznó egyenlő, de egyesek egyenlőbbek..."

nu pagagyí 2011.08.24. 18:53:28

@Blogger Géza: Gyurcsány nem a kormányüdülőből gazdagodott meg, ami mégsem mérhető az előző Fidesz-kormány végvonaglásakor szétosztogatott állami gazdaságokhoz, hanem a MOTIM-ból. Elég annyi, hogy most is működik nyereséget hoz pedig nem hiszem, hogy az állam nagy tételekben vásárolgat kádkövet.

De hagyjuk is. Nekem Orbánnal kapcsolatban nem családi vállalkozásainak, állami forrásokból történő felvirágoztatásával van bajom. Apró jellemhibája eltörpül amellett, amit az országgal tett és tenni akar. A nép totális elnyomorításának programja néhány oligarcha és egyéb seggnyaló érdekében, nem méltó még a Te tiszteletedre sem. Te is ugyanúgy meg fogod szívni ezt az országrombolást, mint mindenki. Ha nem abba a körbe tartozol, aki a Kubatov-listán legalább két plusszal rendelkezik, akkor ideje lenne felébredned.

egosumviaveritas 2011.08.24. 18:57:28

@Kalmár: Hidd el munkámból adódóan elég sok zemberrel találkozom , beszélek ( t.i. kereskedelem). Innen az infó.
Ne a kormány közeli felmérésekből informálódj.Gyere el Kósa-falvára az egyszerű dolgozók közé és hallhatsz érdekes véleményeket.Jelzem nem kell balosnak lenni csak dolgozóként (egyre kevesebben) kell élni , megvenni az élelmiszert és fizetni a számlákat.

Táskás Tóni 2011.08.24. 18:59:36

@Kalmár: Biztosan a közvélemény kutatásokat is hamisítják ezek az álnok hazudós fideszesek. A KSH sem adhat közzé bármikor adatot kontroll nélkül, különben módosítani kell.Amikor 2002-ben berejtettek közel 400 milliárdot az MFB-be az sem volt semmi. És van pofájuk adathamisítást kiabálni a szocikra.Dakota közmondás-A legjobb védekezés a támadás.

Táskás Tóni 2011.08.24. 19:02:04

@egosumviaveritas: Azért Kósa falva nagyon tahó hely. Ahol több, mint 70 %-kal megválasztanak egy ilyen korrupt bugrist. na ott nem szívesen élnék.

Táskás Tóni 2011.08.24. 19:04:09

@Napkutya: Polt mellett soha nem fognak fideszest leültetni, de még csak vizsgálatot sem indítanak ellenük.

zeddez 2011.08.24. 19:06:15

@Fell Bandi: a stop.hu legalább nem olyan, mint a régen a fidesz.hu fórumja volt, amin ha vmi nem pártnak nyalós kommentet írtál be, akkor max 5 perc múlva már nem volt olvasható, mert véletlenül kimoderálodott. ;)

egosumviaveritas 2011.08.24. 19:09:17

A mostani helyzetért legjobban a "rendszer-váltás"-kor hatalmon lévő politikusokat tartom felelősnek!
Tovarisi koniec!-ugye emlékszünk?
Teljes hátra arc a SZU-nak.Europa egyik legnagyobb felvevő-piacának.Ők szinte mindent megvettek tőlünk , lehet nem valutában fizettek , de fizettek!
A mi piaci szegmensükbe amiről kivonultunk rögtön benyomultak németek, hollangok, britek és nem utolsó sorban a volt kelet-europai országok.Csak nekünk volt büdös a pénz! Nekünk ugyanis nagy magyar mellényünk volt!
Tehát a bűnösök akiknek felelniük kellene:MDF , SZDSZ , MSZP ,FKGP és nemutolsó sorban az Orbán vezette Fidesz! Kérdem én a most megvádolt Gyürcsány akkor hol volt?Döntéshozói poszton? Na ne...
A véleményem mellett kitartok ,nyugodtan lehet szidni ,nem igazán tudok a bértollnokok leírt vádaskodásaival foglalkozni!

nu pagagyí 2011.08.24. 19:10:06

@Kalmár: Ha az valóságot szeretnéd megismerni, akkor ne a kormánypropaganda céljaira kisajátított áltudományos műhelyeket szemlézd, a minden csatornán egyen MTI szöveget nyomó médiumokon.
Kérdezd meg a kirúgott köztisztviselőket, közalkalmazottakat, az adócsökkentés áldozatait, a feltőkésített egészségügy dolgozóit, a közmunkások seregét, a kisvállalkozókat, a régi haverokat stb, az ország 90%-át. Jobb lett-e nekik? És kérdezd azt is meg, szerintük kinek lett jobb?
A 10 százaléknyi lelkes haszonélvező csapat retteghet, hogy előbb-utóbb egységes platformra jut az elégedetlenség.

zeddez 2011.08.24. 19:11:01

@Kalmár: melyik közvélemény kutatáson?Amit a saját emberük készít nekik 100 megkérdezés alapján? Az valóban duplán is reprezentatív felmérés... ;)

Napkutya 2011.08.24. 19:13:29

@Táskás Tóni: Igen, az ügyész probléma... Valós. Elmúlik.

De, bárkitől meg lehet kérdezni, azt is, hogy mennyiért enne meg egy tányér szart a Hősök terén. (Nem az enyém a hasonlat, de jó.)

Ahogy múlnak az idők, és változnak a hatalmi viszonyok, ez a szám egyre csak kisebb lesz, -és egyre kínosabb is rá válaszolni.

Semmi sem tart örökké. A politikában meg depláne nem!

(A kedvencem: Ne vigyorogj Iljics nem lesz így örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké... Szegedi iromány az átkosból, -de zseniális!)

czjanos 2011.08.24. 19:16:58

@egosumviaveritas: Látod, akkor az volt a baj, hogy nem Te voltál "az út, az igazság, és az élet"! Egyébként ez a sokak által vitatott tartalmú felirat latin változata díszeleg a budapesti Szent István Bazilika timpanonjában.

Fell Bandi 2011.08.24. 19:17:05

@Táskás Tóni: 'Csapatban a kispadon ült az olimpián. Nem is lépett a pástra."
No nem mint ha nagy jelentősége lenne annak, hogy Schmitt Pál vívott az olimpián vagy tartalék volt a jelen vita szempontjából, de azért jellemző ez a suttyó hozzászólás a gyurcsányisták büdöslábú proli mentalitására.
Ugyebár 2 aranyat nyert csapatban, Mexikóban és Münchenben.
Nem fogok most keresgélni a korabeli eredmények között, mert nincs rá szükségem, ott voltam ui. a mexikói olimpián, és emlékszem rá, hogy a döntő első asszóját éppen Schmitt Pál vívta. Aki nem hiszi, keressen utána!
Egyébként nem vívást nézni mentem ki elsősorban, hanem a magyarokkal találkozni, és a vívó aranyainkat azért tudtam megnézni, mert épp egy vívónk segített belépőt szerezni az összes vívóeseményre. Tóni, márt megint füllentettél, mint az, aki reggel délben meg este is ezt csinálta...

nu pagagyí 2011.08.24. 19:18:04

@Kalmár: Unalmas ez már. GYF nem miniszterelnökként kezdte a meggazdagodást, hanem vállalkozóként.
Ha tényleg olyan gazdag, akkor jól csinálta. Nem is vett fel hat évig díjazást miniszterelnökként.
A vállalkozások olyan körülmények közt jöttek létre és működtek, mint amilyet többek közt az első Orbán kormány is teremtett.

himpellér 2011.08.24. 19:19:36

Mi van büdös bolsik?Nem lehet többet lopni? Tovarisi konyec? Milyen demokratikus ellenzékről van szó? Akik a tömegbe lövettek? Apik akasztási stílusát átvett tetvarekek? Na húzzatok a cikkíróval együtt a náthás 3,14csába!

Kalmár 2011.08.24. 19:23:11

@nu pagagyí: Micsoda fantázia!
A Fidesz támogatottsága 48%- az MSZP-é 25%, a Jobbiké 15%, az LMP-é pedig 7%.

Igaz, hogy nem a köztisztviselők elkeseredett hada mondta ezt, de a Szonda Ipsos-t nem nevezném MTI szöveget nyomó médiumnak. Miért vállalod mindig azt, hogy nyilvánosan kiderüljön, hülyeséget beszélsz?
Ha azt mantrázod, hogy senki nem Fideszes, senki nem Fideszes...akkor megvalósul?
Látom a véleményed hangoztatásában nem zavarnak a valóság elemei. Nem baj, csak fájni fog a következő választás.
Minden kormány követ el különböző méretű baromságokat, de ha ökörségeket írkáltok, akkor minden kritikátok hiteltelenné válik.

különvélemény 2011.08.24. 19:23:28

Ez a blog mi okból kerül állandóan címoldalra?

"amikor a csőcselék szétverte a várost"
LOL, alig volt anyagi kár, kivéve baló kocsiját. De persze a libsi sajtó többszázmilliós károkat említett.

Ja persze, az ő vállalkozójukkal 1 kuka 50 milla.

Napkutya 2011.08.24. 19:24:00

@himpellér: LEHET többet lopni! Csak nem a bolsiknak.

Jobb?

egosumviaveritas 2011.08.24. 19:28:19

@czjanos: " Látod, akkor az volt a baj, hogy nem Te voltál "az út, az igazság, és az élet"!" Elég nehéz lett volna...
Akkor érettségiztem és én is drukkoltam a "rendszerváltóknak". Most egy kicsit idősebbként már másként látom a dolgokat.
A rendszerváltásból sajna semmi sem lett.
Akik előtte sütögették a pecsenyéjüket azok utána már gázperzselővel égettek! Felégettek mindent!Ahogy most is!
A munka és munkás becsülete a múlté!
Rablólovagok lenullázták MO-ot ahogy most is teszik.
A zembereknek csak a fórumokon való veszekedés maradt!
Kiút a mostani helyzetből lehet hogy nulla?
Beérett az orbáni politika.Magyar a magyarral nem vitázik hanem veszekszik( mint az oviban)
Összefogás = 0
Így semmi sem fog megváltozni ,talán javulni!
Gondolkozni kellene már minden embernek!
...jöhetnek a minuszok...

Fell Bandi 2011.08.24. 19:31:29

@különvélemény: az a moslék tolvaj demszky a Kossuth téren a földet is kicseréltette sok száz millióért a tüntetések után, tök véletlenül a gennyessy lányának a cégével. demszky még mehetne a gyurcsáyyival együtt a sittre,jobban jár a végbélrákos strici, mint ha velem találkozik az utcán, mert olyan fülest adok neki, hogy a taknyán csússza végig a 4-es metró vonalát...

czjanos 2011.08.24. 19:39:00

@egosumviaveritas: Azért azt nem mondhatod, hogy semmi nem lett a rendszerváltásból! Magyarország kilépett a KGST-ből, a Varsói Szerződésből, nyíltan a többpárti demokrácia és piacgazdaság mellett verte le a cöveket. Az persze más kérdés, hogy a Vitézi Rend újjáélesztése, Horthy újra temetése helyett inkább racionális kérdésekkel kellett volna foglalkozni, de sajnos, a szocializmusban megtűrt múzeum-igazgatónak csak ennyire tellett.

Napkutya 2011.08.24. 19:40:51

@Fell Bandi: Ne hülyüljünk már meg, egész Európa tudja, hogy a metrót a FIDESZ fékezte be.

Ugyanaz az Alstom, aki jó volt a könnyelmű, ritka járatsűrűségű, és kihasználatlan New York-i metró fővállalkozójának, (961(!!) millió USA dollárért) -az nálunk megbukott.

Majd, a választások után, -egy éven belül-, megint feltámadt. Mit sejtesz, ez mibe fáj nekünk? Nem Pesten. Katymáron, Pécsen, Kistapolcán, bárhol..

Hogy van ez?

különvélemény 2011.08.24. 19:44:24

@Napkutya: "Ne hülyüljünk már meg, egész Európa tudja, hogy a metrót a FIDESZ fékezte be."

Mint ahogy azt is tudja az egész EU, hogy a magyar metró aranyáron épül és soha nem fogja kitermelni az árát.

egosumviaveritas 2011.08.24. 19:46:37

@czjanos:
"Azért azt nem mondhatod, hogy semmi nem lett a rendszerváltásból! Magyarország kilépett a KGST-ből, a Varsói Szerződésből"
KGST-megszünt 1991. június 28
Varsói Szerződés-megszünt-1991. április 1-jun 1.
Ezek ám a fegyvertények!

Napkutya 2011.08.24. 19:46:42

@különvélemény: Ez a válasz volt?

Mert akkor karcsú.

Napi q.rvasokat fizettünk csak azért, mert egy Fideszes kerület nem engedte tovább a fúrópajzsokat.

Olvasni!

Napkutya 2011.08.24. 19:48:30

Szóval, leállítasz mindent, -és betartasz a járgányoknak.

Na ÍGY tényleg drága.

Darkhorse 2011.08.24. 19:49:34

Na az is sok mindent elmond a baloldalról (sőt az egész magyar politikai elitről), hogy Fletó az OV egyetlen politikai riválisa.

Napkutya 2011.08.24. 19:50:40

... és ebben az a büdös, hogy abban a pillanatban, amikor MI vagyunk hatalmon, akkor hirtelen minden fasza lesz!

különvélemény 2011.08.24. 19:54:32

@Napkutya:

Győzd csak meg magad, hogy a fidesz tette drágává a metrót.

Olvasni!

Napkutya 2011.08.24. 19:56:05

@különvélemény: A Fidesz DRÁGÁBBÁ tette a metrót. EZT, akármikor vállalom.

Blogger Géza 2011.08.24. 20:11:21

@nu pagagyí: Te egy párhuzamos univerzumban élsz. Én azt látom, és az adatok is azt mutatják, hogy a helyzet folyamatosan javul. Két csoport van komoly bajban: a tartósan munkanélkülivé váltak és devizahitelesek (egy része). Mindkettő az előző ciklus öröksége, amelyet az kormány lehetőségeihez képest próbál orvosolni, de a lehetőségei nyilván erősen korlátozottak.

De ha az átlagot nézzük:

"A három vagy annál több gyermekesek nettó keresete 17 százalékkal nőtt az első negyedévben.

A családi adókedvezmények és a 16 százalékos személyi jövedelemadó együttes hatására 2011 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest a nettó keresetek 5,6 százalékkal emelkedtek, a keresetek vásárlóértéke pedig 1,4 százalékkal nőtt. "

portal.ksh.hu/portal/page?_pageid=37,1038195&_dad=portal&_schema=PORTAL

A foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatok folyamatos javulást mutatnak, miközben a költségvetési alkalmazottak utolsó száma

731,6 ezer

egy évvel korábban:

767,4

portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qli005a.html

tehát mivel az állami szféra karcsúsodott, a növekedés a versenyszférában van, ami hosszú távon jót tesz a közszféra finanszírozhatóságának.

czjanos 2011.08.24. 20:22:37

@egosumviaveritas: Akkor azt is tedd hozzá, hogy Magyarország mikor lett a NATO és az EU tagja.
Te a rendszerváltáskor érettségiztél, én abban az időben éppen Szegeden éltem (átmenetileg, 10 éven át) és láttam, hogy az egykor híres szegedi textilipar hogy ment az ebek harmincadjára. Azt is láttam, hogy a nem éppen gyengéden létre hozott TSZ-ek hogy virágoztak akkor és hogy verték szét pusztán azért, mert ami a szocializmusban született, az csak rossz lehetett. A magyar mezőgazdaság azóta nem tudott talpra állni és félő, hogy már nem is lesz esélye erre.
A rendszerváltásnak egyébként nem Magyarország volt a középpontja ( mint ahogy sok másnak sem, hiába merünk most nagynak látszani), hanem az, hogy a szemben álló két világrendszerből az egyik megrendült, majd össze omlott. Nézd me, hogy Németország a mai napig nem tudta egyensúlyba hozni a keleti és a nyugati régióit, pedig nagyon sok márka- majd euro-milliárdot fordítottak a keleti országrész felzárkóztatására.
Végül, de nem utolsó sorban, gondolj a Turáni átokra, ami a mai napig befolyásolja-, sőt, meghatározza Magyarország jövőjét. Te fiatalabb vagy nálam nagyjából 30 évvel. Neked talán még lehet esélyed arra, hogy amiről 1989-ben álmodtál, az megvalósuljon. Szívből kívánom ezt neked és kortársaidnak!

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.24. 20:24:14

@ben2: "Bezony megetette a néppel,..."

Te vajon tiltakoztál, hogy én nem akarok hitelből "enni"?

Kádár, és az azóta regnáló vezetők nem egyedül döntöttek még akkor sem, ha ezt az istenadta nép úgy is gondolja. Egyébként meg, ha bele gondolsz, a nyugat tudta, hogy a mi hiteleinknek az eladósódásunk lesz a vége.
Azért én nem irigylem a kölcsönző nyugatot sem, mert a kelet is kib*tt velük azzal, hogy adott a népnek fedezet nélkül minden féle előnyöket. Ez szúrta a nyugati néptömegek szemét, ők is követelőzni kezdtek, és azért ott sem tett ez jót a közmorálnak, és a közpénztárcának sem.
Nem lehet vitatni a kölcsönös egymásra hatást, és a kiegyenlítődés okszerűen vezet a világ erkölcsi és gazdasági válságához. Az új kihívásokra új válaszok kellenek, amit a kormányok ez idáig nem nagyon óhajtanak tudomásul venni.

különvélemény 2011.08.24. 20:25:24

"Azt is láttam, hogy a nem éppen gyengéden létre hozott TSZ-ek hogy virágoztak akkor és hogy verték szét pusztán azért, mert ami a szocializmusban született, az csak rossz lehetett."

Ennek a magánosítását, ha kifejtenéd, az Nobel-díjat érdemelne.

Rántott kard 2011.08.24. 20:25:25

Gyurcsányt, Gréczyt gyalázó, Orbánt éltető, komcsigyűlölő, elvakúlt, agymosott, Szíjjártón nevelkedett jobbfaszok!
Áruljátok már el, hogy az elmúlt másfél évben mi a jó büdös franctól lett jobb!?
Tán csak nem attól, hogy a "mezei munkás ember" rosszabbul járt, az egykulcsos adóval?
Vagy attól hogy már már nem épül drága hitelből autópálya, hanem drága hitelből vesszük a MOL részvényt?
Vagy attól lett jobb, hogy már nem tíz, hanem tizenhárom éves mentőkocsikkal mentenek bennünket, de a csomagot a posta új autóval hordja ki, és a kormánytagok is új autót kaptak?
Vagy attól lett jobb, hogy el akarják venni a délutános pótlékot, csökkenteni az éjszakás pótlékot?
Vagy attól lesz jobb, hogy megadóztatják a nyugdíjakat, de a magán repülő, és a kacsalábon forgó kastély továbbra is adó mentes?
Vagy attól lett jobb, hogy az államadósság az éves tervezet 126%-án van már most?
Vagy attól lett jobb, hogy leállt a gazdaság növekedése?
Vagy attól lett jobb, hogy "nesze semmi fogd meg jól" megoldást született a deviza hitelesek problémáira?
Vagy attól lett jobb, hogy a szófosópetike kijelenti, hogy a szakszervezetek a munkavállalók ellen lépnek fel, mert az érdekeiket képviselik?
(Ez a manus komoly esttanulmány lesz előbb utóbb valamelyik orvosi szaklapban)
A kérdéseket sorolhatnám, mert annyi van, hogy nem férne el erre a blogra.
A válaszokban kéretik mellőzni az "elmulnyolcévet" mert ezzel tele van a kis pöcs.
Ha esetleg arról lehetne valamit hadoválni, hogy mi változott előnyére - oktatás, egészségügy, közbiztonság, nyugdíj rendszer, nemzetközi megítélésünk stb, - azt nagyon megköszönném.
Mellesleg szerény véleményem szerint ennek a kormánynak van egy világszínvonalú teljesítménye.
Mégpedig az, hogy ekkora többséggel, ilyen szarul, kormány még nem kormányzott soha sehol a világon.

czjanos 2011.08.24. 20:31:09

@egosumviaveritas: "1990. június 7. A Varsói Szerződés tagállamai a kelet-európai kommunista rendszerek bukása óta először tartottak csúcsértekezletet. Magyarország szerint meg kell szüntetni a szervezetet. Antall József bejelentette: 1991 végéig kilép a Varsói Szerződésből."

Rántott kard 2011.08.24. 20:45:51

@czjanos:"Azt is láttam, hogy a nem éppen gyengéden létre hozott TSZ-ek hogy virágoztak akkor és hogy verték szét pusztán azért, mert ami a szocializmusban született, az csak rossz lehetett. A magyar mezőgazdaság azóta nem tudott talpra állni és félő, hogy már nem is lesz esélye erre."

Ez valóban így van.
"Elszállt a zemberek agya" a rendszerváltozás eufóriájában.
"Nagyapán két lovat, meg egy szekeret vitt be a TSZ-be, kélt hold földet akarok érte".
"Vissza az ősi jussot!"
"Amerikai típusú farmergazdaságot fognak létrejönni"
Meg még sorolhatnám a hasonló röhejes mondatokat, amit komolyan gondoltak nagyon sokan.
A "Tovaris konyec" -ről már ne is beszéljünk, mert hát konyecnek konyec lett az igaz, csak hát nem tovarisnak.
Az ország termőföldjeinek zsebkendőnyi területekké való darabolása következett, kárpótlás címén. De akkor örült ennek falun a "paraszt", mint majom a farkának.
Csak azt felejtette el, hogy se gépe, se tőkéje, se tudása nincs művelni, és a földből való megélhetéshez nem elég egy-két hold.
Ahhoz legalább tíz hektár kell, gépekkel, induló tőkével, szaktudással.
Volt még tizenkét állami gazdaság, de hogy, hogy nem, valahogy eladta valaki valakinek. Azt ugyan lehet tudni hogy ki, csak azt nem, hogy kinek.
Na ezt a jobboldali balfaszságot valóban nem heverjük ki még sokáig.

röhögő 2011.08.24. 20:48:17

Igen, jobboldali balfaszok, tessék sorolni az Orbán ármány gazdasági eredményeit! A gazdasági válsággal ne tessék takarózni, mert az Gyurcsánynak is volt!

egosumviaveritas 2011.08.24. 20:49:34

@czjanos: Nato csatlakozás -1999. március 12
EU csatlakozás-2004. május 1

röhögő 2011.08.24. 20:51:39

@Blogger Géza: Aha! Csakhogy az adóbevételek - amik objektív és ellenőrizhető számok - eléggé sötéten festenek.

www.napi.hu/ado/sotet_kepet_festenek_magyarorszagrol_a_friss_adatok.493561.html

egosumviaveritas 2011.08.24. 20:51:47

@Rántott kard: Azt kellene elővenni aki kitalálta a kárpótlási jegyet és annak kereskedelmét!Ezzel teremtették meg a vagyonok átmentését és a gazdaság csődhelyzetét!

bebe tv 2011.08.24. 20:52:15

@Fell Bandi: Hát a sajtó nem egészen a jelenlegi himnuszt említette, de sebaj ha ti jobban tudjátok. Ehhez már kezdek lassan hozzászokni, mert megedződtem a Kádár érában. Olimpiát tudtommal úgy, hogy
a csapatban volt tartalék. Az, hogy valakinek a nyakába raknak egy aranyat nem jogosít fel senkit sem arra, hogy egy készülődő diktatúra szekerét tolja. A többit meg, hogy mind a 3 lánya miből járt egyetemre az USA-ban azt most hagyjuk. Az hogy a gyermekem kinn tanuljon kb. évi 50000 dollárt kóstál. Tandíj+egyéb megélhetési költségek. Három gyerek az ugyebár 3x5évx50000=
750.000 USA dollár. Na ez a nem semmi.
Mindezt az olimpiai aranyak utáni kegydíjból kalapálta össze. Mi? Tudod mit? Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa.

röhögő 2011.08.24. 20:52:30

@egosumviaveritas: A NATO csatlakozást melyik kormány is vitte népszavazásra?

röhögő 2011.08.24. 20:53:58

@egosumviaveritas: "Azt kellene elővenni aki kitalálta a kárpótlási jegyet és annak kereskedelmét!" - Megmondom ki az aki kitalálta. Az akivel valaki koalíciót kötött 1998-ban mert nélküle a szocik alakítottak volna kormányt.

nu pagagyí 2011.08.24. 20:56:16

@Blogger Géza: Nem mondom, hogy nincs olyan aki nyert a családi kedvezménnyel, de érdemben kis számú jó keresetű család járt jól, megfejelve az adócsöntés hasznával is. A többség csak a tévéből értesült róla, hogy jól járt. A háromgyerekes családi kedvezmény teljes összegéhez olyan család jut hozzá, ahol legalább 500 ezer forint a bruttó kereset. Mivel csak fiatal gyerekek után jár a kedvezmény, feltételezhető hogy szüleik is dolgoznak, így az ő terhükre részesednek a jóból, viszont a jótevő helyére Orbán furakodott be.
Elosztotta a család jövedelmét, nélkülük. A családi kedvezmény belepofázik a cégek életébe, ugyanolyan munkáért (bruttóbér) egyéni körülményektől függő nettófizetést jelent. A lelkiismeretlen vállalkozók előbb-utób sajátjuknak fogják tekinteni ezt a kedvezményt is.

Az is szép jelenet volt, hogy a félresikerült jótétemény helyrehozását a vállalkozásoktól várták el, mikor rájöttek hogy csekély az örömöt okoztak. Burkolt fenyegetésekkel körítve, a semmiért szipkázzák el a cégektől azt jövedelmet, amit Bajnaiék náluk hagytak a TB csökkentéssel, és amit a dolgozó nullásra hozása helyett inkább fejlesztésre költenének. És ez lesz még kb. két évig. Hazugság a jól járásról.

egosumviaveritas 2011.08.24. 20:57:08

@röhögő: Horn-kormány ezért írtam hogy kik az igazi bűnösök. Olvass vissza.

ugus 2011.08.24. 20:57:39

@Rántott kard:
"" Gyurcsányt, Gréczyt gyalázó, Orbánt éltető, komcsigyűlölő, elvakúlt, agymosott, Szíjjártón nevelkedett jobbfaszok!
Áruljátok már el, hogy az elmúlt másfél évben mi a jó büdös franctól lett jobb!? ""
.
Figyelj ide kardocska !
Nekem már attól jobb , hogy nem ez az idióta táncoslábu a miniszterelnököm .
A többit nem sorolom .
Úgyis bebizonyitod , hogy bezzeggyurcsányépitettautópályát ....
menthetetlen vagy , da maradj itt a gréciblogon ...itt a helyed !

czjanos 2011.08.24. 20:58:29

@röhögő: De finoman (mondhatnám, szőr mentén) fogalmaztál! Mondjad csak ki, hogy az "újpesti sztárügyvéd", aki nagyon jól látta, hogy ez zsíros falatja lesz az ügyvéd-társadalomnak!

Blogger Géza 2011.08.24. 21:01:45

@röhögő: Az lehet, de ettől nem nyomorodik el senki. :) Én meg arra reagáltam. Egyébként az áfát leszámítva nem túl nagyok az eltérések. Hogy mi a nagy félretervezés, arra a cikk is rámutat, bár diszkréten nem jelzi (mily meglepő!, nem fér bele a ballib oldal új mítoszába), hogy ez az imádott Bajnai-Oszkó páros által összeeszkábált költségvetés:

"Összehasonlításképpen: tavaly jelentős buktát mutatott a büdzsé azzal, hogy mindössze 324 milliárd forint folyt be a tervezett 610 milliárd forint helyett."

De ennél is sötétebb képest fest Gyurcsányról és elvbarátairól Schiffer:

„Gyurcsány Ferenc elvbarátai és a '92-es demokratikus charta zászlóvivői egész egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy ma bárkit ebben az országban a jogállami normákról kioktassanak" – mondta Schiffer

index.hu/belfold/2011/08/24/schiffer_nem_ker_gyurcsany_barataibol/

egosumviaveritas 2011.08.24. 21:03:30

@czjanos: rákérdezhetek: Torgyán vezér?

röhögő 2011.08.24. 21:04:21

@egosumviaveritas: O.K.

@ugus: "Nekem már attól jobb , hogy nem ez az idióta táncoslábu a miniszterelnököm ." - Eléggé sivár lehet az életed ha ez neked már öröm. Én a helyedben sürgősen öngyilkos lennék.

@czjanos: Ó nem! Az újpesti sztárügyvédet a populizmusa vezette, nem az anyagi érdeke.

egosumviaveritas 2011.08.24. 21:06:51

Mindenkinek: Szép estét!
...kiszálltam...

Blogger Géza 2011.08.24. 21:12:30

@Rántott kard: Akkor most már csak azt magyarázd meg, hogy miért szavazna 58% most is a Fideszre (tavaly ugye 53% szavazott oda.)

nezopontintezet.hu/aktualis/az-lmp-lehet-a-furcsa-koalicio-otletenek-vesztese/

Nem lehet, hogy a közvélemény a gazdasági növekedés beindítását, a korrupció elleni harcot, a csökkentett (de a közteherviselés jegyében a minimálbéresekre is kiterjesztett) SZJA-t, a visszaadott családi kedvezményt, a csökkenő munkanélküliséget, a csökkenő pályára állított GDP-arányos államadósságot mégis inkább pozitívumnak fogja fel? És nem törődik az örökös károgók és vészmadarak hagymázas rémálmaival? És látja, hogy nincs komoly alternatíva? Sem a gazdaságban, sem a politikában?

Vagy te most úgy gondolod, hogy a közszféra soha az életben ne vegyen többé Skodákat, és várják meg, amíg szétesik az összes gépkocsi? Ilyen demagógiára csak az agymosott emberek vevők...

Fell Bandi 2011.08.24. 21:12:34

@bebe tv: nézz ide, aki szellemileg egy szint alatt van, és a tényeket sem fogja fel, azzal nehéz vitatkozni.
De a te kedvedért még egyszer:
Nincs két német himnusz, csak egy van, és azt játszották Szegeden az elejétől. A jelenlegi, hivatalos himnuszt. Érted? DE nem a 3. versszaknál kezdték, hanem az elsőnél. A Kajak-Kenu Szövetség elnöke Baráth Etele Maszop prominens, a többit beszéld meg vele.
Hiába ismételgeted nekem, hogy Schmitt Pál nem vívott az olimpián a csapatversenyben, a saját szememmel láttam a döntőben amint az első asszóban éppen ő kezdett Mexikóban. Gondolom, maradt nyoma az interneten is..
A lányairól pedig : ha nem tudnád, profi teniszezők nemcsak hogy tandíj nélkül járhatnak egyetemre, de még ösztöndíjat is kapnak...

Complementer 2011.08.24. 21:18:31

Nő itt a gazdaság?
Korrupció elleni harc? haha
Csökkentett közteherviselés?
Csökkenő munkanélküliség?

Az adatokat tessék nézni!!!!!
Ott nincs kecmec!!!

Rántott kard 2011.08.24. 21:19:07

@ugus: Csak te legyél egészen nyugodt, én itt vagyok évek óta (a STOP-on más névvel voltam, de azt ide nem engedte regisztrálni a rendszer) és ezután is itt leszek, hogy cseszegessem az elvakult jobbosokat.
(valami hobby nekem is kell.(
De hogy neked már attól is jobb, hogy nem "az idióta táncoslábu" a miniszterelnököd...
Hát nincsenek nagy igényeid, az biztos.

czjanos 2011.08.24. 21:20:48

@röhögő: elfogadom, de fenntartom azt, hogy sok ügyvéd vastagon meggazdagodott az ügyleten.

czjanos 2011.08.24. 21:28:40

@Rántott kard: Engem gond nélkül felengedett ide a rendszer azzal a névvel, amivel a Stopon is meg szoktam szólalni.

Rántott kard 2011.08.24. 21:29:10

@Blogger Géza: "Nem lehet,......?"

De lehet.
Mindent lehet.
Mindaddig mindenkivel mindent el lehet hitetni, meg lehet neki magyarázni, amíg a saját zsebén nem érzi a változást.
Sajnos egyre több ember érzi, és a piacon nem azt hallom, hogy "szívesen hozzájárulok az állam adósságának törlesztéséhez," hanem azt, hogy "szarok az állam adósságára ne velem fizettessék meg, mert nem én csináltam."
És hogy nincs komoly alternatíva?
Nem baj.
Mire kell, akkora lesz.
De az is lehet, hogy nem is kell.
Mert a 2/3 legnagyobb ellensége maga a 2/3.

bebe tv 2011.08.24. 21:29:22

@haggyadmá: Úgy látom azt sem veszed észre, hogy tulajdonképpen magadról beszélsz. Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa.Ezt nem a Lenin mondta hanem az egyház. Javasolom, ha teheted inkább értékes információk szerzésére használd a jövőben azt a számítógépet amit annak idején a szüleid azért vettek meg neked, hogy okosodj. Hát ez nem jött valahogy össze.
Látszik fingod nincs a diktatúráról, de tele szájjal komcsizol.Először kisöcsém a hőn imádott vezéredtől kérjed számon, hogy kik juttatták őt és még sokan másokat az egyetemekbe. Én azért arra nem lennék annyira oda magammal, ha hármas érettségivel csak azért kerültem a jogi karra, mert a párt káderek gyermekei ki tudja miért kaptak + 100 pontot a felvételi pontszámaikhoz.
Úgy látszik, hogy a vakok között a félszemű a király. Melyik vagy te a kettő közül döntsd el te magad. Valószínűleg az első.
Jelenthetsz a feletteseidnek, hogy találtál egy renitens elemet.
Fogadni mernék löveted sincs róla, hogy mikor volt a felvilágosodás kora, mert amiről te hablatyolsz az inkább a sötétség korát idézi.Mondhatnám, hogy meditálj el rajta egy kicsit, de úgy veszem észre te az észosztásnál nem nagyon tolongtál.

Rántott kard 2011.08.24. 21:30:47

Emlékszem rá, hogy ott is "beszéltünk" párszor, és talán Te is emlékszel az öreg "sztrovacsek"-re!?

Blogger Géza 2011.08.24. 21:33:29

@Rántott kard: ""szarok az állam adósságára ne velem fizettessék meg, mert nem én csináltam.""

Igen, hát ezért kell minden alkalommal tudatosítani, ki is csinálta. :) Ha Gyurcsány nem hajlandó megfizetni, akkor marad a lakosság, sajna.

czjanos 2011.08.24. 21:34:32

@Blogger Géza: Arról, hogy Schiffer kiről, milyen képet fest, kár lenne vitát nyitni, mert Schiffer ( bár értelmes embernek tartom), rossz politikus. Vegyen példát Orbánról, hogy hány arcával tündökölt már a magyar politikai porondon! És ha bele gondolunk, hogy negyven évet taksál magának, hány arcát fogjátok még megismerni ( én már koromnál fogva, szerencsére ebből kimaradok). Majd fentről szörnyűlködök a helyzeteteken!

Rántott kard 2011.08.24. 21:36:39

@Blogger Géza:Az a lakosság aki a jobbat, és csakis a jobbat várta a kormányváltástól.
Mert hát a Szíjjártó minden este megígérte a híradóban.
Szegények, mekkorát csalódnak...

Rántott kard 2011.08.24. 21:39:41

@czjanos: Emlékszem rá, hogy ott is "beszéltünk" párszor, és talán Te is emlékszel az öreg "sztrovacsek"-re!?

Moan 2011.08.24. 21:40:50

@Zébácsi:

Ha tényleg hinnék abban, hogy egymás szapulása és mindenféle politikai ideológiákkal való azonosulás gőz kieresztés, nem inkább annak növelése, akkor igazat adnék ennek a létjogosultságában. :) De kétlem, hogy egy ilyen jellegű vita, sőt a média/poltika által generált gyalázkodás bárkit megnyugtat. :)
Persze a mazochizmusról már hallottam. :)

Blogger Géza 2011.08.24. 21:41:57

@Rántott kard: Vagy nem is csalódtak, hanem ti csalódtatok, akik az hittétek, hogy ebből a szarkupacból jó kijönni nem lehet, de egyelőre nem úgy néz ki, és inkább az MSZP-n belül nagyobb a válság és széthúzás, mint a Fideszben.

Én egy emberrel nem találkoztam még, aki itt csodát várt volna.

bebe tv 2011.08.24. 21:43:18

@Fell Bandi: Te sem voltál ott meg én sem. Minden esetre a németek az első versszakot 1949 óta nem használják, mert a hitleri időket idézi. De hogy ne halj meg bután Pubikám, még az osztrák himnusznak is ugyanaz volt a zenéje mint a németnek.
Visszatérve a Palira, te senkit nem láttál vívni Mexikóban, mert akkor még az édesapád hátgerincében vártad, hogy sperma lehessen belőled. Hát nem sokat változtál Mexikó óta.

czjanos 2011.08.24. 21:45:25

@Rántott kard: Persze, Rejtő Jenő jó összekötő kapocs!

ugus 2011.08.24. 21:46:36

"" És akkor még kitérnék a romboló úri tatárra: Gyurcsány idején épült : ...... a csányoszrói óvoda .....""
.
Sőt , a sógorom szomszédja vett egy hűtőt .
Ezt se felejtse el gréci úr ....ez mind , mind bizonyitja , hogy GYURCSÁNY FERENC minden percében a Köztársaságért harcolt , lankadatlan lelkesedéssel !!
Jött a GONOSZ Orbán ! , és ezt megakadájozza !

bebe tv 2011.08.24. 21:50:10

@Fell Bandi: Nehogy sérvet kapjak a röhögéstől.Profi teniszezők? Kapjál már a fejedhez. Milyen nemzetközi versenyen hallottál róluk, ráadásul mind a háromról? Gyanítom te összekevered a teniszt a nokedli szaggató versennyel.
Az USA-ban a fél ország elütöget azon a szinten mint a Pali bá lányai.
Tanulnod kell még gyerek nagyon sokat.

Rántott kard 2011.08.24. 21:55:15

@Blogger Géza:
Mondd Te ebben az országban élsz?
Jársz emberek közé is, vagy csak FIDESZ gyűlésekre?
Vásárolsz üzletben, utazol buszon és szoktál piacra menni?
Nézel a HÍR Tv-n kívűl mást is? Olvasol az interneten Gréczy blogján kívül mást is?
Mert nem úgy nézel ki.

czjanos 2011.08.24. 22:00:13

@bebe tv: Szerintem tök mindegy, hogy Schmitt Pál vívott-e vagy csak tartalék volt, mert nem ez minősíti a köztársasági elnöki szereplését, hanem önmaga a beszédeivel, az írásaival, a cselekedeteivel és ha ezek eredőjét nézem, akkor az bizony nem olimpiai aranyra predesztinálja, sőt, még a "futottak még" kategóriából is kiszorulna.

Blogger Géza 2011.08.24. 22:05:51

@Rántott kard: Pedig de. Évek óta nem voltam semmilyen tömeggyűlésen, és hírtévét sem nézek. :) Ellenben sok emberel tartom a kapcsolatot. És újra és újra meglep, még most is milyen ellenségesen tudnak beszélni Gyurcsányról, szinte tekintet nélkül arra, hogy melyik pártot támogatják.

ugus 2011.08.24. 22:21:54

És eme remek poszt is bizonyitja ,. hogy Magyarországon betilcsák a blogokat , itt kussban kell maradni , itt zorbánról már leirod , hogy ......egyből jön a fekete autó ...vissza az mszp-t ! a kormányba !Sukorón munkahelyeket ! azhogy féláron adtákk el a telket , hazugság !
majd bebizonyitsa most a gyurcsány ! gonoszfidesz kiadatja .....koholt vád !
bulykálni kell majd GYURCSÁNYNAK ??

haggyadmá 2011.08.24. 22:27:51

@bebe tv: Mert te aztán olyan kurva okos vagy, az a szerencse. Kérjed már számon, hogy Viktor egy telibevert kommer rendszerben ment egyetemre, mikor nem volt más lehetőség. A szocializmust nem mi választottuk magunknak, hanem a rohadék kádár és seggnyalói adták ránk, egy idegen hatalomnak behódolva. Ma szerinted hányassal mennek főiskolára egyetemre a te hülye gyerekeid például? Már kettessel is, mert anyuci kifizeti nekik és csak ki kell seggelniük, és tök hülyén kapnak diplomát. Ha te attól vagy ilyen rendkívül okos, hogy a gyurcsány seggét nyalod te is, akkor azt javaslom kapcsolódj rá közvetlenül az agyára és szívj tőle egy kis agyvelőt, attól még ennél is okosabb leszel. Idióta!

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.08.24. 23:41:54

@Moan:

Köszönöm a választ, és nézőpontod szerinti véleményeddel egyetértek.

Aha, nos igen, azt nem írtam, hogy lehetőleg vonatkoztass el a trolloktól és a hithű pártemberektől, önjelölt spin doctoroktól - sajnos van belőlük bőven, leginkább csak rontják a blogtérben levegőt.

Először engem is zavartak, de már megszoktam. Sőt, néha még vicces olvasni őket. Másrészt a hiba mindig része a rendszernek, jelenlétük egyfajta bizonyíték arra, hogy a cikk talált - ezt leginkább abból lehet tudni, hogy mekkora vehemenciával védik a védhetetlent...

A trágár kifejezések és gyalázkodások vonatkozásában igazad van, ez nekem sem tetszik.
Sajnos ez is "gőzkieresztés", viszont akiből a felesleg így jön ki, annál a nyugalmi állapotban tengerszinten mért nyomással is baj lehet...

Szép estés, Möszjő!

ugus 2011.08.24. 23:44:00

GYURCSÁNY csak a népért élt ! ezt azis bizonytja hogy lehet hogy évi százmilliót kersett , de azanyjának mindig kifizette a gásszámláját !És elkapta azta szóvivőt is ! Csupasziv ember ! És sukoróval sem akart rosszat , csak hogy a magyarembereknek legyen minél többmunkája !

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.08.24. 23:57:26

@Blogger Géza:
"Igen, hát ezért kell minden alkalommal tudatosítani, ki is csinálta. :) Ha Gyurcsány nem hajlandó megfizetni, akkor marad a lakosság, sajna. "

Igen, nagyon sok köze volt hozzá, de nem egyedül ő csinálta, voltak itt szereplők szép számmal, akiknek igazából nem lenne okuk oly könnyű álommal tölteni az éjszakát.
Neveket nem írok, mert van, aki már nem él, de balról és jobbról elég sok politikust lehetne azzal a váddal lecsukatni, amivel most Gyurcsányt üldözik.

Engem ez egyébként nem zavar, (sőt!), de akkor mérjünk egyenlő mércével!

Apropó, az hogy lehet, hogy Kocsis a kormányváltás óta - és különösen most - még mindig szabadlábon van?

Ne csak az egyik oldalra figyelj, mert így nem kapsz teljes képet, és félinformációkból, csúsztatásokból és hazugságokból vonsz le rossz következtetéseket.

Blogger Géza 2011.08.25. 00:06:33

@Zébácsi: "Kocsis a kormányváltás óta - és különösen most - még mindig szabadlábon van?"

Az igaz, de folyik az ügyben az eljárás. Mivel nem úgy néz ki, mint aki épp szökik, ez rendben is van, előbb jöjjön az eljárás, aztán az ítélet, aztán a végrehajtás - ha szükséges. Ez a normális sorrend.

zeddez 2011.08.25. 00:16:17

@haggyadmá: mert nagyon csinálhatott volna Kádár ám mást. Jó nem már üzent hadat a VSZ-nek bazzeg. Tudd már hol volt a helyünk akkor. Menj be Bronx-ba "nigger"-zni. Jó hosszú életű lennél.
Szerinted 68' nyarán Dubcsek ellenállsra szólítja fel a katonáit a bevonulók ellen, mennyi idő alatt takarította volna le Prágát VSZ egyesített hadereje a SZU-val az élen? 3nap? Aztán 10 évig lapátolhatták volna romokat, meg odaraktak volna 5x annyi katonáta nyakukra, mint ami addig volt ott.

Én nem is tudom, hogy padlásseprő Nagy Imrénk is mit is várt amúgy...komolyan.

czjanos 2011.08.25. 00:18:07

@Blogger Géza: Nem csak szabadlábon van, hanem vezérigazgató is, a legnagyobb fővárosi cégnél. Azt mondod, nem úgy néz ki, mint aki szökik. Ezt komolyan gondoltad?

ugus 2011.08.25. 00:19:38

@Zébácsi:
"" Neveket nem írok, mert van, aki már nem él, de balról és jobbról elég sok politikust lehetne azzal a váddal lecsukatni, amivel most Gyurcsányt üldözik. ""
.
Pajtás , konkrétumokat , mert ez igy eléggé vénasszony szagu
várom

zeddez 2011.08.25. 00:21:47

@Blogger Géza: sok mindeki más ellen is folyt aztán kiderölt, hogy csak hallomásból népmesei motivumokkal megszinesítve meg feltételezésekre alapozva volt indítva azért hogy rossz hírét keltsék xy-nak. Figyelmedbe ajánlom, az önkoris választások előtti telefonbeszélgetést, ahol vmi Fidesz támogatott fenyeget, hogy vmi megyei akárkinek hosszú ám a keze, és elég ha vmi vizsgálatot indíttathatna a konkurents jelölt ellen, az sem baj, ha fake ügy, csaka póóógárok fülébe jusson olyan suuttgó propaganda szerűen, amire a vizsgálat lefut, már a szavazás is lefut, akkor meg mind1, mert valszeg elég lesz nyerni.

Üdvözlünk az '50-s években...

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:32:29

@Blogger Géza: A fidesznek hálás oligarcháknál és a fideszhű bűnözőknél ez a sorrend, a vége pedig felmentés. A baloldaliak lánconelvezetése tv közvetítéssel
és aznapi kiengedés bűncselekmény híján a fidesz propaganda része.

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:35:04

@Fell Bandi: Nagy magyarként pedig külföldön élnek mind a hárman. Kár, hogy apukájuk nem ment velük.

Blogger Géza 2011.08.25. 00:35:24

@czjanos: Miért, hallottál valamit? Szökésben van?

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.08.25. 00:36:25

@Blogger Géza:

Köszönöm a választ!

Ne haragudj, de milyen eljárás folyik ellene, nem vádolják semmivel sem vádolták meg, egyelőre csak gyanúsított!
(Megjegyzem, az ügyben , amiről beszélünk, 2009-ben tett feljenetést Kocsis utódja, Mártha Imre.)
Nincs is miért szabadlábra helyezni, hiszen még vád sincs.
Egy ekkora horderejű ügyben szerintem áll az összejátszás, összebeszélés lehetősége, el kellett volna zárni, már régen Hagyó mellett lenne a helye az előzetesben!
No és az az új aduász, Tarlós is hagyja ezt? egy Ilyen fickót tart a BKV élén több, mint egy éve??

Apropó Hagyó - mit tudni erről, hol tart az ügy? Mióta is, húzódik, ki is jelentett fel? (Kocsis)

Azért az nonszensz, hogy ilyen nehézfiúk szabadlábon rohangálnak, egy Zuschlag pedig vbiszonylag gyors eljárásban jogerősen 6 évet kap kevesebb, mint 100 Mió Ft elsikkasztása miatt.

Kissé aszimetrikus a gyanús ügyek Gauss-görbéjének függvényalakja, nem?

Csak így séróból:
Tocsik ügy, jogerős ítélet 6 év után, 400e Ft büntetés - vicc.
Princz (Postabank ügy), ítélet 11 év után, ítélet 2,6 Mió Huf büntetés.
Kulcsár Attila, K&H Bank bróker-ügy, 8 éve tart, most rendelték el az elsőfokú eljárás megismétlését.

Mit gondolsz, Kocsis úr ügye ügy lesz-e egyáltalán, s ha igen, akkor meddig fog tartani?
Ne felejtsd el, ő Csányi OTP vezér sógora.

Ha az lesz, amire én gondolok, akkor szerintem ennek okán akár le is lehetne szállni a Gyurcsány-témáról, mert finoman szólva is megmosolyogtató ez a fidesz-elszámoltatósdi...

Értem én, van és erős az igény GYF levadászására, de szerintem nem lesz ebből semmi.
Csupán addig lesz fontos a mantra, amíg véget nem ér a 2014-es választás. Abban a percben az egész mantra okafogyottá válik.

Pedig én nagyon szeretnék egy kevésbé hazug országban élni. Tök jó lenne.

A legjobbakat!

Blogger Géza 2011.08.25. 00:37:21

@Táskás Tóni: Jah, kérem, vádaskodni könnyű, azt be is kell bizonyítani. Ez már nem az 50-es évek, ahol előre megírták az ítéletet. Szegény Keller László ezt pl. nem fogta fel...

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:41:32

@Napkutya: A hazaáruló bunkó focistának soha semmi sem volt drága, ha a baloldalon gáncsot kellett vetni, na ezért undorító ő és a bagázsa és ennek fizetjük lassan 13 éve az árát bal és jobboldalon egyaránt. Ezért kár magát hónapról hónapra Grazban tuningolni.

zeddez 2011.08.25. 00:42:42

@Fell Bandi: A jelenlegi német himnusznak több szövegezése is van ugyanúgy, mint a jelenlegi orosznak is pl. De eredetileg a most német himnuszként ismert dallamot Haydn osztrák himnusznak írta, és az is volt egészen az I. VH utáni időkig. Osztrák himnuszként is változott a szövege itt-ott az idők folyamán

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:49:28

@himpellér: Megismerlek mocsok. Te szartál a parlament elé, majd szaros kézzel kezet fogtál a naponta beszédet mondó fidesz vezetőkkel.Láttam ahogy csuklyában követ dobáltál, kukát borigattál kocsikat gyújtottál és még mindig a helyén van a bárgyú szemed. Kár.

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:51:51

@Blogger Géza: Az állami szféra karcsúsodott? Ez most a hét vicce?

zeddez 2011.08.25. 00:52:15

@Blogger Géza: Egy Polt Péterrel nem is leheett volna. Meg kicsit sem volt furcsa, hogy a házkutatás előtt merő véletlenségből vkik betörtek éjjel és elvitték a Ezüsthajó kft összes papperját a telephelyről. De csak azt. Biztos nem kaptak vhonnan egy fülest vkik, áááá
Aztán hogy-hogynem, de bizonyítékok hiányaban megszünt a nyomozás sajnos. Kb, mint amikor vmi Kaya meg Josip nevű emberkék 360M HUF köztartozással átvették a mélymagyar mélynemzeti politikus cégeit, mert kellett nekik ez nagyon, és sajnos máris nem ő rajta kellett keresni a lóvét ezért.

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:53:53

@Blogger Géza: De bizony az ötvenes évek és a fidesz hozta vissza ezeket a szép éveket, legalább apáikkal tudnak nosztalgiázni.

Táskás Tóni 2011.08.25. 00:56:26

@zeddez: Ráadásul a mocsok fidesz oligarcha Simicska, aki mindent visz a kormánymunkákból, a farzsebéből ki tudta volna fizetni. Csak a fidesz dakota közmondása járta át Csalni jó.

De hová tűnt Columbo felesége? 2011.08.25. 00:57:37

@ugus:

Köszönöm a reflektálást!

Konkrétumot szeretnél?
Ilyennel nem szolgálhatok, nincsenek tulajdonomban olyan iratok, amik konkrét vád alapjait jelenthetnék.

De én nem is ezt írtam.

Hanem ezt:
"Neveket nem írok, mert van, aki már nem él, de balról és jobbról elég sok politikust lehetne azzal a váddal lecsukatni, amivel most Gyurcsányt üldözik. "

Vagyis amiatt, hogy növelte az államadósságot, másrészt, feltételes módot használtam. Bizonyíték hiányában nem véletlenül.

Szóval államadósság...

Szerinted emiatt például Medgyessy Pétert le kellene csukni? Ő ugyanis a 100 napos programjában ígértek teljesítésével jelentősen növelte az államadósságot.
Csak egy bibi van: ő ezt ígérte a választási programjában, a nép pedig őt választotta, ergo - fideszes terminológiával élve - neki erre felhatalmazása lett a néptől.

Lépjünk túl ezen, egészen az ellenzékig.
Mit gondolsz, ezt a programot, intézkedéseit megszavazta-e a fidesz 2002-2003-ban? Igen, megszavazta! Most akkor csukjuk el őket is?

De lépjünk vissza ismét, immár a provatizációig, ahol az állami vagyon értékének töredékéért lett eladva.
Akik aladták, most is ott ülnek a padsorok között, s akik erről tudtak, azok is.

Ha Gyurcsány az első számú persona non grata, akkor mit mondjunk a második számúról, harmadik számúról, az n-edik számúról?

Őket miért nem akarja rács mögött látni senki?
GYF ellen vannak bizonyítékok? Ha igen, miért nem vádolják meg, miért nem rabosítják, miért csak lebegtetik ezt az egészet?
Mondd ugus, te nem érzed, hopgy ez az egész így nem teljesen kerek?

Ha kicsit többet szeretnél tudni az államadósság alakulásáról, akkor, ha időd van, olvasgass itt:
h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html

Ha pedig arról, hogy talán mi miért van, akkor itt:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

A legjobbakat!

Blogger Géza 2011.08.25. 01:04:40

@Táskás Tóni: Nem, ezek a tények, mégha számodra hihetetlen is. :) Persze biztos hozzászoktál 2002 és 2010 közötti időszakban ahhoz, hogy ez csak szóban valósult meg...

Blogger Géza 2011.08.25. 01:08:39

@zeddez: Bármilyen hihetetlen, de teljesen mindegy volt, ki egy kiürült, vagyontalan kft. tulajdonosa, a tulajtól úgysem követelheted a kft. tartozását, ezt jelenti a korlátozott felelősség. Ha meg valaki bűncselekményre gyanakszik, akkor az ügyvezetőt kell elővenni aki irányította a céget. Az, hogy egy cég tönkremegy és felszámolják, nem bűncselekmény, sajna mindennapos dolog.

zeddez 2011.08.25. 01:15:56

@Blogger Géza: ügyvezetőt a papírok buktaták volna meg. Az meg véletlenül a házkutatások előtt hopp eltünt. Szóval ha ennyire egyszerű lett volna, hogy úgysem behajtható, akkor erre sem lett volna szükség

zeddez 2011.08.25. 01:57:42

@különvélemény: Nekem is úgy tünt, az a pár tucat kiégett civil autó a Ferenciek téri utcákban meg biztos vmi délibáb volt. A rendőrségnek felgyújtottakról pl nem is beszélve abból is láttam 5-6-t. Szóval ott akkor nem csak 1 autó égett ki a TV előtt, meg messze nem is csak egy kirakat tört be amerre jártak a bértüntetők. Meg amikor az Oktogon-nál többen sétáltak meg ugráltak a parkoló kocsik tetején az is eléggé könnyen javítható sérülés. Esetleg lehetne úgy is csinálni, hogy pl kifizetnéd Te nekik, aztán majd pár év alatt lefocizod a bértüntetőkkel vagy megbízóikkal a kárt.

zeddez 2011.08.25. 02:10:32

@Blogger Géza: nézőpont az a Fidesz médiacsoportjának része, az egyik Fidesz promi feleségéé a cég, az persze hogy azt fogja mondani, hogy 2/3-l, hanem sőőőt, 4/3-l nyerünk.
Olyan, mint amikor a HírTV egy a Magyar Nemzet-ben megjelent cikkre hivatkozik a híreiben (vagy pl fordítva), vagy amikor Selmeczi kiflis Gabinéni is arra hivatkozott nyugdíjvédőbiztosként, hogy de a sajtóban is ez meg az jelent meg. Ja, de azt is csak ők írták, és csak saját magukra hivatkoztak. Mert ha vmi egy vki állít az még nem meggyőző, de amikor más is, az már de.
Fentről leszólnak, hogy kéne vmi kiindulási hírt generálni, a médiagépezet reagál, aztan másnap a másik szájuk meg már önigazolásként arra hivatkozik. Ebbe most bevonták a M1 M2 MTI-t is, mindet már egy-egy jóelvtárs vezeti.
Az sem igaz, amit kérdeznek.

zeddez 2011.08.25. 02:47:37

@különvélemény: mondjuk pl már rég kész lenne, ha '98-ban a nagy testvér nem mondja vissza hogy a ruszkik államadósságukból törlesztve megcsinálják. Csak úgy ott nem lett volna miből meg eleget lopni, aztán meg nem ők kerültek helyzetbe se, mert nem nyerték meg egyik következő választási orgyi és polgi menetet se.

kej 2011.08.25. 06:00:28

@Fell Bandi: ha ott voltál, akkor ugye arra is emlékszel, hogy a teljes vívócsapat full bebaszva állt fel a pástra, mert előző este benyomtak úgy 50 üveg coronitát. csak úgy tudták végigdülöngélni a szovjetek elleni döntőt, hogy hektószám nyomták magukba a kávét. és egyébként emiatt még a páston doppingolással vádolták meg a csapatot.

ezzel nem vonom kétségbe, hogy olimpiai bajnok lett, hogy vívott is két asszót. csak árnyalni szerettem volna a jelenlegi államfőről, a fiatal lányok nagy barátjáról, az astoria igazgatóhelyetteséről, a nob alelnökéről, a magyar nyelv védelmének felkent apostoláról, az életerős és szép ifjakat vizionáló tárogatóművészről, a sportolóról, mint példaképről kialakult képet.

ha egyébként a kérés nagy szégyen lenne, akkor most átdobom a linket:

www.mob.hu/engine.aspx?page=MOB_bajnokaink_olimpiai&spid=23742

és sajna nincs szerencséd, mert a cikk nem holmi kommunista ármány, hogy befeketítse ezt a feddhetetlen embert, hanem maga schmitt pál írta.

czjanos 2011.08.25. 06:58:33

@Blogger Géza: Mindenki szökésben volt, akiket sokkal kisebb összegű gyanúsítás alapján azonnal őrizetbe vettek és hónapokon át őrizetben tartottak?

Fell Bandi 2011.08.25. 08:46:53

@kej: na látod, akkor mi a probléma? Elolvastam a beszámolót, de nem értem, mi azzal a baj, ha megisznak előző este néhány üveg 2 decis sört, és még így is leverik a ruszkikat? Egyébként ha én egyedül iszom ezt meg, másnap akkor sem lennék attól negatívan befolyásolva, elég gyenge sör az...
Ez nem hogy nem csökkenti, de inkább növeli a siker értékét..

zeddez 2011.08.25. 10:45:11

@Fell Bandi: ha Te elhiszed, hogy ketten betoltak 50 üveg sört, akkor... még ha csak 0.25l-sek is voltak is fake. Főleg, hogy még oda mentek Skicc Paliék is velük, még inni. Az addig meg volt már 6 liter fejenként, 12 üveg hagyományos sör. Másnap meg megnyerik az olimpiát. Aha.

roczky 2011.08.25. 16:23:15

Csak néhány:
Az Alkotmány bírósághoz nem fordulhat az állampolgár!
Az ÁSZ elnöke a Fidesz egyik tagja, tehát nem független!
Az Ügyészség élére ismét Polt Péter került, akiről tudjuk, hogy Orbán legjobb barátja.
A PFÁSZ élére ismét Fidesz barát került.
A Médiatörvény felügyletét Fideszes irányítja.
A színházak élére csak fideszes igazgató került.
A sztrájk törvényt úgy alkották meg, hogy ne lehessen sztrájkolni!
A visszamenőleges törvényekkel jogsértést követtek el.
A magánnyugdíj tagokat bekényszerítették az állami nyugdíjakba, és elvették a megtakarításukat.
A köz tv-ben 99 %-ban csak kormány tagok és fideszesek szerepelnek, nincs lehetősége az ellenzéknek tájékoztatni az embereket.
Az alkalmazottakat indoklás nélkül ki lehet rúgni, ma úgy, hogy ha nem a feletteseinek az elvárása szerint mond véleményt, bármikor kirúgható.
Megszűnt az érdekvédelem, az alkalmazottak kiszolgáltatottá váltak.

Sorolhatnám még tovább, de gondolom ez is bizonyítja, hogy egy jogállamban ez nem lenne lehetséges!

szabogyula 2011.08.25. 22:40:25

@roczky: Azok ellenére amit irtál szted véletlenül ment ki pár tizezer ember 2006-ban az utcára ?
Pont arra jártak ?
Most miért nincsenek ?
okostojás ......

Táskás Tóni 2011.08.25. 23:58:29

@szabogyula: Mert éppen kormányon vannak a felbujtó hazaárulók.

roczky 2011.08.26. 10:00:36

Szabó Gyulának válasz:
Ha Gyurcsány Ferenc és kormánya tette volna ezt az emberekkel már kő kövön nem maradt volna. Itt látható, hogy a baloldal soha nem megy székházat felgyújtani, rendőrökre támadni, kukákt kocsikat felégetni, mert demokraták. Orbán és bandája minden eszközzel meg akarta buktatni a kormányt, ezért feltüzelte az embereket, sőt még fizetett is érte, hogy nap-mint nap ott legyenek és csinálják a balhét. Semmi nem számított, mert az volt a kiadott jelszó, hogy Gyurcsány Ferenc ellen minden eszköz megengedhető. Volt vekkerezés, volt 72 óra ultimátul, minden! 8 év agymosás most is érezteti hatását nálad, mert veled is bármit megtehetnek, akkor is őket imádod. Erről nem tehetek, hogy még mindig vannak, akik nem látják, hogy ez a rendszer a gazdagoknak van kitalálva.
Példa a mai helyzetre, egy egyedülálló hölgy panasza: Két ikergyermeke van, 80 ezer Ft-ból kellene megélnie, amíg a szocik voltak hatalmon a bölcsöde ellátás ingyenes volt, most elvették tőle a kedvezményt, mert van egy kocsija, amit 2,2 millióra értékelt az önkormányzat. Felajánlotta, hogy akkor eladja nekik, mert sehol nem kapna érte ennyit, sőt még a felét sem. A kocsi azért kellett idáig, mert olyan helyen laknak, hogy ha orvoshoz kell menni a gyerekekkel, busszal nehezen megközlíthető vagy csak hosszú gyalogolás árán.. Elutasították. Tessék nekem megmondani, hogy ez a családbarát kormány, vagy az, aki segített neki, hogy legalább a gyerekek ingyen étkezhettek? Erre mi a válaszod okostojás?

roczky 2011.08.26. 10:03:13

@Blogger Géza: lA mentőautók futási idejét 13 évre meghosszabbították. A 600 millió Ft új kocsi beszerzése a kormány és állami vezetőknek fontosabb, mint hogy időben elérjék a halálközelében lévő betegeket? Mi a fontosabb? A hatalmon lévők luxuskocsija vagy az emberek egészsége? Ez itt a kérdés!!!!

Blogger Géza 2011.08.26. 10:14:54

@roczky: Az a kérdés (iletve nem is kérdés) hogy midnen autóbeszerzésnél tudsz-e találni egy demagóg másik példát, mire lehetne még elkölteni a pénzt vagy sem. :) Nyilván az MSZP alatt egy autót sem vettek és a politikusok inkább lemondtak az autóikról és szekéren jártak, csakhogy ne kelljen vizitdíjat fizetni a kisnyugdíjasoknak, ugye? :)

Táskás Tóni 2011.08.26. 11:08:01

@Blogger Géza: Populista , hazug és cinikus vagy, mint a bunkó focista. A kisnyugdíjasoknak soha sem kellett volna vizitdíjat fizetni, mivel rájuk vonatkozott a mentesség visszatérítéssel. A magadfajtának viszont nagyon nehéz lett volna kigazdálkodni azt a 300 ft-ot , ezért a szikkadt vénasszony Hegedűs ötlete alapján elmentél a hülyenépszavazásra és leszavaztad hazaáruló módjára a reformokat. Ennek a bandának még reformokra sem telik a lenyúlt 13 év megtakarítás felhasználásából. Viszik ki a pénzt Simicska révén az offshore cégeikbe.

Blogger Géza 2011.08.26. 11:21:24

@Táskás Tóni: "A kisnyugdíjasoknak soha sem kellett volna vizitdíjat fizetni, mivel rájuk vonatkozott a mentesség visszatérítéssel" Kár hogy erről a rokonaimat elfelejtettétek értesíteni, ugyanis kellett nekik. Menyit vagytok képesek hazudozni?

látjátok feleim szümtükkel 2011.08.27. 07:48:22

Czjanos : “....rendszerváltáskor....abban az időben éppen Szegeden éltem (átmenetileg, 10 éven át) és láttam, hogy az egykor híres szegedi textilipar hogy ment az ebek harmincadjára."

Na szóval! A rendszerváltás egyik nem titkolt indoka az volt, hogy az állam nem jó gazda, nem tudja gazdaságosan működtetni az állami tulajdont, de majd a magántulajdonos! Az igen!
A tényekhez tartozik, hogy a szegedi textil már a hetvenes években sem működött gazdaságosan, aminek nagy valószínűséggel az elavult technológia, és a piac hiánya volt az oka. A szövőgépek pl. használtan kerültek oda kínából( új és modern gépekre nem futotta, vajon miért?), nem volt folyamatos a nyersanyag ellátás, és nem mindig tudták eladni, amit termeltek. Volt benne olyan is, hogy a jó szakemberek a pártnál nem álltak jól, elmarták őket jobban fekvő, de kevésbé jó szakemberek. Így került pl. az egyik legjobb szakember annak a kisvárosnak a textilüzeme élére, amit később egy volt fideszes országgyűlési képviselő privatizált, aki aztán csődbe is vitte. Azóta egy kisvárosban sokan "áldják" ezért a nevét.
Szóval nem kell visszasírni mindent a múltból, az oda van, mint az elmúlt 22 év is ( a nyóccal együtt). Előre kellene nézni, és arra kellene koncentrálni, hogyan osszuk el a megtermelt javakat úgy, hogy aki sokat dolgozik annak sok jusson, de közben nem haljon éhen senki azért, mert a világ, és a gazdasági környezet megváltozott. Délibábokat nem kell festeni a leváltott rendszerről, nem volt az annyira szuper.

yda 2011.08.27. 13:58:41

@Táskás Tóni:
"Őszbecsavarodott a természet feje,
Eltávozott tőlünk Apró Piros veje.
Lemondott ő gyorsan mindenféle posztról,
Kivéve csak talán az elrabolt koncról.
Azt ő megtartotta,megdolgozott érte,
Mikor síró szemmel,hamut szórt fejére.
félre ált az útból,jött az ikerborja,
Hogy a népet ő még mélyebre sodorja"

czjanos 2011.08.27. 19:37:25

@yda: Az általános ötödik osztályában volt egy költő-palánta ( amolyan Antal Imre féle Nyomasek Bobo), a fő műve így kezdődött:
" A WC költőjének aranyos a szája....
....................................."

yda 2011.08.28. 10:51:04

@czjanos:
Ha már végeztél öt elemit akkor, illene tudni ,hogy ha idézőjelbe van valami akkor az nem az én "alkotásom".
czjanosnak aranyos a szája,
de mehet a p..csába.

lofulu 2011.08.28. 14:38:47

@Darkhorse:

Pici tévedés. Mindenki orbán esélyes riválisa-csak Gyurcsány a legesélyesebb. Orbánt és is magasabb szinten hozzáértőbb módon tudnám kiváltani.

lofulu 2011.08.28. 14:38:47

@Darkhorse:

Pici tévedés. Mindenki orbán esélyes riválisa-csak Gyurcsány a legesélyesebb. Orbánt és is magasabb szinten hozzáértőbb módon tudnám kiváltani.

lofulu 2011.08.28. 14:38:47

@Darkhorse:

Pici tévedés. Mindenki orbán esélyes riválisa-csak Gyurcsány a legesélyesebb. Orbánt és is magasabb szinten hozzáértőbb módon tudnám kiváltani.

lofulu 2011.08.28. 14:43:42

@Blogger Géza:

nem hazugság ez,nem is álom,
a dobozdíjat is úgy visszakívánom, a koszorúnak megtartanám árát a Nagy Temetésre,
nahogy a Kedves Vezért csupaszon
tegyék sírhelyére!!

Táskás Tóni 2011.08.28. 17:37:14

@Blogger Géza: Kb 40%-nyi mentesség volt a törvényben és 10 alkalom után vissza lehetett igényelni az első ft-tól kezdve. Pontosan ez volt a baja , hogy túl humánus volt, nem úgy mint a fidesz kormány, a bunkó focista és a tehetségtelen jobbkeze.

Táskás Tóni 2011.08.28. 17:38:55

@yda: Remélem a bunkó focista volt az utód és nem Bajnaira gondoltál.

czjanos 2011.08.28. 18:31:54

@yda: Akinek nem inge, nem veszi magára.

Blogger Géza 2011.08.29. 22:10:51

@Táskás Tóni: "Kb 40%-nyi mentesség volt a törvényben" A valóságban meg 0. Ez a hülye 40% most meg miféle hazugsság már megint?

igazi Lencsés István (törölt) 2011.09.01. 22:56:29

@Lencsés István: Annyira nem nevetséges hogy bitorlod a nevemet.

Lencsés István 2011.09.02. 11:29:06

@igazi Lencsés István: Te bitorlod az enyémet , mert azt hiszed ezzel le tudsz járatni , de nem nagyon érdekel , nem tudom mi ezzel a célod ,de én mindenesetre nevetek rajtad ! :) ;)
süti beállítások módosítása