Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.

Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a szolidaritásra, az emberi hangra, mindenki más politikai, emberi, szakmai teljesítményének minimális elismerésére. Orbán hazudott reggel, délben és este, hogy ezt a kétharmadot ármánnyal és hagymázas ígéretekkel összelapátolja. Lassan itt az ideje, hogy az ország megállítsa őt.

Az ugyanis nem megy, hogy egyszerre verik át és alázzák meg az orvosokat, a pedagógusokat, a nyugdíjasokat, a rokkantakat, a magánnyugdíjra takarékoskodókat, a rendőröket, a tűzoltókat, a közmédiumok újságíróit, a vállalkozókat, az egyetemistákat, az írókat és művészeket. És ha már megtették, akkor képtelenség, hogy még ők fenyegetnek mindenkit: aki nem áll be a sorba az nem tüntethet, nem sztrájkolhat, arra ráküldjük az adóhivatalt, az ügyészséget, a pártsajtónkat, és ha mindez nem elég, akkor a nekik megfelelően ítélkezőt bírót is megkeresik. Nincs az a kétharmad, amely sok-sok éven át kibírja, hogy minden független intézmény élére pártkatona kerüljön, az ország kérharmadának rosszabb élete legyen egy adórendszerrel, hogy az összes haver és rokon állásba kerüljön, esetleg az adózás alól is mentesüljön, vagy állami apanázst kapjon korábbi és jelenlegi politikai szolgáltatásaiért.

Hosszú távon nem lehet hazudni úgynevezett elcsalt gazdasági adatokról (ilyet soha magyar bíróság ki nem mondott és az EU egyetlen szerve sem állított soha), a XX. századi magyar történelemről, a rendszerváltozásról, 2006 őszéről. Az nem normális állapot, hogy azokat vádolják UD-ügyben, akiket megtámadtak, hogy nyilvánosan kémkedéssel gyanúsítanak embereket, de minden "adatot" titkosítanak. Nem lehet egyszerre Brüsszel és Moszkva, a Velencei Bizottság és az Európai Parlament ellen harcolni. Nincs az a többfrontos háború, amelyben Orbán egyszerre ütközhet sikerrel saját volt igazságügyi minisztere, az általa már 89-ben is tehetségesnek mondott Gyurcsány és Szilvásy ellen. Nincs az a fideszes polgármester, aki egyszerre tudja a Házban megszavazni a kórháza bezárását és a városában ugyanezt megvédeni, vagy saját települése támogatását önkezével harmadolva nyerni. Pláne úgy, hogy egy csökkentett létszámú új országgyűlésbe be sem fog kerülni...

De Orbánnak már mindegy. Úszik az árral, folyamatosan rögtönöz, egyik mondatával veri agyon a másikat. Még reménykedhet a határon túliaknak adott szavazatokban, de ő is, és alaptörvénye is meg fog bukni.

Készülni kell a leváltás utáni helyzetre. Kormányozni rettenetesen nehéz lesz, hiszen abban sincs egyetértés, hogyan lehet majd megszabadulni a bebetonozott pártkatonáktól, mit lehet tenni ezzel a vállalhatatlan alaptörvénnyel. Egy-egy párton belül is mást és mást gondolnak az állam feladatáról, a gazdaság szabadságfokáról. Ma még nem tudjuk, kik és hogyan, milyen politikai felállás szerint alkotnak új, immár demokratikus szabályokat. Pedig végre beszélni kéne arról is, hogyan lehet visszaadni a szabadságot, a plurális sajtó létfeltételeit, a hitet, hogy egy bírósági ítéletben nem játszik szerepet a hatalom elvárása, hogy fideszes nagyhalat is bevitethet az ügyészség. Lehet-e majd 2014-ben végre őszintén beszélni arról, hogy legyen-e több biztosító, hogy jó volt a vizitdíj és a tandíj olyanforma bevezetése, amely mégis csak segíti a roszoruló, de tehetséges diákot? Kimondható-e, hogy a keresztény politizálás alapja az elesettek védelme, a hit erősítése, és nem a kufárok templomba engedése, a harácsolás, az iskolák lenyúlása a gyerekfejek átprogramozására? Megalkotható-e az a világ, amely törli a visszafelé adóztatást, az indoklás nélküli elbocsátásokat, amely önkorlátozva visszaadja az OVB, az ÁSZ, az Alakotmánybíróság valós jogköreit, a méltányos sztrájkjogot, az idősek megbecsülését, és ismét lesz valós érdekegyeztetés, és végre megalkotható egy tisztességes pártfinanszírozási törvény? Olyan világ kellene, ahol nem titok az ügynöklista, ahol az nem érv, hogy az én kommunistám jó kommunista, mert átállt, az én off-shore cégem az jó off-shore cég, mert nem a tiéd. Jó lenne afelé haladni, hogy 2014 demokratái, akikre a romeltakarítás marad, legalább néhány alaptételben elkezdenek egyeztetni.

Orbán rezsimjével nem szabad megalkudni. Az máris figyelmeztető, hogy a köztársasági elnök akkor is megkap minden utólagos szolgáltatást, ha hivatali ideje előtt távozik a posztjáról. Az nem elég, hogy Orbán - a hejesíró menesztése után - felvonul a Sándor-palotába és afféle kormányzóként nevezget ki kabineteket, de legalább nem kormányoz. Ez nem lehet menekülési útvonal.

A váltás (ábécé-sorrendben írom) nem tud megtörténni Bajnai, Bokros és Gyurcsány nélkül. Hármójuk egy asztalhoz ültetése nem megspórolható. Muszáj lenne feltámasztani azt az MSZP-t, amely amikor sikeres volt, egyszerre kínált reformot és szociális érzékenységet. Az áporodott közbeszéd kiszellőztetése érdekében szót kell érteni az Orbánt bíráló konzervatívokkal, lábra kell állítani a liberális gondolkodást, egyszerre képviselve a nemzeti kultúra értékeivel.

Tudom, hogy rettenetesen nehéz lesz összeültetni a 2002 és 2010 közötti, ma már sokak által egyre inkább méltányolt kormányzás szereplőivel az újonnan szerveződő civileket, a régi és az új szakszervezeti elitet. Borzasztóan sok munka lesz, mire a megfélemlített, vagy kertjeit művelő, alámerülő és kibekkelő magyar művészvilág, az értelmiség újra szavait és hangjait adja a változás érdekében. De nincs más választás. Álljon ki végre őszintén Sólyom és Tölgyessy, a kétharmad más balliberális szálláscsinálói a köntös megszaggatása után végre szálljanak le Gyurcsányról, aki az egyetlen, aki még ma is félelmet kelt a Vezénylő Tábornokban.

Új rendszer kell Orbán rendszere után. Ez az egykor nagyreményű fiatalember kétszer is esélyt kapott a történelemtől. A második különösen nagy volt arra, hogy előre vigye Magyarországot. Csak bölcsesség, önmérséklet és tisztesség kellett volna hozzá. De egyik sem akadt a sifonérban.

Hát üljön le mindenki más és vegye végre számba, hogy hol tartunk, mit akarunk és hogy lehet odáig eljutni. Az idő múlik, a feladat pedig egyre nagyobb lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr913049279

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Daniel Cohn – Bendit újra kiosztotta Orbánt 2011.07.08. 10:40:09

Daniel Cohn-Bendit -ismét- erősen támadta Orbán Viktor politikáját az EU Parlamentben. Cohn-Bendit kiemelte Orbán mást mond az EU -ban és mást Magyarországon. Sőt, egyenesen skrizofrénnak nevezte a magyar miniszterelnököt....

Trackback: Orbán bukása után 2011.07.08. 08:44:01

A váltás nem tud megtörténni Bajnai, Bokros és Gyurcsány nélkül. Hármójuk egy asztalhoz ültetése nem megspórolható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy01 2011.07.08. 08:21:21

Korai még Zsoltika. Nagyon korai.
Még pihizzünk, amíg kitartanak a válságadók meg a manyup lóvé!
Cserny Jozsó.

Barragon 2011.07.08. 08:31:12

Kedves Zsolt!!!! Orbán nem fog "megbukni"! Orbánt meg kell BUKTATNI!!!

roczky 2011.07.08. 08:32:14

Kedves Zsolt!
Szívemből szóltál és bárcsak megfontolnák az írástudók is, hogy most mi a tét. Nem most van itt az ideje, hogy sokan finnyáskodjanak. Gyurcsány Ferenc amortizálása elérte a célját, sajnos sokan még a liberálisok, civilek közül is "Gyurcsány a hibás" szlogent magukévá tették. Navracsics és Semjén is bevallotta, hogy Gyurcsány lejáratására voltak kijelölve, melyet sikerült nagyon sok emberrel elhitetni.
Most valóban nem lehet széthúzni, most összesíteni kell minden erőt, hogy Orbánt leváltsák! Ez a rendszer egy rákosi éra megismétlése. Mindenki fél, retteg, hogy elveszi állását, lehajtott fővel jár, - azt hiszi, mint ahogy írtad is - hogy ha alámerül, akkor neki nem lesz baja! Téve

Fell Bandi 2011.07.08. 09:01:31

Megártott a nagy meleg Zsóti? Amúgy meg mit aggódsz, a főnököd néhány hétig még szabad lábon van... Szerencsére a közvélemény nem olyan töppedt agyú mint te, erre utal a Fidesz 3-szoros előnye a maszoppal szemben. De te csak harcolj, üde színfoltja vagy a médiának, a pápai idiótával együtt...

Fell Bandi 2011.07.08. 09:16:37

zsóti, ha ezt a posztot 5 évvel ezelőtt írtad volna, és Orbán helyett gyurcsányit írsz benne, még igazad is lett volna. De erről lecsúsztál, maradtál a bukott, gyűlölt pojáca táskahordozója. Tőled ennyi tellett...

Geo_ 2011.07.08. 09:18:38

"a kétharmad más balliberális szálláscsinálói a köntös megszaggatása után"

"Szubjektíve" megértve, de "objektíve": ezen túl kell lépni.

Ahogy előbb-utóbb azon is túl kell lépni, hogy akikkel a jövőben együtt kell működni - azok közül sokan ott ülnek a parlamenti többségben.

Beke81 2011.07.08. 09:19:43

Ez az eszement mentalitás vezetett a Fidesz 2/3-os győzelméhez. Ugyanez az elvakultság, üvöltő-süvöltő állatiasság, ez a megkülönböztetés nélküliség és ez a realitás-nélküliség....

Hol halott Ön olyat valaha is, hogy egy ekkora bukás után (GYF megbukott, majd lemondott, majd ismét lemondott, majd bíróságra került) VALAHA VALAKI IS VISSZATÉRT VOLNA?

Soha, sehol, senki. Az MSZP-nek vége, ez a szivárványos álmodozás a bajszos, a libás és az óriásplakát összefogásáról -- ez akkora baromság, amekkorát csak a gréci-félék tudnak maguknak beálmodozni.

Beszélgetőpamlagra veled, ember!

sandorbe 2011.07.08. 09:22:24

Amíg:
• nemzetközi tekintélyű akadémikusok, tudósok, művészek továbbá humán és műszaki értelmiségiek, malaszt teljes áhítattal, bálványimádattal, ( főurakat majmoló) nagypolgári gőggel tapsolnak a (kokikat, sallereket, tarkósakat emlegető) az EU-t és annak elítélő határozatait bunkó, kültelki módon minősítő éppen csak leköszönő EU elnöknek,
• annak aki itthon pártelnök, csodacsatár, kormányfő, forradalmár és hadvezér egyaránt,
• aki úgy harcol a multik ellen, hogy csak a multik és nagytőkések érdekeiket kiszolgáló törvénykezést folytat, a néppel szemben,
• amíg az össze s érv kimerül abban, hogy kétharmadunk van, és ez ellen nem emelnek szót az ország meghatározó művelt gondolkodói tudós professzorai,
• amíg az ellenzék saját soraiban keresi az ellenséget, marakodik a koncon

addig semmi remény arra, hogy bármi is változzon.

Beke81 2011.07.08. 09:26:17

Na még egy dolog.

Ágh Attila kriptobolsevik agitátor már ÉPPEN EGY ÉVVEL EZELŐTT, tavaly nyáron arról cikkezett, hogy a Fidesz most már MINDJÁRT LEZUHAN ÉS ELVESZTI MINDEN NÉPSZERŰSÉGÉT.

Mi is történt egy év alatt? A Fidesz továbbra is 3x több támogatóval bír, mint a maszop és az ellenzék összesen sem képes több szavazatot begyűjteni, mint a Fidesz-KDNP (a Jobbikkal sem!).

Minden önkori választást a fideszesek nyernek toronymagasan....

A gazdaságot kirántották a szakadékból. A fejlődés beindult. Pénzügyileg biztosították a fejlődést...

Akkor most mi van, Zsolt Ember?

2002-ben MINDENBEN ORBÁNÉKNAK VOLT IGAZUK. Óriásplakát Böszmeségnek semmiben nem volt igaza...

Akkor most? Ez már a nagy kánikula előérzete, amit itt összebolondozni tetszik?

Beke81 2011.07.08. 09:34:43

@roczky: Ezzel szemben a helyzet az, hogy a maszop és az egész baloldal diribdarabban van. Ezerfele húznak. S lesz ez még ígyebbül....

spontan · http://erdekessegek.info 2011.07.08. 09:54:03

"Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a szolidaritásra, az emberi hangra, mindenki más politikai, emberi, szakmai teljesítményének minimális elismerésére."

Akkor fenn tud maradni, ha a fő alternatíva még hiteltelenebb, még korruptabb. És ebbe Gyurcsány is beleértendő, lejárt figura már ő.

Amíg ezek a régi, elhasznált arcok vannak ott, és az újak között olyanok vannak, mint a semmilyen Mesterházy, addig az mszp-nek nem lesz esélye kormányváltásra.

johevi 2011.07.08. 10:02:30

Orbánt már a jobbos szavazók egy része is utálja. ( nyelvtanilag válasszuk ketté a "jobbos szavazót" a "jobbos hívőtől" az előbbi csak egy pillanat amikor szavazni kell, az utóbbi hosszabban tartó kötődés ). Ugyanakkor semmi nem fenyegeti Orbán hatalmát és esetleges következő győzelmét, mert nincs alternatíva. A jobbos hívők ugyanúgy elmennek szavazni rá, míg a csalódottak meg nem. Ettől még bármelyik másik tábor bázisa nem nagyon fog nőni.

csorsza 2011.07.08. 10:04:11

Ti ezekre az írásokra maszturbáltok is?

avionics 2011.07.08. 10:07:21

A cím alapján az a mondás jut eszembe: "Éhes disznó makkal álmodik"
Az a helyzet hogy az orvosok, a pedagógusok, a nyugdíjasok, a rokkantak, a magánnyugdíjra takarékoskodók, a rendőrök, a tűzoltók, a közmédiumok újságírói, a vállalkozók, az egyetemisták, az írók és művészek, a társadalom gondolkodó értelmes része tudják nagyon jól hogy 2002-ben pecsételődött meg a sorsuk. Ma emelt fővel dolgozhatna mindenki egy normális országban ha nincs ez a 8 év amit helyre hozni embertelen munka sajnos.

u-1004 2011.07.08. 10:07:22

Zsoca, megártott neked a meleg. A másik verzió az, hogy OPNI érett vagy, annyira elszakadtál a valóságtól.

De rakjátok össze Gyurcsányt Bokrossal és még az elvakult ballib szavazók is sikítva menekülnek tőletek. Hajrá fiók, én támogatom, előre a 100%-os jobboldali parlamentért!

Nomad_ 2011.07.08. 10:13:18

"eltámasztani azt az MSZP-t, amely amikor sikeres volt, egyszerre kínált reformot és szociális érzékenységet"

Kérlek engedd meg, hogy ezt a mondatot terjesszem és használjam. Mélabús napjaimon könnyet csal majd a szemembe a röhögéstől.

2011.07.08. 10:20:26

A váltás (ábécé-sorrendben írom) nem tud megtörténni Bajnai, Bokros és Gyurcsány nélkül.

Jaj nagyon szép mondat a sok Orbán sinfelés után. Én ezt fogom megjegyezni!!! Édes istenem lehet Orbánt nem szeretni, de gy ilyen mondat leírásához könyörgöm mi kell???

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 10:28:32

Orbán bukása nagyon közel van ( és a Forradalom is),..és akkor jön a nagy Fidesz elszámoltatás, és MINDEN törvény és rendelet amit a Fidesz Banda hozott, egy tollvonással meg lesz szüntetve NÉP AKARATBÓL...!!!!!!!!.( ugyanis szarunk majd a kétharmados bebetonozásra)
EMBEREK ÖSSZE KELL FOGNI ÉS "FORRÓ őSZT KELL CSINÁLNI!!!!!!!!

Hümi 2011.07.08. 10:29:22

Aranyos ez az írás Fletó picsikutyájától...:)

Jahh kérem...tetszettek volna jól kormányozni...ez az írás is hűen bizonyítja, hogy mennyire fejlődőképtelen ez a folyton megújuló MSZ(M)P nómenklatúra...

travis 2011.07.08. 10:29:30

Gréczy, megint te lettél a hét ökre.

kolgét 2011.07.08. 10:31:42

Az Index szégyene, hogy ennek a senkiházi patkánynak a blogja rendszeresen a címoldalra kerül...

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 10:32:39

Kádár jobb volt, mert azt mondta: Aki nincs velünk az ellenünk van....
Orbán meg azt mondja és teszi: Aki nincs velünk...az NINCS!!!!!!!!!!!
Na ebből elég, meg kell mutatni hogy VAN és sokkal több a VAN, mint a hűbéres alamizsnáért toporgó seggnyaló akik " velük" vannak:)

A SZOCIÁLIS ÉRTÉKRENDRE ÉS A SZOCIÁLIS ÉS DEMOKRATA ÖSSZEFOGÁSRA SZÜKSÉG VAN!!!!!

böhömúr 2011.07.08. 10:33:33

Hu de retteg Orbán Gyurcsánytól... azta...

Orbán Gxurcsánynak köszönheti a kétharmadot és amíg a baloldalon Gyurcsányt állítják be főfejesnek, addig Orbán maradni is fog. Mert nálunk a kocsmába 2006-ig Orbánt utálták, de most Gyurcsányt gyűlölik. Igen gyűlölik!

Alapvető tévedés, és egy picit már-már a fideszre emlékeztet ez a személyi kultusz gyártás...

Orbánt nem egy személy fogja leváltani, hanem egy jól szervezet egységes baloldal. Amiben Gyurcsány egy szereplő a sok közül de nem "A" szereplő.

Ezen talán érdemes lenne elgondolkozni...

kolgét 2011.07.08. 10:34:06

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
Ha lenne is forró ősz te lennél az első tetű, aki elmenekülne a hűvös pincébe!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 10:34:58

Egész Európa vágja a centit, hogy ez a suttyó, Nemzeti Bunkó eltűnjön a politika színteréről!!!!!
Mindenki csak gúnyolódik és röhög a háta mögött Európában.....A Törpe MEZTELEN ezt mindnki látja .és már sokan ki is mondják:)

Max Hansen 2011.07.08. 10:40:35

Imádok ilyeneket olvasni! :D
Végre normális országban élhetünk.

asghh 2011.07.08. 10:42:39

"Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell."

2010 áprilisában még meg sem alakult a kormány, Gréczyék máris szóról szóra ugyanezt mantrázták.

- ha a szocik 8 éve alatt a konstans szerecsenmosdatásban nem vesztik el minden hitelességüket,
- ha nem zsigerből támadnának mindent, ami nem szélsőbalos nézetek szerint alakul,
- ha nem vennének védelmükbe minden köztörvényes bűnözőt, csak mert az ő kutyájuk kölyke
- és emellett nem jutna minden hétre egy híradás, amiben éppen egymás torkát harapják át,

akkor - és csak akkor - talán számítana, hogy néhány balos közíró mit gondol az országban zajló folyamatokról.
Így az ember csak elégedetten hátradől: Gréczyék konstans visítása a garancia arra, hogy Orbánék rendesen végzik a dolgukat.

avionics 2011.07.08. 10:42:54

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
Cseh Tamás Demokrácia című dalában ott vagytok ti mind... te is!

"Egy választás mely sorsdöntő,
Mert vissza nem vonható.
Tőled úgy félek, hogy elrontod,
Te marha magyar szavazó."

7esbusz 2011.07.08. 10:45:52

Bla bla bla, megy a szájkarate és nem történik semmi. Épp Gyurcsány mutatta meg anno, hogy ha belülről nem rohad a kormánytöbbség, akkor nem lehet megbuktatni, akár mit csinálhatnak és punktum. Ide a rozsdást, hogy egy általános sztrájk sem buktatná meg a kormányt.
Legalább alternatíva lenne. De ugye az mszp nem gondolja komolyan, hogy azok után amit 8 évig ámokfutott, normális ember beáll mögéjük...
Ha valóban akarnak valamit, szépen újra kéne építi a pártot az alapoktól kezdve.
Erre mondjuk esély sincs, amíg a régi garnitúra, a jól be(le)járatott megélhetési politikusok vannak hatalmon....

anonymand 2011.07.08. 10:46:11

Tisztelt gréczyzsolt!

Fölriadtál egy rémálomból és bebillentyűzted, ami eszedbe jutott.
Nem helyes.
A dolgok nem úgy működnek, ahogy meg(rém)álmodtad.

..."hogyan lehet majd megszabadulni a bebetonozott pártkatonáktól, mit lehet tenni ezzel a vállalhatatlan alaptörvénnyel." - a pillanatnyilag létező legkisebb probléma. Egyébként egyszerűen. Ha itt az ideje, egy népszavazással kiiktatjuk 1000 éves államiságunk jogfolytonosságából azt az időt, amit most a Fidesz és Bonsai Duce hatalomban tölt. Egy tollvonás lesz az egész.
Na, de addig?
Addig még folyik le némi víz a Dunán.
Értsd meg, lásd be a hit erősebb a tudásnál, és ha jól körülnézel, akkor még a saját tapasztalatnál is. És a tapasztalás, a hívek részéről, még nem kezdődött meg igazán. Idő kell ahhoz, hogy minden szög, amit beléjük vernek, a Fidesz koporsószöge legyen.
Mert verik a szögeket a hívőkbe, mintha csak keresztre akarnák feszíteni őket.

Néhány példa:
A munka törvénykönyvének módosítása nem csak a nem Fidesz-híveket érinti. Egy szög.
Az a közmunkaprogram, amit bevezetnek, nem csak a nem Fidesz-híveket sújtja. Még egy szög.
Az a gazdasági felpörgés, ami elmarad a belső fogyasztás kellő növekedésének hiánya miatt, nem csak a balosoknak kedvezőtlen, hanem az egész országnak. Újabb szög.
Hamarosan elfogy a lopott pénz. Megszorítani ugyan nem fognak, de majd lecsippentenek a nyugdíjakból mondjuk, 30%-ot. Az utolsó szög.

Tehát, amit álmodból felriadva leírtál, igencsak időszerűtlen. Vagy Te vagy az új Nostradamus.

Tisztelettel:
anonymand

Hesperia 2011.07.08. 10:46:33

Szegény Gréczy!

Bár igaz, valaki feltehetőleg még mindig megfizeti ezért....

Rwindx 2011.07.08. 10:46:41

Már az elején elkezdtem röhögni, aztán átcsapott a dolog szinte fuldoklásba amikor kifejtetted hogy senki nem ítélte el a kormányt meghamisított adatokért, miközben még eléggé jól emlékszünk a 2005-ös "Pannon Puma"-ra és arra hogy a 2006-os választások után durván be kellett avatkozni hogy a költségvetés hiánya lejöjjön "csak" 9%-ra a 11% felettiről. (gyk.: most azon megy a szájtépés a 3%teljesül-e) Persze senki sem hamisított meg semmit, csak éppen Veres ha jól emlékszem utasította a PM munkatársakat, ne adjanak ki anyagot a költdégvetési számokról a szokott időben, csak a választások lezárta után, ne derüljön ki hogy a Pannon Puma már rég megdöglött. Tényleg, hivatalos ítélet nem született, mintahogy eljárás sem, ugyanis nincs törvényi alapja. Ettől még ami megtörtént az megtörtént.

Zsóti, zsóti úgy hazudsz mintha muszáj lenne.

"2002 és 2010 közötti, ma már sokak által egyre inkább méltányolt kormányzás szereplőivel"

Ezzel már nem tudtam mit kezdeni, tegnap sokat voltál a napon, teljesen kiröhögtem magam a korábbi hülyeségeden. De azért megkérdezem mi a büdös lónyálért tartunk ott ahol tartunk ha ezek a faszkalapok (nagyon finom voltam) olyan méltányolandóak lennének? Az hogy a fidesznek összejött a kétharmad elsősorban a ti gazdasági, politikai, emberi dilettantizmusoknak köszönhető. Veregesd vállon magad, élj ezzel a tudattal. Egyébként meg kezeltesd magad sürgősen.

Tökmindegy hogy Orbán megbukik-e vagy sem és eltűnik-e örökre. De hogy a ti bandátok oda többet nem kerülhet vissza az száz százalék, akkora kárt gazdasági és morális kárt okoztatok. Erre akár az életemet is felteszem, ha eljön az ideje.

Ting Fu doktor 2011.07.08. 10:51:48

Kedves Zsolt!

További szép álmokat kívánok!

Ting Fu doktor 2011.07.08. 10:52:00

Kedves Zsolt!

További szép álmokat kívánok!

Diocles 2011.07.08. 10:52:57

Azért szeretem Gréczy Zsolt blogjait olvasni, mert a sok állatság mellett mindig csepegtet valami konkrétumot.

Tehát a terv az, h a "nagy hármas" összáll?

Hm, végülis nem rossz gondolat, és akár kivitelezhető, Gyurcsány új pártot alapít, balközép-ballib jellegűt, emellé lassan felsorakozna Bokros az alapítványával, ez nyilván hozna voksokat, kábé 5%-nyit biztosan, majd 2014-ben Bajnai lenne a kormányfő-jelölt, akár az MSZP-vel közösen.

Érdekes gondolat.

Diocles 2011.07.08. 10:53:15

Azért szeretem Gréczy Zsolt blogjait olvasni, mert a sok állatság mellett mindig csepegtet valami konkrétumot.

Tehát a terv az, h a "nagy hármas" összáll?

Hm, végülis nem rossz gondolat, és akár kivitelezhető, Gyurcsány új pártot alapít, balközép-ballib jellegűt, emellé lassan felsorakozna Bokros az alapítványával, ez nyilván hozna voksokat, kábé 5%-nyit biztosan, majd 2014-ben Bajnai lenne a kormányfő-jelölt, akár az MSZP-vel közösen.

Érdekes gondolat.

Ting Fu doktor 2011.07.08. 10:53:24

Kedves Zsolt!

További szép álmokat kívánok!

Ting Fu doktor 2011.07.08. 10:55:49

Kedves Zsolt!

További szép álmokat kívánok! Ön nem ezen a földön él! :)

Lencsés István 2011.07.08. 10:56:13

ORBÁN VIKTOR NEM bukott meg . Nincs olyan nap hogy ne találkoznék 1 hazugsággal valamilyen ismeretlennek a blogoldalán . :( Ma már mindenki írhat blogot , és ezért IS ilyen a MAGYAR nép ! :(

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.07.08. 10:59:25

Fidesz-magyarpolgár értelmező szótár a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez

Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a „nem szokványos magyar út”, ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányos egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon, ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.
Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a Haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett a sorsának eldöntésére.
Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor „hallgassuk meg egymást”, ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt.
Amikor hitelből "visszaveszünk MOL részvényt" az nemzeti tett és hősiesség. Ha horvát szomszéd teszi ezt a sajátjával a MOL-lal szemben az aljasság, támadás a nemzet ellen és szó sem lehet róla!

Álszent, simlis, aljas banda!

preston 2011.07.08. 10:59:56

Beke, te hány nick mögött vagy?
Ha az Orgyán 2002 ben tovább marad, akkor ma boldogságban élnénk , mi lennénk az eurozóna támasza ( Copyright Matolcsy).
Ma nem hozott az ápoló olyan kis fehér bogyikat és egy pohár vizet?
Normális ember ez után az év után még csak hazudni sem tud ilyet.

Emlékszem egy házbontáskor talált levente hadászati füzet számaira, még a don-kanyar elött irhatták.
Ha minden igaz magyar vállalná három nemzedéken keresztül, hogy tiz gyereket nevel fel igaz hazafinak, 2000 -re ötven millióan leszünk.
(..és az eurozóna mibelénk léphetne bele, nem pedig forditva...)

Ting Fu doktor 2011.07.08. 11:02:38

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

Kedves kis gonoszkodó, torz lelkű, gyűlölködő komment társunk!

Én csak köszönni szeretném, hogy itt vagy nekünk sok-sok blogban és minden alkalommal bizonyosságot adsz róla, hogy a ballib oldalt az elvetemült és elvakult gyűlölet vezérli. Ilyenkor nem vitatkozni kell veled, hanem megmosolyogni, megsajnálni, hogy neked milyen sekélyes életed van.

A nyugodt és magabiztos emberek mosolyával kívánok neked nagyon szép napod!

Ting Fu doktor 2011.07.08. 11:07:20

Mielőtt itten a derék ballib barátaink megvádolnának engem/minket, hogy mi gyűlöljük Gyurcsányt, én előre szeretnék pár dolgot világossá tenni.

Én személy szerintenem gyűlölöm Gyurcsányt, akit egy zseniális koponyának, kiváló szónoknak tartok, csak éppen roppantul rossz politikusnak.

Nem gyűlölöm és nem félek tőle, mert az Ő személye a biztos zálog a Fidesz 2014-es győzelmének.

Nem, nem fél tőle Orbán Viktor és nem, nem akarja Őt börtönbe zárni és mártírrá avatni. Nem, nem fogja a Fidesz azt a hatalmas szívességet megtenni az MSZP-nek, hogy helyette megoldja a Gyurcsány ügyet.

Szívjon vele az MSZP, ha már ez a tehetséges pápai fiu 2004-ben tokkal-vonóval felzabálta őket.

s.d.i. 2011.07.08. 11:07:25

Hogy miként jutottunk idáig? A mutyipárt puccsal hatalomra került új főnöke bár dumálni tud(ott), ám a kormányzáshoz, a párt vezetéséhez lövése sem volt. Tehetségtelen ripacsnak bizonyult, minden héten új programmal állt elő, de semmit sem valósított meg, egészen a csőd széléig vitte az országot (IMF hitel), majd lelépett, leamortizálta a pártját is, most pedig visszafele köpköd, hogy őt a párt társai no meg az a csúnya Fidesz akadályozta meg a cselekvésben. Legnagyobb történelmi bűne, hogy ezt a 2/3-os trutyit a nyakunkba engedte.

hoseman 2011.07.08. 11:08:48

@Ting Fu doktor: micsoda elsöprő nemzeti együttműködés pörög a kommentelők között:)) seggfejek ! ti olyan hülyék vagytok hogy nem szartok be ,és max hazataláltok!...

Rive 2011.07.08. 11:09:56

Ühüm.

Addig jó, hogy kéne valami valódi nemzeti standard, de.

Gyurcsány csak az MSZP maradványain belül tényező: alapitson szépen saját pártot oszt' oszoljon magába'. Nemzeti standardnak pont annyira jó, mint Orbánka.

Bokros korábbi munássága elismerése mellett is tózse.

Bajnai OK lenne, de ő meg kifejezetten ki akar maradni a jelen fajta aktuálpolitikából.

Szóval a régi nevek reciklálása helyett tessenek már előállni valami újjal.

Ui.: Mesterházi egy kis p*cs. Ha megnő, se lesz belőle több, mint nagy f... Szóval ő se az igazi.

jacobMayer 2011.07.08. 11:10:10

Forró ös@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
2011.November 3. 23.00
- Mesterházy: Mit csinálunk ma főnök?

- Gyurcsány: Ugyanazt mint minden éjszaka meghódítjuk a világot

- M.: akkor előtte le kell váltani Orbánt

-Gy.: így van, holnap megrohamozzuk a Hírtv-t hívd az embereket oda 4re.

-M.: főnök az nem jó..akkor megy a Luszeszíta

-Gy.:hmmmm..az már igaz akkor 6ra!

-M: akkor meg a Eszmeralda megy..senki nem fog kijönni

-Lárifári.. akkor este 8

-Nem jó főnök addigra a szavazóbázisunk bealszik a kannásbortól..

Ting Fu doktor 2011.07.08. 11:10:49

Nah ez, hogy sikerült, hogy a reakcióm előrébb került mint maga az akció? :))

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:13:03

A parazita , foglalkozása: "aláíró", borvirágos, Nemzeti "nyelvtantudóst" is egy tollvonással leváltja majd a NÉP!!!!!!!!!

anonymand 2011.07.08. 11:13:39

@Ting Fu doktor:

Tisztelt Ting Fu doktor!

"A győzni tudó nem támad,
a vezetni tudó alázatos." - Lao-ce

Ez most is, vagy csak régen volt igaz?

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: mindkét oldalon vannak ilyenek is, meg olyanok is...

Anyámasszony_sanyija 2011.07.08. 11:15:04

Ma magyarországon nincs hatalmon jobboldali párt. Egy igazi jobboldali beállítottságú ember sosem támogatná a nyugdíjmegtakarítások államosítását. Ez ellentétes az öngondoskodás elvével, ezért megbocsáthatatlan bűn.
Egy igazi jobboldali nem követ vakon egy olyan illetőt, aki jobboldalinak hazudja magát, de közben kommunista módjára államosít és szakemberek helyett pártfunkcionáriusokkal tölt fel minden lehetséges pozíciót.
Mo.-on sok fidesz-hívő van, de ők nem igazi jobboldaliak, ha nem veszik észre, hogy szeretett vezérük szembemegy a klasszikus jobboldali elvekkel.

Rive 2011.07.08. 11:15:11

@Rive: Ja, és ha van egy baloldal, akkor egy nemzeti standard összehozásához már csak egy jobboldallal kellene közös asztalhoz ültetni, mert önmagában pont annyira lenne nemzeti, mint Orbánka... És jobboldal se terem minden bokorban, vagy ha igen, az se lesz jobb, mint ami jutott.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:16:09

@Barragon: igazad van: ezt a Bandát nem lehet demokratikus úton leváltani...különben is a DIKTATÚRÁT meg szokták dönteni!!!!!!..s ami a Diktatúrában meghoztak törvényeket, egy NÉP akarattal meg lehet semmisíteni. Így lesz ez!!!!!!

Bryan élete 2011.07.08. 11:16:18

Sajnos, belgaként is igazat kell adnom sok kommentelőnek, mert ezeket a mondatokat a fidesz is leírhatta volna az elmúlt évek alatt, persze az MSZP-ről. Gyurcsánynak sztem igenis van keresnivalója a politikai életben. De ahhoz egy kényes, szinte lehetetlen egyensúlyt megtartva, sajnos bilit kell borítani, beleértve a kiszivárogtatókat körülírva, ujra felépíteni magát és dob bantani, hátrahagyva a sok gyökeret. Akik nem így látják GYF-t, azokba bele lett égetve a gyűlölet ellene és félnek a visszatérésétől. Ajánlanám, hogy menjenek el egy fórumára - nagyon sok jobbos vidéki rokonom, ismerősöm ült be előitéletekkel, de nagymértékben megváltozott a véleményük. Elmentek, mert beidegződésük ellenére kiváncsisak voltak rá és szerették volna a nézeteit is megismerni. Elkezdték becsülni. És ez nem kevés.
Az MSZP ebben a formájában le van írva. Nincs olyan magas labda számukra a jelenlegi rettenetes politikában, amivel tartósan végig tudnák száguldani a médiákat, le tudnának ütni és előnyt tudnának kovácsolni egyetlen jobboldali mondatból a maguk számára. Tejesen kummuikációképtelenek, bénultak. Pedig választék lenne bőven. Ez most az elefánt és a kisegér vicc a hídon. /Hallod hogy dübörgünk? - mondja a kisegér./
Ennek a következménye valóban az lesz, hogy a sok hozzám hasonló milliók megint nem megyünk szavazni MERT SZÁMUNKRA NINCS KIRE. Az MSZP egy nagy, lomha, fogatlan öreg dinoszaurusz, ami már a dagonyából kimászni sem tud, de nem is akar. Még elverekszenek a maradék hulladékcsonton egymás között. Persze szeretnék, ha a volt szavazók kiráncigálnák, csakhogy ők már a markukba nevetgélnek a mocsár széléről.Mesterházy annyira jellegtelen pártvezető, hogy a vele nyerni kész röhej. Hiszen ezért is választották, meg, hogy a belső körökben ne sok vizet zavarjon. Igaz, hogy szépfiu, fiatal,ez már mindegy.
De - és ezt már nem először írom - ha valaki - nekem lehet az Gyurcsány is - összeránt egy számunkra hiteles, felelőtlen igérgetés nélküli, józanul gondolkodó balos középpártot, lassan, de biztosan, oda fogunk szivárogni. De előbb meg kell benne bíznunk! Mi is szeretnénk tartozni valahova, egy felvállalható közösséghez, aki ha vért és izzadságot is igér, de bemutatja a legrövidebben elérhető út végét. Mert most csak a vér és a veríték végeérhetetlen lázálom útvesztője látszik.
A sok mocskolódó kommentelőnek azt üzenem, hogy attól nem lesz erősebb,hangosabb a hangjuk, ha magukból kifordulva abban élik ki otthoni és munkahelyi frusztrációjukat, hogy itt név nélkül egymást mocskolják. Csak magukat szennyezik be. De ha ez b elülről jön, akkor érthető, így talán el kellene gondolkodniuk, kinek is kellene az ideggondozóba járni.

pöcsköszörű · http://sunt.blog.hu 2011.07.08. 11:18:11

Zsolt, mi kéne ahhoz, hogy kiszeress abból a baromból? A cikk nagy része jogos, de soha nem vagy képes megindokolni, h miért kéne még ide Gyurcsány. Azzal tenne a legjobbat a demokráciának, ha takarodna, vagy a háttérből támogatna valakit. Bokros, Bajnai kell, meg még sokan, de Gyurcsány csak a Fidesz malmára hajtja a vizet.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:19:23

@Anyámasszony_sanyija: Egyetértek...a Nemzeti Szarnak mondja magát Banda nem jobboldali..a nemzetieskedése is csak a szavazatokért megy. Orbán és bandája egy öncélú egyeduralomra törő..kommunista tetteket megvalósító RABLÓBANDA!....a bal oldal legszarabb fajtája!!!!
A JOBB OLDAL FOGJA ELZAVARNI EZT A CSŰRHÉT

Diocles 2011.07.08. 11:20:44

továbbgondolva a Gyurcsány-Bajnai-Bokros trió esetleges pártgründolási ötletét:

1. Gyurcsány az év végén pártot alapít, ebben alighanem számíthat cca 5000 aktivistára és 5-10% ballib szavazóra.

2. Bokros lassacskán rácsatlakozik a kezdeményezésre az alapítványával (közös rendezvények, stb.), ezzel hozni tudja az anno rá voksoló 5% zömét, akik bejuttatták az EP-be + a nemzetközi kapcsolatait (elvégre EP-tag) + a médiakapcsolatait (a hvg-ben, az ÉS-ben még ma is Bokros a sztár, tehát Gyurcsány új pártja olyan felületeken juthatna támogatáshoz, amelyek jelenleg elérhetetlenek számára)
Bokrosnak cserébe biztosítani tudják a politikai túlélést, akár az EP-képviselőséget a jövőben is.

3. Bajnai és alapítványa pedig 2013-tól kkapcsolódhatna be a sztoriba, kormányfőjelöltként.

4. és íme, készen is van egy 15-20%-os párt, amely a baloldali ellenzék centruma, fő szervezőereje lehet.

az MSZP aligha tudna nemet mondani ilyen esetben Bajnai közös kormányfőjelöltségére, az LMP-t pedig egyből otthagyják majd az SZDSZ-árvák (akik csak jobb híján voksoltak oda), ha meglátják a színen Bajnait.

rókafogta 2011.07.08. 11:21:59

Az imádóknak egy tény: 84,7% lopott 3000 milliárdal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rubintos Virágom 2011.07.08. 11:22:42

Harag és részrehajlás nélkül: ez a kormány teljesen alkalmatlan. Kevesek. De a legkevesebb a kormányfő, aki csak egyet nem tud: kormányozni.

pöcsköszörű · http://sunt.blog.hu 2011.07.08. 11:23:00

@Diocles: óriásit csalódnék Bokrosban és Bajnaiban, ha összeállna Gyurcsánnyal.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.07.08. 11:23:49

"Az összeomlást gőg előzi meg, a bukást pedig felfuvalkodottság."
/Példabeszédek 16:18/
A fenti bibliai idézet alapján a mennyei kokis saller már kódolva van.
:)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:24:14

Gyurcsány viszont arra jó, hogy az egész FIDESZ banda az Orbánnal az élen..naponta beszarik a félelemtől ha csak Gyurcsány nevét halják. ...mert tudják, hogy bármelyiküket a földeb tudja döngölni már verbálisan is!!!! -egy perc alatt....és ismerik és félnek tőle de nagyon..mert tudják, hogy a Nép is látja...hogy így van!!!

csikarcsi 2011.07.08. 11:24:26

@Billy01: Ne legyél ebben olyan biztos!

hoseman 2011.07.08. 11:30:32

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS RENDSZERE :))))))

Bryan élete 2011.07.08. 11:30:37

Orbán takarodj: minden szavaddal egyetértek, én is ezt gondolom.

Hümi 2011.07.08. 11:32:15

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Besz@rtam...a röhögéstől...csak nem, hogy TE vagy a NÉP...IS...:)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:32:17

Orbánt hiába tanítatta a Kádár rendszer jogásznak, nem dolgozott egy percet sem...csak egy élősködő buta parazita.lett...Orbán csak nála hülyébbekkel veszi körbe magát...na ez egy a Fidesz színvonal.:DDDD
A suttyók gyülekezete.
Kövérnek is kilóg a WC kefe a szájából és oda van ragadva az orra alatt a kefe pamacsa, nem bírja lenyelni , mert nyelével kezdte a lenyelést....

Diocles 2011.07.08. 11:32:18

@pöcsköszörű:

"óriásit csalódnék Bokrosban és Bajnaiban, ha összeállna Gyurcsánnyal."

pedig nem nagyon van más választásuk, ha politikai szereplők akarnak lenni, maradni.

Bokrosnak Gyurcsány új (?) pártja garantálhatja csak a politikai túlélést és az EP-képviselőséget (lévén az MDF megszűnt, új, hozzá közeli párt pedig nincs a láthatáron), enélkül csak az marad neki, h nyugdíjasként kapálgat a kertben, és ír még néhány cikket az ÉS-be.

Bajnait is elég nehéz elképzelni a Szanyi-féle "balra forduló" MSZP-vel, ha kormányfőjelölt akar lenni, akkor neki is szüksége lesz a Gyurcsány-vonal támogatására.

Bryan élete 2011.07.08. 11:33:05

Diockes: tetszik az ötlet, de csak koalicióban a kis mszp-vel. Mint a fidesz és kdmp, kb. annyi részaránnyal.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:33:58

A Nemzeti Szaros Macskajancsai, majd meglátja, milyen az igazi Nemzeti Együttműködés.... DE ELLENE !!!!! hihihihi:)))

bigthereal 2011.07.08. 11:34:38

szegény, zsóti, álmodik a nyomor...:D

vagy ahogy Hofi mondta: "Mama, ha ébren van, ne álmodjon!"

szánalmas csicska vagy

alfacharlybravo 2011.07.08. 11:35:03

Szerintem is ez a kormány alkalmatlan, az előző bezzeg alkalmas volt az Mo. kirablására és tönkretételére. Az MSZP nem politikai párt, szerintem egy maffia egylet. Ráadásul elég debilek is. Van személyes tapasztatalatom egy bizonyos platformal kapcsolatban. Velezs Árpi és egylete. De mondjuk Gyurcsány és Bajnai meg Kóka is elég nagy Gazemberek.

H Stahl 2011.07.08. 11:37:25

Gréczy sokkal jobb, mint a napiszar! Sírok rajta, minden nap! XD

bigthereal 2011.07.08. 11:37:29

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: elgurult a gyógyszer? vagy a napon netezel, és megártott?:)

high up! 2011.07.08. 11:37:45

hehehe! Már az elsö mondat is ordas hazugság gréci eftitöl. Na de ki az a hülye, aki egy bolseviktöl igazmondást vár? Olyan még nem volt a világon, a hauzgsággyártás csúcsát kétségtelenül ElQró ferko tartja. Chavezt, Castrot és Lukasenkot is toronymagasan elözve!

Na de tegyük rendbe a bolsikat, akik disznó módjára makkról álmodnak. Szóval itt vannak a legújabb közvéleménykutatások és a komcsik egyre jobban hibbannak meg az eredménytöl: A 2010-es 15%-ból mára már csak 10% lett, a tendencia lefelé tart.

Hiába, A MASZOP EGY KIHALÁSRA ÍTLÉLT PÁRT! Az öreg komcsik halnak ki mint a huzat, a fiatal korosztályt meg nem lehetett már 20 éve KISZ-be, ifjúkommunista munkatáborokba terelni, hogy 18 éves korukra AGYHALOTT BOLSI HÍVÖK legyenek. Nem, ez ma már csak a 40+ generáció jellemzöje. Pont ez az eredmény jön ki az idö múlásával, egyre erösebben a közvélemény kutatásoknál: a 30 év alattiaknál már 10% sincs, aki erre a kommunista banda maszopra szavazna. Ez a 10% alatti is csak a komcsik gyerekei, unokái, akik megpróbálják még egynek munka nélkül megúszni az életet és csak a pofázásból megélni.
De nem fog menni, s ezzel 2-6 éven belül a maszop teljesen ki fog halni a közéletböl.

És addig is höröghetnek a hülye agyhalottak a panelszöveg propagandájukkal, ezek annyira hülyék, hogy még mindig nem veszik észre, hogy ezzel egyre jobban mennek lefele.

Szembe kell nézni gréci eftárs a tényekkel: 2010 májusa óta úgy uszítottatok, mint soha addig. Az eredményetek meg annyi, hogy ha ma lennének a választások, akkor a Fidesz még mindig 50% felett nyerne. Erre mondják a nagyonmarhák, hogy a "népnek elege van Orbánból". Hihi!

A maszop hívö meghibbanása most már nagyon manifesztálódott. Épüljenek csak le egyre jobban, mi röhögve nézzük végig a stációkat.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:38:24

@bigthereal: pssszt...a seggnyalók is számon lesznek kérve!!!!!!!!!!!!!!! előbb utóbb vége ennek a Szar Diktatúrának.....és ahogy a Fidesz banda mondta ellenzékben: Majd mi jövünk és egyenként lesztek levadászva:)))) Hát rátok is érvényes lesz, csak ez keményebb lesz...a vadászat lehet hogy fegyverrel lesz hihihi:)

nagylaci5 2011.07.08. 11:38:33

Ma van a Leleplezés Világnapja!

Infók (angol): www.worlddisclosureday.org/

Háttérinfók magyarul: futureality.wordpress.com/2011/07/04/a-2012-jelenseg/

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2011.07.08. 11:38:55

Avagy, ilyen cikkek születnek, amikor napi epeölés közben elalszik Zsoltika.

ne most 2011.07.08. 11:39:25

Miért van az, hogy ha meghall az ember egy szóvivőt, akkor sercinteni van kedve?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:41:03

@alfacharlybravo: a Fidesz az az igazi Tolvaj Banda de megdöglenek,... anyáddal együtt !

midnight coder 2011.07.08. 11:43:52

Kedves elvtársak! Azért ébredjetek már fel egy picikét. Gyurcsányt nem lejáratták, hanem lejáratta magát. Az aki Öszödön kijelentette, hogy azért nem csináltak terveket arra vonatkozóan hogy mi lesz, hogy nehogy a választások előtt kiszivárogjon hogy mire készülnek, valamint az a párt aki ezek után mellé állt ugyan már ne papoljon a demokrácia védelméről.

bigthereal 2011.07.08. 11:44:04

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: te engem fenyegetsz, kis féreg?

nem kell várni a politikai fordulatra, add meg a címed, vagy mondj egy helyet, aztán intézzük el puszta kézzel, nethuszár, meglátjuk, milyen bátor vagy IRL

hoseman 2011.07.08. 11:50:24

@bigthereal: isten ments hogy egy forradalmárt kérdőre vonjak,de mi van ha a gonosz törpe direktbe csípőből átharapná torkod? csak kérdezem:)
vagy érzed magadban a tüzet amit a NER táplál? csak kérdezem... semmi baj,semmi baj :)))))

bigthereal 2011.07.08. 11:51:59

@hoseman: nem vagyok forradalmár, csak egy értelmiségi, viszont a nagyobb fajtából, és nem szeretem, ha fenyegetnek.

kilégítő válasz?

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 11:52:04

@bigthereal: nem kell fenyegetni téged te seggnyaló...úgyis utólér a környezetedből egy " vadász", aki ismeri a seggnyalási szokásaidat!!!!---és puff seggbe lő...
puszta kézzel? --senki nem megy rád...szaros vagy, még bepiszkolná valaki a kezét:)

Balbágy 2011.07.08. 11:55:16

@Beke81: Hol halott Ön olyat valaha is, hogy egy ekkora bukás után (GYF megbukott, majd lemondott, majd ismét lemondott, majd bíróságra került) VALAHA VALAKI IS VISSZATÉRT VOLNA?
Soha, sehol, senki. Az MSZP-nek vége, ez a szivárványos álmodozás a bajszos, a libás és az óriásplakát összefogásáról -- ez akkora baromság, amekkorát csak a gréci-félék tudnak maguknak beálmodozni.
Beszélgetőpamlagra veled, ember!

Te figyu, a te vezéred három választást veszített és mégis itt van. Szakadatlanul, folyamatosan. Ez egy.
Gyönyörűen jellemzi a mákteás gondolkodásodat, ha elhitted, hogy az mszp-nek vége. Miért is? Mert arrogánsan nevetgélsz a jelenlegi agonizálásukon? És? Az orgazmus sem tart örökké, sőt, reggel fel is fogsz ébredni, és ha magad mellé nézel, megláthatod sszerelmed tárgya igazi orcáját.
Pusszancs.

MacPhisto 2011.07.08. 11:56:29

ROTFL Zsolti elgurult a gyógyszered? élvezettel figyelem szánalmas vergődésedet.

kolgét 2011.07.08. 12:00:43

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: A te stílusod a biztosíték a maszop eltűnésére...

Nils. H 2011.07.08. 12:01:17

@alfacharlybravo: "Az MSZP nem politikai párt, szerintem egy maffia egylet. "

És a fidesz nem? És ha nem, akkor mik azok a jellemzők, melyek alapján ugyanezt a fideszről nem tartod elmondhatónak?

bigthereal 2011.07.08. 12:01:56

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: nem veszed észre, hogy te nyalod a maszop-segget? a jó nagy, vöröset?

az ajánlatom még áll, ha le akarsz vadászni, csak szóljál!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 12:04:29

@midnight coder: Fidesz propaganda hazugság, ..ismeri mindenki...de a Nép többsége már nem veszi be, csak a Fidesz hűbéres alamizsnát kapó ( váró) seggnyalók,

szal....felejtős a duma.)

Balbágy 2011.07.08. 12:07:22

@Rwindx: Tökmindegy hogy Orbán megbukik-e vagy sem és eltűnik-e örökre. De hogy a ti bandátok oda többet nem kerülhet vissza az száz százalék, akkora kárt gazdasági és morális kárt okoztatok. Erre akár az életemet is felteszem, ha eljön az ideje

Helyes, helyes, alig várjuk.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 12:08:30

ma már nincs jobb oldal, baloldal...hanem Orbán bandája ellen, s háta mögött seggnyalók:)
Már a párok nem számítanak...csak a Demokráca megvédése Orbán és Bandájától.)

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.08. 12:11:06

Bárki jön, de bárki...jobb lesz és nem okoz ekkora gazdasági és nemzetközi politikai kárt egy év alatt.....HAZÁNKNAK.
Csak a hataloméhes diktátor tünjön el.
( a bizos az lenne ha a temetésére virágot vihetnék):)))

pirimogyoró 2011.07.08. 12:14:56

@Fell Bandi: A Fideszed és kitenyésztett talpnyalói köre olyan gyorsan el fog tűnni, amilyen gyorsan itt termett. Lehet szidni Gyurcsányt és az MSZP-t, de az a lényegen nem változtat. Akkor sem, ha egész nap az emberek fülébe hazudnak a szóvivők.
Ugyanis mindenki számára nyilvánvalóvá vált a többrendbeli hazudozás, hiszen csak el kell olvasni egy 6-8 hónapos kijelentést (a 16%-os SZJA-val MINDENKI jól jár) és a mai megfelelőjét á la Matolcsy (az emberek 30%-a jól járt) :))))) Idióták :)))
További szép napot!

pirimogyoró 2011.07.08. 12:16:13

@Ting Fu doktor: Ez tény, hogy a kedves Zsolt nem ezen a földön él? Csak mert ő tényeket sorolt fel :))

Seang Lee 2011.07.08. 12:18:30

@Fell Bandi: Kiscsillagom. En (is) elhuztam ebbol szegeny nyomorult orszagbol (azert a kovetsegre elmentem nyilatkozni hogy a mnyp penzemet NEM adom a Kocsog orbannak) mert 1, mire nyugdijas leszek addigra a draga Viktorod mar sehol nem lesz, 2, akar a franc magyar nyugdijon (es addig is magyar fizetesen) tengodni.
Nem, nem vagyok MSZP-s (sem) Mert egyik 19 a masik 1 hijan 20. Viszont az teny, hogy ami otthon folyik MOST, az ovoda es en is azt hiszem (nagyon, nagyon remelem), ha nem is az MSZP de valaki, vagy valakik nemsokara jonnek a semmibol es elkergetik ezt a bandat. (mert szomoru latni hogy a cdaladom sora egyre szarabb) ha tehetnem most az EGESZ csaladomat elkoltoztetnem kulfoldre otthonrol....

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.08. 12:21:22

@Beke81: ha majd felkotik orbant, te akkor is ott fogsz a faszan himbalozni osszeszoritott foggal, igaz, kis munkasorfattyu?:-)

alfacharlybravo 2011.07.08. 12:24:10

Ha jó a memóriátok, talán emlékeztek volt egy közpénzügyi állam titkár az üvegszemű Keller László az ő feladata lett volna alátámasztani a rágalmaitokat. A anyukám a tiétek lehet, hogy ki fog megdögleni azt szeretném remélni, hogy a demokrácia megmarad és nem ti döntitek el, hogy ki haljon meg. Hogy tudnak egyesek ennyire kulturálatlanok lenni?

pirimogyoró 2011.07.08. 12:27:24

@bigthereal: Érdekes. Mindig tanul az ember :) Értelmiségi vagy a nagyobb fajtából? És milyen a kisebbfajta értelmiségi? Választ várok :))

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.08. 12:29:26

@alfacharlybravo: meg is volt a vizsgalat, csak orban buntarsa, polt peter legfobb ugyeszi minosegeben, hivatalaval visszaelve addig tologatta a rendorsegi vasdemelesi javaslatot, amig az elevult:-)

tudom, hogy a hozzad hasonlo tetves prolik nem emlekeznbek arra, mi is tortent 8 evvel ezelott, de sokan igen. mi tudjuk, hogy a csuti gumicsizmas geci csak azert nem rtohad a sitten egymast seggbekurva koverrel es simicskaval, mert az mszp anakidejen tiszteletben tartotta a dejmokratikus fekek es ellensulyok rendszeret es demokratikus keretek kozott nem volt lehetoseguk a legfobb ugyesz pozaban feszito buntars eltakaritasara:-)

az mszp probalta demokratikus uton intezni...

pedig ugy kellett volna, mint barmelyik bunozovel.

billy reed 2011.07.08. 12:29:51

@Beke81: "A gazdaságot kirántották a szakadékból. A fejlődés beindult. Pénzügyileg biztosították a fejlődést...
"
Hát nem semmi vakság kell ennek a kijelentéséhez.
Nagyon konkrét, és pontos.
Úgy lehetne még pontosabb, ha azt írnád: "hazánk az Unió éllovasa lett, minden mutató szédülete iramban javul.
És az ötéves terv felére már túlszárnyaljuk a tervet magát!"

Persze, Kína ad egy csomó pénzt, így az sem gond, hogy szeretett vezetőink -éljenek és virágozzanak örökké- ismét fordulatot vettek, és antikommunistából Kína-pártivá váltak.
Őszintén: meglepődik ezen még valaki?
De mindennek ára van.
Ennek is, csak a pórnép még ne tudja, mi az.
De meg fogod tudni, te is, hidd el, hogy mi van a puttonyban.

@Rwindx: Bocs, de a Pannon puma az első Orbán-kormány találmánya volt, akik a Bokros-csomag hozadékából éltek...4 évet...RIP

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.08. 12:30:28

egyebkent az mszp meg is erdemli ami vele tortent,/tortenik..

orban viktornak ki kellett volhna taposni a belet 2002vben. nem tettek anyagi erdekbol. hat most orban teszi meg veluk.

mellesleg meg is erdemlik a fidesszel kozosen mutyizo kriptokommer szarhaziak:-)

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:31:18

asztamindenit, deszépen összegyűltek itt gyurcsány majmai :) látom megy az orgiázás :)

Checkpoint Charlie 2011.07.08. 12:32:54

Tényleg nem tudom, hogyan lehet ilyen postot komolyan leírni. Gyurcsánytól nem fél a jobboldal, hanem örül mindennek, amit Gyurcsány tesz, hiszen ez a rettentő népszerűtlen figura teljesen ráégett az MSZP-re, és miután középpárttá züllesztette, most teljesen megosztja azt.
Azt meg megnézem, ahogyan a magyar közvélemény visszaköveteli a postban említett három politikust:)
Lehet - és kell is - értelmesen kritizálni a jelenlegi kormányt, de az a magyar politika alapjaival nincsen tisztában, aki Gyurcsánnyal, Bajnaival, Bokrossal (!!!) képzeli el a jövőt.

Bryan élete 2011.07.08. 12:33:31

Pöcsköszörű: Te már régen csalódtál Bajnaiban és Bokrosban, de mikor fogsz a fidesz kommunistáiban. Tudomásul kell venni - neked is, legnagyobb sajnálatodra, akár tetszik, akár nem és még sokan másoknak - hogy Gyurcsány a hívószó, ő az a karizmatikus vezetőtipus a szóbajöhető politikusok között. Minden eddigi lejáratás és karaktergyilkosság után is. Sok hibát követett el, tény. Reméljük, tanult belőle. Talán a mostani Kedves Vezető mindenben olyan makulátlan és perfekt? Számtalan simlis ügye és sorozatos politikai baklövései miért nem szúrják a szemeteket ugyanazzal a mércével? Jelenleg többmillió póruljárt ember nyögi az országlásukat, figyelj csak emiatt mi lesz itt ősszel.Meg a kémlufi kipukkadását a kapucnis hekkerrel. Ebből az 1 éve tartó pénzügyi káoszból csak beláthatatlan kínok árán fogunk tudni hosszú évek vagy évtizedek alatt kilábalni - a Matolcsi féle gazdaságpolitika sehova sem vezet. Bajnai rendbetette, stabilizálta a pénzügyi helyzetet, úgy adta át, hogy kilábaltunk a csapdából. Kósa és Szijjártó urak felelőtlen kijelentései rögtön. egy nap alatt visszaejtettek bennünket a veszélyes zónába. Azóta is felelőtlen gazdálkodás folyik, mert több az államadósságunk, mint amikor átvették a kormányzást. Hogy is van ez? MOL-ra, erdélyi médiabirodalom /újságok, tv-csatornák/ felépítésére Tőkésnek számolatlanul jut pénz? Jelenleg a fél gondolkodó világ Orbánon és sajnos rajtunk röhög, ezért is és még sok másért is. Egyetlen kapaszkodótok az elmúlt nyolc évre való visszamutogatás Ez olyan mélyen és hatásosan belétek van súlykolva, hogy nem tudtok szabadulni mai nap sem töle. El kellene talán nyugodtan és tárgyilagosan olvasni a hivatalos statisztikai adatokat, mi volt akkor és most. Már rég nem lehet visszamutogatni, de ti mégis elhiszitek, hogy mindenért Gyurcsány a felelős. Ha azt mondaná a fidesz, hogy a mohácsi csatavesztésért is, el is hinnétek, annyira hisztek és bíztok.Rendben van. De hát ezzel sokan így vagyunk, mert mi is szeretnénk már újra valakiben hinni és bízni. Akkkor is, amikor ti már óriásit fogtok koppanni. Ebben a fideszben már nincs sok szeretnivaló.

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:34:59

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: nem emlékszem hogy engedélyt adtam volna rá hogy hozzám szólj alsóbbrendű véglény :)

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:37:24

@Spániel: "hogy Gyurcsány a hívószó, ő az a karizmatikus vezetőtipus a szóbajöhető politikusok között"

figymár, az a baj hogy múltkor láttam a járdán egy kutyagumit és azon gondolkodtam hogy most ez tényleg egy kutyaszar-e vagy maga gyurcsány? az a baj annyira hasonlítanak nemlehet őket megkülönböztetni :D

MACISAJT 2011.07.08. 12:37:28

Nézzük a ballib mai állapotát és "sikereit":

2004 december 5-én éppen a gyurcsányok ünnepelték a győzelmüket, azzal hogy "hehe, a népszavazásra nem mentek el elegen, azért mert azok akik otthon maradtak azok egyértelmüen a kettős állampogárság ellen szavaztak VOLNA "....

Most meg hogy most a 36 ezres tagságból résztvett 8 ezer? Na és? A többi azért
maradt otthon mert eleve nem értett egyet gyurcsányékkal és a
pártszavazásukkal..:)

Amúgy "fénykorában" az MSZMP-nek 800 ezres tagsága volt.
Ma meg azon vitáznak, hogy a 8 ezer a reális vagy valamicskével több..:)
Ebből is látszik, hogy a bolsevikok elleni a leghatékonyabb fegyver a
biológia(i)...

Tüntetések? Nos, volt ugyebár egy "bohóctüntetés",no meg ez:
stop.hu/articles/article.php?id=902368

Továbbá a legfrisebb közvéleménykutatás szerint már a zöldeszdéesz is megelőzte a fővárosban az utódbolsevikokat..:)

U.I. Bocsánat hogy kifelejtettem a "sikert": Szilvásyt és tsait a baráti bíró első fokon megszabadította a bilincstől/vezetőszártól..:)

És akkor ezek álmodoznak " Orbán bukásáról"..:D
"Margit: NOOORMÁLIS?"

Behajtó70 2011.07.08. 12:38:10

"Ebből lassan elege lesz Magyarországnak"

Kicsirigó, ebből csak annak a pár kirúgott komcsinak van elege, akiktől elvették az állami pénztárcát!

Mi többiek NAGYON örülünk, hogy valaki végre rendet kezdett rakni!!!

Legyél oly kedves ne nyilatkozgass Magyarország nevében, csak a magadéban! Nincs neked a többiek véleményéhez parasztfaszaszőrnyi közöd sem!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.08. 12:38:35

@Dillinger: kurvara nincs szuksegem az ilyen kiskocsogok engedelyere:-)

ha nem tetszik, rajzolj le es radirozz ki durvan, csicska:-)

Amatőr 2011.07.08. 12:39:47

@billy reed:
Az eredményjelzőt figyeld, a többi csak "rizsa".
263,05!

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:39:49

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az a baj hogy nemértem hogy mit makogsz gyurcsánymajma :) esetleg emberi nyelven próbálj meg kommunikálni :D

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:40:28

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: jajj, és arról is tájékoztatnálak hogy a következő választásokon megint a fidesz fog nyerni :)

hááááát 2011.07.08. 12:43:15

Orbán nem egy bukot politikus.
Egyetlen egy dolgot tudok a szemére vetni.
Egy olyan ország létét kezdem vizionálni a jövőben, ahol fél millió ember nagyon jól él, 3-4 millió fős középosztály megél, de lesz egy olyan réteg aki maximum túl él.

tundrazuzmo (törölt) 2011.07.08. 12:45:51

Gréczy Úr!

A legprofibb jövőkutató sem lát előre 20 éves távlatban. Ön se próbálkozzon!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.08. 12:46:20

@Dillinger: ott fogsaz majd sirni, ahol senki se lat..:-)

csak mi, akik teli szajjal fogunk rajtad rohogni:-)

4 ev mulva lesz az evforduloja annak, hogy orvban viktor az elbukott valszsztasok utan a grazi elmegyogyba szallitas kozben a stressz miatti agyverzesben elhalalozikk es az egy eves evfordulo alkalmabol unnepelyes sirraszarassal fogunk a bolcs es kedves vezetorol megemlekezni:-)

tundrazuzmo (törölt) 2011.07.08. 12:49:54

@Behajtó70: "Kicsirigó, ebből csak annak a pár kirúgott komcsinak van elege, akiktől elvették az állami pénztárcát!

Mi többiek NAGYON örülünk, hogy valaki végre rendet kezdett rakni!!!"

Úgy van. Én is örülök. +1

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 12:58:41

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: 4 év múlva is a fidesz fog nyerni mondom. tulképp mindegy hogy felfogod-e vagy nem, a tényeken nemfog változtatni :)

u-1004 2011.07.08. 12:59:48

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe=az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára

bájgúnár 2011.07.08. 13:00:26

"Bajnai, Bokros és Gyurcsány"
Úgylátszik csak nálunk divat levitézlett lelakott,elhasznált politikusokat vissza sírni!Ahogy nálunk szokás 20 éven át örökös miszterelnökjelöltnek lenni és pártenöknek.Ezért megyünk vissza abba a szarba amiből egyszer kiléptünk.Ezek nemképesek megoldásokra.Ezek mindíg a volt politikájukat akarják folytatni mert megrögzötten hiszik hogy az a jó!.Akik ezeket akarják azok olyan extrém őrűltek mintha vak söförrel indúlnának raly versenyen.

alfacharlybravo 2011.07.08. 13:02:25

Kedves Sipi, a stílusod alapján egy igazi biboldónak tűnsz, bár ezt így nehéz megítélni. Nem értem hogy lehet internet hozzáférése az ilyen színvonalú embereknek és még írni és olvasni is tudnak kész csoda?

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.07.08. 13:06:38

Köztudott, hogy Orbánt Ausztriában gyógykezelik pszichiátriai okokból.

Többek között négy év múlva ezért sem fog nyerni...

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.07.08. 13:10:54

@Dillinger: Pedig neked igazán tudnod kellene, hiszen egy kórterembe raktak vele! xD

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 13:15:50

AZ MSZP ugyanúgy kirugta az MTV-ből Rádióból az embereket 2002-ben.
Mellesleg ők hoztak olyan törvényeket, mely gazdasági függőséget okozott a közszolgálatnak az állam fele. A civileket az MSZP eresztette szélnek annak idején, akik az MTV-ben vezetőt választottak vala. Alattuk ment csődbe az ország.
Ugyanúgy szivatták a pedagógusokat, diákokat, meg mindenkit akit felsoroltál.

Egy különbség mégis volt. Sokkal jobb gazdasági helyzetből sokkal szarabbat csináltak.
Nagyjából ez az összes "érdemük".

barli 2011.07.08. 13:18:04

@Turk Hava Yollari: amit kapott az elmúlt 10 évben, nem is csodálnám. De Horn Gyuszit idézve: Na és? :)
Ha nem tetszik ,le kell szavazni 2014ben, ennyi.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 13:21:06

@barli: Jelenleg az én mérlegem szerint 20-szor inkább Fidesz, mint MSZP, pedig az is bazi kevés.

Zsoltinak annyiban van igaza csupán, hogy az országnak valós kormányzó alternatívára van szüksége.

De az ne MSZP legyen, ha Fidesznek hívják a kormánypártot, és ne Fiesz ha MSZP-nek.

Ezt már próbáltuk párszor.
Nem jött be.

barli 2011.07.08. 13:22:36

@Trompf:
"gazdasági függőséget okozott a közszolgálatnak":
jaja ez volt a kommunisták legjobb trükkje. Szüntessük meg a kötelezö tvdíjat (mindenki örül), a pénzt meg ezentúl közvetlenül tölünk kapják ("mi" örülünk)

"Egy különbség mégis volt":
meg az is, hogy a szakszervezetek hogy hogy nem évekig nem csináltak semmit. Majd most meg fognak.

barli 2011.07.08. 13:25:41

@Trompf: azt nem értem, hogy az idióták miért nem veszik észre, hogy amennyivel többet szapulják a fideszt annál jobban csökken a támogatottságuk. Feri alatt ez pont fordítva volt a fidesszel. Újra és újra megpróbálják ugyanazt megcsinálni, amit a zorbán (lássuk be zseniálisan) már egyszer megcsinált.
Egyszer volt Budán kutyavásár...

Átvitel honvéd 2011.07.08. 13:26:16

Zsolton egész' fiatalon kezdenek kiütközni a kivénhedt, valósággal köszönőviszonyban sem levő ősmaszoposság tünetei.

Előre, Thürmer Gyula írt már ennél cifrábbakat is.

avionics 2011.07.08. 13:27:33

@hááááát:
Ha megnézed az embereket, kb. ilyen arány van a kiemelkedően tehetséges, a középszerű és az akaratgyenge, csak vegetáló emberek között. Ezért nem az adópolitika kell megoldja a leszakadók gondját, hanem a szociálpolitika. Szerintem így igazságos. Ezért van szükség több tanulásra, szorgalomra, kevesebb cigire, piára. Ha valakinek van elég esze, időben ráébred erre.

high up! 2011.07.08. 13:30:06

Bokros, Libás, gyúrtcsány? Hát nagyonmarha az, aki azt hiszi, hogy ez a hármas hoz és nem visz. Ezek mindhárman:
- tolvajok
- és sarcolók.

Jellemzö a teljesen meghibbant agyhalott bolsi-libsikre, hogy abban reménykedenk, hogy a népnek szüksége van a tolvaj sarcolókra.
Ez a három gengszter nem +15% ot jelent, hanem mínusz 15%-ot. Egyenként!
Na épüljetek csak agyilag lefele továbbra is, mi élvezettel figyelünk titeket.

Mi a haverokkal már csak arra kötünk fogadást a maszoppal kapcsolatban, hogy mikor halnak ki. Leginkább a 2-6 éves idötartamot favorizáljuk.

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 13:30:21

@barli: ezek az idóták már nagyon kevesen vannak, éppen ezért már csak a legsúlyosabban betegek kommentelnek szinte. meglehet nézni. igazisipi és társai féle agyhalottak. mindig és mindenütt ottvannak a nap 24 órájában és ontják a propagandát. szerencsére az embereket a valóság érdekli. nyerni fog a fidesz legközelebb is, tökmindegy ez a pár maroknyi fizetett idióta mit írogat.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 13:30:40

@barli: Ezzel a módszerrel mindkét nagy párt élt ezidáig (szapulás).

A részleges sikereken túl, ebből a szempontból az összes eredmény, hogy az emberek már csak a rosszat hajlandóak elhinni bárki is mondja azt, ha politikáról van szó.

Azaz leamortizálták önnön maguk hitelességét szinte teljesen.

Pedig kormányozni kell valakinek.

barli 2011.07.08. 13:31:44

@avionics:
igazságos az, ha többet tanulsz/keresel többet kapsz kézhez. Amiöl te beszélsz az az emberiesség.
Ha több tanulással és szorgalommal többet lehet keresni, akkor az ember többet akar tanulni és szorgalmas lesz. Ha csak azt látja, hogy az ö adóját szétszórják olyanok között, akik nem is akarnak dolgozni, akkor nem is akar tanulni/nem lesz szorgalmas.
A szociálpolitika pedig vonatkozzon azokra, akik önhibájukon kívül kerültek bajba.

barli 2011.07.08. 13:33:18

@Trompf: én is azt írtam, hogy mindenki ezt csinálja(ta). Én csak azt jegyeztem meg, hogy a zorbánéknak ez segít, a cuciknak meg nem, és még észre sem veszik.

high up! 2011.07.08. 13:36:21

Ezt se értik a komcsi elmebetegek, hogy
1. Orbán nem bukott 5-ször (vagy akárhányszor), hanem csak egyszer, 2002-ben.

2. Akárhányat is bukott, ö - ellentétben a büdös gyúrtcsánnyal és az öszödi rablóbandájával - nem játszotta el a becsületét. Számára ezért volt mindig visszaút.

A hülyeagyú bolsik ennyit nem képesek megérteni, hogy gyúrtcsányinak és a maszopnak épp ezért nincs soha többé visszaút. De ezek a hülyék inkább álltatják magukat a lehetetlennel, ahelyett, hogy ezt az idöt valami értelmesebb forradalomra használnák fel.

LÚZEREK!!!

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 13:40:34

@high up!: "hanem csak egyszer, 2002-ben"

mellesleg akkor sem tudott volna kormányt alakítani a maszop egyedül, csak miután bekloákázott a szadesszel.

benoke77 2011.07.08. 13:41:35

Mikor veszik már észre az emberek, hogy felesleges szavazgatni? Nincs ma a Parlamentben olyan ember aki valóban a magyarok érdekeit képviselné. Egyszerű végrehajtók akik a sajátjaikon élősködnek. Orbán, Gyurcsány egy kutya (és most leírhatnám az összes képviselő nevét), annyi különbséggel, hogy a Viki legalább a látszatra próbál adni, de sokan talán emlékeznek amikor 92-ben kivonultak a Fideszesek a Trianon megemlékezésről. És mi az, hogy értelmiségi? A jelző feltételezi, hogy aki viseli az értelmes ember. Értelmes ember pedig nem áll következetesen az egyik oldalra hanem az események és a várható következmények tükrében mond véleményt, attól függetlenül hogy az kinek a malmára hajtja a vizet. A magyarországi újságírok, szociológusok, jogvédők, hivatalos sápitozók egyszerű diplomás prostituáltak akik anyagi javakért védik az egyik oldalt. Mindig jókat nevetek amikor emberek szenvedélyes vitákat képesek folytatni apolitikáról, és nem veszik észre hogy gumicsontokat rágogatnak, miközben a hátuk mögött suttyomban szétlopják az országot.

A diktatúrában egy pártra lehet szavazni, a demokráciában kettőre:D

DillingerEscapePlan 2011.07.08. 13:43:38

@charlie sheen: szerintem nem olvassa a gréciblogot :)

barli 2011.07.08. 13:48:36

@Dillinger: és még akkor sem azért bukott meg, mert rossz volt, hanem azért, mert nem hazudott akkorát, amekkorát nem bírt volna el az ország. Megyó/Gyzurcsány megtette.

benoke77 2011.07.08. 13:53:13

@Dillinger: Az lehet, de igazam van:D

J.W. Booth 2011.07.08. 13:58:03

Hát ez jó kis írás a fidesz-fanoknak. Annyit szidják úton-útfélen a vezérüket, hogy nincs hova menekülniük már.

Itt végre rendesen kikommunistázhatják, kigyurcsányozhatják magukat, anélkül, hogy vitatkozniuk kellene a leírtakkal, vagy neadjisten gondolkozniuk.

Az egysejtű kommentelő fidesz-agyban csak ennyi létezik: "Aki nincs velünk, az ellenünk van" - tehát ellenség.

De azt már nem programozták oda be, hogy honnan is származik az idézet.

roczky 2011.07.08. 13:58:23

@pöcsköszörű: Gyurcsány Ferenc az egyetlen, aki ha engedték volna végigcsinálni a reformokat, győztesként jött volna ki ebből a helyzetből.Gyurcsány F. volt az, aki nem a szegényeket nyomorította meg, mert a nyugdíjasok az ő kormányzása alatt kaptak nyugdíjkorrekciót is. Mi a bűne? Jó lenne ezt már nyilvánosan is tisztázni? Soha nem az adófizetők pénzéből élt, fizetését nem vette fel, mindig különböző alapítványok használhatták fel. Kikérem magamnak, hogy Gyurcsány Ferencet ócsárolja bárki, ő az egyetlen, aki - ha az Orbánék nem amortizáltak volna le - sikeres lett volna. Sajnos mire beértek az intézkedései, jött a válság, ami mindent elvitt, és amire Orbánék még rátettek egy lapáttal.

Fell Bandi 2011.07.08. 13:59:32

@charlie sheen: gratula,tömören összefoglaltad a gyurcsányi-gréci banda teljes érvrendszerét.

Budaphestie 2011.07.08. 14:02:08

Két nagy tévedés:

1. Csak Gyurcsány és csak az MSZP jöhet. Szerintem ez teljesen kizárt. Viszont jöhet akár az LMP, akár a Jobbik is, vagy egy vadiúj liberál-konzervatív párt! Nagy kavarodás lesz itt kérem 6-7 év múlva!

2. Bebetonozott pártkatonák. Ez nem olyan vészes, mint elsőre látszik. A fidesz és a fidesz MLM piramisa ugyanis úgy épül fel, mint egy hangyaboly, vagy egy méhkas. Mindenki az anyakirálynőért dolgozik. Őérte vannak, őérte léteznek. Ha az anyakirálynőt eltávolítod ( értsd: elmozdítod a vezető pozícióból - még mielőtt bevisznek engem is, meg a posztolót is :( ), akkor az egész boly megzavarodik majd és lehet, hogy sokan, akik most agyatlan bábok csupán, visszatérnek emberi üzemmódba és megpróbálják majd máshogy csinálni a dolgokat.

Fell Bandi 2011.07.08. 14:03:49

@roczky: te magadnál vagy? szerinted honnan vannak az idióta pojáca milliárdjai, ha nem a közösből? ki nem lenne úgy milliárdos, hogy megkap egy céget az anyósa bankja által hitelezve, de még akkor is olyan áron, hogy a kasszában több pénz van a vételárnál? kérd csak ki magadnak, de gyurcsányi a legaljasabb, undorítóbb féreg, aki valaha politikai pályán mozgott Magyarországon. és ez egybeesik a közvéleménnyel is. nála jobban nem utált még senkit a magyar választó.

wowerman 2011.07.08. 14:06:18

"Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell"

Nos, az emberek így jártak. Érdekes, volt aki nem dőlt be az akkori ellenzék hőbörgésének, aki nem kívánt vért 2006 ősze miatt (amikoris a maszkos csőcselék rátámadt a rendőrökre), és aki értette miért kellenek megszorítások. Ezért is szavaztam 2010-ben is az MSZP-re. Sajnos volt pár másik hülye akit meggyőzött a Fidesz. Hát így jártak.

csilisav 2011.07.08. 14:07:04

Sok szépet és nem szépet is irtak az elöttem szolók,a véleményem szerint,akinek köszönhető a Fidesz 2/3-os diktatorikus rendszere,el kéne felejteni legalább 10 évre/Gy.F./.Az MSzP-ből ki kell vonulnia az összes neo liberális politikusnak,menjenek a "zöld,szdsz"/lmp/ pártba.Kellene keresni egy igazi /aki jelenleg nincs/ szoc.dem vezetőt ahova lehetne bevinni a nemzetközileg elismert Bokros L.-t,Bajnai Gordont és a nemzetért is tenni hajlandó,akaró néhány politikust,röviden,létre kell hozni egy olyan szoc.dem pártot,melynek van bal és jobb oldala is.Minden szoc.dem elfeledi a nagy elődöt Kétly Annát.Nem mindennel értenek egyet? miért is kellene,én sem értek egyet néhány hozzászolóval.

midnight coder 2011.07.08. 14:08:10

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Akkor írt be a gugliba hogy öszödi beszéd, és olvasgass szépen:

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk, és ti is tudtátok, hogy ha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt."

Ezt nem a gonosz FIDESZ mondta holmi lejárató kampány keretében hanem szeretett vezéred.

Publius Decius Mus 2011.07.08. 14:08:19

Szánalmas ez a Jurassic park itt. A blogíró és a kommentelők nagy része is. Valamiféle MSZP-SZDSZ-Gyurcsány-Bajnai-Bokros álomvilág.

Persze biztos van aki még mindig hisz, Marxnak, Göbbelsnek, Kun Bélának, vagy Cohn-Bendit-nek. Vagy, hogy visszavesszük Erdélyt tankokkal, vagy Bajnai megmenti Magyarországot a fasizmustól, kinek-kinek ízlése szerint. Ne fogjátok vissza magatokat!

Budaphestie 2011.07.08. 14:08:24

@roczky: Ez nagyjából igaz, de a politikai realitást az általad leírt dolgok nem befolyásolják. Ha valakinek olyan rossz a PR-ja, mint Gyurcsánynak, az már sohasem lesz képes fölállni a padlóról szerintem.

csilisav 2011.07.08. 14:10:25

@Fell Bandi: lehet,hogy nem volt,de lesz 2-3 éven belül,aki most a király szerepét tölti be,ugyan is a fekete leves majd csak ez után jön és örökké nem lehet majd az elöző kormányok hibáira hivatkozni.!!!

ursus artos 2011.07.08. 14:13:40

"az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság..."
És megint igaznak bizonyul a nagy tételem: a ballib azt vágja a szemedbe, ami valójában ő maga.

bájgúnár 2011.07.08. 14:14:46

@Turk Hava Yollari:
Na mesélj mert nem köztudott.Mit tudsz?Valami hivatkozási alap?Nem mendemondát!

wowerman 2011.07.08. 14:16:37

@ursus artos: Ha azt tudod mondani pislogás nélkül hogy amit a Fidesz most csinál az tökéletes, akkor gratulálok.

ursus artos 2011.07.08. 14:16:59

@J.W. Booth: "vitatkozniuk kellene a leírtakkal, vagy neadjisten gondolkozniuk."
mégis mit lehet tenni egy ilyen cikkel?
Min kéne elgondolkodni?

hoseman 2011.07.08. 14:17:07

AZ ORSZÁGOT TÁMADTÁK BRÜSSZELBEN,DE ORBÁN VIKTOR MEGVÉDTE AZT! :)))))))))))))

Fell Bandi 2011.07.08. 14:17:20

@csilisav: nem is lesz ilyenre szükség. de ami tény: az előző kormányok (gennyessy, gyurcsányi, libajnai) akkora pusztítást végeztek itt, mint 3 világháború. remélhetőleg a tettesek a hűvösre vonulnak, és ott hódolhatnak nem titkolt buziimádatuknak

Rwindx 2011.07.08. 14:19:32

@Fell Bandi:
"anyósa bankja" az MFB, állami bank, az anyósa csak vezető beosztású volt, nem az ővé. Jóárasított közpénzt kapott, ahhoz hogy abból a pénzből szintén jóárasított közvagyont privatizáljon.

midnight coder 2011.07.08. 14:19:35

@wowerman: Ha tudsz bármit mondani ebben az országban ami úgy Mátyás király óta ami tökéletes, hát csak rajta, ne fogd vissza magad! Ja, persze, igazad van. Fletóék tényleg tökéltesen elkúrták, nem kicsit de nagyon.

lapi 2.1 2011.07.08. 14:21:18

"Az áporodott közbeszéd kiszellőztetése érdekében szót kell érteni az Orbánt bíráló konzervatívokkal, lábra kell állítani a liberális gondolkodást, egyszerre képviselve a nemzeti kultúra értékeivel."

liberálisként kikérném magamnak, hogy ez a szétesett és velejéig elkorrumpálódott mszp állítson talpra gondolkodásilag.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 14:21:52

@csilisav: Szét kéne választani a dolgokat a visszamutogatást illetően.

A Fidesz 4 éve alatt, a szomszédos országokkal együtt haladtunk kb gazdasági szempontból (hiány, gdb növekedés, munkanélküliség... ) és végig az elsők között voltunk a csatlakozó országok között.
Így az MSZP nem igazán mutatgatott vissza. Medgyessy-ék 2006-os EU bevezetéssel kampányoltak.

Az MSZP alatt a környező országok említett mutatóiba rohadtul lemaradtunk (Azért ezt az összehasonlítást írom, mert a válság mindenkit elért, de mi maradtunk le, nem a szlovákok, csehek).
A visszamutogatás ha úgy tetszik meglehetősen jogos azután, hogy 55%-ról 80% fölé tornázta az MSZP a hiányt.

Nem tudom mi lesz 2014-ben.
De azt tudom, hogyha a grafikonok alapján (amit teszem azt a google készít) GDP növekedés, hiány stb..
a környező országokhoz képest nem maradunk le, ne adj isten zárkózunk hozzájuk, akkor tuti a Fideszre szavazok.

Nekem 8 év elkúrása amit az unokáink is fizethetnek hiányügyileg az többet jelent minden óbégatásnál.

hoseman 2011.07.08. 14:22:06

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE SCHMITT PÁL. :))))))))))))))))))))))

pirimogyoró 2011.07.08. 14:22:34

@high up!: Gyúrtcsány? :) Ennél már csak a Szarbán volt viccesebb, bár kissé közönséges, nemdebár? :)

ursus artos 2011.07.08. 14:26:02

@wowerman: persze, hogy nem tökéletes de ezer éves dogmák ellen küzdeni nem lehet udvariaskodással és az ellenzéki érzékenység figyelembe vételével. Vagy beleragadunk végleg a posványba és továbbra is vesszük fel a hiteleket, hogy megóvjuk a segélyeken élőket a munkától.

J.W. Booth 2011.07.08. 14:32:06

@ursus artos: néhány példa:

Te elégedett vagy a fidesz kormányzati tevékenységével?

Szerinted a jelenlegi adórendszer az emberek többségének kedvező?

Szerinted helyes, hogy az államosított magánnyugdíj vagyon nagyobb részét a folyó fizetési mérleg hiányának csökkentésére fordítják?

Szerinted Schmitt Pál méltó köztársasági elnök?

Szerinted a Viktor és a fidesz-vezérkar nem hazudozik?

Nagyjából ezeken.

A kommunistázás-gyurcsányozás mind pótcselekvés, az írás nem róluk szól.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 14:34:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Az vicces lesz ha egymás mellett lesz teszem azt Orbán és Gyurcsány sírja, te meg ott állsz letolt gatyával a többi észnélküli hőbörgő és agynélkül érvelő között, amint várod a sorodat és győzködöd a szomszédot, hogy ő is inkább Orbán sírjára szarjon Gyurcsányé helyett.

hááááát 2011.07.08. 14:36:00

@avionics: A mai Mo.-on, nem az számít tehetséges vagy e illetve mennyit tanulsz.Jó embereket kell ismerni, jó családba kell születni.
Nem a külföldi tőke szab határt, hanem a 90-es évek vállalkozói moguljai.Kútató intézetben dolgozom és látom mit keres egy tanult, szorgalmas ember.
A kitőrés mértéke csak az arcán lévő bőr vastagságától függ.

Fell Bandi 2011.07.08. 14:41:25

@Rwindx: nem MFB, hanem MHB volt a bank, amely 700 millió hitelt adott a pojáca 5 milliónyi önrésze mellé. gyurcsányi ezzel egy olyan céghez jutott 5 millió Ft-ért, amelynek a készpénz állománya is milliárdos nagyságrendű volt.
Ugye senki nem gondolja, hogy ezt (1996-ban) ő is megkaphatta volna ennyiért? Én pl. ha eladom a házamat akkor, vehettem volna belőle 6 Motim-ot is...

ursus artos 2011.07.08. 14:41:55

@J.W. Booth: a válaszaim: igen.
Az adórendszer átalakítása 3 éves cucc. A legnagyobb falat ebben a szuperbruttó kivezetése. Igen, vannak akik nettó kétezer forinttal szoptak. Viszont ha majd lesz gyereke, akkor nem nettó kétezer forinttal "élvezi" majd a rendszert, mondjuk 18 évig.
"Schmitt Pál méltó köztársasági elnök" Lop? Csal? Hazudik? Veri az asszonyt? Kisfiúkat erőszakol meg? Olimpiai bajnok?

"Szerinted a Viktor és a fidesz-vezérkar nem hazudozik?"
Bizonyára hazudnak, mondjuk az asszonynak két láda sör elfogyasztása után: Mennyit ittál. S s s semmmit. Ne hazudj. Nénénégy üveggel.
Igen hazudik.

L.A. Guy 2011.07.08. 14:42:02

@high up!: Hihg up gyere le a low down-ra ember!Viktor a rendszerváltás óta tényleg nem 5-ször hanem "csak" 4-szer esett pofára.Csakhogy a rendszerváltás óta ,amit fogadok hogy te is kibaszottul vártál,csak ez az eggy madár jelölteti magát miniszterelnöknek a FIDESZ-ből.Ilyen máshol a Világon csak diktatúrákban fordul elő.Ezek szerint komám vagy nem vetted ki a fejedet a seggedből vagy te is egy antidemokratikus, személykultusz imádó f...fej vagy.Ja és fogd már fel te barom ,az öszödi beszéd ugyanúgy vonatkozott a te Viktorodra ,ahogy az egész magyar politikai elitre,nem csak magáról beszélt a Gyurcsány.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 14:42:22

@hááááát: Ez a probláma leginkább csak a tanárok kutatók esetén áll fent.
Teszem hozzá ez elég nagy baj.
Matematikus és tanár ismerőseim javarésze teszem azt, elment multikhoz programozni tervezni.

A legjobbak is és a kevésbé jók is.
Ott azért (versenyszféra) tisztán látszik a különbség (szorgalom, képzettség), anyagiakban is mérve akár, de mind megbecsültségben.

Ez persze nem jó, hogy el kell jönniük, ahoz, hogy megfizesség a tudásukat, szorgalmukat. Nagyrészük kutatóintézetekből, neves gimikből ment el.

asghh 2011.07.08. 14:42:45

@Hümi:

Van egy olyan mondás, mely szerint "nem érdemes a disznóval pocsolyában birkózni, mert mind a ketten sárosak lesztek, csak ő még élvezi is".

Ezért nincs értelme az ilyen "Ezt elkúrtad Gonosz Törpe" színvonalú trollokal szóba állni, akik minden nap más nic alatt főállásban őrjöngenek kb. 2008 óta.

Ami a többit illeti, a balos szekta sohasem fogja megérteni, hogy:
1. A nép szarik a vérgőzös acsargásra, akármelyik irányból is jöjjön. Minél jobban hergelik magukat a balosok, annál jobban polarizálják a helyzetüket a politikai palettán, és annál inkább egy megítélés alá kerülnek a kuruczinfós zsidózókkal.
2. A ballib koalíció azért bukott meg, mert elkúrta a kormányzást. Nem kommunikációs szinten, hanem húsbavágó, gyakorlati kérdésekben. Már a Gyurcsány éra alapján is dühvel vegyes undort éreztek az emberek a szerecsenmosdató ballib médiával szemben, arra pedig, hogy egyesek még mindig Gyurcsányék elkúrását akarják kimagyarázni, ma már csak szánalommal legyint az átlagszavazó.
3. Gyurcsányból, mint a baloldal legnagyobb reménységéből azért lett a baloldal Torgyánja, mert csak pusztítást és bűnügyeket tudott 4 év kormányzás után felmutatni. Ezen semmilyen pártszavazás, antifasiszta bloggolás, országjárás és szónoklás nem segít. Tudomásul kellene venni, hogy Gyurcsány a baloldal ballasztja és attól, hogy az élre áll, a hajó csak orrnehéz lesz és ahelyett, hogy lassan süllyedne, szélsebesen fúródik fejjel az iszapba.
4. Orbánt is - minden balos reménnyel szemben - a gyakorlat fogja megítélni és nem a ballib hőzöngés: ha 2014-ben jobban fog állni az ország, mint 2010-ben (amire a jelenlegi tendenciák szerint nagyon is megvan az esély), akkor Orbánék minden döntése igazolást nyer és a választások tétje nem az lesz, hogy Orbánék nyernek-e, hanem hogy megint meglesz-e a kétharmad.
Tudják ezt a nem teljesen agyhalott balos értelmiségiek is, ezért megy a hangulatkeltés gyakorlatilag a 2010-es választások első fordulója óta.

Fell Bandi 2011.07.08. 14:43:52

@Trompf: nem lesz egymás mellett.. gyurcsányi sírhelye titok marad örökre, mert napokon belül a térképeket is át kellene rajzolni az ott magasodó szarhegy miatt

Budapesti Szexipari Vállalat 2011.07.08. 14:44:48

Hagymázos, nem hagymázas.
Semmi köze a mázashoz.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.07.08. 14:48:20

@asghh: Így van. Az eredmények alapján dönt az értelmesebb ember. Politikai téren ezek elsősorban gazdasági szempontot jelentenek.

A diktátorozás, fasisztázás sehova nem vezet, csak legfeljebb újabb elkúrásba.
Aki így tud nyerni (MSZP), annak nem kell teljesítenie, mint ahogy megtapasztaltuk.

Arra számítanak, hogy megint teljesítmény nélkül fognak nyerni.

Azt remélem tévednek, és ők is teljesítmény orientáltak lesznek.
Mert amit műveltek eddig az katasztrófa.

angyalföldi partizán 2011.07.08. 14:51:52

@hoseman@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: sipi elvtárs,mi ezen a blogon is bizonyítjuk ,hogy a baloldal csupa jóérzésű emberből áll és csak a klerikális reakciónak mocskos a pofája.én csak 3 liter kannás után keménykedek.kinézek egy gyanús nyugdíjast aki biztos jobboldali és jól megmondom neki,hogy mi a stájsz.és utána nyugodtan alszom,azzal a tudattal,hogy egy szöget megint belevertem a burzsuj rendszerbe.

Várúr 2011.07.08. 14:52:44

Szétröhögöm magam, mikor egykori vérkommunisták és ifjúkommunisták komcsizzák a fideszt. Magyarország legutáltabb embereit: Bokrost, Bajnait és Furcsányt várják vissza. A balsajtóból )is) kitiltott Gréczy prófétának helyeselnek. Tényleg kevés a pszichiáter Magyarországon. Nem véletlenül záratta be a Furcsány-kormányzat az OPNI-t. Ahogy a kommentelőket és Gréczyt olvasom, a műintézet szétrepedne a varrásoknál.

angyalföldi partizán 2011.07.08. 14:57:57

@Turk Hava Yollari: ez hazugság!nem Ausztriában hanem Ausztráliában kezelik!

J.W. Booth 2011.07.08. 15:01:30

@ursus artos: Bocs, nem akarlak tovább ingatni a hitedben, biztos jobban alszol.
Főleg a hazudozás témán mulattam jót.

Csak a Schmittről mondanék annyit, hogy ha minden félrekúrásáért 10 rózsafüzért kellene jó katolikus módjára elmormolnia, akkor bizony nemcsak alvásra, de arra sem lenne ideje, hogy aláírja (nem elovassa, vagy "megfontolja"), amit az orra alá dugnak.

De "az asszonyt" biztos nem veri. És ez már alkalmassá teszi arra, hogy az legyen, ami.

avionics 2011.07.08. 15:03:52

@barli:
egy hajóban evezünk, egyként látjuk a dolgot...

látjátok feleim szümtükkel 2011.07.08. 15:04:16

@BPHead: "akkor az egész boly megzavarodik majd és lehet, hogy sokan, akik most agyatlan bábok csupán, visszatérnek emberi üzemmódba és megpróbálják majd máshogy csinálni a dolgokat."
Nem azt akartad írni, hogy akkor azonnal átpártolnak más pártokhoz?

ursus artos 2011.07.08. 15:06:28

@J.W. Booth: "ha minden félrekúrásáért 10 rózsafüzért kellene jó katolikus módjára elmormolnia,"
Háááát vagyunk így egy páran...

látjátok feleim szümtükkel 2011.07.08. 15:10:45

@Rwindx: "anyósa bankja" az MFB, állami bank, az anyósa csak vezető beosztású volt, nem az ővé. Jóárasított közpénzt kapott, ahhoz hogy abból a pénzből szintén jóárasított közvagyont privatizáljon. "

Fene sem tudja, de nekem meg a családtagjaimnak sem jutott kőbánya, tokaji szőlő, állami gazdaság, cégrészvény stb., pedig mi is szerettünk volna tulajdonosok lenni. Nekünk az jutott, amiért több tíz éveken át keményen dolgoztunk.

J.W. Booth 2011.07.08. 15:10:56

@ursus artos: És hogyhogy nem a Sándor-palotában vagytok?

Egyed Ildikó 2011.07.08. 15:13:43

Jó az az Orbán. Képzeljétek el, ha Vona lenne a helyében.

Kalmár 2011.07.08. 15:13:45

Mint amkor Plank Tóni üvölti a rajzfilmben, hogy mostmár elég! Én leszek a világ ura!!
Ugyanilyen jelentéktelen és nevetséges a sajátjai közül is kiutált Gréczy úr kirohanása. Neki akkor is Feri kell, ha az letiporja a lábaujját.
Csak ezek az értetlen választók értenék már meg, hogy Fletó kell nekik!! Ne NEM! Az istenért sem akarják felfogni. Még mindig elpicsázzák az elvtársakat.
Hogy lesz így népuralom?

fidesz = házmesterek pártja 2011.07.08. 15:14:48

@Várúr: miért is, te isten barma?
Nézz már bele a történelemkönyvekbe vagy kérdezd meg a nagyszüleidet, ha még élnek, hogy miben tért el a Rákosi rendszer az Orbán diktatúrától! Ha nem hazudnak, akkor igen súlyos egyezőségeket fognak felsorolni...

midnight coder 2011.07.08. 15:15:14

@J.W. Booth:

"Te elégedett vagy a fidesz kormányzati tevékenységével?"
Nem. De az MSZP-hez képest 10x jobb.

"Szerinted a jelenlegi adórendszer az emberek többségének kedvező?"
Hosszabb távon igen. Nem az a jó megoldás ha agyonadóztatunk mindenkit aki a minimálbér felett keres, mert ezzel csak ösztönözzük hogy ezek az emberek külföldön keressék a boldogulást. Tesco-s árufeltöltőkkel és betanított munkásokkal meg nem fogunk kimászni a szarból.

"Szerinted helyes, hogy az államosított magánnyugdíj vagyon nagyobb részét a folyó fizetési mérleg hiányának csökkentésére fordítják?"
Ez volt idáig a legjobb húzásuk. A manyup eleve a mindenkori folyó fizetési mérleg rontásával, hitelfelvételből lett létrehozva. Állam bácsi folyamatosan pumpálta a manyugba átirányított pénzek pótlását a felosztó-kirovóba. Ez olyan havi 20 milliárd forint mínuszt jelentett a költségvetésnek nagyjából azóta hogy kitalálták ezt a marhaságot.

"Szerinted Schmitt Pál méltó köztársasági elnök?"
Nem rosszabb mint a Göncz tata volt.

"Szerinted a Viktor és a fidesz-vezérkar nem hazudozik?"
Minden relatív. Az MSZP-hez képest mindenesetre igazmondók gyülekezete.

leone007 2011.07.08. 15:16:08

"Bajnai, Bokros és Gyurcsány "

Bokros és Gyurcsány erősen lejárt/lejáratott/lejáratódott szavatosságú. Új arcokat, töb szerénységet, alázatot a politikába.

mindphaser (törölt) 2011.07.08. 15:16:57

Több lehetőség van a boldoguláshoz. Az MSZP-SZDSZ párosnak volt 8 éve, nem lett belőle semmi. Most egy teljesen más megközelítése van a FIDESZ-KDNP-nek, na bumm. Ha valakinek sikerül, majd örülhet a farkának, mert talán hatalomban marad.
A rendszerváltó pártok rohadjanak csak szét (MDF-SZDSZ már megvan, MSZP folyamatban, FIDESZ jó úton jár már). Ez az igazi rendszerváltás.

Budaphestie 2011.07.08. 15:17:28

@látjátok feleim szümtükkel: Én nem a pártosság viszonylatában vizsgálom a dolgot, hanem a saját értékrenden alapuló humánum és önálló gondolkodás szempontjából. Ez az amivel a bábok meg a katonák nem rendelkeznek.

midnight coder 2011.07.08. 15:17:45

@al kotmány aláiro álamfö: Ja. Nyilván most is söprik a padlásokat vidéken, erőszakkal téeszesítenek, éjszakánként pedig rettegni kell hogy elviteti az AVH a családfőt. Kezeltesd magad.

Mellesleg jelen pillanatban egy olyan párt van az országgyűlésben aki formálisan Rákosiék jogutódja - és ezt MSZP-nek hívják. Ezért nagyon vicces amikor a balfékek ezzel a dumával jönnek.

pirimogyoró 2011.07.08. 15:18:59

@ursus artos: Elég sok kérdést tettél fel. Én is segítek, nesze, itt van még egy:

Milyen kapcsolata volt az MSZP-vel Schmitt Pálnak 1998-ban?

Független főpolgármester-jelöltként akart indulni, amelyhez kérte az MSZP támogatását is.

Érted? Az MSZP-ét! Mostanában meg, úgy hírlik. elég furcsa színű a nyelve...

Budaphestie 2011.07.08. 15:18:59

@mindphaser: Ne is reflektálj a posztra! De ne csak már itt, hanem a többi blogon se! Minek reagálni? Bőven elég ha mindenhová bekopizod ugyanezt a kommentet és akkor a gyanútlan olvasó számára úgy tűnhet, mintha lenne véleményed.

fülesboci 2011.07.08. 15:19:41

@Várúr: jópofa dolog diktátorozni és panasszal futni Clintonnéhoz elnyomatás és demokráciadeficit miatt épp akkor mikor Lantostomi intézetét avatják.
hihetetlen.
Úgy látom, max 2 idióta firkál ide is: Zsóti meg a 10 nicknevű ....

látjátok feleim szümtükkel 2011.07.08. 15:21:16

@Trompf: 2Azt remélem tévednek, és ők is teljesítmény orientáltak lesznek."
Szerinted most kik teljesítmény orientáltak. talán a Fidesz?
Azért ne reménykedj ennyire, mert a kormányoldal a dohány jövedéki adójával kapcsolatos cirkuszával éppen most lépett arra az útra, melyen leamortizálta saját magát eddig minden kormány. Arról nem is beszélve, hogy nem hajtja őket a tatár, mégis sok jogszabályt csak összedobáltak vasvillával.
Úgy nem lehet kormányozni, hogy egy jó tervet, vagy jó ötletet maga a törvényt betrejesztő oldal fúr meg. Erre mondta Gyurcsány, hogy ez nem mehet tovább, lényegében erről szólt az öszödi beszéd. Sajnos öszöd-nem öszöd, úgy látszik egyik kutya, másik eb. Vajon mikor, és ki fogja elmondani az újabb "öszödi beszédet"?

midnight coder 2011.07.08. 15:23:38

@L.A. Guy: Nem. Az öszödi beszéd egyértelműen az MSZP-re vonatkozott. Ha nem hiszed el, olvasd el a szöveget, megtalálod a neten. Azt már csak a balos "igazmondó" média segítségével hintették el hogy ez mindenkire vonatkozik. De aki ismeri a szöveget az nem mond ilyen hülyeséget.

"Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

Szerinted a FIDESZ ebben most a Magyar Szocialista Párt, vagy a liberálisok voltak ?

látjátok feleim szümtükkel 2011.07.08. 15:23:53

@BPHead: "Ez az amivel a bábok meg a katonák nem rendelkeznek."

Kikre gondolsz?

avionics 2011.07.08. 15:24:31

@hááááát:
Érezni a "hangodban" a kiábrándultságot. Ilyen volt mindig ez a "Rokonok" Magyarország. Én mégis azt mondom, aki komolyan veszi magát és használható ember, az minden körülmény ellenére tud előre jutni az életben. Az hogy valaki 3 diplomával rendelkezik, még nem jelenti azt hogy ez a kategória. Sajnos a papírgyártó használhatatlan munkaerővel tele van a padlás.

ursus artos 2011.07.08. 15:25:21

@pirimogyoró: igen értem. az emeszpéét IS.
Esetleg konszenzus????
vagy valami ilyesmi??
Mindazonáltal az emeszpé a pöttyöst 2002-ben rugta el igazásn a maga gyűlöletkeltő ron werberi kampámyával...

high up! 2011.07.08. 15:26:10

@L.A. Guy: Ja agyhalottkám, ki kellene venni a fejedet a segged lyukából, ha az elmúlt 20 évben diktatúra volt, az mindig a bolsijaidtól jöttek (szemkilövetés, ujjperecen ugrándozás, pap verés, nyugdíjas hátazás stb). Hibbanj vissza, Orbán mindig titkos szavazáson nyerte el az elnöki posztját és ehhez még csak meg sem kellett vennie a megyei elnököket, mint a Hibbant Neronak.

És a végén Orbán maradt az egyetlen túlélö. Ennyit ér tehát az állítólagos 4-szeres bukása! Ti próbálkoztatok a pufajkással kezdve a különbözö mszMp-s komcsi múmiákon, a besúgón (d-209-es) át egészen az ifjúkomcsi pápai proliig mindenkivel, de mindegyiket kiütötte Orbán a ringböl. Némelyük meghibbant, másikuk eltakarodott és még örülhet is, hogy nem ül börtönben.
Tulajdonképpen örömünnep kellene hogy legyen nektek a jelenlegi helyzet. Mert ennél csak lejjeb fog menni. Egészen a 2-6 éven belüli teljes kihalásotokig.
A vörös szegfüt majd azért elvisszük a maszop hantjára.

high up! 2011.07.08. 15:26:53

@leone007: Bokros+Libás+ gyúrtcsányi = 150 év fegyház plusz teljes vagyonelkobzás (az offcsór vagyonnal együtt ám!).
Politikailag: mínusz 15%.
Börtönpárt vezérek!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.07.08. 15:30:16

@high up!: "high up! 0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

komcsizni már nem divat, mondd meg a főnökeidnek a Lendvay utcában, sokkal nagyobb probléma miatt főhet lassan a fejük.

midnight coder 2011.07.08. 15:31:44

@látjátok feleim szümtükkel: Nem. Az öszödi beszéd arról szólt, hogy a választások előtt úgy egy évvel az MSZP nem hogy nem hozta meg azokat a korrekciós lépéseket amiket meg kellett volna hozni (amiket aztán kb. Bajnai lépett meg csak túl későn) de pont ezzel ellentéteseket lépett. Lásd 20%-os ÁFA-kulcs, hosszú távú adócsökkentési program. Fletóék pontosan tudták hogy nyakig van az ország a szarban, de kifelé azt kommunikálták hogy a Pannon Puma száguld. Fletó pedig fizetett választási közleményben hazudta az ország képébe hogy őt az ellenzék sem tudná rávenni a megszorításokra, mert az rossz a népnek és rossz az országnak.
Dübörgött a Pannon Puma, legalábbis a kampány szintjén, közben meg a FIDESZ volt szarral kenegetve hogy nekik nincs választási programjuk, miközben Fletó folyamatosan ilyen feliratú dossziékkal a hóna alatt közlekedett. Öszödön két dolgot kellett tudani az elvtársakkal:
1. Azzal ellentétben amit kifelé kommunikáltunk néhány hete, nyakig ül az ország a szarban. Ezek szerint ezzel néhány elvtárs még akkor és ott nem volt tisztában, ami sokat elmond az akkori MSZP-s pártfunkcik tájékozottságáról.
2. Nem hogy programunk nincs, de fingunk nincs arról mit kellene csinálni. És nem azért mert a helyzet folyamatosan változik mint mostanság, hanem mert féltünk hogy ha megtervezzük a következő néhány hónap cselekvési programját, akkor az kiszivárog és lebukunk.

BALTAZÁR 2011.07.08. 15:36:49

A blog írója köztudottan Gyurcsány szócsöve, így kicsit jobb stílusérzékkel ugyan de Gy.F. szavait, gondolatait, vágyait teszi közzé a saját neve alatt.
Sok kemmentelővel egyetértve én is úgy látom, hogy a Fidesz 2014-es esélyeit az ország akkori gazdasági helyzete, mutatói és persze nem utolsósorban az állampolgárok anyagi helyzete fogja meghatározni, nem a ballib médiahőzöngése, fasisztázása, diktátorozása stb...
Annak csak szurkolni tudok, hogy egy esetleges javulás nehogy újabb a választások előtti hitelek felvételéből történjen hanem valós gazdasági teljesítmény által. Minderre talán van esély hiszen az erre vonatkozó törvényjavaslat tudtommal már átment a parlamenten. Persze, ha valaki trükközni akar akkor minden bizonnyl tud is -különösen kétharmaddal a háta mögött, - de én bízom benne, hogy erre nem lesz szükség. Biztosan nagy lesz a kísértés, hiszen az MSZP utolsó mentsvárába kapaszkodva tüzelni fogja a kisnyugdíjas és segélyeken élő választókat. Ha a Fidesz bemegy ebbe az utcába akkor megint ugyanabba a szarban leszünk mint az elmúlt nyolc évben.

Fell Bandi 2011.07.08. 15:52:29

@pirimogyoró: kicsit rosszul emlékszel.. a maszop ajánlott támogatást Schmittnek, aki ezt azonnal visszautasította. tehát nem kérte, hanem a felajánlott támogatástól elhatárolódott. ugye hogy nem mindegy?

KG2000 2011.07.08. 15:52:38

@BALTAZÁR:
"Annak csak szurkolni tudok, hogy egy esetleges javulás nehogy újabb a választások előtti hitelek felvételéből történjen hanem valós gazdasági teljesítmény által. Minderre talán van esély hiszen az erre vonatkozó törvényjavaslat tudtommal már átment a parlamenten. "
1) Nemhogy törvényben, de lényegében az új Alaptörvényben van benne, mégpedig egy egész fejezet, a közpénzekről, lásd pl itt
www.kormany.hu/download/e/b3/30000/Magyarorsz%C3%A1g%20Alapt%C3%B6rv%C3%A9nye.pdf
22-24. oldalak
2) Az MSZP-LMP-Jobbik persze élesen támadja ezeket, MERT ŐK VALÓBAN ELADÓSÍTÁSSAL AKARNAK NYERNI.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.07.08. 15:54:13

@BALTAZÁR: A fidesz már benne van. Amúgy a szócsövekről, az itt kommentelő senkiházi kommentnickesek meg saját maguk ostobaságának, illetve (s ez még rosszabb) Orbán Viktor szócsövei. Ráadásul, ingyen. Gréczy legalább pénzért csinálja...

thinker_ 2011.07.08. 15:55:43

ezeknek a libsi blogoknak új gyűjtőnevet találtam ki: rettegdék :))

KG2000 2011.07.08. 15:55:45

@BALTAZÁR: "Ha a Fidesz bemegy ebbe az utcába akkor megint ugyanabba a szarban leszünk mint az elmúlt nyolc évben. "
Az MSZP-LMP már BELEMENT ebbe az utcába, MÁR MOST, hiszen az EUn, a velencei Bizottságon keresztül támadja az új Alaptörvény ezen rendelkezéseit.

Fell Bandi 2011.07.08. 15:56:42

én csak egy dologra lennék kíváncsi: az ide írogató gyurcsányisták közül van-e akár EGY is, aki nem a gréczy? mert ha igen, az a társadalmunk elhülyülésének ékes bizonyítéka lenne...

Andráska8 2011.07.08. 15:57:45

@Várúr:

Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
Csurka István : III/III együttműködő,
Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III.../2 együttműködő,
Chikán Attila : MSZMP tag,
Pintér Sándor : MSZMP titkár,
Boross Péter : MSZMP tag,
Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,
Schmitt Pál : MOB tag, jelenleg MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke,
Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
Togyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere,
Balogh Gyula : MSZMP tag,
Szita Károly : III/III együttműködő,
Mikola István - Hazafias Népfront,
Fónagy János : MSZMP tag,
Vonza András : MSZMP tag,
Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
Varga Mihály : KISZ titkár,
Deutsch Tamás : KISZ titkár,
Orbán Viktor : KISZ titkár, papa párttitkár
Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2011.07.08. 16:02:46

Az MSZP-nek sok bűne van. De jelentkezzen már az a fityesz buzi aki látja a jövőjét ovi alatt. Új párt, új embör kéne ide kérem...

victor vacendak 2011.07.08. 16:03:42

Orbán a legjobb bizonyítéka annak, hogy miután megbukott, még egyszer korményra tudott kerülni. Más kérdés, hogy gyomor kell ahhoz, amivel ezt elérte.

Matróz Kommandó 2011.07.08. 16:05:39

Orbán bukása után öreg emgerek leszünk mindanniyan.

A szerelő 2011.07.08. 16:08:23

Az egyik nagy baj ebben az országban, hogy a hit számít, nem a tények. Az egybiteseket meg lehet vezetni 1-2 jelmondattal. A másik ez a gyűlölet egymással szemben, közben pedig együtt süllyedünk nyakig a szarban. Mind a fidesz, mind az mszp híveknek rá kéne már ébredni, hogy nem csak fekete és fehér létezik. Na, akkor most lehet anyázni mind a két oldalról, ... csakhogy az asztalnál körben ülnek.
Ja, és nagyon de nagyon sokan vannak már, akik baromira megcsömörlöttek már az örökös civakodástól, kéne már építő javaslat is, de ne az, hogy bezzeg az mszp, ha hagyták volna meg hogy most majd a fidesz. Ez zsákutca, csak még a nagyhangú droidok nem látják.

Peripetia 2011.07.08. 16:09:06

Egy dologban biztosak lehettek: a vezértől mi már forradalom nélkül nem szabadulunk meg. Nem azért harcolt 8 évet, hogy most harc nélkül bárkinek is átadja a hatalmat, még akkor sem, ha az egész ország rámegy a felcsúti szörnyetegre.
Olvassátok el a 2010. október 23-ai beszédét, de úgy, hogy ahol többes számot használ, tegyétek egyes számba és megtudjátok, hogy ki az igazi orbán.

midnight coder 2011.07.08. 16:09:50

@Megszívtuk-Waze: Ha a jövődet szeretnéd látni érdeklődj a kormányzati jósdánál. Ja, hogy az már nem üzemel. Akkor értem a problémádat.

Én mindenesetre a jövőmet többé-kevésbé én alakítom (na jó, esetleg ha van akkor Isten) de nem egy politikus. Sem Orbán, sem Gyurcsány, sem senki.

Ami pedig azt illeti, ha már úgy nézzük, még mindig 100x biztosabbnak érzem a jövőt most Orbánékkal mint anno Fletóékkal vagy pláne Megyóékkal. Persze egy rakás olyan tényező van amivel sem Orbán sem más nem fog mit kezdeni, és a nagyobb gondot ezek okozzák és nem az hogy milyen színű a mindenkori kormány.

Pár ilyen:
- Az EU permanens pénzügyi válsága, lásd Görögország és vidéke.
- Kína előretörése.
- Fogyó fosszilis energiahordozók. A meglévő csapokra egyre több kínai és indiai bejelentkezése.
- Magyar államadósság.
- Öregedő népesség, itt és és szerte európában.
- Fiatalok kiáramlása az országból.
- Katasztrofális, alulfinanszírozott egészségügyi rendszer.

Ezek mind olyan problémák amik messze túlmutatnak Orbánon vagy Gyurcsányon, de ha valaki valamit tehet ez ügyben az még inkább Orbán mint bárki akit ma a magyar politikában látok.

midnight coder 2011.07.08. 16:10:45

@Peripetia: Egyenlőre nem Orbán volt aki sok évre beáldozta az ország gazdaságát azért hogy 2006-ban választást nyerjen.

Rwindx 2011.07.08. 16:13:34

@látjátok feleim szümtükkel:
Miért? Esetleg szerepelsz az irományban? Nem. Akkor meg kit érdekel?

midnight coder 2011.07.08. 16:14:31

@Andráska8: Akkor most sorold azokat az MSZP vezérkarából akiknek _nincs_ kommunista múltjuk.

laci_52 2011.07.08. 16:17:40

Gréczy csak hőbörög. Hogyan akarja Orbánt megbuktatni? Van olyan ellenzéki párt, amely győzhet ellene 2014-ben? Még akkor is nyerni fognak, ha addig hibáznak néhányat. Ha viszont kicsit javul a gazdasági helyzet és tudnak osztogatni, újra kétharmaduk lesz.

Pajtás 2011.07.08. 16:19:15

@midnight coder: pff, Orbán? Tényleg van még ebben az országban aki hisz neki?

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.07.08. 16:19:28

ez legalább annyira elvakult mint a zorbán szövegei...

csak kár hogy ez a két fél az országon élősködve marcangolja egymást..

mindkettővel a kukába, oszt jónapot..

Fell Bandi 2011.07.08. 16:29:54

@Andráska8: azért ezzel a listával nem tudom, mi célod van, egyet mindenesetre elárul rólad: egy tájékozatlan buta ember vagy, a listán ui. az infók fele nem igaz (hadd ne soroljam fel mindet), a szereplők felének semmi köze a Fideszhez, de az igazi kérdés az: ha te az állítólagos komcsi kötődést elítéled, miért van tövig a nyelved a gyurcsányi végbélrákos valagában?

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2011.07.08. 16:39:40

ki oly elszánt, hogy ezt végigolvassa???

pirimogyoró 2011.07.08. 16:40:02

@Fell Bandi: Így is be lehet állítani, de ettől ez még nem lesz igaz.

Ting Fu doktor 2011.07.08. 16:40:07

@anonymand: Most is igaz! Sőt! Nagyon is igaz!

Várúr 2011.07.08. 16:40:45

@Andráska8:
Unalomig ismert röhejes lista épp Gréczy blogján... felsoroltál néhány gimnáziumi kisz-tagot, korábbi mezei párttagot, falusi párttitkár papát és egy (pár hónapon át) társadalomtudományi intézeti s e g é d munkatársat. Nem beszélve a szimpla hamisításokról.

Nem Moby 2011.07.08. 16:41:04

Schmitt méltó a jelenlegi pozíciójára?
- Azt nem tudom, de az elődei legalább letudták írni helyesen azt, hogy államfő és állomás, amitől persze még nem alkalmasak.
Kik a komcsik? Nem tudom, de azt igen, hogy ki írta az új alaptörvényt. Az a valaki még az átkosban töltött be komoly pozíciót. Tud valaki a jelenlegi mszp-ből mondani valakit, aki 89 előtt miniszter vagy hasonló jelentős állásban volt?
"Orbánt mindig titkos választáson választották pártelnökké" Jah igen ez igaz, most is titkos választáson győzött le szoros küzdelemben 3 jelöltet, vagy várjál csak... nem is 99% kapott és csak rá lehetett szavazni ez ám a teljesítmény kaphatna érte Schmitt Pál emlékdíjat

Várúr 2011.07.08. 16:42:34

@Peripetia:
Senki se tart vissza a
forradalmárkodástól. A szükséges eligazítást Gréczy elvtárstól kapod. No pasaran!

3saller 2011.07.08. 16:45:00

Milyen 2/3-os fölényről beszélünk?Bizonyos körzetekben hajnal 1/2 2-ig szavaztak(vidékről idedelegáltak) tea pogácsa pénzike stbjól elvoltak,ennek senki nem nézett utána.Megvették a hatalmat jól beszoptuk!

Várúr 2011.07.08. 16:46:28

@al kotmány aláiro álamfö:
Kedves szüleid túl gyakran neveztek téged Isten barmának. Rászoktál. Rákosit Orbánnal összehasonlítani akkora idiotizmus, ami elmeorvosért kiált.

pirimogyoró 2011.07.08. 16:47:21

@ursus artos: Milyen szemszögből látod a dolgokat? :)
A gyűlöletkeltő kampány és a gyűlöletkeltő magatartás a Fidesz találmánya. Annyira jól megy nekik, hogy meg is lett belőle az 51%.
Mi, magyarok egyébként is bukunk az ilyesmire. Fényes bizonyítéka ez a blog (is). Már rég nem a Fideszről és az Mszpről van szó, hanem arról, hogy ki csulázhatja jobban a másikat. Magyar a magyart. Van értelme? :)

levvente 2011.07.08. 16:47:57

@3saller: "Megvették a hatalmat"

nem. Egyszerűen ilyen arányban takarították ki Ferikéteket a zemberek.
Nem baj.

midnight coder 2011.07.08. 16:48:25

@Nem Moby: Jelenleg van MSZP ? Ja igen, valakik veszekednek a szemétdombon. De mintha anno Megyó pénzügyminiszter lett volna. Horn sem mint antikommunista vált ismerté, ahogy Fletó sem, bár ma milliárdos, de 89-ben még aktívan kampányolt a kapitalizmus ellen.

midnight coder 2011.07.08. 16:48:57

@levvente: Feriként nem takarította ki senki. Ferike önként iszkolt el amikor látta hogy sikerült a csőd szélére juttatnia az országot, és vissza kellene vonni azokat az intézkedéseket amik még valamennyire legitimálták az MSZP ámokfutását, legalább a stabil választói réteg szemében.

pirimogyoró 2011.07.08. 16:50:21

@Várúr: Igen, az elmeorvos. Ott várja Grazban :)

Netuddki. 2011.07.08. 16:52:07

Sajnos az egész magyar politika kompromittálódott. A gyurcsánytól orbánig.
21 évig ellébecoltak a helyett, hogy megoldották volna a problémáinkat. Ezt az orbánt jól beszopták a zemberek. Pedig kutyából nem lesz szalonna. Ez érvényes a gyurcsányékra is. Tessék tudomásul venni embörök, hogy bukott miniszterelnököt NEM VÁLASZTUNK ÚJRA! Ki a bukott miniszterelnök? Aki lemondott, akit újraindult már de nem választották újra. X-edik próbálkozás nem ér...

atila68 (törölt) 2011.07.08. 16:52:10

Megkönnyeztem olyan szépen írt Gréczy Zsolt.
Mint Gyurcsány Ferenc a kapcsolat.hu oldalon ahol türelmesen leírja miért győzelem a vereség.
Most énekeljük el az Internacionálét.

Fell Bandi 2011.07.08. 16:53:53

Azt hiszem, ez a megbeszélés okafogyottá vált a gyurcsányista-grecista partnerek vitaképtelensége okán. További jó sz@rakodást az itt maradóknak!

Netuddki. 2011.07.08. 16:53:56

Ja és igen! Mi lesz a kotmánnyal? Csak egy népszavazás kell róla (amit orbán nem mert meglépni) oszt jónapot...

Nem Moby 2011.07.08. 16:57:01

@midnight coder: Megyó nem tagja az mszp-nek, Hornt már nem igen lehet élő embernek nevezni Gyurcsány pedig kisz titkár volt, ha jól tudom ez azért messze van a miniszteri rangtól. Mi a helyzet Pozsgay és Szűrös Matyival? Ők az aktívan politizálók közül a legnagyobb komcsik és a fideszben találhatóak. Ha már megszólítottál, akkor mi a véleményed Orbán világraszóló pártelnöki választási győzelméről?

Netuddki. 2011.07.08. 16:57:09

@Megszívtuk-Waze: "Új párt, új embör kéne ide kérem..."

+1

preston 2011.07.08. 17:01:40

@látjátok feleim szümtükkel: de hat ez igy van az egész világon. ahol kommunizmust hirdetve szocializmust ,,épitettek,, ott sem jutott a többségnek, a kapitalizmusban is igy lett. miért csodálkozol ezen, képessség, adottság, véletlen, hogy éppen ott, akkor és úgy kerülj helyzetbe.
ha mindenki egyszerre privatizálta volna a gyárakat vagy szőlőket, akkor az újra szocializmus lett volna.

Chicano 2011.07.08. 17:01:42

Az a szomorú helyzet hogy a közvélemény-kutatók szerint jelenleg a legnépszerűbb hazai politikus Orbán Viktor, a legkevésbé népszerű pedig Nagyformátumú Ferenc. Bokrost nem mérik de sejthetőleg ő is valahol Gyurcsány környékén lenne. Annak a valószínűsége hogy ezek valaha is kormányt alakítanak nagyon-nagyon pici. Ilyen elutasítottságú politikus mint Ferenc még sose tudott visszakapaszkodni. Bajnait sem mérik, sejtésem szerint ő viszont valahol a középmezőnyben lenne. De ha egyszer is összeállna evvel a kettővel gyorsan ő is a lista végén találná magát. Úgyhogy azt tippelem bajnai az LMP-nél fog kikötni.

Muster Mark 2011.07.08. 17:03:50

A magyar nép a magyarok kormánya mellett van. Ez jelenleg a fidesz.

Ti pedig azért utáljátok a fideszt, mert nem rokonszenveztek a magyarok kormányával.

Ez ilyen tök egyszerű.

preston 2011.07.08. 17:08:35

@Chicano: szerintem nagyon is tévedsz, mert azzal egyidejüleg, hogy a nép kijózanodik, megérti, hogy az öszödi beszéd nem csak az mszpről szólt, megérti, hogy Orgyán többet hazudott egy év alatt mint az Mszp nyolc év alatt. ami a lopást illeti, a nyugdijalapot nem tudják felülmulni.
és a karaktergyilkos gyurcsány jelzők elvesznek az orbán szidalmazásában.

L.A. Guy 2011.07.08. 17:09:09

@high up!: Hát én sem bánnám ha elmenne a faszba már ez a prosztó MSZP.Egy politikusa sem verseny képes.De ha pár év múlva a Ferkó csinálna egy pártot simán kiverné a Viktort a víz abban biztos vagyok.Csak még meg kell várni amíg az agymosott nép felfogja hogy most mivel tömik a fejét , vagy semmi sincs abból ami megvan ígérve.Akkor szerintem egy csimpánz is lefogja tudni győzni a FIDESZ-t.Na akkor viszont narancsot viszek a "búcsú bulira"

Dr. Verőköltő 2011.07.08. 17:09:28

"A váltás (ábécé-sorrendben írom) nem tud megtörténni Bajnai, Bokros és Gyurcsány nélkül. Hármójuk egy asztalhoz ültetése nem megspórolható." Ezt mond el Schiffernek is!!

Fell Bandi 2011.07.08. 17:09:46

@kovi1970: népszavazás az Alkotmányról? hol élsz te ember? Ezt éppen a TI komcsi alkotmányotok tiltja, tehát jó lenne, ha tiszteletben tartanád, ha már annyira ragaszkodsz hozzá!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.07.08. 17:09:58

@Lencsés István: milyen jó is lenne, ha Orbán Viktor személyesen dönthetné el, hogy ki írhat blogot, és ki nem, ugye?

Amúgy meg feltűnt, hogy ha csak arra figyelnék, amit nagybetűvel írtál, akkor annyi lenne a lényeg: ORBÁN VIKTOR NEM MAGYAR! :D

angyalföldi partizán 2011.07.08. 17:11:32

@idelle: ez valami rettenet elvtárs,hogy kommentezők után nézel.szép dolog az éberség,de unalmas.

papas 2011.07.08. 17:21:28

"Ez az egykor nagyreményű fiatalember kétszer is esélyt kapott a történelemtől. A második különösen nagy volt arra, hogy előre vigye Magyarországot. Csak bölcsesség, önmérséklet és tisztesség kellett volna hozzá. De egyik sem akadt a sifonérban."

De ez nem csak orbánvityára igaz, hanem a táncoló fletóra is. Ez a két ember kiírta magát, legalábbis remélem a demokratikus játékokból.

A kérdés az, hogy Bajnait és/vagy mondjuk Tétényi Évát miként lehet helyzetbe hozni. Majd ősszel meglátjuk.

Fell Bandi 2011.07.08. 17:22:19

@verőköltő bodobács: bajnai, bokros és gyurcsányi összesen talán 12 % szavazót jelenthet. És mi lesz a 88 %-kal?

Fell Bandi 2011.07.08. 17:24:59

@papas: Tétényi Évát könnyen helyzetbe hozhatod: vidd ki a kocsisorra az M5-höz, 2 órán belül szájába veheti a hangszert. Máshol nincs esélye egy maszop színpadon haknizó luvnyának.

midnight coder 2011.07.08. 17:29:23

@Nem Moby: Én az eddigi MSZP-s miniszterelnökökről beszéltem. Akik ugye a frontvonalban vannak. És akiknek nyilván semmi köze a Kádár rendszerhez. Ha nincs gengszterváltás akkor ma Fletó lenne az elnöki tanács elnöke, vagy valami hasonló.

Ami a pártelnökséget illeti, nem biztos hogy az a jó ha 120 különféle csoport ráncigálja a pártot és az győz aki többet tud a többiekről.

Amatőr 2011.07.08. 17:33:47

@Andráska8:
Kis ország vagyunk, egy csőcselékre telik.

kicsi11 2011.07.08. 17:36:35

@laci_52: Te hol élsz? Mégis mitől javulna a gazdasági helyzet? Csökkentjük az államadósságot és még marad osztogatásra is?

Chicano 2011.07.08. 17:42:58

@preston: Én tényekről írtam, nem arról hogy szerintem mi lesz. Amit te írsz azt angolul úgy hívják hogy wishful thinking.

crazydolphin 2011.07.08. 17:43:49

Kedves Zsolti,
Esély sincs arra, hogy Orbán akkorát bukjon, mint a Te szeretett vezéred.
Elhiszem, hogy egzisztenciálisan Téged most rosszul érint, hogy néhány sorral hátrébbról nézheted csak az eseményeket, de egy kis objektivitást így is elvárhattunk volna tőled. Hisz az újságíró suliban így tanították.
Üdv: egy sulitársad...

Fell Bandi 2011.07.08. 17:44:23

@kicsi11: pl. úgy, hogy többet termelünk. Ez hogy nem jutott eszedbe?

dögölj meg 2011.07.08. 17:44:27

Örülök,hogy Gréczy úr már nincs indexen,így ismét olvashatom az Indexen.
Nagyobbakat röhögök rajta,mint egy Vidám
Vasárnapon !

Melchi Zadok 2011.07.08. 17:44:53

@Fell Bandi: biztos sokan mondták már neked, de leszarom: te egy ordastahó bunkó seggfej vagy.
csak a rend kedvéért.

dögölj meg 2011.07.08. 17:48:56

@midnight coder: Feltéve /de meg nem engedve/,hogy a II.Világháborút a németek
nyerik,Fletó akkor is miniszterelnök lenne.A különbség csak az lenne,hogy Szálasi szobrára könyökölve kérdezné:"Mondd druszám,te hogy csinálnád?"

kicsi11 2011.07.08. 17:50:11

@Fell Bandi: Ez ilyen egyszerű? Persze ha a Vezér mondja....

Fell Bandi 2011.07.08. 17:51:31

@melchi zadok: tévedsz, ilyet még senki nem mondott nekem. és ezt te sem mernéd megtenni ha találkoznánk. de így, suttyomban, a gyurcsányi szócsövének blogján éld ki magad, neked úgy sincs máshol tereped az érvényesülésre.

papas 2011.07.08. 17:57:44

@Fell Bandi: Pedig azt hittem, már lejjebb nem süllyedhetsz. Tévedtem.

ursus artos 2011.07.08. 17:58:25

@Megszívtuk-Waze: "De jelentkezzen már az a fityesz buzi aki látja a jövőjét ovi alatt. "
Én jelentkeznék, de nem vagyok buzi...

ursus artos 2011.07.08. 18:04:09

@pirimogyoró: "...hogy ki csulázhatja jobban a másikat... "
Ebben tökéletesen igazad van, és ezt az is bizonyítja, hogy nem hajolsz el a személyeskedés felé.
Viszont az első mondattal nem értek egyet. Én úgy látom, hogy 2002-ben az emeszpé kezdte az árokásást, rögtön februárban, amikor követelték, hogy Orbán Viktor azonnal kezdje el a kampányát, holott ovi kijelentette, hogy március 15-e után kezdődik.

Fell Bandi 2011.07.08. 18:06:13

@papas: rossz néven jelentkeztél be zsóti... ez a bőség zavara

ursus artos 2011.07.08. 18:06:20

@Peripetia: "hogy ki az igazi orbán. "
Egy politikus.

papas 2011.07.08. 18:33:42

@ursus artos: "Én úgy látom, hogy 2002-ben az emeszpé kezdte az árokásást..."

Ja persze. Ez a pofátlan baromságot. A klasszikustól idézve: "innentől a hozzászólás hiteltelen." Egy kicsit frissítsd fel a memóriád, akkor talán eszedbe jut majd dtomika megfigyeléses bejelentése 98 nyaráról és az őrület+cirkusz, ami azután következet. Dereng már?

Fell Bandi 2011.07.08. 18:37:27

@papas: ha már a megfigyelésnél tartunk: maga a megfigyelés ténye bebizonyosodott minden esetben, egyedül a közpénzen való megfigyelést nem sikerült bizonyítani. (mert a komcsik ügyesen előbb ellopták a közpénzt és abból fizették a nyomozókat)

pirimogyoró 2011.07.08. 18:51:24

@ursus artos: Nem tudjuk hitelt érdemlően kideríteni, hogy ki kezdte, mert a fideszes érzelműek (direkt nem jobboldaliakat írtam) a baloldalt hibáztatják, amazok pedig fordítva.
De ha abból indulunk ki, hogy beszéljenek a tettek... hát... van mindkettő rovásán.
Mégis a nagyobbik rossznak azt a csapatot tartom, amelyik úgy nyúl bele a magánszférába, amihez köze nincs, hogy a felhatalmazást emleget (pedig erre és sok másra sem kapott!) és folyton hátrafelé mutogat.
A mai nap "meglepije", hogy Matolcsy maga cáfolta meg a 6-8 hónappal előbbi határozott kijelentést, miszerint mindenki jól jár a 16%-os szja-val. Most azt mondja, hogy az emberek 30%-a járt jól. Ehhez már nincs is mit hozzáfűzni :)

Fell Bandi 2011.07.08. 19:16:47

@pirimogyoró: a 16 % önmagában jó. de ki tehet a szuperbruttósításról, ami az egészet elb@ssza?

pirimogyoró 2011.07.08. 19:36:27

@Fell Bandi: Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? :))

Ha tudom, hogy sokan rosszul járnak és ezek pont a legelesettebbek, akkor inkább nem adok a haveroknak havi pár százezret, vagy a vastagabbaknak pár milkót. De ha mégis, nem rakom tele a tömegek batyuját a "mindenki jól jár" című szlogennel.

czjanos 2011.07.08. 20:10:11

G.Zs. írja: "váltás (ábécé-sorrendben írom) nem tud megtörténni Bajnai, Bokros és Gyurcsány nélkül." Az élet csak ilyen, hogy az ABC-sorrend megegyezik az élet sorrendjével. Bajnainak és Bokrosnak kormányzati szerepet kell vállalni és Gyurcsánynak pedig az előkészítő szerepét. És javasolom még egy névvel kiegészíteni ( hogy folytassam a szerző gondolatmenetét) az ABC végéről: igen, Tétényi Évára gondolok, aki egymaga több civilt tud hozni ebbe a remélt szövetségbe, mint az első három!

Melchi Zadok 2011.07.08. 20:12:39

@Fell Bandi: ó igen, gondoltam, hogy félreérted. a kommentem nem volt felhívás semmilyen párbeszédre veled kapcsolatban. ostoba, primitív tahókkal nem szoktam szóba állni, ez csupán az a kivétel, ami erősíti a szabályt. csak a releváns tényeket állapítottam meg, teljesen szükségtelen, hogy ezt további bejegyzésekkel még inkább megerősítsd.

(ez primitív fenyegetőzés, olyan szánalmas nem?)

de nem is zavarlak tovább, már úgyis biztosan elvesztetted a fonalat.

czjanos 2011.07.08. 20:39:12

@dögölj meg: Ez legyen a legnagyobb örömöd!

waqtiq 2011.07.08. 21:11:37

Bunkó dolog Göncz Árpádot ehhez a semmitérő fidesznyik palihoz hasonlítani

Egy szimpla Népszavazással a normális emberek ezt a orbánt és terrorját eltörölhetik erre a csutról elszabadulttal szemben a btk majd minden paragrafusa ráverhető lesz, talán a pedofíliát kivéve - de ki tudja mit tudhatnak róla a titkosszolgálatok

látjátok feleim szümtükkel 2011.07.08. 22:22:55

@preston: "...képessség, adottság, véletlen, hogy éppen ott, akkor és úgy kerülj helyzetbe."

Sajnos csak képesség és adottság volt, a véletlen valahogy mindig elkerült, ahogy sok mást is. A szomorú csak az, hogy közben másoknak volt véletlen, de nem volt képesség és adottság. Ugye erre gondoltál?

trabant 2011.07.09. 00:00:46

"Az nem elég, hogy Orbán - a hejesíró menesztése után - felvonul a Sándor-palotába és afféle kormányzóként nevezget ki kabineteket, de legalább nem kormányoz."

Orbán nem a Sándor palotába akar bevonulni. A Budai Várba készül - önjelölt - királyként.

Aki nem hiszi, olvasson utána!
Öt részes sorozat Amadeus tollából + 1 ráadás.
A hsz-ok sorszáma:

#1337397, #1337457, #1337473, #1337499 és #1337500

Ráadás: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=442662&referer_id=ezt_beszelik

Forrás: kapcsolat.hu/blog/habsburg_otto_emlekere

Pajtás 2011.07.09. 07:46:29

lol, tegnap 400 felett volt a lájkolók száma, most meg 28. wtf?

májkrém dzsekszon 2011.07.09. 08:54:30

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a Bajnai, Bokros, Gyurcsány összeültetősdi hogyan valósul majd meg.
Az ötlet egyébként kitűnő...

Lencsés István 2011.07.09. 09:56:30

@immortalis: Pontosan , ha a kormány beleavatkozhatna hogy ki ír blogot , akkor senki ( az benne a pláne hogy névtelen ) nem írna ennyi sületlenséget , és hazugságot . A hülyeségedre meg nem reagálok ....

szisz sziszi 2011.07.09. 10:42:08

Teljesen igazat adok Zsoltnak, amit felvetett blogban,azzal papírra vetette az én gondolataimat is. Valóban ideje cselekedni, ha ez az őrület még egy ideig tart,akkor visszafordíthatatlanná válnak a dolgok. Ezek után csak úgy lehet helyrehozni az országot ha minden a parlamentben lévő párt konszenzusra lép, eltekintve attól, hogy kinek mi a pártállása. Egyetértek azzal is, hogy Gyurcsány - Bajnai - Bokros, csak én még egy nevet tennék ehhez csapathoz, Oszkó Pétert. A rendszerváltás óta Magyarországnak első igazi nagy vereségét is ez a kormány okozta 1998 - 2002 között, amit Hornék helyreraktak, akkor ezek eltapsolták és verték a mellüket, hogy milyen ügyesek. Kedves honfatársaim, most itt van a második pofán csapás,és még mindig vannak olyan emberek, akiket hülyíteni lehet, ez látszik a fenti megszólalásokban is. Ha már Horn Gyulát szóba hoztam, akkor megemlíteném, Orbán ha még 100 évig él akkor sem lesz olyan elismert a világban mint Horn volt. Abból élünk még mindig, ezért mondhatja Orbán, hogy a legnagyobb gazdasági partnerünk Németország, Ők még tudják ki volt Horn Gyula nem úgy mint mi, EZ NAGY SZÉGYEN. Nem tudom van-e még ember aki emlékszik,hogy 1998- ban Orbán hajlongva kért bebocsátás egy kis atyai támogatásért Horn Gyulától. "Andráska 8" hozzászólása nagyon tetszett, a nála felsorolt volt pártkatonák valamiért nem kapnak kokit a nagy Vezértől, lehet ami késik, az nem múlik? Hát igen, a szelektív gondolkodás és a butaság, meglátszik néhány honfitársunkon, és az ő Papagájukon. A nagy olimpikonról meg csak annyit,nem tudom ki nézet utána vagy ki nem, én azt találtam róla, hogy csak válogatott kerettag volt, teljesen véletlenül nyerte csapatban az érmét. Az igazmondás és az egyenes gerinc valahogyan, hiányzik az olimpikonból. Bevallóm Őszintén, Sólyom László arroganciája sem tettszett, nem is értettem vele egyet sok esetben, hiszen érezhető volt, hogy kinek a szerekerét tolja. Azt azonban el kell ismerni, hogy szakmai tudása teljesen rendben van. Orbán két irányba való kommunikálása is azt jelzi, nem érdekli őt senki, csak saját maga, azt hiszi mindenki olyan bugyuta a világban mint az őt követő és éljenző társaság. Orbán mindig a Nemzeti Öntudattal vagdalkozik, a ne mondja meg nekünk senki mit tegyünk, ez politika, nagyon káros az országnak és a Nemzetnek. Visszatérve Horn Gyulára, aki soha nem mondott ilyen szavakat, de bármerre ment a világban vitte Magyarország jó hírét, pedig ott is tudták róla, hogy ki volt régen. Most meg sallerek és kokikat hozzunk haza, az egyébként jól végzet munka után, amit diplomatáink végeztek. Nem lennék meglepve ha azt hallanám, hogy azokat most cserélik majd le pártkatonákra, hiszen biztosan elfáradtak a nagy munkában.

kivisziat 2011.07.09. 16:21:35

Üzenet Gréczy úrnak és elv-társainak: 7torony.hu/content.php?c=39302

roczky 2011.07.09. 18:48:30

Ne használj jelzőket, mert én sem tettem. Gyurcsány Ferenc meggazdagodása nem akkor történt, amikor a politikával foglalkozók már abból gazdagodtak. Bizonyítani nem tudod, hogy hogyan szerezte vagyonát, úgy ne is sértegesd. Én is elmondhatom, hogy Orbán aki egy Mester utcai bérlakásból átment egy önkormányzat által felújított ( 1 millió Ft)nagy lakásba az V.ker.-ben, amelyet 60 millióért Kékesi úr megvett tőle, viszont ezért Kékesi nagykövet lehetett Franciaországban. Nem beszélve milliárdos vagyonáról, amit valóban a politika útján szerzett meg. Apuka bányái, Fidesz székház eladásából származó pénz lenyúlása, Ezüshajó,Kaya-Totnak eladott cégek, melyek köztartozása több mint 1milliárd volt, és akkor még nem beszéltem a strómanokkal megvásároltatott földekről, a tokaji szőlők ügye "ne mi kapjuk a legtöbbet" állami támogatásról. Sokkal többet csalt-lopott-hazudott, mint Gyurcsány! Nem is akarom mérlegelni, mert amíg Gyurcsány soha nem engedte volna meg, hogy a szegényeket a gazdagok javára megnyomorítsák, most Orbán célja a nyugdíjasok eltüntetése minél hamarabb. Nem véletlen az sem, hogy pont a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek árát emelik, mert ugye a legtöbb idős ember már nem tud anélkül életben maradni. 21. század Európájában megszületett egy olyan rendszer MO-on, amely csak a rákosi érában volt! Ha neked ez jó, ez erkölcsileg megfelel, akkor éldd az életedet ezzel a felfogással.. Frusztrált állapotba kerültek azok, akik soha nem szavaznának a Fideszre, viszont abba a körbe tartoznak, akik a 16 %-os adókulccsal 100-200 ezer Ft-tal többet kapnak. ez jó nekik, de tudják, hogy ezért a kis fizetésű, kiszolgáltatott emberek élete nyomorodik meg!
Orbán egy diktátor! Szociálisan érzéketlen, a hatalommánia az egész országot tönkre fogja tenni! Ha neked az egypártrendszer felel meg, most megkaptad! Én viszont egy demokratikus országban szeretnék élni, ahol az embereknek nem kell félni, ahol nem éjjel 2-kor visznek el a családja mellől embereket, és az ügyészség nem a diktátor parancsára cselekszik!

ursus artos 2011.07.09. 18:54:27

@papas: "az őrület+cirkusz, ami azután következet. Dereng már?"
Borzasztó konkrét vagy.

ursus artos 2011.07.09. 19:02:09

@pirimogyoró: illetve csak annyi, hogy az adórendszer átalakítása egy hosszú, három éves folyamat. Ha a végén lesz egy egyszerű átlátható cucc, ahol a mosógépszerelő is számlát ad, akkor végső soron mindenki jól fog járni. Egyébként a rosszuljárás a minibéreseknél nettó kétezer forint. Ez szopás. Viszont évekig élvezték az adómentességet. Hát most egy keveset vissza kell ebből fizetni, ahogy Bolgár úr mondaná.

ursus artos 2011.07.09. 19:04:39

"Orbán egy diktátor!"
Értem én, hogy visszafelé mutogatni már nem menő, meg nem szabd meg ilyenek, de ez is uncsi már: "hatalommánia ", "egész országot tönkre fogja tenni" "kiszolgáltatott emberek élete nyomorodik meg!"

czjanos 2011.07.09. 20:19:13

@szisz sziszi: figyelemre méltó gondolatok és mondatok!

Cilka 2011.07.09. 23:46:15

Biztos, hogy nehéz lesz ezt a munkát elkezdeni, mert az emberek még mindig nem értik, hogy ez a fasiszta maffiózó a XXI. században is, Európa közepén is képes lesz tönkretenni az országot.
Egy bZsolti! Átpörgetve a kommenteket, látom, hogy ez a gyáva senkiházi nagyon fél tőled, tőlünk, ha ilyen mocskos szájú csürhét küldött ide.

Cilka 2011.07.10. 00:01:53

...bocsi: helyesen: " Egy biztos Zsolti"

pirimogyoró 2011.07.10. 08:39:41

@ursus artos: Menő, vagy nem menő, a lényeg, hogy vagy nem veszitek észre (ez a kevésbé hihető verzió), vagy nem akarjátok észrevenni, hogy egy ember akar a kezében tartani mindent. Annyira mindent, hogy tiltakozást sem tűr, mert azonnal megtorolja és még a családok magánéletébe is belemászik.
Inkább az egészségügybe pumpálná a pénzt, mint MOL-t venni másfélszeres áron rémálomban, mert a MOL-ból kézzel fogható haszon nincs, viszont az egészségügy - mondhatni - összeomlott. Nem mindenki tudja Grazban gyógykezeltetni magát, vagy a gyerekét, vagy a szüleit.
Ráadásul a MOL részvényeket az agyonszidott előző kormány megtakarításain vette. Kevesebbet kéne hazudni és több hasznos dolgot tenni.
Nem kell folyton a pápához utazni kezetcsókolgatni, egy ateista is lehet emberséges, nem a vallási hovatartozáson múlik egy ember becsülete.
Ebben az országban nem csak katolikusok vannak, élnek itt és zsidók, akiket nagy divat szidni és kigúnyolni, vannak mohamedánok, szombatisták, protestánsok, Krisna-tudatúak, buddhisták. Miért kéne rájuk erőszakolni az állam által jónak látott vallási nevelést? Szégyen, hogy mit támogattok, sokan azért, mert a szocialistákat még jobban utáljátok. Értelmesen végig kéne gondolni, mi lenne a legjobb. Mert ez, ami van, az egyik legrosszabb.

Fell Bandi 2011.07.10. 13:49:16

@waqtiq: Árpi bátyádat miért nem nevezed patkánynak, mint az elítélt társai tették, akiket bemószerolt a vén sz@rházi?

Fell Bandi 2011.07.10. 14:37:25

@pirimogyoró: ". Mert ez, ami van, az egyik legrosszabb. "
El lehet innen menni, ha nem tetszik, nyitva vannak a határok..

pirimogyoró 2011.07.10. 17:00:29

@Fell Bandi: Ez a legjobb megoldás? A kormány térdre kényszerít mindenkit, kivéve a nagyon jómódúakat, azokat segíti, akik nincsenek rászorulva. A haverok tömik a zsebüket, nem számít, ha nem értenek semmihez, a szakemberek pedig mehetnek világgá, ha nem nyalják a fideszes testrészeket.
Menjen el az, aki pont az ellenkezőjét csinálja, mint amire felesküdött.
Nem fontos, hogy segítsék a mi életünket, de ne is gátolják meg, hogy boldoguljunk!

pirimogyoró 2011.07.10. 17:21:16

@ursus artos: Erre csak azt tudom mondani, hogy sosem lesz átlátható. A jogászkormány megcsinálta a maga és a hozzájuk közel állók szerencséjét és a fontosabb pozíciókat még be is betonozta. 9-12 év helyett miért nem 20-30 év? Azt már nem merték?
Bárki lesz kormányon, remélem kiseprűzi a bérenceket a helyükről.

És még annyit, hogy a mosógépszerelő (klímatisztító, festő, burkoló, tévészercsi, varrónő és sokan mások) sosem fognak számlát adni, mert eleve úgy teszik fel a kérdést, hogy pl. 15.000,- vagy 120.000,-. Kell számla is róla? Ja, akkor 30-cal több??? Kell a halálnak! Majd ha keresek annyit, hogy meg tudjak élni belőle.

czjanos 2011.07.10. 18:50:37

@Fell Bandi: Soha nem a többség megy el! 1956-ban is "mindössze" kétszázezren mentek el, pedig most úgy hírlik, hogy tízmillió ellenzéki volt a Kádár-érában! Nem elmenni kell, hanem itthon kell olyan helyzetet, körülményeket teremteni, ahol a többség legalábbis nem érzi magát rosszul. Szerencsésebb esetben pedig kezdi jól érezni magát. Most nem itt tartunk. Akik elmennek, kivonják magukat a cselekvésből. Akik itthon maradnak, vállalják a nehézségeket, a küzdelmet. Mondok neked még egy példát: 1945-ben is itthon maradt a többség és össze fogott, hogy eltakarítsa romokat, újjá építse a gyárakat, iskolákat kórházakat, stb. Ők voltak a nemzet igazi támogatói, akik vállalták a nehézségeket, a küzdelmet. Ma is itthon kell maradni és vállalni kell a kirekesztést (a haza nem lehet ellenzékben),és fel kell lépni azok ellen, akik kizárólag magukat vélik a magyar nemzet megtestesítőinek!

mendson 2011.07.10. 19:30:04

@Dillinger: Gondolom aztán rájöttél és hamm bekaptad.

lilla- 2011.07.10. 21:09:17

@Fell Bandi: Én itt vagyok!
Nem vagyok GZS--és az orbáni rendszer ellenzője vagyok! Nem kicsit! Nagyon!

Fell Bandi 2011.07.11. 20:44:56

@lilla-: no, akkor már ketten vagytok! gratulálok

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.07.12. 13:51:01

@angyalföldi partizán: "ez valami rettenet elvtárs,hogy kommentezők után nézel.szép dolog az éberség,de unalmas."

ha a kommentfolyamokból kivennénk ezeket a "bérkommentelőket", akkor egyrészt tizedennyi szaron kellene átrágni magunkat, másrészt a világ is szebb lenne.

persze ez magyarországon senkinek sem érdeke.

Fell Bandi 2011.07.13. 12:19:26

görényi et. ugyan mit mondhatott a zsóti kedvenc pojácájáról, hogy mentse a tetves életét? választás előtt tehát a vén sz@rházi, vagy a sitten rohad meg, vagy énekel a gyurcsányiról... mi csak jól járhatunk, csak egy kávét kérek...

pirimogyoró 2011.07.15. 00:38:36

@Fell Bandi: Vagyunk itt többen is, akik utáljuk a haverokat, akiknek már tele a zsebe és még mindig kevés :) De hát orbáninak meg ez a kedvence.

Muster Mark 2011.07.18. 03:01:25

Álmodik a nyomor, zsiddancskám, álmodik a nyomor.

Nagyon úgy néz ki, hogy a 2014-es választás is a fideszé lesz, sőt esélye a 2018-as is...

Ez a kiskádárkor nagyon mélyen az emberek lelkébe égett, nem nagyon felejtik, és piszokul nem hiányzik nekik a brancsod...

Orbiék meg közben kiismerték a harcmodorotok buktatóit... másszóval mostanra immunizálódott ellenetek a társadalom.

És az immunrendszer most megszüntet benneteket.

"Orbán bukás után"? Helyesebb lenne így: "Az MSZP széthullása" vagy "A 2014-es kétpárti parlament"
süti beállítások módosítása