Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.

Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már csak elkullogni lehet. Szokás volt (?) őt afféle zseninek kikiáltani, aki tudja a receptet az ország bajaira, ma már emiatt szégyenkező politológusok és elemzők várták a kétharmadot, hogy akkor majd jön Viktor.... Pedig elvesztette a kormányzást a világ pénzbősége idején, 2002-ben is, most pedig végképp politikai potenciazavarokkal küzd, amikor az önmaga által gerjesztett gazdasági és szociális válsággal birkózik. Elfuserált és igazságtalan adórendszerével ugyanis szétzilálta a költségvetést, és érzéketlenül, pökhendi módon tovább szaggatta a szociális hálót.

Kétharmaddal megtehette volna, hogy reformokat indít az alrendszerekben, de erre immár képtelen lesz, mert fogy mögüle a társadalmi erő, ráadásul súlyos hitelességi válságba sodorta önmagát. Ő is tudja, hogy körülbelül azt kellene tennie, amit Gyurcsány, majd Bajnai cselekedett, csak éppen elvesztegette a társadalmi bázist, tönkretette a csukott szeműekben még létező szavahihetőségét. Nem kérhet pénzt az emberektől az egészségügyre, hiszen ő szavaztatta le a vizitdíjat. Nem várhat anyagi áldozatot az egyetemistáktól, hiszen leszavaztatta a tandíjat. Gyűlölik a nyugdíjasok,a pedagógusok, a rendvédelmiek és az orvosok, mert hazug szórólapokkal átverte őket.

Nem kétséges, hogy túl sok a felsőoktatási intézmény, és a karok számát is lehetne csökkenteni, tán iskolákat is be lehet zárni, de ha ez 2006 és 2010 között egyenlő volt a nemzetpusztítással, akkor az emberek nem hiszik el, hogy ez most a nemzetgyarapítás része. A kegyelmi első év letelt és nem nyúltak a MÁV-hoz és a BKV-hoz, belebarmoltak a sikeres patikaliberalizációba, csökkent az egészségügyi dolgozók bére, nincs ma már olyan olyan háziorvos, akinek nem hiányzik a 300 forint. Hogy lehet önkormányzati reformba kezdeni, ha ezt az átalakítást is fúrták ellenzékből, ráadásul majd minden településen ők vannak hatalomban? Nem kínos, hogy az Unió máris bejelentette: megfigyelőket küldenek a választási törvény megalkotásának idejére, mert élnek a gyanúperrel, hogy megint antidemokratikus döntések születnek?

Az Orbán-rezsim a forintárfolyam tavaly nyári pusztításával, de a MOL-vétellel is, növelte az államadósságot, pedig eközben a magánnyugdíjakat is ellopták. Nem készülnek magyar filmek, nincs pénze a színházaknak, leállt az opera és a balett, napi gondokkal küzd a Fesztiválzenekar.

A magyar miniszterelnök egyedül van a diplomáciában, egyetlen barátja, Berlusconi, épp a bukás szélén. A világ, vagy Európa egyetlen vezetője nem jön el hozzánk, őt egyedül Merkel fogadta, ennyit sikerült elérni az uniós elnökség idején. Pedig ezt a fél évet arra is kihasználhatta volna, hogy olyan alkotmányt hoz létre közben, amely széles társadalmi konszenzuson alapul, s ezt uniós vezetőként egész Európával legitimálhatta volna. Államférfiúi gesztus lett volna., de ezt is elszúrta, "alaptörvényét" még a saját szavazói sem veszik komolyan.

Orbán Viktor annyira szembe ment mindennel, ami 2002 és 2010 között történt, hogy mozgásképtelenné tette önmagát és kormányát. Még a 14. havi nyugdíj ígéretét sem vonta vissza, mi lesz ha felemeli az egészségügyi hozzájárulást? Saját sohanemhazudtam hazugságának foglya lett. Eközben felszámolta a demokráciát, korlátozza az utánuk következők mozgásterét.

A második Orbán-kormány első éve súlyos csalódásokat okozott. A takarodj! már hallik a Kossuth téren, a szavazók kiábrándultak. Év végéig további százezrek fognak tőlük elpártolni. A történelmi esélyt eljátszotta. Marad a lavírozás, a mindenféle történelmi nevekkel elfedni szándékozott megszorítás, a szaporodó tüntetések. Azzal a különbséggel Gyurcsányékhoz képest, hogy ők legalább a lentiekre igyekeztek vigyázni és nem a gazdagok zsebét tömködték tele. Az előző ciklusban az első három között voltunk az uniós kifizetések, a sikeres pályázatok területén, azóta a középmezőnyben kullogunk.

Leginkább a BL-döntő mutatta meg, kicsoda a jelenlegi magyar kormányfő valójában. Obama kézfogása helyett a Wembleyben járt. Amikor Puyolék közeledtek, felnézett a kivetítőre, eljött az ő pillanata. A világ szeme láttára kezet foghat azokkal, akik valójában érdeklik: a híres focistákkal. Nem Sarkozyvel, Obamával, Cameronnal, inkább Messivel, Xavival. A kormányzás untatja, nem is ért hozzá, ott az a sok felesleges egyeztetés, megoldásra váró konfliktus. Ráadásul az ember folyton hülyékkel van körülvéve, eközben folyamatosan kopik. Lelki szemei előtt az a híres sportvezető bukkan fel, aki ugyan játékosként nem lett Platini, de ott van a többiek között. Elvégre a focihoz jobban ért, mint a kormányzáshoz - és jobban is érdekli. Ha rajta múlna, inkább ezt csinálná: kezet fogna, fotózkodna, megkérdezné Iniestát az edzés előtt, rendben van-e a vádlija.

Megértem őt: sokan irigyelték, hogy kik közelében állt a dísztribünön. Csak mi szégyenkezünk idehaza miatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr782947789

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán éve: gyorsulás a lejtőn 2011.06.02. 14:44:01

A második Orbán-kormány első éve súlyos csalódásokat okozott. A takarodj! már hallik a Kossuth téren, a szavazók kiábrándultak.

Trackback: Nem 21. századi technológiával 2011.06.01. 09:41:59

Némiképp szakítva a blog stílusával most egy idézet következik egy tegnapi indexes cikkből, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja:Nem 21. századi technológiávalOrbán Viktor a következő évről azt mondta: a gazdasági fordulat megtörtént, ezután iparfej...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy01 2011.06.01. 08:12:08

Nem orban viktor a mi ellenségünk, nem őt kell legyőznünk.
Nekünk azt a 3,5 milliót kell "legyőznünk", akik orbanra és vonára szavaztak. Ők az "ellenség". A szegényparaszti magyar társadalom krémje.

leponex 2011.06.01. 09:05:58

Jó Gréczy Zsolt Örökös Walesi Bárdunk, Weimari Mesterdalnokunk, II. Demokráciasiratóasszonyunk, Ferenc Testvérünk Főtanácsolója, Balliberális Tábori Lelkészünk, ...

Soha nem tapasztalt negatív balliberális kampány előzte meg a II. Orbán kormány működését még annak megalakulása előtt, a legesztelenebb diktatúrázással, goebbelsezéssel, hitlerreinkarnációval, fasisztoákozással, média és szólásszabadság elhalálozásával és minden egyébbel fűszerezve. Ön is ezek között volt Kedves Bárdunk, így már az első mondata tökéletes hazugság az Ön részéről.

Ha arra gondol, hogy a választók nagy többsége valóban sokat vár(t) Orbántól, leginkább talán azt hogy végre eltakarítsa valaki az ország irányításának még a lehetőségétől is a totálisan megbukott 'gyurcsány korszak' garnitúráját, nos akkor bizony igazat kell Önnek adnunk, meg is tesszük szívesen ! :)

Olyan megmosolyogni való ez a mérhetetlen bölcsesség, amire outsiderként hirtelen szert tettek:

"Kétharmaddal megtehette volna, hogy reformokat indít az alrendszerekben,"

Még nincs egy éve, hogy azon sopánkodtak nagytudású ballib közgazdászaink, hogy az IMF - köldökzsinórt nem szabad elnyisszantani, mi lesz velünk nélküle ... De felesleges lenne idézgetni vészjósló jövendöléseiket ... tegyék csak bátran a dolgukat Kedves Bárdunk! Látja, már Ferencünk attól óv, nehogy valaki meg akarja buktatni ezt a kormányt, töltse csak ki az idejét ... :)

Ne aggódjon, eljő mindennek az ideje szép sorban, még ha nem is fogják 'reformnak' hívni :))

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 09:06:28

Nekünk inkább a tudatlanság az ellenségünk és a primitivizmus, az hogy meg lehetett egy választást nyeri program nélkül ennek az eredménye.
Meg annak hogy az orbánpártban olyan gátlástalanul pofátlan hazudógépek vannak mint a szíjjas patkány, répási, rogán meg a többi bélféreg.
Nekünk ezeket kell legyőznünk, kommunikációban.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 09:13:32

Drága leponex, te orbán faszán nevelkedett fél náci narancskommunista szarház féreg, vagyis röviden orbánimádó rühes kutya.

"Soha nem tapasztalt negatív balliberális kampány előzte meg a II. Orbán kormány működését még annak megalakulása előtt, a legesztelenebb diktatúrázással, goebbelsezéssel, hitlerreinkarnációval, fasisztoákozással, média és szólásszabadság elhalálozásával és minden egyébbel fűszerezve"
Te mi a kurva anyádról beszélsz baromarcú? Amivel riogattak mind bejött te fasz, vagy te nem orbániában töltötted az elmúlt egy évet köcsög ?

"Még nincs egy éve, hogy azon sopánkodtak nagytudású ballib közgazdászaink, hogy az IMF - köldökzsinórt nem szabad elnyisszantani, mi lesz velünk nélküle ... De felesleges lenne idézgetni vészjósló jövendöléseiket ... tegyék csak bátran a dolgukat Kedves Bárdunk! "
Te született idióta, az IMF pénzéből vette meg imádott orbánod a MOL részesedést!!! Próbálj már gondolkodni te ember szerű szarkupac! :)

Egyébként szarházi orbanista csicska, nemsokára azért fogtok könyörögni hogy legalább az életetek maradjon meg. :)))
UI:
Szopd tovább orbánod faszát agyatlan barom, és takarodj a kurva anyádba :)

ursus artos 2011.06.01. 09:18:57

"gátlástalanul pofátlan hazudógépek vannak mint a szíjjas patkány, répási, rogán meg a többi bélféreg"
szíjjas patkány, bélféreg. Ez mindent elárul a baloldal lelkivilágáról.

ursus artos 2011.06.01. 09:21:01

@leponex: ráadásul a ballib tudatosan sulykolta az agyakba a kolbászkerítést.

fender11 2011.06.01. 09:21:05

eléggé szar egy post lett, és főleg mellé beszélő és csúsztató, amit a magyar embereknek el lehet adni. Igen ki merem mondani, mert az emberek jó része buta mert TI ballibek ELKÚRTÁTOK és ennek isszuk a levét. Nem véletlenül mondta nagyapám: itt bárki bármit csinál 15-20 évig nem lesz jobb az élet, a fejlődés akkor indul meg amikor elkezdtek kihalni. Bölcs az öreg. Amúgy jól összeollóztad a Népszava és a Népszabadság cikkeit.

endre2714 2011.06.01. 09:22:30

Nem a véleményeddel van baj (bár messze a másik oldalon vagy), hanem azzal, hogy nagyon csúnyán ferdítesz. Szombaton Orbán mi a francot keresett volna a G8 csúcson?! Vagy Feri miatt bekerültünk, csak a pórnép nem tud róla?!

spontan · http://erdekessegek.info 2011.06.01. 09:23:37

Az első év tényleg nagyrészt elvesztegetett év volt sajnos, de most úgy néz ki, hogy talán nekilátnak valaminek pl. a korkedvezményes nyugdíjakhoz való hozzányúlással.

Amit most csinálnak, azzal kellett volna kezdeni már az elején, hogy a 2/3-ra hivatkozva hozzányúlnak a kényes kérdésekhez. De legalább most elkezdtek valamit, talán képesek lesznek valami érdemi lépésre is a szájtépés mellett.

Anti Anyag (törölt) 2011.06.01. 09:26:01

@orbánmentesítő: Hogy te mekkora demokrata vagy B+. Na igen, ez van amikor volt munkásőrök és párttitkárok játsszák el kényszeredetten, hogy demokrata vagyok, de maradt ugyanolyan tahó. Te igen jó példa vagy erre. Ilyenekkel sajnos tele lehet az MSZP.

A blogbejegyzéshez: Jól mutatja, hogy mennyire nem jelentenek semmit a balliberális oldalon feltuningolt nagy nevek. Ennél színvonalasabb elemzés naponta húsz fordul elő az Index politikai fórumán amatőröktől.

Egy biztos, az MSZP-nek Gréczy kirúgása biztosan nem fog fájni, ezekből ott 12 egy tucat.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 09:28:37

@ursus artos: Azért ez még a fajtádtól is vaskos hazugság te szarházi patkány :)))

fender11 2011.06.01. 09:30:07

@Billy01: felháborodtunk azon mikor ferenc testvér (minden rossz eredője), mondta, hogy el lehet menni...akkor úgy godoltam, hogy ne mert fogy a nemzet...így utólag belegondolva nem volt hülye ez a feri gyerek, annak ellenére, hogy állandóan beleszarta pénztárgépbe és a többiek ölébe...jobb lenne az országnak, ha a ballibek eltakarodnának az országból, visszaadnák az állampolgárságukat és többet nem beszélnénk egymással, sőt nem is ismernénk,...lehet hogy kevesebben maradnánk, viszont egy tisztább igazabb nemzet lenne, és elindulhatnánk felfelé. nemtudom milyen betges élvezetet jelent az neketek ha a kormánynak rossz, hisz akkor az országnak és nektek is rossz! hülyegyerekek...én gyurcsányékra is azt mondtam, ne basszogassuk őket amíg kormányoznak mert most ők a vezetőink, és mi is rontjuk akkor a helyzetet (bár azért egy teljesen más történet volt). ésszel gyermekeim...ez hiányzik belőletek.

mrasid (törölt) 2011.06.01. 09:30:51

"gyursulás" mi? :-DDD Freud meg röhög a sírjában :-)) Szegény hülye Gréczy, ennek már a gyurgyalagról is a Feri jut az eszébe.
Azért jó lehet ennyire szerelmesnek lenni valakibe :-)))

Brix 2011.06.01. 09:32:38

A " zemberek " egyre inkabb raebrednek, hogy szo nincs itt az Orban altal oly sokat hangoztatott "plebejus" politikrol. Orban a novekvo tarsadalmi egyenlotlensegek feltetlen tamogatoja: gatlastalul pakolja a penzt a felso 10-15% zsebebe. Magyarorszon soha nem latott szocialis krizis van, amit a kormany intezkedesi egyre melyitenek. Tobb ezer milliardos megszoritast hajtanak vegre es ezer fronton nyirbaljak az allampolgarok jogait. A dolgozok lassan jogfosztott, ehberet dolgozo rabszolgak lesznek, koszonhetoen az uj adorendszernek es jogszabalyoknak

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 09:35:03

@Anti Anyag: Maslow szerint az emberi szükségletek hierarchikusan épülnek egymásra. A Maslow-féle szükségletpiramis legalsó szintjén vannak az élet fenntartásához szükséges elemi szükségletek, úgy mint éhség, szomjúság, melegedés stb. A második lépcső a biztonság utáni vágy és így tovább, a csúcsán az önmegvalósítás. A szabadság valahol középen helyezkedik el. Amíg az alapvető szükségleteket nem tudjuk kielégíteni, nem jelenik meg az igény a felette állóra. Vagyis amíg a társadalom zöme a létéért küzd, amíg összerándul a gyomra a gázszámla érkezésekor, addig a szabadság és a demokrácia nem az első helyet foglalja el a preferencia skáláján. Ezt egyes gátlástalan politikusok ösztönösen kihasználják, ugyanakkor az emberi motivációk ismerete csodákat is művelhet. A cikk szerzője nagyon jól ráérzett, mindannyian az igazságra vágyunk, minél mélyebbre süllyedünk morálisan, annál inkább szenvedünk tőle, ha nem is tudjuk mitől szenvedünk.

2llkedő 2011.06.01. 09:35:51

@orbánmentesítő:
Nem kellene a másik oldal stílusát átvenni! Nem szabad lealacsonyodni arra a szintre.

ursus artos 2011.06.01. 09:37:20

Napok óta egy GYF-es rendszámú kocsi parkol a házam előtt. Brrrrrrrrr

Picsasereghajtó 2011.06.01. 09:38:02

Annyira szeretem ezt. A szocik 8 év alatt szarba vitték az országot, a 2006-os "beismerésig" pedig még csak fel se szisszent a társadalom - pedig aki egy kicsit is követte a politikai eseményeket, azok már jóval Őszöd előtt is tudták, hogy gebasz lesz/van. A mostani kormányon pedig előszeretettel kérik számon (és ami a legundorítóbb: a leghangosabban pont azok, akik a 2002-2010 közötti időszak "eredményeiért" felelősek) hogy miért is nincs még itt egy év alatt ellapátolva az a nagy kupac szar, amit az előző rezsim idehordott nekünk.

Adjunk már legalább 4 évet ezeknek a szerencsétleneknek, ha már a szocik kaptak ennyit 2006 után, akkor igazán adhatnánk egy kis esélyt Orbánéknak.

fidesz = házmesterek pártja 2011.06.01. 09:43:46

Ez a köcsög miért van folyton címlapon? Semmi érdemlegeset nem ír, csak fröcsög.

MACISAJT 2011.06.01. 09:44:09

Tény hogy egy év óta akárhány választáson(egy 200 fős pilisi körzetet leszámitva) Fidesz ahol indult az országban időközi választáson, ott mindenhol győzött.

És felkinálom szerzőnek vagy bárkinek a lehetőséget,mutassanak most Európában kormányzati pozicióban eltöltött legalább egy év után EGYETLEN EGY Fideszhez mérhető tömegtámogatottsággal rendelkező pártot.
Bárhol,beleértve az éppen gazdasági csoda állapotában leledző Németországot Merkel asszonnyal, Olaszországot Belrusconival, Nagy-Britanniaát Cameronnal,vagy Franciaországt Sarkozyjét.

MACISAJT 2011.06.01. 09:46:23

Ja és jól olvasom, a szerző már a böszme helyett jár a bíróságra?:D

2011-06-01 08:37
Három személyiségi jogi per is kezdődött a Fővárosi Bíróságon kedden, amelyek felperese a Gój Motoros Egyesület. Bár Gyurcsány Ferencet is beidézték, csak Gréczy Zsolt jelent meg a tárgyaláson, valamint Andrassew Iván, a Népszava publicistája, ő azonban csak hallgatóként.

Az egyesület egyrészt a Népszava kiadója, másrészt Gyurcsány Ferenc és Gréczy Zsolt, harmadrészt pedig Halák László, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) etikai bizottságának egykori elnöke ellen indított személyiségi jogi pert. A további jogsértéstől való eltiltás és helyreigazítás mellett egy-egy millió forintos kártérítést is kér az egyesület.

igényes 2011.06.01. 09:48:04

Felélték a pap által befizetett 1 millió forintot is Orbán és Matolcsy emberei, akiket az alapba delegáltak.

Egy hónapja nem válaszolnak a kormányzati illetékesek arra a kérdésünkre, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány tagjai befizet­tek-e, és ha igen, mekkora összeget az Összefogás az államadósság elleni alapba, mert ebben az ügyben a kormányzati kommunikáció, a miniszterelnökség és a nemzetgazdasági minisztérium sem tartja magát illetékesnek.

A kormány április 6-án jelentette­ be, hogy egy győri kezdeményezés nyomán létrehozta az államadósság elleni alapot. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője aznap azt mondta, az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek, amelyek, illetve akik fontosnak tartják az államadósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy saját forrásaikkal is hozzájárulnak ehhez.

A Népszabadság először április 28-án fordult a kormányzati kommunikációs államtitkársághoz azzal a kérdéssel, hogy a miniszterelnök és kormányának tagjai hozzájárultak-e az alaphoz. Kérdéseinkre másnap azt válaszolták, hogy néhány napon belül megadják az információkat. Az ígért időpontra nem kaptunk választ, több alkalommal írásban és telefonon is érdeklődtünk, mindhiába. Végül lapunk munkatársa felhívta a kormányszóvivőt, de Nagy Anna azt kérte, hogy ezzel a kérdéssel a Miniszterelnökséghez forduljunk. Megtettük.

Összefogás az államadósság ellen2011. április 29. 10:44.A kormány létrehozta az Összefogás az Államadósság Ellen Alapot, amelybe befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, akik fontosnak tartják az államadósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy saját forrásaikkal is hozzájárulnak ehhez. Az alap bevételei kizárólag az államadósság csökkentésére használhatók fel.
Az erről szóló kormányrendelet a 2011. április 28-ai Magyar Közlönyben jelent meg. Az alapba befizetett összegek teljes egészében a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentő Alapba kerülnek. Az alap határozatlan ideig jön létre. Az alap legfőbb szerve egy három fős Irányító Testület, amelynek tagjait az államháztartásért felelős miniszter jelöli ki, akik díjazás nélkül végzik munkájukat. Az alap gazdálkodását egy három tagú felügyelő bizottság ellenőrzi, amelynek tagjait a nemzetgazdasági miniszter jelöli ki.

Mint ismert a kormány elkötelezte magát az államadósság csökkenése mellett. Magyarország államadóssága ugyanis a szocialista kormányok alatt drámaian megnőtt, míg 2002-ben a GDP 53%-át tette ki, 2010-re a GDP 80%-át is meghaladta, mára eléri a 21 ezer milliárd forintot. Csak a kamatokra 1000 milliárd forintot kell fizetnie idén hazánknak. Ez az óriási államadósság Magyarország versenyképességét jelentősen csökkenti, és elszívja a forrásokat a fejlesztésektől, az állam működtetésétől. A kormány ezért tett határozott lépést az állam működésének újraszervezésére: a Széll Kálmán Terv keretében azokat a területeket szervezi át, ahol ésszerűbb működéssel jelentős közpénzeket lehet megtakarítani, és az államadósság csökkentésére fordítani.

Az Alap számlaszámai:

Belföldön indított utalás esetében: 11707000-22222222,

Külföldön indított utalás esetében: HU62 11707000-22222222-00000000, SWIFT kód: OTPVHUHB.

(Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium)

irógép 2011.06.01. 09:48:06

Jézusom, mennyire szánalmas ez az írás!!!
Egy én telt el azóta, hogy átvették a hatalmat az országot teljesen hazavágó szociktól, sok mindenbe belefogtak, és még az út elején tart ez az egész! A népszerűség vesztés természetes, ha a egy kormány felvállalja a komoly problémákat! Amiket a szocik nem tettek meg. A kormány népszerűsége még így is olyan nagy amiről Gréczyke csak álmodik, hogy majd az országot tönkretevő elvtársaié valaha is lesz!
Ugye egy éve az volt a baj a fidesz populista, most , hogy nem mindenki kegyét keresi, hanem megpróbál csinálni valamit, most a az a baj nem figyel az emberekre!!! Most akkor mi van???? Annyira mérhetetlen szánalmasak ezek a dumák. És árad a frusztráció a baloldalból, mert ők a part vonalnál állnak és csak nézik, hogy a fidesz megtesz azokat, amiket ők nem mertek. És ezért most természetesen kap hideget meleget a kormány, de pár év múlva már meg lesz a gyümölcse, és az emberek látni fogják volt értelme, dolgozni. És a szocikat senki nem fogja visszasírni!!! így nekik meg a bérbloggereiknek megint marad majd a fröcsögés!

alfacharlybravo 2011.06.01. 09:52:09

Olvassátok el a ZSD-t Dmitrij Bikov müve, oszt minden világos lesz.

"ZSD avagy kié Oroszország". A ZSD nem zsidót jelent, zsivoj dnevnik rövidítése oroszul. "Blog" a fordítása. Kicsit hosszú és alapos elemzése a mai helyzetnek és nálunk is ez megy csak mi nem vagyunk ellenfél. A oroszok igen, nekik kinyalhatják ha hagyják.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 09:52:32

@irógép: "Egy én telt el azóta, hogy átvették a hatalmat az országot teljesen hazavágó szociktól"

Retardált, akkor itt az ideje hogy az eltelt éned után válassz egy másik ént, egy olyat amelyik használja a fejét, és nem csak arra hogy beleönti az otthon főzött páleszt :)
UI:
az orbán banda 1 év alatt több kárt okozott mint a szocik 40 év alatt.

fludd 2011.06.01. 09:54:18

@orbánmentesítő:

A stílus maga az ember! HA már érvelni nem tudsz, mert szellemi képességeknek híján vagy, legalább nem trágárkodjál!

Azt írtad, hogy "Nekünk inkább a tudatlanság az ellenségünk és a primitivizmus." Ezek szerint te saját magad ellensége vagy... :))

Ez abból is kitűnik, hogy a 8 év országrombolás, fosztogatás, herdálás, eladósodás után még mindig a szocikat sírod vissza...

Minden jót! :)

sárkányfő 2011.06.01. 09:57:31

@Dönekszt sztop iz nyugati rélvély sztésön:

Arra a nagy kupac szarra gondolsz, ami olyan stabillá tette az országot, hogy kapásból évi 500 milliárdos adócsökkentést engedett meg?

Vagy arra a nagy kupac szarra, hogy 500 milliárdért céget vehettek, és még maradt is bőven a pénzből?

Vagy azt a 3000 milliárdot nevezed nagy kupac szarnak, amit épp most nyúlnak le?

A szívem szakad meg, milyen rossz sorsa van az Orbánnak... költheti a pénzt világba... szörnyű...
Komolyan megáll az ész. Én utálom mindkét bandát, de ez a hisztéria amit a jobberek egy része nyom, gyakorlatilag szó szerint átvéve a Szíjjártói hazugságokat, az is agybaj.

Kezdem azt hinni, hogy a jobberek a szívük mélyén sajnálják, hogy nem ment csődbe az ország. Na az lenne a nagy bizonyíték. Hányszor megjósolták, hányszor megígérték, még maga Orbán is... És tessék, sehol a csőd. Pedig még világválság is volt, az is rásegített, de a szemét szocik még így se csődöltek be, pedig ej, be jó lett volna ha visszaigazolják a jobbos hisztériát... erre a szemét Bajnai itt hagy egy stabil költségvetést, amit külföldön még Orbán is dicsér...

belekotty 2011.06.01. 09:59:28

"Azzal a különbséggel Gyurcsányékhoz képest, hogy ők legalább a lentiekre igyekeztek vigyázni és nem a gazdagok zsebét tömködték tele."

- A sajátjukat tömték tele.

bigthereal 2011.06.01. 09:59:30

gréczy, te kis köcsög!

mit nyivákolsz itt heti rendszerességgel, okádod a hazugságaidat?

8 évetek volt a sikerre, retardáltkám, magatoktól kúrtátok el. illetve a félistened kúrta el személyesen.

mit hőbörögsz?

ezzel csak magadat, meg a komenista spanjaidat alázod...

irógép 2011.06.01. 09:59:34

Ez a cikk pont annyit hazudik és sumákol, mint a szocik 8 év alatt!!
Azt írja nem nyúltak a BKV-hoz, a MÁV-hoz:))))) Miért is kellett hozzányúlni?? Bameg, mert a szocik tönkre vágták mind a kettőt, ja és hogy egy év alatt nem tett mindent jóvá a fidesz amit ők 8 évig romboltak????? Az, hogy nincs pénz sehol, az az elmúlt egy évben lett?? Előtte mindenhol volt és minden jól ment, akkor miért nem szavazott senki, akinek az iq-ja 20 felett van az mszp-re??
A MOL- megvétele nem növelte az államadósságot, te gyökér kamugép, legalább ne ilyen primitívül hazudj, mert magadat járatod le! (mondjuk ez már megtörtént:)) )

fludd 2011.06.01. 09:59:36

Gréczyzsolt!

Azt látom, hogy nem tetszik, de szerinted, hogy lehet abból a romhalmazból újra országot építeni, amit a főnöködék itt hagytak?
Adósságtörlesztő hitelekkel, ugye?
Na, azt köszi nem. Ez megy 20-4 éve...
Ez a szoci recept leszerepelt

Semeretyevó 2011.06.01. 09:59:41

Ezt a majmot olvassa valaki? Beszarás.

DillingerEscapePlan 2011.06.01. 10:01:46

Fizet ezér a gyurcsány hogy rakják ki a majmának a posztjait címlapra?

igényes 2011.06.01. 10:02:40

Aki semmibe sem képes belebukni
A FIFA egyre gyűrűző botrányai közepette Joseph Blattert ma újra a nemzetközi szövetség elnökévé választják

Orbán nagyon huncut, hát Csányi támogatja majd a Blattert. Debrecennek lesz új stadion és új bunda.

Orbán Viktor a nagy világesemények Magyarországra csábításának lehetőségéről szólva egyrészt emlékeztetett arra, hogy a FIFA jövő év májusi kongresszusát Magyarország rendezheti, ami diplomáciai siker, FIFA-sportesemény rendezésének elnyerését azonban csak később tartja lehetségesnek.

"A világrendezvények ügyében pedig szintén úgy vagyok, hogy nem jó ha a kocsi megelőzi a lovat, először tegyünk rendet a saját házunk táján, hozzuk rendbe a létesítményeinket, kicsit emelkedjen a játékunk színvonala, és akkor szerintem jó eséllyel pályázhatunk majd nemzetközi rendezvények megrendezésére is" - nyilatkozta az MTV-nek.

Az interjúban szóba került Blatter újabb FIFA-elnöki kandidálása is. A tisztséget 1998 óta betöltő svájci sportdiplomata kihívója a katari Mohamed Bin Hammam, az ázsiai szövetség (AFC) elnöke lesz a június elsejei szavazáson. Orbán jelezte: ő nem korteskedik Blatter mellett, mert jobb, ha "politika távol tartja magát a profi futballtól". Az ügyben majd a voksolásra jogosult MLSZ vezetése alakítja ki az álláspontját. A miniszterelnök ugyanakkor nem titkolta véleményét, mely szerint "nem érett még meg a világ labdarúgása arra, hogy könnyedén lemondjon arról, hogy Európán kívülre kerül az irányítása".

fidesz = házmesterek pártja 2011.06.01. 10:04:45

@MACISAJT: ezzel magadat áltatod vagy szándékosan hazudsz nyilaskám?

Aztek68 2011.06.01. 10:04:57

Ennek a kölcsönös fikázásnak mi értelme van? Csúnya beszédért ezentúl mindenkinek kötelező befizetnie egy ezrest az alábbi számlára:

100000000-00000000-:-))

DillingerEscapePlan 2011.06.01. 10:05:41

@orbánmentesítő: te mit pattogsz gyurcsánycsicska? nem állt fel tegnap az asszonynál? vagy buzi-e vagy aszt bántott valaki? :)

igényes 2011.06.01. 10:08:33

eszközök:A FIFA szerdai elnökválasztására érkező MLSZ-elnök, Csányi Sándor nem foglalkozik a nemzetközi szövetség körüli botrányokkal, szerinte feltétlenül meg kell tartani az elnökválasztást. Bobby Charlton is szívesebben foglalkozik Paul Scholes visszavonulásával.

hoseman 2011.06.01. 10:09:25

@irógép: na bazz.... tE olyan hülye vagy hogy nem szarsz be,meg max hazatalálsz!...a de a többi forradalmár geci se jobb...elbaszott egy fajta vagytok mind...érvelni teljesen felesleges,mert beteg az agyatok. fidesz baszdmeg,meg nemzeti,meg konzultáció,meg együttműködés,meg rendszer,meg palibácsi,meg nyugdíjmentés,meg devizahitelesmentés,meg akcióterv,meg preambulum,meg egység,meg pálinkafőzés,meg gyerehaza.org,meg söralátét,meg egy kulcsos kibaszott kurva adó,meg NMHH,meg S8 meg a többi fos...elmentek ti a jó büdös picsába....kibaszott nyomorult perverz állatok:)

manipul 2011.06.01. 10:10:03

Hol vannak a Budapesten masírozó náci csizmák?

plephyl 2011.06.01. 10:11:37

hát ez elég gyenge poszt lett.

szerintem sok jó és sok rossz döntés is született 1 év alatt, ami viszont elfogadhatatlan az a visszamenőleges törvénykezés.

barata 2011.06.01. 10:11:54

@irógép: Nagyon nem vagyok baloldali, mégis csalódtam. Az első Orbán kormány után, a tornyosuló problémák sokkal hatékonyabb kezelésében, a megoldás felé vezető döntésekben bíztam. Ennek jelei már kellene, hogy mutatkozzanak 1 év után is. De nem látszik itt semmi előrelépés.

Kurtánfurcsán 2011.06.01. 10:17:42

Öröm olvasni ennyi fájdalmat a Gyurcsány felszopójától. Hörögtök, zokogtok - ezek szerint az út helyes. Hajrá Viktor!

nemecsek ernő áruló 2011.06.01. 10:19:49

Orbán zseni. Zseniális manipulátor, ezt el kell ismerni! De semmi több!

@barata: Már az ellenzéki politizálásuk mutatta, hogy ilyen lesz a kormányzásuk sajnos. Minden konstruktivitást nélkülöztek mindig is, és soha egyetlen egy olyan ötletük sem volt, ami előremutató lett volna. Ha gazdasági számításokat kértek tőlük, és hatástanulmányokat, akkor habzó szájjal komcsizni kezdtek. Ha valaki felhívta ezekre a visszásságokra a figyelmet, habzó szájjal kommunistázni kezdtek. Pedig egy Pozsgayval a hátuk mögött ehhez azért pofa kell. De a hitelesség látszata úgy tűnik, így elnyerhető. Így ezekre szavazott a nép. Csak gratulálni tudok hozzá.

irógép 2011.06.01. 10:19:58

@barata:
Jaaa ebben természetesen igazad van! Én is sok mindent másképp csinálnék és várnék el!
Itt csak az a nagyon idegesítő, hogy azok gyökérkednek, akik szinte a nullára vittek le itt mindent!
Az értelmes vitákra és kritikára nagy szükség van! De olvasd már el ezt a cikket? Annyira nélkülöz minden valóság alapot, és annyit hazudik, mint a haverjai tették előtte sok sok éven át!

nesze nektek két harmad... 2011.06.01. 10:23:16

A MAGYARORSZÁG ELLENSÉGE MAGA A NEMZETI SZAROS TÖRPE---- meg kell szabadulni tőle minél hamarább. Szeret harcolni? na akkor adjunk neki..:D
"Harcolni kell ellene, le kell győzni , mert Ő győzi le minket "-- a Magyar NÉPET!!!!!!

irógép 2011.06.01. 10:24:26

@hoseman:
relax ember:)))
Nem vagyok jobb oldali, csak a gyökér hazug szocikat utálom nagyon, akik nyolcévik talicskázták a szart az országra, és most nem kussolnak, hanem csak tovább ömlik a szájukból a hazugság
De mig vannak olyan iq-tlan emberek , mint te van kinek írni az ilyen írásokat:))

nesze nektek két harmad... 2011.06.01. 10:25:04

Háborúzni akarsz Te rohadék! Megkapod hamarosan!

előrelátó 2011.06.01. 10:25:37

@Anti Anyag: Aztán majd ha igazuk lesz, elmész a templomba és meggyónod, hogy bántottad őket. Az Isten megbocsát még az ilyen rövidlátó barmoknak is.

irógép 2011.06.01. 10:26:23

@nesze nektek két harmad...:
A tanácsköztársoság, majd 100 éve volt:))
Bár lenne egy időgép, hogy visszamehess oda, ott a helyed!

nesze nektek két harmad... 2011.06.01. 10:27:12

Senki nem meri kimondani, hogy a Diktatúrát csak megdönteni lehet!!!!!!
Mindenki csak tépi a száját, külön vonulnak az elégedetlen társadalmi rétegek az utcára,....miért nem együtt és kaszával kapával és ami van a keze ügyében...
Itt már csak a Forradalom segít, az igazi!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.06.01. 10:28:17

Zsóti! Az ilyen igénytelen szarokért még fizet a Táncsics alapítvány??? Hova vezet ez? :)

kkk666 · http://www.vizvezetekszereles.info/ 2011.06.01. 10:29:09

@orbánmentesítő:
"Drága leponex, te orbán faszán nevelkedett fél náci narancskommunista szarház féreg, vagyis röviden orbánimádó rühes kutya.

"Soha nem tapasztalt negatív balliberális kampány előzte meg a II. Orbán kormány működését még annak megalakulása előtt, a legesztelenebb diktatúrázással, goebbelsezéssel, hitlerreinkarnációval, fasisztoákozással, média és szólásszabadság elhalálozásával és minden egyébbel fűszerezve"
Te mi a kurva anyádról beszélsz baromarcú? Amivel riogattak mind bejött te fasz, vagy te nem orbániában töltötted az elmúlt egy évet köcsög ?

"Még nincs egy éve, hogy azon sopánkodtak nagytudású ballib közgazdászaink, hogy az IMF - köldökzsinórt nem szabad elnyisszantani, mi lesz velünk nélküle ... De felesleges lenne idézgetni vészjósló jövendöléseiket ... tegyék csak bátran a dolgukat Kedves Bárdunk! "
Te született idióta, az IMF pénzéből vette meg imádott orbánod a MOL részesedést!!! Próbálj már gondolkodni te ember szerű szarkupac! :)"

Egyébként szarházi orbanista csicska, nemsokára azért fogtok könyörögni hogy legalább az életetek maradjon meg. :)))
UI:
Szopd tovább orbánod faszát agyatlan barom, és takarodj a kurva anyádba :)
"Maslow szerint az emberi szükségletek hierarchikusan épülnek egymásra. A Maslow-féle szükségletpiramis legalsó szintjén vannak az élet fenntartásához szükséges elemi szükségletek, úgy mint éhség, szomjúság, melegedés stb. A második lépcső a biztonság utáni vágy és így tovább, a csúcsán az önmegvalósítás. A szabadság valahol középen helyezkedik el. Amíg az alapvető szükségleteket nem tudjuk kielégíteni, nem jelenik meg az igény a felette állóra. Vagyis amíg a társadalom zöme a létéért küzd, amíg összerándul a gyomra a gázszámla érkezésekor, addig a szabadság és a demokrácia nem az első helyet foglalja el a preferencia skáláján. Ezt egyes gátlástalan politikusok ösztönösen kihasználják, ugyanakkor az emberi motivációk ismerete csodákat is művelhet. A cikk szerzője nagyon jól ráérzett, mindannyian az igazságra vágyunk, minél mélyebbre süllyedünk morálisan, annál inkább szenvedünk tőle, ha nem is tudjuk mitől szenvedünk. "

a két hozzászólás stílusa gyökeresen eltér, mintha két különböző ember írta volna vagy egy egyszerű bértroll

egerészölyv 2011.06.01. 10:29:15

Jaj, Zsóti, Zsóti... elképzelem, amint "sajtóreggelin" üldögélsz az Astoriánam a FAZ-zal és a SDZ-vel, és lángol a füled a szégyentől a magyar közállapotok miatt...

Tudod, ki miatt szégyenkezz? A Nagy Igazmondó Pinokkió miatt, meg Dániel doktor miatt, akinek a blogjában magukat Gyurcsány barátainak mondó elemek gyilkos indulatokat tápláltak a miniszterelnök ellen.

nesze nektek két harmad... 2011.06.01. 10:29:43

@irógép: ja meg a Sztálin és a Rákosi és Chausescu éra is már régen volt...de ha a történelem ismétli önmagát akkor a jól bevált módszert kell elővenni!---az mindíg hatásos. Te is seggbe leszel lőve:)hehe Már alakul a nagy Társadalmi elégedetlenség és felvilágosodás.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:29:44

@Dillinger: ki a fasz szólt hozzád orbán faszán nevelkedett szarevő kis pöcs? Anyád megint nem hagyta hogy beleverd a faszod ahogy a fajtádnál szokás ?

egerészölyv 2011.06.01. 10:30:41

@orbánmentesítő: na végre egy kis hamisítatlan pufajkás zamat, úgy hiányzott innen, a legmegfelelőbb helyről...

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:31:01

@kkk666: Mindenkivel úgy beszélek ahogy kell, orbán faszán nevelkedett szarházi férgekkel ahogy érdemlik, normális emberekkel ahogy illik ;)

egerészölyv 2011.06.01. 10:31:32

@Billy01: már nemcsak Orbánt akarjátok meggyilkolni, hanem 3 és félmillió embert?

előrelátó 2011.06.01. 10:31:59

@fender11: Én pedig úgy gondolom, hogy a sok ájtatos álszent gyökér hagyhatná el ezt az országot, és hagyná élni a csendes többséget. Álljatok sorba a Pápánál kézcsókra.

egerészölyv 2011.06.01. 10:32:13

@orbánmentesítő: téged hívnak az elvtársak "troll"-nak?

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:32:25

@egerészölyv: Gondolom most apádra gondoltál ugye? Aki a nyilasoktól állt avósnak, majd munkásőrnek most "konzervatív keresztény" módom szopja a narancsvezér faszát. Jól gondolom seggfej ?

Ixos 2011.06.01. 10:32:28

@orbánmentesítő: A stílus, maga az ember. Ugass kutya! :D

ne hazudozz megint 2011.06.01. 10:33:15

"te orbán faszán nevelkedett fél náci narancskommunista szarház féreg, vagyis röviden orbánimádó rühes kutya."

"Te mi a kurva anyádról beszélsz baromarcú? Amivel riogattak mind bejött te fasz, vagy te nem orbániában töltötted az elmúlt egy évet köcsög ?
"Te született idióta,"
te ember szerű szarkupac! :)"
"szarházi orbanista csicska, nemsokára azért fogtok könyörögni hogy legalább az életetek maradjon meg. :)))"
UI:
"Szopd tovább orbánod faszát agyatlan barom, és takarodj a kurva anyádba :) "

Ecce homo!
Ime,egy joerzesu magyar embernek miert nem szabad meg legalabb 50 esztendeig az ilyen emberek altal kiszolgalt es az ilyen embereket promovalo es eltarto partokra szavaznia.

egerészölyv 2011.06.01. 10:33:37

@orbánmentesítő: Te és a "gondolás"? Hogy csinálod agy nélkül?

lobster thermidor 2011.06.01. 10:33:44

Látom vannak itt néhányan akik a szart is élvezettel felfalják, ha a szeretett vezér azt hazudja róla, hogy az csokitorta.

egerészölyv 2011.06.01. 10:34:55

@ne hazudozz megint: ilyenkor nem jajong a baloldal maradványa, hogy ocsmány a stílus...

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:34:57

@Ixos: Valóban a stílus maga az ember, de ti rühes orbánimádó férgek csak emberszerűek vagytok :)
Egyébként hogy van a kutyus aki megbaszta anyádat, és abból lettél te? :D

egerészölyv 2011.06.01. 10:35:28

@orbánmentesítő: tényleg nem. Hanem téged, örülök, hogy beismerted.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:36:15

@egerészölyv: Ne röhögtess orbanista faszfej :)))) A fajtádnál kötelező az agy amputálása, hiszen máskülönben nem lehetnétek igazi agyatlan orbán faszán csüngő szarházi pondrók :)))

Logan Grimnar 2011.06.01. 10:37:09

@orbánmentesítő: na látom Szanyi Tibor is megjelent és írogat. A stílusod a régi. Pont az olyanok mint te, a Gréczy Zsolt a Gyurcsány járatjátok le a baloldalt és teszitek teljesen szalonképtelenné mindenki előtt.
Ez az eszement fröcsögés amit műveltek itt még a kurucinfot is alulmúlja.
Szerintem Orbán jó irányba halad, ha ekkora méretű hisztit vált ki a baloldal állítólagos képviselőiből.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:38:31

@Logan Grimnar: imádott orbánod jó úton halad persze, remélem mellette fogja himbálni a bűzlő hulládat a szellő :))))

egerészölyv 2011.06.01. 10:38:46

@orbánmentesítő: ki áll a hátad mögött, hogy itt lehetsz? Hagyó Mikesz? Csak nehogy fél kiló párizsinak nézzen...

egerészölyv 2011.06.01. 10:39:38

@orbánmentesítő: tibibá, fújd meg kapitányi kürtöd, megint rosszul álltok.

Ting Fu doktor 2011.06.01. 10:39:46

Kedves Zsolt!

Találó a cím, mert egy évvel a kormányváltás után valóban gyorsulás van a lejtőn. De nem az országnak és mégkevésbé a kormánynak, hanem sokkal inkább az MSZP-nek és Gyurcsány Ferencnek!

Orbán Viktor és valamennyi Fideszes nevében szeretném megköszönni neked és Gyurcsány Ferencnek, hogy kedvesek vagytok gondoskodni arról, hogy a Fidesz nagyobb problémáktól mentesen újraszervezze az országot.

Csak így tovább!

Húzzatok bele!

high up 2011.06.01. 10:39:49

Stan és Panból (gyu + gre) már megint jön a röhögtetés: grécike, az a gyúrtcsány, aki már évek óta a lejtön megy lefele! Öt rúgták seggbe úgy a választók, hogy a kapott mozgási energia még mindig viszi öt e lejtön!

Orbán 50%-kal nyerné a választást, ha ma lenne, lásd a közvélemény kutatásokat. Így ö stabilabb mint bármelyik kormány volt egy év után!!

gyúrtcsánynak meg remeg a lába, hogy június 18-án a bunkó proli tagság megtanulván az öszödi leckét, inkább fog 400-500 ezerért az egységre szavazni (Majomházira), mint a bomlasztásra. S ezen a napon gyúrtcsány akkorát fog bukni, hogy már most elkezdte a vereség kidumálását. Jaj mi lesz veletek a júniusi waterlooi vereség után Stan és Pan? ???

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 10:40:33

@egerészölyv: a te hátad mögött meg a kövér nevű szerhalom áll ugye? Már tövig is nyomta a seggedbe a nemzetileg együtt működő túros faszát ugye ?

Sztrapacska 2011.06.01. 10:40:52

1. Hogy jön ide Gyurcsány? A cikk is az elmúlt 1 évről szól! Orbán első évének értékeléséről, azaz senki nem kérdezte, hogy mi van Gyurcsánnyal? De ha már "elmúltnyolcév" akkor miért nem "elmúlt12év"? Meg egyébként Gyurcsány el is lett zavarva, szóval nem jó indok rá hivatkozni.
2. Senki nem kér számon semmi olyat, amit ne lehetett volna megcsinálni! Gyakorlatilag semmit nem kellett volna tenni ahhoz, hogy megmaradjon az alkotmánybíróság, vagy a mnyp-k... Ennek ellenére ez nem sikerült!
3. A választások előtt Orbán hírdette az igét, hogy ő megszorítások nélkül is tudja a receptet, mitől fog az ország virágozni! Én még emléxem rá, hogy az első lendületből az volt a megmondás, hogy csökkentjük az adót, elengedjük a hiánycélt, és fel fog pörögni a gazdaság!
4. Ami a Zorbán kormány legnagyobb problémája, az az össze-vissza kapkodás. Ők sem tudják, mit is akarnak, és egymással ellentétes döntéseket hoznak. Olyan gazdaság pedig nincs, ami tudná, mit csináljon, amikor két oldalról ellentétes irányba próbálják tuszkolni. Ezt Viktorék sohasem fogják felfogni!
5. Nem várom el tőlük, hogy 1 év alatt megoldjanak minden gondot, de azt sem gondoltam, hogy 1 év elég lesz ahhoz, hogy az eddigi szarkupacot többszörösére dagasszák!
6. Azt sem szerettem volna látni, hogy ilyen szinten bebetonozzák saját magukat, illetve a szar törvényeiket. Most már azt mondom én is: Hülyeség az a pletyka hogy a Zorbán megkoronáztatja magát. Minek? Már így is többmindent irányít, mint bármelyik uralkodó...

Logan Grimnar 2011.06.01. 10:41:02

@orbánmentesítő: nem alacsonyodom le a stílusodhoz Tibi, mosolygok rajtad, sajnállak téged és aggódóm érted hoyg mikor fog megütni a guta :-))))

egerészölyv 2011.06.01. 10:41:55

@Ting Fu doktor: ez a "köztársaságpárti" fröcsögés csak a Jobbikot és a Fideszt fogja összehozni...

DillingerEscapePlan 2011.06.01. 10:42:26

@orbánmentesítő: mit makogsz csimpi? neharaagudj nemértem, ne majomnyelven beszéjj :D

egerészölyv 2011.06.01. 10:44:11

@orbánmentesítő: idegességedben már mellécsapkodsz. Küldjük az ügyeletet Angyalföldre, tibice?

egerészölyv 2011.06.01. 10:45:08

@Logan Grimnar: dettó, leszámítva az aggódást.

Iljics 2011.06.01. 10:47:38

Inkább arról elmélkedhetnél, hogy hol az a vídia keménységű pártelnök, amire a bal oldalnak szüksége van (szerinted legalábbis)?!
Így, hogy már mindenhol elkopott, tényleg ideális MSZP elnök lehetne Feriből és hosszú, kitartó munkával, na meg a te iránymutatásoddal, szépen elérhetné az MDF, SZDSZ szintet! Hajrá MSZP!!!

Logan Grimnar 2011.06.01. 10:47:38

@egerészölyv: tudod, ha az ilyen tistreletreméltó embereket megütné a guta és eltűnnének a politika színpadáról akkor lehet, hogy megint szalonképessé válna a baloldal, attól pedig isten ments :-)))

Sieg 2011.06.01. 10:49:49

A poszt lényegét tekintve jogos, de részleteiben és stílusában demagóg, ezért csak az agyatlan troll-acsarkodás fűtésére jó.

Kalmár 2011.06.01. 10:50:41

Ismét egy ocsmány firkálmány.
Rosszindulatú, hazug szemétdomb.
Csoda, hogy nem fulladnak bele az elvtársak a saját mocskukba. Értem én, hogy szar látni azt, hogy valaki mert nem letolt gatyával bevazelinezett seggel menni az Eu parlamentbe. Szégyelhetitek magatokat, de nem a mostani kormány miatt, hanem a semmirekellő, korrupt, tehetségtelen elvtársaitok miatt, akik tönkre tettek kishíján mindannyiunkat.
Rohadjatok meg mind. Ha üvöltve kapaszkodtok fel az uborkafára, akkor sem fogjátok leváltani a Fideszt. Szemétdombra kerültetek és nincs az az isten, hogy előkerüljetek mégegyszer. Szerencsére.
Vinnyogj még senkiházi!

egerészölyv 2011.06.01. 10:51:29

@Logan Grimnar: már bocs, de hogy érted a "megint"-et? Kire gondoltál? Rákosira?

egerészölyv 2011.06.01. 10:52:32

@Logan Grimnar: harmadszor próbálom - már bocs, hogy érted ezt a "megint"-et?... Ki volt szalonképes? Rákosi?

ne hazudozz megint 2011.06.01. 10:52:52

Hihetetlenul jo erzes, a baloldal reszerol Magyarorszagot sujto annyi csapas utan latni a kommunista oligarchak es a gyurcsanyimadok maradekanak duhtol elvakult, celtalan es egyben szanalmas csapkodasat es frocskolodeset ,amit jo penzert itt is produkalnak.
Hizik ilyenkor mindeg az ember maja es nem telik be gyonyorrel a lelke
Hajra Orban viktor!Ezt vartuk Toled!
Hajra Magyarorszag!
Ezuttal gyozni fogunk!

Logan Grimnar 2011.06.01. 10:54:49

@egerészölyv: :-)
Medgyessy majd Gyurcsány megválasztásakor az ország jelentős része tartotta szalonképesnek őket.

pizzaboy 2011.06.01. 10:58:43

Csak a főoldalról idéznék:

"Orbán Viktor annyira szembe ment mindennel, ami 2002 és 2010 között történt, hogy mozgásképtelenné tette önmagát és kormányát."

Még jó! 80% az eladósodásunk, aminek jelentős részét ezen 8 év alatt sikerült így feltornászni. Európa vicce, és szégyene az amit ezzel az országgal tett az MSZP/SZDSZ, remélem soha a büdös életben még csak takarítói munkakört sem kapnak a parlamentben.

Lencsés István 2011.06.01. 11:01:26

Már megint ( mindig ) miért hazudik a blogíró ? :O :@

sárkányfő 2011.06.01. 11:07:28

Ehhez az őszinte beismeréshez mit szóltok?:

"A miniszterelnök szerint amíg heti ötnapi munkából nem lehet megélni Magyarországon, addig nincs arra lehetőség, hogy a boltok vasárnap zárva tartsanak."

Szóval heti 5 napi melóból már Orbán szerint sem lehet megélni...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.06.01. 11:07:52

Ahhoz képest, hogy nincs sajtószabadság meg terror van - ugye -, elég jól élnek az ilyen komoly munkákból a Gréczy-félék.

diesel12 2011.06.01. 11:11:41

Nos, hogy nincsen az mszp hatalmon az jo es torvenyszeru. Minthogy az is, hogy a fidesz csak azert nyert ennyire mert a masik ennyire szurta el. Jo lenne ha tenyleg nekiallnanak komolyabb dolgoknak, nem csak hangzatos terv elnevezeseket hallanank. Jo lenne ha egy kezdo orvos nem netto 83ezret vinne haza. Ez nem az o hibajuk. Az allamadossag sem. De nem csak a kommunistake. Hiszen a 13ik havi nyugdijat, a szocpolt nem az mszpsek vezettek be. Ezt kozosen de tulnyomoreszt persze a komcsik szurtak el. Hogy lesz-e merszuk veghezvinni mindent, az mas kerdes. Amugy meg nem lenne ennyi ember ellenuk, ha nem lenne ennyire pokhendi a stilusuk. Ket szar kozul most az egyik kormanyoz, mindegyikunk erdekeb csak remelhetjuk, hogy jobban mint elodeik. Mert ha most ok is hazudnak akkor Magyarorszag eleri a pusztulat szinvonalat. De ahogy itt beszeltek egymassal es amilyen a hangnem az is mind a politikai magatartas kovetkezmenye. Utalkoztok egymasra a semmiert.

Héttörpe (törölt) 2011.06.01. 11:20:06

Orbánmentesítő: lopsz még csicskavári?

lenullazva.blog.hu/

Netuddki. 2011.06.01. 11:22:34

Óriásit tévedett kedves Gréczy. Ugyanis orbán a focihoz sem ért...

Netuddki. 2011.06.01. 11:24:16

@diesel12: Mielőtt valaki komcsizik, jobban tenné ha a saját háza táján nézne szét előbb. A fideszesek nagyobb komcsik még a maszopnál is...

Artie 2011.06.01. 11:29:46

@fludd: Annyira leszerepelt, hogy most épp az adósságtörlesztő hitelből basztak el 1,9 mrd eurót egy cégre, amely annyira magyar, mint a Coca Cola.

Bravó.

Héttörpe (törölt) 2011.06.01. 11:30:37

Ezt a sértett komcsizsinatolást. Miért nem tudjátok elviselni, hogy nektek bezárt a bazár, a történelem szemétdombjára kerültetek? Ha csak egy kis szerencsénk van, soha többet nem lesz az MSZP és utódpártjai kormányzati tényező.

félszemű a király 2011.06.01. 11:32:51

Te Zsolt! Te vak vagy, vagy emlékezet kieséssel szenvedsz? Úgy kritizálod orbánt, mint ha az nem annak a sok szarnak az eltakarításán ügyködne, amit magatok után hagytatok! Még legalább 8 évig fogja nyögni az ország a szar kormányzásotok követzkezményeit! Nem szégyelled magad? Én a helyedben nem blogot írnék, hanem lesütött szemmel elballagnék! Kétségtelen, orbán is követ el hibákat, sőt, néhány dologban már kezd hasonlítani istenedhez, gyurcsányhoz, de akkor is! Pl. már neki is mondták, hogy takarodj, meg hogy hazaáruló :-)

fludd 2011.06.01. 11:32:52

@Artie:
Na látod! Ez az egy év elég volt arra, hogy ennyit megtakarítson a hitelből, és visszavásárolja az elkótyavetyélt állami vagyon egy részét.
Költötte volna 13. havi nyugdíjra?

Ting Fu doktor 2011.06.01. 11:33:45

@Kóser Malac:

Pedig van cenzúra! Csak éppen a ballib térfélen, ahol Gréczyt kirúgták és elhallgattatták.

Ezek után ennyit az MSZP bármiféle hitelességéről a sajtószabadság ügyében.

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.06.01. 11:35:25

minden politikus halálcsapdában van ma magyarországon, mert az emberek buták, ezért nem lehet okos programokkal kampányolni, csak demagóggal. a hiba nem csak a politikusoké, hanem első sorban az oktatási rendszerünké. amit a politikusoknak kéne helyretenni. szóval mégiscsak a politikusoké a felelősség. ;9

hozzószóló 2011.06.01. 11:36:26

Figyuszosok!
Nem a jobboldallal van a gond, hanem a hozzánemértéssel.A jobb oldal is lehetne szakmailag hozzáértő, és demokrata.Ha akarna, de nálunk mintha nem akarna.
Nem vagyok baloldali, csak szakértő párti,mégis megkérdezem:
Egyébként, ha a szocik kifosztották az országot, akkor hogy maradhatott pénz a devizatartalékba, amiből most 500milliárdot Molba fektettek? Gondolkozik az, aki ilyeneket állít?
Tőzsdézett már valaki, aki azt állítja, jó lépés volt ennyi pénzt beletenni?
A tőzsdézés első szabálya, sose olyan pénzt kockáztass, ami kennyére kell! A tartalék szerintetek mire való?

bontottcsirke 2011.06.01. 11:38:58

Ja szerintem is szánalmas ez az operettfasizmus, inkább igazi kéne azzal beljebb lennénk.

fender11 2011.06.01. 11:39:40

@előrelátó: ezzel a Pápás mondatoddal most a keresztényeket meg a vallásosokat cseszegeted?

mojszipupi 2011.06.01. 11:42:02

Középosztáybeliként sem örülök az adórendszer változásának. Akinek eddig is kevés volt annak még kevesebb lett de enni kell ezért tőlem tőled és a gyerekeinktől fogják ezt ellopni. Nem véletlenül kényszerült belerakni a kormány az alkotmányba a tulajdon erőszakkal történő védelmét. Ebbe az irányba halad az ország. Az emberek orbánnal ellentétben NEM AKARNAK HARCOLNI! Békés nyugodt országban akarnak élni de orbán fordítva ül a lovon. Az állandó ellenségkép tudjuk hova vezet.

prometheus_X 2011.06.01. 12:05:21

A baj a poszttal, hogy kurvára elfogult. Azon kívül egyébként (ha fejben kiszűröm a ballib seggnyalást) még elenyésző igazságtartalmat is vélek benne felfedezni.

Azt egy óriási problémának tartom még mindig, hogy a média és a politikai kommunikáció sötétségben tartja az embereket, ahelyett, hogy tájékoztatna. Az egy más kérdés, hogy az ember alapvetően lusta és ezért szeret is buta maradni. A problémám röviden: felesleges nyolcévezni meg kétezerkettőzni is, a kormányok egymást követték, követik és a jelenünkre jelentősen rányomja a bélyegét a rendszerváltás is. A jelen fideszes kormányzásra a szocik előtti ciklus is kihat. Nem lehet kiragadottan elemezni egy kormány működését, mert az elért eredményeket nem lehet kizárólag sajátnak tekinteni (ahogyan a bukást sem).

Nekem a mostani fidesz-kormány sokkal kevésbé szimpatikus, mint az előző fidesz kormány volt. Tulajdonképp ugyanazokat a hibákat követik el most is, mint akkor, csak most más területeken. Most is jószerivel csak annyi történik, hogy a szart nyakonöntik a nemzeti szósszal. Tény, a szocik más szószt használtak és a szar az szar maradt.

Egy nemzeti kormánytól azonban joggal lenne elvárható, hogy tegyen valamit a nemzetért. A legnagyobb bajom a fidesszel pont ez: 2002-ben legalább történt picike előrelépés, most azonban még ennyi se, csak kenik a szószt és a szósz alól sajnos kikandikál a szar. Meg egyre inkább szaglik is. Persze, egy szoci kormánytól is elvárható lenne, hogy tegyen valamit a jobb szociális helyzetért - na de hülye az, aki magyarországon egy szoci kormánynak bármit is elhisz :) Bajnait ilyen szempontból nem igazán tartom szocinak, a kormánya és ő maga is inkább liberális, nekem az ő személye ilyen szempontból még hiteles. Nagyjából az egyetlen kivétel abból az érából. Bokros már nem hiteles, a nevét olcsón (vagy drágán) eladta az MDF-nek.

Magyarországnak szürke kormányra lenne szüksége. De ez sosem fog bekövetkezni, mert könnyen megvezethetőek vagyunk, így ezért borítékolható az ország bukása és a tartós (európai értelemben vett) nyomor.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 12:09:24

@Héttörpe: A fajtád jár tehervonattal lopni anyabaszó genetikai hulladék :)
Amúgy ti hogy álltok? 23% a teljes népességben... a nyár végére meg lesz a 15% is :))))

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 12:11:18

@prometheus_X: "Magyarországnak szürke kormányra lenne szüksége. De ez sosem fog bekövetkezni, mert könnyen megvezethetőek vagyunk, így ezért borítékolható az ország bukása és a tartós (európai értelemben vett) nyomor."

Gondolom ezért mondhatta a demján nevű hogy fizikai munkásokra van szükség ....

Héttörpe (törölt) 2011.06.01. 12:12:25

@orbánmentesítő: nem kell dühösködni, te kis enyveskezű!

nyunyógomez · http://indafoto.hu/arecibo 2011.06.01. 12:13:45

@ne hazudozz megint:
"Ezuttal győzni fogunk!"
De hülye vagy...már több mint egy éve győztetek...Vagy túl mély volt az agymosás, még nem fogod fel??:)

bőrmók 2011.06.01. 12:18:18

Orbán ma is úgy beszél, mintha ellenzékben lenne. Rohadt unalmas.

bőrmók 2011.06.01. 12:19:10

@ne hazudozz megint: "Hajra Orban viktor!Ezt vartuk Toled!"
Te most tulajdonképpen melyik oldalon állsz?

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2011.06.01. 12:22:30

@nyunyógomez: A Fidesz egy ritkábban felhozott bűne, hogy az alacsony magyar vitakultúrát
tovább zülleszti. És ezzel rossz példát mutat. Ha valaki bírálja őket, akkor meg sem próbálnak cáfolni vagy érvelni,
hanem diszkreditálják az illetőt, azzal, hogy mit írt ötven évvel ezelőtt,
vagy nyugati politikus esetén, hogy az ottani szocdempárt vezetője vagy jesszusom!, liberális. Hogy is lehetne igaza ilyen embereknek – sugallják, ahelyett, hogy vitáznának a kritizáló állítással.
Szíjjártó mondhatná, hogy a magyar médiatörvény, a 9 évre kinevezett egypárti,
5 tagú médiatanács európai megoldás, mert X ország, mely szintén az EU tagja, 10 évre nevezett ki 6 pártkatonát. Ez érvelés lenne, amit minden bíráló akceptálna. Vajon miért nem mondja?
Ha véletlenül mégis érvelni látszana, az is félrevezető, mert féligazságot mond, ami rosszabb, mint a hazugság. Amikor feloszlatták a költségvetési tanácsot, azt mondták, hogy vannak országok, ahol nincs is ilyen testület. Ez irreleváns. Országonként eltérőek lehetnek a megoldások. De ha egy adott országban létezik-létezett egy ellenőrző testület és ezt felszámolják vagy párt- ill. kormányirányítás alá helyezik, (PSzÁF, alkotmánybíróság, ügyészség, bíróság, a média nagy része, parlamenti törvénykezés stb. ), az a demokrácia szintjének csökkentése.

manipul 2011.06.01. 12:25:52

Jól mondta Orbán:"Romok alá szorult megmondóember"

megint 2011.06.01. 12:34:52

Ez a gréczy melyik országban él? Bajnai, Oszkó szerint mikor átvették gréczy Istenétől az országot akkor a csőd szélén állt, most akkor , hogy van ez Zsolt? Az mszp-s pénzügyminiszter, miniszterelnök is hazudik? Azt kellett volna tennie amit Fletó tett? Értem, tehát még jobban eladósítani az országot(gyakorlatilag eladni), közben lófaszt nem csinálni, és ahol lehet ott lenyúlni a pénzt, nem tudtam, hogy ez a recept. Ahogy kinéz a szavazók sem, a baloldali szavazók sem.

global001 2011.06.01. 12:35:40

Azt mondta a viktor főfejedelme, hogy gazdasági fordulat következett be M.o.-on !!!
Hol, mikor ??? Vagy külföldről beszélt ??? Túl sokat ült kint Brüsszelben, lehet, hogy már azt tekinti hazájának a Vezír ???
Mert én nem látok semmi gazd.fordulatot, esetleg negatív irányba. De gondolom nem csak én látom ezt így, hanem a lakosság minimum fele.
A Fidesszel annyi csak a baj, hogy a világot komplett idiótának nézik, ugyanakkor a saját "zsenialitásukat" többszörösen túlértékelik !!! És ha valaki bebizonyítja, hogy ők az idióták akkor meg arrogánsak, nagypofájuak, cinikusak és kibaszott aljasok lesznak !!!

hozzószóló 2011.06.01. 12:41:06

Figyuszosok!

Komolyan gondolja igazmondó, bölcs vezéretek, hogy harcban állunk,harcolni kell? És Ti is harcolni akartok? Amíg ő BL döntőre, Liszt hangversenyre, Bulgáriába nyaralni, Grácba nyugodni jár? Nekem már nagyon elegem van a harcból!Dolgozni szeretnék, és nyugodtan, boldogan megélni! Ti nem erre vágytok? Akkor gondolkozzatok már , kire szavaztok! A hülyeségnél rosszabb, ha makacsul ragaszkodtok is hozzá.
Ti fizettetek már be az adósségcsökkentő alapba? És igazmondó, bölcs vezéretek, és annak sleppje fizetett már be? Egy hangot nem hallani erről, vajon miért? 1 hete mondta Páriszban, hogy rá kell venni az embereket,hogy egy havi fizetésüket, nyugdíjukat fizessék be. Nooooormális? Lenyúlta 12 év megtakarított mnyp megtakarításomat, és még én fizessek be? Meg Te, meg Ti? Hogy gondolja? Na ezért kell a háború, a folyamatos feszültség és félelem keltés.Ti ezért szavaztatok rá? Szavazáskor azt gondoltátok, így szeretnétek élni? És gyerekeitek, unokáitok életét is ilyen körülmények közé álmodjátok? Gondolkodjatok már!!!!!!

oscar dirlewanger 2011.06.01. 12:42:48

köcsög barcelona!!!mocskos loki!!hurkás paraszt debreceniek, csak szopni tudtok!!kóser lajos takarodj!!!!orbán cigány takarodj!!szepesi besugó tetű takarodj!!!!

Mannstein 2011.06.01. 12:43:14

Egyszer már "gratuláltam" az Indexnek,
hogy ide engedte ezt a megzavarodott,
súlyos mentális problémákkal küzdő pszichopatát,miután a saját elvtársai
úgy rúgták ki maguk közül,hogy öröm volt nézni/örülhet,hogy nem az 50-s években vagyunk,mert akkor kímélet nélkül likvidálták volna Rajk Lászlóhoz,
Nagy Imréhez hasonlóan. De az ilyen klinikai esetek nem tanulnak semmiből,csak tovább ontják magukból mocskukat.
Persze ehhez az is kell,hogy valaki fórumot adjon lázálmaiknak. Amit most írt,szóra sem érdemes. Hasonlóvá kezd válni Lengyel László cimborájához,ő is a miniszterelnök és a kormány bukásáról
értekezik. Semmit nem ért,de hát ilyen behatárolt képességekkel nem is érthet semmit. Mellékesen megjegyzem,hogy ameddig ilyen,alulmúlhatatlan szakmai színvonalú és hangnemű írások megjelenhetnek,addig itt igenis sajtószabadság van.

Budaphestie 2011.06.01. 12:43:41

Jó poszt. Sajnos minden szava igaz.

Persze minden hatalom nadrágszáránál nyüzsögnek a bólogató kis élősködők, akik miután a gazdijuk beszélt előugranak és vékonyka hangon fenyegetőznek ők is egy sort, majd visszaugranak a gazdi mögé. Sok ilyen kis Mini-Me típusú hozzászóló van itt is.
Azt lesz a vicces, hogy ők hogyan fognak majd összevissza elkotródni a talaj repedéseibe a gazdi bukásánál!

mughuzu565 · http://kerdesek.hu 2011.06.01. 12:47:12

Orbán keményen kiáll hazánk mellett külföldön, véleményes hogy ez jó-e nekünk vagy sem!

kerdesek.hu/orban-kemenyen-kiall-hazank-mellett-kulfoldon-velemenyes-hogy-ez-jo-e-nekunk-vagy-sem

global001 2011.06.01. 12:47:15

Egyébként meg ez a jobb- meg baloldaliság elég röhejes !!! Itt nincs két oldal. Ugyanazok.
Ha megnézi a NORMÁLIS ember látja, hogy ha nincs pénz a kasszában el kell venni valahonnan!! És honnan ??? A szegényektől. Ezt csinálta GYF is meg a Bölcs Háborús Vezír is. (csak az utóbbi még mindig hazudik a birkáinak, akik meg lelkesen tapsikolnak neki)
Az "emútnyócév"-ezést meg szép lassan be lehet fejezni, mert abba már 1 Nemzeti Év is van. Inkább így lenne jó: a Nemzeti Kormány Világmegváltó gazd.pol. irányzatának kezdete előtti nyolc év..... azt hiszem ez így parádés is.

righthook 2011.06.01. 12:54:42

Zsolti. Komolyan, korábban normális voltál, most viszont beteg. Menj el egy szanatóriumba a saját jól felfogott érdekedben!

miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01. 12:58:13

@Kurtánfurcsán:
Ennyi fiúk, ez a lényeg...talán a gecit ki kellene törölni a szemetekből, hogy lássatok, bár a kommunista-ballib nevelést az sem fogja semlegesíteni...
Akinek nem tetszik a mostani rendszer, annak mi tetszik...soha semmi, igaz? Vagy a 2010ig tartó kurzus, mi fiúk?
Fasszopó ballib megmondók, eltűntök a színről szépen lassan, vagy beálltok a sorba.

ember67 2011.06.01. 12:59:22

Szomorúan látom, hogy mindkét oldalon vannak emberek, kiket a gyűlöleten kívül semmi nem érdekel. Pedig egy országban, egy nemzet vagyunk. Ez a gyűlölet teszi lehetetlenné, hogy az ország problémáit megbeszélje a két oldal és közösen, mind a 10 mill ember megelégedésére működjön ez a szép kis ország. Teszem hozzá, hogy ez a polikusok által duzzasztott gyűlölet emeli magasba, vagy taszítja a mélybe a politikusokat. Ez a hatalom megszerzésének egyik legegyszerűbb, ám az ország szempontjából legkárosabb módja.
Egy példa: ha két hadsereg egy városért ágyúval csatázik, bármelyik győz, csak romhalmazt nyer. Közben pedig az éppen vezető politikusok és mecénásaik a népen röhögve tömik a zsebüket. Ne lázadjon be senki, mindkét oldal rabolja az országot!!!!! Egyik oldal pár 10 millánként hülyén is (lsd Hagyó, Zuschlag, stb, a másik hivatalosan, nagyban (lsd. 10 millárd Debreceni stadion, 1 millárd orbán fogorvos, konultációk cehje stb) de egyformán károsan.
Ezt a szaros kis országot sikerült a vezetőknek szanaszét tépni: gazdag-szegény, kelet-nyugat, pest-vidék, beteg-egészséges, nyugdíjas-dolgozó-diák.
Sajnálom, mert szép kis ország ez, megérdemelne egy kis nyugodt békeidőt, mikor építkezni lehet, érdemes, mikor büszke lehet az ember a hazájára.

oscar dirlewanger 2011.06.01. 13:02:03

hé, fidesznyikek, kit nyalnátok ki jobban, a vén kommer pozsgait, vagy a zsírsertés széles gábort????

ember67 2011.06.01. 13:02:40

@miért vagyunk vesztesek ilonka néni?: milyen az a sor, amibe mindenkinek be kell állni? Milyen tulajdonság az, ami szerint beleillek valaki a sorba? Írd le, hogy tudjon mindenki igazodni! Te biztosan tudod, hiszen felszólító módban írtál.

miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01. 13:04:45

@ember67: Neked az a sor, ami az észért áll sorba...

ember67 2011.06.01. 13:05:10

@oscar dirlewanger: szép megjegyzést írtál. A szomorú, hogy a te szavazatod a választáskor ugyanannyit ér, mint bármely egyetemi tanáré. Gondolom otthon a családban is így kommunikálsz. Milyen lehet nálatok egy családi vita?

ember67 2011.06.01. 13:07:05

@miért vagyunk vesztesek ilonka néni?: ne térj ki a válasz elől! Tényleg érdekelnek azok a szempontok, melyek szerint a "jó sorba" be lehet állni, mert arról írtál.

Kabbe (törölt) 2011.06.01. 13:10:59

a fidesz haciendáján fogtok éhbérért nemzetet építeni:)

"A gátépítés, a csatornatisztítás, a víztározó-építés nem 21. századi technológiával fog történni Magyarországon, hanem közmunkában"
Orbán Viktor

Páneurópai Harci Kos 2011.06.01. 13:11:34

"Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát."

Micsodaaa? Lehetett tudni jóelőre, hogy csak a hatalom megszerzése érdekli, és koncepciótlan az egész hóbelevanc. Max annyiban, hogy bosszútállnak, azt lehetett sejteni. Meg azt is, hogy bele lesz markolva a pénzbe.
Annyira evidens volt :((

miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01. 13:14:24

@ember67: A sor, amibe mindenkinek, neked is be kell állni,ahhoz, hogy végül is majd egyszer ez egy jobb hely legyen és ne kelljen ebbe a blogba neked sem semmit írni, tehát: egy jó értelembe vett európai mentalitást kell, hogy magadévá tegyél és a saját kis környezetedben tegyél meg mindent, hogy az egész országnak jó legyen...Ne szemetelj, ne rombold magad, építs a magad kis módján az orzságimázst, ahol és amikor tutod...Na, ha a többség beáll majd ebbe a sorba, akkor itt minden jó irányba fog változni...és soha ne hivatkozz a politikára, hogy ezekben a dolgokban nem teszel semmit és csak várod, hogy viktor és feri megmodja a frankót...Érted már kicsit?

bájgúnár 2011.06.01. 13:14:28

Sztálin, Rákosi és Chausescu beszédein minden talpnyalója ott volt.A kicsi Ducse hívei is tolonganak nyelvecskéikkel tisztántartani Viktorka seggét!

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 13:16:36

mindig imádom, amikor az a téma magja, hogy a szicik biza 8 év alatt tették tönkre az országot, szegény vitya meg hogy tehetett volna bármit is 1 röpke év alatt ez ellen...

persze, nyilván elfelejti mindenki, hogy az országot mindig egy korménypárt és az ellenzék együtt irányított eddig (tudván, hogy eddig senki nem kapott ilyen durva töbséget, mint most vitya).

ennek következménye, hogy az a 8 év elkúrás is pontosan anyniban feltó bűne volt, amennyire vityáé, és erre pontosan jól rávilágít a cikk, mikor említi a vizitdíjat, meg a tandíjat, meg a sohanemhazudtunk-hazugságot.

szóval, aki fikázza flotót, meg isteníti vityát, és fordítva, fikázza vityát és istenití fletót, el kéne gondolkoznia, hogy jobb és baloldal együtt követte el azt a aszart, amiben vagyunk, és mivel most nincs ellensúly (ellenzék), az aktuális kormány még határozottabban érzi, hogy az ötlettelen kapkodásának és értelmetlen baromságainak korlátlan teret kell kapnia.

és ez pont úgy az aktuális ellenzék hibája is (ami sajnos most nincs), mint a kormánypárté (ami sajnos most van).

bájgúnár 2011.06.01. 13:19:17

@Kabbe:
most nem segélyként osztják szét az adófizetők pénzét hanem közmunkaként!De az adófizetők pénzét költik és bevétel az árok ásásból,kaszálásból,gátépítésből,nemlesz.
kidobott milliárdok.De nyugodt lehet a nép mert megszünik a sok segily.Minden marad a régiben csak más néven nyúlják le a lóvét.

miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01. 13:19:45

@holex: Szia! Jobb és baloldal együtt követte el ezt a szart...? Ember, te melyik országban élsz? A politikában a kormánypártoké a hatalom és ők döntenek mindenről...vagy az ellenzék? Messzemenő vitába úgy általában a konstruktív ellenzékiségről nem kellene belemenni, talán ezz a vitát majd ötven év múlva vehetjük itt elő, addig még sokat fogunk tanulni...

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 13:20:17

Jó látni a sok talaját vesztett kommert aki most itt orbánozik és hisztizik. Már ezért is megérte a Bölcs Vezírre szavazni :-)

oscar dirlewanger 2011.06.01. 13:21:46

@ember67: ha nem tetszik a stílusom, olvass helyettem bayer zsoltot, sőt, a soxor megénekelt sváb nagyapját el is viheted bulizni a cappelába, oda járnak ugyis bulizni a degenerált fidesz buzik!!!

előrelátó 2011.06.01. 13:22:02

@fludd: Ó Te igen "jól"tájékozott! Ezt az összeget véletlenül nem a Bajnai spórolta a főnöködnek, úgy ahogy tette az Horn is, hogy legyen neki aranybánya a kőbánya meg a Tokaj.

oscar dirlewanger 2011.06.01. 13:23:41

@orgoványi erdőjáró: ki a kommer bazdmeg, ., én utálom a szocikat is, de a csutit meg bandáját még jobban!!!

vivaNER 2011.06.01. 13:28:37

Minden kormányra kerülő párt tevékenysége megjósolható az ellenzékben eltöltött idő alatt tanúsított hozzáállásával.
A Fidesz válogatás nélkül mindennek betartott amit az előző kormány elindított, csak hogy megbuktassa, a végtelen és mérsékelhetetlen hatalomvágy okán. Az ország csődbe vitele sem jelentett volna problémát, a hatalom megszerzése érdekében. Kormányon sem tesz mást mint a hatalmát bástyázza körbe.
Az MSZP több tehetetlen kormányt állított az ország élére, akik a "hátország" kiszolgálását végezték, aminek nem volt érdeke semmi komoly változás, ment a mutyi, nem volt érdekük ennek megváltoztatása, azaz nem csináltak semmit. Mint ahogy most, ellenzékben sem csinálnak semmit azon kívül, hogy felveszik a képviselői juttatásokat.
Az LMP-t ellenzékben ismerjük meg most, talán konstruktívnak lehetne mondani a hozzáállásukat, csak éppen kicsik, és még "zöldek", nomeg éppen nincs igény a valós konstruktivitásra a kormánypárt részéről. Átfogó programjuk nincs, bár ez sokkal kisebb baj, mint az, hogy a kormánypártnak sincs, pedig volt rá nyolc évük, hogy kidolgozzák.
Ennek ellenére az LMP-t tartom a leginkább parlamenti pártnak (egyenlőre).
A Jobbik, ellaposodott, nem is próbál parlamenti eszközökkel, kidolgozott javaslatokkal a céljaiért tenni valamit.
Ezek után el lehet gondolkodni azon, mitől alakulna itt valami pozitívan a zemberek javára? Mitől kellene pozitívan értékelni az elmúlt egy évet?

előrelátó 2011.06.01. 13:28:54

@fender11: Nem igazán, hanem a mai hatalom krémjét, akik 90-94 között "térdre csuhások" felkiáltással éltek a parlamentben, ma pedig nyomják az egyházakba a pénzt (persze főként a katolikusba), na meg persze szeretett nyelvőr elnökünk az SP, aki fürdőzött a jóban az átkosban is, ma pedig csak annyi esze van, hogy a pápánál koncertet hallgat, miközben jeles országok vezetőinél tarthatna pofavizitet. Nos ezekre gondolok, meg arra, hogy egy kis falu egyetlen iskoláját átadják az egyháznak, mert a szavazás 52-48 arányú volt. És mi van a 48-al?Nos ezekre gondolok.

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 13:29:59

@oscar dirlewanger: te egy látens kriptokommer lehetsz vazze, mert ha egyenlően utálnád mind a kettőt azt megérteném, de ha felcsútit jobban utálod gyurcsótányéknál akkor kilóg a lóláb, mert azt azért tény, hogy a csuti 4+1 év hatalommal rendelkezik, míg csótányék 4+8 évig böszméztek itt, meg persze előtte még vagy 40 évig is raboltak-fosztogattak ebben az országban az elvtársak!
Szumma szummárum: lehet a törpét utálni, de bolsiknál nincsen alábbvaló féreg a világon!

oscar dirlewanger 2011.06.01. 13:34:08

@orgoványi erdőjáró: értem mind akarsz, de most hiába utálom itt kun bélát, mikor már régen elrohadt!!orsósék meg most vannak itt, frissen!!!

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 13:35:09

@oscar dirlewanger: monnyuk ez érthető.De ugye megígéred, hogyha a csótányék visszajönnek, akkor őket fogod jobban utálni orsóséknál? :-))

fender11 2011.06.01. 13:43:34

@előrelátó: 2002-2010 között mi volt azzal a majdnem 50%-al? mármint ami nem mszp-szdsz :D jah hogy akkor az más mi? el kell fogadni: a többség dönt kissebbség nyal! ennyi. aki meg ezt kétségbe vonja...az magát a demokráciát hazudtolja meg. nem véletlenül mondják, mondták sokan: vissza fogják még sírni az emberek a kommunizmust! magyar embernek ultraliberálisdemokrácia nem való!

oscar dirlewanger 2011.06.01. 13:45:33

@orgoványi erdőjáró: megigérem!!!
viszont hol már orsosszar nevű kedves kommentelő??ilyenkor már itt szokott nyüzsögni 1000-el!!ő itt az egyetlen tiszta jellem!!!!

fender11 2011.06.01. 13:45:45

@dopp.man: az LMP alias LUP takarodjon a parlamentből! 2014-ben FIDESZ-KDNP-JOBBIK 2/3-ot! (FIDESZ vezetéssel)

diesel12 2011.06.01. 13:46:49

Mikor fog vegre az orszagrol szolni a politika? Azt hiszem soha tobbe. Mindenki hazudik, hogy hatalomra keruljon es amikor ott van akkor vege az egesznek. Ez reg nem Magyarorszagrol szol. Ez arrol szol, hogy ha az egyik igy csinalta mi majd ugy fogjuk es aztan vica versa. Mint a hulye gyerekek, csak egy picivel nagyobb a tet. Egyik kutya, masik eb. Semmi az eg vilagon nem biztato Magyarorszagon. Regen volt ennyire szar helyzetben az orszag.

3dom'f'speech 2011.06.01. 13:47:03

gréczyzsolti, gyurcsányi fegyenc hátsójának nyalása közben néha kikukkanthatnál és észrevehetnéd, hogy te/ti meg a valóság, az két külön univerzum,
szánalmas egy lény vagy, ahogy hűen loholsz gazdád és eltartód, a magyar politikai történelem legnagyobb szélhámosa, a "kurvaország"-ot is elkúró borderline-szindrómás beteg elme után, szolgalelkűen lesed minden mozdulatát és lelkesen csaholsz az asztal alá dobott csontok láttán

3dom'f'speech 2011.06.01. 13:50:03

ráadásul olyan hülye vagy, gréczyzsoltikám, hogy már az elvtársaid sem vállalnak fel téged, ezért tüntettek el a népszavából és a stop.hu-ról is

mendson 2011.06.01. 13:52:11

@orgoványi erdőjáró: Azt hiszem te tényleg erdőjáró vagy és sokat nem tudsz az azon kivüli magyar világról.Az, hogy ki van névleg hatalmon semmit se jelent.Az van igazán helyzetben aki az un. független hatalmi ágakban dominál.A hazai sajátosság, hogy a függetlenség ezen ágakban csak és kizárólag abban nyilvánul meg, hogy a kormányzati szereplöktől független (saját vezetőik politikai elkötelezettsége szépen kidomborodottaz ügyek igen elfogult,visszaélésszerü kezelésében) és ugyan a parlament beleszólhat müködésébe,de sajnálatos módon ezt meg mindenféle konzenzusos törvények szabályozzák.Szóval tök mindegy mitakarat az elmúlt nyolc év kormánya, ha az ellenzék kapásból mindent meg tudott furni.Hol igy hol úgy.Ma már ugye más a helyzet, mert ezen intézmények melyeknek a fidesz ellenzékben a hatalmát köszönhette már nem léteznek vagy sokkalta gyengébb a hatásközük.

mréveiller 2011.06.01. 13:52:31

Gréczy Zsolt! egy szocialista ne szidja már az aktuális kormányt! ti mit csináltatok? 2006-ban 10 százalékos államháztartási hiány volt. előtte 2006-ban hamis adatokat közöltetek a választások előtt. 2005-ben csökkentettétek az áfát hogy nyerjetek. rohadék banda vagytok!

egerészölyv 2011.06.01. 13:55:35

@orbánmentesítő: ez maradt nektek, tibikém? :) A veszett fröcsögés? :) Jobb volt lopni 8 éven át, mi? :)

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 13:56:17

@miért vagyunk vesztesek ilonka néni?:
1. legyen vizitdíj vs. ne legyen vizitdíj!
2. legyen minimális alaptandíj vs. ne legyen tandíj!
3. legyen áfa emelés vs. ne legyen áfa emelés!

stb...

nyilván belátod, hogy ehhez az ócska huzavonáláshoz két fél kellett.

de ha ragaszkodsz csak a "kormánypárt-felel-mindenért" verzióhoz, akkor felelősség akkor lesz, hogy kormány tagjai nem csakhogy a pokolba fog kerülni, hanem még ott is elhamvaszják őket, és lesózzák a hamvaikat, hogy még véletlenül se születhessen újra egyikük sem, semmilyen reinkarnációban.

a világ nem olyan szép fekete-fehér, ahogy azt tálalja a jobboldal és a baloldal is, ami ha úgy lenne, csak nekik lenne rossz, a tetteik tükrében.

leponex 2011.06.01. 14:00:00

@kkk666:

"a két hozzászólás stílusa gyökeresen eltér, mintha két különböző ember írta volna vagy egy egyszerű bértroll "

:))
Vagy a Száznevű Önkéntes Szélmalmunk, Kedves Bárdunk főhivatású provokátora ... ;-)

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 14:03:45

@mendson: magyarán azt mondod, hogy a parlament, a rendőrség és a bíróság fideszes kézben volt csótányék idején. Mondd neked elgurult a gyógyszered? A parlament ( törvényhozó hatalmi ág ) a többség miatt a poszbolsi-libbant társaság kezében volt, a rendőrség ( végrehajtó hatalmi ág ) úgyszintén, a bíróságok ( igazságszolgáltató hatalmi ág ) meg egy vegyes saláta volt. Nagy részük pártatlan, kisebb részben bolsi vagy fideszes volt.
Szóval az ellenzék valóban nem volt konstruktív, de mivel kisebbségben voltak, így csótányék a legtöbb törvényt lazán meghozhatták tőlük függetlenül. Csak éppen elkúrták, mert hülyék voltak és ráadásul csak a lopással és a párton belüli hatalmi harcokkal foglalkoztak, semmi mással.
Szóval az amit leírtál szimpla csúsztatás, bocsi.

Kalmár 2011.06.01. 14:05:49

@mendson: te tényleg elhiszed amiket írsz???
Végtelenül szánalmas magyarázkodás 8 év kormányzás után az, hogy az ellenzék megfurta.....na neee. Ezt az ovisok sem eszik már, kit hülyítettek még?
Töketlen kormányzás. Az volt bőven.
Csak egy egyszerű példa.
Bajnai meg akarta venni az orszoktól MOL részesedést. Az IMF nem engedte, mire behúzott farokkal lemondtunk róla.

(Rögzítsük a tényt, hogy az IMF pénzéből megvenni a MOL-t, a szocik szerint is jó ötlet, ők is akarták.)

A Fidesz megállapodott az oroszokkal, majd amikor megszólalt volna az IMF jelezte nekik, hogy ez nem része a hitelmegállapodásnak, akkor ugassanak, ha nem fizetünk. Ugyanis ez nem rabszolga szerződés, hanem üzlet.

Ergo a szocik nem tudták elintézni, a Fidesz elintézte.
Most meg itt vinnyog pár töketlen pártot és anyját vesztett exszoci kommentelő és azon hisztizik, hogy nem kellett volna megvenni....akik még nagyobbat akarnak hazudni azzal jönnek, hogy Orbán fúrta meg pár éve.
Olyan szánalmas ez a tehetségtelenséget mentegető hazudozás, hogy már lassan haragudni sem tudok rátok.

egerészölyv 2011.06.01. 14:06:56

@bájgúnár: nem mondod... Az igaz, hogy FLETOW MARHASÁGAIRA MÁR A KUTYA SEM MENT LE...

kvasztics47 2011.06.01. 14:07:01

@3dom'f'speech: "szolgalelkűen lesed minden mozdulatát és lelkesen csaholsz az asztal alá dobott csontok láttán"
Te hülye szarjankó! Ez csak a zorbán seggnyalóknál szokás!
Te ugyan bunkó vagy, de egy szöget nem tudnál be ütni, ezze a tudással.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 14:09:34

@Kalmár: ahogy írod, ez üzlet. és ha így van, mit keres benne a politika? (ez csak egy szimpla kérdés)

egerészölyv 2011.06.01. 14:09:45

@holex: "persze, nyilván elfelejti mindenki, hogy az országot mindig egy korménypárt és az ellenzék együtt irányított eddig" - ne röhögtesd már ki magatokat...

kvasztics47 2011.06.01. 14:09:50

@egerészölyv: "Az igaz, hogy FLETOW MARHASÁGAIRA MÁR A KUTYA SEM MENT LE..."
Te hülye barom állat, hát elő jöttél a kloákából, és amit be nyelté azt okádod?

tinga9 2011.06.01. 14:10:42

Ez már nem csúszás a lejtőn,hanem szabadesés a föld középpontja felé Virág elvtárs...

egerészölyv 2011.06.01. 14:14:19

@kvasztics47: tibi, te bitang, ebben tudjátok már csak kiélni veszett indulataitokat? Ez maradt? :D

Treff7 2011.06.01. 14:14:24

bl döntős helyezkedése viktornak a kevés pirospontos megmozdulásai közé tartozik mindenképp

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 14:14:27

@egerészölyv: igazán ne haragudj, hogy felteszem ezt az egyszerű kérdést, de mit nem értesz azon, hogy egyidőben két ellenérdekű fél kellett az iszonyatos elkúráshoz?

egerészölyv 2011.06.01. 14:15:17

@holex: az ellenzék NEM KORMÁNYOZ - ezt a 4 szót így egybe próbáld felfogni.

egerészölyv 2011.06.01. 14:17:58

@Treff7: én mint meggyőződéses, régi szoci szavazó magam is így látom.

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 14:21:02

@egerészölyv: rendben van... nyilvánvaló, hogy Te nem nagyon érted a demokrácia fogalmát, ezért lecserélem a szavakat, könnyebben emészhetőekre, igazítva a magya viszonyokhoz: az ellenzék a kormány munkájába beleugat, belepofázik, véleményt alkot, hogy saját akaratát, vagy annak részét az ellenzéki pozícióból is érvényesíteni tudja.

ez így akkor megvan most Nálad is?

egerészölyv 2011.06.01. 14:29:12

@holex: jaj, miért nem ezzel kezdted... Hogy Gyurcsány, Föld S, Kálmán Olga, Bolgár Úr, Vona Gábor, Lendvai Ildikó, Kiss Péter, ifj. Szakasits beleugat a kormány munkájába... jaj de jó, akkor már értem is a demokráciát?

Mindamellett azt mégsem mondanám, hogy ezek a kutyuskák együtt kormányoznának Orbánnal. Nem tudom, ez így világos?

fludd 2011.06.01. 14:39:11

@előrelátó:

Az én főnökömnek nincs kőbányája, és aranybányája sincs. És ha lenne se nagyon zavarna téged, mert ő maszop párttag. Baloldalinak pedig lehet lopott villában lakni, adótcsalni, és megúszni mert elévülz (Fittelina), céget olcsón privatizálni azaz a közösből lopni, és magát tehetséges üzletembernek beállítani. Az nem zavar titeket ugye?

Mit spórolt Horn? Azt, hogy olcsó áron eladta a közmű szolgáltatókat, szerződésben garantálva nekik a hasznot? Azóta is ezt szívjuk. Az igen nagy spórolás volt, csak én fizetem azóta is. Meg te.

Ha már ennyire tájékozott vagy akkor mond már meg mire lett elköltve a Ferihegyi reptér ára a kb 500 milliárd forint? Hol a lé? Mi épült az elmúlt 8 évben? (alagutak az alföldön, völgyhíd ahol nincs rá szükség...) Mire lehet büszke a maszop az elmúlt 8 évből? Hova lett az a sok kölcsön amit felvettek??? Mi lett belőle?

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2011.06.01. 14:39:20

@egerészölyv: nem az a lényeg, hogy Te nem érted, hanem az említett Urak és Hölgyek sem értik, akik pozícióban vannak, valamint a jelenlegi aktuális kormány se érti, hogy mi az ő dolga, és mi lett volna az ő dolga mikor ellenzékben volt.

azt hiszik, hogy az ellenzék ezt jelenti, hogy ellent kell mondani mindennek, ami a másik oldalon megszületik, mert az erendendően gonosz és romba dönti a világot. a probléma itt kezdődik, hogy ez kurvára távol áll a demokrácia és az ezt működtető kormányzás lényegétől.

ezért modtam azt, hogy mind a két fél effektíven közreműködött abban, hogy ide jutottunk, ahol most vagyunk, nevezzük ezt "együtt-kormányzásnak", vagy nevezzük ezt "közbeugatásos-balfaszkodásnak", teljesen mindegy, ez eredmény kifejezi önmagát.

egyik félnek sincs identittása, csak próbál evickélni a saját térfelén, de láthatóan egyiküknek sincs halván lila gőze (fingja) se, hogy mit kellene csinálnia, és arról sincs, hogy ezt hogyan kellene megtennie, és ezért valóban nem mondhatod el, hogy ezek (vagy bárki) együtt kormányozna a mindig aktuális miniszterelnök csapatával, mert az ellenzék mindig az ellenség szerepét tölti be.

úgyhogy most én kérek bocsánatot ünnepélyesen, amiért véletlenül kormányzásnak mertem nevezni azt, ami jelenleg történik, korábban történt.

fludd 2011.06.01. 14:44:15

@kvasztics47:
Ezzel az érveléssel nem lehet vitatkozni! Briliáns, szófordulatok és mondatszerkesztés. A retorika "balos" magasiskolája. Bámulatos adottságokkal bírsz ezen a téren. Jelentkezned kéne a valóvilágba, vagy a mónika sóba... :)

előrelátó 2011.06.01. 14:50:13

@fludd: Nos hát egy-két dolog: Újpesti híd, M7 a határig, közben a Völgyhíd, M3-as Nyíregyháza- Debrecenig, M6-os, budapesti 4-es metro, panelprogram (szigetels, felújítás ). De mos Te jössz mesélj szépen, hogy a zorbán ideje alatt mi is épült? milyen áron? talán a Nemzeti? ott a gödör a belvárosban. Merthogy ez mi vezírünk egy cezarromániás idióta, és amit nem ő talált ki az mind rossz. Már várom, hogy mikor bontják az Újpest hidat.

mendson 2011.06.01. 14:55:32

@orgoványi erdőjáró: Igen és most is.
@Kalmár: Kérlek szépen, ha már elöhoztad, igen az ellenzék szépen megfurta a dolgokat.Ha netalántán nem emlékeznél akkor emlkeztetlek a 300 forintos népszavazásra meg a 2002 óta tartó és nagyon hansulyozottan érzelmi alapra helyezett politizálására.Na és ha már elövetted a MOLT, ha a szocik vették volna meg azt 20 egynéhány százalékot akkor azt is elleneztem volna mint ahogy a lex molt is elleneztem.Az meg egy külön müsort érdemelne, hogy mindenki (vagy jó néhányan) az orosz cég tisztázatlan tulajdonosí háttere miatt tartották legálisnak egy tulajdonos kiszorítását a döntésből,na de amikor az OMV volt (és lexmol lett) akkor mi volt a gond? .Mert ugye pajtás te sem hiszed, hogy egy kereskedőcég (mert a hazai kitermelés már lófasz) energiabiztonságot nyujt.Amit nyujt az fedezet Hernádi is tsainak szemérmetlen lopásához amit mint vezetök (MOL vezető beosztású AKALMAZOTTAI) a tulajdonosok és a felhasználók kárára követnek el.Ja meg kis plusz lesz az aranylábú fiuknak.

előrelátó 2011.06.01. 15:01:59

@fludd: Ja és még egy dolgot nagyon szeretnék tudni: mi is van a Grippen-ügyben? ki lopott? és ki titkosította 80 évre? Jó lenne ha szemüveget cserélnél néha!

bájgúnár 2011.06.01. 15:14:06

@egerészölyv:
Hol tanúltbele a politikába mindkettő?MSZMP KISZ titkárok voltak.Tehát közös a gondolkodás de a mai igényeknek megfelelően kell hazudni a választópolgároknak.Csak sokan elfelejtik akár Fletó akár Vitya mindkettő védi a volt etársait sőt jó állásokba rakja őket.1989 ben amikor nemfigyeltünk oda kicserélték a faszt a szánkban.Nos ezvolt a rendszerváltás

kvasztics47 2011.06.01. 15:22:49

@orgoványi erdőjáró: "Csak éppen elkúrták, mert hülyék voltak és ráadásul csak a lopással és a párton belüli hatalmi harcokkal foglalkoztak, semmi mással."
Te aztán egy nagystílű barom állat vagy!
Hülyék voltak, mert lecsökkentették az állam adósságot 10%-ról 3,8-ra, Be vezették a vizit díjat, hogy szembe állítsák a hálapénzel, be vezették a tandíjat, hogy a jobban teljesítő diákok (apuci pénzétől függetlenül) könnyebben tugjanak részt venni a felső oktatásban.
Hülyék voltak, mert hagyták, hogy POLT GENYÓ MÉG 3 ÉVIG MESTERKEDJEN, HOGY jÁRAI MÉG 3 ÉVIG betartson a magas kamatokkal. Hülyék voltak mert a csírájában lévő demokráciát nem játszották ki, hanem megpróbálták a demokratikus játékszabályok szerint működtetni az országot egy aljas antidemokratikus ellenzékkel szemben.

3dom'f'speech 2011.06.01. 15:23:22

@kvasztics47:
te vén büdös fogatlan komcsi, fölöslegesen véded az elvtidet, ti már eltűnőben vagytok a történelem süllyesztőjében, mint a posztkommunista pártalakulatok közül is a legszégyenteljesebb
ellentétben a primitív megjegyzéseddel, nem tartozom a lelkes csápolók közé, de ezt betudom a gerinctelen féreg-perspektívának, amivel rendelkezel
ja, és ha látnál is a vérben forgó szemeidtől, magad is látnád, ahogy gréczyzsolti lohol a "nagy baloldali vezér" után és olyan alattvaló módra viselkedik ahogy fent leírtam

3dom'f'speech 2011.06.01. 15:28:11

@előrelátó:
4-es metró = 500 md elpocsékolása, többéves csúszás, megkérdőjelezhető megtérülés - a többi is hasonló jellegű lopás: völgyhíd - fölösleges építmény); M6 - fölösleges, beomló alagutak, újpesti híd - a mai napig kifizetetlen, a halálba hajszolt alvállalkozók,
a többivel hadd ne fárasszam magam :)

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 15:31:41

@kvasztics47: téged csak a tények zavarnak te bolsibérenc! AZ államadósságot épphogy felnövelték a francba, a vizitdíj nevetséges balfaszkodás volt, a hálapénz kiváltását teljesen más, hosszútávú módszerekkel lehetne megoldani, a tandíj pedig eredményezte azt, hogy csak a gazdagoknak legyen esélye a továbbtanulásra ta nagyon ostoba!
Ezeknek a poszbolsi férgeknek a demokráciája kimerült az azonosító nélküli rebiszes keretlegényeknek a békés tüntetőkre történő ráengedésében. Aljas gerinctelen, posztkommer banda volt, mely a történelem szemétdombjára került annak rendje és módja szerint. Remélem Orbánék a bortön mélyére vetik őket!

előrelátó 2011.06.01. 15:36:37

@3dom'f'speech: Te is csak olyan vagy mint a vezíred, amit ők csináltak csak rossz lehet, de ha megnézed a Nemzeti költségvetését, és azt a stíluskavalkádot, meg az Erzsébet téri gödröt, talán a fejedhez kaphatnál. Na és a Grippenre nem tértél ki? Mi újság a 80 éves titkossítással. Ki az a Kaya Ibrahim, a Josip Toth, no és az APEH hosszúbájtok éjszakája, a 12 állami gazdaság utolsó pillanatbani privatizációja? Mi van?

kvasztics47 2011.06.01. 15:39:19

@bájgúnár: mindkettő?MSZMP KISZ titkárok voltak.Tehát közös a gondolkodás"
Azé, hogy valakivel egy faluba nőttem föl, vagy egy osztályab jártam, még nem egyforma a gondolkodásunk, sőtt.
Azt gondolná az ember, ha valaki kommentre adja a fejét, nem zárt gondolkodású, mint te.
Mi a közös Orbánban és Gyurcsányban, azon kívűl, hogy nagy befolyással bíró közszereplők? Azért nem írok politikust, mert szerintem Orbán nem politikus, csupán egy kis stílű szélhámos. (azért, nem nagystílű, mert egy kis országnak csak kis stílű szélhámosa van)
A 2/3 tettei alapján, szembe állítva az ígéreteivel, csak ezt tudom megállapítani. Nagy volt az akarás, hogy megszerezzék a hatalmat, (minél nagyobbat) de azon kívül, hogy a csókosokat beépítették a hatalomba, azon kívül, hogy 3.500 Milliárdot már lenyúltak, azon kívül, hogy a tápénzt a felére, a munkanélküli ellátást az 1/3 -ra stb.. csökkentették nem látni a tetteik hasznát.

előrelátó 2011.06.01. 15:39:41

@orgoványi erdőjáró: Mi pedig azt reméljük, hogy Európa a zorbánt küldi partvonalon kívülre!Nem féltem ezért már mindent elkövetett az soros elnökség alatt.

orgoványi erdőjáró 2011.06.01. 15:44:47

@előrelátó: csak a magyar szavazók tudnak bármilyen magyar pártot elzavarni, Európa csak a pálya széléről magyarázhat. Várjuk ki ezt a 4 évet, és majd meglátjuk kit fogunk megválasztani. Lehet, hogy nem fogok a zorbánékra szavazni ( vétettek eddig elég hibát az 1 év alatt sajna, de legalább volt egy minimális jó húzásuk is ) de az biztos, hogy semmilyen poszbolsi aljadékra soha többet az életben nem fogok szavazatot tenni.

stealthbomber 2011.06.01. 15:57:38

Csak csendesen jegyzem meg, hogy azok, akik azt hiszik, hogy a mostani kormányzat el tudja magát vonatkoztatni a kommunistáktól, az nagyon téved...
A legtöbbje funkcionárius volt, MSZMP tag, KISZ-titkár stb...

De nem baj, felépül a DVSC stadion 12 milliárdból, az egészségügy meg tönkremegy....ezért ne nagyon idegesítsétek fel magatokat, mert nem lesz hol gyógykezelni az agyvérzést...

fludd 2011.06.01. 16:28:34

@előrelátó:
A 4-es metró nincs kész, és a legdrágábban épülő metró a világon.
Völgyhídra semmi szükség nem volt, úgy ahogy az alagutakra se, ami fölé úgy kellett dombot építeni szinte.
Ez pénzkidobás... pontosabban lopás.

JA és nálunk másfélszer annyiba kerül egy kilométer autópálya, mint nyugat -európában. Miért? Nyilván nem korrupció.

A Megyeri híd, már ha arra gondolsz, valóban szép és jó.

Tehát erre ment el az a sok pénz? ezt a tizedéből is simán meg lehetett volna oldani.

Ne felejtsd el, hogy az első Orbán kormány alatt csökkent Magyarország adósság állománya és e mellett újították fel az M7-es burkolatát pl. Elkészült a nemzeti színház a millenáris.Terror háza múzeum, holokauszt múzeum.Az M5-ös autópályát nem tudták folytatni, mert a továbbépítés joga egy konzorcium kezében volt köszönhetően a Horn kormánynak, és azok nem adták el. De te ezt biztosan jobban tudod. Állami kézbe került az M1 autópálya. Ennyi jutott hirtelen eszembe.

fludd 2011.06.01. 16:30:18

@előrelátó:
Melyik kormány szereltette föl a grippeneket milliárdokért levegőben utántölthető szettel? Amire a légterünk védelmekor nyilván semmi szükség nincsn. No melyik? No melyik? Bizony a maszop-szadesz kormány Megyó vezetésével...

előrelátó 2011.06.01. 16:35:32

@fludd: ez nem válasz Te is tudod!

előrelátó 2011.06.01. 16:48:29

@fludd: Még egy kis pontosítás: az adósságállomány nem az Orbán kormány regnálása alatt csökkent, hanem a privatizázióból a Horn kormány csökkentette, nézz utána, így volt, ami pedig az Orbánék helyzetét könnyítette az a Bokros csomagból származó megszorítások hozadéka volt, vagyis a Hornék megszorításokat csináltak, az Orbánék pedig élvezték a hasznait. Nos a Millenárisról a haletetés jut eszembe, az M7-es felújításáról pedig a beszállító Orbán papa. Arról nem is beszélve, hogy egy hónapon belül újra zárták le az M7-est, mert repedések tarkították.A terroházáról nem beszélek mert az maga az undor - . A Nemzeti mennyibe került a gödör betemetéssel együtt? Tudod? Ami pedig azt illeti lehetséges, hogy az utópályaépítés drágább mint másutt, bár ellentmondó vélemények vannak ezügyben is, - de elkészült és az van.
A Grippenekre visszatérve: igaz a Medgyessy kormány ideje alatt szerelték ezeket a dolgokat amit említesz, de magát ezt a projektet az "áldott" Orbán kormány rendelte meg a korrupció akkor történt, hiszen ők titkosítják 80 évre.
A többi már szerződéses kötelezettség volt, vagy semmirevaló az egész anélkül.

fludd 2011.06.01. 17:08:09

@előrelátó:
Orbán apja nem volt beszállító az M7-nél.
Ez tény. És te a tényeket elferdíted az meg hazugság.
Az első Orbán kormány alatt csökkent az adósságálomány, szintén tény.
Az hogy Megyó kormány plusz 300 valahány milliárddal vette át a kormányzást, szintén tény, maga Megyó mondta. Nem kifosztva, mint 2010-ben kapták.
Az első Orbán kormány alatt a magyar gazdaság a régió egyik legerősebb gazdasága volt. 8 év elég volt ahhoz, hogy az államháztartási hiány mértékét kivéve mindenben szinte utolsók legyünk. A hiányt tekintve nálunk volt a legnagyobb. Minket érintett legérzékenyebben a válság is, mert lepusztított állapotban találta az országot, hála a maszop-szadesz rablásnak. Tehát még egyszer kérdezném. Mire ment el ennyi pénz?
Mennyibe került a nemzeti?
Amennyi adósságot felhalmoztatok 8 év alatt, minden faluban épülhetett volna egy nemzeti színház.
Milyen korrupció történt a Grippenek ügyében az Orbán kormány alatt?
Szeretném, ha konkrétumokat írnál.
:)
Ja és azt is, hogy a ne hazudjál többet!

bájgúnár 2011.06.01. 17:26:16

@kvasztics47:
Mindkettő retorikailag mást mást mond de a tetteik s a gondolkodásuk/ezt árúlják el tetteik/ azonos.Öncélú hatalom.Egyszemélyes isteni vezető!Ahogy a régi szép időkben volt.Amúgy meséld el miért vannak régi kipróbált elvtársak/volt MSZMP káderek,ügynökök/mais a FIdeszben?Menjünk vissza a kerekasztal tárgyalásokig.Ki,illetve kik hatalmazták fel azokat akik a tárgyaláson résztvettek?Mert a népet nemkérdezték!ki hatalmazta fel őket az alkotmányunk módosítására?Nem e azvolt a cél hogy a népet felálldozták azért hogy a gazdasági hatalmat megszerezzék?
Lenyúltak,eladtak mindent miközben ők jóljártak a népnek meg jutott a nyomor,munkanélküliség,segély,éhbér.Vajon anemludas e mindkét ember abban hogy 100% ig eladtak mindent a nép fejefelől?

kvasztics47 2011.06.01. 18:54:15

@bájgúnár: "Vajon anemludas e mindkét ember abban hogy 100% ig eladtak mindent a nép fejefelől?"
Mindég csodálkozom amikor azt hallom, hogy a gyárat eladták a népfeje fölül.
A gyár először vót a Ganzé, utána a rákosié, utána bezárták mer nem vót pénz a fejlesztésre. DE soha nem vót a népé. A nép csak robotolni járt bele. Nem mindeggy neked, hogy a szimensznek dógozol, vagy a zorbánnak. A szimensz legalább fizet, meg van biztonságtechnika.
Aztán döncsük el, hogy a tyúk vót előbb vagy a tolyás? Hogyan lehetett volna elkezdeni a köztulajdonra alapított társadalmat, magán tulajdonnon alapuló társadalomra, ha nem változtatják meg a törvéneket.
Az nem jutott senkinek az eszébe, hogy pont Orbán lessz az áruló, aki elárulja a demokráciát. Orbán a kezdetek óta a saját hatalmát építi. Mindenkit elmart maga mellől akinek más elképzelése lett volna. Mindenkit maga köré gyüjtött aki mameluk módra engedelmes és gátlástalan végrehajtó.
Na ezért tartunk itt!

czjanos 2011.06.01. 19:07:27

@fludd: A Nemzeti Színház Demján pénzéből épült meg és Medgyessy kormánya fizette vissza.
Az Orbán kormány "hagyatéka" 500 milliárd forint eldugott hiány volt, amit a Fejlesztési Banknál dekkoltattak.

bájgúnár 2011.06.01. 19:19:12

@kvasztics47:
alapból egyetértek de énmár abba arendszerbe születtem amikor természetes volt hogy ami van az a népé.A szöveg szerint.Aztán mire felnőtt az ember,lassan elis hitte.Aztán amikor benőtt a fejelágya elkezdett gondolkodni.Aztán rájön mindegy milyen szépeket mondanak a vége az hogy őt megvezetik,kihasználják,és szarba hadják.
Mindegy minek nevezzük a rendszert amíg azok vezetik akik kiszolgálták a régit addig nemlesz itt jobb.Majd ha átveszi a stafétabotot az új nemzedék talán esélyünk lesz egy szebb életre.Ahoz a Fidesznek is elkell tünni ahogy a többi rendszerváltó pártnak.

fludd 2011.06.01. 20:10:25

@czjanos:
A nemzeti színház ugyan annyiba kerülne, mint a ferihegyi reptér?

czjanos 2011.06.01. 21:32:18

Olvasom az Indexen Kumin Ferenc: Mire készül Bajnai, és a Haza és haladás tárgyú írását. Pl. arra, hogy ha lehetősége lesz rá, vissza vezesse Magyarországot az európai útra. Pl. arra, hogy korrigálja azokat a történéseket, amelyek ma a demokrácia-, a modern gazdaság kárára történnek. Pl. arra, hogy vissza állítsa az egyensúly-közeli állapotot a politikai porondon. Pl. arra, hogy a leendő magyar miniszterelnöknek ismét legyen nemzetközi elfogadottsága, tekintélye. Pl. arra, hogy kikerüljön a napi szóhasználatból a háború, a harc, a küzdelem és helyükre lépjen az elszántság, az elkötelezettség, a sikeresség.
Kuminnak egy nagy csúsztatására is felhívnám a figyelmet: látja a lehetséges politikai riválist, ezért lejárató valótlanságot ír le: az MSZP tényleges és méretes vereségét a Bajnai-korszak nyakába akarja varrni.
Érdemes lesz figyelni a Haza és haladás alapítvány égisze alatt megjelenő publikációkat, amelyekben eddig a szakszerűség és a mértéktartás dominált, a "harc, a háború, a küzdelem " helyett.

orsosszar 2011.06.02. 05:31:24

Hiába no,...Gréczy nagy tehetség,...egy blogon sem hozzák ki az állatot ennyire a fideSS véglegényekből. Félreértés ne essék ez nem az én "komcsi" véleményem,...nem,..tessenek visszaolvasni ezeknek az orbán valagába szorult degenerált,magukat jobboldalinak mondó fideSS pszichopatáknak az írásait.
Ráadásul ez a leponex nevű mekkora egy marha,...150 Nicken végigszarja a blogokat és fórumokat,bizonyítandón ,hogy felcsút főcigánya az ország embere,ráadásul pénzért teszi ez a marha!
Mondják normálisak ezek ? Szerintem nem,...2014-ben bármilyen politikai formációnak dicsőségére fog válni,hogy ezeket az ország testén élősködő büdös fideSS tetveket elzavarja!
Ha nem a baloldalé lesz ezen dicsőség,akkor is az ország megdicsőülésére lesz eme tett!
ORBÁN TAKARODJ,..Lázár TE szar,mert annak szült kedves édesanyád !!!!!

orsosszar 2011.06.02. 05:43:51

@orgoványi erdőjáró:
Aztán te jártál e már a "nem létező" orgoványi erdőben ( ami valójában egy pár fával beszart homokbucka ma is),..mondd te igen nagy nyilas marhája a magyar honnak ?

orsosszar 2011.06.02. 05:49:25

@fludd:
Ja ,...nem orbán cigány apja volt a beszállító,...ellenben a kivitelező az ő bányájából vásárolta a követ,ahogyan a dunaújvárosi vasmű is 1999-től
De te ezt úgy sem bírod felfogni,fideSS bégető birkája!

Kalmár 2011.06.02. 06:27:21

2014-ben ugyanúgy bele lesz verve az orrotok a saját seggetekbe, mint 2010-ben. Jellemző, hogy egy kommenten belül cigányozol és nácizol is. Döntsd el senkifia, hogy melyikkel van bajod.

vgurgalaki 2011.06.02. 07:59:24

A csoda elmaradt, mérhetetlen kiábrándulás váltotta fel a várakozást.
OV elkulloghatna a csudába, de nem, ő és szakbarbár társai nap, mint nap új és új mélységeket tárnak fel a társadalom tagjai számára.
Fájdalom, de az idegen nyelvet beszélő diplomás fiatalok tömegesen hagyják el az országot.
Angliába, Németországba távozott ismerőseim rövid időn belül felelősségteljes pozicióba lavírozták magukat, már lakással is rendelkeznek.
Mi lesz veled Magyarország?

orgoványi erdőjáró 2011.06.02. 08:35:37

@orsosszar: hát persze...amikor apádat a gyilkos kommunistát élve elástam a földbe, de ne aggódj hamarosan te is mész utána bolsi hazaárulója!

előrelátó 2011.06.02. 08:59:48

@fludd: Azt gondolom, a hazugság, a ferdítés, a tények eltagadása a Te fegyvered. Ugyanis hazugság a 300 mrd +, amit az Orbán kormány hagyott, ezt mondták és Te ittad a szavaikat. Előttem már elmondták a Fejlesztési Bank történetét, de említek Neked egy másik tényt a kismamáknak fizetendő néhány száz milliárd, ami a zorbánék gondos jogszabályalkotása miatt történt, ugynis ott felejtettek egy elég érdekes bekezdést (képzeld el mennyi ilyen baki fog kiderülni a jogszabály dömping alkalmásakor, majd később)!
Az Orbán papa pedig igenis kőbeszállító volt az M7-es "felújításához". Bizony a tények makacs dolgok.Az Orbán kormány 3.4. évében már kúszott felfelé az államháztartási hiány ez is tény. Kár, hogy csak a MN-et olvasod, ajánlom a gazdasági lapokat is. A Grippenek vásárlását váratlanul egy éjszaka (vajon milyen történések hatására) döntötte el Orbán ez is tény. Hogy ki személy szerint, vagy szervezet, vagy párt mennyit kapott azt én is szeretném tudni, de mint Te is tudod a jelenlegi kormány 80 évre titkosította a svéd ügyészség által feltárt tényeket? Miért is? Talán azért, mert a jelenlegi kormány tagjait is lehetne láncon elvezetni? Vagy abból néhányat? Ki tudja? Minden esetre nem állítom hogy hazudsz, ahogy ezt Te tetted, de hogy csak azt hallod és látod amit Te akarsz az biztos, vagy nagyon tájékozatlan, vagy nagyon elfogult vagy. Egyik sem jó. Jelzem, ha reagálsz én már nem írok, mert aki a tényeket elferdíti, és valótlanságokat állít tényként azzal a vita értelmetlen.

fludd 2011.06.02. 10:47:31

@előrelátó:
A 300 milliárdot Megyó is mondta!
mandiner.hu/cikk/20110510_medgyessy_rendkivul_jo_allapotban_vettuk_at_az_orszagot
idézet egy kommentből:
"Medgyessy 2002-ben amikor átvette a kormányfői posztot a kasszában 300 milliárd forint volt. Ezt maga Medgyessy nyilatkozta akkor, meg is volt lepődve. De a Fidesz nem hitte, hogy kormány váltás lesz, így a szokásos lefosztjuk a kasszát nem játszotta el.

Ekkor az államadósság (időarányosan) a GDP 53,8%-a volt (év végére ez 55,6% lett).
2004-ben amikor a Gyurcsány lett a miniszterelnök ez (időarányosan) 58,7% volt (év végére ez 59,1% lett)
2009-ben amikor a Bajnai vette át a kormányfői posztot ez (már) 78,4% volt.
2010-ben a kormányváltáskor időarányosan 79% volt az év végére 80,2% lett."

Így a nyolc év alatt (79-53,8=25,2) 25,2%-al nőtt az adósság. (alulról számolva közel 50%-al növekedett)

Tessék. A tények!
Szeretném, ha hasonló adatokkal és egyéb bizonyítékokkal alátámasztanád hazugságaidat! Nyilván nem tudod.

dVn · http://elvarazsoltkastely.blog.hu 2011.06.02. 12:08:53

Szép írás, csak egyet hagyott ki a szerző a számításból: nincs ellenzék, és ahogy látom a vajódást, jó ideig nem is nagyon lesz.

Anélkül pedig lehet bármilyen szar az Orbán kormány, nem fog megbukni.

előrelátó 2011.06.02. 13:14:15

2007 júniusában szenzációsnak gondolt hír röppent fel: a Gripenek beszerzésében
olyan jelekre bukkantak, amelyek a beszerzés befolyásolására utalhatnak. Svéd televíziók
adatai szerint a korrupciós szálak egy osztrák üzletemberen keresztül Csehországba
és Magyarországra vezetnek. Ez a szenzáció persze valójában nem is volt igazi
szenzáció, hiszen Magyarországon a Gripenek beszerzése már 2001-ben óriási meglepetést.Még a kormányban is.A fideszes kormányfı minden fontos ügyben egyszemélyi döntést hozott. Ilyen
volt katonai vonalon a tábornokok elbocsátási listája és persze a vadászrepülıgép-ügy.
2011. máj. 12. ... Drága lesz a miniszterelnöki mosoly, a kormány ugyanis egymilliárd forintot utalt át fogturisztikai célra az Orbán-család fogorvosának. ...

orsosszar 2011.06.02. 14:50:56

@orgoványi erdőjáró:

Te ganyé nyilas fasszopó,...anyád nem fröcsögött ennyire amikor telepakoltam veled a száját!
Tudjál viselkedni hormonzavaros,mert lehugyozlak !

Beke81 2011.06.02. 15:06:19

@megint:

Tisztelt Hallgatók!

A fenti szöveg a Schizophrenia Gyurcsaniensis tünetcsoportjainak demonstrációjával szolgál.

A Schizophrenia Gyurcsanyiensis RAGÁLYOS, ezért a patiens megközelítése, érintése SZIGORÚAN TILOS.

CSAK ÉRINTŐPÁLCÁVAL kezelendő, A fenti tünetek mindegyike alaposan megjegyzendő.

MERT EZ AZ A KÓR, AMELY EGY EGÉSZ NÉPET IS KÉPES MAGA ALÁ TEMETNI, HA NEM TÁVOLÍTJÁK EL IDEJÉBEN A KÓROKOZÓKAT.

EZ AZ UTOLSÓ ÓRA! KIVÁGNI, KIÉGETNI, A SEBET FERTŐTLENÍTENI NEM HALASZTANDÓ FELADAT.

high up!! 2011.06.02. 16:43:57

Csupán gyúrtcsótány bukása gyorsult fel, semmi más. Június 18-án szembesülni fog azzal ez a féreg, hogy a büdös proli maszoposai jól megtanultak töle az öszödi leckét, miszerint inkább nyomják havi 4-500 ezerért a gombot a bünös egységre, mint hogy bomlasszák azt. A saját szarjában fog fetrengeni ez a két marha Stan és Pan (GyuFa meg GaZsi), na az lesz a nagy show, hogy mit fognak akkor ezek összenyivákolni. Még a végén a maszop lesz nyilas mef fasiszta nemk Orbán.

kvasztics47 2011.06.02. 17:02:43

@bájgúnár: "Majd ha átveszi a stafétabotot az új nemzedék"
Az a helyzet, hogy az evolúció a politikában is műküdik. A gének öröklődnek és csak a lassú kiválasztódás (nemesítés)útján fog változni a politikai kultúra. Meg kell előbb mérettetni mindnek. Mindet meg kell élnünk és azt nem lehet tudni menyi időt vesz igénybe. Egy reményünk van, hogy az EU tagjaként nem kell tartani erőszakos idegen hatalomtól. Saját magunkat kell legyőznünk.

orsosszar 2011.06.02. 18:53:24

@high up!!:
Nyilas fasszopó,...aztán véleményed is van,...talán kimerül orbán cigány orális kielégítésében ?

anoba 2011.06.03. 10:37:51

“Orbán azonban elbukott.“ Köszönjük! Ma is jót nevettünk Gréczy Zsolt fergeteges humorán!
Még kicsit be is nyal Orbánnak: “képes a hatalom megszerzésére”. Naná, hogy képes! Nyolc év alatt, az újfasiszták hatékony támogatásával! De még így se sikerült volna, ha az MSZP nem akarta volna! Ha felvállalta volna, hogy az újfasiszta Jobbik léte, működése, választásokon való indulása magyar törvénybe és nemzetközi egyezménybe ütköző. És ezért e választások eredményeként kormányra kerülő szélsőjobbos hatalom csak illegitim lehet.

orsosszar 2011.06.04. 09:29:58

Hatalmas egy nagy marha a "leponex" nevű keretlegény,...ráadásul fideSS a hülyéje!
Végül is ez jellemzi ezt a Parlamentet körbeszaró,gyújtogató csőcseléket,így aztán különösebben pozitív elvárásaink nem lehetnek eme jobboldali szellemi végtermékről!
Ahogy jöttek a hatalomba, rövidesen el lesznek zavarva m de legalább is visszahúzódnak mint lónak a fasza a bőrébe.

czjanos 2011.06.04. 12:24:29

Példás, és emberi ahogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök kiállt Orbán Viktor családja védelmében! Különösen a tudósítás utolsó mondata ragadott meg: tessék embernek maradni!

orsosszar 2011.06.04. 15:58:25

Akárhogy is fáj ,....Gyurcsány a legnagyobb,...Ő egy "király",de itt van orbán aki Ferenc úr seggét nyalni is ocsmány !!!!

tápioság 2011.06.05. 09:15:24

SZEGÉNY FERKO MIT ÖSSZE KINLODIK A SEMMIÉRT.MÉG MINDIG ORBÁN A LEGNÉPSZERÜBB POLITIKUS,Ö VISZONT SEREGHAJTO:

orsosszar 2011.06.05. 12:26:14

@tápioság:
Ez csak a magad fajta hülyéknek,..meg a fideSS közvélemény manipulációjának köszönhető !

regress 2011.06.05. 15:41:14

@fludd: az orbán bánya,meg az orbán tokaj,felcsuti gripen focisuli miből?tombolán nyerték?ne gyertek már állandóan az elmúlt8-évvel,az ellenzék ugyanolyan sáros,az lett volna a dolguk hogy tiltakozzanak.helyette kussoltak

fludd 2011.06.05. 20:36:18

@orsosszar:
A vasmű már 1997-től vásárolt az Orbán apjától... Horn kormány ideje alatt...
Ne hazudozz kicsikomcsi!!!

fludd 2011.06.05. 20:39:33

@regress:
1, Nem tudom miből. Te tudod? Ha igen mond el! Ha nem, akkor ne gyanúsítgass senkit alaptalanul!
2, A kormány kormányoz nem az ellenzék! Miért lennének ugyan olyan sárosak? Mikor nem tiltakoztak?

2011.06.05. 21:38:50

@Kalmár: Most meg itt vinnyog pár töketlen pártot és anyját vesztett exszoci kommentelő és azon hisztizik, hogy nem kellett volna megvenni....

Miért szólsz bele, amihez nem értesz?
A MOL azért veszélyes, mert hitelt használt fel, a tőzsdén!
Emlékszel, mikor a '90-es évek végén börtönbe került több tőzsdei alkusz, ugyanezért?

Az ország sérülékennyé vált, ugyanazért, amiért annakidején az OTP. Támadható!
A MOL a magánszemélyek számára nem vonzó. Az állam ugyanis politikai szempontok alapján dönt. Például beruházásról, osztalékfizetésről.
Ez pedig azt jelenti, hogy az a ronda karvalytőke el fogja adni MOL részvényeit, tehát csökkenni fog a részvényárfolyam. Nem karvaly meg nincs annyi, hogy pótolja, különösen, mivel a magyar állampolgárok tőzsdei portfolió kezelőit kicsinálta a kormány.

Tehát: kamatot fizetni, hitelt törleszteni, miközben a részvény erősen ingadozhat, veszélyes pálya.

Előnyök: Politikai? Orosz befolyás eliminálása? 30% körüli arány mellett, miközben az aranypakett a kormány kezében? Eriggyé mán!

Pénzügyi: nő a MOL részvény árfolyama, mert... Új olajmezőt talál? Kiépíti a keleti szél vizet áraszt gázvezetéket?
osztalékot fizet?

Ha egyik se, pusztán demagógia. Kizavartam az Oroszt! Magyar vállalat a magyaroké!
Vagy: Ez az alap, hozzá lehet csapni a vegyipart, haveri kézben a stratégiai vállalatok köre.

2011.06.05. 21:44:49

@fludd: A vasmű már 1997-től vásárolt az Orbán apjától... Horn kormány ideje alatt...
Ne hazudozz kicsikomcsi!!!

Ha jól emlékszem, Orbán apja párttitkár volt. Kommunista/szocialista. Ahogy tetszik. MIÉRT NE VÁSÁROLT VOLNA TŐLE?
Viktor se utálja a szocikat. Nézz mögé! Kik vannak körülötte? Matolcsy(gazdaság), Pozsgai(ALKOTMÁNY!!!), ...
Látod, nem bűn az, ha valaki komcsi volt, csak időben tessék átállni!
A mi komcsink jó komcsi!

2011.06.05. 21:57:00

@fludd: Így a nyolc év alatt (79-53,8=25,2) 25,2%-al nőtt az adósság. (alulról számolva közel 50%-al növekedett)

Félre ne érts, nem vitázni akarok veled, a tények tények. De két dolgot nem vettél figyelembe:
Nem az államadósság, hanem a GDP-hez viszonyított államadósság nőtt. Tehát ha csökken a GDP ugyanannyi államadósság magasabb arányszámot (százalékot) fog eredményezni.
A másik: a gazdasági válság Angliában, Németországban, Kínában , Japánban... is a számok romlását hozták. Valami Izland bele is bukott. Tudom, nem csoda, elmaradott gazdaságilag fejletlen.

Ja, bocs, mégegy szempont: az államháztartási hiány nem forintban van nyílvántartva.

igazi Lencsés István (törölt) 2011.09.01. 23:58:47

@fludd: "A vasmű már 1997-től vásárolt az Orbán apjától... Horn kormány ideje alatt...
Ne hazudozz kicsikomcsi!!! "

- Hülye vagy bazz, a Vasműben dolgoztam, az Acél XXI semmit nem vett Orbán papától.
98 után nyert tendert az orbán papa, de úgy hogy a beszállítást az Acélmű kocsijai végezték - mert csak azokat engedték be - és azok hogy hogy nem Orbán papának sokkal olcsóbb ajánlatot tettek neki, mint a többieknek.
Úgyhogy a Vasmű udvara egy időben Orbán dolomittal volt tele. Faszságokat beszéltél kisköcsög!

igazi Lencsés István (törölt) 2011.09.02. 00:00:25

@Beke81: Az Orbánc nevű kór pedig undorító.
süti beállítások módosítása