Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki szól a Fidesz-tagjaihoz, a Fidesz által jelölt miniszterelnök akaratából lett előbb fideszes képviselőjelölt, majd Legfőbb Ügyész 9 évre.

Mint a fotó is bizonyítja: képtelenség, hogy Orbán Viktornak bármiféle befolyása lehetne mindarra, amit saját képviselőjelöltje művel a vádhatóság élén. Rétvári "igazságügyi" államtitkár szintén nem befolyásol semmit, amikor egy minapi rendezvényen kifejezte óhaját, hogy Gyurcsány Ferenc 30 évet kapjon.

Már ez a fotó is elég lenne, hogy tüntessünk október 3-án fél 1-től a Központi Nyomozó Főügyészség Zichy utcai épülete előtt - amúgy párhuzamosan Miskolcon is lesz hasonló rendezvény.

Egy szorult helyzetben levő, bukás előtt álló diktátor által megrendelt koncepciós per előtt nem árt, ha átnézzük az archívumot. Efféle csodákat, bizonyítékokat találhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr553269192

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Polt Pétert nem tartom jó ötletnek 2011.10.02. 13:22:12

Polt Péter ismét legfőbb ügyész lehet, ha lejár Kovács Tamás megbízatása — röppent fel a hír fideszes forrásokból. Állítólag maga a Miniszterelnök is jó néven venné az egykori legfőbb zsebügyész visszatérését.Nekem nem tetszik az ötlet, óva is in...

Trackback: Már megvan a Gyurcsány per ítélete? 2011.10.02. 13:17:37

Ideje elővenni azt a DVD-t, és újra megnézni A tanú című klasszikus filmet. Megint aktuális. Az ügyészség csak holnap délután hallgatja ki először a sukorói beruházás ügyében Gyurcsány Ferencet, ám egy újságírói blog értesülései szerint az ítélet már k...

Trackback: Miért ökörség nálunk a népszámlálás? 2011.10.02. 13:04:41

Papírforma szerint ma megkezdődött a 2011-es népszámlálás. A cenzus miatti füstölgés azonban már jóval előbb megkezdődött. A hazai sajtó és a blogszféra egyik fele folyamatos felháborodásban leledz az intimszféra brutális megsértése miatt, a másik fele...

Trackback: Index, takarodj! – Miért járatja le a tüntetéseket az indexvideó? 2011.10.02. 11:07:00

Az index.hu szerint a szombat délutáni D-Day demonstrációt a következő kulcsszavakkal lehet összefoglalni: gyurcsany, jobbik, dopeman, fila taska, kommunistak....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arbet 2011.10.03. 07:31:52

Sajnálom szegény Klárikát, mert Gyurcsány megbuzult. Az államtól lopott milliárdjaiból úgy látszik futja neki Gréczy féle hímringyókat bérelni felszopónak. Egy baj mondjuk van ezzel, hogy nincs bré amit lehetne fényezni.

Gyurcsány bűnös. Ha a bíróság nem is tudja elítélni, mert ez a kaliber már érinthetetlen, akkor is bűnös. A nép szemében mindenképp 100%-os bizonyossággal, mert

- Ez a nyomoronc lopott az emberek befizetett adóforintjaiból.
- Ez a féreg pofátlanul hazudott 10 millió magyarnak.
- Ez a patkány ott csalt ahol lehett és állítása szerint is trükközött, hogy hatalmon lehessen/maradjon, mert azt ő nagyon élvezi.
- Ez a csótány kormányzása alatt impotens módon majdnem csődbevitte az országot, nem ismerte fel a gazdaság veszélyeit, hozzánemértésével emberek millióit nyomorította meg.
- Ez a küszöbmajom ártatlan magyarokat veretett szét a kis rendőrségével
- A legfontosabb bűne pedig, hogy összeesküvések, konspirációk közepette a politikai elitet szolgálta ahelyett, hogy az emberekkel és a népével foglalkozott volna.

Ha a bíróság nem ítéli el (mert bizony a politikusok ellen folyó kirakatpereknek ez a vége), attól még az emberek szemében bűnös marad. Nem fog ejnye bejnyét kapni, halála napjáig mély megvetésben kell élnie. Szorongathatja milliárdjait, élhet luxusban, de egyedül vagy Gréczy féle kurváival együtt fog megöregedni és az emberek által nagyra értékelt szabadság számára már sosem lesz ugyan olyan. Mert neki nem a 4 fal és rács lesz a börtön, hanem a hátralevő élete. Elkúrta. Nem kicsit... Sajnáljuk? Leszarjuk.

IGAZ MAGYAR 2011.10.03. 07:42:34

@Nash vs. Keynes: vége a "gulyáskommunizmusnak"? NEM !!!! Itt a példa!
pl.:Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) államtitkára 4+1 szobás, 375 négyzetméteres szolgálati lakást kapott az államtól

Bruhahahahihihi 2011.10.03. 07:44:20

EL LESZNEK SZÁMOLTATVA .MINDKETTEN...A Nemzeti Kis Szardarab is és a " göndör" hajú is Lógni fog""""

IGAZ MAGYAR 2011.10.03. 07:47:27

@Arbet: TE SEGGFEJ BUNKÓ !!!
No az ilyen hülye komcsik miatt van itt az ország mint TE!!! Az örök hülye és az örök takonygerincű !!!! Fröcsögő szájú bal-jobb majom!!! Edd a szart és ne siránkozz neked ez a küldetésed!!!

Camappa 2011.10.03. 07:59:10

Ideje lenne már elgondolkozni azon, hogy Orbán és csapata tényleg ennyire hülye, hogy mindent szét*asz, szét*úr a hatalom érdekében vagy valamelyik külföldi titkosszolgálat irányítja ezt a szerencsétlen idegbajost és sleppjét, annak érdekében, hogy ez az ország örökre kiszolgáló ország maradjon.

Pl. mi értelme az egyetlen nemzetközileg elismert egyetemünk, a Corvinus eljövendő szétbaltázásának?

IGAZ MAGYAR 2011.10.03. 08:00:30

Van remény!!!! Ime: "Orbán és Matolcsy is elhagyják ma az országot" Hátha nem jönnek vissza? Reménykedj nemzetem!!! Reménykedj Magyarország!!!

bucbuc 2011.10.03. 08:17:57

@Charteris_v1: :D

Bezzeg a nem villanyszerelőből lett politikusok, azok ugye mennyire is értenek mindenhez?

Öcsém, te vérhülye vagy. Úgy ahogy eddig nyírtátok ki az országot, egy villanyszerelő is megold bármilyen problémát.

Nem lehetetlen, hogy jobban.

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 08:37:49

A Bírókat (többek között) azért kellett idő előtt nyugdíjazni , mert a Kádár-rendszerben "szocializálódtak".......nos a Jelenlegi miniszterelnök édesapja pártitkár volt.....konklúzió ????

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 08:39:41

@Arbet: Te nem a Nép vagy,....hanem aljanép !

2011.10.03. 08:48:58

@high up!:" föleg azt a marhaságodat nem, miszerint Polt Péter ítélné el gyúrtcsányt, mert föügyészészként megvádolta."

Valakivel összekeversz !
Sose mondtam ilyet.
Azt helyesbítettem csak, hogy az igazságszolgáltatás kizárólag a bíróságokból áll.

A bíró egyébként a hatályos jogszabályok szerint hoz ítéletet, hogy a bűnösséget bizonyítsa, az az ügyész dolga.

Tehát igazságról szó nincs. Legfeljebb jogszolgáltatásról beszélhetünk.

Arbet 2011.10.03. 08:50:40

@kíváncsivagyok: Az, hogy te mit gondolsz az annyira figyelemreméltó mint egy amőba ahogy táplálkozik.

Egy olyan ember véleménye aki gyurcsányt erkölcsösnek, példaképnek és követendő példának tartja az ugyan annyira mérvadó, mint egy SS tisztté. Mindig vannak akik a bűnösök mellé állnak és éltetik zsenialitásukat. Hitler mellett is kiálltak emberek, így nem meglepő, hogy gyurcsány mellé is odafújja a szél a szemetet.

Arbet 2011.10.03. 08:53:37

@IGAZ MAGYAR: Én mindig befizetem az adómat a munkám és jövedelmem után. Gyurcsány ezt nem így teszi. Akkor melyikünk árt többet? Gondolkodni kéne inkább, mert ha csak kipisiled a sok fröccsöt az utcára az csak büdös lesz, de ettől okosabb nem leszel.

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 08:56:03

@Arbet: "Egy olyan ember véleménye aki orbánt erkölcsösnek, példaképnek és követendő példának tartja az ugyan annyira mérvadó, mint egy SS tisztté. Mindig vannak akik a bűnösök mellé állnak és éltetik zsenialitásukat. Hitler mellett is kiálltak emberek, így nem meglepő, hogy orbán mellé is odafújja a szél a szemetet. "
Ez így már helyes......

2011.10.03. 08:56:05

@high up!: "A Fidesz nagygyülés után aki nem ment haza, az valójában egyesülni akart a radikális tüntetökkel, így tehát jogos volt a rendörség fellépése ellenük is."

na most nektek komcsiknak nem fogja az ember órákon át magyarázni, hogy erre az értelmezésre miért is az az ösztönös válasz, hogy "a kurva anyját Görényinek"

1, Ha a tömeg egy része elindult haza, és haza is ért, akkor a másik része mit csinált?
Tán pont Orbán szólította fel híveit, hogy békésen menjenek haza, és még azt is megmondta, merre.

Ha valaki ennek ellenére a másik csoportosulás irányába indult, nyilván tudta, miért. Tehát tüntetni akart a többiekkel.

Ez nem baj. Eddig rendben. De ha felszólítanak, hogy indulj haza, mert rendőrattak lesz, akkor ne molotovkoktéllal tessék válaszolni.

Egyébként meg a k. anyád a kommunista. Tudod, Molotov-koktélos barátom, A fradidrukker attól még nem forradalmár, hogy hőzöng.

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 08:58:33

@Arbet: A stílusod , szóhasználatod , erőszakos jellemed alapján kőkemény náci vagy csávókám.... nagy - nagy szerencséd , hogy a liberálisok - baloldaliak nem ilyenek,..mert már rég börtönben büdösödnétek !

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 08:59:58

@Könnyen elkaptuk, uram!: Te még a szarról is megmagyarázod , hogy somlói galuska ?!

Arbet 2011.10.03. 09:00:02

@kíváncsivagyok: Orbán = Gyurcsány.. politikus mindkettő, tehát erkölcstelen hazug alakok. És ettől még nem állok ki egyik mellett sem. Akinek van esze az a dolgos tisztességes emberek mellé áll akik tanultak bizonyítottak és őszintén élnek. Távol a politika mocskától.

dr kíváncsivagyok 2011.10.03. 09:03:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: " A fradidrukker attól még nem forradalmár, hogy hőzöng. "..............nem bizony , haver ...rosszabb.........anarchista köztörvényes bűnöző, akikkel minden kárt kifizettetnék amik okoztak ...pár év börtön meggyógyítana Titeket !!!

leponex 2011.10.03. 09:06:22

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Felmerül a kérdés:
szándékosan terelsz, olvasási nehézségeid vannak, vagy gyengeelméjű vagy? "
Kedves heránk 'értő méma olvasás' találmányát ajánlanám figyelmedbe :)

Ferencünket megmenthetné egy koncepciós per ( már amitől ugye ;-) ), de egy kellő bizonyítékokkal alátámasztott vád biza elúsztatná azt a hajót.
Ha meg végül perbe sem fogják vagy felmentik, akkor ugye a koncepciós per mantrája válik nyilvánvalóan nevetségessé.
No most akkor mi legyen ??

jabba74 2011.10.03. 09:06:45

Ez a blog egy sz@r!

regress 2011.10.03. 09:09:04

@Arbet: te adóellenőr vagy,tegyél feljelentést.csukják le a szemét csalót.tegnap már leírtam,úgy látom lusta voltál végig olvasni,még egyszer.dajcstompika egy aláírással kidobott 5 milliárdot,cigányviktor az utolsó pillanatban mindenki meglepetésére a gripen mellett döntött,ez hány milliárdos kár???ha viktor nem adócsaló honnan lett ekkora vagyona?tombolán nyerte?

fuserator 2011.10.03. 09:09:52

Kedves Olvasó! Ennek a grécinek nincsen semmi köze gy. ferenchez. Nem a kötődés, hanem az igazságérzet szól belőle...

leponex 2011.10.03. 09:13:20

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
"Tényleg nem tény, hogy poltpeti listás képviselője volt a fidesznek?"

Tényleg nem az, hiszen csak a jelöltségig jutott, mandátumot nem szerzett. Ha már.

Egyéb kérdés?

regress 2011.10.03. 09:15:15

@Arbet: ja,még valamit.javaslom ,hogy ezek után csak annyi fröccsöt igyál,hogy megtaláld a budit,és akkor nem lesz büdös az utca

LooPhas 2011.10.03. 09:21:22

@FILTOL: "a sisakon és a zubbony hátán elhelyezetett szám" - írod.
Én 5 éve végig azt hallotam, hogy a rendőrök ruháján nem volt rajra a JELVÉNY! Leírtam mi a helyzet ezzel, erre te most egyéb feliratok hiányával jössz! Ez a maszatolás!

potyus: "miért nem hivatkozott erre az egyszerű magyarázatra senki?"
- Hivatkoztak magas rangúak is, többször, több helyen, de egyrészt az indulatok erősebbek voltak, másrészt a médiát az ilyen tények sajnos nem érdekelték. Egyébként igazad van, a ballib fatálisan ügyetlenül és erőtlenül kommunikált évekig (és még most is)

kvasztics47 2011.10.03. 09:28:52

@ColT: "HOL? Mert ebben az országban nem."
Ha, még nem érzed, hamarosan meg fogod érezni, az életminőség romlást és akkor könnyebben észre veszed a különbséget.
Persza, ha azt hiszed hogy neked nem hátrány a 198 forintos EURO, a 145 forintos frank, a 400 forintos benzin, a 40%kal drágább tej, a 20%-kal drágább hús, a 40%-kkal drágább zöldség, gyümölcs, Se cigi, se pia! hogy az építőipar gakorlatilag nem működik, nem építenek semmit, a fővárosbn nincs semmijen fejlesztés, de másutt még annyise, akkor neked minden mindeggy és nem is értem minek foglalod a karaktert a neten.

Barragon 2011.10.03. 09:47:29

@malacz69 rezignált: Éppen az volt a Vezér elgondolása, hogy, akár véres események is lehetnek, és akkor nyilván a Fi(de)sz "sokasága" is valamilyen attrocitást szenved el, és az ország a káoszba süllyed! Azaz a köztársaság rendjét megbontják és a kormányt lemondásra kényszerítik! Ördögi elgondolás, de van benne "rendszer"! Azaz az ország és az emberek nem érdekesek(akár egyetlen ember halála sem!) ha Orbán hatalomra akar jutni! Most sem csinálnak mást, mint, a köztársaság szerkezetét rombolják, az emberek millióit sanyargatják, de a hatalmuk bebetonozása mégiscsak a legfontosabb SZÁMUKRA!

Barragon 2011.10.03. 09:52:48

@leponex: Attól, hogy egy KONCEPCIÓS eljárás, esetleg KUDARC lesz, attól még a koncepciós elgondolás elítélendő!!! Mindössze annyit jelenthet, hogy a demokratikus jogállamnak még maradtak "pillérei"! Éppen ezeket a "pilléreket" segíthet a társadalmi megmozdulás! És a koncepciós vádak kiagyalóit FÉKEZHETI!

Charteris_v1 2011.10.03. 10:26:04

@bucbuc: Van igazságmagva hogy még egy villanyszerelő is lehet eredményesebb mint egy ún. profi politikus. Ő az egyszerű emberek hangja a Parlamentben.Tudja a tutit.Rögvalóság, meg patakvér.Egyébként azt díjazom, hogy tudsz olvasni. ( Értelmezni már kevésbé )Belecsaptam a lecsóba szegény Zagyvával. Ő ott valami emblématikus alak lehet. Csak azt tudnám, hogyha azt harsogtág a választás előtt, hogy ők a mentelmi jog ellen vannak ( ne lehessen mögé bújni - akkor miért használta ki egyből Zagyva a lehetőséget. Jó az a pénz egy válságövezeti villanyszerelőnek.Nem fogadnék rá, mert a biztosra nem illik, hogy a Parlament nem fogja kiadni. Gyurcsány meg maga kérte a kiadást. Visszatérve az írásra és olvasásra te legalább olvasni tudsz.Az olvasásértés az egy komolyabb eset, ott még vannak tartalékaid. Az elnökünknek meg az írás okoz gondokat. Nem baj, majd összejöttök. Ketten együtt már biztosan csodákra lesztek képesek. Egyébként most befejeztem, mert nem csípom az ilyen kifejezéseket, hogy " öcsém", meg hogy "vérhülye". Az a baj veletek hogy csupa zagyvaságot beszéltek.Vigyázz a haverodra, ne nyúljon a 220-hoz! No szasz.

high up! 2011.10.03. 10:30:32

@Charteris_v1:

Walesa nagyszerü és bátor volt felkelés szervezésre, de kőbuta volt értelmiségi mukára. Sőt, félelmetesen kőbuta és proli volt államelnökként, a lengyelek örültek, amikor végre megszabadultak tőle.

2011.10.03. 10:36:13

@leponex:" Ferencünket megmenthetné egy koncepciós per ( már amitől ugye ;-) ), de egy kellő bizonyítékokkal alátámasztott vád biza elúsztatná azt a hajót.
Ha meg végül perbe sem fogják vagy felmentik, akkor ugye a koncepciós per mantrája válik nyilvánvalóan nevetségessé.
No most akkor mi legyen ?? "

Ugyanez a véleményem nekem is.

2011.10.03. 10:39:15

@kíváncsivagyok: "A Bírókat (többek között) azért kellett idő előtt nyugdíjazni , mert a Kádár-rendszerben "szocializálódtak".......nos a Jelenlegi miniszterelnök édesapja pártitkár volt.....konklúzió ???? "

A jelenlegi miniszterelnök is a Kádár-rendszer alatt szocializálódott.

Charteris_v1 2011.10.03. 10:44:20

@high up!: Walesával kapcsolatban igaz. Néhány százalékot kapott a választáson. Viszont szerinted a mi elnökünk mire alkalmas, szervezésre, vagy értelmiségi munkára? Szerintem ő aláírásra alkalmas.

Fell Bandi 2011.10.03. 10:49:54

zsóti vazze te egyre hülyébb vagy! Hány közös képet szedjek neked elő a nyurga szemüveges idióta pojácáról Orbán Viktorral? Ebből milyen következtetést vonsz le, te kretén?

notib 2011.10.03. 10:51:21

Zsolti, Zsolti nagy szarban lehetsz....

Azt Te se gondolod komolyan, hogy a bíróságokon az ügyész hozza az ítéletet...

Az lehetetlen, hogy nem tudod, hogy GY. F. hány káderét helyezte el a legkülönbözőbb felső vezetői posztokon...

Az lehetetlen, hogy nem tudod, hogy GY. F. finoman szólva is érintett az elk...ban mint Meggyesi főtanácsadója, gerinctelen megbuktatója, kézi vezérlése a TV-ostrom idején, 2006-os tüntetések idején, Sukoró ügyében, stb. stb. stb. ....

Csak nem attól tartasz, hogy Viktorunk jól megtanulta a leckét, amely a hozzád közel álló eszmerendszer terméke ???

2011.10.03. 11:02:48

@Trebitsch: "Hol normális az, hogy egy rendbontás miatt a rendőrség majdnem egy hónappal később bosszút áll MÁS tüntetőkön? "

Révész Máriusz Azt nyilatkozta, hogy a rendőrség dolga a rend fenntartása egy demokráciában, akár erőszakos eszközökkel is. Gaudi-Nagy-gyal vitatkozva.

Ismerős a név valahonnan?

Cinkes 2011.10.03. 11:03:01

gumicsont, rágjátok

2011.10.03. 11:10:02

@kíváncsivagyok:
Révész Máriusz állítása szerint a fidesz rendezvényről az autójához tartva értesítették, hogy a rendőrök brutálisan lépnek fel a tüntetőkkel szemben. Erre megfordult, és kiválva a köveket dobáló tömegből, igazolványát felmutatva akarta a rendőröket megállítani!!!

A saját állítása szerint.

Ezek szerint jó messze parkolhatott, vagy sokáig keresgélte a rendőröket.

Merthogy 2 azaz két órával a fidesz rendezvény után verték meg!

Amúgy meg normális????

Superman fél kézzel megállítja a vonatot!

Azt meg illene tudnia, hogy tömegoszlatásnál NINCS mentelmi joga a képviselőnek.

Cinkes 2011.10.03. 11:14:29

@notib: ezt csak azért neked írom mert te voltál a legutolsó hülye megnyilvánulás gazdája. Egyelőre úgy néz ki nem tudja Viktor ráhúzni a vizes lepedőt Gyurcsányra bármennyire is próbálkozik. Az ügyész haver a vádemeléshez kell, más ügyész valszeg nem emelne vádat, nem akarja kiröhögtetni magát. Nem mintha nem lenne valós oka, de ezen az alapon az ügyésztől kezdve a jelenlegi miniszterelnökig perbe fogható. Ezt támogatnám is, de ha narancs bolsevikek ítélik el a szegfűs kommunistákat akkor adtunk a szarnak egy pofont, illetve rosszabb lesz a helyzet mert nem lesz még ennyi ellensúlyuk se. Miközben az érdemi dolgokhoz közük nincs csinálják a cirkuszt, ez erről szól, nem többről.

leponex 2011.10.03. 11:16:31

@Barragon:
Eddig úgy tudtam, a koncepciós pernek az a lényege, hogy kész az ítélet már a tárgyalás előtt :)
De hát ilyen ez a félelmetes despotisztikus autoriter elhalálozott szólásszabadságos diktatúrás demokratúra, vagy mifene :)

"attól még a koncepciós elgondolás elítélendő!!!"
Ölég nehéz lenne bárkit is bíróság elé állítani, ha a tények, bizonyítékok alapján elgondolt koncepciót, vélekedést eleve elítélnénk. Épp a bíróság dolga eldönteni az elé tárt koncepció megalapozottságát.
Szerintem.
De ha valaki ennyit sipákol már jó előre, az biza egyre gyanúsabb lesz a pórnép számára is:)

Aki maga kéri mentelmi jogának felfüggesztését, alig várja hogy vádlói szemébe nézhessen és azok majd jól magukba zuhannak, majd ugyanő ledorongolja a galádokat, akik kérésének eleget téve kiadják ...

leponex 2011.10.03. 11:28:18

@Barragon:
"Éppen az volt a Vezér elgondolása, hogy, akár véres események is lehetnek"

Bizony, a TV székház ostromát a tv-ben követve valóban az az érzése lehetett az átlagpolgárnak, hogy nagyon szeretnének valami durva, erőszakos, akár halálos áldozatot is, ezért várakozhatott békésen a székház közelében annyi jól felszerelt rendőr tétlenül, Ferenc Vezérünknek nagy segítség lett volna megingott hatalma megtartásához. Talán nem véletlenül a 'szélsőjobb' is nagyon neheztelt aztán OV-ra, hony nem sikerült beugratni a 'forradalomba'.
Bizony.

Anselmo 2011.10.03. 11:30:59

ANNYIRA, DE ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!!

leponex 2011.10.03. 11:33:14

@Barragon:
"Azaz az ország és az emberek nem érdekesek(akár egyetlen ember halála sem!) ha"
Ja, erről is szólt az őszödi. Mondjuk halál az nem volt benne, de a trükkök százai, a szarból visszahozott kormányzás lehetősége, a nem csináltunk semmit négy éve, ...

SzJ1982 2011.10.03. 11:42:35

Gréczy úr! Gyorsan húzza ki Gyurcsány f@szának gipszmásolatát a seggéből!:)

Bruhahahahihihi 2011.10.03. 11:51:14

Azt az emberállatot , aki azt monja: (idézem):"... rájöttem..hogy ha az embernek alkalma van a riválisát, ellenfelét megölni, az ne habozzon..." majd folytatta, ": jobban szeretném látni Gyurcsányt kiterítve holtan, mint sebzetten.."
EZ A MI KIS NEMZETI SZAR ORBÁNUNK MONDTA !!!!!!!!!
Hát kívánom, hogy valamelyik ellenfele megfogadja a tanácsát....és az alkalmat ne szalassza el...és Magyarországnak a legnagyobb szolgálatot teszi és a Nemzeti Szart Megsemmisíti!!!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.10.03. 11:51:16

Te geci Gréczy!
Nem ez a fotó nem elég.
Lehet, hogy a cucclib puszipajtásoknál így működnek a dolgok, de a jobboldalon nem.
Hadd emlékeztesselek téged, te újságírók szégyene, hogy hiába nevezte ki az angol király Canterbury-i érseknek Beckett Tamást, vagy később Mórus Tamást, azok rendre uralkodójuk ellen fordultak, ha az lelépett a jó erkölcs útjáról.
Tehát, nem, nem úgy működnek a dolgok, ahogy az a beszűkült tudatodban tükröződik.
(Senkit ne tévesszen meg, hogy a cucclib média ajnározza ezt a geci Gréczyt. Ők ilyenek.)

bodzapuska 2011.10.03. 11:52:43

Van akinek meglepetést okoz, hogy ők ketten ismerték már egymást?Akár 1993 óta is?
És ezen rugóztok már egy napja...

hümhüm 2011.10.03. 12:04:33

@könnyenelkaptukuram
Te mi alapján állítod, amit írsz a 2006.október 23-i Fidesz rendezvéní után történtekről? OTT VOLTÁL? Egy frászt, csak nyomod a hülyeséget...
Én ott voltam, faszikám, a rendezvényen, a Károly körúti villamosmegállónál álltam. A légből (vagy Gergényitől) kapott állításaiddal ellentétben:
1. A rendezvény be sem fejeződött, de a rendőrök már akkor rátolták a hőzöngőket a naggyűlés résztvevőire, ott a Károly körúton. A könnygáz gránátok pukkanásait lehetett hallani a Deák tér felől.
2. A rendezvény végén a tisztelt szervezők NEM MONDTÁK, hogy merre nem biztonságos, hanem ajánlottak néhány elhagyási útvonalat, amelyek közt nem volt a Deák-tér felé vezető irány.
3. Mihelyt a rendezvényről kezdett távozni a tömeg, a rendőrök kb. 1 percen belül rohamot intéztek a velük huzakodó "utcaharcosok" ellen, mert hirtelen irtózatos tömegnyomás lépett fel, alig lehetett levegőt kapni, annyira összesűrűsödött az egyébként az Astoria és a Kossuth Lajos u. felé távozó tömeg. Ez nyilvánvaló rendőri baromság volt, és nyilvánvalóan utasításra tették, mivel a rendezvény ideje alatt és a vége felé is állandóan ott körözött egy rendőri helikopter.
4. Én az Astoria közelében lakom egy Károly körútra nyíló átjáró házban, de csak az Astoria felől lehetett megközelíteni a házunkat, és így is kb. 15 perc kellett mintegy 200 m megtételéhez. A rohamrendőrök már elállták a Károly körúti bejáratot, és csapatostul voltak a Gerlóczy utcánál és a Dohány utcánál. Annak ideján Gergényi vastagon hazudott, mikor a történések időbeliségéről faggatták. Ő kb. 1 órát mondott ennek a helyzetnek a kialakulásáig. Ez hazugság.
5. Mire a távozó tömeg a Blaha Lujza térhez ért, addigra a rohamrendőrök másik csoportja már ott volt, és onnan is szorította az "utcai harcosok" egy kis csoportját szintén a Fidesz rendezvény helyszíne felé, azaz az Astoria irányába.
Na, most akkor ki a hülye, ki a gazember? Gyakorlatilag az történt, hogy a rendőrőkkel zavargókat két irányból is rászorították a Fidesz rendezvény helyszínére. Sőt, nem sokkal később a Kálvin tér irányából is megtörtént ez, azaz ez volt a harmadik irány (ismerőseim tájákoztattak erről, akik szintén e rendezvényen voltak).

Amúgy Gréczynek elnézem ezt a baromságot, ami írt, mert éppoly ütődött, mint a haverja, gyufe.

igazi Lencsés István (törölt) 2011.10.03. 12:13:54

@Kara kán: "Hadd emlékeztesselek téged, te újságírók szégyene, hogy hiába nevezte ki az angol király Canterbury-i érseknek Beckett Tamást, vagy később Mórus Tamást, azok rendre uralkodójuk ellen fordultak, ha az lelépett a jó erkölcs útjáról." - Skicc Pali meg nem fordul a gazdája ellen. Na látod? Ez a fidesz! Mi van te MNO szökevény? Muszáj itt rontani a levegőt? Menj vissza Irysz barátnődhőz!

Bruhahahahihihi 2011.10.03. 12:15:56

@Kara kán: Szaros már a nyelved...:D Vazze!
A Nemzeti Szarcsimbók seggnyalóit is elkapjuk..levadásszuk, me mi leöljük őket mint a disznót!!!! hehe Te is közte leszel!!!!!

Állítsuk meg a ......... 2011.10.03. 12:23:34

polt, szájer, orbán
Kész laokon szoborcsoport.
Melyik játszotta a lyányt?

sisifux 2011.10.03. 12:40:41

@high up!:
"Sőt, félelmetesen kőbuta és proli volt államelnökként, a lengyelek örültek, amikor végre megszabadultak tőle."

Itt sem lesz kisebb az öröm, ha Vicc Pali lelép a színről. Bár, ha Viktor követi, még nem lesz felhőtlen.

Na de, a Gyurcsány per. Tudjuk, nem az a fontos, mit mond Viktor, hanem, hogy mit cselekszik. Vagyis elmondhatja 1000x is, hogy nem koncepciós perről van szó, ha a tettei mégis azt bizonyítják. A demokrácia felszámolása pedig emberiség elleni bűntett, és mint olyan nem évül el.:)

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.10.03. 12:45:00

Édes Jó Istenem!
Büntesd meg ezeket a cucclib hazug tolvaj gazembereket, vagy legalább hagyd, hogy mi, már itt a földön megbüntessük őket.

leponex 2011.10.03. 12:54:48

@Kara kán:
De hát nem szenvednek eleget már most is ? ;-)

VT Man 2011.10.03. 12:54:54

Kurva jó ez a blog, MÉG MÉG MÉG!

A "szemét" Fidesz-kézben lévő Index meg hogyhogy ki meri rakni???

Hol van itt a diktatúra?

sisifux 2011.10.03. 12:58:15

@Kara kán:
"Büntesd meg ezeket a cucclib hazug tolvaj gazembereket..."

A hazugok felsorolásából mintha kihagytál volna pár érintettet még. Arra gondolni sem merek, hogy szándékosan, mert az már hazugság lenne.

gigabursch 2011.10.03. 13:04:46

Zsenikém!

És azt a képet nem akarod behozni - már csak a tisztánlátás kedvéért - amikor Stumpf meg a haverjai együtt alakítják a DEMISZ-t vagy mi a szent szart Fletóval?
Csak azért, mert ugyebár ezek egy kutya kölykei

notib 2011.10.03. 13:13:04

CINKES a hülyézés nem engem, hanem Téged minősít....

Tehát, hülyeség, hogy:

GY. F. Meggyesi főtanácsadója volt

GY. F. gerinctelenül megfúrta M.-t

Kézi vezérléssel irányította Gergényit... (Bene miért is akart lemondani, kis észlény CINKES ??)

Sukoró, hát az megér egy misét, a bíróság majd dönt...

CINKES = nomen est omen

pástétom 2011.10.03. 13:24:23

@bodzapuska: Nem, hogy ismerték egymást, hanem EGY pártban ültek. Egy pártember a legfőbb ügyész. És rendel el eljárást vélt vagy valós indokból a fidesz politikai ellenfelei ellen. Ha ebben nem látsz kivetnivalót...

Barragon 2011.10.03. 15:42:32

@leponex: Ha valaki ennyire nem ismeri a történelmet, és azokat a módszereket, amelyeket a diktátorok alkalmaztak akkor miért szövegel, mint leponex!??? Ugyanis tudnia kellene, hogy még Rákosiéknál (sőt Sztálinéknál is!!!) előfordult , hogy egy-egy koncepciós vádat megakasztottak! Sőt olyan is, amelyet a bíróságok nem tartottak 2elégségesen bizonyítottnak" ! Azaz valami porszem került a "gépezetbe", illetve egy bírónak valamilyen lelkiismerete támadt fel! Hogy mi lett a "sorsa" azt el lehet képzelni!Minimum kirúgták, de volt, hogy a "pert" már nem voltak képesek megismételni! Ma még talán reménykedhetünk, hogy egy-egy bírónak valamiféle "jogállami" érzéke, és valamiféle szakmai tisztessége is lehet?! Azaz, hiába van az "elgondolóknál" már az ítélet is készen, valami "porszem" mégis akadhat a gépezetben! Persze aki annyira elfogult, mint leponex, annak HIÁBA MAGYARÁZOM!

czjanos 2011.10.03. 17:32:32

@Barragon: Egy koncepciós per következménye egyes esetekben csak évek múlva kerül felszínre (lásd: Rajk-per, az ítélettől az évekkel későbbi újra temetésig és 1956. okt.23-ig), de már maga az eljárás is válthat ki olyan következményeket, amikkel a per kezdeményezői nem számoltak. Egyet azonban ne hagyjunk figyelmen kívül: a Gyurcsány Ferenc elleni, koncepciós eljárásnak most még csak a második fázisánál tartunk ( első a mentelmi eljárás volt) és az ügyészség egyelőre nem ejtette el a vádat, tehát folyt. köv.
Azoknak az embereknek, akik vették a fáradságot és elmentek az ügyészség elé, a magam nevében megköszönöm és arra biztatom őket, hogy mindaddig tartsanak ki, amíg az eljárást meg nem szüntetik!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.03. 17:57:30

@Fell Bandi:

www.youtube.com/watch?v=R0Mx5w8yPlg

"Elítélik a hatalom kizárólagos birtoklására irányuló törekvéseket"

Anno Kötél Laci ezt aláírta. Ma meg....

high up! 2011.10.03. 20:53:47

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Hülye gyerek, Görényi maga is beismerte, hogy a (beépített radikálisokat) a Fidesz rendezvényre terelték.

Annyi eszed sincs te buta bocialista, hogy elgondolkozz azon, hogy vajon ki a lófütyi tudhatta, hogy a Fidesz rendezvény mikor ér véget, mikortól veszélytelen másokra a tömeget arra terelni?
Hülye komcsi barmok, ha Orbán 5 perccel tovább beszél, akkor 10 ezrekre hozták volna rá a pánikot. Akkor pedig a tömeg halálra nyomott meg taposott volna vagy 1-2 tucat embert. Ezek vagytok ti, bunkó prolik, akik genetikailag csak ártani tudtok mindenkinek.

De ne aggódj, ujjperec törö Vágó László mellett lesz elég hely a ti fajtátoknak. gyúrtcsotány ma már annyira be is szart az ügyészségen, hogy egy büdös szót sem mert munkanni a saját védelme érdekében. Mert nincs is mit védenie magán. Csak ordibált, mint ti itten. S közben érezte, hogy a kötél egyre szorul a nyakán.
Ezt azért az emberek 98%-a legalább élvezi, úgy hogy gyúrcsótánynak legalább vannak jó tettei is a nép felé.

high up! 2011.10.03. 21:03:59

@czjanos:

Azért jó hogy az a sok agyhalott proli elment a gazdi eftárshoz, mert legalább ezt a bünbandát akkor egy az egyben ki lehetne vonni a forgalomból. Befognák ott öket mint a kutyákat, aztán kiraknák a telepre (idézet gyúrtcsótánytól)

Ja és koncepciós per? Marha komcsik, ti legalább tudhatnátok mi az, mert ti találtátok fel és csinalnátok.
Mára sajna sokat gyengült a világ, ilyen szabotálások vannak, hogy pl az EU konform jogszabaályok, ami alapján a bíró dönt. Meg halom fellebbezési lehetöség egész Strassbourgig.
Bezzeg a ti idötökben elöbb megmondtátok, hogy miért kell elítélni, aztán beleírtátok a jogszabályba.
Aztán másnap már állt is Nagy Imre a bitó alatt.

Jaj azok a szép demokratikus idök, a hóhér Apró családdal, de szépek is voltak. Még ma is összefut a könny a régi elvtársak szemében! Jó helyröl jön tehát gyúrtcsány, belenevelték a családi hagyományt.

leponex 2011.10.03. 21:06:07

@Barragon:
"Persze aki annyira elfogult, mint leponex, annak HIÁBA MAGYARÁZOM!"
:))
Hát persze, aki nem érzi az 50-es éveket MOST, az csak elfogult lehet :)

Azért ahogy körbenézünk a neten, olyan nagyon senki nem veszi ezt komolyan, persze jól szól - a fanklubban.
Ferenc testvérünk tényleg szánnivalóan ripacskodott ( de azért remegett egy picit a hangja ) a 'kihallgatózáson', azért majd megnézzük, ha élesben megy akkor is ilyen fennkölten fog beolvasni a bíróságon is? :)
Elképzeltem, ahogy Bauer bácsit kiosztja, elvégre az 50-es években vagyunk ...

high up! 2011.10.03. 21:10:27

@hümhüm:

És tegyük hozzá, hogy a gyúrtcsótány által parancsba adott, és Görényi által irányított semleges rendörség mennyi embert vert meg azzal a semleges kísérö szöveggel, hogy "Szarházi fideszes" meg hogy "A kurva anyád te fideszes".
Érdemes lenne a jelentésekben ezt összeszámolni és az egység parancsnokokon ezt a kiképzést számonkérni.
A baj az, hogy ezek a hülye Orbánék csak parancsvégrehajtónak tekintik ezeket a szadista rendöröket. Pedig a francot, ezek politikailag léptek fel.

czjanos 2011.10.03. 21:17:18

@leponex: Élesben nem remegett a hangja. Sőt, indulatos sem volt: nagyon higgadtan mondta az ügyészek szemébe a mondókáját. Azt, amit kint elismételt. Nem kevesebbet!

leponex 2011.10.03. 22:12:51

@czjanos:
Én csak a médiában láttam, szerintem olyan méltatlan, kisstílű, közönséges volt. Becstelennek, esküszegőnek nevezni az ott levő munkájukat végző hivatalnokokat, még mielőtt tényleg bebizonyosodott volna hogy valóban aljas indokból elkövetett koncepciós per áldozata lenne.

Egy miniszterelnök soha nem viselkedhetne - már hivatalához való 'alázatból' sem - ilyen primitíven.
Üdvözöllek!

lajos0 2011.10.04. 09:22:35

@sagia77:

Mindenki tudja, kicsoda Polt, nem? És nyilván mindenki ennek tükrlében gondolkozik az Ügyészségről.

Ez bizony így van. Ahogy györgyi Kálmánról sem voltak illúziói sokaknak.

"Azt is tudjuk kicsoda Schmitt, vagy éppen Szász a PSZAF élén."

Ócska pártkatona. hasonlóan árpi bátyóhoz. De gondolom Simort sem gondolja senki független jegybankelnöknek. Nálunk ez a szint, megérdemeljük őket.

"Most ilyen időket élünk, az istenadta nép akarta így. "

Most is. Nem volt itt sem demokrácia, sem szólásszabadság egy percig sem.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.10.04. 10:16:24

@lajos0: Igen, hát nagyjából ennyiben mondható el. Mindenre "ráemútnyócévezni" egyet. Elég keskeny.
Viszont akkor ezzel nyilván azt mondod, hogy a jelenlegi kormány sem jobb az előzőnél semmivel, ugye?
Nekem elég, ha ezt mondod. :-)

Fell Bandi 2011.10.04. 11:27:51

zsóti, csomagol már a pojáca? Szerintem 23-ára már a helyére kerül. Életfogytra :))

lajos0 2011.10.04. 12:08:58

@sagia77: Árpi bátyó vagy Györgyi Kálmán nem az elmúlt 8 év azért. Inkább az elmúlt 20. Ezzel a kormánnyal is van elég bajom az előzőekkel is volt, de hát a politikus arra való, hogy rugdossuk. A problémáim nem teljesen ugyanazok, bár van sok közös vonásuk, például az arogáns dilettánsok alkalmazása mindkettőnek erőssége. Szóval van amivel ez jobb az előzőnél, van amiben rosszabb, de azért ez a tehénszar meg a tyúkszar közti különbségek boncolgatása.

2011.10.04. 12:17:54

@high up!: Primitív állat barátom. Őszintén sajnállak. De tényleg. Szar lehet így élni, hogy mindenki ellenség körülötted.

Ha tudnál olvasni:

Maga a Nagy Nemzeti Hős , Révész Máriusz Mondta, hogy hazaindult, a rendezvény végén. Azt tudjuk mikor ért véget. NEM, nem 10 perccel később ért véget, hanem éppen akkor, amikor véget ért.

Majd tudjuk, mikor támadtak rá a rendőrök.

Közben eltelt két óra. Ha ismernéd az órát, értenéd, miről beszélek.

Ezt írtam, és ez nem cáfolja, hogy a tömeget rátolták a békés fideszes egybegyűltekre.

Csak és csupán azt jelenti, hogy Máriusz egy kicsit el volt szállva saját nagyságától, és megszegte a törvényt.

Tudniillik a parlamenti igazolványa nem jogosítja fel ilyenkor.
A felszólításra haza kellett volna menni.

2011.10.04. 12:23:29

@high up!:

Figyelj, te Segg!
Ha bemondja a hangos, hogy figyelem, gyorsvonat érkezik az egyes vágányra, te liállsz a sínek közé, hogy álljon már meg, felakarok szállni?

(remélem)

2011.10.04. 12:29:54

@high up!:

Nem ,a koncepciós per nem a kommunisták találmánya.
Talán utalnék Báthory Erzsébetre, Hunyadi Lászlóra, a szabadságharc kivégzettjeire.

De ide vehetjük a boszorkányüldözés áldozatait is.

Sajnálom, hogy elöntötte a genny az agyadat, érzem, kár téged győzködni, nincs mivel felfognod a tényeket.

NEM gondolom, hogy Gyurcsány ártatlan. Nem gondolom, hogy a kommunisták ne végeztek volna ki sokakat koncepciós perekben.

Csak azt állítom, ez a per mártírt csinálhat Gyurcsányból, csak azt mondom, különbséget kell tenni békés polgárok, és zavargók között.

Tudod, egy békés polgár, ha fidesz rendezvényre megy, nem visz magával molotov-koktélt.
Csak az olyan hülye balhékereső agyatlan barom, akit el kell távolítani a normális társadalomból.

lajos0 2011.10.04. 14:24:22

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ezért is érdekes, hogy az ostromlott székháztól 1 saroknyira várakozó készenlétisek vajon kitől kaphattak nagyon határozott parancsot arra, hogy ne siessenek kollégáik segítségére. Van pár ismerősöm köztük, akik szerint 8-10 percig tartott volna nekik a csürhe szétzavarása.

De az is érdekes, hogy a KBH-nak dolgozó egyik cigánygyilkos elmondása szerint azzal a feladattal volt ott, hogy kiszűrje a csürhéből a hivatásosokat /katonákat, rendőröket gondolom, mert az NBH-sokat, In-Kalosokat honnan is ismerhette volna/. Vajon ki bízta meg, ha a rendőri vezetők otthonról papucsban követték az eseményeket.

Amíg a politikusok titkosítgatnak mindent, addig minden erről szóló összeesküvés-elméletnek van számomra létjogosultsága. És kinek az érdekét szolgálhatta, hogy nem az öszödi beszéd lett a fő téma, hanem a székházgyújtogatás.

lajos0 2011.10.04. 14:45:23

@high up!: Bizony. Az ellenkezőjére szép példa volt, amikor a Veres Jankó vezette pénzügyminisztérium véletlenül elfelejtette beterjeszteni a bizonyítékokat a Princzék csalásaihoz asszisztáló Deloitte ellen. Az külön szép, hogy ezt a csaló céget ekkoriban Oszkó Péter vezette.

lajos0 2011.10.04. 14:53:44

@légycsapó: Az "ügyészség ne nyomozzon" korszakot teljes pompájában az olajügyek elkenésénél láthattuk. Milyen érdekes akkor egyik párt sem sírt a független igazságszolgáltatásért, hiszen mind nyakig benne voltak. A mainstream sajtó is tartotta a pofáját.

Ezt a demokráciát siratjuk most ? És ezt a sajtószabadságot ?

Egy embert ítéltek el miatta koncepciós perben, a feltáró vallomást tévő Nógrádi Zsoltot. Senki sem sírt a koncepciós per miatt. Milyen érdekes.

lajos0 2011.10.04. 17:33:01

@czjanos: Ettől még nem volt túl nagy baj, hogy Rajkot eltették láb alól az elvtársai. Megjárt neki amúgy is.

high up! 2011.10.04. 19:42:05

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Méghogy gyúrtcsányból mártír lesz? Mondd, neked teljesen elment az eszed???

Öcsém, a tény az, hogy az emberek 99%-a már rég börtönben látná ezt a hibbant államcsödöt hozó bazári majmot. Ezt nem mártírságnak hívjak, hanem MEGÉRDEMELT JUTALOMNAK! vagy a NÉP AKARATÁNAK.

S neked valszeg az életben nem tünt még fel, hogy kúrcsány trükkje mindig ugyanaz: bedob egy saját maga által kitalált dolgot, aztán elöáll és megkezdi a vitát, a cáfolatot, a zombi hívek vezetését a harcra az állítással szemben.

Így volt ez az antiszemitizmussal (amihez a hibbant kúrcsány Dobrevetugy használta fel mint egy eldobható törülközöt. Így volt ez Öszöddel, ahol a proli tagságra ráolvasta, hogy ök kúrták el (és nem az a pár vezetö). És
így van ez a mártírsággal is. greci meg gyurtcsótány valszeg megint egész estéket átagyaltak, hogy hogyan klehetne ezt a szituációt inverz logikával megmagyarázni a népnek, majd kiötlötték, hogy az igazságszolgáltatási eljárást nevezzük márrtírságnak.
jaj, ti nagyonmarhák, ki az aki ezt még mindig beszopja töletek? Már 2009-ben megjött a pofon, hogy a génjeitekben hordott bolsi propagand módszerek többet nem fognak a népen.

Szóval öcsém, értem, hogy nem bírod felfogni a leegyszerübb dolgokat se. Nem bírod felfogni az októberi pogromot sem (hogy vajon honnan tudhatta az Astória felé terelö rendöri apparátus, hogy a Fidesz nagygyülés mikor fog befejezödni és hogy senkit nem fognak veszélyeztetni) nem bírod felfogni kurcsány pszichopatikus hazudozós jellemét, de legjobban azt nem bírod felgogni, hogy ez a hibbant AZ ORROTOKNÁL FOGVA VEZET TITEKET RENDRE A FALNAK.

high up! 2011.10.04. 19:51:50

@leponex:

nézd, gyúrtcsány megmaradt annak ahonnan jött: kökemény prolinak. Az apja vonalas részeg, bicikli tolvaj. Ez a devienca hajlam megmaradt ferikében is. Már az iskolában is rendre hazudott alapvetö dolgokban.

Tulajdonképpen betegként kellene viszonyulnunk ehhez a hibbanthoz, a baj csak az, hogy ez az alak rászabadult az országra. Ma már mindenki tudja, hogy ez a hibbant alak nem szocializálható és nem is gyógyítható ki a hazudozási és nárcisztikus mániájából.

Ezt a videót pár éve még leszedette kúrtcsány a netröl, ma már SZABADSÁG VAN, lehet nézni:

www.pestylaszlo.com/filmek_hun.php?video=hiteles.flv

high up! 2011.10.04. 19:54:48

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Koncepciós per volt Hunyadi László meg stb? Te se leszel hülyébb már.
Mivel a mélypontot elérted.

leponex 2011.10.04. 22:40:49

@high up!:
Ha megmaradt volna, tán még jobb is lett volna mindenkinek ;-)

Nem gondolom, hogy bárkinek a szüleit bele kellene keverni a saját dolgaiba.
Az őszödijében voltak olyan részek is, amelyben azért elég durva dolgokat mondott annak a politikai 'közösségnek ' a 'teljesítményéről' ( ahh! ), amiben amúgy vastagon benne volt. Mi több, még arra is kísérletet tett, hogy valami víziót fogalmazzon meg, mit is kellene csinálni.
Oszt folytatta tovább ugyan azt a maga által is kárhoztatott hazudozást, képmutatást, és a totális politikai impotenciát. 'ALKALMATLAN' - ennyit mondott Ujj P. ballib megmondóember anno, és pontosan fogalmazott.
Legutóbbi fellépésén már csak egy tényleg szánnivaló szorongó ripacsnak látszott, aki előtt kezd felderengeni a valóság.
Szerintem.

czjanos 2011.10.04. 22:53:29

@leponex: Csak egyet nem értek: ha Gyurcsány Ferenc ennyire a "levesben van", akkor miért foglalkozik vele két és fél éve a jobboldal reggel-délben-este?
Azért, mert szeretnék, ha a levesben lenne, de tudják, hogy ez a leves megfekszi a gyomrukat!

Vezérigazgató elvtárs 2011.10.04. 22:59:18

@high up!: Köszi ezt a videót, igazi kincs.
Ezt kéne vetíteni minden iskolában a gyerekeknek, hogy tanuljanak a szellemi nyomorék elődeik hibáiból.
A proli nyugdíjasklubokról már nem is beszélve.

2011.10.05. 00:13:56

@lajos0: Meg az is, hogy Demeter Ervin bocsánatot kért. Napvilágra került egy olyan beszélgetés hanganyaga, ahol valami Grespikkel arról beszélgetnek, hogy a rendőröket Húzzák magukkal a Kossuth tér felől az Astoria irányába!!!!

2011.10.05. 00:37:24

@high up!:

Gondolkozz! Mitől koncepciós egy per?

Na? Gyerünk! Fogalmazd meg! Hogy az ítélet már előre meg van írva, nem?

Ez nem jellemzője ezeknek?
Ja, hogy akkor nem úgy hívták?

Miért, honnan tudod, hogy hívták Istvánt a maga idejében?

leponex 2011.10.05. 08:03:26

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Demeter úr nem bocsánatot kért, hanem bocsánatkérést vár el amiatt, hogy Debil és Gyik lehallgatott beszélgetését célzatosan és hamisan vele hozzák kapcsolatba.
Nos, körülbelül ennyire hiteles az amit például a 2006-os 'októberi sajnálatos eseményekkel' kapcsolatban eddig is kommenteltél.
Természetesen ebben semmi meglepő nincs.

leponex 2011.10.05. 08:15:55

@czjanos:
" ha Gyurcsány Ferenc ennyire a "levesben van", akkor miért foglalkozik vele "

- Kedves Bárdunk fórumán ki sem hagyhatnák Ferenc testvérünket, hiszen az egész róla szól :)
- amint azt már sokan megfogalmazták, Ferencünknek nagyon sok és nagyon eredményes tevékenysége van-volt-és lesz abban, hogy komolyabb politikai ellenfele ne legyen egy ideig a jelenlegi kormánynak. Ez szerintem nem igazán jó az országnak, de közvetlen érdeke nekik, ehhez nyújt további segítséget Ferenc. Persze hogy meg kell becsülni az ilyen támogatót.

- természetesen még akár félhetnek is Ferencünk politikai feltámadásától, ha az összehozhatná a jelenlegi 'demokratikus ellenzéket' egy táborba.
( Különös bája van e rendszerváltozás kori szdsz-es bárgyú szlogent hallani annak szájából, aki ellen épp az egykori liberális 'demokratikus ellenzék' lépett fel :))) De Ferencünktől megszokhattuk, hogy eredeti ötletek hiányában gyakran vesz át politikai ellenfeleitől szóhasználatot, fogalmat, célokat, egyebet.

lajos0 2011.10.05. 16:58:42

@Könnyen elkaptuk, uram!: Hát ez a nem osztogatnak, hanem fosztogatnak klasszikus esete. Mindemellett Demetert és Grespiket is félkegyelműnek tartom, de kicsit összekeverted a dolgokat egymással :-)

lajos0 2011.10.05. 17:06:01

Ha az ítélet már előre meg van írva,
akkor mennyit is fog kapni Fletó ?
Stohlról is sokan remélték, hogy sittre kerül, akkor az is koncepciós volt ?

De mikor a saját magát is bevádoló Nógrádi Zsolt vallomását nem volt hajlandó komolyan venni a bíróság az véletlenül sem volt koncepciós per. Mert nem hallottam ajvékolást.

evila3 2011.10.06. 15:29:04

@Arbet: nagy szerencsénk,hogy a mostani miniszterelnökünk ennek pont az ellenkezője,..........

trolltartó 2011.12.22. 13:44:23

Ti ostobák! Vegyétek már észre, hogy itt nem Orbán a felelős mindenért, egyszemélyben! Ez egy komplett maffia, ami a nyakunkra ült! Nem csak orbánkának kellene takarodnia, hanem az egész fideszes söpredéknek!
süti beállítások módosítása