Hír lett a Magyar Nemzet-online-on, hogy kitettem egy archív képet, amely 1990 nyarán készült. Nem tudom, mitől ennyire izgalmas ez a fotográfia, de elsőként az Orbán Viktortól nem távoli Four Four Two című focis magazin írt egy jegyzetet a privát emlékemről, amely aztán a Fidesz-média egyik zászlóshajóján landolt.

A kép akkor készült, amikor az Első Emelet és az Exotic együttes közös bulit szervezett a rajongóikkal az agárdi Popstrandon. Én jó viszonyt ápoltam a két zenekarral, el is hívtak, hogy mivel a programban focizás is lesz, szálljak be közéjük. (Korábban sok ilyen példa volt egy Fehérvári úti kulturális és sportingatlanban.) A program közepén valamikor kora délután bukkantak fel Orbánék, akiknek ugyancsak a Velencei-tó partján volt táboruk, hogy játsszunk-e egy meccset. Mi sem volt természetesebb. Az eredményre nem, de a kellemes hangulatra és a hatalmas, strandlátogató közönségre jól emlékszem. A derbi után készült a fotó. Rajta Turbók János, a helyi koncertek szervezője, Orbán Viktor, (aztán egy számomra ismeretlen), Fürjes Balázs, Tabár István, Berkes Gábor, Vilmányi Gábor, Tabár Zoltán, lent balra jómagam, Kiki, Deutsch Tamás, majd egy számomra szintén ismeretlen fiatalember. Aki nagyon odafigyel, Tabár Pisti és Berkes Gabi között a háttérben Bogdán Csabát is felfedezheti.

 

Hogy ebből miért lett hír és jegyzet, nem tudom. Nem lehetek biztos benne, de vélhetően facebook-os ismerősöm, Szöllősi György írhatta a jegyzetet a focis magazinnak. Utolsó információm szerint a lapot főszerkeszti, az Orbán-féle Puskás-akadémia sajtófőnöke volt, lehet, hogy ma is az. Facebook-oldalán is Felcsútot jelöli meg, ha valaki tájékozódna róla. Szöllősi Puskás-könyvét nagyon szeretem ma is, anno megvettem a fiaimnak karácsonyra.  (Izé, hozta nekik a Jézuska - nehogy most bukjak le...) Gyuri nagy ritkán rám is ír a facebook-on, (kap majd érte rendesen) nem tudom, most miért kellett belém rúgnia.

Sajnálom, hogy a jegyzet, amelyet az mno.hu is átvett, még ezt a kedves régi emléket is képes volt inszinuálni. Sikerült belekeverni Gyurcsány Ferencet, aki miatt a szerző szerint miszlikbe aprítottam korábban méltó régi hírnevemet. Mintha nem lehetne valaki tisztességes újságíró, aki támogatja Gyurcsány politikáját, vagy szimpatizál vele. Esetleg csak simán nem a Fidesz szekerét tolja. Illetve az lenne a tisztességes újságírás alapja, hogy valaki az Fidesz-média alkalmazottja.

Azt is sikerült odakutyulni a jegyzetbe, hogy ez a fotó nyilván az áderi, amúgy szerintem mélyen hamisan meghirdetett nemzeti összeborulást szimbolizálná, hiszen ha Orbán és én közös fotón, ráadásul én teszem ki, akkor az jelent valamit.

Igen, jelent. Hogy az 1990-es Orbán egy szépreményű politikus volt, aki ma mindenben az ellenkezőjét képviseli annak, mint amit akkor. A Nagy Imre-temetésen elmondott szónoklatát ma is rendkívül nagyra tartom, nem csoda, hogy bízott benne a liberális értelmiség, és odaengedték beszédet mondani. Nem én tehetek róla, hogy a fotón látható szakállas fiatalember három év múlva a pártszékházból bányát vett a papájának, a két egymás utáni választási vereség hatására pedig úgy döntött, tönkre teszi a magyar demokráciát, és a gazdaságot.

Ettől függetlenül ez a fotó nekem szép emlék. Fiatalok voltunk és optimisták, hogy a rendszerváltással egy igazságosabb Magyarországot építünk. Persze, az agárdi éjszakai buli után...

Sajnos, nem így alakult - és ez elsősorban a fotón látható szakállas fiatalember miatt alakult így.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr34506181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öreg_répatorta 2012.05.14. 07:52:06

Az ember nem vállalhat felelősséget mindenkiért, akivel hajdan egy képen szerepelt.

Megfontolt 2012.05.14. 07:58:02

Jól megérezted időben ,hogy ki előtt kell letérdepelned!

Tarski · www.aristotle.5mp.eu 2012.05.14. 08:53:41

@Megfontolt: Nem térdepelt, csak guggolt!!! Nagy különbség!!! Zsolt sohasem térdepelt volna le előtte, most meg különösen nem!!!

Tarski.

ámbátor 2012.05.14. 09:56:26

Ma már azt is megfontolná, fordíthatja-e a hátát felé. Nem udvariasságból, hanem óvatoságból.

genyamagyar 2012.05.14. 10:34:01

"Nem én tehetek róla, hogy a fotón látható szakállas fiatalember három év múlva a pártszékházból bányát vett a papájának,"

Sic transit gloria mundi.

(Na de ehhez elég három év???)

SZMLT 2012.05.14. 10:45:09

Amilyen otromba baromságokat szoktál írni abból két dolog következhet :

a: sötét hülye vagy
b: ne vagy tisztességes

barli 2012.05.14. 10:45:22

persze amikor a cigány maffiózó odaállt a patásorbán mellé az bizonyító erejü kép momentum volt...
Így jártál Zsolt, most már senki sem moshatja le rólad, hogy benne voltál/vagy a zorbáni koleszos-focis sleppben :)

SZMLT 2012.05.14. 10:46:11

"Nem én tehetek róla, hogy a fotón látható szakállas fiatalember három év múlva a pártszékházból bányát vett a papájának,"

De jó lenne ha nem csak vádaskodnál Ostoba Gréczy Paprikajancsi, hanem bizonyítanál is valamit...

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.05.14. 10:48:24

fletó dogájával mi a helyzet? mintha valamit mondtak volna az előbb a rádióban de nem hallottam rendesen.

nanehogymár 2012.05.14. 10:51:50

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: fogadjunk ha bizonyíték lenne, te akkor is orbánseggnyaló maradnál ;-) ergo gréczy 2.0 vagy

SZMLT 2012.05.14. 10:52:41

"Fiatalok voltunk és optimisták, hogy a rendszerváltással egy igazságosabb Magyarországot építünk.
Sajnos, nem így alakult - és ez elsősorban a fotón látható szakállas fiatalember miatt alakult így."

Erre már tényleg csak azt lehet mondani: ANYÁD GRÉCZY !! Mi van a 2002-2010 időszakkal te nyomorult hazug féreg ???? Meg két és félszerezett államadósságot ki csinálta te hazug féreg ?????

barli 2012.05.14. 10:53:32

"Fiatalok voltunk és optimisták, hogy a rendszerváltással egy igazságosabb Magyarországot építünk"

Na ugye, hogy az országot Magyarországnak hívják, nem Magyar Köztársaságnak :)

SZMLT 2012.05.14. 10:54:05

@nanehogymár: Nem vagyok orbánseggnyaló, csak az igazságot képviselem ami neked merőben új nézőpont lehet. Ha BEbizonyítja akkor megkövetem. Amúgy Gréczynek elhinni amit a pofáján kiokád az igen nagy naivság...

SZMLT 2012.05.14. 10:55:23

Erről írjál már Gráczy Geci:

"Amikor megalapítottam az Altust, volt tudásom és kapcsolatom, ám egyvalamit nem tudtam: mit vegyek meg ebből az őrült nagy [állami] vagyonból."

(Népszabadság, 1996. szeptember 21.)

ohjeee 2012.05.14. 10:55:27

Itt kaphattál "googolás" közben valami ipari napszúrást, hogy ilyen setét hülye vagy...

SZMLT 2012.05.14. 10:56:08

Meg erről írjál már Gréczy Geci:

"Ha tudtam volna 1992-ben, hogy két évvel később a szocialisták nyernek, akkor ezer az egyhez fogadtam volna erre, és akkor ma kevesebb munkával tízszer ekkora vagyonom lehetne."

(Népszabadság, 1996. szeptember 21.)

SZMLT 2012.05.14. 10:57:38

VAgy erről írjál már Gréczy Geci:

"Sérülékeny mindenki, aki kicsi, aki nem tud növekedni, aki befolyását nem tudja kiterjeszteni másokra, függetlenül attól, hogy államokról, vállalatokról, vagy emberekről beszélünk. A globalizáció az erősek világa."

(GYF - Figyelő, 2000. április 26.)

SZMLT 2012.05.14. 10:59:35

Meg erről írjál már Gréczy Geci:

"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül."

(GYF - Népszabadság, 2004. február 9.)

SZMLT 2012.05.14. 11:00:35

MEg erről írjál már Gréczy Geci:

Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés."

SZMLT 2012.05.14. 11:01:39

Meg erről írjál már Gréczy Geci:

"Így aztán Gyurcsány bukásával – hiszen Gyurcsány az őszödi beszéd kiszivárogtatása és a 2006. őszi tüntetések brutális szétverése óta már bukott ember – az ún. balliberális értelmiség is megbukott, mert a rendszertámogató valóság és a zendülő, antiautoritárius (ideológiai) gesztusrendszer párhuzamos fönntartása nem volt többé lehetséges."
Tamás Gáspár Miklós

Karipapa01 2012.05.14. 11:02:12

Az, aki egyszer már belenyalt a punciba, a továbbiakban már nemigen akar lemondani róla, megváltozik. Orbán is, amikor Horn és Bokros segítségével belenyalt a hatalomba, teljesen megváltozott. Főként azután, hogy sikerült lapátra tennie a koalíciós partnerét és így ő maradt a numerakirály. Ezért aztán idegileg nagyon megviselte az, hogy a következőkben nem sikerült megtartania a hatalmát. Az egyébként is kissé agresszív fiúból kitört a hisztéria és vagdalkozott jobbra-balra ha kellett, ha nem. Most pedig, hogy 2/3-dal ismét a nyakába szakadt a hatalom (köszönhetően az SZDSZ-nek, és a homogén és talpig becsületes szocialistáknak), nagy kapkodás vette kezdetét. Ugyanis, ha lemond a közvetlen kézivezérlésről, ismételten oda lehet a hatalom, így meg lassan teljesen tönkre megy az ország. Ezért van a tili-toli: kimondom, visszavonom, kimondom... Én nagyon remélem, hogy minél hamarabb sikerül neki kibújnia ebből az ördögi kőrből és ez mindannyiunk érdeke.

SZMLT 2012.05.14. 11:02:28

Meg erről is írjál már gyökér:

"Az ő sorsa jól példázza nagyon sok magyar baloldali ember sorsát a XX. században: hogyan lettek kommunistákból liberális demokraták."

(Vásárhelyi Miklós emléktáblájának avatásán, 2005. október 14.)

SZMLT 2012.05.14. 11:05:05

Erről is írjál már gyökér:

"Az első: a választási programunkat hajtjuk végre? Amit teszünk az egyensúly megteremtése érdekében, az összhangban van-e a kampányban bemutatott fejlesztési programmal? A válaszom egyértelműen és határozottan: igen! Meg kell nyugtatni a kétkedőket, és el kell mondani újra és újra, hogy a választási programunkat hajtjuk végre. (GYF blogbejegyzés, [9])"

dr Smittpálelnökúr 2012.05.14. 11:05:40

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:

Kedves kolléga!

Tudod, amit gyurcsány művelt az altus megszerzésekor, ugyanazt csinálta viktorod, amikor apu nevére megvette a bányát. Meg a felesége nevére a tokaji szőlőket.

Ha a fejedet nem a seggedben hordanád, akkor te is látnád.

SZMLT 2012.05.14. 11:10:28

@Karipapa01: Mekkora tény-idegen baromságokat írsz te szerencsétlen. Ki ugrált itt ide-oda te hülye? Amikor Orbán 2002-ben vesztett nem ugrált te barom, hanem éppenhogy a háttérben maradt sokáig. Egyáltalán nem ugrált ide-oda te barom. Ha megfigyeled éppen GYF az aki vesztése után vagdalkozott ide-oda.
A balostól hülyébb, ténytagadóbb fajzat nincsen. Ez tény. A baloldali emberekkel az a baj, hogy konkrétan magukat hipnotizálva találnak ki olyan retves baromságokat - nemhogy bizonyíték náélkül, de a tényekkel szemben menve !!! - amelyek csak az ő sötét agyukban léteznek. A balosság = teljes őrület, a másság kultuszon áhítattal függés monomániás és a valós életben történt tények tagadásának vagy azok szélsőséges félreinterpretálásnak delírium tremense.

SZMLT 2012.05.14. 11:13:54

@dr Kangörény:

"Tudod, amit gyurcsány művelt az altus megszerzésekor, ugyanazt csinálta viktorod, amikor apu nevére megvette a bányát. Meg a felesége nevére a tokaji szőlőket."

Tudod te szerencsétlen balos egyed, marhaságot állítasz. Minkét állításod ostobaság, de hagyjuk is. Persze az összes tokajban található szőlőt felesége nevére vette meg mi ? aAz összeset mi ? BAROM !!! A pÉnzt amit TÖRVÉYNESEN VETTEK FEL - TÖBBEK KÖZÖTT WERMER ANDRÁS SZDSZ-ES KÉPVISELŐ IS EZT TETTE CSAK Ő KB 4-SZER ANNYI PÉNZT VETT FEL CSAK EZT MÁR KIZÁROD AZ OKOSKODÁSODBÓL - VISSZAFIZETTÉK, MIUTÁN KIROBBANT A BOTRÁNY. GYURCSÁNY MENNYIT FIZETETT VISSZA A TÖBBMILLIÁRDBÓL AMIT AZ ÁLLAMTÓL LOPOTT TE NYOMORULT TUDATLAN BAROM ?????

SZMLT 2012.05.14. 11:15:22

Hadd idézzem magam, olyan szépen összefoglaltam a balos identitás lényegét:

"A baloldali emberekkel az a baj, hogy konkrétan magukat hipnotizálva találnak ki olyan retves baromságokat - nemhogy bizonyíték nélkül, de a tényekkel egyenesen szemben menve vagy eltagadva!!! - amelyek csak az ő sötét agyukban léteznek. A balosság = teljes őrület, a másság kultuszon áhítattal függés monomániás és a valós életben történt tények tagadásának vagy azok szélsőséges félreinterpretálásnak delírium tremense."

SZMLT 2012.05.14. 11:17:26

@dr Kangörény:
Másrészt: amit GYF művelt nem egy ízben az utóbb bizonyítottan büntetőjogi kategória csak elévülés miatt nem lehetett perelni. EZ TÉNY. Amit Orbán művelt meg esetleg kifogásolható, de NEM BŰNCSELEKMÉNY, hanem törvényes volt.

EZEK TÉNYEK, nem kell orbánfannak lenni ahhoz, hogy ezt megállapítsuk, elég ha az ember megpróbál igazságosan ítélni.

nanehogymár 2012.05.14. 11:18:16

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: aha, az igazságot :D amit te döntesz el, hogy az-e. értem én :)

nanehogymár 2012.05.14. 11:21:06

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
amit nem tudtak vizsgálni, az nem is lehetett bizonyítottan bűncselekmény, hisz nem ítélték el érte. tehát nem tény, hanem vélemény. a te gondolatmeneted alapján hazudtál.

SZMLT 2012.05.14. 11:22:16

Egyébként annyira megfigyelhető az, hogy a balos újságírást követő emberek mennyre nem tudják mi is történt valójában 2002-2010 között. Az államadósság konjunktúrában ugrott a KÉT ÉS FÉLSZERESÉRE. Ez önmagában perdöntő kellene hogy legyen a baloldali rezsim 8 éves, ebből 6 évet NEM VÁLSÁGBAN, HANEM KONJUNKTÚRÁBAN véghezvitt cselekedeteinek megítélésében. De mindez balosnak nem számít. Az számít, hogy esetleg, bizonyítatlanul, valamikor Orbán bányát vett az apjának vagy 15 éve. Ez utóbbi baromira számít, de az, hogy GYF nullából állami vagyonból lett milliárdos gazember az nem számít ---> na ez is a balosság hátborzongatóan nyomorult természetrajzához tartozik.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2012.05.14. 11:22:35

"Mintha nem lehetne valaki tisztességes újságíró, aki támogatja Gyurcsány politikáját, vagy szimpatizál vele."

hááát, tisztességes újságíró lehet, meg ugyanúgy lehet szerető férj és gondos családapa.

de hogy minden realitásérzékét elvesztette, mivel egy politikai hulla mellé (mögé) áll, az is biztos...

SZMLT 2012.05.14. 11:22:57

@nanehogymár:
Nem, pont ez az: VIZSGÁLHATÓ VOLT és bizonyítottan bűncselekményt követett el TÉNYEK ALAPJÁN. Vagyis én nem hazudtam, hanem te.

nanehogymár 2012.05.14. 11:23:42

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: háttérben maradt? :D és ténytagadás :D te vagy troll vagy, vagy elmebeteg :)
és félre értés ne essék, leszarom a gyurcsányt, csak vicces ahogy egy orbánhívő mutogat a "tényekre" és védi a saját elmebetegét :D

SZMLT 2012.05.14. 11:24:16

@nanehogymár: Nem nem én döntöm el, de a logikus érvek híján maradt balos gyakran fordul a gúny és cinizmus eszköztárához, ahogyan te is teszed.

ritafan 2012.05.14. 11:25:23

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Te szarházi szarházizó, hagy már abba az Orbán valagából kiböfögésedet, mert nemcsak a Gyurcsány-fanokból hozod ki vele az állatot, hanem még egy szolid jobb-libber (ilyen is van, mint én megvadul tőle.
Foglald el magad valami értelmes dologgal.

SZMLT 2012.05.14. 11:26:06

@nanehogymár:

Nos, igen, látod, erről beszélek: ORBÁN 2002 UTÁN SOKÁIG A HÁTTÉRBEN VOLT ÉS EGYÁLTALÁN NEM IGAZ AZ, HOGY ÖSSZEVISSZA VAGDALKOZOTT, EZ INKÁBB GYF-RE JELLEMZŐ. EZT IS MINDENKI TUDJA, TE IS TUDOD, DE AZÉRT LETAGADOD. ÉN VÉGIGNÉZTEM AZT AZA IDŐSZAKOT ÉS ÉPPEN MÉG VÁDAK IS ÉRTÉK, HOGY NEM JÁR BE PARLAMENTBE.

Karipapa01 2012.05.14. 11:26:48

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:

Már megint sikerült egy idegbeteg trollt fognunk, aki rátelepedett a blogra és könyékig koptatja az ujjait a billentyűzeten. A hangneme pedig pontosan illik a hisztériás kormányzás hangneméhez. Példák:

"Meg erről írjál már Gréczy Geci:"
"Erre már tényleg csak azt lehet mondani: ANYÁD GRÉCZY !! Mi van a 2002-2010 időszakkal te nyomorult hazug féreg ???? "
"De jó lenne ha nem csak vádaskodnál Ostoba Gréczy Paprikajancsi, hanem bizonyítanál is valamit.."
"Amilyen otromba baromságokat szoktál írni abból két dolog következhet :

a: sötét hülye vagy
b: ne vagy tisztességes"
"Mekkora tény-idegen baromságokat írsz te szerencsétlen. Ki ugrált itt ide-oda te hülye? Amikor Orbán 2002-ben vesztett nem ugrált te barom..."

Mindezt azért, mert egy-két embernek az a véleménye, hogy pillanatnyilag nincs kolbászból a kerités. Még vitatkozni sem merek veled felkiálójeles, mert még olyan ideges leszel, hogy miattam megvered a feleséged, meg a gyerekeidet. A normális kommentelők konzíliuma meg úgysem meri megmondani, hogy idióta vagy mert attól tartanak, hogy még kárt teszel magadban. Nyugodj le, igyál egy kávét, puszilgasd meg a feleségedet és nézd a sorozatokat a TV-ben, mindenkinek jobb lesz!

nanehogymár 2012.05.14. 11:26:52

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: én azt is elítélem, de te seggnyaló orbánhívőként véded azt a barmot. ergo ugyanolyan szar alak vagy mint az általad hivatkozottak :) erre varrj gombot.

nanehogymár 2012.05.14. 11:27:40

@Karipapa01: naés? én jókat nevetek az ilyen agyalágyulton ;-)

SZMLT 2012.05.14. 11:27:56

@ritafan: Nem nagyon vagy olyan helyzetben hogy megmondd nekem mit tegyek és mit nem. Az igazat írom a hazugsággal szemben és inkább elismerést kellene kapjak mint leszidást. A mocskos szavaim pedig nem vonom vissza, mert egy mocsodék hazugsággyáros mint Gréczy nem érdemel mást. Végre mondjuk már ki milyen emberek ezek !

is 2012.05.14. 11:28:17

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: akkor te is bizonyíthatod a két és félszerest, amit az államadósságról írtál. úgy értem világgazdasági válságostól, árfolyamostól, GDP% arányostól, inflációstól.

nanehogymár 2012.05.14. 11:29:41

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: a tényeket nem szokás tagadni. ki hőbörgött a választási eredményeken? ki komcsizott? ki osztotta meg az országot? ja, hogy ez meg sem történt nálad? :D nem tudsz te szart se :) troll vagy.

SZMLT 2012.05.14. 11:29:57

@Karipapa01:
"Mindezt azért, mert egy-két embernek az a véleménye, hogy pillanatnyilag nincs kolbászból a kerités."

Hát igen a szemantika nem az erősséged, de hogy csúsztatni pompásan tudsz az biztos: nem azzal az állítással szemben nyilvánultam meg erőteljesen hogy "pillanatnyilag nincs kolbászból a kerités" te szerencsétlen (ezzel ugyanis hülye lennék ha nem értenék egyet). Ne hazudjál már, vagy ha ennyire gyenge vagy értelmezéstanból akkor kotródj vissza az iskolába.

is 2012.05.14. 11:31:45

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: ja, a nem volt taggyűlés az törvényes volt. ha neked ez elég, akkor legyél vele boldog. erkölcsöd nincs, a jogot meg a FIDESZ úgy csűri-csavarja, ahogy akarja, ott van velük Polt Péter meg Handó Tünde, sosem kapják el őket.

egyébként Kaya Ibrahim és a hosszú bájtok éjszakája is büntetőjogi kategória, ez is tény. de te ezt most le fogod tagadni, mert mibe van az neked.

Táskás Tóni 2012.05.14. 11:32:07

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
A bizonyítást Orbán végzi, ezerrel, osztjónapot.

ritafan 2012.05.14. 11:32:37

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Na ezt jól megbeszéltük, én megyek tovább dolgozni, te meg böfögj nyugodtan.

ermi71 2012.05.14. 11:33:27

Egy gond van ezzel az írással mégpedig az, hogy kizárólagosan csak Orbánt teszi felelőssé abban, hogy Magyarország nem jött jól ki az úgynevezett rendszerváltásból. Azért volt ott még pár miniszterelnök.

nanehogymár 2012.05.14. 11:33:46

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: magadról írsz, megint hazudsz, mert rámfogod :(
miért hazudsz egyfolytában???

SZMLT 2012.05.14. 11:35:58

@nanehogymár:
"ki osztotta meg az országot?"

Jó, vitassuk meg. Ki osztotta meg ? HOgyan lehet egy országot megosztani ? Mi az hogy megosztani? Meg lehet -e osztani úgy hogy nincs egy markáns ellenpólus ? Ha van markáns ellenpólus - fasisztázva, nácizva mindekit aki például azon az emlékezetes október 23-án kint volt az utcán és általában a jobboldalt - akkor vajon joggal kenjük az ország megosztását az egyik pólus első emberére ? Nem lehetséges inkább hogy az ország megosztásában rendkívül jelentékeny szerepet játszott az, aki folyamatosan fasisztázott és ezzel egyesekben félelmet indukált, másokban pedig utálatot gerjesztett a baloldal iránt a fasisztázásával ami - most már tudjuk - csak politikai PR eszköz volt, hogy a saját mocskosságáról elterelje a figyelmet ? Szóval szerinted egy ember osztotta meg ezt az országot ? Lehetséges-e úgy megosztani, hogy a jobboldalra tömörült emberek nem jószántukból "osztódnak" meg és vica versa ? Szerinted én Orbán miatt osztódtam a jobboldalra ? Megmondom: kurvára nem érdekel orbán de a baloldal mocskossága olyan égbekiáltó, hogy ezért "osztódtam" jobbra mint pár millió honfitársam... Nem orbán miatt. Na erről ennyit, a többi baromságodról nem beszélek, úgyse értenéd meg, mint ahogy szerintem ezt sem értetted...

Segna 2012.05.14. 11:38:04

Kedves Moderátor!
Nem lehetne ezt a fröcsögő, @SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK!!! nevű trollt kihajítani innen.
Az hagyján, h ostoba - szíve joga - de ordenáré, gusztustalan és gyűlölködő.
Mellesleg nem ártana, ha tisztában lenne a liberális és a tetű szavak pontos jelentésével...
Szánalmas, és szánom is a szerencsétlent, d nem lehetne, hogy a frusztrációját valahol máshol élje ki?
Köszönöm, előre is.

kalmik 2012.05.14. 11:41:27

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: A STÍLUS MAGA AZ EMBER! Akinek mocskos a szája, annak az élete is mocskos. Szánalmas vagy.

Andráska8 2012.05.14. 11:41:57

Guggolva magasabb, mint a vezér.

Karipapa01 2012.05.14. 11:42:56

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Pedig itt erről van szó! A fene sem törődne azzal, hogy mennyit változott 20 év alatt Orbán Viktor (hátrányára!), ha minden úgy menne, ahogy szeretnénk. Sajnos itt azért finoman mondva némi zökkenők vannak. Ez nem focimeccs, ahol a drukkereknek az a véleménye, hogy azért kapott ki a csapat, mert hülye a bíró! Itt nagyon is húsbavágó dolgokról van szó, több millió ember életéről. Lehet, hogy neked semmi problémád nincs, de másoknak azért lehet. Mindegy, inkább próbálj meg megnyugodni, és vegyél vissza a felkiálójelből.

SZMLT 2012.05.14. 11:43:04

@kalmik:
"A STÍLUS MAGA AZ EMBER! Akinek mocskos a szája, annak az élete is mocskos. Szánalmas vagy."

Nem, tévedés: a stílus NEM maga az ember, bármennyire is furcsa ez a nyomorult a csak közhelyekben és ótvar klisékben gondolkodni képes elméd számára. Te vagy a szánalmas, nem én.

Andráska8 2012.05.14. 11:43:13

Orbán osztotta meg az országot a TF-en elhangzott beszédével. :(

SZMLT 2012.05.14. 11:43:49

@Karipapa01:
"Ez nem focimeccs, ahol a drukkereknek az a véleménye, hogy azért kapott ki a csapat, mert hülye a bíró!"

Az első okos, lényeglátó mondat. Köszönet érte. Az értelmed díjazom... :)

Segna 2012.05.14. 11:46:20

Érdekesnek tartom a fotót, és jó az eszmefuttatás. Nekem az tűnt fel, hogy kb. 2009-ig az embertársaim, ismerőseim nagyjából azonosak voltak azokkal akiket megismertem. Megismerni véltem? Aztán valami történt 2008/2009 táján. Sokan köpönyeget fordítottak (nagy HVG olvasó kolleginám hirtelen elárulta, h ő tkp. 77 vármegyés, aztán besúgó is lett.) Évekig dolgoztunk együtt de... És sorolhatnám. Hirtelen fontos lett, h ki kire szavaz és miért, és én miért nem. Szomorú. Lassan elmaradtak a közös programok, széthullt a közösség. Aztán a fidesz elfoglalta a mi munkahelyünket is, és tiszta lett a kép. A 77vármegyés (ex liberális) kollegina még ma is ott dolgozik. Sokunkat kirúgtak. Indoklás, és most szó szerint idézem a fidesznyik új főnököt: CSAK. Nekem ez jut eszembe erről a képről.

SZMLT 2012.05.14. 11:46:49

@Andráska8:
Sommásan ostoba mondat. Miért osztotta meg azzal a beszéddel ? GYF miért nem osztotta meg számtalanszor akkor ? Miről beszélsz ? Van-e értelme vezetők által indukált megosztásról beszélni ? Van-e értelme egyáltalán a megosztást mint vizsgálandó jelenséget figyelembe venni amikor evidens: minden kétpólusú rendszer automatikus megoszt, nem kell ehhez emberi vagy vezetői befolyás.
Aki ezt nem látja az nem okos az biztos. Hülyének talán nem nevezném, de az, hogy az ilyennel érdemben nem lehet tárgyalni az bizonyosnak tűnik...

SZMLT 2012.05.14. 11:49:20

Azoknak akik Orbánt a társadalom "megosztásával" vádolják:

Minden kétpólusú rendszer automatikus megoszt, nem kell ehhez emberi vagy vezetői befolyás. A focicsapatok is megosztanak csak ők több pólusra. Az emberek a politikában pártokra tagolódnak, nem egy ember vezényszavára teszik azt hanem saját önszántukból. Kimondom: sem GYF sem Orbán esetében nincs értelme megosztásról beszélni, aki mégis ezt teszi árnyékboxol, mert ez nem probléma, hanem a kétpólusú politikai rendszer immanens velejárója. Kapisi ? :)

SZMLT 2012.05.14. 11:49:53

@orbán FUCKtor: Ugyan már szerencsétlenke... Hagyjál már a szellemesnek szánt ostoba beszólásaiddal...

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 11:52:01

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Amúgy Gréczynek elhinni amit a pofáján kiokád az igen nagy naivság..."

Na és amit te okádsz ki? veled mi legyen?

"A balostól hülyébb, ténytagadóbb fajzat nincsen. Ez tény. A baloldali emberekkel az a baj, hogy konkrétan magukat hipnotizálva találnak ki olyan retves baromságokat - nemhogy bizonyíték náélkül, de a tényekkel szemben menve !!! - amelyek csak az ő sötét agyukban léteznek. A balosság = teljes őrület, a másság kultuszon áhítattal függés monomániás és a valós életben történt tények tagadásának vagy azok szélsőséges félreinterpretálásnak delírium tremense."

Te olyan vagy, mint egy popóca, csak egy árnyalattal sötétebb, remélem nem reinkarnálódott benned.

barli 2012.05.14. 11:53:38

@Andráska8: miért, mi nme volt igaz abban, amit a TF-en elmondott? A legjobb és legigazabb beszéde volt, még ha manapság kissé gyengélkedik is.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 11:54:19

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:"Kimondom: sem GYF sem Orbán esetében nincs értelme megosztásról beszélni, aki mégis ezt teszi árnyékboxol, mert ez nem probléma, hanem a kétpólusú politikai rendszer immanens velejárója. Kapisi ? :)"

Ja! Már látjuk, hogy ha nem értünk veled egyet, akkor mi nem lehetünk olyan degene, mint te. Kösz a felvilágosítást.

SZMLT 2012.05.14. 11:56:25

@látjátok feleim szümtükkel:
Hát igen, az bizonyos hogy szellemi képességekben nem vagyunk egyenlőek... :)

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 11:58:02

@Karipapa01: "...inkább próbálj meg megnyugodni, és vegyél vissza a felkiálójelből."

Nem tud vissza venni, mert nem azért fizetik, hogy gondolkodjon, ha vissza venne akkor esetleg kirugnák, és másból nem tudna megélni.

SZMLT 2012.05.14. 11:58:25

@látjátok feleim szümtükkel:
Óh hát barátom, akkor bizonyára Szolzsenyicint is ide sorolod ugye okoska baloska (SOHA NEM FOGOD BELÁTNI ÉS FELISMERNI SEM MAGADBAN: SÖTÉT VAGY MINT AZ ÉJSZAKA...) :

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 11:59:09

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Hát igen, az bizonyos hogy szellemi képességekben nem vagyunk egyenlőek... :)"

Még szerencse, tökön is szúrnám magam, ha csak annyi eszem lenne, mint neked.

SZMLT 2012.05.14. 11:59:27

Legyen itt külön is, hiszen a Gráczyre kiválóan illik a leírás:

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

Karipapa01 2012.05.14. 12:00:21

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Ezt csak azért írtam, mert az a véleményem, hogy hiába kiabál valaki a lelátón, hiába káromkodik, vagdalkozik, esetenként trágárkodik, a meccs sorsát úgyis az dönti el, hogy mit tud a csapat. Nos átvitt értelemben éppen ezt a meccset nézzük és van egy olyan érzésem, hogy nem állunk nyerésre. Talán változtatni kellene a buzdítás módján... Ezzel a véleményemmel valószinüleg nem állok egyedül, hiszen (az én olvasatomban) Áder János is valami hasonlót mondott a beiktatása alkalmával. Azzal pedig, ha csak tapsolunk nem biztos, hogy eredmény érünk el, hiszen a csapat ezt úgy is értelmezheti, hogy a lelátónak tetszik a játék. Tehát: valamilyen értelme van egy vitának, még akkor is, ha a kormányzat ignorálja pl. ezt a blogot, de a véleményformálás szempontjából fontos is lehet. Éppen ezért ne az indulat, hanem az érvek legyenek előtérben.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:00:48

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Be tudnád linkelni azt a hírt, amelyben 2002-ben Orbán elismeri a vereséget? Egyszerűen nem találom, pedig azt hittem, a Kedves Vezető más, mint Gyurcsány...

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:00:52

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

Ezt a kormányzó pártról írtad?

SZMLT 2012.05.14. 12:01:12

@látjátok feleim szümtükkel:

"Még szerencse, tökön is szúrnám magam, ha csak annyi eszem lenne, mint neked."

Ha ha ha... A balos önbizalom amikor a sötét kútmélység aljáról felszól... Istenem de sötét... !!!

SZMLT 2012.05.14. 12:02:30

@látjátok feleim szümtükkel:
Hú de szellemes vagy... Minek vitázom én itt selejtes idiótákkal. Nagyon jól tudod hogy ki(k)re gondolva írtam az idézetet de azért szellemeskedni próbálsz...
szerencsétlen hülye...

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:04:15

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "szerencsétlen hülye..."

Jaj! ne hagyj már kétségek közt, ugye te születtél popoca helyett?

SZMLT 2012.05.14. 12:04:27

@nemecsek ernő áruló:

"Be tudnád linkelni azt a hírt, amelyben 2002-ben Orbán elismeri a vereséget? "

Komolyan: van még értelmes ember aki kétségbe vonja azt a jogot, hogy az ilyen mélységesen mély idiótákat néven nevezve leidiótázhassuk őket?
Te szerencsétlen már aznap este elismerte a tévében te nagyon nagyon szerencsétlen töketlen hülye...

orbán FUCKtor 2012.05.14. 12:06:43

Miért fogalmazol többesszámban? Látom, számolni sem tanítottak meg!

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:06:45

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Ha ha ha... A balos önbizalom"

Nem vagyok balos, nem vagyok jobbos, magampárti vagyok.

Jelenleg azonban nem a döglött oroszlán, hanem a fidesz és prímása muzsikál, ezért arra kell táncolni. Nem lehet más prímást hibáztatni, ha nem jól bazseválnak. Ez szerinted nem logikus?

SZMLT 2012.05.14. 12:08:04

@nemecsek ernő áruló:
De elismerte. Még nagyobb hülyét akarsz magadból csináltatni mesterségesen mint amekkor avagy? De most komolyan kérdezem. Amúgy meg tedd már fel magadnak a kérdést: ha nem is ismerte volna el olyan elánnal mint ahogy a te szerény ízlésed megkövetelte volna akkor mi lenne ? Az lenne a magyar armageddon vagy mi te szerencsétlen ? Nem nagyobb problém-e az, hogy az utána jövő rezsim GDP arányosan 52 %-ról 80 %-ra növelte az államadósságot, abszolút értékben pedig meg két és félszerezte konjunktúrában miközben régiós GDP elmaradásunk 25 %-os volt ? Hol élsz te ? Hogyan mérlegelsz a fontos és akevésbé fontos dolgok között ? VAn neked olyanod, hogy arányérzék ? Vagy nincsen ?

SZMLT 2012.05.14. 12:09:19

@látjátok feleim szümtükkel:

"Jelenleg azonban nem a döglött oroszlán, hanem a fidesz és prímása muzsikál, ezért arra kell táncolni. Nem lehet más prímást hibáztatni, ha nem jól bazseválnak. Ez szerinted nem logikus?"

Na először írtál okosat. Ezt is megértük...

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:09:46

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!"...van még értelmes ember aki kétségbe vonja azt a jogot, hogy az ilyen mélységesen mély idiótákat néven nevezve leidiótázhassuk őket?"

Na látod itten hantoltad el a döglött kutyát! Nektek van jogotok mindenhez, aki meg nem ért veletek egyet, az idióta. Nézz néha tükörbe, majd reklamálj a szüleidnél, hogy miért nem kisszéket csináltak helyetted.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 12:09:58

A lényegre térve: Zsolt, az egész ügy lényege az, ha nem vetted volna észre, hogy te minden korban ott sündörítesz, ott pezsegsz, állandóan a tűz körül lebzselsz és felértékeled magad.

Te, mit szóltál, hogy a nyurga szemüveges együtt publikált egy 92 éves Nobel-díjassal? Az első hahota után nem kezdtél el új állás után nézni?

(Természetesen nem az a baj, hogy Gyurcsány híve vagy. Dániel Péterrel sem az volt a baj. Persze maga a baj ebből táplálkozik.)

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:10:48

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Terelsz, mert tudod, hogy nincs igazad. Szóval várom a linket a közleményről, ahol Orbán elismerte a vereséget, és átadta a vezetést a demokratikusan megválasztott új kormánynak.

A többire nem reagálok, mert láthatóan fogalmad sincs a gazdasági folyamatokról, és az ok-okozati összefüggésekről, csak szeretném, ha bebizonyítanád az igazad, és megmutatnád azt a sajtóközleményt, amelyben Orbán igazi demokrataként viselkedik..

Leszarom az MSZP-t, most nem róluk van szó!

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:12:30

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Na először írtál okosat. Ezt is megértük..."

Jé! Látsz olvasni? Azt gondoltam, hogy nagy indulatodban csak fekáliát tudsz okádni mindenkire. Egyszer az életben érveket is írhatnál, igazán nem haragudnánk érte. Mondjuk arról, hogy a bölcs vezéred miért mond reggel á-t, délután meg b-t.

Karipapa01 2012.05.14. 12:14:03

@látjátok feleim szümtükkel: "Nem tud vissza venni, mert nem azért fizetik, hogy gondolkodjon..."
Mondjuk ez benne van a pakliban, hiszen az utóbbi 50 hozzászólást áttekintve a mi kommenterünk igencsak rátelepedett a blogra. A hangneme is arra következtet, hogy neked lehet igazad, mert a kommentjeiből látszik, hogy iskolázott emberről van szó. Meg kell vele küzdeni...

2012.05.14. 12:15:56

Bízott benne a liberális értelmiség, és odaengedte beszédet mondani? Kicsoda a liberális értelmiség, hogy ilyeneket eldönthet?

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 12:17:54

@is: "hosszú bájtok éjszakája" - hiába nyomatjátok, nem volt ilyen. Lelepleződött a hazugságotok, Kuncián is beismerte.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:18:50

@Szabó Zoltán fél évet kapott: "...érdekes, jobbról meg titeket látnak megmondóembernek."

Ja! Hiszen valakinek a mai hatalommal szemben is szólnia kell. Ez nem baj, csak az a baj, ha a "megmondásokra" csak az emút nyóc év, meg a gyurcsány, meg a mindenki más a hibás a válasz. Érvekkel is lehetne egyszer előjönni. Mondjuk megmagyarrázni, hogy miért szükségesek a különadók, ja és nem azért, mert a mocskos oligarca bankárok, hanem azért, mert kevés az egyéb adóbevétel, de a polgárok mégis sok támogatásra számítanak. Mondjuk egy ilyen válasz után nem sportcsarnokokat kellene azonnal építeni. Meg mondjuk arra is kéne választ adni, hogy a földbérleteket miért csak visszamenőleg vizsgálja a Budai, a mai anomáliákat miért nem? Mert az nem válasz, hogy oligarchák pedig nincsenek ( OV nem Könyves Kálmán )!

nanehogymár 2012.05.14. 12:19:34

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: semmit nem értesz és buta vagy, a megosztás úgy kezdődik, hogy valaki (orbán) kijelölte hogy a másik oldal ellenség (nem a politikusok), mindenki aki nem neki hajbókol. ennyit erről. amit írtál baromság ebből következően és megint csak mosdatod a szart. olyan vagy mint akikre hivatkozol. folyamatosan! nem vagy különb.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:20:18

@Karipapa01: "Meg kell vele küzdeni..."

Annyira nem szabad érdemesíteni, hogy küzdjünk vele, többet ér inkább veled beszélgetni.

SZMLT 2012.05.14. 12:25:57

@nemecsek ernő áruló:
"Szóval várom a linket a közleményről, ahol Orbán elismerte a vereséget, és átadta a vezetést a demokratikusan megválasztott új kormánynak."

Te, hát átadta te szerencsétlen ! :)
Amúgy nem tereltem mert éppen hogy ahhoz kapcsolódóan írtam neked. Feltettem egy kérdést amire nem válaszoltál. Hogy megértsd: normális, értelmes ember a rendelkezésre álló közéleti eseményeket nem tetszés szerinti súllyal veszi figyelembe, mert akkor oda jutnánk, hogy mivel Orbán (vagy éppen Gyurcsány) tegnap fingott ezért takarodjon a hatalomból. Az ellentétes és kívánatos cselekvést nevezi az értelmiségi háttérrel rendelkező polgár mérlegelésnek ill. súlyozásnak. Ebben a rendszerben az, hogy Orbán 2002-ben mikor ismerte el a vereségét - amit egyébként, nem győzöm sulykolni direkte is elismert már aznap este, szörnyű ostoba vagy, hogy még mindig ezen rugózol, de a butaság számtalan csodálatos megnyilvánulásra képes még ezen kívül is -, szóval a vereség elismerésével való foglalkozás olyan mintha a Föld felé tartó pusztító aszteroida észlelése után azzal lennél elfoglalva, hogy a felső szomszéd az erkélyedre veri ki a port a szőnyegből.
Istenem miért oltoddad belém a késztetést, hogy síkhülye mebreknek próbálom magyarázni a világot ???? MIÉRT ???

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 12:26:06

@látjátok feleim szümtükkel:
1, "nyóc év" - tudsz akár csak egyetlen jobboldalit mondani, aki így ejti ki? Ez proli, baller kiejtés.
2, "Könyves Kálmán" - őt miért fényezed? Szerinted mi jót tett?

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:26:43

azlért a blogról is szót ejtve, "...ez a fotó nekem ( is ) szép emlék. Fiatalok voltunk és optimisták, hogy a rendszerváltással egy igazságosabb Magyarországot építünk..."

Ezzel viszont nem értek egyet, "Sajnos, nem így alakult - és ez elsősorban a fotón látható szakállas fiatalember miatt alakult így.", mert az elmúlt 23 évben minden magyar benne van, aki a határokon belül szavazati jogot gyakorolt, és az is aki a határokon kívülről nekünk akarta megformálni a világot amiben nekünk kell élni.

pástétom 2012.05.14. 12:27:13

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Te nem az igazságot képviseled, te egy nyomorék orbánszopó pondró vagy. Plusz hivatásos blogaktivista.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:28:44

@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Könyves Kálmán azt mondta, hogy boszorkányok pedig nincsenek. Atöbbit remélem érted.

Mellesleg te jöttél SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !! helyett ( csesztetni )?

Karipapa01 2012.05.14. 12:29:40

@látjátok feleim szümtükkel:
Csatlakozva a válaszodhoz: megmondóember. Elmúltnyócév...

Orbán Viktor egész Európa előtt kijelentette: ne azt nézzék mit mondok hanem, hogy mit csinálok...
Hmm... Ez egyértelmű definíciója a hazudozásnak. Ez a Gyurcsány: "hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..." v1.0-s cselekményének a v1.2 változata. Kissé kifinomultabb, de hát fejlődik a világ, hiába na... követni kell a kommunikációval a technikát!

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:30:53

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Istenem miért oltoddad belém a késztetést, hogy síkhülye mebreknek próbálom magyarázni a világot ???? MIÉRT ??? "

Na meg már az Isten a hibás? Ki az isten érti ezt?

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:30:54

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Leszarom a kérdést, nem láttam linket. Ha belinkelted a sajtóközleményt, annyi kérdésre felelek, amennyire csak akarsz. Idézheted is a Kedves Vezetőt szó szerint, csak látni akarom, hogyan ismerte el a vereséget!

Hasonlót Sarkozyéhez:
www.aljazeera.com/news/europe/2012/05/201256172746159731.html

csak egy néző 2012.05.14. 12:31:17

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS
"A jobboldali,patkány emberekkel az a baj, hogy konkrétan magukat hipnotizálva találnak ki olyan retves baromságokat - nemhogy bizonyíték nélkül, de a tényekkel egyenesen szemben menve vagy eltagadva!!! - amelyek csak az ő sötét agyukban léteznek. A jobbosság= teljes őrület, a másság kultuszon áhítattal függés monomániás és a valós életben történt tények tagadásának vagy azok szélsőséges félreinterpretálásnak delírium tremense." TETŰK !!:
Látod kicsit átírva is (bal-jobb) igaz.Ettől függetlenül egy sötét,nyikhaj,senkiházi,bunkó paraszt vagy.(Elnézést a fölművelő parasztoktól)

SZMLT 2012.05.14. 12:31:48

@nanehogymár:
Hú de szánalmas... Balosnak bármi értelmeset elmagyarázni lehetetlen. Ez a kettes számú axióma. :) Tapasztalati tény.
Emlékszel amikor GYF a decemberi szavazáskor milyen nyilatkozatokat tett ? Az nem volt megosztás? Vagy soroljak még vagy 20 olyan esetet ahol GYF legalább annyira megosztotta a társadalmat ha nem jobban mint Orbán az általad használt - egyébként velejéig hibás és téves - értelemben ? Soroljam ?
----
Már ha van értelme megosztásról beszélni..., mert értelmes ember számára nincs, mert tökéletes logikai zsákutca, de mindegy. Csak azért megyek bele - hibásan egyébként - mert ha meg tagadom ennek a narratívának a jogosultságát akkor persze buta vagyok... :) Bezárult a kör: a balos kimutatja az értelmesről, a gondolkodóról, hogy az a hülye és buta. :) Erről (is) szólt Szolzsenyicin ott a saját sorai között...

SZMLT 2012.05.14. 12:34:22

@csak egy néző:
Huh... Újabb rendkívül szellemesnek szánt és egyben gagyi post. Azt hiszi a szerencsétlen, hogy ha a behelyettesítés technikáját alkalmazza azzal máris az állatás tükörképének helyességét is bizonyítja egyben. Mit lehet erre a végtelen ostobaságra mondani ???? :( Valaha megértik ezek az egyedek, hogy mennyire sötétek ? Tudom a választ: soha. :(

nanehogymár 2012.05.14. 12:35:53

@nemecsek ernő áruló: na igen.
"Mi, akik itt vagyunk a téren, nem leszünk ellenzékben, mert a haza nem lehet ellenzékben, mert a haza akkor is van, ha idegen befolyás alá kerül, török és tatár dúlja, vagy ha nem a miénk a kormányzás lehetősége."

SZMLT 2012.05.14. 12:36:42

@csak egy néző:
S közben nem veszi észre az isten barma, hogy a sima tükörkép technikával kialakított parafrázissal akkora ténybeli marhaságot állít... :) :) :)

Na igen: a hülye az hülye marad örökre:

"A jobbosság= teljes őrület, a másság kultuszon áhítattal függés..."

Legalább ezt az égbekiáltó ellentmondást kijavítottad volna te nyomorult, önálló, kreatív postra képtelen senki ! :)

csak egy néző 2012.05.14. 12:36:48

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Meséld már el kisköcsög,hogy te mi a f@sztól vagy itt ilyen okos,hogy mindenkit leugatsz???Csak neked lehet igazad,baromkám??Ez jellemző rátok baromarcú.Ja és nem vagyok GYF fan.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 12:37:33

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Már ha van értelme megosztásról beszélni..., mert értelmes ember számára nincs, mert tökéletes logikai zsákutca, de mindegy. Csak azért megyek bele - hibásan egyébként - mert ha meg tagadom ennek a narratívának a jogosultságát akkor persze buta vagyok... :) Bezárult a kör: a balos kimutatja az értelmesről, a gondolkodóról, hogy az a hülye és buta. :) Erről (is) szólt Szolzsenyicin ott a saját sorai között..."

Először is, te nem egy jobbos bőrbe bújt balos vagy? Ki a fene olvassa azt a sokat citált Szolzsenyicinedet? letünt lemez már ő.

Ugyan is ki a legfőbb megosztó? Az, aki ennek az országnak a népét közép ( meg mit tudom én milyen ) osztályba sorolja? Az osztályozás megengedett? Mi van azzal aki nem fér bele a közép osztályra kialakiított narratívába? Az osztályon kívüli?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.05.14. 12:38:49

Egy régi fénykép mennyi emberből előhozza a gennyes állatot!

ATCG 2012.05.14. 12:39:12

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
"minden kétpólusú rendszer automatikusan megoszt"
Megosztani megoszt az igaz, de nem lenne szabad hagynunk, nekünk megosztottaknak, hogy megvezetve egymásnak essünk, miközben fejünk felett a Webőczy utódok az országot szétkapkodják.
És miért ne beszélgethetnénk mi az akármelyik oldalhoz tartozók is érdemben egymással? Tudod, csak annyira mint régen, mint 2002 előtt.
Vagy mint a régi Fradi-Dózsa meccsek idején, amikor bizony egy fradista is megtapsolta Törőt, miközben egy dózzás szintúgy Ebédlőt.
És nem k.anyázták egymást.

Karipapa01 2012.05.14. 12:39:35

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Mi az, hogy balos? Definiáld nekem lécci! Ez csak egy elv, köthető-e emberhez és ha igen, milyen módon? Az az ember, aki balosnak mondja magát tényleg balos-e, vagy csak ezt kommunikálja, az az ember, aki jobbosnak vallja magát a kommunikációjában lehet-e a valóságban balos, stb.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:40:06

@nanehogymár: Ez nekem úgy tűnik, hogy nem ismerte el a vereséget. Nem gratulált a győztesnek, nem kívánt sok sikert, és nem jelentett be semmi féle visszavonulást. Ellenben tüzelte a radikálisait, remélve, hogy már másnap felgyújtják a várost.

ATCG 2012.05.14. 12:41:07

dózzás:dózsás

vénkujon 2012.05.14. 12:42:14

még csak május van, de az észosztó liberálisgyűlölőnk máris vitte az "év hülyéje" titulust. lehet, hogy mosómedvék nevelték fel, és most nem tud mit kezdeni magával. hagyjátok a faszba.:D

nanehogymár 2012.05.14. 12:43:11

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: attól, hogy te ezt állítod még nem lesz igaz, se igazad. és nem cáfoltad amiket írtam eddig, ergo megint hazudsz :( látom ez jól megy.
és nem vagyok balos se, de hát neked csak idáig terjed az egybited. orbán "jó" munkát végzett a megosztással, de iszonyú károsat.
méghogy értelmes :DDDDD te egy kabaré vagy ember, csak nem fogod fel önnön gyarlóságod, és a "hangerővel" áltatod magadat. :)

SZMLT 2012.05.14. 12:43:11

@nemecsek ernő áruló:

"Április 21-én este Orbán Viktor ugyan elismerte vereségét és gratulált Medgyessy Péternek"

FN. hu

de még egyszer mondom: ennek nincs sok jelentősége, ill ha van akkor az abban kulminál, hogy 2002-ről még a vérbalos választási bizottság is elismerte, hogy csaltak. Úgyhogy ha Orbánnak ezzel kapcsolatban voltak kétségei, akkor azok joggal létezők voltak.
Persze egy vérbal majom évekig rugózik ilyen ökörségeken és iszonyú elszántságában ebben látja kulminálni Orbán fasiszta lényegét, de közben ARRÓL EGY PISSZENÉST SEM EJT, HOGY ELVTÁRSAI 8 ÉV ALATT MEG KÉT ÉS FÉLSZEREZTÉK AZ ORSZÁG ADÓSSÁGÁT KONJUNKTÚRÁBAN A RÉGIÓS VISZONYLATBAN 25%-OS GDP ELMARADÁS MELLETT. ERRŐL A VÉRBALOS EGY NYOMORULT PISSZENETET SEM EJT CSAK AZON RUGÓZIK TÖRETLEN MAGABIZTOSSÁGNAK LÁTSZÓ SÖTÉT SZELLEMI BÖRTÖNÉBEN, HOGY ORBÁN MIKOR ISMERTE EL A VERESÉGÉT.
Na ezért sötét barom szinte az összes balos, sajna...

SZMLT 2012.05.14. 12:43:57

@Karipapa01:
Pl Gréczy. GYF, Bolgár, Avar, Te, a KR, soroljam?

Karipapa01 2012.05.14. 12:44:51

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igen ez is lehet! De az is, hogy (bár nem közvetlen emlékem) mégis kihoz az emberből némi nosztalgiát, és szeretettel emlékezést azokra, akik akkor voltak, mielőtt "revideálták volna a nézeteiket", nem beszélve arról, hogy 12 év alatt akár a legjobb barátból, legszimpatikusabb emberből is válhat (halálos) ellenség is. Talán ez a blog erről (is) szól...

nanehogymár 2012.05.14. 12:45:49

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: a sötét barom te vagy, aki gyurcsány szarsága mögé bújva mentegeti orbánt! felfogod? nem mi? :) ja egybit korlátoz tudom. nehéz ügy..

SZMLT 2012.05.14. 12:46:03

@nanehogymár:
"méghogy értelmes :DDDDD te egy kabaré vagy ember, csak nem fogod fel önnön gyarlóságod, és a "hangerővel" áltatod magadat. :) "

Hm... Ilyen az, amikor a sötét, pókhálós szellemi törpeség pálcát tör valami felett aminek körme piszkáig nem ér fel... :(

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:46:04

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Azt bárki "mondhassa", nem látom a linket, és az idézett Orbán beszédet.

A nagybetűs kiabálós részt nem olvasom el. Számolj el tízig, linkeld be a hírt, majd utána szépen higgadtan próbálj érvelni, mert a csupa nagy betű azt jelzi, magad sem vagy biztos az állításodban, és hazudozol itt össze-vissza, amire én nem vagyok vevő.

bircaember maxval · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.05.14. 12:48:15

Hát, alig változtál azóta. Ezt dicséretnek szántam.

nanehogymár 2012.05.14. 12:48:39

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: hát te nekem csak jelenthetsz ez a helyzet :) de áltasd tovább magad. a kognitív disszonancia kellemetlen lesz (vagy már jelenleg is küzdesz?)

gmower (törölt) 2012.05.14. 12:49:06

Hatalmas ez a poszt, köszönöm, jól szórakoztam. Szépen illik az index blogajánlói közé, mivel a témája "Orbán Viktor a hibás". Bár Zsóti legalább nem ír le csúnya szavakat, és most még nyakatekert magyarázkodással sem fáraszt (mint a Horty szobros, meg a vörösiszaptároló poszt), egyszerűen csak kijelenti, hogy a fotón szereplő szakállas a hibás mindenért, mert csak. Köszönjük :)

Ez a mondat meg egyszerűen csodálatos:

"Mintha nem lehetne valaki tisztességes újságíró, aki támogatja Gyurcsány politikáját, vagy szimpatizál vele."

De lehet tisztességes újságíró, mármint tisztességes, a tisztesség gyurcsányi értelmezésében.

A DK-nak meg adhatnál jobb tanácsokat is, mert az hogy "bármi derül ki ferinkről, nem hisszük el" nem valami magasröptű :)

pástétom 2012.05.14. 12:50:42

@nemecsek ernő áruló: A 2002-es választási vereség estéjén a közönsége előtt valóban elismerte a vereséget és állítólag gratulált Medgyessynek. Aztán jött a "haza nem lehet ellenzékben", és az elmúltnyólcév helytartótanácsozó, idegenszívűző ellenzéki politizálása. Most akkor melyiknek is van nagyobb súlya?!

csak egy néző 2012.05.14. 12:51:00

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Baromarcú ez a lista sem semmi:Bayer,Bencsik,Vámos György,Lovas,Pőrzse,Kerényi,Csaermely,soroljam?

Karipapa01 2012.05.14. 12:54:55

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
"Pl Gréczy. GYF, Bolgár, Avar, Te, a KR, soroljam?"
Ezzel még nem válaszoltál a kérdésemre! Felsoroltál pár nevet, azon emberekét, akik "balosnak" vallják magukat. De a valóságban tényleg balosok? Nem csak ezt kommunikálják? Mivel lehet ezt bizonyítani? Egyáltalán, hogyan lehet definiálni azt, hogy ki a "balos"? nem tudsz pár névvel lerázni!

ATCG 2012.05.14. 12:55:41

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Ha utálod őket "mint a kukorica gölödint"[Petőfi: A helység kalapácsa],
akkor miért teszed hozzá, hogy: "sajna"?.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 12:55:56

@pástétom: "állítólag gratulált Medgyessynek"
Még nem láttam bizonyítékot arra, hogy gratulált volna Medgyesinek, sem arra, hogy elismerte a vereséget. Viszont még aznap a vereség-beszédben közölte, hogy a haza nem lehet ellenzékben, stb, stb. Fent idézték. Abban a szövegben melyik az a szakasz, amiben demokrata módjára elismeri a vereséget, és tesz egy lépést hátra? Egy pillanatra nem nyugodott bele, hogy vesztett, de érthető: azokban a hónapokban a századvég fidesz 2/3-ot vizionált 2002-2006-ra, és a visszafogottabb Medián is szolid, de biztos fidesz győzelmet mért. A Kedves Vezető meg csalódott, és éretlen óvodás módjára ordítozni, és vagdalkozni kezdett.

Mert Orbán Viktor NEM demokrata!

SZMLT 2012.05.14. 12:57:26

@nemecsek ernő áruló:
"A nagybetűs kiabálós részt nem olvasom el. Számolj el tízig, linkeld be a hírt, majd utána szépen higgadtan próbálj érvelni, mert a csupa nagy betű azt jelzi, magad sem vagy biztos az állításodban, és hazudozol itt össze-vissza, amire én nem vagyok vevő."

Elérkeztünk az abszurd végső határáig: a lényegest azt nem olvassa el a balos delikvens, mert aszongya: amit nagy betűvel írnak aztat ő nem olvassa el, mert az biztosan csak hazugság lehet, mert nagy betűvel csak hazugságot írnak. Megmondom én miért nem olvasod el - persze tudjuk, hogy elolvastad törpeszellem :) -, mert ott a lényeg: az ország eladósítása, a meg két és félszerezett államadósság szörnyű ténye amivel nem tudsz mit kezdeni, mert perdöntő súlya van a baloldal 8 éves rezsimjének megítélésekor. Ezért nem olvasod el - PONTOSABBAN HAZUDTÁL: MERT TUDOM HOGY ELOLVASTAD - csak, úgy teszel mintha nem tetted volna és monomániás szellemi törpeként ragaszkodsz a nyomorult hazugságodhoz: hogy Orbán nem is merte le a vereséget 2002-ben. Amit az aznap esti egyenes adás cáfolt mert el is ismerte és gratulált is Medgyesynek élő adásban te isten barma.

Mellesleg hivatalosan is kénytelen volt elismerni a vereséget te batár állat balos hatökör !!!!!!!
Ilyenkor látom, miért tart ott az ország ahol: az ilyen mocskos, büdös bunkó hatökör balos félkegyelműek miatt mint te, de ezt már az ország nagyobbik fel most már tudja. Csak itt van nagy pofád, csak itt hazudozhatsz össze-vissza, de hál Istennek az MSZP egy döglött párt, az MDF egy döglött párt, az SZDSZ egy döglött párt, GYF -nek egy 3 %-os párt jutott. Erről gondolkodjál el te nyomorult senki !!! Vajon miért végezte a teljes magyar baloldal a pöcegödörben ???? Ezen gondolkodjál, akkor talán rájössz, hogy a 2002-es választási vereség kóros mantrázása -amellett, hogy nem is igaz a feltételezésed, hogy Orbán hivatalosan nem ismerte el és gyakorlatilag egy nem igaz baromságon malmozol órák óta, te hülye barom - és a baloldal szarba süllyedése között komoly korreláció van, de miket beszélek: soha nem fogsz te semmire sem rájönni, mert sötét balos bunkó vagy!!! Mint a többi szerencsétlen. A baloldal MO átka...

SZMLT 2012.05.14. 12:58:23

@nemecsek ernő áruló:

"Mert Orbán Viktor NEM demokrata! "

Hogyne ! Persze :) :)

Na jó, falcolok, ez itt a Lipót, komolyan mondom... :)

ATCG 2012.05.14. 12:59:46

@Karipapa01: Igen erről (is) szól:
a "találkozás egy hajdani fiatalember"-ről.
Rólunk szól.

csak egy néző 2012.05.14. 13:01:35

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Látom,hála az égnek,hogy jöttek érted az ápolók.

gmower (törölt) 2012.05.14. 13:05:11

@csak egy néző: Egy elmegyógyintézetben vagytok? :)

SZMLT 2012.05.14. 13:05:51

@csak egy néző:

:)
Öngól...
Kerényi egy kimagasló műveltségű úriember bármelyik balos celebhez képest... !

:) :) :)

csak egy néző 2012.05.14. 13:07:05

@gmower: Na jó, falcolok, ez itt a Lipót, komolyan mondom... :)Mondá a szarházi.

SZMLT 2012.05.14. 13:08:58

@csak egy néző:
Annyira szellemes vagy !!!! :) :) Tényleg !!!

Annyira jó, hogy az érvek és a tények szorítása mellett még van energiád ilyen nagyszerű, ötletes, vérbő, autonóm, kicsit sem elhasznált verbális bravúrokra !!!!

Igazi balos vagy, nem is tagadhatnád !! :)

Megfontolt 2012.05.14. 13:09:51

@nemecsek ernő áruló:
...azért illik nem elfelejteni, hogy akkor 2002-ben ember fia nem gondolta volna hogy megint az országrontók kerülnek hatalomra ,tekintve hogy az első Orbán kormány pár éven belül olyan gazdasági struktúrákat hozott létre mellyekkel kiemelkedően sikeres országgá válhattunk, és végre volt jövő képünk!A szclib rombolókhoz dörgölőző közvélemény-kutatók is Fidesz győzelmet prognosztizáltak,tehát óriási meglepetés volt még Kovács biztos Lászlónak is hogy némi többségük van, feltehetőleg a "legdemokratikusabb"okok miatt.Az országunk rohamos leépítését mind az adatok, mind a józan ítélőképességgel rendelkezők , ettől az átkozott pillanattól datáljuk.
Vereséget nem OV. hanem a nép és a gazdaság szenvedett ,hiszen nincs az a furcsa eredmény ,akkor már közelebb lehetnénk az UNIÓ-s szintekhez, és nem sok embernek jutna eszébe visszavárnia a Gréczy- féle torzítókat ,és csapataikat a szoclib országrontókat!

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.14. 13:10:35

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Értsük úgy, hogy Orbán Viktor egy SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰ volt? Miben javult?

csak egy néző 2012.05.14. 13:10:43

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Valóban az.Csak ő egy jobbos celeb. Mehetne hozzád a zárt osztályra a tákolmány asztalával és a képeivel,jól kijönnétek egymással.

Karipapa01 2012.05.14. 13:11:07

@ATCG: "Igen erről (is) szól:
a "találkozás egy hajdani fiatalember"-ről.
Rólunk szól."
Úgy van! Meg a reményeinkről. Meg arról, hogy az ilyen "@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!" nevű emberek is nyugodtan túráztathatják a pofájukat a többiekkel egyetemben, mert ez a szabadság, aminek -mint tudjuk- ára van. Pénzben is kifejezhető ára. Elvállaltuk, végig csináltuk, ugyan nem ezt vártuk, de mindegy. Ez jutott! Én személyesen szeretem és tisztelem azt a "hajdani fiatalembert". A maival már vitáim vannak...

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.14. 13:12:55

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: "Amit az aznap esti egyenes adás cáfolt mert el is ismerte és gratulált is Medgyesynek élő adásban te isten barma." -Persze! Azután hogy találkozott az USA nagykövettel, amiről is azóta sem tudjuk mi hangzott el.

Wahula Jakab 2012.05.14. 13:12:57

@ATCG: Szép gondolat de köze nincs a realitáshoz.Ez a ha megdobnak kővel...gondolkodásrégen lefutott.Eggyezzünk ki döntetlenben,te jó ég kivel?Mikor a mocsok mocskolódik ésa saját bűneit kéri számon?Ne röhögtess.A memóriád kicsit szelektív,nem imádtuk mi azokon a bizonyos csatákon a valóban csodálatos Titit és ti sem aFlórit.Ez így van rendjén.Szigorúbb lett a világ. Vae victis.

SZMLT 2012.05.14. 13:12:59

A fantasztikusan tény-érzékeny Debreczeni 2003-ból:

(Népszabadság, 2003. 06. 07.)

"A magyar jobboldal válságban van. A Fidesz nagy csinnadrattával végrehajtott "újraalapítása" és Orbán Viktor "visszatérése" pártja élére a hamis látszat ellenére nem a válságból való kilábalást, hanem annak elmélyülését jelzi. A jobboldal válsága jórészt Orbánéval egyenlő. Abból fakad, attól függ: sorsuk ma még beláthatatlan ideig egybefonódik."

Bruhahaha ! A váteszi Debreczeni... KB ennyit ér minden jóslatotok !!!
:) :):)

Az cseppet sem zavarta, hogy egy rendkívül kicsi különbséggel, konkrétan hajszállal elvesztett választás önmagában nem lehet válság... :)

A hülye Debreczeni... :)

SZMLT 2012.05.14. 13:14:32

Balosok, csak higgyetek az ilyen idiótáknak mint Debi. 2003-ból szintén:

"Orbán Viktor 2002 áprilisa óta mély emberi és politikusi válsággal küzd. Ennek félreérthetetlen jelei vannak. Ebből fakad a parlamenti szerepléstől való tartózkodása (annál a cégnél kellene beérnie az ellenőrzési főosztályvezetői poszttal, amelynek tegnap még nagyhatalmú és nagyreményű elnök-vezérigazgatója volt)."

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 13:15:12

@Megfontolt: Amit mondasz, az 2000 közepéig nagyjából igaz is volt, amikor még Chikán volt a gazdasági miniszter. Aztán jött Matolcsy, azzal kezdődött valami. Aztán jött Medgyesi, aki 300 milliárdos plusz kiadást igért, amire meg is lett volna a forrás - ha a két forduló között a Fidesz nem emel nyugdíjat ügyvezető kormányként, esély nélkül a második fordulós győzelemre. Persze tény, hogy Medgyesi valóra váltotta az ígéreteit, és ez is tett a lecsúszás érdekében, de ha már itt tartunk, illik nem megfeledkezni két dologról:

- A 100 napos programot a fidesz is megszavazta.
- Gyurcsány felére törte le az államháztartási hiányt (9.5%-ról 4.5%-ra) a legnagyobb válságban. Ha ezt mégegyszer valaki megteszi, nullszaldós a költségvetés, és ha nincs Matolcsy, már 2010-ben 3% alatt lett volna a hiány. Csak ugye kellett a pénz a KözGépnek, meg Simicskának, ezért megint elszálltunk.

SZMLT 2012.05.14. 13:15:51

Szintén Debreczeni 2003-ból, megmosolyogtató a szinte korlátlanul tobzódó über-hülyesége:

"Orbán sebzett lelkének szüksége van a gyógyírra. Csakhogy - mint Tölgyessy Péter mondja - az mákonyként hat: nemcsak a fájdalmat enyhíti, de kábít is. Elhomályosítja a tekintetet és függőséget okoz. Ami az elmúlt évben a jobboldalon történt, az nem egy nagyformátumú politikai stratéga átgondolt lépéssorozata, hanem egy válságba jutott, megzavarodott lélek ösztönös - és mindeddig sikertelen - öngyógyítási kísérlete. Az uniópárt erőltetése, a polgári körök mozgalma, a Fidesz "újraalapítása": mind erre vezethető vissza."

SZMLT 2012.05.14. 13:16:42

Gréczy= Debreczeny= Bolgár = Avar = korlátlanul hülye..

:) :)

Karipapa01 2012.05.14. 13:21:40

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
"Gréczy= Debreczeny= Bolgár = Avar = korlátlanul hülye.."

Jelentette ki "SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!" nevű kommenter, aki a társadalomtudományok doktora, többszörös Nobel-díjas professzor! Kérem a többi kommentert, így kezeljétek!

angyalföldi partizán 2012.05.14. 13:23:16

@csak egy néző: ne magyarázkodj elvtárs! legyen tartásod,még ha hintába ültettek és löktek rajtad egyet.egy haladó baloldali nem fél!

SZMLT 2012.05.14. 13:24:51

"Gyurcsány felére törte le az államháztartási hiányt (9.5%-ról 4.5%-ra) a legnagyobb válságban."

Mikor is zavaros tudású barátom ? Mikor is volt válság ? Valóban GYF -nek csak erénye van ? Semmi szerepe sincs abban, hogy az államadósságunk meg két és félszereződött ? Tényleg ? Mit tett Gyurcsány 2004-től, hogy megállítsa az államadósság elszaladását ? Tett egyáltalán valamit ? Ha igen akkor miért száguldott az államadósság szélsebesen felfelé egészen 2010-ig ? Miről beszélsz ? HOl élsz te? Milyen hírforrásokból táplálkozol? GYF a legnagyobb bűnt követte el: amikor 2004-től világossá vált az, hogy az államadósság növekedése elszabadult akkor ezt egyszerűen eltagadta, mert a konszolidálás választási vereségébe került volna. ezt jól tudta ő is:
----
"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk, és ti is tudtátok, hogy ha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt."

csak egy néző 2012.05.14. 13:25:44

@angyalföldi partizán:
Na itt a szarházi haverja is.Hol késnek már azok az ápolók???

SZMLT 2012.05.14. 13:26:37

Ráadásul GYF-el szemben igen elnéző volt az EU, míg Orbánnal szemben könyörtelenek: 3 % alatt kell lennie a hiánynak ha törik ha szakad...

Ezt egyre többen látják már...

SZMLT 2012.05.14. 13:28:55

Elképesztő amilyen nyomorult tudatlansággal - nem tudom szándékossal-e vagy tényleg a tudatlanságból fakadóan - küzdenek a balosok.

KB 10-szer tettem említést arról, hogy 2002-2010 között meg két és félszereződött az államadósság, de MINTHA SEMMIT SEM MONDTAM VOLNA. A balost ez nem érdekli, hazudik magának, képtelen szembenézni azzal, hogy az államadósság ilyen mértékű növekedése konjunktúrában BŰN. Mintha ez nem is létezne...

ELKÉPESZTŐ...

ATCG 2012.05.14. 13:30:09

@Megfontolt: Szabad a pálya OV. előtt,
hogy mindent rendbe tegyen.
Fel lehetne azért idézni a 2002-s választások előtti Orbán-Meggyesi vitát, hogy hány százalékos ápolónői béremelést ígért Meggyesi, és hányat Orbán; 1:3 volt az arány.
A Meggyesi kormány betartotta ígéretét,
megtörtént a béremelés - hitelből -,ettől eredeztetik az adósságspirál beindulását;
vajon mi lett volna, ha Orbán nyer, az Orbán-kormány betartotta volna ígéretét?
Vagy azt mondta volna, hogy más a kampány és más a kormányzás?
Vagy egyszerűen elfelejtette volna hajdanán a 168 órában, még szakállas fiatalemberként tett nyilatkozatát, amikor egyedül a Fidesz nem támogatott egy nyugdíjasokra vonatkozó törvénytervezetet a parlamenti vitában:
"A Fidesz csak olyan törvénytervezetet támogat, amelyet választási győzelme esetén teljesíteni is tud."
És mi van az első Fidesz-kormány alatt hozott "lakásvásárlási-támogatás, kedvezményes kölcsönhöz jutás" forint százmilliárdos következményeivel, amelyek szintén besegítettek kicsit az adósságnövekménybe?
Az egymásra mutogatás ördögi kör. 22-es csapdája.

angyalföldi partizán 2012.05.14. 13:35:25

@nemecsek ernő áruló: te frankón ezen rugózol már órák óta,hogy elismerte vagy nem? anyám borogass!

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 13:38:40

@angyalföldi partizán: Szeretek választ kapni a kérdéseimre, de csak személyeskedéssel találkoztam, és elfogadtam a kihívást. Ne foglalkozz velem!

SZMLT 2012.05.14. 13:38:43

@ATCG:

BAtár ostobaságokat írsz te is, sajnos. PL:

"És mi van az első Fidesz-kormány alatt hozott "lakásvásárlási-támogatás, kedvezményes kölcsönhöz jutás" forint százmilliárdos következményeivel, amelyek szintén besegítettek kicsit az adósságnövekménybe?"

Milyen államadósság növekedésbe ? 2002-ben, már a Megyó kormány első intézkedéseivel együtt az adósság 52 %-on volt. 2001-ben pedig 51 %-on. 2010-re meg 80%-on volt. Miről beszélsz ? Egyértelmű, hogy bármit is hazudik a baloldali média: TÉNYSZERŰ, HOGY AZ ORBÁN KORMÁNY IDEJÉN 98-2002 KÖZÖTT FOLYAMATOSAN CSÖKKENT AZ ÁLLAMADÓSSÁG. A DRASZTIKUS, NEM 1-2 %-OS KILENGÉS, HANEM DRASZTIKUS NÖVEKEDÉS MEGYÓTÓL INDUL MEG, PEDIG HÁT MEGSZÜNTETTÉK A SOKAT ÁTKOLT OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁST, MÉGIS NŐTT KEMÉNYEN.

SZMLT 2012.05.14. 13:39:32

@angyalföldi partizán:
Igen, a barmának ez a legfontosabb kérdés... :) Elképesztő... Arányérzékük nincs egy szemernyi sem...

ATCG 2012.05.14. 13:40:09

@Karipapa01: Nekem is, de én a hajdanit sem szerettem igazán; ettől függetlenül láttam benne valamit, ami jól lett volna, ha ki is teljesedhetett volna.
Pl. amikor a Fidesz kivonult a 90-be megalakult országgyűlés egyik első vitanapjáról, ahol a Szent Koronáról ment a vita.
OV, nyilatkozata akkor valahogy így szólt: A modern Magyarország megteremtésben ennél sokkal fontosabb teendőink vannak.

ATCG 2012.05.14. 13:41:18

jól lett volna: jó lett volna;
90-be: 90-ben

angyalföldi partizán 2012.05.14. 13:41:46

@csak egy néző: nem ismerem az illetőt,de amúgy sem kell neki segítség,szénné aláz,pedig neked van több segítőd is. amúgy bájos,hogy neki esel a stílusa miatt miközben te ugyanolyan vagy ,csak a kabát más színű.

ATCG 2012.05.14. 13:47:11

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Ezt az ostobaság kitétel nélkül is leírhattad volna.
Senki sem tagadja, hogy Meggyesi alatt növekedett az eladósodás, a fedezet nélküli ígéretek teljesítéséhez pénz kellett, mint ahogyan az előző kormány által bevállalt intézkedések teljesítéséhez is.

Karipapa01 2012.05.14. 13:48:22

@ATCG: "...hány százalékos ápolónői béremelést ígért Meggyesi, és hányat Orbán; 1:3 volt az arány.
A Meggyesi kormány betartotta ígéretét,
megtörtént a béremelés - hitelből -,ettől eredeztetik az adósságspirál beindulását..."

Na na na! A hitel pont azért van, hogy a működőképességet fenntartsa akkor, ha más forrásokból nem lehet biztosítani. Így hirtelen módon! Ebből semmi nem eredeztethető, mivel a visszafizetés alapja a más területeken történő pénzelvonás. Ha ez muszáj volt a társadalom fenntartása érdekében, hát meg kell tenni, akkor is, ha fáj. Ez nem lehet indok vagy jogalap arra, hogy bárki az adott esetben felmerült költségek finanszírozásával kapcsolatosan kifogást emeljen: erre akkor szükség volt, meg kellett lépni!

Karipapa01 2012.05.14. 14:03:53

@ATCG: "...ahol a Szent Koronáról ment a vita.
OV, nyilatkozata akkor valahogy így szólt: A modern Magyarország megteremtésben ennél sokkal fontosabb teendőink vannak."

Igaza volt, tényleg az országgyűlésnek sokkal fontosabb teendői is lettek volna... Mindamellett az a véleményem, hogy az ilyen demonstratív kivonulások nem hozzák a kívánt eredményt, függetlenül attól , hogy mikor és ki követi el! A választók nem azért választják a képviselőiket, hogy kivonuljanak egy parlamenti vita alkalmával, hanem azért, hogy (még ha egyedül is marad a nézeteivel) harcoljon a választói érdekében! Hülye, vagy elfogult az a választó, aki az ilyen cselekményeket respektálja! Ez egy hisztérikus cselekmény és én legalábbis úgy gondolom, hogy ezt én megtehetem az utcán, de az általam megválasztott képviselő (aki az érdekeimet képviseli), az nem! Mintha a bírósági tárgyalásomról felhúzott orral személyében sértetten kivonulna az ügyvédem, engem pedig felakasztanak. Én soha nem fogok olyan emberre szavazni, aki ezt megteszi. Harcoljon a képviseletemben, ne pedig hisztériázzon a vélt, vagy valós igaza miatt.

ATCG 2012.05.14. 14:09:23

@Wahula Jakab: De bizony, hogy szerettük Törőcsiket, fradistaként is.
Én pl. szerettem.
És tapsoltam a Dózsának kint a megyeri úton, amikor lefocizták a Celticet és a Benficát,
sajnos az öreg Altafini viszont továbbrúgta a Juvét 2:2- vel,vagy nem tudom már melyik olasz csapat volt az.
Szintén a megyeri úton láttam a hetvennyolcas Vb. előtt azt az előkészületi válogatott meccset, ahol Baróti kapitánysága alatt az Ebédlő-Törő páros által megbolondított argentinokat 4:2-re vertük.
Én fradista voltam és, vagyok (pedig most már minek).
Szurkoltunk, nem kövekkel dobálóztunk.
Azután eljött ez a "szép új világ".
A fradi pályán még utoljára egyszer kint voltam egy bajnokin:
az MTK volt a vendég. És a fradi tábor - náci dokumentumfilmeket idézően -
több ezer ember, szívre vert majd fölelőrelendített jobb kézzel egy emberként üvöltötte ütemesen:
"Mocskos zsidók." Egyébként azon a meccsen az MTK nyert1:0-ra.
Azóta nem járok bajnoki meccsekre.
Nincs kedvem a belháború eszkalációjához még a saját dühkitöréseimet is hozzátenni.
Nem vagyok farizeus, meg kőre kenyeret visszadobáló.
De hiányoznak az érdemi viták.
Nagyon hiányoznak, és ez szembenéző szuronyok árnyékában nem fog menni.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 14:11:20

A baloldal MO átka... @SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:" A baloldal MO átka..."

Na szóval ki is a megosztó, meg a kirekesztő? Aki nem az, nem ír ilyeneket másik magyar állampolgárról, még akkor sem, ha nem egy gyékényen árulnak.

ATCG 2012.05.14. 14:22:06

@Karipapa01: Nincs köztünk vita, Meggyesiék 100 napos programjának végrehajtása sok valós bajt próbált orvosolni, és ezekhez források kellettek.
Igazad van a kivonulással kapcsolatban.
De - bár sohasem szavaztam rájuk -attól még tetszett nekem az akkori Orbán jó néhány érvelése.
Az akkori parlamentben nyílt vitában lehazugozta a kormányt.
És - micsoda szentségtörésként hathat ez mostani híveinek - felszólalt Göncz Árpád védelmében (amikor kifütyülték valami nagy országos ünnepségen).

wirth6 2012.05.14. 14:23:52

@Karipapa01: Szerintem a ne azt figyeljék, amit a megválasztásomért mondok... inkább a más a választási program, és más a kormányprogram mondáshoz áll közel, mint a hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal megnyilatkozáshoz.

berne 2012.05.14. 14:26:44

Ez a Gréczy miért van mindíg Index címlapon.
nem annyir jó ez! söt.....

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 14:27:12

Tisztelt jobboldaliak!

Válaszoljon már valaki arra a kérdésemre - ha már a megszólított nem tette - miért is kell a magyar állampolgárokat közép, és egyéb osztályokba sorolni? Ime ez egy érdemi kérdés, érdemi választ kívánna. Senki nem meri felvállalni?

Osztán: mi az osztályba sorolás kritériuma? Ki dönti el, hogy valaki beletartozik-e ebbe a középosztályba vagy sem? Ha valaki kimarad ( mint kutya szar a hóból ) akkor lehet-e reklamálni, ha igen hol és kinél?

Osztán: a nagy nemzeti együttműködés keretében miért beszélnek olyanokat az emberek, hogy a megyei kormánymegb(h)ízott nem beszél a megyi önkormányzat elnökével. Ez a nemzeti együttműködés?

Nos ezeket csak egy hülye, balos megmondó kérdezi, de szerintem sok nem balost is érdekelne a válasz. Elő a farbával!

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 14:29:56

@berne: "Ez a Gréczy miért van mindíg Index címlapon.
nem annyir jó ez! söt....."

Tudod talán azért, mert a Gréczy blogjaira valahogy sokkal többen járnak, mint a nem "Grézcy" blogokra. Pl. te is itt vagy, pedig téged se hívtak, mint mindenki mást sem.
Van más oka is, de azt találd ki magad.

Karipapa01 2012.05.14. 14:31:03

@ATCG: " De bizony, hogy szerettük Törőcsiket, fradistaként is."

Nyilasi is szerette pedig fradista volt! Ki is állította a bíró az 1978-as Argentinai VB első mérkőzésén, ahol a Törő elleni sorozatos szabálysértéseket nem vette észre a bíró, de amikor Törőcsik egyszer szabálytalankodott a mérkőzés alatt, rögtön kiállították. Pedig nem is volt súlyos szabálytalanság. Nyilasi ezért azonnal reklamált (pedig nem kellett volna) és őt is kiállították. Sőt: dühében még mutatott is valamit a nézőknek, amiért a FIFA igencsak elmarasztalta. (de azért nem annyira :-)) A FIFA mindezt az argentin politikai helyzettel és a körülményekkel magyarázta. Szégyen. Mindegy, Nyil kiállt Törő mellett, mindketten tisztelték egymás tudását (az utólagos interjúk szerint is) és jó csapattársak voltak. Nekik is a jobboldal-baloldal-süketduma tett keresztbe. Sajnálatos.

peti6 2012.05.14. 14:31:34

Ez a régi fénykép, ami előkerült valahonnan, és megjelent egy balos lapban, mennyi indulatot tud kiváltani.
Pedig az egész lényege, hogy a Zsolti mossa magát tetves gazdája előtt, és magát tisztességes újságírónak titulálja.
A szerencsétlen gyurcsány seggnyaló, hol van ő a tisztességtől és az újságírástól?????

nanehogymár 2012.05.14. 14:33:46

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
nézzük a számokat mert bár igazad van, hogy nőtt az államadósság, de csúsztatsz is. ti, szaros jobbosok harsogjátok, hogy nem a nominális, hanem a GDP arányos növekedést kell nézni. vagy ez is változik, épp mikor, melyik kellemes? :)
az államadósság, ha legalább 2008-as szinten lenne a GDP, mértéke ca. 35%-os növekedést mutathatna (úgy 70%-on állna, ami persze még mindig sok, de sokkal kezelhetőbb). de óriásit zuhant a GDP!
az gazdaságpolitikai vita tárgya lehet, hogy mire költöttek annyit amennyit. egyébként túl sokat költöttek. az más kérdés, hogy viktor mégis osztogatott akárcsak megyó. ha annyira nagy a baj, akkor miért osztogatott el 400mrd-ot? most meg alig bírják besanyargatni a kis és bőven átlagot elérő keresetűeken. úgyhogy szarházi vagy, ha viktort mosdatod. pont olyan vagy, mint azok akik elfogadják az "elmúltnyóccévet". rájuk mutogatsz, miközben ugyanolyan barom vagy. vicces.

Karipapa01 2012.05.14. 14:33:59

@látjátok feleim szümtükkel:
"@berne: "Ez a Gréczy miért van mindíg Index címlapon.
nem annyir jó ez! söt....."

Miért nem magyaráztad meg ennek a béna-bernének, hogy nem kötelező ráklikkelni! Hú, de gyenge vagy :-)

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 14:38:55

@látjátok feleim szümtükkel:

"Könyves Kálmán azt mondta, hogy boszorkányok pedig nincsenek"

- jav. Nem mondta.

"Mellesleg te jöttél SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !! helyett ( csesztetni )?"

- hát te tényleg egy libbant tetű vagy, barátom.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 14:40:04

@Karipapa01: "Elmúltnyócév" - azt azért tudjad, hogy így csak ti, ballerek ejtitek. Ott a nyóckerbe'.

ATCG 2012.05.14. 14:41:24

@Karipapa01: Régi emlék. Pedig milyen jók voltunk azon a meccsen is.
Érezték az argentinok is,azért provokálták, rugdalták Törőt.
Nyíl pedig szintén felült a provokációnak.
Buta volt abban a pillanatban, nem profi focista. Elkapta a hév.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 14:41:37

@nemecsek ernő áruló: ne hibbanj meg teljesen. Mutass egyetlen bukott miniszterelnököt, aki szó szerint azt mondja: "elismerem, hogy vesztettem". Bárhonnan, bármikor. De linkkel.

Karipapa01 2012.05.14. 14:41:38

@peti6: "Ez a régi fénykép, ami előkerült valahonnan..."
Peti! Van neked olyan ismerősöd, akiről 20 évvel ezelőtt igazán hitted hogy barát, de ma már nem az? Ha nem tudsz ilyenről, szerencsés ember vagy.

Alf (törölt) 2012.05.14. 14:41:46

NEm kevés elvakultság kell minden rossz mögé orbánt látni.

"elsősorban" miatta? tényleg?

nehéz beismerni, hogy majd mindenki hibázott. ez egy ilyen ország, mindig mindenkinek igaza van.

peti6 2012.05.14. 14:42:43

@peti6: Elnézést mindenkitől, főleg a Zsoltitól, elírtam, nem balos, hanem jobbos lapban jelent meg.Pedig a szerencsétlennek teljesen mindegy.....

nanehogymár 2012.05.14. 14:42:46

@nanehogymár:
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
meg mesélj a devizaárfolyamról is, hogy az közel 6-8%-kal növeli az államadósságot, ki miatt?! a nyomorék viktorod miatt. na ezért vagy egy szarfaszú, hiteltelen droid. :)

Karipapa01 2012.05.14. 14:44:47

@Szabó Zoltán fél évet kapott: ""Elmúltnyócév" - azt azért tudjad, hogy így csak ti, ballerek ejtitek. Ott a nyóckerbe'."

Igazad van! Én is lehetnék a kétkerbe, ha csontig benyalnák...

nanehogymár 2012.05.14. 14:45:55

@Alf: de ugyanez igaz a gyurcsánozókra is nemdebár? amíg ez nem lesz helyén kezelve, addig ez az ország süllyed tovább.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 14:49:15

@Karipapa01: Avar tényleg elég gyenge elme, ez igaz, de Bolgár agyafúrt demagóg, okos manipulátor. Sok hülyét elvakít.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 14:54:15

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Ideges vagy, angyalom? Ennyi erővel be is másolhattad volna a szöveget, ami bizonyítja, hogy OV demokrata... de mivel nincs ilyen, elhiszem, hogy idegesít....

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 14:56:45

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Én linkeltem feljebb példát, mire gondolok, erre csak személyeskedést kaptam, nyilván, mert ilyet nem tudnátok Magyarországon mutatni. Mert OV nem demokrata, és soha nem lenne képes elismerni egy választási vereséget.

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 14:58:23

@Karipapa01:
"Én is lehetnék a kétkerbe, ha csontig benyalnák..." - álamfőnek készülsz, proletár? De a proli álamfők csak a tizenegykerbe' lakhatnak, mint annak idején Losonczi Pál.

Karipapa01 2012.05.14. 14:58:43

@ATCG: Pedig hatalmas bírói segítséggel nyögve nyertek az Argentinok 2:1-re (ha jól emlékszem) és a kezdő kis tatabányai Csapó nyomott nekik egy csodálatos furit! Egyébként több gólt is tudtunk volna rúgni. Képzeld, mi lett volna, ha a szerencse is mellettünk áll és nyerünk. Esetleg az első kőrben kiesik a házigazda... Talán jobb így...

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.14. 15:00:18

@berne: Neked nem a rabbidnál kéne lenned Talmud oktatáson?

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:01:40

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Ha az érvek elfogytak, jön a személyeskedés... Ezzel csak alátámasztod, hogy igazam van, és OV NEM demokrata.

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.14. 15:02:40

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Milyen polgár? Te? :-)) Te Egyiptomból szökött rabszolga vagy! Mózes csak azért választotta szét a Vörös tengert, mert szégyellt veletek körbemenni!

ATCG 2012.05.14. 15:03:04

@Alf: Lénárd Sándor: "Apám" c. novelláját. korrajzát olvastam a napokban.
Az első világháború kitörésétől 1924-ig tartó időszakot fogja át a történet.
Két adalék az akkori - a Monachia hadvezetésére jellemző - elszúrásokból, vagy dilettantizmusból, szervezetlenségből, nem kellő felkészültségből:
1./ A délvidéki kórházakban nem volt elég gyógyszer, kötszer, szakképzett sebész.
Mindenki úgy gondolta nagy hazafias felbuzdulásában, hogy hamar véget ér a háború. Minek akkor a sok kötszer, orvos?
2./A behívókra ráírták, hogy a bevonuló 48 órára való hideg élelmet hozzon magával. Ehhez képest számtalan estben előfordult, hogy KUK. meleg ételt a behívott baka a nyolcadik napon kapott először.
Ha nincsenek a hazafias lelkű honleányok és honasszonyok, bizony a bakáknak felkopott volna az álluk az éhségtől, mire megkapják az első ellátmányt.
Lénárd anyja ápolónőként sokkal hamarabb látta a realitást, mint a Monarchia - a hadüzenet hírére -önfeledten ölelkező, dicsőségre vágyó férfi polgárainak túlnyomó többsége.

És még egy adalék a két nép az osztrák és a magyar mentalitásbeli különbségéről, illetve arról, hogy melyiknek milyen szerencséje volt a második világháború végéig, illetve az utána következő nagyhatalmi játszmákban:

1924-ben Bécsben egy-két színház működött, Budapesten 30!
És ma mekkora a különbség Bécs és Budapest között!
A Monarchiában közösen elkövetett elszúrásokból miért tudtak az osztrákok tanulni, és mi miért nem?

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 15:03:50

@nemecsek ernő áruló: nem arról beszéltünk, hogy Orbán demokrata-e, hanem arról, éppen neked jogodban áll-e linkeket követelni. Megmutattuk, hogy nem áll jogodban. Ennyi. Hogy megértsd végre.

ATCG 2012.05.14. 15:06:03

@Karipapa01: Végig segíteték őket azon a VB-n. Még a döntőbe is bundagyanús meccs után jutottak be.
Utána én, ahogy kiestünk a hollandoknak szurkoltam.

ATCG 2012.05.14. 15:06:36

@Karipapa01: Köszönöm szépen a webcímet.

Karipapa01 2012.05.14. 15:07:02

@ATCG: A holland gyereknek hogy ömlött a vér az arcából!

Karipapa01 2012.05.14. 15:07:54

@ATCG: Oké, noszta.. Ha te is szereted.

ATCG 2012.05.14. 15:09:44

@Szabó Zoltán fél évet kapott:
És azt hiszed én nem ítéltem el azt, amikor láttam a 94-e választási plakátokon, hogy a FIDESZ nevéből az F-t átírták ZS-re?
Szerinted minden ilyen plakátot Kiss P. írt át?

Szabó Zoltán fél évet kapott · http://index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.14. 15:10:42

@ATCG: nem, mint ahogy nem Hitler gyilkolt meg egyesével hatmillió zsidót, te szegény demagóg.

Karipapa01 2012.05.14. 15:10:55

@nemecsek ernő áruló: "@Szabó Zoltán fél évet kapott: Ha az érvek elfogytak, jön a személyeskedés... Ezzel csak alátámasztod, hogy igazam van, és OV NEM demokrata."

Kiegészítelek: OV MA már nem demokrata!

mojoking77 2012.05.14. 15:11:22

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nem baratom, nem a gennyes allatot. Szimplan sajat magat adja, es par pillanatra elfelejtkezhet arrol a szanalmas romhalmazrol, ami gyakorlatilag az elete, es a teljes kilatastalansaga... Szanalmas mind a ket tabor, legszivesebben szetszornek koztuk valamennyi aprot, hogy inkabb azon marakodjanak es ne ilyen ertelmetlensegeken..

Karipapa01 2012.05.14. 15:12:52

@Szabó Zoltán fél évet kapott: "nem, mint ahogy nem Hitler gyilkolt meg egyesével hatmillió zsidót, te szegény demagóg."

Nem kellett egyesével: ehhez elég volt egy pár másodperces aláírás is.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:14:13

@Szabó Zoltán fél évet kapott: "Megmutattuk, hogy nem áll jogodban."
Tehát TE is elismered, hogy SEM ti, SEM szeretett Viktorotok, a Kedves Vezető nem demokrata! Köszönöm, végre kimondtátok, csak erre voltam kíváncsi, már nyugodtan alszom! :)

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:15:43

@Karipapa01: Soha sem volt az. Nekem Gréczyvel ellentétben a Nagy Imre újratemetős beszédétől is a hideg futkosott a hátamon, és nem azért, mert olyan jó lett volna, hanem mert láttam felsejleni a leendő diktátort.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 15:16:26

@Szabó Zoltán fél évet kapott:
A magam szekértáborában egyedül vagyok, nincs szükségem tárbortársakra.

Karipapa01 2012.05.14. 15:16:58

@Szabó Zoltán fél évet kapott: " akkor volt az, amikor szemétláda volt?"
Mármint ki? Ha megnyugtat: OV sohasem volt. Hogy mennyire egyenes ember, az vitát képezhet, dehogy szemétláda? Ejnye! Én soha sem mondtam ilyesmit és másoktól sem vártam.

ATCG 2012.05.14. 15:17:10

@Karipapa01: Sajnos utána jött 86, Mexico.
Nem nagyon van már mire

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.14. 15:17:56

@Szabó Zoltán fél évet kapott: "
"Könyves Kálmán azt mondta, hogy boszorkányok pedig nincsenek"

- jav. Nem mondta."

Aha! Ez egy érdemi válasz.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:18:21

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Kettőnk közül nem én támogatok maffiózókat, akik megvonják emberek jogát akármitől is. Ergo kettőnk közül nem én vagyok az elvakult.

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.14. 15:21:38

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Kétségkívül a beilleszkedők tipikus viselkedését mutatod.

Karipapa01 2012.05.14. 15:22:07

@nemecsek ernő áruló: "...mert láttam felsejleni a leendő diktátort."
A jövőbe láttál, jó neked. Én azt másként fogtam. Leszámítva a politikusi túlhangsúlyozást és dinamizmust úgy érzem, nem volt semmi fenyegetettség, ha erre gondolsz.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:26:16

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Nem fröcsögök. Ellenőrizhető tényt közöltem. Nem én kértem, hogy maffiózókat imádj.

mese1 2012.05.14. 15:33:49

@nemecsek ernő áruló: Hát csúsztatás az van bőven, Gyurcsány már akkor megbukott... és neki köszönhetjük az ország elúszását 2002, 55 %, 2010, 83 % volt az államháztartás hiánya, Gyurcsány megbukott a gazdasági válság miatt, és az hitelekkel úszták meg a teljes csődöt...

mese1 2012.05.14. 15:36:48

@Karipapa01: Pedig bizony ott indult el...

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 15:46:44

@mese1: "neki köszönhetjük"
Én csúsztatok? 2007 decemberében mennyi volt az államadósság? És 2008 decemberében? 2009 decemberében mennyi volt az államháztartási hiány? És 2011 decemberében?

Hertelendi 2012.05.14. 15:46:48

@mese1: Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány Gyurcsány...ezt tudjátok, érvetek egy szál se...mi meg vegyünk komolyan...

ATCG 2012.05.14. 15:47:16

@Szabó Zoltán fél évet kapott:
nem tudom miért kaptam ezt a megtisztelő demagóg címet.

Neked biztosan jól esett leírni.
Azután azt sem értem - érvek helyett - miért prolizod le Nemecseket.
Ugyanakkor ezzel a tűzhányó nevű zsidózóval meg milyen kesztyűs kézzel bánsz; na erről a szintről már indulhatna egy érdemi párbeszéd. Ha egyáltalán akarna bárki ilyet, nem pedig egymás mellett, egymást sértegetve, folyamatosan elbeszélni.
Mélységesen meg vagy győződve róla, hogy a veled ellentétes nézeteket valló helyesli Szabó Zoltán, vagy Hunvald, vagy Hagyó, vagy Zuschlag tetteit.
A francba, nem veszed észre, hogy már réges-régen a fejünk fölött országot szétkapó "Werbőczy utódok", CsákMáték garázdálkodását kellene - legalább minimális kis egyetértési kezdőpontról elindulva - közösen fékeznünk?
Civilizált polgárokként egy hazában.
Vén demagóg, mit is beszélek:
Nem kell nekünk a "Két pogány közt egy hazáért" történelmi sorsra hivatkozni, a három részre szakadt ország keserveire(Habsburg-török átok) mutogatnunk,
kuruc-labanc ellentétekkel dobálóznunk, a németet és az oroszokat szidni sorsunk alakulásáért: eleget tudunk mi saját magunknak ártani minden külső ellenség nélkül is.
Legalább úgy, mint az egyszeri székely, aki amikor verte a jégeső a vetését,
fogott egy jókora furkósbotot:
És:
-Hagy lám Uramisten, mire megyünk ketten!-
felkiáltással ő is a vetést kezdte csépelni.
Mielőtt nekem esnél: félig székely vagyok (apám 46-ban szökött át ide Romániából, a független erdélyi köztársaságért szervezkedtek és ezért másfél évre ítélték, meg egy kicsit a fogait is kiverték).

béla a görög (törölt) 2012.05.14. 15:47:35

Szerintem dobd ki azt a fotót, mert még bajod lehet belőle. Nem most és nem ezektől, hanem később :)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.05.14. 16:26:04

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Anyád a legjobb szerető a fideszben , sokan mesélik!

A szabadesésben lévő tesztváros Pécs, a fideszes ámokfutás miatt!
Három éve vezeti Pécset Páva Zsolt, ami egy önkormányzati ciklus háromnegyede, szóval eljött az ideje a számvetésnek. Sok csillogás, kevés tartalom, de legalább mi pécsiek idő előtt megtapasztalhattuk, hogy mit hoz az országnak a Fidesz uralom.

Még nap is elbújt a felhők mögé azon a jeles napon, amikor Páva Zsolt pécsi polgármesterségének harmadik évfordulóját ünnepeljük, és ki hibáztathatná ezért? Az elmúlt három év jó eséllyel megpecsételheti Pécs sorsát - Páva mentségére legyen mondva, hogy az ezt megelőző három is majdnem ennyire káros volt a város számára. Három év távlatából már jól látni, hogy 2009 májusa és azt követő szűk egy év a Nemzeti Együttműködés Rendszerének előjátéka volt, bepillantás a jövőbe. A pár évvel korábban még az örökös ellenzéki létre berendezkedő Pávának így nem csupán a polgármesterség, hanem a közgyűlési többség is az ölébe pottyant.

Sajátos fintora a sorsnak, hogy a Fideszen belül pehelysúlyúnak számító ügyvéd semmit sem tudott kezdeni ezekkel az ajándékokkal, csupán az arcát adta az einstand nagyüzem beindulásához. Páva Zsolt polgármesterségét az eddig történtek alapján inkább Bánki-Szebelédi , avagy Várhegyi-korszaknak kellene elneveznünk, mintsem Páva-korszaknak, ez a három ember - a Fidesz száműzetés előtt álló regionális pártigazgatója, és a párt örökös kampányguruja - ugyanis sokkal jobban rajtahagyta a keze nyomát a városon, mint annak állítólagos első embere.

A Széchenyi téren megejtett népünnepélyszerű beiktatásról kezdve a Nagy Októberi Vízműfoglaláson át egészen a Pécs2010 beruházások maradékának leosztásáig Páva nem csinált mást, mint arcát és aláírását adta mindenhez, ami bizonyos szempontból be is jött, hiszen 2010 őszén komolyan vehető program nélkül választották újra. Mindennek persze meglett az ára, amit a politika természetéből kiindulva természetesen nem elsősorban Páva Zsoltnak, hanem Pécs lakóinak kell majd megfizetnie.

A pécsieknek is nagyon elege van ebből a bóvlista bandából!

ATCG 2012.05.14. 16:29:33

@ATCG: Ja. Nem elírás:
>a fejünk fölött országot szétkapó
"Werbőczy utódok".<
Lassan odajutunk, hogy már azon a borzasztó látomáson is túlteszünk szűklátókörű elvakultságunkban, amit Ady így ír le:

"Felülről nézvést még megvolna az ország,
Werbőczy utódok toldozzák-foldozzák."

sisifux 2012.05.14. 16:35:31

@LIBERÁLIS TETŰK !!:
"KB 10-szer tettem említést arról, hogy 2002-2010 között meg két és félszereződött az államadósság,..."

Ez hazugság, "csak" megkétszereződött.
(9 500 md, 19 000 md Ft)
A fidesz első kormányzása alatt pedig 50%-al nőtt. ( 6 200 md, 9 500 md Ft) Ha kapnak még egy lehetőséget 2002-ben, akkor megduplázták volna.
Miről is beszélsz?

Hertelendi 2012.05.14. 16:48:14

@Szabó Zoltán fél évet kapott: melyikre vársz érvet? hogy megjöttél, vagy, hogy hülyegyerek vagy? mindkettőre van érvem:)

mese1 2012.05.14. 17:00:22

@nemecsek ernő áruló: És 2007-ben hol volt még válság? Most az van, épp összeomlik minden a görögök miatt...@Hertelendi: mert így van... 2002-2010 között majdnem duplájára nőtt az államadósság...

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:02:31

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Az, hogy maffiózókat imádsz, mint a messiást, a te bajod. Hogy ezt fröcsögésnek érzed, az jelzi, hogy nagy a te fájdalmad, mert nem tudsz egyértelmű tényeket hozni, amelyek cáfolnák, hogy egy bűnszervezet irányítja az országot.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:03:54

@mese1: Nem érzed, hogy ezért kérdeztem? Ha te is elismered, hogy a válság miatt történt, akkor nem látsz egy icike-picike hangyafasznyi esélyt rá, hogy feltéve, de nem megengedve talán nem egészen kizárólag gyurcsányahibás?

Hertelendi 2012.05.14. 17:09:48

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Patkányka az érveket te szolgáltatod a beokádásaiddal. Ilyeneket normális ember nem ír. Ostoba takony vagy! Itt mindenki tudja!

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:09:52

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Az én gyurcsányom? Ahhahahahahahahaha!!! :D

Elég nehezen titkolod, hogy szerelmes vagy a Kedves Vezetőbe, de rám ne húzzál Gyurcsány-imádatot.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:14:48

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Semmit. Nem lehet cáfolni a tényeket, mely szerint magyar gazdáktól vették el Orbán szobatársai a földeket, és így a tisztes megélhetést. Nem lehet cáfolni semmit azon, hogy minden vállalkozás tövig van szopatva a különféle különadókkal, kivéve Orbán barátainak, és üzletfeleinek cégei. Nem lehet cáfolni semmit azon, hogy Kubatov listái alapján szabták át a választókerületeket. Nem lehet cáfolni semmit azon, hogy a politikusok ha kamerát látnak, és nincs rajta a HírTV matrica, menekülnek, mert félnek a kínos kérdésektől, és nem tudnának felelni arra, miért kellett kirabolni a magyar dolgozó embereket. Nem lehet cáfolni azon sem semmit, hogy Viktor az EU ellen vívott szabadságharchoz szeretne az EU-tól kölcsönkérni, és annak ellenére, hogy 12 év megtakarításait felélték, az államadósság soha nem látott magasságokban van.

Nyugodtan rejszolj csak Orbánra, látom, hogy szereted őt, és soha nem tudnál olyat tenni, ami a Kedves Vezetőnek nem kedves. De kérlek nézd el azt, hogy az ilyen patkányokat én a magam részéről nem tolerálom.

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:17:22

@Szabó Zoltán fél évet kapott: beakadt a lemez, vagy elfogyott a sillabusz, már nem tudsz mit mondani? Érveket mondtam! Hajrá, kisköcsög! Aztán nehogy agyvérzést kapj! ;)

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:21:23

@Szabó Zoltán fél évet kapott: :ásít: Nem unod? Érveket mondtam, arra nem tudsz reagálni. Nem mondom, hogy hagyd abba, mielőtt hülyének néznek, mert késő! Már megtörtént.

ATCG 2012.05.14. 17:25:20

@Szabó Zoltán fél évet kapott:
"lapos Balaton"
"Kicsi, savanyú, de legalább a miénk".
Körkörös védelemre rendezkedtél be?
Vagyis inkább egy pontból kiindulva körkörösen mindenkibe belevágsz?

nemecsek ernő áruló 2012.05.14. 17:27:00

@Szabó Zoltán fél évet kapott: Végülis a magyar gazdák kirablása a saját cégek előnyben részesítése a más magyar embereket foglalkoztató cégekkel szemben, a magyar gazdaság taccsravágása, a minden létező emberrel való összeveszés miatti neheztelés, 12 év megtakarításának elrablása, az nem érv.

A "ne fröcsögj", az érv. Jajj, istenem, te büdös kics komcsi takony, de fogok örülni, amikor a magad fajtát a belénél fogják fellógatni! Magam részéről elvesztettem az érdeklődést, még fröcsögj be valamit ide, ami tartalmazza a bolsi, a büdös, meg a rohadék szavakat, aztán lépjünk tovább. Inkább termelem a GDP-t. A te élősködő patkányfajzatú disznófejű pöcsfejek szopatása helyett. A délutáni programom már így is megvolt. Majd még folytatjuk valamikor.

Bolsi patkány. Rejszolj addig sokat Viktorra, jóccakát.

Hertelendi 2012.05.14. 17:31:11

@Szabó Zoltán fél évet kapott: télleg bolsi patkány vagy???:))))
a patkányt tudtam, de a bolsit még nem:)

Az igazi sztrovacsek 2012.05.14. 20:13:55

Szabó Zoltán fél évet kapott

És amint látom, neked ettől orgazmusod van.
Hát ha már a bal kezed kevés......

@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:

Ez aztán a kreatív névválasztás.
Madarat tolláról, embert párt szimpátiájáról....

lajos0 2012.05.14. 23:06:37

Ez a mai bejegyzés nagyon hasznos volt. Megerősítette azt a gyanúmat, hogy a bundeszliga frizurás emberek megtekintése, erős agresszív hajlamokat hozhat felszínre.

Nem vagyok egyedül. Vannak ebből a korosztályból szerintem mindeninek ismerősei, akik nem bírják levetkezni a stílust:-) Előbb néztem meg a képet én is, mint a szöveget hozzá, és az ugrott be elsőre, hogy a frizuravarjú meséi gyerekeknek :-) Nem csalódtam :-)

www.youtube.com/watch?v=FsHbqkfvFgU&feature=related

Megfontolt 2012.05.15. 12:01:50

@nemecsek ernő áruló:

Nemcsak áruló vagy irományaid alapján hanem valótlanságok tupírozója !
Ami történt az nemcsak 2000 ig volt igaz hanem mindaddig amíg a múltat el nem törlik akik mindent ami valós azt végképp el akarták és akarják törölni,mert kiderül hogy a szoclib országrontókat terheli a felelősség hogy ennyire lepusztítottak itt mindent, kivéve a saját vagyonukat ! 350 milliárd volt az elorrolt választás után a kassában ami az Orbán kormány eredményeinek következtében jött létre ,és ezt osztotta ki rögtön váratlan örömében a szoclib gyülekezet! Aztán már csak taroltak és pusztítottak,bezártak ,eladtak hazudtak ...és még létezik értelmesnek hihető ember aki védelmébe veszi a még szabadlábon lévő rossz emlékűelet

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 12:05:42

@Megfontolt: :D Isssteneeeeemmmm....
Nem unjátok még a hülyeségeiteket?

Rejszolj a maffiózóidra, ha akarsz, leszarom, de attól még a tények tények maradnak!

Matolcsy egy dilettáns patkány, aki gyurcsányi mélységekbe rántotta az ország gazdaságát - tette mindezt úgy, hogy Gyurcsánynak ott volt a frissen begyűrűző kötvény-piaci válság, Matolcsynak meg már csak az utórengésekkel kellene megküzdenie, de arra is képtelen.

pánpéter 2012.05.15. 12:19:27

zsolti!

te kéred számon a rendszerváltást, mindezt úgy, hogy 8 évig a kommunista utódpárt szekerét toltad, most meg az utolsó KISz vezér seggében leledzel?? hát van neked bőr a képeden?

pánpéter 2012.05.15. 12:32:12

jah és zsolti!

mi van a főnököddel? megvan már a szakdolija? túlmozgásos létére rettenetesen el van tűnve - kicsit már hiányzik is az a sok baromság, amit összehord! jah és még valami: zseniális ötlet volt vadait csatasorba állítani! a nő annyira ellenszenves, annyira ostoba, hogy azt a kevéske 3%-otokat is sikeresen letornázta 2-re! :))) zseniálisak vagytok, komolyan mondom zseinálisak! :) és ti akarjátok leváltani Orbánékat?? gigamegaLOL! mregesznek benneteket reggelire, és ezt ti is pontosan tudjátok. és mi ennek örülünk. mert ha ti nem vagytok boldogok, sokszor nekünk már az is elég egy mosolyhoz. :) na csókoltatlak!

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 14:38:24

@pánpéter: Igen, a kommunista utódpárt VALÓDI emberei, például Pozsgay Imre, és Mikola István is az MSZP keretein belül írták meg az alaptörvényt, ami leválthatatlanná teszi őket... Oh wait...

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 14:39:17

@pánpéter: Te szerelmes vagy Gyurcsányba, vagy miért akarod látni? Én magam részéről örülök, ha végre eltűnik, de ha neked feláll rá, mondd ki nyugodtan!

pánpéter 2012.05.15. 16:57:59

@nemecsek ernő áruló: ha nem érzed/érted az iróniát, nincs értelme netes fórumokon írogatnod...

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 19:18:51

@pánpéter: A tagadás azon emberek menedéke, akik nem tudják elfogadni az igazságot, mert a hazugságok oly mélyen beléjük ivódtak, hogy eldobni azokat egyet jelentene az világuk megsemmisülésével.

A cáfolat az intelligens ember fegyvere, és a vitakultúra jele.

Te tagadásban vagy.

Hint: Hazafias népfront.

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 19:19:41

@pánpéter: Jah, és hogy mit érdemes, majd én eldöntöm, köszi!

pánpéter 2012.05.15. 21:53:06

@nemecsek ernő áruló: igen, tehát amit te mondasz az az igazság, és ha valaki véletlenül nem úgy látja mint te, akkor unintelligens, ráadásul még hazudik is! ez így a dolgok meglehetősen nagyvonalú leegyszerűsítése, ami számodra lehet hogy szimpatikus, netán követendő, de én tartózkodnék az efféle magatartástól. azért, mert te a feketére azt mondod hogy fehér, attól az még nem lesz az. akkor sem, ha mindezt sokszor elmondod, hangosan, és a veled egyet nem értőket lehazugozod.
ráadásul nem is nagyon érdekel - pontosabban kicsit sem - hogy miről mit gondolsz, így a hozzám írt "okosságod" is teljesen irreleváns.

nemecsek ernő áruló 2012.05.15. 21:55:16

@pánpéter: Nem, én azt mondom, hogy van igazság abban, amit mondok, és ha nem lenne, akkor tudnád cáfolni, és nem csak megvezetett hülye módjára mantrázni, és tagadni.

Nézz utána a Hazafias Népfrontnak. Amíg ezt a kifejezést nem ismered, addig a kommunisták mindig meg fognak vezetni téged!

pánpéter 2012.05.15. 21:56:25

@nemecsek ernő áruló:
szívesen, de tudod, egy jó kisdobos ahol tud segít!

pánpéter 2012.05.16. 09:26:49

@nemecsek ernő áruló: nem-el kezded a mondatod, tehát tagadsz... hogy téged idézzelek: "A tagadás azon emberek menedéke, akik nem tudják elfogadni az igazságot, mert a hazugságok oly mélyen beléjük ivódtak, hogy eldobni azokat egyet jelentene az világuk megsemmisülésével.

A cáfolat az intelligens ember fegyvere, és a vitakultúra jele.

Te tagadásban vagy." - erről ennyit.

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 09:30:03

@pánpéter: Úgy látom, a magyar nyelvvel is hadilábon állsz. Mutatok példát mert rendes vagyok:

Tagadás: "Nem!" vagy "ez egy nettó baromság..."

Cáfolat: "Nem, mert..." vagy "Nem így van, hanem..."

Most bizonyítottad be, hogy funkcionális analfabéta vagy, és egyszerű általános iskolai szövegértelmezési feladattal sem tudsz mit kezdeni.

De legalább már tudom, miért tudnak téged hülyére venni a kommunisták...

pánpéter 2012.05.16. 09:59:06

@nemecsek ernő áruló: saját hazugságaid hálójában vergődsz, próbálsz kikeveredni a saját magad által állított csapdából, de jól láthatóan már ez sem vezet eredményre. ilyenkor előveszed a régi jó ütőkártyát, és átmész sértegetősbe, ami, lássuk be, meglehetősen alantas viselkedés. jó, hát ki mire képes. te erre. nincs ezzel semmi baj, kellenek ilyenek is, hogy legyen min szórakozni.

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 10:08:37

@pánpéter: Én tényeket mondtam, amire te nem felelsz, hanem terelni próbálsz, és tagadsz. Mégis mit kéne csinálnom?

Utána néztél már a Hazafias népfrontnak? Mit tudtál meg róla?

Amíg tényekre nem tényekkel felelsz, addig nem is fogsz mást kapni tőlem, csak sértegetést, mert az idióta droid formád másból úgy sem ért!

pánpéter 2012.05.16. 10:14:55

@nemecsek ernő áruló: no, már megint a sértegetés! az erőszak - ha csak verbális is - az ostoba emberek utolsó eszköze. ezzel magadat minősíted nem engem, ezt végre neked is be kéne látnod. vagy hát csináld tovább, lelked rajta, tudsz még hova süllyedni.

ha a hazafias népfronttal bajban vagy, google a jó barátod. nézz utána, a neten megtalálsz mindent hidd el. a hazafias népfront ilyen módon történő feszegetése amúgy sem reakció az eredeti felvetésemre (ferenc testvér kisz vezér volt, zsolti meg a seggébe van bújva), éppen ezért maga a kérdésfelvetés is irreleváns, irreleváns kérdésekre meg felesleges reagálni, hiszen maga a válasz is irreleváns lesz a téma egészét tekintve.
az a baj, nem nagyon értesz meg, így meg nehéz tovább lépni.

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 10:25:58

@pánpéter: Én ismerem a hazafias népfrontot, kösz!

Nem cáfoltad azt, hogy Pozsgay Imre, aki az új komcsi alaptörvényt írta a tagja volt. EZ volt a felvetés, amit te tagadni próbáltál, csak nem citáltál hozzá példát, ezért jogosan nézlek hülyének, mert az vagy.

Gyurcsányt meg leszarom, döglött lovat csak a kis emberek rugdosnak, felőlem mocskolhatod őt napestig, bizonygatva a kis-szerűségedet! Csak a világ nem fekete-fehér, mint ahogy azt a te pszihopata lelkipásztoraid, a kommunista Pozsgay vezetésével szuggerálják neked, amit te meg be is veszel, mert a valóságra nem vagy vevő. Neked szimbólumok kellenek, Gyurcsány kell, mert meg lett mondva, hogy őt kell utálni, önálló gondolatokra meg nem telik, ismét csak kitérsz, és kitérsz! Sértegetésre panaszkodsz, aztán okot adsz rá!

Attól még a VALÓDI kommunista utódpárt VALÓDI emberei, például Pozsgay Imre, és Mikola István melyik párt keretein belül is írták meg az alaptörvényt, ami leválthatatlanná teszi őket?

Ezek letagadhatatlan TÉNYEK! Ezekre nem tudsz reagálni, csak próbálsz szófordulatokba belekötni, hogy az így vagy úgy sértő. Magasról szarok a fejedre, kisember. Támogathatsz komcsi maffiózókat, de aztán viseld el, hogy ezért valaki mélyen lenéz téged, és semmibe vesz. Mert ezt érdemled.

pánpéter 2012.05.16. 10:46:36

@nemecsek ernő áruló: húú haver, neked nagyon komoly mentális problémáid lehetnek! nyugodj meg, nincs semmi baj, ne idegesítsd fel magad ennyire egy kommenten, mert a végén még a monitor előtt fogsz agyvérzést kapni, azt meg senki nem szeretné, így is fogy a magyar.
az hogy egy politikai elitet mi tesz leválthatóvá vagy sem, nem az alaptörvény rögzíti, hanem a választási törvény, a választási szisztéma, a választókörzetek, a jelenlegi alaptörvénynek ehhez semmi köze. jól látod, az alaptörvényben rögzítettek jó pár fontos dolgot - amit én támogatok is - de a rendszer leválthatósága vagy leválthatatlansága nem az alaptörvény tartalmi függvénye. olvasd el, és akkor számodra is világos lesz ez a kérdés.
az, hogy egyébként pozsgai, vagy mikola részt vett az alaptörvény kidolgozásában, sztem részlet kérdés. az alaptörvény nem az ő szellemi termékük, az, hogy ők ketten csinálták volna, egy ordas nagy csúsztatás!
az, hogy a rendszerváltást az a gréczy kéri számon, aki az utolsó KISZ vezér seggébe van bújva, megint csak tény, ha a helyzet kettősségét nem érzed, arról nem én tehetek.
ha neked emberek mondják meg, hogy kit kell utálni, mi a fehér, vagy mi a fekete, netán vannak színek, azt ne rajtam kérd számon, de legfőképp ne általánosíts, mert hál' Istennek nem csak egyféle - magadfajta - emberek léteznek. a saját fusztrációid lebontásáért te magad vagy a felelős, ebben nem segíthetek. sem én, sem más.
az, hogy kisembernek nevezel, megint csak jól mutatja, minek gondolod magad, hova is tartozol, egy sor sérelem és fusztráció van abban az egy mondatodban. az hogy szar az életed, hogy nincs rendes munkád, hogy magányos vagy, a te problémád, ezt másra kivetíteni teljesen felesleges, ráadásul nem is fogja megoldani ez a gondjaidat.
az, meg hogy te kit nézel le, vagy kit vetsz meg onnan a monitor mögül, nos, ez pedig több mint szánalmas.
előjött belőled a kiábrándult baloldali szavazó, megrögzött kommunistaként ütsz vágsz mindenkit, akit érsz. pozsgai ilyen módon való emlegetése is csak ezt az érzeted erősíti.
ember, sajnállak, komolyan.

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 10:48:41

@pánpéter: Ki nem szarja le Gréczyt meg Gyurcsányt a magadfajta droidokon kívül?

Én Pozsgay Imréről beszélek, te szerencsétlen hülye!

pánpéter 2012.05.16. 10:56:52

@nemecsek ernő áruló: akkor idézem amit már leírtam, hátha megérted. hülye meg az anyád, aki megszült, és mégsem vágott a falhoz születésed pillanatában. szerencsétlen meg az apád, akinek a hülye felesége - aki az anyád - egy olyan idiótát szült, mint te.
akkor mégegyszer: az hogy egy politikai elitet mi tesz leválthatóvá vagy sem, nem az alaptörvény rögzíti, hanem a választási törvény, a választási szisztéma, a választókörzetek, a jelenlegi alaptörvénynek ehhez semmi köze. jól látod, az alaptörvényben rögzítettek jó pár fontos dolgot - amit én támogatok is - de a rendszer leválthatósága vagy leválthatatlansága nem az alaptörvény tartalmi függvénye. olvasd el, és akkor számodra is világos lesz ez a kérdés.
az, hogy egyébként pozsgai, vagy mikola részt vett az alaptörvény kidolgozásában, sztem részlet kérdés. az alaptörvény nem az ő szellemi termékük, az, hogy ők ketten csinálták volna, egy ordas nagy csúsztatás!

pánpéter 2012.05.16. 10:58:29

@nemecsek ernő áruló: látom a kommunistázás betalált. nem baj, keményvonalas komcsikat alázni mindig is szerettem. a magadfajtákat meg méginkább. igazi gigaLOL faszkalap vagy. :)))

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 11:00:17

@pánpéter: Nem az ő szellemi termékük, hanem az MSZMP által kitermelt kommunista elité. Akik most épp keresztényt játszanak, mert a hülyéket azzal lehet megfogni.

"választási törvény, a választási szisztéma, a választókörzetek"
Ugye tudod, ki az a Kubatov Gábor? Ugye tudod, hogy van egy listája, ami alapján házszámra pontosan meg tudja mondani, ki milyen erős fidesz szavazó, és milyen társadalmi állapotban van? Ugye tudod, hogy az alaptörvényben rögzítik a választás menetét is? Abban, az alaptörvényben, amit a Hazafias népfront írt. Hogy folytál volna le apád bokáján kis komcsi patkány.

pánpéter 2012.05.16. 11:02:10

@nemecsek ernő áruló: LOL, most untalak meg, csá gyíkarc, én leléptem.

nemecsek ernő áruló 2012.05.16. 11:04:16

@pánpéter: Hát igen, a tények makacs dolgok.... Mész csókolgatni a szobádban kirakott Kedves Vezető poszterét, mi? MSZMP-bérenc faszfej!

pánpéter 2012.05.18. 12:52:26

@nemecsek ernő áruló:
azok, tények... tele vagy tényekkel... még csak nem is érted, mi zajlik körülötted a világban... hajtogatod itt az üres lózungokat, nyomod az ordas hazugságokat, csúsztatásokat...

nemecsek ernő áruló 2012.05.18. 14:19:41

@pánpéter: Ha csúsztatás, vagy hazugság lenne, nyilván képes lennél megcáfolni, de erre képtelen vagy. Több helyen bizonyítottam már, hogy képes vagyok az értelmes vitára értelmes emberekkel. Téged elvakít az Orbán iránti rajongásod, és nem veszed észre, hogy az MSZMP átjátszotta a hatalmat, és ha nem lett volna rendszerváltás, Kádár utódja akkor is Viktor lett volna. Élj nyugodtan az álomvilágodban, hajtogasd a lózungjaidat, sértődj meg, ha valaki tényszerűen megállapítja, hogy a komcsik uralják továbbra is az országot, nekem mindegy. A magadfajta már soha nem fog felébredni. A magadfajta volt az, aki a Rákosi, majd a Kádár rendszert fenntartotta. Élj vele boldogan!

pánpéter 2012.05.18. 15:05:03

@nemecsek ernő áruló: az, hogy a feketére te azt mondod hogy zöld, aztán kéred, hogy cáfoljam, meg, nos, nem tudom... ha te így látod, lelked rajta. ha zöld hát zöld. de engedtessék meg nekem, hogy ne értsek veled egyet.
mint már oly sokszor mondtam, számomra a véleményed irreleváns. ha te attól jobban alszol, hogy szted orbán iránt rajongom, vagy hogy MSZMP-s vagyok, akkor legyen úgy, hogy mindezt miből szűrted le, tulajdon képpen nem is lényeges.
az, hogy te itt komcsizol, rólad árul el dolgokat, nem rólam. ezt is írtam már, de ha neked ilyen irányú fóbiáid vannak, abban én segíteni nem tudok, és nem is akarok. mondom, nyilván kiábrándult balos szavazó lehetsz, és a fusztrációidat ilyen és ehhez hasonló kommentekben éled ki. de tudod mit, nincs is ezzel semmi probléma. ha ettől kicsit megnyugszol, vagy netán jobban alszol, akkor a foglalkozás elérte a célját. igazándiból csak sajnálni tudlak. persze nem őszintén, ezért inkább röhögök rajtad megint egy sort.

nemecsek ernő áruló 2012.05.18. 18:40:35

@pánpéter: Szánalmas vagy, komolyan! :D
Ha nem lenne fontos a véleményem, leszarnád. De hogy miért támogatsz maffiózókat, azzal magadban kell elszámolnod, a saját lelkiismereteddel.

Az MSZMP rajongásod a feltétlen Orbán-imádatodból látszik, vallásos áhitattal tekintesz rá, és személyes sértésnek veszel minden vele kapcsolatos negatív kritikát. A tényen viszont nem változtat. Az az ember egy hazaáruló aljas undorító köcsög, aki a magyar emberek ellen, a magyar emberek kárára cselekszik amióta csak a politikában tevékenykedik!

TE olyan mélyen vagy Orbáн Виктор seggében a nyelveddel, hogy meg tudnád csiklandozni a manduláját! Minden megnyilvánulásod bűzlik az aljas hazaáruló szennytől, és a pofátlan undorító magadat felsőbbrendűnek gondoló arroganciától. Lelked rajta, de ne várd, hogy tapsoljak hozzá!

A pokolnak külön bugyra van az ilyen aljas saját hazája ellen dolgozó taknyoknak, mint amilyen te vagy!

nemecsek ernő áruló 2012.05.18. 18:41:56

@pánpéter: Pardon, elcsesztem: Орбан Виктор

pánpéter 2012.05.19. 06:01:53

@nemecsek ernő áruló: mondom én hogy kiábrándult balos szavazó vagy! :) de lehet hogy te vagy gréczy zsoca maga. gigaLOL

nemecsek ernő áruló 2012.05.19. 09:37:46

@pánpéter: Mondom, neked kell elszámolni magadban a haza elveszejtésével. Az én lelkiismeretem örök ellenzéki rendszerváltóként legalább tiszta.

Jó érzés hazaárulónak lenni? Milyen idegen hatalmaknak átjátszani az országot? Bizsergető érzés a mellkasodban, ugye? Jól sejtem?

pánpéter 2012.05.19. 10:14:11

@nemecsek ernő áruló: felétek a kiábrándult balos szavazót "örök ellenzéki rendszerváltó"nak hívják? viccesen nyomod, megint megnevettettél, és ezt köszönöm! :)) zsolti zsolti, nagy kópé vagy te.

nemecsek ernő áruló 2012.05.19. 10:16:49

@pánpéter: hát ha valakinek a világ fekete-fehér, mint neked... Nem baj. Sok csalódás fog még érni az életben, de sok örömöt a Haza maffia-módszerekkel való kisemmizéséhez.

pánpéter 2012.05.19. 10:34:58

@nemecsek ernő áruló: okézsoké. megint meguntalak. csá gyíkarc, én leléptem.

nemecsek ernő áruló 2012.05.19. 12:33:15

@pánpéter: Megértelek. Nehéz lehet feldolgozni az elvtársaid direkt hazaárulását. Erre a legjobb módszer a menekülés. Fuss gyíkarc!

pánpéter 2012.05.20. 08:43:22

@nemecsek ernő áruló: na már megint az én szóhasználatom... nincs önálló gondolatod? zsolti zsolti...

nemecsek ernő áruló 2012.05.20. 08:54:37

@pánpéter: Két troll ha találkozik, mi? :D
Van. Kifejtettem. Nagyon hosszan.

pánpéter 2012.05.20. 18:26:34

@nemecsek ernő áruló: jaja, másra nem is jó ez a blog, csak erre. :))
megyek is a friss posztra, átrágom magam rajta, aztán... aztán majd meglátjuk. :))

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2012.05.31. 09:57:22

> A Nagy Imre-temetésen elmondott
> szónoklatát ma is rendkívül nagyra
> tartom...

Mert miért is? Mi volt olyan nagyszerű benne? Hogy bátran beszólt az egyébként már javában hazafelé tartó oroszoknak?

> ... nem csoda, hogy bízott benne a
> liberális értelmiség, és odaengedték
> beszédet mondani.

Át is verte őket rendesen, mert mindenki betartotta azt az egyezséget, hogy nem aktuálpolitizálnak, csak ő játszotta a harcos ifjú titánt.

Megjegyzem, még egy hangot sem szólt még, nekem már az nem tetszett, ahogy felkonferálták: route66.blog.hu/2009/04/03/husz_ev_a_koporsoban
süti beállítások módosítása