Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék fel.

Egyelőre.

 - Hiteles-e az "bizonyítás", amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít? A két dolgozat ugyanis, mint corpus delicti, hiányzik.

- Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni a saját dokumentumával, vagy a Hír Tv-nek, amely egy senki által hivatalosan nem hitelesített munkapéldányra hivatkozgat?

- Hiteles-e az a "bizonyítás", amely szakdolgozatnak fogad el egy állítólagos munkapéldányt, amelyet az anyós őrzött meg? Ezt az úgynevezett munkapéldányt nem látta az egyetem. Nem iktatta, nem bírálta el és nem osztályozta.

- Hiteles-e az a bizonyítás, amely utólag szembesíti a Gyurcsány Ferenc szakdolgozatára adott egyetemi bírálat oldalszámait és adatait, egy, az egyetemre be sem adott szöveg oldalszámai alapján? A Hír Tv által hitelesnek elfogadott munkapéldányról azt sem tudjuk, másolata-e a sógor dolgozatának, esetleg abba még beledolgozott, hozzátett, elvett belőle, netán az egész utólag készült némi technikával, hogy stimmeljen néhány adat a Gyurcsány-féle egyetemi bírálat pontjaival?

- Létezik az, hogy a Rozs család sem őrizte meg az igazi dolgozatot? Ők maguk is munkapéldányt emlegetnek, amelyről csak a Hír TV állítja, hogy azonos a beadott szakdolgozattal, de ezt bizonyítani, mivel a Rozs-dolgozat is hiányzik, képtelenség.

- Miért nem áll elő senki Rozs sógor szakdolgozatának hivatalos egyetemi bírálatával? Vagy az sincs meg? Netán nem egyező adatokat tartalmaz a munkapéldánnyal?

- Nem különös, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki felelős a szakdolgozatok őrzéséért, biztonságáért, momentán fideszes önkormányzati képviselő? Kinek lehetett kulcsa a szekrényhez? Vagy kinek adhatott engedélyt a megnyitásra? Hogyan őrizte a fideszes ember a kulcsot, ha nem adta oda senkinek, és valaki mégis ellopta a két (!!) szakdolgozatot? 

- Ha "befújja a szél" a két dolgozatot utólag és váratlanul, hihető lesz, hogy azok azonosak az eredetiekkel, miután nem az egyetem iktatószekrényéből vették elő őket, hanem az eltűnés bejelntése után hetekkel?

- A hírhamisításban jeleskedő, a Magyar Nemzethez ejtőernyőztetett Élő Gábor, és a korábban drogdílernek 1,5 milliót ajánló Hír TV biztosan hiteles tényfeltáró hírforrás?

- Az nem lehetséges, hogy a munkapéldány nem is a sógoré, aki magabiztosan állítja harminc évre visszamenőleg, hogy mi volt egy ház összes polcán és fiókjaiban?

- Eközben hova tűnik a hírekből Orbán Viktor be nem vallott házátalakítása? Hol van Ángyán József állítása, amelyet Budai Gyula sem cáfol, miszerint az állami földek 77 százalékát fideszes figurák kapják? Hol a Közgép-Simicska-sztori? Hol az adóemelés tételeinek tisztázára, hogy mindez mennyi terhet rak majd a családokra?

Egyelőre ennyi. A többit az olvasóra bízom...

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr514481108

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ülj le Feri, egyes 2012.05.01. 14:00:15

Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek ne...

Trackback: Trónok harca - Felpörgött az előrehozott birodalmi választási kampány 2012.05.01. 13:16:44

Robert király halála ill. a Joffrey király származását firtató tényfeltáró cikkek után kialakult legitimációs válságban a pártok előrehozott választások kiírásában egyeztek meg. A választás azért is sürgető, mert a birodalomban megindult belső, elsősor...

Trackback: „Elnézést, Virág Elvtárs, ez az ítélet…” 2012.05.01. 11:05:23

Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenk...

Trackback: Barter 2012.05.01. 09:49:50

Ami elsőre úgy tűnt, hogy nem több figyelemelterelési és szarterítési próbálkozásnál, válaszul a Schmitt botrányra, úgy néz ki, még sincs minden alap nélkül.Gyurcsány szakdolgozatáról egyre több érdekes momentum derül ki, maga Fletó pedig egyre jobban ...

Trackback: Gyurcsány diplomamunkája: mindkét oldalon elvakultság 2012.05.01. 08:45:14

Az egészben az a szomorú, hogy kérem ez az, ami a magyar megmondóemberek, újságírás, szellemi "elit" bizonyos hangos részéből jellemzően kijön. Elvakultság, zsigeri hozzáállás van ezerrel. Értelmes, racionális gondolkodás, pontos, precí...

Trackback: A szakdolgozat és a hiányzó bizonyítékok 2012.05.01. 08:09:02

Hiteles-e az „bizonyítás”, amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít? A két dolgozat ugyanis, mint corpus delicti, hiányzik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek Mennek · http://ezekmennek.hu 2012.04.30. 19:52:31

"Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni a saját dokumentumával, vagy a Hír Tv-nek, amely egy senki által hivatalosan nem hitelesített munkapéldányra hivatkozgat?" Hát nem a jobb oldalnak Zsolti! Gyurcsány egyszerűen nem tényező. Egy bukott miniszterelnök, egy hiteltelen ripacs, kolonc a bal oldal nyakán. Ki a fene félen tőle? Nem hiszem el, hogy van értelmes ember ebben az országban aki még egyszer hatalmat adna a kezébe. Egy piti csaló, aki abban az időben. amikor függetlenített KISZ titkár volt, ezt is megengedhette magának.A főnököd magyarázkodása, facebokk bejegyzése meg egyszerűen szánalmas.

-wass- 2012.04.30. 20:19:34

Szerencsétlen barom Gréczy.Mehetsz a süllyesztőbe a sötét gazdáddal együtt.nem fogsz hiányozni.pápá..)

profilo 2012.04.30. 20:32:28

Kedves Zsolt!

Az általad felvázolt összeesküvés elmélet láttán Visinszkij főügyész tapsolna örömében.Ily remek sztorit még neki sem sikerült összehoznia,pedig ő még Sztálin-díjat is kapott kreatív perbeli bizonyításaiért.

Tehát Zsolt csak így tovább....a jezsovi úton.

U.I.:

Zsolt,legalább te szólhatnál főnöködnek,hogy szánalmas amit a szakdolis ügyben eddig össze-vissza nyilatkozott.
Szedjétek már össze magatokat!

Hell István 2012.04.30. 20:42:29

Egyreszt a bizonyitas meg hatra van. Masreszt Gyurcsany Ferenc nem visel kozhivatalt, igy - meg ha esetleg plagizalt volna is - nincs mirol lemondania. Harmadreszt a DK-nak kell eldontenie (felteve, hogy a plagiumgyanu minden ketseget kizaroan beigazolodik, aminek nem adok sok eselyt), hogy Gyurcsany listavezetesevel, vagy anelkul okosabb-e megmerkoznie a kovetkezo orszaggyulesi valasztasokon.

Andráska8 2012.04.30. 21:09:23

részlet:" Kaptam infókat és hozzá telefonszámot, amelynek segítségével lehetőséget szerettem volna biztosítani Rozs Szabolcsnak arra, hogy cáfoljon. A bemutatkozásig jutottam. Miután kiderült, hogy blogolnék a témáról, és szeretnék feltenni ...pár kérdést, kijelentette, hogy nem hajlandó válaszolni, elnézést kért, majd lecsapta a telefont.
Tehát álljanak itt pőrén azok az infók, amelyeket kaptam:
1. Rozs Szabolcs azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy a szakdolgozatából megőrzött otthon egy mintapéldányt. Ezt ugyan bárki olvashatta, de ugyan már, mit ért azon a kifejezésen, hogy mintapéldány?
2. Állítólag korábban egy tihanyi iskolában tanított, ahonnan alkoholizálás miatt elbocsátották.
3. Úgy hallottam, portás lett a Marina Szállóban, ahonnan szintén a pia miatt rúgták ki, sőt, az is előfordult, hogy éjszakai szolgálat helyett az éjszakai életet választotta.
4. Azt is hallottam, hogy Rozs Szabolcs gyakran küzd pénzzavarral, s ilyenkor barátoktól, ismerősöktől kér kölcsön.
5. Végül azt hallottam, hogy valutázóként összetűzésbe került a törvénnyel.
Hangsúlyozom: mind az öt kérdést fel szerettem volna tenni az érintettnek. Ha én lennék a helyében, valószínűleg tagadnék, mint a gép (az is válasz), de Rozs nem élt a lehetőséggel.
A haraszt zörög...
Nem kicsit. Nagyon.
Összegezve:Adott egy ember, akit (ezután minden állítólag) piálás miatt kirúgtak egy iskolából majd egy szállóból, ahol szakirányú főiskolai végzettséggel egészen a portásfülkéig sikerült felküzdenie magát (ez még akkor is gáz, ha nem egy fatelepet őrzött, hanem minimum két nyelven diskurált a vendégekkel).
A jelenlegi face-es adatlapján nem tüntet fel munkahelyet, ami klappol a pénzzavarral. Ne feledjük: a pia drága" kistiger.freeblog.hu/archives/2012/04/30/Rozs_nem_OK/

Mai Kasszandra 2012.04.30. 21:18:19

Milyen érdekes! Két és fél óra alatt mindössze 3 vérjobboldali OVfun. Épeszű emberek mással foglalkoznak ezidőtájt, én is csak véletlenül tévedtem ide, és már megyek is innen...
Azonban a hivatás, meg a küldetés, na az bizony más!

die nadel 2012.04.30. 22:09:05

Hibás állítás, hogy Gyurcsány ne tudna védekezni. Tudna, csak elő kellene szednie a sifonérból a saját szakdolgozatának otthoni példányát. Hogy valamiért az első perctől fogva nem akaródzik megtalálni, az több mint beszédes.

lajos0 2012.04.30. 22:39:36

"Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék fel."

Schmitt Pál esetében sem mindenki várta meg a dolog végső tisztázását azzal, hogy ítéletet hirdessen. Ha jól emlékszem. Persze az is bűzlött elsőre, hogy úgy van, nekem személy szerint ez is szaglik kissé.

"Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni a saját dokumentumával, vagy a Hír Tv-nek, amely egy senki által hivatalosan nem hitelesített munkapéldányra hivatkozgat?"

Hát vagy egy plagizátornak, vagy az ellenségnek, aki meg akarta gátolni, hogy Ferenc zseniális és eredeti meglátásai a Balaton környékének szőlő és bortermesztéséről tovább emelné a népszerűségét. Viszont ebben az esetben hiába lopja el az egyetemi példányt, ha Gyurcsány meglobogtatja az eredetit. Kommunikációs tanács lehetett, hogy már rég íratni kéne visszamenőlegesen akár, csak mi van ha valaki előhúzza az eredetit.)

Nekem az a tapasztalatom minél eredetibb egy szakdoga, doktori, phd. vagy bármi, annál jobban vigyáz rá az alkotója.

"Létezik az, hogy a Rozs család sem őrizte meg az igazi dolgozatot? Ők maguk is munkapéldányt emlegetnek, amelyről csak a Hír TV állítja, hogy azonos a beadott szakdolgozattal, de ezt bizonyítani, mivel a Rozs-dolgozat is hiányzik, képtelenség."

Most itt már olvastam mintapéldányt is, de azért szívesen belepislantanék a mintapéldányba, és utána néznék, hogy a sógor milyen kútfőből merített. Lehet, hogy ő lopta ki mindkettőt éccaka az egyetemről nehogy kiderüljön, hogy plagizált :-)

"Ha "befújja a szél" a két dolgozatot utólag és váratlanul, hihető lesz, hogy azok azonosak az eredetiekkel, miután nem az egyetem iktatószekrényéből vették elő őket, hanem az eltűnés bejelntése után hetekkel?"

Mindenképp alapos ellenőrzést remélek.

"A hírhamisításban jeleskedő, a Magyar Nemzethez ejtőernyőztetett Élő Gábor, és a korábban drogdílernek 1,5 milliót ajánló Hír TV biztosan hiteles tényfeltáró hírforrás?"

Hát volt már igazuk is néha. A Kövér-nyomda titkát valószínűleg nem ők fogják persze feltárni. Van ilyen azért.

"Az nem lehetséges, hogy a munkapéldány nem is a sógoré, aki magabiztosan állítja harminc évre visszamenőleg, hogy mi volt egy ház összes polcán és fiókjaiban?"

Ebben semmi extra nem lenne. Szerintem Gyurcsány jelenlegi sógora is simán tudja például. De ezt csak úgy gondolom, tudja fene...

"Eközben hova tűnik a hírekből Orbán Viktor be nem vallott házátalakítása? Hol van Ángyán József állítása, amelyet Budai Gyula sem cáfol, miszerint az állami földek 77 százalékát fideszes figurák kapják? Hol a Közgép-Simicska-sztori? Hol az adóemelés tételeinek tisztázára, hogy mindez mennyi terhet rak majd a családokra?"

Ez a kérdés álnaívnak tűnik egy kommunikációs tanácsadó blogjában :-) De biztos ezért keresnek olyan sokat a fideszes kollégák :-)

die nadel 2012.04.30. 23:15:22

Zsótikám baj van.
A tekintélyes ésmértékadó die Welt már csak per szélhámosként emlegeti a kenyéradó gazdádat.
Ebből hogy fogjátok kimosni?

karnak 2012.05.01. 03:38:09

Egy a lenyeg valoban, egy egyes felmeresek altal parlamenti kuszobot epphogy atlepett minipart vezetoje kit erdekel?
Tokmindegy plagizalt vagy sem, nem tolt be semmilyen funkciot, szerepel a tvben neha.
Nem fog valasztast nyerni, esetleg bejut, azt meg plagiummal v anelkul is.
Valoban fontosabb ez az ugy a fidesznek sok mindennel, remelem az epeszu embereknek nem, komolyan vicc mar ami itt folyik, mindenki benyel mindent, majd kifizeti az adokat, akar futoversenyert, dugodijat, vegignezi h leepul a gazdasag, szerintem ezermilliardokba kerul az arfolyamkulonbozet mar, eltapsolt haromezerrol meg nem beszelve, fociakademia, kurvaanyja, de gyurcsany aki 6 eve nem vezeto politikus fontos am.

preddy 2012.05.01. 05:28:25

@Ezek Mennek:

Orbán Viktor fél tőle, meg tán Kövér!
Mint a tűztől...
Emberre ennyi szart még nem borítottak és ember ennyire jól még nem viselte! Volt már idegbetegtől kezdve sukorói sikkasztóig minden. Majd jön egy helyreigazítás oszt jónapot...

JakoJonny 2012.05.01. 05:52:05

Marhaság összehasonlítani SP és GY "plágium" ügyét

Nézzük a két helyzetet:

A/ SP. ügye:

1, SP. plagizált, ez bebizonyosodott, mert a HVG.hu nagyon alapos tényfeltáró munkát végzett.
2, és mindezt szabadon, mindenki számára hozzáférhetővé tette
(köszönet érte a HVG.hu-nak).
3, menetközben SP. folyamatosan hazudott a -kis- doktorijával kapcsolatban.
4, majd egy doktori bizottság megállapította, hogy tény -ami egyébként már nyilvánvalóvá vált.
5, majd visszavonták a -kis- doktoriját.

6, ezt követően SP. el....mivel közfunkciót töltött be.

B/ GY. ügye:
1, tény, hogy van diplomája
3, tény, hogy senki nem tudja a nyilvánosságnak bemutatni nem a diplomát, hanem a diplomamunkát, ami alapja ugyan a diplomának, de nem szükségszerű, hogy bárki bármeddig megőrizze.
3, se a masemmodnukigazat, se a rémhirtv, semmi bizonyítékot nem mutatott be a nyilvánosságnak, mert az, hogy beszéltek, írtak róla lósz……..
4, állítólag van két bírálat – látta valaki? hol van az interneten? – ami azonos…
5, állítólag van másnak is ugyanolyan című, nem tartalmú, csak című, diplomamunka, látta valaki? hol van a „másik” diplomamunka? hol tették fel a netre?
6, GY, nem tölt be közfunkciót.

C/ Következtetés.
1, a fentiek alapján összekeverni a két esetet, nem más, mint az orbánzombiknak való gumicsont.
2, az, hogy magát függetlennel beállító – valójában orbánlakáj bloggerek - mit hazudoznak összevissza jellemző.
3, az, hogy magukat –nem elfogultnak tartó, látszólag értelmes nickek- beveszik, naivitás.
4, és nem más, mint az orbán+fidesz, szokásos lejárató kampányának elfogadása, ami sajnálatos.

Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.01. 05:52:06

Orbán Viktor lopta el a dolgozatot és megette. Igen, sajnos ennek a nagyszerű tudományos munkának mind a 35 oldala már Orbán Viktor gyomrában-bélrendszerében van, előrehaladott emésztési stádiumban. Sajnos már soha nem tudhatjuk meg, hogy mit írt ez a csodálatos ember a Balaton-felvidék szőlészétől és borászatáról, pedig én egészen biztosan vagyok benne, hogy lebilincselő olvasmány lehet.

igenember 2012.05.01. 06:10:53

Na most Zsolt, ne csinálj Ferkóból OJ-ét. Maradjunk annyiban, hogy Ferkó nem volt olyan balfasz, mint SP és jó előre gondoskodott a véres késről. Viszont én remélem, hogy ma Feri kiáll és elköszön a politikától. A Fiatal Demokraták Szövetsége addig nem nyugszik amíg Feri ki nem kopik a közéletből. Ez van. A Vezér ezt akarja.

Nash vs. Keynes 2012.05.01. 06:17:32

A klasszikus megforgatókönyv szerint vannak bizonyítékok, de nagyobban szól az ügy ha ferencünk zsigerből cáfol.
Amúgy igazán frappáns válasz volt az is, hogy ha volt ilyen című dolgozat akkor azt valószínűleg látta és már hogy a fenébe be használhatta volna fel.
Kegyetlen dolgok ezek. Szóval SP nem kisdoktor, csúnya dolog. GyF meg nem diplomás?

Doktor Kotász 2012.05.01. 06:29:46

Gyurcsány szakdolgozatát pont leszarom. A diplomamunkák 98%-a másolt, ollózott. Csak egy félidióta említheti egy lapon egy doktori dogával. Márpedig nagyon arról van szó, hogy reflexből a Gyurcsányra lőnek a Schmitt Palkókájuk elvesztése felett érzett bánatukban.

fircybaba 2012.05.01. 06:42:19

pupos kurva legyek ha értem ezt a sok hűlye magyarázatot ha mindenki olyan nagy demokrata akkor mért gondolja hogy mindig a másik bizonygassa az igazát ha fehér az mindenkinek fefér nincs kivétel ha van akkor meg nem demokrácia szerintem magyarázkodás mindkét oldalon szánalmas és hazug

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 06:48:31

Gréczy úr nem érti most sem. Hitelességet emleget, aztán nagy ügyesen kérdéseket tesz fel. Pedig itt mindössze gyanuról van szó. Olyan ember esetében van szó erről, aki hazudott éjjel, hazudott nappal és közben nem csinált semmit. Aki egy egész országot, vagy legalábbis a kevésbé gondolkodókat csapta be, ejtette át. És egyelőre ebből a sz.rból sem tudja kimosni magát. Megsúgom: nem is fogja tudni.

raydo (törölt) 2012.05.01. 07:26:35

Hiteles-e Bencsik hikálozása, hiteles-e Kövér terroristázása? :)

mese1 2012.05.01. 07:30:02

@Hell István: Országgyűlési mandátumáról is lemondhat
@Andráska8: A tény attól még tény, és érdekes, lehet hogy nincs meg a szakdoga, de a bírálatok hasonlósága felettébb érdekes... és persze a baloldal csak karakter szeretne rombolni, a piás Horn jó volt?
@JakoJonny: Mindegy, hogy kisdoktori vagy sem, de Schmitt-é meg volt, és csak pont a Felelet-é hiányzik... Mosdassátok a szerencsétlent, valszeg már biztos utálja a Balatont :D

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2012.05.01. 07:38:02

@karnak:

"gyurcsany aki 6 eve nem vezeto politikus fontos am."

2009. eleje óta 6 év telt el. Asztakurva!
Színvonalas hsz...

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 07:39:13

Én egy dolgot nem értek.
Ha "Gyurcsány egyszerűen nem tényező, egy bukott miniszterelnök, egy hiteltelen ripacs, kolonc a bal oldal nyakán",
akkor miért foglalkozik vele mindenki?
Ha egy ekkora senki, mit számít hogy plagizált vagy sem? Egyébként is "mongyonle!"
De könyörgöm...
MIRŐL?
Miért fáj még ennyi év után is a puszta létezése, egy 2/3-al kormányzó pártnak?
Minden ellenkező véleménnyel szemben - miszerint Gyurcsány a legjobb reklám a FIDESZ-nek - szerintem ez az idő elmúlt.
A jobboldal jobban tenné, ha agyon hallgatná Gyurcsányt, mintsem állandóan a napirenden tartja, mindenféle ügyekkel.
Nehogy úgy járjanak, vele, mint a viszkis rablóval, hogy kis híján népi hőst csinált a média egy mocskos bűnözőből.

okoskodo.peti 2012.05.01. 07:46:47

Van ember még aki védi a gyurcsányt? vicces.
Amúgy fentebb írta valaki, és teljesen egyetértek, ez nem a jobb oldal érdeke, hanem leginkább a baloldalé, de tovább megyek leginkább az egész országé, mármint, hogy gyurcsány eltakarodjon már végre. de nem fog sajnos. mert a dk barmelyik posztjarol tenyleg nem mondhattatja le senki, o meg ehhez buta.
De amúgy ahol Plaginál se az volt szerintem a fő baj, hogy lopta a dolgozatot, hanem az hogy még amikor kiderült, akkor is hazudott összevissza. Na most is ez a baj. Azt, hogy mindkettő alkalmatlan egy szakdolgozat összehozására (pedig nem túl nagy feladat) azt én magamtól is tudtam, úgyhogy ezen nem lepődtem meg.

Hertelendi 2012.05.01. 07:47:53

@Az igazi sztrovacsek: Tegnap ugyanezt kérdeztem! Nekem is furi! Most úgy tűnik, hogy egy politikai hulla és mégis orbán az összes létező médiát ráuszította. Persze ő a háttérben marad és egyszer majd, egyáltalán megszólal az ügyben közölni fogja, hogy őt nem is érdekli az egész. Nagy a valószínűsége, hogy a HírTV lopatta el a szakdolgozatokat.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2012.05.01. 07:50:12

@JakoJonny:

"C/ Következtetés.
1, a fentiek alapján összekeverni a két esetet, nem más, mint az orbánzombiknak való gumicsont.
2, az, hogy magát függetlennel beállító – valójában orbánlakáj bloggerek - mit hazudoznak összevissza jellemző.
3, az, hogy magukat –nem elfogultnak tartó, látszólag értelmes nickek- beveszik, naivitás.
4, és nem más, mint az orbán+fidesz, szokásos lejárató kampányának elfogadása, ami sajnálatos."

Vagyis mindenki hülye, aki kételkedik annak az embernek az igazában, aki maga mondta el, h hazudott éjjel, nappal meg este és közben nem csinált semmit. Szóval, ennek az embernek el kellene hinni, h nem plagizált.

Valóban más SP ügye, mint az övé, mert
1. SP-től a doktorit vették el, ferenctől meg a diplomát kéne,

2. SP vállalhatatlan volt egy idő után a jobboldali sajtónak, ferenccel ez nem fog megtörténni,

3. SP felfogta, h árt a jelenléte saját oldalának, ferenc ezt 2006. ősze óta képtelen felfogni

Hertelendi 2012.05.01. 07:50:27

@okoskodo.peti: "Van ember még aki védi a gyurcsányt?" Mondok ennél sokkal érdekesebbet is! Van olyan ember, aki orbánt védi! Ehhez mit szólsz? Pedig ő nagyobb nyűg az ország nyakán.

kalandfereg 2012.05.01. 07:52:27

"Hiteles-e az "bizonyítás", amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít?"
Hát, mivel már a cím ugyanaz, továbbá az értékelésekből is kiderülnek nyilvánvaló egyezések, úgy tűnik, igen.
"Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása?"
Innentől kezdve Fletónak.
"Nem különös, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki felelős a szakdolgozatok őrzéséért, biztonságáért, momentán fideszes önkormányzati képviselő?"
Na ez tényleg különös, hiszen Fletó politikai léte egyedül a Fidesznek nyereséges, a baloldalnak egy átok.

okoskodo.peti 2012.05.01. 07:52:33

@okoskodo.peti:
Persze tudom, hogyPlaginál doktoriról volt szó, de szerintem szakdogát se tudna összehozni.

die nadel 2012.05.01. 07:54:18

@Hertelendi:
"Nagy a valószínűsége, hogy a HírTV lopatta el a szakdolgozatokat."

Az Apró villából is kilopták, aranyoskáim? Mert ha nem, csak elő kell húznia a saját példányát ennek a szent embernek, és minden vádpont elporlik.

okoskodo.peti 2012.05.01. 07:55:06

@Hertelendi:
Ezt a reflexet ki a f.sz nevelte beléd?
Ha meghallod gyurcsányt már orbánt kell emlegetni? Mond már meg mi a fasz köze van ehhez az orbánnak? Az tény, hogy egyik kutya másik eb, de azért ebbe a témába belekeverni orbánt, az elég szánalmas.

gréczyzsolt 2012.05.01. 07:58:12

@mese1: tisztázzuk: senki nem hasonlított össze semmilyen két bírálatot. A Hír TV sem. Egy otthon őrzött, egyetem által nem hitelesített, állítólagos munkapéldányt hasonlítottak össze Gyurcsány szakdolgozati bírálatával...

1bak 2012.05.01. 08:03:33

A lelkes Gyurcsány elleneseknek nem tűnik fel, hogy először azt állítják, hogy nem is írt szakdolgozatot, majd kiderült, hogy de igen.
Majd, nem találják a főiskolai szakdolgozatát, pedig mindenki másé még megvan. Azt valószínűsítik, hogy maga Gyurcsány lopatta el, gondolom, hogy gyanúba hozassa önnön magát.
Nézzük már meg, hogy Gyurcsánynak, vagy a fidesz kiszolgálóknak van ehhez a feltételezett manőverhez apparátusa!
Itt olyan párt kormányoz:
1. amelyik választási kampányban az ellenpárt központi szerverét feltörte, mert ehhez értett.
2. amelyik az ellenpártokra hangolt magán nyomozói szervezetet hozott létre.
3. amelyik frakciója szívfájdalom nélkül követett el törvénytelenséget, ld. kordonbontást, akik bizonyítottan együttműködtek a " forradalmár", utcaszétverő bandával,
4. aki mindenkit megvesz, akit meg akar venni, és sajnos sok az eladó lélek e hazában.
5. akinek az elnöke 2002-ben belebetegedett a választási vereségbe, összeroppant a 2006-os buktába, aki, maga beszélt arról, hogy a legyőzöttet meg kell semmisíteni
6. olyan párt kormányoz, aki nyiltan lop, és a legfontosanbb nekik mindennek az eltakarására.
Hogy Gyurcsány 23 évesen, a tanárképző főiskolán, miről írt 35 szerény oldalkát, milyen jelentősége van, azon kívül, hogy akkor is Gyurcsány Ferencnek hívták?
A valóság az, hogy, ha én szeretném ismét megnézni a saját szakdolgozatomat, az maga lehetlenség, mert az egyetemen már rég nincs meg, itthon meg nem is volt, mert husznévesen, nem tartottam szükségesnek két példányban előállítani. A leckekönyvben benne van a címe és egy minősítő 5-ös szám is.
Lehet, hogy nem is volt szakdolgozatom?
Ezzel együtt, ha politikusnak álltam volna, most mehetnék a levesbe.
Jó kis ország lehetne ez, csak sok benne az egy hektárra eső tök(fej).

Hertelendi 2012.05.01. 08:04:14

@okoskodo.peti: Ennyire nem lehetsz naiv!
Orbán egész hadosztályt állított Gyurcsány feltérképezésére. Ez az ő paranoiája. Retteg Gyurcsánytól! El akarja söpörni!

okoskodo.peti 2012.05.01. 08:04:42

@gréczyzsolt:
Oh basszus ne legyünk már ennyire naivak. Te se vagy, csak vaalmiért jó játszani a hülyét (bár nem kell nagyon megeröltetned magad).
Amúgy én például nem is kaptam vissza "egyetem által hitelesített szakdolgozatot" vissza sose. Pedig már csináltam kettőt. Mert az plusz 5000 Ft lett volna a plusz példány.
De amúgy persze kurva véletlen, hogy két ember, aki ismeri egymást teljesen véletlenül bead két dolgozatot úgyanazon a címen.
Ennél hol kell több bizonyíték? De ha nektek ez az ember kell vezetőnek hát legyen. Szívetek joga.
Jó lenne ha rájönnél, hogy a diplomások 70%-t biztos nem zavarja, hogy másolta a gyurcsány a dolgozatát, az zavarja hogy megint megy a szarkavarás. Ami egyértelműen fekete az már nem is biztos, hoyg fekete, mert lehet ám hogy az szürke vagy fehér, csak az a krva fény rossz oldalról jön..

Kein Respekt 2012.05.01. 08:05:23

Ühüm, értem. S.Pálnál gáz a plagizálás, Ferkónál nem.Vicc.
S hogy nem mondhat le? Ettől függ az erkölcs, a becsületesség? Ettől függ, hogy ő volt az egyik főhuhogó S. Pál ügyében, s megint kiderül, hogy mennyire egy gerinctelen ember?!
A DK meg persze, hogy nem fogja lemondatni, hiszen az a sok lúzer, aki átült vele oda, csak attól remélheti a megélhetését, hogy Fletó "valaki" marad a politikában.
Gréczy, a te véleményed pedig még véletlenül sem számít, mint hivatásos Fletó tal- és egyéb testrésznyalóé.

Hertelendi 2012.05.01. 08:06:16

@okoskodo.peti: Aztán azt se felejtsd el, hogy Pécs fideszes város és a pécsi egyetem rektora nem nagyon akarja elveszíteni az állását

pierre bayle 2012.05.01. 08:06:54

A baloldal érdekében kellene mennie, nemcsak ezért az ügyért, hanem az összes többiért is. Azért, h 2014-ben legyen esély leváltani a rettenetes fideszt. Ennyi meg egy bambi...

okoskodo.peti 2012.05.01. 08:07:32

@Hertelendi:
Oké ez a támadás orbán ötlete. Legyen. De ettől még a helyzetet Gyurcsánynak kell lekezelnie. Ettől még nem lesz kevésbé fasz a gyurcsány, metr ez orbán ötlete. Jó lenne, ha már egy oldal nem azzal akarna szavazatot szerezni, hogy a másik nagyobb fasz. Remélem már nem is lehet ezzel lassan, mert mindkét oldalról kiderült, hoyg balfaszok. Nem kicsit, nagyon

gréczyzsolt 2012.05.01. 08:10:07

@Kein Respekt: akkor még egyszer az alapkérdés: ki látta a 2 szakdolgozatot? Összehasonlította bárki? Fent van a neten? Hitelesítve, dátummal, bélyegzővel?

okoskodo.peti 2012.05.01. 08:10:31

@Hertelendi:
Jó nem felejtem el, de kurvára nem érted a dolog lényegét, ahoyg Pali se értette

gréczyzsolt 2012.05.01. 08:11:22

@okoskodo.peti: akkor még egyszer: ki látta a 2 szakdolgozatot??? Bemutatta a Hír TV? Nem... Miről beszélsz?

gréczyzsolt 2012.05.01. 08:12:46

@profilo: tényleg összeesküvés-elmélet, hogy fideszes képviselő az oktatási igazgató, vagy tény? És a 2 dolgozatot, pont ezt a kettőt, valaki ellopta...

gréczyzsolt 2012.05.01. 08:13:49

@Mózsi bá: nem gyanúról van szó... A Hír TV plágiumot állít, amelynek nyomán többen távozásra szólították fel... Csak éppen bizonyíték nincs...

brumeszkosz 2012.05.01. 08:14:04

@JakoJonny:
Maximálisan egyetértek Veled!!!
Semmire sincs bizonyíték csak a Göbbelsz TV hazugságai. A sok agy mosottnak ez kell.

okoskodo.peti 2012.05.01. 08:20:33

@gréczyzsolt:
akkor mégy egyszer:):
Ha nektek jó gyurcsány hát legyen. Felszólitani már tizmilliósor felszólitották, sose zavarta se őt se téged. Ez miért zavar most ennyire? Hirtv állít valamit, mindenki eldönti, kinek hisz. De az tényleg elég furcsa, hogy gyurcsány nem őket jelenti fel, hanem egy ismeretlen tettest.

cysco 2012.05.01. 08:21:47

Gréczy Úr!
Akkor én is csak kérdezek, nem érdekes, hogy ugyanaz a szakdolgozat címe, tartalma , mint a sógoré?
Ön szerint nem másolt belőle?
Hihető.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2012.05.01. 08:24:09

Abból is látszik, mekkora a baj, h ennyit még sosem szólt hozzá a bloggazda.
Van-e jobb jelzős szerkezet az egészre, mint a kínosan szánalmas.

Természetesen véletlen, h gyurcsány ugyanazzal a címmel ír szakdolgozatot, mint 4 évvel korábban a sógora.

Természetesen véletlen, h az 1980-as szakdolgozat egy mintapéldányára éppen ráillik gyurcsány szakdolgozatának minősítése.

És természetesen Gréczy Zs. szerint más dolog a mintapéldányt másolni, és más dolog az eredeti, meg nem lévő szakdolgozatot másolni.

És természetesen fideszes ügynökök ellpoták az eredeti szakdolgozatot.

És véletlenül a sok költözésben eltűnt az a szakdolgozat, ami állítólag megvolt.

Ez a kurva ország a véletlenek országa, ahol mindent a fideszes kezek mozgatnak beépített embereikkel.

De álljunk meg egy szóra: honnan tudhatta a fideszes tolvajbanda, h ferencnek nincs egy saját példánya a szakdogájáról, mert ha hamis a vád, ezt tudniuk kell ahhoz, h ne bukjanak le a hamis váddal.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 08:26:15

@okoskodo.peti:

"De ettől még a helyzetet Gyurcsánynak kell lekezelnie."

Nem vagyok ebben olyan biztos.
Mint az előbb is utaltam rá, még az is megtörténhet, hogy a FIDESZ-ből kiábrándult tömegek körében terjedni kezd a "CSAK AZÉRT IS" hozzáállás elve. Látott már a világ olyat, hogy a közhangulat az jogosan üldözött mellé is oda állt. Hát még ha nem sikerül a vádakat egyértelműen bizonyítani!
Úgy hogy szerintem jobban tenné a FIDESZ ha most már békén hagyná Gyurcsányt, mert egy idő után megunják ezt a "zemberek", és esetleg visszaüthet a dolog.
De hát ez legyen a FIDESZ baja!
2/3-al két éve kormányozva, kicsit(?) nevetséges már, hogy állandóan "találnak" ellene valamit.

leponex 2012.05.01. 08:29:24

Kedves Bárdunk !
'A szakdolgozat és a hiányzó bizonyítékok' - emígyen kezded tényleg komikus magyarázkodásodat, helyes szórendben így kellett volna:
'A hiányzó szakdolgozat és a bizonyítékok'
Zsolti, még SP esetéből sem tanultál? Ott sem a plagizálás volt a valódi probléma, hanem a szerencsétlenkedő magyarázkodás.
Olyan kis rövidlátók vagytok, azt gondolván, hogy SP megbuktatásával az Orbánt tudjátok megszorongatni. Pedig arra számíthattatok volna, hogy ezután mindenki diplomáját, értekezését, nyelvvizsgáját, bélrmálkozási papírjait, mindenfélét vizslatni fognak ellenfelei.
Öngólt lőttetek megint, kedves Bárdunk, a Patás most már a KE hivatalába is a 20 évvel ezelőtti baráti körből küldhet valakit, a Feri pedig hosszú szerencsétlenkedés között vergődik majd egyre lejjebb.
De hát ha nektek ez kell ... :))

lajos0 2012.05.01. 08:30:12

@JakoJonny: "ami alapja ugyan a diplomának, de nem szükségszerű, hogy bárki bármeddig megőrizze."

A kisdoktorinél sem lett volna az ennyi erővel. Le is selejtezhették volna.

" se a masemmodnukigazat, se a rémhirtv, semmi bizonyítékot nem mutatott be a nyilvánosságnak, mert az, hogy beszéltek, írtak róla lósz…….."

És cáfolat sem érkezett. Ez alapján egyelőre hitvita a dolog. Persze valószínű, hogy a tudomány nagy építményéhez Gyurcsány és Schmitt sem tett hozzá semmit. Mindketten túl akartak lenni a dolgon minél előbb.

"4, állítólag van két bírálat – látta valaki? hol van az interneten? – ami azonos…"

Kíváncsian várom, de amikor Ferenccel közölték, hogy volt sógora szakdolgozatának címe megegyezik az ő későbbi diplomamunkájáéval, úgy fogalmazott: olvashatta a dolgozatot, és ha így volt, "nagyon valószínű", hogy használta is.

"6, GY, nem tölt be közfunkciót."

És sokan remélik nem is fog. Ki lehet nélküle bírni.

C/ Következtetés.

"1, a fentiek alapján összekeverni a két esetet, nem más, mint az orbánzombiknak való gumicsont."

Mindkettő ócska gumicsont.

"2, az, hogy magát függetlennel beállító – valójában orbánlakáj bloggerek - mit hazudoznak összevissza jellemző."

Jobboldalon nyíltan nyalnak segget általában, ritkábban játsszák el a függetlent, mert ott a hűség is erény.
A baloldalon kevesebb a nyílt kiállás, ott nyalintás közben a függetlent is eljátszák ( remek példa Bolgár Gyurka). Gréczy Zsolt viszont nem szenved a függetlenség terhével, ő mint a jobboldaliak, nyíltan vállalja, hogy jó szolga szeretne lenni.

"Az orbán+fidesz, szokásos lejárató kampányának elfogadása, ami sajnálatos."

Hát aki ezen a pályán akart játszani valaha is, az vállalta hogy szaros lehet, úgyhogy ilyenek miatt ne sírjon már egy politikus, hogy őt politikai okokból támadás érte. Mire számított ?

bpbp78 2012.05.01. 08:30:21

Függetlenül attól, hogy plagizált e Gyurcsány Ferenc vagy sem, a doktori nem azonos egy szakdolgozattal. DE persze ettől függetlenül nem lesz elfogadható, ha kiderül...ezzel együtt aki itt véres szájjal fröcsög és van szakdolgozata, akkor azokét is tessék újra olvasni és leszedni a keresztvizet, mert tuti biztos, hogy nagy részükben lesznek plágium gyanús részek.

Nem, ezzel nem mentem fel, ha esetleg GYF-ről is kiderül valami, de elég mókás, ahogy egy politikailag "éppen senki" emberről leszedik a keresztvizet...ennyi erővel neki kéne állni az összes parlamentben most ott ülő 40-es korosztály szakdolgozatát átvizsgálni...azt hiszem nagyon meglepődnénk és nem jó értelemben...

A tovább gyűrűző plágiumozás nem tesz senkinek sem jót...és úgy látom nem tanulnak Pokorni esetéből, aki ügynököt kiáltott és ügynököt talált a családjában is...

azAttis 2012.05.01. 08:30:22

Nem ez a tag volt aki javasolta Gyurcsánynak, hogy hozza fel Orbánnál a szakdoga témát?

Ha igen, akkor a kérdés már csak annyi, hogy segített-e felcsatolni a szopóállarcot vagy az már eleve fent volt? És ugye ki kinek? Bónuszkérdés: miért akar Csubakka az Endor bolygóra költözni?

vakapad 2012.05.01. 08:30:59

@malacz69 rezignált:

Én azt úgy hallottam, hogy az összehasonlításhoz két dolgozat kell. A Gyurcsányé meg a sógoré. És bár az előbbi sincs meg, de az utóbbi nagyon nincs meg. Csak egy "munkapéldány" belőle. Az vajon micsoda lehet, és hogy keletkezik az ilyen? Ki írja, mikor írja, minek írja?

abaka 2012.05.01. 08:31:31

Kedves Zsolt, a teljesseg igenye nelkul:

"Hiteles-e az "bizonyítás", amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít?"

Ez politika, itt nem eleg tisztessegesnek lenni, annak is kell latszani. A ket dokumentum (es az egyeb motivumok) pont eleg ahhoz, hogy ez GYF-nek ne sikeruljon.

"Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni a saját dokumentumával,"

GYF tudna pl vedekezni a sajat peldanyaval is. Csakhat az sincs meg (azt is a hirtv lopta el?)...

"Hiteles-e az a bizonyítás, amely utólag szembesíti a Gyurcsány Ferenc szakdolgozatára adott egyetemi bírálat oldalszámait és adatait, egy, az egyetemre be sem adott szöveg oldalszámai alapján?"

Jogilag? Termeszetesen nem. Kivilaglik-e belole az igazsag? Termeszetesen igen.

"Létezik az, hogy a Rozs család sem őrizte meg az igazi dolgozatot?"

Létezik az, hogy a Gyurcsany család sem őrizte meg az igazi dolgozatot?

Stb-stb.

Zuluman 2012.05.01. 08:33:42

"Ferimadár, védd magad"

Ezt nem mosod ki, talpnyalóember. És ha már a kétség felmerült, akkor nincs undorítóbb dolog a terelésnél. Itt vagy kiáll a példaképed és mindent hitelt érdemlően megcáfol vagy politikailag vége va. Lehet persze bulvárkacsázni, de az nem a vádlót minősíti.

okoskodo.peti 2012.05.01. 08:34:17

@Az igazi sztrovacsek:
Azért nincs túl nehéz dolguk, hogy találjanak valamit. De abban egyetértünk, hogy unalmas, és már a pártsemlegest nem érdeklik ezek az ügyek. Már nem oszt nem szoroz. (de azért vicces nézni gyurcsány és bandája hazugságait, vergődéseit). Az biztos, hogy ezzel már nem nyer a fidesz és lehet, hogy lassan tényleg már csak veszteni fog. De ettől engem még szórakoztat és őket se sajnálom, hogy vesztenek:)

vakapad 2012.05.01. 08:34:47

Ja, még két kérdés. Hol van Rozs szakdolgozatának bírálata? És mikor tekinthetünk bele a munkapéldányba?

leponex 2012.05.01. 08:37:05

Jó Bárdunk!
Hallottad a Ferit, amikor a riporter kérdésére válaszolni kellett?
'Nem emlékszem, hogy olvastam volna, de ha olvastam, akkor biztos felhasználtam. Bolond lettem volna, ha nem! ' - valahogy így.
Ez nem lenne elég bizonyíték?
Nem a plagizálásra, hanem Ferenc testvér lényegéhez tartozó hozzáállására. Természetesnek veszi, sőt biztos abban, hogy ha tehette, plagizált volna. MOST is ezt gondolja.
Érted Zsolti ?

vakapad 2012.05.01. 08:38:15

@abaka:

Gyurcsány a saját dolgozatával akkor tudna védekezni, ha a sógor dolgozata is meglenne. Viszont az, mint írtam, nagyon nincs meg.

És persze a kérdés, hogy kellene Gyurcsánynak tisztességesnek "látszani"? Nincs valami ötleted?

lajos0 2012.05.01. 08:39:52

@Doktor Kotász: "A diplomamunkák 98%-a másolt, ollózott. Csak egy félidióta említheti egy lapon egy doktori dogával."

Ahogy a kisdoktoriké is. Ezeknek a fokozatoknak a megszerzése teljesítmény nélkül sem okoz nehézséget.

Márpedig nagyon arról van szó, hogy reflexből a Gyurcsányra lőnek a Schmitt Palkókájuk elvesztése felett érzett bánatukban.

Azért Schmitt távozását szerintem nem sokan bánták a Fidesz háza táján sem, csak Orbán kötötte az ebet a karóhoz, amíg tudta. Lehet, hogy örömükben lőnek Ferencre. De megelőzendő az ilyesmiket, politikusok elő a farbával, akinek van vér a pucájába, hozza nyilvánosságra a szakdolgozatát. Annyit olvashattunk már a nép meg az ország iránti szenvedélyes tettvágyunkról, olvassunk helyette szakdolgozatokat.

sisifux 2012.05.01. 08:39:56

@Mózsi bá:
"Olyan ember esetében van szó erről, aki hazudott éjjel, hazudott nappal és közben nem csinált semmit. Aki egy egész országot, vagy legalábbis a kevésbé gondolkodókat csapta be, ejtette át."

Gyurcsányt nem menti fel semmi az általa elkövetettek alól.

De, senki mást sem!!!
Se demokráciacsúfoló Zorbánt, se Köteles Lacát, se Káder köztársaságielnökválasztó Janót!!!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 08:39:57

@gréczyzsolt:

"- Hiteles-e az "bizonyítás", amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít? A két dolgozat ugyanis, mint corpus delicti, hiányzik."

Ha nincs corpus delicti, akkor simán hiteles lehet. Bőven elég.

"- Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak"

ha plagizált, akkor Gyurcsánynak volt érdeke. Ha abból indulsz ki, hogy nem plagizált, akkor körbenforgó a védekezésed.

"- Hiteles-e az a "bizonyítás", amely szakdolgozatnak fogad el egy állítólagos munkapéldányt, amelyet az anyós őrzött meg?"

A nagyközönségnek, nemhivatalos szinten mindenképpen elég.

"A Hír Tv által hitelesnek elfogadott munkapéldányról azt sem tudjuk, másolata-e a sógor dolgozatának, esetleg abba még beledolgozott, hozzátett, elvett belőle, netán az egész utólag készült némi technikával, hogy stimmeljen néhány adat a Gyurcsány-féle egyetemi bírálat pontjaival?"

Ez túl nagy összeesküvés-elmélet.

"- Létezik az, hogy a Rozs család sem őrizte meg az igazi dolgozatot?"

Létezik, hogy Gyurcsány nem őrizte meg az igazi dolgozatot?! Azt mondjátok, hogy létezik.

"- Miért nem áll elő senki Rozs sógor szakdolgozatának hivatalos egyetemi bírálatával? Vagy az sincs meg? Netán nem egyező adatokat tartalmaz a munkapéldánnyal?"

Na látod, ez az egyetlen értelmes kérdésed. Menj, utána a dolognak, te is előállhatsz vele, és ha sikerül találni valamit, akkor megmentetted a vezéredet.

"- A hírhamisításban jeleskedő, a Magyar Nemzethez ejtőernyőztetett Élő Gábor, és a korábban drogdílernek 1,5 milliót ajánló Hír TV biztosan hiteles tényfeltáró hírforrás?"

Nem ő készítette a tényfeltáró műsort.

A többi sárdobálás és terelés.

Nagy a te hited, Gréczy Zsolt, és nagy az elvakultságod.

Én adok a te verziódnak 5 százalék esélyt. Menjetek utána a dolognak, bizonyítsátok, ha akarjátok, és AZUTÁN térjetek vissza az ügyre!

Ez a blogod gyenge ellentámadás volt. Nincs a kezedben semmi.

vakapad 2012.05.01. 08:41:36

@leponex:

Ha valaki úgy gondolja, hogy a szakdolgozat egy olyan alkotás, amelynek minden mondata eredeti, napéldául Gyurcsány saját maga méri a csapadékot Dorozsmaújhegyen minden nap 1912-től, azzal nehéz mit kezdeni.

Dolgozónép 2012.05.01. 08:42:52

Szerintem a Feri most el fogja rabolni saját magát, hogy fölmérje, hányan izgulnak érte.

lajos0 2012.05.01. 08:43:10

@vakapad: " Csak egy "munkapéldány" belőle. Az vajon micsoda lehet, és hogy keletkezik az ilyen?" Gondolom a munkaverzóban nincs még tartalomjegyzék meg ilyenek.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 08:43:41

@Doktor Kotász:

"A diplomamunkák 98%-a másolt, ollózott. Csak egy félidióta említheti egy lapon egy doktori dogával. "

csak a teljesen idióta jöhet azzal, hogy diplomamunkát másolni az rendben van, vagy, hogy az valami lényegesen kisebb bűn, mint kisdoktorit másolni.

kb annyi a különbség, mint egy gazdagabb vagy kevésbé gazdagabb lakásba betörni. bűnnek mindkettő ocsmány bűn.

az sem mentség, hogy állítólag 98 százalék ezt csinálta! ha van 2 százalék becsületes, akkor legalább ezeket válasszuk példaképnek, ezek vezessék az országot, ne az állítólag 98 százaléknyi mocsok!

Pontos 2012.05.01. 08:44:03

@malacz69 rezignált: "3. SP felfogta, h árt a jelenléte saját oldalának, ferenc ezt 2006. ősze óta képtelen felfogni"

Mondjuk SP-nek is elmagyarázták egy hétfői délelőtt. A mondat második része viszont igaz. Meg is hozta a nyomulása Orbánnak a kétharmadot.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 08:44:05

@malacz69 rezignált:

"honnan tudhatta a fideszes tolvajbanda, h ferencnek nincs egy saját példánya a szakdogájáról, mert ha hamis a vád, ezt tudniuk kell ahhoz, h ne bukjanak le a hamis váddal."

Nem kell tudniuk.
Nem a tényállás a lényeg, hanem a lejáratás.
Lásd UD Zrt - Dávid Ibolya, Hunvald György és a fővárosi frakció egy fős többsége, Molnár Csaba K§H ügy, Sándor István.
A holnap nem számít "a hídon akkor kell átmenni, ha oda értünk"
Ma kell ez az ügy, mert a média ezzel foglalkozik, és nem azzal, hogy milyen adók jönnek, Mi lesz az IMF tárgyalásokon (ha lesz), miért nem járt hazánkban egyetlen európai államfő évek óta, stb.
Különben is!
Május elseje van, és Gyurcsány beszédet mond.
Na nehogy már véletlenül feltüzelje a "munkásosztályt", a városligetben!?
Mert ugye ki hinne egy plagizálónak, még akkor is ha esetleg igazat beszél!?
Pedig a nép éhes, és egyre éhesebb lesz.
És ez baj.
Nagy baj.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 08:46:05

Ez a blog is jól illusztrálja, hogy mindkét oldalon nagyon sok az elvakult, gondolkodni nem tudó vakhívő.

piroslapok.blog.hu/2012/04/29/gyurcsany_diplomamunkaja_mindket_oldalon_elvakultsag

abaka 2012.05.01. 08:46:12

@vakapad: A hirtv-nel ott a sogor munkavazlata. Ha gyf be tudna mutatni a dolgozatat, ami nem egyezik a hirtv-nel levo sogori vazlattal, akkor lenyegeben buknanak a hirtv vadai.

pánpéter 2012.05.01. 08:47:00

zsolti zsolti!

az, hogy ferenc testvért ilyen elánnal próbálod kimosdatni a bajból, rávilágít arra, hogy bizony bizony a főnöködet megint - immáron sokadjára - hazugságon csípte a nyilvánosság! pontosabban: már megint hazudott és lebukott!

és az egészben az a legjobb, hogy egyre mélyebbre ássátok, és ássa ő is saját magát a hazugság bűzös pöcegödrében! nekem már a baloldali ismerőseim is azt mondják, hogy ez már rettentően kínos.

és akkor te itt felteszel mindenféle kérdéseket? már megint másra mutogatsz? ő meg feljelent? mint a régi komcsi időkben? mert ha valamit elront, meg hazudozik, akkor arra az a megoldás, hogy jelentsünk fel? előjött a régi reflex... azt hiszitek, hogy egyenlőbbek vagytok az egyenlőknél. azt hiszitek, hogy nektek mindent lehet, következmények nélkül? hát nem jöttetek még rá, hogy annak a világnak egyszer és mindenkorra vége?
akár mit is tesztek, akár mit is csináltok, a fiúk, ott fent 4 lépéssel előttetek járnak! erre gondolj elalvás közben. :)

agi02 2012.05.01. 08:48:13

agath christie tobb regenyeben feldolgozott tema.
A gazda uzletember, uralkodo, magnas tonkremegy. Titokban eladja kicsereli vagyont ero ekszereit hamisra majd hogy ki ne deruljon a turpissag ellopatja az utanzatokat valakivel es egy artatlanra fogja.
Ez a pont ez a ket szakdolgozat hianyzik mindket oldalon bedobhato trukk.
A balosok azt mondhatjak hogy oket csak le akarjak jaratni es nincs is bizonyitek a kat dolgozat egyezosegere
a jobbosok hogy lam lam nekik van igazuk es a balosok eltuntettek a terhelo bizonyitekot.
Egyebkent nekem kb 2000 kotetes konyvtaram van, koltoztem is de nem csak a szakdolgozatom van meg hanem egy csomo a megirasahoz felhasznalt hatteranyag is.

leponex 2012.05.01. 08:49:39

@bpbp78:
"A tovább gyűrűző plágiumozás nem tesz senkinek sem jót...és úgy látom nem tanulnak Pokorni esetéből, aki ügynököt kiáltott és ügynököt talált a családjában is... "

- 'Most már' nem tesz jót a plágiumozás, eddig jó volt?

- Pokorni tudtommal nem ügynöközött, viszont elég ocsmány módon a ballibek hozták elő apja III/III-as ügynökmúltját, történetesen épp akkor az egyik lehetséges főnökét egyúttal miniszterelnöknek tolták elő. Ugyanazok a ballibek.

Hertelendi 2012.05.01. 08:50:51

Érdekes, hogy a magyar adminisztráció nem reagál semmilyen formában Timosenkó méltatlan fogvatartására, holott több európai vezető is bojkottal fenyegette meg a foci EB-t. Nem lehet, hogy a kisérteties hasonlóság miatt? Tudniillik orbán is szeretné elsüllyeszteni Gyurcsányt.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2012.05.01. 08:50:51

Gréczy, bazmeg, mi értelme volna ellopatni az egyetemi példányt annak, aki nem diszponál a vizsgázó esetleges saját példánya felett, he?

Ha valaki szarozni akarna valakit és ezért lopna szakdolgozatot egyetemről, baszhatná, hisz a megvádolt csak pikk-pakk előkapja az otthonit, oszt' jónapot.

Az egyetemi példány eltűnése a saját példány elkallódása miatt releváns. Arról meg túl sok ember nem tudhatott pár héttel ezelőttig...

leponex 2012.05.01. 08:52:49

@vakapad:
Szerintem ezzel a szánalmas magyarázkodással nincs mit kezdeni. Illetve van, hiszen remek lehetőség tovább ekézni szegény Ferenc testvérünket. De ha ez a cél ... ;-)

Hertelendi 2012.05.01. 08:53:28

@leponex: Szelektív a memóriád! Pokorni habzó szájjal ügynöközött, és csak akkor fakadt sírva, amikor felszínre kerültek apja viselt dolgai.

vakapad 2012.05.01. 08:53:51

@abaka:

1./ Hol lehet az megtekinteni?
2./ Érdekes módon én úgy gondolom, hogy az ember az eredetit őrzi meg, és a munkapéldány veszkölődik el, ha már (nekem egyik sincs meg, utóbbi főleg azért, mert "munkapéldányt" szomorú módon nem készítettem).
3./ A "munkapéldány" ravasz egy valami. Nincs bekötve, dátum sincs rajta, oldalszám se nagyon, és bármikor lehet ilyet írni egy másik dolgozatra vonatkozó bírálat alapján (node ez már nagggyon-nagggyon rosszindulatú feltételezés).

magyar ember teli szájjal 2012.05.01. 08:53:55

"- Hiteles-e az "bizonyítás", amely nem a két hiteles, az egyetem által elbírált szakdolgozatra épít? A két dolgozat ugyanis, mint corpus delicti, hiányzik."

Megválaszolom a kérdést: amikor a mi plagizáló komcsinkat éri a vád, akkor nem hiteles. Ha az ő plagizáló komcsijukat éri a vád, akkor hiteles.

Dolgozónép 2012.05.01. 08:54:07

Azért ezt a Gréczy-gyereket nem irigylem. Szar meló lehet a seggnyalás, még ha jól is fizetik.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 08:54:47

@gréczyzsolt: @gréczyzsolt:

Zsolt, te szerintem nagy eséllyel tudod, hogy Gyurcsány plagizált vagy sem.

1) Ha plagizált, akkor ne védd! Legyen benned annyi, hogy ne védd a védhetetlent!

2) Ha nem plagizált, akkor az ilyen szánalmas védekezés helyett, amelyik összeesküvés-elméletekkel jön, meg azzal, hogy ki miért nem hiteles, gyertek elő bizonyítékkal!

A HirTV lehet, hogy hiteltelen úgy általában, de ettől még lehet igazuk ebben a dologban. És ha Gyurcsány plagizált, akkor ez egy olyan világ, hogy pontosan a HirTV-től várható az, hogy ezt kiteregeti. Akárhogy is mocsok, de a mocskot a mocskok egymásra teregetik, ennyi szerencsés a sajtószabadságban, hogy a két fél mocskos ügyeit a másik fél fogja kiteregetni. Én nem tőletek várom, hogy kiteregetitek Gyurcsány szennyesét, és nem a HirTV-től várom, hogy kiteregesse Orbán szennyesét. Az a jó, ahogy egymás szennyesét kiteregetitek.

Ez van, szelavi.

Az igazi Svarc Enegger · https://www.youtube.com/watch?v=Ik9qunsZZtY&index=21&list=RDJVoyWQSNr8I 2012.05.01. 08:55:37

A politika minden mozdulata parasztvakítás ebben az országban. Még az egyébként valós gazemberségek feltárása is csak akkor történik meg, ha még nagyobb lopásokat kell takargatni vele.

Őszintén szólva magasról leszarom, hogy ki, mit lopott 25 éve. Az jobban érdekel, hogy ki, mit lop most.

vakapad 2012.05.01. 08:57:06

@leponex:

Szóval az szánalmas magyarázkodás, hogy egy szakdolgozat egésze sohasem teljesen eredeti. Érdekes meglátás.

leponex 2012.05.01. 08:57:09

"Na nehogy már véletlenül feltüzelje a "munkásosztályt", a városligetben!?"

Na már megint a forradalmi munkásosztály noszogatása jön, ha a Vona Gabiéknak egyedül nem megy, hát jöjjenek a testvéri tankok ... :))))

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2012.05.01. 08:57:44

@vakapad:

"A "munkapéldány" ravasz egy valami. Nincs bekötve, dátum sincs rajta, oldalszám se nagyon, és bármikor lehet ilyet írni egy másik dolgozatra vonatkozó bírálat alapján"

Figyelembe véve, h gyurcsány maga mondja el, h "valószínűleg" merített a sógora munkájából, ez a beírásod a mosdatás legalja.

abaka 2012.05.01. 08:59:27

@vakapad:

1. Ha gyf fel tudna mutatni egy sajat verziot, akkor a hirtv-nek muszaj lenne a sogoret nyilvanossagra hozni. Kulonben reszukrol bukik az egesz ugy.

2. Nem igazan tudom, hogy ennek mi a jelentosege itt.

3. Nem igazan ertem, mi ertelme lenne a sogornak irnia egy "munkavaltozatot" gyf dolgozatanak biralata alapjan. Egyebkent meg az bizonyos, hogy a sogor leadott egy azonos cimu dolgozatot 4 evvel korabban.

vakapad 2012.05.01. 08:59:34

@Brendel Mátyás:

Ez a "...gyertek elő hiteles bizonyítékkal." gyönyörű meglátás. Én azt mondom, hogy loptál, és felszólítalak, hogy gyere elő hiteles bizonyítékkal, hogy nem.

Éhes_ló 2012.05.01. 09:00:30

Őszintén bízok abban, hogy a makkdonaldszból felszabadított bölcsészcsapatok böngészik méltányos órabéren a teljes baloldal "tudományos" tevékenységét és copypast pali bácsi áldozata ezzel nem volt hiábavaló.
Vica versa.
Akadémikusok, nagydoktorok és foximaxi doktorok, koppintásbajnok gazemberek reszkessetek!

gréczyzsolt 2012.05.01. 09:01:56

@Dr. Zerge: ha csak azért nem kerestették vele, hogy mondja ki, hogy megnéztem otthon és nincs meg... Mert akkor elindulhatott a rágalom

leponex 2012.05.01. 09:02:56

@vakapad:
Az a szánalmas magyarázkodás, hogy nem láttunk pecsétet a neten, meg ellopták a fideszesek, meg munkapéldány, meg ilyenek.
Feri belemondta a kamerába: Bolond lett volna, ha nem használja fel. És ha látta, fel is használta.

SP ócsárlásakor minden mondatban ott volt a 'tolvaj', 'plagizátor', ... fröcsögött a net ezerrel. Pedig azt nem is tagadta, hogy felhasználta 'törzsanyagként'. Még hivatkozásként is utalt rá.

vakapad 2012.05.01. 09:03:35

@malacz69 rezignált:

Úgy olvastam korábbi beírásaid alapján, hogy diplomás ember vagy. A szakdolgozatod ezek szerint olyan, amelyben egy vadiúj tudományt hoztál létre, amivel még senkisem foglalkozott.

vakapad 2012.05.01. 09:05:15

@abaka:

Már miért kellene Gyurcsánynak bármilyen saját verziót felmutatnia? Nem ő a vádló, ahogy hallottam.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 09:06:28

@leponex:
Én sem gondoltam ezt olyan nagyon komolyan, de hát annyi összeesküvés elmélet látott már napvilágot ezen a blogon.
Eggyel több vagy kevesebb, olyan mindegy.

vakapad 2012.05.01. 09:07:06

@leponex:

Képzeld, az enyémben én is felhasználtam sokmindent. Még az alkalmazott képletek se a sajátjaim.

tothmi 2012.05.01. 09:08:24

Arra senki nem gondol, hogy Gyurcsány a "vihar" tetőfokán előveszi szakdolgozatát?
Ő is trükkös ember ám!

mindighazudunk 2012.05.01. 09:08:37

Csak írogass Gréczy, sokat még. Ebben a cikkecskében már nagyjából 5 év letöltendő van, ha valaki veszi a fáradtságot és bíróságra viszi a szöveget. Bár kussolni is érdemes lenne vagy a főnökkel együtt közmunka!!

vakapad 2012.05.01. 09:09:33

@Dr. Zerge:

Tényleg figyelemre méltó logika. Mint már írtam (de ki olvas, amikor írni is lehet), az összehasonlításhoz két (kettő) példány kell. És a sógoré az nagyon nincs meg.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 09:09:36

@vakapad: egász pontosan hol és mit loptam, és van olyan bizonyítékod, mint a HírTV-nek? se konkrétum, se bizonyítékod nincs, na akkor meg.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2012.05.01. 09:10:03

@vakapad:
"A szakdolgozatod ezek szerint olyan, amelyben egy vadiúj tudományt hoztál létre, amivel még senkisem foglalkozott."

A szakdolgozatom teljesen önálló munka volt, amely önállóan létrehozott produktumot tartalmazott, de semmilyen új tudományos értéket nem hozott létre, vagyis nem doktorinak készült, de bazd meg: NEM MÁSOLTAM SENKIRŐL, és még csak nem is ollóztam!

A beírásod alapján hülye maradtál, mert senki nem azt várta el, h gyurcsány tudományos eredményt hozzon létre szakdolgozat címén, hanem mindössze csak azt a picinységet, h az NE LEGYEN MÁSOLAT, azaz plágium!

leponex 2012.05.01. 09:11:21

@Hertelendi:
"és csak akkor fakadt sírva, amikor felszínre kerültek apja viselt dolgai. "

Bizony, Pokorni sok szempontból kiemelkedik ebből a mezőnyből, szerintem.
Miközben őt valóban fájdalmasan érintette a szocialiták által ocsmány módon megzsarolt édesapja III/III ügynüki múltja, aközben a D-209 szt-tisztet lelkesen ünnepelték miniszterelnökként a szocialisták a liberálisokkal együtt.

Csak idő kérdése, mikor kerülnek megérdemelt helyükre a dolgok ;-)

vakapad 2012.05.01. 09:12:32

@tothmi:

Én sokkal inkább számítok arra, hogy a Hír TV ránt elő valamit. Csak láthatnám már a neten azt a "munkapéldányt".

vakapad 2012.05.01. 09:13:37

@malacz69 rezignált:

Látom, már tudod, hogy a Gyurcsány dolgozat másolat. Nálad van?

Légvárak 2012.05.01. 09:14:30

Olvasva a kommenteket: meg vagyok döbbenve. Pedig talán nem kellene...
Miközben az ország kezd erkölcsileg és gazdaságilag a béka segge alá süllyedni tényleg az kommunikáció velős tárgya a mai magyar "értelmiségnek", hogy egy bukott (és valószínűleg már hatalomra sosem kerülő) volt miniszterelnök ellenőrzőjébe mi volt x éve beírva? Tényleg ez csorog mindenütt napok óta és ez a legfontosabb probléma? Vagy Magyarország értelmesebbje már lelépett?
Ennél a "Sajtkészítés praktikája" bejegyzés is érdekfeszítőbb és talán előbbre mutatóbb lenne. Siralmas...

vakapad 2012.05.01. 09:15:40

@Brendel Mátyás:

Azt hiszem, nem olvastad figyelmesen, amit írtam (hozzá lehet szokni). Én arra reagáltam, hogy szerinted Gyurcsánynak kell bizonyítani, ennek, khm, logikátlanságát próbáltam egy példával érthetővé tenni a számodra, de valamilyen okból nem volt érthető. Sajnálom.

jazzcool 2012.05.01. 09:16:34

Gyurcsanynak csak tovabb kene keresnie otthon a szakdolit, mert az aligha eletszeru, hogy kidobta. Ha sokat is koltozott, a horukkemberek aligha loptak el.

leponex 2012.05.01. 09:17:37

@vakapad:
Ferenc testvérünk mosogatása még nem abban a fázisban van, hogy a felhasznált anyagokra hivatkozik-é :)
Természetesen én is használtam a digitális atlaszt, karakterisztikákat, adatlapokat, miegymást.
Nem ez a tárgya ennek a mulatságos mekegésnek a furmányosan eltűnt szőlészeti-borászati értekezés esetén egy technika szakos hallgató esetében :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.05.01. 09:17:38

@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"Orbán Viktor lopta el a dolgozatot és megette. Igen, sajnos ennek a nagyszerű tudományos munkának mind a 35 oldala már Orbán Viktor gyomrában-bélrendszerében van, előrehaladott emésztési stádiumban. Sajnos már soha nem tudhatjuk meg, hogy mit írt ez a csodálatos ember..."

Abban a pozícióban, ahol szeretsz tartózkodni, még lehet, hogy látod majd a Viktor által megevett diplomamunka maradványait Stefi, ne aggódj. Remélem azért olvasható is lesz valamennyire.

profilo 2012.05.01. 09:18:00

@gréczyzsolt:

Kedves Zsolt!

Ha kéri szívesen összeállítok egy listát dátumokkal,időpontokkal,a nyilatkozatok megjelenési helyeivel,hogy hogyan jutottunk el a "dobozokban van és ha időm engedi előkeresem" mondattól a "valaki ellopta a szakdolgozatot" elméletig.

És mint már sokan leírták,nem Ferenc testvér dolgozata a lényeg itt...hanem ahogy kezelte a dolgot,és ahogy hazugságaival egyre mélyebbre ásta magát.

Mint (kommunikációs?...fő?...)tanácsadó,igazán szólhatott volna időben.Amennyiben ezt megtette és ez a borsó falra hányásával volt egyenértékű,akkor megkérdezem:

Miért védi a védhetetlent?Semmit nem tanultak az öszödiből?
Vagy ha nagyon szemét akarok lenni akkor a "köteles-beszédből"?

vakapad 2012.05.01. 09:18:39

@Légvárak:

Nem értem, hogy miért csodálkozol ezen. Idén 150, jövőre 600 milliárdos megszorítás jön, ami elriasztja a befektetőket, és kicsit jobban lerohadunk, mint ahol most vagyunk. Ha már panem nincs, legalább circenses.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 09:18:52

@vakapad: rámutattam, hogy a példádban a lényeg nem párhuzamos. így nehezen illusztrál bármit is.

ha a vád elég erős bizonyítékokat hoz fel, akkor ott már a vádlotton a sor. azért van ugye neki is ügyvédje. onnantól nem takarózhat az ártatlanság vélelmével.

vakapad 2012.05.01. 09:20:45

@leponex:

Nem értem, hogy miért bizonygatod még mindig, hogy nálad az ítélet (hogy milyen ítélet, az a "mulatságos mekegés"-ből következik) már megvan. Tudjuk.

Hertelendi 2012.05.01. 09:22:06

@leponex: Ezzel csak egyet tudok érteni!

vakapad 2012.05.01. 09:22:08

@Brendel Mátyás:

Valóban. Ha a vád "elég erős bizonyítékokat hoz fel". Azt várom. Valami munkapéldányt, Rozs szakdolgozatának értékelését, meg ilyesmiket.

vakapad 2012.05.01. 09:23:45

@Hertelendi:

Hát ez nem egy önálló gondolatoktól hemzsegő hozzászólás szakdolgozat, hanem plagizálás. Pedig azt mostanában elítéljük, nem?

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 09:24:23

@gréczyzsolt: Gréczy Úr, akkor mégegyszer: plágium gyanuról volt szó az idézett adásban. Tehát nem állították, hogy plágium történt, csak gyanuról beszéltek. Ugyanakkor mindezt egy olyan emberről állították, aki korábban miniszterelnökként hazudott és nem dolgozott másfél-két évig. Aki pedig ilyesmire képes... Szóval megtörténhet, hogy a gyanu nem alaptalan. Remélem, ebben egyetérthetünk.

Rwindx 2012.05.01. 09:24:48

Így van Zsóti, küzdjetek az igazatokért, lehetőleg jó hangosan!
Kell a szórakozás :)

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 09:26:26

@sisifux: Tökéletesen egyetértek Veled. Legyen szép napod.

Parajpuding 2012.05.01. 09:28:37

A fideszdropidok most azt hiszik "visszavágtak" skiccpaliért. Természetesen ez csak az ő csökött agyukban leledzik.
1. skiccpál közt. elnök volt, tehát ez a szégyenbukta nemcsak neki, de orbánnak és az egész fütyesznek is.
2. skiccpál plágiumát már az egyetem deklarálta, tehát bizonyított, míg gyurcsányét - egyenlőre - csak egy alignézett koszos fütyeszhírtévé mantrázza.
3. Gyurcsány tulajdonképpen politikailag szinte hulla, tehát megintcsak a szánalmas fügyeszgépezet egyetlen reakciója nem tud más lenni, mint a szokásos "gyurcsányozás", itt ki is merült a szellemi kapacításuk.

bruhahahahihihi 2012.05.01. 09:31:11

Hazui csal Rémhír TV-s Banditák!!!!!

A RÉMHÍR TV SZAR emberállatai is,.. NEM EL LESZNEK SZÁMOLTATVA , HANEM LE LESZ SZÁMOLVA VELÜK!!!!!!!!!!!!!!! a LISTA MÁR GYŰLIK.. heheheheh
.(mert egyszer és hamarosan vége az Orbán korszaknak és elindul a LESZÁMOLÁS ami remélem véres lesz !!!!!!!!!!!!)

leponex 2012.05.01. 09:33:45

na, megjött a mi kis házi idiótánk :))

Gatinho 2012.05.01. 09:34:22

Gréczyt nem zavarják a tények. :DDD

abaka 2012.05.01. 09:36:34

@vakapad: Itt szo sincs jogi eljarasrol tehat az artatlansag velelmet nyugodtan el lehet felejteni.

leponex 2012.05.01. 09:38:56

@vakapad:
Nem értem, milyen ítéletről beszélsz.
Én sokkal megértőbb vagyok Ferenc testvérrel meg Kedves Bárdjával szemben, és se az SP, se Feri plagizálását nem tartom annyira lényegesnek.
Ráadásul egyik sem most történt.
AZT viszont igen, ahogy reagálnak.

A Zsolti mnekegése pedig tényleg komikus, ezt azért el lehetne fogadni, nem gondolod?

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.05.01. 09:42:30

Lássunk tisztán! A fidesz és a szövetségesei ugyanaz, mint a maszop szövetségesei és szakadárjai. Két politikai és gazdasági maffia. Itt langaléta az egyik keresztapa, amott nyomoronc törpe, de a lényegük ugyanaz, lopni és lopni és lopni és újra lopni. Nem kétséges, hogy Gyurcsány, vagy Gyurcsányi - tudjátok, aki vezényelte a táskás pénzszállítmányokat - lopta a szakdolgozatát, de nem ez a fő bűne. Orbánc Piktor talán nem lopta, de ez minden erénye. Egykutya mindkettő, s takarodniuk kellene a közéletből a maffiájukkal együtt! Remélem, hogy hamarosan lesz olyan kormányunk, amelyik elszámoltatja az urakat és köreiket. Nem, nem a szakdolgozataikkal, mert kit érdekel, hogy nem tudományos területen dolgozó emberke mi a fenéről írt, vagy lopott szakdolgozatot ezelőtt xx, vagy éppen xxx éve?

die nadel 2012.05.01. 09:43:18

@Brendel Mátyás:
Ne hülyéskedj, Gréczyt ezért fizetik, más dolga sincs, mint a védhetetlent védeni. Hogy milyen színvonalon teszi, az már egy másik kérdés, de lássuk be Gyurcsány húzásai elé örökké pajzsot tartani, hát nem tudom van-e szarabb munka széles-e hazában?
Gréczy csapdában van. Annyira kiírta magát a civilizált körökből, hogy Gyurcsány nélkül egzisztenciális hulla. Már az Atv-nek se kell, esetleg a Népszavánál elbohóckodhat egy darabig, de azok meg nem tudnak eleget fizetni.

profilo 2012.05.01. 09:43:24

@leponex:

Szinte látom magam előtt,ahogy kitérdelt melegítőnadrágjában,ceruzával körmöli a neveket és ellenőrzi,hogy szerepel-e már a listán.
És a végén boldogan mutatja feleségének:Nézd még egy gazember aki lógni fog!!

És az asszony kissé durcásan fordul el:
Lógni,lógni....Megígérted,hogy az új csillárt felrakod!Annak is lógni kellene már!És a füvet is igazán lenyírhatnád.Bezártam a kutyát,nem fog bántani...

Namir 2012.05.01. 09:43:26

Gyurcsány mentegetőzése egy vicc. És hogy tényleg az, arra itt a bizonyíték:

Hazamegy a feleség, és meglátja, amint a férje meztelenül fekszik az ágyukban egy ismeretlen nővel, és félreérthetetlen pózban tevékenykednek. A feleség kérdőre vonja a férjet, hogy mi történik, de a férj mindent tagad, végül azt mondja felháborodottan: - Anyukám te kinek hiszel, nekem vagy a szemednek?

Vajon lesz olyan DK-s, aki Gyurcsánynak hisz?

öregmogyi 2012.05.01. 09:43:35

"- Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása? Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni..."

itt befejeztem az olvasást. Óriási bukta lesz Zsóti! Ki az a hülye, aki ellopja GyF dolgozatát az egyetemről, amikor a sajátja "elvileg" otthon is lehetne. És ki az elmebeteg, aki ellopja Rozs Szabolcs dogáját is, ami ráadásul Rozsnak otthon megvan.

Kinek áll érdekébe, kérdezed ocsmányul cinikus módon.

Ugyanolyan gazember vagy, mint a saját felesége házából lopó Ferike.

Parajpuding 2012.05.01. 09:45:59

@mindighazudunk: hűha, neked pont annyi közöd van a joghoz, mint az értelemhez.
Ennyi ésszel akár te is vehetnéd a fáradtságot, hogy jogi útra tereld a dolgot. Vagy csak a szokásos csutiszoftver működését köszönthetjük az esetedben is?
Valami hihetetlen, hogy mennyi agyhalott orbáncsicska van még mindig ebben az országban....

balambher 2012.05.01. 09:46:05

@Ezek Mennek: Egy dolgot nem értek. Akkor miért fél tőle ennyire Orbán?

peti6 2012.05.01. 09:46:18

Ki a lófaszt érdekel ez a pojáca dolgozata?????Szerintem ezt az egész dolgot ő maga generálja, hogy beszéljenek róla, mindegy, hogy mit, csak beszéljenek. Az ilyen pulikutyák pedig , mint a Gréczy meg is teszik neki a szivességet, még azzal megtoldva, hogy közben orbánozzon is /bár azt elfelejti leírni, hogy szeretett gazdájának egy pápai 50 nm-es panelja van/. Egyértelmű, hogy másolt dolgozatról van szó, de ez a kutyát sem szabadna, hogy érdekeljen... Hát ki a f..sz az a gyurcsány, vagy a gréczy??????

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.05.01. 09:47:28

Zsolt! Fölösleges ezt a marhát védened! Van neki elég pénze, hogy nélküled is fedezni tudja magát, ha szükséges. Tényleg gumicsont azon rágódni, hogy az ország tönkretevői közül melyik féreg lopta, vagy nem lopta a szakdolgozatát. Sokkal súlyosabb kérdések ennél az ország eladósodása, a munkanélküliség. a munkavállalók jogainak folyamatos megnyírbálása, a holdudvarok tolvajlása, s a gumicsontok csak arra jók, hogy a figyelmet eltereljék a valódi problémákról.

==T== 2012.05.01. 09:47:43

@gréczyzsolt:

lol

Ha otthon őrzött munkapéldányról is van szó, akkor is egyértelmű az egybevágás.

Ráadásul Ferenc igazán előhúzhatná a saját példányát az igaza bizonyítására, de nem teszi. Miért? Nehezen hihető, hogy nem találja...

Ferenc nem először hazudik nagyot, és nem először kapják rajta.

lüke 2012.05.01. 09:48:04

ha hiányounak, akkor nosza rajta
szerezzetek

mákos lecsó 2012.05.01. 09:48:45

Idézni szabad?

Mindenkinek végig kell majd gondolnia, aki hasonló pozícióra pályázik, hogy az egész életét, életpályáját felteszi-e, "csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak"

Most mintha nem fájna annyira némelyeknek a nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristák ügyködése.
Sőt! Kész tényeknek veszik a bizonyíték nélküli állításokat.

na__most__akkor 2012.05.01. 09:49:41

Amit most elmondok, annak semmi köze a témához (gondolom).

Életemben két szakdolgozatot csináltam.
Egy főiskolait és egy egyetemit.

A főiskolai szakdolgozatomból soha nem volt saját példányom, mert oldalanként két forint húsz fillér lett volna, és az túl nagy pénz volt akkor (1967).
Ha valaki nem tudná, akkoriban gépírónők gépelték a szakdolgozatokat.

A témára sem emlékszem, a főiskola sincs már meg - pedig még tanítottam is ott később. Ötöst kaptam, az indexem megvan. Nem hiszem, hogy a rég-nem-létező főiskola anyaga bárhol elérhető lenne.

Az egyetemi szakdolgozatomból is gépeltethettem volna saját példányt, akkor már kettőnyolcvanért oldalanként. Az is sok volt, tizenegynéhány évvel később.
A téma egy speciális assembler fordítóprogram volt, egy - akkor már - korszerűtlen eszközre. A bírálat megállapította, hogy a szakdolgozat - bár gyakorlati haszna nincs - bizonyítja a jelölt magasszintű ismereteit az adott területen.
(Valamennyien tudtuk, melyik évfolyamtársunk másolt, ki lopott, ki vásárolt, és ki volt az, aki tényleg dolgozott. Az egymás iránti szeretetünket ez nem befolyásolta. Amennyire tudom - és az évfolyamtalálkozóink ezt megerősítik - senki sem lépett politikai pályára...)

Ha a Budapesti Műszaki Egyetem megőriz harminc éves szakdolgozatokat és azok bírálatait - akkor még nem volt elektronikus változat - akkor megvan. Ha nincs meg, akkor az egész csak egy álom volt?

Szerencsére, nem vagyok országgyűlési képviselő, pártfunkci, vagy celeb.
Meg egyéb fajta prostituált se. Meg senki a családból.

==T== 2012.05.01. 09:49:59

@Parajpuding: Schmitt Pál korában sportolóként és sportdiplomataként komoly dicsőséget és szolgálatot tett az országnak. Ez Fletóról nem mondható el. márcsak ezért sem azonos súlyú a két ügy + GYF egy sokkal kisebb akadály előtt folyamodott elítélhető segítséghez.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.05.01. 09:51:04

@mákos lecsó: Köteles Bajusz László? Gyomorforgató. Vehetne már magának egy szeget, kalapácsot, kötelet adnak neki ajéndékba is.

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.05.01. 09:54:43

@==T==: Plagibá sosem volt több, mint egy gerinctelen seggnyaló, besúgó. Ez minden érdeme, de én ezt nem díjaznám.

Ting Fu doktor 2012.05.01. 09:56:10

Kedves Zsolt!

Sok a kérdésed. A válaszok pedig egyelőre a HírTV-nél vannak. Azokra pedig nem érkezik semmiféle releváns cáfolat.

Ciki!

TUdod Zsolt? Vérciki! :)

Ami pedig az eltűnt Gyurcsány dolgozatot illeti.

Zsolt!

Ott maga a nagyfőnök mondta korábban, hogy neki az megvan és hogy kikeresi.

Tessék igyekezni és megtalálni, mert egyelőre nagyon nagy az égés felétek.

na__most__akkor 2012.05.01. 09:58:35

Majd' elfelejtettem...

A gépelt szakdolgozatokban ékezetes betűk voltak, az írásjelek után szóköz volt, és a bírálók - a szakmai tartalom után - a nyelvhelyességet is megemlítették.

Dehát ennek már harminc éve, ma elég, hogy minden intézmény neve úgy kezdődik, hogy "Nemzeti".

Egyszer, csak egyszer szeretnék már látni egy keményfa$2ú bloggazdát, aki kimoderálja az ékezetnélküli trollokat...

16horsepower 2012.05.01. 09:59:23

Érdekes történet és valószínű, hogy a Gyurcsány ebből már nem tud jól kijönni.De ennek túl sok jelentősége már nincs, mert azt talán még Gréczy Zsolt sem gondolhatja komolyan, hogy a Feri még komoly politikai tényező lehet ebben az országban.De Magyarország fő problémája most Orbán Viktor és az általa vezetett szervezett bűnözői csoport garázdálkodása, amit teljesen bénultan figyel egyelőre a magyar társadalom.

2012.05.01. 09:59:35

Gyurcsány plagizált? Nagyon valószínű.
Olyan pozícióban van, ahol ez számít? Nem.
Kerülhet-e olyan pozícióba, ahol ez számít? Majd a választók eldöntik.

Mindezektől függetlenül Gyurcsányt körömszakadtáig védeni ugyanolyan számalmas, mint a Schmitt féle védekezés volt.

Ez a hír csak egy dologra jó, a "jobb" oldali trollok és a "bal" oldali trollok jól összeköpdöshetik egymást. (Még a végén elkapnak valami kórságot a másiktól.)

Gréczy: Gyurcsány védelme helyett te is írhattál volna az utolsó bekezdésedben emlegetett dolgokról. Persze trollt eteteni könnyebb. Meg a te szádból a fidesz fikázás inkább dícséretnek tűnik.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.05.01. 10:08:13

Az orbáni szarháziság nem ismer határokat!
Ahol a környező országok választási kampányaiba beleugatott, "segített" (szlovákok, románok..)mindenhol bukott a potentáltja.
Mi a fenéért jött ide a Vajdaságba keverni a szart, rontani az esélyeinket?

Orbán=Gyurcsány takarodj!

mindighazudunk 2012.05.01. 10:19:15

@bruhahahahihihi:
IQ10 is megszólalt :-)
Ez egyébként a baloldali átlag bruhahahahahihihi

Martian (törölt) 2012.05.01. 10:21:32

Gyurcsányt le kéne már írni... és hiteles baloldali személyiségeket keresni, menedzselni, akiknek pl. nincs közük a rendszerváltás időszakának mutyizásaihoz.

jonatanxx 2012.05.01. 10:23:02

Kinek az érdeke? Ki tehette meg!

Ha a Hír TV lopatta el, honnan tudja, hogy Gyurcsány másnap nem áll elő egy hiteles példánnyal? Kii tudhatta, hogy hány példány létezik? Ki volt befolyásos eftás a Pécsen, a Hír TV vagy Gyurcsány?

Ha meglenne a szakdolgozat megszülethetett volna ez a szánalmas poszt?

Basszus ti már nem is öngólokat lőttök, hanem egykapuzunk...

Ting Fu doktor 2012.05.01. 10:24:47

Figyeljetek!

Nem Gyurcsány mondta SAJÁT MAGA, hogy neki megvan valahol a dolgozata és ki kell keresnie?

Valóban!

Ha a jobboldal lopatta volna el a Rozs és Gyurcsány dolgozatokat, akkor ezt miért tették volna, ha az eredeti ott van Gyurcsánynál?????????

Erre valahogy senki nem akar válaszolni :)))))))

jonatanxx 2012.05.01. 10:26:18

@gréczyzsolt: :) Volt már olyan, hogy Fletó nem mondott igazat... Erre ki építene? Meg az is lehet, hogy ma nem találtam, holnap meg igen...
Ez marhaság!

jonatanxx 2012.05.01. 10:30:55

@Namir: "Vajon lesz olyan DK-s, aki Gyurcsánynak hisz?"
Lesz... :)

dadddd 2012.05.01. 10:34:50

Ha fletónak lenne igaza, már rég előásta volna a saját példányát.

táltos 2012.05.01. 10:44:15

És vajon miből gondolja a szerző, hogy ezeket a szakdolgozatokat mostanában lopták el? És nem 2003-2004 környékén, amikor GyF a nyilvánosság elé lépett. Vagy esetleg még korábban.
Az nem zavarta a szerzőt, hogy amikor SP doktorijával foglalkozott az összsajtó, akkor bármiről elterelte volna a figyelmet? Akkor nem volt ez probléma?

Ajtony 2012.05.01. 10:44:59

Beteg világban élünk - a gyilkosság és a karaktergyilkosság is természetesnek számít, sőt....
A Schmitt ügy után várható volt, hogy elkezdődnek a "dolgozat sztorik", de ki, és miért fogott kardot először?
Brendel Mátyással kivételesen egyetértek - aki lopta a dolgozatát, az lopta a diplomáját. Függetlenül attól, hogy a pálya melyik oldalán áll. Megreszkírozok egy olyan véleményt is, hogy Magyarország állapota csak tükrözi a magát értelmiséginek tartó "élcsapatét".

Pistie 2012.05.01. 10:47:19

Szerintem ami a leginkább vérlázító, az ez:

"- Nem különös, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki felelős a szakdolgozatok őrzéséért, biztonságáért, momentán fideszes önkormányzati képviselő? "

Különös, hogy hogyan kerülhet egy felsőoktatási intézményben felelős pozícióba politikailag nem semleges ember. Ez csak engem zavar? Persze nem azt mondom hogy minden felsőoktatási intézményben pártsemleges embereknek kell ülniük - nyilván minden rektornak és dékánnak is megvan a maga párt szimpátiája. De gondolom mindenki látja a különbséget.

A másik vérlázító dolog a téma gumicsont mivolta.

Ha GYF plagizált akkor bizonyítsák be, és minden jóérzésű baloldali ember el fogja ítélni. Plagi bánál is be lett bizonyítva, tessék itt is bebizonyítani. Addig meg térjünk csak vissza arra, hogy miért nincs még IMF megegyezés, miért kell nekünk telefonadót, internetadót, futóversenyadót fizetni, miközben a képviselők maguknak a 750.000-es fizetési plafont SEM szavazták meg. És mi is a helyzet a Közgéppel, ami rejtélyes módon csak úgy söpri be az állami pénzeket, és a minap kiderült róla hogy a vezetője a fidesz kasszása.

dugonics titusz 2012.05.01. 10:49:58

". Hogy miért a környék szőlészetéből és borászatáról írtam dolgozatomat? Mert akkori feleségem szüleinek balatonfüredi családi házában sok anyagot találtam a környék szőlészetéről és borászatáról. Tájékoztatókat, prospektusokat, beszámolókat. Hogy köztük volt-e Szabolcs dolgozatának kézirata, vagy annak vázlata, fogalmam sincs. Ha igen, biztosan olvastam. Ha olvastam, bizonyára felhasználtam. Ha használtam, szeretném hinni, hogy tisztességesen megjelöltem a forrást."

Briliánsan kristálytiszta az a memória, amely a "Tájékoztatókat, prospektusokat, beszámolókat." illeti!!!

Ami után a házban elfekvő "szakdolgozatról "fogalmam sincs"

Nem mellesleg a "bíralatban" megjelölt oldalszámok ugyamn mivel egyezhetnének, mint az "anyós"-nál fellelt "szakdolgozat" oldalszámaival???

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.05.01. 10:51:04

Zsoltikám eddig is szánalmas volt a seggnyalásod, de erre már nincsenek szavak...

szemiramis 2012.05.01. 10:54:24

@Mózsi bá: Az öszödi beszéd egy-egy részlete lett kiragadva, lehet hogy Gyurcsány sem egy matyóhimzés, de a felcsúti kisebbségit hazugságban tolvajlásban nem is árnyékozza.

dugonics titusz 2012.05.01. 10:56:26

Feri akkor is nagy bajban lenne, ha Plagi bá ügyében meg sem szólal!!! Most minden az ügyben elhangzott szava, bunkósbotként saját fején csattog!!! Menthetetlen!!! Az érdekes az lesz mit szól majd erről Bauer Tamás? Kizárt, hogy néma maradhatna!!! Alighanem ő kér majd bocsánatot!

szemiramis 2012.05.01. 10:56:29

A felcsúti gnóm mikor ismerte be hogy hazudott, még a hazuságot is hazuigsággal kompenzálja. a magyar nép ellensége, a gazdag tőkések bábja, képes kiirtani a magyar embereket, hogy hatalmi tébolyát kielégitse. Grátzba vissza vele.

jonatanxx 2012.05.01. 10:59:10

@Pistie: "Addig meg térjünk csak vissza arra, hogy..."
Szar ügy ez a demokrácia, mi?! Mindenki arról beszél amiről akar, és nem arról amiről te akarsz! Most a DK az Demkratikus Koalíció vagy Diktatúra Koalíció?

dugonics titusz 2012.05.01. 11:02:25

Az "öszödi" számos sebből vérzik!!!
Tessék mellé olvasni Feri a 2003 őszi "felismerését", ami nem volt igazi truváj: "A magyar gazdaság növekedését, jövőbeli jólétünk alapját mai jövedelmünk befektetése teremti meg. Önmagát emészti fel az a jóléti rendszer, amely forrásait a befektetésektől vonja el. Magyarország ezt tette az elmúlt három évben. A következmények kijózanítóak: lelassult a növekedés, felborult a költségvetési és a fizetési egyensúly, növekszik az eladósodás" (Merjünk baloldaliak lenni) A "korrekciót" 2004 szeptemberében elindíthatta volna!!! Helyette 20 hónapig szabotált!!! A 2006-os hiány 2 000 milliárd lett!!! Általa előre tudottan!!! Ami után két stagnáló év következett, 0,1 és 0,9% "növekedéssel"!!! Majd rá 2009-ben 6,9%-os zuhanás!!! Semmi nincs amit ebben többféle képpen lehetne értékelni!!! Gyurcsány öt éve volt az elborzasztó LESZAKADÁS !!!

táltos 2012.05.01. 11:07:32

" Nem különös, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki felelős a szakdolgozatok őrzéséért, biztonságáért, momentán fideszes önkormányzati képviselő?"
Azért illet volna jobban utána nézni a dolognak! Persze kormánypárti képviselőként ül a képviselő testületben, de civil szervezet delegáltjaként. Összefogás Pécsért Egyesület szineiben.
www.ope.hu/index.php?menu=onkormanyzat

Ting Fu doktor 2012.05.01. 11:07:34

Az öszödi beszédnek VAN valamiféle jó olvasata. Azt harsogja papagáj módjára a ballib oldal.

Ennek a plágiumos csalás ügynek nincs semmiféle jó olvasata Gyurcsány számára.

Ez egy vesztett ügy.

Scagnetti 2012.05.01. 11:10:31

@Az igazi sztrovacsek: Ugyan már!

Gyurcsány tényező. A mai napig az egyik legutáltabb politikus. A többség szimplán rühelli, de van 1-2 millió ember, aki a sitten szeretné látni. Tehát a Fidesznek beszélnie kell róla.

Mivel az ellenzéket is megosztja és megbénítja, ezért a Fidesznek megint csak beszélni kell róla.

És mivel Feri igen aktív, sokszor ezt ő maga is megteszi, mintegy szívességként a Fidesznek.

A nép nem fog Feri mellé állni, ezt hiába írod le ennyiszer. Nincs miért mellé állnia. A nép szemében Gyurcsány egy simlis milliárdos, aki a haverjainak és gátlástalanságának köszönhetően futhatott be ilyen pályát. Politikusként megbukott, és volt néhány zűrös ügye is, de mindet megúszta. Ha a Fidesz támadja őt, az a népnek tetszik. Tulajdonképpen a Fidesz ma nem sok olyan dolgot csinál, ami tetszene a népnek, de ez igen.

Emlegetted a viszkis rablót is. Ő a nép egyszerű fia volt, sőt, tévedésből valamiféle modern Robin Hood lett belőle. Meglopta a bankokat, melyek a kizsákmányolás jelképei a mai társadalomban. Vele tudott azonosulni a nép, de Ferivel sosem fog. Őt csak néhány rajongója fogja megsiratni.

És még valami. A viszkist felelősségre vonták és letöltötte a büntetését.

Ja, és bár gondolom, ez a sztori számodra nem releváns, de úgy néz ki, a Feri még annál is nagyobb simlis, mint eddig gondoltuk róla. Szerintem az után a szöveg után, amit Pali lemondását követően előadott, nem sokan vannak, akik nem követelik az eltűnését.

Szóval reménykedhetsz, hogy az imádott Ferenc mellé áll a nép, de ez nem fog megtörténni. És nem is lenne szabad megtörténnie. Ez az ember nem érdemli meg.

Velence19 2012.05.01. 11:11:21

@Dr. Zerge: nem egészen jó a logikád. Először felkérték GyF-t, mutassa be a szakdolgozatát. Amikor kiderült, neki nincs meg (nekem sincs meg, sőt a doktorim sincs meg, bár az akkori publikációimból a lényege kiderül), akkor tűnhetett el. A gyanús, hogy a sógor szakdolgozata is eltűnt.

becike4 2012.05.01. 11:12:54

Nem sok van már hátra,Zsóti!

öregmogyi 2012.05.01. 11:14:26

@vakapad: nézd már meg a Célpontot te szerencsétlen! A fickó kezében ott a bekötött szakdolgozat. Csótány elismerte, hogy látta a szakdolgozatot, és abból dolgozott. (mivel más ilyen témájú dolog nem volt a házban) PONT

Na innentől lehet gondolkodni, hogy miért nem találja a sajátját, és miért lopatta el Rozsét is.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 11:14:36

„Kinek volt érdeke a két szakdolgozat eltűnése, ellopása?”

Érdeke mindkét félnek lehetett. Lehet érdeke a vádlóknak, hogy Gyurcsány ne tudja igazolni magát. Ám honnan tudhatták a vádlók, hogy Gyurcsánynak nincs meg, vagy az anyjának?
Érdeke lehetett Gyurcsánynak is, aki akár még a ’90-es évek derekán, amikor politikai pályafutására készült, akár később, Schmitt plágiumbotránya kirobbanása után tüntette el a két dolgozatot, hogy később ne kerülhessenek elő csalásának kínos bizonyítékai.
Mindkét párhuzamos magyarázat logikus, valószerű, de csak az egyik lehet az igaz. S olybá tűnik eddig, az előbbi lesz az igaz.

„…Gyurcsánynak, aki így nem tud védekezni a saját dokumentumával,…”

Gyurcsány úgy nyilatkozott, nem töri kezét-lábát, hogy előkerítse a dolgozatot. Miért nem? Ha engem azzal vádolnának, loptam a diplomamunkám, bizony akár a szó legszorosabb értelmében is kezem-lábam törném, hogy előkotorjam az engem igazoló dokumentumokat. Gyurcsány mégsem tesz az „elvárhatónál” nagyobb erőfeszítéséket a felkutatására. Csak nem azért, mert jól tudja, hogy nincs is meg neki, már rég megszabadult tőle, hisz minek őrizne meg egy lopott, saját maga számára is kínos, értéktelen, lopott holmit!

„Hiteles-e az a "bizonyítás", amely szakdolgozatnak fogad el egy állítólagos munkapéldányt, amelyet az anyós őrzött meg?”

Hiteles, s nem más, mint Gyurcsány hitelesíti azzal, amikor azt nyilatkozza, hogy ha hajdani sógora szakdogája a füredi házban volt, márpedig ott volt/van, akkor olvashatta, s ha olvasta, bolond lett volna nem felhasználni, s szeretné hinni, hogy tisztességesen feltüntette a forrást. Ezt nyilatkozta Gyurcsány a HírTv-nek. Tehát Gyurcsány elismeri, hogy „felhasználta” / „felhasználhatta” egykori sógora diplomamunkáját, vagyis Gréczy nem is a HírTv állításaival vitatkozik, hanem korábbi főnöke, Gyurcsány állításaival. A HírTv azt állítja, papírokkal alátámasztva, hogy Gyurcsány, állításával szemben, nem pusztán felhasználta/felhasználhatta exsógora munkáját, hanem lenyúlta, plagizálta azt.

„Nem különös, hogy a pécsi egyetem oktatási igazgatója, aki felelős a szakdolgozatok őrzéséért, biztonságáért, momentán fideszes önkormányzati képviselő?”

Van arra valami bizonyítéka Gréczynek, hogy a dolgozatok most tűntek el? Mert mi van, ha nem most, hanem még a ’90-es évek derekán? Vagy csak kell egy Fideszes ember, akire rá lehet fogni a dolgoztatok eltűnését, mert ha Fideszes őrzi a pécsi szakdogákat, akkor biztos ő lopkodta ki onnan Gyurcsányét és volt sógoráét is. Igaz? Valami bizonyíték erre a súlyos állításra van?

„Az nem lehetséges, hogy a munkapéldány nem is a sógoré, aki magabiztosan állítja harminc évre visszamenőleg, hogy mi volt egy ház összes polcán és fiókjaiban?”

Ahogy magabiztosan állítja Gyurcsány, hogy felesége szülei házában harminc éve milyen szakanyagok, folyóiratok voltak. Igaz? Lehetséges, hogy Rozs emlékezete hiányos, Gyurcsányé nem? Lehetséges, hogy a volt anyós, a volt sógor és minden ki más hazudik, de Gyurcsány, akit pedig már egy ország kapott hazugságon, igazat mond? Lehetséges, de erősen a nulla felé konvergál.

Gréczy nem a lényegről beszél, mert ha Rozs Szabolcs, füredi házban őrzött példánya valóban csak munkapéldány, amely eltér a főiskolára beadott és ott elbírált változattól, Gyurcsány tettén, szándékán, vagyis a plágiumon ez jottányit sem változtat, hisz ez esetben is arról van szó, hogy a volt kormányfő munka, teljesítmény nélkül, más szellemi termékét ellopva szerzett diplomát, azaz csalt. S a csalás tényén nem változtat, hogy munkapéldányt, vagy elbírált munkát lopott, mivel saját, önálló munkát Gyurcsány egyik estben sem végzett. Erről igyekszik, kevés sikerrel, elterelni a figyelmet Gréczy.

öregmogyi 2012.05.01. 11:17:21

@Velence19: NEM IGAZ! Először Vadai Ágnes esett neki Orbánnak, (az övét leselejtezte az egyetem, de a sajáttpéldány felrakta facebookra) és mikor óriásit koppantatok (mert nagyon jó és bátor témaválasztás volt), akkor Gyurcsány magától tette közzé a facebookon a leckekönyvét, és ígérte meg a szakdogát megkeresi.

öregmogyi 2012.05.01. 11:18:41

@Pistie: az is durva, hogy GyF saját példánya eltűnt. Biztos azt is Fideszes őrizték.. idióta

bbwd 2012.05.01. 11:19:52

szegény zsóti, ez már végjáték...

lassan új munkát kell keresned:P

Alfonse · http://www.ahonapkonyve.hu 2012.05.01. 11:23:10

Édes Istenem! Mindenki tudja, hogy politikai csata zajlik élesebb és tompább fegyverekkel. Zsoltnak nem kellett volna ilyen nagy elánnal védeni Gyurcsányt. Annyira természetes, hogy Orbán jelzője a gátlástalanság és a diktátori erőszakosság, Gyurcsányé pedig a gátlástalanság meg a trükközés. Éppen ezért elég jó poszt lett volna csupán az utolsó mondatokat kifejteni: mivel próbálják ezzel a szakdolgozat-témával elterelni az ország figyelmét. Az ország (remélem) okosabb ennél.

öregmogyi 2012.05.01. 11:23:24

@bbwd: félek, hogy Zsoltika is úgy jár majd, mint Csótány előző szóvivője... Csórón, elhagyatva felakasztja magát.

Velence19 2012.05.01. 11:23:27

@vakapad: sajnos Magyarországban ma annak kell igazát bizonyítania, akit megvádolnak, l. Szilvásy-Dávid vs. UD Zrt ügy. Ha az ügyészség, HírTV, Magyar Nemzet nem talált és nem sűllyedt, a bíróság felmenti, max. egy helyreigazítás (sokszor még az sem). Senki nem foglalkozik azzal, hogy pl. a MN évente hány pert veszít el. Amerikában, Angliában újságokat tehet tönkre egy megalapozatlan rágalom, nálunk az max.1 mFt-ot röhögve kiperkálják.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 11:23:57

"Gyurcsány most minden bizonnyal csatát vesztett, de a háború nélküle is folytatódik. Igaz, mostantól új ellenséget kell keresni. Mert a Vezénylő Tábornok, a Kedves Vezető, rosszul, nyugtalanul alszik. Ott van neki a háza után csak részben megfizetett adó, a családi gazdaságok helyett a Fidesz-közeli oligarchák földhöz juttatása, a bevezetendő telefonadó, a gazdaság stagnálása, a növekvő infláció, az évtizedek óta nem tapasztalt mértékű szegénység. Botrány, botrány hátán. Hiába tálalták fel neki a hű szolgák a gyűlölt ellenfél fejét, a bajok csak fokozódnak.

Marad hát a háború. Mert a Kedves Vezetőnek azért mégis az emberek a legfontosabbak. S ha már kenyérre nem futja szegényeknek, legalább győzelmi jelentésekben ne szenvedjenek hiányt."

Írja az Amerikai Népszava.
Tegyük fel, hogy Gyurcsány valóban és végérvényesen bele bukik ebbe.
(Az ő dolga)
És mi változik ettől?
De tényleg.
Na jó. Megnyugszik egyesek lelki világa. És utána?
Lesz helyette más. Olyan is akit újra lehet amortizálni, meg olyan is akit nem. Ahol van kereslet, ott előbb-utóbb megjelenik a kínálat is. Ez törvényszerű.
Orbán legyőzésére egyre nagyobb az igény, és ez egyre több jelentkezőnek jelent nagy lehetőséget. Lesz aki bele bukik, de előbb utóbb lesz akinek sikerül.
Bár még abban sem vagyok biztos, hogy Gyurcsány ebbe végérvényesen belebukik.
Nem az a fajta, aki könnyen feladja.
Mint már említettem, lehet hogy jobban járna a FIDESZ, ha hagyná "tobzódni".
Olyan nagyon nagy veszélyt nem jelenthet a 2/3-ra.
Vagy mégis?

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 11:24:29

@Brendel Mátyás: "de ettől még lehet igazuk ebben a dologban"
Attól, hogy a HírTV hiteltelen, még hazudhat ebben a dologban...

Pikáns mondat, de sajnos van benne valami. Olyan ez, mint a viccben a szőkenő, aki attól, hogy balra indexel, még egyáltalán nem biztos, hogy jobbra kanyarodik. :)

Wagem 2012.05.01. 11:24:36

Nem te retkes talpnyaló.Csak ti vagytok hitelesek a csótány főnököddel.Szarabb így a világ..mi..

vakapad 2012.05.01. 11:26:01

@öregmogyi:

Én is vastag könyvekből dolgoztam, sőt, mint már írtam, a képleteket, amiket használtam, azokat is kiszedtem belőlük. Pont (én nem szoktam akkora pontokkal dolgozni, mint egyesek).

Megjegyzendő, hogy én, mint szerencsétlen, nem szoktam sűrűn nézni a Célpontot (hajdemekkora hiba!), de érdekes lehet, hogy a "munkapéldényt" gondosan megőrizték, az eredetinek meg annyi. Bekötött munkapéldányról még nem hallottam, de ha megjelenik a neten, vagy akárhol, értesíts már engem is. Utána írhatod azt is, ahogy szoktad, hogy idióta.

vakapad 2012.05.01. 11:28:22

@Alfonse:

Vártam volna egy-két gyurcsányi trükközés konkrét megemlítését, de sajna elmaradt. Viszont még pótolható.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 11:29:27

Demonstrációt tart a Széll Kálmán Terv 2.0 ellen a Jobbik május 12-én – közölte Vona Gábor, a párt elnök-frakcióvezetője. A politikus elmondta: miközben az ország kiszolgáltatottá vált, a mindennapok része lett, hogy “emberek veszítik el a munkahelyeiket, a jövőjüket, a gyermekeik továbbtanulásának a lehetőségét, külön sokkoló” a Széll Kálmán Terv 2.0, ami az idén 150, jövőre pedig 600 milliárd forintos megszorítást irányoz elő.

“Elegünk van a megszorításokból és a megszorítások kormányából. Bízunk benne, hogy a magyar társadalom megmutatja a kellő immunreakciót, és nem fogja lenyelni ezt a varangyos békát” – mondta a Jobbik elnöke.

Viktor!
Ne Gyurcsány miatt fájjon a te fejed!
Van neked elég bajod nélküle is.

Légvárak 2012.05.01. 11:30:12

@vakapad: Találó a Collins-triológia, de jómagam igyekszem távol tartani a rómaiaktól (is):D

öregmogyi 2012.05.01. 11:34:47

Gréczy írja: "Miért nem áll elő senki Rozs sógor szakdolgozatának hivatalos egyetemi bírálatával? Vagy az sincs meg? Netán nem egyező adatokat tartalmaz a munkapéldánnyal?"

LOL bazzmeg! Ha Rozs dolgozatának bírálója nem említi, hogy régiek a statisztikák (hisz akkor még nem voltak régiek), akkor mi van?
Rozs dolgozatának bírálója, nem szólna amiatt sem, hogy csak a szőlészetről ír, hisz az ő dolgozata a borászatról is szólt, amit Csótány már lusta volt legépelni. És ha nem szól a bevezető líraisága miatt, akkor mi van? Bizonyítja a te igazadat? Az egész család Gyurcsány ellen vallott. Milyen borászati könyvekről beszél a gazdád? A család nem tud ilyenről. Ugyanakkor ott volt nekik a szakdolgozat, amiről minden fél elismeri a létezését. (Gyurcsány is látta)

Egy biztos Zsóti: ugyanolyan címen adták be... És abban is biztos lehetsz, hogy a bíráló tanár szivárogtatta ki a bírálatot. (az a "nem nyilatkozok" mondat csak megjátszás volt a részéről...) Ha majd előáll, még nagyobbat fogtok égni!
Az is egyértelmű, hogy Rozs Szabolcs nyomta fel a sztorit a HírTV-nek, miután egy hónapja kiderült, hogy Gyurcsány -meglepő módon- a borászatról írt szakdogát. És a címlenyúlás kissé felbosszantotta a rokont, hisz Feri a saját feleségének a családi házából, egy rokonától szó nélkül "vette kölcsön" a törzsanyagot.

Gréczy Zsolt! Szerinted egy ilyen gazember, aki a felesége rokonaira sincs tekintettel, ha majd egyszer megszorul, fog neked csontot dobálni? Éhen fogsz halni, baszod! Máshová melózni már nem mehetsz el, ilyen múlt mellett.

És mindannyian várjuk GYURCSÁNY MÁSIK ELVESZETT DOLGOZATÁT IS! A Közgázosat, Zsóti... JUJUJUJJUJUJ!!!

irógép 2012.05.01. 11:34:51

Kurva jó!!!:))))))
Mindent elmagyaráz Gréczy:)
Azok akik egy hónapja akkora mellénnyel magyarázták a dogokat, most vinnyogva hazudnak.
Amúgy Ferinek most nincs nagy szerepe, de volt ő 6 évig miniszterelnök.
Akkora hülye ez az ember, legalább kussolt volna a Schmitt ügyben, hisz tudta ő is sáros.
És bakker ahogy Schmittnél sem értettem, itt sem értem, miért nem írták át legalább egy picit???
Egy az egyben beadni a lopott anyagot, akkora baromság, de ebből látszik a párt emberek bármit megtehettek.
Amúgy gartula a HVG nek:)
Lesz egy sokkal normálisabb köztelnök. Ha bukik a fidesz, az ellenzéknek akkor is 3 évig lesz egy jobbos közt elnöke, és annyi megúszott mocsok után az egész plágium ügybe Gyrurci is belebukott:))
HVG jól nyomtad:))

rockjano 2012.05.01. 11:36:30

Ez az egész egy nagy TERELÉS!!! Elvtársak!!!

Ebben az országban milliószor nagyobb balhék, gondok és tragédiák vannak mint akármely volt politikus szakdolgozata.

A jobboldali értelmiség és bloggerek szegénységi bizonyítéka hogy egy ilyen baromságra így ráharapnak. GyF NEM TÉNYEZŐ és már soha nem is lesz az, tök mindegy mi volt/lesz a dolgoztával...

A Schmitt ügyben sem a személy volt fontos hanem a fidesz azzal kapcsolatos politikája...

Velence19 2012.05.01. 11:38:39

Ez a dolog is csak azt bizonyítja, hogy Magyarországban jó kommunikációval milliókat lehet etetni (nem kenyérrel, vagy munkával)! Mikor az köztársasági elnök megbukik, a Fidesz ellopja az állami földeket a gazdáktól a haverjainak, naponta újabb és újabb adókat jelentenek be, amikor a munkanélküliség 2 éve mozdulatlan, akkor kell elővenni a gumicsontot, adott esetben GyF szakdolgozatát. Ez már az előző Orbán-kormánynál is bevált. "Ügynökügy", amiről bíróság mondta ki, hogy nem is volt, az Orbán-szőlők helyett taggyűlés vagy nem-taggyűlés. Ezeken rágódtak a népek, miközben a háttérben minden mehetett ellenőrzés nélkül. Ki foglalkozik azzal, hogy Orbán évek óta miért nem telekkönyvezteti a ház megnövekedett méreteit? Ha te,vagy én tennénk ilyet, már milliós lenne a bírság. Ezekre kérdésekre Orbán nem válaszolt, de ez senkit nem izgat?

öregmogyi 2012.05.01. 11:41:34

@vakapad: akkor segítek: Rozs Szabolcsnak megvan a szakdolgozata. Bekötve. Láthatod a Célpontban. Anyukájánál meg a munkapéldány, a családi könyvespolcon. Ezt másolta le GyF.

öregmogyi 2012.05.01. 11:43:15

MUNKAPÉLDÁNY AZ ANYUKÁNÁL:
www.hirado.hu/Hirek/2012/04/29/18/Szakdolgozat_ugy_Gyurcsany_volt_anyosa_megmutatta.aspx

A SZAKDOLGOZAT ROZS SZABOLCS KEZÉBEN:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jm8hmAYvSQ#at=1127

Ezek után kérdezzétek meg Gréczytől, hogy miért maszatol? Miért "munkapéldányozik"? Hülyének vagytok nézve, picinyeim...

Scagnetti 2012.05.01. 11:46:43

@rockjano:

Az utóbbi pár nap pont a balos sajtóról és bloggerekről állított ki szegénységi bizonyítványt.

Nyugodj bele! Ha Palival végigcsinálták, Ferivel is végig fogják. És ez így helyes.

Petykabá 2012.05.01. 11:51:47

Jaj, de komolytalan. Még életemben nem láttam két ugyanolyan című szakdolgozatot. Ha ilyet javítanék (mert szoktam), és kiderülne, hogy rokonok az azonos (vagy akár már hasonló) cíművel, de nem férnék hozzá a rokonéhoz, akkor lehet, hogy nem osztanék buktát bizonyítékok híján, de azért belekérdeznék alaposan, és ha olyat találnék, hogy mondjuk a másik bírálatára hasonlít arra amit olvasok (mert ez ugye rekurzívan adott), akkor, mondjuk eléggé behívnám a kollégát egy kis tudás és forrásellenőrzésre.

rockjano 2012.05.01. 11:52:55

@Scagnetti: Persze tőllem nyugodtan...

Csak a Fidesz mint kormányzópárt negyed évig takargatta és sumákolta az egész Schmitt ügyet.
Ott is az volt a gond nem Schmitt személye volt a probléma hanem Orbán hozzáállása.

Egyszerüen nem tudtok jobbról akkorát ütni, GyF már nem jelentős politikai személy ezt el kéne fogadni.

Nem a DK lesz a baloldal vezető ereje és nem GyF.

Az egész vihar a biliben. Miközben lassan tönkremegy az ország a fidesz rezsim áldásos tevékenysége folytán.. de az ugye kit érdekel??? De egy kurva szakdolgozat az nagyon fontos.... jajjjjhhhh

irógép 2012.05.01. 11:56:33

@Velence19:
Ezt az egész dolgot a ballilb média kezdte el a Schmitt ügyben.
Aztán a népszabadság kezdte el baszogatni Orbán szakdolgozatát.
Szóval a ballib médiának köszönhető ez az ügy teljes mértékben.

Petykabá 2012.05.01. 11:56:51

Nyilván anno sokan csaltak, és nem is kell ennek nagy feneket keríteni.

Csak az a kérdésem, hogy akik nagy pofával oltották SP-t (megérdemelte), azok most minek kommentelgetnek Gyurcsány védelmében, aki az első sorokban ekézte SP-t (ha akkor hallgatott volna akkor legyintenék egyet).

Ez az egész poszt azok szánalomposztulátuma, akik képtelenek elfogadni, hogy imádott Gyurcsányuk egy demagóg köpönyegforgató. Mert egyébként a demagógiát emeritusi szinten tolja.

Petykabá 2012.05.01. 11:59:59

@Velence19: te ugye akkor is azon izgultál, hogy mikor felejtjük már el SP dolgozatát, amikor a jobboldalt ekézték Schmitt miatt ugye?

öregmogyi 2012.05.01. 12:00:49

Kedves Grécy Zsolt!

A "munkapéldány" csak azért került a hírekbe, mert Rozs Szabolcs ezt hagyta az anyukájánál (hisz ő akkoriban már nem lakott ott), és Gyurcsány ezt lapozgatta.

De ez a munkapéldány semmiben nem különbözik Rozs Szabolcs szakdolgozatától, csak nincs bőrbe kötve.

És egy rossz hír: természetesen Rozs Szabolcs a bekötött szakdolgozatát mutatta meg a HírTV-nek. A munkapéldányra másnap csapott le a Hiradó.

Scagnetti 2012.05.01. 12:02:01

@rockjano: Leírtam már ide is, miért megy ez az egész. A Fidesznek érdeke Gyurcsányról beszélni. A bibi ott van, hogy ezúttal joggal teszik.

Igen, takargatták ők is a magukét. Ahogy most meg azok takargatják, akik Schmitt miatt sírtak. Szerintem rendkívül szórakoztató, ahogy most a szoclib sajtó csinál segget a szájából. Persze nem most fordul elő először, de akkor is tetszik.

Egyébként meg nem értem a problémád. Azt szeretnéd, ha Feri megúszná? Ha tényleg lopott, akkor végig kell az ügyet vinni. Akkor is, ha szíveteknek kedves az illető.

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 12:02:36

@Ting Fu doktor: Azt mondta, hogy valahol meg kell lennie, csak a sok költözés miatt nem tudja melyik dobozban. Én költöztem már. Számolni sem tudom, mennyi minden tűnt el. Lehet, hogy neki a szakdolgozata nem volt annyira fontos. Ki tudja? Nekem az volna, de ő nem én vagyok.

vakapad 2012.05.01. 12:03:24

@öregmogyi:

Naccerű. Akkor lássuk. Hol férhető hozzá? Vagy csak hetek múlva?

vakapad 2012.05.01. 12:04:50

@öregmogyi:

Naccerű. Akkor lássuk. Hol férhető hozzá?

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 12:05:27

@öregmogyi: "De ez a munkapéldány semmiben nem különbözik Rozs Szabolcs szakdolgozatától, csak nincs bőrbe kötve."
Ha írtál volna valaha szakdolgozatot, nem mondtál volna ilyen marhaságot. Én úgy fogalmaznék: lehet, hogy nagyrészt megegyezik vele, de a kézirat még az utolsó órákban is változhat.

rockjano 2012.05.01. 12:05:58

@Scagnetti: Persze hogy érdeke nagyon is...

A szoclib sajtó meg olyan amilyen, azt azért ne felejtsük el hogy a szoclib sajtó alig létezik és egyébként írnak a dologról csak még sok infó nagyon bizonytalan. Az a mértékű szerecsenmosdatás azért nincs mint palival volt.

Nekem nem kedves az illető inkább közömbös viszont azt szeretném ha az ennél milliószor fontosabb dolgokról beszélnénk végre pl. hogy holnap miből adunk enni a gyerekeinknek stb...

marosy 2012.05.01. 12:08:48

Szánalmas vagy geci solt. Erőlködjél tovább, gyurcsányseggnyaló! Mi meg röhögünk.

öregmogyi 2012.05.01. 12:09:10

@nemecsek ernő áruló: írtam cica. Az anyja mondja a riportban, hogy ezt csak egyszerűen nem köttették be. Nézd már meg a riportot, ott mutatja szegény nénike!

kivisziat 2012.05.01. 12:10:37

Hiteles!

Mármint a Grézcy Zsolt által írányított gyurcsányi kommunikáció tökéletes csődjének saját kezű okadatolása.

Egyszer még tanítani fogják a kommunikációs szakokon.

Pedig nem is szakdolgozat! :-)

öregmogyi 2012.05.01. 12:12:01

@vakapad: a hírtv mutatta az inkriminált oldalakat. Állítsd meg a képet, és olvasd el.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.05.01. 12:13:27

Ez már megint olyan, mint az ügynökügy. Akinek volt esze és hatalma, az megsemmisítette a dokumentumokat.

2012.05.01. 12:13:32

te szegény, szerencsétlen.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 12:14:32

@Scagnetti:

Vagy szimplán hülye vagy, vagy csak fidsezfan. (ami már majdnem ugyan az)
Hogy mire alapozom ezt?

"Gyurcsány tényező."

Nocsak! A múltkor még azt írtad, hogy egy 2%-os párt jelentéktelen figurája.
Mi változott?

"van 1-2 millió ember, aki a sitten szeretné látni. Tehát a Fidesznek beszélnie kell róla."

Nem vagy te olyan sokan, de minél többet beszélnek róla annál nehezebben tudják elfeledtetni.

"Mivel az ellenzéket is megosztja és megbénítja, ezért a Fidesznek megint csak beszélni kell róla."

Ha jól emlékszem az ellenzék megosztottságát a FIDESZ győzelmeként értékelted eddig.
Most akkor az a jó, ha megosztja, vagy beszélni kell róla, hogy eltakarodjon, és ne ossza meg az ellenzéket?

"És mivel Feri igen aktív, sokszor ezt ő maga is megteszi, mintegy szívességként a Fidesznek."

Akkor meg mit kritizálod, ha maga tesz szívességet a FIDESZ-nek?
Fogd be a szád, és örülj neki hogy így van!

"A nép nem fog Feri mellé állni, ezt hiába írod le ennyiszer."

Ha nem fog, hát nem fog. Ki nem szarja le!?
Csak vázoltam egy elvi lehetőséget, ami vagy bekövetkezik vagy nem, oszt jó napot.

"Ha a Fidesz támadja őt, az a népnek tetszik. Tulajdonképpen a Fidesz ma nem sok olyan dolgot csinál, ami tetszene a népnek, de ez igen."

Vagyis elismered, hogy a gazdaság politika, és az egész kormányzás egy nagy nulla, és nem maradt más mint a Gyurcsányozás. Kár hogy ezzel csak egy igen-igen rövid ideig lehet "jóllakni"

"Emlegetted a viszkis rablót is. Ő a nép egyszerű fia volt,"

Szerinted.
Szerintem meg egy mocskos bűnöző volt.

"sőt, tévedésből valamiféle modern Robin Hood lett belőle."

Na pont ettől "féltettem" a Ferit is.

Meglopta a bankokat, melyek a kizsákmányolás jelképei a mai társadalomban."

Vagyis te is egy igazság osztó modern Robin Hoodnak tartod.
Lelked rajta.

"Vele tudott azonosulni a nép, de Ferivel sosem fog. Őt csak néhány rajongója fogja megsiratni."

Meg azok akiknek pl. 13. havi nyugdíjat fizetett.
Vagy csak szimplán jobban éltek a regnálása alatt mint most.

"Szóval reménykedhetsz, hogy az imádott Ferenc mellé áll a nép, "

Reménykedjen benne, akinek két anyja volt!

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 12:15:54

@öregmogyi: Nem nézem meg a riportot, cica, de hiszek neked. Csak arra az egy fél mondatra reagáltam.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 12:16:15

A múltkor írtam itt valakinek, hogy aki kritizálni meri a FIDESZ-t, az rögtön mocskos kommunista, vagy Gyurcsányfan lesz itt.
Véleményem csak erősödik azóta.

SarahConnor 2012.05.01. 12:17:24

Ha lopta, menjen, ha nem lopta, maradjon.
Ezt viszont csak a szakdolgozat birtokában
lehet eldönteni, tehát meg kell keresni.
Addig csendnek kellene lenni...Schmidt Pál ügye ebben gyökeresen különbözik Gyurcsányétól. Sőt, amíg nincs meg a szakdolgozat, csak ál-Gyurcsány ügy van...

Pistie 2012.05.01. 12:18:52

@öregmogyi: Én nem ítélkeztem SP esetében sem addig, amíg ki nem lett vizsgálva, és be nem lett bizonyítva, hogy valóban plagizált. Te az ő esetében is azonnal kimondtad, hogy bűnös, és takarodjon? Ha igen, akkor én kérek elnézést.

Pistie 2012.05.01. 12:22:50

@jonatanxx: Az a baj, hogy beszűkülten látod a dolgokat. Mellékes kérdés, hogy Gyf plagizált-e vagy nem, ha plagizált akkor menjen a süllyesztőbe, egyetértek. De így vagy úgy, jobb lesz neked ettől? :)
Ellenben IMF hitel hiányától, új idióta adóktól a béna gazdaságpolitika miatt, vagy a Közgépes korrupció pénzelésétől igazoltan rosszabb lesz mindannyiunknak. Ki nem szarja le a Gyurcsányt ezek mellett, már ne haragudj?

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 12:25:06

@Scagnetti: "Gyurcsány tényező."
Mert életben tartjátok!!!!444négynégynégy!!!

Medgyesi, schmittpál, Bokros furcsamód nincsenek szem előtt, pedig maguk idejében kijárt nekik egy rettenetes utálat; Gyurcsány sem lenne, ha nem gondoskodnátok folyton a sajtó-jelenlétéről. Ez viszont azt fogja eredményezni, hogy egyszer csak túltöltés keletkezik, és Gyurcsány ismét TÉNYLEGES tényezővé válik. Mártírt csináltok belőle azzal, hogy nem hagytátok meghalni. Ez az, amit képtelenek vagytok felfogni. TI MAGATOK tehettek róla, ha Gyurcsány egyszer újra hatalomra kerül. Ha a 2009-es lemondása után a jobbos sajtó nem foglalkozott volna vele, mára elfeledett figura lenne. Balos sajtó nem próbálta életben tartani. (Ennek cáfolatára szívesen várok "ballib" laptól olyan Gyurcsánnyal foglalkozó cikket, ami nem valami újabb jobbos hisztire születő reakció - segítek, nem fogsz ilyet találni még a 168 órában sem!)

Azért az tényleg durva, hogy ti jobban ügyködtök Gyurcsány nevének a napirenden tartásán, mint Mester Ákos! Komolyan nem értelek titeket. Ti vagytok azok, akik az ingyen reklámmal tesztek arról, hogy a DK 2014-ben parlamentbe jusson. Márpedig ha az megtörténik, az minden addig Gyurcsány ellen irányuló vádat lenulláz. Kezdhetitek elölről. Onnan pedig Feri már csak erősödhet.

Ez az, amit képtelenek vagytok átlátni. Mert nem ismeritek Konfuciusz tanításait, és nem tisztelitek az ellenfelet, csak lenézitek. Így ássátok meg saját magatoknak a sírt.

öregmogyi 2012.05.01. 12:26:01

@nemecsek ernő áruló: azért nem árt megnézni a híradós részt, mert a néni elmondja, hogy ezt a kéziratot másolták le annak idején és köttették be két példányban. (a fénymásoló előtti időkben ez is szép munka volt)
És mutatják a valódi szakdolgozatot is.. ami Rozs Szabolcsnál van.. és még nem sikerült ellopatnia ennek a gazembernek.

A dolog csak annyiból érdekes, hogy itt ez a Gréczy gyerek, aki pofátlanul "munkapéldányozik", miközben szakmájából adódóan látnia kellett a Célpont vagy a Híradó riportjait, ahol egyértelműen mutatják Rozs szakdolgozatát.

jonatanxx 2012.05.01. 12:28:01

@Pistie: Persze, hogy beszűkülten látom a dolgokat! Ez a blog a GYF szakdolgozatáról szól, és ebben a blogban erre a témára szűkítem a látásomat. Ne aggódj akad még egy-két bitnyi hely a neten az általad preferált témáknak is. Akad is belőlük kb egymilliárdnyi blog és bejegyzés. Ez a blog viszont nem erről szól. Ha ezzel a témával összefüggésben felvetsz más témákat, az rendben van. De szimplán a "ne erről beszéljünk, hanem másról" az csak az érvtelenség és a vitakultúra teljes hiányát bizonyítja.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 12:28:38

@nemecsek ernő áruló:

"Erről beszélek nyuszó-muszó"

Magyarul:
Tökéletesen egyetértek.
De fideszfannak ezt hiába is mondod.

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 12:28:54

@öregmogyi: Mondom, hogy hiszek neked, cicafiú, és Gyurcsánynak le kell mondania a... miről is? Azt tudod, hogy ha ezek után a DK bejut a parlamentbe az nulláz minden eddigi vádat, ugye? Hisz ennek tudatában szavaznak rá!

Még annyi taktikai érzéketek sincsen, hogy valami pozíciót - legalább egy frakcióvezetői posztot betöltsön, amikor kirobbantjátok ezt a faszságot.

Ti TÉNYLEG azt akarjátok, hogy miniszterelnök legyen megint belőle! Olyan kényelmes volt tudni, hogy kit kell utálni, egyszerűek voltak a direktívák.

dadddd 2012.05.01. 12:29:02

Gyönyörű ügy! Öröm nézni, ahogy egy hónap alatt érveket cserélt a két tábor.

leponex 2012.05.01. 12:29:59

"Marad hát a háború. "

Marad hát. A mostani két éve megy, és egyre mókásabb dolgok történnek.
- a médiaszabadság halála, eltemetése, éktelen vircsaft a zunióval karöltve, Cohn Bendit bácsival az élen - kifulladt
- Alaptörvény körüli hisztéria - kifulladt
- diktatúra, orbándiktátorozás - kifulladt, maga Feri vallotta be, hogy nincs diktatúra :)
- államcvsőd veszélye, azonnal a ziemefhez, de a patásnak különben sem fognak adni - kifulladt
- SP megbuktatása - jön helyette a fideszes alapító , bár vélhetően nem erre ment ki a játék.
- majd jön a Nagy Civil Összefogás a Bohócforradalmárokkal egységbe kovácsolva - mondanom se kell, hogy röhejbe fulladt, most a 4k! bohóckodik
- Ferenc testvérünk, mint az Ellenzék Egyetlen Hiteles Leendő vezetője - épp most :))

De azért folytatódni fog a háború, kétségtelen, tán Bajnai bácsi fog még castingolni némi Charles Gati hátszéllel ...
Oszt lassan elfogy a gőz ... ;-)

Jolka40 2012.05.01. 12:30:06

Jó érzés a kielégült bosszúvágy?

Scagnetti 2012.05.01. 12:38:39

@Az igazi sztrovacsek: Pedig tényleg egyszerűen fogalmaztam, de úgy látom, ezt sem tudtad megérteni. Akkor most még egyszerűbben írom le.

"Nocsak! A múltkor még azt írtad, hogy egy 2%-os párt jelentéktelen figurája.
Mi változott?"

A pártját valóban jelentéktelennek tartom, de az ő hatását, leginkább az ellenzékre már közel sem. De ezt már többször is leírtam, legutóbb pont abban a hozzászólásban, amire válaszoltál, szóval igazán észrevehetted volna.

"Nem vagy te olyan sokan, de minél többet beszélnek róla annál nehezebben tudják elfeledtetni."

Simán van annyi. A fideszesek nagy része, a jobbikosok, és sokan középről is. Elfeledtetni, ezt már többször mondtam, nem akarják. Pont az a jó a Fidesznek, ha beszélnek róla.

"Ha jól emlékszem az ellenzék megosztottságát a FIDESZ győzelmeként értékelted eddig.
Most akkor az a jó, ha megosztja, vagy beszélni kell róla, hogy eltakarodjon, és ne ossza meg az ellenzéket?"

Rosszul emlékszel. Az ellenzék megosztottságáért az egyik fő felelősnek Gyurcsányt tartottam eddig is. Ezt is elég sokszor leírtam már. A Fidesz szempontjából ezért kissé érthetetlen ez az ügy, mert ezzel tényleg végleg elintézhetik. De csinált már a Fidesz furcsa dolgokat. Lehet, hogy a plágiumügy miatt most kissé túlpörögtek. De az is lehet, hogy örömet akarnak szerezni a szavazótábornak.

"Akkor meg mit kritizálod, ha maga tesz szívességet a FIDESZ-nek?"

Miért ne kritizálhatnám. Nekem nem szívügyem a Fidesz sem. Sőt, egy normális ellenzéknek örülnék, amely kordában tudná tartani a kormányt. Ez az önelégült ripacs meg rászolgált a kritikára.

"Fogd be a szád, és örülj neki hogy így van!"

Bízd rám, mikor fogom be a számat, és minek örülök!

"Ha nem fog, hát nem fog. Ki nem szarja le!?"

Te pl. biztos nem. :)

"Csak vázoltam egy elvi lehetőséget, ami vagy bekövetkezik vagy nem, oszt jó napot. "

Ez még elvi lehetőségnek is túlzás. Inkább a reményeid írtad le.

"Vagyis elismered, hogy a gazdaság politika, és az egész kormányzás egy nagy nulla, és nem maradt más mint a Gyurcsányozás. Kár hogy ezzel csak egy igen-igen rövid ideig lehet "jóllakni""

Mondtam én olyat, hogy ez a kormány jól végzi a dolgát?

"Szerinted.
Szerintem meg egy mocskos bűnöző volt."

Ez sem volt túl bonyolult, de mégis kifogott rajtad. Igen, egy mocskos bűnöző volt szerintem is, de a nép szemében viszont népszerű volt. Ez nekem sem tetszett, de attól még így volt. Tízből kilencen ma inkább barátkoznának vele, mint Fletóval.

"Na pont ettől "féltettem" a Ferit is."

De a "tévedésből" szót nem értetted meg. Én sosem tartottam Robin Hoodnak ezt a gyökeret.

"Vagyis te is egy igazság osztó modern Robin Hoodnak tartod.
Lelked rajta."

Még mindig nem. De a többség szerint az volt.

"Meg azok akiknek pl. 13. havi nyugdíjat fizetett.
Vagy csak szimplán jobban éltek a regnálása alatt mint most."

Hitelből. Úgy kurva könnyű jobban élni, ha a számlát később fizettetik meg. Aki ezért imádja Ferit, az meg is érdemli. Bár a rajongóit elnézve, kb. ez a szint képviselteti ott magát.

"Reménykedjen benne, akinek két anyja volt!"

Akkor miért írsz ilyen zöldségeket?

VT Man 2012.05.01. 12:40:25

@dadddd:
"Gyönyörű ügy! Öröm nézni, ahogy egy hónap alatt érveket cserélt a két tábor."

Na igen. Csak épp a józan jobboldaliak elég hamar elkezdték Schmitt távozását követelni, józan baloldalit viszont most nem látok.

A bírálat több, mint elég bizonyíték.

Scagnetti 2012.05.01. 12:41:42

@nemecsek ernő áruló: Ha megengeded, még egyszer nem írom le ugyanazt, amit sztrovacseknek írtam. Ott megtalálod a választ arra, miért tartja a Fidesz a mai napig napirenden Gyurcsányt.

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 12:41:44

Örömmel látom, hogy mások jobban tudják, hogy mit akarok, mint én magam.
Ennek örömére elhúzok összekészíteni az esti bográcsba valót.
Csilis bab lesz marha lábszárral.
További kellemes gyűlölködést mindenkinek!

VT Man 2012.05.01. 12:42:11

@nemecsek ernő áruló:
"Gyurcsány ismét TÉNYLEGES tényezővé válik. Mártírt csináltok belőle azzal, hogy nem hagytátok meghalni"

Szegény mártír aki a szakdolgozatát is lopta..

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 12:42:40

Ja!

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!

(még akkor is ha ezért most kommunista leszek)

cleo 2012.05.01. 12:43:29

emberek ébresztő nem veszitek észre,hogy azorbán fél mint ördög a tömjéntöl egyetlen potenciális legyőzője FLETO lehet ezért minden eszközt megragad sameszaival rémhirtv azélen ,hogy ellehetetlenitse de nehezen tud szedegetni ezt azt igy minden szalmaszálba kapaszkodik az általa elkővetett szemét dolgok igy a feledés elfelejtés eltusolás homályába vesznek !! ébresztő emberek habár jobban éltek élünk mint két éve

öregmogyi 2012.05.01. 12:44:46

@nemecsek ernő áruló: ha a fideszen múlik, ezt biztos 2014-re időzítik, de gondolom a rokon berágott amikor rájött a híradásokból, hogy a dolgozatát pofátlanul lenyúlta. Ha a HírTV nem csap le rá, akkor másnak adja el a sztorit. Amúgy a fidesznek nem éri meg Csótányt bántani, hisz szavazatokat vesz el az MSZP-től.
És ha ez a féreg valaha visszakerül a hatalomba, akkor nem a hírTV-t fogom hibáztatni, hanem a féregnek szurkoló prolikat. Nekünk ez most óriási elégtétel. Komolyan mondom boldog vagyok, mert 2006-ban nem sokan látták Pesty László filmjét Gyurcsányról, ahol a pécsi évfolyamtársak és tanárok már elmondták ugyanezt, csak bizonyíték nélkül.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 12:45:11

@nemecsek ernő áruló: Nem tudom, Gyurcsány plágiuma, meg az a riport, amiben ez a szerencsétlen félnótás hebegve magyaráz, hogy "lehet", "nem biztos", "bizonyára" mennyiben jó reklám. Ez azoknak jó reklám, akik bele vannak szerelmesedve Ferencbe, és mártírként akarják látni őt, akit az ellenfél már tíz éve próbál megölni. Mondjuk, azok is szoktak ilyen butasággal érvelni, hogy ezzel "reklámot csinálnak" neki.

Szerinted akkor a plágiummal Schmitt Pálnak csináltak reklámot? Úgy érzed?

Velence19 2012.05.01. 12:49:57

@VT Man: "Na igen. Csak épp a józan jobboldaliak elég hamar elkezdték Schmitt távozását követelni,...". Mikor is kezdték? Március végén, mikor már látható volt, hogy védhetetlen. Addig csak "bulvárkacsa" volt.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 12:51:30

@cleo: Na, ilyenekről beszéltem feljebb, mint amilyen te vagy. Miért nem vagy a Városligetben?

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.05.01. 12:52:23

Vicces azért, amikor egy Gréczy Zsolt szintű csúsztató seggnyaló beszél hitelességről.

Egyébként nekem sincs meg a szakdolgozatom, merthogy akkor még kurva drága volt a fénymásoltatás (és nem volt ám a mostani elektronikus fénymásoló, hanem csak a kék másolatot - lásd még blueprint - készítő szerkezet), számítógép meg még csak álmainkban létezett.
Szóval nem csodálom, hogy Rozs sógornak sincs meg a 30 évvel ezelőtti dolgozata.

dunaparti 2012.05.01. 12:53:03

Volt egy SP, akiből Jézust faragtak a plágium után. Orbán bemutatta a népének a szakdogáját önmagát tisztázandó, hogy a Gyurcsány-doga után ne basztassák. Jött hirtv, mondja a baromságait Gyurcsányt újra köpködni, mivel őszödi beszéde már kimúlófélben.
És természetesen ne Orbánról és a Fideszről írjanak az újságok címlapján.
Nézze a Fidesz a hirtévéjét, ne engem hülyítsenek!

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 12:54:00

@Velence19: Józan jobboldalinak tartom magam és az első perctől azt mondtam, hogy ez vérciki. De nem voltam vele egyedül.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 12:55:41

@Velence19: Azért Szijártó "Bulvárkacsa" Péter hitelességét csak Gréczy "Munkapéldány" Zsoltéval lehet egy napot emlegetni.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 12:56:49

@dunaparti: Schmittből egyetlen elborult agyú szerencsétlen akart Jézust csinálni. Számold már össze, hogy csak itt hányan tartják őt mártírnak azért, mert alapos gyanú szerint ellopta a sógora munkáját.

Larry Silverstein 2012.05.01. 13:00:38

Látod, látod, a rossz segget nyaltad, most aztán mehetsz vissza a balettbe ugrálni..:)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:00:54

@nemecsek ernő áruló:

"Medgyesi, schmittpál, Bokros furcsamód nincsenek szem előtt, pedig maguk idejében kijárt nekik egy rettenetes utálat; Gyurcsány sem lenne, ha nem gondoskodnátok folyton a sajtó-jelenlétéről."

Erre annyit mondanék, hogy miután leszerepeltek, ezek az emberek szépen lassan háttérbe is vonultak. Ferenc is megígérte ezt Öszödön, de nem hogy a nép, még a pártja kívánságának sem engedett. Te komolyan elhiszed, hogy Gyurcsányt a Fidesz tartja szinten? Gondolod, ő küldte oda az LMP-tüntetésre,Millás, nyolcmilliomodik köztársaságos rendezvényekre, bárhova, hogy reflektorfénybe kerüljön? Szerinted Gréczy Zsoltot, vagy a Facebook-ot a Fidesz működteti?

Baromi egyszerű: Gyurcsány nem akar, nem bír visszavonulni, nem hajlandó elfogadni a tényt, hogy leszerepelt. Ez az ember beteg.

Jofiu 2012.05.01. 13:03:12

Ez elsőre bűzlik annyira mint a Schmitté bűzlött.
Figyelembe véve a forrást is (kivéve persze ha hazudnak).

Fölösleges volt ekkora hévvel kiállni érte ezen a szinten.
(persze figyelembe véve, hogy ezt soha ki nem derítik neked sem és a szellőt is kritizálóknak sem nagy rizikó kiállni vélt dolgok mellett)

dunaparti 2012.05.01. 13:03:29

@Tivadar főkancellár: A hirtv "alapos gyanúja" lószart sem ér.
Az elborult agyuak többen voltak, fideszesek akartak fideszesből Jézus faragni.

nósumifan 2012.05.01. 13:09:57

Pál testvér és pribékjei a napnál világosabb bizonyítékok láttán is hazudtak, mint a vízfolyás. Pedig nem volt se exsógor, se "libsi" könyvtárőr a történetben. Csak tények voltak.

Gyurcsány esetében hiányzik a "corpus delicti", van helyette okoskodás, furfang, exsógor, exanyós, fideszes "könyvtárőr", dramaturgia, forgatókönyv, félig-negyedig mutogatott "szakdolgozatnak", "bírálatnak" tűnő tárgyak, cinikus vigyor és gúny, miegymás.

Én megvárnám a végét a történetnek.
És elvárom, hogy mindkét fél tegyen meg mindent az ügy mielőbbi tisztázása érdekében.
És ha összeállt a kép, pusztuljon a férgese.
Bármelyik oldalon.

Addig viszont maradnak a tények:
1. Bosszút lehet állni Pál testvérünk véréért
2. Kiválóan tematizálhatjuk a közvéleményt. Jól jön ez a "munka ünnepén", a hagyományosan balos és szakszervezeti rendezvények idején, a további elvtelen adószívatások bevezetésekor, az ország szisztematikus kirablása közben.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:11:14

@dunaparti: ja, valóban, nincs is miről beszélni. nincs zuschlag-ügy.

öregmogyi 2012.05.01. 13:13:00

@dr. Közbiztonság Szilárd: "Szóval nem csodálom, hogy Rozs sógornak sincs meg a 30 évvel ezelőtti dolgozata. "

DE MEGVAN!!! Ne higgy már el ennek a hazug Gréczynek!!! (Net előtt ültök ti is, miért nem kerestek rá???)

MUNKAPÉLDÁNY AZ ANYUKÁNÁL:
www.hirado.hu/Hirek/2012/04/29/18/Szakdolgozat_ugy_Gyurcsany_volt_anyosa_megmutatta.aspx

A SZAKDOLGOZAT ROZS SZABOLCS KEZÉBEN:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3jm8hmAYvSQ#at=1127

dr. v.b.1990 2012.05.01. 13:14:21

A Fidesz zombik csak csámcsogjanak rajta legalább addig sem kell azzal foglalkozni,hogy elbukott a szabadságharcunk vagy hogy már-már bevezetik a levegő adót és még lehetne bőven sorolni azokat az okokat amiről el akarja terelni a qrmány a figyelmet.
Persze az,hogy egy gyanút tényként kezelik az ország egy része az is arról árulkodik,hogy egyesek agyában milyen sötétség uralkodik.

krüger 2012.05.01. 13:15:06

Ezt bizony elbukta Fletó, nincs mit szépíteni rajta.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:18:34

@nósumifan: Annyira bírom a hozzád hasonló "tárgyilagos" embereket, akiket véletlenül most kezdett el zavarni a közvélemény "tematizálása." Schmittnél nem volt gond? Vagy az még nem számított a közvélemény "tematizálásának", hogy a netet teleszórták Schmitt-mémekkel, Plagi bákkal, meg hasonlókkal?
A hülye is látta, hogy ez lesz az ügyből: a HVG beszívatta Schmittet, a balfék Népszabi meg nekiment Orbánnak, hogy akkor mutassa ő is a szakdolgozatát. Akkor min csodálkozunk? Főleg azután, hogy Gyurcsány Ferenc volt az egyik legnagyobb pofával, amikor Schmitt Pált ostorozták. Akkor miről beszélünk?

dunaparti 2012.05.01. 13:19:00

Dávid Ibolyát két évig lapátra tették majd felmentették.
Fidesznek nem tetszett a pártja, oda ne menjenek emberek, partvonalon kívülre tették a nőt. A cél nem az volt, hogy sittre tegyék, hanem a hosszú bűntetőeljárás.
Gyurcsányt és a DK-t is ki akarják szorítani a választásig.

mojszipupi 2012.05.01. 13:19:56

Zsolti nincs mit védeni azon, h GYF hatlmas mellénnyel osztotta az észt SP ügye kapcsán az atv-ben, miközben pontosan tudta h egy ócska címegyezés is micsoda magas labda lehet SP óta. Akinek nincs annyi esze h ezt mérlegelje annak nemhogy a politikát, de úgy az egész közéletet hanyagolnia kéne. A kutyát nem érdekli h másolt e vagy sem. Saját sírját ásta meg azzal h nem lapult meg amikor kellett volna

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:22:29

@dr. v.b.1990: Tudod ebben az az igazán szomorú, hogy Magyarországot 5 éven át egy olyan ember kormányozta, aki nem csak elkúrt (nem kicsit, nagyon), nem csak adót csalt (bizonyítottan, bár már elévülve), de valószínűleg még a szakdolgozatát is lopta.

Való igaz, hogy ez még csak gyanú, de körülbelül olyan erősségű, mint amikor Schmittet szembesítették azzal, hogy a "törzsanyagot" szó szerint lefordította. Gyurcsány bírálata (1984-ből) azokat a hibákat tartalmazza, amelyek a sógora 1980-as dolgozatában előfordulnak, méghozzá oldalszerűen. Ugyanaz a cím, annyi kivétellel, hogy Ferencnek a borászatra már nem jutott ideje; olyan prospektusokból dolgoztak, melyek egykori rokonai szerint nem is léteztek, ott volt ellenben egy kész szakdolgozat, amire ez a másik gyanúsan hasonlít.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:25:00

@nósumifan: Pál testvér véréért szerintem csak a hülye akar bosszút állni. Két évig ő volt a nemzet tolla, a bukásával meg egy ős-fideszes bizalmi ember kerül a Sándor-palotába, 2017-ig. Mit kellene bosszút állni, inkább meg kéne köszönni neki, hogy plagizálni tetszett.
Nem lennék meglepve, ha erről a kis ügyről Fidesz-berkekben már régen tudtak volna.

Még lejjeb (törölt) 2012.05.01. 13:25:24

Milyen vicces amikor a ferifanok a fidesz ármánykodására fogják a Nagyformátumú megbuktatását. Sajnos a valóság az hogy a fidesz is egy elég töketlen banda, csak a feri még sokkal töketlenebb. Megbuktatja ő magát, hiszen ki volt az aki elkezdte a Zorbán diplomamunkáját számonkérni? A gaz Zorbán kirukkolt egy minden tekintetben korrekt dolgozattal, aztán nagy meglepetésre a hírtv is rástartolt a témára és feri akkorát perecelt hogy az ember már szinte sajnálja. Szegény hülye politikusnak tartja magát de még annyit sem tud hogy akinek xar van a fején az ne ugráljon.

röhögő 2012.05.01. 13:29:06

@wagem: Sokat ittál? Mert ez zagyva pötyögés volt, nem több. Ingyen volt a sör a Jobbik rendezvényen?

Scagnetti 2012.05.01. 13:30:33

@dunaparti: Bizony. Szerintem annak idején Orbán készítette oda a dolgozatot Feri elé, hogy ezzel kísértse meg őt. :) Feri meg engedett a kísértésnek, de ez csakis Orbán hibája. :)

röhögő 2012.05.01. 13:30:42

@Tivadar főkancellár: Azon sem lepődnék meg, ha ők adták volna a HVG-nek.

champagneM 2012.05.01. 13:31:17

@dunaparti: micsoda elrugaszkodott marhaság. Az élet ennél sokkal egyszerűbb. Flétó politikailag halott, vele nem kell leszámolni, nem ellenfél Orbánnak. Akkor már inkább Mesterházy. Ő legalább valamilyen szinten jól pozicionált. Itt arról van szó, hogy Flétó, a hülyéje a Schmitt-ügy kapcsán képes volt megnyilatkozni, a plagizálást fennhangon elítélni. Majd a hülye DK követelni kezdte Orbán dolgozatát. Tök egyértelmű volt, hogy ha nem is Orbán személyesen, de a holdudvara azt fogja mondani: ok, itt az Orbáné, de hol a tied?! Erre Ő.: hát izéééééé, nem is tudom, dobozban, izéééé... Ha akkor befogja a pofáját, és mondjuk a Vona követelőzik, akkor most Vona dolgozatán röhögnénk. Persze Flétó szórakoztatóbb, nagyobb spíler, mint Vona, s ez jól jött a Hír tvnek is, növeli a nézettségét. Ekkora szánalomhalmazt, mint ez a hülye Pinokkió amúgy ritkán látni.

Scagnetti 2012.05.01. 13:31:43

@mojszipupi: A legnagyobb poén az volt, mikor Feri a politikusi realitásérzék elvesztéséről beszélt. Azon már akkor is röhögtem, de az azóta történtek fényében még nevetségesebb az egész.

nósumifan 2012.05.01. 13:32:41

@Tivadar főkancellár:
A tematizálás nem most kezdődött. És engem nem is zavar, csak látom és értem.
Az okát és a célját is.
Jól bevált gyakorlat ez fideszéknél az idők kezdete óta.

De ha tárgyilagosnak tartasz, és még "bírsz" is, akkor min vitatkozunk?

Elő a tényekkel, és győzzön az igazság!

Te nem ezt szeretnéd?

A többi az csak líra.
Nyikhaj, senkiházi terrorista tollforgatók írói munkásságának része.

Sadist 2012.05.01. 13:32:43

Valaki legyen szíves linkelje már be a két szakdolgozat bírálatot, mert eddig én csak egyetlen egyet láttam, azt meg ugye mivel hasonlítsam össze?

dr. Közbiztonság Szilárd 2012.05.01. 13:34:51

@öregmogyi:
Na, ezeknek a hírforrásoknak azért nem nagyon hinnék.

nósumifan 2012.05.01. 13:35:06

@Tivadar főkancellár:
"röhögő" már válaszolt.
Helyettem is.
:-)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:36:53

@röhögő: Egyébként én sem. De mivel ez az eset, ami Ferivel történt, azt bizonyítja, hogy a rendszerváltás politikusgenerációja roppantul buta és rövidlátó, már kezdek kételkedni. Ebben az ügyben az a legütősebb, hogy valaki ex-miniszterelnökként, politikusként hogy lehet ennyire nagyon hülye.

dunaparti 2012.05.01. 13:37:02

Amikor Orbán azt mondta a népnek:
-Olvassátok b+ a dolgozatomat! akkor már rég el vont döntve, hogy a hirtv baszogatni fogja Gyurcsányt az ő dogájával!

lajos0 2012.05.01. 13:39:14

@Az igazi sztrovacsek: "Május elseje van, és Gyurcsány beszédet mond.
Na nehogy már véletlenül feltüzelje a "munkásosztályt", a városligetben!?"

Milyen munkásosztályt ? Szerintem a Tescó pénztárosok, meg a termékmenedzserek nem indulnak be a 'no pasaranra". Ez a marxista osztályfogalom kicsit idejétmúlt is a 21. században. Gyurcsány saját szűk közönségét meg éppúgy nem érdekli, hogy plagizált-e, vagy sem, mint Schmittét ( ha ugyan volt neki).

Mária 2012.05.01. 13:39:38

@öregmogyi:

"nézd már meg a Célpontot te szerencsétlen! A fickó kezében ott a bekötött szakdolgozat."

*

Te mekkora egy agyatlan barom vagy :)

Szerinted meddig tart 30 üres lapot bekötettni valahol, hoyg "hiteles" szakdolgozatnak tűnjön egy pörgősen megvágott képsorban?

Idióta.

notib 2012.05.01. 13:39:41

Zsoltikám !

Fletónak (és ezzel neked is...) vége, úgy járt mint Al' Capone, róla is tudta mindenki, hogy egy gyilkos gazember, mégis csak adócsalás miatt tudták lecsukni....

Fletóval kapcsolatban hitelességet számon kérni, még tőled is pofátlanság...

És ha azt hiszed, hogy ez a FIDESZ, vagy a JOBBIK műve, hát nagyot tévedsz, ez igazi komcsi mű, a tetteseket az MSZP-ben keresd, talán még Te is tudsz róla, hogy a legtöbb kommunistát, a kommunisták nyírták ki, és mivel ezek a kommunisták, már nem az eszmét, hanem a megszerzett koncot védik, nincs kegyelem....

nósumifan 2012.05.01. 13:40:42

@Sadist:
Fordulj hozzájuk bizalommal:
Hír Televízió
1033 Budapest, Szentendrei út 89-93.
Tel: (36-1) 430-4000
Fax: (36-1) 430-4099
E-mail: info@hirtv.net

Vagy tiszta forrásra gondoltál?

nósumifan 2012.05.01. 13:42:25

@notib: a fideszes komcsikra gondoltál, ugye? Mert ott ülnek a legnagyobbak!

Mária 2012.05.01. 13:42:33

@héjakútmácsonya:

"Gyurcsány úgy nyilatkozott, nem töri kezét-lábát, hogy előkerítse a dolgozatot. Miért nem? Ha engem azzal vádolnának, loptam a diplomamunkám, bizony akár a szó legszorosabb értelmében is kezem-lábam törném, hogy előkotorjam az engem igazoló dokumentumokat."

*

Magyarországon a bizonyítás tehe azon van, aki állít a másik emberről valamit.

Ha te azt állítod Gyurcsányról, hogy plagizált, akkor az állításodat neked kell HITELT ÉRDEMLŐEN bizonyítanod.

*

"1998. évi XIX. törvény a büntetőeljárásról"

A bizonyítási teher

4. §. (1) A vád bizonyítása a vádlót terheli.

(2) A kétséget kizáróan nem bizonyított tény nem értékelhető a terhelt terhére

*

Forrás:

net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=99800019.TV

dr. v.b.1990 2012.05.01. 13:42:50

@Tivadar főkancellár:

"Tudod ebben az az igazán szomorú, hogy Magyarországot 5 éven át egy olyan ember kormányozta, aki nem csak elkúrt (nem kicsit, nagyon),"
Persze ,mert Gyurcsány idején volt tripla bóvli besorolás alatt az ország meg Gyurcsány lopott el az "zemberektől" közel 3000 milliárd Forintot meg Gyurcsány volt az aki visszamenőleges hatályú törvényeket hozott stb.

" nem csak adót csalt (bizonyítottan, bár már elévülve)"
Hol?Mikor? Ki bizonyította be?

" de valószínűleg még a szakdolgozatát is lopta."
Ez az ,hogy csak valószínűleg.

"Való igaz, hogy ez még csak gyanú, de körülbelül olyan erősségű, mint amikor Schmittet szembesítették azzal, hogy a "törzsanyagot" szó szerint lefordította."
Te sem érted meg,hogy Schmitt Pál esetében a konkrétan szakdolgozata lett összehasonlítva azzal a cikkekkel amiket plagizált ?
A többire meg azért nem reagálok,mert az már világosan le van írva a blogba.

dunaparti 2012.05.01. 13:43:24

Nem emlékszik arra senki, hogy Orbán üres lapokat mutogatott, amikor azt mondta:
-Ezek figyeltek meg engem!

dr. v.b.1990 2012.05.01. 13:44:48

@Mária: Tudod nálunk ma már a jog semmit nem jelent . A jog az amit a Fidesz(Orbán Viktor)mond.

lajos0 2012.05.01. 13:45:11

@leponex: "Pokorni tudtommal nem ügynöközött, viszont elég ocsmány módon a ballibek hozták elő apja III/III-as ügynökmúltját"

Ha jól emlékszem Pokorni ügynöközött teljes joggal, majd előhozták az apja ügynökmúltját, szintén teljes joggal. Nem felelős az apja tetteiért senki, csak ha ilyesmi van, akkor a közszereplésem kezdetén előállok a farbával. Nem tudom ezt sem másként látni, mint Bauer Tamás és az öreg körmös esetét. Nem tépkedte Tamás senkinek a körmét, csak nem ártott volna elmondani, hogy apuci egy mocskos gané keretlegény volt, utána lehet játszani a demokratát.

Scagnetti 2012.05.01. 13:45:26

@dunaparti: "Amikor Orbán azt mondta a népnek:
-Olvassátok b+ a dolgozatomat! akkor már rég el vont döntve, hogy a hirtv baszogatni fogja Gyurcsányt az ő dogájával!"

Ezt te honnan tudod? Elárulom.Sehonnen, mert ezt csak néhányan tudhatják, akik érintettek az ügyben.

És ami a lényegesebb, nem is számít. Orbán dolgozata megvolt, még a szoclib oldal sem talált benne hibát. Ferié viszont sehol, pedig a DK kezdte követelni Orbánét, ezért illett volna előbb Ferinek bemutatni a sajátját.

Ezt hívják úgy, hogy öngól. Szép nagy.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:45:46

@nósumifan: Kedves Nósumifan, az igazság sohasem fog győzni, ugyanis Gyurcsány Ferenc korábbi munkássága során elég tapasztalatot gyűjtött ahhoz, hogy tudja, hogy kell ennél meredekebb kanyarokban is lavírozni. Milyen ironikus, hogy éppen ezzel nyújtja Orbánéknak a legnagyobb szolgálatot.

A Schmitt-ügyben kiderült az igazság? Nem, lehetne még húzni-vonni a dolgot, de ő fogta magát, távozott a közéletből, katarzis megvolt, lapozzunk. Ferencet nem ilyen anyagból gyúrták, és amíg nincs meg a szakdolgozata ő és a maroknyi bozótharcos tábor bátran mondhat, amit akar. Éppen ezért innentől neki érdeke, hogy ne kerüljön meg a szakdolgozata, hogy ne törje magát, közben pedig reménykedhet, hogy a HírTV már kijátszotta az összes lapját. Ha pedig véletlenül plagizált, egy csoport agyhalott lesz majd, hogy támogassa Ferit, aki elég gátlástalan lesz ahhoz, hogy ezt is valahogy kimagyarázza. Mert ehhez baromira ért.

Szóval Gyurcsánynál ne várj igazságra, meg (ahogy Schmittnél fogalmaztam) katarzisra. Ha ettől az embertől ilyesmire lehet számítani, már régen visszavonult volna a közéletből, legalább egy időre.

Scagnetti 2012.05.01. 13:48:04

@Mária: És ezt tudod bizonyítani? Ha már lejjebb azzal jöttél, hogy a vádlónak kell bizonyítania. :)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:48:20

@Mária: Te viszont az a típus vagy, akit semmilyen bizonyíték nem győzne meg. Még akkor is keresnél valami kibúvót, mentséget, ha maga Gyurcsány adná a kezedbe, hogy: "itt van, a sógoromtól loptam." Nem is értem, miért vitázol.

Sadist 2012.05.01. 13:48:43

@nósumifan: Két nyamvadt jpg-re gondoltam. Gyurcsány dolgozatának bírálatát láttam már kismillió híroldalon és blogon belinkelve, viszont nem volt mellette a sógor dolgozatának bírálata. Az már csak szövegesen volt leírva, hogy mik az egyező pontok.
Szóval nem tudom, hogy csinálták ezt az összehasonlítást, mert Gyurcsány dolgozata ugye nincs meg, a sógoré viszont igen (tudtommal), a Gyurcsány dolgozat bírálata megvan, állítólag a sógoré is (ez az, amire kíváncsi volnék), akkor most mit hasonlítottak össze mivel? A két bírálatot, vagy a Gyurcsány bírálatát húzták rá a sógor dolgozatára?

dunaparti 2012.05.01. 13:50:13

@Scagnetti: Azért, mert a Fidesz nem megy bele ebbe a buliba, hogy Orbán kihagynák belőle!

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:50:35

@lajos0: Szóval akkor forgatókönyv: Ferenc testvér lejön az Apró-villából a nép elé, és feltüzeli őket a paloták és a gonosz burzsujok ellen? Netán a bankok ellen, melyeknek a megadóztatása ellen ő ágált leginkább?
Igazán sajnálom, hogy nem értem ki a Városligetbe, jót röhögtem volna rajta :)

irógép 2012.05.01. 13:50:45

@Mária:
Úristen te mennyire szánalmas vagy!!!
Schmitt ügy kapcsán, te és a hozzád hasonlóak, annyira tudtátok mit kell tenni. Hogy már csak azért is le kellett volna mondania, mert a gyanúja a plagizálásnak.
Most meg itt magyarázkodtok, annyira mérhetetlenül szánalmas!!!

A szakdolgozat bírálatokból egyértelműen kiderült, hogy minden ugyan az, ugye még a hibák is!!! Oldal szinten megegyeznek !!!
És a bírálatokat 20 éve írták, nem most találták ki.
A doga nyílván nem lesz meg, az Ferike már rég megsemmisítette, de ettől még a szakdolgozat bírálatok egyértelműen mutatják, hogy ugyan az a két dolgozat. Az adatok is csak 78 ig mennek pedig ő jóval később írta.
Szánalmas, hogy azok akik egy hónappal ezelőtt nagyon tudták nyomni a nagy dumát az erkölcsről, most itt vinnyogva magyarázkodnak!!
Vagyis ez már nem is szánalmas, hanem már inkább vicces:))

bucbuc 2012.05.01. 13:52:21

@Velence19: Miért nincs meg neked sem?

Ennyire szart sem ér?
Vagy te is másoltad?

Bazmeg én aztán kb leszarom az enyémet, de megvan digitálisan is meg bekötve is.

Hagyjuk már ezt a senkinek sincs meg dolgot.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:52:55

@Sadist: A sógor dolgozata van meg, illetve Gyurcsány bírálata. Amúgy a két bírálat összehasonlítának nem tudom, mi értelme lenne, hiszen a javító tanár gondolom nem a négy évvel korábbiról plagizált :)
Annyi biztos, hogy Ferenc bírálata oldalszám szerűen azokat a hibákat hozza, mint amelyek sógora dolgozatában vannak. Gondolok itt elsősorban a lírai kezdésre, a csapadékra és az 1978-ig szóló adatokra.

notib 2012.05.01. 13:54:07

@nósumifan: ha nem lennél ilyen buta, akkor látnád, hogy a kommunisták által végrehajtott "gengszterváltás" egyenes következménye, hogy VALAMENNYI pártban (még a Jobbikban is !!!) ott vannak az embereik, a FIDESZ-ben is, csak egyes hülyék mondanak olyat, hogy a FIDESZ-ben vannak a legnagyobbak, ami nem igaz, mivel az MSZMP központi bizottságának a zöme, az MSZP-ben volt, van, de ez lényegtelen, a fontos az, hogy mindegy, hogy ki van éppen kormányzati pozícióban, az embereik továbbra is a kezükben tartják a hatalmat, mindegy, hogy a nevük Antall, Horn, Orbán, Meggyesi, Gyurcsány,vagy Bajnai...

egyébként Antall megmondta, tetszettek volna forradalmat csinálni....

ja, hogy el ne feledjem, a Vona cimbi, meg Marosán utód, hát nem érdekes ???

az meg csak hab a tortán, hogy az EU mindent megtesz a komcsik védelméért, ezt hívják csöbörből, vödörbe szívásnak...

bucbuc 2012.05.01. 13:54:22

@irógép: Mária inkább undorító. Egy elvtelen káder. Nem számít neki semmi más (ha kell meg vagyok róla győződve kisgyerekek szemét is kinyomná, ha kéne) csak az elvtársai legyenek hatalmon.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:58:23

@dr. v.b.1990: Kedves doktor úr, hitelből én is tudnék nagy lábon élni meg adakozni, aztán (amolyan Torrentésen) odaböknék rád, hogy: na, akkor fizesd vissza. Gyurcsány oldaláról megközelíteni orbánék tetteit kb. ez a mentalitás. Kb. az a szellemi szint, mint hogy Kádár alatt milyen jó volt a magyaroknak - hát még azóta milyen jó lett! Nem tudom, érted -e. A Fittelina-ügyről meg a Szalay utca esetéről szerintem nézz körül Mr. Google segít :)
Azt pedig már feljebb leírtam, hogy a gyanú mindaddig csak gyanú marad, míg Ferenc elő nem lép a bizonyítékkal, ami felmenti őt alóla. Tudod, amit egyszer hetekkel későbbre ígéri (jelzem, lejárt a pár hét), majd közli, hogy nem töri magát vele.
Ha beadnék egy szakdolgozatot, aminek a címe megegyezne a tiéddel, ráadásul szinte semmi köze nem lenne a tanulmányaimhoz, sőt, olyan hibákat rónának fel nekem oldalszámszerűen, melyek az tiedben megvannak, te meggyanúsítanál?

Sadist 2012.05.01. 13:58:33

@irógép: Légyszi tényleg linkeljétek már be a két bírálatot, mert a hírtv oldalán csak egy nyamvadt bírálatot linkeltek be. A témaválasztásnál ott volt szépen egymás mellett a két index bejegyzés, hogy azonos a téma cím. A HVG is szépen odarakta egymás mellé palkó doktorijának és a bolgár szerző munkájának a részleteit franciául.

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 13:58:41

@gréczyzsolt: "gréczyzsolt 2012.05.01. 09:01:56
@Dr. Zerge: ha csak azért nem kerestették vele, hogy mondja ki, hogy megnéztem otthon és nincs meg... Mert akkor elindulhatott a rágalom"
Gréczy Úr! Bizonyítékok hiányáról beszélt. Most viszont Ön feltételez és sugall dolgokat. Pedig nincs bizonyítéka.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 13:59:53

@notib: Tekintve, hogy a rendszerváltással az emberek alapvetően ugyanazok maradtak az országban, nem tudom, mit vársz. Itt a mentalitással van nagyon nagy probléma, amiben ezek a politikusok felnőttek.

Scagnetti 2012.05.01. 14:00:58

@dunaparti: Lényegtelen, mibe megy bele a Fidesz. Ez nem róluk szól, hanem Feriről, aki koppintotta a sógor szakdolgozatát.

öregmogyi 2012.05.01. 14:02:39

@Mária: ilyen alapon Gyurcsány is hiába találná meg a sajátját.. hisz csak "beköttet egy újat". Sőt bárki, hisz az egyetemi példányokat általában leselejtezik. Ezek után kérdezem, hogy Csótány gazdád miért keresi a sajátját? ő IS AGYATLAN BAROM, UGYE?

Sir Galahad 2012.05.01. 14:03:04

Nem tudom eldönteni, hogy a Hír Tv közvetett bizonyítékai elegendőek-e a plágiumgyanú igazolásához. Fletó kínosan idétlen magyarázkodása viszont azt a látszatot erősíti, hogy valami itt mégiscsak bűzlik. És Fletónak azért van vége, mert az emberekben is kb. ennyi marad meg az egész történetből.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:03:25

@Sadist: Tőled is megkérdezem: a két bírálatot miért kéne egymás mellé tenni? Talán azokat is plagizálták?
Tény és való, hogy ha meglenne, akkor erősebb lehetne a gyanú, de ha eltérne, az sem szólna Gyurcsány védelmében, hiszen valahol szubjektív, hogy egy tanár mit kifogásol a dolgozatban. Itt éppen az a probléma, hogy Gyurcsány bírálatát tökéletesen rá lehet húzni egy négy évvel korábbi szakdolgozatra. Ha én a nevem alatt újra kiadnám a Monte Cristo grófját, tuti, hogy más kritikát kapnék, mint Dumas.

Guillaume sous guillotine 2012.05.01. 14:04:08

van vagy 2-300 ezer szélsőséges gyurcsány fan. rajtuk kívül az egész ország röhög a böszmén. egyszemélyes kabaré az az ember

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 14:05:59

@szemiramis: Gratulálok a megalapozott, bizonyítékokkal alátámasztott hozzászólásodhoz. Az pedig, hogy idézek - tehát nem kiragadok! - gy.f. beszédéből, nem jelenti, hogy nem az igazat írnám le. Nem szereted Orbánt, ezt el tudom fogadni, mert én sem bírom különösebben. De ő nem bukott le hazugságaival az emberek előtt. Nem volt olyan, hogy másfél-két évig nem dolgozott, miközben ezért pénzt vett fel. Nem történt olyan, hogy ő volt a miniszterelnök, s a következő választásokon is elnyerte a miniszterelnöki széket, majd sajátjai előtt bevallotta, hogy mindezt hazugságokkal, trükkök százaival nyerte el. S nem bukott le az emberek előtt ezen hazugságokkal. Ellenben ha tudsz ilyenről, azonnal hozd nyilvánossagra a tényeket. Köszi előre is.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:06:09

@Mária: Ez már tényleg a legalja, amit nyomsz, hallod :)
Nem tudom egyébként, feltűnt -e, de a törvény, amit idéztél, büntetőeljárásról szól. Ha történetesen 100%-ra biztos lesz, hogy Ferenc másolt, akkor sem fogják bíróság elé állítani, ne félj. Innentől kezdve nincs értelme annak, amit mondtál. Amit itt védeni lehet, az a becsület, de hát Ferencnek már maga előtt sincs szerintem sok becsülete. Az lesz a vidám, amikor majd a hívei is ezzel érvelnek majd :)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:07:05

@Lizarazu: kétszáz-háromszáz... az oké... na de 200-300 000??? Ne ijessz meg :)

dunaparti 2012.05.01. 14:07:34

@Scagnetti: Nézőpont kérdése. Ha az orrodig látsz akkor "Börtönbe Gyurcsányt de rögvest" látsz, ha távolról nézed akkor a Fidesz politikáját látod.

Sadist 2012.05.01. 14:07:54

@Tivadar főkancellár: Jó, akkor a sógor dolgozatát rakja már oda a hírtv a Gyurcsány bírálat mellé, ahogy a HVG tette. Mert akárhogy olvasom a cikkeiket, csak a bírálatot találom, a sógor dolgozatából egy huncut idézet sincs, nem hogy egy scannelt oldal. Bemondásra hagy ne kelljen már elhinnem mindent.

Scagnetti 2012.05.01. 14:16:11

@dunaparti: Itt legfeljebb a hívő gyurcsányisták látják a Fidesz politikáját. A Fidesz sokmindenre képes, de ebben az ügyben Feri volt a hülye. Mint mostanában már oly sokszor, megint csak azt lehet róla elmondani, hogy előbb járt a szája, mint az agya.

És bár ő kérte számon Plagi bán a politikai realitásérzék hiányát, úgy látszik, neki még annyi sincs belőle, mint Plaginak volt.

dr. v.b.1990 2012.05.01. 14:16:21

@Tivadar főkancellár:
"míg Ferenc elő nem lép a bizonyítékkal, ami felmenti őt alóla"
Hát nem annak kell bizonyítani aki valakit bármivel is megvádol? Ez mindenhol így van(ezek szerint nálunk nem).

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:16:30

@dunaparti: A kettőnek baromira semmi köze egymáshoz. Gyurcsány akkor is csak Gyurcsány marad, ha Orbán olyan lesz, mint... Gyurcsány.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 14:20:09

@Mária:

Ügyetlenül terelsz, Maris! Amiről szó van, nem Btk. kategória, én magam pedig nem vagyok sem nyomozó-, sem vádhatóság. A sajtóban megjelenő információk alapján következtetek. Ahogy te is nyilván a sajtóban megjelenő információk alapján következtettél Schmitt Pál plágiumügyében. Az információk pedig arra vezetnek, hogy Gyurcsány szellemi tulajdont lopott. S ezt lényegében, a maga terjengős, köntörfalazós, konkrétumokat kerülő, -hat, -het, meg feltételes módban előadott erőtlen védekezésével Gyurcsány el is ismerte.

Ugye nem azt akarod mondani, hogy ha téged azzal vádolnának, hogy loptad a diplomamunkád, nyugisan, ráérősen kotorásznál a több ezres könyvtáradban, meg a padláson, és a pincében, hogy megtaláld a diplomamunkád, s csakis az „elvárható erőfeszítéseket” tennéd meg, hogy megvédd a becsületed?!

Ugyan Gyurcsány szakdogája nincs meg, de az értékelő jegyzőkönyve meglett, s ezt az újságírók összevetették Rozs Szabolcs fellelhető szakdogájával, s azt tapasztalták, hogy Gyurcsány pontosan ugyanazokat a hibákat vétette, ugyanazokon az oldalakon, mint volt sógora négy évvel korábban. Ez nem véletlen. Ez csakis úgy fordulhatott elő, hogy Gyurcsány ellopta sógora dolgozatát, és még azt a fáradságot sem vette, hogy átnézze esetleges hibákat kutatva, vagy egy kicsit, legalább formailag megvariálja, s azt saját nevén adta be; így lett neki diplomája. Csalással.
Ennél több bizonyíték, úgy érzem, nem is kell.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:21:11

@dr. v.b.1990: Tekintve, hogy a szakdolgozatából maximum csak neki lehet példánya, így egyedül ő tud előállni olyan bizonyítékkal, ami felmentené őt a "vád" alól. Amúgy neked is elmondom: ez nem büntetőjogi, becsületbeli ügy, nem kéne a kettőt keverni, főleg azért, mert ilyen sületlenségek jönnek ki belőle, hogy "a vádnak kell előállnia a bizonyítékkal."
Amúgy te is engem igazolsz lényegében, mármint abból a szempontból, hogy igazából Gyurcsány profitál egyedül abból, hogy a dolgozata "eltűnt." Így ugyanis a bozótharcosok körülötte még mantrázhatják, hogy Gyurcsány csak mártír, a gonosz Orbán karaktergyilkolja. Máshoz meg úgysem akar szólni, hiszen a többi embert maximum kárörömből érdekli ez a plágium-ügy. Ahogy én is jót mulatok rajta, hogy az az ember, aki nemrég még Schmittet ekézte a tévében ekkora simlibe keveredett. Mert azért ismerd be, hogy a címegyezés, a tanulmányoktól távol álló téma, a sógor dolgozata elég erős gyanút ad együtt.

Sadist 2012.05.01. 14:22:37

@Mózsi bá: "De ő nem bukott le hazugságaival az emberek előtt."

Bizony, ez a jó kifejezés, nem bukott le. De nem is hazudott? Kötve hiszem, csak az utóbbi két évnyi regnálásuk alatt volt/van nem kevés stiklijük. Ha morális alapon ítélkezünk, akkor mindkettőjük elítélendő, függetlenül attól, hogy valamelyikük jobban csinálta/csinálja a hazudozást. Ha meg jogilag akarsz ítélkezni, akkor mindkettőjük ugyanúgy ártatlan, mert nem sikerült rájuk bizonyítani a bűnösséget. Mert ez így kicsit kettős mérce, hogy Orbán fel van mentve, mert nem bizonyították rá a hazugságot, Gyurcsány viszont el van ítélve, mert kiderült, hogy hazudott.

dunaparti 2012.05.01. 14:25:44

@Scagnetti: Még szerencse, hogy egy gyurcsányista látja a Fidesz politikáját, sőt a többi pártét is. Ezért hülye minden fideszes, mivel nem látja saját pártja politikáját,
csak a vezért látja és üvölti: "Vik-tor, Vik-tor".

Mr. Waszabi 2012.05.01. 14:26:03

Gyurcsány Öszödön írta alá a saját halálos ítéletét - politikailag. Napnál világosabban látszik, hogy az MSZP és a FIDESZ hatalommegosztása egymás közt erősebb egyetlen politikus akaratánál. Kiskirályok paktuma. Ezért árulták el inkább a "sajátjai" is. Orbán felvette 2006-ban a rossz szaru szerepét, az MSZP-sek meg kihátráltak mögüle, majd azóta együttes erővel tartják őt az első számú ügyeletes közellenség státuszában.
Ez mindkét nagy pártnak jó. Csakhogy időközben már se pártja, se komoly politikai szerepe nincs neki, hatalma meg zéró, így most már eléggé feltűnő, hogy aránytalanul sokat foglalkoznak vele. Régi sztalinista modell a belső ellenségkeresés, mer ugye, ha nincs ellenség, akkor harcolni sincs ki ellen, ha pedig nincs háború, akkor feltűnő, hogy nem dolgoznak a politikusok vagy nem az ország építésén. Lásd Trockij.
Arra leszek kíváncsi, hogy ha mondjuk Gyurcsány elmenne az USA-ba 1 évre bármit csinálni, mint Bajnai, akkor ki lenne helyette az ügyeletes ellenség? Mert pl Mesterházyt vagy a többi MSZP-st valahogy érdekes módon nem kapirgálja a FIDESZ. Vajon miért nem?

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:26:25

@Sadist: A kérésed jogos, én is várom, de ekkora kamu tényleg túlzás lenne :)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:29:57

@Mr. Waszabi: Gyurcsány soha nem lenne hajlandó kivonulni a politikából, nem egy évre, de egy hétre sem. Meghalna anélkül, hogy nem tudja, hogy figyelnek rá.

Scagnetti 2012.05.01. 14:30:14

@dunaparti: Biztos van itt olyan is, aki élteti Viktort, és pont leszarom őt is. Hazudni ő is tud.

Te viszont terelsz, mégpedig csúnyán, mert ennek az ügynek a főszereplője Feri, aki a saját meggondolatlanságának köszönheti ezt a balhét. És aki ezt nem látja, annak sűrű köd lehet a szeme előtt.

dunaparti 2012.05.01. 14:35:52

@Scagnetti: A hirtv szerint. A hirtv-re nem szokásom véleményt alapozni.

P1sty 2012.05.01. 14:36:03

Ezzel a Gyurcsánymentegetéssel alaposan leírtad magad Gréczy.

Szégyen, a blogod ezen túl nem olvasható számomra.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 14:36:29

@Mária: „Szerinted meddig tart 30 üres lapot bekötettni valahol, hoyg "hiteles" szakdolgozatnak tűnjön …?”

Körülbelül addig, amíg a sógortól lopott dogát újraköttetni.

Végül is lehet ez is a vonal, azaz az, hogy mindenki hazudik, csal, Feri exanyósa, exsógora, a HírTv, csak Feri mond igazat, és ő sosem csal. A baj az, hogy Ferit egyszer már csaláson és hazugságon kaptuk. Olyanon, amihez képest ez a plágiumügy kismiska.
Viszont Gyurcsány plágiumbotrány, milyen ironikus a sors, Gyurcsány néhány hete még Schmitt Pál felett tört pálcát, mondott erkölcsi ítéletet, most pedig ő ül a vádlottak padján, most őellene hozzák fel a plágium vádját, megalapozottan; szóval Gyurcsány plágiumbotránya feltárja előttünk Gyurcsány szeplős múltját, egész mocskos pályafutását, azt, hogy már huszonévesen is kerülte a munkát, a versenyt, s inkább csalással, mint teljesítménnyel haladt előre. S ez, ma már látjuk, nem csak üzleti és politikai, de már főiskolás pályafutására is jellemző volt. Gyurcsány egy valódi teljesítmény és siker nélküli, bukott politikus és hitvány ember.

leponex 2012.05.01. 14:38:15

@lajos0:
Lehet hogy rosszul emlékszem, de Pokorniról nehezen tudnám elképzelni, amint habzó szájjal ügynöközik, mint mondjuk amikor SP kapcsán a 'csaló tolvaj hazug' ... fröcsögött hetekig.

De ahogy ocsmánykodtak apja sztorijával, miközben a III/II szt-tisztet ajnározták, ez szerintem mindent elmond ugyanarról a ballib társaságról, akik SP gyalázkodásuk után most Ferit mosogatnák.
Lelkük rajta, nekem mulatságos ez az erőlködés :)

dr. v.b.1990 2012.05.01. 14:38:42

@Tivadar főkancellár:
"Amúgy te is engem igazolsz lényegében, mármint abból a szempontból, hogy igazából Gyurcsány profitál egyedül abból, hogy a dolgozata "eltűnt." Így ugyanis a bozótharcosok körülötte még mantrázhatják, hogy Gyurcsány csak mártír, a gonosz Orbán karaktergyilkolja."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan ?

Scagnetti 2012.05.01. 14:40:45

@dunaparti: Megértem, mivel sokszor mondanak olyat, ami kellemetlen a szoclibekre nézve, és ezt egy rajongó szíve nehezen viseli. Könnyebb azt mondani, hogy a Hírtv mindig hazudik, így bármit is mond a kedvencekről, azt figyelmen kívül lehet hagyni.

Tudod ezt hívják vallásos rajongásnak. Gyakori jelenség a politikai fórumokon.

De sajnos időnként a Hírtv is beletrafál. És ilyen esetekben illene ezt elismerni.

Jofiu 2012.05.01. 14:42:31

Megnéztem a hirtv műsorát a témában.
Ez a tv egy szánalom. Kamerát táncoltatnak, a határozatlan emlékeket mint bizonyítás tálalják, erőltetett következtetéseket vonnak le, szájba adnak dolgokat, futtában adott válaszokat akarnak visszakérni pontosan, stb. Hiteltelen kontár banda az egész ha oknyomozásról van szó.

Mégis.
Ha a bírálat és a sógor munkájának viszonya a kevés elhagzó tény alapján tényleg olyan amilyen, és a bírálat tényleg valódi, akkor ez az egész tényleg több mint gyanús.
És ezt a hítévés erőltetett tényszínezgetés, az azt hozom ki amit gondolok hozzáállás sem tudja elrontani.

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 14:43:43

@Sadist: "...Orbán fel van mentve, mert nem bizonyították rá a hazugságot, Gyurcsány viszont el van ítélve, mert kiderült, hogy hazudott."
Nem kiderült, hogy hazudott, hanem lebukott a hazugságaival. Ezt ő maga mondta el abban a bizonyos szűk körben. Tehát tény, hogy hazudott másfél-két évig, miközben nem csinált semmit.
Amennyiben Medgyessi, vagy Horn, vagy Antall, vagy Boross, vagy Bajnai, vagy Orbán esetében tudsz ilyesmiről, ne kímélj minket. Addig viszont ne moss össze két különböző dolgot csak azért, hogy kissebbítsd egy másfél-két évig hazudozó ember bűnét.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:47:19

@dr. v.b.1990: Miért ne gondoltam volna? Az emberek nagy része káröröme miatt foglalkozik Gyurcsány plágiumügyével. Akiknek kicsit fejlettebb agyuk van, ők azért is, mert ő, aki nagy hangon pálcát tört Schmitt felett és pártjával követelte, hogy Orbán álljon elő a dolgozatával, most ugyanúgy magyarázkodik, mint "Plagi bá." Engem is ez ragadott meg a dologban.
A kisebbik tábor pedig olyan, hogy nekik mindegy, milyen bizonyítékok vannak, ők akkor is azt mantrázzák, hogy Gyurcsányt üldözik és ő egy mártír. Megkockáztatom, még akkor is ezt fogják mondani, ha 100%-ra kiderül, hogy a plágiumvád megállja a helyét.

Ez a helyzet, és ebben a helyzetben Gyurcsány két dolgot tehet:
1. előáll a dolgozatával, amit annyira keres - megnyugodhatunk, már nem fogja megtalálni, semmi érdeke sem fűződött a várakozáshoz.

2. Sunyít - ezt teszi most is. "Nem töri magát", mismásol, beszédet mond. Ahogy szokta, ha simlis ügybe keveredik.
Addig mosogatja magát, míg a hívei be nem kajálják, hogy tiszta, a többiekre pedig nem hajt. Ők plágium nélkül is egy minden téren bukott embernek tekintenek rá, ez már csak hab a tortán.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:49:39

@dr. v.b.1990: Ez a fórum az élő bizonyíték arra, amit mondtam.

notib 2012.05.01. 14:50:17

@Tivadar főkancellár: ezennel lefokozlak kancellárrá, ugyanis a lényeget nem látod, mondhatnám úgy is, hogy a fáktól az erdőt...

ugyanis itt a fő probléma az, hogy a HATALMAT GYAKORLÓK MARADTAK UGYANAZOK, nem a zemberek, a zembereket nem lehet leváltani, a hatalmon levőket és örököseiket, egy valódi rendszerváltás esetén igen...

a világ rajtunk röhög, hogy a kommunisták csináltak a "rendszerváltást" a valódi (GAZDASÁGI) HATALOM MEGTARTÁSA MELLETT....

a kommunisták leváltották saját magukat....

azért gondold végig a következő szituációt, 1945. vége a háborúnak, Hitler halott, a Német Nemzeti Szocialista Párt átnevezi magát Német Szocialista Párttá, a III. birodalmat III. Köztársasággá, Himmler,Göring, Ribbentrop marad a helyén, és minden nagyon szép, minden nagyon jó, megtörtént a rendszerváltás.....

ugye ilyen a valóságban nem történhet meg....

lajos0 2012.05.01. 14:50:37

@Ajtony: "a gyilkosság és a karaktergyilkosság is természetesnek számít, sőt...."

A karaktergyilkosság mindig is a politika bevett része volt, csak nem volt ilyen ostoba neve, hogy tudományosan hangozzék. Egyszerűen lejáratásnak nevezték, és általában a delikvens maga szállítja, hozzá az alapanyagot. Schmitt Pál talán a gonosz karaktergyilkosok áldozata lett, vagy tette a sajtó a dolgát, úgy-ahogy.

"Megreszkírozok egy olyan véleményt is, hogy Magyarország állapota csak tükrözi a magát értelmiséginek tartó "élcsapatét"."

Ebben viszont egyetértünk.

puffatag 2012.05.01. 14:53:42

@jonatanxx: "Ha a Hír TV lopatta el, honnan tudja, hogy Gyurcsány másnap nem áll elő egy hiteles példánnyal? Kii tudhatta, hogy hány példány létezik? Ki volt befolyásos eftás a Pécsen, a Hír TV vagy Gyurcsány?"
féregkém: ezért várt heteket a rémhírtévé a célozgatások után...
a dolgozatok most tüntekel, melyik maffia uralkodik most pécsen? gyurcsány?

nósumifan 2012.05.01. 14:55:15

@Sadist: fordulj bizalommal a Rozs családhoz, Bfüreden.
Hátha ott van az étkező polcon a bírálat is.
Persze mindkettő.
Bekötve...
:-)

(Engem se szeretett az exapósom a válás után...)

puffatag 2012.05.01. 14:57:13

@Tivadar főkancellár: a gyurcsányról leírtakat nem tudod bizonyítani, ellenben minősítésed tökéletesen illik a grazi ápoltra és agyhalott táborára

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 14:58:54

@notib: Nem fogadom el a lefokozást, mert nem ugyanarról beszéltünk :) Én kifejezetten azokra gondolok, akik 1989-ben még nem tudtak hatalomban részt venni a "rendszerváltásban", akik hasonlóan felkapaszkodott parvenük, mint a "pápai proli."

Pobjeda Rezső fémipari TMK-s 2012.05.01. 15:00:04

Veled vagyunk Ferenc ne add fel, benned van az utolsó reménységünk!

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:00:28

@puffatag: A "grazi ápoltra." - mert hogy te például mivel is tudod bizonyítani, hogy Orbánt Grazban ápolták? :)
Több kérdésem nincs is.

Mr. Waszabi 2012.05.01. 15:02:56

@Tivadar főkancellár: ez olyan orvosi diagnózisnak hangzott:)
Én nem ismerem őt, csak azt látom, amit látni lehetett belőle messziről, a médián keresztül, évek alatt.
Ami szemet szúrt, hogy van önálló egzisztenciája, nem a párkasszából vagy állami megrendelésekből élt 10 évvel ezelőtt sem, és normális családi életet él.
Nyilatkozásai általában nyugodtak, nem szélsőségesek, ellenségesek vagy indulatosak, annak ellenére sem, hogy miken megy keresztül. Én a helyében már itt hagytam volna a kócerájt és küldtem volna a "harcoló alakulatoknak" egy-két képeslapot Hawaiiról vagy a Bahamákról, hadd egye őket a penész:)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:05:55

@dr. v.b.1990: Például Gyurcsánynak, attól a perctől kezdve, hogy a vádak igazak, hiszen így 100%-ig biztosra sohasem tudhatjuk meg, hogy plagizált -e. Csak sejtjük, mert van 2 egyforma című dolgozat, ami rendkívül hasonló hibákat tartalmaz (oldalszámra lebontva).
Tehát, amíg Gyurcsány dolgozata nem kerül elő, addig az olyan emberek, mint Te, nyugodtan mondhatják, hogy "de hát nem tudjuk biztosra", "nincsen bebizonyítva", még akkor sem, ha ordító bizonyítékok szólnak amellett, hogy valóban plagizált. Miattad, és például @puffatag kolléga miatt érdeke Gyurcsánynak, hogy ne kerüljön elő a dolgozat, bár, mint mondtam, simán el tudom képzelni, hogy a DK-s bozótharcosok még a plágiumból is kimosdatnák, és előbb hinnék el, hogy Rozs visszament az időben ellopni a dolgozatot (vagy Orbán), mint hogy Gyurcsány tényleg plagizált.

nósumifan 2012.05.01. 15:08:59

@notib:

Nem tudom, honnan veszed a bátorságot, hogy ismeretlenül butának nevezel és besorolsz a hülyék közé...

Én nem vetemednék erre a te esetedben (sem).
Csak annyit mondok: át vagy b.szva...
Nem kicsit, nagyon!

Amúgy, ha az ország kirablása kommunista ismérv, akkor bizony élen jártok. Mert a fideszben nem csak ott ülnek a jó öreg exkommunisták emberei, hanem a párt vezetői, képviselői viselkednek épp úgy, mint a legszemetebb kommunisták, anno...

Úgyhogy csínján az észosztással, barátom!

Te csak kutasd bátran, ki kinek az unokája, méricskéld a kommunistákat, könnyes szemekkel és fröcsögve!

És szólj, amikor észrevetted, hogy közben üres lett a zsebed, megszűnt a munkahelyed, segélyt se kapsz, és különben is bekaphatod, ha ellenük szólsz...

De legalább ti nyertetek!!!

bpbp78 2012.05.01. 15:10:53

@leponex: akkor most rosszul emlékszel, vagy nehezen tudnád róla elképzelni?
Akkoriban az egész jobboldal ügynöközött és belefutott a saját fegyverébe. Se több, se kevesebb nem történt.

Mint én is írtam, ez nem menti fel GYF-et, ha csalt, de a politikai színtéren az ilyen támadások könnyen visszaütnek.
Erre írtam példát.

Ez a Gyurcsány ügy most egy retorzió SP miatt. Van min rágódnunk.

Ezzel is el tudják kendőzni a sok szart, amit az utóbbi időkben kavartak és ami lassan ránk omlik...

dunaparti 2012.05.01. 15:12:12

Tartom magam a leírtakhoz: Gyurcsányt partvonalon kívülre tenni a DK-jával együtt - ez a Fidesz terve.
Valamilyen ok kellett nekik, Schmitt Pálos kisdoktorija adta ezt.
Az, hogy Gyurcsány előszedi a sajátját vagy nem, tökmindegy a Fidesznek: legfeljebb azt mondják majd, hogy hazudik, eldugta, stb.
Valamit majd bemutatnak bizonyitékképpen, ha nincs akkor majd csinálnak.

nemecsek ernő áruló 2012.05.01. 15:14:15

@Tivadar főkancellár: A cáfolat, és a tagadás között különbség van. Tagadni - mint a te példád is bizonyítja, minden hülye tud.

Én például azt sem tudom, hol van Gyurcsány blogja. Próbáltam keresni most, de a kapcsolat.hu-n megszűnt.

Magánemberként miért ne mehetett volna ki Ferenc testvér az LMP tüntetésre? Nem fogott transzparenst, nem láncolta le magát, nem mondott beszédet, csak nézelődött. Aztán felsőbb utasításra a rendőrök elvitték - ebből lett a hír.

Gréczyt ritkán olvasom, de amikor itt Gyurcsányról van szó, akkor egy szokásos újabb jobbos agymenés tekintetében védi Gyurcsányt, nem csak úgy önmagától kiindulva, miért ne alapon.

Nyilván a frakció-alapítást is Gyurcsány akadályozza minden erejével.

Szóval nem cáfoltál semmit. Sőt.
Cáfolni továbbra is azzal tudsz, ha belinkelsz pár "balos" cikket, ami mint mondtam nem jobbos agymenés által indukált védekezés, hanem kifejezetten Gyurcsány felszínen tartására irányuló célzott publicisztika.

Egyébként a franc se akar meggyőzni se téged, se mást. Közöltem egy tényt, aminek a befogadásához bizonyos mértékű intelligencia szükséges. Erre csak esztelen tagadás a reakció, nulla cáfolat. Ez azt mutatja, igazam van.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:16:25

@Mr. Waszabi: Egyszer leírtam, de elveszett. Az a baj, hogy hiába látszik az egzisztencia, a család, amit megkaparunk, kivillan alóla a gané. A rendezett család 2 válást és egy karrierérdekből kötött 3. házasságot jelent az Apró-klánnal, az egzisztencia kétes múltat az állampártban, és jó helyezkedést a privatizációkor, a nyugalomra meg ékes példa az, amit Ferenc 2004-09 között a médiában lenyomott. Gátlástalan hazudozás, mismásolás, magyarázkodás, vastagbőr ezerrel. 2006-os TV-vita, hogy mást ne mondjak, amit a baloldal máig valamiért nagy győzelemnek tekint, pedig az alapot ahhoz is a gátlástalan hazudozás szolgáltatta az adócsökkentésről, meg arról, hogy nem lesz vizitdíj, meg tandíj, meg gázáremelés.
De ennél sokkal rosszabb, hogy Gyurcsány igazi felkapaszkodott szerencselovagként viselkedett, hiszen miután megpuccsolta Megyót, a felhatalmazás meghosszabbítása érdekében nem csinált semmit, hitelekből tolta a szekeret, majd reformálgatott 2 és fél éven át, miközben mindenki a halál ****-ára kívánta. Végül összehozot egy 2/3-ot a Fidesznek, lenullázta nem csak a pártját, de az egész baloldalt, és még mindig zizeg.
Azt írod, hogy a helyében a Bahamákról írogatnál - szerinted ő miért nem teszi? Főleg, hogy minden jóérzésű ember ezt kívánja? Főleg, hogy a pártja is ezt kívánja?

radikalisviccek 2012.05.01. 15:19:11

elég undorító ez a szerecsenmosdatás, amikor pár hete még Skicc Pali fejét követelted, kedves Gréczy.
Ez mutatja a legszebben azt az erkölcstelen, sunyi kettős mércéteket, amely kellő ostobasággal párosul ahhoz, hogy magatok tegyétek nyilvánvalóvá mindenki számára újra és újra.
Úgy viselkedtek, mint a fideszes újságok legalja Sp esetében, azzal a különbséggel, h a jobboldal jelentős része is a lemondását követelte.
Mert mondjuk a jobboldali emberek nagyobb részének van valamiféle erkölcsi elvárása a vezetőivel szemben, nektek viszont nulla. Fletó 6 éve el kellett volna, hogy tűnjön a közéletből - SP el fog, ne félj - ellenben te még mindig az ő valagát nyalod, nyilvánosan. Similis simili gaudet.

nósumifan 2012.05.01. 15:22:55

@Tivadar főkancellár: Kedves Tivadar!

Ez most egy logikai játék arról, ki kit utál.

Én meg azt szeretném tudni, de pontosan, mi történt ezzel a szakdolgozatosdival.

"A Schmitt-ügyben kiderült az igazság?"
Igen, pontosan és hitelesen.

Ha még ezek után is húzta-vonta volna a dolgokat, azzal még többet ártott volna az országnak, a fidesznek és magának.
Ő ugyan nem értette ezt, még akkor sem, ezért hát szóltak neki vityáék, hogy "ölég vót"... De ők is csak azután, hogy elvették a doktori címet.
Katarzisról nem tudok.

Úgyhogy én várok, türelmesen.

Mert az igazság létezik, és ki is fog derülni.

A kérdés az, hogy az igazságot ki-ki hogyan fordítja majd le.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:24:13

@nemecsek ernő áruló: Abban megegyezhetünk, hogy a jobboldal bármennyire is akarná szinten tartani Gyurcsányt, ha ő ebben nem lenne partner, nem menne. Ha ő belátná azt, hogy: "Ballaszt vagyok a baloldal, az MSZP, de még a DK számára is, a személyem mindent tönkretesz, ami pozitív kezdeményezés lehetne a kormány ökörségei ellen." Éés ezért visszavonulna, a kutya nem tudna ügyet csinálni belőle. Elmenne az ALtushoz, csinálná a pörköltet Kötcsén és ennyi.

De nem, ő megy előre, neki szerepelnie kell. Azt írtad, magánemberként ment oda a tüntetésre decemberben. Játszhatod a hülyét, akkor is tudjuk, hogy Gyurcsány nem lesz soha magánember. Ő mindig Gyurcsány Ferenc marad, egészen addig, míg nem vonul vissza (ahogy megígérte), és nem írja meg a kurva jó könyveket a baloldalról. Ha ezt megtenné, szerintem pár év alatt elfelejtenék és még vissza is térhetne (talán) a politikába. De ő amíg ezt nem teszi meg, nem magánember, hanem politikus, főleg, ha beszáll a buliba, elkezdi taszigálni a rendőrt, és játssza a hippit.

Nem a Fidesz a gonosz, hogy Gyurcsányra lő, amíg ő a lőtéren van, hanem Feri a hülye, aki nem veszi észre, hogy attól, hogy az ő vastag bőréről visszapattannak a lövedékek, a saját szövetségeseit löveti rommá. A nép pedig élvezi is a cirkuszt. Szerinted, ha GY.F. felelős politikus, akkor így viselkedik? Felteszem akkor neked is a kérdést: szerinted miért nem vonul vissza?

champagneM 2012.05.01. 15:24:19

@dunaparti: mert nincs már a partvonalon?:) Egy okot mondj, amiért a Fidesznek nem inkább Mesterházyt kellett volna "kilövetnie", ha már leszámolásról beszélsz. Mekkora vaksi, nyalis majmok vagytok, apám.

Kalmár 2012.05.01. 15:24:46

Szánalmas látvány ahogy Gréczy átöleli Fletó politikai hullájának lábát és miközben együtt merülnek le a hullámsírba, még idekiált nekünk Zsóti:
Megvan a kivezető út, irány a tenger feneke!

Jó utat!

radikalisviccek 2012.05.01. 15:25:11

@Tivadar főkancellár: azért, mert számukra nem csak, hogy bármilyen eszköz elfogadható a "harcban", hanem a hazudozás egyfajta normaként jelenik meg náluk. Annak a tizedéért, amit fletó csinált, még egy közepesen korrupt fideszes is lemondana, mert tudná, hogy a szavazói szemében elvesztette az összes hitelét, fletó ellenben vígan elvan azzal az x% hithű fanatikusával, akik tudván tudják, hogy hazudozik, azt is, hogy plagizált, de mivel pont ugyanolyan tisztességtelen emberek, mint ő, ebben semmi kivetnivalót nem találnak.

champagneM 2012.05.01. 15:25:16

@champagneM: úgy értem partvonalon kívül:)

lajos0 2012.05.01. 15:25:58

@öregmogyi: "az is durva, hogy GyF saját példánya eltűnt. Biztos azt is Fideszes őrizték.. idióta"

Kíváncsi lennék mi elő nem került az Apró-villából egy ilyen padlástakarítás során. Akár a mai napig harcoló szovjet alakulatok is :-)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:30:06

@nósumifan: Katarzisnál nem arra gondolok, hogy a főszereplő hirtelen megtér és tisztességes lesz :) Hanem arra, hogy a népnek lesz egy jó napja azért, mert még Schmitt Pálnak is távoznia kellett azért a helyéről, mert csalt. Még őt is utolérte a törvény keze. Ez a katarzis, amiből ebben az országban sajna igen kevés jutott. Az a katarzis, hogy megbűnhődött a tettéért. De az igazság olyannyira nem derült ki, hogy például máig nem tudjuk, hogy Schmitt kinek köszönhetően, hogyan tudott egy ilyen gazdag "törzsanyaggal" rendelkező disszertációt leadni. Hogy ki falazott neki, és ki volt az, aki 20 év után úgy gondolta, érdemes előállnia a sztorival. Csak katarzis van, meg cirkusz, amit a nép élvez, és ha nem kapja meg, büntet. Az MSZP például büntetett azért, mert Ferenc az öszödi beszéd után nem volt hajlandó megbukni.

Ezért mondom, igazságra kár várni, és amíg Ferencen múlik, hogy kiderül -e, történt -e plágium, akkor katarzis sem lesz, csak rágódás, mismásolás.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:32:14

@radikalisviccek: Én inkább a vallási motívumra gondolok ebben a kérdésben, nem akarok embereket megbélyegezni :)

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:32:55

@Kalmár: Engedelmeddel, ez a nap kommentje nálam :)

gyedmaróz 2012.05.01. 15:35:19

Hát nézegetem én ezeket a véleményeket, de nekem egy vidéki kép ugrik be: van két ganajdomb (mifelénk így mondják), mindkét dombról azt mondják nekem, hogy higgyem már el, jószagú.
Én meg itt ülök középen, és TUDOM hogy mind a kettő büdös.
Úgyhogy a politikai feszültség nem a jobboldal meg a baloldal között van, hanem az összes oldal és énköztem.

dunaparti 2012.05.01. 15:38:15

@champagneM: Kérdezd meg Mesterházyt, hol tartja a szakdogáját és az egyetemet is, hogy hol tartja a másik példányt.

leponex 2012.05.01. 15:38:40

@bpbp78: Ha rosszul emlékszem, épp azért, mert Pokorniról a vérmes ügynöközést nem tudom elképzelni a higgadt, kulturált, megfontolt és visszafogott stílusával.
Az ügynöközés meg természetesen így csak műbalhé, majd ha felülről lefelé szépen nyilvánosságra hozzák az egész rendszer működését, a működtető személyekkel együtt, no a végén az ügynökökről is lehetne beszélni.
***
Nyugodtan megfordíthatod a dolgot, SP elmeszelése Orbánnak szólt volna, csak ugye megint fordítva sült el :)

"Ezzel is el tudják kendőzni a sok szart, amit az utóbbi időkben kavartak és ami lassan ránk omlik... "

Hát ha arra gondolsz, hogy az összes eddigi ballib 'szarkeverés' eredménye kezd szépen visszacsordogálni saját fejükre, akkor fején találtad a szöget.
A május 1-i sopánkodások épp erről szólnak, pedig ugye milyen szépen indult asz év! Többtízezren .-) voltak a kétszer egymilliós fanklub rendezvényein, Ferenc testvérünk elhurcoltatta magát az idióta lmp-s happeningről, a két Bohócforradalmár egymást taszigálta le a remélt pollitikai színpadról, már csak az üdítően csacska 4k! forradalmárkodik.

Ferenc testvérünk és hívő serege meg remélhetőleg hosszú ideig mulattatja a nagyérdeműt. És a sukorói kamaraelőadás majd csak eztán kezdődik.

Kalmár 2012.05.01. 15:39:01

Érdekes kombináció, hogy bár nincs Fletónak komoly támogatottságaa társadalomban, a komcsi klánok még mindig kőkeményen mögötte állnak. Megtanulta ezt ez a Szakasits ivadék is. Ahogy szembe szállt Ferivel, a család közbelépett.
Simán ki is vonták a forgalombol Schiffert. Mivel ez így van, ezért nekünk jobbosoknak áldás minden perc amit nyilatkozással tölt ez a lebuktatott maffiózó. Remélem kitart Ferenc és még több elvtársat visz magával. Dugovics Titusz sötét változata. Ő a sajátjait rántja le.
Szerencsére az országot már nem tudja, csak a sleppjét.

leponex 2012.05.01. 15:41:48

Tivadar főkancellár 2012.05.01. 15:16:25 :))

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.05.01. 15:46:35

Annyira érdekes egy világ ez a magyar....

Mi kell ugyanis ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljon: a múlt (1990-től) és a régmúlt (1990 előtt) főiskolai, egyetemi és kisdoktori szakdolgozatai hemzsegnek a visszaélésektől, plagizálásoktól, hatalmi befolyástól és újabban az üzlettől.

Érdekes, még egy botcsinálta KE bukása is kevés ahhoz, hogy végre kilöttyenjen a khaki a biliből.

Számtalan ismerősöm dicsekszik azzal, hogy ő több diplomás, miközben tudom, hogy a második (és olykor az első is) nem saját munka, innen-onnan összefércelt karakterhalmaz csupán.

Egy volt kolléganőm szintén ezen pezseg (neki dupla diplomája van!), miközben egy frászt: van neki egy gazdasági főiskolai, meg egy egyetemi kiegészítő (kvázi a master fokozathoz), ami az első nélkül semmit sem ér, a kettő értéke együtt egy egyetemi szint).
A másodikat még csak el sem olvasta talán, egy ismerőse munkája.
Gőgös a drága, de azért a Marshall-keresztről speciel vajmi kevés fogalma van.

Nyilván sokan tudják, miszerint lehet ( bérmunkában, pénzért) konkrét szakdolit iratni is - na ennek nézzen utána a beadó/konzulens/opponens, hogy honnan lett összefércelve.

Gyurcsány?
Igaza lehet Gréczynek, miszerint a tényleges szakdolgozatot kellene összevetni a sógor tényleges szakdoklogzatával, s csak ez alapján lehet dűlőre jutni. A HírTV állítása nem valami elegáns, ennél azért több kellene...mondjuk valami konkrét bizonyíték - úgy, ahogyan ez SP esetében megvolt.

De szerintem egy kicsit igaza van azoknak is, akik farkast kiáltanak.

/Nekem ugyanis megvan a szakdolim (nyomtatva, és gépen több verzióban) s mivel a hivatkozott forrásokat szakszerűen feltüntetve az egészet magam írtam, bátran vállalva elő is kurkászom, ha kérik. Mióta megvan, magam is többször költöztem, de ki persze nem dobtam (az ember nem hajítja sutba önnön gyermekét)./

A mi Ferencünké állítólag nincs meg: de vajon van-e takargatni valója? Ha igaza van, és a HírTV-s állítás koholmány, akkor legjobb lenne előjeríteni a valódi dolgozatot, hogy azzal védekezhessék.

Schmittről pedig szinte szót se, megválasztása és bukása mekkora blama már? Szerencsétlen teljesen valós tükröt ad a kis magyar valóságról.
Gondolom, a NBH azért kellően átvilágította a mi Palinkat és a Fideszben így tudták, mivel lehet jól zsarolni majd a KE urat.

De vajon ki súghatott a HVG-nek?

nósumifan 2012.05.01. 15:51:04

@Tivadar főkancellár: azért ez elég veszélyes logika!
Ilyen alapon semmit sem szabad kideríteni, elég, ha csámcsog rajta a nép...

Én azért megvárom!
Ki fog derülni, hidd el!

Mr. Waszabi 2012.05.01. 15:53:12

@Tivadar főkancellár: szépen leírtad, kár hogy a fele Orbán szájából elültetett közhely. Így nem igazán tudunk beszélgetni érdemben, hisz nekem csak a saját véleményem áll rendelkezésre. De úgy sem sokat számít, hisz egy halott politikusról van szó.

puffatag 2012.05.01. 15:53:38

@leponex: mi történt sukorón? semmi... ebbe polt pot péter bicskája is beletörik, hiszen meg nem történt eseményből nem lehet börtönbüntetést kreálni

azatya 2012.05.01. 15:54:50

Baloldali vagyok. Sot beleptem a DK-ba. Ennek ellenere nekem eleg meggyozo ez az informacio, ahoz, hogy elhiggyem a dolgot. Eleg kicsi mar annak is a valoszinusege, hogy ket rokon, akik teljesen mas szakon tanulnak, teljesen veletlenul pontosan arrol a temarol irnak, de raadasul meg pontosan megegyezo cimet is adnak a dolgozatnak. Veletlenul ugyanott ejtik ugyaazon hibat? Veletlenul eltunik a dolgozat? Ugyan mar! Brrr...

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:56:33

@Mr. Waszabi: "szépen leírtad, kár hogy a fele Orbán szájából elültetett közhely"

Akkor erre valamiféle hivatkozást, vagy bizonyítékot, forrást kérnék, mert anélkül ez az a balos közhely, hogy Gyurcsányt igazából Orbán karaktergyilkolja, amúgy ártatlan, mint a ma született bárány.

leponex 2012.05.01. 15:56:45

Tivadar főkancellár 2012.05.01. 15:30:06
még Schmitt Pálnak is távoznia kellett azért a helyéről, mert csalt. "

SP-nek szerintem nem a plagizálásért ( hiszen formailag még fel is tüntette forrását) kellett távoznia, hanem a nyilvánosságra kerülésekor történő reakciói miatt.
Ha azzal kezdi, hogy és mint történt a dolog, és némi restellkedést tanusít, még jól is kijöhetett volna belőle. Mint aki belátja nem épp derék, de régen megesett botladozását.
Magyarázkodása szánalmas volt, ráadásul a nyilvánosságnak tett kijelentése - hogy nekilát egy rendes phd-nek - a jövőbve tolja ki a sztori végkicsengését. Kíváncsi leszek :)

Ferenc testvérünk, és különösen Kedves Bárdunk - mekegése inkább a burleszk, vagy a kabaré műfaja.

puffatag 2012.05.01. 15:58:13

@radikalisviccek: ki a közepesen korrupt fideszes szerinted? szerintem a 200 milliárdot lopó simicska, ő se tűnik el, a háttérből fosztogatja az állampolgárokat

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 15:58:34

@nósumifan: Én sem szeretem, hogy így van, de ez tűnik reálisnak. Legalábbis, ha Gyurcsányon múlik, sohasem tudjuk meg, hogy mi van abban a dolgozatban, hiszen "nem töri magát." Ő maga mondta, ennyire védi az igazát. De azért perelni perelne a szentem.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:01:09

@puffatag: Hát csak annyi, hogy egy megtámogatott befektetővel áron alul cseréltek volna el egy tájvédelmi területet. Történni valóban nem történt semmi, de csak azért, mert előbb lelepleződött az ügy. Tudod, a sportban a szándékot is büntetik :)

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.01. 16:02:11

@lajos0: "Nem tudom ezt sem másként látni, mint Bauer Tamás és az öreg körmös esetét. Nem tépkedte Tamás senkinek a körmét, csak nem ártott volna elmondani, hogy apuci egy mocskos gané keretlegény volt,..."

Jogos, de azt mégis vedd figyelembe, hogy ezt a sok "demokrata" legényt valamiből fel kellett nevelni. Sőt útravalót is kellett adni a kezükbe, hogy majdan - amikor már nem apuci lesz a keretlegyén - tudják a dolgukat. n
a, ezért értenek annyira a demokráciához.

Mérges 1234 2012.05.01. 16:03:38

Annak ellenére, hogy baloldalinak vallom magam, vagy pont azért nem gondoltam, hogy Gyurcsány alúl tudja teljesíteni Palibácsi gerincességét.

De simán megugrotta az akadályt. Tényleg mennie kellene.

Az egyik a mi Pálunk, kesze kusza csusztatásokkal probált menekülni a plágium gyanúja elől, bár a gyomrom forgott tőle, azért a Gyurcsok rádobott egy lapáttal, ez simán megfenyeget mindekit, hogy rommá pereli, aki csak plágiummal gyanusítja.....

Beszarás a csávó.

Ebben az országban még mindig nem létezik, vagy egyre inkább nem felelőség vállalás????

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.05.01. 16:03:50

@Kalmár:

"Szánalmas látvány ahogy Gréczy átöleli Fletó politikai hullájának lábát és miközben együtt merülnek le a hullámsírba, még idekiált nekünk Zsóti:
Megvan a kivezető út, irány a tenger feneke!

Jó utat! "

Ne haragudj, de szerintem erős túlzásokba estél. Több okból is.

Gyurcsány Ferencről persze valóban nehéz csupa jót írni, még csak azt sem lehet mondani, hogy hatalmi tényező lenne ebben a nagy magyar politikai katyvaszban, de azt azért ne felejtsük el, hogy:

1. ha politikailag hulla, akkor miért rúgdossa még mindig a fidesz?
2. ha pedig nem hulla politikailag (hiszen még rúgdossák), akkor micsoda és vajon hányan szavaznának rá? (én mondjuk nem, de sokan igen)
3. Gréczynek, mint szabad embernek és közírónak, bloggernek teljes joga van ahhoz, hogy bárkit is védelmében vegyen,akit csak akar.
Mellesleg, okfejtésében van is valami...

És végül:

ugye jobbosként tetszik emlkezni arra a riportbejátszásra, amikor Fidesz/Kdnp-s honatyákat kérdeztek erról, le kell-e mondania SP-nek, ha a plágiumvád megáll? Mert azt a sunnyogást, ami abban a riportban folyt, nehéz felülmúlni.

Ha gyakorlatilag az egész közmédiának, szinte minden Fideszes-Kdnp-s politikusnak jogában állt védeni a védhetetlenet (SP plágiuma már a kezdetektől biznyított volt, míg GyF plágiuma egyelőre csak sejtés), akkor mi is a baj Gréczy cikkével, tessék mondani?

Gyurcsány Ferencnek egyébként egy óriási hibája van: az emlékezetes TV-vitában lemosta Viktort, amit a fidesz első embere azóta sem emésztett meg.
Most pedig, hogy az emberek embere megbukott (így kvázi Orbán döntése, csalhatatlan politikai érzéke anullálódott/sérült) és GYF is ott volt az SP-t bírálók közt, újra felhevülhetett ez az idegen érzés...

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.01. 16:04:22

@Tivadar főkancellár: "...egy megtámogatott befektetővel áron alul cseréltek volna el egy tájvédelmi területet."

Igaz, hogy a befektető hozott volna egy csomó munkahelyet is ( igaz nem közmunkahelyet), így viszont ott a szép tájvédelmi körzet, az ott lakók meg nyújtogatják a kezüket a segélyért, meg a támogatásért. Ez ám a jó üzlet!

notib 2012.05.01. 16:04:31

@nósumifan: most győztél meg végleg arról, hogy nem vagy egy észkombájn, de ez a Te bajod...

miből gondolod, hogy a FIDESZ a kedvencem ????

vagy nem olvastad el a kommentemet, vagy nem értetted meg....

leírtam, hogy a kommunisták (MKP, KMP, MDP,MSZMP, mindegy hogyan nevezzük) VALAMENNYI pártban, így a FIDESZ-ben is elhelyezték az embereiket, és legyen bárki kormányon, az Ő sérthetetlenségüket garantálja, pedig az 1947-49-es rendszerváltáskor (az rendszerváltás volt kis butus) és az azutáni sorozatos jogsértések miatt ez az érinthetetlenség érthetetlen...

a tele, meg üres zseb az azért érdekes kérdés, mert alapvetően a szocializmust a hiánygazdaság jellemezte, a viszonylagos jobb létet "a legvidámabb barakk" pedig a nyugati kölcsönök fedezték, aminek most fizetjük meg az árát....

tudod voltak egyenlő, meg egyenlőbb elvtársak....

a kommunisták alapvető hitvallása, a " a fogjuk meg elvtársak, vigyétek" volt, aki akkor élt, tudja miről beszélek...

egy egyszerű összehasonlítási alap, Ausztria, mi lett ott a II. világháború után, és mi lett nálunk, a kommunisták irányításával....

és egy egyszerű kérdés, amire még talán Te is tudsz válaszolni, az emberek keletről nyugatra, vagy nyugatról keletre szöktek-e ???

Az igazi sztrovacsek 2012.05.01. 16:04:35

Bográcshoz minden előkészítve, vendégek ötre jönnek, (még akkor is nagyon meleg lesz)hát gondoltam belenézek egy kicsit még a "vitába"
Nem változott a stílus.
Ami viszont változott (történt):

hvg.hu/itthon/20120501_gyurcsany_ferenc_szakdolgozata

Hát fiúk úgy néz ki, ez nem lesz egy egyszerű meccs. Én mindenesetre máris bontok egy sört, mert igen jól szórakozom.

Mellesleg ezzel a bloggal értek egyet leginkább.

ghostwriter.blog.hu/2012/05/01/_elnezest_virag_elvtars_ez_az_itelet?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_05_01&utm_campaign=index

leponex 2012.05.01. 16:06:00

@puffatag:
"mi történt sukorón? semmi.."
Ja, gondolom ezért is kéri a 40000 oldalt fénymásolatban Ferencünk, saját szemével szeretné megkeresni a hejesírási hibákat :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 16:10:17

Biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány legfőbb politikai ellenfele, akit az emlékezetes televíziós vitán annyira a földbe döngölt, hogy azóta sem látszik ki belőle, utasította a fidesznyik láncos kutyáit, hogy gyerekes válaszul a dicstelen köztársasági elnök civil megbuktatásáért - amelyet igyekszik a Demokratikus Koalíció nyakába varrni - tűntessék el az egyetlen olyan ex-miniszterelnök szakdolgozatát, aki valamit tett is az országért és nemzetközi megbecsülést vívott ki magának!

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:12:21

@látjátok feleim szümtükkel: Máshol már értekeztem erről többekkel, hogy egy kaszinót vajon mennyire tartanának ideális munkahelynek. Nem csak azért, mert történetesen ez egy tájvédelmi körzet helyére épült volna, hanem például azért is, hogy a környék lakói is örülhettek volna a bűnözési ráta növekedésére, a maffia megjelenésére, a prostitúció terjedésére. Te elküldenéd a gyermeked, férjed, feleséged egy kaszinóba dolgozni?
Arról nem is beszélve, hogy ez a fajta szórakoztatóipar milyen hatást gyakorolt volna mondjuk a Velencei-tó turizmusára? Vajon többeknek adott volna munkát, mint akiket tönkretehetett volna?
Ezen is érdemes töprengeni, amellett, hogy a csereügylet így is, úgy is sáros lett volna - ha megtörténik.

Asztalos Gábor 2 2012.05.01. 16:12:35

mindenki szarrá lesz perelve, aki a plagizáló faszkalapot a nevén meri nevezni!

Mérges 1234 2012.05.01. 16:13:13

@látjátok feleim szümtükkel:

OK, de mit is akarsz ezzel???

Nincs meg a dolgozat, ezt én vágom, a Palinál egyértelműbb volt a helyzet, de azért két megeggyező cím nekem elég furának tűnik.

Nem lehet ebben a kurva országban kiigazodni.

Én inkább nem hiszem ezt a maszatolást el, minthogy nem hittem a Palit mozsdatóknak sem.....

Mr. Waszabi 2012.05.01. 16:17:48

@Tivadar főkancellár: nem balos közhely - egyszerűen figyelem az eseményeket magam körül és megértem a saját fejemmel. A sajátommal, nem valamelyik politikuséval vagy pártéval. Tudom, számodra fel sem merül, hogy valaki a saját fejét használja, mivel Orbán azt mondta, hogy ilyen nincs, aki a nem vele ért egyet, az büdös komcsi. És akkor az úgy is van? Ugyan már. Ez nem előítélet?
2006-ban Gyurcsány az MSZP betonkádereknek mondta el azt a bizonyos beszédet, mert nem voltak hajlandók dolgozni, beáldozni a kis érdekeiket, zsíros részesedésüket a közösből egy előre mozdító politikai-gazdasági változás oltárán. Sőt, inkább kiszivárogtatták, hogy megbuktassák. Ezt Orbán kiforgatta a "a Gyurcsány hazug disznóra", egészen odáig, hogy utcára vitte az embereket, majd a következményekért is Gyurcsányt tette egy személyben felelőssé. Erre mondom, hogy ügyeletes közellenséget csináltak belőle együttes erővel. És sok ember bevette ezt, holott egy egész párt magatartásáról - az MSZP-ről - szólt az a beszéd.
Orbán nyomta 4 évig, hogy bezzeg ők nagyon tudják, mit, hogy kell, mer az az átkozott gonosz Gyurcsány, aztán hatalomra kerülvén az derül ki, hogy nem tudják és sokkal keményebb, embertelenebb megszorításokat hoznak. És közben még mindig Gyurcsányra mutogatnak, emúttnyócéveznek. Nevetséges. Nem készültek a kormányzásra, az ország gondjainak megoldására. Pedig is nettó hazugság, hogy nem voltak tisztában az ország helyzetével, hisz ott ültek a parlamentben, minden anyagot láttak, amit akartak.
Tehát Orbán retorikája nettó hazugság volt már 6 éve is. Azóta zúg a Gyurcsány hazudott, miközben a valódi okozók szépen kezet fognak Orbánnal. Nekem így tűnik legalábbis.
Ezért szúr szemet számomra, hogy szinte senki más nem hibás, csak Gyurcsány. Én ezt láttam az elmúlt években. Hogy Orbán mit tanít erről, az nem is igen érdekel. Hitele akkor lenne, ha nem csinálná mindazt, amit kritizált korábban, illetve amiket kritizált, arra megoldást adott volna. De nem csinálja, csak a kifogásokat hallgatom szájából 2 éve. Pedig teljhatalma van. De ebből csak annyira futja, hogy modern rabszolgákat csinál a társadalomból, miközben egy modernizált Kádár-rendszert akar felépíteni.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.01. 16:24:21

@Tivadar főkancellár: "...a saját szövetségeseit löveti rommá."

Talán a saját szövetségesei közül többen meg is érdemlik. Gondolod, hogy Ferkó maga hazudott? Mit is mondott Öszödön? Öszöd vagy nenm öszöd, nem hazudhatunk tovább. Többes számban!

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:31:43

@Mr. Waszabi:
"mivel Orbán azt mondta, hogy ilyen nincs, aki a nem vele ért egyet, az büdös komcsi" - ezt Orbán mikor és hol mondta?

"2006-ban Gyurcsány az MSZP betonkádereknek mondta el azt a bizonyos beszédet" - mit is mondott ebben? Többek között azt, hogy trükkök százaival és szerencsével tudták fenntartani a látszatot, hogy az ország jó irányban halad, miközben tisztában voltak vele, hogy bukás felé haladnak. Azt mondta, hogy az emberek becsapásával érték el, hogy 2006-ban megnyerték a választást, és kb. ennyi volt az össz eredményük, hogy a "szarból visszahozták a kormányzást". Azt mondta, hogy az emberek majd tüntetnek és hazamennek. Azt mondta, hogy most már valóban neki kell állni dolgozni, de olyasmi miatt kell megszakadni, amit ők rontottak el. Amit "elkúrtak." Magyarul ez az ember nem csak azt állította, hogy megvezetett a pártja szűk körével együtt egy egész országot, de azt is bevallotta, hogy a "válság" az ő pártjának a működéséből ered. Gondoljunk csak bele, hogy mi történt volna, ha "a világgazdaság pénzbősége", meg az "isteni gondviselés" nem Fletót segíti? Akkor már 2006-ban bukta van? Már az is eredmény volt, hogy az ország csak 2008-ban került a csőd szélére? Akkor kinek a hibájából is kerültünk a szakadék szélére?

Gyurcsánnyal nem az a baj, hogy hazudott, elég torz lélekre utal, ha valaki ezt a helyzetet így értékeli. Gyurcsánnyal az a baj, hogy a pártelittel együtt hazárdjátékot játszott 2004-06 között egy országgal annak érdekében, hogy hatalomban maradjon, majd tátogott, mint hal a szatyorban. Ha a trükkök százait arra használja fel, ami az ország érdeke, és nem arra, ami a pártja érdeke, ma hősként ünnepelnék ezt a hazudozót. Ehelyett viszont egy szerencsétlen pojáca, aki a partvonalról osztja az észt, pedig tönkretette az országot, és közben még hazudott is.

Politikuson az őszinteséget számon kérni olyan, mintha szűz kurvát keresnél a bordélyban. Lehet vele próbálkozni, de aki kicsit okos, rájön, hogy egyiket sem azért szeretjük.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.01. 16:33:33

@Tivadar főkancellár:

Ja! nem tudtam, hogy magad is a demagógok nagy táborát szélesíted.

Szóval, valamikor a 90-es évek vége felé egy vidéki településen volt egy gyönyörű kocsma, még maga Rúzsa Sándor is járt benne. Sajnos senki nem tudta gazdaságosan üzemeltetni, Miért? Azért, mert az önkormányzat akkora bérleti díjat kért, hogy azt nem lehetett kigazdálkodni. Nos egyszer jött a gondolat, hogy bérbe kell adni, de olyan megoldással, hogy a bérlőnek is és az önkormányzatnak is megérje a dolog. A gondolatot tett követte, egy fiatal vállalkozó bérbe vette az épületet, felújította, helybélieket alkalmaz ( ugye már az ő segélyüket meg is spórolta az önkormáynzat), sőt a kocsma konyhája átvette a település iskolája konyhájától a feladatot, onnan látják el az iskolát, és az egyéb intézményeket ételle. Mindenki jól járt. Szóval valahogy így néz ki Sukoró is.

Szakadj meg ( mármint a röhögéstől ), de én engedném a gyerekem kaszinóban dolgozni, ha ő ezt akarná. Annál is inkább, mert felnőttként ez az ő döntése lenne, nekem nincs közöm hozzá.

látjátok feleim szümtükkel 2012.05.01. 16:36:39

@Tivadar főkancellár: "Ha a trükkök százait arra használja fel, ami az ország érdeke, és nem arra, ami a pártja érdeke, ma hősként ünnepelnék ezt a hazudozót."

Csőlátásod van. Ha a trükkök százait nem használják a szocik, akkor nem is nyernek, és akkkor a válság nem őket vágja tarkón, hanem azt, aki nyert volna, netán éppen a Fidesz, meg Orbánt.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:36:40

@látjátok feleim szümtükkel: Igen, de azért nem szabad elmenni amellett, hogy ki is az a "mi".
Miután azt mondja, hogy: "trükkök százaival, amiről nektek nem kell tudnotok", nyilvánvaló, hogy nem a teljes MSZP nevében beszél. A "mi" az Gyurcsány szűkebb köre, mint a Kóka, vagy a Veres Jani. Elég nagy értelmezési melléfogás, hogy ez a beszéd arról szól, hogy a pártnak abba kell hagynia a hazudozást, és mostantól keményen neki kell állni dolgozni. Sokan ugyanis szerintem úgy mentek oda, hogy fingjuk nem volt róla, mekkora gáz van. Mondjuk, máig nem tudjuk, mik lehettek azok a trükkök, amiről még az MSZP-nek sem kellett tudnia... na mindegy.
Nem csak Ferkó hazudott, de Ferkó is hazudott, és érdeke is volt a hazugságban bőven, ugyanis így tartotta meg a hatalmat 2006-ban. És még egyszer mondom: nem az a baj, hogy mást csinált, mint amit ígért! Az a baj, hogy alapvetően egy teljesen hamis képet mutatott be a párt teljesítményéről, és volt képe lehazugozni élő adásban azt, aki közölte vele, hogy hülyeséget beszél.

nósumifan 2012.05.01. 16:37:27

@notib:
Nahát!
Csak ámulok!
Csuda érdekes dolgokat mesélsz ám!
Taníts még egy kicsit, ha kérhetem!

Szóval akkor viktor bácsi most küzd a kommunisták ellen, mint ez a Fletó bácsi, meg a vona bácsi, meg a Schiffer bácsi, akiknek még az apukájuk, meg a nagypapájuk is kommunista volt.

Mert 1990-ben nem engedték neki, hogy harcoljon? De a csúnya orosz bácsikat azért jól becsapta, mert elkiáltotta magát, hogy "ruszkik haza", és ezek meg jól elfutottak... Hát ez csudajó!

És az a nagy baj, hogy a csúnya EU bácsi meg nem a viktor bácsinak segít, hanem ennek a sok csúnya kommunista családnak?

És akkor nekünk eddig ezért volt rossz.
Most viszont már jó lesz, mert az orbán meg a kövér bácsi kiebrudalja ezeket innen, és akkor itt minden a magyaroké lesz?

Te pedig akkor nem vagy fideszes, csak szerinted nagyon is igazuk van a zorbán bácsiéknak, ugye?

Mesélj még lécci, notib bácsi!!!

:-)))

Airgüzü 2012.05.01. 16:38:43

Márcsak ezért is haladéktalanul le kellett volna mondani Plagi bácsinak. Lavinát indított el, mutyiország zűrjei tovább duzzadnak, s az egész világ rajtunk röhög, vagy rosszabb esetben lesajnál. Mi megy itt kérem szépen? Van itt jóérzésű politikus ebben az ordszágban? Aki végre színre lépne, s azt mondaná elég, mától a törvény az úr, mindenki egyenlő előtte, nincs mutyi, nincs korrpució, nincs hatalmi zsarolás, nincs lopás, nincs saját zsebre politizálás, nincs pártérdek, megtömendő pártkassza, hanem egy van: AZ ORSZÁG ÉRDEKE, a haladás, fejlődés, megtisztulás, gyarapodás, a nemzetközi megbecsülés visszaszerzése. De úgy látszik, míg a két tábor - viselt dolgaik tekintetében - egymással paritásban van, /azaz ennek folyományaképp egymást zsarolni tudják/, s vetésforgóban ők regnálnak, minderre zérus az esélyünk.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:39:27

@látjátok feleim szümtükkel: Egy kocsmát nem lehet összehasonlítani a kaszinóval, ezt te is tudod, főleg úgy nem, hogy egy kocsmában lehet főzni, de egy kaszinóban nehéz tisztességes melót adni.
Minek küldenéd inkább a gyereked? fizetett prostinak, rúdtáncosnak, biztonsági őrnek, vagy takarítónak, esetleg krupiénak?
Nem vagyok demagóg.

lajos0 2012.05.01. 16:42:35

@Petykabá: "Ha ilyet javítanék (mert szoktam), és kiderülne, hogy rokonok"

Én úgy tudtam ezeket elbírálják, és ha javítani kell, azt oldja meg a delikvens. De végül is csak háromszor csináltam végig ezt a procedúrát (érdekes módon mindhárom megvan), lehet, hogy én nem emlékszem jól.

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:42:40

@látjátok feleim szümtükkel: Ebben igazad van, hogy trükkök nélkül nem nyerhettek volna a szocik. A probléma csak az, hogy talán ha két évig nem abba döglöttek volna bele, hogy úgy tettek, mintha kormányoznának, akkor trükkökre sem lett volna szükség, és talán még az ország is jobban jár.
De igazából ezt az eszmefuttatást nem értem. Ezek szerint hálásnak kéne lenni a szociknak, hogy önzetlenül megválasztatták és leszalámiztatták magukat?

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 16:45:53

@látjátok feleim szümtükkel: Még valami: ez Kelet-Európa, nem Monte Carlo. Egy kaszinóvárosnak köszönhetően több mint valószínű, hogy itt gyűlne össze a kelet és a Balkán bűnözői selejtje. Tényleg ez kell nekünk?

Mr. Waszabi 2012.05.01. 16:53:32

@Tivadar főkancellár: figyi, ne nézz hülyének, nem sikerülhet. 12 év óta megy folyvást az Orbánnal egyet-nem-értők megbélyegzése FIDESZ részről. Aki nem ért vele egyet, az rohadt ballib, a nemzet ellensége, stb. Akármelyik fórumon körülnézel, ez megy. Ez az Orbáni retorika - aki nem ért velünk egyet, az az ellenségünk. Ezt biztosan nem Gyurcsány ültette el a köztudatban.
Én ennek ellenére nem érzem magam se rohadtnak, se ballibnek, se nemzetellenségnek, nem csinálok semmi olyasmit, ami ezt kimerítené. Dolgozom, fizetem az adókat, teszem amit kell. Nem panaszkodom, ellenben ha hülyeséget, hazugságot látok, hallok, akkor szóvá teszem. A saját véleményemet mondom el, nem másét.

fekete kefe 2012.05.01. 16:55:31

Néztem Gyurcsányt az atv-n...
Hm... Igen határozottan mondta amit mondott...(szinte egy nappal azután hogy kijött róla a "dolog")
Az idő adja meg a választ sok mindenre...Merik-e konkrét dologgal vádolni... (Mert igen határozottnak tűnt...
Kíváncsi vagyok...

A mindkét oldal "vallásosai" engem nem érdekelnek, mert azoknál már minden eldőlt...:)))

leponex 2012.05.01. 17:02:17

@Tivadar főkancellár:
Tényleg hihetőnek tartod, hogy egy 3000 főnem munkát adó kaszinó építéséhez meg lett volna a pénz, de a telek megszerzésére már nem, ezért kellettek (volna) a trükkös telekcsereberék?

Tényleg hihetőnek tartod, hogy a költségek, a profit, a 3000 munkavállaló alkalmazásához szükséges bevételhez lett volna állandóan elegendő látogató?
Pedig milyen hihetően hangzik ;-)

J.László 2012.05.01. 17:18:08

@Mr. Waszabi:
Amit írsz, azt az SZDSZ ültette el a közéletben, nem más.

fekete kefe 2012.05.01. 17:19:19

A "cél el van érve"...!!
Ezzel foglalkozunk...!
:))))

Tivadar főkancellár (törölt) 2012.05.01. 17:22:08

@leponex: Igazad van, ebbe bele sem gondoltam :) De nem is akarok kaszinót építtetni :D:D:D
Viszont egy kormánynegyedet bármikor felhúzok :P

röhögő 2012.05.01. 17:24:04

@Kalmár: Most már elégedett vagy a Fletót szapuló blogok számával?

dr. v.b.1990 2012.05.01. 17:28:02

@Tivadar főkancellár:
"Például Gyurcsánynak, attól a perctől kezdve, hogy a vádak igazak, hiszen így 100%-ig biztosra sohasem tudhatjuk meg, hogy plagizált -e."
Gondolod,hogy élvezi,hogy folyamatosan őt b@szogatja a jobberek?
" Csak sejtjük, mert van 2 egyforma című dolgozat, ami rendkívül hasonló hibákat tartalmaz (oldalszámra lebontva).
Tehát, amíg Gyurcsány dolgozata nem kerül elő, addig az olyan emberek, mint Te, nyugodtan mondhatják, hogy "de hát nem tudjuk biztosra", "nincsen bebizonyítva", még akkor sem, ha ordító bizonyítékok szólnak amellett, hogy valóban plagizált."
Össze van hasonlítva a két szakdolgozat és hitelt állóan be van bizonyítva,hogy a két dolgozat megegyezik ?Nincs. Akkor miről beszélsz?

"Miattad, és például @puffatag kolléga miatt érdeke Gyurcsánynak, hogy ne kerüljön elő a dolgozat, bár, mint mondtam, simán el tudom képzelni, hogy a DK-s bozótharcosok még a plágiumból is kimosdatnák, és előbb hinnék el, hogy Rozs visszament az időben ellopni a dolgozatot (vagy Orbán), mint hogy Gyurcsány tényleg plagizált."
Segített valaki vagy egyedül írtad ezt ?

Kalmár 2012.05.01. 17:29:43

@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):
1. leírtam világosan. Azért, mert kiváló célpont. A háttere nem engedi visszalépni, a népszerűsége nem engedi többé kormányozni.
2. Dehogy szavaznak rá sokan. A legnépszerűtlenebb politikus. Pintér és Matolcsy is kilómétereket ver rá.ű
3. Gréczy azt tesz amit akar. Szánalmas seggnyalója egy elbukott bűnöző és egy letűnt kor itt maradt dinoszauruszainak.Amit ír, az nyomorult mentegetés. Ki hiszi el, hogy 4 évvel később dettó azt a címet találta ki Fletó. Sok ezer dolgozatból ennek a kettőnek ugyanaz a címe......hagyjuk már ezt a dedós faszságot!

Gyurcsány az emlékezetes tv vitában folyékonyan hazudik. Érdemes visszanézni. Elképesztően jó a kontraszt a később ismertté vált valósággal.
Viktor pedig nyilván tévedett, amikor azt állította, hogy a szocikkal a pénztőke kerül kormányra. Eladósítanak és eladnak mindent......jó reggelt!

lajos0 2012.05.01. 17:30:40

@leponex: "a médiaszabadság halála, eltemetése,"

Most minősített le minket a Freedom House "részlegesen szabadnak". Utoljára ez Horn Gyula diktatúrája idején is volt így, ha emlékezetem nem csal. ;-) Mondjuk a részlegesen szabad az érdekes kitétel, mint a kicsit terhes. Van amelyik médium szabad, van amelyik rab, de a tulajdonosok akarata ellenére tematizálni valamit sehol sem lehet büntetlenül. A tulajdonosi cenzúra a Freedomtól is mehet, azért nem aggódnak :-)

J.László 2012.05.01. 17:33:10

Nekem az a véleményem, hogy Gyurcsány Ferencnek egy-egy szép szobrot kéne emelni Magyarország összes városában.
Hatalmas szolgálatokat tett a nemzetnek.
Kókával padlóra vitette az elmúlt 23 év legkártékonyabb pártját. Ő maga pedig padlóra vitte az elmúlt 23 esztendő második legkártékonyabb pártját.
El a kezekkel Gyurcsány Ferenctől!

öregmogyi 2012.05.01. 17:37:10

Kedves Gréczy úr! A munkapéldányos hazugságot miért nem tetszik már javítani?
A Gyurcsányi hazugság ragadós?

Rozs Szabolcsnak megvan a szakdolgozata. Mutatta is a Célpontban.
Csak közben arról beszélt, hogy az anyjánál hagyta a munkapéldányt, és Gyurcsány azt láthatta, mert az akkori feleségével abban a házban vendégeskedtek akkoriban. (az MTV híradóban megmutatták a munkapéldányt) Ön direkt hazudik, vagy csak nem képes értelmezni egy 20 perces riportot?

lajos0 2012.05.01. 17:39:52

@dr. v.b.1990: "előbb hinnék el, hogy Rozs visszament az időben ellopni a dolgozatot (vagy Orbán), mint hogy Gyurcsány tényleg plagizált."

Egyszerűbb a dolog, csak egy bátor progresszív tettnek kell beállítani. Vagy be kell bizonyítani, hogy Rozs is plagizált, tolvajtól lopni meg amúgy sem bűn :-)

Kíváncsi vagyok hány bekezdés van átemelve mondjuk Prohászka Ferenc: Szőlő és bor című művéből. Mi van ha ugyanonnan loptak mindketten ? Akkor Rozst nem érte sérelem, hiszen nem lopták el a saját eredményeit. Vagyis nem azokat lopták el.

Wahula Jakab 2012.05.01. 17:40:25

@dr. Kóser Malac: Sohasem döngölte földbe faxkalap!láttad azt a vitát?Hazugságokkal és arroganciával szorította sarokba OVt,aki fel sem tudott ocsúdni ekkora arcátlanság láttán.Ráadásul a rendezés is neki kedvezett-ey perc a kérdező,három perc a válaszadó és utána új téma.Te erre a fletószereplésre vagy büszke?Leégne a bőr a képemről Afajtád beszopta.Most meg még a lopott doga.És a saját példányok hol lehetnek?Csak nem az eltévedt kislány lopta el tőle?

Mensikov 2012.05.01. 17:49:42

Legalább nézze már meg a Célpont extrát kedves uram. Vegyen magán erőt. Biztos nehéz, de tegye meg.
1. Ha Ön járt egyetemre, főiskolára tudja, hogy beadni egy köttetett példányt kell ( nos ez eltűnt ). Vonatkozik ez Rozsra és Gyurcsányra a jelen esetben. Nos Gyurcsány saját példányát nem találja otthon, pedig szegény még a létráról is majd leesett, Rozs bekötött saját példánya megvan és ezt mutatta be a Hírtv. Van még egy példány amit az édesanyjának adott. Ezt nevezi a Tv munkapéldánynak.
2. Önben föl sem merül a gyanú, hogy két azonos című dolgozat születik négy év eltéréssel úgy hogy GyF bejárátos a Rozs házba és azt hazudja, hogy voltak borászati anyagok, meg prospektusok miközben nem voltak. ( néhéz azt elhinni hogy valaki ne tudná mi van és mi nincs a házában )
3. A TV tételesen mutatta az egyezéseket és mit ad Isten borászatról nincs szó benne. Lehetett volna ez jeles is de hát a cím ellentmondásban van a tartalommal. A Rozs dolgozatnál ugye nincs mert ott megvan értékelése jeles.
4. Hogy mi az oka annak hogy Gyurcsány most ízléstelen módon támad az egykori rokonnak nem tudom. De lehet hogy őt is perelni fogja ?
5. Lopni mint az alábbi bizonyítja nem nehéz, mert ki gondolná, hogy valaki szakdolgozatokat akar lopni. Sajnos nekem a postaládámból rendszeresen ellopták a NG amerikai kiadásátamit rokonom küldött.
6. Nehéz önöknek de hát kérjen már meg valakit ( akár Önt ) a Feri, akár több aktivistát is és nézzék át már azokat a dobozokat ismét.
7. Jó munkát !
M.

Mr. Waszabi 2012.05.01. 17:55:42

@J.László: na, ez még nem volt.
A hittel nehéz vitatkozni, erre nem pazarlok energiát. Majd úgy is megbeszéled a pénztárcáddal, lesz rá elég időd. Pozitívan állok már a népszerű hazugságokhoz is:) Le kell mennie hídba a népnek ahhoz, hogy kinyíljék a szeme, úgy látszik, nincs más út.

J.László 2012.05.01. 18:00:29

@Mr. Waszabi:
Nem tudom, hány éves vagy. Én magam jól emlékszem, amikor 1989-ben, a "kegyelmi állapotban", az SZDSZ már össze-vissza anyázott mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújta. Ezzel kezdték.

Napkutya 2012.05.01. 18:04:49

Szeretek sakkozni. (Mondjuk, ebben a fater volt a jó, -de volt egy időszak, amikor volt két-három döntetlenem, és egyszer-kétszer talán nyertem is! )

A magam részéről, úgy gondolom, két variáció is szép játék lenne Orbán részéről...

1. Kiderítette, hogy Gyurcsány plagizált, -és keresett egy hasonló arcot. (A'la Köztársasági Elnök)

Bebuktatta, hogy megszabaduljon a deklaráltan legrettenetesebb Rémálmától.

EZ, annyira KIRÁLY játék lenne, hogy ezért akár hajlandó is lennék rá szavazni legközelebb!

Ha ennyire jó stratéga, akár még ki is húzhatja az országot a fekáliából!!!!

Igazából, attól félek, hogy nem ez a helyzet.

Ha mégsem sikerült ezzel Gyurcsányt megfognia, akkor hiába áldozta be a Nemzet Bástyáját, -akkor, egy taktikusabb játékos azonnal felméri, hogy lépés zavarban van.

2. Hadonászik egy kicsit a kormány, amellett a politika mellett, hogy kihúzta a pártkatona mentalitású ÚJ Köztársasági Elnök idejét, két évvel.

NEKÜNK, ez sem túl jó.

A harmadik variáció, hogy Gyurcsány vattázott. Ez sem túl gusztusos. DE, most NEM is lényeg.

Orbán, úgy fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől. Üti, rúgja, (én meg, spec. pont lesz.rom) de TART tőle.

MIÉRT????

MIT tudnak ezek egymásról?

Sadist 2012.05.01. 18:04:50

@Mózsi bá: Nem kisebbítem, pont, hogy azt akarom, hogy akkor egyenlő mércével tessék már mérni mindkettőjüket. Szerinted viktorék mit csináltak az elmúlt két évben? Pontosan annyit, mint a maszop, semmit. Semmi előremutató gazdasági lépés, csak mindenkit és mindent sarcolnak folyamatosan, mellette pedig sütögetik a saját pecsenyéjüket. A hazudozást pedig ugyanúgy rá lehet húzni viktorra és az egész bagázsára.
A maszop töketlen volt tenni bármit is és hazudozott, emellett tömték is a zsebüket elég rendesen, a fidesz pedig ugyanezt csinálja, csak ők ezt megtanulták pökhendien, cinikusan és nyíltan csinálni.

Sadist 2012.05.01. 18:09:49

@Tivadar főkancellár: Igen, de ha ebből indulunk ki, akkor Gyurcsány van olyan hülye, hogy követeli Viki diplomamunkáját, a sajátja viszont másolat? A semmire ekkorát blöffölni elég meredek, Fecót azért dörzsöltebbnek gondolom.

ob.szerver 2012.05.01. 18:10:52

@J.László:

"Kókával padlóra vitette az elmúlt 23 év legkártékonyabb pártját."

Miért volt az SZDSZ a legkártékonyabb? Rövid magyarázatot lécci, csak egy címszavavas felsorolást.

J.László 2012.05.01. 18:13:09

@ob.szerver:
Freud. Ő a Ti emberetek. Pont úgy reagáltok, ahogy jósolja.

angyalföldi partizán 2012.05.01. 18:14:01

szervusz Zsolt kommandante elvtárs! már vártam az igazság szabad madarát és imhol, megjöttél. végre egy tiszta hang,egy makulátlan embertől.adjál nekik Zsolt elvtárs,bizonytalanítsd el a károgókat. a te vegytiszta jellemed a legjobb eszköz arra,hogy felvegyük a harcot a rémhír terjesztőkkel.most már én se félek. ki ellenünk,ha Zsolt brigadéros velünk?!

leponex 2012.05.01. 18:16:55

@lajos0: Olvastam én is, nagyon elszomorodtam :(
De mi volt a késlekedes oka? A libbant barátaink már régen koporsóba tették szegényt, a diktatúra gőzhengere meg belefojtotta a szót a médiába. Hallottál te akár egy halk szót is, hogy a mélyen tisztelt Köztársasági Elnök úr hogy meg-e mutatná-e a tudományos dolgozatát? Néma, szólásszabadság-halotti síri csend honolt eddig hazánkban, és csak két év múlva veszik észre? Ez a botrány!

Kerek négyszög 2012.05.01. 18:22:20

@ob.szerver:
"Miért volt az SZDSZ a legkártékonyabb? Rövid magyarázatot lécci, csak egy címszavavas felsorolást. "

Nem lesz mersze nyíltan zsidózni.

leponex 2012.05.01. 18:24:23

@J.László:
"Kókával padlóra vitette az elmúlt 23 év legkártékonyabb pártját. "
Ez akkor is csak legfeljebb enyhítő körülményként vehető számításba, bár kétségtelenül igen derék dolog - lett volna, ha ez lett volna a célja. De Ferinek gyakran fordítva sülnek el a törekvései :)

ob.szerver 2012.05.01. 18:24:31

@J.László:

De most komolyan. Csak három példát, egy-egy szóban, ezért, ezért és ezért. Lécci, lécci, lécci.

leponex 2012.05.01. 18:26:16

@Sadist:
"Fecót azért dörzsöltebbnek gondolom."
Hova lehet innét még kopni? Még egy kis dörzsölés ...

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2012.05.01. 18:27:58

@gréczyzsolt: ó, hát hogyne. Főnököd szépen föl is mondta ezt a sutaságot a ligetben. Szánalmasak vagytok.

cipócska 2012.05.01. 18:30:20

Az enyém is eltűnt.Nem találom dr Bubó

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 18:30:51

@leponex: Hibás. A szadit orbán beépített vakondja - kebelbéli jó barátja - a fodor gabi vágta haza a führeretek parancsára!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 18:32:14

@dr. Kóser Malac: Bocsánat! Erre ment a válasz: J.László 2012.05.01. 17:33:10

Scagnetti 2012.05.01. 18:34:56

@dr. Kóser Malac: Ezt a hülyeséget el is hiszed? :)

high up! 2012.05.01. 18:37:01

Mi van buzi greci, a Hibbant Copypaste szerelmed meg a Debil koala híveid megint kaptak egy hatalmas nyaklevest az igazságtól?

Hihi, ti nagyonmarha libsi bocialisták, rajtatok röhög már megint a nyugat!

Amúgy a kis beteges hazudozó Diplomatolvajnak mondd meg, hogy a SZEMLÖHEGY UTCA 42-böl TALÁN CSAK NEM LOPTÁK EL AZT A VERETES COPYPASTE MUNKÁT, az csak akkor "tünhetett el", ha gyúrtcsótánynak OKA VAN SOHA MEG NEM TALÁLNI azt.

Na én röhögök tovább rajtatok ti nagyonmarha debilek!

leponex 2012.05.01. 18:37:49

@lajos0:
"Utoljára ez Horn Gyula diktatúrája idején is volt így, ha emlékezetem nem csal. ;-) "

Bizony csal, nem is kicsit!
Horn gyula a szocialistákkal soha, vele meg aztán pláne nem koaláló aztán mégis liberálisokkal szabadították meg az antiszemita Mdf-től a horthysta revizionista igában senyvedő országot
és vezették később a szabad pannon pampák ugrabugra pumáinak sikertől dagadó vidékére, ahová bámész francia meg német turisták özönlöttek megtekinteni az irigyelt jólétet.
Én legalább is így emlékszem ...

leponex 2012.05.01. 18:39:22

@dr. Kóser Malac:
A Politika Szőke Hercege? Az Adjunktus úr? Mit nem tud meg a zember Kedves Bárdunk fejtágítóin! :)

Hunor Levente 2012.05.01. 18:48:34

@Mr. Waszabi: "12 év óta megy folyvást az Orbánnal egyet-nem-értők megbélyegzése FIDESZ részről. Aki nem ért vele egyet, az rohadt ballib, a nemzet ellensége, stb. Akármelyik fórumon körülnézel, ez megy."

Az egy dolog, de Magyarország ellentmondást nem tűrő diktátora a saját pártjának tagjait is megfenyegette:
index.hu/belfold/2011/11/15/koznevelesi_torveny/

A földrajzinév-bizottság esete pedig szintén a diktatúra egy szemléletes indikátora:
index.hu/belfold/2011/03/20/a_kormany_megtorolta_hogy_leszavaztak_ferihegy_uj_nevet/

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 18:50:45

Gyurcsány küzdeni fog és mindenlit ki fog perelni a vagyonából, aki vitatja, a szakdolgozatát! Akkor majd nem fogtok röhögni!

ob.szerver 2012.05.01. 18:53:23

@légycsapó:

Na így kell egy egybites, ostoba és hazug lózungokat zsolozsmázó fideszbarmot kikergetni egy blogról.

Kérni kell tőle 3 (három) konkrét példát. :-)))))))

Scagnetti 2012.05.01. 18:53:48

@dr. Kóser Malac: "aki vitatja, a szakdolgozatát"

Kicsit sok lesz az alperes. :) Meg aztán az is vicces, ha a véleményéért perelnek valakit. :)

leponex 2012.05.01. 18:55:09

@dr. Kóser Malac:
Gondolod hogy egy orbáni diktatúrában a fidesz kézből etetett elfogult fideszes bírósága meg merné ezt tenni?
Ennyire lenézed ezt a Telhetetlen Despotát?
Valld be, nem is rettegsz annyira :))

Vitez Belizar · http://agoraanomalia.blog.hu/ 2012.05.01. 18:56:05

Hinni oly jó dolog. Hinni abban, hogy a "mifijúnk" a jó oldal bajnoka és hinni abban, hogy minden ezt cáfoló tény a terroristák gaztette. Aki hisz, annak nincsenek se kétségei, se dilemmái. Boldogok, mert bolondok.

A poszt írója bolond. Ugyanolyan bolond, mint aki nem látta, milyen gazemberséget követett el Smici, és ugyanolyan bolond, aki szájtátva bólogat bármely színű politikai gyűlésen.

vakapad 2012.05.01. 18:56:27

@leponex:

Emlékeim szerint a világválság előestéjén (2008. augusztus) az éves hiány várhatóan 3 % volt, a GDP arányos államadósság 65 %, a CHF 150 HUF-ot ért, és volt 13. havi nyugdíj meg fizetés. Aztán jött a világválság és IMF hitelt kellett felvenni. Ma nincs világválság, és mégis IMF hitelt kell felvennünk, noha nincs se 13. havi nyugdíj, se 13. havi fizetés, a svájci frankról már nem is beszélve. Úgy hogy csak ne becsüljük le azt a komcsilibsi pannon pumát.

J.László 2012.05.01. 18:57:40

@légycsapó:
Miért van az, hogy nektek az ég világon mindenről a zsidók jutnak eszetekbe?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 19:01:53

@vakapad: És kérdezz meg egy akkori EVA-s kisvállalkozót, hogy mikor élt jobban? Akkor vagy ma?

folyamatábra 2012.05.01. 19:10:08

Kinek volt érdeke az ellopás?
Ha a dolgozat lopás - akkor Gyurcsánynak
ha a dolgozat korrekt - akkor a HírTV-nek és minden ellenfélnek.

Fideszen önkormányzati képviselő őrzi? De ugye nem a dolgozat leadása óta?

Vannak fontosabb témák? Persze, hogy vannak.

De ez az ügy azon a pályán megy, amelyiket Gyurcsány Ferenc hozta a magyar politikába az ún. "köteles beszéddel". Merthogy: azt mondta Kövér? Dehogy! Hihető volt, hogy azt mondta? Na ná!

Most is ez a helyzet: hihető a dolog.
Ez van. Mindig nehéz elviselni, ha virtuáliákat építenek a kárunkra. Már ha ez az.

J.László 2012.05.01. 19:12:20

@dr. Kóser Malac:
"Ma nincs világválság"
Egy forradalmian új közgazdasági alapvetés születésének vagyunk szemtanúi.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 19:14:49

@J.László: 1988 -óta adózom, de egyfolytában válság van. Én már megszoktam.

J.László 2012.05.01. 19:17:44

@dr. Kóser Malac:
Bocsánat. Nem téged idéztelek. Az ember odakattint egy névre, erre bejön egy másik. Sokszor tapasztaltam már. Elnézésedet kérem.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 19:18:25

@J.László: Nem. Az olvtársat idézted: vakapad 2012.05.01. 18:56:27

SvenH. (törölt) 2012.05.01. 19:20:35

Orbann meloskent szociologus volt
Gyurcsany Oszko es Bajnai uzletember
Antall tortenesz
Megyo kozgazdasz

melyiket is valasztana egy multi vezetonek? tutti nem a bolcsesz palantat

vakapad 2012.05.01. 19:20:45

@folyamatábra:

Be tetszene idézni, hogy mit mondott Kövér?

héjakútmácsonya 2012.05.01. 19:23:46

Nos, úgy érzem, Gyurcsány városligeti produkciója az eddig kétkedőket is meggyőzhette arról, hogy Gyurcsány lopta a szakdogáját. Gyurcsány, ismét, gyáva módon, nyugdíjas híveinek, "testőreinek" gyűrűjében érkezett és távozott, akik a hivatásos testőröknél is durvább, mogorvább módon taszigálták a főnök körül legyeskedő, kérdéseket feltenni óhajtó újságírókat és fotósokat. Gyurcsány vörös fejjel, duzzadó nyaki erekkel(mely tünetek csak részben írhatók a meleg időnek) és remegő hangon ordította végig az előadását, melyben mindenkit vagyonából való kipereléssel fenyegetett, aki csalással vádolja.Igaza mellett egyetlen egy értelmes, hiteles mondatot nem tudott felsorakoztatni, míg a vádlók kezében ott van Gyurcsány szakdogájáról készült hivatalos értékelés és a volt sógor, nem hivatalos szakdogája. Gyurcsány vesztésre áll, érzi ezt, ezért üvölt és fenyeget. Amit persze a fanatikus, olykor-olykor riportereket fizikálisan is inzultáló hívei szenvedélyes igazságbeszédnek látnak.

vakapad 2012.05.01. 19:27:42

@héjakútmácsonya:

Mi az a nemhivatalos szakdoga? Hogy kellene ezt értenünk?

Egyébként igen logikátlan lenne, ha úgy üvöltene, hogy nincsen igaza. Az, hogy hogyan viselkedett, irreleváns, mert te már rég meg vagy győzve (hajjaj), nekem meg majd a tények mondanak valamit. Ha ugyan (persze minden megtörténhet).

J.László 2012.05.01. 19:28:47

@héjakútmácsonya:
El a kezekkel Gyurcsány Ferenctől. Meg ne buktassák! Isten őrizz attól.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 19:29:31

@héjakútmácsonya: Én is csak azt tudom kérdezni amit a Gréczy úr: "Hiteles-e az a bizonyítás, amely utólag szembesíti a Gyurcsány Ferenc szakdolgozatára adott egyetemi bírálat oldalszámait és adatait, egy, az egyetemre be sem adott szöveg oldalszámai alapján?"

vakapad 2012.05.01. 19:30:14

@J.László:

Honnan lehetne még megbuktatni? Jelenleg ugyanis nem a megbuktatása, hanem a kivégzése folyik, ha nem tetszett volna észrevenni.

J.László 2012.05.01. 19:31:10

@vakapad:
Bocsánat. Ki ne végezzék!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2012.05.01. 19:33:07

@vakapad: annyira rettegnek tőle, hogy minden eszköz megengedett vele szemben. :(

vakapad 2012.05.01. 19:33:10

@dr. Kóser Malac:

Vigyázat, a Hír TV Célpont c. adásában mutatták Rozs úr bekötött szakdolgozatát (ami nyilván nem "munkapéldány"). Hogy létezik-e, vagy sem (az egyetemről ez is eltűnt), azt a Hír TV valószínűleg később fogja az orrunkra kötni, pedig szívesen megnézném, hogy a Gyurcsány dolgozat bírálata mennyire vág vele egybe, ahelytt, hogy most istenbizonyra kell elhinnem. A Hír TV-seknek.

Larry Silverstein 2012.05.01. 19:33:24

Valaki linkeljen már vidiót Gyurcsány legújabb linkeléséről, hadd röhögjek! Léccimár.

J.László 2012.05.01. 19:37:08

@vakapad:
Gyurcsány Ferenc véleményem szerint egy isteni akarat eszköze. Az a feladata, hogy tönkretegye a ballib szennybagázst. Ezt az SZDSZ-szel már megtette. Az MSZP esetében eddig félmunkát végzett.
Hagyni kell, hogy beteljesíthesse a küldetését. Ezt rajtatok kívül mindenki tudja. Senki nem akarja "kivégezni".

vakapad 2012.05.01. 19:38:28

@J.László:

Aha. Senki. Aha. Ez annyira világos ...

Alauda (törölt) 2012.05.01. 19:45:11

A bizonyítás nem csak úgy lehet megfelelő, ha látjuk az elkövetett bűnt, vagy megvan a bizonyíték.
Ha csak így lehetne bizonyítani, akkor a bűncselekmények 1%-át követné felelősségre vonás.

Az, hogy eltűnt a szakdolgozat, nem csak a Fidesz érdeke lehet, hanem ha valóban másolt, akkor maga Gyurcsány a legérdekeltebb az eltüntetésében.
És az ő példányával mi van?

A bírálat jegyzőkönyve, ami ugye hiteles, elég meggyőzően mutatja az érdekes párhuzamokat Rozs Szabolcs dolgozatával.
Gyurcsány pár napja a kamerába mondta, hogy miért ne használta volna fel a sógor dolgozatát, most meg mindenkit perrel fenyeget.

Én akkor is örültem, amikor Schmittről kiderült a disznósága, aki ilyen ostoba, hogy egy doktori címért csalni, hazudni képes, az megérdemli, hogy lebukjon.

Gyurcsány is megírhatta volna magától azt a 35 oldalt, nem szakadt volna bele, nem is egy komolyt téma, ahhoz képest, hogy természettudományos tanári területen végzett.
Sok ilyen volt akkoriban, KISZ-ban meg MSZMP-ben nyomultak, ezért tojtak az egyetemi kötelezettségeikre, odaszóltak a tanszékre telefonon, hogy Gyurcsány vagy Szekeres elvtárs hányast kapjon...

A másik oldal sem különb: Deutsch Tomika is milyen nehezen diplomázott le.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 19:49:24

@vakapad:

Gyurcsány esetében felejtsd el gyorsan a logikát! Az ugyanis nincs. Sokszor bizonyította, tud úgy meggyőző lenni, hogy nettó hazugságokat mond.
Az igazában bizonyos ember ritkán üvöltözik vöröslő fejjel, duzzadó nyaki erekkel, s még ritkábban fenyegetőzik azzal, hogy tönkre teszi azokat, akik vádolják. Gyurcsány ezt teszi. Fenyegetőzik. Azzal fenyeget, hogy tönkre teszi azokat, akik csalással vádolják.

Egy pillanatra, csak a kedvedért fogadjuk el, mindenki hazudik az ügyben, az exsógor, az exanyós, a riporterek, mindenki, csak Gyurcsány mond igazat. Ám Gyurcsány első reakciója az volt, hogy ha a sógor szakdogája a füredi házban volt, akkor ő azt olvashatta, és ha olvasta, bolond lett volna nem felhasználni azt, és szeretné hinni, hogy tisztességesen jelölte. Ez tény, ezt még te sem vitathatod, Gréczy egy büdös szót sem ejt erről. (Nem véletlenül, persze.) Ezzel kvázi elismerte, hogy használta a sógor dogáját. A HírTV, papírokkal alátámasztott állítása ettől csupán annyiban tér el, hogy szerintük nem csak felhasználta, hanem teljes terjedelmében átvette, azaz más szakdogáját sajátjaként adta be. A lényeget tekintve pedig nem számít, hogy a füredi házban, Gyurcsány által talált és „felhasznált” szakdoga hivatalos, tehát az elbírálttal minden szóban, vesszőben megegyező, vagy attól valamiben eltérő. Nem, mert Gyurcsány plagizált, más szellemi termékét adta be sajátjaként, azaz lopott, vagyis munka és teljesítmény nélkül rakta össze a diplomamunkáját.
Fogadjuk el azt is, hogy a Fidesz lopatta el az egyetemről Gyurcsány és volt sógora szakdogáját. De ki lopta, lopatta el Gyurcsány saját példányát a Gyurcsány házából??? Mert ugye az sincs meg, és Feri valamiért, ki tudja miért, Gréczy talán tud rá választ, nem töri kezét-lábát, hogy előkerítse. Hát nem az a logikus, valószerű, ha valakit politikailag ki akarnak nyírni, hogy a kezét-lábát törve igyekszik az őt igazoló dokumentumok felkutatására! S Gyurcsány mégsem töri magát, hogy meglegyen a diplomamunkája.
Gyurcsány anyjának sincs meg a fia szakdogája? Nem kapott, vagy a fiához hasonlóan trehány módon kezelte?

röhögő 2012.05.01. 19:52:14

@vakapad: 2008 augusztusában, a válság legádázabb hónapjaiban, az IMF által adott pénzzel 3000 milliárddal nőtt az államdósság. Közben az MNB tartalék nagyot nőtt, mert oda tették a pénzt hogy a forint stabil legyen.
2008 augusztustól 2009 márciusig
15,848.5 15,972.7 16,281.0 17,687.7 18,025.4 18,888.1 18,759.3 20,373.5

Orbánék 3000 milliárd manyup pénzt lenyúltak, csökkentették 1000 milliárddal az államadósságot, ami 3 hónap alatt odakúszott mint eredetileg volt.
Akkor hol a 3000 milliárd?
2011-es adósság havi bontásban:
19,782.9 20,049.3 20,678.6 20,476.1 20,999.5 19,460.3 19,592.2 19,900.9 20,693.1 20,455.4 21,075.4 20,532.6

Rosszabbak az adatok, mint Gyurcsányék alatt a kirobbanó válság legsötétebb napjaiban.

vakapad 2012.05.01. 19:52:48

@Alauda:

Ez különösen tetszett:
"A bírálat jegyzőkönyve, ami ugye hiteles, elég meggyőzően mutatja az érdekes párhuzamokat Rozs Szabolcs dolgozatával."

Amely utóbbi ugye szintén hiteles. De annyira, hogy csak na. Így aztán két hiteles dokumentum alapján minden hiteles. És Gyurcsánynak ma az erei is kidagadta. Q.E.D.

Kalmár 2012.05.01. 19:54:58

@röhögő: Nem kellene előbb olvasnod mielőtt ökörségeket írsz??
Háromból kettő mentegeti azt a gyennyes csavargót.

vakapad 2012.05.01. 19:55:00

@héjakútmácsonya:

Szóval Gyurcsány esetében felejtsem el a logikát. Érdekes javaslat, magyarán ítéljem meg Gyurcsányt zsigerből. No de te már megtetted, ha csatlakozom hozzád, az plagizálás lenne.

vakapad 2012.05.01. 19:55:31

@Kalmár:

Milyen jó érvrendszer, igazán irigylem.

röhögő 2012.05.01. 19:58:18

@Kalmár: Csökött agyú! Eddig hiányoltad hogy nincs róla szó. Hát van. Sokkal több van mint három és a fele sem mentegeti. Mi van a Gyurcsányra adandó szavazatoddal? Az még ugye áll?

röhögő 2012.05.01. 20:00:05

@Kalmár: Esetleg tudod hogy hova lett a 3000 milliárd manyup, plusz az 1000 milliárd adósság emelkedés? Válság adók mellett?

röhögő 2012.05.01. 20:02:20

@Kalmár: Egyébként ezt írtad.

"Kalmár 2012.04.30 10:11:14
Furcsa, hogy SP miatt egy hétig csak róla szólt minden blog. Már a könyökömön jött ki, hogy napokon keresztül ha 5 címlap téma van, az mind róla szólt. Most meg a komcsi miniszterelnök ügyében összesen ez a kis gúnyrajz??
Mi van elvtársak, az én plagizátorom kissé más elbírálás alá esik, mint a másoké?"

Arról nem volt szó hogy a mentegetés nem számít!

Mózsi bá (törölt) 2012.05.01. 20:13:02

@Sadist: Természetesen belemehetünk abba az utcába is, hogy o.v. egyszeri nagyarányú adócsökkentésről hadovált, aztán lett egy nagy semmi, de közben jött az áfaemelés, most csekkadó, stb.
Aki ezt joggal számonkéri rajtuk, annak igaza van.
De ez akkor sem ugyan az, mint ha valaki csak a hatlom megtartását szem előtt tartva két évig hazudik, nem dolgozik, trükközik, mindezt az adófizetők pénzén. Az az ember, aki ilyesmire képes, sok mindenre képes. Ezért írtam, hogy a gyanu az ő esetében ezzel a múlttal...
A korrekt hangnemed mindenesetre figyelemre méltó. Köszi.

lajos0 2012.05.01. 20:13:40

@dr. Kóser Malac: "A szadit orbán beépített vakondja - kebelbéli jó barátja - a fodor gabi vágta haza a führeretek parancsára!"

Hát jó, hogy nem a Retkes Attila. Amikor Kóka csalással elnök lett, akkor sem volt már sok amortizálni való rajta. Puzsérék akkor már sokat élcelődtek ezen a pont FM-en a Szélsőközépben, mikor Kóka közölte, olyan eredményes szeretne lenni, mint Kuncze Gábor. Kuncze alatt is folyamatos mélyrepülésben volt a szadesz, és ha Kóka viszi ezt a vonalat, akkor hamarosan eltűnik. Kóka túltett mesterén, áldott legyen a neve :-)

Kóka annyira buta volt, hogy még a kettejük közti vitán is Fodor Gábor (adjunktus :-) szavait ismételgette, mert egy önálló gondolata nem volt.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 20:13:54

@vakapad:

Rendben, félreérthető voltam. Ne Gyurcsány plágiumbotránya esetében vesd el a logikát, hanem Gyurcsány tetteinek megértése során!
Tehát, állításoddal ellentétben az, hogy Gyurcsány dagadt nyaki erekkel, vörös fejjel üvöltözik, nem azt jelenti, hogy igazat mond. Mert az nem logikus, hogy ha az ember igazat mond, akkor üvölt és vörösödik a feje.

Én sem zsigerből ítélem meg, hanem a nyilvánosságra került információkból és Gyurcsány viselkedéséből. Ezek az információk és Gyurcsány reakciói pedig arra mutatnak, hogy a vád igaz.

Viszont ha valaki úgy védekezik, hogy viszont vádol, márpedig Gyurcsány így védekezik, akkor neki is bizonyítania kell! Például azt, hogy az exanyós csalt, és egy kamu szakdogát adott át a tényfeltáró újságíróknak, melyet mondjuk a Fidesz írt Gyurcsány lejáratására, nem pedig fia szakdogájának egyik példányát. Gyurcsány egy vérgőzös összeesküvést vázolt ma fel, melyben benne van a volt anyósa, exsógora, a Fidesz, az egyetem oktatási igazgatója, meg még ki tudja kicsoda. Ja, és mindenki csal és hazudik, csak ő mond igazat. Szerintem, ez azért így együtt cseppet valószerűtlen. Sokkal valószerűbben, életszerűbben és egyszerűbben fest a dolog úgy, hogy Feri lenyúlta egykori szakdogáját, és azt a saját nevén adta be.

rostast 2012.05.01. 20:15:01

Nekem leginkább az a nem hiteles, hogy GyF nem őrizte meg a szakdolgozatát... Aki járt egyetemre, tudja, hogy a legtrehányabb is előkapja néhány perc alatt. Mert olyan azért nem mindennap íródik - bocsánat, másolódik.

héjakútmácsonya 2012.05.01. 20:15:05

@vakapad:

Rendben, félreérthető voltam. Ne Gyurcsány plágiumbotránya esetében vesd el a logikát, hanem Gyurcsány tetteinek megértése során!
Tehát, állításoddal ellentétben az, hogy Gyurcsány dagadt nyaki erekkel, vörös fejjel üvöltözik, nem azt jelenti, hogy igazat mond. Mert az nem logikus, hogy ha az ember igazat mond, akkor üvölt és vörösödik a feje.

Én sem zsigerből ítélem meg, hanem a nyilvánosságra került információkból és Gyurcsány viselkedéséből. Ezek az információk és Gyurcsány reakciói pedig arra mutatnak, hogy a vád igaz.

Viszont ha valaki úgy védekezik, hogy viszont vádol, márpedig Gyurcsány így védekezik, akkor neki is bizonyítania kell! Például azt, hogy az exanyós csalt, és egy kamu szakdogát adott át a tényfeltáró újságíróknak, melyet mondjuk a Fidesz írt Gyurcsány lejáratására, nem pedig fia szakdogájának egyik példányát. Gyurcsány egy vérgőzös összeesküvést vázolt ma fel, melyben benne van a volt anyósa, exsógora, a Fidesz, az egyetem oktatási igazgatója, meg még ki tudja kicsoda. Ja, és mindenki csal és hazudik, csak ő mond igazat. Szerintem, ez azért így együtt cseppet valószerűtlen. Sokkal valószerűbben, életszerűbben és egyszerűbben fest a dolog úgy, hogy Feri lenyúlta egykori szakdogáját, és azt a saját nevén adta be.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2012.05.01. 20:21:14

@rostast: nekem sose volt saját példányom. tanszék kapott, irattár kapott, bíráló megkapta pdf-ben email-ben, nekem meg megvan valahol doc-ban.
ez nem gyurcsány ellen vagy mellett szól, csak mondom.

Larry Silverstein 2012.05.01. 20:24:15

@vakapad: Köszi. Nekem legyőzött embernek tünik, megsemmisültnek. De 2%-nak még tetszik.

rostast 2012.05.01. 20:25:22

@droid_: ok, értve, de amikor az aminózus íródott (ahogy az enyém is), akkor még nem voltak ilyen elektronikus hókuszpókuszok és a kötők minimálisan hármat vállaltak, amiből egy törvényszerűen a gyártónál maradt.

Scagnetti 2012.05.01. 20:25:46

@nemecsek ernő áruló: "Magánemberként miért ne mehetett volna ki Ferenc testvér az LMP tüntetésre? "

Azért, mert a kutya sem hívta oda. Az LMP saját magát akarta mutatni az akcióval, nem Gyurcsányt reklámozni. De őt, lévén kellően pofátlan, ez nem akadályozta meg abban, hogy lenyúlja a műsort.

vakapad 2012.05.01. 20:31:37

@Larry Silverstein:

Azért vigyázz a wishful thinking jelenségre.

lajos0 2012.05.01. 20:32:02

@leponex: "Horn gyula a szocialistákkal soha, vele meg aztán pláne nem koaláló aztán mégis liberálisokkal szabadították meg az antiszemita Mdf-től a horthysta revizionista igában senyvedő országot"

Arra emlékszem, hogy akkor is éppen le lett győzve a fasizmus, de ennek ellenére a Freedom House a részlegesen szabad kategóriába tette Magyarországot, jelentsen ez bármit is. Szerintem a neten kívül mondjuk nincsenek igazán független médiumok. A Puzsérék műsorait szerettem mondjuk, mert amelyik politikussal sikerült interjút csinálniuk, az menekült 3 perc után. És érdekes módon a most végletekig szervilis Rónai Egon volt a főnökük. Persze egy egyházi tévénél nincs olyan nagy játéklehetősége Egonnak, de biztos pénz :-)

vakapad 2012.05.01. 20:33:38

@Scagnetti:

Hát igen. Ő le tudja nyúlni. Te meg én hiába mennénk oda, még akár bohócjelmezben is ...

J.László 2012.05.01. 20:34:02

@dr. Kóser Malac:
Aztán nem nektek vannak folyton összeesküvés elméleteitek.

vakapad 2012.05.01. 20:37:31

@lajos0:

Milyen igaz. Akkor le lett győzve a fasizmus, mostanra meg mi lettünk legyőzve, de kurvára, hála hősies vezérünk nem mindennapi aktivitásának és jó iránykijelölésének.

Diocles 2012.05.01. 20:37:44

Gréczy úr,

jobbosként írom ezt, gratulálok:

Gyurcsány a mai beszédet szerintem mintaszerűen oldotta meg, SP-vel ellentétben, aki minden interjújával csak rontott a helyzeten.
persze még GyF is ronthat, ha eltér a mai sablontól...

a mai beszéd főbb pontjai, mind-mind nagyon eltalálva:

1. a sajtó befenyítése alkalmas lehet arra, h levegye az ügyet a napirendről, főként a balmédiában.

nagyon nem szép megfenyegetni a médiát, de itt bejöhet, hiszen van egyrészt egy személyre szabott, és hihető fenyegetés ("kiperellek a vagyonodból"), másrészt egyetlen balos orgánum sem engedheti meg annak kockázatát, h akár pár száz dühödt Gyurcsány-fan bojkottálja emiatt az ügy miatt...

2. a többi ellenzéki szereplőhöz hasonlítja magát, akik szintén sérelmeket szenvedtek el, mint Veres, Dávid, Szilvásy, stb.

a vissza nem vonulási szándék megerősítése is fontos, hiszen jelzi a rivális ellenzéki pártok számára, h kár a karaktergyilkosságra ráerősíteni, hiszen számolni kell még vele...

3. az ideológiai harc kiélezése, "ha harc, legyen harc", nem érvelni akar, nem "középre beszélni", ahogyan TG mondaná, hanem felkorbácsolja a balos tömegek Orbán-gyűlöletét, ami egyáltalán nem nehéz.

fludd 2012.05.01. 20:38:55

Zsófi! Az összesküvés el életed csak abba sántít, hogy a Fidesz, hogyan lophatta el Fletó szakdolgozatának saját példányát az Apró villából? Hiszen, ha a saját példámy meglenne, akkor azzal tisztázhatná magát a gazdaszervezeted a vádak alól. Elég csak Fletó nyilatkozatait meghallgatni egymás után. Nem fedik egymást a hazugságai. De így végre fény derült a DK rövidítés igazi jelentésére: Diploma Kéne... :)

Scagnetti 2012.05.01. 20:39:39

@vakapad: Én nem is mennék oda egy olyan rendezvényre, ahol tudom, hogy nem örülnek nekem. Főleg nem úgy, hogy magamat reklámozzam általuk. Arról meg már nem is beszélve, hogy ezzel őket is kellemetlen helyzetbe hozom, mivel a jelenlétem, finoman szólva is nem vet jó fényt senkire.

De persze Fletót mindez sosem izgatta. Kihasznál bárkit és bármit, ha arra van szüksége.

kela-bá 2012.05.01. 20:42:38

"Mocskos dolog a politika." mondta GY.F. volt miniszterelnök S.P. köztársasági elnök lemondása pillanatában. " Mocskos politikai lejáratás folyik ellenem" ezt meg ma mondta. Ki kellene már keveredni a mocskolódásból mindenkinek. Meditáció,vagy ima talán jót tenne...Gyurcsány úr meg inkább a termelő eszközeit fejleszthetné, munkát adhatna még több embernek "EURÓPAI" fizetéssel, és tisztességesen adózhatna.
Igy válna hasznára a hazának ! Nem igaz?

További szép estét !

kovego 2012.05.01. 20:46:32

es hol van ferenc sajat peldanya?
amikor en diplomaztam olyan szegenyek voltunk, h csak a 2 kotelezo peldanyra volt penzunk. 1 ev mulva visszamentem, kivettem a konyvtarbol es lefenymasoltattam! ma is tudom, hogy melyik dobozban van, hiaba koltoztem en is 6-szor! lehet, hogy azert tudom, hogy hol van, mert en buszke vagyok ra, mert en irtam,es nem masoltam!!??
nem is a masolassal van itt a baj,hanem ezekkel a bena kifogasokkal,es hazudozasokkal.
ferenc sem jobb a deakne vasznanal,ahogy pal sem volt az!
szanalmas,hogy ilyen emberek vezetik ezt az orszagot,es ez a birka nep is szanalmas (velem az egyutt), aki ezt hagyja!
ebben az orszagban soha senki semmiert nem vallalja a felelosseget!!!
pal sem azert mondott le,mert plagizalt,hanem mert megosztotta az orszagot! de mint tudjuk ez mar csak okozat volt.
tisztelt greczy ur! az is szanalmas,es ovodas modszer valakit ugy vedeni,hogy ez biztos figyelem eltereles a fidesz reszerol,mert pont on akar figyelmet elterelni!

vakapad 2012.05.01. 20:47:12

@héjakútmácsonya:

Jelenleg egy vád van, mégpedig az, hogy Gyurcsány plagizált (ennek mértéke, azaz az átvett anyagok mennyisége kérdéses egy szakdolgozatnál és egy doktorinál is, az előbbinél nem követelmény az önálló eredmény, csak egy téma kidolgozása a feladat hozott anyagból, az utóbbinál viszont igen). Ezt a vádat kellene bizonyítani. A bizonyítékok jelenleg el vannak veszve (persze várom, hogy a Hír TV mikor rántja elő ezeket, addig vár, gondolom, amíg Gyurcsány rendesen bele nem kavarodik). Az természetesen tévedés, hogy Gyurcsánynak bármit bizonyítania kellene. Maximum cáfolni a bizonyítékokat, ha tudja.

jelenleg várakozó állásponton vagyok, ugyanis van gyanú, de konkrét bizonyíték még nincs. A krimikben ilyenkor szoktak a bírótól házkutatási parancsot kérni.

vakapad 2012.05.01. 20:49:35

@kovego:

Ejnye, ejnye, miért keresi mindenki Gyurcsánynál a szakdolgozatot? Az ő feladata jelenleg ülni és várni. Jelenleg az ellenfél lép.

vakapad 2012.05.01. 20:52:38

@Scagnetti:

Én úgy gondolom, hogy mivel Gyurcsánynak két lehetősége volt (vagy lemegy, vagy nem), azok közül választhatott, hogy "ellopja a showt", vagy "gyáva volt vállalni a rendőri intézkedést, pedig egyetértését fejezte ki az LMP akciójával". Ő az előbbit választotta, ugyanis tökmindegy hogy utóbb miért fogják lebarmolni, a lebarmolás ugyanis biztos volt.

vakapad 2012.05.01. 20:56:45

@kela-bá:

Hát, meg tetszett lepni, azt ugyanis még nem hallottam, hogy Gyurcsány nem adózik tisztességesen. Szabadságon van Budai Gyula, vagy alszanak ott a Hír TV-nél?

Scagnetti 2012.05.01. 20:57:18

@vakapad: Senkinek eszébe nem jutott volna azért beszólni Gyurcsánynak, hogy miért nem ment le. LMP-s rendezvény volt, és ha nem megy le, az is marad. Csak róluk beszéltek volna ennek kapcsán, ahogy azt az LMP szerette volna.

Ferinek két választása volt, ellopja a showt vagy nem lopja el. Ellopta, mert neki állandóan elöl kell lenni, mindegy hány embert kell ezért letaposnia.

Diocles 2012.05.01. 20:59:43

@vakapad:

kábé nulla esélye van annak, h a HírTV-nek megvan Gyurcsány eredeti dolgozata, azaz, bizonyítékuk is van.

- már rég bedobták volna, egyértelmű volna az ügy, nem túl életszerű, h várnának vele.
a hvg sem várt a bizonyítékokkal, a bolgár fazonnal egyből előálltak, később derült ki, h van még német "szerzőtárs" is

- amikor leselejtezték, akkor Gyurcsány még ismeretlen figura volt, kétlem, h bárki is megőrizte volna. Minek?

Láthatóan Gyurcsány is arra építette fel a mai (egyébként mintaszerű) beszédét, h a HírTV-nek nincs bizonyítéka.

vakapad 2012.05.01. 21:05:23

@Scagnetti:

"Senkinek eszébe nem jutott volna azért beszólni Gyurcsánynak, hogy miért nem ment le."

Aha. Bár, esetleg, talán, elképzelhető egy Szijjártó vagy egy Selmeczi sajtótájékoztató, horribile dictu valami a pártsajtóban Bayer moderátorkodásával.

vakapad 2012.05.01. 21:06:39

@Diocles:

Vigyázz, nem ismered a Hír TV-t! Ha szerencséjük van, akkor Gyurcsány se.

Scagnetti 2012.05.01. 21:09:16

@vakapad: Ezt a hülyeséget miért erőlteted? Ki a fene szólt volna be azért, hogy Gyurcsány nem jelenik meg az LMP által szervezett, csakis LMP-s politikusok által végrehajtott tüntetéshez? Eleve a kérdés sem merül fel, hisz mi a fenéért kellett volna neki odamennie.

rurodatu 2012.05.01. 21:12:27

A Gyurcsány 1984-ben leadott dolgozata bírálatában az is szerepel, hogy a benne szereplő adatok 1978-ig vannak, ami a sógora 1980-ban leadott dolgozatában még normális, de egy 1984-ben leadott dolgozatban már semmiképpen nem normális.

Diocles 2012.05.01. 21:13:23

@vakapad:

ez az ügy most van a csúcsponton, most lenne értelme ütniük a vasat, amíg meleg.
nem hiszek a késleltetett hatásban.

De akárhogy is van, Gyurcsány nem indulhat ki másból, nem cselekedhet másként, mint aszerint, h a HírTV-nek nincs meg az ő eredeti szakdolija.

Ha meg mégis megvan (ami gyakorlatilag kizárt, lásd fenn), akkor meg úgy is mindegy, azon már ráér akkor filózni.

high up! 2012.05.01. 21:14:01

Debil Klós gyúrcsótány már megint csak pofázni tud, a sok kis nagyonmarha zombija meg még mindig beveszi ezt. Hülye Debilek, ha gyúrcsótány perelni fog, akkor az összes lopott vagyona rá fog menni a bukott bírósági ügyeire, nagyonmarhák!!

vkaresz6 2012.05.01. 21:19:37

A válasz a postban feltett kérdésekre: A HÍR TV szájából a bal oldal felé egyetlen vád sem lehet hiteles DE tény hogy a két szakdolgozatból Gyurcsány egyetlen példányt sem volt képes produkálni ami hogy úgy mondjam megalapozza azokat a vádakat amik alapvetően totál hiteltelenek lennének.
Sem a HÍR TV a baloldal felé irányuló vádjai nem hitelesek sem az ATV fidesz felé irányuló vádjai. Ezek bevallottan pártcsatornák az innen származó információkat a maguk helyén kell kezelni de ez esetben a körülmények erősen a HÍR TV t igyekeznek alátámasztani.
///
Gondolom a riporterek utasítása így szólt: Keress plágiumot a baloldalon és kezd Gyurcsánnyal. Nem hinném hogy akár a fideszben akár a HÍR TV ben bárki is komolyan gondolta volna hogy Gyurcsány plagizált. Nagyon szívesen megnéztem volna a HÍR TV sek arcát amikor rájöttek hogy PONT A GYURCSÁNY. XDDDDD

rurodatu 2012.05.01. 21:31:16

@vkaresz6: Gyurcsány maga mondta, hogy bérmálkozott is egy darabig. Akik bérmálkoznak is egy darabig, azok általában plagizálnak is.

www.youtube.com/watch?v=7HsnMWdAQFM#t=0m12s

kela-bá 2012.05.01. 21:31:41

@vakapad: "és tisztességesen adózhatna"
Jó, ez nem csak rá vonatkoztatnám, hanem mindenkire. De nem ez volt a "mondandóm" lényege, javaslom olvassa el még egyszer.
Egyébként nem GyF.legnagyobb gond.
Tegnap a Duna TV-n látható volt a Háború a nemzet ellen c. film I.része a négyből.
Aztán érdekes itt az Index GAZDASÁG cim alatt található: A pénzvilág elpusztit bennünket,majd magát cimű irás.

Szerintem jobb lenne pozitiv gondolatokat "sugározni" mint gyűlölködőket,ezt mindenkire értem. További szép estét !

high up! 2012.05.01. 21:34:49

@vkaresz6:

gyúrcsótány a kamerába mondta hogy:

1. ha volt ilyen dolgozata Rozsnak, akkor olvasta, s bolond lett volna nem felhasználni a sajátjához

2. olyan gyorsan akarta letudni a dipó munkát, ahogy csak lehetett

Ezek után aki nem érti, hogy lopcsányi megint bebukott mint Öszödön, az lépjen be hozzá Debil Klós zombinak.

Közben meg röhögünk rajta, ahogy a hibbantka szénné ég már megint! Annyi már az ideg rágta ránc gyúrtcsótány arcán, hogy az már egy geográfiai térkép!!

vkaresz6 2012.05.01. 21:39:18

@rurodatu: @high up!: Végigolvastátok a postomat? Semmi kétségem sincs afelől hogy plagizált.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.05.01. 21:39:24

www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

nem pontosan értem ezt a kételkedést kedves Zsolti.
A videót nézegetve igen erőteljesen lejön, hogy Gyurcsány összes vizsgáit az atyaian aggódó MSZMP KB telefonjainak köszönhette.

Hát miből gondolod Zsolti, hogy ennek a szent embernek volt ideje egyáltalán szakdolgozatot írni, mikor neki többek között a Pécsi Dialógus csoportról kellett jelentgetnie, cserébe a vizsgái, és jegyei intézgetéséért, az egypártnak.

high up! 2012.05.01. 21:39:46

Amúgy meg biztos forrásból tudom, hogy a copypaste szakdolgozatot MEDGYESSY LOPTA EL.

Egyelöre kivár a gyúrcsótány által eltakarított Megyó, hagyja izzadni hibbant Debilkét, aztán majd egyszer rádönti a bizonyítékot.
Mondjuk a 2014-es választás elött két héttel. Addig hadd fosson a magyar baloldal valaha élt legnagyobb Lúzere!

Cobs 2012.05.01. 21:41:20

@vakapad: atyaég kicsit bötög vagy...azt ne számold ám hozzá hogy ma 80 % volt az államadosság, meg hogy kamat szolgalat 1000 millárd forint...ezt a haverjaid hagytak itt...sőtt a 13 havi nyugdijat is bajnai szüntette meg...

DE egyébként most nem erről van szó...hanem gyurcsány szakdogájáról...
vajon kinél lehet?

lehet hogy schmitt lopta el? :))

high up! 2012.05.01. 21:42:19

@vkaresz6:

Értem én, csak nem gyártok az eredményhez körmönfont esti meséket. A tények két mondatban összefoglalhatók és porig alázzák Debil gyúrtcsányt.

Egy igaz ember 2012.05.01. 21:47:16

Zsolti, lehetnél méltó magadhoz és megírhatnád a Bye bye Fletó szövegét. A zenét és az éneket hozzá mondjuk a Magyar Rózsa adhatná.

lajos0 2012.05.01. 21:47:33

@vakapad: "Akkor le lett győzve a fasizmus, mostanra meg mi lettünk legyőzve, de kurvára, hála hősies vezérünk nem mindennapi aktivitásának és jó iránykijelölésének."

Attól függ melyik nagy vezérünkre gondolsz, bár tulajdonképpen ettől sem függ. Nem röhejes kissé, hogy ez a sok az országért tenni akaró lánglelkű államférfi, meg az azóta több száz milliárdba kerülő tanácsadói sereg, eddig annyira sem volt képes, hogy egy vagyonleltárt csináljon. A magyar állam évtizedek óta olyan hülye, hogy azt sem képes számba venni, hogy mije van egyáltalán. Hiába irányította történész, jogász, közgazdász vagy menedzser, ennyi esze egyiknek sem volt, vagy ez nagyon is szándékoltan történt így.

vkaresz6 2012.05.01. 21:48:11

@high up!: Végülis bármit megér hogy végleg eltakarítsuk. Szóval legyen igazad vesszen a férgese. :)

rurodatu 2012.05.01. 21:53:27

Az agresszív Gyurcsány verekedni akar:

nol.hu/archivum/archiv-145785
Munkatársainktól| Népszabadság| 2004. július 17.
"Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül" - mondta Gyurcsány Ferenc

folyamatábra 2012.05.01. 22:01:24

@vakapad: Sajnos, itt és most nem áll rendelkezésemre szó szerint. A lényeg az volt, hogy többes szám első személyben beszélt, kb.: ha nem tudunk örülni a sikereinknek (ország), akkor a legjobban tesszük, ha veszünk egy kötelet és fölkötjük magunkat.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.05.01. 22:03:21

@vakapad: elég erőset hozott fel. ha nem fogod fel, akkor sajnálom. nem fogom magyarázni, mert elég egyértelmű. az, hogy nem fogtad fel magadtól, jelzi, mekkora hülye vagy, kb annyi értelme voolna neked ezt magyarázni, mint Schmitt Pálnak. egy szinten vagytok.

lajos0 2012.05.01. 22:06:32

@vakapad: Hát, meg tetszett lepni, azt ugyanis még nem hallottam, hogy Gyurcsány nem adózik tisztességesen. Szabadságon van Budai Gyula, vagy alszanak ott a Hír TV-nél?

Valaki egyszer ennek már utánanézett. :

"A miniszterelnök a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének szentendrei küldöttgyűlésén szólalt fel.
Mint mondta: a magyarokban nincs megfelelő adótudatosság, mindenki többet vár el, mint amennyit a közösbe
belead...... (2006-06-27 13:24:30 vg.hu)

Gyurcsány Ferenc jelenleg is fennálló közvetlen vagy közvetett tulajdonú cégei:

1. Altus Rt.
2. ROTAB Kereskedelmi Kft.
3. ALDO Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Tanácsadó Kft.
4. Magyaróvári Timföld és Műkorund Kft., illetve jogutóda a MOTIM Rt.
5. Gép- és Felvonószerelő Vállalat, majd Gép- és Technológiaszerelő Rt., végül ARK Vagyonkezelő Rt.
6. Béta-Roll Hengergumizó Rt.
7. Tisza Műtalp- és Gumigyártó Kft.
8. Acélkar Kft.
9. Dunántúl Termékenység Egyesülés
10. EMO-WIND Kft.
11. M-Automatika Kft.
12. MOTIM Műkorund Kft.
13. MOTIM-Kádkő Kft.
14. MOGÉPSZER Kft.
15. MESZ Kft.
16. MAVIKA Kft.

A múltbeli közvetett vagy közvetlen tulajdon:

1. ACCES V. Vagyonkezelő Kft.
2. DÉTELL Szolgáltató Kft.
3. GPS Vagyonkezelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.
4. Balassagyarmati Fémipari Kft.
5. Fönícia Kereskedelmi Kft.
6. Fittelina Ingatlanbefektetési és -hasznosító Kft.
7. FORTUS Rt.
8. ROE Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft.
9. SZÍV-ŐR Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
10. Perfekt Rt.
11. Bakonyi Bauxitbánya Kft.
12. BAUXIT Bányavagyonkezelő Kft.
13. Nomentana Kft.
14. Agóra Marketing Tanácsadó Kft.
15. Altus Consulting Gazdasági Tanácsadó Kft.
16. Altus Luxemburg S.A.H.
17. PARTAGAS MANAGEMENT Kft.
18. PERTIA Könyvvizsgáló Rt.
19. PERFEKT-Akadémia Oktatási és Szolgáltató Kht.
20. ÁRKÁDIA-HOTELS Üdültetési Kft.
21. Enviroinvest Kft.
22. Hír-Rádió Kft.
23. M.A.B . Ingatlanhasznosító Kft.
24. TMI Kft.
25. LBS ECONET Rt.
26. Magyar Közbeszerzési Hírbörze Kft.
27. Perfekt Karrier Kft.
28. Bajalog Kft.
29. Első Magyar Timföldipari Kft.
30. GER-COM Kft.
31. MOTIM-KERLANE Kft.
32. MOTIM Alumíniumszulfát Kft.
33. Balassagyarmati Fémipari Rt.

vezető tisztség betöltése a múltban (felügyelő bizottsági tagság):
1. NSZ 1999 Lapkiadó Rt.
2. Hidrotechnika Rt.
3. Sárvári Mezőgazdasági Rt.
4. Vasiterv Tervező Rt.
5. MOGÜRT Rt.

Még szerencse, hogy futotta az 50 négyzetméteres lakótelepi lakásra (Sz.J.)"

elvhű társ 2012.05.01. 22:08:00

Ki kell mondanom nyíltan hogy nem szép dolog amit a Ferivel mostanában csinálnak.No nem a fidesz, mert azoktól az emberektől - ha szabad még egyáltalán használni ezt a kifejezést - semmi jót nem lehet várni.

Feri mindig kiállt az ügyért, amit képviselni kell egy baloldali embernek. Tudta hogy ez a küldetése, beleadta a szívét és a lelkét, és ezért elvárható, hogy megkapja a makszimális támogatást most, hogy a fidesz lakáj médiája ki akarja nyírni. Én aki követtem a pájáját már régtől fogva ki tudom jelenteni:Feri nem tesz semmit a maga érdekéből, mindig pártszerűen járt el és meg is érdemli a védelmet a Párttól.Megtette már egyetemi KISZ titkárként, amikor felvette a harcot a rendszer ellen aknamunkát fojtatókkal szemben, és mindent megtett hogy aki megérdemli az bekapcsolódhasson a mozgalomba. Hogyan lehet azt hagyni hogy a demokrácia ellenségei most őrajta áljanak bosszút a baloldaliságáért? Mijen baloldali ember aki beletörődik ebbe? Megbeszéltam a többiekkel és egyhangúan az volt a vélemény a szervezetnél hogy mi ezt nem fogjuk hagyni!

VT Man 2012.05.01. 22:14:04

@high up!:
"1. ha volt ilyen dolgozata Rozsnak, akkor olvasta, s bolond lett volna nem felhasználni a sajátjához"

Érdekes, hogy ha én valaki diplomadolgozatát látom, valahogy nem az a gondolatom támad, hogy "hülye lennék nem beadni saját nevem alatt"...

Érdekes...

VT Man 2012.05.01. 22:17:06

@Diocles:
"- amikor leselejtezték, akkor Gyurcsány még ismeretlen figura volt, kétlem, h bárki is megőrizte volna. Minek? "

Érdekes, hogy abból az évfolyamból senki másnak nem tűnt el a diplomamunkája (biosz-technika).

reálisan 2012.05.01. 22:21:45

Lassan egyre tisztább képet kap az ország arról, hogy micsoda mocskos alak a volt "miniszterelnöke". Ennél pofátlanabb, gátlástalanabb, erkölcstelenebb politikai kalandort szerintem nem találni a történelemben. Elképesztő aljas módon csúsztat. Ma a sógorát éjszakában élő fiúként jellemezte. Ebből annyi igaz, hogy Szabolcs, akit rajtam kivül fél Balatonfüred és Arács ismer vagy 20 évig éjszakai portás volt a Marina hotelben. Nagyon rendes fiú, őszintén sajnálom, hogy egy ilyen mocsokhoz ment hozzá a testvére!

lajos0 2012.05.01. 22:21:55

@folyamatábra: "Sajnos, itt és most nem áll rendelkezésemre szó szerint. A lényeg az volt, hogy többes szám első személyben beszélt, kb.: ha nem tudunk örülni a sikereinknek (ország), akkor a legjobban tesszük, ha veszünk egy kötelet és fölkötjük magunkat."

Nekem pont itt van :-)

"Szóval mindezt felejtsük el és egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat! Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk."

Meg Ferenc élménybeszámolója is az esetről:

„Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés.” – Debreczeni József: Az új miniszterelnök (Budapest, 2006, Osiris Kiadó)"

Shopping 2012.05.01. 22:24:20

Orbán Hazudik.
Gyurcsány hazudik.

Nem értem miért úvöltöznek itt habzó szájjal a fideszesek, de a másik oldalt sem értem.

Ez van.
Leváltotta a nép az MSZP t, de kiderült a Fidesz semmivel sem különb.
Le kell vonni a tanulságot és kész.

rurodatu 2012.05.01. 22:30:05

@Shopping:

"Leváltotta a nép az MSZP t, de kiderült a Fidesz semmivel sem különb.
Le kell vonni a tanulságot" :

Jobbik.

LuxCsab 2012.05.01. 22:42:53

Gércy, azt szeretem benned, hogy el sem kell olvasni az írásodat, mielőtt kommentelem, mert tudom, hogy már megnit derékig a gyurcsányi ánuszában forgatod a kommunista manipulátor nyelvedet.

tede 2012.05.01. 22:44:49

Nagy a hasonlóság a Schmitt ügyhöz. Ott is onnan indult a dolog, hogy semmi gond nincs a doktori dolgozattal. Itt is hallhattuk, hogy a szakdolgozat rendben van. Kíváncsian várom a folytatást.

Én csak 24 éve írtam a szakdolgozatomat, de a főbb részeire még most is emlékszem. Tudom, hogy mit másoltam benne, mit írtam én, de azt is tudom, hogy kitól másoltam.

Nem tudom, hogy a feledékenység elfogadható-e, mint érv. Én azt hiányolom nagyon, hogy rendben, nincs meg a dolgozat, de ha a Gyurcsány mondana pár részletet, miről szólt, milyen forrásokat használt, mi volt a megállapítás, javaslat, ilyesmiket, akkor szerintem el tudná oszlatni a gyanút könnyen.

Pobjeda Rezső fémipari TMK-s 2012.05.01. 22:45:29

Gyurcsány Ferenc a mi egyetlen utolsó reménységünk a csaló tolvaj fasiszta rezsimmel szemben. Veled vagyunk elvtárs ne add fel a harcot.
A munkás bére az égre kiált!

LuxCsab 2012.05.01. 22:45:53

Azt imádtam a legjobban, amikor gyurcsányi azt mondta, hogy azért fog perelni, mert neki a becsülete mindennél többet ér.

Jesszus... annak a sok tapsikoló baromnak ennyire amnéziája van?

LuxCsab 2012.05.01. 22:49:24

Grécy! csak vigyázz, mert ha a gyurcsány fingik, az bizony csúnyán beterít!

diesel12 2012.05.01. 22:56:39

Mit pörögtök itt egy bukott miniszterelnök diploma körüli vitáján? Ha a miniszterelnök ennyire rá van állva az csak az ő bizonyítványa. A sok fanatikus pedig ahelyett, hogy az új adóival, magánnyugdíjával miegymással foglalkozna ezt a semmi témát hajtogatja. Nagyon félhet a FIDESZ Gyurcsánytól, ha ennyire a vesztét akarják. Ez nagyon kicsinyes, pitiáner és beszari dolog. Schmitt közt.elnök volt Gy. F. jelenleg egy senki, legalábbis a pizícióját tekintve, ő senkit sem járat let, mindenesetre okos országimázst alakít Oláh Viktor és kormánya.

azbesztos 2012.05.01. 23:12:50

Feri megtalálta otthon a sógora szakdolgozatát, átírta a címlapon a nevét és beadta sajátjaként. Csalással szerzett főiskolai diplomát. Ezt követően beiratkozott az esti egyetemre, ahol főiskolai diplomája alapján év kedvezményekben részesült. Így az egyetemi diplomája is hamis, csalással szerzett. Ezt az embert páros lábbal kell kirúgni a parlamentből és a magyar politikai közéletből. Ilyen alak tevékenykedhet a spekulánsok és más handlék köreiben, de nem a közpénzek közelében, felelős politikai vezetőként.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.05.01. 23:22:41

@diesel12:
kutya nem fél gyurcsánytól te másik szar.

a szartól nem fél az ember, hanem undorodik. nem azért húzom le a szaromat a WC-n, mert félek tőle, hanem mert a fekáliának ott a helye.

gyurcsány egy szardarab, el kell tűnnie a történelem pöcegödrébe végre...

diesel12 2012.05.01. 23:40:07

@Mr. Vissarionovich: tűnjön el ebben egyetértünk.
Meg abban is, hogy egy primitív kis névtelen "szar" vagy, aki ossza az észt remek színvonalon.

azbesztos 2012.05.01. 23:45:03

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció vezetője ilyen "furcsa helyzetbe keveredett".

Kevés olyan ember van, akinek mindkét szakdolgozata eltűnik, és még kevesebben vannak, akiknek a sógora azonos címmel ad be szakdolgozatot néhány évvel korábban.

Érthető, ha ebben a helyzetben ijedten, kétségbeesetten viselkedik a volt kormányfő, de ahelyett, hogy összeesküvés-elméleteket gyárt, az volna a megoldás, ha megtalálná a dolgozatát, elhárítaná az őt ért vádakat, és ezzel megnyugtatná a közvéleményt.
Ha ez nem sikerül, el kell tűnnie a közéletből.

Pobjeda Rezső fémipari TMK-s 2012.05.01. 23:50:36

Mikor beköltöznek a lakásodba a nácik és elfoglalják az országodat visszasírod majd Gyurcsány Ferenc igaz magyar miniszterelnök elvtársat. Csak addigra késő lesz, mert a nácik átjátszották rég az országot a testvéreiknek és nem lesz már országunk, mint 1920-ban elveszejtették a 2/3-át, most a maradékot is átjátsszák a világuralomra törő nácik kezére!!

leponex 2012.05.01. 23:52:50

@lajos0:
" most végletekig szervilis Rónai Egon volt a főnökük."

Az Egon érdekes figura azért. Figyelmetlenségből néha egész jókat kérdez, de aztán észbekap, és mindjárt tudja a helyes irányt. Olga asszony viszont lejtmenetbe kapcsolt, talán az Antónia tartja még magát ;-)

De amíg az Obersovszkit képernyő elé engedik - MIKROFONNAL -, addig a Patásnak még mindig a barátai a nagyobb ellenfelei :)

A Puzsér nekem változatlanul talány. A Hofira tett némi homályos utalást, mintha pozitívat. Nekem meg egyre inkább a kádári poshadás mintapéldánya ez az udvari bohóc, aki valójában elárulta ezt a fontos szereplőt. Tehetett volna másként, de valamiért inkább a 'bunkó kisember' volt számára a röhögni való. A vicces.

bgp 2012.05.01. 23:56:22

@kovego: én se tudom, hol van. Nem kell a munkavégzéshez, valahol valamelyik szekrény mélyén lehet. Mondjuk, jövendő politikusok jobb ha megőrzik, illetve közjegyzőnél leadják.

Mpatikus Eszetlenellenes 2012.05.01. 23:56:43

Régóta gondolom azt, hogy ez az ember eltűnhetne már a hazai politikai porondról, s ez megint egy adalék lehet hozzá. Eltünése OV szükségszerűségének a végét is jelenthetné egyben.

A messiásváró átlag magyar felfogás beszűkítette a társadalom jelentős részének valóságérzékelését. Isten őrizzen mindenkit a váteszektől, a szakadékba zuhanás ezekben az esetekben garantáltan honi sors.
Ha Gyurcsány másolt akkor "Shit"-hez hasonlóan levonhatja a konzekvenciákat.
A sors fintora, hogy Orbán ettől az embertől hogy tartott és tart a mai napig.
indavideo.hu/video/Orban_Gyurcsanyrol_1989-ben

Úgysem számít a pénz ha a bukott perekben a HirTv, vagy a MN végül mégis fizetni kényszerül...

De jó lenne már új arcokat látni, látni hogy a "fiataldemokraták" nem barázdált homlokú feudumokat gründoló talpnyaló "kvázi-üzletemberek", akik a hatalmukkal kereskednek, HANEM ismét magukat megméretni merő, tudó és akaró, s a morálról SAJÁT normákkal rendelkező valódi, mai fiatalok lennének. HALADNÁNK!!!
Amig a szorulás a beteg társadalom szervezetében fennáll, addig kérek minden valamirevaló fiatalt, ne hagyja magát a közöny, beletörődés, hitvesztés kartácsa által lemészároltatni... Vissza lehet ide később is jönni, tartással, egzisztenciával, teremtő tartalommal felvértezve, amit az akkori, talpnyalásból kikupált tohonya "nemesség" megbecsüléssel fogad majd.

Az új "PatóPálok" világa jött a mai fidesszel el, többségében gyülevész élvhajhász parazita spanok bulivilága. Ha nem vagy benne a buliban, nincs nagy jövőd, ha meg benne vagy, akkor meg véged van mint EMBER. (Lásd : a régi hatalom mai örököseit, akiknek java része ERKÖLCSI HULLA)

bgp 2012.05.01. 23:58:09

@Mr. Vissarionovich: ezt majd a választáskor eldöntik róla is meg az Orbánról is. Akkor elővéve ezt a dolgot nagyobbat szólt volna.

2012.05.02. 00:09:57

@high up!: Azon túl, hogy másolta a szakdogáját, mi van a perével? Most akkor börtönbe juttatja a fidesz? Nekem ez a plágium ügy olyan pótcselekvés!
Tudod: Gyurcsány lopott! börtönbe vele.
Ja, mégse tudjuk bizonyítani. Ge még jó, hogy van itt más! plagizált!
Azon gondolkozom, ha netalán ez az állítás se jön be, mivel vádolja meg a fidesz? Ülve pisil?

azbesztos 2012.05.02. 00:15:27

A dilinyós gyurcsány a teljes vagyonát elperelné annak, aki plágiummal meri megvádolni, padig csak egy hülye közszereplő, aki amíg a parlamentben páváskodik ezzel nehezen fenyegetőzhet, mert tűrnie kell a közvéleményt, ahogy Schmitt Pál is tűrte az ő mocskolódását, és rágalmait, egyébként is nincs az a hülye bíróság mely elhiszi, hogy nemcsak a főiskola és egyetem irattárából tűntek el dolgozatai, de mindkét szakdolgozatának saját eredeti, kézirati példányát is ellopták a lakásából.

2012.05.02. 00:17:25

@tede: Irigyellek. Már a címére sem emlékszem a szakdolgozatomnak. Hogy hol van? Többször költöztem, váltam, mit tudom én? Talán anyám tudja. Talán az ex nejem.
Mire kell az nekem? Úgy sincs semmi jelentősége. Idejétmúlt, a kutya se kéri.
Mondjuk a sógornak a sajátja megvan?

2012.05.02. 00:21:25

@azbesztos:" egyébként is nincs az a hülye bíróság mely elhiszi, hogy nemcsak a főiskola és egyetem irattárából tűntek el dolgozatai, de mindkét szakdolgozatának saját eredeti, kézirati példányát is ellopták a lakásából. "

Nincs az a hülye bíróság, aki ezt kérné.
A per így nézne ki: Gyurcsány rágalmazásért perel, a Hír Tv-nek bizonyítani kell.
Tehát a bíróságnak azt kéne elhinni, amit a hírtv állít. Ha a hírtv elő tudja kapni a bizonyítékokat, mondjuk a két szakdolgozatot, akkor nem rágalmazott. ha nem áll rendelkezésére, akkor igen.

átlátó 2012.05.02. 00:30:33

Zsolt! Mond mar meg az emberednek, hogy ne pörögje tul magat, meg ne is aggodjon... ebben az orszagban azok is artatlanok, akik egy harmonia menetet lopnak a slager gyartasahoz... ahhoz kepest pedig egy ilyen diplomaizemalör smafu... akkor erted öcsem te is, meg az az intendans is a masik oldalon... es jut eszembe... dilaj az embered, ha ilyen pörösködesekkel ijesztgelödzik, mondom, hogy dilaj... hokizhatna egyet a leghatso peronon, megnyugodna, - oszt annyi... :)

2012.05.02. 00:36:11

@héjakútmácsonya: Peched van, az Index hozza a felvételt . gyurgyány se nem vörös, se nem dagadnak a nyaki erei, se nem kiabál. A szokásos kimért, demagóg stílusában adja elő. Szörnyű nézni, hallgatni meg pláne, de ettől még amit írtál, nem igaz.

Clermont Vitriol 2012.05.02. 00:36:15

Gyurcsány a mai beszédével egyértelművé tette, hogy egy igazi hivatásos megélhetési rettegő és a egy politikai hatalommániás nimfa.

2012.05.02. 00:46:08

@vakapad: "A BÍRÁLATKÉNT BEMUTATOTT IRAT CSAK LÁTSZÓLAG PASSZOL:

I. a 35. oldalon Rozs - a műsorkészítők elmondása szerint, és láthatóan is - MÁR a borászattal foglalkozik, ellenben GyF-nek állítólag ez az utolsó oldala - amely viszont a szőlészetről szól.
II. Az 1978-at követő évekről VAN adat - de kevesli a bírálat.
III. Hogy Gyurcsány nem ír az erózió elleni védelemről, és Rozs sem, nos ez nem bizonyíték semmire.
IV. Az időjárásról szóló részt részletesen nem láthatjuk, de annyi látszik, hogy a 11-12. oldalon az éghajlatról van szó, a 13-on a csapadékmennyiséget említik. Kérdés, hogy a Technika-tanszéken mit értenek a földrajzhoz."

Érdekes egyezések ezek a bírálatokban. Amik nem egyeznek. Vagy mi van. Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégse? Na, megnézem ,mit mond a párt!

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.05.02. 01:01:35

@Kalmár:

Gyenge válasz, de miért is vártam többet, jobbat?

1.Azért rúgdos a fidesz egy bukott politikust, mert a fidesz számára bukottként is kiváló célpont? Jujj, ennél többet vártam volna, pláne a 2/3-tól...
Nem kellene talán ennél fontosabb dolgokkal törődnie a fidesznek? Mondjuk azzal, hogy végre tisztességesen kormányozzanak és ne csináljanak szemétdombot ebből az országból?
Kész röhej.

2. Nem szavaznának Gyurcsányra sokan? Te hol élsz, nem hallgatsz Klubrádiót? :-)
Egyébként pedig: ha valóban nem kapna GYF sokszavazatot (ne a hazug felméréseknek higgyj, azok egyik oldalról sem valósak), akkor miért fél tőle még mindig Viktor?
Vagy csak ahhoz kell ez a cirkusz (t.i. a demagóg populizmus része), hogy a hozzád hasonlókban fenntartsa a imidzst, hogy meglegyen a napi ellenségkép minden jobbernek?
Hm?

3. Szóval Gréczy szánalmas seggnyaló? - akkor mit is gondoljak a T. fideszes és kdnp-s urakról, akik oly sunyi módon fordultak el a kamerától, az SP plagizálásával kapcsolatos kérdést meghallván?
(SP esetében sokkalta nyilvánvalóbb és igazolt plágiumáról volt szó. Gyurcsány esete sem tiszta számomra, de bizonyítékot még nem láttunk, csupán ilyen-olyan nyilatkozatok láttak napvilágot - majd ha a HírTV, vagy mások előállnak GYF és Rozs úr ominózus dolgozatainak hiteles másolataival, akkor kerül végleges pont az ügy végére. Plagi bá esetében viszont a hvg anyag mr megjelenésekor kvázi bizonyíték volt - nem is mert Palibá perelni),

Gyurcsány az emlékezetes TV-vitában folyton hazudik?
Miből gondolod?
De mondd csak, mit csinál Viktor?
Mit csinál az a volt KISZ-tag, aki csont nélkül szavaztat meg a frakcióval egy hitelből finanszírozott mszp-s 100 napos programot (2002, MP választási ígérete), majd mikor 8 évvel később kormányra kerül, az "elmúltnyolcév" szlogennel jön??? Olyan bilire mutigat, amibe ő is tett valamit, nem gondolod?

Itt szögezem le: Medgyessy Péter 100 napos programja választási ígéret volt, annak betartása és megvalósítása tehát a szavazói felhatalamzás okán történt, ezért ő felelősségre nem vonható. (fideszes terminus).
Hol itt a baj?

Mondd , milyen érzés egy olyan pártban bízni, amelyik volt szocialisták és kommunisták egész szép kis hadából áll? Milyen érzés komcsiknak drukkolni???

Neked fogalmad sincs, milyen érdekes ( és a blogokon olvasott butaságok miatt sokszor milyen fájdalmas) középről pancsikolni ebben a nagy magyar dipólusos politikai valóságban. Van, aki Gyurcsányban, van aki Orbánban, de vannak, akik egyikben sem hisznek. Mindketten komcsi ivadékok, nincs, nem lenne szabad helyüknek lennie a magyar politikai életben.

Komolyan mondom, megérdemlik a zemberek, hogy ezek ketten (GYF + OV)ügyesen eljátsszák előttük azt, hogy értük folyik minden.
Ahhha, na, persze.

De vannak (egyre többen), akik tovább látnak ennél.
Ne haragudj kérlek, de azt kell mondjam, nem vagy része e halmaznak. Jogod van hozzá, persze.

Gréczy meg azt véd, akit akar, neki is joga van hozzá, persze.

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.05.02. 01:09:34

@Mpatikus Eszetlenellenes:

Stílusos egy komment, grat! És jó is!

De mondd, kérlek, mindez neked is csak terápia, ugye?
Mert akiknek szántad, azok nemigen értik meg szavaid, hidd el.
Más szólamokra lettek szocializálva és kondicionálva...

röhögő 2012.05.02. 06:03:46

@Kalmár: Mi van faszfej? Csak fröcsögni tudsz? Mégis lett elég blog ami Gyurcsányt ekézi?
A kurva anyádat, te hithű fideszes! Eszetlen szűk látókörű barom vagy, aki csak ugat és amikor sarokba szorítják akkor fröcsögésre vált. Anyázni én is tudok, az nem kunszt. A 4000 milliárdra nem tudsz válaszolni, mi?
Menj a picsába te kis féreg! Továbbra is vadászni fogok minden hülyeségedre és felhozok minden szart amit írtál.

röhögő 2012.05.02. 06:06:43

@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): Mit vársz ettől a hülyétől? Pillanatok alatt sarokba lehet szorítani, utána vagy eltűnik, vagy elkezd fröcsögni.

radikalisviccek 2012.05.02. 07:30:16

@puffatag: :D simicskának meg mi köze ahhoz, hogy az imádott kampósorrú hazudozó faszfejetek tovább hazudozik?

mindenki, aki az egyre egyértelműbb bizonyítékok ellenére ezt az embert védi, az nem csak erkölcsileg van ugyanazon a szinten, hanem még hülye is...

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.05.02. 08:59:51

@röhögő:

Terápia ez, semmi több. Nem várok semmit, már régen megtanultam, hogy a blogtérben igen kevesekkel lehet érdemben beszélgetni, vitázni.

Vannak itt ugyanis jópáran, aki a félreértés, a féligazság-hangoztatás és a csúsztatás nagymesterei. Számukra megírni a valót csupán ujjgyakorlat, semmi több.

hopptarisznya 2012.05.02. 15:21:31

@gréczyzsolt: Kedves Gréczy Zsolt! A munkapéldányos hazugságot miért nem veszi le a blogról?

ROZS SZABOLCSNAK MEGVAN A SZAKDOLGOZATA!!!

De az anyjának ajándékozta a nem bőrbe kötött "munkapéldányt", amiről a nyomda másolta a két bőrbe kötött példányt, és Gyurcsány ezt a "munkapéldányt" másolta le az anyósa házában.

Ez tök egyértelmű volt a Célpontban, és az MTV1 Híradóban is ahol mutatták MINDKÉT iratot. Maga ugyanolyan lusta, mint Gyurcsány, vagy direkt vezeti félre az embereket? (szintén, mint Gyurcsány)

héjakútmácsonya 2012.05.02. 17:00:00

@vakapad: „A bizonyítékok jelenleg el vannak veszve …

Nem mind. Gyurcsány először, úgy nyilatkozott, nem tudja, hogy valaki ugyanolyan címen adott be korábban szakdogát, mint ő. Amikor pedig az újságírók szembesítették azzal, hogy egykori sógora adott be ugyanolyan címen diplomamunkát, mint ő, csak épp 4 évvel korábban, Gyurcsányt úgy nyilatkozott, ha a füredi házban volt exsógora dogája, ovashatta, ha pedig olvasta, bolond lett volna nem felhasználni azt. Továbbá megvan Gyurcsány dolgozatának hiteles, főiskolai értékelője és az egykori sógor szakdogája, melyeket összevetve, a HírTV munkatársai azt tapasztalták, hogy Gyurcsány és exsógora dolgozatában ugyanazok a hibák, pontatlanságok találhatók, ugyanazokon az oldalakon. Tehát nem csak gyanú van, hanem megalapozott gyanú. Gyurcsány pedig fenyeget, mindazok anyagi tönkretételével, akik csalással gyanúsítják.

„Az természetesen tévedés, hogy Gyurcsánynak bármit bizonyítania kellene. Maximum cáfolni a bizonyítékokat, ha tudja.”

Nem tudja. Gyurcsánynak nincs válasza, legalábbis értelmes válasza arra, hogy miért ugyanaz az ő dogájának címe, mint a sógoré, az exsógor cáfolta, hogy a füredi házban bármiféle szőlészettel, borászattal kapcsolatos szakirodalom fellelhető lett volna akkoriban, leszámítva persze az ő szakdogáját.
Természetes, hogy a vádlónak kell bizonyítani, de a vádlotton is van bizonyítási kényszer, minimum belső kényszer. Gyurcsány viszont, saját állítása szerint, nem töri magát, hogy meglelje a becsületét megóvni képes szakdogáját. (Hát a Katus mamának sincs egy nyomorult példánya??!!)

Amit Gyurcsány képes felmutatni, az egy vérgőzös összeesküvés-elmélet, melyben a Fidesz, a Pécsi Egyetem, a HírTV, volt anyósa és sógora szövetkeztek politikai kinyírására, s e szerint az összeesküvés-elmélet szerint mindenki csal és hazudik, csak Gyurcsány mond igazat.
A bibi az, hogy jelen állás szerint több a bizonyíték arra, hogy Gyurcsány 23 évesen lenyúlta akkori sógora 1980-as szakdogáját és azt saját nevén adta le a főiskolán, s így lett neki diplomája. S ez utóbbi verzió élet-, és valószerűbb is, mint Gyurcsány vérgőzös összeesküvés-elmélete.

hopptarisznya 2012.05.02. 17:34:00

Klára asszonynak hogy éghet az arca, hogy egy szimpla, érettségizett pasisat vitt az Apró villába. Szar ügy! :-)

radiator1 2012.05.02. 18:03:26

Csak az lophatta el mindkettőt, ki tudta, hogy megegyezik. Ugyanaz a cím, ugyanaz a tartalom. Ez pedig csak egyvalaki lehet.
Egyedúl az ő érdeke mindkettő eltüntetése.
Te pedig Gréczy (Fletó nyalonc) ne mosdasd tovább mert Te is bemocskolod magad....

héjakútmácsonya 2012.05.02. 19:38:48

@radiator1:

Ha soha nem kerülne elő Fecó szakdogája, de tudnánk, hogy mikor lopták ki az egyetemről a két dolgozatot, de legalább azt, hogy mikor nem voltak már meg biztosan, az már bizonyító erejű lehetne. Mert, ha teszem azt, Rozs Szabolcs és Gyurcsány diplomamunkája Schmitt Pál plágiumbotrányának kirobbanása előtt már nem volt meg, akkor az elég egyértelműen vallana Gyurcsány ellen. Hisz Schmitt botránya előtt csak neki fűződött érdeke a két kompromittáló irat eltüntetéséhez, csak neki lehetett tudomása a csalásról.

radiator1 2012.05.02. 19:40:34

@elvhű társ: KISZ titkárként a párt államot kiszolgáva pont a demokratikus változások ellen küzdött féltve saját jövőjét, Apja lopott (fia is) most már ő is köztörvényes bünöző (Nomentana - elévült- de megtörtént)

radiator1 2012.05.02. 19:48:16

@röhögő: A stílus maga az ember!
Iratkozz be "má" végre az általánosba!

huhhhu 2012.05.02. 21:49:14

@VT Man:
Felhasználni valamit a sajátomhoz (főleg, ha utalok is rá), illetve a másét a saját nevem alatt beadni, nem ugyanaz a kategória. Ez így csúsztatás. Ez tipikus fideszes mentalitás. Ez az egész ügy nagyon hasonlít erre: hvg.hu/velemeny/20120427_ud_ugy_mdf_fidesz#rss

tiborc2008 2012.05.03. 03:17:17

Gondolom, igazmondó, miazhogy-becsületes ferencünk tűvé tesz mindent otthon, hogy előkerítse szakdolgozatának saját példányát, hogy képébe vágja a kételkedőknek.
:-)))

MIx 2012.05.03. 10:21:54

Munkapéldány aranyozott kötésben??
Ez nekem nagyon gyanús! Amikor (1970) diplomámat védtem, a szakdolgozatot mindenki egy példányban köttette be (sokba került), a saját példányt pedig dossziéba fűztük. Valahol még meg is van.
Lehet, hogy ez a munkapéldány dolgozat hamisítvány??
Tessék az igazit letenni az asztalra. Ahogyan egy kulturált demokráciában, jogállamban (azok vagyunk-e még??) szokás. Ahogy a HVG tette Plagibával.
Egyébként meg senkinek nem lesz több pénze a bukszában GYF dolgozatától. Az egész egy figyelem elterelési hadművelet a kormány két éve tartó bénázásáról, s arról, hogy a csóró embereknek kell megfizetni OV béna jobbkezének hadonászásával okozott kártevéseit.

Scagnetti 2012.05.03. 10:28:29

@MIx: Egyéni döntés, ki hogy csinálta. Nekem két teljesen egyformán kötött példányom van, az egyik az iskolában, a másik otthon.

"Az egész egy figyelem elterelési hadművelet a kormány két éve tartó bénázásáról, s arról, hogy a csóró embereknek kell megfizetni OV béna jobbkezének hadonászásával okozott kártevéseit."

Figyelemelterelés. De az is figyelemelterelés, hogy Fletó hívei állandóan ezt emlegetik. Mert ők is nagyon szeretnék elterelni az ügyről a figyelmet. Szóval 1:1.

N Karesz 2012.05.03. 12:11:01

Nagyon jó figyelemelterelés ' Most látom a hiradó,hu-n azt a hírt,hogy 700 forint lesz havonta a telefon beszélgetés' Erre mit mond a Fideszes hívő?Tapsol?Fizet 'Mi lett Orbán szabadságharcával?Nekem sok '
www.hirado.hu/Hirek/2012/05/03/08/Fidesz_Gyurcsany_csak_vagdalkozik.aspx
www.hirado.hu/Hirek/2012/05/03/10/Legfeljebb_havi_700_forint__percalapu_telefonadorol_egyeztetnek.aspx

röhögő 2012.05.03. 19:10:41

@radiator1: Téged ki a qrva anyád kérdezett?

krüger 2012.05.04. 00:02:19

A helyzet az, hogy ez a meccs már lefutott, Gyurcsány már politikai hulla. Ironikus, hogy Nomentana és Fittelina, Őszöd és Szalay utca után egy ilyen bagatell dologba bukik bele, dehát ez van. Nem kellett vonna belemenni Schmitt kisdoktorijába, és ezzel kinyitni a pofonládát. De a láda már kinyílt, és röpködnek a pofonok, hát Istenem, egybe ő is beleszaladt. Megértem, hogy hű táskahordozoói még egy darabig mentegetik a menthetetlent, de ez már a végjáték.
süti beállítások módosítása