Kerestem a hazai sajtóban az olyan címeket, hogy Rendőrterror Angliában, de sehol sem találtam. Pedig ha valahol, ott aztán elszaladt az államadósság, és ott amúgy sem minden fenékig tejfel - csak nálunk, tavaly április óta. Azt sem értem, hogy senki nem írta le a brit rendőrség tagjairól, hogy szemkilövő Cameron-pribékek, pedig öten már bele is haltak a randalírozásba, és a "békés tüntetők" között súlyos sérültek is akadnak.

Ez annál is inkább érthetetlen, mert kemény rendrakást és büntetést helyezett kilátásba a kormány, és közölte: nem lesz tekintettel semmire. Eddig kétezer embert vettek őrizetbe és további ezer ellen indult eljárás. Ott a civilek sem gondolták úgy - olyan hangosan és ellentmondást nem tűrően biztosan nem -, hogy a rendőrség vízágyúi emberi jogokat sértenek, és a kirakatok bezúzása, az autók felgyújtása természetes emberi reakciónak számít, ha valaki elégedetlen az életszínvonalával, az aktuális kormánnyal, esetleg az egész sorsával. És az sem mentség, ha valaki simán egy primitív bunkó.

Idehaza boldog-boldogtalan sietett bizonygatni, hogy ha egy rendőr visszaütött a tévészékháznál, az rosszabb, mint amikor valaki megtámadja és felgyújtja egy közintézmény épületét.

Várom, hogy mikor bukkan fel egy helyi Balsai, aki olyan törvényt fogadtat el, hogy a manchesteri rendőr szavával szemben a csőcseléknek lehet csak igaza, mert a manchesteri rendőr nyilvánvalóan hazudik, ahogy a magyar is. De legalább is, nem jól látta, ami történt, a videó nem bizonyíték. Semmisségi törvény kell az angol népnek, nem vitás.

Angliában a focisták ( a manchesteri Ferdinand és londoni Terry) nyílt levélben fejezték ki aggodalmukat, és szólítottak fel a rombolás beszűntetésére, nálunk a újpesti és fradista érzelműek vállvetve verték szét a várost, a tévészékháznál Urbán Flórián volt válogatott labdarúgó ujjongott magából kivetkezve.

Az angol politikusok és közéleti szereplők sora nyilatkozta, hogy ami történik, árt a londoni olimpiának, nálunk az ellenzék nem vélte úgy, hogy káros a hazára nézve, ha felszáll a repülő hetven állam- és kormányfővel a forradalom magasztos ünnepén, és mire leszállnak, a magyar belváros már csatatér. Igaz, a magyar ellenzéknek ez volt a célja.

Nerm értem, hogy lehet még a helyén az az angol rendőrkapitány, aki elrendelte, hogy tettleg is bántalmazhatják azokat, akik kárt tettek az angol nép- és magánvagyonban. Nem lehet kétséges, hogy egy esetleges brit kormányváltás után vizsgálóbizottság áll majd fel, amely számon kéri a rendőri túlkapásokat. A határozat előre készen lesz: Cameron, amikor csak tehette, rárontott a nemzetére, és még a brit államadósság is az egekbe emelkedett a válság miatt - sokkal inkább, mint a magyar.

Ez utóbbi tény miatt a büntetés is nagyobb lesz. Ha kell, visszamenőleges törvényalkotással. Aki pedig nevére veszi és benyújtja a gyalázatos törvényjavasatot, jutalomból bekerül a Lordok Házába és lovaggá üti a királynő.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr673151980

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fosztogató gazdagok 2011.08.14. 12:12:56

A mérsékelt Anglia, a gentlemenek országa az utóbbi napokban randalírozástól hangos. A hírekből értesülhetünk róla, hogy a boltok kifosztói között akadnak kifejezetten jól szituált fiatalok, olyanok, akik nincsenek rászorulva, hogy így szerezzék meg a ...

Trackback: Fosztogató gazdagok 2011.08.14. 12:08:24

A mérsékelt Anglia, a gentlemenek országa az utóbbi napokban randalírozástól hangos. A hírekből értesülhetünk róla, hogy a boltok kifosztói között akadnak kifejezetten jól szituált fiatalok, olyanok, akik nincsenek rászorulva, hogy így szerezzék meg a ...

Trackback: A politikai számonkérés titokzatos tárgya 2011.08.14. 11:27:45

Nyomozunk. Papírhalmok fölé hajolunk, lázasan, izzadtan szorongatjuk a tollat, nagyítót, sorkihúzót. Meg kell találnunk. Bármi is az, de meg kell találnunk. Bármit, de találnunk kell....

Trackback: A politikai számonkérés titokzatos tárgya 2011.08.14. 11:27:45

Nyomozunk. Papírhalmok fölé hajolunk, lázasan, izzadtan szorongatjuk a tollat, nagyítót, sorkihúzót. Meg kell találnunk. Bármi is az, de meg kell találnunk. Bármit, de találnunk kell....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lajos bacsi 2011.08.14. 15:54:14

@Fell Bandi: Fogadj velem, hogy mindenki megússza-nem lehetsz ennyire rutintalanul naiv.

:-)

Fell Bandi 2011.08.14. 15:56:33

@Lajos bacsi: már nem úszta meg mindenki, néhány kis lúzert már elmeszeltek. De a görényi sittre megy, ez mindenki elemi érdeke.

Rántott kard 2011.08.14. 15:57:45

@profilo:
Puha diktatúra.
Egyenlőre.
De ha nem állítjuk meg, egyre keményebb lesz.
Ugyan úgy ahogy nincs két egyforma demokrácia, nincs két egyforma diktatúra sem.

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 15:57:57

@Rántott kard: Mi is igy vagyunk ezzel, jobboldaliak, jo lenne egy tisztességes baloldali párt aki lehetne alternaiva, de egyelőre még a legrémesebb orbáni ámokfutás is atomvillanás az mszp féle "demokrácia" sötétjéhez képest.

Kalmár 2011.08.14. 15:58:02

@Hertelendi: Te kispöcs olvasni nem tudsz, vagy szimplán hülye vagy?
Azt írtam, hogy vállalhatatlan dolgokat csináltak a székháznál és a rendőrök töketlenkedtek. Az pedig ahogy a csokikat kivették az automatából, igazán vérfagyasztó volt. Pont, mint Londonban...
A 2 eseményt pedig te is összekevered mint a többi bukott elvtársad. Szerencsére olyan kevesen vagytok, hogy már csak egy ilyen szemétdombot tudtok csak megtölteni, mint ez a blog.

Fell Bandi 2011.08.14. 15:58:16

Rendőrségi törvény:

20. § (1) A rendőrt az intézkedés során

a) az egyenruhája és azon elhelyezett azonosító jelvénye vagy

b) szolgálati igazolványa és azonosító jelvénye

igazolja.

(2) A rendőr az intézkedés megkezdése előtt - ha az a rendőri intézkedés eredményességét veszélyezteti, az intézkedés befejezésekor - köteles nevét, azonosító számát, valamint az intézkedés tényét és célját szóban közölni. Az V. és VI. fejezetben foglalt intézkedések, illetve kényszerítő eszközök alkalmazását követően a rendőr köteles az intézkedés alá vont személyt tájékoztatni az e törvény szerinti panasz lehetőségéről.

(3) A rendőr köteles - ha az a rendőri intézkedés eredményességét nem veszélyezteti - intézkedése megkezdése előtt szolgálati igazolványát vagy azonosító jelvényét felmutatni. Ha a rendőr szolgálati igazolványának vagy azonosító jelvényének felmutatása az intézkedés megkezdése előtt veszélyeztetné az intézkedés eredményességét, úgy azt az intézkedés befejezésekor köteles felmutatni.

(4) Ha a rendőr egyenruhát visel, de az intézkedés során azonosító jelvénye nem látható, vagy azt nem viseli, akkor a ruházatán azonosító jelvényének számát jól láthatóan fel kell tüntetni.

Orangekiller 2011.08.14. 15:58:50

@manipul:
Mit erőlködsz bögre ?
( köcsög )
Mikor viszi a bank a lakásod majd érteni fogod :-)

fakopács 2011.08.14. 15:59:20

2006-ban ugye az a Gergényi volt Budapest rendőrfőnöke, aki a mostani belügyminiszter üzlettársa volt?
Akkor nem világos hogy narancsdroidjaink miért is nem követelik a jelenlegi belügyminiszter lemondását, volt kétes üzleti kapcsolatai miatt?
Kettős mérce?
Kuncze lemondását követelték bezzeg mert egy fényképen szerepelt bűnözőkkel akikről azt sem tudta kicsodák egy fogadáson. De az üzlettársság az mehet?

Kalmár 2011.08.14. 15:59:44

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Olyan szarul írsz, hogy nem tudom elolvasni. Írj az anyanyelveden valamit, hátha tudok olyan nyelven is....

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 16:00:22

@Fell Bandi: A rendőr olyan állatfajta amire nem vonatkoznak a rá vonatkozó törvények ha az épp úgy a hasznos.

Lajos bacsi 2011.08.14. 16:00:33

@Fell Bandi: Gergényi sittre, Orbánnál? Ne nevettesd ki magad...

fakopács 2011.08.14. 16:00:46

@Kalmár: Ha ez blog nem lennel, nem lenne hol hörögnöd. :-)) Hidd el, egyre többen leszünk!

profilo 2011.08.14. 16:03:56

@Orangekiller:

Azért kíváncsi lennék,hogy egy hosszú m.országi,vagy egy hosszú európai recessziónak örülne jobban?

:)

A teljes világgazdasági recesszióra már rá sem merek kérdezni,mert akkor az "írmagotok is kimúljon" kitétel miatt nagyon érdekes végeredményre jutnánk...

:)

"...de sajnos a mindig regnáló kormány viszi a balhét"
Ezt a kitételt pedig maga Gréczy és Gyurcsány urak cáfolták azzal,hogy ők Medgyessy bénázása miatt kerültek akkora slamasztikába,hogy csak na...
És hát ne legyen meglepődve,ha még sokáig hallja majd,hogy "az elmúlt nyolc év miatt" vagyunk a béka ülepe alá beszorulva.

Tehát várjon még a szivar bontással,mert jó lesz az a hideg napokra....vagy valami értelmeset hagyni az unokáknak...

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 16:04:35

@Kalmár: Bocs, ha nem sikerült a néma értő olvasást elsajátítani fiatalon, azt nehéz felnőve pótolni, de azért javaslom próbálkozz, hátha akkor észreveszed, ha a te véleményeddel egyetértő nicket fikázol.

manipul 2011.08.14. 16:07:04

@fakopács: és hol lesznek egyre többen?

manipul 2011.08.14. 16:10:16

@Rántott kard: "Pl. attól, hogy nem vonja kétségbe a másik oldal létezésének jogát."

Ettől lenne baloldali valaki?
Akkor például az MSZMP nem volt baloldali?
Ja és mit is mondott Gyurcsány:
"A jobboldalt le kell verni."

Akkor az MSZP sem baloldali?

Kalmár 2011.08.14. 16:16:17

@fakopács: Ja, lassan összejön egy ultiparti...kapaszkodj még.

Orangekiller 2011.08.14. 16:21:50

@profilo:
Legjobban a fidesz recessziójának örülök
amely remélem 4,8% ig meg sem áll
( parlamenti küszöb alatti szint ) !!
És jöhet egy normális jobbközép formáció
mint a lengyeleknél a Donald Tusk vezette
párt

Kalmár 2011.08.14. 16:22:02

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Egy szót sem értettem valóban. Biztosan a tanulásban volta hiba. Szégyen, hogy ilyen műveletlen vagyok, de talán még nem késő segíts légyszi. Ez mit jelent?

"Héte olvassá má"

Az értő olvasáskor nem figyelhettem.

"nem csak irj,"
Na ez kész. Nem merem részletezni.Már késő felnőttem.

Fell Bandi 2011.08.14. 16:22:43

@Rántott kard:
"Puha diktatúra.
Egyenlőre.
De ha nem állítjuk meg, egyre keményebb lesz."
Mi az itt, hogy egyenlőre?
Egyenlő darabokra akarod vágni, mielőtt kemény lenne?
Gondolom, nem is érted, mire gondolok, nézz utána a szó jelentésének!
Meg kéne tanulni magyarul, de ha az nehéz, maradj a hébernél, van jó fordítóprogramom..

Orangekiller 2011.08.14. 16:24:07

@manipul: 0:1
Ó már megint egy idióta focista !

Rántott kard 2011.08.14. 16:26:34

@Fell Bandi:

Ha már ilyen szépen ide másoltad a vonatkozó törvényt, bizonyára nem vagy olyan ügyetlen, hogy a csapaterő alkalmazására vonatkozó szabályokat (2006-ban érvényben levőket) ne találd meg.
Hogy segítsek adok annyi támpontot, hogy a jogi szabályozás ezen a téren akkor még nem volt egyértelmű, arról nem is beszélve, hogy a vonatkozó bírósági állásfoglalások, ítélkezési indoklások és jogászi értelmezések sem egyértelműek.
Amit Te idéztél, az egyértelműen a rendőr járőr intézkedésének a szabályzata.
De hogy megspóroljam neked a keresgélést elárulom, hogy akkor még az a gyakorlat volt érvényben (a rendszerváltás előtti, mert nem volt kényszer a módosítására, és senki nem foglalkozott vele) hogy csapaterő alkalmazása esetén a rendőrt az egyenruhája igazolja, mert nem az egyén intézkedik az egyén ellen, hanem a rendőrség mint szervezet, a tömeg ellen,
következés képen nincs helye egyéni sérelmeknek.
Rossz értelmezés?
Igen, lehet.
De volt ilyen, és ezzel senki nem foglalkozott addig.
Ezért nem olyan egyértelmű az egész azonosító szám kérdése, mint ahogy ezt Ti gondoljátok.
Na mára ennyit, egy élvezet volt így vasárnap délután dumcsizni veletek.
Pá gyerekek!

2011.08.14. 16:27:44

Úristen, ennyire képmutatóan álszent, hazug írást régen olvastam. Szegény Gréczy Zsolt, egyszerűen nem hagyja, hogy komolyan vehessük. Már lassan a keményvonalas gyurcsányizmusát is megbocsátom neki jelen kormány "profizmusát" figyelve, de ez azért gyomorforgató. A két helyzet távolról sem hasonlítható össze, főként nem 2006. október 23-mal, ami megnyugtathatom Ferencet, igen, benne lesz a történelemkönyvekben.

Gréczy úr, ha ezzel akarja a Fideszből kiábrándultakat Ferenc zászlaja alá gyűjteni, akkor legalább annyira el van tévedve, mint a főnöke. 2006 megbocsáthatatlan, ahogy a rendőrök viselkedtek, az szégyen minden közhatalmat képviselő emberre nézve.

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 16:30:54

@Kalmár: Talán ha a hsz.-ok tartalmával foglalkoznál és nem a "díszítő elemekkel" akkor értenéd. De nekem mindegy, ha téged nem zavar, hogy szellemi téren komoly lemaradásokkal kell megküzdened akkor engem miért zavarna? Addig változatos a net amig vannak trolldroidok.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.08.14. 16:36:53

Nem értem, hogy a blog tulajdonosa minek működteti ezt a blogot egyáltalán?
Minden írás után randit adnak egymásnak a fidesznyikek és nyomják a rizsát. Ezért kár fenntartani.
Nekem az a véleményem, hogy a fidesz annyit ártott ellenzékben az "emótnyócévben" az országnak, hogy ha ezer évig élnek, akkor sem tudnák megfizetni.Ide sorolom a 2006-os zavargásokkal kapcsolatos tevékenységünket is. Egy volt csak fontos: az embereknek legyen minél rosszabb. És erre nem válasz az, ami úgy kezdődik, hogy de bezzeg az mszp meg..." A fidesszel kapcsolatos állítás önmagában is megállja a helyét. Most, hogy megszerezték a hatalmat, amiért majd megvesztek és semmi nem volt drága, törleszthetnének azzal, hogy jól irányítják az országot, hiszen mondták, hogy felkészültek. Jól irányítják?

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 16:38:52

@Rántott kard:

Irhatod itt a süket blablát, a Papp jelentés (linkje fentebb) szépen összeszedte, hogy kb minden rendőri mozzanatban hiba volt, kb semmit se csináltak ugy ahogy azt csinálni kell, innentől kezdve menteni a sündőrség akkori teljesítményét eléggé izzadságszagú.

profilo 2011.08.14. 16:39:26

@Orangekiller:

A politikai közgazdaságtan jelenlegi állása szerint nincs sok esély olyan recesszióra,mely a Fideszt 4,8 százalék alá taszítaná.
De ha mégis átlépnénk a sci-fi világába,akkor:

-Mégis kikből állna az a bizonyos jobbközép koalíció?
-Látszanak ennek már esetleg most valamilyen körvonalai?

De tudja mit!?

Inkább szívja el szivarját,mert az kevésbé ártalmas,mint az álmodozás...

:)

tölgyes 2011.08.14. 16:41:15

@ifjabb Hábetler János: A TV székház megvédésének elmulasztása súlyos vezetői hiba volt. A rendőri erők ott álltak a TV székház mögött... miközben néhány felkészületlen kezdő "védte az épületet.. A hátsó ajtón pedig szabadon lehetett ki-be járni.

Orangekiller 2011.08.14. 16:50:24

@sagia77:
Drágán fog a fidesz fizetni a következő években :-)
Növekedés nem lesz és majd ezt kell eladni a zembereknek. Lesz visszamutogatás meg hiszti meg perek de növekedés az nem lesz.
Így egy év múlva a zember elkezdik a Fideszt hibáztatni ! Csak a fideszt :-)
És támogatottsága meg mint az a bizonyos hulló punciszőr !!

tölgyes 2011.08.14. 16:57:14

@Rántott kard: Ha elolvasná Fell Bandi 15 óra után kelt, a remdőrségi törvényből idéző hozzászólását, akkor talán még azt is értené, hogy miről van szó... bááár kétlem:)

tölgyes 2011.08.14. 16:59:09

@Orangekiller: Nem a fidesz fog drágán fizetni, hanem az ország.. aminek az az oka, hogy gyurcsány elkúrta.. nem kicsit.. nagyon.. Az adóinkon felül elbokázott 18.000 milliárdot.. és úgy távozott, hogy nem fizette vissza. most itt a világválság a nyakunkon.. azzal a 18.000 milliárddal nehezítve, amit a maguk Ferije elszórt a szélbe.

Rántott kard 2011.08.14. 17:07:24

@tölgyes:
Ha elolvasná - értően - amit írtam, akkor talán még azt is értené miről van szó.

De:

Rendőrségi törvény:

20. § (1) A rendőrt az intézkedés során

a) az egyenruhája és azon elhelyezett azonosító jelvénye vagy

b) szolgálati igazolványa és azonosító jelvénye

igazolja.

Érted, okoska?
A R E N D Ő R T

És ezt érted?

Csapaterő alkalmazása esetén nem a rendőr intézkedik az egyén ellen, hanem a R E N D Ő R S É G mint szervezet, a tömeg ellen,
következés képen nincs helye egyéni sérelmeknek.

Mint mondottam ezen az értelmezésen lehet vitatkozni, de évtizedekig érvényben volt, és alkalmazták.

De most már tényleg megyek, úgyis fölöslegesen koptatom itt a számat.
De azért élvezem.

Orangekiller 2011.08.14. 17:11:43

@profilo:
Na jó legyen 7% hogy a Parlamentben is lehessen mondani TI IS ELKÚRTÁTOK :-)
A sci-fi re : nem oly rég 1994 ben volt már a fidesz 7% on és a normálisabb Navracsics félék
meg ki is válhatnak az idióta orbán vonalból

A szivart megtartom a szép napokra

tölgyes 2011.08.14. 17:14:54

@Rántott kard: A rendőrökömn azonban nem volt azonosító.. és csapaterő ide-oda az azonosítót viselni kell. Továbbá nem használhat viperát, nem rugdoshat magatehetetlen fekvő embert, nem lőhet fejmagasságban.. ÉRTI MÁR OKOSKA!!!Erre a parancsnok nem utasíthat, mint ahogy a csapaterő nem megfelelő módú felhasználására se!!A parancsnokok nem mentegethetig a törvénytelenségeket elkövető beosztottakat.. a Kormányfő pedig nem utasítgathatja a rendőrséget...

czjanos 2011.08.14. 17:16:02

@Rántott kard: Akkor a kard vissza a hüvelybe? Tavaly, aug. 20-án, a tisztavatáson hangzott el: Kérek engedélyt kardot rántani (nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek). Szóval, kardot rejts!

tölgyes 2011.08.14. 17:17:00

@Orangekiller: Azt nem tudni mit hoz a holnap.. de ma az valószínűbb, hogy az MSZP és összes utódalakzata megszűnik, mint hogy a fidesz vereséget szenved.

Feketecsuklya 2011.08.14. 17:21:21

@Orangekiller: Elég olvasni titeket, hogy azt mondja az ember, hogy 100x inkább fidesz, mint ez a zsidó-kommunista-"liberális" mocsok, amit ti képviseltek.
Szerencsére olyan hülyék is vagytok, hogy az érzés nem halványul...

popocatepetl 2011.08.14. 17:22:19

"Idehaza boldog-boldogtalan sietett bizonygatni, hogy ha egy rendőr visszaütött a tévészékháznál, az rosszabb, mint amikor valaki megtámadja és felgyújtja egy közintézmény épületét."

Hazudós egy sunyi kis kutya vagy, ilyet soha senki nem állított.

Fell Bandi 2011.08.14. 17:24:41

@tölgyes: ez a kivénhedt rendőr úgy gondolja, hogy egyszerű kiegészítésével az "elhagyott azonosítók" problémája megoldódott. görényi nem volt ennyire egzakt, annak idején szerinte azok a számok csak úgy leestek - mind a 20,000 ávósról, egyszerre. Egyik védekezés gyatrább mint a másik. Kíváncsi vagyok, a bíróság előtt mi lesz a stratégia, de egyik sem tűnik nyerőnek...

bájgúnár 2011.08.14. 17:24:58

Az angol rendőrség politika mentesen végzi a dolgát amire az uralkodó is kényesen ügyel.Nálunk meg a mindenkori kormánynak a magánhadserege.Ahogy a közt.elnök is a kormány bábja.Némi eltérés azért van az angol és a magyar demikratikus rendszer között.

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 17:25:00

@Rántott kard: Lehet, hogy alkalmazták, de helytelenül, ismét említeném a bizottsági jelentést:

"A bevetési, illetőleg 65 M gyakorló ruházatban a rendőri művelet során szolgálatot teljesítő állomány, a korábban kialakult helytelen szokások alapján nem viselte a szolgálati azonosító jelvényét."

Érted, HELYTELEN szokás.

Feketecsuklya 2011.08.14. 17:25:24

@Orangekiller: Én nem kívánok neked ilyen rosszat, csak azt hogy menj haza a saját országodba.
Amíg megteheted...

bájgúnár 2011.08.14. 17:27:38

@tölgyes:
sokáig ne örűlj mert a Fidesz sorsa is az ami az MSZP_SZDSZ_MDF_Kisgazda_MIÉP meg a többi barom nemzetáruló párt sorsa.Mind bujtatott komcsi utódpártok.Komcsik hozták létre előre leosztott lapokkal.

Orangekiller 2011.08.14. 17:27:59

@Feketecsuklya:
Már megint egy fideszes sperma
Te , nem kell idejönnöd, nem is hívott senki
Csak ide okádod a hányásod mialatt mehetnél
a magyar nemzetet bújni és ott hörögni :-)
Jó utat!

Orangekiller 2011.08.14. 17:31:37

@Feketecsuklya:
Magyar vagyok, Erdélyben élek. Itt sem mindenki
olyan hülye mint ahogyan szeretnéd ;-)

Feketecsuklya 2011.08.14. 17:40:36

@Orangekiller: elnézve, ahogy drukkolsz a svájci úthengernek, inkább csak tudsz magyarul...

Orangekiller 2011.08.14. 17:44:02

@tölgyes:
Ez a 18000 milliárd forint adósság nem mond semmit és persze nem is igaz !!!
Az államadósságot GDP arányosan határozzák meg % ban
Azért mesélj hogy Spanyolországban, Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Angliában, Belgiumban, Olaszországban, Írországban, Görögországban,
USA ban, Japánban miért magasabb a GDP arányos államadósság ?
Maguk Ferije - enyém bizony nem mert soha nem szavaztam még Gyurcsányra. Azonban ha
össze kell hasonlítani a 160 cm es Orbánnal hát nagyságrendekkel felkészültebb és nem a vérbosszú motiválja mint a törpét

átlátó 2011.08.14. 17:44:17

Zsolesz. Én ott voltam azon a "D" napon és az utána következő néhányon is a helyszínen... téged nem láttalak, mert lehet, még köszöntünk is volna egymásnak. Szóval én a szememmel láttam azt, amit te nem. :)
De én egy egyszerű szerkezet vagyok hozzád képest, csak amolyan kiscukor, nagyon nem akarok alámerülni a témában. Maga "rendőrterror" szó ütötte meg csak a dobhártyámat, - akarom mondani a retinámat.

manipul 2011.08.14. 17:45:53

"@Orangekiller:
Ó már megint egy idióta focista ! "

Tornázzon még egy kicsit, erősödjön...

manipul 2011.08.14. 17:48:00

@Orangekiller: Butuska, Tusk annyira jobbközép, hogy Verhofstadt örömében kijelentette, hogy valójában a liberálisok között lenne a helye. Ez valószínű, mert annyira megszeretgették az ottani balmenetűek.

Fell Bandi 2011.08.14. 17:52:29

@Orangekiller: hazudozol te itt jó zsidrák szokás szerint... úgy vagy te erdélyi magyar, ahogy én bantu eszkimó. OLvasgasd már el, miket lódítottál itt össze-vissza, valahol kilóg a lóláb. Te egy faszkalap munkásőr vagy, angyalföldről vagy csepelről, büdös lábú szar proli.

manipul 2011.08.14. 18:03:00

@Orangekiller: "Magyar vagyok, Erdélyben élek. Itt sem mindenki
olyan hülye mint ahogyan szeretnéd ;-) "

Hát ebben bízok én is. De hát ott is vannak sekélymagyarok.

manipul 2011.08.14. 18:08:24

@Rántott kard: Ez a csapaterő jó duma, próbálkoztak is vele, de hamar elhalványultak. Semmilyen rendelkezés, belső szabályzat nem írhatja át a törvényt. Abban pedig nincs felmentés.
De ettől eltekintve is oltári butasággal próbálkozik, ugyanis ha ez így lett volna, akkor Gergényi nem azt mondja, hogy leesetek az azonosítószámok.
Szóval ez gyenge próbálkozás volt

manipul 2011.08.14. 18:11:59

@Feketecsuklya:
Szegény Gréczy és Orangekiller nagyot bukott ezzel a gyermeteg okoskodással..
Hol az angol Balsai...vicc.

Kalmár 2011.08.14. 18:21:44

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Valóban nem csak írni nem tudsz. Hülye is vagy. De jó, hogy ez nem zavar. Boldogok a lelki szegények

puffatag 2011.08.14. 18:33:23

ennnyi náccccit én még blogon együtt ném láttam... zsidóznak stb... eza magyar, úgy láccik... kipusztulunk, ez a helyes út, csak jót teszünk a többi népnek... ennyi alja férget más nép nem termel ki magából ... ( a helyesírási hibákat a köztársasági elnöktől lestem el)

puffatag 2011.08.14. 18:35:18

@manipul: a nickneved lefedi céljaidat, megbízóidat és szellemi szinvonaladat

torró 2011.08.14. 18:37:08

Nos Gréczy Úr! Két olyan eseményt próbál szinkronba hozni amit csak erőltetve lehet.A Tv székházról úgy látszik Önnek sincs valós infója, mert ami lejött a médiában ,sajnos nem egészen fedi a valós történetet.Közvetlen közelről történt infóban nekem egész másképp mondták el az érintettek./Nem a randalírozók!/ Jobban tenné ha megkérdezne valakit a szervezők közül.Olyanokat akiket ismer.Lehet hogy nem mondanák el, de azért csak próbálja meg .Ha megtudja az igazságot lehet hogy csalódni fog!
Angliáról nem írok ,megtették mások és különben is a híradások maguktól érthetőek. Miért ez az állandó erőlködés arra hogy minduntalan bizonygassa, csakis a jobboldal a gonosztól való.

Blogger Géza 2011.08.14. 18:43:17

@Rántott kard: Na és? Nem érted, hogy egy jogállamban nem az az eljárás, hogy egy korábbi vélt bűnéért bárkit megverhet a rendőr csak úgy az utcán? Akik ráadásul gyakorlatilag mint pórul járt ártatlanok voltak? Lásd:

"Akkor valóságos cunami volt, rengeteg levél jött, hogy velem is és velem is ez történt. Kiderült, hogy ez nem egyedi eset. Gyakorlatilag a rendőrök minden jogállami normán túlmentek, és nem azokat bántották, akik adott esetben zavarogtak, hanem akiket könnyebb volt utolérni. Próbáltam nagyon következetesen végigvinni ezeket az ügyeket, a bíróságokra is eljártam, és egyetlen sztorim sem bukott meg. Volt 8-10 ilyen eset, amit végigvittem, és bennem is volt aggodalom, hogy mi van, ha kiderül, mondjuk egy fél év múlva, hogy engem átbasztak, és mi van ha zavargott és követ dobált. De egyik ilyen 2006-ban megvert embernél sem derült ki később sem olyasmi, hogy ne lett volna igaz az, amit ők átéltek és elmeséltek.

És nagyon kemény támadásokat kaptam, igen. Addig én alapvetően liberális újságoknál dolgoztam. Magyar Narancs, az Index is tök liberális volt abban az időszakban. A liberális táborban ez árulással volt egyenértékű, hogy én a „nácikat” védem, a „nácikat” mosdatom. Kőkemény támadások voltak. Hogy én a Fidesznek nyalok, hogy én Jobbiknak nyalok, teljesen méltatlan volt. Miközben pont az emberi jogi normákat kértem számon az akkori rendőrségen. Amiket egyébként a liberális oldal előszeretettel kért számon másokon."

magyarinfo.blog.hu/2011/08/14/bodoky_4?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_08_14&utm_campaign=index

puffatag 2011.08.14. 18:58:24

a 2006 október 23-án megvertek mind ártatlanok voltak? aki ezt leírja, az... nem tudom minősíteni ezt az orbitális faszságot: a grazi ápolt a több oldalról érkezett kérés ellenére az Astoriához szervezte a fidesz-nagygyűlést (érdekes, hogy a fidesz, aki mindig tartja a hagyományait, se előtte, se utána itt nem tartott nagygyűlést), a dolomitotmagyarországonegyedülbeszállítóorbánpapapártja...) aszonta: ne mi nyerjük a legtöbbet... és igaza lett, a Jobbik nyerte a legtöbbet... mostaztán dolgozhat, amíg Ráchel lánya át nem veszi a köztévé irányítását (AMI ' UTÓPIA, én eztet tudom)

ze11 2011.08.14. 19:40:57

Az ott Európa műveltebb fele. Ez meg itt a Balkán északi csücske. Pont.

manipul 2011.08.14. 19:43:05

"@puffatag:
puffatag 2011.08.14. 18:33:23
ennnyi náccccit én még blogon együtt ném láttam... zsidóznak stb..."

Hát Puffatag, ha jobban belemélyed átmehet rettegőbe. Mert itt nem tisztelik a másságot, kirekesztenek, rasszisták, nem csoda hogy előáll a nácistafasisztahorthystabreivikizmus.
Ja és mit is akart mondani?

manipul 2011.08.14. 19:45:15

@puffatag:

"puffatag 2011.08.14. 18:35:18
@manipul: a nickneved lefedi céljaidat, megbízóidat és szellemi szinvonaladat"

Puffatag éppen a 122. ez ügyben. Van még vaktölténye?

ze11 2011.08.14. 19:47:11

@Orangekiller: Az a baj, hogy ott (Anglia) pofánverik, letartóztatják, és megbüntetik a csürhe jelentős részét, itt (Abszurdisztán) meg nem, sőt a rendőrahülyeerőszakoshazugdisznó.

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2011.08.14. 20:07:22

ja de szép lesz, ha esetleg a náciorbán diktátorrendőrsége véletlenül egyszer leejti az azonositókat és végigver egy ejropaiértelemben vett demokrata tüntetést:) mekkoraszép ajvékolás lesz a ballib blogokon :)

czjanos 2011.08.14. 21:45:35

@Blogger Géza: Bodokytól idézel. Mind ártatlanok voltak. Mint a ma született báránykák. Éppen csak nem bégettek.

czjanos 2011.08.14. 21:48:32

@torró: A TV székház ostromáról élőben tudósított a Hír TV, jelesül Császár Attila "újságíró". Végig néztem a közvetítést. Mit mondjak, Császár nem a TV székháznak drukkolt.

Orangekiller 2011.08.15. 00:27:10

@Fell Bandi:
Fututi pizda mati - majd megnézed mit jelent
Természetesen a svájci úthenger neked is kijár,
Kérhetsz jegyet az első sorba :-)
Hogy szakadt volna anyádba a fejed mikor kijöttél!!!

Orangekiller 2011.08.15. 00:33:38

@czjanos:
Emlékszel a riporter kérdéseire vagy monológjára?
- Ez már forradalom? - elég vicces így 5 év távlatából. A fideszes csürhe akart forradalmat - hahaha

Orangekiller 2011.08.15. 00:45:00

@Feketecsuklya: és manipul
Ti is mentek a levesbe :-)
Az idő sajnos már nem nektek dolgozik - tudom nehéz felfogni
Jövőre már mindenért a Fidesz lesz a hibás !!!
És még ezek nem zsidóznak hahaha

torró 2011.08.15. 06:35:03

czjanos:"A TV székház ostromáról élőben tudósított a Hír TV, "
Hát igen! Amikor megkapják a fülest Meg amíg odaérnek. Csakhogy! Mit is lehetett látni? Azt látta valaki amikor odabent konkrétan törtek zúztak? Ugye nem?Én is láttam, a, közvetítést.Csakhogy ezt már készen kaptuk! Nem tudom mennyire voltam érthető? Mert vannak akik mást láttak!

czjanos 2011.08.15. 08:23:24

@torró: Biztosan a Gyurcsány oda ment, felzabálta a büfét és kiszórogatta a bútorokat papírokat a folyosóra. Előtte azonban felgyújtott kinn pár autót és megverte a rendőröket. Még a jóságos vandálok és a forradalmat sejtő riporter sem tudta megállítani.
Igen, érthető voltál, csak nem megérthető.

gastro, missing in action 2011.08.15. 17:12:42

mondhat bárki bármit, ha a lonsdale pólósok az én kocsimat gyújtották volna fel a körúton, addig nem nyugszom, míg személyesen nem vágom el valamelyiknek a torkát... erről ennyit. huligánok randalíroztak akkor október 23.-án is, meg előtte a tv székháznál is.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 20:51:20

@Kalmár:

Te barom!

2002-ben játszhattatok a hídon.

2006-ban a Szabadság téren.

ha rajtam áll, akkor már az első játékotok után vérző orral mentetek volna haza. Vagy úsztatok volna hazáig.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 20:56:13

@Fell Bandi:
Egy mondaton belül mondasz ellent magadnak. Szánalmas hazug patkány vagy.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 20:58:03

@Karipapa01:

"Hiába, vannak kultúrális különbségek, és ezt a barbár angolok soha nem érthetik meg."

Megmondta a vezér is, hogy hanyatlanak.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 20:58:55

@Fell Bandi:

Amikor a lovasroham elkezdődött, még semmiféle rendbontás nem volt, az csak az ÁVÓ fellépésére adott válasz volt.

Egy mondaton belül mondasz ellent magadnak. Szánalmas hazug patkány vagy.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 21:01:11

@tölgyes:

A tömeg egyébként nem fosztogatott - még a huligánok sem -!

A tévé büféjében is mindenki kultúráltan fogyasztott. Igaz a büfé eredetileg zárva volt.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.15. 21:09:33

Summázom:

aki azokat a gerinctelen férgeket mentegeti, akik pl barikádot emeltek a Felszab téren, az menjen a kurva anyjába.

Ma hazafele megállított a rendőr, elkérte a papírjaimat, megnézte, visszaadta, jó utat kívánt.
Se verés, se rugdosás, se ujjtörés.
Igaz, nem volt nálam 15 db molotov koktél önvédelmi célra, nem szidtam a rendőr kurva anyját előtte 40 percig, nem akartam a sarki okmányirodát elfoglalni.

A rendőr esete, akit a Szabadság téren kikisértek, bizonyítja, hogy az egész szervezett volt, és a balhé kellett valakinek. Ha ott a tömegnek VALÓS spontán indulata van, akkor a megrekedt vízágyúban ülő meghaltak volna. Igaz, előtte kb annyi a csőcselékből is, amennyi lőszer volt náluk.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.08.16. 08:09:22

Zsolti!
Ne hallgass ezekre a csürhe kommentelőkre. Ezek pont azok, akik a TV előtt randalliroztak , és akiket le kellett volna gépfegyverezni..halomra lőni, akkor nem lenne ekkor a a pofájuk. ...de ami késik nem múlik. Jön a polgári forradalom hamarosan, a megszólalni most nem merő de szervezkedő IGAZI 2/3 ad már nem tudja elviselni a csürhét, az Orbán és bandáját a Nemzeti Szart, és ezeket a komentelő barmokat is bele döngölik a földbe és akiket kell azokat meg a lámpavasra akasztják elrettendő példaként azoknak akik DIKTATÚRÁT szeretik mert remélnek egy kis alamizsnát...hehe

czjanos 2011.08.16. 08:28:57

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Csak a első fél mondatoddal értek egyet! A továbbiakat a lincselés helyett az igazságszolgáltatásra bíznám.

leponex 2011.08.16. 11:15:34

@czjanos:
Szóval mindössze nem értesz egyet az első félmondatot követő vágyfokozó vízióval :-(
Hát akkor csak folytassátok ezen a nívón, Kedves Bárdunk nagyobb dicsőségére ...

czjanos 2011.08.16. 11:51:14

@leponex: egy reagálást nem elég elolvasni, értelmezni és érteni is kell.

leponex 2011.08.16. 12:30:36

@czjanos:
Törpénk reagálását értem, a Tiéd hagy némi kívánnivalót maga után - legalábbis az eddigi tapasztalatom alapján.
Most ugye épp a Helsinki Bizottság ;-) nyílt leveleket írogat, merthogy a torockai fedőnevű miket beszélt ...
Bár gyanítom, a törpénk is valami hasonló provokátor lehet, hátha ugrik rá valaki hasonló stílusban ( sajna igen ), oszt lehet rá hivatkozni ...
De ahogy gondolod ...
üdv.

leponex 2011.08.16. 12:58:40

Jó Gréczy Zsolt Walesi Bárdunk, Weimari Mesterdalnokunk, Főtanácsoló, Zöld Sasos kitüntetett, miegyebünk ...

Szánalmas ez a vergődése ahogy öt éve igyekszik összemosni a randalírozók és a nagygyűlés résztvevőit, a mindenkit felháborító értelmetlen rendőri brutalitást az ártatlan áldozatokkal szemben, és a valóban indokolt de máig tisztázatlan okból elmaradt határozott rendőri fellépést.
Demagógia ez Öntől Kedves Bárdunk, nem az első, nem az utolsó, mondhatnánk csak a megszokott stílusát hozza.

Csak egyetlen mondata:
"Idehaza boldog-boldogtalan sietett bizonygatni, hogy ha egy rendőr visszaütött a tévészékháznál, az rosszabb, mint amikor valaki megtámadja és felgyújtja egy közintézmény épületét."

Idehaza boldog-boldogtalan épp azt kérte számon, hogy AKKOR miért nem ütötte akár a rendőr jogosan a gyújtogató, a romboló csőcseléket - talán épp azt a szurkolói csoportot is, akiktől épp az említett díszes kitüntetését kapta egykor ??
Miért hagyták sietősen védtelenül az épületet, pedig ott volt a helyszín közelében az elégséges erő ??
Ki fog ez derülni Kedves Bárdunk, előbb vagy utóbb.

Ezt is írja:
"Nerm értem, hogy lehet még a helyén az az angol rendőrkapitány, aki elrendelte, hogy tettleg is bántalmazhatják azokat, akik kárt tettek az angol nép- és magánvagyonban. "

Nálunk az nem volt érthető, hogy miért maradhatott helyén az a Gergényi , aki vélhetően bűncselekményt követve el magára hagyta a székházat a benne lévő emberekkel együtt, amikor esküjéhez ha hű lett volna, akkor minden eszközzel igyekezett volna megvédeni.

De ezt Ön is tudja, és mégsem hajlandó még ennyi idő múlva sem bocsánatot kérni ezért a gyalázatosnak tekinthető szánalmas hazudozásai miatt.

czjanos 2011.08.16. 13:57:24

@leponex: Lehet, hogy tényleg nehezen érthetően fogalmaztam: "Nem értek egyet az első fél mondat után következő résszel."

Fell Bandi 2011.08.16. 16:38:44

@Rántott kard: ugye csak viccelsz, ezzel a csapaterős dumáddal? A szövegedből látszik, hogy a joghoz (is) hülye vagy, ha már ilyen ökörséget írkálsz ide, jó lett volna jogszabályi hivatkozás is mellé. De mivel az nincs, az egészet a mese rovatba tesszük. Majd jöjjön elő ezzel a görényi ügyvédje, a vén geci már vádlott, lesz rá alkalma...

Fell Bandi 2011.08.16. 16:42:27

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: egy ilyen fasszopó seggfejjel nem állok szóba mint te, szopd le a gyurcsányit te is, de jobb lett volna, ha értelmezed amit írtam. már késő, térdelhetsz...

Rántott kard 2011.08.16. 17:05:10

A "Fell Bandi" név nagyon emlékeztet engem egy bizonyos "antares" esetleg "cutcopy" vagy "faust" (a tökszár) nevű fideszfanra.
Azoknak volt ilyen útszéli stílusuk, még a régi szép időkben, a STOP-on.
Lehet hogy nem véletlen a hasonlóság!?
Mellesleg ez a Fell Bandi is egy tökszár.
Hogy milyen a tökszár?
Pontosan olyan mint Fell Bandi.
Kívül egészen enyhén szúrós, belül viszont teljesen üres.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.08.16. 20:10:38

@Fell Bandi:
Felvettem a stílust, amit a nézeteimmel ellentétes véleményen levők közel 90%-a művel.Érdekes, hogy milyen hamar kiveri a biztosítékot.

Ellensúly 2011.08.17. 15:53:32

@Rántott kard: Nem is azokról van szó, akik a rendőri figyelmeztetés ellenére a helyszínen maradtak, hanem azokról, akik az utcán sétáltak vagy épp egy vendéglátóhelyen ültek, amikor az egyenruhás horda rájuk támadt és ok nélkül megverte őket.
süti beállítások módosítása