Szinte a lehetetlent kísértem, de alább megpróbálnám összhangba hozni Orbán Viktor tusnádfürdői ámokfutását és Varga Mihály coming out-ját, miszerint abba kéne gyorsan fejezni ezt az államadósság elleni drasztikus küzdelemnek hazudott neoliberális, gazdagpárti, szegényellenes gazdaságpolitikát.

Vegyük először a halódó Nyugat problémáját. Erről az orbáni kiszólásról a bunkó férj és az anyós esete jutott szembe. Természetesen Orbán a bunkó férj, az Európai Unió az anyós. Amikor Orbán vendégségbe megy a felesége anyjához, akkor azt mondja, hogy milyen jól néz ki mama, az elmúlt fél évben, amióta többször jöttem ide, még erősebb lett. Csak tudja, mama, kéne egy kis zsozsó. Fel akarjuk újítani a lakást, a kocsit is lecserélnénk és végre nem Sztrarij Smokovecbe mennénk nyaralni, hanem legalább a török riviérára. Orbán tehát odamegy az anyóshoz, kunyerál, de ha rászólnak, h ne beszéljen mosdatlan szájjal és vegye le a cipőjét, mielőtt felteszi a lábát az asztalra, még neki áll feljebb, hogy idehaza azt mondhassa, vele az anyósa úgy nem beszélhet.

Amikor viszont a saját haveri közönségének beszél, akkor a megpumpolt, körbeudvarolt anyósa egy vén csoroszlya, aki smucig, avítt a gondolkodása és már csak bele kell lökni a koporsóba.

Az az Orbán beszél így a Nyugatról és az Unióról, aki 1990 és 94 között az integrációért felelős parlamenti bizottságot vezette. Meg az az Orbán, aki a uniós csatlakozási tárgyalási fejezetek 60-70 százalékát lezárta. (Igen, azt is, hogy külföldi vehessen magyar termőföldet...) Ha Orbánon múlna, kilépnénk az Unióból, hogy külső kontroll nélkül urallhassa ezt a jobb sorsra érdemes országot. Nem csoda, hogy ahogy 2002-ben elvesztette a hatalmat, már alig több érv szólt szerinte amellett, hogy egyáltalán csatlakozzunk.

Eközben amíg a Vezér megosztotta hagymázas gondolatait, a szokásos fideszes munkamegosztás szerint valaki más mondott valamilyen fontosat, amelyre lehetőleg kevesebb médiafigyelem összpontosuljon. Ezúttal Varga Mihály kapta a feladatot, hogy némileg felszámolásra ítélje a matolcsyzmus nevű nemzetpusztító gazdaságpolitikát. Tulajdonképpen itt sem tudni, hogy melyik Matolcsynak, azaz Orbánnak higgyünk - én momentán egyiknek sem 1993 óta. Annak-e, aki tavaly nyáron el akarta engedni a hiányt 7 százalékra, és új hitelt akart felvenni az IMF-től, (fel is vett azóta rengeteget, ha nem is a Valutaalaptól), vagy annak, aki elzavarta az IMF-et, az államadósság elleni küzdelem ádáz harcosa lett, ötven százalékra akarva levinni ezt az adatot a GDP-hez mérve.

Most megint itt a fordulat alig év egy éves kormányzás után. Varga Mihály odáig merészkedett, hogy elég, ha éppen 80 százalék alatt van az államadósság, csak legyen végre növekedés. Majd azt is hozzátette, hogy az állam eladhat Mol-részvényeket. Csak nem?! Akkor mi a fenének vették meg a pakettet az oroszoktól veszteséget okozva?

Azt gondolom, hogy Varga nem véletlenül mondta azt, amit mondott, mint ahogy az időzítés sem volt véletlen.

A Fidesz kezdi érezni, hogy a megalázott, kisemmizett embereknek elegük van. Ősztől azonban egyelőre jön az újabb megszorító Orbán-csomag, mert a hiányt tartani kellene. Ami pedig mindezek mögül látszik, az ostoba széllkálmánozás, kapkodás, hazudozás, felkészületlenség, sarlatánság. És nem szociálpolitika, nem gazdaságpolitika, nem demokrácia.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr883099742

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi van a kagylóban? 2011.07.27. 12:53:41

Tusnádfürdő (románul Băile Tuşnad, németül Bad Tuschnad, Kaiserbad) város Romániában, Hargita megyében. Országos hírű gyógyfürdő és üdülőhely, Románia legkisebb városa. Csíkszeredától 32 km-re délkeletre, az Olt bal partján fekszik, 1968-óta város. Gyó...

Trackback: A nyugat alkonyul 2011.07.26. 12:38:25

p { margin-bottom: 0.21cm; }Az atlanti civilizáció és a modernista elvek érvényének változása érzékelhető. Orbán abban nem téved, hogy azok az elvek, amelyek a történelem egy rövid időszakában elterjedtek – a jogegyenlőség, a humanista és auf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbcsapott 2011.07.26. 10:09:03

1993 óta azért nagyott változott az európai nyugat...

Anti Anyag (törölt) 2011.07.26. 10:11:52

Vége van már a kommunizmusnak Gréczyi és ez nem is az SZDSZ-MSZP, ahol folyamatosan nyalni kell.

Orbán nyugati politikusként simán állíthatja, hogy halódik a nyugat. Persze nyalhatna is folyamatosan, ahogy ti teszitek.

Ha pedig keletre tekintesz láthatod, hogy van is benne valami.

jobbcsapott 2011.07.26. 10:12:14

offtopik, de itt kommentelném a véleményvezért: egy szar amit oda firkált a blogger. Te agyhalott senkiházi! OV nem a demokrácia válságáról beszélt hanem arról hogy gazdaságilag hanyatlik és a társadalmak is válságban vannak, pénzügyileg és erkölcsileg is. Nem politikailag!

tomwar 2011.07.26. 10:16:47

@Anti Anyag: =Anti Agy

A kritika nyalas? Hm....

"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

Kb. ennyi erved van.

☉ ☾ 2011.07.26. 10:24:50

Az első három kommentelő hangvételéhez jegyzem meg, hogy okosabb volna ezeket az írásokat korábban kitenni, mert a jobbos férgek 10 után kezdik a napi blogmunkájukat... vagy szűrni kellene őket, nincsenek sokan de aktívak, mint a csótányok.

barli 2011.07.26. 10:27:27

kicsit off, de olvasom, hogy a norvégok szigorítanák az ottani btk-t, hogy ne kelljen kiengedni a tömeggyilkost max. 24 év múlva. Visszamenöleges törvénykezés??? A fejlett nyugaton??? :)

jobbcsapott 2011.07.26. 10:31:39

@☉ ☾: nem másznál vissza anyádba?

gyárvárosi 2011.07.26. 10:32:33

Varga Mihály jól látja, ha az államadósságot ilyen rövid idő alatt mindenáron leszorítjuk a Matolcsy-Orbán által álmodott szintre, akkor komoly esélyünk van arra, hogy elérjük Ceausescu 1970-80- közötti Romániájának életszinvonalát!
Hiszen Matolcsy közgazdasági zsenink jövőre már 2,5%- os hiányt tervez,- tavaly előtt még a 7,5%-ért kalapolt a főnökével együtt.
Most akkor mi van? Megokosodott? Megvilágosodott?
Vagy már nem a nyugati, hanem keleti Szél(l) hozta a változást?
Kár, hogy Varga úr (volt költségvetési bizottsági elnök) csak a "csontvázak " hiábavaló keresése után bátorodott fel ennyire, mert nem hiszem, hogy időközben elment volna az esze.

czjanos 2011.07.26. 10:43:44

@Anti Anyag: Orbán nyugati politikus? Ha ezt viccnek szántad, akkor ez a hét poénja. Ha komolyan gondoltad, azt inkább nem minősítem.

popocatepetl 2011.07.26. 10:44:11

@jobbcsapott: Naponta visszamászik, ne akarj neki egy számára kellemes újabb menetet!

qwertzu 2011.07.26. 10:46:39

@barli: Az nyilván más. Ha a fejlett nyugaton ilyen igény jelenik meg arra biztos jó okuk van, tehát az elfogadható. :)

high up! 2011.07.26. 10:51:10

Ezt a blogot azért imádom, mert mindig bizonyítja, hogy a komcsik mennyire tanulatlanok, nem értenek semmihez. Egy darab szakmához nem értenek, ezért áradnak a politkába, mert ott csak pofázni kell.

grecike, te még a legalapvetőbb ismereteket se tanultad meg erröl az országról, aztán gondolod, hogy az emberek az ilyen sorozatos bukott szamarakat akarják majd az ország élére visszahozni?

1. A mezőgazdasági fejezetet a maszop zárta le az EU-val, nem Orbán. Orbán tehát itt semmiféle egyezményt nem kötött a mezőgazdságról.
Ha meg árulásról beszélünk, akkor meg maszop, hiszen a maszop ment bele, hogy a magyar gazdák uniós támogatása csak 25%-a legyen a nyugatinak. Meg a maszop ment bele, hogy a kisgazdaságokat próbálják minél gyorsabban kihalásba zavarni. Érdeklődj már Szanyi eftársnál a büneitekről, ő akkoriban még büszke is volt rá, hogy valójában fel akarja számolni a mezőgazdaságot!
2. Orbán tehát nem hogy nem adta el a termőföldet, hanem amíg a Fidesz tárgyalt, addig ők ragaszkodtak hozzá, hogy a KÖTELEZÖ Uniós jogszabály alól (a termőföld korlátlan vételi lehetősége bárki által) az ország több éves derogációt kapjon, illetve csak bizonyítottan sokéves magyar letelepülés esetén vehetö meg 3 év után a külföldi által.

Nem érdemes titeket ragoznmi, mert ti annyira buta, müveletlen és tanulatlan nép vagytok, hogy ahova ti beléptek, ott mindig csak államcsőd keletkezett.
A jövőben is ez várna az országra tőletek, igaz most már nem lesz lehetőségetek az újabb pusztításra, mert a maszop egy kihalásra ítélt párt, amelyik 2-6 éven belül úgyis repül a parlamentböl.

tomwar 2011.07.26. 10:51:21

Anyazas, fergezes helyett cafolatok, ervelesek, es matek. Ilyeneket varnek...jobbrol, balrol, kozeprol.

lobster thermidor 2011.07.26. 10:51:52

@czjanos:

Bizonyára arra gondolt, hogy meztéllábas-klottgatyás korában, az árokpart nyugati partján tapicskolta a langyos tehéntúrót.

Adofizeto 2011.07.26. 10:55:03

@barli:
Hozzászólásod nem off-os, hanem egy baromság.
Előrebocsátva, hogy a norvégok a legrosszabb pillanatukban (tömeggyilkosság után, felháborodottan) is sokkal normálisabban fognak viselkedni, mint Orbán és a bolsevik Fidesz, szóval soha nem lesz ott visszamenőleges törvénykezés.

Teoretikusan, ha mégis lenne ott (is) visszamenőleges törvénykezés, akkor ott annak az "elszenvedője" EGY TÖMEGGYILKOS LENNE! Nem úgy, mint nálunk, ahol a több 10 ezer ember lett volna, aminek a Munka Törvénykönyve szerint járt a végkielégítés. Tanárok, vegyészek, mozdonyvezetők, állami cégvezetők, irodisták. (Még véletlenül sem a mutyizó BKV-sek).

Hogy mered ezeknek a TISZTESSÉGES embereknek a sorsát egy tömeggyilkoséhoz hasonlítani, te barom állat, fideszbolsevik?!

tomwar 2011.07.26. 10:55:31

@high up!: See up! Hol a fenebe lattal olyan szot, hogy termofold, vagy mezogazdasag, stb.? Amugy a mezugazdasagunkat elso korben a termeloszovetkezetek szetverese vagta haza...

czjanos 2011.07.26. 10:56:37

@gyárvárosi: Nem annyira a hiánnyal-, inkább annak a finanszírozásával foglalkozom. Azért a nagy Keletre fordulás, mert a kínai miniszterelnök megígérte: bevásárolnak a magyar államkötvényekből. Az államkötvény akkor jó és segíti igazán a gazdaság növekedését, ha azok jelentős része hazai kézben (vállalkozók, pénzemberek és állampolgárok) van, két okból:
1. A bizalmat fejezi ki az állam-, a kormány-, a társadalom irányában;
2. Nem érdekük (sőt, ellenérdekeltek), hogy az állam tönkre menjen, mert az a befektetéseik elbukását jelentené.
Mi a helyzet akkor, ha az államkötvényt jelentős részben külföldiek birtokolják, különösen pedig akkor, ha egy kézben, egy érdekcsoportban vannak: attól kezdve a kibocsátó ország érdeke háttérbe szorul, a saját érdeket tolják előre, akár úgy is, hogy az azonnali beváltással fenyegetve befolyást követelnek és érnek el az ország gazdasági-, társadalmi-, politikai belügyeibe.
Ezt kellene az Orbán-Matolcsy-Varga hármasnak felfogni és megelőzni.

Hesperia 2011.07.26. 11:00:56

Milyen ócskán hazudozik ez a Gréczy.... Jellemző, hogy itt azért még kap egy darab felületet, hogy mantrázhasson.
Hogy nem szakad rá a plafon, amikor
neoliberálisozik meg szegényellenesezik, éppen ő, aki az elmúlt 20 év legkegyetlenebb neoliberális, tőkepárti politikai lobbijának az udvaronca évek óta....

becike4 2011.07.26. 11:02:12

Higgyé' a Gyurcsánynak,baszod,az mindig igazat mond!

pástétom 2011.07.26. 11:03:54

@high up!: komcsi a k.va anyád, te féreg! Meg a demokráciatipró Fideszed a Kádár-utánzat Orbánnal az élen.

Megkezded a műszakod, Kubatov-aktivista?

Kalmár 2011.07.26. 11:04:12

Köhög a bolha megint? Már nem számít mit gondoltok. Nem is olvasom el, mit diktált a sittes gazdád. Ne felejts el majd narancsot vinni neki. Már ha te szabadlábon leszel. Szar lehet a szemétdomb keritésén kikiabálni. Oda száműzött titeket a nép és a lakat kulcsát eldobták.
Üljetek mint nyúl a hurokban és tanuljatok Viktortól. (már ha értettek bármit abból amit tesz.)

becike4 2011.07.26. 11:04:30

@Anti Anyag: Nyal is a gonosz törpe,csak itthon nagy a pofája.

lobster thermidor 2011.07.26. 11:05:11

@barli:
@qwertzu:

Még nincs elítélve.
Addig bármilyen törvényt hozhatnak, ezért szó nincs visszamenőleges törvénykezésről.

Persze ennek megértéséhez, némi észre is szükség volna egyesek számára .:)

tomwar 2011.07.26. 11:07:24

@Kalmár: Nagy baj lesz akkor, ha megtanuljak a lecket Viktortol...mert ha egyszer ok kerulnek hatalomra (minden mostani betonozas ellenenere) akkor nagyon sanyaru vilag jonne...

barli 2011.07.26. 11:07:39

@Adofizeto:
1. ne nevezz baromállatnak
2. az egyik legföbb érvetek nem az volt eddig, hogy igazságtalan az adott törvény, hanem hogy a jogállam alappillére, hogy nem törvénykezünk visszamenölegesen. Tehát jogilag semmi különbség nincs aközött, hogy egy tömeggyilkost akasztunk fel új törvénnyel, vagy visszavesszük a lopott pénzt azoktól, akik ugyan törvényesen, de loptak és csödbe vitték az országot.

tomwar 2011.07.26. 11:08:43

@lobster thermidor: A cselekmeny elkovetesenek pillanataban ervenyes jogszabalyok alapjan lehet itelkezni. Pont.

En hagynam 21 ev utan kijonni, es elforditanam a fejem...es valamiert sosem talalnam meg a gyilkosat. Ennyi.

oOMoHiOo (törölt) 2011.07.26. 11:09:29

@tomwar: Azt várhatod... :/
Anyázni, személyeskedni, köpködni - névtelenül - könnyebb.

barli 2011.07.26. 11:09:55

@lobster thermidor: öööö nem vagyok elég képzett ideológiailag, de nem az elkövetés idöpontjában érvényes törvény számít?

barli 2011.07.26. 11:10:57

@tomwar: úgyis "felköti magát" egy év múlva.

tomwar 2011.07.26. 11:12:18

@barli: Az is erdekelne, hogy hol olvastad...mert en csak azt, hogy kevesseli ezert a bunert mindenki a 21 ev bortont. Szo nincs visszamenoleges torvenykezesrol, hulyeseget beszelsz.
Az igazsagerzet egy dolog. Pont ez a felhaborito Viktorek cselekedeteiben: az igazsagtalansag. Mert artatlanokat is sujt. De szarni ra, jo PR. Ja, szerintuk.

barli 2011.07.26. 11:19:49

@tomwar:

index.hu/kulfold/2011/07/26/a_btk._szigoritasat_kovetelik_a_norvegok/

ok, még nem a politikusok követelik.
Egyébként szerintem meg nem felháborító, legalábbis a nagyja.

Adofizeto 2011.07.26. 11:19:51

@barli:
"2. az egyik legföbb érvetek nem az volt eddig, hogy igazságtalan az adott törvény, hanem hogy a jogállam alappillére, hogy nem törvénykezünk visszamenölegesen."
Szó nincs erről. A törvény TARTALMA és HATÁLYA is szemét bolsevik húzás.

"vagy visszavesszük a lopott pénzt azoktól, akik ugyan törvényesen, de loptak és csödbe vitték az országot."
MONDOM MÉG EGYSZER, nem mutyizó BKV-sek, hanem a több 10 ezer BECSÜLETES, TISZTESSÉGES EMBER volt a különadó alanya!!!

Egyenleget vonva: mindkét "ellenérved" hazugság ill. csúsztatás volt, leginkább játék a szavakkal.
Te.....
A fidesz-bolsevikot miért nem kérted ki magadnak?!
:))))

qwertzu 2011.07.26. 11:25:14

@lobster thermidor: A visszamenőleges hatály nyilvánvalóan a tett elkövetésének időpontjára vonatkozik.

Kabbe (törölt) 2011.07.26. 11:26:18

@barli:
....." akik ugyan törvényesen, de loptak"

....te tudod, mit zagyválsz itt össze, ember??:)))

Adofizeto 2011.07.26. 11:30:08

@Kabbe:
"akik ugyan törvényesen, de loptak"

Az elvtárs (barli) már kezdi érteni az alapvető összefüggéseket, de még nem elég képzett.
Egy Marxista Egyetem és minden a helyére kerül az egybites agyában.

lobster thermidor 2011.07.26. 11:31:37

@tomwar:
@barli:

Nyilván van arra lehetőség, hogy a jelenleg meglévő norvég törvényi keretek között is Breivik nyakába akasszanak még néhány évet.

De ha még úgy is lenne, hogy ehhez visszamenőlegese kell törvénykezni, én azért nem teszek egyenlőségjelet egy tömeggyilkos megfelelően szigorú büntethetősége, és egy 40 évet munkában lehúzott magyar pedagógus "pofátlan" végkielégítésének utólagos megadóztatása között.

Még ideológia alapon sem...!

tomwar 2011.07.26. 11:33:50

@barli: Olvastam ezt a cikket mar elobb. Es nem visszamenoleg...a jogos felhaborodasuk pedig ertheto.

Az ugyesz pedig megprobalja az adott torvenyeken belul a maximumot neki. Szo nincs visszamenoleges modositasrol.

Adofizeto 2011.07.26. 11:35:53

@pástétom:
Amikor már teljesen nyilvánvalóan semmi értelmeset nem tudnak (mert nem is lehet) mondani, akkor kezdenek el veszettül komcsizni.
Azok, akiknek Pozsgai Elvtárs ír Alkotmányt. Szégyen és gyalázat.

tomwar 2011.07.26. 11:36:43

A klonadot meg ne keverjuk ide, az egyszeru porhintes, sok artatlan aldozattal. Meglehetett volna korrektul csinalni, el is ismertek, de hat az Schiffer javaslata volt, ezert nem kellett. Es innentol kezdve nincs mirol beszelni, a kulonado egy a sok elbaszott intezkedes kozul, a hozzanemertes es kapkodas "diadalanak" egyik szobra.

Parajpuding 2011.07.26. 11:37:42

Ki az az ostoba, aki eddig még nem jött rá, hogy ez az ország legnagyobb szélkakasa, köpönyegforgatója. Az aktuális ellenséget és barátot, fújolni és éljeneznivalót a széljárásnak megfelelően, az érdekei(k) szerint választja meg. Gerinctelen elmebeteg aljadék. Az ország és a magyarok szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen lehet....

barli 2011.07.26. 11:38:16

@tomwar: olvasd már el a cikk címét ember!

Amúgy bírom a mikor a cuclib szavazók kommunistázzák a fideszt, föleg engem :) Olyan jó perverz.

ui: nem mintha zavarna, ha utólag bevezetnének tényleges életfogytigalni büntetést Norvégiában.

barli 2011.07.26. 11:39:52

nyolc évig mi szívtunk, most ti szívtok nyolc évig. Nyugodjatok meg!

lobster thermidor 2011.07.26. 11:41:59

@barli:

Elég rosszul látod a dolgot!
Itt nagyon kevés kivétellel mindenki szívni fog.

Adofizeto 2011.07.26. 11:44:12

@barli:
"a mikor a cuclib szavazók kommunistázzák a fideszt"
Megint hazudtál. Pont.
Kapjál észhez elvtárs, én is a Fideszre szavaztam, bár ma már ezt tartom életem legnagyobb hibájának! Mentségemre szóljon, ez volt minden idők legnagyobb átqrása! (Gyurcsány ipari tanuló ezekhez képest.)
Gyáriparos nagypapával, kulák apóssal gondolhatod (tán még te is), hogy nem a most kiépülő fidesz-kommunizmusra szavaztam egy éve.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 11:44:31

@barli: ha egyszer kurva kommunistak vagytok es kurva kommunuistak seggebe nyaltok fel garatig, megis, mi a jo edes anyatok tergye kalacsa lennetek masok..?:-DDD

eljott az az ido, amikor is egy kommunista retorikat hangoztato orban a kommunista kina kedveert, ideologiailag megmagyarazva a magyar munkavallalokat torvenyesitett rabszolgasagban akarja kiarulni kinai befektetoknek..:-)

es te tapsolsz ennek.

ezek utan megis mit hazudozol, te gerinctelen szarhazi, hogy nem vagy kommunista es a fidesz nem kommunista?:-)

blah 2011.07.26. 11:45:23

@qwertzu: @barli: nektek ez túl bonyolult látom. Visszamenőleges törvénykezés egy két tömeggyilkos miatt és sok ember anyagi kárára ha nektek ugyanaz akkor valami komoly baj van a fejetekben...

lobster thermidor 2011.07.26. 11:47:51

@barli:

Persze akkor talán nem szívsz akkorát, ha te nem vagy munkavállaló, nincs gyereked, nem leszel soha nyugdíjas.
Talán akkor sem szívsz, ha már most külföldön élsz, vagy akkora vagyonod van, természetesen az is külföldi befektetésekben, ami biztosítja számodra azt, hogy kiiratkozhass ebből az egyre jobban elcseszett rendszerből.

De ahogy a stílusodból következtetek, te nem tartozol ezen kiváltságosok közé, így hidd el nekem, kár a kárörömért.
Szívni fog itt mindenki, mint a torkosborz. Te sem vagy kivétel.

Artie 2011.07.26. 11:49:38

@barli: Norvégia nem EU-tag. Csak úgy mondom.

barli 2011.07.26. 11:49:52

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
néha nekem is sok amit és föleg ahogy csinálják, de végsö a következtetéseket majd 2013ban a GDP, az államháztartás és az államadósság állapotának megvizsgálásával fogm meghozni. Az irány nagyjából ok, a stílus nagyon nem. Ja meg ha az elqró végre rács mögött lesz.
Ti meg csak nyávogjatok.

ui: ti egyek vagytok, vagy csak ugyanannak dolgoztok?

Alterix 2011.07.26. 11:50:10

@tomwar: "Szo nincs visszamenoleges modositasrol. "

Csalódtam is a derék norvégokban:(
De még helyretehetik a becsületüket, ha egyéni indítványként 3 óra alatt átzavarják. Persze néhány helyesírási hibával...

barli 2011.07.26. 11:50:43

@Artie: mi köze ennek az EUhoz? Norvégia nem fejlett nyugat? Van még fejlettebb nyugat náluk?

barli 2011.07.26. 11:52:09

@blah: akkor ne a visszamenölegességet kritizáljátok, hanem a törvényt! Ez a bajunk.

barli 2011.07.26. 11:53:53

@lobster thermidor: mondjuk a nyugdíjasokon kívül a többiek eddig többet szívtak, mint most. Na jó, a sokgyerekes dolgozninemakarók talán kevesebbet.

Adofizeto 2011.07.26. 11:54:24

@lobster thermidor:

Nem biztos, hogy észre fogja venni, hogy ő is pont úgy szív (velünk)!!!
Legyünk tárgyilagosak és emlékezzünk vissza:
Amikor az MSZP kormány elvette a tököm tudja' hanyadik havi nyugdíjat, a TV-ben a szegény, fogatlan, éhező nyugdíjas néni büszkén, örömmel mondta, hogy ha kell, Feriért és az országért még a következő havi nyugdíját is odaadja! Emlékezzünk.

Barli is ilyen felfokozott lelki állapotban van, észre sem fogja venni, amikor a tökein fel-le masíroznak...

barli 2011.07.26. 11:55:31

Mi van itt? Már egész jó kis jobber fórum lett a greczyblog az elmúlt idöben, hát erre nem megjelentek a cucli trollok? :)

Adofizeto 2011.07.26. 11:57:30

@barli:
2013ban a GDP, az államháztartás és az államadósság állapotának megvizsgálásával fogm meghozni.

Ha esetleg EZEKET A PARAMÉTEREKET MOST szeretnéd szakértő szemeddel "megvizsgálni", előtte mindenképpen szedáld le magad!
:)))

barli 2011.07.26. 11:58:32

@Adofizeto: én csak azt látom b+ hogy a kormányváltás óta a mutatók nem csökkennek, hanem nönek, és nem eladnak, hanem vesznek. Ez a nagy különbség, a többi meg rizsa.
és ne jöjjetek most a svájci frankkal mert egyrészt azzal mostanában mindenki szív, kettö, az is föleg a szocik miatt ekkora probléma.

barli 2011.07.26. 11:59:35

egyébként azért mert primitíven leugattok, még nem lesz igazatok. Legalábbis nem azért.

2011.07.26. 12:00:26

Miért nem lehet visszamenőleg elszámoltatni, minden volt és jelenlegi parlamenti pártot, pártvezetőt, kormányt és kormányközeli haveri cégeket?
Ugyanis akkor volna itt igazi demokrácia.

Mert lehet itt szidni egymást , alpári módon, ám azt be kell látni, hogy a magyar politikai elitnek önmagát nevező, a munkát csak fényképről illetve hallomásból ismerő egyének, ugy jobbról, mind balról, ök tehetnek arról hogy itt tart az ország.
Nincs itt kivétel! Mindegyik csak képmutató, alibipolitikus, akit csak az érdekelt és érdekel, hogy honnan tud még több lóvét lenyulni és még jobban megtömni a zsebét.
A sok "hivő", mind jobbról-mind balról beveszi a mesét és azt hiszi, hogy az "Ő" imádottja mond igazat.Pedig ha kinyitná a szemét, akkor végre látna--ha akarná!

Qtya11 2011.07.26. 12:00:31

Mindenki tudja, aki épeszű, hogy ez a tusnádfürdői beszéd, egy beteg elme torz kivetülése.
Senki másnak nem jön be, csak az olyan elvakult hívőknek, akik itt is az "utóvéd harcokat" vívják.
Ők is tudják, hogy védhetetlen vezérük, de valami hősiességet akarnak elkövetni, és ezért is egyre agresszívebbek.
Szerncsére, egyre kevesebb az ilyen elvakult agymosott, és nem csak itt, hanem egyéb blogokon is.

Adofizeto 2011.07.26. 12:02:10

@barli:
Barli, AZ ISTEN SZERELMÉRE, még mit kellene itt többünknek leírni, hogy akár csak egy másodpercre elgondolkozz???????

barli 2011.07.26. 12:04:38

@Adofizeto: mit és hogyan, és ki. és gondolkozom folyamatosan. Alternatívát még véletlenül sem látok.

blah 2011.07.26. 12:04:45

@barli: az azért minősít, hogy neked 2013-ig kell várnod a gazdaság megvizsgálásával… tényleg nem kéne itt erőlködnöd. Inkább erőlködj magadban azon, hogy milyen intézkedéseket kellene látnod ahhoz, hogy 2013-ban majd elégedetten dőlj hátra…

okossan 2011.07.26. 12:04:55

Számomra ebből látszik, hogy minél szilárdhitűbbnek és tökösebbnek próbálja mutatni magát egy politikus, annál elvtelenebb.

Adofizeto 2011.07.26. 12:04:59

@barli:
"én csak azt látom b+ hogy a kormányváltás óta a mutatók nem csökkennek, hanem nönek"

Óvatosan elvtárs, van néhány mutató, ami akkor jó, ha csökken.
:)))

barli 2011.07.26. 12:05:50

@Adofizeto: szerintem szimplán becsödölt volna az ország, mint a görögök, ha ezt a sok sz*rt nem csinálták volna meg így sebtiben. Persze hogy csinálhatták volna jobban is.

barli 2011.07.26. 12:07:47

@blah: márpedig az elsö év után nem lehet semmit sem elvárni. Akkor mindenhol csak a piszkos munkát végzik. Ha jól csinálták, a harmadik negyedik évben beindul valami. Ha nem, roisszul csinálták.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:10:15

@barli: en egy kulfoldi valalatnak dolgozom..

de mivel vagyunk sokszazan, nem tudhatom, rajtam kivul itt ki dolgozik meg ugyanannak, mint en..

tudod, en eltartoja vagyok a gumicsizmas anyabaszonak, nem szolgaja.

Behajtó70 2011.07.26. 12:14:08

Hülyeségek helyett itt a valóság, akit esetleg érdekel, hogy VALÓJÁBAN mit mondott Orbán:

kuminszerint.blog.hu/2011/07/25/miert_ne_irjunk_duhos_posztot_egyetlen_tudositas_alapjan

baliquez 2011.07.26. 12:14:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem mockoszkommunista a csúti hanem veszélyesen őrült bolsevik. Kövecses zacc a foskávé legalján.

Ami pedig a norvég eszelőst illeti, felesleges vergődnie a népének visszamenőleges törvénykezésért, civilizált országban olyat nem lehet.

Egyszerűbb megoldás ha elfelejtik egy-két hétig etetni-itatni és még a klotyójában is elzárják a vizet. Fegyőr kap egy szóbeli megrovást foglalkozáson belül elkövetett gondatlanságos emberölésért, a munkaügyi perére meg egy ország dobja össze neki a legjobb ügyvédre valót, felmentik és nemzeti hős lesz. Katarzis, kicsinyes bosszú, kinek mi. Béke.

hoseman 2011.07.26. 12:17:06

@Anti Anyag: te olyan hülye vagy cimbora hogy nem szarsz be,meg max hazatalálsz...

Adofizeto 2011.07.26. 12:19:49

@barli:
Szeretnélek megtisztelni azzal, hogy megpróbálok maximálisan tárgyilagos lenni (hátha elérem vele azt, hogy nem csak a számodra elfogadhatóval értsél egyet, hanem elgondolkozz azon is, ami nem tetszik):
Szóval. A szocik szokták mondani, hogy 1-1.5 évvel a választások után már nem lehet Gyurcsányra mutogatni. Dehogyisnem lehet! GyF olyanokat tett, amire szerintem még 50 év múlva is lehet hivatkozni (pl. a kisebbségi ügy, gondolom érted).
Viszont. Matolcsi -IMMÁRON SAJÁT JOGON- 1-1.5 év alatt úgy elqrta, hogy arra nincsenek szavak (Akár Bajnai relatíve profi intézkedéseihez viszonyítva is).
Ez azért szomorít el, mert a Fidesz VOLT AZ UTOLSÓ REMÉNYEM, hogy a hazám mégiscsak fennmaradhat.
Ez az egyik fele.

A másik a jogállamiság szétverése. Nehéz leírnom (már-már kezelhetetlen meghasonulást eredményez magamban), de Gyurcsányék gentleman-ek és demokraták voltak a Fidesz-bolsevikokhoz képest. (PUSZTÁN azért, mert a szocik profik, és szempont volt az ország kirablását demokratikus és jogállami keretek mellett, problémamentesen folytatni.)

high up! 2011.07.26. 12:21:02

@pástétom: A te k. anyádék voltak komcsik, mit szégyelled a családi kútúrádat?
Amúgy sem szóltam hozzád, de úgy látszik te tudod a legjobban, hogy ki vagy!

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.07.26. 12:21:15

" Húsz év alatt közrendőrből milliárdos /becsületes munkával/ kedvezményes nyugdíjjal" Pintér Sándor féle életpálya modellt minden magyar polgárnak O. Viktor eltárs!

"Itt az idő" polgárok, készülj az új választásokra, mert ez a banda 1 év alatt megbukott!

high up! 2011.07.26. 12:22:22

@tomwar: Talán el kellene olvasnod a blogot is ha már vitatkozni akarsz róla.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:23:07

@baliquez: oke, igazabol sem kina, sem oroszorszag nem kommunista a szo valodi ertelmeben.

de elegge nyilvanvalo, hogy a fenti beszed es a munka torvenykonyvenek modositasai a terepet keszitik elo a fent emlitett orszagok befektetoinek es ideologiai alapjainak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:26:52

@Orbán takarodj!!: nem kozrendor volt, hanem gepkocsivezeto a belugyminiszteriumban, kesobb ment csak el tiszti iskolaba.

hu.wikipedia.org/wiki/Pint%C3%A9r_S%C3%A1ndor_%28rend%C5%91rtiszt%29

soha egy percet nem volt kozrendor

blah 2011.07.26. 12:28:20

@barli: az intézkedésekből lehet látni az irányt. Amit kitűztek célnak, na arra utaló intézkedést még nem láttam. Eddig fejetlenség és hiba hiba hátán. A gazdaságpolitika nem egy csiribí varázslat, hogy összeöntünk pár dolgot aztán majd ha összeérik lehet, hogy jó fog kisülni belőle...

Bankrator 2011.07.26. 12:28:30

A Magyar Királyi Kossuth Ràdió talált pár orszàgot europában ahol drágább a benzin!Norvègia,Svájc,stb.A fizetéseket az emlitett országokban nem emlitette...

Kivlov 2011.07.26. 12:29:58

további kiadáscsökkentést, racionalizálást!!!

Bankrator 2011.07.26. 12:31:31

A Magyar Királyi Kossuth Ràdió talált pár orszàgot europában ahol drágább a benzin!Norvègia,Svájc,stb.A fizetéseket az emlitett országokban nem emlitette...

Adofizeto 2011.07.26. 12:31:45

@Kivlov:
Nem pártgyűlésen vagy, viselkedjél!
:)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:32:35

@blah: plane egy olyan gazdasagi miniszterrel, akit szakmai korokben ugy emlegetnek, hogy " a kozgazdasz akit nem zavarnak a szamok"

is 2011.07.26. 12:32:58

@Adofizeto: szoval meg mindig elhiszed, hogy a szocik direkte kirabolni akartak az orszagot. ez lesz a kovetkezo lepes, hogy felismered, hogy ezt is csak a FIDESZ adta a szadba. egyetlen adaton gondolkodj el: a FIDESZ-taplalta kozbeszed szerint a szocik evi szazmilliardokat loptak el. tehat a FIDESZ alatt, semmit nem csinalva evi tobbszazmilliardnak meg kellene jelennie. nem jelenik meg. hol van? tan a FIDESZ is kirabolja az orszagot? vagy tan a szocik sem raboltak ki? hol van az az evi tobbszazmilliard tobblet most, hogy nem a szocik vannak?

tölgyes 2011.07.26. 12:33:07

Hol itt az ellentmondás??????? Nekünk az uniohoz kell kötődnünk, amíg az érdekein úgy kivánják. Egy percig se tovább, mint ahogy az unio se cicózik velünk, ha az érdekei úgy kívánják.. Ha a Zsolti szerelmes a Nyugatba, akkor legyen az övék,, csak attól tartok, hogy ott nincs szükség a tudására, mert az fabatkát sem ér.

tovabb a jezsovi uton 2011.07.26. 12:34:27

jó a cikk cime, de szerintem sokan a fejét is levágnák az őrült gazember gnómnak!!))

tölgyes 2011.07.26. 12:35:54

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Furcsa dolog ez! A minap nézem este a 700-as klubot az ATV-én.. és mit nem hallok: az USA tervezi az adósságplafon bevezetését.. és az adók felső szintjének meghatározását.. Mindezt alkotmányban akarják rögzíteni.. Ez a terv most más az Eu-ban is megfogalmazódik.

tölgyes 2011.07.26. 12:37:40

@tovabb a jezsovi uton: Világos: "Fulladjon meg Orbán Viktor lehetőeg máma még".. Ez azonban programnak kevés.Még azt sem tudják, hogy mi is a baj önmagukkal:)

Adofizeto 2011.07.26. 12:38:03

@is:
Hát persze.
De nem egészen, mint ahogy Te mondod.
Éppen néhány napja írtam valahol, hogy amíg "Matolcsi Mester vagy maga a nagy Orbán Viktor nem ránt elő nagy dobpergések közepette évi 1000 milliárdot egy kalapból, addig a magam részéről úgy veszem, hogy EZEK IS lopnak".
Szerintem nincs már hova fejlődnöm...
;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:39:22

@Kivlov: tudod az a vicc, hogy egy eve ugy voltam, hogy ez van, viktorkiraly csak addig nyirta a magyar kozeletet, amig o maradt egyedul allva - kisgazdak, miep, mdf, szdsz, mszp.. mind viktor keze altal hullottak el. hogy ez most jo, vagy nem jo, nem tisztem eldonteni.. -, manias a csavo, mindenaron egy kurvba kepet akar magarol a tortenelmkonyvbe, most mar lesarom. ha racionalizal es koltsegcsokkent, amit mar nagyon reg meg kellett volna csinalni, csak visszaelve a demokracia adta jogokkal - ami jogokat most pont azert vagnak meg, hogy veluk ez elo ne fordulhasson - megakadalyozta masnak a rendteremtest.

gondoltam, meg tudja csinalni.
hat nem tudja, bakker. egy elmebeteg, akartatos kis pocsot latok, viziokkal, a valosagtol elrugaszkodott, zavart elmevel.

egy igazi kis apropocsu hatranyos helyzetu, gumicsimas suttyot latok, akit mindenki kirohog, mert beleszart a piszorba, mert nem latott meg angol wc-t ers most kegyetlen bosszut all sajat tudatlansaga es suttyosaga miatt, mikozben mindent, amit csak tud a fennhatosaga ala hajt a mezogazdasgtol a banyakon at a fociig...

naiv voltam..

el kellett volna menni az mszpre szavazni, meg akkor is, ha lilat hanyok a szanyikapitanytol es mesterhazi dartanyantol...

de az kisebb bun lett volna, mint otthon maradni es ketharmadot engedni a bolondok messiasanak.

blah 2011.07.26. 12:39:33

@is: ez bizony jogos kérdés... :)

Kivlov 2011.07.26. 12:41:55

@Adofizeto:
Nem, csak tele van vele a tököm, hogy mindenki az államtól vár megoldást a legkisebb problémájára is, adózni bezzeg a kutya sem akar. Akkor miből finanszírozzuk a sok inaktívat, a sok segélyest, nyugdíjat? Miből?
Ezer + 1 tanulmány mutatta már meg évekkel ezelőtt, hogy klasszisokkal többet költünk szociális kiadásokra, mint a régiós országok. Érdekes, hogy a szloviknál jóval kisebb a rokik aránya is. és, ha most racionalizálni akarunk kicsit, akkor itt hőbörög az ország 90%-a! Adózzatok akkor és lesz pénz!!!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:42:58

@tölgyes: te demagog szarhazi.

nem kell reszleteznem, tudatosan nyomod a propagandat. tudod pontosan miert vagy demagog, hol hazudsz es miert. es tudd, hogy teljesen atlatszo vagy es ilyen faszsagokkal nem etetsz meg,
nem megyek bele a hazug jatekodba.

high up! 2011.07.26. 12:43:44

@Adofizeto: az volt a te gyúrcsótányod, demokratikus gentleman! Ha a te szemedet is kézben postázta volna ki a nemzeti ünnepen, megnézném mekkorát nyalnál ma ennek a hibbant ruszki müveltségü diktátornak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:43:47

@Kivlov: na ez az, ami nem mukodik, ugye, mert amiug fizetek, addig ugatok es aki szajkosarat akar ram tenni, kitepem a torkat..:-)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 12:44:39

@barli:

Erről nem olvastam, arról viszont igen hogy állítólag van határozatlan idejű börtönbüntetésük amit 20 évenként felülvizsgálnak.

A visszamenő hatályú "törvények" törvénytelensége pedig minden gondolkodó ember számára egyértelmű, éppúgy mint a (már római császárok által is "proscriptio" néven gyakorolt) személyre szabott "törvény"hozás.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:45:54

@high up!: mint a mellekelt abra mutatja, gyurcsany nem volt diktator, hiszen abszolut demokratikus uton le lehetett valtani.

ha ez megtortenhetett, nem volt diktator. mivel orban eppen azon dolgozik, hoguy a demokratikus levaltasat megakadalyozza, ezert o diktator. es nekunk kell majd mas utat talalni a levaltasara, ami lehet,hogy nem lesz demokratikus - mivel nem hagy lehetoseget - , lehet, hogy nem lesz bekes, de hogy le lesz valtva, az tuti kurva elet...

Netuddki. 2011.07.26. 12:46:00

@Anti Anyag: "Orbán nyugati politikusként simán állíthatja, hogy halódik a nyugat."

Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy "blümblümblümm". Annak is pont ennyi értelme lett volna.

Hagyjuk már az egymondatos okosságokat! E helyett orbán inkább mikor akarja ezt az elqrt adórendszert rendbetenni? És beszedni az adókat, mindenkitől kivétel nélkül? He?

high up! 2011.07.26. 12:46:25

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: mi van te kis hibbant libsikomcsika? Apád AVH-s módszereivel akarsz másokkal vitatkozni?
De mihez is szóltál hozzá, el tudnád gagyogni te kis szánalom rakat?

Netuddki. 2011.07.26. 12:48:56

@high up!: "high up! 0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."
"2010.04.16. óta tag."

Muhaha!

blah 2011.07.26. 12:50:37

@Kivlov: ez jó, és mivel fogod meggyőzni az embereket, hogy fizessenek rendesen adót. Ugyanis itt nem csak a gazdag adócsaló vállalkozóról van szó hanem főleg a sok minimálbéres alkalmazottról akik ha nem borítékban kapnák azt az összeget hanem bejelentve akkor egyrészt rendesen esne az életszínvonaluk, másrészt sokkal kevesebb pénzt költhetnének el amitől másoknak is esne az életszínvonaluk. Az életképes piaci környezet megteremtéséért az állam a felelős és nem a piaci résztvevők. Addig ne is várja el senki, hogy a munkavállalók 2/3-a rendesen adózzon amíg a saját gyomruk a tét...

Krumpli Bogart 2011.07.26. 12:50:39

@lobster thermidor: Még nincs elítélve.
Addig bármilyen törvényt hozhatnak, ezért szó nincs visszamenőleges törvénykezésről.

Persze ennek megértéséhez, némi észre is szükség volna egyesek számára .:)

Ezt rosszul tudod. A büntető törvénykezésben minden, kontinentális jog alapján álló jogállamban az elkövetés idején hatályos szabályok szerint kell elbírálni és büntetni a cselekményt, kivéve, ha az elbírálás idején hatályos törvény enyhébb, mint az elkövetés időpontjában hatályban volt törvény.

Adofizeto 2011.07.26. 12:53:00

@high up!:
Igazad van, az tényleg kivétel volt! Anno engem is felháborított, ha hiszed, ha nem (szóval, lesz.rom), sokat téptem a számat miatta, minden fórumon.

barli 2011.07.26. 12:54:41

@neoteny: egy fejlett demokráciában így is van. Csak egy fejlett demokráciában a parlament feloszlik, ha kiderül hogy csalással nyerték meg a választást. Na ott van a kutya elásva.
Ha tavaly ott adták volna át az országot (gazdaságilag/lelkileg), ahogy 2002-ben átvették, én lennék az elsö, aki kimenne a barikádra az elmúlt év intézkedései után. De nem úgy adták át. Speciális helyzet speciális intézkedéseket kíván. Nagyjából lesz*rom a hagyó és zuschlag féle pitiáner tolvajokat. A baj ott van, hogy mindent, minden szinten elcsesztek.
Ha nem cseszték volna így el, vikinek sem lenne kétharmada, nem nyivákolnátok ti se ennyit.

Krumpli Bogart 2011.07.26. 12:55:44

@neoteny: Visszamenőleges hatályú törvénykezésre pedig nincs szükség egy darab terrorista biztonságos kiiktatásához.
A börtönben annyi minden történhet az emberrel. Ulrike Meinhof is hogy meghalt szegény... Egy demokratikus országban. Nem hallottam, hogy a demokratikus közvélemény különösebben háborgott volna. És helyesen tette, hogy nem háborgott.

high up! 2011.07.26. 12:57:10

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Hibbant vagy te, de nagyon, mert meg magadat is képen fosod a saját érvrendszereddel.

Orbánra már lassan 15 éve kiáltotok diktátort, miközben öt is le lehetett váltani. Akkor most mit toporzékolsz itt, hogy a gyúrcsótány eftársad per definicio nem diktátor?

Azt a lázálmodat meg kezeltesd, hogy a fidesz törvények alapján többé nem lesznek választások, amelyeken a Fideszt (és nem Orbánt te okostóni!) le lehetne váltani.
Tudod az a helyzet, hogy csupán a hozzátok hasonló NAGYONMARHÁK nem fogják tudni leváltani. Ez számotokra a borzalmas igazság.
Mindenki más elött nyitva az út.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 12:57:33

@high up!: jol van kiskocsog:-)

nagyot mondtal, oblithetsz:-)

ajanlom a fajtad - fides curva - figyelmebe, hogy a jogallamisag szabalyainak felszamolasa es egyeni ertelmezese azt jelenti, hogy en is egyenileg fogom ertelmezni a jogallamisagot..:-)

mert ha a kurva fajtadnak joga van hozza, akikor nekem is.

csak en jobb kikepzest kaptam..;-)

sisifux 2011.07.26. 12:59:41

@barli:
"szerintem szimplán becsödölt volna az ország, mint a görögök, ha ezt a sok sz*rt nem csinálták volna meg így sebtiben. Persze hogy csinálhatták volna jobban is."

Az nem kérdés, hogy csinálhatták volna jobban is. Mint ahogy sajnos az sem, hogy az irány egyértelműen rossz. A jövő helyett megcélozták a múltat, annak is a nem a legjobb emlékű korszakát. Egyébként, ha önkéntes lenne Zorbán követése, hát kövesse aki akarja. Csak éppen önkéntességről sincs szó.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az előző időszakban minden szép és jó volt.

Adofizeto 2011.07.26. 13:00:01

@kovi1970:

Előrebocsátva, hogy szerintem Orbánnak abban a mondatában teljesen igaza van, hogy a nyugat halódik, szerintem is elég nevetséges, hogy ezt a tényt pont egy ilyen sz.r-szemét ország miniszterelnökétől kell megtudniuk.

Kicsit Virág elvtársra emlékeztet, amikor az imperialistákról anekdotázott.
Vagy amikor Magyarország hadat üzent az USA-nak. Szóval vicces.

MACISAJT 2011.07.26. 13:01:04

Először is, nincs megtiltva hogy megismerkedjenek azzal hogy pontosan mit mondott ez vagy az(jelen esetben Varga):

"A Miniszterelnökséget vezető államtitkár nem zárja ki, hogy az állam értékesíteni fogja a Mol-ban meglévő részesedésének egy részét megfelelő árfolyam esetén. „Nem szabad a kormányzati gondolkodásból kizárni, hogy a kormány ennek a részvénycsomagnak egy részét értékesíti, akár fokozatos értékesítésbe kezd, hiszen nem látjuk előre, hogy mi fog történni a devizafinanszírozásban, vagy a devizapiacokon.

El tudok képzelni olyan helyzet, hogy 2012 elején a biztonságos finanszírozáshoz arra lesz szükség, hogy az állami csomag egy része értékesítésre kerüljön” Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy fontos érdek, hogy a magyar kormánynak az ország stratégiailag legfontosabb cégére rálátása legyen. A további állami lépéseket a magyar gazdaság, a költségvetés helyzete és a kormány stratégiai céljai mentén hozzák majd meg. www.gazdasagiradio.hu/cikk/66368/

És akkor ezek után nézzük a szerző ótvarosan hazug kérdésbe foglalt állítását:

"Majd azt is hozzátette, hogy az állam eladhat Mol-részvényeket. Csak nem?! Akkor mi a fenének vették meg a pakettet az oroszoktól veszteséget okozva?"

Miféle "veszteséget" okozott a MOL pakett megvásárlása????

És hogy miért vették? 1. Befolyásért 2. Osztalékért. 3. Mert minden gazdasági befektetés jobb annál amit a gyurcsány-bajnaiak csináltak az IMF hitelt felvett 13 milliárd eurójából:
-konkrétan hogy nyom nélkül eltapsoltak
ebből 9,5 milliárdot.
-illetve hogy a maradék 3,5 milliárd
úgy kamatozzon az IMF-nek a MNB-ben, hogy aztán kamattal növelve ámde felhasználatlanul legyen visszafizetve.

No, ebből a két ökörségből Orbánék egyet sem csináltak.
Szerencsére.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 13:01:27

@high up!: ha valaire 15 evig lehet diktatort kialtani, mert folyamatosan vezetoje egy politikai formacionak annak sikereitol, kudarcaitol fuggetlenul, az tenyleg diktator, faszomoccse:-DDDD

ennyire szellemi egytaletel vagy, anyad szegyene?:-D ennyire nem jonnek at ilyen alapfogalmak, hogy mi tesz valakit diktatorra?:-DDD

de mondom, orbannak lesz csak rosszabb, amikor levaltjuk. ha demokratikus modszerrel tortenik, akkor meg nyugdijba is mehet, ha nem azzal - es a rendorseg es katonasag nem az o oldalan fog allni, mert ezt mar elkurta.. - akkor jo, ha eljut a bortonig..:-)

de az ne legyen ketseges, hogy orban viktor le lesz valtva. es olyan modszerekkel, amilyen modszerekre lehetosegunk lesz, lehetosegunk marad. ha megy demokratikusan, akkor nincs gond. ha nem...

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:02:32

@barli:

A 2002-20010-es rezsim "jótetteit" közel sem áll szándékomban védeni; és ahogy máshol már említettem, a balközépnek kellett volna békés tüntetéseken keresztül elérni hogy az akkori kormányzat lemondjon és ezzel választások kiírására kerüljön sor.

Ugyanakkor az ő bűneik felemlegetésével felmentést kívánni adni a mostani "rencer" húzásainak annyi mint fennen hangoztatni hogy a cseber egy rothadó, bűzös hely volt, bezzeg a veder mennyivel jobb.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 13:02:36

@MACISAJT: "Miféle "veszteséget" okozott a MOL pakett megvásárlása????"

attol fugg

az orban csaladnak es kozvetlen munkatarsainak, vagy az orszagnak?

MACISAJT 2011.07.26. 13:03:54

Idézzünk néhány tényt:

Már elköltöttük az EU-IMF hitel javát
MTI
2010. szeptember 7., kedd 17:21
A magyar államnak jelenleg 3,5 milliárd euró összegű devizabetétje van a Magyar Nemzeti Banknál, és nagyjából ennyit használhat fel a következő években lejáró devizaadósság törlesztésére - közölte az MTI kérdésére az MNB sajtóosztálya.

Tévhit tehát, hogy azt a közel 13 milliárd eurós összeget, amelyet a kormány az IMF-EU hitelszerződés révén eddig már felvett, azt a jövőben adósságtörlesztésre lehet fordítani.

A kormány a felvett hitel nagy részét az MNB-nél forintra váltotta, és a válság idején - amikor a piacon a szükséges finanszírozásnál kevesebb állampapírt tudott kibocsátani - elköltötte. Azaz ebből finanszírozta a folyó költségvetési hiányt és a lejáró adósságot - közölte a jegybank sajtóosztálya.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha az adósságtörlesztés miatt a jelzett 3,5 milliárd eurónál nagyobb összegre van szüksége az államnak, akkor az Állami Adósságkezelő Központnak (ÁKK) forintban államkötvényt kell kibocsátania, és aztán ezt a forintforrást az állam az MNB-nél devizára váltja, amelynek nyomán az MNB devizatartalékai csökkennek."
-------

Világos, nem?
"A magyar államnak jelenleg 3,5 milliárd euró összegű devizabetétje van a Magyar Nemzeti Banknál"
(Ebből finanszírozzák a MOL visszavásárlásának ügyletét.)
Amúgy arról hogy a 13 milliárdnak ez a 3,5 milliárdos része hogyan menekült meg a Bajnaiék elköltésétől, egy szó sincs.Mint ahogy arról sem, mire költöttek Bajnaiék egy év alatt 9,5 milliárd eurót...

Arról sincs egy hang se, hova lettek a százmilliárdok, melyeket a Medgyessy és a Gyurcsány kasszíroztak a MOL 2003-as és 2006-os kiárusításából.
Eladták.Ezt is.Meg a Postabankot.Meg az Airportot. Meg a MTV székházat.
Meg a Posta székházat.Meg a párnagázt is.Meg a széndioxid kvótákat is.
A pénz meg nyomtalanul eltűnt.

Azért, ez a lényegi különbség a két fajta kormányzás között.( ennek szimbóluma a MOL vagy az Airport esete).
A balliberális mindent elad, eladósít és a pénznek nyakára hág.
Orbánék kifizetik az adósságot és visszavásárolnak.

high up! 2011.07.26. 13:06:25

@is: ennyi fasságot összehordani az adósságmechanizmusról, na ez nem semmi. Mondtam is ebben a blogban, hogy ti komcsik annyira tanulatlanok vagytok, annyira nem értetetek a pofázáson kívül semmihez, hogy ebböl mindig államcsőd lett a kezetek alatt.

pástétom 2011.07.26. 13:08:33

@high up!: Mitől minősűl diktátornak a Gyurcsány? Foglald pontokba az érveidet. Világos, egyértelmű, bizonyítható okokat akarok látni.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:10:14

@Krumpli Bogart:

Nekem úgy tűnt az UM-ről szóló Wikipedia cikk elolvasása után hogy igenis voltak kétségek a halálát illetően és még vizsgálóbizottságot is felállítottak ami írt is egy beszámolót. Azért ő nem csak egyszerűen eltűnt ahogy a SzU-ban, Kínában vagy dél-amerikai szélsőjobbos/balos diktátorok országaiban szokott történni.

Sokkal érdekesebb kérdésnek találom az 1962-es daganat-eltávolító agyműtétjének esetleges hatását a militarizmusba történő átmenetére.

SenchoPenze 2011.07.26. 13:10:59

Sztrarij Smokovec??? Ha már ilyen poénos akarsz lenni, akkor legalább használd helyesen a nevét. Starý Smokovec. Ez szlovák név, nem orosz. Ja, és magyarul Ótátrafüred, bammeg!

Adofizeto 2011.07.26. 13:11:33

@barli:
"egy fejlett demokráciában így is van. Csak egy fejlett demokráciában a parlament feloszlik, ha kiderül hogy csalással nyerték meg a választást"

Orbánék 2010-es kampányánál (megvédjük a manyupokat, garancia a nyugdíjasoknak, csökkentjük az adókat, stb.-stb.)GIGANTIKUSABB CSALÁST nem nagyon tudok elképzelni.

Mondjuk egy bróker vagy mosóporügynök, kb. 10 év börtönt kapna ekkora csalásért, megtévesztésért. A kárérték (rámegy az ország) és a megtévesztettek száma tekintetében (10millió, természetesen te is benne vagy :) az arányosság elvét követve, olyan 1.000.000 év fegyház dukálna nekik.

Lencsés István 2011.07.26. 13:15:14

" Az az Orbán beszél így a Nyugatról és az Unióról, aki 1990 és 94 között az integrációért felelős parlamenti bizottságot vezette. " : És ? :O Ez a múlt ! Most más szelek fújnak .... Ennyi .

high up! 2011.07.26. 13:16:18

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: jól van futóbolondka, mivel a képességidet meghaladja az Alokotmány értelmezése, így majd kérjél tanácsot az EU-tól.
Sajna azok már kiadták a papírt róla, hogy a demokráciai - a nemzetközi lejáratást szervezö fajtád legnagyobb sajnálatára - továbbra is megmarad.
Ezek után ha te még mindig tovább vacogsz, akkor az már kórházi ambulanciás eset!

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:17:36

@Lencsés István:

"Most más szelek fújnak .... "

Orbán "Szélkakas" Viktor?

Krumpli Bogart 2011.07.26. 13:20:17

@neoteny: Persze. Vizsgálóbizottság volt. Helyes. Demokratikus. De azt nyilván nem gondolta senki, hogy egy ilyen állatot (és a társait) kiengednek majd egyszer az emberek közé. Még szép, hogy nem.

high up! 2011.07.26. 13:20:33

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Az se fog a te kis hülye breiviki eszeden javítani, ha megsúgom, hogy Orbánt eddig mindig titkos szavazáson választották meg pártelnöknek. Ekkora nyíltszíni diktatúra van ám a Fideszben! Nagyonmarha!

Krumpli Bogart 2011.07.26. 13:22:45

@neoteny: Egyébként csak arra akartam utalni, hogy a jog mindig az általánost, soha nem a különöst szabályozza. (Kedves professzoromat idéztem.)
Tehát egy kivételes és ritka baromállat miatt nem kell, sőt nem szabad átszabni egy demokratikus jogrendszert.

sisifux 2011.07.26. 13:23:18

@tölgyes:

"Világos: "Fulladjon meg Orbán Viktor lehetőeg máma még".. Ez azonban programnak kevés.Még azt sem tudják, hogy mi is a baj önmagukkal:)"

Ez tényleg kevés programnak, amint a fidesz is bizonyítja, mert a prgramjuk ugyanez volt, csak Gyurcsánnyal.

barli 2011.07.26. 13:24:43

@Adofizeto: "megvédjük a nyugdíjakat"-ra emlékszem. harminc negyven év alatt meg tuti jópár kassza tönkrement volna, akkor meg persze hogy az állambácsinak kéne fizetnie. A kasszáknak ez csak addig üzlet amig csak befizetések vannak. szvsz ez még a megvédés kategóriájába tartozik.
Az adócsökkentést meg nem hazudták. Azt meg ugye senki sem hiszi el, hogy úgy lehet adót csökkenteni, hogy máshonnan nem vesznek el ugyanannyit?
Érdekes, hogy a választás elött mindenki azon rágózott, hogy a fidesznek nincs is programja, most meg azon, hogy nem tartják be az ígéreteiket...

lobster thermidor 2011.07.26. 13:25:05

@barli:

Látom te nem olvasod Matolcsyék legújabb agyrémeit, vagy ha igen, akkor nem érted.
Itt minden magyar munkavállalóval csúnyán ki lesz cseszve.

Te sem vagy kivétel!

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:26:05

@Krumpli Bogart:

Valóban.

Nemrégiben olvastam el Friedrich Hayek "The Road To Serfdom" c. könyvét és most olvasom (lassan, mert túl sokat netezem) "The Constitution Of Liberty"-t.

Adofizeto 2011.07.26. 13:28:14

@MACISAJT:

Ha következetes lennél (és nem az Agit.Prop Osztály anyagából Ctrl-C-znél), simán folytathatnád a sort a mai napig.

lobster thermidor 2011.07.26. 13:28:57

@Adofizeto:

Vagy csak simán elhiszi a felcsúti dakotafiúnak, hogy ráolvasással minden gond megoldható, sőt csak nagyon kell akarni, és akkor megy még a vizenjárás is.

Aki pedig megfulladt, az meg is érdemli.

Adofizeto 2011.07.26. 13:31:25

@barli:
Programja nem volt a Fidesznek (mára már mindannyian rájöttünk), azt a néhány lózungot, amivel a népet behülyítették (engem is) pedig tényleg nem tartották be. (Nem hogy nem tartották be, hanem pontosan az ellenkezőjét csinálták.)

sisifux 2011.07.26. 13:34:30

@MACISAJT:
"A balliberális mindent elad, eladósít és a pénznek nyakára hág.
Orbánék kifizetik az adósságot és visszavásárolnak."

Egyelőre 1 000 milliárf Ft-al nőtt az államadósság az elmúlt 1 év alatt, amit csak hazudozással lehet adósság kifizetésnek nevezni. Arról nem beszélve, hogy az előző Zorbán ciklus alatt is nőtt 4 000 milliárddal az adósság állomány. Tudod egyáltalán, miről is beszélsz ?

Krumpli Bogart 2011.07.26. 13:34:55

Olvasom ezeket a blogokat, ezeket a kommenteket és nem értem, hogy a politikusok, vagy a pártok szimpatizánsai miért tekintik egymást ellenségnek? Miért nem lehet sértegetések nélkül kifejteni a véleményeket? Hiszen ez itt csak véleménycsere. Felfogják-e ezeknek a blogoknak a szerzői, hogy milyen aljas módon szítják az ellentéteket?

Azt sem értettem soha, hogy a focidrukkerek miért verik egymást? Hiszen a sportnak éppen az lenne a lényege, hogy megtanítson szabályosan küzdeni és elegánsan veszíteni.

barli 2011.07.26. 13:38:15

@sisifux: ja, csak a gazdaság is nött mellette. ferinél meg nem. és nem csak a válság miatt

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.07.26. 13:38:20

Aki Békét akar , az készüljön a háborúra.(ezt egy ismert középkori filozófus mondta)...
Nálunk nincs béke, de azt akarunk, ezért készülünk a háborúra a polgárháborúra, de ezt a Nemzeti Szar bandát kiűzzük az országból is!!!!!-mert a Diktatúrát csak megdönteni lehet leváltani nem.
Most is a határon túliak seggét nyalják nyáridőben egy kis majdani szavazatért...--
emberek ezek, Nem ! Eberek salakja a Nemzeti Szar Kormány!

Adofizeto 2011.07.26. 13:38:40

@Krumpli Bogart: Talán csak nem Szily Katalin, személyesen? Esetleg Teréz Anya?

infuzio 2011.07.26. 13:42:06

A Magyar politikus egy különleges állat- faj. Hatalomra kerülése után pár perccel már el is felejti,hogy kik juttatták a hatalomra,és röhögve köpi szembe az őt megválasztókat!

pirimogyoró 2011.07.26. 13:43:46

@barli: "nyolc évig mi szívtunk, most ti szívtok nyolc évig. Nyugodjatok meg!"

Nem látni a fától az erdőt? Mindig mindenki szív. Vagy neked most jó?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:52:45

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

"Aki Békét akar , az készüljön a háborúra.(ezt egy ismert középkori filozófus mondta)..."

Vegetius (Publius Flavius Vegetius Renatus) írta az "Epitoma Rei Militaris" c. művében kb. 430-35 körül. Az eredeti latin: "Igitur qui desiderat pacem, praeparet bellum."

alien 2011.07.26. 13:53:15

csak kérdéseim vannak?
kinek az érdeke a mol csomag megvétele? olyan csomagé ami nem volt magyar tulajdonban soha.
kinek az érdeke annak most alacsonyabb áron való eladása? (lehet hogy annak akitől vették?)
meddig lehet következmények nélkül ezt a böszme stílust eladni?
és a legfőbb mikor mondanak orbánnak ellent bármiben is?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 13:54:48

@infuzio:

Van egy rossz hírem számodra: még _ez_ sem hungarikum, így megy "a fejlett nyugat"-on is.

cutcopy 2011.07.26. 13:57:29

Jaj Zsóti.. őszödi beszéd való neked nem tusványosi, arról nem is beszélve hogy neked életedben nem sikerült egy értelmes beszédet leírnod se nem hogy még elmondanod..! És még te kritizálsz és gúnyolódsz..?

Adofizeto 2011.07.26. 13:58:41

@neoteny:
Ez a Vegeta vagy ki, túl kemény ide!
Ha jót akarsz, idézz inkább Alekosztól!
:)

infuzio 2011.07.26. 13:59:29

Igazad van! viszont a legkisebb hiba miatt is lemond ,és örökre eltűnik!

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 14:00:52

@Adofizeto:

Mindig minden körülmények között Alekosz az emberség mércéje... ;)

Suna bácsi 2011.07.26. 14:07:08

Remek poszt egy aranytollú, briliáns elmétől.

Adofizeto 2011.07.26. 14:08:15

@neoteny:
...és ezen az sem változtathat, hogy a Mester néha büdös.
(Nem saját tapasztalat, a kacsaszájú bulától hallottam.)
;)

(Csesszük szét G. Z. blogját, mégiscsak egy politikus, megérdemli :)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 14:12:10

@infuzio:

1993-ban Kanadában szövetségi választások voltak. A Liberális Párt (amely később hatalmas fölénnyel nyerte a választásokat) elkövette azt a hibát hogy írásban közölte a párt választási platformját, lényegileg ígéreteit (amit a média gyorsan Vörös Könyv névre keresztelt :)). Ezek egyike volt az előző kormányzat alatt bevezetett nagyon népszerűtle szövetségi ÁFA eltörlése (ami 8%-os volt akkor ha jól emlékszem). Megválasztásuk után viszont azt mondták hogy az előző Konzervatív kormányzat eltitkolta a költségvetési hiány méretét -- és a szövetségi ÁFA maradt.

Lencsés István 2011.07.26. 14:18:46

@neoteny: Nem . Hanem ő mindig azt teszi ami a legjobb az országnak .

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 14:22:12

@Lencsés István:

"ő mindig azt teszi ami a legjobb az országnak"

... és XIV. Lajosra hajazva azt mondja: "az ország én vagyok!"

Kivlov 2011.07.26. 14:31:05

@blah:
Persze gyártsunk ideológiát a gazemberkedésre. Megélhetési bűnözés, mi? Fehérgalléros.
Ezeket a kamufogalmakat (megélhetési bűnözés, rászoruló) kellene azonnal megszüntetni, akit meg csaláson érnek, kíméletlenül megbüntetni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 14:47:38

@high up!: nem erted ugye?
az alkotmany egy szerzodes az allam es az allampolgarok kozott.

mivel a jelenlegi allami vezetes egyoldaluan szerzodest modositott, ighy az al;kotmany nem ervenyes ram nezve.

en vagyok az allam alfaja es omegaja, az adofizeto allampolgar.
ha en nem szarok a fajtad nem eszik.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 14:49:31

@high up!: csak eppen ellenfele nem volt sosem..;-)

es ugye a fidesz mar bemutatta a parlamentben, mi a velemenye rola es hogyan kezeli a tikos szavazas intezmenyet...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 14:51:33

@high up!: mellesleg nem vagyok breiviki, mert nem vagyok sem kereszteny, sem konzervativ.

tolem mindenki elheti az eletet, aki nem tor a szabadsagjogaimra, maganvagyonomra. kulonben mosrcos leszek...

marpedig a jelenlegi kormqany es azok a kurva keresztenyek pontosan ezt teszik.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 14:55:20

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"az alkotmany egy szerzodes az allam es az allampolgarok kozott."

Ez is egy lehetséges értelmezése az alkotmány fogalmának, de ez antropomorfizálja az államot. Legfeljebb az államhatalmat gyakorló mindenkori kormányzatról lehet szó.

Az általam preferált interpretáció az, hogy az alkotmány metatörvény, amely szabályok alkalmazásával lehet eldönteni a törvényhozás által alkotott törvények érvényességét. Az alkotmányba (az azon belül lefektetett szabályokba) ütköző törvények érvénytelenek; ez nyújt(ana) védelmet "a népnek" arra hogy az általuk választott törvényhozók visszaéljenek a beléjük ruházott hatalommal és olyan törvényeket írjanak amelyek nem a nép javát szolgálják hanem az elnyomásuk eszközei.

Bergeroth 2011.07.26. 14:58:16

orbán egy rendkívűl primitív és egyszerű ember. Az amerikai és úgy összességében az Európai zónában mutatkozó fizetésképtelenséget, ő a cseppnyi agyával valahogy úgy fogja fel, hogy a nyugat összeomlik, hellószia.
orbán egy rendkívül primitív ember.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 14:59:11

@neoteny: ismertem egyebkent valakit ezzel a nick-kel..

csak meg jo regrol, ugy 10-12 evvel ezelottrol...

bnetrol...

barli 2011.07.26. 14:59:16

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

osztán mikor írtad alá a régi "szerzödést"?
Mert az újat legalább szabadon választott parlament szavazta meg, míg a régit meg nem.
Ezt a szerzödéses izét majd akkor hozzd elö, ha népszavaztál róla (amit kívánatosnak is tartanék).

Bergeroth 2011.07.26. 14:59:27

Amerikai*
rendkívül*

high up! 2011.07.26. 15:01:48

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Az Alkotmányt alkotmányos keretek közt választották meg, te nagyonmarha, törvény által felhatalmazva.

Azt egyébként támogatom, hogy a hozzád hasonló libsikre, akik nem tudnak integráns része lenni a társadalomnak, ne vonatkozzon az alkotmány, mert ez azt jelentené, hogy akkor jogaitok se lenne. Ekkor meg a társadalom megfoghatna titeket, kirakhatna a hortobágyi pusztába, aztán ott lehettek társadalmon meg alkotmányon kívüli alienek ameddig csak bírjátok.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 15:05:37

@high up!:

"Azt egyébként támogatom, hogy a hozzád hasonló libsikre, akik nem tudnak integráns része lenni a társadalomnak, ne vonatkozzon az alkotmány, mert ez azt jelentené, hogy akkor jogaitok se lenne. Ekkor meg a társadalom megfoghatna titeket, kirakhatna a hortobágyi pusztába, aztán ott lehettek társadalmon meg alkotmányon kívüli alienek ameddig csak bírjátok."

Pontosan ez a fasiszta tempó az ami a jelenlegi kormányzat kommunikációjából is süt és ami miatt nincs minél hamarabb meg kell szabadulni tőlük.

A Viktorc is csak kokizza meg sallerozza a saját gyerekeit, azok legalább rá tudják hívni a rendőrt hogy elvigye őt családon belüli erőszakért.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 15:06:04

@barli: amkikor az elso adomat befizettem 20 eve...

na attol a pillanattol kezdve az allam el- es kitartoja vagyok, kenyerado gazdaja es az alkotmany kedvezmenyezettje.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 15:09:43

@high up!: mind1, hulyegyerek, csak ido kerdese, amig vegleg eltakaropdtok a helyetekre..:-)

elmondom, milyen lehetosegek vannak..

a. verzio: 2014-ben orbanek demokratikusan megbuknak

b. verzio: orbanek megprobaljak a valasztasi torvenyt ugy alakitani, hogy demokratikusan ne legyenek levalthatoak. ekkor le lesznek valtva eroszakkal, nemzetkozi segitseggel akar.

c. verzio: akik ernek valamit, beleszarnak a kozepebe, viszik az adojukat egy tisztesseges orszagba, ahol tudjak, hogy hamar bebaszom egy felteglaval (milanoi dommal) az arcat a berlusconi-feleknek es ezert tiszteletben tartjak,m hogy en vagyok a kenyerado gazdajuk es az en szabadsagjogom elorebb valo barmilyen vallasnal, ideologianal.

na akkor maradtok itt viktor faszan csungve az adonk nelkul.

Rwindx 2011.07.26. 15:11:09

Jó ez az anyázós blog

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 15:11:24

@barli: ez a style a nyero

megtanultuk a fidesztol. agresszivnak kell lenni, gyorsan belefojtani a szot mindenkibe aki mast mond, alaasni a hitelet, lekaraktergyilkolni, nem hagyni elni.

en sem voltam mindig ilyen..
csak latom, kurvaorszagban ez mukodik, igy kell, ez a siker utja.

en alkalmazkodom ugyanis. es a jelenlegi helyzetben ez a helyes viselkedes.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 15:12:46

@high up!: tehat nyiltan fasiszta vagy, tamogatod a korporatista elkepzeleseket, de megis dmeokratanak hazudod magad viktorkaval egyutt..:-DDD

high up! 2011.07.26. 15:14:57

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Tévedsz, a társadalomra veszélyes elmebetegek pont a te fajtádból jönnek:
- akik nem fogadják el a társadalom alapértékeit
- akik csak epét hányni tudnak, ha a fennálló demokráciában nem az érvényesül amit ök akarnak
- akik a tényeket a maguk beteges világa szerint hazudják el, csak mert nem tetszik nekik a valóság

Mivel a társadalom csak nem fordul az általuk megkreált torz irányba, így egy nap küldetés tudatra ébrednek és ámokfutást mutatnak be.
Te meg gyurtcsány, meg a többi ballibbant agyhalott pont ezek vagytok: potenciális Breivikek. Ahogy múlnak az idök egyre kevesebben lesznek az elvtársaitok (a Fidesz még mindig 50%-kal nyerné a választást) és emiatt egyre frusztráltabbak lesztek. És majd egy nap határozottan halljátok majd a hangot a fejetekben, hogy Sipi, mentsd meg a magyar társadalmat! És akkor majd kirohansz és lemészárolsz mindenkit, mint Breivik.
gyúrcsótány is meghallotta egy nap ezt a hangot, azóta is hallja. Az ámokfutása az ország és a nép ellen 2010-ben nem maradt büntetlenül, bár a Big Trial még csak most fog jönni!

Adofizeto 2011.07.26. 15:16:27

@Lencsés István:
"Nem . Hanem ő mindig azt teszi ami a legjobb az országnak . "

Az előző hozzászólásodnál még azt hittem, hogy kifigurázod a vakhitű fidesz-bolsevikokat, de mostanra rájöttem, hogy nagyobb a baj, te halálosan komolyan gondolod, amiket leírsz. Röviden, tömören, nem bonyolódsz kétes kimenetelű magyarázkodásba.

Soha nem hittem volna, hogy az ún. jobboldalnak is lesz egy olyan fanatikus tábora, mint anno Ferinek volt, a TV-ben mutogatott fogatlan, olykor ténylegesen debil, nyugdíjas néni vagy bácsi, aki akkor is élteti a politikust, amikor már annak politikája teljesen vállalhatatlan, a teljes csőd pedig egyre inkább nyilvánvaló. Egy másodpercig nem kételkedik, hogy a szeretett vezető csakis érte dolgozik, hogy neki és persze ennek a k. országnak jobb legyen. Azért pedig, mert ő személy szerint ezt nem érzékeli (sőt, de ezt be nem vallaná magának, kínlódik, vegetál) még tán haragszik is magára, mert nyilván csakis rajta múlik, ő nem elég ügyes.

Nos, ez az embertípus megérkezett az ún. jobboldalra is, talán nem mellékesen azért, mert ez az embertípus konkrétan ugyanaz a proli, mint a Feriéké.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 15:18:42

@high up!:

"akik nem fogadják el a társadalom alapértékeit"

Úgy érted a vélemény-, lelkismereti és vallásszabadságot, a szólásszabadságot, a jogállamiságot, a törvény előtti egyenlőséget, azt hogy a politikai hatalom szuverenitásának letéteményese az _összes_ választó/adófizető polgár?

Spanish VVax 2011.07.26. 15:22:23

@MACISAJT: ugye magad sem hiszed el ezt a sok sületlenséget amiket irogatsz ? vagy ilyen fizetett pártkatona vagy a lendvai utcából ? Ha igen akkor megbocsájtható, gondolom vár otthon a 3 gyerek, valamiből meg kell élned. Ha nem, akkor azonban sürgősen kezeltesd magad mielött irogatni kezdessz megint, agyhugykövet kaptam a kommentjeidtől, súlyosan meg vagy vezetve ha hiszel abban amiket leirsz.

high up! 2011.07.26. 15:24:27

@neoteny: te is hülye vagy, akárcsak az a nagyonmarha sipi. Ha ö azt mondja, hogy rá nem vonatkozik az alkotmány, akkor annak a következménye az, hogy nem lehet az adott állam-társadalom része. Tetszik érteni?

Vagy leadja az állampolgárságát az aki nem akar többé az adott államhoz tartozni (ezt fosik megtenni sipi, mert melyik más országnak kellene egy szarkeverö ámokfutó), vagy akkor eltávolítják a társadalmi rendet el nem fogadó elemet a társadalom környékéröl.

Ha jó koomcsi lennék, akkor azt mondtam volna, hogy majd beviszünk az AVH-ba letépni a körmeit, de már az ókorban is humánosak voltak a leprásokkal és életlehetöséget biztosítottak nekik ott, ahol nem tudtak fertözni (pl elhagyott szigeten). A Hortobágy tehát egy nagyon humánus kezelése a dolognak.

Ahhoz képest mindenképp sokkal humánusabb, mint amikor a fasiszta gyurcsótányod az ellenzéket be akarta fogni mint a kutyát és telepre akarta öket zárni.
Öngól vörös bögrécske!

Spanish VVax 2011.07.26. 15:25:46

@high up!: felhivnám valamire a figyelmedet, mielött a breivik témába nagyon belemerülnél. Breivik keresztény konzervativ fundamentalista volt aki egy balos ifjúsági táborba ment be mészárolni. A többi összefüggést talán magad is össze tudod rakni. Egyébként jó lenne ha kicsit fésülnél a stilusodon, mert ez a gumicsizmás, faszparaszt előadás ahogy leirod a mondandódat súlyosan hiteltelen, alulművelt tahónak mutat téged és azt eredményezi, hogy nem fogjuk elolvasni a sorocskáidat, ignorálunk, pofánszarunk, holott épp az ellenkezőt szeretnéd, nemigaz ?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 15:30:35

@high up!:

"Ha ö azt mondja, hogy rá nem vonatkozik az alkotmány, akkor annak a következménye az, hogy nem lehet az adott állam-társadalom része."

Szó sincs róla: lehetnek politikai kifogásai a pillanatnyi alkotmány ellen, de a hatályos törvények éppúgy érvényesek rá mint bárki másra.

"eltávolítják a társadalmi rendet el nem fogadó elemet a társadalom környékéröl"

Ha egy kompetens bíróság nyílt és jogszerű tárgyaláson bűnösnek találta őt érvényes törvények megsértésében.

Nem akkor amikor neked elönti az agyhelyedet az epe, akármennyire is csattogtatod virtuálisan a bikacsököt a fényes csizmád szárán.

high up! 2011.07.26. 15:31:54

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

d verzió: 2014-ben Orbán marad hatalmon mert minden balfaszkodása ellenére a nép nem fog helyette hülyeidiótákat magára hozni.
Téged meg a soros összeroppánosod után sokéves pszichiátriai kezelésre szállítanak el a Lipótmezöre.
Nem lesz ez rossz hidd el, hiszen rengeteg bolsi-libsi haveroddal leszel együtt! Már legalábbis azokkal, akik még mindig szabadlábon lesznek.

high up! 2011.07.26. 15:35:15

@Spanish VVax: Breivik hibbant volt mint gyúrtcsótány, az hogy ezután milyen vallásúnak tartotta magát vagy hogy kiket választott példaképnek, lényegtelen.
A gumicsozmás parasztkodást meg pont a komcsi testvéreid kezdték itt el másokkal szemben, talán olvassál már historyt, mielött megpróbálsz okostóninak feltünni!

high up! 2011.07.26. 15:39:48

@secondhand: demszky, a koalíciós haverotok volt maoista te tudatlan.

high up! 2011.07.26. 15:44:18

@neoteny: vagy elolvasod a sipi sipítozását vagy megkérded töle, hogy hogyan is gondolja, hogy örá nem vonatkozik az alkotmány. Ez az ö problémája. Meg a tied, ha értelmezni akarod az agymenéseit. Szóval e témában fordulj hozzá.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 15:46:40

@high up!: a d verzio worst case scenario

az azt jelenti, hogy addigra ez az orszag kinai v orosz gyarmat

high up! 2011.07.26. 15:47:18

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Medgyessy Péter is konzervativ meg keresztény. Meg a maszop is, mert most ez a trendi náluk. De legföképp a vallási tagozatánál.
Meg Trianon, meg a határontúli állampolgársági törvény megszavazása, meg az Árpád-sáv.
Szóval mi a mondanivalód?

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 15:49:57

@high up!:

Értelmezheti ahogy akarja, a törvények érvényesek rá is (hiszen adót is fizetnie kell, akármennyire nem találja helyesnek a jelenlegi alkotmányt).

Én sokkal érdekesebbnek találom azt hogy neked van arcod társadalmi alapértékekről bugyogni, amikor a legalapvetőbbeket is elutasítod csak azért, hogy pszichopata megalomániádat legalább képzeletben kiélhesd.

Nos pontosan az a feladata minden helyesen gondolkodó embernek hogy megakadályozza azt hogy te és a hozzád hasonlók hatalomra tegyenek szert embertársaik fölött.

Ezt forradalmak idején kötéllel és golyóval teszik; ne ringasd magad abba a tévhitbe hogy az erő mindig veled van vagy lesz...

waqtiq 2011.07.26. 16:18:30

Arra lennék kíváncsi, hogy a kétszáz fős parlamentből a jelenlegi tolvaj(fidesz) frakció mely tagjai maradnak majd ki.
Melyik képviselő fejeli le otthon a tükröt, mondván verem a nyálamorbnyikov miatt, de a képviselői napjaim meg vannak számlálva.
Ezt végig gondolva, nem biztos, hogy síma szavazások lesznek ezután tolvajék törvényjavaslataira.Sok képviselő fog pofára esni

waqtiq 2011.07.26. 16:19:02

Arra lennék kíváncsi, hogy a kétszáz fős parlamentből a jelenlegi tolvaj(fidesz) frakció mely tagjai maradnak majd ki.
Melyik képviselő fejeli le otthon a tükröt, mondván verem a nyálamorbnyikov miatt, de a képviselői napjaim meg vannak számlálva.
Ezt végig gondolva, nem biztos, hogy síma szavazások lesznek ezután tolvajék törvényjavaslataira.Sok képviselő fog pofára esni

Figyelő55 2011.07.26. 16:22:41

jó lenne most a "kommunizmus biztonsága" a népnek

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 16:24:58

@Figyelő55:

Pedig akkor is (részben) ugyanezek a versenyzők szopatták a zembereket... mindenesetre ugyanolyan metódusokkal, még ha más címkék alatt is.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 16:26:56

@high up!: es?
mi kozom nekem ahhoz a ven hulyehez?

to fogd mar fel, hogy nem vagyok baloldali, sot, en jobboldali vagyok. mint ilyen, a magantulajdon, a kapitalizmus, a nyugati kultura, a liberalizmus, az emberi jogok, a szabadsag eszmejenek hive.

nem egyeztetheto ossze a jobboldalisagommal a kenyszermunka, a munka torvenykonyvenek rabszolgatartasi kiskateva alacsonyitasa, a vallas politikai propagandakent es hatalmi agkent visszahozatala.

barli 2011.07.26. 16:58:33

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
nem kényszermunka. Ha dolgoznak, kapnak az államtól. Nagy különbség ez.
Egyébként a nagyon fejlett, demokratikus és nyugati Németországban is van ilyen. 1 Euro Job-nak hívják, mert óránként egy eurót kapnak a munkanélküliek. Ha nem csinálják, megvonják a segély egy részét.

anonymand 2011.07.26. 16:59:04

Tisztelt greczyzsolt!

Le!
Almával a szájában, ezüsttálcán jól mutatna.

A gazdaság felpörgetése helyett, a belső fogyasztás növekedése helyett, a gazdaság kifehérítése helyett, a tudásalapú társadalom erősítése helyett, pont az ellenkezője zajlik. Ezerrel. Ezzel már nem is szakadékba, de a Marianna-árokba juttatják kis hazánkat.
Hitelnehezítés a brutális bankadók miatt - nesze neked gazdaság és kisvállalkozások.
Közmunka félpénzen - nesze neked belső fogyasztás növekedése.
A munkavállalók érdekeinek megfelelő MT, ahelyett, hogy a fekete,- szürkemunka megszüntetésén szorgoskodnának, a zsebbefizetést meg sem próbálják lehetetlenné tenni - nesze neked fehér gazdaság.
Leszállított határ iskolakötelezettség ügyében, kevesebb pénz a felsőoktatásba - nesze neked tudásalapú társadalom.

Jó lenne vigyázni, mert nem olyan biztos, hogy utánuk a vízözön.
Bele is fulladhatnak.

Tisztelettel:
anonymand

waqtiq 2011.07.26. 17:03:47

Berlin – “Az EU elszenvedte a magyar elnökséget. De az országot nem szabad Orbán Miniszterelnöknek átengedni” – ezzel az alcímmel foglalja össze a német ZeitOnline a magyarországi eseményeket, egyértelműen zsarnokságnak és önkényuralomnak ábrázolva Orbán hazugságra épülő rendszerét. A német lap szerint Orbán nemcsak Magyarországra, hanem egész Európára veszélyes. Az alábbiakban közöljük a cikk teljes fordítását magyarul.
nepszava.com/2011/07/magyarorszag/zeitonline-kerem-ne-hunyjanak-szemet.html
AKI TUD JOBB FORDÍTÁST, JELEZZE

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.26. 17:03:47

@barli: de a budos eletbe, az elmuilt 5 evben kifizettem majdnem 1 millert munkanelkuli hozzajarulas cimen.

akkor engem mi a varcabitorlo tetves kurva anyjaert akar elvinni kubikolni???

minek fdizessek adot? minek fizessek jarulekot? minek tartsam el az allamot, ha nem engem szolgal,hanem onceluan sajat magat es az eszmet?

nem en vagyok az allamert ugyanis, az allam van ertem. nem azert tartom fenn, hogy letezzen, hanem azert, hogy ha valami okbol bajba kerulok, akkor egyfele biztositokent viselkedjen. mas ertelme nincs, masert nincs szukseg az allamra, az osszes rossz tulajdonsagat ezert az egyert nezzuk el neki. ha nem adja meg azt a szolgaltatast, amiert tartjuk, akkor fel kell az allamot szamolni.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.07.26. 17:23:30

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"nem en vagyok az allamert ugyanis, az allam van ertem"

Pontosan; csak a szocialista eredetű ideológiák (fasizmus/nácizmus/forradalmi kommunizmus) helyezi "a társadalmat" az egyén fölé.

"ha nem adja meg azt a szolgaltatast, amiert tartjuk, akkor fel kell az allamot szamolni"

... és erről szól a libertarianizmus ill. a valódi anarchizmus: minimális államot és azt is csak olyan mértékben amennyire mindenki számára hasznos (külügy, hadügy, igazságszolgáltatás). Minden mást meg tudnak maguknak szervezni a polgárok ha hagyják őket.

Peripetia 2011.07.26. 17:55:15

@barli: Baldoldali emberként mélységesen elítélem azt, amit szocik és a szdsz csináltak az elmúlt nyolc évben. De akkor mit szóljak ahhoz, amit viktor Putyinovics Chavez Cseng Fej csinált az elmúlt egy évben? Jól érzik a fideszpisták, hogy nagyon tele van velük is a tökünk! Gyülik a harag velük szemben is...

pástétom 2011.07.26. 18:14:41

Még mindig várom "high up!" magyarázatát, miért is lenne diktátor a Gyurcsány. Okok, érvek, bizonyítékok...

Bergeroth 2011.07.26. 19:26:14

@pástétom:
Magyarázat nincs, csak "rohattgyurcsány" meg "emútnyócév", ha neked ez nem elég...

Fell Bandi 2011.07.26. 20:17:16

zsóti, vége a nagy melegnek, de neked nem jött meg az eszed, de erre már hiába is várnánk.. mindegy, de hogy valami hasznosat is csinálj, menj segíts a pápai idiótának csomagolni, hamarosan behívót kap az ország szégyene a sittre!

Fell Bandi 2011.07.26. 20:20:35

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ne félj, nem sokáig használhatod a neved, hontalan leszel, mint emerich gartner..persze eddig is egy hazátlan senki voltál, semmi nem változik

Kandurbandi 2011.07.26. 22:46:47

Akkor most vágunk vagy sem?

anonymand 2011.07.27. 05:53:33

Tisztelt Lencsés István!

"Nem . Hanem ő mindig azt teszi ami a legjobb az országnak ." - írod.
És én szívesen hinnék neked.
Részletezzed kérlek, hogy miért is jó az országnak az egykulcsos adórendszer, a közmunka félpénzen, a jogállamiság szétverése, a visszamenőleges hatályú törvénykezés, az oktatási források csökkentése, a körkörös támadás.
Győzz meg!

Tisztelettel:
anonymand

Fell Bandi 2011.07.27. 16:12:36

@Suna bácsi: "Remek poszt egy aranytollú, briliáns elmétől. "
tedd hozzá vén suna: igénytelen prosztó munkásőröknek... normális ember ui. csak röhögni jár ide, a bukott pojáca utolsó csatlósának vergődésén mulatni..

Fell Bandi 2011.07.27. 16:50:14

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: legfeljebb kapsz egy akkora sallert, hogy onnantól a Holt tengert szennyezed.. de nehogy azt hidd, hogy nincs megoldás a problémára... nekem volnának ötleteim, hogy a lábad se tehesd többet a mi országunk földjére, áztasd csak te a büdös lábad a fent említett szennyvízben!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.27. 16:58:49

@Fell Bandi: jo lesz meg az az ero ma recskazni es holnap reggel szarni, apropocsu hulyegyerek :-D

az van, hogy az ilyen kis nyajban terelt, magaban szardarabnak sem jo gorcsok nem nagyon tudnak megallni elottem harmasaval sem:-D

Fell Bandi 2011.07.27. 17:07:36

A vén baromarcú bulgárúr éppen a lövéteyvel tárgyalta meg a kérdést, akinek lövése nem volt a témához, csupa pancser ötleteket adott a vén gecinek.
Pl. azt, hogy az inkalos trógerek ne engedjék be a tüntetőket a szigetre, ahol ezért konfliktus lesz és akkor már közbeléphet a rendőrség... te jóságos isten, lövétei, az ecserin vetted a diplomádat?

Fell Bandi 2011.07.27. 17:10:47

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: hasonlíthatsz a profilképedre, remélem te vagy az - vagy a lúdtalpas férje lennél? akkor néhány napja láttalak a Falk Miksa utcában, hát szánalmas egy szardarab vagy (gyurcsányival sosem üzletelnék, és vele mást szoktam csinálni - turha a szemíbe)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.27. 17:15:05

@Fell Bandi: ez kerlek szepen szalai annamria focenzorasszony, volt pornolap kiado, a verkeresztenykonzerv kormany erkolcscsosze:-DDDD

legalabb tudnad kik seggeben van a fejed vallig, te csicska:-DDD

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.27. 17:17:29

@Fell Bandi: egyebkent konnyen megismerhetsz, ha latsz..
rovid, vilagosbarna haj, kek szem, 190 cm, sportos alkat.

es van egy, a monzai autodromoban nevre keszult baseball sapkam is, mert nemhogy tagadnam aki vagyok, hanem kifejezetten buszke vagyok ra;-)

Fell Bandi 2011.07.27. 17:22:14

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: akkor biztos észreveszlek majd, ha a földön keresek valamit, kis szargörcs... bár az a 6 centi különbség amivel több vagyok, meg sem közelíti a köztünk levő egyéb kvalitásbeli differenciákat. de ha meglátlak valahol, egy olyat azért kaphatsz, mint a gyurcsányi a homlokára...

Lencsés István 2011.07.28. 13:35:35

@neoteny: ORBÁN VIKTOR ilyet nem mondott , kéretik nem hazudozni . Köszönöm .
@Adofizeto: MAGYARORSZÁG nem Görögország . Mi nem vagyunk csődközelben . Kéretik nem hazudni . Köszönöm szépen .

Lencsés István 2011.07.28. 14:52:31

@anonymand: már megint maga ? :( úgy látom nem hatott a gyógyszer ....

czjanos 2011.07.28. 16:39:55

@Fell Bandi: ha az alsónadrágodban van az a + 6 cm, akkor nyugodtan dicsekedhetsz.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.07.29. 08:53:10

@Fell Bandi: ugye tudod, hogy maris buncselekmenyt kovettel el es ha felbukkansz elottem es mondjuk kerdes nelkul kitolom a szemed, eltorom a terded, vagy a gegeporcod, akkor az jogos vedelem esete lesz, hiszen most, itt kimeritetted a veszelyes fenyegetes buncselekmenyenek tenyallasat:-)

ugyhogy ugy pattogj szarhazi, az eleted vegeig kerekes szekbe kotlek ha csak ram mered emelni a kezed:-)

megadtad hozza a jogot es megvan hozza a "kepesitesem";-)

Lencsés István 2011.07.29. 10:06:41

@neoteny: Hiába vicceled el , ő nem szokott nagyot mondani ....

anonymand 2011.08.08. 06:11:33

Tisztelt Lencsés István!

Igen, megint én.

"És én szívesen hinnék neked.
Részletezzed kérlek, hogy miért is jó az országnak az egykulcsos adórendszer, a közmunka félpénzen, a jogállamiság szétverése, a visszamenőleges hatályú törvénykezés, az oktatási források csökkentése, a körkörös támadás.
Győzz meg!"
Várom az érveket.

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása