Gondolom, sokan reménykedtek, hogy nem fog körbe érni a Demokratikus Koalíció élőlánca a Parlament körül. Ők most bizonyára csalódtak. Más pedig a tényt viselhette nehezen, hiszen több résztvevő eskü alatt vallotta, hogy a "közrádió" arról tájékoztatta a hallgatóit, hogy 300-an vesznek részt a regisztráció ellen, a szabad és tisztességes választásokért rendezett tüntetésen. Aki ezt a számot kitalálta, vélhetően abba sem gondolt bele, túl azon, hogy hazudik, hogy ahhoz is több, mint háromszáz ember kellene, hogy a kupolán keresztül fölfelé vegyék "körül" az épületet. Márpedig itt fotókiállításnak álcázott kordon is növelte a gyűrű hosszát, mégis körbeért a lánc. Sőt, ha az emberek nem állnak szorosan, a hidegben egymást is melegítve, kétszer is körbeérték volna az Országházat. Nagyon sokan jöttek az ország különböző pontjairól - köszönet érte. Ennyit a matekról.

Örült a jelenlevő többezer DK-s annak a tíz-húsz embernek is, akik Szolidaritás.jelvénnyel és táblával érkeztek, de eljött Vágó István, Balázsovits Lajos, Mécs Imre, Donáth Ferenc, Galkó Balázs, Szalay Kriszta és Nagy Navarro Balázs, aki akkor még nem tudta, hogy az önkény emberei néhány óra múlva megtámadják a Kunigunda utcai tévészékház előtt sztrájkolókat. Kinézett a térre a DK-rendezvények immár állandó látogatója, Szanyi Tibor is. 

Nem állítom, hogy kifejezetten az élőlánc miatt halasztotta el, vagyis hagyta koherenciazavarosan gyalázatos törvényét Orbán Viktor, de ez sem kizárható. Persze, ha azt gondolja, ezzel ez is megvolt, következmények nélkül jöhet a választási csalásnak megágyazó törvénye, akkor nagyon téved. Újabb akciók készülnek.

Megjegyzem, a sokak által leírni próbált DK az egyetlen olyan demokratikus párt, amely két hónap alatt három komoly tömegrendezvényt tudott megszervezni. (éhségsztrájk és nagygyűlés a örökmécsesnél, október 23. Egyetem tér, és élőlánc) Ebből kétszer nem kellett nemzeti ünnep és arra sem kellett megkérni senkit, hogy aki eljön, hagyja otthon a lelkét is jelző pártszimpátiáját.

Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Vadai Ágnes a helyszínen és telefonon több külföldi lapnak és hírügynökségnek nyilatkozott, hogy a világ lássa és értse, mi folyik itt.

Most már készül a levél Barrosónak, EBESZ-megfigyelőket hívnak, mint egy féldiktatúra áldemokratikus választásának ellenőrzésére. Magyarország oda tart, ahova nem kellene. És az út vége még csak nem is látszik. A végén szükség lesz minden demokrata összefogására. Aki ezt nem érti, azt a választók meg fogják büntetni. Bárki legyen is az.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr564915904

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.20. 09:54:39

Nincsenek rá szavak: a nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímek a szavaiból merítettek férfierőt. Matolcsy zagyvaságainál csak a közönség odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Vásárhelyen 2012 novemberében 10+1 képen. A Mester, akinek sz...

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.20. 09:54:39

Nincsenek rá szavak: a nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímek a szavaiból merítettek férfierőt. Matolcsy zagyvaságainál csak a közönség odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Vásárhelyen 2012 novemberében 10+1 képen. A Mester, akinek sz...

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.11.20. 09:54:39

Fülkeforradalom, gyorsnaszád, alaptörvény, manyup, békemenet, választási regisztráció… Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezés...

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.11.20. 09:54:38

Fülkeforradalom, gyorsnaszád, alaptörvény, manyup, békemenet, választási regisztráció… Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezés...

Trackback: Nézegess elvakult vásárhelyi fideszes hívőket! 2012.11.20. 09:53:02

Nincsenek rá szavak: a nőknek Matolcsyra nedvesedett a bugyija, a hímek a szavaiból merítettek férfierőt. Matolcsy zagyvaságainál csak a közönség odaadása volt elképesztőbb. Fanatizált arcok Vásárhelyen 2012 novemberében 10+1 képen. A Mester, akinek sz...

Trackback: Az élőlánc üzenetei 2012.11.20. 08:12:01

Nem állítom, hogy kifejezetten az élőlánc miatt halasztotta el, vagyis hagyta koherenciazavarosan gyalázatos törvényét Orbán Viktor, de ez sem kizárható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 11:54:20

@Az igazi sztrovacsek: Megnehezitve? Falusi munkanélküli havonta jár be az önkormányzathoz segélyért, támogatásért, munkalehetőségért, az egyik alkalommal beregisztrál. Tényleg rohadul meg van nehezitve.

genyamagyar 2012.11.20. 11:54:28

@eßemfaßom meg áll: "Nyilván te ugyanolyan nyugodtan adod oda a telefonodat egy gyors hívásra a kocsikéregető hajléktalannak, mint a merciből kiszálló szomszédodnak hiszen minden ember egyenlő"

Inkább egy hajléktalannak, a mercis meg vegyen magának....

Ennyire hülye vagy, faszom?

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 11:55:22

@genyamagyar: ennyire hülyének nézel ?:))))))

2012.11.20. 11:55:36

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

Szerintem érted. Vagy nem te kezdted most épp el a "söpredékről" szóló szokásos és kötelező mantrát, ahogy felétek szokás, ráadásul az utóbbi években már a zorbánnyal is összeszőve őket?

Gyanítom, hogy te még '56-ban is ilyen vidám kényszertől áthatva söpredékeztél vona, akkor, vagy utólag, pedig azoknak csak kisebb része állott a ti provóitokból, a többi jó szolgátok már úton volt Nyugatra, hogy ugyanúgy kavarjon onnan, mint ma.

Azaz a ti mai lelki atyáitoknak is volt kiktől tanulniuk anno. Ezt sem kell, hogy értsed, épp elég, ha velem együtt érti még néhány, terajtad kívül.

genyamagyar 2012.11.20. 11:55:36

@eßemfaßom meg áll: "Tényleg rohadul meg van nehezitve."

Szóval szerinted nincs megnehezítve?

Akkor meg mi a bús picsáért van rá szükség, faszom????

Blogger Géza 2012.11.20. 11:57:15

@Az igazi sztrovacsek: Hogyne, még holnap megszűnik az összes önkormányzat, és 40 km-re kell majd elmenni szavazni meg regisztrálni egy dzsungelbe, ahol fideszes maláriaszúnyogok lesznek és nagyon fognak téged csípni, ez most a legújabb titkos terv.

Majd léci töltsél fel a netre ezekről a 40 km-es életveszélyes kalandtúrákról videókat, hadd retteghessünk mindannyian.

Blogger Géza 2012.11.20. 11:59:33

@genyamagyar: Igazából a Gyurcsány kedvéért van az egész, kérte, hogy csináljanak már valamit, amitől élőláncolhat, meg a fogyókúrára sem tudta rávenni magát másképp a múltkor.

mb1 2012.11.20. 12:00:25

@genyamagyar:

fentebb leírtam, tán olvass utána és konkrétan írj rá ellenérveket

feltéve, de meg nem engedve hogy így lenne:
mit szólnál hozzá, ha jelöltként akarnál indulni és a galád Fidesz a körzetedben az összes kopogtatócédulát összegyűjtené mikor már neki semmi szüksége rá és a választás másnapján begyújtana vele a saját kandallójában rajtad röhögve, hogy hogy nem tudtál élni az alaptörvény és a választójogi törvény által biztosított jogoddal?

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:00:35

@eßemfaßom meg áll:

Abban a pillanatban, amikor a jelenlegi formájában megszavazzák a választási törvényt, elveszik valamennyi állampolgár szavazati jogát."

"Vagy tudatlan vagy, vagy direkt állítasz valótlant."

Miért?
Nem veszik el a szavazati jog????
Ha nem veszik el miért kell regisztrálni?
És ha nem regisztrálok, akkor miért nem szavazhatok?
Azért mert elveszett a szavazati jogom, oszt jó napot.
Olyan nehéz ezt ésszel fölérni?

notib 2012.11.20. 12:01:13

Zsolti, Zsolti !

Már megint helybe jössz a pofonokért...

A regisztráció nem ördögtől való, még az EU-ban is működik, sőt a liberalizmus fellegvárában, az USA-ban is, ott ráadásul az elektori rendszer miatt, a választók még messzebb kerülnek a közvetlen elnök választástól, mivel az elektori rendszer egy plusz lépcső, ja, hogy a liberalizmus nevében lehet, ott nem probléma ??

Gyurcsány, Vadai, Molnár Csaba esetében demokráciáról beszélni, azért az nem kis dolog...

Zsoltika, tudod, hogy a rendőrség közvetlenül a kormány irányítása alá tartozik, és ezt főnököd Fletó ki is használta 2006-ban, közvetlenül irányította a brutális fellépést, ami ugye egy igen demokratikus eljárás volt, ráadásul a " rendőrségi azonosítót elfújta a szél...) Gergényit még ki is tüntette...

Hol voltál akkor, amikor a sokkal esélyesebb Jobbik helyett érdekes módon az SZDSZ került be a Parlamentbe, akkor kussoltál a választási manipulációról, mindig magatokból indultok ki, kis hazánkban választásai csalás nélkül, még megszállással sem kerülhettek volna hatalomra a kommunisták, az utódaik sem különbek, itt csak akkor lehet demokratikus egy választás, ha rájuk szavaznak....

A DK ideje lejárt Zsolti, ideje lenne már észrevenni, ha egy kis szerencsénk van, nem kerültök be a Parlamentbe, és nem azért, mert csalás volt, hanem mert Fletóékból elege van már mindenkinek..

genyamagyar 2012.11.20. 12:03:04

Röhögök a regisztrációt védőkön, hiszen nevetségesen kínlódnak! :DDD

Állításaik:

1.A tudatos választókat hozzák helyzetbe, ezért plusz erőfeszítést kérnek a szavazásért. (regisztráció)

2. Nem kerülnek nehezebb helyzetbe az emberek, hiszen a segélyért való menettel egyúttal regisztrálhatnak is.

Namármost, ha nem kerülnek nehezebb helyzetbe az emberek, akkor minek regisztrálni?

Ellentmond a két állítás, seggfejek!

Húzzatok a ’csába!

Gyávák vagytok, igazi parasztok! Gyávák, mert bár tudjátok, hogy mi a dörgés, annyi vér sincs bennetek, hogy felvállaljátok azt!

Az ilyen gyáva férgek miatt volt Trianon is!

Köszönjük nektek!

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 12:03:58

@genyamagyar: mercsakfaszom. érveljünk ezen a szinten, ha ezt szereted.

mb1 2012.11.20. 12:05:54

Csak csendben halkan kérdem meg, hogy ha a demokrácia és a liberalizmus fellegvárában egy félrelépésért fej hegyek hullanak és a továbbiakban az ürgék semmilyen közéleti célra nem pályázhatnak eséllyel (joguk megvan hozzá, csak sose szavaznának rájuk) akkor hogy lehet, hogy a DK demokráciájában olyan emberek nyomhatják a mainstream demokráciavédő szlogent hitelesen, akiknek büntetőjogi felelőssége csak elévülés miatt nem volt megállapítható? Tehát az bebizonyosodott, hogy elkövették az egyébként büntetendő cselekményt, de az idő múlása miatt már a hatályos törvények alapján nem voltak jogilag felelősségre vonhatóak.

Erre mit mondasz Zsolti?

Miért kell ilyen embereket védeni?
Hallottál már olyanról, hogy a lovakra szemellenzőt tesznek? Te nem tettél magadra?

genyamagyar 2012.11.20. 12:06:26

@mb1: "mit szólnál hozzá, ha jelöltként akarnál indulni és a galád Fidesz a körzetedben az összes kopogtatócédulát összegyűjtené"

Sőt, mit szólnék, ha a fidesz fegyverrel kényszerítene mindenkit, hogy rá szavazzon???

Hülyéket én is tudnék kérdezni...

És miből gondolod, hogy odaadnák nekik a kopogtatócédulákat?

Ja igen, ezek szerint minden ország hülye, mert nincs náluk regisztráció!

Menjél már...

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:07:09

@Disintegrator Rising:
Én eddig is szavaztam, és ameddig a szavazó fülkéig el tudok menni, ezután is fogok. Rajtam nem fog múlni Orbán bukása, abban biztos lehetsz.

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 12:08:58

@Az igazi sztrovacsek: "Nem veszik el a szavazati jog????"

Nem.

Egy kérdés. Szerinted az eddigi törvény szerint nem volt szavazati joga annak aki mondjuk Győrben élt egy albérletben és záhonyi szüleinél volt állanó lakcíme?

Ugyanis ahhoz, hogy szavazhasson, utaznia kellett 1000km-t vagy azért, hogy hazamenjen a választás napján, vagy azért, hogy előtte hazamenjen, ott elmenjen a jegyzőhöz regisztálni magát a győri szavazókörbe.

Vagy van-e választójoga annak, akinek otthon maradt a személyije? Szavazhat? nem.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:10:06

@Az igazi sztrovacsek: elmondom én neked kitől szabadul meg a regisztrációval orbán. azoktól akik csak hőbörögnek, de amúgy kb. szarnak bele, és arra is lusták, hogy regisztráljanak. sok ilyen ember van. ezek nagy része a regi miatt nem fog szavazni.

genyamagyar 2012.11.20. 12:11:52

@eßemfaßom meg áll: Amíg térdig összehazudod magad, addig minek érvelni? Nagyon jól tudod - sőt pontosan te írtad - hogy a regisztráció MEGSZŰRI a szavazókat.

Tehát vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek!

Ezek után az egyenlőbbek a tudatos választok. Aztán legközelebb már csak azok szavazhatnak, akiknek diplomájuk van. Aztán csak a doktorok. Aztán csak Orbán.

Tudomásul kell venni, hogy a demokrácia egyik ismérve az emberek közti egyenlőség. Fajra, nemre, vallásra és politikai szimpátiára, valamint a politikai életbe való beavatkozás igényére is.

Blogger Géza 2012.11.20. 12:12:49

@eßemfaßom meg áll: A falusi munkanélkülinek nem lesz már ideje regisztrálnia, mert egész nap élőlánccal fogja védelmezni Gyurcsány Ferencet.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:13:17

@genyamagyar: ezzel csak az a baj, hogy nem igaz. te pl. sose leszel velem egyenlő, nagyon sok emelettel vagy alattam :D

Blogger Géza 2012.11.20. 12:14:01

@genyamagyar: Hát, akkor sajnos az USÁ-t ezzel ki kell húznunk a demokráciák sorából. Ez van, ennyi volt...

genyamagyar 2012.11.20. 12:14:20

@mb1: "akiknek büntetőjogi felelőssége csak elévülés miatt nem volt megállapítható? Tehát az bebizonyosodott, hogy elkövették az egyébként büntetendő cselekményt, de az idő múlása miatt már a hatályos törvények alapján nem voltak jogilag felelősségre vonhatóak."

Hülye vagy!

Nem bizonyosodott be, hiszen nem is vizsgálhatták.

Erről ennyit!

Js és "nem-volt-taggyűlés!" Ha ha ha! :D

mb1 2012.11.20. 12:14:49

@genyamagyar:

úgy látszik nem a valóságban élsz.

amit felvetettem az a legutóbbi 2-3 választáson bevett gyakorlat volt, amivel a kisebb pártok és egyéni jelöltek indulását akadályozták meg. Mindezt a hatályos jogszabályok maximális betartásával!!!

És miért adnád oda a fideszes kopogtatónak? Hát mert akkor épp még MSZP-s lesz, vagy LMP-s, vagy DK-s, vagy amit akarsz. És ha nem töltöd ki, akkor még keresnek is a hülyeségeden, mert eladják olyannak aki megosztja az ellenfél táborát.

ez tipikus esete a joggal való visszaélésnek, amit senki soha nem fog tudni bizonyítani, de hogy tenni kell ellene az ezer százalék!
És képzeld akkor is tenni kell ellene ha ezt a Fidesznek lenne lehetősége megcsinálni és akkor is ha másnak.

Az egész kopogtatócédula rendszer egy idejétmúlt, korrupció, választási csalás és alkotmányos jogsértés melegágy volt eddig és nem csak lehetőség volt, hanem sajnálatos realitás is. Ezen mindenképp változtatni kellett.

Az hogy egyes országokban van regisztráció, másokban meg nincs önmagában nem jelent semmit azon kívül, hogy ahol van az mindenki által demokratikusnak tartott, sőt többjük annak etalonja, akkor tán itt se fog megszűnni a demokrácia mint azt vízionálod :)

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:15:23

@Blogger Géza: rájöttem egy csomó embernek nincs joga enni, mer nem repül a szájába a kaja. el kell menni érte a boltba, csak akkor ehet. ez diktatúra.

mb1 2012.11.20. 12:16:33

@genyamagyar:

hogyhogy nem vizsgálhatták?

először megvizsgálják ugye a tényállást és utána jönnek a büntethetőséget megszüntető okok

jó, szerintem hagyjuk :)

genyamagyar 2012.11.20. 12:17:11

@eßemfaßom meg áll: Tehát nagyon helyes, ha 100 km-ereket kell utazni a szavazáshoz!

Egyéb gondolat? :)

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 12:18:11

@genyamagyar: megszűri, de a szűrés önkéntes, csak a választó aktivitásától függ, hogy fog-e választani vagy nem. Itt pár gyp-s keveri a választói névjegyzékben szereplést a választójoggal.

Választójoga mindenkinek van (aki elmult 18 és egyéb okokból nem korlátozott) ezután is.

A névjegyzék meg eddig ugy készült, hogy ajegyzők összeállitották mindenféle adatbázisokból, aki kimaradt az mehetett reklamálni, aki máshol akart szavazni az mehetett átregisztrálni.
Az uj rendszerben meg a szavazók regisztrálása alapján állítják össze a névjegyzéket.

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 12:19:15

@genyamagyar: Felfogtad, hogy a jelenlegi rendszerben kell tizezreknek 100kilométereket utazni?

genyamagyar 2012.11.20. 12:19:16

@Blogger Géza: USA kitárgyalva már ezerszer, olvasgass!

wektor77 2012.11.20. 12:19:43

Orban takarodj!Aztan Gyurcsany takarodj,majd Bajnai takarodj,vegul tokmindegy ki csak takarodj..es ez mar igy megy tobb mint husz eve..:)
Nem is tudom ki lenne az a szemely akinek nem kell takarodnia..Tudom mar, egy olyan valaki akinek kimondhatatlanul hosszu es bonyolult neve van,na az kib@szas lenne :)

genyamagyar 2012.11.20. 12:20:39

@mb1: Nos akkor leszel szíves valami bizonyítékot arra, hogy Gyurcsány elkövetett valamit, DE nem lehet büntetni, mert elévült.

Rajta! :)

Blogger Géza 2012.11.20. 12:21:28

@genyamagyar: Értem én, ki van tárgyalva, hiszen ott is regisztráció van, tehát nem demokrácia. Szomorú dolog ez. Mikor rúgatjuk ki őket a NATO-ból?

genyamagyar 2012.11.20. 12:26:41

Azáltal, hogy bevallottátok azt, hogy a regisztráció célja a nem tudatos választók kiszűrése, ezáltal elismertétek, hogy a regisztrációval megnehezítette a kormány a demokratikus alapjog (voksolás) gyakorlását.

Akkor meg mire veritek magatokat?

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:28:54

@genyamagyar: regisztrálsz vagy nem szavazol. mást nem tehetsz, hiába rinyálsz. már ezért megérte bevezetni sztem :)

genyamagyar 2012.11.20. 12:29:59

@Blogger Géza: Szóval fogalmad sincs az USA-ról...

Akkor meg minek példálózol vele.

Szerintem még azt sem tudtad, hogy ott már a választás napja előtt két héttel is tudsz voksolni.

genyamagyar 2012.11.20. 12:32:58

@Disintegrator Rising: "ezzel csak az a baj, hogy nem igaz. te pl. sose leszel velem egyenlő, nagyon sok emelettel vagy alattam :D"

Ahogy gondolod... de mégis én szartam a fejedre! :DDD

genyamagyar 2012.11.20. 12:36:17

@wektor77: "Tudom mar, egy olyan valaki akinek kimondhatatlanul hosszu es bonyolult neve van,na az kib@szas lenne :)"

Lehet, hogy így kéne min.elnök jelöltet állítani a pártoknak?

Ezért még kérhetsz valami jogdíjat... :)

dr Smittpálelnökúr 2012.11.20. 12:37:27

Szánalmas, ahogy a fidesz rajongói féltik az imádott párt hatalmát. Mert a haszonélvezők középmezőnyének félelmét értem, nekik van mit veszíteni, ha nem lóghatnak tovább az állam emlőin. A csúcsvezetők loptak már annyit, hogy nyugodtan éldegéljenek a milliárdjaikból.

De a kis csicskák, akik ide irogatnak, ők miért félnek attól, hogy a felcsúti bugris most végleg megbolondul? A szellemi nyomoruk nem kap több tápanyagot? Ugyanmár, majd megint jönnek a polágri körök. Pénzt eddig sem kaptak.
Ez nem lehet más, mint a kádári kisember újramanifesztálódása, a magát jobboldalinak képzelő kispolgárban.

A félművelt, sikertelen ember megtalálta az imádandó vezért és most nem ereszti. Mert neki kell valaki, aki irányt mutat. Az ilyen emberre alapozta ez a szerencsétlen mitugrász, hogy az erős kézből értenek, ezek a félázsiai bugrisok, akiknek piros pötty van a seggén, akinek a félkegyelmű gazdasági miniszter idiotizmusa követendő példa, stb.

Aki az elmúlt 2 év szabadrablása után kitart a fidesz nevű rablóbanda mellett, az nem ember, hanem csak egy vegetáló lény, valahol a növény és az állat között.

genyamagyar 2012.11.20. 12:40:00

Ne, itt van fideszdroidok:

"Hiába a növekvő bruttó, a növekvő infláció egyre lejjebb nyomja a reálbéreket, 6,6 százalékos infláció mellett a reálbérek 5,3 százalékkal voltak kisebbek az egy évvel korábbihoz képest. Ha pedig csak a versenyszférát nézzük, a reálbérek csökkenése 2,8 százalékos volt"

genyamagyar 2012.11.20. 12:41:00

@dr Kangörény: "hanem csak egy vegetáló lény, valahol a növény és az állat között."

Maradjunk a patkánynál...

Zabaalint (törölt) 2012.11.20. 12:44:45

@eßemfaßom meg áll:
Mondjuk a regisztrációval ugyanez 2 ezer km-re növekszik...

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:45:10

@dr Kangörény:
"A félművelt, sikertelen ember megtalálta az imádandó vezért és most nem ereszti. Mert neki kell valaki, aki irányt mutat"

Ezek annak is tapsolnának, ha a kenyérjegy igényléséhez kellene regisztrálniuk.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:45:24

@genyamagyar: mért? neked lesz szar napod hogy el kell húznod a beled regisztrálni, nem nekem. én örülök a reginek :)

Arbet 2012.11.20. 12:47:56

Ki a szart érdekel addig a választási törvény amíg nincs kit választani? Pont tök mindegy, hogy Orbánt, Gyurcsányt, vagy Bajnait vagy Schiffert lehet megválasztani ezzel a szar törvénnyel. Nem a törvény a baj, hanem a rendszer. Pont ahogy volt az elmúlt 70 évben is. Ott is el lehetett menni választani, csak minek? Most is ez van.

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 12:50:58

Gyereke, ez már konvulzív. Kommunista barátaim, tudnátok csak egyetlen érvet is felhozni a regisztráció ellen? A bőlevű fröcsi helyett.

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:51:55

@Disintegrator Rising:
Aki nem akart szavazni, az eddig sem ment el oszt jó napot. Ezektől nem kellett megszabadulnia senkinek.
De abból nem lesz bajom ugye, ha megfogadom a vezéred tanácsát?
Elmegyek regisztrálni, és viszek magammal még egy (egy?) embert!

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 12:52:10

@dr Kangörény: szánalmas, ahogy Gyurcsányt sikálod.

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 12:53:40

@genyamagyar: "a választás napja előtt két héttel is tudsz voksolni" - ez kitűnő, a demokrácia nonpluszultrája. Tehát már ma voksolhatsz a harmincezer év múlva induló enökjelöltre.

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:54:43

@Marcangoló Korelnök:

Egyetlen érv szól ellene.
Hogy nem szól semmi mellette.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.11.20. 12:55:15

@ekszvájzed:

Még mindig nem értelek. Ne haragudj.

Sejtem, hogy miről lehet szó, csak nem értem a kontextust:

-butaházy + maszop-szadesz + ormány =>

1.) a szélsőjobbosok (Jobbik) teljes mellszélességgel kiállnak Budaházy mellett.

2.) a szélsőjobbosok (Jobbik) teljesen elítélik a "maszop-szdsz"-t.

3.) a szélsőjobbosok (Jobbik) teljes mellszélességgel támogatják a bűnöző orbán minden mocsokságát, ugyanis ha nem tévedek a Jobbik szócsöve a köcsög.infó ebben a pillanatban is inkább a Palesztin-Izraeli konfliktussal/cigányokkal/sose-volt-történelemi faszságokkal van elfoglalva.
Véletlen sem érint semmilyen kényes politikai témát amit a fideSS-maffia propagál.

Tehát nem értelek. Bocs.

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 12:55:43

@Az igazi sztrovacsek: de ezt csak ti hiszitek így, ötven túlélő ősbolsi.

Disintegrator Rising · http://disintegrator.blog.hu/ 2012.11.20. 12:56:21

@Az igazi sztrovacsek: dehogy lesz bajod. vigyél csak, jól teszed. én 10et viszek ;-)

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 12:59:24

@Marcangoló Korelnök:
Na megérkeztünk, ahová mindig is szoktunk, amikor nincs értelmes válasz.
A bolsizáshoz.
Na megyek mielőtt hányingerem lesz.
Kár lenne a babfőzelékért, meg a fasírozottért.

barli 2012.11.20. 13:12:17

@genyamagyar:

" Nos akkor leszel szíves valami bizonyítékot arra, hogy Gyurcsány elkövetett valamit"

Nos akkor leszel szíves valami bizonyítékot arra, hogy Orbán elkövetett valamit?

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 13:12:48

@genyamagyar: minden ország náci, ahol van regiszráció.

Marcangoló Korelnök 2012.11.20. 13:16:35

@Az igazi sztrovacsek: Na megérkeztünk, ahová mindig is szoktunk, amikor nincs értelmes válasz.
A demagógiához.
Na megyek mielőtt hányingerem lesz.
Kár lenne a babfőzelékért, meg a fasírozottért.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.11.20. 13:17:09

@ekszvájzed:

Mit gondolok ´56-ról?
Azt, hogy fordítsuk a fejünket a jövő felé, ugyanis az konstruktív hozzáállás, nem pedig a múlton rágódni.

És igazad van, nem vagyok az országodban.

Nem is szándékozom visszamenni oda ebben a nyomorult életben, pont a "söpredék"-ed miatt, aki a tanulás-, a munka és bármely építőjellegű tevékenység helyett azon agonizál, hogy "mennyire kibasztak a magyarsággal, és nekünk mindenki csak a rosszat akarja".

Véletlen sem a magyar "nemeseid/nemoligarcháid", akiknek a színpadi bohócai vagytok kivétel nélkül mind nagy-nemzeti-mázban.

Az ő szekerüket akartátok tolni, hát tessék. Jó messzire. Ázsiába. De nélkülem.

mb1 2012.11.20. 13:25:30

@dr Kangörény:

"Aki az elmúlt 2 év szabadrablása után kitart a fidesz nevű rablóbanda mellett, az nem ember, hanem csak egy vegetáló lény, valahol a növény és az állat között. "

háháháááááááá

a hét vicce :)

bearanyoztad a napom

2012.11.20. 13:48:34

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

Nos, nekem az a szerény meglátásom, hogy ebben az országban 22 év óta szinte minden, ami nácinak látszik, tele van azokkal, akik segítenek belőle fantomokat, mumusokat, és démonokat csinálni.

Mert mit is tesznek ők: minden tényleges atrocitást messze mellőzve segítenek a tőlük történelmi okokból beparáztatottak számára mindig újabb és újabb hisztériát generálni, úgy csinálva, mintha jajdefenyegetőek volnának, küzben meg csak lovat adnak azok alá, akik úgyis ki akarják csinálni az országot.

Ahelyett, hogy valódi erőket felmutatva olyat tennének ill. hirdetnének ki, immár fennhangon, és tettekkel igazolva, ami a valóban széles elégedetlen néptömegek kedvére való volna. Akár még a népet gyötrő elemekkel szemben felvonultatott belügyi és jogügyi maszatolásokkal is ellenszegülve.

Ellenben a botrányaik heti szinten sorjáznak, szinte mindent megtesznek, hogy a prédalesők találhassanak rajtuk fogódzót, itt van mindjárt a csanád nevű időzítettbomba, hogy mást ne mondjak. Egyszóval bűzlik nekem ez az egész, mint a trágyadomb.

Elmondhatom: több más rendes emberrel együtt az én 70 éves édesanyámat kergette meg akkor a lovas zsernyák, és ő aztán semmiféle jobbiknak, butaházynak híve nem volt, max. a zorbány-beszédre ment ki, mégis a mai napig vannak, akik jogosnak tekintik azt az attakot, a pintérsanyával együtt.

leponex 2012.11.20. 14:14:06

@Az igazi sztrovacsek:
Nagyon szívós vagy ma :)

'ahol fideszes maláriaszúnyogok lesznek és nagyon fognak téged csípni'
:)))

Azért ez már tényleg röhej, a Patás már rég megbukott ( Kedves Bárduk szerint ), szavazói mind odavesztek, az a néhány is szégyenkezve hallgat, a regisztráció egyébként is ellenük fordul, beleestek saját csapdájukba, ... blablabla, oszt még mindig ezen a pacin lovagolsz, mint aki mindezek ellenére szikrányit sem remél:-) Pedig a Mesterházy is megmondta, hogy vége a fideszvircsaftnak, komplett terveik vannak a zalkotmányosság meg minden ilyesmi azonnali visszaállítására.
Ráadásul ott van a temérdek együttműködő, aki mind-mind rég a történelem szemétdombjára dobta ki a Despotát.
Végső csapásként Svoboda bácsi is jól megmondta ennek a Féldiktátor Autokratának, így még a cement is kifagy a Zorbán betonjából.
Mi a bánat bajod van akkor?
Legalább valami örömféle legyen már bennetek, ezt a másfél évet fél lábon is akár ... (az urna házhoz megy, már bíztattak ;-)

Tényleg szánalmas ez a vernyákolás :))

leponex 2012.11.20. 14:25:15

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

"bármely építőjellegű tevékenység helyett azon agonizál, hogy "mennyire kibasztak a magyarsággal, és nekünk mindenki csak a rosszat akarja"."

Bizonyára vannak jónéhányan ilyenek is.

Mint ahogy dettó ugyanez a építőjellegű és haladógondolkodású, a regisztráció miatt itt jajongó progresszív erő.-)
Hogy a Zorbán ezt meg azt csinálta a Demokráciával.

De hát nekünk 'normálisoknak' mindegyiket szelíd elnézéssel kell elfogadnunk :)

'Nem is szándékozom visszamenni oda ebben a nyomorult életben,' - mondod, és kommentjeid megérthetők.
Nehéz életed lehet.

2012.11.20. 14:27:26

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

Bocs, szóval helyesebben: "Akár még a népet gyötrő elemekkel VÉDELMÉBEN a velük szemben felvonultatott".

És köztünk szólva egyáltalán nem hiszem, hogy a zorbánynak, aki, ha lehet, manapság még vehemensebben lát a népnyúzáshoz, mint annak valóban elsőként utat törő nagynevű hivatali elődje, mi dolga volna azzal a leitatott csürhével, ami felett antimagyaristáink máig csócsálkodnak.

Hiszen utcai bemutatkoztatásuk a legkevésbé sem az ő érdeke volt, nem nagyon kellett neki a saját ún. "elvei" lejáratása. Bár úgy látszik, hogy a két elvileg opponens nagypolitikai fél azt az akció-sorozatot már jőelőre lezsírozta, már az öszödi beszéd megírásától, és félrészegen való előadásától kezdve,

hiszen csak arról szólt az az egész beszéd, hogy eddig úgy csináltunk, mintha minden hepi lenne, (csak ennyi volt tehát az ún. "hazugság") de mihamarabb neki kell kezdeni a nemzetközi pénzvilág által megkövetelt hiteltörlesztéseknek,

(ráadásul még akkor, mikor semmiféle válságnak még híre-hamva sincs, mert az csak 2 év múlva tört ki !!!, de akkorra már a megszorításoknak jól meg lett ezzel az eseménysorral (is) ágyazva ... Most pedig csak annyi van, hogy egy méltó utód folytatja.

Ezért kellettek a beszédbe azok a bizonyos inkriminált kifejezések is, amelyek éppen a megszorításokat célzó lényegi részekről terelték el a figyelmet, és ez volt az a gumicsont, amelyet a felkészült személyzet által irányítani kívánt gyanútlan nép közé dobtak.

Úgyhogy az országot felosztó maffiáknak a fityisz is csak egyik része, ahogy annak idején a Chicagót, vagy New Yorkot, de akár egész Amerikát uralóknak is több eleme volt, melyek eldöntötték, hogy kinek hol van a placca.

Maffia mivoltában tehát a fiyisz nem különbözik a magát a legrepublikánusabbnak és legdemokratábbnak előszeretettel sugalmazó politikai ellenfelétől, és a belpolitikai élet látszata mögött pusztán a kimértetett koncon osztozkodik vele, mint a szavannán két horda hiéna, ez van.

2012.11.20. 14:51:28

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

Baccus, hát ez már nem igaz, amilyen cirkalmatos vagyok máma (is), tehát:

"Akár még a népet gyötrő elemek VÉDELMÉBEN a velük szemben felvonultatott".

(Azaz ezzel arra céloztam, hogy a mai Magyarországon (igen, még a zorbány alattin is) a rendőr és a bíró nem a rendes, "normális" nép többségét képviseli, nem a csak nyugodtan, tisztességesen, becsülettel megélni és túlélni akarók mellett áll, nem őket védi meg, és nem az ő megkárosítóikat, bántalmazóikat, kifosztóikat, megölőiket, stb. igyekszik megfegyelmezni, hanem éppenhogy azok érdekében lép fel és jár el, akár a civil polgárok legnagyobb döbbenetére is).

Aztán érti aki érti, ha az egészet, ha a felét, ha akárcsak engem, az már félsiker.

Úgyhogy felőlem élőláncoljátok meg az egész Parlamentet hetvenhétszer, nem az érdekel, hanem hogy mikor fog ez a sok jogvédő demokrata a valódi kisemmizettek érdekében fellépni, azokéban, akiket a hazai és külföldi pénzügyérek parancsára már vagy 10 éve fosztanak és zsigerelnek ki, kergetve munkahelyekről, lakásokból utcára, országból,

vajon azok a jogfosztottak mikor váltanak ki hasonló érzéseket belőletek, vagy egyáltalán ki a francot kezdenek el érdekelni végre, és végre már nem abból az aspektusból, hogy nyugodtan héderelhessenek, piálhassanak, bulizhassanak vagy szarhassanak akár még a csemetéd kedvenc játszótere, a hálószobád ablaka, vagy a kiskerted kapuja előtt is? (Avagy azért mindezt talán már mégsem? :))

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 14:52:52

@leponex:

"Tényleg szánalmas ez a vernyákolás :))"

Az.
Jól mondod.
Főleg úgy, hogy egyetlen épkézláb magyarázat, egyetlen elfogadható érv nincs a regisztráció mellett.
Arra is kíváncsi lennék, miért halasztották el a végszavazást?
Gyurcsány élőláncától szartak be, vagy a saját módosítóikon sem tudnak kiigazodni? Mi ez a 2/3-os töketlenkedés?
Tessék kimondani, hogy CSAK A FIDESZ nyerhet 2014-ben, oszt jó napot.

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 14:59:58

Rogán terjessze be egyéni képviselői indítványként, hogy csak a FIDESZ-re lehet szavazni, 263 droid megnyomja az igen gombot, és kész, el van intézve.
Másnap jön Lázár, eljátsszák ugyan ezt, és bele van foglalva az alaptörvénybe.
Eddig is ezt csinálták, mit szarakodnak annyit? Nem is értem....

leponex 2012.11.20. 15:03:31

@Az igazi sztrovacsek:
Természetesen nincs épkézláb magyarázat - ha ÉN mondom meg, mi az épkézláb.-)
Szerintem meg soha ekkora kampányt nem kapott a leendő választás, akkora a sopánkodás, hogy tényleg csak az nem megy majd el regisztrálni, aki még eztán is tojik az egészre. Íme egy épkézláb érv :)

A Feri élőláncán tényleg csak besz@rni lehet - a röhögéstől, hogy egy valamikori miniszterelnök idáig küzdi le magát.-)

Az, hogy 2014-bben csak a Fidesz nyerhet - ezt épphogy szanaszét szaladgáló ballibák óbégatják folyton. Hát csoda, hogy tényleg így lesz?
:))

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.11.20. 15:12:11

@leponex:

Tisztességes adófizetőket fricskákkal provokálsz?

A "törvényeitek" nyújtotta előnyök fricskáival?

Mégis kinek érzed magadat?

Tényleg nem félsz attól, hogy egy tisztességes adófieztő a provokációdért a "kocsmában" átalakítja az ábrázatodat?

Andráska8 2012.11.20. 15:26:28

Szanyit egyszerűen ki kell tiltani.
Azért mert otthon nem viselik el, nem kéne minden DK-rendezvényt berondítania. :(

Az igazi sztrovacsek 2012.11.20. 16:19:10

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

"Mégis kinek érzed magadat?"

Ő a központ szóvivője, alias illetékes elvtárs.
Feladata a mindennemű, minden rendű és rangú központi kinyilatkoztatás propagálása, valamint a blog szerzőjének pocskondiázása, cinikus, lenéző megszólításokkal.

"hogy egy valamikori miniszterelnök idáig küzdi le magát.-)"

Hát nem kérte, hogy vigyenek ébresztő órát.....
Mindössze egy tiltakozó megmozdulást szervezett.
Vajon ki szervezett eddig többet volt miniszterelnökként?

2012.11.20. 16:43:28

Na mi van, ti élő láncfűrészek, megragadtatok annak a szánalmas politikai színjátéknak (szavazógép) boncolgatásánál, amit még a ti dicső maffiáitok vezettek be, úgy 20 évvel ezelőtt?

Mikor veszitek már észre, hogy a saját rózsaszínű bandátok is ugyanezt csinálta, mert lehet, hogy nem volt anno nektek meg a "kétharmad", mégis keresztülverte a jó öreg maszop-szadesz koalátok azt, főleg a papagájorrú főganyé alatt, amit csak akart, ugyanúgy, ahogy a mai szarosok is teszik, hát mit mutogattok?

Azt hiszitek, mindenki hülye, vagy amnéziás? Persze, biztosan, hiszen aki csak a mának él, az meg leszarja, mi volt tegnap, meg mi lesz holnap, és csak a pártérdekek mentén hajlandó a világszemléletre. Mert ilyeneket nevelgettek ám ti is, szorgosan, nemcsak a fityisz.

Könnyű a mai urak szánalmas "elmúltnyolcévezésén" csúfolódnotok, hisz ezzel, nem kis leleményességet csempészve a propagandátokba, valóban kiütitek az élét annak, hogy ti milyen disznóságok tömkelegének is tapsikoltatok akkor.

És mondjatok már akár egyetlen olyan pártot ebben az országban, aki ha a góréjuk valamit kinyilatkoztat, akkor a spanjai nem annak az értelmében nyomkodnak gombokat, a saját frakcióvezetőik egyértelmű jeladására, lelkesen bégetve meg bólogatva közben.

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 19:43:07

@Zabaalint: már akinek pár kattintás az ügyfélkapun 2e km utazással jár

eßemfaßom meg áll 2012.11.20. 19:46:35

@Az igazi sztrovacsek: természetesen ha te minden épkézláb magyarázatra kijelented, hogy az nem épkézláb magyarázat, ugy könnyű kijelenteni, hogy nincs rá épkézláb magyarázat :)

lajos0 2012.11.20. 19:50:50

@zipe moha: Jah, csak végül is nem derült ki, hogy mit egyesíthet Bajnai. A saját alakulatát esetleg a DK-val ( akik már ehhez be is pucsítottak, támogatottságuk meg mint a KDNP), netán az MSZP-vel. De ezek végül is Juhászék kivételével eddig is egy brancs voltak, sőt a DK meg az MSZP nem is olyan régen szakadt, mivel Gyurcsányék hiányolták onnan is a demokráciát. De ettől a torta nem lesz nagyobb.

lajos0 2012.11.20. 20:14:21

@ursus artos: "Én: akkor nem fordulhat elő, hogy nem kapom meg a fizetésem? Ő: ha csak el nem basszák, nem.
Ez a beszélgetés a választások után, az 50%-os közalk. fiz. emelés előtt volt."

Megyó azt mondta remek állapotban vették át az országot. Kuncze még 2005-ben is rémhírterjesztésnek titulálta, akik kritizálták a dübörgést. A "Több pénzt az embereknek" (ennél populistább jelmondatot nem tudom ki lehet-é találni) kampány arra épült, hogy a magyar gazdaság remek állapotban van, csak a Fidesz elezüsthajózza, meg koronausztatja a sok pénzt. Ezért kellett a jóléti rendszerváltás. Aztán 2006-ban megjelentek a 2001-ben megindult káros folyamatokról szóló eszmefuttatások.

lajos0 2012.11.20. 20:57:34

@mb1: "amit felvetettem az a legutóbbi 2-3 választáson bevett gyakorlat volt, amivel a kisebb pártok és egyéni jelöltek indulását akadályozták meg. Mindezt a hatályos jogszabályok maximális betartásával!!!"

Mondjuk én háborogtam egy kicsit, amikor nem tudtam a szintén antidemokratikus kopogtató cédulák miatt 2012-ben egyéniben LMP-s jelöltre szavazni. De tudomásul vettem, hogy ezek a szerintem antidemokratikus szabályok vannak, és jónapot. Ettől függetlenül a külföldiek, tartósan külföldön élők szavazását baromságnak tartom, ahogy a regisztrációt is, meg az inaktívak szavazati jogát is. De hát nem vagyunk egyformák tényleg.

És miért adnád oda a fideszes kopogtatónak? Hát mert akkor épp még MSZP-s lesz, vagy LMP-s, vagy DK-s, vagy amit akarsz. És ha nem töltöd ki, akkor még keresnek is a hülyeségeden, mert eladják olyannak aki megosztja az ellenfél táborát.

ez tipikus esete a joggal való visszaélésnek, amit senki soha nem fog tudni bizonyítani, de hogy tenni kell ellene az ezer százalék!
És képzeld akkor is tenni kell ellene ha ezt a Fidesznek lenne lehetősége megcsinálni és akkor is ha másnak.

Az egész kopogtatócédula rendszer egy idejétmúlt, korrupció, választási csalás és alkotmányos jogsértés melegágy volt eddig és nem csak lehetőség volt, hanem sajnálatos realitás is. Ezen mindenképp változtatni kellett.

Az hogy egyes országokban van regisztráció, másokban meg nincs önmagában nem jelent semmit azon kívül, hogy ahol van az mindenki által demokratikusnak tartott, sőt többjük annak etalonja, akkor tán itt se fog megszűnni a demokrácia mint azt vízionálod :)

apacsfiu 2012.11.20. 21:00:32

"Aki ezt nem érti, azt a választók meg fogják büntetni. Bárki legyen is az."

Zsótikám! Ennyire rossz az emlékezőtehetséged? 2010-ben már megtették.....

leponex 2012.11.20. 22:22:17

@Az igazi sztrovacsek:
'Vajon ki szervezett eddig többet volt miniszterelnökként?'

Tényleg,
Antall úr életében antiszemita, halála után meg derék demokrata lett a zelvtársi sajtóban,
Boross úrnak ölég markáns megszólalásai voltak, de nem lengette a sálat, hogy Európa segíccsé má!,
Horn úr rendszeresen találkozott a Zornánnal, (az első meg az utolsó szocialista miniszterelnök volt, aki komolyan vette a neki jutott megbízatást, pufajkás múltja ellenére ), amíg a Demokratikus karate el nem tiltotta, a
Medgyessy, ha már megpuccsolta a volt beosztottja, elegánsan tudomásul vette hogy apanázs azért maradt, úriemberként viselkedett.

A Feri meg ugye ... Azért még egy ilyen szánalmas ripacsot nem találnál a világban, aki megbukott miniszterelnökként ennyire hajlandó lett volna nevetségessé tenni magát, csak hogy még egyszer a színpadra állhatna statisztaként akár.

Valóban, volt miniszterelnök ennyit még nem szervezett kis hazánkban.-)
Nekem olyan, mint egy Beko televízió:)

***
A cinikus pocskondiázást visszautasítom, én a Zsoltit, Kedves Bárdunkat kifejezetten kedvelem.
Időt szánok rá, bátorítom, szinte ajnározom.
Szüksége van rá, ennyi kritikátlan fanklubtag mellett teljesen elveszítené a valósággal a kapcsolatát!
Szegény, tényleg azt hiszi, hogy a Ferit várják vissza az 'országlakosok'.
Csúnya játékot játszatok vele!

leponex 2012.11.20. 22:29:28

@Az igazi sztrovacsek:
'Hát nem kérte, hogy vigyenek ébresztő órát.....'

Pedig milyen találékonyan igyekeztek a Patást utánozni :)
'Változást 2014' - nem ismerős?

Pedig az az ébresztőóra legalább elindíthatta volna a Feriben az aszociálást ... Így jár, aki lebecsüli a technikai vívmányokat ... :)

leponex 2012.11.20. 22:35:12

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
"Tényleg nem félsz attól, hogy egy tisztességes adófieztő a provokációdért a "kocsmában" átalakítja az ábrázatodat?"

Most már, hogy boldog emlékű Önkéntes Szélmalmunk és Negyvenholdas Szőlőtermesztőnk Nagyfigyelmeztetését megúsztam, már nem annyira.
Diktatúrában különben sem találnál 'tisztességes adófizetőt'.
:)
ű
De mondd, ki kötött meg, és miért vagy láncon?

Andráska8 2012.11.20. 22:53:12

Mik azok a "tudatos szavazók" ?
Az az 52 % tetű, aki megszavazta ezt a tébolyt az ország fejére? :(

Andráska8 2012.11.20. 23:02:33

"Nincs benne a választási törvényben, hogy tilos pénzt adni a szavazóknak, de azt is hatályon kívül helyezték, hogy tilos csalni a választásokon – mondta Tóth Zoltán az ATV-ben.
A választási szakértő szerint minden a Nemzeti Választási Bizottságra van bízva, ami a vitás ügyeknél majd eldönti, hogy a kormánypártok törvényesen jártak el, az ellenzék pedig törvénytelenül. A kampánycsenddel kapcsolatban is érdekes szabályt vezet be a kormányzat, a választás napján magánemberek egymás közötti beszélgetése nem jelent majd kampánycsend-sértést. Ez azt jelenti, hogy ha egy magánszemély megfog hetven embert, felrakja őket egy buszra és elviszi őket szavazni, az nem jelent majd kampánycsend sértést – magyarázta. Tóth szerint a Fidesz megerősítette azokat a kampányelemeket, amelyekben a kormánypártok az erősebben, azokat viszont eltüntették, amelyekből az ellenzék húzhatna hasznot."

Az igazi sztrovacsek 2012.11.21. 07:13:01

@Andráska8:
Ha az az 52% tudatos szavazó lett volna, nem FIDESZ kormány volna.
Ezekből legalább 20% annyit látott a politikából, hogy Gyurcsány hazudott, a BKV-nál meg loptak.
Most meg csodálkoznak, hogy kormányzati szinten még többet hazudnak, sokkal többet lopnak, ők meg rosszabbul élnek mint 4 éve.

lajos0 2012.11.21. 09:08:05

@Andráska8: "Az az 52 % tetű, aki megszavazta ezt a tébolyt az ország fejére?"

Meg az előzőeket is. De elég nehéz őket leváltani, maximum úgy lehet velük kicseszni, hogy dafke sem indulunk el.

Bizony ha alkalmatlanságát némileg előbb belátja az előző garnitúra és elballag, akkor nem lett volna 2/3-ad. De fontosabb volt kapaszkodni a fazékba az utolsó pillanatig.

Az igazi sztrovacsek 2012.11.21. 20:44:47

Újabb kemény meccs vette kezdetét.
A Horvátország-MOL mérkőzés tartogat még meglepetéseket, egyenlőre nem tudtam eldönteni, mire tennék, ha fenn lenne a TIPP-MIX-en.
Már csak azért sem, mert nem tudni kik fognak pályára lépni a MOL csapatában.

Andráska8 2012.11.21. 21:15:20

@lajos0:
Biztosan jós vagy.
a ha-val kezdődő mondatok történelmietlenek.

lajos0 2012.11.21. 21:47:27

@Andráska8: Nem akartam történelmi mondatokat :-) Egyszerűen a Fidesznek akkor még nem volt akkora a támogatottsága, mint 2010-ben, vagy inkább a szocialisták elutasítottsága volt kisebb. Viszont, ha Merkelék a szokásos "demokratikus" úton keresztülverik a föderális EU-t (ami egy rövid életű torz hibrid lesz szvsz), akkor meg teljesen mindegy ki nyeri meg a következő választást. Persze ez is egy ha-s mondat csupán...
süti beállítások módosítása