Várható volt, hogy valamilyen módon a Fidesz is kifejti véleményét az MSZP lehetséges szakadásával kapcsolatban. A Nézőpont Intézet egy gyors kutatással igyekszik orientálni - elsősorban az MSZP tagjait és híveit.

Az intézet alapítása kapcsán idézzük a nol-t: "A Nézőpont Intézet a 2006-os megalapításának körülményei miatt, ha akarná, se tudná elhárítani magától a „Fidesz-közeli” jelzőt. Mráz tavaly a Heti Válasznak mondta el, hogy Navracsics Tibor ismertette össze Győri Tiborral. A Fidesz-kötődésű üzletember tőkét biztosított az elinduláshoz, s a társaság többségi tulajdonosa és vezérigazgatója lett. Győri Tibor, a Mahir egykori vezérigazgatója 2005-ben alapította a Nézőpont Intézet jogelődjét, az Europtimus Tanácsadó, Marketing és Szolgáltató Rt.-t. A cég alaptőkéjéből Győri Tibor 10,2 milliónyitjegyzett, Habony Árpád, Orbán Viktor stratégiai főtanácsadója pedig 4,8 milliót. Az Europtimus 2006 őszén változtatta meg a nevét Nézőpont Intézetre, ekkortól kétharmad részben Győri Tibor, egyharmadban Mráz Ágoston Sámuel volt a tulajdonos 2010 júniusáig, amikor is teljes egészében Mrázé lett a cég."

Hát így...

Nos, ez a "független" csoport jutott el arra a következtetésre, hogy a megkérdezettek 17 százaléka tartja elképzelhetőnek, hogy Gyurcsány Ferenccel meg tud erősödni a Magyar Szocialista Párt (61 százalék szerint Gyurcsány nélkül lehet sikeresebb - nyilván a Fidesz szavazói hogy is látnák másképp). A párt szimpatizánsai is megosztottak ebben a kérdésben, de a többségük – szemben az összes megkérdezettel – Gyurcsány-párti: 51 százalékuk szerint vele, 36 százalékuk szerint pedig nélküle lehet sikeresebb az MSZP – áll a kutatásban.

Az MSZP jövőbeli kormányalakítása a Nézőpont Intézet által megkérdezettek 20 százaléka szerint lenne jó az ország szempontjából. Ennél valamivel nagyobb támogatottsága lehetne egy MSZP-LMP koalíciónak, hiszen az 26 százalék szerint lenne jó az országnak. Az összes megkérdezett 34 százaléka szerint az ország szempontjából az lenne jó, ha a következő választások után egy új baloldali párt alakítana kormányt. Az MSZP-szimpatizánsok a leginkább megosztottak ebben a kérdésben: 43 százalékuk szerint inkább jó, 36 százalékuk szerint pedig inkább rossz lenne egy új baloldali formáció 2014-es kormányalakítása.

Mivel most az MSZP átalakítása van napirendben, annyi kihámozható - jelzem még egyszer: egy Fidesz-közeli cég szerint is Gyurcsányt akarja a magyar baloldal többsége. A jelek szerint akkor is, ha az MSZP-ben marad, de akkor is, ha azon kívül, esetleg új pártban politizál tovább.

Ha egy lyen fideszes hátszelű cég ezt az eredményt hozza ki az MSZP-ről, a valóság ennél is egyértelműbb lehet. (Nem megbántani akarom a Nézőpontot, de orientációjuk miatt semmiképpen sem tekinthetem őket függetlennek és elfogulatlannak...)

Hogy egy majdani kormányalakításhoz aztán milyen szövetségkötések szükségesek, az majd eldől - legkésőbb a kampányra. Arról pedig, hogy a Fidesz hogy áll, várjuk meg az új adórendszert, meg a jövő évi recessziót...

 

P. S.: Minő öröm volt látni a magyar-finn meccs díszpáholyában együtt üldögélni Orbén Viktort és a független Legfőbb Ügyészt.

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr433299055

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány erősödik - más Nézőpontból is 2011.10.13. 13:58:02

Egy Fidesz-közeli cég szerint is Gyurcsányt akarja a magyar baloldal többsége.

Trackback: Gyurcsány erősödik - más Nézőpontból is 2011.10.13. 13:58:01

Egy Fidesz-közeli cég szerint is Gyurcsányt akarja a magyar baloldal többsége.

Trackback: Gyurcsány helyzetben tartása a Fidesz érdeke 2011.10.13. 13:09:52

 „És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról. Gyerekek, kell még valamit mondanom Ildikó?” – fejezte be beszédét Gyurcsány Ferenc 2006. május 26-án Balatonőszödön. Nem kellett. Gyurcsány ezzel a beszéddel kií...

Trackback: MSZP: te nem tudod, milyen jó (lenne) nélküled 2011.10.13. 10:03:24

Avagy miért kell egy határozott, biztos mozdulattal arcon rúgnunk az MSZP-t, ha meg akarunk szabadulni a Fidesztől....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scagnetti 2011.10.13. 09:03:11

Azt tudjuk, hogy Gréczy mindenből Gyurcsány győzelmére következtet. Még abból is, ha éppen veszít.

A felmérésekből viszont az olvasható ki, hogy a párt szavazótábora erősen megosztott Gyurcsány megítélésében.

Van kb. egymillió szoci szavazó, ezeknek kb. a fele szeretné Gyurcsányt. Egyéb pártok táboraiban gyakorlatilag senki. Félmilliós táborral szeretnék trónra emelni megint? Mert nincs kétségem, hogy Gréczy csakis miniszterelnökként tudná elképzelni a gazdit.

Tita nick 2011.10.13. 09:26:21

Jó reggelt Zsolti! Szép időnk van, nemde? Látom álmodsz. Mentem is.

Tita nick 2011.10.13. 09:28:52

Ja még.

(Nem megbántani akarom a Nézőpontot, de orientációjuk miatt semmiképpen sem tekinthetem őket függetlennek és elfogulatlannak...)

Tükör van otthon?

Kivlov 2011.10.13. 09:29:25

Hát, inkább kurcsi. Azon az őrültön legalább nevetni lehet, senkiházy-n még azt sem...

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2011.10.13. 09:30:10

Szervusz Zsoltika,
megint a bilibelógott az egyik kezed, a másik pedig a billetyűzetre, ahogy felébredtél?

Kalmár 2011.10.13. 09:30:58

Viktor a legnépszerűbb politikus.
Gyurcsány a legnépszerűtlenebb gyanúsitott.
Mi van Gréczy, szorít a cipő?
A gyalog galoppban a hülye lovag döntetlent kért kéz és láb nélkül. Ti ennél is hülyébbek vagytok, fenyegetőztök és a győzelemről zagyváltok.
Gyurcsány Ferenc sosem lesz miniszterelnök, de minél többet szerepel annál többet árt a szociknak. Igazi ballaszt. Remélem szorosan kapaszkodtok bele.
Jó utat..

abaka 2011.10.13. 09:35:21

Tipikus greczy gondolatmenet egy szokatlanul vicces fordulattal. Azzal kezdi, hogy kifejti mitol is hiteltelen a Nezopont, majd utana megis az o kutatasukat hasznalja kiindulasi pontkent, hogy, nocsak-nocsak, kihozza, hogy az orszag igazabol eped gyurcsany visszatereseert (az, hogy gyf evek ota toretlenul a legnepszerutlenebb politikus minden kozvelemenykutato szerint, termeszetesen meg mindig nem szamit zsoltinak).

Zsolt, ha a Nezopont tenyleg egy kezivezerelt fideszes megmondoplatform, ahogy allitod, akkor nem gondolod, hogy valoszinuleg azt fogjak mondani, amit a gazdaik szeretnenek? Nevezetesen azt, hogy gondolja meg barki, aki balra gondol tolodni, mert az gyurcsany visszatereset jelenti.

@Tita nick: +1 :D

Kalmár 2011.10.13. 09:38:34

Ipsos zrt.
Igaz ők nem jobbosak ?

2011-6 - 2011-9
GYURCSÁNY F. 22 20
MESTERHÁZY A. 31 28
ORBÁN V. 35 36
SCHIFFER A. 29 29
VONA G. 25 24

Gyurcsány erősödik.....mint a Pannon Puma. Hazug ember vagy egy összedőlt rablótanya romjain.

csoko20 2011.10.13. 09:38:51

"Nem megbántani akarom a Nézőpontot, de orientációjuk miatt semmiképpen sem tekinthetem őket függetlennek és elfogulatlannak..."

A matematika nyelvén:

A Nézőpont úgy aránylik a Fideszhez, mint ahogy Gréczy aránylik Gyurcsányhoz.

Ha az egyik megbizhatatlan, akkor a másik is az.

123456789123456789 2011.10.13. 09:39:14

szép fényes lett El-Qró segge

spontan · http://erdekessegek.info 2011.10.13. 09:40:35

"egy Fidesz-közeli cég szerint is Gyurcsányt akarja a magyar baloldal többsége"

Talán nem véletlenül mondják ezt, ugyanis a fidesz célja a baloldal megosztása érthető okokból. A mszp szakadása a fidesznek lenne a legjobb, mert akkor tovább csökkenne az esély a leváltásukra.

Fletó az a személy, akire még protestszavazók sem szavaznának Orbánék ellenében, és ezért kell annyira a fidesznek, mert az idő előrehaladtával egyre kevesebb lesz az olyan politikus a színtéren, akit jobban utálnak majd, mint a fideszeseket.

Barbaar 2011.10.13. 09:41:27

Nyilván mindenki tudja, hogy vannak machinációk a közvélemény-kutatási adatokban, de én teljesen mást olvasok ki ezekből a szerintem is mesterséges hatásoktól sem mentes adatokból.
Ha a Fidesz-közeli azt a látszatot akarja kelteni, hogy Gyurcsány erős, akkor az nem azt jelenti, hogy lám még a Fidesz-közeli is így látja, hanem éppen azt, hogy arra akarja terelni a dolgok folyását, hogy Gyurcsány maradjon az MSZP-ben. És ez nem véletlen.
Én is ellen vagyok a 2002-2010 -es kormányoknak, és én is azt szeretném, ha Gyurcsány maradna, mert akkor garantált a fel nem támadás. Ugyanis Gyurcsánynak még viszonylag nagy a népszerűsége a baloldalon, viszont baromi nagy a népszerűtlensége azon kívül. Márpedig a választásokon történő jó szerepléshez, nem azokat kell magukhoz édesgetni, akik amúgy sem fordulnak el tőlük semmiképp.
Ha Gyurcsány kikerül az MSZP-ből, akkor szerintem jó eséllyel nem lesz meg nekik az 5%, az MSZP viszont kevesebbet veszít a megrögzött baloldali szavazókból, mint amennyit nyerhet a bizonytalanok közül.
Amíg Gyurcsány az MSZP-ban van, addig nagyon sokan elhatárolódnak a párttól Gyurcsány miatt, viszont sokan elfogadhatóbbnak tartanák az MSZP-t Gyurcsány nélkül, a régi értékekkel.

abaka 2011.10.13. 09:41:45

@Kalmár: gyurcsanyrol szemlatomast ugyanaz a velemenyunk, viszont szerintem a reszedrol a tobbesszam hasznalata nem teljesen helyenvalo (pl "Ti ennél is hülyébbek vagytok"). Konkretan greczy magasan kitunik meg a hulyek kozul is, es vele masokat egy lapon emlegetni alapbol serto. Nem veleltlen, hogy a fekete lovag egy visszatero motivum az itteni kommentekben. :)

Mannstein 2011.10.13. 09:43:15

Hihetetlen,hogy ennek a gréczy nevűnek hogy fokozódik napról napra a pszichosisa.Meg kell valljam,időnként élvezem kórtörténetének nyomonkövetését.
Alighanem Hitlert imádhatták ilyen önfeladó,undorító,behódoló módon,ahogy ő ezt a többszörösen,csúfosan megbukott
gyakorló pszichopata gyurcsányit.Csak az a nagy különbség,hogy Hitler mögött hosszú évekig csaknem egy teljes 70 milliós nép állt.
Az index.hu szerintem hibát követ el,
amikor egy ilyen levitézlett alak mocskolódásainak,elmeháborodott agyszüleményeinek teret ad.

kalandfereg 2011.10.13. 09:46:21

Ha a logika oldaláról közleítjük meg, akkor egy Fidesz-közeli közvéleménykutatónak érdekében áll Gyurcsányt nyomni, mert az ő arcával biztosabb a baloldal kudarca a teljes népesség körében.
Nem beszélve, hogy minél erősebbnek hiszi magát Gyurcsány, annál nagyobb az esélye, hogy pártot szakít, ami megint csak a jobboldal érdeke.

midnight coder 2011.10.13. 09:47:00

Szar lehet szocinak lenni mostanság :-D

orgoványi erdőjáró 2011.10.13. 09:47:11

Nagyon jó a poszt, kifejezetten megnevettetett így délelőtt. EZ a Gréczy annyira csőlátású és korlátolt, hogy minden egyes alkalommal amikor ír valamit, akkor nevetségessé teszi magát.
Mint ahogy azt spontan is írta: Gyurcsány az egyetlen politikus, akit Orbánnál mindig is jobban fognak utálni a zemberek....

Sir Galahad 2011.10.13. 09:48:26

Alapvetően a helyzet az, hogy a Fidesz mindenképp jól jár. Ha egyben marad az MSZP, benne Gyurcsánnyal, lesz egy parlamenti küszöböt biztosan átlépő, de a baloldali törzsközönségen kívül mások szavazatára nem számító, mondjuk 10-15 százalékos párt. Sosem fogja leváltani a Fideszt. Ha szétszakad, ez nagyjából megfeleződik, még a baloldal parlamenti képviselete is megkérdőjeleződik. A Fidesznek egyik jobb, mint a másik... Az MSZP akkor járt volna jól, ha Zsóti gazdája szépen eltűnt volna - így a párt a ballaszttól megszabadult volna, számíthatott volna a kemény mag szavazatán kívül másokéra is, ráadásul a tábor is egyben maradt volna. Ez viszont, mint látjuk, Fletó egója miatt nem jött össze...

GGG77 2011.10.13. 09:51:06

Épp a Fidesznek érdeke, hogy nyomja Gyurcsányt. Fenn kell tartani az ellenségképet.
Ettől még az ország akkor járna jól, ha Orbán is és Gyurcsány is takarodna a fenébe.
A talpnyalóikkal együtt, kedves Zsolt...

Kalmár 2011.10.13. 09:53:05

Pártpreferenciák
2011-9
FIDESZ 47
MSZP 27
Jobbik 18
LMP 7

Hogy a fenében van ez még mindig így elvtársak??
Már javában tombol a diktatúra.
Mindent elvett a Fidesz, nyugdíjat, megtakarításokat, korengedményt, alanyi jogon járó segélyt.
Sok új adó van ami "persze" töknretesz minket. Bankadó, multiadó, jövadóemelések stb.
Még a felénél sem járok a rémes ügyeknek.
Baj van elvtársak, lehet, hogy senkinek nincs jobb ötlete, és még mindig ezek a dolgok kapják a legnagyobb támogatottságot??
Ajjaj, szarban vagytok.
Azért ne idegeskedj. Írj még valamit mi lesz ha újra ti lesztek kormánynál és Fletó a hídon......
Sanyi a király, Lali meg a császár!

abaka 2011.10.13. 09:53:19

@Mannstein: Az index nem azert rakja ki a cimlapra, mert egyetert vele. Egyebkent ez egy roppant szorakoztato blog, rengetegen jarnak ide rohogni. De ez is olyan, mint a szovicc blog, akinek ez nem vicces, az jobban teszi, ha keruli.

Megjegyeznem azert, hogy egyreszt gyurcsanyt hitlerhez hasonlitgatni azert erosen tulzo, masreszt szerintem a szijjarto - orban l'amour legalabbb ilyen szanalmas. Mondjuk szijjartonak legalabbb ez a munkaja. O legalabb penzert kurvalkodik, greczy meg csak onszorgalombol.

Anselmo 2011.10.13. 09:54:25

Én is támogatom, hogy Gyurcsány vezesse tovább az MSZP-t, de az én véleményem elfogult, fideszes vagyok.

B-rocker (törölt) 2011.10.13. 09:58:57

Erősítsen is, bent sokan nyuszikáznának vele.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.10.13. 10:00:34

Zsóti!

Ha én lennék a Ficcs, leminősítenélek.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2011.10.13. 10:02:01

Na, de hun van a Lencsés Pista?!
Pityúúúú!

2011.10.13. 10:05:32

a) az intézet hiteltelen, mert fideszesen kézivezérelt
b) az intézet azt mondja, gyurcsány a favorit
c) ????
d) gréczyblog szerint akkor aztán biztos gyurcsány a favorit

utánozhatatlan!

Kalmár 2011.10.13. 10:06:20

Kiváncsi vagyok, hogy miként fogja értékelni Gréczy a DK 2-4%-os várható támogatottságát.
Persze butaság, nyilván kormányerőként.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:06:38

"Amikor a hatalomért küzd, egyúttal a saját pszichés épségéért is harcol(...)
Olyan határtalannak tartom benne a hataloméhséget, hogy még az alapvető nemzeti érdekeket is föláldozná a hatalma érdekében.Olyannak látom, akinek semmi sem drága ezért.A nagyon határozott, kombattáns megjelenés mögött ugyanis erős bizonytalanság, labilitás húzódik, illetve annak túlkompenzálása. El tudom képzelni, hogy igaz lehet az a pletyka, miszerint időnként ki kell őt vonni a forgalomból, hogy lenyugtassák, regenerálják, mert indokolatlan dühkitörések fogják el, és ilyenkor képtelen uralkodni magán."

Ez egy neves pszichológus véleménye orbánról.

Ez pedig Dános Kornél professzor véleménye (neurolingvisztika):
"Egyértelműen kettős személyiségű ember. Van egy énje, amit hozott magával, s amelyen nehéz változtatni, amely gyakran kibújik belőle.
S van egy másik, a pozíció szorításában fölvett, fokozatosan megtanult énje, amely nagymértékben ellentmond az elsőnek, ám teljesen nem képes azt elfedni.Ennek következtében ma már szinte egyáltalán nincsenek őszinte érzelmi, emberi megnyilvánulásai, teljes mértékben szerepe foglyává vált."

Kivlov 2011.10.13. 10:08:12

ez a gréczy egy szimpla OPNI-szökevény...

Matróz Kommandó 2011.10.13. 10:10:35

@pcr: "El tudom képzelni, hogy igaz lehet az a pletyka ..." ilyet pszichologus nem mond!

plater 2011.10.13. 10:10:50

Zsóti! Tegnap,sem voltál elmeorvosnál?
Amíg ilyen alakok támogatják a Fletót,a
Fidesz csak nyugodtan dőljön hátra!
Hihetetlen ez az ember!

AnnaKarenina 2011.10.13. 10:11:39

Sir Galahad-del értek egyet. Gyurcsány akár marad, akár megy, nem tesz jót az MSZP-nek. Elhiszem, hogy minél előbb szeretné visszakapni az arcát, főleg, hogy a Fidesz jelenleg erőteljesebb húzásokkal él, mint azt ő annak idején tervezte, így aztán még jogosnak is gondolhatja a visszatérést, de a neve még hosszú ideig nem fog jól csengeni a magyar politikában. A Fidesz ezt elintézte. (Mint ahogy most Bajnait próbálják. Mindegy, hogy jól működött-e, hazája hasznára volt-e, sőt annál inkább el kell intézni.) Gy.F.-nek a háttérben kellene maradni és erősíteni a pártját, de személyét sosem előre tolva.

kurgan 2011.10.13. 10:12:54

gyurcsány egy anomália. egy öszvér. repedés a téridőkontinuumban. zavar. tűnjön már el a jó büdös francba, átkozottul irritáló, lassan már azt se bánnám ha tényleg lecsuknám. vegye már észre magát, hogy egész egyszerűen KÁROS. kapálgasson és fészbukolgasson, mást ne.

kurgan 2011.10.13. 10:13:34

"lecsuknák" akart lenni

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:15:07

„A Fidesz Medgyessy jelölése óta retteg intellektuális személyiségétől. Orbán szorongó, pszichológiailag éretlen” személyiség.
Orbánnak a vitához nem a választók, hanem „kollégiumi szobatársak, felcsúti meg alcsúti labdarúgótársak, a dolomitgyárban dolgozó »polgári brigádok« kellenek”.
Ezt meg Veér András írta, Az a pszichiáter, akit felmentettek vezetői beosztásából az orbán pribékek.
Ennyit az őszinteségről.

@Kivlov:
:)))
én orbánról tudok ilyet, csak őt nem az OPNI-ban ápolták

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:18:07

@Matróz Kommandó:
Popper Péter mondta.
Azt nem mondhatta, hogy tud róla, hogy intézeti gyógykezelésen tartották fogva orbánt.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:20:37

Én is tudok róla, akkor miért pont a pszichológusok, pszichiáterek előtt maradt volna ez titokban.

Matróz Kommandó 2011.10.13. 10:22:46

@pcr: Popper Péter és Veér András, ok meggyőztél.

barli 2011.10.13. 10:23:03

Ezennel megköszönöm Zsoltnak a felejthetetlen blogbejegyzéseket!
Máshol lassan az egész ország Orbánt szidja.
Itt azért mindíg kiderül, hogy van azért még náluk is lejjebb :)
A legszórakoztatóbb hozzászólássokat lehet itt olvasni, köszönjük!
Csoda hogy a blog nem a velveten jelenik meg...

tiborc2008 2011.10.13. 10:24:46

Egy Fidesz-közeli cég szerint is Gyurcsányt akarja a magyar baloldal többsége

A mondat befejezése pedig: börtönben látni.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:26:32

Meg Degrell prof is mondta volna, de őt kötötte a titoktartás.

high up! 2011.10.13. 10:30:04

Ez a greci lassan már olyan ezzel a gyúrtcsányi comeback álmodozásával, mint a rendszerváltás után a Münnich Ferenc társaság, meg a munkásörök, akik megingathatatlanul hittek benne, hogy a münnichi és kádári útra a társadalomnak igénye van és ezért az ö kis társaságuk egy nap átveszi a hatalomat.

Na ilyen hülye ez a greci-gyurtcsány páros is, elképzelem amikor összejönnek brainstormingra és azzal agyalnak át egész estéket, hogy egymásra verve bizonygatják csillogó szemmel, hogy a végén a társadalomnak rájuk - és csak rájuk - lesz igénye, a comeback már csak napok kérdése.
Hagyjuk meg ezzeket a szellemi fukusimákat ebben a hitükben, addig is olyan jól szórakoztatják a népet!

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:30:47

@barli:
Miért orbánt nem lehet szidni?
Ő egy XARRÁGÓ "ember".

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.13. 10:31:37

@Scagnetti:
"Egyéb pártok táboraiban gyakorlatilag senki. "

Sok olyan MSZP szavazó van, aki nem ment el, illetve az LMP-re szavazott, mert az MSZP-ben nem látta a megújulás szikráját sem. Ezt a megújulást a mamelukok azóta is blokkolják.

csoko20 2011.10.13. 10:33:28

Szerintem Fletó Orbán belső ügynöke.
Nem sok olyan cselekedete volt az elmúlt években ami nem Orbán malmára hajtotta a vízet.

Véletelenül nem csinál az ember ennyi faszságot sorozatban...
Előbb az országot, most meg az mszp-t amortizálja le, hogy semmi akadály ne legyen Orbán előtt.

VillonG 2011.10.13. 10:34:39

Bár nem egészen értem, hogyan jön az újabb Gréczy-féle egymenéshez sok balos komment miszerint Orbán kezelésre jár/járt, de szerintem ez inkább megnyugtató, minthogy Gyurcsány és Gréczy nem teszi ugyanezt...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.13. 10:35:02

@Barbaar:
"Amíg Gyurcsány az MSZP-ban van, addig nagyon sokan elhatárolódnak a párttól Gyurcsány miatt, viszont sokan elfogadhatóbbnak tartanák az MSZP-t Gyurcsány nélkül, a régi értékekkel."

Kapolyi, Puch, Szekeres, Lendvai, Baja, ....

Scagnetti 2011.10.13. 10:35:25

Én csak azt nem értem, Gréczynek miért jó, hogy ilyen nyilvánvaló ökörségekkel égeti magát minden héten. Maga is tudja, hogy amit mond, az nem igaz, de ez nem veszi el a kedvét.

Gyurcsánynak annyi. Nem a Fidesz miatt, hanem saját magának köszönhetően. Teljesen mindegy, hogy marad az Mszp-n belül vagy lelép, amely pártot ő vezeti, az esélytelen lesz. Emlegetnek koalíciót, de kérdem, kivel? Ki a fene akarja égetni magát azzal, hogy összeáll ezzel a leszerepelt pojácával, és visszasegíti a trónra?

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:36:43

Én meg azt nem értem, hogy miért jár ide annyi véresszájú fideszista.
Éltessétek a dakota törzsfőnököt máshol.

kicsijuti 2011.10.13. 10:36:50

Ez kb olyan mint amikor a bukásban hitler a megszállt berlin alatti bunkerben arról magyarázott h majd merre indulnak meg és hogy győzik le a szövetségeseket.
ebből is kurva nagy pofára esés lesz 2014ben zsóti.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.13. 10:37:20

@Sir Galahad:

" a baloldali törzsközönségen kívül mások szavazatára nem számító, mondjuk 10-15 százalékos párt. Sosem fogja leváltani a Fideszt. "

- A fidesz, ha így folytatja, valaki biztosan leváltja.
- Az mszp 1990-ről 1994-re megtöbbszörözte a mandátumai számát. Pedig akkor is temették.

tiborc2008 2011.10.13. 10:37:52

@csoko20:
Ember nem is csinál ennyi faszságot.
Szemkilövöldöztető demokrata nem ember, hanem lény.

barli 2011.10.13. 10:38:02

@pcr: de lehet. söt kell is bizonyos fokig. De amit a Zsolt müvel az inkább egy Isaura paródia.

Scagnetti 2011.10.13. 10:38:21

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: És majd rohannak Gyurcsányhoz, ha az új pártot alapít. Persze.

Maximum néhány régi szadeszes, akik hiányolják a neolib pártot a palettáról. Ebből viszont (szerencsére) nincs túl sok.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:38:55

@VillonG:
Elég idióta lehetsz, ha téged megnyugtat, hogy egy meghasonlott férfi viszi az országot bele a szakadékba.
Sajnos nincs egyedül, mert kövérnél meg családilag örökletes az elmebaj.

kanbatu 2011.10.13. 10:39:10

Lehet, hogy leírták már korábban.

Gyurcsány Ferenc megosztó személy, és így áldás a Fidesznek. Főleg egy ilyen választási rendszerben, ami épp készül. Egymaga garancia lehet arra, hogy a Fideszen kívül más párt ne jusson be a parlamentbe. Azon se csodálkoznék, ha kiderülne, hogy Orbán embere.

Scagnetti 2011.10.13. 10:39:50

@pcr: Éltette valaki? Gondolod, hogy mindenki elvakult fideszes, aki nem ájul el Gyurcsány nagysága előtt?

kurgan 2011.10.13. 10:40:39

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: hát igen. felfoghatatlan hogy ezt nem képesek felfogni a gyurcsányisták. aki gyurcsányban látja a megújulást, hát az nem normális az biztos.
amikor ez az ember először feltűnt a politikában és megláttam, az első reakcióm az volt, hogy ez a fickó nem százas. egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy miniszterelnök lett, választásokat nyert és ekkora zakók után még mindig itt kavar.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:41:03

@Scagnetti:
Nekem úgy tűnt, hogy itt mindenki a fideszért rajong, persze az sem jobb, ha jobbikos.

barli 2011.10.13. 10:41:42

@pcr: miért, nem járhatnak ide?

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:43:38

@barli: Nekem nem tetszenek, olyan kis somfordálósak, aztán átmennek agresszívba, olyanok mint a duce.

barli 2011.10.13. 10:43:56

van egy olyan érzésem, hogy a Zsolt csak a választások után olvasta el a szerzódésében a kisbetüs részt, miszerint hetenként kell írnia egy ilyen cikket mint ez és az elmúlt pár tucat.
Kíváncsi vagyok mit csinál még ezeken a cikkeken kívül, az idökerék projekt is áll már. Vagy ö most gyurcsány föállású fötanácsadója?

tiborc2008 2011.10.13. 10:44:57

Mikor írja meg már kurcsányi azokat az ígért könyveket a (nem létező) baloldalról?

Scagnetti 2011.10.13. 10:45:38

@pcr: De miből tűnt úgy? Nemigen olvastam a Fideszt dícsérő hozzászólást.

Legfeljebb olyat, amelyben azt mondják, hogy a Fidesznek főnyeremény Gyurcsány. Erről pedig két dolgot lehet elmondani. Az első az, hogy így igaz. A második meg az, hogy ebben semmi dícsérő nincs senkire nézve.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:45:45

@tiborc2008:
Inkább olvass romantikus regényeket.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:47:36

@Scagnetti:
Akadnak itt fideszisták szép számmal.
Sőt szélsőjobbosok, akiktől mégjobban kiráz a hideg.
Nem szeretem a fasisztoid egyedeket.

kolgét 2011.10.13. 10:49:44

Gyurcsány gyúr (erősödik)!

VillonG 2011.10.13. 10:50:25

@pcr:

Már megbocsáss, de sokak számára (és vannak köztük nagynevű pszichológusok) nyilvánvaló, hogy Gyurcsány sem komplett (bár, nem hiszem, hogy valaha komp akart lenni :). Ha Orbán jár kezelésre az jó. Ha Gyurcsány nem, az rossz, ez ilyen egyszerű. :)

Mellesleg az én pártszimpátiám nem abból táplálkozik, hogy valamelyik oldalt utálom, vagy ott bizonyos prominens személyeket ellenségnek tekintek, hanem, ahogy a neve is mondja, szimpátiából. És jelenleg ez nálam a Fideszé...

barli 2011.10.13. 10:50:26

@pcr: még egyszer megkérdezem, nem járhatnak ide?
Miért nem publikál a Zsolt pl. a népszavában, vagy a stop.hu-n, ott kiszürnék ezeket a szemeteket :)))

Rwindx 2011.10.13. 10:51:27

Egy egyszerű mszp-s poszthoz is eszméletlenül szükségesnek érezted hogy a fidesz szót hétszer megemlítsd. Ha az azt hiszed hogy egy fidesz közeli vagy annak tartott cég végezte a femérést akkor bárkit jobban érdekel az eredménye vagy hitelesebbnek tartaná mint ha mszp közeli végezte volna, akkor szólok elég nagy tévedésben vagy.

Nekem például például őszintén szólva meglehetősen mindegy hogy gyurcsány az mszp-t a jelenlétével fojtja meg, vagy feldarabolja és a darabok egyesével merülnek el a pöcében. Nekem ez a tipikus sör + popcorn szituáció.

Scagnetti 2011.10.13. 10:52:47

@pcr: Szerintem meg inkább arról van szó, hogy könnyebb automatikusan fideszesnek vagy jobbikosnak nézni az embert, mert így amit mond a kedvenc politikusodról, azt le lehet söpörni azzal, hogy ő úgyis csak egy elfogult fideszes/jobbikos, és nem kell még csak átgondolni sem, hogy esetleg igaza van.

És nehogy már attól legyen szélsőséges valaki, mert szid egy a bukásába belenyugodni képtelen, ripacskodó politikust! Ez már nonszensz!

Sir Galahad 2011.10.13. 10:54:03

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez a 10-15 százalék arra az esetre szólt, ha egyben marad az MSzP, benne Gyurcsánnyal. Ha ilyen lesz az MSzP, az nem fogja megtöbbszörözni a szavazatai számát, mert éppen Gyurcsány személye miatt - a nem elkötelezett MSzP-seken kívül más nem szavaz rá.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 10:54:42

@VillonG:
Szíved joga, de akkor vállalod a gyámságot egy elmebeteg felett?
Én meg miért ne utálhatnám ezt az agresszív jellemű embert?

@barli:
Járhatnak, csak már fárasztó a sok ugatás.
Amikor napi szinten láthatjuk a közmédiában a seggnyalást a kormány felé, akkor miért pont ez a blog fáj annyira?

mucsai 2011.10.13. 10:56:22

A nap poénja:

Barbaar: "Amíg Gyurcsány az MSZP-ban van, addig nagyon sokan elhatárolódnak a párttól Gyurcsány miatt, viszont sokan elfogadhatóbbnak tartanák az MSZP-t Gyurcsány nélkül, A RÉGI ÉRTÉKEKKEL."

Reterro 2011.10.13. 10:57:50

Csak ne, hogy Magyarországon is úhgy járjatok, mint Szlovákiában.
Aztán mindenki a politikában fogja menteni a dolgait

www.szabadujsag.com/hirek/koezeleti-hirek/3386-ki-veszit-a-legtoebbet

123456789123456789 2011.10.13. 10:59:32

2014ben remélhetőleg 30-40éves börtönbüntetését tölti majd ez a patkány és nem választósdit játszik

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:00:13

@Scagnetti:
:)))
Miért nekem ki a kedvenc politikusom?

barli 2011.10.13. 11:01:06

@pcr: a közmédia az más tészta, nem az volt a bajod eddig. és neked fájt hogy szidják a spirituális vezetödet.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:02:38

@barli: :)))

Nekem valóban jobban tetszik egy magas kékszemű ember, mint egy görbelábú focista, aki egykori oxfordi ösztöndíjasként is csak töri az angolt.

Scagnetti 2011.10.13. 11:02:46

@pcr: Abból, amilyen hevesen reagálsz a Gyurcsány elleni kritikákra, látszik, hogy ezek frusztrációt okoznak benned. Ez pedig csakis érzelmi kötődéssel magyarázható. (Illetve azzal, hogy trollkodni jársz ide, de ezt nem hiszem.)

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 11:02:57

Igazad van Zsolti.
Gyurcsányra szüksége van az országnak.

Tőle jobban senki nem tudja leamortizálni az MSZP-t.

Ha azt hiszed, hogy a Fidesz azért tartja Gyurcsányt napirenden (Sukoró, 2006 okt. 23,...), mert abban bíznak, hogy eltűntetik, akkor nagyon tévedsz.

Könnyen belátható volt már 1-2 éve is, hogy ezekből csak Gyurcsány jöhet ki nyertesen a kimeneteltől függetlenül.
(Ha veszít akkor diktatúrázhat, ha nyer akkor ártatlanabb a maszületett báránynál)

Szóval Gyurcsány nyertesen jön ki ez tudható volt. Akkor miért szerinted ?
Mert ez jó az MSZP-nek vagy mert rossz ?

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:05:50

@Scagnetti:
:)))
Biztos engem azért fizetnek, hogy itt legyek, szerinted.
Egyszer sem írtam le még a nevét, hogy ki az a kékszemű politikus.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:07:18

Szóval, hogy ki az én favoritom.
Spirituális vezetőm:)))
Nem vagyok szektás.
Sem kdnp tag.

Scagnetti 2011.10.13. 11:08:11

@pcr: Nem mondtam, hogy fizetnek érte.

DillingerEscapePlan 2011.10.13. 11:11:01

EXKLUZÍV! MEGTUDTUK MIKOR FOG GYURCSÁNY FERENC KORMÁNYT ALAKÍTANI MAGYARORSZÁGON!

Az időpont napra pontosan megegyezik azzal az időponttal amikor lendvai ildikó világra hozza Brad Pitt-től született talpuknál összenőtt hármas sziámi ikerpárját.

Scagnetti 2011.10.13. 11:12:26

@pcr: Ha ilyesmiért fizetnek, akkor szólj, ha üresedés van nálatok!

becike4 2011.10.13. 11:13:03

Én tudom,hogy szólásszabadság van,de ennek a Dawn kóros hülyegyereknek már rá ülhetne valaki a szájára.

becike4 2011.10.13. 11:13:38

@mucsai: Milyen értékekről is van szó?

kurgan 2011.10.13. 11:13:49

@Trompf: jogos, gyurcsány úgy viselkedik mintha a fidesz fizetett ügynöke. lehet hogy a blog szerzője is az :)

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:16:38

Pont a fidesznek ne lennének fizetett ügynökei. Ugyan már, akkor hogyan mosták volna el a dolomitos ügyeket, a sárgaborház akciót, meg a többi lenyúlást.
Jó lehet úgy élni, hogy 100 ember figyeli, minden egyes lépésedet.

123456789123456789 2011.10.13. 11:16:41

@becike4: buziság népszerűsítése,cigányok észnélküli segélyezése,lopás,csalás,sikkasztás stb

barli 2011.10.13. 11:17:06

@becike4: melyikre gondolsz? :)

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:17:50

@Scagnetti:
Te is szólj ha üresedés van.
Egy selmeczi nyugdíjlenyúlós in vitro gabika helyére beülnék.
Ha jól emléxem ő már jó pár éve semmit sem csinál.

B-rocker (törölt) 2011.10.13. 11:20:47

Dzsóti! A remény hal meg utoljára.

Pontos 2011.10.13. 11:22:31

Ott a bibi, hogy aki igazán baloldali, nem akarhatja Gyurcsányt, hisz amit Gyurcsány akar, az nem baloldali, hanem valaami egészen más. Tessék csak megnézni, hallgatni az előadásait, beszédeit, bejegyzéseit. A Fidesz-ellenesség nem csak baloldaliság kérdése. Viszont félrevezetésre kiválóak a jelszavai. Jó lenne, ha végre nyíltan és egyértelműen kinyilvánítaná középutas, jobbközepes irányultságát, így máris könnyebb lenne a valódi baloldalnak.

Scagnetti 2011.10.13. 11:23:28

@pcr: Gondolod, ha ilyen helyen lennék, Gréczy hülyeségeit olvasnám? :)

Pontos 2011.10.13. 11:25:45

"Ha egy lyen fideszes hátszelű cég ezt az eredményt hozza ki az MSZP-ről, a valóság ennél is egyértelműbb lehet."

Naná, nekik a megosztottság, a szalámizás a legjobb, nem kellene ennek bedőlni, hacsak nem a propaganda a lényeg: Fletó a legjobb! Mi sajnos már ismerjük őt.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:25:54

@Scagnetti:
Sohse lehet tudni.
A Parlamentben is állandóan a notebookján írogat mindenki a felszólalások alatt.
Láthattuk őket, hogyan chatelnek, zabálnak, olvasnak, alusznak munka közben.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.13. 11:30:45

@Kalmár: "Viktor a legnépszerűbb politikus."

volt 2 eve. mielott kiderult volna,hogy rosszabb 10 gyurcsanyfeltonal.

pillanatnyilag a banyabeka szaros valagat utogeti az orraval:-)

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:31:03

Én most gyertyát gyújtok Október 13. emlékére.
Kit átkozzak meg?

nu pagagyí 2011.10.13. 11:33:35

A Fideszt gyakorlatilag a Gyurcsány-ellenesség tartja össze. Minden egyéb elve csereszabatos.

Emiksz 2011.10.13. 11:33:54

Nem tűnik fel, hogy a nem vitatott mértékben fideszes Nézőpont szeretne hasadó MSZP-t, így ez a felmérés semmi másról nem szól, minthogy Gyurcsányt bátorítsa az ugrásra?

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:36:05

@Emiksz:
A nézőpontnak van valami köze a századvéghez, vagy girnyó-szászhoz?

barli 2011.10.13. 11:36:27

szerintetek ha a gyurcsány (tényleg) erösödik akkor inkább kivál, vagy inkább ott marad leszámolni?

ember zembere 2011.10.13. 11:43:12

Azért én egy dolgot megjegyeznék! Az ide írogató fideszes írogatok is igen intenzíven nyalják Orbán Viktor seggét, ami ugye természetes a gazdagéknál meg a szellemileg alaultápláltaknál, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mi volt Vityának az a jó cselekedete amiért a hívek ennyire tolonganak egy kis nyalásért. Vagy egyszerűen csak jó púdert használ?

Nyers Fa 2011.10.13. 11:44:17

@barli: A kérdés az, hogy minek? Minek olvassák ezt a blogot napmint nap?
Olyan ez mintha reggel a péknél mindig penészes kenyeret kapnék, dühöngenék egy sort, de másnap megint ott vennék kenyeret.Újra és újra.

A válasz egyszerű: parancsra jönnek ide, nem saját akaratukból.

Egyébként szar ez a blog, nem is kattintok rá többet, mert komolytalan.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:47:18

"P. S.: Minő öröm volt látni a magyar-finn meccs díszpáholyában együtt üldögélni Orbán Viktort és a független Legfőbb Ügyészt."

Nekem meg az lenne az igazi öröm, ha úgy bánnának velük a készenléti rendőrök, ahogyan a futballhuligánokkal.

Scagnetti 2011.10.13. 11:48:39

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ma is a legnépszerűbb, csak már jóval kevésbé népszerű, mint két éve. Ez minősíti őt is és az ellenzékét is.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 11:50:07

@pcr: Nem kell erre sokat várni.

A demokrata MSZP alatt verettek rendőrökkel képviselőket, és Fidesz szimpatizánsokat egyaránt 2006-ban.

Majd kiröhögöd megint őket, aztán majd teleírod demokráciasiralmaiddal a netet.

barli 2011.10.13. 11:51:21

@pcr: hát elválni attól a családtól azt biztosan nem fog...

rfbzs 2011.10.13. 11:52:03

Egyetlen blogon sin ennyi hülye fidesz-fan.Itt tudnak igazán szemétkedni, mert itt fáj nekik Gréczy igtaza és a saját hülyeségük a legjobban. Jónapot.

berne 2011.10.13. 11:54:46

Hát igaz, ami igaz. A "szocialisták", maradjunk inkább abban, hogy az MSZP-sek közül Gyurcsánynak van messze a legtöbb esze s egyedül is több embert tud mozgósítani, mint a mszp együttvéve. Úgyhogy Ő elérhetné a 10%-ot, mígy a párt nélküle ez alatt lesz, az tuti.
Mondjuk az is lászik, hogy a Gyurcsányba szerelmes gréczyzsolt Orbanofób.Ugyanis csak nem bírta ki egy egész másról, jelesül Gyurcsányról szóló cikkben, hogy nem Orbánozzon.

barli 2011.10.13. 11:55:39

@rfbzs: az a baj a gréczyben, hogy még ha néha van is igazság abban amit írkál, azt úgy adja elö, hogy attól jó érzésü ember hány. És ehez nem kell fideszesnek lenni.

barli 2011.10.13. 11:56:46

@berne: hát igen, 10% listás szavazattal aztán lehet is kormányt váltani..

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 11:59:05

@barli:
Azt nem is a családjára értettem.
De ha itt akarod kistatisztikázni, hogy mi lesz a következő lépés, akkor rossz helyen jársz.
Itt nincsenek látnokok.
Majd minden kiderül időben.
Majd elválik.:)))

123456789123456789 2011.10.13. 12:00:34

rettegőknek:megmondta bölcs vezéretek,gyurcsótány 2004ben "akinek nem tetszik,el lehet innen menni"
hajrá

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 12:01:10

@barli: Annak ugyan nem kell lenni, de egy Gyurcsány fan szemében mindenki Fideszes, aki Gyurcsányt kritizálni merészeli.

barli 2011.10.13. 12:01:26

@pcr: de vannak, a szerzö maga!

Viktus 2011.10.13. 12:03:30

"Ábrándozás az élet megrontója,
Mely, kancsalúl, festett egekbe néz."

Vörösmarty Mihály
A merengőhöz

nu pagagyí 2011.10.13. 12:04:00

@barli: Az MSZP nem lehet bázisa a szemünk előtt épülgető diktatúra felszámolásának. Olyanokkal van tele, akik gazdaságilag összefonódtak a Fidesz mutyipolitikusaival. A Fidesszel együtt őket is le kell majd váltani, ha ismét demokráciát akarunk. Egy új baloldalnak alulról kell építkeznie, valahogy úgy, ahogy a Szolidaritás Mozgalom elkezdte. Egy hiteles baloldal mellett a változáshoz az is kell, hogy a Fidesz bomoljon. Ezt a túlduzzadt konglomerátumot, az erkölcs mentén lehet szétszedni. A cinikus hatalomgyakorlást szembesíteni kell a kinyilatkoztatott elvekkel.
Gyurcsánynak nem tudom, lehet-e szerepe. Most leginkább kényszerpályán van, a Fidesznek van rá szüksége, hiszen az ellene folytatott gyűlöletkampány kovácsolta össze a sok ellentétes érdekű réteget, ami a Fideszt alkotja.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 12:04:05

@Trompf:
Nézd olyan fideszesek vitték ki akkor az embereket az utcára, akik nagyon jól tudták, milyen feszült a helyzet.
Nem nevettem egyiken sem.
Csak elítélem az olyan alakokat, akik a szimpatizánsaik háta mögé bújva kiabálnak, s amikor fenyegetve érzik magukat, akkor a népet hátrahagyva fejvesztve menekülnek.
Olyan vót' ez, mint Kossuth futása, mert amikor már xarban volt a haza, akkor ő elfutott.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 12:06:20

@barli:
Jé, ezt nem tudtam, de majd megkérdezem tőle a horoszpókomat.
Mert már nagyon várom az igazit.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 12:08:28

@Viktus:
Valami dakota, vagy kínai közmondás nem volt?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 12:09:13

@nu pagagyí: Ha nem tünt volna fel Magyarországon rendszerváltás óta csak gyűlöletkampány folyik.

Antal óta minden jobboldali kormányt nyilasoznak fasisztáznak az MSZP-sek.
A jobboldaliak pedig komcsiznak.

Ebben Gyurcsány sem mint célpont, sem mint gyűlöletkeltő nem kivétel.

Most speciel épp a baloldali gyűlölet próbálja kovácsolni az LMP-t az MSZP-hez.

Gyurcsány pedig egy külön állatfaj. Mindenen, és mindenkin átgázol ha kell, és most pedig kell, ha hajtja a hatalomvágy. Márpedig hajtja. Ő (is) ilyen.

Viktus 2011.10.13. 12:11:21

@pcr:

Nem ez pont időszerű ide ... a dakota közmondásokat elmebajos Feri párja szokta puffogtatni ...

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 12:11:31

"Mikor mérges vagy, ne menj törvényre - mikor nagyon mérges vagy, ne faragj verseket."

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 12:11:40

@pcr: Nem értelek. Az előbb őszintén kívántad, bejegyzésedben hogy verjenek rommá Fideszes képviselőket rendőreink.

Én csak megemlítettem, hogy az MSZP kormány alatt (csak az MSZP kormány alatt vertek ellenzéki szimpatizánsokat, és képviselőket ezidáig karhatalommal rendszerváltás óta), már ez megtörtént.

A miértekről nem beszéltem, bár félek ennek semmi köze az általad vázoltakhoz.
De ez egy másik vita.

Én csak a saját magad leírt vágyról, és a demokrácia viszonyáról gondolkodtam.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 12:14:02

@Trompf:
Az alkotmánybíró az nem fideszes képviselő(legalábbis nem lehetne, csak pátonkivüli), orbán meg egy idióta.
Nekem meg nincs viszonyom az efféle áldemokráciával.

berne 2011.10.13. 12:16:01

@barli: Hát persze, hogy nem lehet.
Szerintem még a következő választáson biztos, hogy nem.
Sőt azt hiszem, a mszp, már sosem fog.
A 10%-arról szól, hogy ez a max, amit elérhetnek.

G.Gambino 2011.10.13. 12:16:57

Annyira jókat lehet röhögni Zsoltika "elfogulatlan" cikkein. Most azonban nem teszem. Gusztustalan, hogy a Fidesz népszerűségvesztése a Fletó talpnyaló cinikus mondata szerint a jövő évre várható gazdasági recesszió miatt fog megtörténni. A cinikus, kárörvendő mondatából egyértelműen ki is derül, hogy a Demokratikus Koalíció talpnyalóinak tök mindegy a nemzet sorsa, az a lényeg, hogy ismét hatalmon legyenek. Ebbe pedig még az is belefér, hogy úgy várják az országot romokba dönthető gazdasági recessziót, mint a Messiást, hátha összejön ismét a kormányalakítás. Kedves G(r)eczy! Ezt hívják nemzetáruló hozzáállásnak. Viszont remélem, hogy az MSZP-ből való kilépésetekkel végleg leszalámizzátok magatokat a magyar politikai életből. Ahhoz pedig, hogy ez ne történjen meg, még a frakcióalapítás sem lesz elég ami a szocikkal való háttéralkúnak köszönhetően fog megtörténni. Kölcsön kaptok 6-8 embert az MSZP-től és cserébe adtok majd valamit. A gond az, hogy elképesztően hülyének nézitek az embereket és még marketing sincs, mint a jelenlegi kormánypártnál. :)

VillonG 2011.10.13. 12:17:31

@nu pagagyí:

"Egy új baloldalnak alulról kell építkeznie, valahogy úgy, ahogy a Szolidaritás Mozgalom elkezdte. Egy hiteles baloldal mellett a változáshoz az is kell, hogy a Fidesz bomoljon. Ezt a túlduzzadt konglomerátumot, az erkölcs mentén lehet szétszedni. A cinikus hatalomgyakorlást szembesíteni kell a kinyilatkoztatott elvekkel.
Gyurcsánynak nem tudom, lehet-e szerepe."

Ne haragudj a kérdésért: hogyan maradhat kétség benned az első pár mondat után, hogy Gyurcsánynak lehet-e szerepe egy ilyenben? Természetesen nem. Vitatkozhatsz velem, mert én nem vagyok baloldali, de ismerve a dolgokat, amiket leírsz, és ismerve Gyurcsányt, szerintem ez nem kérdés...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.10.13. 12:18:25

@pcr: Csak annyit kéne felfognod, hogyha megveretésére vágysz azoknak akikekkel nem értssze eggyet, az akkor se demokrácia, ha teszem azt diktatúra fenntartókra óhajtod ezen cselekedetet.

Az csak egy másik diktatúra.

Viktus 2011.10.13. 12:19:25

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Az egész un. politikai elit a béka feneke alatt leledzik a népnek nagy választása nincsen, mert a játszóteret direkte úgy alakították ki, hogy épeszűnek esélye sincs oda kerülni.

Scagnetti 2011.10.13. 12:23:11

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Amit te állítasz, az a legocsmányabb politikusi mentalitás mintapéldája. Ne a népet minősítsd, az itt sem más, mint bárhol! A politikusi garnitúrát minősíti, hogy Orbánék másfél éves kormányzása után sem látszik egyikük sem választhatónak.

irógép 2011.10.13. 12:27:15

Az mszp-nek és Ferinek is lejárt az ideje, hála istennek. Bár a végvergődésük még eltart majd egy ideig, hisz a hatalmukat sem adták könnyen, ha kellett erőszakkal védték azt meg, ezek az igazi demokraták! Mihamarabb legyen egy új baloldal, aki teljesen elhatárolódik ezektől. Ugyan ezt kívánom a jobb oldalnak is. Bár ahogy látom elég sok egy bites emberke él az országban akinek Viktor vagy Feri az istene, és mindene, szóval egy ideig még hallunk róluk sajna, de remélem mihamarabb egyre kevesebbet.

MCock 2011.10.13. 12:30:36

A gyűlölködők, agitátorok, bérkommentelők rohama éppen azt mutatja, hogy Gyurcsányt és az MSZP-t még mindig tényezőnek tartják. Egy hullát már nem volna érdemes rugdosni, nemde? Sz@rból (gyűlölködésből) pedig nem lehet várat építeni!

VillonG 2011.10.13. 12:39:55

@MCock:

Szerintem bérkommentelők nem léteznek. Agitálásnak nem tudom mit lehet itt nevezni... :)
Az, hogy Gyurcsány politikailag hulla, még lehet tényező...A roncsokat is el kell takarítani a Forma 1-es futamokon, mert zavarja a többi versenyzőt... :)

Barbaar 2011.10.13. 12:44:40

mucsai:

Vannak az MSZP-nél régi értékek, csak kérdés, hogy kinek mi az érték, illetve milyen előjelű az az érték. A legkevésbé sem vagyok MSZP-s, de azt tudom hogy más emberek másképpen gondolkodnak, és tudom hogy sok MSZP-s ezt mondja, mert szoktam velük beszélni.
Hosszú távon szerintem az MSZP-nek az lenne a legjobb, ha Gyurcsány mellett megszabadulna a régi arcoktól (Szekeres, Lendvai) is, és akkor hihetőbb lenne ez a megújulás duma. Valószínű, hogy nem nyernének választást 2014-ben, de hosszabb távon szerintem jobb eredményeket érnének el.
Persze épp azok hozhatnának meg ilyen döntést, akiket érintene ez a dolog.

tiborc2008 2011.10.13. 12:46:07

Igaza van a blogírónak.
2014-re úgy megnő az igény a választóban a trükkök százai és az úgytettünkminthakormányoznánk iránt, hogy tömegesen fognak fletóra szavazni.
Szemkilövöldöztetést is szeretnénk már újra.

kalandfereg 2011.10.13. 13:00:00

Nem érzik a logikai bukfencet azok, akik a "Gyurcsány/Orbán hülye!" kijelentést azzal próbálják cáfolni, hogy "miért az Orbán/Gyurcsány nem?"
Vegyük már észre, hogy mind a kettő tökhülye, kábé egyformán! Még a stikkjük se különbözik olyan nagyon.

tiborc2008 2011.10.13. 13:05:45

@kalandfereg:
Azt hogy hülyék lennének, egyikre se lehet mondani. Inkább jellemtelenek.

pandacsökiboborján 2011.10.13. 13:09:19

Fogadjunk,hogy az itt kommentelők,akik ennyire ráérnek
1. vagy munkanélküliek
2. ráérő állami alkalmazottak.
3. délutánosok,mint én.

midnight coder 2011.10.13. 13:14:30

@Barbaar: Nézd, először is, azt kellene tisztázni, hogy mi a fenét képvisel az MSZP. A kádári Párt-ot ? Vagy egy modern, baloldali párt szeretne lenni ? Vagy neokonzervatív/liberális ? Kinek az érdekeit képviseli ? A nosztalgiázó nyugdíjasokét ? A dolgozókét ? A segílykéből élőkét ? A hazai vállalkozókét ? A külföldi cégekét ?

Ha ezt eldöntené magáról az MSZP, akkor tudnának elindulni valamerre.

hehe64 (törölt) 2011.10.13. 13:17:10

Miféle baloldal? A magyar baloldalnak nincs parlamenti képviselete.
Az MSZP nem baloldali párt.

Fell Bandi 2011.10.13. 13:20:08

Itt a felállás az, hogy az idióta pojáca eszében sincs már semmiféle politikai vezető szerep, annyira még ő sem hülye. Kizárólag azért találta ki, hogy miután már a maszopból is kiutálták, pozicionálja magát, hogy a köztörvényes ügyeit politikai támadásnak állíthassa be. De ki a bánatos pöcs az, aki ezt a féleszű ripacsot még politikusnak tekinti az agyalágyult semmirekellő zsótin kívül?

VillonG 2011.10.13. 13:22:49

@pandacsökiboborján:

4. iszonyatosan jól dolgozó, ezáltal kis szabadidőkkel rendelkező egyén, mint én... :)

BALTAZÁR 2011.10.13. 13:23:05

Örök igazság, itt is érvényes.
"Nem az a fontos mit mond, hanem hogy ki mondja"
Egyaránt vonatkozik a cikkben emlegetett Nézőpont intézetre és e blog írójára.
Akkora erővel kéri számon az elfogulatlanságot, hogy eközben elfeledkezik saját kötődéseiről.
Megjegyzem elfogulatlan, a szó politikai értelmében független ember alig létezik. Valamilyen kötődése, véleménye mindenkinek van, így "független"-nek csak a sehová sem szavazók tekinthetők. Ezek az emberek azonban csak annyiban függetlenek, hogy egyformán utálnak mindenkit. Véleményük irreleváns. Csapódnak ide-oda ahonnan pillanatnyilag több hasznot - értsd. segélyt, járulékot, nyugdíjat stb.. - remélnek. Az elmúlt húsz évben inkább MSZP-s volt ez a kör, mostanság sodródik a jobbik felé.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.13. 13:32:49

@Scagnetti: ide figyelj, hulyegyerek..

a politikust nem az ufok szarjak ki az alfoldi ronara egy holdtalan, sotet ejszakan, hanem mi, a nep, vilagosban, lelkesen valasztjuk meg magunk kozul oket.

ertem en, hogy budos a felelosseg, de az, hogy masokra mutogatsz, akkro is a vezetoink kvalitasai az oket kitermelo es megvalaszto nep kvalitasainak kvintesszencciaja.

tudod, van az a szechenyinek tulajdonitott - de kulonben semmi koz ehozza - idezet, amit annyira ugattak a fideszmajmok amikor a szopott fasz rosszabbik vegere tette a felto a gumicsizmas pocsot 2006ban. hogy minden nemzetnek olyan kormanya, vezetoje van, vagy mi a pocs...

erdekes, akkor nem ez volt a hozzaallas...

tiborc2008 2011.10.13. 13:35:22

@Fell Bandi:
Tegyük hozzá, a zsóti is csak azért tekinti annak, mert megfizetik érte.
:-)
zsótika ilyen megélhetési blogíró.
(Nem, mintha ez enyhítő körülmény lenne...)

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 13:36:05

@Trompf:
Őt nem is lehetne megverni, mert annyira paranoid, hogy még a wc-re is többen kísérik.
Bár a helyében én inkább pont ott takargatnám magam:)))

Arról, hogy ő mennyire ártatlan fidesz tag csak annyit, hogy én ha csak fele annyira lennék ártatlan, mint amennyire ő, akkor már életfogytomat tölteném a szegedi csillagban.

egerészölyv 2011.10.13. 13:36:08

@pcr: nézd meg magad és a többi gyurcsányistát...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.13. 13:37:53

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: nem kellene ebedidoben irkalni, mert ossze-vissza irkalok...

helyesen:

ertem en, hogy budos a felelosseg, de hiaba mutogatsz masokra, akkor is a vezetoink kvalitasai az oket kitermelo es megvalaszto nep kvalitasainak kvintesszenciaja

egerészölyv 2011.10.13. 13:38:27

@pcr: vagyis akikre ráfogod. Igen, ez pszichológiailag abszolút releváns. Primitív emberek meggyűlölik azokat, akiket megrágalmaztak.

Barbaar 2011.10.13. 13:39:40

@midnight coder:

Ugyan mindegy, hogy kinek akarják eladni magukat, amíg a magújulás náluk annyit jelent, hogy a személyek maradnak és azt mondogatják, hogy megújultunk.
Egy generációváltással simán eladhatnák magukat egy valóban megújult szocialista pártként, akik a nyugdíjasok, és egyéb a szociális hálóból élőket képviseli.

egerészölyv 2011.10.13. 13:41:08

@pcr: jó a gusztusod... A nyurga szemüvegesekre buksz?

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 13:41:32

@egerészölyv:
Már láttam magam éppen elégszer, szép vagyok, fiatal vagyok, tetterős, okos, nincs görbe lábam, stb, stb.

egerészölyv 2011.10.13. 13:42:13

@pcr: ugyan már... Ki fizetne - ezért?...

egerészölyv 2011.10.13. 13:42:59

@pcr: rosszabb, ha az agyad görbe, hogy még inkorrektebb fejrészt ne is említsek.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 13:44:20

@egerészölyv:
Az agyamnak pedig van görbéje, tudi ezt hívják eeg-nek.

egerészölyv 2011.10.13. 13:45:30

@pcr: egg fejed van? hát kábé.

Scagnetti 2011.10.13. 13:46:24

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Te is egy frusztrált gyurcsányista vagy, mint a Gréczy, aki nem képes megemészteni, hogy a kedvenc pártja a sokéves faszkodás után beleszaladt egy orbitális pofonba? Most szidjátok a népet, bezzeg négy éve még bölcsnek neveztétek, mikor a kretén Gyurcsányt választotta meg, aki mellesleg igen sokat tett azért, hogy tavaly ilyen eredmény szülessen a választáson. Orbánnak sosem lett volna kétharmada nélküle, ezt tudjátok ti is, ezért még erőszakosabban támadtok mindenkit, hogy a felelősséget áthárítsátok valakire.

Az ország nem, de ti még megérdemelnétek sok-sok évnyi Orbán-kormányt.

egerészölyv 2011.10.13. 13:46:52

@nu pagagyí: a komcsákokat viszont szétrobbantotta az Orbán-gyűlölet.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 13:47:23

@egerészölyv:
De vicces vagy kabbe
olyan vagy mint a zappe

egerészölyv 2011.10.13. 13:49:16

@barli: ez pontosan így van. Én meggyőződéses szocialista szavazó voltam és vagyok, de grecitől kidobom a pájslit.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 13:50:08

háát én nem az alacsony, görbe lábú, konténerfejű, pocakos, focistaagyú, öreg faxokra bukom

tiborc2008 2011.10.13. 13:50:45

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Minden választásnak van nyertese, akkor is, ha nincs olyan résztvevő, amelyre érdemes lenne szavazni.
Mint ahogy 2010-ben se volt.
Ebből következik, hogy az istenadta nép semmivel sem vádolható.
Legfeljebb azzal, hogy még nem csinált forradalmat.

egerészölyv 2011.10.13. 13:51:32

@nu pagagyí: Hagyó/Mesterházy/Molnár "demokráciáját" sírod vissza? :D

midnight coder 2011.10.13. 13:54:00

@Barbaar: Valahogy nem vagyok biztos abban, hogy az a fiatalabb generáció aki Fletóék nyomdokaiban lépked az MSZP-n belül bármivel is jobb mint a "nagy" elődök.

tiborc2008 2011.10.13. 13:54:47

Pedig de szép lenne, ha kurcsány és orbán egymás mellett lógna a lámpavason.

Scagnetti 2011.10.13. 14:03:31

@midnight coder: Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem szimpatikus neked a Molnár Csaba vagy a Török Zsolti? :)

nu pagagyí 2011.10.13. 14:20:40

@egerészölyv: Nézd, a munkatáborokat nem csak cigányoknak találták ki, belekerülhetnek az elhajlók is. Úgyhogy igyekezz!

A demokrácia egyébként olyan, ahol nem kell félni a másiktól. Én ezt sírom vissza.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.13. 14:50:28

@tiborc2008: mnindenert a nep felel...

szerinted ki fogja most kifizetni amit orbanek elkurnak?
te, en a tobbi adofizeto.

felejtsd el a mutogatast. ha jol valasztasz, tied a vilag, ha nem, a szopott fasz rosszabbik vegen is mindenkepp te fogsz allni.

tehat ez azt jelenti, hogy a felelosseg a tied. mindenkeppen. nem fogja senki mas vallalni helyetted. es nem is kell, mert nem mase. a tied.

ha nem tetszik, ahogy a kornyezeted dontott, akkro el kell hagyni azt. en is azon pedalozok, hogy vegre idegenbe szakdhassak - de en mar nem megyek el feketemosogatonak skociaba, mint egy egysegsugaru komedia szakos, a rendes megelhetest keresek tisztesseges allassal, nagy igenyekkel, ez nemileg idoigenyesebb.. de ami kesik.. - mert kurvara nem akarom vallalni a felelosseget azok moiatt a proli allatok miatt, akik ezt a miniducet ideszavaztakl az orszag elere. hogy ugy fogalmazzak, n em erdemlitek meg az adomat, nem erdemlitek meg,hogy tanittassam a kolykeiteket, hogy fizessem anyatok nyugdijhat.

mert igy dontottetek. es elkurtatok. nem kicsit, nagyon. ekkora boszmeseget nem baszott meg orszag europaban, mint a fidesz ketharmad.

es az nem mentseg, hogy orban atbaszott barkit is, mert mi megmondtuk elore, hogy ez egy igazi allat, egy pszichopata kurafi, akinek anyjaba kellett volna szakadnia a fejenek meg 63ban.

akkor mi voltunk a berretegok...

hat most ti lesztek a berszopok. de mar nelkulem es az adom nelkul.

blah 2011.10.13. 15:09:57

Az mszp szerintem soha nem fog már kormánypárt lenni és ez így is van jól. Nem lehet egyedül Gyurcsányt kinevezni bűnbaknak, az mszp azon része amelyik helyzetbe került az általában lopott is. Aztán itt van a fidesz. Ezek dettó ugyanazt csinálják csak már egy fokkal profibban, ha kell törvényt módosítanak és bebetonozzák az embereiket, hogy ha nem ők lesznek hatalmon se tudják őket elmeszelni. Arról nem is beszélve, hogy a bolsevizmus mióta jobboldali... Most ott tartunk, hogy lehet ábrándozni, hogy létrejön egy új politikai erő amelyik nem a jelenlegi garnitúrából építkezik.

barli 2011.10.13. 15:18:31

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
mutass egy épkézláb alternatívát és megszavazom!

tiborc2008 2011.10.13. 15:31:58

Bréking van, mesterháziék kenyértörésre vitték a dolgot.
kurcsányi kedvenc mártírszerepében "tündökölhet" majd. Hú, holnapra milyen cikket kanyarít ebből zsóti!

blah 2011.10.13. 15:43:05

@barli: jelenleg tök mindegy kire szavazol, same shit.

barli 2011.10.13. 15:49:24

@tiborc2008: vajon hova megy, ha kirakják a blog.hu-ról is? :)

Bryan élete 2011.10.13. 15:54:00

@Pontos: Az igazán baloldal nincs, megbukott.Kisérletek voltak rá. Nem működőképes. Eszmék, elméletek vannak, hogy de jó lenne, ha... de a kapitalizált europában percekig sem életképes. Talán Kuba. De nézd meg mi is van ott?

tiborc2008 2011.10.13. 15:55:28

@Spániel:
Baloldal igazából sose volt, csak magukat baloldalinak hazudók.

barli 2011.10.13. 16:02:42

@tiborc2008: baloldal van, csak baloldali politikus nincs

Fell Bandi 2011.10.13. 16:04:12

.. Giró-Szász András kormányszóvivő azt mondta, a kabinet döntése értelmében a szabályozás úgy szólna: „a polgári jogi semmisség okán megszűnnek az olyan szerződések, amelyek lehetővé tették, hogy a média világába tartozó nyilatkozatokból pénzhez jussanak elítélt bűnözők”.
Szegény nyurga szemüveges miből vesz a sitten vazelint akkor?

Fell Bandi 2011.10.13. 16:07:51

@barli: apróék magasról szarnak majd a pojácára, ha lesittelik. Minek nekik egy sittes bűnöző?

blah 2011.10.13. 16:24:03

@Spániel: inkább fényesítsd a szőröd...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.13. 16:45:01

@barli: csinalj egy ertelmes alternativat, ha nem talalsz, ne mastol vard.

ha valtoztatni akarsz, valtoztass, ne azt vard, hogy majd valaki kibeleli neked az etetot es csak bele kelljen ulni. en nem tudok csinalni, nem akarok csinalni, egyszeruen nincs gyomrom politkusnak lenni. tul egyenes vagyok hozza es tul kemeny a gerincem. eolam szolna a wikileaks - bar nem kellene kiszivarogtatni, en szemrebbenes nelkul elkuldom a picsaba aki hazudik loben is, nem csak a hata mogott...

ugyhogy en lelepek. 20 ev adozas es munka utan megerdemlek egy tisztesseges orszagot tisztesseges emberekkel.

Fell Bandi 2011.10.13. 17:14:40

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: nem fogsz hiányozni senkinek, esetleg a gréci-gyurcsányi páros fog hiányolni. De nem mész te sehová, mert sehol sincs rád szükség. Olyan vagy te, mint a folyton bőröndbe csomagoló zsidrák haverjaid, akik csak emlegetik ezt a lehetőséget, de sajnos mindig itt maradnak...

Bryan élete 2011.10.13. 17:48:57

@blah: kösz, de ma már megkeféltem.

asteridoda 2011.10.13. 17:50:18

@Trompf:"...verettek képviselőket"Mire ez a többes szám?Hörrrtévé bejelentette Máriszová Révészovát megverték a rendőrök,egy ragtapasz volt az orrán,másnap főműsorban bemutatták olyan volt mint Safranek,ki verte meg a kórházban?

tiborc2008 2011.10.13. 18:09:56

révészmártíriusz verését egy külföldi felvette a szemben lévő házból, így arról film is van.

tiborc2008 2011.10.13. 18:12:09

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Hogy a p-ba lehet, hogy kurcsány-korszak idején, amikor éjjel-nappal talicskázták ki a pénzt mindenből, ami állami, nem hiányzott neked egy tisztességes ország tisztességes emberekkel?

asteridoda 2011.10.13. 18:44:35

@tiborc2008: Aha,szóval messziről jött ember esete Mártír Máriusszal,egyébként én jobban megkalapáltam volna,még lesz rá alkalom.

tiborc2008 2011.10.13. 19:13:59

Képviselők bántalmazásával csak akkor értek egyet, ha pártsemleges alapon történik.
:-))
(Mindegyiknek, ami belefér!)

high up! 2011.10.13. 19:52:39

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Látom, az agyad még mindig nem bírja felfogni az elemi számtant. Itt bögicsélsz, hogy ki fogja kifizetni a per pillanat 77%-os államadósságot, de arról kussol a bolsi-libsi éned, hogy ez 2010-ben, a kormány váltáskor már 82%-volt, S ha ezt a 82%-ot a 2002-es 53%-on átadott államadósság tükrében tekintjük, akkor neked megáll a számatni tudásod, hogy akkor ki és mennyit tett hozzá az államadóssághoz és ki és mennyit faragott már le belöle.

Meg is értem, hogy nem akarsz külföldre menni edényt mosni, meg kukát görgetni, kvalitatívabb állásokra ott tényleg nulla esélyed lenne.

Bár meggondolhatnád: bár csóró lennél nyugaton, de tökéletes média és alkotmány szabaccságban élnél. Neked meg csak ez számitana, úgy hogy meg kellene fontolnod neked ezt a kivándorlást, komolyan. Esetleg vihetnél magaddal még egy embert az eftársaid közül.

high up! 2011.10.13. 20:04:30

A maszop 2-6 éven belül úgyis kihal. Az öreg komcsi támogatók fogynak rendesen, a fiatalabb generációból meg nem jön semmi utánpótlás, mert mentes volt az agymosástól. Se Kisz, se Pártélet, se május 1-i és Nov 7-i kötelezö tapsolások és Internacionálé éneklések.

A 35 év alattiaknál már csak az öreg komcsik gyerekei meg unokái a maszop támogatók, azaz parlamenti küszöb alatt vannak. Ezek a komcsi gyerekek meg unokák most lassan elkezdnek felkészülni a harcra, hogy a 2014-es zakó után kivágják az öreg komcsi lendvaiék bagázsát a parlementi helyekröl, majd összevesznek, hogy ki is üljön abba a 15 parlementi székbe bele. Aztán pár éven belül a szavazók konstatálják, hogy még egy Lenin szobornak is több esze van, mint az élö maszop frakciónak összesen és így legkésöbb 2018-ra ki is hal a dicsö kommunista történelem, benne a dicsö kommunista dinasztiákkal egyetemben.

high up! 2011.10.13. 20:11:16

@tiborc2008:

Ugyan ne legyél már naív. Mindenki tudta, látta eddig is, hogy kúrtcsány a büdös életben csak pofázott, bemondta a nagy dolgokat, amikböl aztán semmmit nem tudott megcsinálni. Mert tehetségtelen és hazudozó volt. Csak a dumát nyomta, ennyiben ki is merült ez a fószer. A munka mindig büdös volt neki. Meg fosott is, mert tudta, hogy rendre el fog mindent rontani, amihez ö hozzányúl.

Most is összehazudta a világot, hogy hú de kilép. Na majd nézd meg hétfön, ahogy visszakúszik a fönöke, Mesterházi lába elé és bocsánatot kér amiért felfordulást okozott. Mesterházi meg meg fog bocsátani a renitens beosztottjának.

Esetleg kúrtcsánynak majd büntetésböl 10 fekvötámaszt kell nyomnia Mesterházi elött, de ezzel be lesz fejezve a nagy Kilépési manöver.
(legalábbis 2012-ig)

Állítsuk meg a ......... 2011.10.13. 20:15:26

gírnyó-szász meg fogja be a pofáját
minek ennyi szófosót fizetni a nép pénzén
majd akkor nyilatkozzon a börtönlakókról ha orbán és maffiája fog a sittre kerülni, vagy nyilatkozzon a dolomitbánya miatt elhallgattatott emberekről, vagy arról amikor orbán papa az asztalra felállva mutogatta magát, és egy teljesen ártatlan embert rúgtak ki miatta, vagy az éppen friss vorosiszap miatti újjáépítésben elsibolt milliárdokról( a la simicska és fidesz)
vagy arról, hogy mi folyt tokaji bor helyett a sárgaborházban, és hány milliárd forintot sikkaszottak el az államtól

high up! 2011.10.13. 20:30:08

@pcr:

Igen és még azt is nyilvánossagra kellene hozni ezen halomnyi tény mellett, hogy valójában Orbán lötte le Kennedyt.
És a Fukushimai röbbanást is Orbán indította be egy csavarhúzóval.
Ha kell, lesz rá tanú!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.13. 20:52:17

@nu pagagyí:

" a Fidesznek van rá szüksége, hiszen az ellene folytatott gyűlöletkampány kovácsolta össze a sok ellentétes érdekű réteget, ami a Fideszt alkotja."

A kisfideszeseknek mindig is szükségük lesz GyF-re, vagy egy másik ellenségre. Bármi áron.

Ha ugyanis elfogynak a külső ellenségek,akkor kezdődik a leszámolás a belső ellenséggel.
A fidesznek és táborának pedig szüksége van az ellenségre, mert ellenség nélkül nem koherens a tábor.

czjanos 2011.10.13. 21:12:47

@high up!: Lehet, hogy ezt szeretnéd.

czjanos 2011.10.13. 21:15:11

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ha nincs ellenség, nem lehet háborúzni, puskapor szagot érezni, küzdeni, legyőzni és akkor a vezér álmatlanul fog forogni az ágyában: a francba, sehol egy ellenség? No, majd én csinálok! Mert ahhoz ért. Ahhoz ért igazán.

pilincka 2011.10.13. 22:02:50

Amiint olvasható, még mindíg gyakran citálnak az öszödi (nem őszödi!) beszédből és úgy, hogy abból schwarz auf weis kiderül, hogy hallották/olvasták - de nem értik. Ezt is meg kellene próbálni, ám nem biztos, hogy sikerülni fog!!!

pilincka 2011.10.13. 22:11:52

Amint itt is olvasható, még mindíg gyakorta citálnak az öszödi (nem őszödi) beszédből és az is világos,hogy olvasták/hallották, de nem értik. Meg kellene próbálni megérteni és akkor hátha megvilágosodik sok minden más is!

high up! 2011.10.13. 23:23:01

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Az a szép bennetek, a Nyócév taknyolástól teljesen bedilizett bolsi-libsikben, hogy már semmi fegyveretek nem maradt (no more Happy and and so on), s most az utolsó Wunderwaffétok, hogy a Nyócéves rovásaitokat 1:1-ben póbáljátok a Fideszre átnyomni.

Országosan köztudott már 2000 eleje óta, hogy kúrtcsány vezéretek hibbant és hogy szanatóriumi kezelésre szorul. Közhely, már a libsi sajtó is rég beismerte, hogy a bolsi-libsi koalíciót már csak a közös Orbán elleni gyülölet tartja össze.

Erre ti most kijöttök a netre azzal a buta kis lúzer fejetekkel és assziszitek, hogy ezt akkor most mind visszamondjátok az Orbán bácsira és ezzel mekkora haditényt hajtotok végre. Talán még a csatát is megfordíthatjátok ezzel a rendkívül leleményes húzással, az emberek tömegesen fognak ezután a táborotokba átállni.

Ja ja, erre mondtam, hogy annyira édi kis idióták vagytok, a szellemi színvonalatok nem lépi túl egy 5 éves gyerek szintjét.
Már csak ezért is fog Orbán 2014-ben toronymagasan nyerni: mikor eljön a választás és a szavazók meglátják, hogy mekkora idióták akarnak a hatalomba kerülni, tömegben fogják magukat Orbán elé vetni, hogy szabadítsa meg öket ezektöl az önjelölt barmoktól.
Hát itt lesz nektek a limesz ezen, a ponton: agyvelönek hívják a legnagyobb deficiteteket.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.10.13. 23:27:58

@high up!:
Feküdj be legközelebb viktorod mellé!

Rád is rád fér egypár brómos injekció és jeges fürdő.

Állítsuk meg a ......... 2011.10.14. 11:47:04

@high up!:
gondolom fogalmad sincs róla, hogy orbán és kövér miket művelt,
Juszt Lászlót először megvádolták államtitok sértéssel, mindezt azért, mert a 20 oldalnyi anyagban, amellyel a fidesz ellen irányuló lehallgatási botrányt akarták fedezni szó sem volt semmiféle megfigyelésről és poloskázásról,
aztán betörettek 3 ügynökkel az éjszaka közepén a riporterhez, majd a menekülő "bűnözők" közül azt is szabadon engedte a rendőrség, még ott az utcán, akit pár perccel előtte bilincseltek meg,
gondolom arról sincs halvány lila gőzöd sem, hogy milyen rejtélyes körülmények között halt meg az a fideszes képviselő, aki miután látta ezt a 20 oldalas anyagot és tudta, viktorék hazudnak, az egész anyagot leszignózta, oldalanként,
továbbá azt sem tudod, hogy ki lazította meg a csavarokat a riporter terepjárójának első kerekén, majd a riporter fiának a kocsiján,
továbbá fingod sincs, hogy hány hasonló eset történt az első mocskos fidesz kormány idején, kik voltak azok akiket terepjáróval akartak elütni, majd a járdán tolatás közben(véletlenül),
mert valaki a családból pofázni mert a fidesz ellen.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.14. 13:29:31

@pcr: nekem az unokaocsem halt meg igen erdekes korulmenyek kozott cirka 10 eve. jnsz megyeben, egy igen oszlopos fideszes vallalkozasaban. aztan egyszer csak hazafele menet elutotte a vonat - nehany kilometernyire a szokasos utvonalatol.

amikor kicsit megprobaltunk utanajarni a dolgoknak rakerdezve egy-ket ismerosnel, hogy megis, hogy van ez, hogy a sok gyanus korulmeny ellenere ongyilkossagnak zartak le az ugyet gyakorlatilag egy fel napa alatt, akkor felhivtak _anyamekat_ a teve utcabol, hogy szoljanak ra a _hugomra_, ne hasznalja a ceges telefonjat olyan sok maganbeszelgetesre...

high up! 2011.10.14. 15:47:58

@pcr:

Hahó, te csak 80%-át tudod a real Juszt sztorinak. Mert azt még te se tudod (mert Orbánék minden tanút legyilkoltak az események után), hogy egy sötét éjszakán Kövér és Orbán együtt másztak be Juszt Laci lakásába és helyeztek el egy bombát az ágyékánál.

Csak azzal nem számoltak, hogy aznap Juszt babot evett, ráadásul mint mindig, 3-szoros adagban (ezt mondjuk sejthették volna Juszt Laci nem éppen Ashton Kutcheri alakján), szóval a tervbe hiba csúsztott, mert az éjszaka kellös közepén Juszt egy ordasat fingott, amitöl a bomba kirepült az éjszakába.
Akkora mozgási energiát kapott a bomba Juszt metán támadásától, hogy repülés közben ketté hasadt. Az egyik része Torgyán lakásának szemetesében kötött ki, a másik meg Szájer lakásán.
Hát ilyen remek ellenálló volt a súri őzvadász, Orbánékat a fél hátsójával visszaverte.

high up! 2011.10.14. 15:54:54

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ah, ez semmi, az egyik ismerösömet Mozambikban likvidálta a Fidesz (mert odáig is elér a kezük!), ráadásul azt is tudták róla, hogy aznap egy kézzel ette a nápolyit és mellépisilt a WC-én.
Úgy hogy éberek legyetek, mert ez az Orbán mindenütt leselkedik rátok!
Legjobb lenne ha összegyülnétek ti üldözöttek és körbe barikádoznátok magatatokat. Éjjel-nappal őrséget állítanátok, nehogy a Zorbán áttörje a védvonalat, aztán még kiosszon néhány kokit meg sallert.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.14. 17:22:01

@high up!: tudtam, en, hogy aki fideszes az ember nem lehet...

az lesz a jo, hogy ha elkaplak ezert, max allatkinzasert itelhetnek el. az megeri.....

olyan buntetes a fajtad bantalmazasaert, ami embereket ved eros tulzas lenne...

tiborc2008 2011.10.14. 17:22:51

Tudnék tanácsot adni szemkilövöldöztető ocsmánycsótánynak az erősödésre:
sok gimnasztika, fekvőtámasz.
A sitten is hasznát veheti.
:-DD

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.14. 17:24:06

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: hogyne...

o volt az a kepviselo, aki a fidesz prominensei es elsosorban orban viktorra terhelo bizonyitekokat vitt fel vitt fel fehervarrol bpre az ugyeszsegre es utkozben cserbenhagyasos baleset erte es eltunt minden irat.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.10.14. 17:25:23

@tiborc2008: ha beviszitek, kihozzuk..

egyszeru ez.

es ha megtehetjuk, hogy megoljuk az ellensegeinket, nem fogunk habozni. meg fogjuk olni...

Fell Bandi 2011.10.14. 17:53:03

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: cserbenhagyásos baleset... a fa hagyta cserben, aminek 150-nel nekiment? Azért a fantáziátok olyan, mint a zsótié. És akkora pancser volt, hogy amit vitt valahonnan valahova, az sehol nincs meg másolatban? De arról mindenki tud, még egy büdöslábú kommancs is, hogy ilyen fontos dolgok voltak nála? Ne fárasszátok már itt a jóhiszemű embereket ilyen mesékkel..

tiborc2008 2011.10.14. 18:45:53

Az a fehérvári fazon közismert maffiózó volt és mszpén belüli maffialeszámolás áldozata.

high up! 2011.10.14. 20:18:35

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Hehe, ha meg én elkaplak, akkor tudományos elismerésben lesz részem, mivel felfedeztem egy agysejt és gerinc nélküli emlőst!

high up! 2011.10.14. 20:28:53

@tiborc2008:

Na tiborc, mit szólsz a tegnapi fix kijelentésemhez, miszerint gyógycsótány hétfőn kúszva fog a főnöke, mesterházi elé kúszni, hogy mégiscsak marad a maszopban. Mondtam én, hogy ez a hibbant majom csak pofázni tud, de akármit is megtenni, meg elérni az életben, azt nem. És a sok majom zombi híve még ma se jön rá, hogy a képlet ez: pofázás maximum, eredmények nulla.

Persze bevallom, óriásit tévedtem azzal, hogy hétföre tettem a gyúrtcsány megfutamodásának az idöpontját. Nem, ö már most behódolt a fönökének, Attilának:

Gyurcsány hétfőn még az MSZP-frakcióban folytatja

Még hétfőn is az MSZP frakciójának tagja leszek - mondta Gyurcsány Ferenc csütörtökön Keszthelyen. A volt miniszterelnök ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy Mesterházy Attila hétfői nyilatkozattételre szólította fel a szocialista frakció tagjait, arról, hogy a képviselőcsoportban maradnak-e.

Gyurcsány Ferenc leszögezte azt is, hogy 2014 után viszont már nem kér helyet "ennek az MSZP-nek a parlamenti frakciójában." Amíg viszont a frakció tagja, addig betartja annak érvényes szabályait - tette hozzá.

Értelmetlen dolog szerinte "ultimálni" a képviselőcsoport tagságát, mert a nyilatkozatok csak az aláírás pillanatának szólnak. Az MSZP parlamenti frakciója nincs veszélyben, a párt átalakítása pedig kívánatos - hangsúlyozta Gyurcsány.

high up! 2011.10.14. 20:35:17

@Fell Bandi:

Na szóval úgy volt, hogy Vancsik bár tök részegen száguldott 140-gyel, a balesetet mégis az okozta, hogy Orbán supermenként rászállot a száguldó autóra hátulról (Vancsik nem vette észre), egy kombinát fogóval azon nyomban meglazította a kocsi kerekét és tovább repült.
Merénylet volt, mindenki tudja.

És ha ellenvéleményed lenne, akkor azt kérlek ne ide írd, mert disznó egy dolog, hogy rendre megzavarod a mi kis 5 éves színvonalú gyerekeink esti meséjét!

Wikileaks Hungary 2011.10.14. 20:47:31

Vajon ki lehet az a rejtélyes Gyurcsányi?

Fell Bandi 2011.10.14. 22:48:54

@high up!: ahogy azt mindannyian tudjuk, a takonygerincű gyurcsányi még csak 9 maszopost tudott meggyőzni arról, hogy vele együtt lépjen le a szociktól. A frakcióhoz viszont 10 ember kell, folyik még az alkudozás, ki mennyiért pattan le a gyurcsányihoz. Én hallottam már többféle ajánlatról a megcélzottaktól, volt köztük egyösszegű 10 milliós nagyságrendű, és havi sok százezres jövedelem is. Előbb-utóbb valaki bekapja a horgot, ez nem is lehet kérdés a különleges anyagból gyúrt elvtársak között. Ahol szar van, ott légy is lesz nemsokára. Ugye, zsóti? Kivel tárgyaltál legutóbb? A ma esti 8 órai találkádról a partner jelentett..

igazi Lencsés István (törölt) 2011.10.15. 00:55:24

@high up!: Ugyan ne legyél már naív. Mindenki tudta, látta eddig is, hogy Orbán a büdös életben csak pofázott, bemondta a nagy dolgokat, amikböl aztán semmmit nem tudott megcsinálni. Mert tehetségtelen és hazudozó volt. Csak a dumát nyomta, ennyiben ki is merült ez a fószer. A munka mindig büdös volt neki. Meg fosott is, mert tudta, hogy rendre el fog mindent rontani, amihez ö hozzányúl.

tiborc2008 2011.10.15. 04:36:25

vancsik-ügyhöz csak annyit, hogy azt ne higgye valaki, hogy maszopposék Csepelen kezdték egymás írtását.

Az igazi sztrovacsek 2011.10.15. 08:07:39

"Az Egyesült Államok hivatalos diplomáciai jegyzéket készül átadni Orbán Viktornak a demokrácia leépítése miatt tiltakozva. Az amerikai nagykövet azonban képtelen átadni a tiltakozó jegyzéket, mert Orbán “túlságosan elfoglalt ahhoz”, hogy fogadja az Egyesült Államok nagykövetét. Az otromba sértést a Washington Post tette szóvá, amely korábban már “Magyarország átkának” nevezte Orbán Viktort. Nagyon pontos meghatározás. Ami történik, az botrányos."

Mellesleg a Washington Post Lukasenkohoz hasonlította Orbánt.
"Nagy dicsőség."
Nevezett újságról nem árt tudni, hogy a világ egyik legbefolyásosabb, és legolvasottabb lapja.
Már majdnem olyan, mint a Demokrata, vagy a Heti Válasz. :-)))
(Ja tudom, "Fell Bandi" majd a "népszagával" jön.)
Egyébként politika és gazdaság kéz a kézben járnak.
A történelem folyamán számos példa volt már arra, hogy ha az egyikkel nagy baj van, az bizony sárba rántja a másikat is.
A politikával pedig Mo.-on nagy baj van.

tiborc2008 2011.10.15. 11:13:52

@Az igazi sztrovacsek:
Ez most egy orbánvitykás topik, vagy kurcsányi fekvőtámaszairól szól, hogy erősödik?
Beszélhetünk vitykáról is, aki kétségkívül egy segg, de legalább egy paraszthajszállal kevésbé jellemtelen mint szemkilövöldöztető ocsmánycsótány.

Fell Bandi 2011.10.15. 14:48:53

@Az igazi sztrovacsek: sztrovikám, ha már megszólítottál: a diplomácia szokásjoga szerint a nagykövet a külügyminiszterhez jelentkezhet be, ha mondanivalója van.De ez a luvnya kapott már egy időpontot a jövő hétre, ahol elmondhatja aggályait, nem csak Martonyinak, Orbánnak is.
De gondolj már bele: milyen visszhangja lenne annak, ha a magyar nagykövet bejelentkezne Barackhoz, hogy ő nagyon aggódik a demokrácia helyzetéért az USA-ban, miután kiderült pl., hogy ez a tróger népség mondvacsinált, sőt szándékosan hamisított indokokkal rohanta le pl. Irakot? Szerinted a barack lemondaná minden egyeztetett programját, hogy erre sort keríthessen? Lószart, mama!! Mondaná a zsóti idióta pojácája...

lajos0 2011.10.15. 21:19:54

@Fell Bandi: Bezony. Mi is tiltakozhatnánk a Patriot Act miatt. De hát az amerikai dinasztikus kormányzás önmagában is egy röhej. Mennyi esélye lenne egy 300 milliós valódi demokráciában, hogy valaki meg a fia is elnök legyen. Illetve hogy valaki, meg a b. neje is majdnem. Skull and Bones ide vagy oda .-) Szóval az USA szerintem is jobban tenné, ha a pofáját laposabbra venné demokrácia ügyben, mindamellett, hogy Magyarországon sem volt még soha demokrácia vagy sajtószabadság.

lajos0 2011.10.15. 22:01:10

@Az igazi sztrovacsek:

„Kedves Olvasó! Legelőször is bocsánatot akarok kérni egy tervezett és kisiklott új kalandunk miatt, és bármiért, amivel kétségeket ébreszthettünk a függetlenségünket és az integritásunkat illetően…” Így indította a héten egyik nap a vezércikkek oldalát a The Washington Post, és a bocsánatkérést Katharine Weymouth, a The Washington Post kiadója és vezérigazgatója jegyezte. A Postot ugyanis botrányszag lengi körül.

A nagyon tekintélyes lap – mint azt a Politico című internetes orgánum kiderítette – áruba akarta bocsátani a kapcsolatait. Ez a tekervényes megfogalmazás azt jelenti, hogy a Post tulajdonosnője zártkörű vacsorákat kívánt szervezni az Obama-kormányzat magas rangú tisztségviselői, kongresszusi vezető politikusok és a lap újságírói részvételével, mindazoknak, akik hajlandóak lettek volna ezért 25 ezer dollárt kifizetni. Egyetlen vacsoráért, amelyet – a Politico szerint – Katharine Weymouth georgetowni lakásán terveztek. A „Szalonnak” elkeresztelt vacsora-estek célja nyilvánvaló volt: egyrészt összehozni a politika kiváltságosait azokkal a kiváltságosokkal, akiknek van pénzük egy ilyen randevúra, másrészt pedig – és talán ez a fő ok – gyarapítani a Post bukszáját. Vagyis: növelni a bevételeket egy valóban ínséges időszakban. A Postnak az első negyedévben egyébként mintegy húszmillió dolláros vesztesége volt.

A kiszivárgott terv óriási felháborodást keltett. A Fehér Ház azonnal cáfolta, hogy „benne” lett volna a dologban, pedig már az első ilyen „úri vacsora” időpontja is megvolt, július 21-re, az egészségügyi reformok kormányzati szakértőinek és a Kongresszus vezető politikusainak részvételével. Rosabeth Moss Kanter, a Harvard Üzleti Főiskolájának professzora azt mondta a Politicónak: reméli, hogy nem omlik le a kínai nagy fal az üzleti élet és a média között, annak ellenére sem, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet mindenféle csúfságokra késztetheti a pénzszűkében szenvedő médiaipart is."

Talán ennyit a Washington Post-ról, meg a nagy tekintélyéről.

Az igazi sztrovacsek 2011.10.16. 09:28:50

@tiborc2008:
@Fell Bandi:
@lajos0:

Lehet persze szapulni az amerikai demokráciát, hibákat találni a Washington Post működésében, - sőt kell is - de ettől még nem változik meg az, hogy hozzájuk képest pattanás vagyunk a bolha seggén.
Minden téren.
Ha - isten ne adja - néhány vezető nyugati politikus és üzletember úgy látja jónak, öt perc alatt csődbe megyünk, és akkor megehetjük a nagy magyar nemzeti öntudatunkat.
Jó étvágyat hozzá!?

Az igazi sztrovacsek 2011.10.16. 10:03:22

A magyar kormány kérésére Budapestre érkezett a washingtoni székhelyű IMF tárgyaló delegációja.
Miután "eltolcsy" miniszter sikeresen kipaterolta őket.
Hogy is mondotta anno Kövér Laca (a pápai idióta)!? "Gyurcsány bandájába tartoznak"

high up! 2011.10.16. 12:43:43

@Az igazi sztrovacsek:

Figyelj már eftárs, a kommunizmusnak rég vége, megtehetnéd a szívességet, hogy felfejlödsz a modern korhoz. Pont ezt mondom, hogy ti megragadtatatok a gondolkodásotokkal meg a propaganda módszereitekkel a 60-as évek szintjén, miközben már 1-2 új, bolsi fertözés mentes generáció nött fel. Pusztán ezért fog a maszop 2-6 éven belül kihalni a közéletböl, mert utánatok nincs már utánpótlás. Még jó!

Szóval le kellene már szoknotok, hogy még manapság is külföldi seggekhez igazodjatok.
Meg hogy egy akármilyen újság szubjektív véleményére assziggyétek, hogy holnap a világ politikusai a megírtak szerint fognak gondolkodni meg cselekedni.
Meg hogy Magyaro-ot a nemzetközi politika meg üzleti világ csödbe vinné. Annyit se vettél észre az elmúlt 2-3 évben, hogy ennek pont az ellenkezöje igaz, a bankokat, államokat ahogy tudják, úgy mentik az államok meg szervezetek.

Magyaro-ot csak belülröl lehet csödbe vinni, ezt megtették a bolsi-libsi eftáraid mindig, amikor hatalmon voltak. Ez mindig az ok, a következmény (pl. helytelen IMF terápia) csak kiegészítö kellék ebben a drámában.

high up! 2011.10.16. 12:46:00

@Az igazi sztrovacsek:

Ha tudnál hírt olvasni meg érteni, akkor megértetted volna, hogy a mostani IMF látogatás egy szakkérdés megvitatására szükül le, és nem pedig a sarcolás végrehajtási parancsát rendelte meg töle a kormány, mint a Libásék.

Az igazi sztrovacsek 2011.10.16. 12:51:37

@high up!:

Ha fidesz lennék én is ezt mondanám.

high up! 2011.10.16. 16:37:17

@Az igazi sztrovacsek:

Ehhez nem fidesznek kell lenni, hanem csak normálisnak.

Fell Bandi 2011.10.16. 18:44:25

@high up!: ... vagy legalábbis nem maszoposnak...

igazi Lencsés István (törölt) 2011.10.16. 19:22:14

@high up!: Ja! Szép duma! A Fidesz van az önkormányzatok élén már évek óta. Állítólag a Fidesz fel volt készülve a kormányzásra, volt programjuk. Akkor milyen tanácsok kellenek az IMF-től?
Ők jobban fogják tudni mi a magyar önkormányzatok problémája? Te ezt elhiszed? Akkor hülyébb vagy mint gondoltam!

lajos0 2011.10.16. 20:39:13

@Az igazi sztrovacsek:

Pontosabban lehetne szapulni az amerikai demokráciát, ha lenne. Az elnöki pozíció azon múlik, ki kalapol össze több pénzt a óriáscégektől, amiért cserébe majd a cégnek kedvező törvényekkel fizet. Az elektori rendszer külön érdekes, ha itt bevezetnék nagy jajgatás lenne a diktatúra kitöréséről. De a kis Bush simán nyerhetett csalással választást, Al gore-al szemben, amit a demokratás Bencsik munkásőr, akkor forrón üdvözölt.
Ha Irán nyitna mondjuk egy Guantanamót amerikaiaknak, akkor vajon mi lenne a meglátás a tábor jellegéről. Ha Svájc próbálna kioktatni bárkit demokráciaügyben, kissé hitelesebb lenne. e ők demokraták, tehát nem csinálnak ilyet :-)

A Washington Post semmi olyat nem fog megírni, ami bizonyos üzleti körök érdekeit sérti. Függetlensége kábé annyi mint a CNN nevű kormányadónak.

"Ha - isten ne adja - néhány vezető nyugati politikus és üzletember úgy látja jónak, öt perc alatt csődbe megyünk"

Ez ellen van most szerencsére világméretű tiltakozás. Magyarország sorsát tényleg 7-8 nagy befektetőnek szolgáltatták ki hazaáruló politikusaink. Re
Ez van. És a befektető itt is a spekuláns szinonimája.

lajos0 2011.10.16. 20:48:26

@Az igazi sztrovacsek: Akkoriban még a Strausz Kan volt a főnökük :-)

Fell Bandi 2011.10.16. 21:56:04

zsóti, a holnapi posztodban megemlékezhetnél róla, hogy a maszop közel 12 éve nem nyert időközi választást, ma is nagy volt a bukta. Persze, ahogy vesszük...A gyurcsányista szoci lúzer több mint a harmadrészét érte el a jobbikos jelölt eredményének, aki pedig utcahosszal maradt le a Fidesz jelöltje mögött. Nagyon sovánka eredmény ez zsóti, pedig a Bangóné nevű versenyzőtök beleadott mindent, ennyire telt neki..Ez van zsóti, bele kell törődnötök, hogy irány a szemétdomb, ahová az ország küldött benneteket.

tiborc2008 2011.10.17. 00:34:25

Hozzátenném az előzőhöz, hogy ez a szemétdombra küldés 99%-ban ocsmánycsótánynak köszönhető.
Köszönjük, feri!!!

tiborc2008 2011.10.17. 00:35:51

Amúgy az egybesült államok erejen nem a demokráciában, hanem us.armyban keresendő.

Pont úgy szoktak foglyokat kínozni, mint a nácik+bolsik annak idején.
süti beállítások módosítása