Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő újabb megszorító csomagot, amely a reménytelenül siralmas gazdaságpolitkájának következménye, és amely megrengeti készül a magyar pénzügyi rendszert.

És Nagy Imre perbe fogása óta nem volt példa arra, hogy eljárást indítsanak egy miniszterelnök ellen. 1956 óta Kádár János, Münnich Ferenc, Kállai Gyula, Fock Jenő, Lázár György, Grósz Károly, Németh Miklós, Antall József, Boross Péter, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, majd újra Orbán Viktor volt, illetve lett kormányfő. Ezek szerint ők úgy vannak elismerve mindennyian - akár posztumusz is -, hogy mindig mindenben törvényesen jártak el, egyikük sem élt vissza a hatalmával, alapvetően minden rendben volt, amikor az országot kormányozták. Bíróság elé ugyanis egyik sem került, sőt, ez fel sem merült. Egyedül ez a Gyurcsány Ferenc nevű hibázott, amikor azt tette, amit egy miniszterelnöknek kutya kötelessége megcselekedni. Leült egy befektetővel - egyetlen egyszer -, majd arra kérte a kormányzatot képviselő jelenlevőket, hogy ha a jogszabályok erre lehetőséget adnak, akkor valósítsák meg a beruházást, az adózandó bevétel és a sok munkahely ugyanis Magyarország érdeke. Majd elment a következő megbeszélésére.

Gyurcsány, persze nem követett el semmit, csak azt, hogy Orbán 2002-es vereségében mint kampánytancásadó, 2006-os bukásában pedig mint miniszterelnök szerzett elévülhetetlen érdemeket. Márpedig Orbán már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy a túloldalon Gyurcsány az egyetlen - meg az a Szilvásy....

Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát ma elveszi a Fidesz-KDNP-Jobbik-LMP-koalíció. Az MSZP - helyesen - nemmel szavaz. Innentől a Schiffer-féle párt - saját MSZP-s unokatestvére szerint a név tulajdonosa nem értett meg semmit családja történetéből - és az MSZP együttműködési lehetősége minimálisra csökken az "orbánváltás" érdekében. Hogy fogódzkodhat az MSZP egy olyan párttal, amelyik koncepciós perhez adja ki a baloldal volt elnökét és miniszterelnökét? Más kérdés, hogy a közösködésből az LMP nem is kér - Orbán érdekében.

Amúgy a séma ugyanaz: Kádár tudta, hogy ha Nagy Imre él, akkor előbb-utóbb a tömegek újra rátalálhatnak. Orbán agya ugyanígy működik: amíg Gyurcsány él... Kádárnak Nagy Imre volt az útjában, Orbánnak Gyurcsány. Még jó, hogy egyelőre nincs halálbüntetés. Majd megnemzetikonzultálják, aztán egyéni képviselő indítványként benyújtja valaki...

De hiába minden: pénteken elindult a Demokratikus Koalíció új honlapja. Amikor e sorokat írom 114 ezerhez közelít a Gyurcsány-videóüzenet megtekintőinek száma. Ez akkor is brutális, ha többen többször is megnézték. Több, mint kétmillió kattintás volt az oldalon... Gyurcsány facebookos oldala pedig átlépte a 10 ezres határt. A demokratikus ellenzéki oldalon ez messze a legnagyobb szám. A honlapon - közös megegyezéssel - szerepel a Bajnai-, a Bokros-, a Majtényi vezette alapítvány, illetve intézet, a volt Milla-csoport egy része és a Demokratikus Charta. Azaz - ha távolabbról is -, de máris jelen vannak baloldaliak, liberálisok és mérsékelt konzervatívok.

Persze, idegen pályáról "amortizálás", "hazai" pályáról "meg kell akadályozni, hogy visszatérjen"... Amiben a Fidesz és némelyek az MSZP-ben egyetértenek... Meg az is mondható, hogy ez a honlap még kevés, sőt, a fanyalgás - miért nem várt Gyurcsány a visszatéréssel - is folytatható. Az sem kizárt, hogy ami körvonalazódni látszik, talán még nem az igazi, de hogy "válámi ván", az egészen biztos....

A bejegyzés trackback címe:

https://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr123219853

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jelentés a Kegyelmes Úrnak 2011.09.27. 14:15:29

Balsai, a volt független fideszes, jelenleg szintén független alkotmánybíró megírta szintén független szakdolgozatát nemzetiegyüttműködés szakon. Hát, mondjuk legyen egy jóindulatú kettes alá....

Trackback: Jelentés a Kegyelmes Úrnak 2011.09.27. 14:15:29

Balsai, a volt független fideszes, jelenleg szintén független alkotmánybíró megírta szintén független szakdolgozatát nemzetiegyüttműködés szakon. Hát, mondjuk legyen egy jóindulatú kettes alá....

Trackback: Az MSZP kiáll Gyurcsány mentelmi joga mellett 2011.09.12. 19:28:01

Kötelezően nemmel szavaz az MSZP-frakció Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztésére.

Trackback: 09.12. - Egy történelmi nap 2011.09.12. 09:53:01

Gyurcsány, persze nem követett el semmit, csak azt, hogy Orbán bukásában szerzett elévülhetetlen érdemeket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fell Bandi 2011.09.12. 07:40:34

zsóti, hiába az igyekezeted, a pojáca megy a sittre. És nem csak Sukoró miatt, ez még csak a kezdet!

Fell Bandi 2011.09.12. 07:42:06

Én azért küldök neki egy kis zenét, a megfelelő hangulati ráhangolódáshoz: www.facebook.com/video/video.php?v=139963079418179

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 07:43:34

@Fell Bandi: "
.... hiába az igyekezeted, a pojáca megy a sittre."

Bandi Te is bevonulsz????

NovákOttó 2011.09.12. 08:34:28

Komment 1.
Nem kellett volna 2002-ben létrehozni azt a Keller bizottságot amelyiknek az volt (az egyetlen) célja, hogy az előző Orbán kormány politikusai és a holdudvara ellen koncepciós pereket indítson.

Az Mszp-nek és Gréczynek semmi morális alapja nincs most arra, hogy egy LMP-s képviselő feljelentését kifogásolja vagy akárcsak beleszóljon.

Komment 2.
"Több, mint kétmillió kattintás volt az oldalon... Gyurcsány facebookos oldala pedig átlépte a 10 ezres határt"

.... Több millió légy nem tévedhet, mégsem szálldogálunk a szarra

Komment 3.
"Schiffer-féle párt - a név tulajdonosa nem értett meg semmit családja történetéből"
Nocsak, nocsak. Utoljára a Miép engedte meg magának, hogy "apák és fiúk" összevetést engedjen meg magának.
Gréczy úr miépesedik, kétség nem fér hozzá.

Rwindx 2011.09.12. 09:32:55

"Gyurcsány, persze nem követett el semmit, csak azt, hogy Orbán 2002-es vereségében mint kampánytancásadó, 2006-os bukásában pedig mint miniszterelnök szerzett elévülhetetlen érdemeket."

:D :D

"És Nagy Imre perbe fogása óta nem volt példa arra, hogy eljárást indítsanak egy miniszterelnök ellen."

Azért tedd csak hozzá hogy Mo-n, ugyanis lassan az EU tagországainak felében volt minelnököket perelnek hasonló dolgokért mint gyurcsányt: korrupció, hivatali visszaélés, stb. Berlusconi, Chirac, Geir Haarde, Schüssel, Janez Jansa, Ivo Sanader.

Eléggé szomorú számunkra hogy nálunk a politikai elit eddig mindig kivonhatta magát a felelősség alól.

Talán ennek mostantól vége lesz a jövőbeli adok-kapok mámorában.

Morzsi36 2011.09.12. 09:35:29

Függetlenül attól, hogy bűnös vagy nem, szentségtörés Nagy Imréhez mérni vagy hasonlítani akár a cselekményt, akár a személyt.
Vagy akkor fűzzük hozzá azt is, hogy Nagy Imre előtt perbe fogták Szálasit, Bárdossyt meg Imrédyt.

B-rocker (törölt) 2011.09.12. 09:36:12

Lipóton jobb helyen volna.

Kalmár 2011.09.12. 09:37:23

A Fideszt kicsit sem komáló LMP-s jelentette fel Fletót.
Tök jó helyen lesz a sitten. Remélem sokan leszünk a bevonuló bulin!!
Majd játszuk az "igen-igen" refrénű nótát.
Azt az elképesztően ostoba és vak gondolatot, hogy a tömegek rátalálnak újra fletóra?? Beszarás. Ha rátalálnak a népek, akkor agyonverik cipővel.
Örökre csótányként él az emberek emlékezetében. Csak az a kevés ember maradt mellette akik szeretnek a csótánytól lehullott morzsán nyammogni.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:38:32

@Fell Bandi: Nem megy a sittre, barátom, ha Magyarországon még van igazság (és nem jog!) szolgáltatás.
Ma felfüggesztik Gyurcsány mentelmi jogát. OK. Egy olyan beruházásért, ahol a magyar államot nem érte kár.
A MOL éppen most 14.550,-Ft. A nyereség a MOL paketten : 21,8 millió db * (14.550 – 22.900) = -182 milliárd forint veszteség !!!!!!
EZÉRT mikor megy börtönbe Orbán és bandája? Mikor küldöd oda őket, barátom?

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:40:45

@Kalmár: Nagyon féltek Fletótól, az már látszik a bejegyzéseken. Ha Fletó egy niemand, miért foglalkozol vele, miért pazarolod rá a drága idődet? Pazarold inkább Orbánra, aki 182 milliárd Ft-os veszteséget okozott a hazának a MOL pakett értelmetlen megvételén, és sok 100 milliárd Ft veszeteséget azon frankhiteleseknek, akik majd nem lesznek képesek végtörleszteni. Ezekért nem jár börtön szerinted?

almee 2011.09.12. 09:41:19

Zsótika,
Te nagyon félsz és emellett nagyon szánalmas postokat írsz. És ezért kapsz állandóan Index címlapot?
Mondjuk én jól szórakozom. Ekkora barmot kevés helyen hord hátán a Föld...
LOL!

látjátok feleim szümtükkel 2011.09.12. 09:42:38

gréczyzsolt:

Ugye a törvény előtti egyenlőség elvét nem vitatod?

A hivatali hatalommal vissza élni még közérdekre hivatkozva sem lehet.
Mennyivel különb ebből a szempontból egy volt miniszterelnök, mint Tökös Döme?

Egyébként meg az a miniszterelnök, aki mindenről ( régi párthatalmi időkre utalóan ) feljegyzést készít ( ami feltehetően pontatlan ), és azt felhasználják vele szemben, elgondolkodhatna egy-két dolgon.

almee 2011.09.12. 09:42:55

És ha Kádár nem állt bíróság előtt az azt jelenti, hogy ártatlan és fedhetetlen Te állat?
Ez a logika nagyon sántít Gréczy elvtárs.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:43:28

@Morzsi36: Azt azért ne feledd, hogy Nagy Imre hithű kommunista volt és mélyen hitt a szocializmusban. Lehet, hogy éppen te nem szoktál komcsizni, de azért ezt is vegyük figyelembe. Az elveik miatt például több a közös vonás Nagy Imre és Fletó, mint Nagy Imre és Orbán között - bár tudom, hogy szentségtörést írtam le én is...

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:44:34

@almee: Igazad van, és igazad van, ha Orbánra is értjük mindezt. Ha Orbán nem állt még bíróság előtt, az azt jelenti, hogy ártatlan és feddhetetlen, Te állat?

sárkányfő 2011.09.12. 09:45:33

Azért annak van valami perverz bája, hogy Gyurcsány lesitteléséért a Fidesz majd kidolgozza a belét, valami piti, meg se valósult telekcsere ügyében, miközben.....

.....miközben a legnagyobb élő kommunista, a gyilkos, véres kommunista diktatúra egyik vezére Pozsgay Imre nemhogy nyugodtan aludhat, de ott feszíthet Orbán oldalán, és még az új "demokratikus" alkotmány megírásába is beleszólhat...

Szóval Orbán a diktatúra egyik főnökét rehabilitálja, a spiclik érdeket is védi, az ügynökaktákat nem hozza nyilvánosságra, volt komcsit tesz álamfőnek, lusztrációs törvény sehol, de Gyurcsányt, azt keményen lesitteli, neki nincs irgalom :D

Büszkék lehettek Orbán-fanok :D

Különben az egész olcsó cirkusz a gazdasági dilettantizmus elfedésére van, és szépen be is szopjátok :)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:45:47

@látjátok feleim szümtükkel: Jesszusom, te azt mondod, hogy helyes, ha nem készítünk feljegyzést a miniszteri megbeszélésekről, úgy, ahogy Orbánék csinálják? Atyaúristen...

irógép 2011.09.12. 09:46:52

Nagy Imrének , semmi köze GY. F. hez. Teljesen baromság összehasonlítani a kettőt. Persze jól hangzik összemosni a két dolgot, de inkább szánalmas.
Nagyon helyes, hogy az LMP nem közösködik semmilyen szinten az mszp- vel, akik a mai napig, csak a szarrágásban jeleskednek. Se az elmúlt 8 évért felelőséget nem vállalnak, se nem képesek most sem megújulni, hanem a régi arcok ragaszkodnak a piti szerepükhöz. Így aztán nem is véletlen, hogy ez egyetlen korosztály, ahol egy picit jól állnak az a nyugdíjasok.
Nagy Imre egy fontos korban volt nagy politikus, egy lapon sem lehet említeni Gy F el.
És, az hogy van 10 000 olyan ember aki Gy F hívő, azt azért még elviseli az ország:))) hisz még Gréczyt is kibírja:))

Kalmár 2011.09.12. 09:47:49

@Betelgeuse-2: Jól van kipajtás, hörögj csak. Fletó csak azért foglakoztat, mert egy ekkora tolvajnak a bűnhődése igencsak helyre fogja állítani az igazságszolgáltatásba vetett hitemet.
Nem beszélve a jogos bűnhődésről.
Annyi kárt okozott, hogy igenis jól fog esni látni rabszíjon. Bekeretezem majd és az íróasztalomon lesz. Mindig jó kedvre derít majd.
A MOL-hoz hülye vagy, nem kezdem századszor magyarázni, hogy minden párt szerint meg kell venni. Sajnos nem érted, hogy ez független az éppen aktuális árfolyamtól.

Waldi! 2011.09.12. 09:50:04

Nem az apak es fiuk vannak osszevetve, hanem, hogy ha valaki egy baloldali gyokeru csaladbol jon, fopolgarmester helyettes nagybacsival, Szakasits Arpad dedunokajakent, nem eppen a legelegansabb, ha folyamatosan a baloldalra kopkod. Szive joga, csak nem elegans.
Foleg nem Orban egykori ugyvedjekent, aki a valasztas elso forduloja utan meg pucsitott, hogy majd ok megszavazzak a 2/3-os torvenyeket, csak a narcisztikus Solyom maradjon koztarsasagi elnok.

belepofazok 2011.09.12. 09:50:08

"És Nagy Imre perbe fogása óta nem volt példa arra, hogy eljárást indítsanak egy miniszterelnök ellen."

Talán pont ez a baj. Épp ideje elkezdeni. Ha pedig a Gréczy blog sír, akkor a normális emberek nevethetnek.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:52:30

@Kalmár: Jól van kispajtás, verd csak a nyálad. A MOL-hoz hülye vagy, ez teljesen egyértelmű. Nem kellett volna megvenni, pláne nem most, amikor minden kétéves tudta, hogy jön a válság második hulláma. Az, hogy a pártok mit mondtak, marhaság, arra kellett volna figyelni, hogy mit mondtak az okos közgazdászok. Baromság volt a MOL megvétele, SEMMIT nem lehet vele elérni, lásd jövedéki adó emelése és 10%-os szavazati korlát, de minek magyarázzam egy közgazdasági analfabétának.
Hörögj csak barátom tovább Fletón, szórakoztató valahol, nélküled szegényebbek lennénk!

gigabursch 2011.09.12. 09:53:08

Nem unalmas ez az állandó, kényszeres szerecsenmosdatás???

Igen, ennek a szarházinak minden napja bűncselekmény volt az ország, a nemzet, és a nemzet gazdasága ellen.

Tisztességes népi demokráciákban (vö. Izland), az ilyen ember már rég sitten ülne, kenyéren és vízen tengetve a napjait...

2011.09.12. 09:54:36

Apám, Nagy Imréhez hasonlítani ezt a patkányt, nem pici aránytévesztés.

Fell Bandi 2011.09.12. 09:55:45

@Kalmár: hülyék ezek mindenhez, de a MOL-ügyet kár volt idehoznia ennek a kreténnek, főleg miután kiderültek dolgok a közelmúltban az ügyről: www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110902-wikileaks-mol-ugy-az-orosz-allam-all-a-szurgutnyeftyegaz-mogott.html

vagyis a gyenge képességű gyurcsány-fanoknak: az orosz állam kezében volt a magyar nemzeti olajtársaság jelentős része!!! Ezért is felköttetném a gyurcsányt! Ezt ártól függetlenül vissza kellett venni, nem is kérdés.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:57:39

@Kalmár: Jól van kispajtás, verd csak tovább a nyálad. Örülök, hogy prejudikálsz, ez a nácik és a komcsik szokása volt, nem tudom, te melyikük közé tartozol, de végülis tökmindegy. Majd nagyot fogsz nézni, ha igazság-szolgáltatás lesz, nem pedig jog-szolgáltatás, és kénytelenek lesznek Fletót fölmenteni. Akkor majd gondolom jössz valami összeseküvés elmélet baromsággal. A MOL-hoz hülye vagy, ez teljesen egyértelmű, mert minden épeszű független közgazdász tudta, hogy értelmetlen a megvásárlása, mert az égvilágon SEMMIT nem lehet vele elérni, lásd 10% szavazati korlát, meg éppen most a remek jövedéki adó emelése, szóval ez egyértelmű volt, a pártok hülyeségei meg nem érdekelnek.
Hörögj csak tovább, barátom, nélküled szegényebb lenne a paletta. Éljen a MOL 180 milliárdos vesztesége! Matolcsyék ezt is előre tudták, és betervezték! Éljen Matolcsy és Orbán!

Anselmo 2011.09.12. 09:58:06

"De hiába minden: pénteken elindult a Demokratikus Koalíció új honlapja. Amikor e sorokat írom 114 ezerhez közelít a Gyurcsány-videóüzenet megtekintőinek száma."

Ezek szerint Gyurcsány népszerűsége Alekoszéval vetekszik.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 09:58:50

@gigabursch: gigabursg gigamarhaságokat szokott írni.

ikszel 2011.09.12. 09:59:30

@gigabursch: A hatályos törvény pontosan melyik paragrafusa szerint is kellene sitten ülnie?
Ez az az apróság, amire nem nagyon találnak megoldást és kapaszkodnak egy mondva csinált ügybe.
Az viszont gáz, hogy ha ez megállja a helyét a bíróságon, akkor ezzel azonos alapon a jelenlegi kormány nagyon sok tagját sokkal több ügyben sokkal több évre lehetne börtönbe küldeni.

Rwindx 2011.09.12. 09:59:41

@Betelgeuse-2:
"pláne nem most, amikor minden kétéves tudta, hogy jön a válság második hulláma."

Gondolom akkor te is szarrákerested/keresed magad, mint a többi kétéves.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:00:20

@Fell Bandi: baromság öregem, amit írsz. Mit gondolsz, az arab kézen lévő pakett valójában kinek a kezében van? Ennyire naív nem lehetsz, kretén barátom. És mit értünk el ezzel a pénzkidobással, na mit? A kurva nagy semmit, egy 182 milliárdos buktán túl.

sárkányfő 2011.09.12. 10:00:32

Egyébként a mai nap híre nem ez, hanem a kúrmány terve a devizahitelekkel, ami szépen falhoz csapja majd az országot.

Ezzel együtt egy nagy előnye Gyurcsány bezárásának biztosan lenne: precedenst teremtene.
Egy kis vacak telekcsere kimondhatatlanul pici ügy ahhoz képest, hogy Orbán megzsarolt és kirabolt 3 millió embert, ezer milliárdokat nyúlt le. Egy elnök a saját népe ellen... nem semmi. Ezért többszörös életfogytig jár, és ha lesz precedens, akkor könnyebb lesz Orbánt is leültetni.

Ps: a lényeg: a tőzsde ma is zuhan, na nem az OTP, azt felfüggesztették, a MOL, a Richter meg a többi cég amiknek közvetlenül semmi köze a hitelekhez is zuhan... gratulálok fiúk! :)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:01:23

@Fell Bandi: Ártól függetlenül vissza kellett venni? Kreténkém, te most valami egetverő baromságot mondtál.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:02:17

@Rwindx: Igen, így van. Eladtam az OTP-met 5900-on (vettem 1900-on), és majd beszállok 2500 körül.

gigabursch 2011.09.12. 10:03:53

@Betelgeuse-2: @ikszel:
Csak azért mert hörögtök, attól még a komment mezőben nem veletek fogok sárdóbálósdit játszani - pusztán kinyilvánítottam a véleményemet. Akár tetszik - akár nem.

Vagy ti vagytok az erős gyerekek a játszótéren, és ezt nem engeditek meg?

2011.09.12. 10:03:54

Gyurcsány bevallotta, hogy hazudtak a kampányban. Orbán nem vallotta be, pedig ők is hazudtak.
Én ezek alapján Gyurcsányt gerincesebbnek látom, mint Orbánt, aki inkább hazudik, csak ne kelljen bevallani, hogy hazudott. Gerinctelen féreg ő is, meg a haverjai is.
Tisztában vagyok vele, hogy Gyurcsány is lopott, csalt, mint ahogy minden politikus Viktorral az élen. Politikusnak azért mennek az emberek, hogy lopjanak, csaljanak és hatalmuk legyen. Mindegyiket nyugodtan börönbe lehetne zárni.
De ebben az esetben koncepciós perről van szó, hogy eltereljék a figyelmet saját bénázásukról és hogy bosszút álljanak szeretett vezérünk 8 éves ellenzéki nélkülözéséért. Ez a személyes bosszú. Újabb gerinctelenség.

Kalmár 2011.09.12. 10:04:00

@Betelgeuse-2:
Nos ez mai hír. Már ha felfogsz belőle valamit.
"A Mol ismét bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe (Dow Jones Sustainability World Index), egyedüli vállalatként a régióból - közölte a magyar olajtársaság hétfőn a tőzsde honlapján.
Az értékelést a vállalati fenntarthatósági elemzésre szakosodott svájci SAM (Sustainable Asset Management) végezte. A zürichi székhelyű vállalat a felmérés során a világ Dow Jones tőzsdeindex szerinti 2500 legnagyobb vállalatát vizsgálja, majd közülük választják ki azt a 10 százalékot, amelyek fenntarthatósági szempontból a legkiválóbbnak tekinthetők. Az idei felülvizsgálat során az olaj- és gázipari szektor 118 értékelt vállalata közül a Mol ismét bekerült a kiválasztott 12 cég közé."

Hosszútáv. Egy részvény haszna vagy kára az értékesítéskor realizálódik és akkor még csak a konkrét pénzügyi oldalról beszélünk a nemzet stratágiáról nem.
Jajj, de megint olyan terepre tévedtünk amit tolmáccsal sem értesz. Semmi baj, írd, hogy fidesznyik, meg orbánfan és akkor biztosan megnyugszol.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:04:48

@Rwindx: Ja, egyébként Fletót még a devizahitelezésért is keményen támadták, pl az a Kovács kommunikációs államtitkár, aki CHF hitelt megszavazott a debreceni közgyűlésben, szóval ő is támadta Fletót, hogy már 2006-ban lehetett látni, mekkora kurva nagy gáz lesz ebből. Aztán 2008-ban meg megszavazta Debrecenben a CHF hitelt 146 Ft-os árfolyamon... Ha ennyire lehetett látni fideszes berkekben, akkor miért nem láttak előre most csak 4 hónapot a zsenik, Orbán és Matolcsy? Na miért nem, ha ekkora zsenik?

Fell Bandi 2011.09.12. 10:05:35

@Betelgeuse-2: alapvető dolgokat nem értesz meg, ezt már ezerszer leírták itt is: a MOL paketten nincs veszteség, nem adtuk el sem olcsóbban, sem drágábban. Ez nem egy day-trade üzlet akart lenni, ha nem vetted volna észre...

ikszel 2011.09.12. 10:05:44

@gigabursch: nem minősítettem a véleményed és nem is hörögtem, csak kérdeztem hogy jobban megérthessem azt.

gigabursch 2011.09.12. 10:06:12

@roli101:
Ööö..., csak halkan jegyzem meg, Gyurcsán nem bevallotta nyílt sznen a nép előtt, hanem kiszivárgott egy zárt körű beszélgetés, és az egyenlő a lebukással.
Orbán sem különb, de az egy másik kérdés...

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:06:51

@Kalmár: Felfogtam, öregem, de látszik, hogy neked fogalmad sincs arról, mikor kell venni egy részvényt, és mikor eladni. Én hosszútávra majd veszek 13000-n MOL-t 2 hónapon belül. De nem 22.900-on, ahogy a balfaszok csinálták!

maydayray 2011.09.12. 10:08:02

"Bíróság elé ugyanis egyik sem került, sőt, ez fel sem merült." Ez így úgy ahogy van, humbug. Horn Gyula (Szűrös Mátyással kézenfogva) hetente kapta a bírósági idézéseket 56-os múltjának tisztázására, csak soha nem adták ki a mentelmi jogát. tehát valóban nem került bíróság elé, de felmerült rendesen, hogy úgy mondjam: igény az volt rá.

gigabursch 2011.09.12. 10:08:12

@Fell Bandi: (folytatva)
Azt sem érti meg, hogy azzal, hogy a MOL részvények ára zuhant lehetővé vált egy egy újabba nagyobb pakett tőzsdei beszerzésére is...

sárkányfő 2011.09.12. 10:09:03

@roli101:
"Gyurcsány bevallotta, hogy hazudtak a kampányban. Orbán nem vallotta be, pedig ők is hazudtak."

Nem, egyikük se vallott be semmit, viszont mindketten lebuktak. Gyurcsány a saját frakciója előtt, Orbán az amerikai nagykövet előtt vallott, aztán mindkettő kiderült, azaz lebuktak. Semmi különbség, nehogy már Gyurcsányt emiatt gerincesebbnek állítsd be.

Mondjuk IQ 50 felett egyiknek se hitt senki...

we 2011.09.12. 10:09:20

Gyurcsany meg Nagy Imre kozott parhuzamot vonni eleg meresz.

Szinten eleg meresz azzal ervelni, hogy "dehat meg senkit nem vontak felelosegre, mier pont gyurcsany?"

Valahol el kell kezdeni.

Senki sm kivancsi arra, hogy hany videojat neztek ,eg, meg mennyien latogatjak a lapjat. Ezek irrelevansak abbol a szempontbol, hogy kovetett-e el buncselekmenyt vagy sem.

Fell Bandi 2011.09.12. 10:09:27

@roli101: "Gyurcsány bevallotta, hogy hazudtak a kampányban."
Tévedsz, a nyurga szemüveges nem vallott be semmit, csak hónapokkal később lebukott. Nem érzel itt egy árnyalatnyi különbséget? Kizárólag a bűntársaival beszélt erről, akik ugye addig is sejthették a dolgokat, ha nem teljesen hülyék...

Rókakígyó 2011.09.12. 10:09:50

Elvtársak, tegyék a dolgukat! A törvény mindenkire vonatkozik, egy kommunistára százszorosan, ezerszeresen.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:11:25

@Fell Bandi: te nem értesz meg alapvető dolgokat. A zseniknek, akik Mo-t vezetik, előre kellett volna látniuk csak 4 hónapot, nem többet, ha már Gyurcsánytól azt várják el, miért nem látott előre 4 évvel. Ha akarok részvényt venni, akkor meg kell határoznom jól a belépési pontot, de minek magyarázzam ezt egy pénzügyi analfabétának. Orbán és Matolcsy a belépési pontot is jól elbaszták, pont úgy baszták el, ahogy az eddigi másfél éves gazdasági kormányzásukat.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.09.12. 10:11:42

A perbefogás indoka szánalmasan gyenge. Azt mutatja, hogy semmit nem találtak a Fletó ellen.
Miért fogják perbe mégis?
1., Kicsinyes bosszú az egykori TV viták vereségeiért.
2., Figyelemelterelés a megszorító intézkedések bejelentése idején.
3., Az egész ellenzéki oldal megfélemlítése.
2014-ben Bajnai miniszterelnök úr kihozatja a börtönből és valódi bűnözőket ültet a helyére. ;-)

2011.09.12. 10:14:53

Orbán "sohasemhazudtam" Viktor is bevallotta a Wikileaks szerint. Szintén nem a nagy nyilvánosság előtt. Tévé ostromra mégse buzdított senki a bal oldalon.
Talán az embereknek van egy része aki utálja mindkét oldalt és csak élni szeretne normálisan. Az ország tönkretétele és két részre szakadása 2002-ben kezdődött. De ez nem Gyurcsány érdeme, hanem Viktoré, aki az elveszített választások után rögtön ellenállásra szólított fel, polgári körök alapítására és 8 éven keresztül ott tett keresztbe a kormánynak, ahol csak tudott. Ez tette tönkre az országot, nem Gyurcsány, ő csak tehetetlenségében ott lopott, ahol tudott. Ha neki is kétharmada lett volna, talán máshogy alakul az ország.
De kétharmaddal Gyurcsányra mutogatni és közben bénázni a válság közepette, na ez megbocsáthatatlan.

gigabursch 2011.09.12. 10:16:51

@roli101:
Ő sem bevalotta, hanem lebukott!

Könyörgöm, vedd már észre a különbséget a lebukás és a beismerés között.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:18:33

Most nincs még perbe fogva..majd ha lesz akkor előkerülnek a fegyverek..és lesz Fidesz elzavarás!!!!!!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:21:35

Gíró Szász édesapja egyetemi történelem tanár volt ,1956 ban kirúgták az egyetemről, és középiskolába kényszerült tanítani.
Ezt nem tudta feldolgozni, alkoholba menekült és családját is elhagyta. Anyja aki Kisz és MSZMP Párt funkcionárius volt, ( most már nyugdíjas tanár),..nevelgette ezt az Andrást aki jó atléta volt.....és jó tanuló gyerek.
A Középiskolai időben anyja is és a környezete is azt hitte egyetemre megy és történelem tanár lesz mint az apja volt.
Szegény anyja mindíg is féltette a Fideszhez való erős kötődéstől és az ott " jól kereső " kamu állástól, ami "gazdaság kutató és elemző és tanácsadó" jól hangzó megnevezésekből állt, de valójában, tanulmányt csinált horribilis pénzekért egy egy milliomos milliárdos embernek, hogy miért jó a Fideszbe befektetni, és hogyan kapja vissza majd 100x an a Fidesztől ha hatalomra kerül.
( Tulajdonlépen erre és Fidesz Propaganda Irodára alakult a Stumpf féle Századvég és ott okította ki ,tanította ( és még most is képzi) a " hallgatóit" ilyen koldusnak, kéregetőnek a Fidesz javára. ( Ott végzett az Azurák Csaba is, aki jó barátja és G.Sz András esküvői tanúja volt). de az nem bírta gyomorral ezt a tevékenységet.
Egyszer édesanyja könyörgött, hogy ne merüljön annyira bele a fidesz politikába, akkor az András azt mondta: most már nem lehet kiszállni, mert ha kiszállok olyan sokat tudok, hogy " egyszer elüthet" egy autó a sarkon.....

Gíró Szász soha nem volt elemző, hanem mindíg is a Fidesz hülyeségeit magyarázta meg. A TÉT c. műsorban az a cinikus,Orbáni fenkölt mosollyal üldögélt ( ..én mindent jobban tudok..) s ha megszólalt kinyílt a bicska a mellette lévő történészeknek, közgazdászoknak és politológusoknak...
Ő olyan Politológus volt, aki Tolta Politikai Párt szekerét.
Persze hatalmas pénzeket akasztott le, s már nem csaka Századvégtől, s fidesztől kapta siker" díjat", hanem a " Fideszbe befektetőktől is2 "Tanulmány címen".
Már saját " tanácsadó cégei" vannak,...és a Kóka Villától felépített már vagy 3 éve a 200 milliós villácskáját.
a 8 évben összetarhált pénzekért ami a fideszbe befolyt....most meg megkapta Orbántól a jutalmat a zsíros "megmagyarázom a fidesz" hülyeségeit állást.
Nagy a hablatyoló, mellébeszélő kézssége,..nem egy buta SzíjjÁRTÓ Petka, ez igaz.....
Mindíg elrötyögi magát ha valaki közbeszól, és azt mondja "bocsánat2 és folytatja a blabláját...Kálmán Olga már megtapasztalta Pénteken!!!!!
Egyébként Gíró Szász a Miskolci fizetős egyetemet kezdte el, de nem fejezte be....elkezdett " zöld Pártozni" úgy gondolkodott, hogy olyan állás kellene majd neki ahol nem kell dolgozni....s ez a politikusok körül tűnt jónak neki.
Az ELTE-n elkezdte a Történelem szakot azt se fejezte be.......
Közbe meghallotta, hogy a Századvégnél képeznek" politológusokat"...ahol a Fidesz Politikáját kell tolni és pénzt koldulni a Fideszbe befektetőktől.
Mivel jó volt a beszélőkéje s ez bizonyult jó pénzes és kicsi munka nagy pénz állásnak.
Bejött....:DDD Évek óta semmit nem csinált csak ezt....
...sajnos a vége nem lesz " Happy and"...az biztos....:DD

Kalmár 2011.09.12. 10:21:54

@Betelgeuse-2: Dehogy fogtad fel. Tényleg azt hiszed, hogy a napi árfolyamon történnek az ilyen méretű tranzakciók?? Nem rémlik, hogy az OMV milyen áron adta el a ruszkiknak az akkori árfolyamhoz képest?? Fletóék a válság előtt már megakarták venni, de az IMF nem engedte. Akkor tetszett? Most nem? Nem vagy kicsit elfogult?
Lassan írom. Elsősorban NEM pénzügyi oka volt a vásárlásnak, A szocik sem befektetésnek akarták. Szállj le erről a témáról, kapufa.

Ibn al-Haiszam 2011.09.12. 10:22:49

@zulu: "Apám, Nagy Imréhez hasonlítani ezt a patkányt, nem pici aránytévesztés."

Ha már szóba került, kérdezd meg apádat, hogy mi jut eszébe az ötvenes évek elejéről, a padlássöprésekről, a kivégzett emberekről, meg a '251.800/1951 (IV. 20.) Élm. M.' sz. rendeletről...

Aztán nézd végig, hogy kik álltak Nagy sírjánál és a szobránál ájtatos és sunyi tekintettel, majd gondolkozz újra el az aránytévesztéseken.

Rwindx 2011.09.12. 10:23:20

@Betelgeuse-2:
Akkor már rögtön shortolhattad is volna, többet kaszálnál rajta.
Egyébként aki azt állítja hogy tudja hogy az árfolyamok hogyan alakulnak az hazudik (tökmindegy ki állítja), akár te, akár Kovács, vagy akár én, max valószínűsíthet. Egyedül a kockázat változását lehet felmérni.

Továbbvive a MOL-ra, ha a kormány azt csinálta volna a MOL tulajdonhányaddal, amit most te írsz akkor a kormány spekulált volna, és én részemről elküldtem volna a k anyjukba, a kormánynak nem az a dolga. Akkor sem fogjuk őket isteníteni, ha 2 év múlva meg 30KHUF-ot fog érni a részvény. Vásárolt, mert kijelentette érdeke a tulajdonlás. Ne keverd össze már a spekulációval! Ha tényleg foglalkozol tőzsdével akkor ezt neked is tudnod kell csak adod a témában a hülyét mert rühelled őket.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:24:11

Most már két "köz-pénzvivőnk" van mert nem szóvívők ők!! Hanem Paraziták!

pandacsökiboborján 2011.09.12. 10:26:12

Gréczy ne erőlködj! Az MSZP egy olyan probléma,amely saját magát oldja meg.
Schiffer családjával példálózol,de ha valaki Ferenc családi kapcsolatait emlegeti fel az felháborító?
Ja igen,majdnem elfelejtettem: a qrva anyád Gréczy!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:26:17

igényes 2011.09.12. 09:44:59
Nagyon jó komment az új " köz-pénz vivőről:)

Gíró-Szász András egy eszménykép lehet a ma ifjúságának. Nagyon csodálkozom rajta, hogy a Rubik kocka továbbfejlesztett változatát nem találta fel, nem értem miért? Páratlan a munkabírása.

Látom már, hogy nagy felkészültségével és munkatársaival, tehát 20 fő elkezdi az értekezletet.

Kedves barátaim!

Kap mindenki becsületes fizetést, sajnos netto 1 500 000 lehet az átlagfizetés, de van prémiumra is keret.

Mindenki vegyen fel ruhapénzt, mert ugye a megjelenés fontos, kaptok egy évre 500 000Ft-ot, számlát nem kell hozni. A gépjárműveket majd délután 14:00-tól munka végzést követően kapjátok meg, a MOL kártyával együtt, mely korlátlan tankolást biztosít.
Kérlek benneteket, hogy az irodai PC-ket rendesen használjátok, de kaptok Lap Topot, mobil Internetet és telefont is.
A hölgyek hetente 4 alkalommal járjanak szépítő szalonba, a férfiak pedig vegyék igénybe a konditermet, uszodát stb. ingyenesen.

Nos örömhír, ha vidékre mennétek strandolni, vagy sielni, akkor lesz napidíj is.

Ami kellemetlen, valahogy minden kommunikációba be kell csempészni, hogy Gyurcsány a hibás, az elmúlt 8 év. Ez a bukott Szíjjártó találmánya és Vezérünk ragaszkodik hozzá, meg a találmányához, mint a Matolcsyhoz, mint a szent jobbhoz.

Egyfajta zsenialítás kell a feladathoz, erre itt vagyok én. Bízom bennetek, mert szinte csupa ismerős arc, igaz nem pályáztatok, de a rokonság, összefonodás mindig elsődleges.

Most, ami fontos, már itt is egy határidős feladat. A Vezér karácsonykor napjait családi körben tölti.

Valahogy meg kell magyarázni, miként kommunikáljuk ezt. Valahogy el kell fogadtatni a néppel, hogy ez így helyes. A határidő november 01.

Írásos javaslatokat kérek.

Nos, kérdés látom nincs! Nem mondhatjátok, hogy hosszú voltam. Megkezdtük a munkát 11:30-kor és 12:00-ra ebédidőre készen is vagyunk. Jó étvágyat! Kávézzatok, majd utána ne feledjétek a járandósságok felvételét, gk. stb. Holnap kezdjünk jó korán, akár 10:45-kor, persze elöbb is végzünk.

old_field 2011.09.12. 10:27:23

"Orbán agya ugyanígy működik: amíg Gyurcsány él... Kádárnak Nagy Imre volt az útjában, Orbánnak Gyurcsány. "
:D
az index miért járatja le magát ilyen szellemi férgekkel?
Zsóti hetente legalább egyszer kiírja magát a gondolkodó emberek köréből és mégis megjelenhet az egyik legnézettebb webes oldalon...
no comment.

Kalmár 2011.09.12. 10:27:26

@Frady Endre: "2014-ben Bajnai miniszterelnök úr kihozatja a börtönből és valódi bűnözőket ültet a helyére. ;-) "
Jó pofa vicces csávó vagy. Néha kinyithatod a szemedet is.Tudsz róla, hogy a Fidesz a legnépszerűbb párt még mindig??
Ettől szokott kiborulni ez a "nagy nulla" nevű barom is aki már a századik nevét koptatja mert azt hiszi nem tűnik fel senkinek. Szóval a szocik esetleg 2214 ben kormányoznak újra.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:27:44

@pandacsökiboborján: én nem felejtettem el....nézz a gatyádba boborján...metélt a farkad, mint a Schifferé:) --nem dicsekednék a helyedben:)

P.Freddy 2011.09.12. 10:28:04

@Kalmár:

"Hosszútáv. Egy részvény haszna vagy kára az értékesítéskor realizálódik és akkor még csak a konkrét pénzügyi oldalról beszélünk a nemzet stratágiáról nem."

Itt álljunk meg egy pillanatra. Hosszútávon a sukorói beruházás vajon milyen mérleget mutatna az ország gazdasága számára? Még ha ingyen bocsátja a rendelkezésére az állam, mint azt teszi is most is sok esetben?

Ting Fu doktor 2011.09.12. 10:29:42

Jó Zsolti!

"Gyurcsány facebookos oldala pedig átlépte a 10 ezres határt."

Az Orbáné meg kereken 114.796 fő.

Csak, hogy érezd a nagyságrendi különbséget! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

stefiapo 2011.09.12. 10:32:24

Gyurcsánnyal semmi sem lesz, a kaszinót meg kis idő múlva a Fidesz építi meg szerintem....

Nemzeti nagy nulla 2011.09.12. 10:32:44

@pandacsökiboborján: hehe:)) talált?
menj a Zsinagógába imádkozni a kis cigányért:)

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 10:34:58

@Fell Bandi: Te itt??? Hát nem azt írtad a böszme sittre mész ??? ... én rád gondoltam Bandi!!!

a Mol vételről!
Hát ez bizony bukta s nemzet ellenes tett volt!!!! A mai árfolyamon egy másod vonalbeli orosz milliárdos zsebből megvehet a MOL-t, de akár a Szurgutnyeftegáz is most már 2X akkora Mol paketthez juthat azért a pénzért amit Orbán adott nekik!!!!
Hiába no ha Orbán a böszmeségtől nőne nem lenne bonsai ducse sem zseb diktátor!!! Pedig mint tudjuk a zseb diktátorok sem nőttek eddig az égig, -igaz ezek után már ez kétséges!!!
Hülye vagy magyar hogy ilyen lenyúlásokat beszopol!

juliusbond 2011.09.12. 10:36:13

Hmmm...ez a poszt kicsit túlzóan baloldali. Ez fáj. Gyurcsány elkúrta, jogos, ha szájbabasszák. Ha nem Sukoró miatt, akkor másmiatt.
És 3 év múlva mehet mellé az Orbán törpe is.

fülesboci 2011.09.12. 10:37:35

@Fell Bandi: mint a sicc.
ő maga mondta a blogjában: Orbán a bűnöshöz bűnt keres....
szegény Fraud.

fülesboci 2011.09.12. 10:38:17

@juliusbond: lesz rá ok.
mindkettőnél.

Rwindx 2011.09.12. 10:38:22

@P.Freddy: Akkor meg álljunk meg ott hogy hivatali hatalommal való visszaélés, szándékos károkozás. Akkor a gondolatmented szerint az ország gazdasága érdekében embert is szabad ölni?

Két szál van a témában, amit sajnos érdekük szerint összemosnak többen. Az egyik a kaszínó megvalósulásának szükségessége. Itt nem történt bűncselekmény, hiába irogatja pár értetlen hogy ezért akarják vád alá helyezni.

Az másik az hogy gyurcsány beleszólt az telekcsere üzletkötés menetébe, amihez nem volt joga, tehét visszaélt a hivatali hatalmával. Ráadásul ezek után az államot mintegy másfél milliárdos kár érte azzal hogy a telekcserénél a beszámított területet a valós értékéhez képest jelentősen fel, míg átadandó területet jelentősen leértékelték. Ezért akarják vád alá helyzeni. Ha ez bebizonyosodik, akkor ez biza bűncselekmény. Hunvaldék is ilyesmivel játszottak csak egy másik játszótéren.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2011.09.12. 10:38:44

Gyurcsány nem követett el semmit? Hol él a kedves posztoló?????
Ennyire vak elfogult barmot!

shushu2 2011.09.12. 10:38:47

A posztíró rendkívül tájékozott abban, mikor mi történt! Szerintem keresse meg a bíróságot és eskü alatt mondjon el mindent amit tud az esetről, mindenkinek így lenne a legjobb, utána meg posztolja ki :D

2011.09.12. 10:39:22

@gigabursch:
Te meg értsd már meg, hogy aki nem szól egy szót se, az nem is vallja be. Mindketten lebuktak, mert valakinek bevallották.
Egy szóval sem mondtam, hogy tévé nyilvánosság előtt bármelyik őszinte beismerést tett volna.
És van még egy különbség, Viktor előre megmondta, hogy hazudni fog, Gyurcsány csak utólag. Azt hiszem ezt a Btk. is megkülönbözteti.

B-rocker (törölt) 2011.09.12. 10:39:42

Statáriálisan nem lenn egyszerűbb? Úgyis szükséghelyzet van. :)

fülesboci 2011.09.12. 10:39:58

@Kalmár: bajnai mint mminiszterelnök?
előbb lesz pislogómógus az állatkertben..

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:40:21

@Kalmár: Nem kapufa, a vételár azt előző 6 hónap átlaga. Csak ezek a nemzeti pántlikába öltöztetett balfaszok olyan szarul választották meg a belépési pontot, hogy a hazának 180 milliárd veszteséget okoztak. Mert ha mondjuk 2012 elején vették volna meg, akkor 500 helyett 350 milliárdért is meg tudták volna venni. Egyébként meg ha nem pénzügyi oka van egy vásárlásnak, akkor lehet azt balfasz módjára intézni???????????

fülesboci 2011.09.12. 10:41:23

@old_field: mi meg ugrunk erre a provokátor-görényre./bocs görény/
megérdemeljük mi is.

s.krisz 2011.09.12. 10:42:06

Kettős mérce...
Ez a poszt röviden és tömören összefoglalja a mai magyar baloldal viszonyát a demokráciához, a közösséghez a jogállamhoz.

látjátok feleim szümtükkel 2011.09.12. 10:42:18

@Betelgeuse-2: Tudod ami nincs, arra nem lehet hivatkozni. Aki ennyire hülye, az még bűnözőnek is rossz.
Mit gondolsz Orbánék az első ciklusuk alatt miért nem készítettek jegyzőkönyveket a kormányülésekről? Nem is tudták őket megfogni semmivel.

almee 2011.09.12. 10:43:17

@Betelgeuse-2:
A post Fletótól és arról szól, hogy ha az államalapítás óta nem állt volna még miniszterelnök bíróság előtt, az azt jelentené, hogy GYF sem állhat? Milyen logika ez?
Ha nekem van egy becsületes Ferenc nevű barátom, attól nem történelmi gaztett, ha egy másik Ferencet meggyanusítanak.
De kattingassatok csak 2 milliószor...

Egyébkén Nektek minenről a Zorbán jut eszetekbe?

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:44:06

@Kalmár: Amúgy meg mindenképpen hülyeségnek tartom a MOL megvételét, dehát legalább Bajnaiék kb a mai árfolyamon vették volna meg, nem pedig ilyen bukó balfasz módra, ahogy ezek a senkiházik csinálták 4 hónapja. Egyébként meg mondom, hülyeséget csinált volna Bajnai is szerintem a vétellel, de a balfasz orbán magának akarta a dicsőséget. Ha ez a dicsőség nektek megért 180 milliárd veszteséget, akkor gratulálok.

Szputya 2011.09.12. 10:45:09

@Frady Endre: Oké, oké... de nem lehetne versben ezt is? :)

csakisazigazat 2011.09.12. 10:45:16

Csak a pontosság kedvérét: Schiffer János nem unokatestvére Schiffer Andrásnak, hanem a nagybátyja. János Szakasits Árpádnak unokája, András pedig a dédunokája.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:45:26

@almee: Miután ma Orbán az aktuális Atyaúristen, akinek mindenki kinyalja a szaros seggét, hogy még WC papír sem kell neki, hát bizony mindenről ez a senkiházi szarjankó jut eszembe.

Alterix 2011.09.12. 10:47:47

A kérdés az, hogy megérdemli-e Gyurcsány, hogy jól seggbe basszák.
Sokak szerint igen, és itt nem csak a fideszes-jobbikos keménymagról van szó.

Hogy ki, hogy, milyen ürüggyel csinálja lényegtelen. Al Caponét sem azért csukták le mert embereket öletett meg, mégsem vitatta senki az ítéletet.
Majd pár év múlva elő lehet szedni a mosatani fiúkat is...

almee 2011.09.12. 10:48:38

Egyébként a csöppet sem jobbos Medián mérése szerint Gyurcsány Fletó nincs benne a 20 legnépszerűbb politikus körében, Orbán vezet. Igaz 43% gondolja róla, hoyg szívesen látná vezető szerepben, de az első maszopos 16. a listán. Fletó meg sehol. Ennyit a statisztikádról Gréczy Elvtárs.

almee 2011.09.12. 10:49:39

@Betelgeuse-2:
Neked.
Nemek 2 női mellről sem az Orbán, sem a Fletó nem jut eszembe.
Betegek vagytok. De azok is voltatok mind. Mond meg Zsolti barátodnak is.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:50:13

@Rwindx: Ha érdeke a tulajdonlás, akkor is ésszel kellett volna csinálnia, nem pedig eszement balfasz impotens módon, hiszen csekély 100 milliárddal olcsóbban juthatna ma hozzá. És nem nagyon kellett csinálni semmit ez elmúlt 4 hónapban a MOL-lal.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:51:58

@almee: Gyengus poén. Ennél jobbat várok egy hazafitól.

aha, persze 2011.09.12. 10:52:52

Nem tudom, melyik rosszabb, ha alapból vagy ekkora csicska, vagy ha fizetnek, hogy csicskájuk legyél.

Az elsőnél nem tehetsz róla, hogy csicska vagy, de nem fogsz tudni változtatni csicskaságodon.
A másodiknál önként és dalolva vagy csicska, és az is nagy csicskaság.

Vajon egy kikötözött, moslékon élő kutya vagy, vagy kikötözted magad, hogy moslékot kapj?

Nem tudok különbséget tenni, egyformán csicskaság mindkettő.

ermi71 2011.09.12. 10:53:23

Azért ne gondoljátok azt,hogy csak Fidesz érdek ha sittre megy. Örülnének a sittnek sokan a mostani Mszp vezetésből is.

tataugebu 2011.09.12. 10:53:38

Mátpedig itt rend lesz! - szólt Mari néni, és berúgta a sz@rt az ágy alá.

csoko20 2011.09.12. 10:53:54

Miután Fletó megmondta, hogy hazudtak meg, hogy nem csináltak semmit így a legalapvetőbb elvárás lenne, ha a 8 évnyi fizetésüket visszaszednék tőlük...

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:54:16

@s.krisz: Hát azért a jogállamot és a demokráciát ne emlegessük, mert azokat már lebontották hazánk legnagyobb fiai az elmúlt másfél évben.

nullanullahét 2011.09.12. 10:54:34

Amit Gyurcsány művelt az országgal azért jobb diktatúrákban forró olajon sütögetnék meg. Köretnek meg felszolgálhatnák gréczy elvtársat.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:55:23

@csoko20: Pontosan. Fletó nem vette fel a miniszterlenöki fizetését. Orbán is ezt teszi vajon? (Na jó, ezt a demagóg mondatot nem kell figyelembe venned - bár a bejegyzésed full demagóg volt...)

almee 2011.09.12. 10:56:45

@Betelgeuse-2:
Én egy pondrótól semmit sem várok, de ez a post még azt sem üti meg.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:56:48

@nullanullahét: Olyan jó lenne, ha a fideszes egymondatos agymosáson túl ki tudnád fejteni, mit is művelt GYF az országgal.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:57:51

@almee: Látod, látod, akkor miért pazarolod a drága idődet erre a posztra és a kommentelőkre?! A te időd ennél biztosan sokkal de sokkal többet ér.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 10:59:45

@aha, persze: A 10:52-es bejegyzésedből nem derült ki, kinek szánod mélyenszántó szavaidat. Szerintem tuti Matrolcsynak meg Szíjjártó Megmondó Péternek, no meg Selmeczi Szenátor Gabriellának. De hogy kerül a csizma az asztalra?

deportált 2011.09.12. 11:00:00

És Nagy Imre perbe fogása óta nem volt példa arra, hogy eljárást indítsanak egy miniszterelnök ellen.: Pedig lenne rá igény, ha csak az elmúlt 22 év borzalmait nézzük!!!

ermi71 2011.09.12. 11:00:31

Azért ne gondoljátok azt,hogy csak Fidesz érdek ha sittre megy. Örülnének a sittnek sokan a mostani Mszp vezetésből is.

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 11:01:02

Kedves Fideszes Elvtársak ! Azért azt már a tények alapján is el kellene ismerni Orbán ROSSZ választás volt!!! E rövid idő alatt több kárt okozott az országnak mint Gyurcsány a 6 éve alatt!!
...néhány dolog ami bizonyítja!
11%-kal csökkent a születés szám !
Családok tízezrei lettek "gazdasági menekültek " Németországban, Angliában nyugaton!
Ezek alapján már kijelentetjük Orbán NEMZET ELLENES!!! Szerintem nem is magyar!

Persze van sok szarevő mint fentebb is látszik, de reméljük előbb -utóbb fölismerik hogy szart esznek! Hajrá magyarok!!!!

csoko20 2011.09.12. 11:01:12

@Betelgeuse-2: 386 képviselő*havi 1 millió*12 hónap*8év=37milliárd,
de legyen 20 év=92 milliárd
/korra, nemre, fajra, vallásra és pártállásra való tekintet nélkül/

Nevezd demagógiának, de ha befosik a plazmatévéd, gondolom egyből viszed vissza és reklamálsz...

deportált 2011.09.12. 11:01:21

@roli101: Egyetértek, főleg az utolsó mondatig bezárólag!

sárkányfő 2011.09.12. 11:01:39

Látom itt sokan nem a zsigeri gyűlöletük kiélése miatt, hanem a Szent Igazság nevében küldenék Gyurcsányt börtönbe :)

Na akkor jó hírem van, a Zigazság újabb területeken kezd kiderülni:

atlatszo.hu/2011/09/12/holdudvartartas-ketharmaddal-simicskaekat-uldozi-a-szerencse/

A cikk szerint:
A Szerencsejáték Zrt 2010 nyarán lemondta azt ATV és Népszava 30-30 milliós keretszerződését, ellenben nem nyúlt a Hírt Tv 59 milliós szerződéséhez, sőt a fideszes médiabirodalommal további 500 millió forintos keretszerződést írt alá, amiből 275 milliót mindjárt le is kötöttek.

2010. őszén 50 milliós megrendelést kapott egy másik fideszes kötődésű médiavállalat, az Infocenter.hu is, majd ezután került sor a közterületi reklámpiacra: a Mahir Zrt. 144 milliós, a Publimont Hirdetésszervező Kft. 73 milliós, majd kétszer 126 milliós, majd ismét 56 milliós megrendelést kapott.

Persze kapott pénzt a Nézőpont is (136m) nyilván az elfogulatlan kutatásokért.

De a legjobb, hogy egy Hír Tv-közeli alapítvány 250 milliós támogatást kapott, már annak bírósági bejegyzése előtt! :D

Simcska Lajos + pártfinanszírozás forever... :)

nullanullahét 2011.09.12. 11:03:43

@Betelgeuse-2: Sajnos nincs rá időm, hogy összefoglaljam több száz oldalon, hogy mennyit ártott, de már azért is megérdemelné a kínhalált amit nem "művelt". Persze, ha itt élnél te is velünk és nem Dél-Mozambikban, ahol nyilván nem tudtad követni az elmúlt évek eseményeit, számodra sem lenne ez kérdés.

gigabursch 2011.09.12. 11:04:47

Beteguse-2

Te fizetett blogposztoló vagy, vagy maga Gréczy Zsolt?

Ezt csak úgy elmerengve kérdezem a hsz mennyiséged láttán...

Persze, lehet hogy ez már másnak is feltűnt...

high up! 2011.09.12. 11:05:30

Az emberek 90%-a már régen vár erre a történelmi napra greci!

Nagy ünnephez nagy vendégek kellenek, küldöm is a kurcsányoz passzoló vendégek névsorát:
Berlusconi, Chirac, Sanander, Timosenko.

"Kihagytam valakit Ildikó?"

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.12. 11:05:46

Szerintem igen is, jó az 56-os példa! Ha másért nem is, csak azért, mert Pl. 56-ban lőttek a nép közé, meg Fletó ideje alatt... :)

Rwindx 2011.09.12. 11:06:35

@Betelgeuse-2:
Ebben nincs vita köztünk.

P.Freddy 2011.09.12. 11:07:13

@Rwindx:

"Két szál van a témában, amit sajnos érdekük szerint összemosnak többen. Az egyik a kaszínó megvalósulásának szükségessége. Itt nem történt bűncselekmény, hiába irogatja pár értetlen hogy ezért akarják vád alá helyezni."

Sajnos a főügyész úr elkövette azt a baklövést, hogy indoklásában gazdasági dolgokat próbál minősíteni, mintegy magyarázkodásképpen - tehát ő kezdte az összemosást.

Az világos, hogyha GyF _utasítást adott_ a telekcserére, akkor azért felelni kell. Kíváncsi is vagyok rá, hogyan fogják ezt bizonyítani; mert azért azt be kell látnia mindenkinek, hogy ez a "úgy állt a szemöldöke" szintű vádbizonygatás egyrészt nevetséges, másrészt siralmas. Siralmasan koncepciós.

Édy, aki Endre 2011.09.12. 11:07:55

Nahát, milyen fura! Bezzeg Izlandon ezt nyugodtan lehet csinálni, senki nem vejmározza le őket azért, mert ilyen nyilasnáci lépéshez folyamodnak. :)
www.guardian.co.uk/business/2011/jun/07/iceland-former-premier-trial-banking-crisis

csoko20 2011.09.12. 11:09:15

@Betelgeuse-2:

"Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

Gy. F.

Ezek után nem tudom miért véded a védhetetlent...

Édy, aki Endre 2011.09.12. 11:09:40

@IGAZ MAGYAR: Ráadásul olyan negatív hatással is van az országra, hogy a blogokhoz hozzászóló kartácsak nyelvi kompetenciáit is "olcsítja." :)

aha, persze 2011.09.12. 11:16:35

@Betelgeuse-2: Ha számodra ezek a mélyenszántó szavak, akkor elég felszínes lehetsz. Ha pedig irónikusan értetted (feltételezem, ez utóbbi), akkor te igazán frappáns vagy.

Eredetileg a blog _leeszem-a-gazdámról-a szart-és-közben-azt-mondom-hogy-nem-is-szaros-a-gazdám minőségű tulajához íródott a hozzászólás (azért olyan stílusban, hogy mindenki megérthesse - látom, ez neked sikerült is), de ez tulajdonképpen mindegyik politikai oldal minden egyes mocsokmosdatójához szól.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.09.12. 11:17:54

@Szputya:
Versben? Hmmm... Oké! Ezen ne múljon!
;-)

Kettőezer tizennégy-
-ben Bajnai készen légy!
Miniszterelnök leszel
S tűnik tán a Fidesz el.

Vígan peng majd gitárod,
S Fletó cellát kitárod.
Lakócsere, remek hecc:
Ixsz Ypszilon* remeghetsz!

*az olvasó tetszőleges neveket helyettesíthet be ;-)

an hero please 2011.09.12. 11:18:08

Remélem ez a post komoly gréczy mert viccnek azért durva lenne.

ladislaus 2011.09.12. 11:18:46

már megint hülye a blogger...

fidzsi 2011.09.12. 11:20:23

Tisztelt Gréczy Úr! Úgy gondolom, alapvető különbségek vannak a Nagy per és az Ön főnökét fenyegető per között,a személyek és a vádbéli cselekmények különbözőségén túlmenően. A Nagy perben az ügyvéd szerepe, lehetősége elhanyagolható volt. Gy.F. a legjobb ügyvédeket fogadhatja fel.Ezek az ügyvédek minden jogi eszközt szabadon használhatnak. A másik lényeges különbség az esetlegesen várható per és az ún. koncepciós per között áll fenn. A koncepciós perek -SzU harmincas évek ill. itthon Rákosi alatt- nem a vád,ill. az ügyész prekoncepciója miatt voltak azok amik. A bíróság,a bírók "vádfüggése", azaz ítélkezési függőségük, a kész ítéletek tették azzá.Ehhez jött a vádlott megdolgozása és az ügyvédek korlátozása. Ügyészi, vád prekoncepció létezik demokráciában is, lsd. amerikai, olasz filmek tucatjai, melyek közül számos megtörtént eseteket dolgoz fel. Az Ön főnöke ebből még nyertesen is kikerülhet. Hajlamosak az emberek azt hinni,hogy az ő ítéletük, igazságérzetük, sőt egyesek konkrét esemény ismerete Gy.F. egyik másik "ügyéről" egyértelműsíti az ítéletet. Az igazságszolgáltatás igazából jogszolgáltatás. Én,őszintén szólva, nem kedvelem Gy.F. urat, és akkor még finoman fogalmaztam. Ez elé az esetleges per elé nem nézek nyugodtan, noha valamikori ún. "bennfentestől" hallottam egyet mást Ferencünkről. Minden kommtársamat, politikai oldaltól függetlenül, tisztelettel üdvözlök.

Rwindx 2011.09.12. 11:20:51

@P.Freddy:
Semmi olyanról nincs szó amit írtál.

""Gyurcsány Ferenc ezzel a magatartásával eldöntötte, hogy a kért Velence tóparti, állami tulajdonban lévő ingatlanegyüttes tulajdonjogát a befektetők megszerezhetik, és kizárólag a cserét határozta meg az értékesítés lehetséges módjaként" - idézi a legfőbb ügyész indítványát a határozati javaslat. A legfőbb ügyész szerint a miniszterelnök az értékesítés módjának meghatározásával hatáskörét túllépte, mivel az értékesítés módjának meghatározása - az értékesítésre előkészítést követően - a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács hatáskörébe tartozott. Ugyanakkor ezzel a döntésével az albertirsai és pilisi magántulajdonú földterület állam részére történő értékesítésének az eladó számára kedvező módját is meghatározta - tette hozzá a legfőbb ügyész a határozati javaslatban szereplő sorok szerint. "Ezzel a magatartásával a miniszterelnök előnyt biztosított a befektetőknek azokkal szemben, akik a vonatkozó törvényi előírások szerint főszabályként alkalmazandó nyilvános pályáztatáson részt vehettek volna" - fogalmazott az iromány szerint a legfőbb ügyész, aki szerint a földcsere kérdésében hozott miniszterelnöki feladatszabás döntően behatárolta az MNV Zrt. és a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács eljárását. A dokumentum alapján a legfőbb ügyész azt is leszögezi: a csere eleve kedvezőtlen megoldás volt az állam szempontjából, s ez vezetett a megalapozatlan, manipulált értékbecslésekhez és a nagymértékű értékaránytalansággal megkötött csereszerződéshez, amely szerint a befektetők törvénysértő módon kívánták megszerezni a kiszemelt földterület tulajdonjogát."

Ismereteim szerint Tátrai, volt MNV igazgató tanuvallomására alapozzák a vádat.

gmower (törölt) 2011.09.12. 11:25:33

"Gyurcsány, persze nem követett el semmit"

???

Azt majd a bíróság dönti el kéremszépen. Jogállamban legalábbis...

lekvároskenyérkenő 2011.09.12. 11:25:42

Gyurcsánynak csak egyetlen ember van útjába,az pedig Gyurcsány!Érdekesség hogy ahogy írtad:...Leült egy befektetővel - egyetlen egyszer...Na itt a gond,ha leült volna többel és tényleg szívén viselte volna a befektetéseket,ahogy állítod, akkor most nem tartana ott ahol tart!Viszont azt mondom ha nem vagyok bűnös akkor mentelmi jog ide vagy oda bebizonyítom az igazamat!De viszont ha félek, mert valami vaj van a fülem mögött, akkor a mentelmi jog mögé bújok!

Behajtó70 2011.09.12. 11:25:56

"Nagy Imre perbe fogása óta nem volt példa arra, hogy eljárást indítsanak egy miniszterelnök ellen"

Meg még arra sem volt példa, hogy a nép által megválasztott miniszterelnök ilyen pofátlanul szembeköpje az országot, a szavazóit, mint ahogy feritek ezt megtette az őszödi Beszéddel, meg humbug ügyekkel...

Mielőtt tévednél: ferencetek KÖZTÖRBÉNYES vádakkal áll szemben, nem politikai vádakkal, és ez aért fontos, mert pont te, pont Nagy Imrét mered idecitálni, akit politiakilag ítélék el!

Olyan vastag a bőr a pofátokon, hogy az elképesztő!

Sonay 2011.09.12. 11:26:25

Teljesen egyetértek a cikk írójával. Aki még mindig nem látja be, hogy ma Magyarországon a szar van felül, az hülye. Orbán-nincsmegszorítás Viktor, Dajcs-twitter Tamás, Schmitt-írnisetudok Pál, Semjén-lőjünklemindent Zsolt. Akinek ez kell, az nem 100-as.
És egy kérdés: hol vannak most a "ne vedd el a magyarét" álarcos székházfoglaló forradalmárok?? Csak nem ugyanattól kapják most az otthonmaradási bért, mint aki a tüntetésekért is fizetett???

ermi71 2011.09.12. 11:30:26

Gyurcsány nagy tragédiája az, hogy még a saját pártjában is nagyon sokan örülnének annak ha elmeszelik. Maradnának a mostani vezetők, átalakulás csak kis mértékben lenne, aztán majd lesz valami. Az,hogy valaki miniszterelnök az tényleg nem jogosít fel senkit a sitt ellen. Azt is meglehet jósolni, hogy a választások előtt kicsivel lesz ítélet.De az tuti,hogy ezzel egy határ át lett lépve, valószínű az Orbánt is előveszik a későbbiekben egyszer.

Kalmár 2011.09.12. 11:32:42

Egy komoly bevonuló bulit csináljunk majd. Eljössz Gréczy??
:))

Dezsoke a kem 2011.09.12. 11:34:14

@Betelgeuse-2: Jézusom, ha már állításod szerint tőzsdézel illene tudnod,

1) hogy amíg nem realizálnak egy veszteséget, addig az nem veszteség. Amíg nem adják el azokat a részvényeket addig ez a veszteség csak teoretikus.

2) Honnan tudod te szerencsétlen, hogy milyen feltételekkel adták el a ruszkik ? Tudod, határidős ügylet, satöbbi.

3) Az állam NE spekuláljon. Nem az a dolga.

4) Stratégiai döntés volt az a felvásárlás, ugyanis jó lenne ha az ország másik stratégiai cége nem lenne orosz kézben. Ugyanis geopolitikailag eléggé jelentős kérdés, hogy kinek a kezében van.

Ha már ilyen kurva okos vagy, ezeket illene tudnod és nem egy bemagolt sódert kellene mantráznod egy ostoba majom módjára. A hozzászólásaid alapján legfeljebb egy műkedvelő kreténnek tűnsz, semmint olyannak aki tudja is miről beszél. Ez az állandó ajvékolásod egy még csak nem is realizált veszteségről nagyon jól megmutatja mennyit konyítasz a dologhoz.

nu pagagyí 2011.09.12. 11:36:12

Nem azzal van gond, hogy Gyurcsányt feljelentgetik hiszen van elég ellensége, hanem azzal, hogy Magyaroszágon már nem lehet elhinni, hogy pártatlan igazságszolgáltatás van.
Összeállt minden feltétel koncepciós perek levezényléséhez:

- Polt elfogultságát talán nem kell magyarázni, az első Fidesz kormány alatti fideszes stiklik elsimításával kezdte az ipart.
- A bíróságok automómiáját most számolják fel, bírák tucatjait küldik kényszernyugdíjba, helyükre a kormány nevez ki politikailag megbízható utódokat.
- A kiemelt (koncepciós) ügyek esetében száműzni óhajtják az ügyvédet a kihallgatásokról, továbbá az ügyész tulajdonképpen megválaszthatja bírót.
- Az ügyész teljes büntetlenséget adhat bárkinek ha rávall a célszemélyre. Tényleges bizonyítékokat így már nem is kell gyűjtögetni, megvásárolt állítások alapján is megvádolhatnak bárkit.

Ilyen előkészületek után, már mindegy mivel vádolnak meg valakit, az ügyész vádirata lesz az itélet is.

Akinek csorog a nyála, hogy a gyűlölt Gyurcsányt itéljék már el valamiért, annak kívánom, hogy ilyen eszközökkel lefolytatott per alanya legyen. És bármikor lehet is, ha már haszontalan lesz az fülkeforradalomnak.

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 11:37:04

@Behajtó70: Gyurcsány valóban mint Nagy Imre ebben a gyanúsítás-párt irányította ügyészségi koholmányban!!! Milyen köztörvényes dolog van itt csak az hogy a törpe megorrolt mert 2006-ban idegszanatóriumi kezelésre szorult?
Gyurcsány koncepciós eljárás alanya!!! ...meg kell büntetni!!! Ki van adva az ügyészségnek !!! Poltot ezért nevezték ki!!! Itt mindenki fél Gyurcsánytól mert példa lehet!!! Példa arra hogy lehet csak a nemzetért is politizálni, nem a saját zsebre mint most vagy az első Orbán kormány alatt!! Bármi lesz most már Gyurcsány csak jól jöhet ki ebből!!! Annyira kilóg a lóláb hogy épeszű ember NEM hihet az ügyészségnek!!!

genyamagyar 2011.09.12. 11:37:27

A Nagy Imre perrel összehasonlítani a Gyurcsány pert azért durva, mert Kádár alatt legalább a látszatra adtak...

Kádár kevésbé volt diktátor, mint Orbán.

genyamagyar 2011.09.12. 11:38:18

A Nem-volt-taggyűlés Viktor mikor felel korrupcióért? Mert hogy az az volt.

genyamagyar 2011.09.12. 11:41:44

@IGAZ MAGYAR: "Gyurcsány csak jól jöhet ki ebből!!!"

Meggyőzödésem, hogy miután Viktor elbukott - mert semmi sem tart örökké - és jönnek a szocik, bíróság elé fog állni:

- Orbán
- Szijjártó
- Polt
- Lázár

És NEM koholt vádak alapján el is fogja ítélni őket a bíróság.

an hero please 2011.09.12. 11:45:01

Van valami bájos romantikája annak amikor X párt szavazóit Gipsz Jakab (überbasszáj monstre értelmiségi világpolgár) ostoba antidemokratikus disznónak nevezi miközben csillogó szemmel védi Y pártot, mindezt úgy, hogy a valóságot a legkevésbé sem veszi figyelembe senki. Süllyed Atlantisz? Á ez csak rémhír...

gigabursch 2011.09.12. 11:45:10

@Dezsoke a kem: (folytatva)
Amúgy azt sem vették még ezek a zsenik észre, hogy azért szaladt el a MOL részvények ára, mert kivásároltak belőle egy jó nagy darabot...

P.Freddy 2011.09.12. 11:46:28

@Rwindx:

A következőkkel van gáz:

"Gyurcsány Ferenc ezzel a magatartásával eldöntötte"

vagyis nem azt mondja, hogy _utasította_, hanem vélelmezi, hogy a magatartása olyan volt. Azért ez annyira nevetséges, hogy borzasztó. (Például Matolcsy magatartásával nagyságrenddel több problémám volt, amikor teljesen köztörvényesen megzsarolt a nyugdíjjal kapcsolatban, remélem ez is eljut majd egyszer ügyészségi szakba.)

A másik:

"A dokumentum alapján a legfobb ügyész azt is leszögezi: a csere eleve kedvezotlen megoldás volt az állam szempontjából"

Na ez valami orbitális ökörség. Honnan a francból van képe az ügyésznek ilyet mondani? És ha ingyen odaadjuk, és még fizetünk is nekik, mert tudjuk hogy tíz év múlva busásan megtérül, akkor mi van? Basszus, egy legfőbb ügyésznek van pofája beleszólni? Ááááá.... ez az ultragáz, ebből látszik, hogy magyarázgatja a védhetetlen koncepciót.

tocibacsi 2011.09.12. 11:49:44

@we: ja, jól mondod! :D stohlbuci is ártatlan, hiszen még szinházban is játszik...

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 11:52:37

@genyamagyar:
Nem a bíróság hanem a nép ítél!!!

" Latour nyakán kötél ...."

no lesz majd, hogy akasszátok majd föl a kiskirályokat????

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.09.12. 11:52:41

@Kalmár:
Felébredés milyensége arányos az alvásidő és az álomminőség gyökének a hányadosával. Ezt módosítják bizonyos érzelmi állapottényezők logaritmikus kvóciensei, de ez már olyan mély téma, hogy szinte már-már engem sem érdekel...
;-)

tocibacsi 2011.09.12. 11:53:12

@P.Freddy: ha az államnak olyan gecire nagyon megtérül, akkor barátom megtérül a beruházónak is, tehát egészen nyugodtan kifizetheti a rendes árat is a telekért ahelyett, hogy trükköznek... hát AZÉRT!

tocibacsi 2011.09.12. 11:55:45

nekem sokkal nagyobb bajom az egésszel, hogy fecót bemártani, pereskedni stb, sokkal többe kerül, mint amennyit az egész ér. vagy nem bűnös, vagy mocskosul jó alibije van. így vagy úgy, kár a közpénzt pazarolni rá. elkotródott, ez nekem épp elég.

egerészölyv 2011.09.12. 11:56:06

Zsóti, majd egyszer nézz körül Európában: sorra buknak le egykori kormány- és államfők. Na, ez sem jött be...

ermi71 2011.09.12. 11:57:25

Gyurcsány nagy tragédiája az, hogy még a saját pártjában is nagyon sokan örülnének annak ha elmeszelik. Maradnának a mostani vezetők, átalakulás csak kis mértékben lenne, aztán majd lesz valami. Az,hogy valaki miniszterelnök az tényleg nem jogosít fel senkit a sitt ellen. Azt is meglehet jósolni, hogy a választások előtt kicsivel lesz ítélet.De az tuti,hogy ezzel egy határ át lett lépve, valószínű az Orbánt is előveszik a későbbiekben egyszer.

egerészölyv 2011.09.12. 11:58:06

@Nemzeti nagy nulla: az anya nem tanár volt, hanem valami Impexben középkáder.

tocibacsi 2011.09.12. 11:58:21

a poszt írója meg kivehetné már a gyurcsány faszát a szájából, amit itt az őszödi beszéd kapcsán is leírt, hát siralmas, elképesztő, hogy nem képesek ezek a gyökerek eljutni az egytről a kettőre és különbséget tenni kiszivárogtatás és beismerés között... nyeljed csak grécikém, sok benne a tápanyag...

egerészölyv 2011.09.12. 11:59:09

@Ibn al-Haiszam: a vicc az, hogy ezzel EGYÜTT aránytévesztés esete forog fenn...

mojszipupi 2011.09.12. 11:59:31

Na azért ne sirassuk GYF-et. A fityisz egyébként meggyőződésem h ezt elqrta keményen mert mártírt csinálnak Gyurcsányból. OV-nak nincs taktikai érzéke csak erőből akar mindent megoldani. De ez lesz az első olyan dolog ami keményen vissza fog rájuk ütni. Politikai komédiával, koholt vádakkal lejáratják magukat, másrsézt sztem fogalmuk sincs milyen iratok vannak GYF birtokában, harmadrészt meg se történt az amit ők állítanak tehát nem érte kár az államot. Szereplési lehetőséget adtak GYF-nek. Óriási hiba volt a fityiszes taktikusoktól...

tocibacsi 2011.09.12. 12:00:52

amit meg szintén nem értek, hogy hogyan képes az index azzal lejáratni magát, hogy ezt a hányadékot napi szinten kitolja a címlapra. mert hát ugye a szekértolásnak is vannak szintjei. sebaj, néha én is elovasom ezeket a posztokat, és egyből nem csodálkozom az előző 20 éven...

egerészölyv 2011.09.12. 12:00:55

@tocibacsi: zsóci minden posztjában az őszödi beszédet mentegeti, míg tulajdon elvtársai Orbán minden hazugságát "Orbán őszödi beszéde"-ként aposztrofálják, amiből viszont a grecizmus szerint az következne, hogy Orbán még Gyurcsánynál is őszintébb...

egerészölyv 2011.09.12. 12:01:32

@tocibacsi: nyilván valami frakcióharc folyományaként.

tocibacsi 2011.09.12. 12:02:03

@mojszipupi: egyetértek, a mártírcsinálással... sztem is faszság... és az ilyen fasszopóknak adják vele a kezébe a dinamitot...

P.Freddy 2011.09.12. 12:02:17

@tocibacsi:

Ha erről ez a véleményed, akkor remélem arról is, amikor az állam 4 milliárdot visszadott az Audinak a telekért kapott 5 milliárdból:

1207/2010. (X. 6.) kormányhatározat
Semjén Zsolt s.k., miniszterelnök-helyettes

egerészölyv 2011.09.12. 12:02:23

@mojszipupi: Tyimosenko, Chirac, Berlusconi.................

egerészölyv 2011.09.12. 12:02:59

@P.Freddy: úgy tűnik, abból sem értettetek semmit.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.12. 12:03:55

@P.Freddy: B+! Ne hasonlítsunk már össze egy Audit egy kaszinóval...!

genyamagyar 2011.09.12. 12:04:00

@egerészölyv: "Zsóti, majd egyszer nézz körül Európában: sorra buknak le egykori kormány- és államfők. Na, ez sem jött be... "

Na pontosan ezért kerül börtönbe a jelenlegi kormány, élén Ovival.

tocibacsi 2011.09.12. 12:05:19

@P.Freddy: nyilván az se teccik. ellenben a fecóék is csinálhatták volna máshogy, nem egy multi kapott tőlük anno pl adókedvezményt, amit most nem basztat senki. jogosan. itt vajon mért nem így jártak el?

genyamagyar 2011.09.12. 12:05:43

@tocibacsi: te ugye nem olvastad az öszödi beszédet?

Bingó!

egerészölyv 2011.09.12. 12:06:02

@Betelgeuse-2: azért írhatsz ide a greciblogba, mi? :D

tocibacsi 2011.09.12. 12:08:29

@genyamagyar: valóban nem, letöltöttem mp3-ban... és nem csak azt a részt. de látom, te se érted, mi a kölünbség lebukás és felvállalás közt...

genyamagyar 2011.09.12. 12:10:20

Ha Gyurcsányt börtönbe zárják, akkor el fog jönni az az idő, amikor a nép a vállán fogja kihozni őt. Mág aznap létrehoznak egy Ideiglenes Nemzetgyűlést, ahol megválasztják miniszterelnöknek.

P.Freddy 2011.09.12. 12:11:53

@Kóser Malac:

Ezzel te azt mondod, hogy több pénzt, több munkahelyet hoz az országnak egy autógyár, mint egy kaszinóváros.

Biztos vagy benne? Én ugyan nem tudom, de nem merném ilyen határozottan kijelenteni, ismerve pl. a Las Vegasi körülményeket.

genyamagyar 2011.09.12. 12:12:38

@tocibacsi: "letöltöttem mp3-ban... "

Szóval lebukás az, ha valaki elmondja nagy tömeg elött? :)

Kár volt a sávszélességért...

genyamagyar 2011.09.12. 12:14:15

@P.Freddy: Nem érted! Egy autónak van kereke, egy kaszinóvárosnak nincs!
Hogy lehetne összehasonlítani e kettőt?

Ugye, ugye? :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.12. 12:15:31

Bocsi, de Gyurcsányt le kell csukniuk a fijjugnak, hiszen aztat állították folllyamatosan, hogy ő egy csaló! Ha kiderül, hogy ők hazudtak, akkor meginog a közbizalom, ami most oly erős! Mivé leszen így kicsit hazám???

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:16:49

@genyamagyar: Izé, mit szívsz? Szerintem ennek az anyagnak az exportjával azonnal meggazdagodna az ország. :)

genyamagyar 2011.09.12. 12:16:51

Tisztelt Magyar Nemzet és magyar Hírlap újságírói!

Eljött ez ebédidő ideje, lehet menni a kínaiba... ne itt koptassátok a klaviatúrát!

okostojgli (törölt) 2011.09.12. 12:17:36

Baszki, ennyi frusztrált nácit és fidesznyiket!

genyamagyar 2011.09.12. 12:18:25

@Dezsoke a kem: Én speciál semmit, de hogy te kinek a milyét, az számomra nem titok. :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.09.12. 12:20:02

@P.Freddy: Én azért nem hasonlítanám Sukorót Las Vegashoz... Gyanítom, hogy Sukoró csak egy poros kis pénzmosoda lenne.

Rwindx 2011.09.12. 12:22:08

@P.Freddy:
"Gyurcsány Ferenc ezzel a magatartásával eldöntötte"

folyt:
"és kizárólag a cserét határozta meg az értékesítés lehetséges módjaként"

Benne van hogy meghatározta a módot, ha nem utasítja hogyan határozza meg? Magyar nyelv, megvan?

"A dokumentum alapján a legfobb ügyész azt is leszögezi: a csere eleve kedvezotlen megoldás volt az állam szempontjából"

folyt:
"és ez vezetett a megalapozatlan, manipulált értékbecslésekhez és a nagymértékű értékaránytalansággal megkötött csereszerződéshez, amely szerint a befektetők törvénysértő módon kívánták megszerezni a kiszemelt földterület tulajdonjogát."

Érted? Nem az ára miatt, hanem azzal hogy Blumra méretezték a tranzakciót, kizárták a többi nyilvános pályázót, és az adott lehetőséget a további mutyira.

Figy, miért nem szeded szét betükre, majd raksz össze új mondatokat a betükből és abból indulsz ki? Sokkal jobb lenne...

Egyébként ha az ingyenen lovagolsz, akkor mondok valamit, add nekem az összes pénzedet, ingó és ingatlan vagyonodat, én elköltöm és a befolyó ÁFA-ból az államnak hosszabb távon tök jó lesz és az elköltött pénz is pörgeti a gazdaságot...

nemecsek ernő áruló 2011.09.12. 12:25:49

Elnézést, Virág elvtárs! Ez az ítélet!

nemecsek ernő áruló 2011.09.12. 12:27:04

@gmower: Azért megnézném, az itt jelenlévő trollok megkövetik-e Gyurcsányt egy esetleges felmentés esetén! :D

s 2011.09.12. 12:29:41

Nem olvastam végig az összes kommentet. Ezért elnézést kérek, ha már valaki leírta, de ha mégis, hát annál jobb, mert ezt NEM LEHET ELÉGSZER ELMONDANI. Gréczy, te szerencsétlen elmeháborodott, hogy merészeled NAGY IMRÉT gyurcsányhoz hasonlítani. Az egyik Magyarország szabadságáért harcolt, majd lett per áldozata, szinte törvényszerűen az ellenérdekelt fél, a Szovjetunio beavatkozását követően. A másik meg egy telekspekuláns, aki értéke alatt játszotta át a földterületeket befektetőknek - gondolom egy kis háláért cserébe.
Legközelebb ne igyál ennyit, ha nem bírod, most meg menj ki a levegőre, hátha jobban leszel, b|zdm°g.

genyamagyar 2011.09.12. 12:32:42

@Rwindx: ami Polt ír, az mind csupán feltételezés - mondhatni a piszkos fantáziájának szüleménye.

"hanem azzal hogy Blumra méretezték a tranzakciót, kizárták a többi nyilvános pályázót,"

Hol és ki zárta ki? Mi erre a bizonyíték? Hol a bizonyíték arra, hogy a Blumra méretezték?

Ja és a legfontosabb: végül is mennyi kára származott az államnak ebből a meg-nem-valósult beruházásból?

(Ja, és nem-volt-taggyűlés! :))

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:33:19

@genyamagyar: igazából nem zavarnak a prekoncepcióid, de úgy vélem eddig csak a te drogos vízióidból tudunk kiindulni a "szívás" kérdésében lévén én nem mondtam semmi olyasmit ami bármely oldalhoz tudna kapcsolni. :)

genyamagyar 2011.09.12. 12:34:44

@s: Nem is lehet összehasonlítani, mert Nagy Imre kommunista volt (és orosz ügynök), míg Gyurcsány egy liberális attitűddel megáldott modernkori szocialista.

genyamagyar 2011.09.12. 12:36:15

@Dezsoke a kem: Látom, nálad a drog központi kérdés. Majd kinövöd, mint Amy Winehouse. :)

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:38:25

@genyamagyar: Dehogy, mindössze belőtt celebeket láttam eddig ennyi baromságot összehordani. Frenetikus a hasonlóság köztetek. :)

s 2011.09.12. 12:39:32

@genyamagyar: A fél évszázados kommunista nem annyira rossz, mint a mostani liberális szocialista. Kicsi a különbség, de azért ott van.

kvasztics47 2011.09.12. 12:40:13

@Kalmár: Szarjankó, faszjankó büdös bogár mennyit kapsz a csótánytól amé nyalod a seggit?

genyamagyar 2011.09.12. 12:41:32

@Dezsoke a kem: "mindössze belőtt celebeket láttam eddig ennyi baromságot összehordani."

Á, szóval dílerkedünk, dílerkedünk? :)

genyamagyar 2011.09.12. 12:43:17

@s: "A fél évszázados kommunista nem annyira rossz, mint a mostani liberális szocialista."

Ez a fidesz káderpolitikára hajaz. El is hiszem, hogy ott a fideszben, ezt gondolják.

charlie sheen 2011.09.12. 12:43:36

Érdekes hajnal virrad a magyar "igazságszolgáltatásra..." Ha jól értem, itt már el is van könyvelve, hogy egy Gyurcsány Ferenc nevű exminiszterelnököt börtönbe kell zárni - bírósági eljárás, ítélet, stb... nélkül, azon egyszerű okból, mert az isteneadta nép (és persze a nagyságos Orbán Viktor) ezt akarja.
Ezt hívják koncepciós eljárásnak - a bűnös ki van jelölve, csak rá kell bizonyítani valamit.
Kedves Narancselvtársak!
Azért megnyugtató ez az "új idők új divatja," mert akkor legalább biztosak lehetünk abban, hogy ha Orbán Viktor (még) egyszer elbukik, akkor le fogják vágni a fejét... Ezt már félseggel is kibírjuk addig! :)))

kvasztics47 2011.09.12. 12:43:47

@Dezsoke a kem: semmi olyasmit ami bármely oldalhoz tudna kapcsolni. :)"
Ha neked minden mindeggy, akor mé koptatod itt a szádat. Mé nem mész a templomba. Amit ott mondanak az úgy is édes mindeggy.

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:43:49

@genyamagyar: Örülök, hogy még egy enyhe fuvallattal sem próbálod tagadni az okot, hogy ennyi hülyeséget hordasz össze. Köszönöm a megerősítést. :)

A szerelő 2011.09.12. 12:45:25

Nekem erről az jut az eszembe, hogy a vörös iszap katasztrófa után orbán bejelentette, hogy előzetesbe került a vezérigazgató és ezt még meg is tapsolták a fideszes képviselők. Minden vizsgálat, bizonyítás nélkül!

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:45:48

@kvasztics47: Mert irgalmatlan jól szórakozom azon, hogy hogyan tudott az Isten ennyi kretént egy helyre összegyűjteni és milyen remek programot tudnak nyújtani az elvakult fanatizmusukkal. Kihagyhatatlan. :)

genyamagyar 2011.09.12. 12:46:06

@Dezsoke a kem:

Örülök, hogy egy enyhe fuvallattal sem próbálod tagadni a dilerkedéset. Köszönöm a megerősítést. :)

Kelly és a szexi dög 2011.09.12. 12:46:25

Ha elítélik Fletót, visszatér a hitem!

genyamagyar 2011.09.12. 12:48:33

@Kelly és a szexi dög: És amikor újra min.elnök lesz, akkor mész a Dunának... :)

s 2011.09.12. 12:48:44

@genyamagyar: Az a baj veled is, hogy azt hiszed, ha valaki nincs 1000%-ig belebújva az MSZP seggébe, akkor ez azt jelenti, hogy 1000%-ig a fideszébe van belebújva.
Nézd át a teljes eseményrendszer definícióját még egyszer, mert sokat felejtettél - vagy soha nem is tudtál sokat.

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:48:48

@genyamagyar: ugye nem kell felhánytorgatnom a bizonyításról szóló előbbi szentbeszéded. :)

Scagnetti 2011.09.12. 12:49:37

"Gyurcsány, persze nem követett el semmit, csak azt, hogy Orbán 2002-es vereségében mint kampánytancásadó, 2006-os bukásában pedig mint miniszterelnök szerzett elévülhetetlen érdemeket. "

Ez igaz. Azt már Gréczy nem tette hozzá, hogy 2010-ben meg az Mszp bukásában szerzett Gyurcsány elévülhetetlen érdemeket. Pedig a teljesség kedvéért nem ártott volna ezt is megjegyezni, ha már később azon fanyalog, hogy egyesek az Mszp-n belül sem szeretnék a visszatérését.

"Más kérdés, hogy a közösködésből az LMP nem is kér - Orbán érdekében."

Na ez viszont már hazugság. Az Lmp a saját érdekében nem kér a közösködésből. Nem hiányzik nekik, hogy hírbe hozzák őket a szocikkal.

genyamagyar 2011.09.12. 12:50:16

@s: Dehogyis! Van még ott elég segg: például a jobbiké.

Talált, süllyedt? :)

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 12:51:01

@s: ...kedves s!

Pedig a tények alapján Gyurcsány a mai Nagy Imre!!!
Gyurcsány szintén a jogállamiságért a nemzet politikai gazdasági felemelkedéséért küzdött !!!
Ez a bűne Orbán szemében!! Ne feledd pl a gyöngyösi gumigyár megfúrása Orbán által!! ..ha most lenne abroncsgyár Gyöngyösön pl nem lett volna a gyöngyöspatai hepaj mert lenne munkája az ott élőknek!!!
De Sukoró ahol ugye kár Gyurcsány által nem érte az országot De ORBÁN MIATT IGEN!!! ...csak a 2500 új munkahely ami Orbán miatt nem valósult meg!!!
Tehát Gyurcsány ha tetszik ha nem a jelenkor Nagy Imréje!!!! Politikai gyanúsított politikai üldözött!!! A nemzet szabadságáért gazdasági függetlenségéért tette amit tett és JOGSZERŰEN!!! Az ügyészség az már a K and H-s ügyben bizonyította hogy politikai megrendelésre képes dolgozni, ... de a mostani elszámoltatási próbálkozások is bizonyítják!! Szerintem még diktálják majd a vallomásokat a gyanúsítottaknak! mert másképp nem fog menni!!! S Polt képes rá! ...szerintem bírót is fognak találni!!! GYURCSÁNY igenis = Nagy IMRE!!! a gyanúsítgatás alapján!!!

Scagnetti 2011.09.12. 12:54:13

@IGAZ MAGYAR: Nagy Imre valódi államférfi volt, Gyurcsány meg csak egy politikai kalandor, amilyenből sajnos ma egy csomó van a Parlamentben. Sértés Nagy Imrére nézve egy ilyen alakkal egyszerre említeni.

genyamagyar 2011.09.12. 12:54:32

@Dezsoke a kem: Na mi van? Viszel csavarlazítót is a proliknak?

Mintha nem tagadtad volna a dílerkedést! :)

Tudod, az a baj veletek, hogy annyira buták vagytok, mint a tök. Eszem a bableveset, nézem a eurosportot és félkézzel szénné szívatlak benneteket.

Mivel egyenlőtlen a küzdelem, itthagylak titeket, nyalogassátok a sebeiteket. :)))))

Csá!

charlie sheen 2011.09.12. 12:55:46

@Rwindx: Ha jól értem, az a kifogás, hogy GyF hatáskörét átlépve "kézivezérlésbe" kapcsolt át és ezzel valamit elbaszott (magyarul - rossz gazdaságpolitikai döntést hozott)?
Aha.
Akkor Orbán Viktort, aki ilyen jellegű önkényes "kézivezérlést" napi rutinnal végzi, kb. egymillió év fegyházra kellene ítélni.

s 2011.09.12. 12:56:21

@genyamagyar: Nem egészen. Nálam salátabár van. Mindenből csak a normális dolgokkal értek egyet. Arról én nem tehetek, hogy valaki ész nélkül megzabálja a rohadt retket, aztán meg ide okádja vissza. Neked is csak ezt tudom javasolni, légy válogatós. Ne kajálj be mindent, amit eléd tesznek.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 12:58:40

@nullanullahét: 11:03-as bejegyzésed nagyon gyenge. A feleségem szokott így érvelni.

Dezsoke a kem 2011.09.12. 12:59:09

@genyamagyar: Persze. Konkrétan a fél ország röhög ezen a blog bejegyzésen és azokon a balfaszokon - köztük rajtam is, mert miközben már a szemhéjam is remeg a visszafojtott röhögéstől - akik itt hozzá is szólnak a kérdéshez olyan minőségben ahogy te is teszed. :) Fél kézzel...

Eszméletlenek vagytok, kérlek ne hagyjátok abba, ha már szegény Hofi nincs közöttünk legalább legyen néhány kretén akik szórakoztatnak. :)

csoko20 2011.09.12. 12:59:16

Ha Gyurcsány bíróság elé kerül kiváncsi vagyok, hogy az őszödi beszédet a vád vagy a védelem fogja jobban idézgetni:)))
Az a kis szösszenet jobban beépül a magyar történelembe, mint az Ómagyar Mária-siralom! :-)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:04:41

@Dezsoke a kem: Örülük, Dezsőke, a 11:34-es bejegyzésednek. Ezek szerint ha nem érte kár az államot, mert nincs eladva a kurvaszarmagas áron megvett részvény, akkor nincs semmi baj. Tehát mindeddig nem érte kár az államot, nincs miért orbánt és bandáját elküldeni a börtönbe. OK. Akkor kérlek válaszolj: Sukoróért miért is menne Fletó a börtönbe? Ugyanis nem érte kár az államot...
1:0 ide.
Aztán. Ha stratégiai kérdés a MOL 20%-os pekttje megvétele, akkor már lehet bármilyen húgyszar áron megvenni a legrosszabb pillanatban? Orbánnak azért kell börtönbe mennie, mert nem 350 milliárdért vette meg, hanem 500-ért a marhája.
Ha Fletótól elvárjátok, hogy 4 évre előre kellett volna látnia a 2008-2009-es válságot, akkor ti zsenik legalább 4 hónapra előre láthattátok volna, mi lesz.
Akárhogy is van, orbán és bandája eltőzsdézett 150 milliárdot, mert 2012 elején 350 milliárdért is megvehette volna azt, amit megvett a baromja 500 milliárdért.
Én 13.000,-Ft-on fogok MOL-t venni, nem pedig 22.900-on, ahogy orbán és bandája tette.

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 13:05:06

Vajon ha Fletót becsukatja Viktátor a csicskásaival (pl. Polt), akkor kevésbé fog rájuk szakadni 2012-ben az ezermilliárdos lyuk a kőccségvetésen?

egerészölyv 2011.09.12. 13:05:38

@kvasztics47: na végre, megjelent a kunbéla-reinkarnáció :D

egerészölyv 2011.09.12. 13:06:42

@genyamagyar: te az "álamfőtől" tanulod a hejjjjesírást? :)

Rwindx 2011.09.12. 13:08:05

@genyamagyar:
Neked is csak azt tudom mondani hogy értő olvasás.
Egyébként egy gyanúsítási ügyben az agyszüleményt először gyanúnak majd később vádnak hívják. Ha nem igazolódik be, akkor ejtett vádnak.

"Hol és ki zárta ki? Mi erre a bizonyíték? Hol a bizonyíték arra, hogy a Blumra méretezték? "

Ha azt mondom hogy csak olyanoknak adok el 500Ft-ost 200Ft-ért akiknek a nicknevükben van x és legkésőbb 2009.06.01-ig regisztráltak ezzel a névvel a blog.hu-n, azzal téged kizártalak az osztásból és még sokan másokat. A bizonyíték az hogy leírtam a feltételeket.

"Ja és a legfontosabb: végül is mennyi kára származott az államnak ebből a meg-nem-valósult beruházásból?"

Tökmindegy mennyi, ha az a beruházás bűncselekmény által valósult volna meg. Persze van egy olyan lazán körülírható társadalmi csoport, aki elég lazán kezeli a bűncselekmény fogalmát.
Ha valaki felvetné hogy az államnak, ha az téged indok nélkül sittre vág akkor átutal 50 millió forintot a kincstárba, akkor az ha nem teszi meg, 50 milliós kára lesz nem?

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:08:10

@Scagnetti: Örülök a 12:54-es bejegyzésednek, hogy van valaki a mai világban, aki egy hithű kommunistát, a szocializmus pártolóját nagy államférfinak mer nevezni ebben a komcsizós, pufajkázós jobboldali szarvilágban. Mert ugyebár Nagy Imre hithű kommunista és a magyar szocializmus zászlóvivője volt. Egyetértek veled!

s 2011.09.12. 13:08:25

@IGAZ MAGYAR: Nézd, ez a te véleményed. Az enyém pedig más. Megtisztellek azzal, hogy meghallgatlak, de nem hiszem, hogy egyet fogunk érteni. Ha elfogulatlanul szemléled a dolgokat, akkor be kellene ismerned, hogy az ország eladósodása az MSZP alatt ugrott meg. Egy Nagy Imre szerű politikus ezt biztosan nem engedte volna. Nem értek persze egyet azzal sem, amit orbánék ma gazdaságpolitika címszó alatt nyomatnak, de ott "csak" a kivitelezés szar, legalább a célok kijelölése megfelelő. Nem fogom itt egy komment keretei közt a teljes politikai- és közéletről alkotott véleményemet kifejteni, de van, és elhiheted, hogy nem olyan egyszerű, mint a fakocka.

Nem olyan mint amit itt sokan gondolnak: "Nem MSZP-s vagy? Akkor fidesz, vagy jobbik. Talált sűllyed?"
Nam b.zdm.eg. Nem talált, és hát nem is sűllyed.

kvasztics47 2011.09.12. 13:08:28

@Morzsi36: Te, hogy lettél ilyen faszkalap?

gmower (törölt) 2011.09.12. 13:08:28

@nemecsek ernő áruló: Nyilván nem. Mint ahogy Gréczy sem fogja soha elszégyelni magát sőt, ha bűnösnek találják, akkor koncepciós pert kiált. Ja nem, már most is azt teszi...

egerészölyv 2011.09.12. 13:10:21

@IGAZ MAGYAR: annyiban nagy imre, hogy ő is moszkovita, és neki is van hitlerbajusza.

nemecsek ernő áruló 2011.09.12. 13:10:29

@gmower: Ezért felesleges ez az egész hiszti, és ezért nem látom értelmét a Gyurcsány elleni emberkedésnek.
Egyébként meg úgyse fogják elítélni. Ahhoz túl sokat tud, és vinné magával Vityáékat is.

gmower (törölt) 2011.09.12. 13:10:47

@Betelgeuse-2: gréczyzsolt-2 -nek kéne hívnod magad :D

gmower (törölt) 2011.09.12. 13:12:38

@nemecsek ernő áruló: "és vinné magával Vityáékat is. "

Nincs olyan pozícióban...

Dezsoke a kem 2011.09.12. 13:12:43

@Betelgeuse-2: Nincs egy null oda, ugyanis két tökételeseten különböző eseményt óhajtasz összemosni. Almát a körtével.

Arról nem is beszelve, hogy már páran kifejtették, hogy az orosz felvásárlás nyomta fel a MOL részvények árát, és persze, rohadtul megjósolható a tőzsde mozgása négy hónapra előre. Ha ez megoldható lenne - pláne ebben az időszakban mikor percek alatt zuhannak több száz pontot az árfolyamok - jóformán maga a tőzsde léte szűnne meg, mert mindenki vágná mi fog történni. Ez se zavarjon.

Valamint lazán kihátráltál ama kérdés mögül, hogy milyen feltételrendszer mellett és miért ilyen áron sikerült bevásárolni. Mert ekkora csomagok már nem a piacon kerülnek adás-vételre. Csak ezt az apróságot is szereted ignorálni. Mesélj milyen részletekről tudsz ezen ügylet kapcsán amiről más nem? Lehetőleg még az előtt tedd meg kérlek mielőtt tovább fújod a hülyeségeid.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:13:18

@gigabursch: 11:45-ös bejegyzésed butaság. A Szurgut sem dobta piacra a MOl pakettját a tőzsdén, ergo nem forgott az a 21,8 millió db akkor sem, és most sem a tőzsdén.
Két dolog miatt ment le az árfolyama:
1) Az általános vilaggazdasági pénzügyi kilátások miatt (amit Matolcsy Vátesz Györgynek 4 hónapra illett volna előre látnia),
2) azért, mert az az orbán vezette magyar állam lett a tulajdonosa, akiből a pénzügyi körök semmi jót nem néznek ki (joggal).

Rwindx 2011.09.12. 13:14:25

@charlie sheen:
A baloldali ragaszkodás kiöli az emberből az olvasás készségét?
Nem rossz gazdaságpolitikai döntés, hanem hatalommal való visszaélés. Betüzzem?

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:14:27

@gmower: Kösz az ötletet. Amíg lesznek Magyarországon fidesz által agymosottak, addig lesz min sokat dolgoznom, hogy megpróbáljam felnyitni a szaros segg nyalása közben csukott szemeiket.

Scagnetti 2011.09.12. 13:15:42

@Betelgeuse-2: Volt azért némi különbség közte és mondjuk Rákosiék között. Annak ellenére, hogy kommunista volt. Ettől volt államférfi.

De összehasonlítani őt, és egy nagydumás pojácát...

Calhoun Mooney 2011.09.12. 13:16:17

20 éve az adószázalékok tologatása zajlik.
Eközben az ipar döglődik,bérmunkákból vegetál.
A gazdákat támogatjuk,ha süt a nap azért, ha esik az eső azért..
Cipelünk egy hatalmas vízfejet és közben mindig hinni akarunk az aktuális vezetésnek.
A mostani valóban tudja mi a kiút.Stadionokat kell építeni és 200 milliárdot belefeccölni
a fociba.
Nem tűnik jogosnak ez a fenenagy jobbos felháborodás.Ezek semmivel nem jobbak,
csak azt mondják amit sokan hallani akarnak. Ennek a része a színjáték Gyurcsánnyal.

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 13:17:40

@Scagnetti: ...pedig az eddigi történések azt mutatják Gyurcsány tényleg államférfi!!! S pont viselkedésével , kiállásával bizonyítja ezt!!
Orbánnal összehasonlítani ezért nem lehet!! ... csak emlékezz a " NE MI NYERJÜK A LEGTÖBBET" miniszterelnöki utasításra, ocsmányságra!!! Tudod mely arról szólt hogy nyerjenek saját zsebre !!!
...no Gyurcsány ilyet nem tett az biztos!
... és hogy bújt a hazugság mögé a taggyűlés vagy sem mögé!!! Orbán gyáva alak és ... alattomos!

nemecsek ernő áruló 2011.09.12. 13:18:17

@gmower: Hidd el, ha szükségessé válna, megtalálná a módját!

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:18:31

@Dezsoke a kem: Nos, a vásárlás a vételt megelőző 6 hónap tőzsdei átlagárán történt.
Aztán. Egy Vátesztől, orbán jobbkezétől elvárható, hogy csak szaros 4 hónapra lásson előre. Aztán. Sok közgazdász megmondta, hogy még jön a feketeleves. Olyan kilengések voltak a görögök (no és a barom Szíjjártó-Kósa páros miatt), hogy nagy valószínűséggel lehetett tudni, hogy lesz ez még lejjebb is. Lett is, csakhogy a Vátesz (ismét) becsődölt a jelek szerint.
Az orosz felvásárlás meg legalább 2 éve történt, ha igaz a nagy kilengésekről szóló monológod, akkor a 2 éveel ezelőtti árfolyamnak a mára semmilyen hatása nincs.
2:0 ide.

kvasztics47 2011.09.12. 13:18:37

@gmower: Az ilyen faszkalpok miatt tartunk itt, akinek minden mindegy, csak büntessenek valakit. Neked attól nyilvén jobb lesz, sokkal gazdagabb leszel és a jövő kilátásai is jobbak lesznek.
Gyurcsány a nép szolgálatáért, egy fillért nem vett föl a fizetéséből, Mégis sikerült a zorbán-szíjj-ártó kommandónak elhitetni róla, hogy harácsol.
Az ilyen gazemberek teszik tönkre az országot és aki tud menekül innen.

Fell Bandi 2011.09.12. 13:18:50

@Betelgeuse-2: nem hiszem, hogy 4 osztályt is kijártál volna, akkora gyökér hozzászólásaid vannak. Nem csoda, hogy gyurcsányinak csak ilyen sötét seggnyalói vannak...
"Örülük, Dezsőke, a 11:34-es bejegyzésednek. Ezek szerint ha nem érte kár az államot, mert nincs eladva a kurvaszarmagas áron megvett részvény, akkor nincs semmi baj. Tehát mindeddig nem érte kár az államot, nincs miért orbánt és bandáját elküldeni a börtönbe. OK. Akkor kérlek válaszolj: Sukoróért miért is menne Fletó a börtönbe? Ugyanis nem érte kár az államot...
1:0 ide.
Aztán. Ha stratégiai kérdés a MOL 20%-os pekttje megvétele, akkor már lehet bármilyen húgyszar áron megvenni a legrosszabb pillanatban? Orbánnak azért kell börtönbe mennie, mert nem 350 milliárdért vette meg, hanem 500-ért a marhája.
Ha Fletótól elvárjátok, hogy 4 évre előre kellett volna látnia a 2008-2009-es válságot, akkor ti zsenik legalább 4 hónapra előre láthattátok volna, mi lesz.
Akárhogy is van, orbán és bandája eltőzsdézett 150 milliárdot, mert 2012 elején 350 milliárdért is megvehette volna azt, amit megvett a baromja 500 milliárdért.
Én 13.000,-Ft-on fogok MOL-t venni, nem pedig 22.900-on, ahogy orbán és bandája tette. "
Na szóval: a hivatali visszaélés bűntette mint olyan, benne van a BTK-ban, (ha tudod mi az), az elkövetésének semmiféle köze nincs semmiféle károkozáshoz. De egy ilyen gyökérnek ezt hiába magyarázom, úgysem érted meg...
A MOL-példádat már értékeltük néhányszor, mint ha a falnak beszélnénk..vagy gyökérnek. Olvastad az amerikaiak figyelmeztetéseit a témában, hogy mi lehet abból, ha a szar csürhe (gyurcsány-kormány) a ruszki államnak adja el a MOL-t? Egyáltalán tudsz te olvasni?

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:20:12

@egerészölyv: Orbántól nem, őt lenyomnám mint a taxiórát. A hatalmától igen. A bosszúálló, kicsinyes, pökhendi, fennhéjázó természetétől igen.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:21:49

@Scagnetti: Persze hogy van különbség Rákosi és Nagy Imre között, bár mindketten komcsik voltak. Mint ahogy van különbség Orbán és Antall József között is például, bár mindketten jobboldaliak voltak/vannak...

Dezsoke a kem 2011.09.12. 13:22:48

@Betelgeuse-2: Ki a rossebb beszélt itt két évvel ezelőtti árfolyamokról?

És köszi, hogy a postjaim 90%-át szimplán semmibe veszed, gondolom túl bonyolult értelmezni. Olyan veled társalogni, mint egy vasgolyóval vitát kezdeményezni. Lehet, de értelmetlen, mert képtelen elszakadni a maga nulla látóterétől.

egerészölyv 2011.09.12. 13:23:17

@kvasztics47: fletónak már nem volt bőr a képén, hogy még a fizetését is felkarmolja.

Scagnetti 2011.09.12. 13:23:45

@IGAZ MAGYAR:

1. Orbán tettei nem mossák tisztára Gyurcsányt.

2. A felelőtlen politikát Gyurcsány is folytatta. Többek között erről is szól az őszödi beszéd. Szándékosan hoztak rossz döntéseket, hogy megnyerjék a választást. Ezek után Gyurcsányt államférfinek nevezni egyszerűen nem lehet. Ő egy lufi volt, aki nagyon jól nézett ki 2006 közepéig, de aztán kipukkadt, és kiderült, hogy belül üres.

kvasztics47 2011.09.12. 13:23:50

@Rwindx: , "hanem hatalommal való visszaélés. Betüzzem? "
Te, hülye barom állat. Ne betűzd, mert te csak nyalni tudsz. Arra, meg ki kíváncsi?

Nurrddin 2011.09.12. 13:24:01

Egy normális világban rég fellógatták volna már, sok más elvtársával egyetemben... és nem sukkoróért

De ne féltsétek a ferikéteket, a "független" "magyar" ügyészség és bíróság el fogja kenni-mosni az egészet. Ez most csak a panem et circenses cirkoszos része...
Kevésbé véres, kevésbé érdekes mint ahogy ezt rómában csinálták, de a miénk, akárcsak a sárga narancs....

egerészölyv 2011.09.12. 13:24:17

@Betelgeuse-2: aha, tehát a baloldal szűköl Orbántól való beteges rettegésében.

Kis ízelítő az érvelésedből.

Scagnetti 2011.09.12. 13:24:29

@Betelgeuse-2: Látványosan kerülöd a választ a hozzászólásaim Gyurcsányra vonatkozó részeire.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:25:14

@Fell Bandi: A MOL példát ha százszor is leírod, milyen kurva jó vétel volt, akkor is baromság és pénzkidobás volt, pláne nem a legszarabb időben!!!.
Azt csinálod, mint akiknek a seggét nyalod ki a szarból: oly sokszor ismételgeted a marhaságaidat, hogy a végére meggyőződéssel hiszed, hogy kurva okos vagy és kurva jó dolgokat mondasz. Szánalmas vagy, öregem. De nem baj, kellenek a seggnyalók kinyalni orbán meg szíjjártó megmondó péter seggét. Minek a WC papír, fő a takarékos állam!

egerészölyv 2011.09.12. 13:25:20

@Scagnetti: ha belül üres, akkor nem tud kipukkadni.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:26:38

@Scagnetti: mi is volt az? nincs kedvem lapozgatni visszafele.

egerészölyv 2011.09.12. 13:27:41

@Betelgeuse-2: nagyon fáj nektek, hogy ki lettetek pöccentve a MOL-ból is...

Scagnetti 2011.09.12. 13:28:31

@egerészölyv: Igazad van. Némi levegő volt benne. De kb. ennyi.

Rwindx 2011.09.12. 13:28:40

@kvasztics47:
Remélem nem erőlködtél sokat sokat mielőtt leírtad ezt a magasröptűt :D Barna maci még a helyén van vagy kugrott?

Hmm, vagy te is mást olvastál és a segítségemre szorulsz?

szivatnakanyám 2011.09.12. 13:28:48

@Dezsoke a kem: Ezeket a kreténeket megtanították illemből köszönni.De hála istennek, hogy nem kell kezet fogni,mert szerintem egyikünk sem nyulkálna szívesen a szarba.

NA YA! 2011.09.12. 13:29:20

Hát igen, ha nincs kenyér, akkor legalább cirkuszt a népnek! Ha elítélik akkor mártír lesz belőle, ha nem, akkor az még nagyobb ciki! Hát, hajrá eeevtáásak!;)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:30:50

@egerészölyv: Nem a baloldal szűköl. Én félek. És jó okom van rá. Iszonyatosan bosszúálló, kicsinyes szarrágó emberek kezében van a hatalom. Elmondok neked egy példát. Hívták focizni a cégemet egy amatőr kupára, amit egy olyan cég rendezett, aki most látványosan kiesett a pikszisből. örültünk a meghívásnak, aztán... nem mentünk el. Mert a cégünk tulajdonosa azt mondta, hogy vigyázzunk: ha megjelenik egy fotón, hogy mi együtt fociztunk az XY céggel, akik ugye most kiestek a pikszisből, az nekünk is rossz, a tulaj fideszes barátai nem fogják jó szemmel nézni, és lehet, hogy kevesebb munkát fogunk kapni. Ezért nem mentünk el. Szombaton, egy kispályás focira nem mentünk el, mert VELÜK ne focizzunk, mert ROSSZUL JÖN KI....!!!!!! Na öregem, ez a József Attila által mkifejezett "fortélyos félelem igazgat"! Igenis én személyesen félek orbántól és bandájától, csak rá kell nézni a tökkelütött hülye szíjjártóra, és mindenki megérti, miért.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:31:23

@egerészölyv: Kicsoda? Én ugyan nem. Majd bevásárolom magam 13ezren.

Scagnetti 2011.09.12. 13:31:27

@Betelgeuse-2: Nem tudom, hova kellene lapoznod. Abban a hozzászólásban is volt szó róla, amire válaszoltál.

De csak a kedvedért. Hogy lehet összehasonlítani Nagy Imrét, aki egy tiszteletreméltó politikus volt, egy olyan nagyszájú, de amúgy középszerűnek is csak jóindulattal mondható figurával, mint Gyurcsány?

kvasztics47 2011.09.12. 13:31:42

@egerészölyv: "nem volt bőr a képén, hogy még a fizetését is felkarmolja."
Te, mér vagy ilyen cinikus?
Pintérnek van bőr a képén, hogy a korkedvezményes nyugdíját, a miniszteri fizetését, az 1.800.000.000.- ft jutalékát fölvegye, hogy Orbán kapta a legnagyobb pártelnöki fizetést?
Az, hogy szíjj-ártó 2,5 Milliós fizetést vesz föl, holott az állam csak 2 Milliót fizethet az alkalmazottainak.

s 2011.09.12. 13:32:43

@egerészölyv: Öreg troll, tippelj inkább a totózóban, ott esetleg pénzt is kapsz érte. Már ha nem így csinálod, persze.

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 13:35:51

@Betelgeuse-2:

Ezeknek tök felesleges volt leírnod ezt a példát, mert szerintük ez így tökéletesen rendjén van, sőt.

gmower (törölt) 2011.09.12. 13:36:50

@kvasztics47: Ez szerintem félrement. Ha meg nem, akkor valami súlyos problémád van :)

"Gyurcsány a nép szolgálatáért, egy fillért nem vett föl a fizetéséből"

Ha gondolod avasd szentté, nekem hadd ne kelljen csatlakoznom az egyházadhoz... Számomra nem kétséges, hogy a bíróság a jogszabályok szerint fog eljárni, és ha bűnösnek találják, elítélik, ha meg nem, akkor nem. Mindkét esetben jól fogok aludni, mert akkor legalább eljutottunk odáig, hogy senkit sem tartunk érinthetetlennek, bárkit bíróság elé lehet állítani, ha komoly gyanú merül fel ellene.

@Betelgeuse-2: Te sem tűnsz teljesen tisztának :D

Anti Anyag (törölt) 2011.09.12. 13:37:58

Elég baj. Már 1989-ben kellett volna és akkor nincs Gyurcsány ügy.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:39:17

@Scagnetti: Most Szíjjártó Megmondó Péter stílusában fogok válaszolni. Ő ezt mondaná: "A nemzetmentő kormány egyik fontos törekvése, hogy az elmúlt 8 év kormányzati szellemi sekélyességéből, a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok nemzetvesztő, népünk tagjait elbizonytalanító, magyarságunkat megkérdőjelező, legnagyobb gondolkodóinkat elhallgattató, internacionalista cinizmusukkal a magyar embereket semmibevevő, azokat kigúnyoló magatartás után visszaadjuk a magyar emberek hitét egy szebb jövőben, az igazsgászolgáltatásban, a hitükben, és ezért az ország újjáépítésén éjt nappalá tevő nemzeti polgári kormányunk lehetővé teszi, hogy akár mindenkit össze lehessen hasonlítani mindenkivel."

elkoltozott. 2011.09.12. 13:41:25

szerintem ha Gy F bűnös akkor megérdemli ezt. Most mondogathatja magában hogy elbasztuk. Elcseszte mert kiderűlt. Nem tudta úgy megoldani, hogy ne vezessenek hozzá a szálak. Ennyi.
Persze ne higyjük azt hogy más politikusok szentek lennének.
Mindenesetre Sukoro mögött is az az izraeli befektető áll aki a TV székházat szerezte meg. KB INGYEN. Őt is illene elővenni és lecsukni egy 20 30 évre. Meg még pár hasonszürű emberkét...hogy elmenjen a kedvük attól, ami itt folyik. Pár év és minden izraeli kézen lesz. Nem, nem zsidózok. Engem csak az zavar hogy lassan az egész országot eladják bagóért. És akit ez nem zavar, na az nem magyar.

Amugy meg ez a sukoroi kaszinó dolog is egy lufi volt. Ki az aki komolyan gondolja azt, hogy a Velencei-tó partján egy hatalmas beruházást csinálnak egy olyan tanulmány alapján hogy oda majd 10 milló ( ha jól emlékszem, de inkább több) túrista fog elmenni évente.
10 millió.. nézetek már meg egy idegenforgalmi statisztikát.

Ugyan olyan pénzmosás mint az orbán féle ócsai hülyeség.

Az a baj hogy ebben az országban túl sok az egyszerűen hülye ember. Persze abba megint ne menjünk bele hogy ez kinek v minek köszönhető...

Scagnetti 2011.09.12. 13:42:46

@Betelgeuse-2: Ezzel semmire sem válaszoltál, ez szimpla mellébeszélés volt.

Nagy Imre és Gyurcsány összehasonlításához eleve semmi köze nincs Orbánéknak. Meg kellene próbálnod úgy válaszolni a kérdésemre, hogy csak az említett két személyről beszélsz, és nem kanyarodsz el mások felé.

Egyszerűbben mondva, nem kellene terelned.

nyiihihii 2011.09.12. 13:42:50

@Betelgeuse-2:

"Iszonyatosan bosszúálló, kicsinyes szarrágó emberek kezében van a hatalom." ... majd ... "XY céggel, akik ugye most kiestek a pikszisből, az nekünk is rossz, a tulaj fideszes barátai nem fogják jó szemmel nézni"

A helyedben én az agyráktól félnék, nem a hatalomtól... Egy pikszisből kiesett cégnek hogyan lehetnek fideszes barátai???

kvasztics47 2011.09.12. 13:44:08

Hogyan szerezte meg Orbán a teljhatalmat?
1. Nem ismerte el, 2002.ben sem és 2006-ban sem a vereséget. Nem fogadta el a demokratikus választási rendszert. Ez ellen használta föl a titokban megszerzett jelentős gazdasági hatalmat. Miközben Medgyesit bankárkormányozta, Gyurcsányt oligarházta.
2. A jelentős parlamenti erőt amivel rendelkezett, arra használta, hogy megakadályozza a szoci kormányokat a gazdasági kiigazítások megvalósításában. Csak olyan törvényt nem kritizált ami kiadásnövekedéssel járt. A többit viszont a leg alpáribb módon a leg mocskosabb hazugságokkal ócsárolta a zembereket ellene uszította, ha ettől sem riadt vissza a kormány akkor népszavazást kezdeményezett.
3. Lejáratta a politikát és a politikusokat. Aki a jobboldalról nem állt mellé, azt ellehetetlenítette. A Baloldali és liberális politikusokat gátlástalanul becsmérelte, hazug módon a zemberek ellenségének állította be, a minimális tiszteletet is megvonta tőlük. (még azt is sikerült elérnie, hogy Gyurcsányt és Bajnait is harácsolónak állítsa be, akik a Miniszterelnöki munkájukért egy forintot sem vettek föl.
4. Mind ezeket a mértékadó értelmiségiek jelentős része érzéketlenül, kajánul nézte.

Mit tett volna a zorbán szíjj-ártó kommandó, ah a Gyurcsány kormány, vagy a Bajnai, megpróbálta volna meggátolni, a lakáscélú devizahitelek fölvételét!

genyamagyar 2011.09.12. 13:44:15

@Rwindx: (Na, neked válaszolok, mert nem személyeskedtél, míg néhányan igen. sajnos muszáj őket ilyenkor kicsit megnevelnem, ha már az anyjuk nem tette.)

Nos, a probléma azzal van, hogy az ügyész általi vádat néhányan - köztük te is (szólj, ha nem így van - tényként kezelik.

Ami marhaság.

"Ha azt mondom hogy csak olyanoknak adok el 500Ft-ost 200Ft-ért akiknek a nicknevükben van x és legkésőbb 2009.06.01-ig regisztráltak ezzel a névvel a blog.hu-n, azzal téged kizártalak az osztásból és még sokan másokat. A bizonyíték az hogy leírtam a feltételeket."

Nem. Ez nem bizonyíték. Azáltal, hogy leírtad a feltételeidet, csak a keretfeltételeidet rögzítetted. Például ha én egy új járdát szeretnék a házam elé, akkor nyugodtam beírhatom a pályázati anyagba, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik láttak már maltert. Ezt nem csak praktikus, de majdhogynem egyenesen kötelező is. Persze, ha beleírom, hogy csak Kovács József (szül.1955.02.32-n született, anyja neve Spacc Kisztihand) nevű kőműves pályázhat, az egyértelmű.

Te tudsz róla, hogy Gyurcsány név szerint említette a Blum-ot?

Másrészt, egy min.elnök miért nem hozhat olyan döntést - mondjuk tanácsadói véleményére alapozva - hogy csak bizonyos körök pályázhatnak? Vannak zártkörű pályázatok is. Az nem diszkrimináció? Mégsem büntetik.

„Ha nem igazolódik be, akkor ejtett vádnak.”

Természetesen mindenki – így téged is – megvádolhatnak, hogy kiskorúakat rontottál meg. Attól ez még közröhej… Persze, ha ez a vád politikai megrendelésre készült, akkor a megfelelő médiákban tág teret fog kapni, és előbb-utóbb mindenki – aki a politikai megrendelővel szimpatizál - tényként kezeli.

"Tökmindegy mennyi, ha az a beruházás bűncselekmény által valósult volna meg."

VOLNA?

De nem valósult! Gondolatbűn rulez... Ilyen alapon téged is életfogyra ítélhetnek, hiszen biztos kívántad már valakinek a halálát.

Igaz, hogy nem valósult meg.

"Persze van egy olyan lazán körülírható társadalmi csoport, aki elég lazán kezeli a bűncselekmény fogalmát."

Nos, ezek a fideszesek.

"Ha valaki felvetné, hogy az államnak, ha az téged indok nélkül sittre vág akkor átutal 50 millió forintot a kincstárba, akkor az ha nem teszi meg, 50 milliós kára lesz nem?"

Nem bizony!

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ma nem rabollak ki, ezért nyersz 20.000 ft-ot (ennyi van nálad).

Akkor a mai nem-rablás után már lesz 40.000 ft-od? :)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:45:38

@nyiihihii: az én cégem tulaja mondta, te jóember, nem a pikszisből kiesett cég tulaja...!

Betelgeuse-2 2011.09.12. 13:47:45

@Scagnetti: Örülök, hogy implicite elismerted, hogy Szíjjártó általában mellébeszél és terel.
Ami meg engem illet: miért ne lehetne összehasonlítani bárkit bárkivel? Tőlem össze lehet hasonlítani Serena Williamset is Michael Owennel, miért ne.
Egyébként sem hasonlította össze senki Fletót Nagy Imrével, csak példának hozták fel Nagy Imrét, és a példa igaz!

Scagnetti 2011.09.12. 13:49:00

@kvasztics47: Ezzel az eszmefuttatással csak az a baj, hogy ha igaz lenne, hogy az ellenzék képes volt megakadályozni a kormányt a munkájában, az azt jelentené, hogy a kormány egy béna, semmire sem jó figurákból álló banda volt.

Azt tudja mindenki, hogy a Fidesz nem volt konstruktív ellenzék, de a döntés akkor is a mindenkori kormány kezében van. Ha valamit elbasztak, akkor ők a felelősek érte, nem más.

Ez a mai baloldal ezért nem tud egy szavazót sem szerezi, mert még most is azt szajkózzák, hogy őket a Fidesz akadályozta meg mindenben. De már megbocsáss, ezt a baromságot csak az hiszi el nekik, aki el akarja hinni. Ezért van az, hogy az Mszp már csak az egykori keménymagját tudta megtartani mára, mert mindenki más már csak röhög rajtuk.

Fell Bandi 2011.09.12. 13:50:51

@Betelgeuse-2: látod, ebből is látszik, hogy nem vagy demokrata. Mert félsz. Vagy legalábbis ezt mondod.
Nem emlékszel, mit mondott Bibó vagy II. János Pál pápa?
Persze, jótól kérdezem, te a kommunista kiáltványt olvasgatod szabad perceidben...

Scagnetti 2011.09.12. 13:51:06

@Betelgeuse-2: Ok, folytasd a mellébeszélést, ha ez neked jó! Végül is Gyurcsányék is ezt teszik.

Aztán csodálkoznak, hogy ma sem kellenek senkinek.

genyamagyar 2011.09.12. 13:51:41

@kvasztics47: Tökéletesen egyetértek. annyival kiegészíteném, hogy Orbán részéről ez egy nagyon buta és primitív politika volt, hiszen mivel nem engedte ellapátolni a szart a szociknak, így most neki kell.

Most aztán néz, mint hal a szatyorban.

(Arról nem is beszélve, hogy évekkel késik majd (Orbán miatt) az ország rendbetétele. Jól megszívatta Magyarországot.)

kvasztics47 2011.09.12. 13:52:04

@gmower: Csodálom, hogy a zorbán erőteljes nyomását a bíróságokra, nem veszed figyelembe és arra hivatkozol, hogy a bíróságok (így kisbetűvel) függetlenek Magyarországon) akik soha nem voltak függetlenek. A bíróságok azt sem tudják mi a függetlenség. Onnan tudom, hogy voltam bíróságon a Kádár rendszerben és az újban is és semmi különbség.
Aki tehát azzal jön, hogy majd a független bíróság, az csaló, hazug gazember, jobb esetben tudatlan.

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 13:53:55

@Scagnetti:

Ebben tökéletesen igazad van, ezért a maszop opportunista, gyáva mamelukjai a felelősek. Pontosan erről beszélt Fletó, amikor azt mondta, hogy "nem kell beszarni Orbán Viktortól", de ezek mégis beszartak tőle és beszari, gyáva módon kihátráltak a saját miniszterelnökük/pártelnökük mögül.

Arról nem is beszélve, hogy valaki belülről árulta el az őszödi beszéd kihozásával.

nyiihihii 2011.09.12. 13:54:57

@Betelgeuse-2:

"az én cégem tulaja mondta, te jóember, nem a pikszisből kiesett cég tulaja"

Te "cégem tulaja" ez a történet egyre jobb... Mondjuk az, hogy te most be vagy szarva az telejsen jogos és érthető, pláne ha a "cégem tulaja"-nak "fideszes barátai" vannak! :))

Fell Bandi 2011.09.12. 13:55:29

@Scagnetti: jól is néznénk ki, ha a mai kormány is folyton az ellenzék betartására hivatkozva "nem csinálna semmit", bízva abban, hogy a szavazók majd ezt beveszik.. Nem, ők csinálják, amit jónak látnak, mi pedig majd ítélünk a szavazáskor. Egyelőre a szocik kezdenek eltűnni a szemétdombon, már a Jobbik is előttük jár. Ez a világ rendje: a kormány kormányozzon, ne magyarázkodjon!

genyamagyar 2011.09.12. 13:55:31

@Scagnetti: A 2/3-os törvényeket mind megvétózta. Aztán emlékszel a 300 ft-os népszavazásra? Plusz hergelte a népet, azaz ellehetetlenítette a logikus döntések meghozatalát.

Egy demokráciában az ellenzék szerepe legalább akkora, mint a vezető párté. (már ahol nincs 2/3)

nyiihihii 2011.09.12. 13:57:38

@kvasztics47:

"A bíróságok azt sem tudják mi a függetlenség. Onnan tudom, hogy voltam bíróságon a Kádár rendszerben és az újban is és semmi különbség."

Akkor talán nem is nagy baj, ha a a régivágású bírói kar trottyosabb fele haza lesz küldve nyugdíjaskondi.

kvasztics47 2011.09.12. 13:58:16

@genyamagyar:" Most aztán néz, mint hal a szatyorban"
A hal a szatyorban mi vagyunk és már nem sokáig bírjuk levegő nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy kiugrunk a szatyorból és lecsapjuk a gazt, hanem azt, hogy évtizedekre - századra elmerülünk a sülyesztőbe leépül az ország, elmenekülnek az életképes egyedek. A tehetetlenek maradnak itt és szavazgatják, a gazembereket hatalomba.

genyamagyar 2011.09.12. 13:59:35

@nyiihihii: Nem mindegy, hogy mi az ok? Azért olyan mint Kádár idején, mert a bíró úgy szocializálódott, vagy mert ilyen az elvárás vele szemben?

genyamagyar 2011.09.12. 14:01:00

@kvasztics47: "hogy évtizedekre - századra elmerülünk a sülyesztőbe leépül az ország, elmenekülnek az életképes egyedek."

Ez megy már itt ezer éve.

nyiihihii 2011.09.12. 14:01:30

@genyamagyar:

"Plusz hergelte a népet, azaz ellehetetlenítette a logikus döntések meghozatalát"

Ne mond már, hogy az "igaztalan" 300 Ft-ps vizitdíj bevezetése "logikus döntés" volt!

"Egy demokráciában az ellenzék szerepe legalább akkora, mint a vezető párté"

Na ezuért voltak fassszakalapék a szocik - gyúrcsánnyal az élen - nyolc évig... orbánék egyett függyentettek és azonnal romokba dőltek a nagyívű reformok.

kvasztics47 2011.09.12. 14:01:31

Mongyátok mán meg, hogy mér ilyen tökéletes hülye az ökológus Shiffer.

NA YA! 2011.09.12. 14:04:27

@Fell Bandi: "Nem emlékszel, mit mondott Bibó vagy II. János Pál pápa?"

Bibót ne erőltessük, de azért János egy két nagy mondása jöhet! Cserébe, ha kéred, akkor küldök linket a Brian élete című filmhez!;)

nyiihihii 2011.09.12. 14:05:26

@genyamagyar:

"Azért olyan mint Kádár idején, mert a bíró úgy szocializálódott, vagy mert ilyen az elvárás vele szemben?"

Tökmindegy... a kádári mentalitás addig él, amíg a kádári kisember a fogaskerék részét képezi. Még olyan 10-20 év, de egyre kevesebben vannak.

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 14:05:58

@kvasztics47:

Nálam már a "zárjuk be Paksot" dumája is tökéletesen elég volt, hogy ne soroljam be a komolyan vehető közéleti szereplők közé.

genyamagyar 2011.09.12. 14:06:32

Egyébként nézzük ennek a mostani helyzetnek a jó oldalát: most döbbennek sokan rá arra, hogy kevés a vokshoz az, ha valaki hangosan és erősen olyat mond, ami a választónak kedves.

Ez a mostani orbáni éra a tanulópénz arra, hogy megtanulja a magyar, hogy okosan, felelősen, a hazugságon átlátva, érdekeinek megfelelően adja le majd a voksát.

(Legalábbis bízok benne. Bár a lepényhal meg utoljára. :)

genyamagyar 2011.09.12. 14:08:46

@nyiihihii: "Ne mond már, hogy az "igaztalan" 300 Ft-ps vizitdíj bevezetése "logikus döntés" volt!"

Az volt, mint ahogy a németeknél is.

"Na ezuért voltak fassszakalapék a szocik - gyúrcsánnyal az élen - nyolc évig... orbánék egyett függyentettek és azonnal romokba dőltek a nagyívű reformok."

Betartották a demokrácia írott és íratlan törvényeit.

genyamagyar 2011.09.12. 14:10:31

@nyiihihii: Nincs igazad. Ha a politkai nyomás az oka a mai bírói döntéseknek, akkor annak senki sem fog ellenállni, egy új generáció sem.

genyamagyar 2011.09.12. 14:12:45

@Lófasz Hadnagy: Azt mondta, hogy zárjuk be Paksot?

Ez igaz?

Jesszusom, ez közveszélyes! És miből lenne energiánk? Égetnénk a tehénszart?

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 14:17:28

@genyamagyar:

Nem azt mondta (vagy ő, vagy valamelyik másik LMP-s "szakértő"), hogy most azonnal zárjuk be, hanem hogy nuku bővítés és a most üzemelő négy blokk üzemidejét se hosszabbítsák meg. Ez kb. azt jelenti. Dehát ismerjük a sötétzöldek hozzáállását a nukleáris energiához.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.12. 14:18:07

@genyamagyar: Igen! Tehénszar, a nagyon erős geotermikus energiáink (amit valami miatt mégsem éri meg felhozni), meg a szívcsakra. ;) Ja és a mecseki szénvagyon...

Fell Bandi 2011.09.12. 14:18:57

A szocikra már egy szót is kár vesztegetni, ez a bűnszövetkezet már rég kiírta magát a komolyan veendő erők közül.
De ha a mai nap végén nem szavazzák meg a köztörvényes bűnöző pápai pojáca mentelmi jogának felfüggesztését, erre még egy nagy pecsétet is ráütnek.
1. Maga az ideggyenge böszme kérte ui. ezt a parlamenttől, mert ő a bíróság előtt akarja megvédeni magát.
2. A dolognak semmi gyakorlati jelentősége nincs, a parlament ezt a néhány tucat szoci nélkül is megszavazza.
3. Köztörvényes ügyekben a parlamenti szokásjog is ezt diktálja: eddig ez többé-kevésbé elfogadott gyakorlat volt.
Szóval zsóti hiába agitálsz bárkit is, a vonat elment, nem kellett volna a nyurga szemüvegesnek bűnöznie, akkor szabadon maradhatna. De elkúrta ezt is...

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 14:19:11

@genyamagyar:

Azért a sorsnak van némi humorérzéke. Éppen elkezdünk az atomenergián témázni, majd ránézek az index címlapra és mit találok?

index.hu/kulfold/2011/09/12/robbanas_tortent_egy_francia_atomeromunel/

nyiihihii 2011.09.12. 14:19:35

@genyamagyar:

"most döbbennek sokan rá arra, hogy kevés a vokshoz az, ha valaki hangosan és erősen olyat mond, ami a választónak kedves"

Maximum a lassú felfogásúak döbbenthetnek most. Láttuk itt már beteljesült igaztalan vádakat, sebtében visszavont adócsökkentéseket.

genyamagyar 2011.09.12. 14:19:43

Mesterházy most alázza Orbán-Ceaucescu Viktort.

Ez nekem fáj! :)

genyamagyar 2011.09.12. 14:21:09

@Lófasz Hadnagy: Ja, én is olvastam. Persze, akkor tíltsuk be az autókat is, mert ma is történt bizos (valahol) halálos baleset.

genyamagyar 2011.09.12. 14:22:49

@TrueY: "szívcsakra"

Tedd hozzás a feng shui-t is, úgy kerek. :)

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 14:23:48

@genyamagyar:

Meg a konyhakést is, mert nem csak csirkemellet lehet vele szeletelni, de a szomszéd Jóska két éve lebökte a zasszonyt.

Fell Bandi 2011.09.12. 14:23:55

@genyamagyar: várd meg a viszontválaszt, akkor vigyorogj! Ha egyáltalán OV válaszra méltatja ezt a szar- és mesterházyt, akit még én is nemrég kizavartam egy étteremből, az összes vendég nagy tetszését kivívva ezzel...

genyamagyar 2011.09.12. 14:24:05

@Lófasz Hadnagy: Igen, ezt szeretem bennük. Ne legyen atomenergia, ellenben legyen sok-sok konnektor, mert mint tudjuk, onnan jön majd az áram.

genyamagyar 2011.09.12. 14:25:31

@Lófasz Hadnagy: Lebökte az asszonyt? Akkor az önvédelem volt!

Rossz a példád! :-))))

Betelgeuse-2 2011.09.12. 14:25:45

@nyiihihii: Igen, mert igaz, hogy a cégem tulajdonosa benne van a pikszisben, de bármikor kieshet onnan, és ezt ő is nagyon jól tudja. Elég egy kis örömfoci hétvégén nemjólfekvő emberekkel, és kész, vége: a bosszúálló kicsinyes döntéshozók elejtik, és nagyot koppan.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.12. 14:26:29

@genyamagyar: Bocs, de feng-shui-nk nincs! Azt importálni kell Japánból! A pilisi szívcsakra meg világhírű. Rengeteg hivatkozást lehet olvasni! Itt van például, ... no és még sorolhatnám hosszasan! ;)

Betelgeuse-2 2011.09.12. 14:27:03

@Fell Bandi: Emlékszem, mit mondott Bibó, de én mégis félek.
Ami azonban a sokkal nagyobb baj, hogy Orbán nem emlékszik arra, mit mondott Bibó, holott a Bibó-szakkollégium tagja volt... Ez az igazán szomorú. Ha Bibó látná a mai Orbánt, akkor nagyon szomorú lenne.

Morzsi36 2011.09.12. 14:27:38

@kvasztics47: Ugyanarra az egyetemre jártam, mint a blog szerzője, és én is megtanultam, hogy hogyan kell olcsó retorikai fogásokkal hamis látszatokat kelteni.
Olvasd el a szöveget, amit írtam, nem állít semmit, csak az analógiát viszi tovább. Ha gondolsz valamit, az már a te bajod.

Nem vagyok fideszes 2011.09.12. 14:27:43

@genyamagyar:

Az én kedvencem Zwentendorf esete. Felhúztak egy 700 Mw-os erőművet, már csak el kellett volna indítani, de az akkori kancellár a hőbörgések miatt kiírt egy népszavazást, ahol a szavazatok 50.47%-a arra ment, hogy ne indítsák el. Nem is indították el soha, kihajítottak az ablakon kb. mrd ajrónak megfelelő schillinget.

De a legszebb: a kieső energia pótlására felhúztak egy SZÉNerőművet onnan egy köpésre. Persze azzal semmi baja nem volt a mélyen tisztelt setétzöldeknek.

genyamagyar 2011.09.12. 14:28:01

@Fell Bandi: "akit még én is nemrég kizavartam egy étteremből, az összes vendég nagy tetszését kivívva ezzel..."

Aztaaaa nemjóját.. csak úgy spriccelt elfelé ugye?

Amúgy mi a bajod vele? Bánccsa a vezírt? :-)))

A mai párhuzamok:

Nagy Imre - Gyurcsány Ferenc
Orbán Viktor - Nicolae Ceaucescu

Elég kínos Ovira nézve.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 14:28:31

@Scagnetti: Nem beszélek mellé, dehogy! Felvettem a sohamegnemszorító kormány örökös miniszterelnöke magyar hangjának, Szíjj-ártó Megmond-ó Péternek a stílusát, csak ennyi történt.

nyiihihii 2011.09.12. 14:30:54

@genyamagyar:

"Az volt, mint ahogy a németeknél is."

Egyrészől a németeknél negyedévre befizetve 10 eurót és nem kell mindenhova 300 vagy 600 forint apróval az automatát vagy az adminisztrátort verned, akinek 10 percig tart kitlteni egy nyugtát és nem bír visszaadni.

Másrészről a németekné is időről időre felmerül, hogy meg kellene szüntetni.

Harmadrészről sok helyen meg nincs vizitdíj.

"Betartották a demokrácia írott és íratlan törvényeit."

Francokat... nyolc évig állandóan a hatalmi túléléseikkel voltak elfogalva... ld. őszödi-beszéd!

genyamagyar 2011.09.12. 14:32:02

@TrueY: Én pedig úgy tudom, hogy feng-shui-t úgy lopták tőlünk a japánok még abban az időben, amikor nyolcszor csavarodott a DNS-ünk és rovással írtunk.

Nem, nem adjuk a feng-shuit - ha addig élünk is.

Fell Bandi 2011.09.12. 14:32:26

@genyamagyar:
"Nagy Imre - Gyurcsány Ferenc
Orbán Viktor - Nicolae Ceaucescu "

Kínos lenne, ha ezt nem a zsóti állítaná.
Én hadd ne állítsak fel ilyen párhuzamokat, az idióta böszme kapcsán csak egy falhozvert lófasz jut az eszembe...

genyamagyar 2011.09.12. 14:33:45

@Lófasz Hadnagy: Az osztrákok sem százasak... :) Megjegyzem, gyakran járok arrafelé, hát kezdenek eléggé belterjesek lenni. Ha jól tudom, még egy kereskedelmi adó TV-jük sincs.

genyamagyar 2011.09.12. 14:36:37

@nyiihihii: Nézd, nem az volt a baja a fidesznek, hogy kp kellett vinni a pénzt, hanem a vizitdíj ténye. (Ami még mindig van a németeknél, pedig egy hangyafasznyival jobban áll náluk az eü.)

"Francokat... nyolc évig állandóan a hatalmi túléléseikkel voltak elfogalva... ld. őszödi-beszéd"

Ez így igaz, de nincs köze az állandó fidesz gáncsoskodáshoz. Gyurcsány számtalanszor nyújtott Orbánnak békejobbot az ország érdekében, nem fogadta el, pedig az ország érdeke azt kívánta volna.

Fell Bandi 2011.09.12. 14:47:34

@genyamagyar: "Gyurcsány számtalanszor nyújtott Orbánnak békejobbot az ország érdekében, nem fogadta el, pedig az ország érdeke azt kívánta volna. "

hahaha...
Egy önmaga által deklaráltan hazug bűnöző ne nyújtogassa a kezét, azt normális ember max. leköpheti..

Rwindx 2011.09.12. 14:52:58

@genyamagyar:
Csak akkor személyeskedek, ha már nagyon muszáj...

A vád megléte tény, hogy el is követte-e, az majd kiderül a bíróságon. Ezért vannak az ügyészek és a bíróságok.

"Például ha én egy új járdát szeretnék a házam elé, akkor nyugodtam beírhatom a pályázati anyagba, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik láttak már maltert."

Csak éppen ha már beleírod hogy Skoda teherautóval kell kihozni az aszfaltot és Szegedi cégnek kell azt előállítani, akkor már eléggé behatárolod.
Telket el lehet adni csere nélkül is, a csere előírása szükségtelen. Szerinted hogyan szoktak megbizniszelni közbeszerzéseket? Pont így. Látszólag szabályos, de olyan szűk feltételek maradnak, hogy 1-2 jelentkezőn kívül mindenki kiesik.

"Te tudsz róla, hogy Gyurcsány név szerint említette a Blum-ot?"
Nem kell a név. Ezt viszont ajánlom a figyelmedbe: www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=21994

"Másrészt, egy min.elnök miért nem hozhat olyan döntést - mondjuk tanácsadói véleményére alapozva - hogy csak bizonyos körök pályázhatnak?"
Mivel ez esetben nem volt törvényi hatásköre, a saját hatáskörében hozhat.

"Vannak zártkörű pályázatok is. Az nem diszkrimináció? Mégsem büntetik."
Ezek általában valamilyen nemzetbiztonsági vagy egyéb fajsúlyos indok miatt zártak, nem adhoc.

"...aki a politikai megrendelővel szimpatizál - tényként kezeli."

Ez így van, elkerülhetetlen.

"Tökmindegy mennyi, ha az a beruházás bűncselekmény által valósult volna meg."

"VOLNA?"
"De nem valósult! Gondolatbűn rulez..."

A bűncselekmény(hivatali visszaélés, telekár manipulációk, stb) megvalósult, a kaszinó beruházás nem valósult meg.

"Persze van egy olyan lazán körülírható társadalmi csoport, aki elég lazán kezeli a bűncselekmény fogalmát."

"Nos, ezek a fideszesek."
:D :D

"Nem bizony!

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ma nem rabollak ki, ezért nyersz 20.000 ft-ot (ennyi van nálad).

Akkor a mai nem-rablás után már lesz 40.000 ft-od? :)"

Félreérted, nem a bűncselekmény által okozott kárról beszélek vagy annak elmaradásáról beszélek, hanem az általad említett elmaradt haszonról, ami pont azért maradt el mert egy bűncselekmény lelepleződéséből, vagy morális indíttatásból nem követtek el.

Értsd: Ha engedik a bűncselekményt elkövetni, akkor az aki engedte haszonra tesz szert. A társadalmi szempontokat figyelembe véve mi magasabb priorítású: a haszonra való törekvés akár bűncselekmények által, vagy az hogy ezek hatására nem következik be jelentős társadalmi demoralizáció (magyarul mindenki elkezd rabolni fosztogatni)?

genyamagyar 2011.09.12. 14:55:05

@Fell Bandi: "Egy önmaga által deklaráltan hazug bűnöző"

Hol is írta/mondta ezt magáról?

kvasztics47 2011.09.12. 15:11:28

@IGAZ MAGYAR: A hozzászólásod nagyon jó.
Nem értem, hogylehet olyan a közgondolkodás, amely nem tudja értékeln, hogy Gurcsán valamennyi intézkedési tervét behozta a parlamentbe. Szerette volna elérni, hogy a felelős képviselők megvitasák a kormány terveit.
Ehelyett mit csinált a gazember orbán banda? kivonult a parlamentből minden alkalommal és utánna ocsmány indoklással ócsárolt bármeit ami elhangzott.
Lehetetlenné tette a parlamenti demokráciát. Ezzel a módszerrel erőszakolta ki, hogy a nép ne bízzon a demokráciában, hiszen úgy is hasztalan.
Ez Óriási bűne a FIDESZ bandának!

genyamagyar 2011.09.12. 15:15:29

@Rwindx: „Csak éppen ha már beleírod hogy Skoda teherautóval kell kihozni az aszfaltot és Szegedi cégnek kell azt előállítani, akkor már eléggé behatárolod.”

Na és hol van az leírva, hogy meddig határolhatok? Igenis, én ragaszkodok a Skoda thg-hez és szegedi céghez, mert a szomszédnak is ilyen feltételek mellett csinálták meg (valakik) és jó munkát végeztek.

„Telket el lehet adni csere nélkül is, a csere előírása szükségtelen.”

Miért is? Osztottak-szoroztak, és arra jutottak, hogy így a legelőnyösebb. Baj ez?

„Mivel ez esetben nem volt törvényi hatásköre, a saját hatáskörében hozhat.”

Nem is hozott döntést, erre semmiféle bizonyítélók nincs. A Mancs féle feltételezés pedig vicc: „A felvételeken, mint azt a miniszterelnöki biztos is elismerte, Gyurcsány vagy Bajnai neve nem hangzik el, de úgy véli, ilyen fajsúlyú ügyekben aligha történhetett bármi a tudtuk nélkül.’

ÚGY VÉLI… jaj persze… én meg mit vélek?

„Ezek általában valamilyen nemzetbiztonsági vagy egyéb fajsúlyos indok miatt zártak, nem adhoc.’

Tévedés! Egyszerű, semmiféle nemzetbiztonságot nem veszélyeztető beruházásoknál is van ilyen, nem is ritkán.

„A bűncselekmény(hivatali visszaélés, telekár manipulációk, stb) megvalósult, a kaszinó beruházás nem valósult meg.’

A bűncselekmény természetesen nem valósult meg, legfeljebb Orbán fejében.

„hanem az általad említett elmaradt haszonról, ami pont azért maradt el mert egy bűncselekmény lelepleződéséből, vagy morális indíttatásból nem követtek el.’

Ez csak feltételezés. Egyébként MÉGIS lett volna haszon a sukorói beruházásból? Érdekes felvetés… Tehát nem volt ez egy rossz ötlet.

Nézd, ne adjuk már a naivat, se te sem én. Nagyjából tudjuk, hogy hogy mennek ezek a dolgok, nem csak Magyaroszágon, de mindenhol a világon, legyen az USA, Svájc, Nagy-Britannia vagy Japán. Minden ország minden min.elnöke naponta lépi túl a hatáskörét. Így tesz Orbán is (már azzal is, hogy ő akarja ezt a pert. Milyen jogon befolyásolja az igazságszolgáltatást?). Ebből egy ilyen koncepciós pert kreálni – kontraproduktív. Ha Orbán csak ennyit tud Gyurcsány ellen felhozni, akkor Gyurcsány tényleg egy ma született bárány.

Fell Bandi 2011.09.12. 15:17:20

Az itt a böszme nagy baja - de ezzel a zsóti sem nagyon akar foglalkozni - hogy a sukorói csereszerződést még az ő idejük alatt 2009-ben maga az ÁSZ is törvénytelennek minősítette több okból is.
Olyan sok volt benne a törvénytelenség, hogy teljesen nyilvánvaló volt a milliárdos lenyúlási kísérlet. Nem idézgetek belőle, akit érdekel, olvassa el:
www.mnvzrt.hu/data/cms469569/Asz_jelentes.pdf

Fell Bandi 2011.09.12. 15:23:17

@genyamagyar:
"„Telket el lehet adni csere nélkül is, a csere előírása szükségtelen.”

Miért is? Osztottak-szoroztak, és arra jutottak, hogy így a legelőnyösebb. Baj ez?"
Igen baj, méghozzá nagy baj! A törvény ui. tiltja!
"A bűncselekmény természetesen nem valósult meg, legfeljebb Orbán fejében."

A bcs. a hivatali visszaéléssel megvalósult, a gyanúsítás tárgya nem hűtlen kezelés...

"Ha Orbán csak ennyit tud Gyurcsány ellen felhozni, akkor Gyurcsány tényleg egy ma született bárány. "
Ezt nem OV hozza fel a pojáca ellen, hanem a hatóság. De lesz még több is, ne félj...

kvasztics47 2011.09.12. 15:23:26

@Rwindx: "A vád megléte tény, hogy el is követte-e, az majd kiderül a bíróságon. Ezért vannak az ügyészek és a bíróságok."
Na itt már el is követted az első hibát az okfejtésedben.
Nekem a földméréstan tanárom azt mondta, hogy egyetlen összeadási hiba elég a 7 jegyű logaritmussal végzett sok oldalas számításban ahoz, hogy az egész használhatatlan legyen.

Hol van magyarországon igazság szolgáltatás ügyvédi tisztesség? Mírói még akad. Hunvald, már 3 éve börtönben, de még az ítéletnek a közelében sem vagyunk. Ezt nevezi valaki igazságos rendnek?
Tasnádi aki állítólag gengszter, (pintés belügyminiszter szerezte meg az üzleti érdekeltségeit) lassan 10 évet ül ítélet nélkül.
Ezekután valaki azt írja, hogy majd az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS! Az egy büdös gazember!
Az ilyen mentalitás miatt halt meg Nagy Imre is.

genyamagyar 2011.09.12. 15:29:36

@Fell Bandi: "Igen baj, méghozzá nagy baj! A törvény ui. tiltja!"

Mit? Hogy előnyösebb módot válasszák?

"A bcs. a hivatali visszaéléssel megvalósult, a gyanúsítás tárgya nem hűtlen kezelés..."

Te már ismered a bíróság döntését? Ugyan már!

"Ezt nem OV hozza fel a pojáca ellen, hanem a hatóság."

Ugye nem gondolod, hogy csak úgy kipattant Polt fejéből?

"De lesz még több is, ne félj..."

Hát ha az eddigieket nézzük, valahogy nem úgy néz ki. Még egy tilosban parkolást sem tudtak Gyurcsányra bizonyítani.

Izzadságszagú ez az egész erölködés.

genyamagyar 2011.09.12. 15:31:35

@Fell Bandi: bezzeg a "Ne mi nyerjük a legtöbbet" az törvényszerű volt, ugye?

Fell Bandi 2011.09.12. 15:35:15

@genyamagyar:
"Mit? Hogy előnyösebb módot válasszák?"
OLvasd el az ÁSZ jelentést, benne van. A Nemzeti Földalaphoz tartozó vagyont csak nyilvános meghirdetéssel lehet értékesíteni. Nem világos?

"a gyanúsítás tárgya nem hűtlen kezelés..."

"Te már ismered a bíróság döntését? Ugyan már!"
gyanúsításról beszéltem, ha nem vetted volna észre..

Mondd, te jártál valamilyen iskolába, vagy magadtól vagy ilyen hülye?

Rwindx 2011.09.12. 15:38:01

@genyamagyar:
"Na és hol van az leírva, hogy meddig határolhatok?"
Scania ugyanolyan olyan tökéletesen alkalmas az aszfalt szállításra mint a Skoda. Tehát nem reveláéns feltétel, ezt szakértők fogják igazolni. Meg fogják kérdezni akkor mégis miért?

"Miért is? Osztottak-szoroztak, és arra jutottak, hogy így a legelőnyösebb. Baj ez?"
A kérdés kinek előnyös, és azt hiszem kihagytad a mancs egy részét.
"Mindez azért fontos, mert e telkeknek köszönhették a beruházók, hogy megúszták az állami vagyon elidegenítésére kötelezően előírt versenyeztetést. A vagyontörvény egy 2007-es módosítása ugyanis arról rendelkezik, hogy aki állami földért cserébe olyan területet tud felajánlani, amire feltétlenül szüksége van a köznek, verseny nélkül hozzájuthat. Vagyis nem alaptalan a fölmerült gyanú, hogy Blum csak azért vette meg a telkeket, hogy a versenyt megkerülve tehessen szert a sukorói földekre. "

"Nem is hozott döntést, erre semmiféle bizonyítélók nincs."
Tátrai állítja, az MNV volt vezérigazgatója. Majd a vallomásokból kiderül, hozhatott-e ilyet vagy sem, de szvsz nem ez a lényeg, hanem a fenti.

"Tévedés! Egyszerű, semmiféle nemzetbiztonságot nem veszélyeztető beruházásoknál is van ilyen, nem is ritkán."
A lényeg az indokolhatóságon van, de sztem az eset szempontjából tök8.
Itt jelenleg a telekcsere az indok, ahogy a Mancs írja (2007-es tv). Erre lehet visszavezetni sok mindent. Ezzel érték el hogy ne legyen nyilvános pályáztatás. Amit "véletlenül" pár héttel korábban vett meg Blum.

"A bűncselekmény természetesen nem valósult meg, legfeljebb Orbán fejében."
Rosszul fogalmaztam meg, természetesen a vádról van szó. A vádban foglaltak függetlenül következhettek be a kaszinó beruházás megvalósulásától. Természetesen nincs előttem az ítélet :)

"Ez csak feltételezés. Egyébként MÉGIS lett volna haszon a sukorói beruházásból? Érdekes felvetés… Tehát nem volt ez egy rossz ötlet."
LOL, azt te írtad, én csak arra regáltam. Fogalmam sincs lett volna-e haszon.

"min.elnöke naponta lépi túl a hatáskörét."
Ez igaz, de ahogy jóval feljebb írtam jópáran kerülnek mostanában a vádlottak padjára...

"Így tesz Orbán is (már azzal is, hogy ő akarja ezt a pert. Milyen jogon befolyásolja az igazságszolgáltatást?)."
Ha befolyásolja, akkor pár év múlva bezárhatjátok orbánt. Nem jó üzlet?

"Ebből egy ilyen koncepciós pert kreálni – kontraproduktív."
Az hogy koncepciós csak ti állítjátok. Ha nem igaz, akkor az elég nyilvánvaló lesz, addig meg a koncepciós eljárás csak wishful thinking.

"Ha Orbán csak ennyit tud Gyurcsány ellen felhozni, akkor Gyurcsány tényleg egy ma született bárány. "
Sajnos az elmúlt 70 évben a törvényhozók "elfelejtettek" olyan törvényeket hozni amelyekkel törvényhozókat el lehetne ítélni, ha azok nagy károkat okoznak az országnak.

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 15:48:54

@Fell Bandi: ... hát még kint vagy ??? Reggel azzal kezdted hogy börtönbe mész! Még sem ??? ...de böszme vagy, becsapod az olvasókat!

genyamagyar 2011.09.12. 15:50:20

@Fell Bandi: "A Nemzeti Földalaphoz tartozó vagyont csak nyilvános meghirdetéssel lehet értékesíteni. Nem világos?"

Nem, nem világos. Elolvastam az ÁSZ jelentést, ezt nem rótták fel.

"gyanúsításról beszéltem, ha nem vetted volna észre.."

Ezt írtad:

"A bcs. a hivatali visszaéléssel megvalósult, a gyanúsítás tárgya nem hűtlen kezelés..."

Szóval hol az a bírói ítélet, amely kimondja, hogy a hivatali visszaélés megvalósult?

"Mondd, te jártál valamilyen iskolába, vagy magadtól vagy ilyen hülye?"

Tehetetlenségedben személyeskedsz.

Ja, és szerinted jogszerű volt-e a "Ne mi nyerjük a legtöbbet!" ?

Fell Bandi 2011.09.12. 16:01:17

@genyamagyar: "A földalapba tartozó sukorói földterületek cseréje a pilisi/albertirsai ingatlanokra
nem volt szabályos, és nem volt célszerű.A csereszerződést a Ma-
8 Az MNV Zrt. észrevétele alapján a Társaságnak nincs a 2005-ös megállapodásról tudomása.
I. ÖSSZEGZŐ MEGÁLLAPÍTÁSOK, KÖVETKEZTETÉSEK, JAVASLATOK
17
gyar Állam nevében eljárva az MNV Zrt. vezérigazgatója úgy kötötte meg,
hogy azzal nem jutottak érvényre maradéktalanul az NFA tv. előírásai, így a
szerződés, amely a törvény megkerülésével jött létre, semmisnek tekinthető. A
csereingatlanok teljes területére nem állt fenn az NFA törvényben meghatározott,
útépítésre vonatkozó, közérdekű cél. A cserepartner által felajánlott három
ingatlan összterülete megközelítőleg 182,89 ha, ebből az útépítéshez megközelítőleg
10,31 ha volt szükséges, amely a teljes terület 5,63%-a. A befektetők és a
magyar Kormány képviselői közötti 2008. május 21-ei megbeszélésről készült
emlékeztető szerint az MNV Zrt. vezérigazgatójának feladata volt határidő
megjelöléssel a csere előkészítése. A területért felelős irodavezető által adott tájékoztató
földérték és a cserében ténylegesen beszámított érték között nagy öszszegű,
több száz millió forint eltérés van. A tájékoztató földérték és az értékbecslés
jelentős eltérése a sukorói ingatlanok beszámítási értékének megalapozottságát
is befolyásolhatja."
A hivatali visszaélést a gyanúsítás mondja ki (egyelőre) lásd: mkogy.hu

Ha a "ne mi nyerjük a legtöbbet" szerinted jogszerűtlen, tégy feljelentést, ahogy Schiffer a pojáca ellen...Jobban tetszett volna neked egy olyan szöveg, amit a pápai böszme vallott: mindent mi nyerjünk?

genyamagyar 2011.09.12. 16:02:19

@Rwindx: Nézd, elolvastam, de már nem fogok érdemben reagálni rá. (Más dolgom van, és túl hosszú lenne.) Az ÁSZ jelentését elfogadom, de a Mancs nekem nem hiteles... pontosabban nem tekintem sem hitelesnek, sem hiteltelennek. Vagy úgy van, vagy nincs.

(Ja és ragaszkodok a Skodához, mert múltkor a sógorom lerobbant a Scaniaval. :)

Fell Bandi 2011.09.12. 16:03:58

Most hívott egy barátom a Kossuth térről, ahol már készül az esti utcabál, többen behűtött pezsgőkkel várják a bejelentést: felfüggesztették a pápai idióta mentelmi jogát!

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 16:10:24

"A Markit adatszolgáltató jegyzése szerint 23 bázisponttal 465 bázispont körülig emelkedett az 5 éves magyar CDS-felár délhez közeledve. Ez 2009 áprilisa, azaz két és fél éve a legmagasabb országkockázati felárat jelent"

No kedves ám a jó q .... mamájuk fideszes eftársak és szoba társak! No kiírja -e Orbán gádzsó Viktor a magyart a Kárpát medencéből??? Ez ám itt a kérdés!

FellBandi meg közbe Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztésére próbál maszturbálni .... a hülye köcsög!

Fell Bandi 2011.09.12. 16:14:51

@genyamagyar: mivel több fogad van, mint az IQ-d, kerestem neked törvényt is, miért nem volt kóser a pojácáék biznisz-kísérlete:
"A Nemzeti Földalapba tartozó földrészletek hasznosítása

13. § (1) Az MNV Zrt. a Nemzeti Földalapba tartozó termőföldvagyont a földrészlet nyilvános pályázat vagy árverés útján történő eladásával, illetve nyilvános pályázat útján haszonbérbe adásával vagy vagyonkezelésbe adásával hasznosítja.

(2) Az MNV Zrt. a mezőgazdasági igazgatási szerv határozata alapján termőföld részarány-tulajdonával rendelkező magánszemélynek - az AK érték erejéig - termőföldet ajánlhat fel.

(3) Az eladás, illetőleg haszonbérbe adás során előnyben kell részesíteni a földbirtok-politikai irányelvekben meghatározott feltételeknek megfelelő személyeket.

(4) Vonalas infrastrukturális létesítmények, továbbá közérdekű cél megvalósítása érdekében történő eladás, csere, illetőleg haszonbérbe adás esetén az (1) bekezdésben foglaltakat nem kell alkalmazni. Közérdekű célnak minősül különösen a hulladékgazdálkodási, a közszolgáltatási, a szociális és egészségügyi létesítmény létesítése.

(5) A (4) bekezdés szerinti eladás, csere, illetőleg haszonbérbe adás esetén a szerződéskötést megelőzően 30 nappal nyilvánosságra kell hozni a tervezett szerződés tárgyait, vagyoni értékeit.

(6)

(7) Az MNV Zrt. a Nemzeti Földalapba tartozó földrészletet birtokösszevonási célú önkéntes földcserében részt vevő személy tulajdonában álló földrészletre, az állattenyésztő telepek működésének biztosítása, vagy más fontos közérdekű cél megvalósítása érdekében cserélheti, illetőleg telekalakítás végrehajtásához szükséges tulajdonjogi változást eredményező megállapodást köthet.

(8) Addig, amíg az MNV Zrt. az (1)-(6) bekezdésekben meghatározott módon nem tudja a vagyonkezelésében levő termőföldet hasznosítani, külön törvényben foglaltaknak megfelelően gondoskodik a termőföld termőképességének fenntartásáról.

(9)

(10) A Tanács a vagyoni körébe tartozó vízlevezető árkokat térítésmentesen az azok fenntartására jogosultak tulajdonába, illetve vagyonkezelésébe adhatja."

Világos? Vagy még mindig nem? Ez esetben keresd elmegyógyász segítségét..

Fell Bandi 2011.09.12. 16:20:53

Na, azt hiszem, megyek pezsgőzni a Kossuth térre, no meg kiröhögni a nyurga szemüvegest, ahogy kioldalog a Parlamentből. Ma még nem rabláncon vezetve talán, de már nem sokáig kell arra sem várnunk. Egyébként a mentelmi jog felfüggesztésének percétől a rablánc is belefér, ez remek show lenne!!!

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 16:34:59

@Fell Bandi: ...no merevedéseddel nincs baj??? S csak a Gyurcsányra gondoltál??? ..te ne hazudj mert a nőd is (a Jenő) olvashatja amit válaszolsz!!! A Kossuth tér amúgy szinte üres már a délelőtthöz képest!

Fell Bandi 2011.09.12. 16:41:19

@IGAZ MAGYAR: nem is ígértem tömegdemonstrációt, de néhányan megünnepeljük a pojáca újabb bukását! Annak örülök, hogy a délelőtti csürhe elvonult, akkor jártam arra, szánalmasnak tartottam őket barátaimmal együtt.

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 16:55:49

@Fell Bandi: Persze Én meg a Máriahilferstrassén voltam és Orbánt szidtuk meg pezsgőztünk hogy negyed áron jutunk OTP részvényhez 2 hét múlva!!! Az orosz ismerőseim azt mondják a farzsebükből megvették Orbán Viktort s most azt csinálja amit mondanak neki!!!!

Fell Bandi 2011.09.12. 16:59:39

@IGAZ MAGYAR: biztos nem ismered annak a szerződésnek a részleteit, azok a tőzsdei árakhoz lettek igazítva. Aki ilyen feltételekkel is tud sokat kaszálni - nézd meg az árfolyam-grafikonokat - az megérdemli...

IGAZ MAGYAR 2011.09.12. 17:20:17

@Fell Bandi: ... pedig valaki jól járt és az nem a magyar állam, nem a magyar polgár!!! Itt nemzet és hazaárulás történt akár a MOL vételnél akár most az árfolyam rögzítésnél!!! Itt vannak akik 3 nap alatt milliárdokat loptak ki a magyar emberek zsebéből. a magyar állam kasszájából!!!!! Ez ki fog derülni ezért akár még kötelet is kaphat egy-két politikus remélem meg is kapják!!! Lázár-Orbán- Járai- Fellegi s a többi társtettes felelni fog!!! Örüljenek ha vagyon elkobzással megússzák!

kvasztics47 2011.09.12. 17:32:55

@Scagnetti: "az ellenzék képes volt megakadályozni a kormányt a munkájában, az azt jelentené, hogy a kormány egy béna, semmire sem jó figurákból álló banda volt"
Az ellenzék 45%-kal részesült a hatalomból. Ezzel az erővel símán tudott minden törvény ellen az alkotmány bírósághoz fordulni akik utálva Gyurcsányt el is kaszálták a törvényeket. Ha ez sem ment, akkor vépszavazást tudtak rendezni.
Egy demokráciában az ellenzék minimális együttműködésére is szükség van.
Gyurcsány minden tervet a parlamentben előzetesen ismertetett. Volt lehetősége az ellenzéknek bírálni, vagy az alternatívát fölmutatni, de ők nem tárgyaltak Gyurcsánnyal, a parlamentből is kivonultak, ha megjelent.
Demokráciában a politika nem személyek szímpátiáján múlik. A cél és az ésszerűség dominál.
Ezért legyőzhetetlenek a demokratikus berendezkedésű államok.
Aki elhiszi a zorbánnak, hogy a nyugati demokráciáknak vége az egy vadbarom, állat.

Fell Bandi 2011.09.12. 17:36:08

@IGAZ MAGYAR: te meg annak örülj, hogy ilyen eszmefuttatás után még nem a dühöngőben vered a gumifalat... köszönd meg a nyurga szemüvegesnek, hogy bezáratta!

Fell Bandi 2011.09.12. 18:25:52

zsóti, itt a híradás a "történelmi nap" első attrakciójáról:
„Ahogy elnézem, akár név szerint is köszönthetnénk egymást”, mondta egy tüntető a szektaportál tudósítójának amiatt, hogy a nagy vehemenciával beharangozott demonstráció már az elején úgy kipukkant, mint a vörös lufi.

Négy szakszervezet tiltakozik a kormány elmúlt egy évben hozott, a munkavállalókat érintő intézkedései, és a készülő új Munka törvénykönyve (Mt.) ellen. Az Országgyűlés őszi ülésszakának első napjára időzített, „Ne tovább” mottóval megrendezett tüntetést az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ), az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) szervezte, de számos civil szervezet is csatlakozott. Aztán lettek vagy ezren, szekfűvel. A proli szépen haza megy, a górék meg kiutalnak maguknak valami ks prémiumot, a civilek meg lehúzzák a részüket a kárpótlásokból, meg a cigány-programokból.

Ne búsulj, a pojáca mentelmi joga meg lesz vonva, ha van az ügyészségben egy kis érzék a tetralitás irányába, már vezetőszáron távozik a parlamentből is!!

Rwindx 2011.09.12. 18:50:26

@kvasztics47:
Te tudsz beszélni is, nemcsak fröcsögni?

"Na itt már el is követted az első hibát az okfejtésedben.
Nekem a földméréstan tanárom azt mondta..."

Már csak azt felejtetted elmondani hogy milyen hibát.

"Hol van magyarországon igazság szolgáltatás ügyvédi tisztesség? Mírói még akad. Hunvald, már 3 éve börtönben, de még az ítéletnek a közelében sem vagyunk. Ezt nevezi valaki igazságos rendnek?"
Vagy a hiba az okfejtésemben az hogy nincs ügyvédi tisztesség? Most erre mit mondjak? Én nem tudom. Ez mennyiben befolyásolja a vádat? Az ügyész lefizeti a ügyvédet? Vagy nem értem mire gondolsz...

high up! 2011.09.12. 18:51:19

@Fell Bandi:

1.500 ember ment országosan tüntetni! Tömegeeeeek!

Szóval ha ez a töpörödött agyú kurcsi-greci börleszkpáros még mindig nem érti, hogy úgy kellenek ök a magyaroknak mint a pestis, akkor ezeken már a beöntés sem segít.

Elöre röhögöm, hogy mit is fog majd a Hibbant Nero írni a blogjában erröl a beégett bolsevik tüntetésröl. Na greci, VAN-E OLYAN DEMOKRATA KÚRTCSÁNY GAZDI, HOGY KIELEMZI, HOGY MEKKORÁT BUKOTT A MASZOP OLDAL A TÜNTETÉSI FELSZÓLÍTÁSAIVAL????
Vagy hallgattok majd mint kutyafos a füben?

Rwindx 2011.09.12. 18:57:44

@genyamagyar:
Tényleg hosszú. Viszont az ÁSZ-t nem én említettem. A Mancs olyan amilyen, de az infókat nem az ujjukból szopták, ezeknek mind utána lehet járni.

A Skodás érvelést meg nem fogadják el egy közbeszerzés esetén :)
Max olyat írhatnál elő, hogy garanciát kell adnia hogy a teherautói havi x óraszám alatti kiesést fognak szenvedni.

Fell Bandi 2011.09.12. 18:58:59

@high up!: a zsóti szerint ez egy történelmi nap! Nem tudom miért, talán azért, mert néhány agyalágyult bolsi kiment a Kossuth térre napozni, vagy azért, mert egy köztörvényes bűnöző mentelmi joga megszűnt, és az igazságszolgáltatás karmaiba került..

high up! 2011.09.12. 19:07:35

@Fell Bandi:

Az a helyzet Bandi, hogy én csak röhögni járok be ezeknek a törpeagyúaknak a mutatványaira. Nincs értelme azt elemeznem, hogy ennek a hungi StanésPan párosnak (kurcsi+greci) mi szüksége van magukat az ország legnagyobb marháinak láttatni. Meg hogy mi szükségük van arra, hogy naponta szuggerálják magukat, hogy örájuk szükség van és öket a nép még visszavárja, mint egykor Kossuth Lajost.

Nem tudom és nem is akarok ezzel az okokkal foglalkozni, ugyanis nem vagyok elmegyógyász, és így nem tudom, hogy ennek a kettönek az agyi deformáltságát minek hívják orvosi nyelven.

Én csak röhögni járok ide. És a show ingyen van!!!!

high up! 2011.09.12. 19:17:17

Egyébként a törpeagyúak felvilágosítására a video kattintásokról: Megindulnak a körlevelek, egyszerre 30-50 címmel, hogy vazzeg, ezt a marhát nézzétek meg. Aztán megnézzük a videot addig ameddig még tudunk rajta röhögni (5-8-szor) majd mindenki továbbküldi újabb címekre és így kijön, hogy 2 nap alatt 100 ezrek röhögték magukat szakadásig a Hibbant Nero legújabb ripacs-showján.

Na, most ezen illúzió rombiolás után remélem, hogy nem fognak most a komcsik rohanni, hogy bánatukban kurva sok bort igyanak.

Fell Bandi 2011.09.12. 19:25:08

@high up!: nyilván ez a helyzet, ezt a kb. 3-4 kivénhedt munkásőrt, aki ezen az utolsó fronton még védi a mundért, nem is lehet komolyan venni. De röhögni lehet rajtuk, olyan mint ha az ember belelapozna egy vicclapba - amiből csak a humor hiányzik. Ezt igyekszik pótolni zsóti és néhány követője a kretén érvelésével...

Fell Bandi 2011.09.12. 19:38:27

@high up!: egy dologban kíváncsi lennék a véleményedre, megmondom őszintén én nem tudom rá a választ. Ez a néhány elmebeteg pojáca-hívő vajon milyen megfontolásból mentegeti, sőt isteníti a böszmét? Ezek komolyan gondolják ezt? Szerintem ember ennyire nem lehet hülye, ha itt élt folyamatosan Magyarországon. Vagy szimpla Orbán-gyűlölet áll a háttérben? (ilyennel már volt szerencsém egyszer beszélni is) Vagy sima kertész-szindróma?

P.Freddy 2011.09.12. 20:02:00

@Fell Bandi:

Egyszerű: Gyurcsány jót akart az országnak (ne nevess, ez konkrétum), és senkinek se rosszat.

Orbán jót akart maguknak ÉS rosszat másoknak (direkt, mert ez az ő ars poeticája).

2011.09.12. 21:48:54

"Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát ma elveszi a Fidesz-KDNP-Jobbik-LMP-koalíció. Az MSZP - helyesen - nemmel szavaz."

Ezt nem értem, én úgy tudom, hogy a nyurga, szemüveges pasas maga kérte a mentelmi jogának megvonását. Akkor most az MSZP meg akarja akadályozni a nyurga, szemüveges pasast abban, hogy könnyedén lemossa az ügyészséget és ezzel nyurga, szemüveges főnixként támadjon fel hamvaiból államférfiúi karrierje? Biztos a gyenge minőségű emberek (lásd: pl. Szekeres Imre) szőnek összeesküvést a nyurga, szemüveges ellen, hogy magukkal rántsák az MSZP süllyedésével. Ezek szerint már Gréczy Zsolt is elhagyta a nyurga, szemüveges pasast, ez már a vég...

Ha az MSZP jót akarna a nyurga, szemüveges pasasnak, akkor még több szereplési lehetőséget biztosítva feljelentések tucatjait kellene ellene indítani, hogy ismét felragyoghasson a progresszió napja és bukjon az fóbiás mucsai.

lajos0 2011.09.12. 22:09:34

@Betelgeuse-2: "Felfogtam, öregem, de látszik, hogy neked fogalmad sincs arról, mikor kell venni egy részvényt, és mikor eladni. Én hosszútávra majd veszek 13000-n MOL-t 2 hónapon belül. De nem 22.900-on, ahogy a balfaszok csinálták!"

Ahogy az öreg Livermore mondta: " Egy részvény ára sosem lehet olyan magasan, hogy ne legyen érdemes megvenni, sem olyan alacsonyan, hogy el kelljen adni". Aki ezt nem tudja, az balek, akit hamar megkopasztanak majd a brókercégek, mint a Shanghai Expresst vásárolgató idiótákat nemrég.

P.Freddy 2011.09.12. 23:23:12

@lajos0: Örülünk, hogy nemzetünknek ilyen bölcsességeket ismerő vezetője van. Továbbá örülünk annak is, hogy a részvényeket nem olcsóbban, hanem drágábban vette meg, és az vesse rá az első követ, aki nem vett már drágábban cukrot, mitha olcsóbban is vehetett volna.

A lényeg az, hogy a részvények itt vannak, a párszáz milliárd különbséget meg majd leverjük a bankokon.

lajos0 2011.09.12. 23:35:14

@P.Freddy: A részvények ára felmehet elég hamar. Mondjuk, ha sikerül bekeríteni a shortolókat. De szerintem valószínűbb, hogy tényleg nagy buktával lesz majd eladva. Nem lenne Magyarország, ha nem ez történne :-) És semmin sem fog segíteni.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 23:46:39

@lajos0: Az öreg Livermore koldusszegényen halt meg úgy, hogy fejbe lőtte magát egy ruhatárban... No comment.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 23:47:35

@lajos0: Ja és mekkora balek ezek szerint orbán meg matolcsy? Jól megkopasztották őket az orosz brókerek...

Betelgeuse-2 2011.09.12. 23:49:20

@nemorino: Az a nyurga, szemüveges pasas csodálatos beszédet mondott a Parlamentben ma este 22:10 körül.

Betelgeuse-2 2011.09.12. 23:51:40

@Fell Bandi: Nem istenítjük Gyurcsányt. Csupán szembemegyünk egy alávaló, arcátlan, erkölcstelen és demagóg hatalommal, amelynek az autokrata diktátora szó szerint fogalmazta meg, hogy Gyurcsány megölésére készül. És aljas szavait még az sem menti, ha mindezt (reméljük!) csak politikai értelemben állította...

zorro172 2011.09.12. 23:59:38

Ideje lenne tovább lépni Gy.F. istenítésével. Ha ez a blog csak az ajnározásáról és a többiek (főleg O.V.) mocskolásáról fog szólni, akkor pontosan a sztálini hagyományokat fogja folytatni.
Nem hiszem el, hogy erre van a legnagyobb szükség, emiatt tartunk itt: ez szakította szét az országot "Ránk" és "Rájuk". Az árkokat nem ásni kell, hanem átugrani. Nincs szükség bértollnokokra, akik mindenféle önkritika nélkül írnak. Ha egy (töredék)oldal vezető publicistája és közgazdásza csak ugyanazt hajtja, mindenre ugyanazt mondja: "Ceterum censeo Carthaginem esse delendam."
•Egyébként javaslom, hogy Karthagót el kell pusztítani! akkor tényleg itt a vég elő sót hintsük be a romokat!

kvasztics47 2011.09.13. 05:55:48

@Rwindx: Elnézést, de nagyon kis betűvel van szerkeszve az ablak és későn vettem észre, hogy ügyész, helyett, ügyvédet írtam, de, már nem volt időm kijavítani.
Egyébként az ügyvédekről ar a véleményem, hogy 10 filléré megbasznák az annyukat is.

nullanullahét 2011.09.13. 06:00:35

Konkluzió:

Az MSZP - jó!
Gyurcsány Ferenc - jó!

Értelemszerűen Gyurcsányt kell újra a párt élére állítani.

Halkan megjegyzem ezzel az ország meg is lenne mentve, mert a szocik a büdös életben nem kerülnének újra hatalomra. Orbán hibát követ el amikor Ferinket a kőbányába száműzi, sokkal hatékonyabb és hasznosabb lenne számára, ha meghagyná az MSZP élén, ezzel a pártját örökre kiiktatná.

Fell Bandi 2011.09.13. 06:41:27

Tényleg történelmi nap volt tegnap zsóti, igazad lett!
Nem szokhattunk hozzá eddig, hogy a parlament ülésnap vége felé irodalmi estet rendezzenek a Házban.
A tegnapi előadáson egy nyurga szemüveges adta elő adaptációját, Egy őrült naplója címmel.

Fell Bandi 2011.09.13. 06:50:25

Egyébként dramaturgiailag sokkal hatásosabb lett volna, ha a tegnapi beszédét egy kényszerzubbonyban adja elő a nyurga szemüveges..

IGAZ MAGYAR 2011.09.13. 07:44:26

Fantasztikus volt Gyurcsány Ferenc !!!
Nagy Imre méltó utódja! Csodálatos volt a miniszterelnök Úr!!!

Javaslom mindenkinek ha teheti nézze meg felszólalását!!! Az elmúlt 50 év legnagyszerűbb szónoklata volt a HAZÁÉRT a SZABAD MAGYARORSZÁGÉRT!

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úrnak Isten áldását és jó erőt egészséget küzdelméhez a gyilkos beteg lelkületű gonosz ellen!!!

Fell Bandi 2011.09.13. 08:00:58

@IGAZ MAGYAR:
"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Úrnak Isten áldását és jó erőt egészséget.."

Jobbat nem is kívánhatnál egy ateistának ...

IGAZ MAGYAR 2011.09.13. 08:11:11

@Fell Bandi: Egy Igaz Keresztény ember nem nézi senki vallását, nemzetiségét, nemét, korát amikor tisztességéért , becsületességéért Isten áldását kéri rá!!!

Rwindx 2011.09.13. 09:10:16

@kvasztics47:
Ok, így már értem. De erre azt tudom mondani hogy ez a te véleményed az ügyészekről, tehát ebből adódóan a hibás okfejtés is csakis a véleményed lehet.

Nekem más a véleményem, azt ennyi. Megbeszéltük.

fidzsi 2011.09.13. 16:28:07

Bár kifejezetten/ausgesagt/nem rajongok mártír/Dimitrov -ahogy tetszik- nagy organizátorunkért, ezt a vádat igencsak nehezen bizonyíthatónak érzem. Noha nem láttam a parlamentbéli szólószonátát, el tudom képzelni mennyire megható, egyszersmind lelkesítő volt. Azért egy csipetnyi különbséget érzek az ávós/GPU-s rábeszélés valamint a vezényelt Orbán ügyészség, továbbá Major hadbíró kontra Orbán reszkettette bíróság,Nagy Imre ügyvédjének lehetőségei és Hősünk ügyvédjeinek lehetőségei között. Úgy hogy felajzva várom öszödi Cicerónk Dimitrovot is csuklóból leköröző nagy vádbeszédét. Már látom lelkesült européeresedő szememmel hogy omlik össze az ellenvád alatt a gonosz fideszbagázs élén a Nemzeti Gonosz Törppel/ahogy egy független entelektüel komment-társam nevezi cipolai eszközökkel hatalomra került regnáló me-künket. Lehidaltam. Tiszteletem mindannyiotoknak.

fidzsi 2011.09.13. 16:33:45

Bocs. Szólószonátát hallani illik. Tiszteletem.
süti beállítások módosítása