Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.

Mivel hogy az egyik felét már elveszítette úgy, hogy csak most jön az igazi adóemelés és megszorítás.

Vegyünk néhány konkrét példát!

Schmitt Pál, aki érinthetetlen, mégis csak megbukik, mert hát, lopott az istenadta. Erre mi történik? Valakik elkezdik keresni Gyurcsány szakdolgozatát, hátha hetekig napirenden tartható egy álsztori, hogy Orbán egyetlen igazi ellenfele talán nem is írt ilyet. Sőt, ha Schmitt igen, akkor ő miért nem. Alig pár nappal a vicces történet után a Tárki már 6 százalékra méri a holnap éppen három hónapja bejegyzett Demokratikus Koalíciót. Ennyire érdekelte ez a mese a magyarokat.

Vagy itt van a pillanat, amikor Orbán vállalja, hogy gyarmattá teszi Magyarországot, lefekszik a kipaterolt IMF-nek és Moszkvának... izé... Brüsszelnek. A hír kapcsán minden ellenzéki párt sajtótájékoztatót tart és válogatott jelzőkkel alázzák szét Orbánt és csomagját. Megszólal az MSZP, az LMP, a Jobbik - és a DK, jelesül: Gyurcsány. Erre megint mi történik? A kifli és magánnyugdíj-tolvaj, aki államtitkárként milliós fürdőszobát épített magának, és akinél kevés szerényebb képességű embert találsz a Házban, közleményében szerénységre inti a DK elnökét. Gyurcsánynak lassan meg kéne köszönnie Selmeczi, azaz Orbán buzgalmát, hiszen minden ilyen esetben a közlő visszaidézi, hogy mire reagált a Demokratikus Koalíció elnöke, így kétszer is megjelenhet az egyszer elmondott véleménye.

Másnap megint megbukott a Fidesz és jött a napi Gyurcsány. Az történt, hogy a bíróság kimondta, hogy Szilvásy György és Dávid Ibolya nemhogy bűncselekményt nem követett el, hanem egyenesen a köztársaságot és az alkotmányt szolgálták, amikor lelepleztek egy magán titkosszolgálatot. A bíró hosszas indoklásban "méltatta" a Polt Péter vezette ügyészség gyalázatos tevékenységét az ügyben, név szerint kiszerkesztve a vád tanúit, akik hiteltelenek voltak, élükön a jelenlegi kormányszóvivővel.

Nem, kedves Olvasó, nem az történt ezután, hogy a koncepciós vádat felügyelő Polt Péter lemondott, Selmeczi, azaz Orbán pedig a kézivezérelt sajtójában megjelent írásokért is bocsánatot kér az ártatlanul perbe fogottaktól. Á, dehogy! A bírósági üléstermet elhagyó Dávid Ibolya - az első Orbán-kormány igazságügyi minisztere - azt kapta, hogy elépattant a Fidesz-közeli riporter és nekiszegezte a kérdést: igaz-e, hogy ő és Herényi Károly Gyurcsány Demokratikus Koalíciójához csatlakoznak?

Nonszensz.

Tetszik ezt érteni? A riporternek elnézést kellett volna kérnie a több éves vegzálásért, hogy sárba tiporták a kérdezett becsületét, csak azért, hogy elfedjék a fideszes megfigyelési botrányt, és a vádlókból vádlottakat csináljanak. Ehelyett jön az álkérdés, mert ha nem is sikerül börtönbe küldeni az ártatlan Dávidot, legalább hozzuk összefüggésbe a nevét Gyurcsánnyal. Hátha erre még ugrik az ostoba fideszes.

Addig sem azzal foglalkozik a tábor, hogyan osztják el egymás között a földeket az Orbán-közeli parasztok Felcsút térségében.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://greczy.blog.hu/api/trackback/id/tr44475881

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz és a napi Gyurcsány 2012.04.27. 08:36:01

Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.

Trackback: Az IMF jön – Orbán marad? 2012.04.27. 11:15:32

Miután az Európai Bizottság szabad jelzést adott, a jelek szerint elhárultak az akadályok a magyar kormány és a Nemzetközi Valutaalap között újrakezdendő tárgyalások elől. Kérdés azonban, hogy mindez milyen mértékű változtatásokat tesz szükségessé a ko...

Trackback: Mennyibe került nekünk eddig a Fidesz szabadságharca? 2012.04.27. 11:52:09

Naponta 700 millió, hetente 5 milliárd, havonta 20 milliárd, éves szinten pedig 250 milliárd adóforintba. Fejenként naponta több, mint 70, hetente 500, havonta 2000, éves szinten 25.000 forintjába kerül minden egyes magyar adófizető polgárnak a Fidesz ...

Trackback: Kövér László az újságírókról: “nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terroristák” 2012.04.27. 11:54:07

“Kövér László csacsiságokat beszélt, nyilván feszült volt” – reagált a HVG főszerkesztője a házelnök hisztijére. Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy Kövérnek talán megjött, attól annyira feszült, és azért illette az újságírókat a ...

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.04.27. 11:58:54

Hogyan lett a huszonéves, a kádári diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. Azt mondják, az ifjúkori babaarc ellepl...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.27. 12:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Viktor szappanoperája és az IMF-hitel 2012.04.27. 13:08:31

Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Pékszakállú Henceg 2012.04.27. 07:52:51

Ez bizony nagyon igaz! A Fidesznek mindenről Gyurcsány jut eszébe, csak az a baj, hogy lassan bebizonyosodik, hogy Gyurcsánynak mindenben igaza volt, amit a Fidesz aljas módon támadott, lásd pl. Nabucco projekt. Amit a Fidesz szétalázott 4-6 éve, azt most mind bevezeti, csak sokkal súlyosabb következményei vannak, az eltelt idő, és a kétéves kormányzati károkozásuk miatt.

kovácsistván 2012.04.27. 08:10:10

A fidesz amikor meghallja Gyurcsány Ferenc nevét ilyen ( öszfideszes ) támadásba lendülnek , és kárálnak össze-vissza , mint a tyúkok a baromfi udvarban , ha sas jelenik meg az égen .

lajos0 2012.04.27. 09:19:54

" Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele."

Ez óriási diadal lehet Zsoltunk képzeletében, de számomra Új Péter véleménye még mindig közelebb áll ahhoz, amit láttam:

"A két miniszterelnök-jelölt tévévitája a teljes pompájában mutatta meg a magyar politikai elitben rejtőző szellemi energiákat: ennek a társaságnak két, vitán felül legtehetségesebb példánya ostoba ripacskodással és a legátlátszóbb hazudozással gondolja leginkább megszólítani remegő kezű választóit, és másfél óra alatt annyi marhaságot hord össze, amennyiből egy gyöngébb képességű humorista is évekig eléldegélhet. 2010-ben a Fidesz nyugodtan indíthatja Tahi Tóth Lászlót, az MSZP meg Szombathy Gyulát. Vagy fordítva."

"Schmitt Pál, aki érinthetetlen, mégis csak megbukik, mert hát, lopott az istenadta. Erre mi történik? Valakik elkezdik keresni Gyurcsány szakdolgozatát"

Engem speciel tényleg érdekelne, de ettől függetlenül, az a lázas igyekezet, ahogy Orbán öszödi beszédét keresi a magát demokratikusnak nevező oldal, talán rokonítható ezzel.

"hátha hetekig napirenden tartható egy álsztori, hogy Orbán egyetlen igazi ellenfele talán nem is írt ilyet."

Ezek a hírtévés hangulatú eposzi jelzők méltatlanul nagy jelentőséget tulajdonítanak Orbánnak. Szerintem messze nem akkora zseni, hogy csak maga a nagy Gyurcsány tudná legyőzni, hiszen sokan megtették már. Nem értem miért ezzel az érvrendszerrel próbálja Ferencünk megkopott nimbuszát újnak láttatni Zsolt, hiszen ez tényleg azt sugallja, mintha itt két óriási koponya mesteri küzdelméről lenne szó, nem egy kétoldali szerencsétlenkedésről, 'ahogy esik úgy puffan' alapon.

"Alig pár nappal a vicces történet után a Tárki már 6 százalékra méri a holnap éppen három hónapja bejegyzett Demokratikus Koalíciót."

Akkor most a TÁRKI hirtelen előlép nem fideszes közvéleménykutatónak.

"A kifli és magánnyugdíj-tolvaj, aki államtitkárként milliós fürdőszobát épített magának, és akinél kevés szerényebb képességű embert találsz a Házban, közleményében szerénységre inti a DK elnökét."

Remek és találó jelzők lockheed Gabikára, de a cukorkatolvaj apja, maga a nagy medenceépítő tényleg nem szenved a szerénység betegségében, hogy Horn Gyulát idézzük:

"Nagyon köszönöm, Feri. Tényleg… Hát néha persze úgy érzem, hogy nem szenvedsz a szerénység betegségében."

"Másnap megint megbukott a Fidesz és jött a napi Gyurcsány. Az történt, hogy a bíróság kimondta, hogy Szilvásy György és Dávid Ibolya nemhogy bűncselekményt nem követett el, hanem egyenesen a köztársaságot és az alkotmányt szolgálták, amikor lelepleztek egy magán titkosszolgálatot."

Sőt kettőt is. De azért diktatúra idején a fideszes bíróságtól kissé meglepő. Viszont a titkosszolgálati anyagok nagyobb nyilvánosságát illetően nagy előrelépés. Ugye, hogy nem kell ettől úgy félni.

"Nem, kedves Olvasó, nem az történt ezután, hogy a koncepciós vádat felügyelő Polt Péter lemondott, Selmeczi, azaz Orbán pedig a kézivezérelt sajtójában megjelent írásokért is bocsánatot kér az ártatlanul perbe fogottaktól."

Pedig ez akkora norma a baloldalon .-) Arra sem emlékszem, hogy a jogtalanul kirúgott Mellártól valaki elnézést kért volna, esetleg visszavonul. Pedig csak annyi volt a bűne KSH elnökként, hogy szólt, hogy 10 % körül lesz a hiány, a hivatalos propaganda által sulykolt 4% helyett. Ráadásul ő jogerősen is pert nyert, az akkor még nem a Fidesz által kézivezérelt bíróságon.

"Tetszik ezt érteni? A riporternek elnézést kellett volna kérnie a több éves vegzálásért, hogy sárba tiporták a kérdezett becsületét, csak azért, hogy elfedjék a fideszes megfigyelési botrányt, és a vádlókból vádlottakat csináljanak."

Arról a Dávid Ibolyáról van szó, aki többször is veszélyes fasiszta-nácinak bizonyult, mikor még nem értett ennyire a focihoz ? Gréczy Zsolt előtt ezek után még volt becsülete ? Ráadásul nem átallotta 70-30 %-os mutyistának nevezni az akkor még progresszív MSZP-t és a vele kollaboráló Fideszt.
Ismét meg vagyok lepve.

öreg_répatorta 2012.04.27. 10:18:23

Lehet védeni ezeket a mocskokat, akik kormányra kerültek, de ez már egyre kínosabb. Sőt néha úgy érzem, hogy az aki védeni próbálja orbánt és bandáját, igazából már csak magát győzködi. Kérdés, hogy ez az erő kitart-e még két évig, vagy eljön-e náluk is az apillanat, amikor azt mondják: ebből aztán tényleg elég!

notib 2012.04.27. 11:34:53

Zsolti, Zsolti Te semmiből se tanulsz...

hogy ki, kit alázott, az olyan, mint az öszödi beszéd, amikor szegény Fletónak az volt az erénye, hogy kimondta, hogy csaltak, loptak, hazudtak, ami nem számított, mivel azok csak sajnálatos események voltak, pedig az irdatlan adósságfelhalmozás szeretett Fletód legfőbb műve, először mint főtanácsadó,
majd miután hátba támadta és megfúrta
Megyót, igen aktív volt a kölcsönfelvételben....

Ez nem menti a FIDESZ-t a balf..ságok miatt, de szegény Fletó, meg az ilyen bohócok mint Te megszólalásai csak erősítik Viktort, mert ilyenkor mindig feldereng, ezek ugatnak ??? Te jó ég...

barli 2012.04.27. 11:40:16

"A Gréczy és a napi Gyurcsány"

öreg_répatorta 2012.04.27. 11:41:16

Szerintem itt az aki semmiből sem tanul az momentán nem a Zsolti...

Mária 2012.04.27. 11:48:37

Nem kell ezen csodálkozni :)

Ezt tanácsolja nekik a Habonyárpi brénsztormingozására HÁROM-milliárd adóforintból iderendelt ámerikai választási kampánytanácsadó-stáb :)))

index.hu/belfold/2012/04/27/amerikai_specialistak_otleteibol_tankol_a_fidesz/

_zulu_ 2012.04.27. 11:52:56

@Mária: Ron Werber neve megvan még? Vagy csak az egyik oldal mocsokságait látjuk a szemüvegen át?
És félreértés ne essék, ezzel eszemben sincs a fidesz stiklijeit védeni, csak a kettős mérce alkalmazását rühellem.

vadfarkatlan 2012.04.27. 11:55:07

"Orbán egyetlen igazi ellenfele" :DDDDDDD
Megvolt Zsoltinak a napi gyurcsányozás!:D
Hátha erre még ugrik az ostoba DK-s. :D
Hiába, szép dolog a férfiszerelem, igaz, Zsolti? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

commando 2012.04.27. 11:58:17

Jajj, csak az a Gyurcsány, csak azt tudnám feledni!

Mária 2012.04.27. 12:04:39

@_zulu_:

Én csak segíteni akartam nektek :)))

Tudtommal nem Ron Werber, hanem ez a George Birnbaum nevű amcsi fütyi adja a kormány kommunikációs stábjának a MAGYAR viszonyoktól teljesen idegen, visszatetszést keltő, a kormányzati munka egyébként elismerésre méltó elemeit is köznevetség tárgyává tevő ötleteket.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27. 12:07:52

"a bíróság kimondta, hogy Szilvásy György és Dávid Ibolya nemhogy bűncselekményt nem követett el, hanem egyenesen a köztársaságot és az alkotmányt szolgálták, amikor lelepleztek egy magán titkosszolgálatot.""

1.fokon, és az a vasvári csaba, aki 2006ban sorozatban ítélt el bizonyítékok nélkül embereket.
az ítélet indoklása is vérlázító...
másodfokon elítélik a párttolvaj ebolát a herényi kárójával együtt.

magánnyugdíj-tolvaj? ezért remélem beperelnek te fasz...

a manyupok létrehozása volt a lopás, nem a visszaállamosítás.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27. 12:09:15

idén 530milliárdba kerül a gyurcsány megmentésée adott 30milliárd euro törlesztése.

53000Ft/fő
és ez csak egy dolog...

tcpip (törölt) 2012.04.27. 12:13:00

Szerencsére egész Európa területén törnek előre a nemzeti erők. Ez a folyamat zajlik itt is, pár ciklus és Gyurcsány és Orbán is el lesz törölve, hiszen egykutyák ezek, liberális a maga módján mindkettő.

tcpip (törölt) 2012.04.27. 12:14:40

@Mr. Vissarionovich: Sokan szívesen kifizetnénk, talán mások helyett is. Feltétellel: minden egykori, 2002-2008 közötti MSZP-SZDSZ tagot a szél himbáljon. :)

megint 2012.04.27. 12:17:14

Gréczynek inkább segítenie kéne Fletónak megkeresni a szakdolgozatát, úgy néz ki a helyzet, hogy az össze csoporttársáé megvan, csak az övé nincs sehol. Az hagyján, hogy a fidesz , hogy szerzi vissza a támogatói felét, de Fletó, hogy fogja a támogatói 80%-át?

an hero please 2012.04.27. 12:19:25

Mikor látom, hogy az ilyen Grézy és Mária szintű MSZP alkalmazottak hogyan ajvékolnak felderül a szívem.

mákos lecsó 2012.04.27. 12:20:08

Éljen Gyurcsány, éljen a liberalizmus!

an hero please 2012.04.27. 12:21:36

@megint: Majd leugrik megint ripacskodni valahova ahogy Borsodban tette és mutathatja, hogy a nép embere. :)

Mária 2012.04.27. 12:24:30

@megint:

A te szakdolgozatod megvan?

Ja, hogy neked soha nem is kellett szakdolgozatot írni?

Azért nyalod be azt a kormányzati kommunikációs ostobaságot, hogy a diplomás emberek életük végéig őrizgetik a külön erre a célra a nappaliban kialakított házioltáron a dolgozatot, amit huszonvalahány éves diákként írtak, és még a képző intézménynek sincs a fontos dokumentumokra vonatkozó 70 éves irattározási kötelezettsége?

Én egyébként simán el tudom képzelni, hogy Gyurcsánynak ott van a polcon a szakdolgozata, és csak azért nem teszi közzé, mert szórakoztatja őt a vergődésetek, hogy semmiféle jogalapotok nincs rá, hogy számonkérjétek rajta :)

Mária 2012.04.27. 12:26:43

@an hero please:

"Mikor látom, hogy az ilyen Grézy és Mária szintű MSZP alkalmazottak hogyan ajvékolnak felderül a szívem."

Ennek ellenére a kommented alapján nem tűnsz igazán boldognak :D

peti6 2012.04.27. 12:27:22

Zsolti, te nagy ökör voltál újságíró korodban is, de ez a Gyurcsány iránti vonzalmad még nagyobb barommá tett. Valóban fel merül az emberben a kérdés, hogy ez a határtalan vonzalmad a fletó iránt talán már valóban "természetellenes"....De ha így van örülj neki, mert ez a hajlam már dicsőség Mo-on....

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.27. 12:27:38

Az elmúlt 22 év politikusai többszörösen bebizonyították alkalmatlanságukat arra, hogy egy országot vezessenek.

Bebizonyosodott, hogy mindössze két dologhoz értenek:

1. Szétrabolni az országot. Mindegyik hatalomra került erő egyetlen dologgal foglalkozott, de azzal éjjel-nappal. Milyen módon lehet a legtöbb pénzt ellopni, hogy lehet a lehető legjobban megtömni saját és elvbarátaik zsebét.

2. Minden fontos pozícióba cimborát, sógort, komát, rokont ültetni. Mit számít a szakértelem, kit érdekel, hogy a posztra helyezettnek halvány lila segédfogalma sincs arról a területről, aminek a vezetője lett. A lényeg, hogy lojális, és mindig megteszi, amit kérnek tőle.

"Munkálkodásukkal" sikerült elérni, hogy az ország romokban hever, emberek milliói nyomorognak, miközben ők tömött erszénnyel vidáman élik mindennapjaikat.

Köszönjük szépen, de ebből nem kérünk tovább!

Tájékoztatjuk a "tisztelt" képviselőurakat és képviselőhölgyeket, hogy nincs több lenyúzható bőr rajtunk. Tessék észrevenni, hogy a birkán már nincs bőr, csak a csupasz, véres húscafatok.

Nem lehet az embereket tovább sarcolni, nem lehet az emberekkel tovább megfizettetni a gazdasági és politikai dilettantizmus kamatát.

Nem kérünk tovább a politikusok hazudozásaiból, akkor sem, ha elismerik hogy hazudtak (Gyurcsány), akkor sem, ha ezt tagadják (Orbán). Gyurcsánynak és Orbánnak, valamint az ország mostani katasztrófális helyzetéért felelős minden politikusnak egy helyen lenne szabad csak közös levegőt szívni - valamelyik büntetésvégrehajtási-intézmény cellájában.

Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk a facebookon.

an hero please 2012.04.27. 12:27:47

@Mária: A boldogsághoz több minden kell.

_zulu_ 2012.04.27. 12:31:59

@Mária: Két dolog vicces:

1. Ez szó szerint passzol Werber úr munkásságára is.

2. Még a fütyi is ugyanolyan mindkét úr esetében.

Egyébként ki az a nektek? A családom és én? Ha segíteni akarsz, jöhetsz, rengeteg meló van a kertben.

Kék az ég 2012.04.27. 12:32:27

Vagy itt van a pillanat, amikor Orbán vállalja, hogy gyarmattá teszi Magyarországot, lefekszik a kipaterolt IMF-nek és Moszkvának... izé... Brüsszelnek.

Es akkor MI KERÜL AZONNAL ELŐ? Na mi?
azok az isten elterelo hadműveletek!

m.mno.hu/belfold/pentek-este-sok-minden-kiderulhet-gyurcsany-szakdolgozatarol-1071646

Kék az ég 2012.04.27. 12:33:25

Az ellenzéknek erről kell mostantól naponta beszelni!

mandiner.hu/cikk/20111115_nol_ha_jon_az_imf_orban_lelep

„ha az IMF visszajön, én el...”.

_zulu_ 2012.04.27. 12:34:37

@Mr. Vissarionovich: "a manyupok létrehozása volt a lopás, nem a visszaállamosítás."

Tudod azért akinek pár misit sepertek le a számlájáról, az nem egészen így éli meg.
Az ugyanis az én pénzem lett volna (ha megérem), míg most be kell érnem a reménnyel. Ami azért elég szarul áll még a forinthoz képest is.

umad? 2012.04.27. 12:36:28

@Kék az ég: "...jelentette ki Orbán Viktor a Népszabadság egy befolyásos forrása szerint. "

Seems legit.

_zulu_ 2012.04.27. 12:40:06

@Mária: A fene tudja, nekem 3 van, de eszembe nem jutna elásni őket. Nem nézegetem, de ott van a könyveim között, illetve a két utóbbi fájlban archiválva is.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 12:40:43

@lajos0: Én láttam azt a TV vitát. Hang nélkül, mert nem arra voltam kíváncsiak, mit mondanak. És a helyzet az volt, hogy Gyurcsány egy magabiztos, erős ember benyomását keltette, akármit is mondott, néhol leereszkedőnek tűnt. Viktor pedig zavarban volt, azt se tudta, mit mondjon, hova kapjon.

Ismétlem: hang nélkül néztem! És Viktoron nagyon durván kiütött, hogy hazudik, de minden hazugsága a következő pillanatban le van leplezve.

Hogy valóban így volt-e, azt nem tudom. Mert hang nélkül néztem. És abban Zsoltnak igaza van, hogy aznap este Viktort szétalázták, önmaga paródiája volt.

Nem tudom, ezért vesztett-e, nem is érdekel. De hogy része volt benne, az biztos. Hanggal sem lehetett valami fényes győzelem.

Kutchek (törölt) 2012.04.27. 12:41:57

Gyurcsány kurva sokat tett azért, hogy ebben a pkliban ő legyen a Fekete Péter.

SemBoga 2012.04.27. 12:43:01

@lajos0:

"Akkor most a TÁRKI hirtelen előlép nem fideszes közvéleménykutatónak. "

dehogyis, épp ez a lényeg, ha már a fideszes közvéleménykutató is 6%-ot mér, érthető miért parázik a fidesz :)

debreceni.blog 2012.04.27. 12:43:08

Magyarország ma is és holnap is azt az utat járja, amit Orbán számára kijelölt.

Majd „eljogászkodunk” megint, „oszt jó napot”.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/2162_brusszel_a_palankon

ysh 2012.04.27. 12:43:29

Zsolti,
1. ki honorálja neked ezeket a .... ..... cikkeket? Orbán? Gyurcsány?
2. 6%-on a DK?? Ott voltál márc.15-én az Egyetem-téren?

_zulu_ 2012.04.27. 12:48:06

@debreceni.blog: Szokjál már le arról, hogy komment helyett reklámozod a blogodat.
Paraszt magatartás.

belekotty 2012.04.27. 12:54:05

@debreceni.blog: Kurvára unalmas már az önreklámozásod.

MMmmmm 2012.04.27. 12:58:06

Nem értem ezen mit kell kiakadni. Azt látom hogy minden blogger csak a saját igazát hajtogatja, de azt nem veszi észre, hogy minden egyes párt így csinálja. Minden párt a saját érdekei szerint manipulálja a médiát és az embereket. Az meg hogy Gyurcsányoznak, hát Gyurcsányozzanak... Eléggé hozzájárult ahhoz, hogy ma itt tartsunk. Nem OV-t védem, és fideszes sem vagyok. Csak egyszerűen abból van már kicsit elegem, hogy bármi is történik, akkor egyből támad mindenki. A kormányt, az ellenzéket, egymást stb. Magunkba kéne nézni, és megkeresni azt, amit mindannyian elrontottunk. Mert hogy itt tartunk, abban nem csak a kormány vagy az ellenzék a hibás. Mindannyian azok vagyunk. Persze a jelenlegi kormány, és az ellenzék is. Ahogy a média, vagy a bankok is. Le kéne szokni egymás leszólogatásáról, és együtt kéne valami építőbe belefogni. Ohh, olyan jó hogy én is csak pofázok... *.*

barli 2012.04.27. 13:00:31

Csináltam egy kis statisztikát a gréczyblogból, s bár nincs semmi értelme, de szerintem érdekes:

Ha jól számolom, a 101 bejegyzésben a kommentek nélkül:
Orbán: 481
MSZP: 376
Gyurcsány: 343
Fidesz: 319
DK : 176

Zsolti elég egysíkú...

_zulu_ 2012.04.27. 13:02:15

@MMmmmm: Alapvetően igazad van, de mivel kismeberek vagyunk, azért nem adottak az eszközök a kezünkben a változtatásra. Esetleg ha lennének normális pártok, politikusok az országban, de tudjuk hogy nincsenek.

Bár ha tovább cincálják a jónépet, akkor azért el tudok képzelni erőteljes törekvéseket a változtatásra, csak attól tartok hogy annak is meglennének a hátulütői.

_zulu_ 2012.04.27. 13:03:10

@barli: Zsolti egysíkú, ebben semmi új nincs.

barli 2012.04.27. 13:05:52

@nemecsek ernő áruló:

"És Viktoron nagyon durván kiütött, hogy hazudik, de minden hazugsága a következő pillanatban le van leplezve."

A nagy különbség, hogy a fecó bizonyítottan hazudott, a patás meg nem, mivel nem nyert, és nem volt lehetösége a bizonyításra.
Mindenesetre nekem anno nem az jött le, hogy a gyurcsány lealázta a patást, hanem hogy volt az a mélység, ahová a Viktor már nem ment le a gyurcsány után..

barli 2012.04.27. 13:07:45

Tényleg, hány lélegeztetögépet lehetne venni 40000 kinyomtatott lap árából? és mennyi CO2 gázt bocsátunk ki eközben?

Fell Bandi 2012.04.27. 13:07:58

zsóti, fölösleges az erőlködésed, amelynek láthatóan egyetlen célja az, hogy a közútálatnak örvendő pápai pojácát OV egyetlen ellenfeleként emlegesd, ezzel megpróbáld őt pozícionálni. Az idióta pojáca az AB elé a Donáti utcába is mindössze 125 személyt tudott odacsődíteni, amelynek a fele sajtós volt.. ennyit a sikeredről..

Mária 2012.04.27. 13:10:08

@lajos0:

"Akkor most a TÁRKI hirtelen előlép nem fideszes közvéleménykutatónak."

*

A TÁRKI, és az összes többi közvéleménykutató cég is akkor lenne hiteles, ha KÜLÖN mérné a Fidesz és KÜLÖN a KDNP támogatottságát.

*

Mert ugye, ha egy pártnak saját külön frakciója van a Parlamentben, amit közpénzekkel tömnek tele, akkor nem lenne baj, ha megtudnák a kedves adófizető polgárok, hogy ugyan mekkora is annak a pártocskának a támogatottsága és a népszerűsége aktuálisan.

barli 2012.04.27. 13:17:49

@Mária:
részben jogos, de:
ha úgyis együtt indulnak a választáson (márpedig ha elindul a KDNP 2014-ben, akkor csakis együtt), akkor csak együtt lehet rájuk szavazni. Ha meg csak együtt lehet rájuk szavazni, akkor nincs jelentösége, hogy mekkora külön-külön a támogatottságuk.

barli 2012.04.27. 13:19:10

@nemecsek ernő áruló: miért, miben hazudott az orbán, és miben nem hazudott a fletó? Csak egyet mondj!

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2012.04.27. 13:20:16

A törpe kiadta a parancsot, 150.000 rokkantat vissza kell terelni a nemlétező munka világába a felbérelt fideszes orvosoknak!
A jelenlegi komplex minősítésre vonatkozó részletes szabályozás extrém, a valóságos munkaképességnek nem megfelelő eredményeket produkál.
Néhány példa a komplex minősítő táblázatból, mely alapján lényegében munkaképtelen betegeket lehet munkaképessé nyilvánítani:

1./ Idegrendszeri betegség okozta károsodások megítélése (gyöki tünetek, fájdalom szindrómák):
tipusos tünet együttes, több gyök érintettsége utaló egyoldali érintettség jelei (érzészavar, reflexkiesés, izomgyengeség)………. funkciókárosodás mértéke: 7-10%
tipusos deréktáji, csípőtájra, alsóvégtagba kisugárzó féloldali fájdalom, zsibbadással, vizsgálatkor több gyöki érintettség jeleivel (érzészavar, reflexkiesés, izomgyengeség, vegetatív zavarral………. funkció károsodás mértéke: 11-15%

Ez, már csak azért sem hihető, mert szaktekintélynek számítók, professzorok nyilatkoztak a Tv adásokban, hogy a gerincsérvek komoly betegségeknek számító, rokkantsággal járó kórképek még akkor is, ha a páciens műtéten esett át, akkor sem gyógyul meg soha rendesen.
Ezek a betegek a komplex minősítők szerint mégis, egészségesnek számítanak.

2./ Alsó végtag amputációja combközépen………. funkció károsodás mértéke: 36%, vagyis ez a személy sem számít megváltozott munkaképességűnek. Sőt, mivel 40% alatti a funkciókárosodása, így semmilyen ellátásra sem jogosult.

3./ Szívritmuszavarok: rendszeresen jelentkező, dokumentált ritmuszavarok, a betegnek a kezelések ellenére is panaszai vannak, a napi tevékenységet akadályozza………. funkció károsodás mértéke: 30-49% Ez azt jelenti,hogy akár életveszélyes állapotú szívritmuszavaros beteget is munkaképessé nyilvánítanak.

4./ Veleszületett, halmozott, mindkét ágon beöröklött trombózishajlam, ismétlődő trombózisokkal……….funkciókárosodás mértéke 31-40%
Ennek ellenére a betegeknek, csak enyhe fokú haematológiai károsodást, pl. 10% mértékű károsodást írnak a szakvéleményére! Ezek a gyakorlatban így működnek, sajnos.
Ugyanennek a betegnek vénás elégtelenség okozta érkárosodás, bőrelváltozással és ismétlődő trombózissal, súlyos posztrombotikus szindróma miatt..........funkció károsodás mértéke: 11-25% mértékű. Ennek ellenére a betegnek erre is, csak enyhe fokú 10%-os mértékű egészségkárosodást írnak! Ezzel a betegséggel, se ülő, se álló munka nem ajánlott, mégis munkaképes? Miközben az ilyen beteg, élethossziglan tartó vérhígító gyógyszer szedésére beállított, a szoros laborkontroll mellett is, súlyos szövődményekkel járó, genetikai betegsége miatt!

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 13:21:55

@barli: Miben NEM hazudott Orbán? Csak egyet mondj!

Másfelől a "hang nélkül" melyik része volt az, ami nem világos? Nem tudsz magyarul, vagy csak funkcionális analfabéta vagy? Mert mindkét esetben érthető, miért tud Viktorunk hülyére venni téged!

Harmadrészt ki nem szarja le, hogy Fletó mit hazudott? Nem lesz már miniszterelnök!

barli 2012.04.27. 13:25:17

@nemecsek ernő áruló:
én a következöt állítottam:

-Gyurcsány mindenben hazudott. Ezen felesleges vitatkozni, ez be van bizonyítva.
-Orbán, bár lehet hogy hazudott, a hazugságait nem lehet rábizonyítani, mivel nem került kormányra, így nem is tudott mást csinálni, mint amit megígért.

Mit nem értesz ezen?

_zulu_ 2012.04.27. 13:27:35

@Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát!: Remélem te is hamarosan beletartozol valamelyik kategóriába, mert szívből rühellem a pártközpontokból fizetett bérgeciket, mint te.

Mária 2012.04.27. 13:28:19

@barli:

Annyiban van jelentősége, hogy a három nagy párt közvéleménykutatási eredményeit nem tudod egymáshoz hasonlítani, hiszen egyikükre rá van ragadva egy ismeretlen méretű csimbók.

És nem véletlenül írtam HÁROM nagy pártról.

Ha a Fideszről leműtenénk a KDNP-t a kutatási adatokban, nem sokkal lenne nagyobb a biztos szavazói és a szimpatzánsai aránya, mint az MSZP-nek, és nem lenne látványosan nagyobb, mint a Jobbiknak.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 13:28:29

@barli: Ó értem. Tehát ha Orbánról nincs bírósági ítélet, hogy hazudott, akkor nem hazudott. Világos. Bocs, de kiröhöglek.

_zulu_ 2012.04.27. 13:28:30

@nemecsek ernő áruló: "Nem lesz már miniszterelnök!"

Ezért a mondatért zsóti kitilt.

_zulu_ 2012.04.27. 13:31:36

@Mária: Egyrészt ugye együtt indulnak a választáson, kvázi egy pártként, merthogy a kdnp egyedül még a béka segge alá sem jutna be, és a fidesznek valamiért szüksége van erre a púpra. Emiatt tehát nyilvánvalóan módszertanilag helyes, hogy együtt mérik őket.

Másrészt mivel a kdnp elenyésző tényező, a fideszről való lefejtése nem okozna nagy változást az önállóan mért fidesz támogatottságán.

Ez egy nicknév 2012.04.27. 13:32:04

@nemecsek ernő áruló: Ha tiszteletre méltó anyádat kurvának nevezem és nem volt elítélve tiltott kéjelgésért akkor engem perelhet ellenben ha van bírósági ítélet akkor nem. Remélem érzékeled a különbséget.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 13:32:19

@_zulu_: Maga Gyurcsány mondta, hogy nem látja annak a realitását, hogy újra miniszterelnök legyen.

_zulu_ 2012.04.27. 13:33:48

@nemecsek ernő áruló: Egyem a kis szívét, hogy miért nem 2003 környékén világosodott így meg. Ma mindenkienk jobb lenne.

barli 2012.04.27. 13:34:25

@Mária: szerintem meg pont hogy nagyobb lenne a fidesz támodatása a kdnp nélkül. Ök csak arra kellenek, mint a DK nevében a Koalíció :) Jól hangzik, hogy nem egyedül vannak kormányon.
Komolyan azt gondolod, hogy a Tömjénéknek fél százaléknál több támogatójuk van?

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 13:35:29

@Ez egy nicknév: Na mi van, szellemileg ennyire futja csak, mi? Szegénykém? Örülök, hogy megmutatod, mennyire telik csak az Orbán-fanoktól. :vastaps:

Pálpusztai fiúk 2012.04.27. 13:39:16

Zsóti Zsóti

a többit úgyis tudod.......

Pálpusztai fiúk 2012.04.27. 13:41:47

"Tényleg, hány lélegeztetögépet lehetne venni 40000 kinyomtatott lap árából?

:))))))))))

Ez egy nicknév 2012.04.27. 13:41:58

@nemecsek ernő áruló: Sajnos ma kevesebb pénzt kaptam a pártirodából ezért csak ennyire futotta. Gondolkozom azon, hogy más bértollnoka legyek ugyanis szemmel láthatólag a baloldali pártok több pénzt és energiát fordítanak blogok és kommentek írására.

Neked biztos lenne egy tuti tipped de lehet megkérdem Gréczyt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.27. 13:44:26

Hülye Zsolti megint nyalintott egyet Ferkó seggén.

Nem baj Zsolti. Amíg nem kopik el a nyelved, addig csak hülyítsd a népet.

Arra vigyázz, hogy legalább 3% baromállat mazoista szavazzon Gyurcsányra, de semmiképp se 5%, hogy pusztuljon a barmok szavazata.

barli 2012.04.27. 13:45:57

@Ez egy nicknév: hát igen, már narancssárga bögrét is alig lehet kapni manapság... :)

mendson 2012.04.27. 13:50:46

@tcpip: Hát pajtás akkor kérdezd meg az elöretörő nemzeti erők francia ágát, mi a véleménye a magyar nemzeti erőről (és az országról).Ugyanezt a szomszédok elöretörő nemzeti erejétől is megkérdezheted.Az európai harmadik világháborúnak lelkendezel te hülye.

megint 2012.04.27. 14:06:10

Ébresztő magyar..., nincs semmi gond, fizesd te a sok ingyenélő nyugdíját akiknek egy szép részét pénzért nyugdíjazták le, bőven munkaképesek, sokuk mellette gond nélkül feketézik, van amelyikük külföldön. Úgy látszik elfelejtetted, hogy ez a téma nem a fidesz ötlete, már az előző általad szeretett kormányban is belátták, hogy ennyi rokkant nincs, csak éppen lépni nem mertek.

büdipeti 2012.04.27. 14:15:17

Igen de a Gyurcsány! őőőő.. akármi. most sokkal jobb. kösz hogy kiadhattam magamból. szánalom. Vajon 30 év múlva is gyurcsányozni fogok? igen. mert jó, és egyszerű. MOHOHOHO-MOCSKOS!!! Mondjuk együtt ha baj van! Ugye hogy jobb már? f*szt jobb, unom , unalmas. kéne más.

fidzsi 2012.04.27. 14:44:50

Most az egyszer igazán megharagszom az
általam is preferált rosszabbaik-tehát
jobb - oldal egyes itt publikáló
szimpatizánsaira. Miért kell megütközni
azon, hogy Pécsett más is írt ugyanerről
címében is egyező szakdolgozatot. Kérjetek
elnézést Gyurcsány Ferenc volt min. eln.-
től, kiváló munkatársa, egyszersmind
butler-e útján. Jusson eszetekbe, hogy
Ilf és Petrov együtt írták műveiket.
Simon és Garfunkel együtt énekelték
ugyanazokat a dalokat. Szóval annyi a
példa mint a pelyva. Ilyenkor az irigy
fasisztaság szól belőletek. Gyurcsány
min. eln. úr másrészt azért járult hozzá
az államadósság nagy emeléséhez, mert
zsenge korában súlyt emelt, és azután
ebben is kipróbálta magát. Sikerrel.
Ezért is irigyli a törpe Orbán, mert ő
ehhez túl kicsi. Minden értelemben.
Gréczy úr pedig úgy szereti ezt a kiváló
embert ahogy neki tetszik, meg persze a
volt min. eln.-nek is. Semmi közötök
hozzá. Na.
Szomorú tisztelettel. fidzsi, droid,
de Magóg.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.27. 14:55:34

@Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát!: "Ez, már csak azért sem hihető, mert szaktekintélynek számítók, professzorok nyilatkoztak a Tv adásokban, hogy a gerincsérvek komoly betegségeknek számító, rokkantsággal járó kórképek még akkor is, ha a páciens műtéten esett át, akkor sem gyógyul meg soha rendesen."

Ezért ismerek én két gerincsérves embert, akik valamikor 20 évvel ezelelőtt az adóhivatalban dolgoztak, majd rokkantnyugdíjba mentek. Azóta mind a kettő jól kereső könyvelő irodát üzemeltet. Ott nem rokkantak.

Szerintem rossz a szemüveged, egyoldalúan látsz mindent. Vannak gerincsérvesek, akik rokkantak és nem bírnak ülni, állni, dolgozni, de vannak olyanok is, akik csak a munkahelyükön nem bírnak a betegségükkel dolgozni. Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, és gondolom a felülviszgáló orvosok nem is vesznek.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.27. 14:57:07

@_zulu_: 2Másrészt mivel a kdnp elenyésző tényező, a fideszről való lefejtése nem okozna nagy változást az önállóan mért fidesz támogatottságán."

Ezt ugye nem viccnek szántad?

pjm 2012.04.27. 15:03:29

@lajos0: Orbánnak már legalább tíz öszödi beszédre való hazugsága jött össze, nem is beszélve az alfarhangjáról, a szíjgyártóról, vagy hogyis hívják. Csak nem meri elmondani...Kell még két év a rabláshoz, addigra felnő orbánka a bölcsiből, hogy BKK vezérigazgató lehessen.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.27. 15:05:45

@_zulu_: "Ma mindenkienk jobb lenne."

A te korlátodat is lebonthatta volna Orbán. Mi a fenéért gondolod, hogy Gurcsány egyedül kormányzott, vagy Orbán egyedül kormányoz?
Mindkettő mögött ott volt, van a pártja. Meg a koalíciós, akarom szondani a szövetségi partnere. Ja, mert úgy látszik, hogy Orbánék jobban tudják kifelé kommunikálni, hogy Viktor a főnök? Ez a Gyurcsány baja, sőt hülyesége, mert még mindig takargatja azt a hazug bandát, amelyik székbe ültette, és kihátrált mögüle.
Azért nyugodtan aludhat mindenki, alakulhatnak még úgy a dolgok, hogy Orbán mögül is kihátrál a pártja, meg a szövetségese, főleg, ha a gazdasági szabadságharcban addig tapossa a tyúkszemüket, míg belevakulnak.

Jaguar7 2012.04.27. 15:06:45

@lajos0: Te Lajos! Te még mindig próbálod védeni a védhetetlent. Nem tudom ki lehetsz, de ha ez neked jó itt, akkor védd tovább, remélem meneteltél a békéért.
Nem hittem volna, hogy ma még feldob valami.. Védeni Orbánékat... faszfej. Méghogy ezekhez volt hasonló.. picsába..

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.27. 15:09:48

@barli: "Komolyan azt gondolod, hogy a Tömjénéknek fél százaléknál több támogatójuk van?"

Csoda inkább az, hogy te ezt nem veszed komolyan.

becike4 2012.04.27. 15:15:23

Zsóti!Igazad van az Orbánccal kapcsolatban,de a főnököddel,meg a hat százalékkal együtt mehettek a faszba.

doggfather · http://apengeele.blog.hu/ 2012.04.27. 15:18:22

"...Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét..."

Gréczy úr meg ezt mondja el minden alkalommal.

könyörgöm, ez az egyetlen tette amit meg lehet említeni??

Szerintem igen, de, hogy Gréczy Zsolt szerint is az azért erős.

Mr. Rustical 2012.04.27. 15:24:53

Megint egy szenvedélyes igazságbeszéd.

Szegény szerző, büszkesége abból a tévévitából táplálkozik, amelyben a főnöke többször is szembehazudta az országot (nem lesz vizitdíj, dübörög a gazdaság, nem lesz megszorítás, stb.)

Nagy teljesítmény, méltán lehet büszke rá az egész haladó magyar baloldal.

Ez van, ennyik vagytok. Óratekerős használtautó vigécek, akik arra büszkék, hogy sikerült elsózni a csontra lejárt, törött-foltozott astrát gyári állapotú majdnemúj autóként. És még el is mesélitek a korcsmában, hogy "lealáztátok " a vevőt.

Naponta kiállítjátok magatokról az erkölcsi bizonyítványt, s még észre se veszitek.

Scagnetti 2012.04.27. 15:30:25

Még mindig ez a tévévita. :) Fletó megnyert egy hazugságversenyt, és Zsolti úgy csinál, mintha ez nagy érdem lenne. Pedig érdem az lenne, ha kormányfőként tudott volna bizonyítani, de az nem ment neki.

Most komolyan, ez az ember a szoclibek utolsó reménye? Akkor Viktorék még sokáig maradnak.

Egyébként meg nem értem a szerző felháborodását. Mikor ők kúrtak el valamit, ők is mindig orbánoztak. Úgyhogy 1:1.

barli 2012.04.27. 15:37:06

@Mr. Rustical:
és még észre sem lehetett venni rajta, hogy hazudott!!! :)

nósumifan 2012.04.27. 15:39:35

@barli:
"Csináltam egy kis statisztikát a gréczyblogból, s bár nincs semmi értelme, de szerintem érdekes"

Részben igazad van: semmi értelme.
De legalább nem is érdekes.

papageno 2012.04.27. 15:40:08

@Mária: "A te szakdolgozatod megvan?

Ja, hogy neked soha nem is kellett szakdolgozatot írni?"
Bár nem tőlem kérdezted, de: Közel 50 éve már, hogy diplomáztam. Azóta többször változtattam lakhelyem. A diplomatervem egy példányát azonban ma is elő tudnám venni, ha nem is a vitrinből, hanem a könyvespolcok egyikéről. Ha valaki kétségbe vonná, hogy jogosan használom az okl. x címet, előszedném és a képébe vágnám.

nósumifan 2012.04.27. 15:49:08

@barli: bocs...
Ezen k.rva jót röhögtem!!!
orbán nem ment le bizonyos mélységekbe...

Inkább fel se jött!
Azóta se!

Amúgy az megvan még, amikor Megyó szívatta egy előző TV-vitán?

Orbán: Nem tudom, lehetek-e őszinte?
Megyó: Hát... Ha tud...?

Érdekes: vityád azóta se mert kiállni soha egyetlen olyan vitára, ahol az ellenfél válaszolni tud.
Ez vajon miért van?
Egy ekkora versenyző-sportember beszart volna?

barli 2012.04.27. 15:53:00

@nósumifan:
szerintem meg érdekes.
Gréczy elvtársnak baja van vele, amikor gyurcsányoznak, közben meg éjt nappallá téve orbánozik.

röhögő 2012.04.27. 15:56:12

@barli: Hogy is hívják a jelenlegi miniszterel(n)ököt(t)?

nósumifan 2012.04.27. 15:57:18

@barli: "Mit nem értesz ezen?"

Szerintem téged, a logikádat.
ovi ellenzékben
a/ vagy be se járt a Parlamentbe (azért a szar fizuért...)
b/ ha véletlenül bent volt, keresztbe állt mindennek
Nem éppen az ígéretei szerinti irányba.

"Semmi sem drága", és "minél rosszabb, annál jobb"-alapon, komoly demagógiával szétcseszett mindent, ami a reformok, a józan ész irányába mutatott volna. (Hozzáteszem: még azt a keveset is!)

Ezek után szerinted "a hazugságait nem lehet rábizonyítani".

Értem.
Illetve nem.

barli 2012.04.27. 15:57:52

@nósumifan: nem tudom. A medgessy vitát szerintem simán a patás nyerte. Ha akarta volna, simán a földbe döngölhette volna. gondolom a tanácsadói nem akarták. Mint a gyurcsány ellen sem. Más kérdés, hogy bejött-e.

barli 2012.04.27. 15:59:08

@nósumifan: te így látod, én máshogy. Hál istennek mi vagyunk többen.

georgie58 2012.04.27. 16:01:08

@barli: @nósumifan: Persze, hogy nem áll(t) ki; ha nem írják meg neki előre a szöveget, akkor csak nyögdécsel, mint pedofil pap az óvoda mosdójának ablakában... Ez az ország a korlátlan lehetőségek hazája: sehol máshol ennyi kretén nem ül a parlamentben, mint itthon.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27. 16:04:55

@nósumifan: minek állt keresztbe te szar? mintha a kormánynak többsége lett volna...

barli 2012.04.27. 16:05:02

@georgie58: most nem azért hogy védjem, de nem biztos, hogy az a jó politikus, aki jól szerepel a tvben.

nósumifan 2012.04.27. 16:06:30

@barli:
Azt elfelejtetted odaírni, hogy:
a/ kit ekéz
b/ kit ajnároz

De sejtem, mire célzok...

"gyurcsányozás": én azt tartom annak, amikor pl. 2012-ben kivizsgálunk valamit (mondjuk MALÉV), mi történt 2002-2010 között. Mert rossz csak Gyurcsány alatt történt. Előtte (értsd: 1998-2002 között) és azóta csak az eredmények és a sikerek...

"orbánozás": ezt a fogalmat nem nagyon olvastam még. Azt érted alatta, amikor felsorolják, mit cseszett el 2 év alatt? És mi szárad a lelkén 1998-2002 között? Egyik sem kevés.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.27. 16:07:53

@_zulu_: "Tudod azért akinek pár misit sepertek le a számlájáról, az nem egészen így éli meg."

pedig az is egészen nyugodtan élje meg így.
az a pénz soha nem volt az övé, hiába volt a számláján. se a manyup rednszerben, se az államian nem vmi szabadon felhasználható magántulajdon az.

akinek pár misi volt a számláján, közvetve ő károsította meg a költségvetést a legjobban.

de micsoda jó logika: adjuk oda a nyugdíjbefizetések egy részét pár zsidónak, hagy működésiköltségezze meg tőzsdézze el egy részét, majd az a hülye állam pótolja azt hitelből.

aztán ha csődbe menne véletlen, akkor a pár misis rázná a legjobban az öklét, hogy az állam azonnal álljon jót a befizetéseiért.

Szabványok 2012.04.27. 16:08:02

@barli: "-Orbán, bár lehet hogy hazudott, a hazugságait nem lehet rábizonyítani, mivel nem került kormányra, így nem is tudott mást csinálni, mint amit megígért."

Ez így volt két évvel ezelőttig.
Ma már viszont kristálytisztán kirajzolódik, hogy mikben hazudott.
Például kíváncsi vagyok, hogy mi lesz "Ha az IMF jön én megyek." kijelentésével. Előbb utóbb jönnie kell az IMF-nek és akkor szembesülni fog saját korábbi kijelentésével.

nósumifan 2012.04.27. 16:17:22

@barli:
"nem tudom. A medgessy vitát szerintem simán a patás nyerte. Ha akarta volna, simán a földbe döngölhette volna. gondolom a tanácsadói nem akarták. Mint a gyurcsány ellen sem. Más kérdés, hogy bejött-e."

Ugye most viccelsz?!
Mert ezen csak röhögni tudok.
orbán bölcsen hagyja, hogy veszítsen... bármiben...
Na, az a tanácsadó még nem született meg, aki erre rá tudná venni.

"te így látod, én máshogy. Hál istennek mi vagyunk többen."

Hát tényleg másképp látjuk.

De halkan szólok: már csak a parlamentben vagytok többen...
A fidesz-szavazók fele elpártolt, és aki még kitart, azok jó része szerint is rossz irányba mennek a dolgok.

Akkor most kik is vannak többen?

mákos lecsó 2012.04.27. 16:17:46

Miért nálunk forgatják a Die Hard 5. részét?
Mert itt a legdrágább az élet.

@nósumifan:
Egy ekkora versenyző-sportember beszart volna?

Milyen sportember? Egy harmadosztályú focista, aki a saját véleményét is papírról olvassa.

Éljen Gyurcsány, éljen a leberalizmus!

georgie58 2012.04.27. 16:18:38

@barli: Igaz, mint ahogy az sem, aki szarul szerepel :-) ; akkor sem volt egyetlen igaz szava (lásd a 14. havi nyugdíj ígérgetése), most sincs; ekkora hantás is csak ebben a birka országban lehet PM. "Önök kérték ... "

Szabványok 2012.04.27. 16:19:34

@Mr. Vissarionovich: Kicsit túlszimplifikálod a kérdést.
A NYP-nak az volt a lényege, hogy ne(csak) felosztó-kirovó nyugdíjrendszer legyen, hanem tőkealapú is. Mert, ha marad a tiszta felosztó-kirovó, akkor 20 év múlva a nyugdíjasok éhenhalnak a dolgozók meg belerokkanak a járulékba.
A kérdés az volt, hogy hogyan kezeljék a tőkét. Kezelheti az állam is, de az állam rossz tőkés. Ezért volt az, hogy magánkézbe adták a tőkét, de nagyon szigorúan előírtak a befektetési feltételeket. (Amiből nagyobb biztonság, de persze kisebb hozam következik.) Ahhoz képest, hogy milyen nehezen született meg, egész jóra sikeredett.
Az, hogy államosították nem nagyon nagy tragédia, csak kicsit túl központi, túl szocialista az én kapitalista ízlésemnek. A nagyobb baj az, hogy elköltötték. Erre, arra, amarra. Egy részét államadósság törlesztésre, de elég sokat mindenféle folyó kiadásra. (Volt hír, hogy ebből 300Mrd-ot tolnak a MÁVba.) Ez a fő hiba, az csak kis különbség, hogy az X.MNYPkassza vagy a Nyugdíjintézet kezeli a számlát.

Azért ez a fő hiba, mert emiatt nem fogok elhanyagolhatóan kicsiny nyugdíjat kapni, mert 5M nyugdíjasnak akkor lehet átlagjövedelem felényi nyugdíjat fizetni, ha a 2M dolgozó mindegyike az átlagjövedelem 80%-t befizeti nyugdíjjárulékként. Mert a most visszajött tiszta felosztó-kirovó rendszer csak akkor működik, ha jóval több a dolgozó, mint a nyugdíjas.

söralátét 2012.04.27. 16:20:36

méghogy nincs demokrácia. minden hülye azt ír amit akar. élükön a zsótival pont

nósumifan 2012.04.27. 16:23:21

@Mr. Vissarionovich:
Bocs, hogy megzavarom meghitt beszélgetésedet édesanyáddal...

De beleszólnék, ha nem veszed udvariatlanságnak: :-)

1. A kétharmados törvényekhez kevés volt az akkori kormánytöbbség
2. Akkor még lehetett népszavazást kezdeményezni, bármilyen demagóg dumával, és értelmes megszorításokat megdugatni a néppel

Ezekről nem esett szó az Ökör-körben?

Még egyszer bocs...
Beszélgessetek nyugodtan tovább.
És azért hagyd a kedves mamát is szóhoz jutni!

:-)

nósumifan 2012.04.27. 16:25:57

@mákos lecsó: hehehe...
Na, most aztán lesz őrjöngés...

A Die Hard 5-öt "megvettem"...

:-)))

rockjano 2012.04.27. 16:27:22

Mindkét tábort és mindkét embert lehet osztani rendesen és persze joggal.

DE azért arra felhívnám a figyelmet hogy arról a vitáról akármit is gondolunk az azért talán feltünő hogy Viktorunk azóta semilyen vitában nem volt hajlandó részt venni, gondolom nem véletlenül.

A szomorú meg az hogy Orbán pont úgy nem tudja irányítani az országot mint GyF sem tudta.

Nagyon más a habitus és a kiállás de igazán egyikük sem jó politikus akárki akármit is mond.

Voltak már itt nálluk jobb politikusok mint pl. Bajnai és én még Meddyesit is idevenném legalábbis az elején. És a következő miniszterelnök sem e közül a két figura közül fog kikerülni.

És azt is megjegyezném hogy a baloldal legalább hátra tudta állítani GyF-et a jobboldalnak meg még nem sikerült ugyanez OV-vel pedig talán jobb lenne...

nósumifan 2012.04.27. 16:27:49

@georgie58: ...és még hanyan legelnek a parlamenten kívül!!!

:-)

h.kovacs 2012.04.27. 16:33:00

csípem a gyurcsányt, kicsit túlmozgásos, de legalább őszinte a csávó

Wahula Jakab 2012.04.27. 16:42:59

@Mária: Most mondta be a Hír TV hogy megvan Fletó dogája.Kettőt is találtak ,egyiket más nevén.Nem vicc,ha igyekszel a Célpont-ban megnézheted.

h.kovacs 2012.04.27. 16:47:02

tételezzük fel, hogy gyurcsány szakdolgozata 1 üres oldal.
na és akkor mi van ?

Wahula Jakab 2012.04.27. 16:53:44

@SemBoga: 6% valóban félelmetes.Most az aztán vacog a jobboldal!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)! 2012.04.27. 17:02:06

@rockjano: "És azt is megjegyezném hogy a baloldal legalább hátra tudta állítani GyF-et a jobboldalnak meg még nem sikerült ugyanez OV-vel pedig talán jobb lenne..."
A baloldal? Jaj, ez fájt! A gazdasági lobby küldte el a francba Feltót, mielőtt nagyobb balhé lett volna.

Trackback 2012.04.27. 17:03:11

Kedves Posztíró,

kedves FIDESZ-esek, kedves DK, Gyurcsány, MSZP és a többiek.

Örülünk, hogy folyamatosan egymással vagytok elfoglalva az elmúlt 20 évben, de halkan megjegyezzük, hogy lassan csődbe megy az ország, és ezt mindenki meg fogja szívni, nem csak ti, vagy gyűlölt ellenfeleitek.

De leginkább mi fogjuk meginni ennek a levét, akik nem politizálunk, nem tépjük a szánkat, csupán becsületesen dolgozunk, adót fizetünk, gyereket nevelünk.

El kéne már végre gondolkozni ezen.

Egy ország van, egy nemzet, nem kettő vagy három, és 2.800.000 nem kétharmada a 10.000.000-nak!

Egyszer eljön az idő, hogy a józan többségnek elege lesz a felelős munka helyett végzett széthúzásból, mocskolódásból, harácsolásból és szájkaratéból, és mindenkit a Dunába lök, aki bármilyen pártfunkciót is végzett bárhol is az elmúlt 20 évben.

Ne várjátok ezt meg.

abaka 2012.04.27. 17:11:16

Par honapja el nem hittem volna, hogy ezt fogom egyszer mondani, de Greczy tovabb radikalizalodik. En mar akkor meg voltam rola gyozodve, hogy innen nincs lejjebb, de bennem szemlatomast nem lapul meg az a tehetseg, ami neki megadatott.

Mostanra mar elkezdtem sajnalni, mert egyreszt lesullyedt a megmosolyogtatoan szanalmas elmebeteg kategoriaba (ergo teljesen sulytalan es veszelytelen), viszont valoszinuleg roppant frusztraltsagban eli az eletet.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)! 2012.04.27. 17:12:54

@abaka: hááát, amióta félre kefél a felesége, lehet is...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.27. 17:17:19

@dr. Kóser Malac: Nem mondod .,..

Melyik DK-s kúrogatja a Zsoltink asszonykáját, amíg ő írja a mannát ?

rockjano 2012.04.27. 17:18:37

@dr. Kóser Malac: Hmmm és akkor Vityát miért nem küldi hátra ugyanaz a lobby???

Szerintem ez is összeesküvés elmélet.

Érezte az ember hogy a bizalom elpárolgott mögülle. Párton belül külföldről és a zemberek között is

Hogy Vitya mögül hogy párolgott el az sem kérdés gondolom, saját bázis még támogatja..még egy darabig...

rockjano 2012.04.27. 17:19:19

@abaka: Az ő vagyonával te is frusztrált lennél???

Csak gondolkoztatónak....

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)! 2012.04.27. 17:20:45

@rockjano: Balhézik most valaki az utcán? Van most "rosszemlékű" (főleg az adott lobby számára) százlók erdeje az utcákon?

rockjano 2012.04.27. 17:21:22

@Trackback: Na ja amíg a népek egymást kúrogatják mi kis válllakozók addig szépen éhenhalunk, és ezt most konkrétan mondom....

kidon 2012.04.27. 17:21:35

@Mária: "Finkelstein, aki az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett azzal, hogy konzervatív politikai tanácsadói múltja ellenére 2005-ben polgári házassággal legalizálta több évtizrdes homoszexuális kapcsolatát,"
Nocsak nocsak. A sorstársak egymásra találtak?
Ezek szerint a buzi amerikaiak segítik a buzi fideszeseket?
A buzi fideszeseket szó szerint kell érteni!

abaka 2012.04.27. 17:23:27

@dr. Kóser Malac: Pedig az meg akar meg is magyarazta volna. Igy viszont csak az ertelmetlen lezulles marad. Kar erte, egyszer regen meg egesz ertelmes dolgokat is alkotott.

rockjano 2012.04.27. 17:24:18

@dr. Kóser Malac: Akkor most az utca küldte el vagy a külföldi lobbisták???

A gazdaság most sokkal szarabb mint akkor volt gyakorlatilag minden szempontból... kkt-k sorra mennek tönkre...

(gyanítom nincs olyan pénzügyi háttér amelyik vadítja és pénzeli a szélsőséget mint akkor, persze bizonyíték nincs és nem is lesz)

nósumifan 2012.04.27. 17:25:42

@dr. Kóser Malac:

K.rva nagy mocsok bunkó vagy, maradjunk ebben.

Érdemi észrevételed van?
Vagy ez az erkölcsi és szellemi csúcspont nálad?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)! 2012.04.27. 17:26:10

@rockjano: A sok balhé miatt tarthatatlan volt a helyzete, ezért a lobbysták küldték el. Nem írtam, hogy külföldiek.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.27. 17:28:06

@nósumifan: Mi a gond libsikém ?
Orbánról lehet terjeszteni hogy veri a feleésgét, meghogy grácban ápolják, vagy félrekúr igaz ??

Ezeken a poénokon maszturbálsz otthon, és ennyire zavar ha kicsi Zsoltit is bántsák néha ?

rockjano 2012.04.27. 17:29:04

@dr. Kóser Malac: Tulképp mindegy hogy magától ment vagy küldték az kétségtelen hogy sokkal hamarabb kellett volna mennie.

Ez az aljas demagóg mostani rezsim talán nem kapott volna ekkora hatalmat.

GyF nem volt jó de a mostani helyzethez képest még ő is megszépül, az ember soha nem hiszi hogy lehet rosszabb pedig dehogynem :-( Rosszabb az mindig van...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)! 2012.04.27. 17:38:48

@nósumifan: Neked válaszoltam? Olvastad a kérdést is amire reagáltam, vagy csak jöttél trollkodni?

lajos0 2012.04.27. 17:39:41

@nemecsek ernő áruló: "Én láttam azt a TV vitát. Hang nélkül, mert nem arra voltam kíváncsiak, mit mondanak. És a helyzet az volt, hogy Gyurcsány egy magabiztos, erős ember benyomását keltette, akármit is mondott, néhol leereszkedőnek tűnt. Viktor pedig zavarban volt, azt se tudta, mit mondjon, hova kapjon."

Ez a lehalkított vita régi kommunikációs közhely, de úgy kevésbé volt vicces a hazugságverseny. De ha részedről te óriások csatájaként élted meg ezt a szánalmas hablatyolást, amit levágtak, akkor lelked rajta.

"Nem tudom, ezért vesztett-e, nem is érdekel. De hogy része volt benne, az biztos. Hanggal sem lehetett valami fényes győzelem."

Hát az iszapbirkózást sem azért nézzük, mert érdekel, hogy ki nyer.

leponex 2012.04.27. 17:41:21

@Szabványok:
A NYP-nak az volt a lényege, hogy ne(csak) felosztó-kirovó nyugdíjrendszer legyen, hanem tőkealapú is. Mert, ha marad a tiszta felosztó-kirovó, akkor 20 év múlva a nyugdíjasok éhenhalnak a dolgozók meg belerokkanak a járulékba."

Az Önkéntes Nyugdíjpénztárak - a 2. pillér - valóban ez alapján lett létrehozva, ahol a szabadon belépő saját jövedelmének tetszőleges részét a pénztárra bízva gyarapítja tőkéjét, amit nyugdíjas korában felhasználhat.
Ez a megtakarítás az állam számára is előnyös, ezért is támogatta adókedvezménnyel.

A 'Manyup' viszont az aktuális nyugdíj kifizetésének alapját képező , adó módjára az állam által beszedett nyugdíjjárulék egy részét magánszámlákra helyezte át, és ennek pótlására hitelt volt kénytelen felvenni, azaz államadósságot növelt vele. De azt is mondhatjuk, hogy az állam által felvett hitelt helyezték magánszámlákra. Még a beszedés költségeit is az állam, azaz a többi adófizető viselte.
E számlákat természetesen alapkezelgetők kezelgették, kockázatvállalás nélkül, fix jutalék felszámításával.

" A kérdés az volt, hogy hogyan kezeljék a tőkét. Kezelheti az állam is, de az állam rossz tőkés. "

Ebben az értelemben tényleg rettenetesen rossz tulajdonos, tőkés volt az állam, hitelt vett fel, és azt átadta az alapkezelgetőknek, cserébe még kockázatot is vállalt az állam, hiszen ezt az alapkezelgető nem tette meg.

Oszt ha épp csődbe megy egy jó tőkés bank, alapkezelgető, akkor jöhet az állam, a rossz gazda, és fizet. Ugye nem kell messzire menni vissza az időben.

****
Ettől teljesen függetlenül, ha az aktív ( adófizetők, nyugdíjjárulékfizetők ) aránya egyre kisebb, a nyugdíjból, járulékból,segélyből élőké pedig egyre nagyobb, akkor tényleg csődbe juthat az állam, és a felhalmozott magánnyugdíjból sem fog sokkal tovább jól élni, hiszen nem mlesz, aki ellássa, fogyasztási javait előállítsa.

Akkor is, ha csak felosztó-kirovó, akkor is ha csak magánnyugdíj lenne.

A Manyup az egyik legnagyobb privatizációs rablás volt, hogy ezt a kedvelt kifejezést használjuk.
Felszámolása az egyik legbátrabb, legkockázatosabb, de egyik legjobb döntése volt ennek a kormánynak.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 17:48:19

@lajos0: Pontosan melyik részből szűrted le, hogy én óriások csatájaként éltem ezt át? Hagyd már az ilyen faszságaidat, ne vetítsd ki rám az Orbán-imádatod ellentétét, nekem Gyurcsány tök érdektelen - értsd: le se szarom, hogy hazudik, vagy sem, de azt sem, hogy miniszterelnök, vagy sem, azt sem, hogy idős nénik előtt terroristának nevezi Orbánt vagy sem, az sem, hogy megint bohócot csinál magából, vagy sem, mert NEM ÉR-DE-KEL, Orbántól meg herótom van. Ennyi.

A hazugság hang nélkül pedig nagyon kiviláglik, ha tudod, milyen jeleket kell keresned, javasolni tudok egy kis művelődést Paul Ekman könyvei felé. Azután nézd végig Orbán beszédeit, és rá fogsz jönni, hogy tök mindegy, hogy megválasztják-e, vagy sem, hogy bíróság elítéli érte, vagy sem, egy kurva szava nem volt az elmúlt 22 évben, amiben a leghaloványabb őszinteséget fel lehetett volna fedezni. Mert neki nem az országa a fontos. Annyira nem tud nagy ember lenni. Neki egyetlen egy dolog fontos:

CSAK A FIDESZ!!!

(meg a hűbéresei, akik hajbókolnak neki - ugyebár ezért vág be nők elé az ajtóban, ezért nem áll fel, ha kezet nyújtanak neki, ezért nyalja a szája szélét, és néz lefele, mielőtt a sajtó előtt nyilatkozik, és ezért nem ad senki másnak interjút, csak a jól bejáratott csicskáinak.)

nósumifan 2012.04.27. 17:48:34

@dr. Kóser Malac: trollkodni vagytok itt elegen!
Amúgy pedig mire lehet válasz az, hogy más magánéletébe beleszarsz?
Ha tudsz róla bármit, ha nem.
Ha igaz, amit mondasz, ha nem.

Ne fáradj, lesz.rom, mit válaszolsz.

nósumifan 2012.04.27. 17:58:37

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Orbánról lehet terjeszteni hogy veri a feleésgét, meghogy grácban ápolják, vagy félrekúr igaz ??"

Tényekkel sajna nincs mit kezdeni, drága fideszkocsog barátom!
Pszichopatákkal sem, sajnos.
Ezért sajnálom is, mert egy beteg ember.
Nagyon beteg...
De ha hagyjuk miniszterelnökösködni, és még lihegünk is hozzá, az biztosan hibás terápia.

A "libsi", meg a "maszturbálás" nem nyert. Eltévesztetted a házszámot.
Biztos összekeversz valamelyik tesóddal...
:-)
És kimaradt néhány panel, ne felejtsd azokat se, a húsz szavas szókincsedből.
Fröcsögj még, ha szabad kérnem!
Ha ettől vagy boldog...

lajos0 2012.04.27. 18:01:12

@SemBoga: "dehogyis, épp ez a lényeg, ha már a fideszes közvéleménykutató is 6%-ot mér, érthető miért parázik a fidesz :)"

Hát a 6%-ot akkor bedobhatták falból is, ha a baráti cégek azt mérnek, amit akarunk. Lehet, hogy csak altatni akarják a DK éberségét :-) Amúgy meg ettől az MSZP-nek több félnivalója van, mert mit érdekli a Fideszt, hogy ugyanaz a bázis hány párt között oszlik meg, ha az nem a sajátja.

lajos0 2012.04.27. 18:10:42

@Mária: "A TÁRKI, és az összes többi közvéleménykutató cég is akkor lenne hiteles, ha KÜLÖN mérné a Fidesz és KÜLÖN a KDNP támogatottságát."

Hát a KDNP-n ugyan mit mérjenek ? Semjén meg a család kb.

nósumifan 2012.04.27. 18:33:21

@leponex:
"privatizációs rablás"

A visszavétele pedig az egyik legszebb államosítás volt. Zsebre tették és elk.rták az utolsó fillérig. Mert akkor még, bár tökös gyerekek voltunk (f.szomat az Ájemefnek!), de azért gyűjtöttük az aprót, hogy kisebb legyen a hiány... Ha már ezt kérték. Hogy aztán most odamenjünk, és jól megalázzuk őket azzal, hogy elfogadjuk a hitelt (bár erre még ne bontsunk pezsgőt...)

Amúgy enélkül az arcoskodás nélkül most nem kéne adókreativitási versenyt rendezni... De ki nem sz.rja le azt a néhány százmilliárdot?

És akkor most majd állambácsi fizeti a teljes nyugdíjunkat, igaz?
Hiszen megígérte.

Csak nehogy megint megváltozzon valami a jövő héten...

Ahogy szokott.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2012.04.27. 18:42:12

@nósumifan: Tények mi ?

Hülyegyerek.. Szénalmas vagy mint Gyurcsány haverod, és főcsicskása Gréczy Zsolt.

röhögő 2012.04.27. 18:57:15

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te biztos tudod a hivatalos álláspontot! Akkor most vége a szabadságharcnak?

Az igazi sztrovacsek 2012.04.27. 18:59:31

@leponex:

Na nézd ki van itt!
A vitamin.
Rég "láttalak" "csonterő"!
Csak nem voltál beteg?

"Felszámolása az egyik legbátrabb, legkockázatosabb, de egyik legjobb döntése volt ennek a kormánynak."

Szerinted.
De ugye nem baj ha én másképpen gondolom?
Szerintem ugyanis egyszerűen ellopta a kormány a fiam örökségét.
Azt a pénzt én ugyanis nem akartam fölvenni. Úgy gondoltam, rakosgatom amíg tudom, azután ha elpatkolok, hát hagyok valamit a csemetémre.
Hát most már annak is örülnék, ha nem hagynék rá adósságot.

CM2131 2012.04.27. 19:01:57

Muhaha Gécikém ezt alaposan benézted: áruld már el nekem, az utóbbi 5 évben hányszor mondta ki Orbán Gyurcsány nevét nyilvánosan? Igyekezz mert nehezen fogsz tudni párat összeszedni. Gyurcsány viszont minden második mondatában orbánozik, és olyankor látszik a téboly a szemében :DDDD

nósumifan 2012.04.27. 19:14:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Cáfoltad? ;-)

Azt még áruld el nekem lécci, hogy mikor mondtam, hogy Gyurcsány a haverom, vagy rá szavaznék? Vagy azt, hogy Gréczy Zsolt a barátom?

Vagy csak működik a kétbites rendszer?
Amolyan normális fideszkocsog szisztémában?

A kölyködet meg ne hülyegyerekezd, mert megáll a fejlődésben.
Nehogy úgy járjon, mint az apja!

Szép álmokat, látom, sok még a dolgod, fröcsögsz mindenhol.
Nem tartalak fel, intézd csak!
Válasszal ne fáradj.
:-)

Mózsi bá (törölt) 2012.04.27. 19:16:31

Gréczy úr sok mindent nem ért. Nem tudja, hogy az emberek zöme le...ja gyurcsányt. Nem tényező, nem foglalkozik vele senki. Nem érti azt sem, hogy az általa említett "lealázós" vitában egy gy.f. nevű hazudozó, másfél két évig nem dolgozó akárki tovább szőtte hazugságait, ami nem lealázás. És szegény azt sem érti, hogy hiába próbálja behúzni a köztudatba nagy kedvencét, nem fog sikerülni neki. Ez már a blokád második napja?:)

angyalföldi partizán 2012.04.27. 19:28:44

há du ju du,zsocesz. te még élsz?azt hittem kicsináltak a burzsujok.de jó,hogy vagy.nélküled már nem nem élet az élet.a rohadt burzsujok támadnak,de acél melleddel mindenkit hazavágunk. no pasaran!

angyalföldi partizán 2012.04.27. 19:33:52

@nemecsek ernő áruló: szia ernő elvtárs! ne légy göthös,és győzni fogunk!csak egy picit gyúrjál ,kínos a 45 kilód.no ,nem baj,kellenek a gyerekek is,golyófogónak jó leszel.csak a haza! no pasaran!

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 19:37:25

@angyalföldi partizán: Látod, te is milyen szépen tudod prezentálni, milyen "szellemi tank" az, aki nemzeti-oldalhoz tartozónak vallja magát? Vak hit az van. Erőszak, az van. Érvek, és intelligencia... na az meg miafaszom?

kovi1970 2012.04.27. 19:38:07

Akkor ezek szerint a fidesz a Móriczka és a gyurcsány a pina...

kovi1970 2012.04.27. 19:40:56

B+ blogmotor!

Akkor ezek szerint a fidesz a Móriczka és a gyurcsány a p.na.
Lapozzunk! XD

Blogger Géza · http://bloggergeza.blog.hu 2012.04.27. 19:47:25

Zsóti, péntek este 21 30 célpont, nézzük együtt, hogy kerül elő végre a szakdolgozat, amit senki sem látott! :)

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.27. 19:53:07

@Trackback: Nem fognak senkit a dunába lökni. Az emberek lábbal szavaznak - értsd: elegük lesz, és elhúznak ebből az országból a picsába olyan helyre adót fizetni, ahol megbecsülik a munkáját. Nem olyan régen egy magát "nemzeti oldalhoz" tartozó ismerősöm is KOMOLYAN elgondolkodott az ország elhagyásán! Ez számomra megdöbbentő volt, mert mindig hangoztatta, hogy lehet itt akármilyen szar, azért mégis csak ez a hazád... És most tessék!

A politikusok majd itt maradnak a sok nyugdíjassal, aztán Magyarország politikailag megszűnik létezni. Rossz ezt mondani, de sajnos ez az egyetlen remény az itt élő becsületes adófizetőknek... Hogy külföldi politikusok mondják meg, mi legyen. Mert a magyar politikusból minden hazafiság hiányzik. Mindegyikből.

Ez pedig szörnyű!

Andráska8 2012.04.27. 21:34:59

@leponex:
Úristen, ide egyre több barom ír:(

Fell Bandi 2012.04.27. 22:29:16

No, akinek a mai Célpont után sem világos hogy gyurcsányi egy utolsó hazug senkiházi, az valószínűleg valami másik bolygón él...

lajos0 2012.04.27. 22:32:55

@Szabványok: "Mert, ha marad a tiszta felosztó-kirovó, akkor 20 év múlva a nyugdíjasok éhenhalnak a dolgozók meg belerokkanak a járulékba.
A kérdés az volt, hogy hogyan kezeljék a tőkét. Kezelheti az állam is, de az állam rossz tőkés."

Ehhez már nem kell 20 év, és régóta úgy gondolom, hogy MANYUP ide vagy oda, de nyugdíjam nem lesz, mert egyrészt nem lesz aki kitermelje, de ha mégis lesz, akkor amegett megint csak az állampapírok beválthatóságának kell lenni. Ebből az apropóból be sem léptem, csak fizettem kb. havi százat a nyugdíjjárulékra, amíg mások öngondoskodtak a saját számlájukon. Pedig ugyanabban az országban éltünk.

Az állam rossz tőkésségéről pedig annyit, hogy az állam többnyire tényleg nagyon rossz tőkés volt az elmúlt 22 évben is, csak ilyenkor kire kell gondoljak ? Egyszer volt szerencsém megkérdezni Kókától - amikor ezzel jött egy lakossági fórumon -, hogy "Ki ez a titokzatos állam, akinek az arany is szarrá válik a kezében ? Kóka úr nem maguk ez az állam véletlenül ?". De Kóka helyett lehetett volna bárki, mit lehet erre mondani ? "Hát végül is de".

A magyar állam rossz tulajdonos. De nem azért mert állam. Ez nem az állam sajátja, csak nálunk van speciel így. Azt nem értem miért azt a következtetést kellett ebből levonni, hogy mindent adjunk el bagóért aranykészlettől infrastruktúráig, és vegyünk fel baromi sok kölcsönt. Ezzel sosem bízta meg a nép egyik elitet sem. Nem arra vállalkoztak ezek mind, hogy az államból jó tulajdonost faragjanak ?

megint 2012.04.28. 03:34:05

Zsolti, most akkor , hogy van ez, először Fecó azt mondja, hogy nem tudott arról, hogy valaki ilyen címmel írt volna szakdolgozatot. Pont. Utána mégis emlékszik, hogy a sógor ugyanilyen címmel írta a sajátját, és ő csak felhasználta. Ilyen az amikor a fagyi visszanyal.

nemorino 2012.04.28. 07:47:38

@megint: Annyira tudtam, hogy vaj van a füle mögött, amikor Plagi bá' pénteki nemlemondó beszéde után erkölcsi piedesztálról osztotta az észt az ATV-n Kálmán Olgának. Miután bebizonyosodott, hogy Fletó szakdolgozata nyilvánvaló plágium, kíváncsi vagyok hány napig nem lesz új poszt ezen a blogon :-)

lajos0 2012.04.28. 07:56:58

@nemecsek ernő áruló:"Pontosan melyik részből szűrted le, hogy én óriások csatájaként éltem ezt át?"

Hát te akartál győztest hirdetni ebben a szánalmas kétoldali hazugságparádéban. Meg Gréczy Zsolt is. Ezért idéztem Új Pétert, aki helyére tette ezt a két szánalmas ripacsot.

"A hazugság hang nélkül pedig nagyon kiviláglik, ha tudod, milyen jeleket kell keresned, javasolni tudok egy kis művelődést Paul Ekman könyvei felé."

Művelődést, felé ? Én kérek elnézést :-)

"Azután nézd végig Orbán beszédeit, és rá fogsz jönni, hogy tök mindegy, hogy megválasztják-e, vagy sem, hogy bíróság elítéli érte, vagy sem, egy kurva szava nem volt az elmúlt 22 évben, amiben a leghaloványabb őszinteséget fel lehetett volna fedezni."

Ehhez nekem meg sem kell néznem, annyira továbbfejlesztettem Eckman módszerét. Ez, hogy ne hallgassuk, csak az első lépés, de ne álljunk meg félúton, ne is nézzük és akkor is tudhatjuk, hogy hazudik. Van aki a Gréczy blogot is pusztán a cím alapján kommenteli, az ugyanez az iskola. Végül is minek olvassak el valamit, ha anélkül is van róla véleményem, nem ?

"Mert neki nem az országa a fontos."

Hát ez nagyon fajsúlyos megállapítás. Tényleg ő sem azért állt politikusnak. Mint ahogy a többi sem.

"ezért vág be nők elé az ajtóban, ezért nem áll fel, ha kezet nyújtanak neki, ezért nyalja a szája szélét, és néz lefele, mielőtt a sajtó előtt nyilatkozik, és ezért nem ad senki másnak interjút, csak a jól bejáratott csicskáinak."

Ez kicsit álmoskönyv szintű okoskodás, de amerikai pszichológusoktól olyan sokat nem várunk: 'megnyalta a szája szélét, tehát nem az ország fontos neki' :-)

lajos0 2012.04.28. 08:04:12

@nemecsek ernő áruló: Ehhez sem kellett Paul Ekman. "Teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk, az nem igaz " - mondta maga a mester, Orbánnak meg a kezét kell figyelni, nem azt amit mond, ahogy ezt szintén bejelentette.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 08:06:58

@lajos0: "Hát te akartál győztest hirdetni"
Nem. Én csak kijelentettem, hogy Orbán önmaga paródiája volt, Gyurcsány meg lekezelő, mert hang nélkül ennyi jött át. A te engesztelhetetlen Orbán imádatod, ami átszűrődik a kommentjeiden, az mondatja veled ezt.

"ne is nézzük"
Szánalmas az erőlködésed.

"Tényleg ő sem azért állt politikusnak"
Ahogy Sztálin, Hruscsov, Szálasi, Hitler, és Rákosi sem. Én tényeket mondtam, a haveri földosztásról, a videókon látott viselkedési mintákról. Te csak szerelmet vallottál neki. Ne erőlködj! Nem megy ez neked.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 08:08:16

@lajos0: Mondom, hogy leszarom, Gyurcsányt. Ha valaki nem vallja be, hogy hazudik, akkor az nem hazudik? Menjél már!

Rejszoljál rá, ha ennyire imádod: m.blog.hu/pi/piroslapok/image/orban/Orban_Viktor_kiskoru.jpg

dadddd 2012.04.28. 09:32:55

Gyurcsány a Fidesz legnagyobb kampányarca. Amíg ő a színen van, nyugodtan hátradőlhetnek.

Az igazi sztrovacsek 2012.04.28. 10:05:13

@röhögő:

"Akkor most vége a szabadságharcnak?"

Vége.
Elbukott, mint ahogy "szokott."
Elbukott 1514-ben, 1526-ban, 1711-ben, 1849-ben, 1918-ban, 1919-ben, 1945-ben, 1956-ban, függetlenül attól hogy ki ellen, és milyen célból vívtuk.
Ez is elbukott, oszt jó napot.
Ma már nemigen hallod fideszes politikus szájából. Sőt! A kipaterolt ellenségnek lefeküdni, az a kormány hatalmas győzelme.
Szerény véleményem szerint a magyar történelem legsikeresebb időszaka a kiegyezés utáni időszak volt, amikor senki ellen nem harcolva, érdemi tárgyalások során, értelmes kompromisszumokkal léptünk a fejlődés útjára. De hát a büszke magyar vér akkor sem nyugodhatott, kellett nekünk egy világháború.
Most végre nyugodtan élhettünk volna, 2/3-al, úriember módjára kormányozva.
Mindenkivel mindenről egyeztetve, meggyőzve a világot arról, hogy Mo.-on érdemes élni, befektetni, hosszú távra tervezni.
De nekünk már megint a harc kellett. (már akinek)
Nekünk ne pofázzon senki, úgyis mindenkinél okosabbak vagyunk!
Hát csodálkozol tán, hogy ez is elbukott?
Gazdasági szabadságharcunkkal csak egy baj van.
Hogy nincs mögötte gazdaság.
És most ne gyertek itt jobbról az "elmúltnyócévvel", mert az hogy nincs tengerpartunk, olajmezőnk, bányászatunk, ásványi kincseink, nehéziparunk, több százezer hektáros erdőségeink, stb, az nem az elmúlt nyolc év hibája. Van egy szép nagy alföldünk, legel rajta a hungarikum szürke marha, oszt betehetjük a vitrinbe meg van egy Balatonunk, ahol minden lángossütő a három havi bevételéből akar egész évben megélni.
Ez van nekünk, meg a büszkeségünk, oszt jó napot.

Kein Respekt 2012.04.28. 12:20:58

És nyilván ezt a cikket is a fideszes hazugsággyár íratta az Indexen: index.hu/belfold/2012/04/27/gyurcsany_a_sogora_szakdolgozataval_diplomazott/

Lehet megmagyarázni Gréczy "Gyurcsánmindenrehasználhatójobbkeze" Zsoltika!

Kein Respekt 2012.04.28. 12:24:24

@nemecsek ernő áruló: Nemecsek! Ahogy látom lajoso kommentjeit még csak kicsit sem tudod helyesen értelmezni.Feltehetőleg mert annyira imádod Fletót, vagy annyira gyűlölöd Orbánt, hogy ez elveszi a tisztánlátásodat. Ha volt ilyened valaha...

lajos0 2012.04.28. 13:49:30

@nemecsek ernő áruló: "A te engesztelhetetlen Orbán imádatod, ami átszűrődik a kommentjeiden, az mondatja veled ezt."

LOL :-) Ernő fiam te nem áruló vagy, csak hülye. Sebaj, csak vigyázz ki nevezzenek valahová.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 14:04:39

@Kein Respekt: Lajos bácsi megpróbál meggyőzni engem, hogy Viktor soha nem hazudott, és bár én említettem a haveri földosztást, ő azzal jött, hogy "végig hazudtuk...", és hogy tudom-e ezt ki mondta. Nyilván nincs elég esze ahhoz, hogy értelmezze: olyan mélyen leszarom Gyurcsányt, hogy el sem tudja sem ő, sem te képzelni, és az a helyzet, hogy ezzel nem cáfolta azt, hogy Orbán egy undorító hazug féreg. Sőt. Az, hogy Viktor nyilvánvaló hazugságairól Gyurcsányra terel, elég egyértelmű jel, hogy a vezír manduláját kívánja anális behatolás útján csiklandozni.

@lajos0: Látom elfogytak az érvek, így a "nemzeti oldal" igazi stílusát felvéve átmegyünk személyeskedésbe. Hajrá! CAPS LOCK-olj a halálba, úgyis rég nevettem jót. Szánalmasak vagytok ti, kicsi bolsevikok. Fogalmatok sincs arról, mennyire hülyének néznek titeket - joggal. Szeretitek ezt az érzést. Örültök neki, ha Orbán a nyakatokba szarik. Mert ott van minden szava előtt, hogy "nemzeti". Ez pedig elég.

Komolyan: a kommunistákat jobban tisztelem a magatok fajta férgeknél, mert Thürmer legalább felvállalja, hogy ő kicsoda, s mit akar. Viktor mit tesz? Azt mondja, hogy "nemzeti... őőőő... nemleszünkgyarmat... őőő gyurcsányahibás!" Ti meg erre tapsoltok, mert ez kell nektek. Közben kilopja a szemeteket is, és még csak nem is titkolja.

Komolyan meg akarsz győzni, hogy Orbán hazafi? Akkor mesélj, drága arany szívem: sorolj fel 5 különbséget Rákosi, és Orbán között! Nem kell sietned. Eltarthat pár évig, míg összeszeded! Ne hagyd ki azt sem, hogy nem lincselnek meg, ha egy fidesz gyűlésen nem tapsolsz a Vezérnek, csak fanyalogsz... Ó várj, ez nincs így...

Az igazi sztrovacsek 2012.04.28. 14:30:48

@nemecsek ernő áruló:

Úgy látom új hozzászóló vagy ezen a blogon, ezért ha megengeded ellátlak egy jó tanáccsal.
"@lajos0"-val sohasem vitatkozz, úgysem lehet igazad. Ő mindenkinél mindent jobban tud, mindenkinek válaszol ha kell, ha nem, és mindent megmagyaráz ha igaza van, ha nem. Ezt hosszú-hosszú évek tapasztalatával mondom.

Más.
Ezen a blogon kétféle ember létezik.
Van az igaz magyar keresztény hazafi, aki természetesen fideszes, meg a "Gyurcsótány" hívő mocskos kommunista.
Itt érvekkel, nem sokra mész, mert ha kritizálni mered a fideszt, azonnal besorolnak a másik táborba.
De azért üdítő kivételek akadnak néha.
Amióta az "Index"-en is kinn van a blog, betéved néha néha egykét értelmesebb ember, de a siserehad azonnal általános támadásba indul, és általában el is űzik sikeresen.
Én vagyok a kivétel, mert "sportot űzök" abból, hogy ráérő időmben kicsit nevelgessem őket.
Hát mit mondjak...
Sikerélményem az nincsen a témában.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 14:32:10

@Az igazi sztrovacsek: Köszi a tippet. :)
Igazából nem várom, hogy igazam legyen, szórakoztatnak az ilyen gyökerek! :D

lajos0 2012.04.28. 17:10:02

@nemecsek ernő áruló: "Lajos bácsi megpróbál meggyőzni engem, hogy Viktor soha nem hazudott,"

Keress már rá, hogy hol próbáltalak erről meggyőzni. Arról beszéltem, hogy ezen a rapid hazugságversenyen ( amit csak néztél, és nem hallgattál elmondásod szerint) felesleges győztest hirdetni. És ehhez felesleges amerikai divatpszichológusokat elővenni, akár látatlanban is borítékolható volt.

"és bár én említettem a haveri földosztást, ő azzal jött, hogy "végig hazudtuk...", és hogy tudom-e ezt ki mondta."

Ezt nem a földosztásra írtam, hanem a ki hazudott a vitában nagyobbat kérdéskörre még válaszul, ha esetleg nem volt világos.

"Nyilván nincs elég esze ahhoz, hogy értelmezze: olyan mélyen leszarom Gyurcsányt, hogy el sem tudja sem ő, sem te képzelni, és az a helyzet, hogy ezzel nem cáfolta azt, hogy Orbán egy undorító hazug féreg. Sőt."

Egészségedre, én is leszarom mindkettőjüket. Talán a harmadik poszt ezen a blogon, ahol már részletesebben kifejtettem.

"Az, hogy Viktor nyilvánvaló hazugságairól Gyurcsányra terel, elég egyértelmű jel, hogy a vezír manduláját kívánja anális behatolás útján csiklandozni."

Szerintem ez a mondat meg elég egyértelmű jel, hogy paranoiás vagy kissé.

"@lajos0: Látom elfogytak az érvek, így a "nemzeti oldal" igazi stílusát felvéve átmegyünk személyeskedésbe."

Ezek szerint te a nagy nemzeti háromnyomásos oldalt erősíted, mert ezt a rejszolós posztodra írtam válaszul, mert ezen a szinten tényleg felesleges vitázni.

"Komolyan: a kommunistákat jobban tisztelem a magatok fajta férgeknél, mert Thürmer legalább felvállalja, hogy ő kicsoda, s mit akar."

Ezzel én is így vagyok, Thürmer legalább baloldalibbnak látszik, mint a demokráciáért ajvékoló MSZP-s, DK-s bagázs.

"Komolyan meg akarsz győzni, hogy Orbán hazafi? Akkor mesélj, drága arany szívem: sorolj fel 5 különbséget Rákosi, és Orbán között! Nem kell sietned."

Erről hol akartalak meggyőzni, ugyan legyél már szíves előkeresni :-) De persze nincs semmi különbség, Mesterházyékat hamarosan bevagonírozzák Recskre :-)

"Ne hagyd ki azt sem, hogy nem lincselnek meg, ha egy fidesz gyűlésen nem tapsolsz a Vezérnek, csak fanyalogsz... Ó várj, ez nincs így..."

No mégis meglincselnek ? Nem voltam még soha ilyen nagygyűléseken, de most már én is kezdek rettegni. Szóval komolyan hülye vagy Ernő, és ez nem is személyeskedés az esetedben, de legalább szórakoztató dolgokat is írsz néha. Csak tudnám min húzod így fel magad, ha te ezeket ennyire leszarod, de hát ezt már beszéld meg a kezelőorvosoddal.

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 17:20:27

@lajos0: Továbbra is várom az 5 különbséget Rákosi, és az cigány király között.

lajos0 2012.04.28. 17:23:08

@Az igazi sztrovacsek: "@lajos0"-val sohasem vitatkozz, úgysem lehet igazad. Ő mindenkinél mindent jobban tud, mindenkinek válaszol ha kell, ha nem, és mindent megmagyaráz ha igaza van, ha nem. Ezt hosszú-hosszú évek tapasztalatával mondom.

Elnézést, hogy sokszor van igazam .-) De írtam már hülyeséget is, ilyenkor általában meg is köszönöm, ha helyreigazítanak. Te, hogy vagy ezzel öreg barátom ?

"Más. Ezen a blogon kétféle ember létezik.
Van az igaz magyar keresztény hazafi, aki természetesen fideszes, meg a "Gyurcsótány" hívő mocskos kommunista."

Ez a stoppos verzióra igazabb volt, de ott is volt sok ellenpélda. Itt most már nagyon gyakori 'a hazug magyar politikusok kézenfogva menjenek az anyjukba' szemlélet, ami hozzám közelebb is áll.

"Itt érvekkel, nem sokra mész, mert ha kritizálni mered a fideszt, azonnal besorolnak a másik táborba."

Bizony én is voltam már párszor büdös komcsi némely agyhalottnak ebből az apropóból ezen a blogon, de Ernő barátunk is kezet foghat velük. Az ő szintjükön tényleg nincs értelme beszélgetni.

"De azért üdítő kivételek akadnak néha.
Amióta az "Index"-en is kinn van a blog, betéved néha néha egykét értelmesebb ember, de a siserehad azonnal általános támadásba indul, és általában el is űzik sikeresen.
Én vagyok a kivétel, mert "sportot űzök" abból, hogy ráérő időmben kicsit nevelgessem őket."

Nézz utána az ószövetségben egy Sisera nevű hadvezérnek, és még üdítőbb kivétel leszel, aki helyesen ismeri ezt a fogalmat is :-) További kellemes nevelgetést, de szerintem Ernővel kár szenvedned neked is :-)

lajos0 2012.04.28. 17:27:15

@nemecsek ernő áruló: "Továbbra is várom az 5 különbséget Rákosi, és az cigány király között."

Egyelőre közted meg a fasz között próbálok keresni öt különbséget, de sehogy sem jön össze. Részemről rólad ennyit, na csá .-)

nemecsek ernő áruló · http://nem.valodi.email.hu/ezt-jelentsd-fel-papcsak 2012.04.28. 17:30:33

@lajos0: Értem. Tehát fáj az igazság, hogy Vitya, és a magyar történelem egyik legundorítóbb diktátora között nincs különbség. Ergo: Vitya holtversenyben a legundorítóbb diktátor a magyar történelemben.

De örülök, hogy minden egyes szavaddal továbbra is bizonyítod, hogy szerelmes vagy a Kedves Vezetőbe. Lajos, és Viktor. Elvtársi nyelves csók is volt már? :)

lajos0 2012.04.28. 19:52:46

@rockjano: "Hmmm és akkor Vityát miért nem küldi hátra ugyanaz a lobby???

Szerintem ez is összeesküvés elmélet."

Azért összeesküvések voltak és vannak. Ameddig az elit titkosítgatással, meg egyebekkel van elfoglalva, addig muszáj összeesküvés-elméletekben is gondolkodni, mert közülük már sokról kiderült, hogy fedi a valóságot.

lajos0 2012.04.28. 20:31:37

@leponex:

Szia Leponex, rég olvastalak.

Az állam rossz tulajdonosságát hangsúlyozóknak én továbbra is hiszek, mert gyakran üzleteltek az állammal, tehát elsőkézből tudják, hogy tényleg egy idióta. De továbbra sem értem, miért akarnak szerepet vállalni egy olyan dolog irányításában, amiben ennyire nem hisznek.

lajos0 2012.04.28. 20:42:22

@Az igazi sztrovacsek: "Szerintem ugyanis egyszerűen ellopta a kormány a fiam örökségét."

Én nem voltam MANYUP tag és havi százezer forintot fizetek elég régóta nyugdíjjárulékként. Az én fiam ez irányú örökségét vajon ki lophatta el, Feltéve hogy esetleg nem lassan elrákosodok, hanem elcsap Császár Előd ?

"Hát most már annak is örülnék, ha nem hagynék rá adósságot."

Ezen ne izgulj. Örökségről simán le lehet mondani. Ha adósságot hagynál rá, egyszerűen azt mondja, hogy kell a francnak, oszt jónapot.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.28. 21:32:46

@rockjano: "A szomorú meg az hogy Orbán pont úgy nem tudja irányítani az országot mint GyF sem tudta.

Nagyon más a habitus és a kiállás de igazán egyikük sem jó politikus akárki akármit is mond."

Na végre valaki kimondta a lényeget. Nevezetesen azt, hogy a politikussághoz ész, tudás kell, magyarul ez egy külön szakma. Senki nem születik politikusnak, annak ellenére, hogy jelenleg sokan ezt képzelik magukról.

A régmúltban ( Kádárék alatt is ) a politikus képződött, elkezdte csicskásként, osztán miközben tanulgatott szépen lépegetett előre, vagyis karriert csinált. Ma meg kinyomja az anyja, és azonnal alkalmas pártvezérnek, képviselőnek, vezérigazgatónak, államtitkárnak, havernak, stb. Közben meg a képességei hiányában a feje üres, az ország meg szív(bajos, ha megszólal).

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.28. 21:47:09

@Az igazi sztrovacsek: "Akkor most vége a szabadságharcnak?"

Vége.
Elbukott, mint ahogy "szokott."
... Ez is elbukott, oszt jó napot.
Ma már nemigen hallod fideszes politikus szájából. Sőt! A kipaterolt ellenségnek lefeküdni, az a kormány hatalmas győzelme."

Ez szó szerint így van. Én balga ma délután kapálás közben ( remélem mindenki tudja mi az a kapa) a királyi rádiót hallgattam, és ott kifejtették a következőt. Matolcsy úr(elvtárs) gazdaságpolitikájának a lényege nem az egyensúly fenntartása, hanem a feljődés beindítása volt. Mára azonban szükséges az egyensúly fenttartása. Pont.

Arról a beszélgetők nem szóltak, hogy mi lett közben

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.28. 21:48:11

@látjátok feleim szümtükkel: a gazdaság beindításával. Most osztán nem lehet tudni, hogy beindult-e vagy sem.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.28. 21:55:20

@lajos0: "Én nem voltam MANYUP tag és havi százezer forintot fizetek elég régóta nyugdíjjárulékként."

Ne tessék túlozni. A nyugdíjjárulék fizetésének van felső határa. Az kb. havi 70.000 forint, mivel a max járulékalap 27.500 forint/nap, tehát naponta ennek a 10 százaléka a járulék.
amennyiben ettől többet fizetsz, az csak akkor lehet igaz, ha a többletet önkéntes magánnyugdíj pénztárba fizeted. Ezzel meg nem illik dicsekedni.

lajos0 2012.04.28. 22:22:33

@látjátok feleim szümtükkel:" amennyiben ettől többet fizetsz, az csak akkor lehet igaz, ha a többletet önkéntes magánnyugdíj pénztárba fizeted. Ezzel meg nem illik dicsekedni."

Hát a második pillér kimaradt, no bumm.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.28. 23:02:51

@lajos0: "Hát a második pillér kimaradt, no bumm."

Ja! Erre mondják, hogy a sajtájában nem látja a gerendát, de bezzeg máséban meglátja a szálkát. Vagy másként hazudtak(m) reggel, délben, este?

rockjano 2012.04.28. 23:14:04

@látjátok feleim szümtükkel: Csak részben értünk egyet. Való igaz hogy a politika tudomány és tőllünk nyugatabbra tanulni szokták ezt a szakmát (még a szinész Reagen is járt éveken át politikát tanulni) de ez nem jelenti azt hogy ha valaki valamit tanul akkor azt feltétlen jól s tudja csinálni vagy pont azt hogy aki nem tanulta de van hozzá érzéke ne tudná pont olyan jól vagy akár jobban.

Én azt az általános tévhitet próbálom oszlat ni hogy OV és GyF mint Jing-Jang a létezés két véglete és csak ő közöttük lehet választani és senki nincs a közelükben sem.

gyF már láétványosan és szerintem véglegesen megbukott OV pedig most van a végső bukás útján... mert az lesz ebből csak kérdés hogy mikor.
Ők a politikuscelebek.

Voltak nálluk jobb politikusok mint pl. Bajnai aki a maga csöndes okos módján sokkal többet elért sokkal kisebb balhéval mint a politikussztárok

Az igazi sztrovacsek 2012.04.29. 07:54:02

@lajos0:

"...havi százezer forintot fizetek elég régóta nyugdíjjárulékként."

Hát mit ne mondjak....!?
Egyrészt gratulálok, másrészt hasonló esetben LEHET hogy én is fideszes lennék.
Harmadrészt pedig ettől fogva nincs miről beszélnünk, főleg nem szociálpolitikai kérdésekről.
Szerény véleményem szerint ugyanis aki havi százezer forintot fizet csak nyugdíjjárulékra, az ma Mo.-on a felső tízezerhez tartozik, és mint ilyen soha nem volt, és nem lesz képes megérteni az "egyszerű parasztgyerek" problémáit.

látjátok feleim szümtükkel 2012.04.29. 11:06:25

@Az igazi sztrovacsek:

"Szerény véleményem szerint ugyanis aki havi százezer forintot fizet csak nyugdíjjárulékra, az ma Mo.-on a felső tízezerhez tartozik, és mint ilyen soha nem volt, és nem lesz képes megérteni az "egyszerű parasztgyerek" problémáit."

...., akinek nincs munkahelye, ergo bére ( és sok más egyebe ), amiből járulékot tudna fizetni.

dr. v.b.1990 2012.04.29. 11:23:03

Amennyi kokit le kellett nyelni a Fidesznek nem is csoda,hogy durcásak lettek és megint csak a "gyurcsányozásra " futja.

Wahula Jakab 2012.04.29. 11:49:55

@dr. v.b.1990: Mentegesd csak ezt a magyar anyák szégyenét.Nézd meg ma fél nyolckor a Célpontot.GAME OVER.

leponex 2012.04.29. 12:14:00

@lajos0:
:) engesztelhetetlen orbánimádó ... :)))))) ez tetszett!
Olvasgatom a blogot, de Kedves Bárdunk oly elcsigázottnak látszik mostanában, a fanklubbal meg csak nem megyek ölre SP., Ferenc testvérünk remek szakdolgozata meg Ibolya asszony mosogatásán - elsőfokon.-)

Tyúkólat kellett építeni, mert a gonyosz Patás kitalálta a görbe uborka betiltása után hogy csak perzsaszőnyegen tojhatnak ezentúl a zuniós tyúkok uniós szintű tojásokat , ezért aztán az jól megdrágult. Itthon majd forgácsba tojnak (ha fel nem jelentesz miatta.)
Egy ilyen álcázott orbánfantól minden kitelik.-)
Az uborka öntözését is be kellett üzemelni ...
Na de majd eztán !
:)

dr. v.b.1990 2012.04.29. 12:17:44

@Wahula Jakab:
1. A Célpontnak azt sem hiszem el amit kérdezz.
2. Most mi változik attól,hogy ha kiderül,hogy Gyurcsány plagizált ? Kevesebb adót fogsz fizetni vagy elélvezel ,hogy "gyurcsányozhatsz" ?

lajos0 2012.04.29. 12:17:49

@látjátok feleim szümtükkel: "Ja! Erre mondják, hogy a sajtájában nem látja a gerendát, de bezzeg máséban meglátja a szálkát."

Hát mivel nekem még pont nem volt kötelező az öngondoskodás eme formája, és nem is hittem benne az elejétől fogva ezért kimaradt. Mi ebben a szálka meg a gerenda ? Van kötelező államim ( aminek negyede másnak magántulajdon), meg van önkéntes nyugdíj, meg egészségpénztári tagságom is, de ami igazából a nyugdíjam lesz (ha fel nem verem addig a pacskert) az ingatlanban és aranyban van. És nem félek tőle egyelőre, hogy bárki is államosítani akarná.

lajos0 2012.04.29. 12:21:27

@rockjano: "gyF már láétványosan és szerintem véglegesen megbukott OV pedig most van a végső bukás útján... mert az lesz ebből csak kérdés hogy mikor.
Ők a politikuscelebek."

Ebben egyetértünk, Bajnaiban annyira nem. Egyfelől részt vett gazdasági miniszterként az elkúrásban, másfelől szakértői címkével végrehajtotta az IMF ukázait. Nekem ő is csak egy celeb, bár valószínűleg sokal többen tartják hiteles figurának, mint Ferencünket. Tőle több félnivalója van Orbánnak is, mint Fletótól.

rockjano 2012.04.29. 12:29:35

@lajos0: Szerintem meg pont viszonylagos láthatatlansága miatt az eddigi legjobb miniszterelnök volt Oszkóval maga mellet.

Egyébként az IMF ukázait végrahajtani nem kis feladat és ha éppen erre van szüksége az országnak és egyébként nagyon népszerűtlen dolog akkor ez kifejezett politikusi bátorságot követel.

Mennyivel előrébb lennénk most ha Viktorunk nem rugdalja ki az IMF-et hanem végrehajtja a kéréseiket már két évvel ezelött.

AZ IMF igények egyáltalán nem biztos hogy rosszak egy országnak.

Ha a kiadáscsökkenés népszerűtlen útját választja a különadók demagóg rendszere helyett akkor a gazdaság ma nem lenne ennyire romokban.

A szektorlási különadók tönkretették a gazdaságot megszünt a beruházás nincs fejlesztés nincs hitel nincs fejlődés így most persze megint megszorítani kell meg az IMF-hez fordulni. Amit eddig ez a rezsim tett az mind el lett cseszve a lehető legnagyobb mértékben.

AZ igazság az hogy ezeknél még a szocik is sokkal jobbak voltak, tudom ezt jobbról szentségtörés elismerni de így van. A szocik legalább nem csináltak semmit ezek meg nagyon szorgalmasak csak minden amit csinálnak az a lehető legrosszabb...

lajos0 2012.04.29. 12:34:52

@Az igazi sztrovacsek: "Hát mit ne mondjak....!?
Egyrészt gratulálok, másrészt hasonló esetben LEHET hogy én is fideszes lennék."

Nem a fidesznek vagy az MSZP-nek köszönhetően keresek annyit amennyit, hanem azok ellenére. Ráadásul ez annyira nem is sok. A Bajnai-Kóka féle kvázi egykulcsos rendszerben bőven nem értem volna el a második kulcsot havi szinten.

"Harmadrészt pedig ettől fogva nincs miről beszélnünk, főleg nem szociálpolitikai kérdésekről."

Hogy hányfelé megy az egy másik kérdés, de ha jól tudom Ferencünk is beszélt szociálpolitikai kérdésekről, pedig az ő keresetéhez képest az enyém zsebpénzkiegészítésnek is nevetséges.

"Az ma Mo.-on a felső tízezerhez tartozik, és mint ilyen soha nem volt, és nem lesz képes megérteni az "egyszerű parasztgyerek" problémáit."

Van egy viszonylag jól fizető főállásom,
ami kábé napi egy óra távmunkát jelent. Mellette nehéz fizikai munkát végzek építőipari területen, és kapálok 2 hektár földet, ha éppen kell. Nem rinyálok állambácsinak, hogy tessék engem eltartani, de a bevételeim közül, amit tudok, azt tiszteletdíjként kezelek, a parlamenti képviselőkről véve példát.

lajos0 2012.04.29. 12:42:22

@leponex: "mert a gonyosz Patás kitalálta a görbe uborka betiltása után hogy csak perzsaszőnyegen tojhatnak ezentúl a zuniós tyúkok uniós szintű tojásokat , ezért aztán az jól megdrágult."

Én is csak nagyon nehezen tudtam a tyúkok elől eltitkolni, hogy 60 forint egy tojás, ezek tojnak naponta 15-öt, és az unió is megnyalná a tíz ujját, ha látná, hogy milyet. Tojótápot, meg ilyen szarokat nem is láttak és olyan sárga belőle a rántotta, mint a villamos.

"Az uborka öntözését is be kellett üzemelni ..."

Csak nem kutat is ástál hozzá ?
Mert onnan érdemes, amíg nem jön a kútadó, mert ezektől minden kitelik.

leponex 2012.04.29. 12:57:41

@lajos0:
Felénk még engedéllyel sem szabad kutat ásni ... Tavalyelőtt - még a sárbataposott demokráciában - a vizesek firtátták, hogy bévezetem-é az esővizet a csatorbába, merthogy tilos és fizetni kell érte ... Nem is értettem, mit kérdeztek arról a drága tiszta esővizről ...
Kútadó meg régóta van - ha volt engedély hozzá.
***
Ezen a Bajnai-féle rajongáson jobban csodálkozom, mint Ferenc testvér rendjének kitartásán. A Feri legalább megpróbálta, kampányolt, hazudott ezerrel, borászati kutatásokat végtett, ha kellett, kitette magát a csúfos bukta veszélyáének is.
Bajnai meg a háttérben mutyizott össze milliárdokat a rossz állambácsi pénzéből - csak a Dataplexxel milliárdokat - meg csődbe segített néhány céget. Egy mulatságos castingon megtették bábnak, azt a szerepet maradéktalanul eljátszotta. Ennyi a produkciója.

PR-küszöb 2012.04.29. 17:15:08

Illyés Gyula "plagizálta" Ady Endrét. Íme a bizonyíték:

moly.hu/konyvek/illyes-gyula-uj-versek

Wahula Jakab 2012.04.29. 17:21:48

@dr. v.b.1990: Nem fizetek kevesebb adót.De tőbbet sem.Nem is akarlak meggyőzni semmiről.Csőlátásod van mint minden fletófannak.Boldogok a lelkiszegények mert övék a mennyek országa.Igen,így egybeírva.

lajos0 2012.04.29. 18:00:24

@leponex: "Kútadó meg régóta van - ha volt engedély hozzá."

Most rákerestem és ötlet szinten már tényleg felmerült, Hódmezővásárhelyen. Aztán a közfelháborodás okán gyorsan lekerült a napirendről. Esővíz műfajban a bolíviai vízháború volt a legabszurdabb, ahol világbanki tanácsra a nyomornegyedek lakóinak az esővíz gyűjtését is megtiltották. Aztán nehány halálos áldozat után letettek erről a hülyeségről, de ezeknek a nemzetközi szervezeteknek a gondolkodását jól jellemzi az eset.

"Bajnai meg a háttérben mutyizott össze milliárdokat a rossz állambácsi pénzéből - csak a Dataplexxel milliárdokat - meg csődbe segített néhány céget."

Ha jól tudom igazából az öreg Bajnai keverte a lapokat a rendszerváltáskor, a fia csak viszi tovább a boltot. A dataplex lopásból csak kókára emlékeztem, de a franc sem tudja ezt a több ezer ügyet fejben tartani. A k-monitoron mondjuk sok minden össze van szedve.

dr. v.b.1990 2012.04.29. 18:14:55

@Wahula Jakab: Nem hallom ,hogy mit mondasz,mert a fejed a Fidesz fenékében van. Majd,hogy ha kibújsz onnan akkor beszélhetünk arról,hogy ki a csőlátó.

Wahula Jakab 2012.04.29. 18:27:02

@dr. v.b.1990: Igazad van.Valóban e4gy fideszes csőlátó vagyok.Immár tizenkét éve.Tudod,hűséges típus vagyok.Évek óta ugyanaz a nő,cigi,FTC,párt.Egy titka van.Jól kell tudni választani.

Mensikov 2012.04.29. 20:26:08

Miért kéne egy riporternek Ibolyától elnézést kérnie, neki nem ez a dolga.
Feri pedig ellopta sógora fél szakdolgozatát.
Feri megsemmisült, vele együtt Ön is...

öregmogyi 2012.04.29. 22:55:05

Azért az durva, hogy még a címét sem írta át a szakdolgozatnak, és így adta be, igaz Gréczy úr!?

És várjuk a közgázos szakdolgozat rejtélyét is, hisz "véletlenül" azt is elvesztette Gyurcsány. :-)

leponex 2012.04.30. 14:53:06

Szegény Jó Gréczy Zsolt Walesi Bárdunk, Ferenc testvérünk Örökös Főtanácsolója, II.Rettegő Demokráciasiratóasszonyunk, a Baloldal Tábori Lelkésze, kedvenc mókamesterünk, miegyebünk!

Őszinte együttérzésünkben mi nem szállnánk be az Ország Szőlésze És Borásza tudományos munkásságának laudálásába, engedelmeddel egy visszafogott blogbejegyzéssel emlékeznénk meg Feriről. Már csak azért is, mert Te is szerepet kapsz benne:

"Gyurcsány Ferenc testesíti meg a nemzet egységét
2012.04.29. 22:19 | hoLDen | 49 komment

A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen ráillik egykori rokona A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című értekezésére.
Az őszödi igazságbeszélő ezzel újabb izgalmak elé állította a népét, egyúttal sikeresen mentette meg ezúttal Matolcsy György nemzetgazdasági szépírót, Tarlós István provokációellenes erkölcsrendészt, esetleg Hoffmann Rózsa tanárnőt pár napi blamázstól. Mert hát kit érdekel akármilyen tranzadó, sms-adó, csekkadó; minek verje a fejét bárki is a falba a melegfelvonulás ilyen szánalmas indokokkal való ellehetetlenítési kísérletén; mit törődjünk mi a nemzet leiskolázásán; szóval mit gyötrődjünk az újabb és újabb butaságokon, amikor itt van velünk Gyurcsány Ferenc, és képes feldobni napunkat a 28 évvel ezelőtt leadott szakdolgozatával?
Vajon tényleg plágium történt? Esetleg egy az egyben a sógor munkája lett leadva? Vagy Rozs Szabolcs nem is létezik, mindannyian álmodjuk ezt az egészet, és valójában még mindig Gyurcsány a miniszterelnöke az országnak? Kit érdekel, ha ilyen jó a show, és ha minden egyes nap újabb izgalmakat szolgáltat nekünk A Demokrata, Orbán Kihívója, A Pápai Megváltó? Decemberben is sikeresen vitte el a bulit önmagát letartóztattató akciójával, akkor is elképesztő hatékonysággal igyekezett menteni a kormánypártokat év végi idiótaságaik össztársadalmi felháborodást generáló hatásától, most pedig újra lendületben a Fidesz legnagyobb jótevője, még ha ezúttal a HírTv jóvoltából is.
Valójában Gyurcsány Ferenc testesíti meg a nemzet egységét. Személyéről való lemondásban végre kart karba öltve menetelhet előre Selmeczi Gabriella, az IKSZ, a Fidelitas, a Jobbik, az LMP, az MSZP rebellis képviselői, a Hírszerző, a Véleményvezér, a Demokrata, a Heti Válasz és még ki tudja, kicsoda - Gyurcsány örök.
Gyurcsány Ferenc távozzon. Holnap pedig térjen vissza közénk, és szórakoztasson minket ismét: május elseje alkalmából mondjuk egy No pasarán! 2-vel, aztán jöhet az alkotmányos blokád, a demokratikus puccs, derüljön ki valami arról az exkedves Rozs Beatrixról is, meg akkor már a másik volt csajáról is, esetleg a csak-csak megvalósuló melegfelvonuláson jelentse be, hogy igazából ő egy kicsit más, mint mi, és házasodjon össze Gréczy Zsolttal.
(Függöny)"

Azért mi így is szeretünk, Zsolti!

lajos0 2012.04.30. 16:38:49

@leponex: Már várom az ez csak egy szakdolgozat volt, az mégsem kisdoktori kezdetű magyarázkodásokat. A szakdolgozatnak hasonlóak a kritériumi és ezek sem változtak, plagizálni ugyanúgy nem szabad egyikben sem. A legkínosabb nem is az az ügyben, hogy Feri csak a nevet írta át, és nem szarakodott fordításokkal, hanem hogy mekkora mellénnyel kiosztották az észt a morális tartásról, meg a szellemi termék ellopásáról. Valószínűtlen, hogy Zsolt róla is csak szimplán a tolvajként fog értekezni. Azon meg már tényleg csak kacagni lehet, hogy ő tesz feljelentést az ügyben, hogy ellopták a szakdogáját. Hát kinek az érdeke, hogy ne legyen meg egy elsőtől az utolsó bötüig koppintott szakdoga ? Vajon visszaveszik-é technikatanári diplomáját ?

"A volt miniszterelnök szerint ellenfelei el akarják távolítani a politikából, ezért vádolják plágiummal."

Tehát Ferencünk úgy gondolja, hogy ha a plágiumügy kiderül ( amin nagyjából túl vagyunk), akkor erkölcsi kötelessége visszavonulni ? No azt várhatják.

leponex 2012.05.01. 09:32:57

@lajos0:
Azért azt be kell látni, Kedves Bárdunk tényleg leleményesen tud mosogatni:) Ez a feljelentés, hogy ellopták a dogát, ez remek!

Hogy egy Pécsen végző technika-földrajz szakos hallgató miért írna szőlészeti-borászati értekezést a Balaton-felvidékről, már ez önmagában paródia.
De valamikor azt olvastam, hogy ha valaki öt órára megígéri neked az Eiffel tornyot, akkor öt perccel előtte még ne kérdezd meg, hol van már ??
Szóval megvárjuk Ferenc testvérünk legújabb epizódjának végkifejletét magán-szappanoperájából.
:)